PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره برای خرید تریل فلات 250 یا احسان 250 یا کویر 250 (رادیسون)

ali_r
18-05-1391, 01:48 قبل از ظهر
با سلام
دوستای عزیز ازتون میخوام درباره این 3 تا موتور هر چی میدونید از لحاظ ظاهری _ شتاب گیری _ سرعت _ دوام _ فنی و هر چیزی که میدونید نظراتتون رو بگید
منتظر جواباتون هستم ممنونم

7thRING
18-05-1391, 02:42 قبل از ظهر
داداش تاپیکشون موجوده.
یه نصیحت : دور رادیسونو گل بگیر.
بین احسان با فلات هم اگه یگم فلات که میگن تعصبی گفته اگه بگم احسان که وجدانم به خاطر اطلاع رسانی نادرست ناراحت میشه. (:دی)

sorush
18-05-1391, 04:14 قبل از ظهر
به صدای دلت گوش کن که کدوم بخری ولی طرف رادیسون نروباشه
احسان نرمه پرشتاب نوردهی زیاد صدای کم وزن زیاد زین مناسب برق کشی ساده سیستم موتور ساده لرزش کم تخته هم کنی115میره البته موتورش داغ کنه بیشترمیشه گازخورش کیفیت قطعات هم خوبه کلاموتوره ساده هستش بدون غلوغش
فلات هم صفت پرشتاب بقیشم خودت میدونی احتیاج نیست من راجبش نظربدم
رادیسون هم به نظرمن مرخصه

ali_r
18-05-1391, 04:22 قبل از ظهر
داداش تاپیکشون موجوده.
یه نصیحت : دور رادیسونو گل بگیر.
بین احسان با فلات هم اگه یگم فلات که میگن تعصبی گفته اگه بگم احسان که وجدانم به خاطر اطلاع رسانی نادرست ناراحت میشه. (:دی)

ممنون پس نظر شما روی فلات هست؟؟
شما تا حالا احسان 250 تست کردین ببینین چه جوریاست؟؟ با فلات چه فرقی داره؟؟
ممنون

عابدی
18-05-1391, 11:45 قبل از ظهر
رادیسونو گل بگیر.
فلات 250 زینش سفته سنگینه شتاب خرکیه خر جونه صداش بلندو قشنگه
احسان نرم و راحته.فلاپاش نشکنه(راحت تا میشه و برمیکرده به حالت اولیه)صدای پایین ولی قشنگی داره.زینش راحت تره از فلات.کمکاش فوق العاده نرمه.به نظرم سرعتیه بیشتر ولی فلات قدرتیه.

7thRING
18-05-1391, 11:59 قبل از ظهر
ممنون پس نظر شما روی فلات هست؟؟
شما تا حالا احسان 250 تست کردین ببینین چه جوریاست؟؟ با فلات چه فرقی داره؟؟
ممنون
من بله سوار احسان 250 شدم.کمک نرمی داره (تو شهر از فلات خیلی بهتره)-شاسی ضعیف-صدای اروم-سرعتش از فلات بیشتره-هر دو سنگینن ولی جمع کردن فلات خیلی سختتره.
فلات250 : کمک تقریبا و زین تقریبا سفت ( کپی برداری از زین و کمک کراس) قدرت و شتاب ارضا کننده - صدای وحشی - ظاهری دلنشین - (بزرگترین نقطه ضعف : وزن زیاد که تو افرود میندازه ادمو)

sorush
18-05-1391, 12:24 بعد از ظهر
-شاسی ضعیف-)

دوست عزیزشاسیش به نظرت ضعیف هست اون هایی هم که شکسته بخاطرپرش های بلندهستش درواقع توقع بی جاازموتوردارن چون کمکش نرمه کمک به آخرمیرسه آهن که دیگه فنرنیست که بازی کنه شاسی نشکنه پرش های1متربیشتربراش خطرناکه ترمزهاش هم عالی

mohammad yzf
18-05-1391, 12:31 بعد از ظهر
من هم بین فلات و احسان گیر کرده بودم ولی شخصا احسان رو بیشتر می پسندم . ظاهر و زیر پای فلات شاید بهتر باشه و من یه کاری می خاستم بکنم که احسان از فلات هم بهتر می شه .

اگر به ظاهر crm توجه کرده باشی به احسان بیشتر شباهت داره . من می خاستم دمی احسان رو بردارم و تنها یه جاپلاکی با خطر LED درست کنم و به جاش بزارم تا پشت موتور بالاتر به نظر بیاد . لاستیکشو نمی شه کراسی کرد ولی میشه کمک عقبش کرد ژاپنی تا موتور کمک سفت تری داشته باشه ولی کمک و فرمون احسان بلندتر وبسیار محکمتر از فلات هست .

یه نکته بسیار مهم دیگه اینه که قیمت موتور احسان 300 تا 400 هزار تومان ازانتر از فلات هست و قطعاتش ازانتر و بیشتر یافت می شود .

sorush
18-05-1391, 12:52 بعد از ظهر
من هم بین فلات و احسان گیر کرده بودم ولی شخصا احسان رو بیشتر می پسندم . ظاهر و زیر پای فلات شاید بهتر باشه و من یه کاری می خاستم بکنم که احسان از فلات هم بهتر می شه .

اگر به ظاهر crm توجه کرده باشی به احسان بیشتر شباهت داره . من می خاستم دمی احسان رو بردارم و تنها یه جاپلاکی با خطر LED درست کنم و به جاش بزارم تا پشت موتور بالاتر به نظر بیاد . لاستیکشو نمی شه کراسی کرد ولی میشه کمک عقبش کرد ژاپنی تا موتور کمک سفت تری داشته باشه ولی کمک و فرمون احسان بلندتر وبسیار محکمتر از فلات هست .

یه نکته بسیار مهم دیگه اینه که قیمت موتور احسان 300 تا 400 هزار تومان ازانتر از فلات هست و قطعاتش ازانتر و بیشتر یافت می شود .

بنده این مطلب سی ار ام125 داخل تاپیکش شاسی احسان شبیه به اینه میتونی توی قسمت مفصلی 2تاگوشاآهنی هستش که بدی تراشکاربگی طول این 2تاروکوتاه ترکنه برات ارتفاع موتوربه اندازه دلخواه میادبالا
به فرض مثال توی تعمیرات میخوای پمپ سیلندرترمزعقبوتعمیرکنی برای احسان 1دقیقه بازکردنش وقت میبره چون خیلی ساده وبادوام هستش البته برای من که این جوری هست بیشترهم به دردمناطق بیابانی میخوره باکمک نرم عقبش البته کویرهای سمت سمنان بامشهدونمیگم بیابان های مرکزی ایران مثل اراک همدان توی گل هم راحت میتونی برونی تعادل به خاطرکمک های نرمت به هم نمیخوره کلاساده هستش نسبت به بقیه موتورهای هم رده خودش 250شتاب بیشتری داره نسبت به 200
قدرتموتوریش نسبت به طراحی ساده انجین خیلی خوبه طراحی موتورش باگیربکسش توی حجم های150-196-249خیلی خوب جواب داده

7thRING
18-05-1391, 12:53 بعد از ظهر
دوست عزیزشاسیش به نظرت ضعیف هست اون هایی هم که شکسته بخاطرپرش های بلندهستش درواقع توقع بی جاازموتوردارن چون کمکش نرمه کمک به آخرمیرسه آهن که دیگه فنرنیست که بازی کنه شاسی نشکنه پرش های1متربیشتربراش خطرناکه ترمزهاش هم عالی
شما به قسمتی که جاپایی عقب روش نصب شده توجه فرمایید.
اکثر احسان ها از همون ناحیه می شکنن.
چون نازکه ولی با یه سری تغییرات میشه شاسیسو تقویت کرد.
اینجا چون مسیرهای افرودیش پر از شیب و چاله چوله های بزرگه اگه با احسان دو ترک بری به احتمال 30 در 100 از همون ناحیه شاسیس ترک بخوره که در نهایت موجب شکستگی میشه.

sorush
18-05-1391, 01:02 بعد از ظهر
شما به قسمتی که جاپایی عقب روش نصب شده توجه فرمایید.
اکثر احسان ها از همون ناحیه می شکنن.
چون نازکه ولی با یه سری تغییرات میشه شاسیسو تقویت کرد.
اینجا چون مسیرهای افرودیش پر از شیب و چاله چوله های بزرگه اگه با احسان دو ترک بری به احتمال 30 در 100 از همون ناحیه شاسیس ترک بخوره که در نهایت موجب شکستگی میشه.

این حرف شماروقبول دارم قسمت جاپای عقب نازک هستش چندجای احسانوبایدتقویت کنی تابعدامناطقی مثل منطقه شمامشکلی پیش نیادبرای راکب
شاسیش هم جای تقویت کردن داره
سوال دوستان کسی کمک ژاپنی که به احسان بخوره سراغ نداره چون بااین کمک نمیشه زیادپریدقیمتشم بگیدممنون:4chsmu1: