PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره برای خرید کراس 4 زمانه

mohammad yzf
26-05-1391, 10:45 بعد از ظهر
سلام خدمت دوستان . من تصمیم دارم تا یه کراس والفی 250 بگیرم ولی با برگ سبز که دیگه هیچکس نتونه بهم گیر بده .به خاطره داشتن برگ سبز هم مجبورم حداقل 2 یا 3 سال همین موتور را داشته باشم حالا نمی دونم بین yzf250/kxf250/crf250/rmz25/ktmsxf250
کدمشون رو بگیرم . پولی که می خام هزینه کنم 10 یا 11 ملیونه زیاد به مدل موتور کاری ندارم ولی باید مدلش بالای 2008 باشه . یه ktm250sxf مدل 2009 گیرم اومده ظاهرش که تمیزه و می گه 9 ملیون. می ارزه؟ به نظرتون اگر خودم از دبی با آشنا کراس برگ سبز بیارم بهتره یا بین همین کراس های تو ایران یکی رو بردارم ( از لحاز هزینه و وقتی که می خام صرف کنم ) ؟ هرچی می گردم کراس والفی برگ سبز دار غیر از ktm گیرم نیومده . کسی کراس دیگه برگ سبز دار سراغ نداره . اگر سراغ داشتین لطفا عکسش هم در صورت وجود بزارین .

mohammad yzf
27-05-1391, 08:26 قبل از ظهر
لطفا هر کی تجربه هر کدوم از این موتورا رو داره درباره خصوصیات مورد توجهش تو اون تجربش حرف بزنه یا کلا برندهای مختلف به چه عیب هایی معروفن ؟

اگر فرض کنیم همه این 5 موتور سال تولیدشون2010 باشه کدومشون گرونتر هست ؟