PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست یرای آموزش تکچرخ و جینگولک بازی

عابدی
17-05-1391, 04:16 بعد از ظهر
سلام به بچه های کراس سوار و تریل سوار و آفرودی. چند روز پیش با بچه های همدان رفته بودیم نیمچه آفرود ولی من هر چی تلاش میکردم از خودم حرکت بزنم و جینگولک بازی درارم اصلا سر موتور بالا نمیومد و نمیشد.حتی تو دست اندازم مینداختم میخاستم سره موتورو بیارم بالا نمیومد.خلاصه همه مدل امتحان کردیم ولی نشد که نشد.حالا از بچه ها اگه کسی بلده چجوری سر موتورو(ترجیحا فلات) به حالت تکچرخ بیاره بالابیاد یا مثلا نحوه ی استاپی زدن و........ به ما هم بگه دعاش میکنیم

7thRING
17-05-1391, 04:22 بعد از ظهر
دنده 2 به بالا فکرنکنم بشه.
ولی دنده 1 خیلی راحته.
سرعت موتورو روی 7-8 میاری بعد کلاچو میگری با گاز بازی میکنی بعد کلاچو ول میکنی به همین راحتی سر موتور بالا میاد ولی حواست به ترمز عقب هم باشه چون بعضی اوقات زیاد از حد بالا میاد که یا با ترمز عقب یا با کلید قطع کن باید موتورو بیاری پایین.
من خودم دنده 1 - نزدیکای 10 متر تکچرخ میزنم. ولی استوپی خیلی سخته به خاطر اینکه فلات خیلی سنگینه و به همین راحتیا پشتش بالا نمیاد .
یه حرکت هم که اقای مسعودارام با فلات میزنه رو خودمم خیلی مشتاقم یاد بگیرم. ( توی کلیپ تیزر بچه های مشهد هست) (همون حرکتی که ایستاده دور در جا میزنه)

Kenji
17-05-1391, 04:23 بعد از ظهر
تاپیک آموزش حرکات نمایشی موجوده...

[Only registered and activated users can see links]