توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : از کجا بفهمیم موتور باز شده یا پلمپ است؟
CRF450R
18-05-1391, 12:58 قبل از ظهر
سلام
از کجا میشه فهمید موتور یه موتور مثل crm باز شده یا پلمپ هست؟
چند روز پیش یکی از دوستام یه crm به اسم پلمپ خرید ولی الان موتور ساز میگه موتورش باز و تعمیر شده.
CRF450R
18-05-1391, 01:00 قبل از ظهر
در کل هنگام خرید موتور به چه چیزایی باید توجه کرد. من میخوام یه crm یا به احتمال کم crf بگیرم ولی هیچ سر رشته ای در این مورد ندارم. چطور سرم کلاه نره؟
nopo
18-05-1391, 02:54 قبل از ظهر
در کل هنگام خرید موتور به چه چیزایی باید توجه کرد. من میخوام یه crm یا به احتمال کم crf بگیرم ولی هیچ سر رشته ای در این مورد ندارم. چطور سرم کلاه نره؟
با يك آدم تعميركار وارد برو بخر.تشخيص اينكه موتور سالمه يا نه كار آدم معمولي نيست!!!
نميدوني چه فيلمهايي پياده مي كنن.
Alireza Eteraz
18-05-1391, 03:06 قبل از ظهر
منم بادوست خراسانیمون نوپو موافقم
شما احتمالا اولین باره این موتورارومیخوای ازنزدیک ببینی تشخیصش سخته حتی دیده شده درقاب انجین اصل قطعات بیخودگذاشتن وطرف بعد3ماه فهمیده /بهتره با یک کاربلدبرید(اگرم پیدا نکردی کسیوبروپیش یه موتورساز10تومن بده بهش باهات میاد)
M@hy@r
18-05-1391, 11:17 قبل از ظهر
درسته
ما هم یه سری 15 تومن دادیم به یه تعمیرکار موتوره رو چک کرد گفت بدرد نمیخوره
با 15 تومن نجاتمون داد
من شنیدم اگه موتورساز وارد دست بزنه معلوم نیست انجین باز شده چون طوری آچار میندازه که جاش نمیمونه
ولی این جوجه موتورساز ها انقدر خط و خش میندازن که واضحه انجین باز شده
شایسته فر
18-05-1391, 11:20 قبل از ظهر
اقا مهیار گا دقیقا درست می گن
بنده خودم یه تعمیر کار حرفه ای میشناسم که همچین موتورو باز می کنه که خود صاحب موترم متوجه باز شدن موتور نمی شه، ایرانی جماعت تو هر کاری نمونه هست و راه حل هر دور زدنی در دستش هست!!!
M@hy@r
18-05-1391, 11:22 قبل از ظهر
راستی تاپیک تکراری بود
[Only registered and activated users can see links]
زحمت قفلش با مدیران
Kami
18-05-1391, 11:42 قبل از ظهر
تاپیکش موجوده قفل میشه