PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره خرید موتور صفر رادیسون 125

max_j
30-05-1391, 01:40 بعد از ظهر
با سلام

من رفتم یه فروشگاهی برای خرید موتور صفر رادیسون 125 که می گفت نمایندگی کویر هم هست.اما یه چیزایی برام عجیب بود. اولاً اینکه قیمتو به نسبت فروشگاههای دیگه پایینتر میداد بعدشم موتور ساخت چینو می گفت ساخت تایوانه ! حالا گذشته از این حرفا ، فقط فتوکپی شناسنامه و فتوکپی کارت ملی رو برای سند زدن می خواست و اصلا صحبتی از کارت پایان خدمت و قبض تلفن و... نداشت .به نظر شما قابل اعتماده ازش بخرم؟ چون من تا حالا تجربه ی خرید موتور نداشتم ، نمی دونم به چه چیزایی موقع خرید باید توجه کنم؟

پ.ن: اکثر فروشنده ها 1650 قیمت دادند ولی یکی دوجا (از جمله این مغازه) قیمتهای پایینتر(1530تا 1545) با تمام مخلفاتش( جعبه طالیی و اینا...)

nopo
31-05-1391, 01:07 بعد از ظهر
اصلا نيازي به پايان خدمت و قبض نيست
همون كپيها كافيه

max_j
31-05-1391, 01:10 بعد از ظهر
ممنون از جوابت . خوب آخه من تو فروم خونده بودمکه مدارک دیگه ای هم نیازه مثل همین کپی کارت پایان خدمت! مگه بدون پایان خدمت میشه بنام کسی سند زد !!!؟

شما در مورد این اختلاف قیمت که کم هم نیست , نظری ندارید ؟
ممنون

bingo55521
31-05-1391, 01:10 بعد از ظهر
درباره خود موتور یا اعتماد نمیدونم.ولی جدیدا قانون عوض شده کارت پایان خدمت واسه سند زدن نمیخوان.من خودم امتحان کردم.بدون کارت پایان خدمت سند میزنن.

nopo
31-05-1391, 01:13 بعد از ظهر
ممنون از جوابت . خوب آخه من تو فروم خونده بودمکه مدارک دیگه ای هم نیازه مثل همین کپی کارت پایان خدمت! مگه بدون پایان خدمت میشه بنام کسی سند زد !!!؟

شما در مورد این اختلاف قیمت که کم هم نیست , نظری ندارید ؟
ممنون

همش مثل همه بخر .شايد طرف چك داره ميخواد زود به پول برسه.شيد خريد قديمه.
دركل موتورفروشا روي هوا قيمت ميدن تازه همونو شايد كمتر هم بده!!

موتور و خودرو از قديم پايان خدمت نميخواست

درباره خود موتور یا اعتماد نمیدونم.ولی جدیدا قانون عوض شده کارت پایان خدمت واسه سند زدن نمیخوان.من خودم امتحان کردم.بدون کارت پایان خدمت سند میزنن.

قانوني كه عوض شده در مورد املاك ومستغلاته كه پايان خدمت نميخواد

02109002
31-05-1391, 03:43 بعد از ظهر
با سلام

در بخش مناسب تاپیک بزنید ، منتقل شد

این دومین تاپیک شما بود که با اولین تاپیکتون ادغام شد