PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : من که تو این دو تا موتور گیر کردم شما چطور؟

amirmot
14-05-1391, 12:58 قبل از ظهر
سلام به همه بچه ها پرشین موتور
من نمیخوام زیاد وقت بگیرم
من قدم 152:riz481: هسته دو تا موتور به اندازه قدم انتخاب کردم
یکی دایچی 135 هسته
یکی هم رادیسسون 125 بدون کلاچ هسته
به نظر شما کدوم رو بگیرم
از همه لحاظ بگید که کدوم نسبت به هم برتری دارن

کوروش
14-05-1391, 01:14 قبل از ظهر
خدایی تو پدر مارو در اوردی بابا بخر دیگه 100 نفری رو مچل خودت کردی !!!
ببین دایچی کمی بهتر ولی در کل در حد هم هستن زیاد فرق خاصی ندارن !!!

amirmot
14-05-1391, 01:16 قبل از ظهر
داداش بخشید که خسته تون کردم
ولی داداش دایچی که من میگم با کلاچ هسته
نه بی کلاچ

7thRING
14-05-1391, 01:18 قبل از ظهر
منم میگم دایچیو بخر. شکیل تر هم هست

amirmot
14-05-1391, 01:23 قبل از ظهر
اینم عکس از دایچی 135 19679

کوروش
14-05-1391, 01:25 قبل از ظهر
ای بابا کلاجه لولو خرخره که نستش کمی کار کنی راه میوفتی !!!
دایچی خیلی سرتره

mehdi asadshoar
14-05-1391, 01:25 قبل از ظهر
خدایی تو پدر مارو در اوردی بابا بخر دیگه 100 نفری رو مچل خودت کردی !!!
ببین دایچی کمی بهتر ولی در کل در حد هم هستن زیاد فرق خاصی ندارن !!!

میگم کوروش جان اگر میخواهی به این دوستمون شریکی یک هیوسانگ بخریم تا من ناراحتی تو را نبینم؟

Mohammad aghili
14-05-1391, 01:29 قبل از ظهر
نه هیوسانگ کلاچ داره :crazy:

کوروش
14-05-1391, 01:32 قبل از ظهر
میگم کوروش جان اگر میخواهی به این دوستمون شریکی یک هیوسانگ بخریم تا من ناراحتی تو را نبینم؟
نه بابا ناراحتی نیستش ما با این دوستمون دستان ها داریم باورت نمیشه کلی تاپیک باز کرده که من اینو بخرم اونو بخرم / با اون یه ذره قدش پدر همه رو در اورده :25r30wi::13:
حالا بهش میگم دایچی بگیر فوق حال نکردی بفروشش دسته دوم بخر مطمعن باش با همون قیمت میتونی بدی بره !!!:98:
من میخوام موتور بگیرم وقتی قصد خرید میکنم فرداش میخرم دیگه این کارا جز اینکه موتور گرون بشه ضرر کنی فایده ای دیگه نداره:wow:

mehdi asadshoar
14-05-1391, 01:32 قبل از ظهر
نه هیوسانگ کلاچ داره :crazy:

ببخشید حواسم نبود .خوب بیاد من اوانته اتومات دارم اون را بدم.به خدا کلاچ نداره.

mehdi asadshoar
14-05-1391, 01:36 قبل از ظهر
نه بابا ناراحتی نیستش ما با این دوستمون دستان ها داریم باورت نمیشه کلی تاپیک باز کرده که من اینو بخرم اونو بخرم / با اون یه ذره قدش پدر همه رو در اورده :25r30wi::13:
حالا بهش میگم دایچی بگیر فوق حال نکردی بفروشش دسته دوم بخر مطمعن باش با همون قیمت میتونی بدی بره !!!:98:
من میخوام موتور بگیرم وقتی قصد خرید میکنم فرداش میخرم دیگه این کارا جز اینکه موتور گرون بشه ضرر کنی فایده ای دیگه نداره:wow:

خدا بگم چیکارت کنه .این موقع شب مردم از خنده.الان همسایه ها میگن این پسره دیوانه شده.بگو نمیدونم خلاص

albaloo
14-05-1391, 02:42 بعد از ظهر
خوب شاید دوستمون پولش مثل ما جور نشده برا موتور داره بیشتر تحقیق میکنه که یه موتور خوب بخره پشیمون نشه

amirmot
14-05-1391, 08:50 بعد از ظهر
ببخشید داداش
منظورت چیه با اون یه زره قدش هان
من از شما یه سوالی پرسیدم پاسخشو بگو
نمیواد مسخره کنی:3ztzsjm:

Alireza Eteraz‏
14-05-1391, 08:59 بعد از ظهر
دایچی بهتره! سوارشیداگه تونستی تعادلشوحفظ کنیداون بهتره اگه دیدی پات سخت به زمین میرسه نمیتونی موتورونگه داری برو رادیسون بخر
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

rezausa2010
14-05-1391, 09:35 بعد از ظهر
من نمیدونم مگه کلاج چیه که اینقدر میترسی
بابا من هنوز 3سال تا سن قانونی فاصله دارم ولی موتور با کلاج سوار میشم اصلا بکشیم بی کلاج سوار نمیشم چون خداییش کل موتور به کلاجشه
به تو هم توصیه میکنم با کلاج سوار شو البته این جور چیزا شخصیه:4chsmu1:

s.mm
14-05-1391, 09:38 بعد از ظهر
amirmot ([Only registered and activated users can see links]) عزیز ناراحت نشو کورش که جوابتو داد اصن کارش اینه مگه نمیبینی؟(سوال بعدی!)

راستی دایچی نمی دونم خاله چی عموچی اگه می خوای بخری فکر لوازم یدکیش و این که بعدا بخوای بفروشی باش! آگهی کنی تو روزنامه هیشکی نمی دونه دایچی چی چیه خوردنیه یا پوشیدنی...یه رادیسون مدل 90 صفر کیلومتر بخر 200-300 تومن زیر قیمت خیال خودت و دیگران رو راحت کن لوازمش هم یه ذره از این سی دی آی ایرانی ها گرونتره خواستی آدرس بدم برو ببین

amirmot
15-05-1391, 11:20 بعد از ظهر
ممنون از همه ی پاسخ دوستان
این دایچی که من میگم به نظر موتور کوچیکی میاد از نزدیک هم دیدم ولی سوار نشدم
موتور خیلی کوتایه
فکر کنم متانسب با همه قد ها باشه
منم دلم مخواد دایچی بگیرم چون قیافه بهتری داره
خوب فکروم رو کردم بهتره دایچی بخرم هم خوشگله هم شما هم میگید خوبه
تو شهرمون هم زیاد شده
پس حتما لوازمش زیاده

kamangir
15-05-1391, 11:32 بعد از ظهر
دوست عزیز روی خرید دایچی شک نکن

تنه فوق العاده نسبت به رادینسون

کیفیت بالاتر نسبت به رادینسون

آخرش بگم از هر لحاظ دایچی برتری داره نسبت به رادینسون

dementor
27-05-1391, 08:05 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

7thRING
30-05-1391, 08:54 بعد از ظهر

این الان چه ربطی به این تاپیک داشت؟؟؟!!!:s (9):

yasharazary
30-05-1391, 09:06 بعد از ظهر
دوست عزیز من در مورد هیچ کدوم از این موتور ها اطلاعاتی ندارم
فقط خواستم بگم با کلاچ خیلییییییییییییییییی بهتر از بی کلاچه--موتور نصف کنترلش به کلاجشه---من پشت ویو همیشه گیج میزنم

نیما نادری
30-05-1391, 09:12 بعد از ظهر
جفتش داغونه...فقط یکیشو بخر ...باز طرح ویو لوزم داره اون یکی هیچی نداره

Babak
30-05-1391, 10:48 بعد از ظهر
رادیسون بگیر

7thRING
30-05-1391, 10:56 بعد از ظهر
با ویو و طرح ویو اصلا حال نمیکنم چون دوتا سوار شدم واقعا به خودم گفتم حیف پول که باید بابته این موتورا داد.
من خودم دایچیو به رادیسون ترجیح میدم.
ویو فقط بدرد این میخوره که از خونه بری تا محل کار همین.

nima360
11-07-1391, 09:51 قبل از ظهر
دوستان سلام.به نظر من بهترین انتخاب واسه این دوستمون موتور بریه.یه سری موتور جدید من دیدم که عین براوو پدال داره برقی هم هست.سرعتش به 40تا نمیرسه ولی در عوض قدرت خوبی داره یعنی از هر جهت مطمعن باش یه نفری باهاش بری بیرون توی هیچ سربالایی کم نمیاره بعدشم اگه شارژ تموم کرد رکاب میزنی عین دوچرخه ادامه مسیر ور میری و از اونورم دوباره موتورت شارژ میشه.قیمتشم خوبه.توی شیراز یه دونه صفر قیمت کردم 1/300/000تومان.
عالیه واسه انجام کارهای روزمره.

arashpeyman
16-07-1391, 10:15 بعد از ظهر
دوست عزیز با کلاج خیلی بهتره چون کنترل موتور به کلاجشه:33:

ولی به نظر من دایچی یه کم ناجوره به بچه هایی که دارن توهین نشه من نظرمومیگم
شما خودت عکسی که اپ کردی رو نگاه کن قاب جلو کجا فرمون کجا بهم نمیخورن به نظرمن قیافه جالبی نداره

در مورد قدرتش چیزی نمیدونم........به نظر نمیاد از ویو بیشتر بره...شایدم یره ولی به قیافش نمیخوره:25r30wi: