ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره برای فروش مینی کراس دایچی

7thRING
31-04-1391, 11:26 قبل از ظهر
با سلام.
بعد از این که فلات و خریدم حس می کنم دیگه به این نیازی ندارم.
موتور 11 ماه کارکرده بدون زمین خوردگی (فقط یه بار داشتم می رفتم کوه (همش شیب بود)wc داشتم موتورو رو جک زدم موتور از بغل افتاد ولی هیچ چیش نشد.
سند ورزشی داره.
تقویت سیلندر - تعویض خورشیدی عقب بزرگ(52 تایی اگه اشتب نکنم) - برداشتن در پوش اگزوز (هم صداش خیلی بم و کلفت شده هم موتور نفسش بیشتر شده ) - فیلتر هوا هم برداشتم (برای نفس بیشتر) تعویض سوپاپ با نمونه ی مقاوم تر (20 ت خرج سوپاپ کردم)
دلیل فروش : برام خیلی کوچیک شده - قصد خرید یه موتور دیگه رو دارم البته امسال نه برای سال بعد.
لاستیک عقب و همین امروز فردا عوض می کنم .
دوستان چند بفروشمش خوبه؟؟!! قیمت خریدم (750)پارسال (100در100 امسال خیلی گرون تر شده)(اونموقعی که من خریدم 50 ت از سی جی گرونتر بود)
خورشیدی + سیلندر + سوپاپ فابریک هم دارم.
دوستان چند بفروشمش خوبه؟؟؟
ممنون

اینم عکسش :

[Only registered and activated users can see links]

M@hy@r
31-04-1391, 12:31 بعد از ظهر
قیمت صفر مینی کراس با سند ورزشی بدون پلاک 1/100 هست من دیروز قیمت کردم
به نظر من دورو بر همون 600-700 بفروشی خوب فروختی چون بیشتر اینا رو دست گمرکی ها باد کرده سالی یه دونه هم ازشون نمیخرن

7thRING
31-04-1391, 03:21 بعد از ظهر
با این تغییرات 600-700 می خرن یا فابریک (بدون تغییرات).
چون خورشیدیش لازم میشه اگه تو قیمت تاثیری نداره خورشیدیشو ور میدارم(دارم با پسر خالم یه xl رو جمع می کنیم (احتمالا پس فردا تمومه) چون میندازم رو xl .

M@hy@r
31-04-1391, 06:27 بعد از ظهر
خورشیدی که هر اندازه ای بخوای میتونی پیدا کنی اندازه های بزرگ تر رو یه ذره باید بگردی
به نظر من فابریکشو بذاری بهتره یه وقت عیب میذاره میگه زور نداره موتور

mohamedx6
02-05-1391, 03:51 بعد از ظهر
دوست عزیز برا من که قدم 170 مناسبه؟ کیفیت قطعات چطوریه؟ قطعاتش تو بازا گیر می یاد؟ چند هزار تا کار کرده؟

7thRING
02-05-1391, 03:57 بعد از ظهر
نمی دونم والا. اگه سابقه موتور سواری داری دیگه پشت مینی نباید بشینی اما اگه نداری به نظرم خوبه .
کیفیت قطعاتش خیلی خوووفه ولی قطعاتش تو بازار کمه . (اگه اشتباه نکنم مالزیاییه).
با تک هندل روشن میشه.(استارتی هم هست).

7thRING
02-05-1391, 05:04 بعد از ظهر
دوست عزیز برا من که قدم 170 مناسبه؟ کیفیت قطعات چطوریه؟ قطعاتش تو بازا گیر می یاد؟ چند هزار تا کار کرده؟
دادا موتور مال 11 ماه پیشه (چند هزار تا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

7thRING
16-05-1391, 07:08 بعد از ظهر
.موتورو همین الان بردم مغازه واسه فروش / تا فردا پس فردا فروش میره.
(اضافه کنم : لاستیک گل درشت + باطری براش گرفتم)
بردم مغازه داره گفت 500 بدم خوبه؟؟!! گفتم بالای 600.
مدیران تاپیکو قفل کنن
یا علی

Alireza8251
22-02-1394, 06:43 بعد از ظهر
Salamر كمك كنين يه ميني موتور خوب بگيرم موتو١٢٥سي سي روش نوشته orionبه نظرتون موتور خوبيه كمك كنيد ممنون قيمته مهم نيست فقط خوب باشه چراغ دار و بوق و هندل البته بدون گواهي نامه و اين ك پليس گير نده باشه خيلي ممنون

سن١٢
وزن٥٠ :icon_pf _99_: