PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : موتور سواری بدون گواهینامه

farbal
05-05-1391, 04:51 بعد از ظهر
سلام دوستان
من یه مگلی200ccمیخاهم بخرم به امید خدا
ولی مشکل اینجاست که من گواهینامه موتور ندارم و هنوز به سن قانونی نرسیدم(یه1سالی کم دارم):waiting:

و مشکل خانواده اینجاست که میگن اگر موتور رو بخابونند دیگه امکان در آوردنش از پارکینگ نیست.
ولی من از یکی دوستانم که موتورش رو به دلیل نداشتن گواهینامه بردن پارگینگ پرسیدم گفت باید جریمه نداشتن گواهینامتو بدی.
اگر میشه منو راهنمایی کنید و مشکل هایی که ممکن است پیش بیاید در صورت نداشتن گواهینامهه آگاه کنید ممنون

sajjad
05-05-1391, 04:55 بعد از ظهر
سلام دوستان
ولی مشکل اینجاست که من گواهینامه موتور ندارم و هنوز به سن قانونی نرسیدم(یه1سالی کم دارم):waiting:

و مشکل خانواده اینجاست که میگن اگر موتور رو بخابونند دیگه امکان در آوردنش از پارکینگ نیست.
ولی من از یکی دوستانم که موتورش رو به دلیل نداشتن گواهینامه بردن پارگینگ پرسیدم گفت باید جریمه نداشتن گواهینامتو بدی.
اگر میشه منو راهنمایی کنید و مشکل هایی که ممکن است پیش بیاید در صورت نداشتن گواهینامهه آگاه کنید ممنون

وقتي موتور ازتون گرفتن يه فيش ميدن بهتون و اسم تونو ميپرسن بايد سعي كني اسم يه نفر كه گواهي داره رو بگي و به آن كسي كه گواهي داره بگي بره دنبال كارات .مگرنه برات در دسر درس ميشه و بايد بري دادگاه جريمه شي.

7thRING
05-05-1391, 04:55 بعد از ظهر
داداش بزار روشنت کنم. پول بدی همه چی ردیفه.
بخوابونن جریمه بدون گواهیتو میدی اگه اشنا داشته باشی که موتور 10 ساعت هم تو پارکینگ نمی خوابه.
موتور منو 2 بار گرفتن هردو بار به یه روز نکشیده درش اوردم.(منم مثل تو یه چند ماهی تا گواهی فاصله دارم)
دادگاهیم نشدم.

7thRING
05-05-1391, 04:57 بعد از ظهر
وقتي موتور ازتون گرفتن يه فيش ميدن بهتون و اسم تونو ميپرسن بايد سعي كني اسم يه نفر كه گواهي داره رو بگي و به آن كسي كه گواهي داره بگي بره دنبال كارات .مگرنه برات در دسر درس ميشه و بايد بري دادگاه جريمه شي.
اگه اشنا داشته باشین اسم خودتونم بدی فرق نمیکنه چون اون برگه پاره میشه یه برگه جدید میزنن .

farbal
05-05-1391, 05:02 بعد از ظهر
تورو خدا این آشناهاتونو به من معرفی کنید:25r30wi:
جریمه گواهینامه چنده؟یعنی اگه گواهینامهه نداشته باشی چقدر جریمه میشیم؟؟؟؟؟؟؟

sajjad
05-05-1391, 05:06 بعد از ظهر
تورو خدا این آشناهاتونو به من معرفی کنید:25r30wi:
جریمه گواهینامه چنده؟یعنی اگه گواهینامهه نداشته باشی چقدر جریمه میشیم؟؟؟؟؟؟؟

قزوين كه 20 بود الان ماشالله شده 90 تومن بستگي به قاضيش داره.
هر كسي كه آشنا نداره .آشنا هم همه جا كه نميتونه كاري كنه مگر اينكه گردن ... باشه

7thRING
05-05-1391, 05:09 بعد از ظهر
از یه کی شنیده بودم اگه چند بار موتورو بگیرن و چند بار دادگاهی شی شلاق داره(قابل خرید) / صحت داره؟؟

sajjad
05-05-1391, 05:13 بعد از ظهر
از یه کی شنیده بودم اگه چند بار موتورو بگیرن و چند بار دادگاهی شی شلاق داره(قابل خرید) / صحت داره؟؟

من اينجوري گرفتن البته نامردا با crm لباس شخصي . خلاصه دادگاهي شديم رفتيم دادگاه ديدم اوضاع خيته نوشته (حركات نمايشي. مردم آزاري.صداي غير استاندارد و ..)و من بايد شلاق بخورم .زنگ زديم پارتيمون آومد 70 تومن دادم خلاص شدم موتورو هم گرفتم.18997

sajjad
05-05-1391, 05:16 بعد از ظهر
من اينجوري گرفتن البته نامردا با crm لباس شخصي . خلاصه دادگاهي شديم رفتيم دادگاه ديدم اوضاع خيته نوشته (حركات نمايشي. مردم آزاري.صداي غير استاندارد و ..)و من بايد شلاق بخورم .زنگ زديم پارتيمون آومد 70 تومن دادم خلاص شدم موتورو هم گرفتم.18997

150 تومنو كرد 70 .شلاقم كه بخشيدن

farbal
05-05-1391, 05:24 بعد از ظهر
راستی اگه کسی سن قانونی داشته باشه و لی گواهینامه موتور نداشته باشه میشه موتورو به نامش گرفت؟

sajjad
05-05-1391, 05:26 بعد از ظهر
راستی اگه کسی سن قانونی داشته باشه و لی گواهینامه موتور نداشته باشه میشه موتورو به نامش گرفت؟

براي سند زدن ميشه. و براي داداگاه هم جريمش كم تره

شایسته فر
05-05-1391, 06:32 بعد از ظهر
داداش یکم باید با جاهایی که کفی داره اشنا بشی و ازشون پرهیز کنی!!!!
ضمنا راهای فرار از دست پلیس رو هم یاد بگیری خوبه، همیشه هم کلاه بزار کسی بهت گیر نمی ده
من 3 سال اینطوری موتور سوار شدم و هیچ وقتم گیر نیفتادم تا اینکه گواهی نامه رو گرفتم و دقیقا 4 روز بعدش موتور رفت پارکینگ به خاطر مخدوش بودن پلاک:4chsmu1:

AMIR-250
05-05-1391, 10:15 بعد از ظهر
دادگاه که الکیه...من که ندیدم کسیو بفرستن...اصن نمیشه که...70 تومن جریمه گواهینامه...بعد اگه بیمه هم نداشته باشه باید اول بیمه کنی بعد درش بیاری....اگرم اشنا داشته باشی که دیگه هیچی

Mohammad aghili
05-05-1391, 10:28 بعد از ظهر
نمیدونم این جو چیه تو سایت راه افتاده همه با فونت باباقوری تایپ میکنن

کور نیستیم بخدا
میبینیم

لازم نیس فونتشو بکنی 800
والا

================================================== =
ببین داداش اگه
گواهینامه نداشته باشی و بگیرنت ، برای ترخیص باید بری شورای حل اختلاف و یه جریمه ای پرداخت کنی و موتورت رو دربیاری ... هیچ پارتی و آشنایی هم لازم نداره

جریمش هم بستگی به نظر قاضی داره (هرچی با لباس پاره پوره تر بری کمتر می بره واست) همی چند هفته پیش دوتا از بکس سایت رو گرفتن ، گواهینامه نداشتن ، نفری 30 چوق پیاده شدن (البته این بهترین حالتش بود) تا 90 هم شنیدم من !

خلاصه اینطوریاس

7thRING
05-05-1391, 11:16 بعد از ظهر
منو به جرم بدون گواهی سوار شدن داخل شهر + موتور حجم بالا : یکی نیست بگه بابا تولید خودتونه بعنی چی 250 تو شهر غیرمجازه.
یه بار دیگه هم به خاطر گواهی نامه .
تو هردومورد نه دادگاهی شدم نه جریمه دادم. فقط موتورو غروب گرفتن صبح زود زفتم پارکینگ سوارش شدم اومدم. همین

Sadegh.galaxy
05-05-1391, 11:19 بعد از ظهر
اگه کلاه داشته باشی نگاهتم نمی کنن.من الا دوسال هست اینجوری پشت موتور میشینم.خداروشکر تاحالا مشکلی نبوده.راستی بااین طرح مگلی اگه پلیس دنبالت کنه،خیلی نمیتونی مانوربدی.فعلابایه سی جی شروع کن،هیچی بهتر از سی جی توشهر نمیتونه ازدست پلیس فرارکنه.یه بچه هاباسی جی از دست موتور سنگین مامورا فرارکرده بود.راستی توتاپیک گواهینامه خوندم سن گواهی نامه 17سال کامله.اگه اینجوری باشه من تاپائیز میتونم گواهینامه بگیرم.

Mohammad aghili
05-05-1391, 11:20 بعد از ظهر
18 سال تمام :|

ینی الان کسی که متولد مرداد 73 باشه میتونه اقدام کنه

sorush
05-05-1391, 11:26 بعد از ظهر
آخه لامصباگواهی نداشته باشی بزنی زبنم لال یکی بکشی چی میخوای بدی بیمه که نمیده
باباجان من دوستان فامیل ما به بند خدایی زد16سالشه به یه بچه 4ساله سرش خوردجدول ضربه مغزی شددراالفاتحه امد دربره گرفتنش دادگاهیش کردن الان بیمه نداده دیه روپسرکانونه 4خانوده میزنن به این دراون درپول جورکنن نمیتونن

7thRING
05-05-1391, 11:36 بعد از ظهر
just 9 month untill take it.

ali1100
05-05-1391, 11:59 بعد از ظهر
دادگاه که الکیه...من که ندیدم کسیو بفرستن...اصن نمیشه که...70 تومن جریمه گواهینامه...بعد اگه بیمه هم نداشته باشه باید اول بیمه کنی بعد درش بیاری....اگرم اشنا داشته باشی که دیگه هیچی

مرحله اول داسرا ميباشد چنانچه جرم به مرحله ثبوت برسد ( ثابت شود )روانه داداگاه ميشويد .

M@hy@r
06-05-1391, 01:34 قبل از ظهر
محمد توضیح کاملی داد
اگه بگیرنت میری شورای حل اختلاف ، گریه زاری کنی 30-40 تومن میزنن
برای یکی از آشنایان ما 300 تومن زدن البته گواهینامه نداشت از کفی فرار کرده بود یه ضره جلوتر گرفته بودنش

کوروش
06-05-1391, 09:32 قبل از ظهر
اولا مگلی 250 سی سی هستش نه 200 /دوما متاسفانه همه دوستان راه کارایی رو معرفی کردن که تهش اینه شما بدون گواهی بشینی پشت موتور / دوست عزیز میدونم اروم میخوای بری با بیمه میری با کلاه میری سرعت نمیری/موتورتم ترمزش خوبه /ولی خدایی نکرده میدونی اگه بزنی به یه نفر چی میشه ؟؟؟شانس بیاری کسی باشه بگی این زده که خیلی کم پیدا میشه از این معرفت ها داشته باشن/ همون لحضه دستبند به دست بازداشتگاهی/شناستم گند باشه پنج شنبه باشه باید تا شنبه بازداشت گاه بمونی/خیلی بده خیلی / با یه سند بیایی بیرونو کلی حرفو دعوا کردن با خانوداه که چرا گواهی نگرفتی / خدایی نکرده طرف بمیره دیگه به همین راحتی ها ولت نمیکنن /درسته بیمه پولشو میده / ولی بیمه نمیاد بگه ببخشیدش دیگه تکرار نمیشه / قانون ولت نمیکه !!! پیش خودت میگه نه بابا نمیزنم به کسی ولی وقتی به خودت میایی که پلیس داره میگه گواهی نامتو بده !!! حالا خود دانی !!!

ali1100
06-05-1391, 12:23 بعد از ظهر
اولا مگلی 250 سی سی هستش نه 200 /دوما متاسفانه همه دوستان راه کارایی رو معرفی کردن که تهش اینه شما بدون گواهی بشینی پشت موتور / دوست عزیز میدونم اروم میخوای بری با بیمه میری با کلاه میری سرعت نمیری/موتورتم ترمزش خوبه /ولی خدایی نکرده میدونی اگه بزنی به یه نفر چی میشه ؟؟؟شانس بیاری کسی باشه بگی این زده که خیلی کم پیدا میشه از این معرفت ها داشته باشن/ همون لحضه دستبند به دست بازداشتگاهی/شناستم گند باشه پنج شنبه باشه باید تا شنبه بازداشت گاه بمونی/خیلی بده خیلی / با یه سند بیایی بیرونو کلی حرفو دعوا کردن با خانوداه که چرا گواهی نگرفتی / خدایی نکرده طرف بمیره دیگه به همین راحتی ها ولت نمیکنن /درسته بیمه پولشو میده / ولی بیمه نمیاد بگه ببخشیدش دیگه تکرار نمیشه / قانون ولت نمیکه !!! پیش خودت میگه نه بابا نمیزنم به کسی ولی وقتی به خودت میایی که پلیس داره میگه گواهی نامتو بده !!! حالا خود دانی !!!

طبق ماده 718 قانون مجازات اسلامي

. باب تعزيرات و مجازات بازدارنده در تصادف هاي هاي منجر به فوت چنانچه گواهي نامه نداشته باشيد . در حكم قتل عمد ميباشد .

چنانچه گواهي نامه نداشته باشيد . بيمه ريالي از خسارت شما را پرداخت نخواهد كرد

جريمه گواهينامه براي آزاد سازي موتور هم در رنج متعادل 200 هزار تومان ميباشد كه در شوراي حل اختلاف قابل تعديل ميباشد

sorush
06-05-1391, 12:25 بعد از ظهر
حرف داش علی راسته گواهی نداشته باشی بیمه بودن بیمه بماندکه زندان درانتظارته پول دیه 120میلیون ازکجامیاری بدی عذاب وجدان
تازشم توی آئین نامه های راهنمایی رانندگی دوچرخه گواهی نامه میخوادفکرنکنی شوخی میکنم

شایسته فر
06-05-1391, 01:29 بعد از ظهر
من بابت پستی که قبلا گزاشتم از همه عذر می خوام!!!!:i'm sorry:
نکن داداش:vardane:
صبر کن گواهی نامه بگیری بعد سوار شی، با این اوصاف خدا خیلی به من و امثال من رحم کرده، نه به خونوادمون رحم کرده
قتل عمد!!!!:icon_pf _99_:

aligsx
08-05-1391, 01:41 قبل از ظهر
سلام دوستان

واقعا با این جریمه و دیه 126 میلیونی میتونی بدون گواهینامه رانندگی کنی؟
اگر داری پول یه انسان مرد بالغ که 126 میلیون هست رو بدی بدون گواهینامه برون وگرنه فکرشم نکن بدون گواهینامه مگلی سوار شی چون حادثه خبر نمیکنه یهو ممکنه بزنی به یکی

mohammadkf
08-05-1391, 02:57 بعد از ظهر
بهترین حرفهارو کوروش جان گفت .

نکن داداش من ، نکن بدون گواهینامه سوار نشو . این وسیله درسته که عشقــــه ولی خیلـــیم خطر داره ، همیشه حادثه برا دیگران نیست که اگه باشه واویــــلــــا . خدای نکرده اگه برا خودتم اتفاقی بیفته ، بیمه که چیزی نمیده هیچ باید حرفها و سرکوفت های خانواده و دوست و آشنا رو هم تحمل کنی !

پس چرا عاقل کند کاری که بازآرد پشیمانی !!:consoling2:

mohammadkf
08-05-1391, 03:02 بعد از ظهر
بابام همیشه یه حرفی میزنه که سعی کردم همیشه یادم بهش باشه .

میگه : ​تو زندگی همیشه پشت سر قانون راه برو که مجبور نشی جلو قاضی بایستـــی !

.:ALIREZA NADERI:.
08-05-1391, 03:16 بعد از ظهر
سلام دوستان

عزیزم بنده خودم گواهینامه ندارم
برای اینکه بتونی کاری کنی که پلیس متوجه نشه
1-باید طوری رفتار کنی که یه ادم بزرگسال گواهینامه دار انجام میده
2-لباست جنگولک نباشه متین و ساده باشه
3-کلاه حرفه ای داشته باشی
4-بچه بازی در نیاری تگچرخ و ...
5-استه بری استه بیای
6-پلیس دیدی لباس شخصی گفت واستا دختر گفت واستا فقط تنها کاری که میکنی دور میشی بعد از اون یه راست میگازی به جایی که عقل جن نرسه یا نتونن بگیرنت !
7-ادای موتور سوار های پیشکسوت رو در بیار
8-عضو بسیج شو
9-همیشه یه پارتی یه ادمی یه کسی برای اینکه یه وقت پلیس گرفتت داشته باشی
10-پرو بازی در نیار پلیس گرفتت و با چرب زبونی کردن ردش کن خونه باباش
11-پلیس گرفتت بگو میخام همکارتون بشم و بیام پلیس بشم دستتون درد نکنه شهر رو با امنیت نکه میدارین موتور بابامه بهم گفت برو از سر کوچه ماست بگیر من هم تو این ظهر رفتم یه تکه پا برم بیام فقط همین
12-اگر یک خانوم چادری بشونی ترکت 0% میگرنت
13-ریش و سیبیل ثاثیر داره
14-به اینکه تو کدوم شهر زندگی میکنی هم ثاثیر داره
15-از رفیق هات و مردم جای کفی ها رو بپرس و از شعاع 10 کیلومتری اونجا پرهیز کن

این ها تجربه های ارزشمند بنده بود همین و بس موفق باشی
بنده بعد از یکسال موتور سواری
یکبار پلیس رو بنده گرفته که پلیس رو مسخره کردم فیلم گرفتیم ازش و...
بکبار هم یک پلیس گرفت که خدا پدر مادرش رو نگه داره با همون داستان ماست و سر کوچه و خرید پرید رد شد

.:ALIREZA NADERI:.
08-05-1391, 03:23 بعد از ظهر
در مورد کشته و قتل اینا یادت باشه گفتم مثل یه بزرگسال عمل کن
یه بزرگسال واقعی اگر کلش تاب نداشته باشه
یه بزگسال هیچ وقت داخل کوچه بیشتر از 10 تا 20 تا نمیره
یه بزرگسال داخل شهر حالا اتوبان یا هر جاش بیشتر از 60 تا 70 تا نمیره
یه بزرگسال توی جاده بیشتر از 120 نمیره
یه بزرگسال تکچرخ نمیزنه
یه بزرگسال حرکات ژول ورنی انجام نمیده
در نهایت با اتکا اول بر خدا دوم بر هر امامی که دوست داری سوم دعای مادر و پدر سالم میری بیرون از خونه و سالم میرسی خونه
بنده خودم خداقل روزی دو بار از خونه میرم بیرون هیچ اتفاقی هم نمیوفته

shahriar
08-05-1391, 07:38 بعد از ظهر
خب بايد داخل شهر نري يا كلا شب ها برو بيرون.كه مامور بهت گير نده
بنده خودم همين كار رو ميكنم

amir74
08-05-1391, 09:14 بعد از ظهر
به قران اگه مثل بچه ادم بری و بیای هیچ اتفاقی نمی یوفته
اخه مگه خیابون جای گاز دادن و حرکت نمایشیه
برو تویه کمربندی اونم شب هرچی دوست داشتی گاز بده فقط بپا زیر کامیون نری

عابدی
08-05-1391, 09:17 بعد از ظهر
دادا از ما میشنوی بدون گواهی رانندگی نکن میزنی یه نفر پرت میکنی جوونیت از دستت میره

amir74
08-05-1391, 09:27 بعد از ظهر
اگه با سرعت 20 تا 30تا بزنی به کسی تا ترمز اینا بگیری سرعت کم میشه فقط می خوره زمین ولی اره تو شهر تند بری با سرعت 100تا بزنی به یارو همونجا می میره بازم باید توکلت به خدا باشه و هروقت می ری بیرون یه نیت صدقه کنی

کاوه
08-05-1391, 09:44 بعد از ظهر
داداش بستگی به خودتم داره سعی کن تا جایی که میتونی بدون گواهی نامه پشت موتور نشینی
اگرم میشینی جو گیر نشو
مامور هم میوفته دنبالت مجبوری فرار کنی
منم مدت زیادی بدون گواهی نامه موتور سوار شدم فقط هم یه بار مامورا گرفتنم اونم همین چند وقت پیش بود که کلا موتورم رفت

1-باید طوری رفتار کنی که یه ادم بزرگسال گواهینامه دار انجام میده
2-لباست جنگولک نباشه متین و ساده باشه
3-کلاه حرفه ای داشته باشی
4-بچه بازی در نیاری تگچرخ و ...
5-استه بری استه بیای
6-پلیس دیدی لباس شخصی گفت واستا دختر گفت واستا فقط تنها کاری که میکنی دور میشی بعد از اون یه راست میگازی به جایی که عقل جن نرسه یا نتونن بگیرنت !
7-ادای موتور سوار های پیشکسوت رو در بیار
8-عضو بسیج شو
9-همیشه یه پارتی یه ادمی یه کسی برای اینکه یه وقت پلیس گرفتت داشته باشی
10-پرو بازی در نیار پلیس گرفتت و با چرب زبونی کردن ردش کن خونه باباش
11-پلیس گرفتت بگو میخام همکارتون بشم و بیام پلیس بشم دستتون درد نکنه شهر رو با امنیت نکه میدارین موتور بابامه بهم گفت برو از سر کوچه ماست بگیر من هم تو این ظهر رفتم یه تکه پا برم بیام فقط همین
12-اگر یک خانوم چادری بشونی ترکت 0% میگرنت
13-ریش و سیبیل ثاثیر داره
14-به اینکه تو کدوم شهر زندگی میکنی هم ثاثیر داره
15-از رفیق هات و مردم جای کفی ها رو بپرس و از شعاع 10 کیلومتری اونجا پرهیز کن

علیرضا اینا خیلی جالب بود
من از 14سالگی موتور دارم اما هیچکدوم از اینا رو تا حالا انجام ندادم

اما با شماره 12موافق نیستم
چون تاحالا چند بار واسم اتفاق افتاده و هر دفعه هم مامور انداخته دنبالم

Alireza Eteraz‏
08-05-1391, 09:54 بعد از ظهر
شماکه اینهمه تحمل کردی یکسال دیگه ام روش تازه250هم میخوای بخری دیگه بدتر
بااوضاع الان یا بایدتوپارکینگتون موتورسواری کنی چون ماموراتوکوچه هاهم کمین میکنن یا....
ازاینکه میبینم بعضی دوستان پیشنهادهای زرنگی میدن جامیخورم بنده خدا میره یه موتورمیگیره میزنه به یکی بعدخربیاروباقالی بارکن
داداش ازمن میشنوی نگیربه دردسرش نمیارزه
یکی بزنه بهت بایدازجیبت خرج کنی/بره پارکینگ بایدکلی پول بدی اویزونه اینواون شی/موتورتوخیلی راحت توخیابون ازت میگیرن میزنن خ...م.....س....م بعدبایدببری دوباره خرجش کنی/بزنی به یکی واوییییلااا/و......

حاج محسن خط خطی
08-05-1391, 09:59 بعد از ظهر
نمیدونم چرا به قوانین احترام نمیذاریم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

شایسته فر
08-05-1391, 11:01 بعد از ظهر
شماکه اینهمه تحمل کردی یکسال دیگه ام روش تازه250هم میخوای بخری دیگه بدتر
بااوضاع الان یا بایدتوپارکینگتون موتورسواری کنی چون ماموراتوکوچه هاهم کمین میکنن یا....
ازاینکه میبینم بعضی دوستان پیشنهادهای زرنگی میدن جامیخورم بنده خدا میره یه موتورمیگیره میزنه به یکی بعدخربیاروباقالی بارکن
داداش ازمن میشنوی نگیربه دردسرش نمیارزه
یکی بزنه بهت بایدازجیبت خرج کنی/بره پارکینگ بایدکلی پول بدی اویزونه اینواون شی/موتورتوخیلی راحت توخیابون ازت میگیرن میزنن خ...م.....س....م بعدبایدببری دوباره خرجش کنی/بزنی به یکی واوییییلااا/و......
دقیقا
یهبار طرف از پشت به من زد، منم حدود 14، 15 متر رو اسفالت کشیده شدم
متورم هم 50 تومن خرج ور داشت
می گفت وایسیم مامور بیاد، مامورم که اومد گفت تو مقصری
می خواستن موتورو بخوابوونن
با کلی التماس طرفو راضی کردم
اینجا نزنی می زنن!!!!!!!
در هر دو صورتم تو مقصری!!
نکن داداش

shahriar
09-05-1391, 09:03 قبل از ظهر
يه چيز ديگه مگلي شتابش زياده ادم جو گير ميشه مواظب باش