PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش 2 تا کراس 110 cc

afkdante
27-05-1391, 03:34 بعد از ظهر
با سلام 2 تا موتور کراس 110 cc دارم که به دلیل نیاز مالی برای خرید galaxy s 3 میخوام بفروش
واقعا دلم نمیاد اینا عالی ان
قیمت مشکی 650 هزار تومان
قیمت قرمز 950 هزار تومان
اینا جفتشون یکین ولی قرمزه تقریبا نو هستش و تجهیزات بیشتری داره و کلا زنده تر به نظر میاد که تو عکس ها معلومه
قرمزه انجینش loncin هستش و مشکیه linhai
عکس ها:
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

Sadegh.galaxy
31-05-1391, 07:32 بعد از ظهر
عکسات بازنمیشه.

mostafa71
31-05-1391, 08:40 بعد از ظهر
با سلام 2 تا موتور کراس 110 cc دارم که به دلیل نیاز مالی برای خرید galaxy s 3 میخوام بفروش
واقعا دلم نمیاد اینا عالی ان
قیمت مشکی 650 هزار تومان
قیمت قرمز 950 هزار تومان
اینا جفتشون یکین ولی قرمزه تقریبا نو هستش و تجهیزات بیشتری داره و کلا زنده تر به نظر میاد که تو عکس ها معلومه
قرمزه انجینش loncin هستش و مشکیه linhai
عکس ها:
[Only registered and activated users can see links]

عکس ها باز نمیشن لینک عکسهارو اصلاح کنید

مدل موتور و کارکرد و مکان بازدید از موتور هم ذکر کنید

sadegh75
31-05-1391, 08:58 بعد از ظهر
سلام دوست عزیز
من خریدارم فقط عکسا باز نمیشه
سریع تر عکس بذار
ممنون

bingo55521
03-06-1391, 09:34 بعد از ظهر
مشکیه چرا اینقدر کوچیکه؟ اونم 110 سی سیه ؟ اندازه 50 سی سیه استیلش:4chsmu1::4chsmu1::4chsmu1:

AMIR-250
04-06-1391, 12:09 قبل از ظهر
بابا اینا که چینیه...پرواز...من فک کردم موتور کراسه