توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره برای خرید Suzuki SV 600 2005
محمدفضل
20-04-1391, 03:48 بعد از ظهر
این موتور تو شهرمونه.یارو از آشناهامونه و میگه xl بده و یه مقداری پول هم سرش بزار.موتور درحده. عین همینی که تو عکسه.رنگ نقره ای.
آیا کسی تا حالا از این موتور دیده یا اطلاعاتی از قیمت و مشخصاتش داره.ممنون میشم راهنماییم کنید.
انجین 2 سیلندر v شکل انژکتوری
mohsen46
20-04-1391, 04:05 بعد از ظهر
این موتورو تقریبا یک سال پیش گذاشته بود برای فروش فکر کنم ۵۵۰۰میگفت میخواستم بخرمش با چند نفر که مشورت کردم گفتن بخاطر خورجینی بودن موتورش نخر تعمیرکار نداره ولی برای خودش موتور شاخیه
محمدفضل
20-04-1391, 04:11 بعد از ظهر
این موتورو تقریبا یک سال پیش گذاشته بود برای فروش فکر کنم ۵۵۰۰میگفت میخواستم بخرمش با چند نفر که مشورت کردم گفتن بخاطر خورجینی بودن موتورش نخر تعمیرکار نداره ولی برای خودش موتور شاخیه
چرا؟ یعنی تو شهرهای بزرگی مثل اصفهان و تهران تعمیرکار نداره؟ آیا (مگه!) زود خراب میشه؟
mohsen46
21-04-1391, 02:07 بعد از ظهر
نه زود خراب نمیشه اگه بشه مکافات داری به همین دلیل هم هست که ارزون میده البته تعمیرکارش تو شهرای بزرگ هست ولی جنس جورکردنش خیلی آب میخوره
محمدفضل
24-04-1391, 01:19 قبل از ظهر
خریداری شد به قیمت ۶.۲۰۰.۰۰۰ تومان////دیگه همه چیزشو به جون خریدم چون واقعا صدای نازی داره!! کلی تو خرج افتادم.اون از wr که ۳روز پیش آوردمش و این هم از این.
Kami
24-04-1391, 08:20 قبل از ظهر
مبارکه
قفل میشه