PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : *** مشاوره برای خرید کراس ***

7thRING
22-05-1391, 09:08 بعد از ظهر
سلام به همگی.
من به تازگی عضو هیات شدم و برای تمرین توی پیست فلات بدردم نمیخوره.
فلاتم 500 تا کارکرد داره.
27 خرداد خریداری شده.
دو هفته راه نرفت (به دلیل اینکه رفتم سفر و 2 روز و اندی تو پارکینگ بود)
رنگ نارنجی
تازه بیمه شده
کارت سوختش دست نخوردس ( یعنی اصلا از جاش در نیاوردم - ازاد میزدم)
اچار کشی شده
تا 400 کیلومتر نه دو نفره سوارش شدم و بیشتر از 50 تا هم باهاش نرفتم.
لاستیکاش سالم.
و دیگه نیاز به تعریف نداره. کلا موتور صفره.
چند بفروشم خوبه؟؟؟
با این وضع دلار که بالا رفته ایا تو فروشش ضرر میکنم.؟؟
با پولی که فروختم میخوام یه cr250 یا kx 250 بگیرم (بدون مدارک).
حالا تا 200 / 300 هم میتونم روش بزارم.
تو این رنج قیمت دیگه چه کراسی خوبه؟؟(بدون مدارک).
تو همین رنج چه مدلیشو میشه تهیه کرد؟؟(منظورم مدل چه سالی؟)
125 سی سی بگیرم یا 250؟؟
فقط میخوام دردسر نداشته باشه واسم.
اینجور که پرس و جو کردم گفتن قیمت کراس اینجا ارزون تر از تهرانه.
ممنون میشم کمکم کنید.
اگه نتونم کیس مناسب رو پیدا کنم مجبور میشم با فلات برم پیست.
ممنون از همگی

7thRING
22-05-1391, 09:57 بعد از ظهر
در ضمن به نظر شما اصلا این کارو کنم؟؟
لطفا نظر بدید.
ممنون
محتاجیم به کمک

sorush
22-05-1391, 10:03 بعد از ظهر
داش رسول فلات صفرش توی شهرما2600میدن بنظر خودت با200هم که میزاری میتونی کرای یاتریل ژاپنی بخری اونم بدون دردسرمن خواستم تا6تومان سرمایه کنم جداازاین موتوری که دارم ولی یه چیزی بی غلوغش پیدانکردم به نظرمن یه مقداربه سیستم تعلیق موتورت برس باهاش بروپیست

7thRING
22-05-1391, 10:21 بعد از ظهر
من بدون مدارک میخوام.
بودجمم نهایتا با فروش فلات 3 تومن میشه.(چون باید برای لباس هم هزینه کنم)
هر بلایی هم سر فلات بیارم بازم تو پیست به خاطر سنگینیش اذیت میکنه.
تو افرود میندازه.
بعد اگه بخوام سال بعد بفروشم باید کلی ضرر کنم.
تو رنج 3 تومن 4 زمانه چی میشه گیر اورد؟
فقط کراس میخوام ، تریل و اینجور چیزا نه.
125 چجوریه؟؟ قدرت داره؟؟ شاسیس تو پرش دووم میاره؟؟ (جدیدا رغبت شدیدی پیدا کردم به تکچزخ زدن. با کراس 125 سی سی تک زد؟؟ بدون کلاچ)
دوستان خواهش میکنم راهنمایی کنین.بد جور مغزم ارور میده(از یه طرف کراس میخوام از یه طرف نمیخوام تو فروش فلات ضرر کنم چون فرقی با صفر نداره)
ممنون از همگی

عابدی
22-05-1391, 10:39 بعد از ظهر
من بدون مدارک میخوام.
بودجمم نهایتا با فروش فلات 3 تومن میشه.(چون باید برای لباس هم هزینه کنم)
هر بلایی هم سر فلات بیارم بازم تو پیست به خاطر سنگینیش اذیت میکنه.
تو افرود میندازه.
بعد اگه بخوام سال بعد بفروشم باید کلی ضرر کنم.
تو رنج 3 تومن 4 زمانه چی میشه گیر اورد؟
فقط کراس میخوام ، تریل و اینجور چیزا نه.
125 چجوریه؟؟ قدرت داره؟؟ شاسیس تو پرش دووم میاره؟؟ (جدیدا رغبت شدیدی پیدا کردم به تکچزخ زدن. با کراس 125 سی سی تک زد؟؟ بدون کلاچ)
دوستان خواهش میکنم راهنمایی کنین.بد جور مغزم ارور میده(از یه طرف کراس میخوام از یه طرف نمیخوام تو فروش فلات ضرر کنم چون فرقی با صفر نداره)
ممنون از همگی
من تعریف yamaha yz 125 رو خیلی شنیدم.دوستمم داشت.دیوونه شده بود.با 3 تومن راحت گیر میاد.چند وقت پیش یه دونه تمیزشو تو سایت 2 تومن گذاشته بود بفروشه

sorush
22-05-1391, 10:47 بعد از ظهر
باباجان من هم همین فکروکردم خواستم کراس بخرم دیدم استهلاک بالایی داره مخصوصااگه مسیرپیست دورباشه برای کوه نمیصرفه تمیزش بااین قیمت پیدانمیشه نه اینکه نیست هست منتاها بایدموتورش چک بشه که سالمه جرنخرده کمکاش درچه وضعی هست

7thRING
23-05-1391, 12:02 قبل از ظهر
باباجان من هم همین فکروکردم خواستم کراس بخرم دیدم استهلاک بالایی داره مخصوصااگه مسیرپیست دورباشه برای کوه نمیصرفه تمیزش بااین قیمت پیدانمیشه نه اینکه نیست هست منتاها بایدموتورش چک بشه که سالمه جرنخرده کمکاش درچه وضعی هست
درسته حق کاملا با شماست. ولی من نمیخوام یه کراسی بگیرم که روش یدونه لک هم نباشه من میخوام یه چیزی بگیرم که هر دفعه رفتم پیست بیوفتم(ک.ن سوزی هم نداشته باشه) تا کم کم حرفه ای شم.
در مورد yz 125 -: پنح یا شش ماه پیش یکی میخواست کراس بخره(از بچه های سایت) بین وای زد 125 و سی ار 250 گیر کرده بود که اکثرا گفتن وای زد فقط صدا داره و تو افرود قدرت نداره.
منم از یاماها بدلیل اصطحلاک پایین تر خوشم میاد ولی نمیدونم این گفته که وای زد فقط سروصدا میکنه صحت داره یا نه؟؟؟
اقایون کراس سوار لطفا کمک کنید.
با 3 تومن چی بگیرم؟؟ که دعاتون کنم؟؟

7thRING
23-05-1391, 12:08 قبل از ظهر
پس کراس به هوای اینجا سازگاره. :دی
چون اینا موتورو از خونه روشن می کنن میان کوه یه سر از تپه ها هم بالا پایین میرن نهایت 5یا10 دقیقه موتورو خاموش کنن.
ولی بعضیا هم هستند که با ماشین میارن.
ولی اکثرا برای رسیدن به پای کوه بیشتر از 30 کیلومتر رو طی میکنن و تازه به اول مسیر افرودی میرسن بعدش ... (همه هم سالمن و هرهفته جمعه میان)(2 زمانن فقط یه kxf450 هست که مال رییس هیاته و یکی دوتا دیگه چهار زمانه بقیه اکثرا 2زمانه دارن)

M@hy@r
23-05-1391, 12:39 قبل از ظهر
رسول به نظر من بی پلاک نخر ارزش نداره
اگه میخواستی 1000 بخری خوب چرا ولی تریل اصلن بی مدارک نخر
نظر من تریل دی تی هست بخر 200 یا 175 بخر دورو بر 2 تومن در میاد
من 200 سی سی سراغ داشتم 2/400 البته زیاد سالم نبود پلاک قدیم قزوینم داشت هر چی باشه از فلات بهتره همین فلاتو میتونی بدی با یه تریل یا کراس ژاپنی عوض کنی

7thRING
23-05-1391, 12:41 قبل از ظهر
رسول به نظر من بی پلاک نخر ارزش نداره
اگه میخواستی 1000 بخری خوب چرا ولی تریل اصلن بی مدارک نخر
نظر من تریل دی تی هست بخر 200 یا 175 بخر دورو بر 2 تومن در میاد
من 200 سی سی سراغ داشتم 2/400 البته زیاد سالم نبود پلاک قدیم قزوینم داشت هر چی باشه از فلات بهتره همین فلاتو میتونی بدی با یه تریل یا کراس ژاپنی عوض کنی
عضو هیاتم از لحاظ مدارک برای کراس 250 فکرنکنم مشکلی باشه.
با کراس خیلی بیشتر از تریل حال میکنم.
با پول فلات چه کراسی؟با مدل چه سالیو میشه تهیه کرد؟

nopo
23-05-1391, 12:42 قبل از ظهر
سلام به همگی.
من به تازگی عضو هیات شدم و برای تمرین توی پیست فلات بدردم نمیخوره.
فلاتم 500 تا کارکرد داره.
27 خرداد خریداری شده.
دو هفته راه نرفت (به دلیل اینکه رفتم سفر و 2 روز و اندی تو پارکینگ بود)
رنگ نارنجی
تازه بیمه شده
کارت سوختش دست نخوردس ( یعنی اصلا از جاش در نیاوردم - ازاد میزدم)
اچار کشی شده
تا 400 کیلومتر نه دو نفره سوارش شدم و بیشتر از 50 تا هم باهاش نرفتم.
لاستیکاش سالم.
و دیگه نیاز به تعریف نداره. کلا موتور صفره.
چند بفروشم خوبه؟؟؟
با این وضع دلار که بالا رفته ایا تو فروشش ضرر میکنم.؟؟
با پولی که فروختم میخوام یه cr250 یا kx 250 بگیرم (بدون مدارک).
حالا تا 200 / 300 هم میتونم روش بزارم.
تو این رنج قیمت دیگه چه کراسی خوبه؟؟(بدون مدارک).
تو همین رنج چه مدلیشو میشه تهیه کرد؟؟(منظورم مدل چه سالی؟)
125 سی سی بگیرم یا 250؟؟
فقط میخوام دردسر نداشته باشه واسم.
اینجور که پرس و جو کردم گفتن قیمت کراس اینجا ارزون تر از تهرانه.
ممنون میشم کمکم کنید.
اگه نتونم کیس مناسب رو پیدا کنم مجبور میشم با فلات برم پیست.
ممنون از همگی
متور چيني مال پيست نيست اگه رفتي مهمون همون چند روزه اوله!!!
موتور خودت رو كناره ميتوني 2تومن رد كني .اما مغازه بيشتر از 1400-1500 نميخره!!!

موتور بايد رو پا باشه
با 3 تومن اگه بگردي ميتوني كراس 125 تميز پيدا كني(با مدرك بودنش رو نميدونم).برو سمت موتوري كه برگ مزايده يا برگ اوراق يا برگ سبز داشته باشه
اگه گير كنه در مياد.اما واي از اون روزي كه قاچاق باشه!!!
3برابر قيمتش رو بايد جريمه بدي و برات سوء سابقه ميشه !!!

اوستاي ما كه دم مغازه قيمت فضايي ميده!!!
يك كراس 2088 2دوزمان(yz-125cc) v, ld) رو ميگه 6ميليون!!!(نميدونم مدارك چي داره)
در ضمن با كراس فقط بايد پيست بري و موتور نبايد توي جاده تخته گاز بره

nopo
23-05-1391, 12:43 قبل از ظهر
در ضمن رفيقم يك كراس cr-250مدل 98 داشت فروخت 4.300

7thRING
23-05-1391, 12:49 قبل از ظهر
بیشتر از 1 تومن ضرر اونم فقط برای 2 ماه استفاده.؟؟!!!:wow:

M@hy@r
23-05-1391, 12:54 قبل از ظهر
باید بگردی تا کراس خوب و ارزون پیدا کنی
من زیاد تو نخ کراس نیستم ولی یادمه آخرین بار که قیمت کردم گفت از 4 تومن به بالا کراس هست معلوم نیست چی از آب درمیاد
مشکل هم حتمن داره یکی از کاربرای همین سایت تعریف کرد ریختن تو خونش کراسشو بردن چند میلیون هم جریمه شد تازه عضو پیست بود

nopo
23-05-1391, 12:54 قبل از ظهر
بیشتر از 1 تومن ضرر اونم فقط برای 2 ماه استفاده.؟؟!!!:wow:

مگهچند خريدي و چقدر خرج بيمه و بقيه كردي؟

بنزين بيزي توي موتور 200 تومن كم ميشه!!!
ديگه بقيشو حساب كن

7thRING
23-05-1391, 12:57 قبل از ظهر
مگهچند خريدي و چقدر خرج بيمه و بقيه كردي؟

بنزين بيزي توي موتور 200 تومن كم ميشه!!!
ديگه بقيشو حساب كن
با بیمش 2600.
الان که دیگه گرونتر شده مرد مومن.
اینو باید خوب بفروشم تا برم دنبال کراس خوب.
پسر داییم kx داره موتورو جلوی مغازش میزاره . (مدارک کوفت هم نداره)

M@hy@r
23-05-1391, 01:07 قبل از ظهر
پسر داییت خوب شانس داره یا پارتی
کلا از فکر اماراتی بیا بیرون
یه سری 450 سی سی آمیکو هست باید بگردی تا پیدا کنی خیلی کمیابه 300 سی سی هم داره تو نت سرچ کن پیدا میکنی
خودم سوار نشدم نمیتونم نظری بدم ولی تعریف 300 سی سی هاش رو زیاد شنیدم

7thRING
23-05-1391, 01:18 قبل از ظهر
پسر داییت خوب شانس داره یا پارتی
کلا از فکر اماراتی بیا بیرون
یه سری 450 سی سی آمیکو هست باید بگردی تا پیدا کنی خیلی کمیابه 300 سی سی هم داره تو نت سرچ کن پیدا میکنی
خودم سوار نشدم نمیتونم نظری بدم ولی تعریف 300 سی سی هاش رو زیاد شنیدم

مغازه موبایل فروشی داره در کنارش موتور سنگین یا کراس هم میفروشه.
کراسهارو میزاره تو مغازه موتور سنگنارو کنار مغازه روشم یه کارتون میزاره.
البته الان دیگه نمیفروشه.
امیکو؟؟؟؟ موتور ایرانی و 450 سی سی؟؟؟
چجوریاس؟؟ چنده؟؟
اگه بخوام کراس با مدارک بگیرم پس باید رو همون 125 حساب کنم دیگه.
وای زد نسبت به قیمتش چطوریه ؟؟؟ خوبه؟؟ یا kx ؟؟؟ یا سی ار؟؟ (125 سی سی)کدوم بهتره؟

M@hy@r
23-05-1391, 01:34 قبل از ظهر
آمیکو آنرود 500 سی سی هم داره ولی گیر نمیاد
طرح یکی از 450 هاست فکر کنم یه مدل کاوازاکی بود یادم نیست خیلی قدیمیه
الان به هرکی بگی میگه آمیکو تریل 200 سی سی بیشتر نزده
قیمت دلبخواهی هست
چون مثل عتیقه هست باید بگردی خیلی سخت گیر میاد
تو کل گمرک گشتم یه دونه 300 سی سی بود 450 نبود

7thRING
23-05-1391, 04:43 بعد از ظهر
امروز رفتم پرسیدم که فلات و چند میتونم بفروشم؟ گفت 200 -300 ضرر میتونی بدی بره.
بعد ازش پرسیدم کراس دوزمانه چی داری؟؟ گفت چی میخوای؟؟
منم گفتم سی ار.
در مورد مدارک ازش پرسیدم گفت در حالت عادی که کاری ندارن ولی اگه طرح باشه میریزن تو هیات همه ی موتورارو میبرن.
همین الان هم دارم میرم پیش پسر داییم ببینم اون چی داره!!

mohammad yzf
23-05-1391, 10:11 بعد از ظهر
یکی از کاربرای همین سایت تعریف کرد ریختن تو خونش کراسشو بردن چند میلیون هم جریمه شد تازه عضو پیست بود

من بودم که موتورمو بردن سال 89 . نهایتا دو برابر قیمت کار شناسی می تونن جریمه کنن که برا من این کار رو کردن . موتورمم توقیف شد .

با 3 تومن اگر یه دو زمانه 125 بگیری بهتره . زیاد به برندش کار نداشته باش چون همشون برا پیست طراحی شدن تو هم که نمی خای مادامل عمر داشته باشی بعد یه سال می خای بفروشیش . فقط دقت کن که صفحه کلاچ / رنگ و پستان و کمکهاش حتما سالم باشه . تو برندها هر کدوم که مدل بالاتر گیرت اومد بخر . من سه ماه پیش یه kx250 سراغ داشتم می گفت 3 تومن خودم موتور رو ندیده بودم ولی می گفتن خیلی تمیزه زود هم فروش رفت . سعی کن بیشتر از 1.5 برا 125 دو زمانه هزینه نکنی چون بیشتر از این هم نمی ارزه و موقع فروش هم خیلی باید ضرر کنی تا بفروشی و حد اکثر 200 تومن شاید بخای خرجش کنی( یه دست صفحه کلاچ و رنگ و پستان نو ) . اما اگر من جای تو بودم عجله نمی کردم با 3 تومن یه 250 دو زمانه تمیز گیر میاوردم . چو ن 250 کم خرجتر از 125هست و همینطور از قدرتش تو پیست زود خسته نمی شی . بعد از یه مدت سواری با 125 سرعت و شتابش برا آدم کسل کننده می شه .
خودم تنها موتورهای عربیی که داشتم کراس بوده که مدت زیادی هم نتونستم سوار بشم .خدا لعنتشون کنه که سه سال کفه کراسم ولی هنوز دارم جریمش رو می دم .
اول یه Kx125 , بعدشم yzf450 داشتم که این 450 رو ریختن خونمون و بردن .

7thRING
23-05-1391, 10:19 بعد از ظهر
من بودم که موتورمو بردن سال 89 . نهایتا دو برابر قیمت کار شناسی می تونن جریمه کنن که برا من این کار رو کردن . موتورمم توقیف شد .

با 3 تومن اگر یه دو زمانه 125 بگیری بهتره . زیاد به برندش کار نداشته باش چون همشون برا پیست طراحی شدن تو هم که نمی خای مادامل عمر داشته باشی بعد یه سال می خای بفروشیش . فقط دقت کن که صفحه کلاچ / رنگ و پستان و کمکهاش حتما سالم باشه . تو برندها هر کدوم که مدل بالاتر گیرت اومد بخر . من سه ماه پیش یه kx250 سراغ داشتم می گفت 3 تومن خودم موتور رو ندیده بودم ولی می گفتن خیلی تمیزه زود هم فروش رفت . سعی کن بیشتر از 1.5 برا 125 دو زمانه هزینه نکنی چون بیشتر از این هم نمی ارزه و موقع فروش هم خیلی باید ضرر کنی تا بفروشی و حد اکثر 200 تومن شاید بخای خرجش کنی( یه دست صفحه کلاچ و رنگ و پستان نو ) . اما اگر من جای تو بودم عجله نمی کردم با 3 تومن یه 250 دو زمانه تمیز گیر میاوردم . چو ن 250 کم خرجتر از 125هست و همینطور از قدرتش تو پیست زود خسته نمی شی . بعد از یه مدت سواری با 125 سرعت و شتابش برا آدم کسل کننده می شه .
خودم تنها موتورهای عربیی که داشتم کراس بوده که مدت زیادی هم نتونستم سوار بشم .خدا لعنتشون کنه که سه سال کفه کراسم ولی هنوز دارم جریمش رو می دم .
داداش دستت درد نکنه.
من 3 تومن دارم اینجور که شما میگی 125 زود ادمو خسته میکنه پس بهتره برم سمت همون 250. شما نظرتون در مورد مدارک چیه؟؟
من اگه بگیرم طرف شهر نمیرم همش سمت کوه و جنگل باهاش میرم. کارت عضویت هیات هم دارم.
داخل خونه هم میزارمش .
چون اینجا به طور عادی کاری ندارن مگر اینکه طرح باشه.
باز نظرتون چیه؟؟
توی دوزمانه ها کدوم برند کمتر یا دیرتر داغ میکنه؟؟؟ اینجور که من شنیدم میگن کاوازاکی زود داغ میکنه.
پس به نظر شما با 3 تومن میشه یه 250 تمیز گیر اورد؟؟
ممنون

7thRING
24-05-1391, 03:08 قبل از ظهر

یه سوال دیگه.
چجوری و از کجا بفهمم که ریتگ و پیتونش سالمه یا نه؟؟

sajjad
24-05-1391, 03:13 قبل از ظهر
یه سوال دیگه.
چجوری و از کجا بفهمم که ریتگ و پیتونش سالمه یا نه؟؟

يه راهش اين كه اگه سالم باشه وقتي راه ميري ازش هيچ صداي نميده و اگه اشكال داشته باشه هنگام راه رفتن صداي تق تق ميده

7thRING
24-05-1391, 03:21 قبل از ظهر
یعنی اگه خلاص باشه و گازو تا اواخر ببری به زور میره و تق تق میکنه؟؟(چون یه کراس بود این جوری میشد. موتور گازش تا ته نمیرفت)

sajjad
24-05-1391, 03:36 قبل از ظهر
یعنی اگه خلاص باشه و گازو تا اواخر ببری به زور میره و تق تق میکنه؟؟(چون یه کراس بود این جوری میشد. موتور گازش تا ته نمیرفت)

تو راه رفتن چه خلاص چه دننده دادن نبايد صدا بده
آني كه شما ميگي از سيم گازش بوده

mohammad yzf
24-05-1391, 11:36 قبل از ظهر
من 3 تومن دارم اینجور که شما میگی 125 زود ادمو خسته میکنه پس بهتره برم سمت همون 250. شما نظرتون در مورد مدارک چیه؟؟
من اگه بگیرم طرف شهر نمیرم همش سمت کوه و جنگل باهاش میرم. کارت عضویت هیات هم دارم.
داخل خونه هم میزارمش .
چون اینجا به طور عادی کاری ندارن مگر اینکه طرح باشه.
باز نظرتون چیه؟؟
توی دوزمانه ها کدوم برند کمتر یا دیرتر داغ میکنه؟؟؟ اینجور که من شنیدم میگن کاوازاکی زود داغ میکنه.
پس به نظر شما با 3 تومن میشه یه 250 تمیز گیر اورد؟؟
ممنون

من درباره مدارک همین قدر می دونم که اگر بخان گیر بدن اگر موتور برگ سبز نداشته باشه کارت زاره و حصابی ازیتت می کنن ولی اگر می بینی طرفای شما زیاد گیر بازار نیست و قبلا هم موتور گرفتن ولی با گرفتن گمرکیش آزاد کردن مشکلی نیست ( همونطور که تو شیراز و شهرای دیگه همینطوری سالها هست که پیست دارن ولی ما شانس نداشتیم )

در مورد داغ کردن هم من تجربه زیادی ندارم ولی کلا اگر کراسها درجا کار کنن خیلی زود داغ می کننو باید به محض روشن کردن موتور باید باهاش سرعتی بری تا خنک بشه (yzf450 رو که داشتم اگر 30 ثانیه رو سلو هم درجا کار می کرد جوش می آورد )

با 3 تومن هم می شه 250 گیر آورد نباید عجله کنی ممکن یکی بخاد موتورشو بفروشه بکنه 4 زمانه قیمت هم 3700 بگه ولی یه مدت که مشتری گیرش نیاد و تو هم پاپیچش بشی همون 3 تومن بهت بده .