ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره خرید پالس

amir125
27-04-1391, 11:41 بعد از ظهر
باسلام
من1دونه هوندا125cdi دارم مدل77پلاک نمیکنند حالا میخوام ازاساتیدمشاوره بگیرم که چیکارکنم
1دونه پالس200مدل89 هست که تمیزه ولی نمیدونم چندتارفته میگه سر بده تا باهم طاق بزنیم موتورم تمیزه شما چی میگید؟
اگه بخوام هوندا ساخت وطن بگیرم کدوم مارکش خوبه؟؟/
اگه بخوام موتور لاکی 0(طرح ویو)بگیرم کدوم مارکشو بگیرم؟
کلا من ادمی هستم که رعایت موتورو زیاد میکنم
ممنون از راهنمایی دوستان

کوروش
27-04-1391, 11:57 بعد از ظهر
باسلاممن1دونه هوندا125cdi دارم مدل77پلاک نمیکنند حالا میخوام ازاساتیدمشاوره بگیرم که چیکارکنم1دونه پالس200مدل89 هست که تمیزه ولی نمیدونم چندتارفته میگه سر بده تا باهم طاق بزنیم موتورم تمیزه شما چی میگید؟اگه بخوام هوندا ساخت وطن بگیرم کدوم مارکش خوبه؟؟/اگه بخوام موتور لاکی 0(طرح ویو)بگیرم کدوم مارکشو بگیرم؟کلا من ادمی هستم که رعایت موتورو زیاد میکنمممنون از راهنمایی دوستانببین تو معاوضه با پالس اصلا درنگ نکن بده بره / پالس خیلی سر تره خیلییییی !!!مارک خوب زیاده ولی اول تیزرو که لوازمش سی دی ای هستش بعدش کویر و زیگما بقیه هم در سطح هم هستنخود ویو خوبه / طرح ویو سعی کن روکردز تی وی اس بگیری عالیه/ویو های گالکسی که جهانرو هم میزنه خوبه !!!شما کاره بدی میکنی که هوای موتورتو نداری lol

amir125
28-04-1391, 12:13 قبل از ظهر
ببین تو معاوضه با پالس اصلا درنگ نکن بده بره / پالس خیلی سر تره خیلییییی !!!مارک خوب زیاده ولی اول تیزرو که لوازمش سی دی ای هستش بعدش کویر و زیگما بقیه هم در سطح هم هستنخود ویو خوبه / طرح ویو سعی کن روکردز تی وی اس بگیری عالیه/ویو های گالکسی که جهانرو هم میزنه خوبه !!!شما کاره بدی میکنی که هوای موتورتو نداری lol

اخه دوست عزیز پلاکش نمیکنند تازه من9سال ازش نگهداری کردم مجبورشدم
حالا چقدر سر باید بدم؟پالس89-------هوندا مدل77

کوروش
28-04-1391, 12:17 قبل از ظهر
میدونم پلاکش نمیکنن که میگم بده بره دیگه / والا امار قیمت سی دی ای رو ندارم که پلاک هم نشه ولی مثل اینکه طرف طلبه موتورت شده که میگه بیا معاوضهپالس 89 حدود 2 تا 2300 می ارزه !!!

amir125
28-04-1391, 12:29 قبل از ظهر
میدونم پلاکش نمیکنن که میگم بده بره دیگه / والا امار قیمت سی دی ای رو ندارم که پلاک هم نشه ولی مثل اینکه طرف طلبه موتورت شده که میگه بیا معاوضهپالس 89 حدود 2 تا 2300 می ارزه !!!

میشه مشخصات پالس200

رو بگی
باتشکر

کوروش
28-04-1391, 12:33 قبل از ظهر
باکش حدود 13 لیتر بنزین میگیره / صفحه دیجیتال / سرعتش حدود 130 تا/ مصرف سوختش حدود صدی 3 تا 4 تا/ جلو دیسکی عقب لنتی البته اگه اشتباه نکنم / همه جوره از 125 و ویو سر تره / تو خریدش شک نکن / پالس بدون هندل هستش / سواریش هم عالیه

amir125
28-04-1391, 12:38 قبل از ظهر
باکش حدود 13 لیتر بنزین میگیره / صفحه دیجیتال / سرعتش حدود 130 تا/ مصرف سوختش حدود صدی 3 تا 4 تا/ جلو دیسکی عقب لنتی البته اگه اشتباه نکنم / همه جوره از 125 و ویو سر تره / تو خریدش شک نکن / پالس بدون هندل هستش / سواریش هم عالیه
از کج بفهم موتور
سرحاله اگه قرارشد عوض کنیم؟

کوروش
28-04-1391, 12:42 قبل از ظهر
یه دور بزنی میفهمی موتورش تویه چه وضعیتی هستش / حتما معاوضه کن /ترکیده پالس از اون موتور بی پلاک بهتره !!!البته اینو بگم موتور ژاپنی پانزده سال هم پلاک میشه/شاید تونستی پلاکش کنی

amir125
28-04-1391, 12:43 قبل از ظهر
یه دور بزنی میفهمی موتورش تویه چه وضعیتی هستش / حتما معاوضه کن /ترکیده پالس از اون موتور بی پلاک بهتره !!!البته اینو بگم موتور ژاپنی پانزده سال هم پلاک میشه/شاید تونستی پلاکش کنی
دوست عزیز میتونی بهم بگی چطوری؟
matrixaidin
28-04-1391, 02:03 قبل از ظهر
کوروش جو نده....اگه پالسه تصادفی باشه و به خرج افتاده باشه همین سی جی براش بهترین گزینس....خرج پالس کمر ادم و میشکونه(تو رنج خودش)سوار پالس که شدی اول باید صدای اضافی به جز انجین نشنوی..مخصوصا صدای چقچق که واسه ساچمه استارتشه...باید نرم باشه..فرمونش گیج نزنه..شاسیش تاب نخورده باشه.....

کوروش
28-04-1391, 07:43 قبل از ظهر
کوروش جو نده....اگه پالسه تصادفی باشه و به خرج افتاده باشه همین سی جی براش بهترین گزینس....خرج پالس کمر ادم و میشکونه(تو رنج خودش)سوار پالس که شدی اول باید صدای اضافی به جز انجین نشنوی..مخصوصا صدای چقچق که واسه ساچمه استارتشه...باید نرم باشه..فرمونش گیج نزنه..شاسیش تاب نخورده باشه.....نه بابا کی جو دادم منم میگم سالم باشه بخره /موتور 1000 هم تو خرج بیوفته ارزش خرید نداره / ولی یه نکته دیگه اینه که 125 این دوستمون به احتمال زیاد پلاک میشه چون موتور خارجی 15 سال و ایرانی 10 ساله هستش / شما دوست عزیز اگه مدارک موتورت موجود هست به نصب پلاک توی خیابان قزوین نزدیک ازادی مراجعه کن شاید تونستی پلاکش کنی اگه پلاکش کنی خیلی می ارزه