PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Bajaj Boxer 150 cc - باجاج بکسر 150 سی سی

صفحه ها : 1 [2] 3

viskozy
04-02-1394, 05:15 بعد از ظهر
سلام
امروز گمرک بودم. قیمت بوکسرشده 3600:icon_pf _99_: . رنگ سفیدش هم اومده:happy4:.پالسای پرچمی 180 و 220 هم فراوون شده:22:.لامصب قیمت موتورا الان جوریه که یه تومن رو هر موتور بزاری یه مدل بهترشو میتونی بخری. اصلا نمیشه تصمیم گرفت.:wall3:
آقا با این موتور میشه تو پیک کار کرد؟:297:یعنی خرجش مثلا بیشتر از دوبرابر طرح هونداهاست؟ والا ما که صبح تا شب تو گرما و سرما دهنمون داره سرویس میشه:i'm ok:. هوندا هم که سوارم آخر شب یه ساعت بعد از پیاده شدن حس میکنم هنوز همه بدنم داره میلرزه.:16: اینو بخرم؟ راهنمایی بفرمایید .:20:

farhadd
04-02-1394, 09:23 بعد از ظهر
آقا یه شیلنگ مانند از موتور آویزونه اون چیه!؟
طبیعی یا از جایی در اومده!

amirreza72
04-02-1394, 09:38 بعد از ظهر
سلام اقا فرشاد برای منم همینجوری هستش نگران نباش.من برای یکی 2 نفرم دیدم همینجوری بوده.

پیمان.
05-02-1394, 05:07 بعد از ظهر
لامصب آدم هوس میکنه یه دونه بگیره بگذاره گوشه ی خونه تماشا کنه!
[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] 2_n.jpg

amirreza72
05-02-1394, 06:42 بعد از ظهر
اقا لوازماش تو گمرک هستش بشه همچین کاری کرد؟ خیلی زیبا شده.2 تا عکس اخری که فتوشاپه.

پیمان.
05-02-1394, 07:34 بعد از ظهر

viskozy
12-02-1394, 12:48 بعد از ظهر
سلام
من خیلی در مورد این موتور تحقیق کردم. چیزایی که فهمیدمو میگم.
خود باجاج انگار شرم داره که بگه این سبک موتورو تولید کرده چون اصلا تو سایت رسمی خودش خبری از این موتور نیست البته حق هم داره چون باجاج داره با شرکتای بزرگی کار میکنه و نمیخواد کلاس کاریه خودشو پایین بیاره البته تو سایتای اخصاصی کشور هایی مثل ترکیه یا شیلی یا... تبلیغات بکسر خیلی زیاد و فراگیره. اما در مورد خود موتور باید گفت که این موتور ابتدا توسط کاواساکی طراحی شده و باجاج شروع به تولید اون کرده. باجاج برای گرفتن سهم بازار در بخش موتور های ارزون قیمت و کاری بخصوص برای بخش اعظمی از مردم هند که در روستا ها و مناطق نا هموار زندکی میکنن شروع به تولید بوکسر کرده. چون قبل از این شرکت اول موتور سازی هند یعنی هیرو با موتور های کم حجم و ارزون قیمت سهم عمده ای از بازار موتور های روستایی و نیمه شهری رو در اختیار داشت. در یک کلام باجاج این موتورو برای مناطق روستایی تولید کرده یعنی جاهایی که زمین ناهمواره و قدرت موتور حرف اول میزنه . کمی دقت در سایز چرخ های این موتور بخصوص جلو که بسیار پهن تر از چرخای موتورای استریت هست و یا ضرایب چهار دنده این موتور که بسیار نزدیک به همه و گشتاور زیادیو در دور موتور پایین تولید میکنه شما رو به این نتیجه میرسونه. توی تبلیغات این موتور در یوتیوب و یا ویدیو های افراد صاحب این موتور استفاده از این موتور یا برای آفروده و یا روستا های خاکی و بد مسیر و یا حمل بار و بستن این موتور به اتاقک های حمل بار و مسافر.
با توجه به نزدیکی قیمت این موتور با پولسار ۱۳۵ باجاج باید گفت بکسر کلاسیک ۱۲.۳ نیوتن متر در ۵۰۰۰ دور موتور تولید میکنه و پالس ۱۳۵ زیبا ۱۱.۴ نیوتن متر در ۷۵۰۰ دور در دقیقه این یعنی قدرت بسیار خوبه بوکسر برای حمل بار و سربالایی ها و ناهمواری ها همراه با دور موتور پایین و عدم فشار زیاد به موتور و در نتیحه استهلاک کمتر . پس اگه یه نیم نکاهی هم به موتور برای کار دارید بوکسر برای شهر و پیک و باربری بهتر از ۱۳۵ ظریف و زیباست و ضرایب دنده در این موتور بگونه ای است که باسرعت ۲۵ کیلومتر در ساعت و در دنده ۴ همچنان میتونید گشتاور مناسبی از این موتور بگیرید بطوری که نیاز به تعویض دنده نداشته باشید ولی دنبال کار نیستید خرید ۱۳۵ بهتره چون تاپ اسپید بالاتر زیبایی منحصربفرد ترمز دیسکی جلو فنر گازی عقب کلاس بالاتر تکنولوژی بالای موتور کفه ترازو رو به نفع ۱۳۵ سنگین میکنه.
قیمت این موتور ۳۶۰۰ هستش . راستی جمعه رفته بودم گمرک توی راه دیدم یه خاور همین موتورو با طوقه رینگی و سایه بون یالای چراغ اورده بود برای نمایندکی احسان. از شاگردش پرسیدم قیمت اینا چنده گفت ۱۵۰ گرون تره ولی خدایی می ارزه فرق دیگشم این بود که سپر جولوش رنک شده بود. ایشا... فردای روز پدر میرم یکی بخرم

viskozy
14-02-1394, 10:45 بعد از ظهر
دیروز رفتمو این موتورو از نمایندگی احسان خریدم. ظاهر این موتور واقعا خیلی بهتر از بکسر های قدیم با طوقه پره ای ایه. مخصوصا سایه بون بالای چراغش خیلی تو فیس موتور تاثیر گذار بوده وحالت اسپورت تر و به روز تری بهش داده. توی 20 کیلومتر اول موتور صدای خیلی کمی داشت اما حالا که 100 کیلو متر رفتم حس میکنم صدای موتور بیشتر شده و مطمین هستم بخاطر روغن و براده های آهن توشه که یه ذره دیگه برم عوض میکنم.دنده ها بخوبی تعویض میشه ولی وقتی موتور داغ میشه مثلا پشت چراغ قرمز توی ترافیک خلاص کردن از دنده یک یه کم سخت شده که البته همیشگی نیست و هوندا هم که داشتم همین طور بود و با تعویض روغن بهتر میشه. چراغ بزرگ و دوست داشتنی جلوش انگار نور پایینش خیلی بالا تر میزنه که شاید برا من تنظیم خوب نشده و باید تنظیمش کنم. موتور بخوبی دست انداز ها رو جذب میکنه اما فنر های عقب بنظرم کمی سفته و وقتی ترک سوار میکنید تازه نرم تر میشه.هنوز پر گاز باهاش نرفتم ولی با دنده چهار توی سرعت شصت کیلومتر در ساعت هیچ صدای خاصی از موتور نمیاد اما تا هشتاد تا صدای موتور در میاد و بالای هشتاد تا حس میکنید به موتور داره فشار میاد. خوش بختانه توی هیچ قطعه ای از این موتور جنسای ایرانی و چینی استفاده نشده و هر جای موتورو که نگاه میکنید نشونه ای از هند تو اون میبینید مثل لاستیکاش و باتریش .من قبل این ، 5 سال موتور طرح هوندا 125 داشتم و تازه دیروز لذت موتور سواریو متوجه شدم. نرم و بدون سروصدا و لرزش. قدرت مانور دهیش کمتر از هوندا نیست فرمونش فکر کنم به همون اندازه میچرخه ولی چون موتور سی کیلو سنگین تره زیاد نمیشه کجش کرد و تو ترافیک به نرمی سی جی لای ماشینا رفت. ثبات خیلی بهتری از سی جی داره و لاستیکای پهنش حس پایداری بیشتری رو بهتون میده. ترمزاش با اینکه درامه ولی من خیلی ازشون راضیم. واقعا موتور شهره. اصلا همین که سرعتش خیلی زیاد نیست یه حسنه . موتور شهری نیاز به بالای 100 تا نداره چون واقعا خطر داره تو شهر.
یا حق

amirreza72
14-02-1394, 11:07 بعد از ظهر
سلام داداش مبارکه به سلامتی.من اخر 93 خریدم منم خیلی راضیم برای منم خلاص کردنش همینجوری هستش راستی برای منم خیلی نورش بالا میزد.برای تنظیمش پیچهای بزرگ بقل کاسه چراغ را شل کن تنظیمش کن.اگه میشه عکس بگذاری ممنونم و در اخر حق به همرات.

viskozy
15-02-1394, 07:42 بعد از ظهر
علیک سلام. لطف داری شما. ایشا.. برای شما هم چرخش سال های سال بچرخه و تنت سلاممت باشه.
در مورد چراغا هم اول فکر کنم باید قاب بالا یا زیر چراغو در بیارمو بعد راهنماییه شما رو انجام بدم که ایشا.. سرفرصت این کارو میکنم. ممنون

rahim92
15-02-1394, 08:59 بعد از ظهر
بیشتر از یکسال هست که استفاده میکنم.از همون ابتدا بدون آب بندب کردن گازو بهش بستم.تا الآن 8000 تا رفته.فقط میتونم بگم اگه کسی در مسیر بزرگراه میخواد تردد کنه طرفش نره بهتره.برای داخل شهر و بارکشی مناسب هستش.متاسفانه 4 دنده هست و مشخصه که دنده 5 رو هم ازت میخواد.

zhonos
17-02-1394, 11:44 قبل از ظهر

farhadd
18-02-1394, 09:43 قبل از ظهر
سلام دوستان میشه یه عکس از این سری جدیدش قرار بدید

viskozy
18-02-1394, 11:21 قبل از ظهر
سلام وقت کنم میذارم.
چند تا مورد دیگه در مورد این موتور بگم.
اول اینکه امروز وقتی فنرای عقبو میدیم فهمیدم که قابل تنطیم هستن. منتها نمیدونم چطوری باید تنظیمش کرد. پیش فرض کارخونه هم اومده فنرا رو گذاشته رو جمع ترین حالت فنر. برای همین فنرای عقب خیلی بازی نمیکنن.
دوم اینکه ارتفاع زین این موتور نسبت به هوندا 125 بیشتره برای همین پاتون مثل هوندا به زمین نمیچسبه.
سوم اینکه ترمزای این موتور خیلی ردیفه البته نسبت به هوندا 125 که داشتم.
چهارم اینکه یه مشکلیکه این موتور داره اینه که وقتی با دنده چهار پر گاز میریدچون دور موتور بالاست ترمز گرفتن سخت تره یعنی موتور با دور بالا تمایلش برای حرکت خیلی زیاده حتی با اینکه گازو کاملا ول کردید. اما برای موتورای پنج دنده چون غالبا دور موتور تو شهر به ماکس خودش نمیرسه جمع کردن موتور راحت تره.

milad najafi
18-02-1394, 09:11 بعد از ظهر
سلام دوستان.من دیروز باکسر 150 از این طرح جدیداش گرفتم که رینگ و قاب روی کیلومتر داره. موتور خوب و نرمی به نظر میرسه. فقط من یه مشکلی دارم اونم اینکه اولا احساس میکنم هنوز باطری شارژ نشده(بعد از نیم ساعت سواری چراغارو که روشن میکنم نورش ضعیف قوی میشه و اگر گاز ندم موتور خاموش میشه) و دوم اینکه احساس میکنم گاز موتور خیلی کمه و برای حرکت اولیه گاهی اوغات خاموش میکنم.نمیدونم این مشکل عادی هست یا اینکه باید برطرف بشه. از دوستان اگر کسی لطف کنه و راهنماییم کنن ممنون میشم. در ضمن در مجموع با بیمه 1ساله رازی و کلاه 70 تومنی و هزینه سند و قفل ضد برش 50 تومنی کلا 4200 تموم شد واسم. که فکر میکنم تا حدودی این سری جدیدا اختلاف قیمت دارن. مرسی.

farshad 54
18-02-1394, 09:34 بعد از ظهر
اگر تهران هستین ببرین نمایندگی محمود مدهوش تو دفترچش تلفن و آدرسش هست مشکلات موتور رو بهش بگین واستون ردیف میکنه مکانیک مطمئنی هست

ادرسش خ مولوی اول ولیعصر سمت چپ پشت ایستگاه اتوبوس تاپ سیکلت مخمود

باکسر موتور خوبیه و دردسر نداره باطریشم عوض کن اتمی بنداز خیالت راحت باشه تا 2 - 3 سال

farhadd
18-02-1394, 09:56 بعد از ظهر
کلا باکسرها تا اونجایی که آمار دارم به غیر از چند مورد اصلا تنظیمات اولیه ی موتور صحیح نیست و مشکل داره و مخصوصا فیلر موتور

milad najafi
18-02-1394, 10:45 بعد از ظهر
یعنی تو گارانتی اولیه این مشکلات برطرف میشه؟ همونجا به فروشنده گفتم باطری اتمی بنداز ولی گفت باطری های فابریکشون کیفیت نسبتا خوبی دارن. خودمم خواستم گازشو زیاد کنم ولی کمتر میشد.البته از نظر فنی اطلاعاتم زیاد نیست.راستش ترسیدم دستکاریش کنم. امروزم که راهنمای عقبش از کار افتاد.احتمالا لامپش سوخته. منزلمون تهرانپارس هست و نمایندگی مرکزیش بهمون نزدیکه منتظرم 1500 تا راه بره بعد ببرمش واسه سرویس اولیه.مرسی از راهنماییاتون.

- - - Updated - - -

مرسی از لطفت

viskozy
19-02-1394, 07:18 بعد از ظهر
وقتی موتورو خریدم اون شاگردش با یه پیچ گوشتی دو سو پیچ گازو که رو کاربراته بیشتر چرخوند تا موتور خاموش نشه . اگه درست بگم وقتی سوار موتور هستی سمت چپت میشه. تابلویه کدوم پیچه اما مشکلی که ایجاد کرده اینه که وقتی تو گرما موتورت حسابی داغ کرده دور موتورت حس میکنی(چون جایی نداره ببینی:27:) خیلی بیشتر از حد استاندارده. واقعا تنطیمات موتور خوب صورت نگرفته. مثلا کلاج موتور خیلی بالا میگیره البته تنظیمش راحته .چراغشم که گفتم بالا میزنه. راهنماهای این موتورم خیلی رو اعصابه . مثلا وقتی چپ میزنیو میخوای برگردونی اونوقت راهنمای راست میخوره.شاید من هنوز عادت نکردم. از درزای موتور هم یه سیاهی های روغنی بیرون میاد که خیلی نیستو چون واشرا تازه دارن گرم میشن طبیعیه. در کل راضیم ازش

farhadd
19-02-1394, 09:27 بعد از ظهر
وقتی موتورو خریدم اون شاگردش با یه پیچ گوشتی دو سو پیچ گازو که رو کاربراته بیشتر چرخوند تا موتور خاموش نشه . اگه درست بگم وقتی سوار موتور هستی سمت چپت میشه. تابلویه کدوم پیچه اما مشکلی که ایجاد کرده اینه که وقتی تو گرما موتورت حسابی داغ کرده دور موتورت حس میکنی(چون جایی نداره ببینی:27:) خیلی بیشتر از حد استاندارده. واقعا تنطیمات موتور خوب صورت نگرفته. مثلا کلاج موتور خیلی بالا میگیره البته تنظیمش راحته .چراغشم که گفتم بالا میزنه. راهنماهای این موتورم خیلی رو اعصابه . مثلا وقتی چپ میزنیو میخوای برگردونی اونوقت راهنمای راست میخوره.شاید من هنوز عادت نکردم. از درزای موتور هم یه سیاهی های روغنی بیرون میاد که خیلی نیستو چون واشرا تازه دارن گرم میشن طبیعیه. در کل راضیم ازش

کاملا موافقم همونطور که گفتم بالا اصلا تنظیمات اولیه اش مناسب نیست، و در رابطه با راهنما وقتی مثلا راهنمای چپو میزنی وقتی برگشت وسط سرجاش یه بار به سمت داخل که فشار بدی(مثل بوق) خاموش میشه و لازم نیست در جهت مخالفش حرکت بدی.

milad najafi
20-02-1394, 10:25 قبل از ظهر
منم دیروز گازشو بیشتر کردم خیلی بهتر شد. لازم نیست اونقدر گازو زیاد کنید که مصرف بیشتر بشه و موتو داغ کنه. فقط چون پیچ تنظیم گاز خیلی حساسه شاید بهتر باشه بعد از تنظیم دلخواه و مناسب مقداری لاک بهش زده بشه که تو دست اندازها تغییری نکه. فقط یه سوال؟ زمانی که موتو رو جک وسط هست کلاج که تا ته گرفته شده و دنده یک میزنم چرخ عقب شروع به چرخیدن میکنه. از یه نفر دیگه هم که باکسر داشت سوال کردم گفت موتور منم همینطوره.میخوام بدونم که آیا این حالت عادی هست یا مشکلی وجود داره.البته من خودم کلاج هم ریگلاژ کردم که بالا ول کنه ولی باز این اتفاق میوفتاد. در ضمن بعد از شارژ شدن باطری خاموش کردنام خیلی کم شد و تقریبا تو شروع حرکت خاموش نمیکنم.

- - - Updated - - -

همونطور که دوستمون گفت راهنما که میزنی با فشار دادن شاسی راهنما قطع میشه و لازم نیست جهت راهنما رو عوض کنید.

amirreza72
23-02-1394, 05:53 بعد از ظهر
سلام دوستان روغن خوب اگه میشناسید لطفا معرفی کنید.چون رو به تابستون هم داریم میریم مهم هستش واسم.با تشکر.

farshad 54
23-02-1394, 08:05 بعد از ظهر
برای محصولات باجاج بهترین روغن بهران سوپر پیشتاز 20-50 SL هست و تمام کسانی که از این روغن استفاده کردن از عملکردش راضی بودن

فقط لطفا اگر صحبتی راجب روغن میخواید بکنید و سوالی دارید در تاپیک روغن مطرح و پی گیری بفرمائید

این پستم بنده زدم که موضوع اینجا ادامه پیدا نکنه

ممنون

p30pro
29-02-1394, 03:06 بعد از ظهر
دوستان این موتور رینگیش بهتره یا پره ای ؟

farhadd
01-03-1394, 11:23 قبل از ظهر
دوستان این موتور رینگیش بهتره یا پره ای ؟

در این مورد سلیقه ای هست دوست عزیز

viskozy
02-03-1394, 07:51 قبل از ظهر
یه سوالی.
من همیشه وقتی اول میخوام استارت بزنم میرم شیشه مشخص کننده سطح روغنو نگاه میکنم . اولش خالیه خالیه . برای همه اینطوریه؟ البته یه ده بیست کیلومتری که راه میرم و نگاه میکنم میبینم مثل قبل اومده بالا.

MANHUNT
02-03-1394, 10:28 قبل از ظهر
یه سوالی.
من همیشه وقتی اول میخوام استارت بزنم میرم شیشه مشخص کننده سطح روغنو نگاه میکنم . اولش خالیه خالیه . برای همه اینطوریه؟ البته یه ده بیست کیلومتری که راه میرم و نگاه میکنم میبینم مثل قبل اومده بالا.
بله طبيعي هستش دوست عزيز

p30pro
02-03-1394, 03:43 بعد از ظهر
در این مورد سلیقه ای هست دوست عزیز

در مورد تعمیر و نگه داری فرقی ندارند ؟ مثلا مدل رینگی وزن کمتری رو تحمل می کنه ؟

milad najafi
05-03-1394, 09:23 قبل از ظهر
دوستان در مورد آب بندی باکسر اگر اطلاعاتی دارید لطفا بیان کنید .من خودم الان باهاش نزدیک 200 تا رفتم ولی سعی کردم از 60 تا بیشتر نرم. این کار باعث تنبلی موتور نمیشه؟

teni
07-03-1394, 02:41 قبل از ظهر
من یه باکسر۱۲۵صفرگرفتم ۱۱۰۰تاراه رفتم سرعت ازشصت که رد میشه تاحدودهشتادموتورزیادگازمی خوره وصداش زیاد میشه اما لرزشش بیشترنمیشه تقریبامشخصه که موتوردراین حالت راحتترازاین میتونه راه بره گازموتورم درکمترین حالته آیابراحل این مشکل کاری میشه کرد

farhadd
07-03-1394, 12:55 بعد از ظهر
دوستان در مورد آب بندی باکسر اگر اطلاعاتی دارید لطفا بیان کنید .من خودم الان باهاش نزدیک 200 تا رفتم ولی سعی کردم از 60 تا بیشتر نرم. این کار باعث تنبلی موتور نمیشه؟

نه دوست عزیز همونطور که خودتون فرمودید موتور در مرحله ی آب بندی قرار داره باید خیلی اروم و نرم رفتار شه با موتور و هرگز فشار نیاد بهش و یه نکته دیگه اینکه سرعتتونم به صورت یکنواخت نگه ندارید

amirreza72
07-03-1394, 07:23 بعد از ظهر
سلام خدمت دوستان عزیز یه چنتا سوال داشتم اگه لطف کنید جواب بدید ممنون میشم. 1.از کجا روغن رو میشه عوض کرد پیچ تخلیه روغن کجای موتور هستشمن امروز هرچی گشتم پیدا نکردم :297: ؟ 2.بکسر 150 فیلتری صافی چیزی داره واسه روغن یا هوا؟ لطف میکنید جواب میدید ممنونم.

amirreza72
08-03-1394, 12:56 بعد از ظهر
سلام خدمت دوستان عزیز یه چنتا سوال داشتم اگه لطف کنید جواب بدید ممنون میشم. 1.از کجا روغن رو میشه عوض کرد پیچ تخلیه روغن کجای موتور هستشمن امروز هرچی گشتم پیدا نکردم [Only registered and activated users can see links] QQJDwACACwAAAAAFAAUAAACRJSPqYvgzIBwErZUF31YuQCC3JF N4SleBoC22Suycbqu4TfTldyiEtzzlXhBGql4KtlilJtG5DNii koMMTCybKqWrqEAACH5BAkPAAIALAEAAQASABIAAAI lI8Cm43LXALPQTgfCJzHQynd6FUbSYaKGCyd24JnO8OxMqMjxe tolPPdWMIS6HV5TTwp40OomgQ/kksUUQAAIfkECQ8AAgAsAQABABIAEgAAAj2UjwKbjctcA4dOSK 3RCoT/RdUGluGjmKqWhZ57bm wgHV8q2aW6rs188V6wiERM P0gjQjyaesMEUSpKQAACH5BAUPAAIALAEAAQASABIAAAI lI8Cm43LXALPQTgfCJzHQynd6FUbSYaKGCyd24JnO8OxMqMjxe tolPPdWMIS6HV5TTwp40OomgQ/kksUUQAAOw==
؟ 2.بکسر 150 فیلتری صافی چیزی داره واسه روغن ؟ لطف میکنید جواب میدید ممنونم.

farhadd
08-03-1394, 01:41 بعد از ظهر
با سلام
دوستان یه سوالی داشتم وقتی چراغ موتور روشن هست چراغ عقب فقط در موقع ترمز گرفتن روشن می شود یا مثل چراغ جلو دائم روشن هست؟

amirreza72
08-03-1394, 02:28 بعد از ظهر
فرهاد داداش وقتی چراغهارو از رو دسته روشن میکنی هم چراغ عقب روشن میشه هم چراغ جلو چون لامپها 2 کنتاکه هستن وقتی ترمز میزنی پر نور تر میشه چراغ عقب که به نفر پشتی اطلاع میده شما ترمز کردی دقیقا مثل ماشین هستش.

pooyamohammed
15-03-1394, 04:18 قبل از ظهر
اگر درست آب‌بندی کرده باشید، و روغن را هم خوب عوض کنید؛ موتور خوبی داره.
من شصا باهاش تا 110 تا هم رفتم. بدون اسیب.
در ضمن اگزوزش هم عوض شده. و دیگه شبیه سی‌جی نیست.
سری جدیدش را دیدم که رینگ‌ها هم اسپرت کردن

farhadd
15-03-1394, 01:45 بعد از ظهر
دوستان کسایی که برای آچارکشی بردن موتورو کدوم نمایندگیش بهتره و درست کار انجام میده؟
و اینکه اچارکشی که شامل گارانتی باید هزینه ای بابتش پرداخت بشه با نه؟

viskozy
19-03-1394, 10:46 قبل از ظهر
من چند روز پیش سرویس اولیه رو بردم مرکزی تهرانپارس انجام داد. باید ساعت 9 صبح زنگ بزنید تا برای فرداش بهتون وقت بده . زودم وقتش پر میشه. انصافا هم کار شاگرداش خوبه. یه آچار کشی خوب انجام میدن و تنظیم زنجیرو چیزای دیگه. هزینه ای هم نمیگیره . واقعا موتورم خیلی خوب شد. نیم ساعته هم با وقت قبلی کارتون ردیفه. ولی چقدر ns میارن که مشکلای مختلف پیدا کرده. موتور پیچیده ایه.

farhadd
22-03-1394, 01:23 بعد از ظهر
من چند روز پیش سرویس اولیه رو بردم مرکزی تهرانپارس انجام داد. باید ساعت 9 صبح زنگ بزنید تا برای فرداش بهتون وقت بده . زودم وقتش پر میشه. انصافا هم کار شاگرداش خوبه. یه آچار کشی خوب انجام میدن و تنظیم زنجیرو چیزای دیگه. هزینه ای هم نمیگیره . واقعا موتورم خیلی خوب شد. نیم ساعته هم با وقت قبلی کارتون ردیفه. ولی چقدر ns میارن که مشکلای مختلف پیدا کرده. موتور پیچیده ایه.

مرسی داشی از راهنماییت
اره جدیدا خیلی به مشکل میخورن ان اس ها منم نمایندگی امیریه بودم همینطوری بود

soul13
22-03-1394, 04:10 بعد از ظهر
سلام دوستان.
آقا من میخوام یه بوکسر 125 کارکرده بگیرم. چطوره ؟ خوبه ؟ یا ارزش داره یکی دو ماه بی موتور صبر کنم و 150 کارکرده بگیرم ؟

soul13
27-03-1394, 01:20 بعد از ظهر
سلام دوستان.
آقا من میخوام یه بوکسر 125 کارکرده بگیرم. چطوره ؟ خوبه ؟ یا ارزش داره یکی دو ماه بی موتور صبر کنم و 150 کارکرده بگیرم ؟

دوستان کسی 125 نداره یا سواری گرفته باشه یه راهنمایی کنه ... ممنون میشم

علیرضـا
17-04-1394, 06:20 بعد از ظهر
سلام، صدای این موتور نسبت به موتورهای بی‌کلاچ کمتره؟

farshad 54
17-04-1394, 06:38 بعد از ظهر
تو همون مایه هاس

- - - Updated - - -

تو همون مایه هاس

Ali
17-04-1394, 07:07 بعد از ظهر
هم اندازست تقریبا

gnome
22-04-1394, 02:28 بعد از ظهر
سلام
عرض ادب و احترام دارم خدمت کاربران محترم
باکسر 150 الان صفرش چه قیمتی هست ؟ رنگ بندی چی داره ؟
اگر قیمت صفر پالس 135 رو هم میدونید محبت بفرمائید

پیشاپیش از جوابتون تشکر میکنم

- - - Updated - - -

سلام
عرض ادب و احترام دارم خدمت کاربران محترم
باکسر 150 الان صفرش چه قیمتی هست ؟ رنگ بندی چی داره ؟
اگر قیمت صفر پالس 135 رو هم میدونید محبت بفرمائید

پیشاپیش از جوابتون تشکر میکنم

MrAli
29-04-1394, 10:04 قبل از ظهر
دوستان کسی 125 نداره یا سواری گرفته باشه یه راهنمایی کنه ... ممنون میشم
من تجربه هیچ کدوم رو ندارم اما شنیدم که ۱۲۵ به خوبی ۱۵۰ نبوده. اگر دقت کنی تو خیابون هم ۱۵۰ خیلی بیشتر از ۱۲۵ هست و بنابراین تعمیرات و قطعات یدکیش بصرفه تر از ۱۲۵ میشه.
نکته دیگه اینکه ۱۲۵ پنج دنده هست اما ۱۵۰ چهار دنده. و باز هم شنیدم که تعویض دنده ۱۲۵ سخت تره چون همه دنده هاش پایین نمیخوره.
کلا اگر خواستی ۱۲۵ بگیری باید یکم بیشتر روش فکر کنی.

amirreza72
15-05-1394, 12:21 بعد از ظهر
با سلام خدمت همه دوستان و باکسر سواران عزیز.اقا امروز موتور ما رو بردن پارکینگ بعد از 9 ماه.من داشتم مینداختم تو اتوبان کرج که با دست اشاره کرد بزن کنار ما هم وایسادیم در جا مدارکم را نگاه کرد کلاه هم داشتم. یه سرباز نشست پشتم رفتیم پارکینگ به جناب سروان اسرار کردم ولی گوش نداد موتور را خوابوند گفتش شنبه بیا ترخیص کن اولش جو میداد 1 ماه باید بخوابه. خدا رو شکر خلافی نداشتم.پارکینگ روبه روی پمپ بنزین افتاب خوابوندش.:98:

فرنام
15-05-1394, 04:33 بعد از ظهر
صداش تیک تیک انگار هوندا 100 از کنارتون رد شده همچین صدایی ....

MrAli
29-05-1394, 10:37 قبل از ظهر
با سلام خدمت همه دوستان و باکسر سواران عزیز.اقا امروز موتور ما رو بردن پارکینگ بعد از 9 ماه.من داشتم مینداختم تو اتوبان کرج که با دست اشاره کرد بزن کنار ما هم وایسادیم در جا مدارکم را نگاه کرد کلاه هم داشتم. یه سرباز نشست پشتم رفتیم پارکینگ به جناب سروان اسرار کردم ولی گوش نداد موتور را خوابوند گفتش شنبه بیا ترخیص کن اولش جو میداد 1 ماه باید بخوابه. خدا رو شکر خلافی نداشتم.پارکینگ روبه روی پمپ بنزین افتاب خوابوندش.:98:
دلیلش برا خوابوندن موتور چی بود؟! :297:

al!r3za
29-05-1394, 12:49 بعد از ظهر
سلام به همه دوستان. من به تازگی باکسر 150 خریدم. تا الان موتور حدود ۱۰۰۰ تا کار کرده.
میخوام ببرمش نمایندگی برای سرویس 1500 تاش.
سوالم اینه که روغن موتور رو باید خودم تعویض کنم یا نمایندگی این کارو انجام میده؟
در کل چه کارایی الان لازمه انجام بدم؟
موتور هنوز تو مرحله آب بندی هستش و به هیچ‌چیش دست نزدم و هیچ چیزی رو عوض نکردم. اولین موتورم هستش و اطلاعات خاصی ندارم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.

big_00a
29-05-1394, 05:04 بعد از ظهر

جالبه اول میگن گواهی نامه
حالام گواهی نامه گرفتیم باز باید بترسیم
خودم چنبار نزدیک بود درگیر شم با مامور ک بابا گواهی نامه دارم کلاه کاسکت دارم چرا باید ببری موتوره منو
دو راه وجود داره اولین راه سوییچ ندی کله شق بازی چون 90% اینا حالیشون نمیشه
دومین راه واینسا اقا گوره سرشون هرچی شد شد وایسنا مامور اجازه دنبال کردنتو نداره
دنبالت کرد برو شکایت کن ازش
:[Only registered and activated users can see links]

- - - Updated - - -

سلام به همه دوستان. من به تازگی باکسر 150 خریدم. تا الان موتور حدود ۱۰۰۰ تا کار کرده.
میخوام ببرمش نمایندگی برای سرویس 1500 تاش.
سوالم اینه که روغن موتور رو باید خودم تعویض کنم یا نمایندگی این کارو انجام میده؟
در کل چه کارایی الان لازمه انجام بدم؟
موتور هنوز تو مرحله آب بندی هستش و به هیچ‌چیش دست نزدم و هیچ چیزی رو عوض نکردم. اولین موتورم هستش و اطلاعات خاصی ندارم.
اگر سرویس کامل هست که همچیشو خودشون انجام میدن
و صب کن اچارکشی کنی بدش (ک اگر روغنشو عوض نکردن بری عوض کنی چون بعضیا بهونه میارن چون موتورو دس زدی شامل این نمیشه فلان نمیشه . بهونه نده دسشون)

الان هیچکاری انجام نده اروم (سرگاز) برو اروم بیا
ترکم تا اونجا میتونی سوارر نکن
معکوس بیخودی ننداز
دنده بازی نکن بیخودی
فشار نیار موتورو
چیزهایی ک همه میگن دیگ
روشن خاموشم بیخودی نکن
یه سرپایینی دیدی الکی موتور خاموش نکن ک خلاص بره (بخدا استارت دوباره پدر موتورو درمیاره)

amirreza72
31-05-1394, 11:33 قبل از ظهر
MrAli ([Only registered and activated users can see links]) با موتور داخل اتوبان تهران کرج رفته بودم جناب سروان میگفت موتور تو اتوبان ممنوعه راستم میگه.2 روزه درش اوردم.

al!r3za
03-06-1394, 05:06 بعد از ظهر
دوستان برای باکسر چه روغنی پیشنهاد میشه؟ برای اولین بار میخوام روغنشو عوض کنم. هنوز تو دوران آب بندیه.
از اونجایی که گرفتم پرسیدم گفت روغنشو عوض کن. موتور یکم سخت راه میره و دنده بد جا میره بخاطر همین میخوام عوض کنم.

amirreza72
03-06-1394, 07:02 بعد از ظهر
سلام al!r3za ([Only registered and activated users can see links]) جان من یه 1 سالی میشه این موتور رو دارم و از روغن (بهران سوپر پیشتاز) استفاده میکنم.خوبه سوال هم کردم از تعمیر کارش گفت خوبه البته این نظر من هستش هرجور راحتی. بازم سوالی بود من در خدمتم یا علی.

al!r3za
13-06-1394, 10:32 قبل از ظهر
سلام دوستان.
من زیاد از موتور استفاده نمیکنم و پیش میاد حتی یکی - دو روز موتورو روشن نمیکنم. ولی وقتی بعدش می‌خوام روشن کنم موتور بد روشن میشه. با استارت که نمیشه و با هندل هم باید چندبار بزنم بعضی وقت‌ها هم با ساسات باید روشن کنم.
میخوام ببینم این طبیعیه؟ درضمن موتور هنوز حدود ۳۰۰ تا کار کرده و تو آب بندیه و تازه احساس می‌کنم موتور روون شده و صداش بهتر شده.

MrAli
13-06-1394, 12:30 بعد از ظهر
فکر کنم برای همه موتورها و ماشین‌های کاربراتوری طبیعیه.
به نظر من راهکارش اینه که موقع خاموش کردن موتور یه گاز بدید و یا ساسات رو بگیرید و سپس خاموش کنید.

al!r3za
19-06-1394, 08:09 بعد از ظهر
دوباره سلام.
من معمولا تو شهر تردد می‌کنم و زیاد سرعت نمیرم اما یه بار پیش اومد برم کرج که چندتا نکته به نظرم رسید که اینجا میگم ممنون میشم دلیل و راهکارش رو بگید:
۱- موتور تو سرعت 50 تا 60 به لرزه میفته مثل ویبره. زیر پا و دست کاملا لرزش حس میشه.
۲- دنده یک موتور اصلا زور نداره. اصولا دنده یک چقدر باید سرعت بره؟
۳- حس میکنم موقع عوض کردن بعضی دنده‌ها مثل از یک به دو صدای بیشتری موقع عوض کردن دنده شنیده میشه. اون تقه‌ای که می‌زنه زیاده. نمیدونم طبیعی هست یا نه؟!
۴- ترمز عقب خیلی بی‌رمق شده و باید تا ته فشار بدی تا بگیره. اولایل اینجوری نبود. راهکار چیه؟
۵- صدای موتور تو سرعت پایین کمه ولی تو سرعت بالا مثلا از ۳۰-۴۰ به بالا صدا میشه مثل سی‌جی! انگار موتور خیلی بهش زور میاد. این طبیعیه؟
اینم بگم که موتور الان حدود ۴۰۰ تا کار کرده. یک بار روغنشو عوض کردم و سوپر پیشتار 20-50 ریختم و تصمیم دارم رسید به ۵۰۰ تا دوباره روغن عوض کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

Ali
20-06-1394, 08:18 قبل از ظهر
دوباره سلام.
من معمولا تو شهر تردد می‌کنم و زیاد سرعت نمیرم اما یه بار پیش اومد برم کرج که چندتا نکته به نظرم رسید که اینجا میگم ممنون میشم دلیل و راهکارش رو بگید:
۱- موتور تو سرعت 50 تا 60 به لرزه میفته مثل ویبره. زیر پا و دست کاملا لرزش حس میشه.
۲- دنده یک موتور اصلا زور نداره. اصولا دنده یک چقدر باید سرعت بره؟
۳- حس میکنم موقع عوض کردن بعضی دنده‌ها مثل از یک به دو صدای بیشتری موقع عوض کردن دنده شنیده میشه. اون تقه‌ای که می‌زنه زیاده. نمیدونم طبیعی هست یا نه؟!
۴- ترمز عقب خیلی بی‌رمق شده و باید تا ته فشار بدی تا بگیره. اولایل اینجوری نبود. راهکار چیه؟
۵- صدای موتور تو سرعت پایین کمه ولی تو سرعت بالا مثلا از ۳۰-۴۰ به بالا صدا میشه مثل سی‌جی! انگار موتور خیلی بهش زور میاد. این طبیعیه؟
اینم بگم که موتور الان حدود ۴۰۰ تا کار کرده. یک بار روغنشو عوض کردم و سوپر پیشتار 20-50 ریختم و تصمیم دارم رسید به ۵۰۰ تا دوباره روغن عوض کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
1-تا حدودی طبیعیه ولی با اچارکشی خوب خیلی بهتر میشه
2-دنده1 این موتور خیلی قدرتی هستش و باید زود بره دنده2 یکش حدود 30تا میره فکر کنم امروز تست میکنم میگم
3-صدای زیاد تعویض دنده بوکسر کاملا طبیعیه مخصوصا از 1به2
4-لنتش مصرف شده باید پیچشو سفت کنید تا پدال بیاد بالا و دوباره قویتر بشه تمام ترمزهای کاسه ای به همین شکل هستن
5-خب دور موتور که میره بالا صدا زیاد میشه دیگه! نه تا 90تا اصلا بهش زور نمیاد راحت میره
خوبه بعد از اون هر 900-1000کیلومتر روغنشو عوض کنید

Ali
20-06-1394, 08:22 قبل از ظهر
سلام دوستان.
من زیاد از موتور استفاده نمیکنم و پیش میاد حتی یکی - دو روز موتورو روشن نمیکنم. ولی وقتی بعدش می‌خوام روشن کنم موتور بد روشن میشه. با استارت که نمیشه و با هندل هم باید چندبار بزنم بعضی وقت‌ها هم با ساسات باید روشن کنم.
میخوام ببینم این طبیعیه؟ درضمن موتور هنوز حدود ۳۰۰ تا کار کرده و تو آب بندیه و تازه احساس می‌کنم موتور روون شده و صداش بهتر شده.
اول ساسات بگیرید بعد بدون کاز استارت بزنید با استارت اول روشن میشه بعد حدود 30ثانیه ساسات نگه دارید تا گرم شه

al!r3za
20-06-1394, 11:21 قبل از ظهر
1-تا حدودی طبیعیه ولی با اچارکشی خوب خیلی بهتر میشه
2-دنده1 این موتور خیلی قدرتی هستش و باید زود بره دنده2 یکش حدود 30تا میره فکر کنم امروز تست میکنم میگم
3-صدای زیاد تعویض دنده بوکسر کاملا طبیعیه مخصوصا از 1به2
4-لنتش مصرف شده باید پیچشو سفت کنید تا پدال بیاد بالا و دوباره قویتر بشه تمام ترمزهای کاسه ای به همین شکل هستن
5-خب دور موتور که میره بالا صدا زیاد میشه دیگه! نه تا 90تا اصلا بهش زور نمیاد راحت میره
خوبه بعد از اون هر 900-1000کیلومتر روغنشو عوض کنید

علی آقا ممنون از جواب کاملت.
دنده یک اصلا موتور راه نمیره مثلا وقتی تو ترافیکم باید همش بین یک و دو بازی کنم. فکر کنم دنده یک ۱۰ تا بیشتر نره حالا باید دقیق‌تر بررسی کنم.
میتونه بخاطر اینکه تو آب بندیه باشه؟ یعنی بعدا درست میشه؟

Ali
20-06-1394, 02:10 بعد از ظهر
علی آقا ممنون از جواب کاملت.
دنده یک اصلا موتور راه نمیره مثلا وقتی تو ترافیکم باید همش بین یک و دو بازی کنم. فکر کنم دنده یک ۱۰ تا بیشتر نره حالا باید دقیق‌تر بررسی کنم.
میتونه بخاطر اینکه تو آب بندیه باشه؟ یعنی بعدا درست میشه؟
این موتور همونطور که از ظاهرش هم مشخصه برای کار طراحی شده و طراحی گیرباکس اون و ضرایب دندش به اینصورت هست در عوض مثلا 3ترک یا با بار سنگین تو سربالایی خیلی راحت میره باتوجه به حجم کم و قدرتش زیاد افتی در قدرتش نسبت به وزن و سربالایی احساس نمیشه!

Seyed.mahdi
17-07-1394, 02:30 بعد از ظهر
سلام علیکم

بنده می خواستم موتور بگیرم از عزیزان خواهش دارم منو راهنمایی کنند
برای کارکردن در پیک موتوری می خوام و قیافه برام مهم نیست البته امکانات مسلماً دوستدارم بیشتر باشه. خر کار بودن خیلی برام مهمه و اینکه خرج رو دستم نزاره.
یکی دیگه از مواردی که خیلی برام اهمیت داره اینه که کنترل موتور راحت باشه چون اصلا موتور سواری بلد نیستم!:دی
شتاب و سرعت هم مهم نیست فقط راه بره خوبه:دی
از سی جی 125 اصلا خوشم نمیادچون خیلی پر سرو صداست
گزینه هام ایناهستند:
طرح ویو (که نمیدونم دقیق کدومش خر کار تره)
بوکسر 125
ولی دلم پیشه بوکسر 150 هست اما برای خریدش خیلی باید به خودم فشار بیارم.
یعنی اگر عزیزان بفرمایند که از ملاک هایی که عرض کردم که از موتور انتظار دارم در بین بوکسر 125 و 150 خیلی فرق نیست همون 125 بگیرم الکی انقدر پول بیشتر ندم. اما اگر خیلی فرق دارند تلاش کنم و 150 بگیرم.

خلاصه اینکه اینها خیلی برام مهمه و عزیزان خواهشا کمک کنند:

*کنترل و تعادل خوب (کاملا بی تجربم در موتور روندن)
*کم مصرف و کم خرج بودن
*دوام زیاد برای پیک موتوری

اگر عزیزانی که تجربه روندن این موتور رو دارند مخصوصا اگر تجربه روندن چند موتور رو دارند راهنمایی بفرمایند دعاشون میکنم.

شرمنده یک سوال دیگه:
موتور سواری با کلاه و خیلی با احتیاط اما بدون گواهینامه میشه؟ یعنی میشه از دست پلیس فرار کرد!:دی
پیشاپیش از راهنمایی عزیزان بسیار ممنونم.

حق یارتون
یا علی

hosein_artist
17-07-1394, 04:18 بعد از ظهر
سلام علیکم

بنده می خواستم موتور بگیرم از عزیزان خواهش دارم منو راهنمایی کنند
برای کارکردن در پیک موتوری می خوام و قیافه برام مهم نیست البته امکانات مسلماً دوستدارم بیشتر باشه. خر کار بودن خیلی برام مهمه و اینکه خرج رو دستم نزاره.
یکی دیگه از مواردی که خیلی برام اهمیت داره اینه که کنترل موتور راحت باشه چون اصلا موتور سواری بلد نیستم!:دی
شتاب و سرعت هم مهم نیست فقط راه بره خوبه:دی
از سی جی 125 اصلا خوشم نمیادچون خیلی پر سرو صداست
گزینه هام ایناهستند:
طرح ویو (که نمیدونم دقیق کدومش خر کار تره)
بوکسر 125
ولی دلم پیشه بوکسر 150 هست اما برای خریدش خیلی باید به خودم فشار بیارم.
یعنی اگر عزیزان بفرمایند که از ملاک هایی که عرض کردم که از موتور انتظار دارم در بین بوکسر 125 و 150 خیلی فرق نیست همون 125 بگیرم الکی انقدر پول بیشتر ندم. اما اگر خیلی فرق دارند تلاش کنم و 150 بگیرم.

خلاصه اینکه اینها خیلی برام مهمه و عزیزان خواهشا کمک کنند:

*کنترل و تعادل خوب (کاملا بی تجربم در موتور روندن)
*کم مصرف و کم خرج بودن
*دوام زیاد برای پیک موتوری

اگر عزیزانی که تجربه روندن این موتور رو دارند مخصوصا اگر تجربه روندن چند موتور رو دارند راهنمایی بفرمایند دعاشون میکنم.

شرمنده یک سوال دیگه:
موتور سواری با کلاه و خیلی با احتیاط اما بدون گواهینامه میشه؟ یعنی میشه از دست پلیس فرار کرد!:دی
پیشاپیش از راهنمایی عزیزان بسیار ممنونم.

حق یارتون
یا علی

در مورد خرید موتور دوستان راهنمایی کنند.اما اگر گواهینامه ندارید به موتور سواری فکر نکنید.شما اصلا فکر کنید پلیس هم با شما کاری نداشته باشد ولی اگر خدایی نکرده به کسی بزنید خودتان را گرفتار می کنید.

amirhosein021
17-07-1394, 05:41 بعد از ظهر
۱۵۰خوبه ولی پیک متوری دس فرمون میخاد که ...
اگه میتونی با سی جی کنار بیای یه ۲۰۰شو بگیر فیته پیک متوریه

فرستاده شده از HUAWEI Y511-U30ِ من با Tapatalk

Seyed.mahdi
17-07-1394, 09:40 بعد از ظهر
۱۵۰خوبه ولی پیک متوری دس فرمون میخاد که ...
اگه میتونی با سی جی کنار بیای یه ۲۰۰شو بگیر فیته پیک متوریه

فرستاده شده از HUAWEI Y511-U30ِ من با Tapatalk

از عزیزان ممنونم.

خوب از همان ابتدا نمیرم سره کار. قصد دارم مثلا 10 روزی بچرخم تا مسلط بشم بعد برم پیِ کار.

اگر دیگر عزیزان هم راهنمایی کنند (راهنمایی مفصل تر) ممنون میشم.
خدا خیرتون بده.

یا علی

Ali
17-07-1394, 11:08 بعد از ظهر
بوکسر 150 کاملا مناسب کار هست و هیچ خرجی هم نداره

vahid0098
21-07-1394, 03:10 قبل از ظهر
سلام

من هم مثل شما گواهینامه ندارم البته تمام مراحل رو گذروندم کلاس هاش رو پارسال رفتم آیین نامه هم بار اول بدون غلط قبول شدم کاردکس هم گرفتم اما فقط مونده امتحان آخر اما یک موضوع مهم هست باید توجه داشته باشی اون هم این هست که تا زمانی که موتور نخری و نزنی به خیابون موتور سواری یاد نمیگیری و دست فرمونت خوب نمیشه آموزشگاه رفتن برای موتور سیکلت بر عکس ماشین برای افراد خیلی مبتدی بی فایده هست من که رفتم آموزشگاه همه بچه ها موتور سوار بودن و پنج تا جلسه تمرین برای این هست که عبور از کله قندی و سه تا دایره کردن و چاله آب رو دستت بیاد وگرنه اونجا موتور سواری یاد نمیگیری پس اگر با هر انگیزه ای میخوای موتور سواری یاد بگیری اول برو خودت بخر چون باید هر روز تمرین کنی باهاش و هیچکس موتورش رو نمیده بری تمرین باید خودت بخری

حتما هم صفرش رو بخر نگران زمین خوردن هم نباش چون این حسی هست که قبل از سوار شدن موتور داری وگرنه موتور اصلا زمین نمیخوره مگر اینکه یکی دیگه بیاد بزنه بهت وگرنه خودت زمین نمیخوری من الان 2 ماه موتور خریدم تو این دو ماه چندین بار امام علی و آزادگان و بالا و پایین شهر رو رفتم بارونی بودن خیس بودن زمین هم فرقی نداشت زمین خوردنی در کار نیست اما موقع خرید همه میگن دست دوم بخر چون تازه کاری زیاد سر میخوری اما اینجوری نیست ولی موتور دست دوم اصلا نخر الان صفرش رو میخری هزارتا درد و مرض داره چه برسه دست دوم

ولی به نظر من باکسر 150 نخر من الان باکسر ۱۲۵ خریدم تک شمع هست هندل خیلی راحتی داره اصلا خلا استارت حس نمیشه موتور کم صدا و نرم و فرمونش تو ترافیک راحته و گیر نمیکنی جایی یا باکسر ۱۲۵ بگیر یا پالس ۱۸۰ من پارسال یک ۱۸۰ داشتم زیاد وقت نشد سوار شم ردش کردم رفت اما موتور خیلی خوبی بود
الان بخوای ۱۵۰ بخری به خاطر یک استارت باید نزدیک ۱۳۰۰۰۰۰ تومان پول اضافی بدی فقط برای یک استارت که اصلا نبودش اهمیتی نداره غیر از استارت هیچ مزیت خاصی ۱۵۰ نسبت به ۱۲۵ نداره سرعتشم برای شهر عالیه من تو شهر ۷۰ تا میرم تو آزادگان ۱۰۵ تا رو گرفتم البته یک ترک بودم با وزن ۷۰ کیلو وگرنه ۲ ترک ۹۰ بیشتر نمیره اتوبان رفتی از لاین راست ۸۰ تا برو بیخودی پول اضافه پای ۱۵۰ نده یا پالس ۱۸۰ بگیر یا باکسر ۱۲۵

نگران رانندگی هم نباش موتور خریدی یم ماه سوار شدی دستت راه افتاد برو آموزشگاه بنویس اون وقت با ۵ جلسه راحت قبول میشی
اگر کلاه سرت باشه و رانندگی تابلو و ناجوری نکنی جلوی چشم افسر باهات کاری ندارن من تو این مدت دو بار کفی گذاشته بودن ولی با من کاری نداشتن کلاه داشتم افسر داد زد باکسر حرکت کن راه رو بند نیار ولی سی جی ها رو گرفته بود رو کفی بود کلاهشون از این پلاستیکی ها بود از جلوی افسر هم زیاد رد شدم کاری نداشت اگر تا ۲۸۰۰۰۰۰ داری ۱۲۵ بخر با قفل و کلاه و بیمه اگر بیشتر داشتی پالس ۱۸۰ بخر ولی ۱۵۰ نخر

ایمان64
21-07-1394, 10:14 قبل از ظهر
سلام

من هم مثل شما گواهینامه ندارم البته تمام مراحل رو گذروندم کلاس هاش رو پارسال رفتم آیین نامه هم بار اول بدون غلط قبول شدم کاردکس هم گرفتم اما فقط مونده امتحان آخر اما یک موضوع مهم هست باید توجه داشته باشی اون هم این هست که تا زمانی که موتور نخری و نزنی به خیابون موتور سواری یاد نمیگیری و دست فرمونت خوب نمیشه آموزشگاه رفتن برای موتور سیکلت بر عکس ماشین برای افراد خیلی مبتدی بی فایده هست من که رفتم آموزشگاه همه بچه ها موتور سوار بودن و پنج تا جلسه تمرین برای این هست که عبور از کله قندی و سه تا دایره کردن و چاله آب رو دستت بیاد وگرنه اونجا موتور سواری یاد نمیگیری پس اگر با هر انگیزه ای میخوای موتور سواری یاد بگیری اول برو خودت بخر چون باید هر روز تمرین کنی باهاش و هیچکس موتورش رو نمیده بری تمرین باید خودت بخری

حتما هم صفرش رو بخر نگران زمین خوردن هم نباش چون این حسی هست که قبل از سوار شدن موتور داری وگرنه موتور اصلا زمین نمیخوره مگر اینکه یکی دیگه بیاد بزنه بهت وگرنه خودت زمین نمیخوری من الان 2 ماه موتور خریدم تو این دو ماه چندین بار امام علی و آزادگان و بالا و پایین شهر رو رفتم بارونی بودن خیس بودن زمین هم فرقی نداشت زمین خوردنی در کار نیست اما موقع خرید همه میگن دست دوم بخر چون تازه کاری زیاد سر میخوری اما اینجوری نیست ولی موتور دست دوم اصلا نخر الان صفرش رو میخری هزارتا درد و مرض داره چه برسه دست دوم

ولی به نظر من باکسر 150 نخر من الان باکسر ۱۲۵ خریدم تک شمع هست هندل خیلی راحتی داره اصلا خلا استارت حس نمیشه موتور کم صدا و نرم و فرمونش تو ترافیک راحته و گیر نمیکنی جایی یا باکسر ۱۲۵ بگیر یا پالس ۱۸۰ من پارسال یک ۱۸۰ داشتم زیاد وقت نشد سوار شم ردش کردم رفت اما موتور خیلی خوبی بود
الان بخوای ۱۵۰ بخری به خاطر یک استارت باید نزدیک ۱۳۰۰۰۰۰ تومان پول اضافی بدی فقط برای یک استارت که اصلا نبودش اهمیتی نداره غیر از استارت هیچ مزیت خاصی ۱۵۰ نسبت به ۱۲۵ نداره سرعتشم برای شهر عالیه من تو شهر ۷۰ تا میرم تو آزادگان ۱۰۵ تا رو گرفتم البته یک ترک بودم با وزن ۷۰ کیلو وگرنه ۲ ترک ۹۰ بیشتر نمیره اتوبان رفتی از لاین راست ۸۰ تا برو بیخودی پول اضافه پای ۱۵۰ نده یا پالس ۱۸۰ بگیر یا باکسر ۱۲۵

نگران رانندگی هم نباش موتور خریدی یم ماه سوار شدی دستت راه افتاد برو آموزشگاه بنویس اون وقت با ۵ جلسه راحت قبول میشی
اگر کلاه سرت باشه و رانندگی تابلو و ناجوری نکنی جلوی چشم افسر باهات کاری ندارن من تو این مدت دو بار کفی گذاشته بودن ولی با من کاری نداشتن کلاه داشتم افسر داد زد باکسر حرکت کن راه رو بند نیار ولی سی جی ها رو گرفته بود رو کفی بود کلاهشون از این پلاستیکی ها بود از جلوی افسر هم زیاد رد شدم کاری نداشت اگر تا ۲۸۰۰۰۰۰ داری ۱۲۵ بخر با قفل و کلاه و بیمه اگر بیشتر داشتی پالس ۱۸۰ بخر ولی ۱۵۰ نخر

با سلام :
دوست عزیز به نظر شما تفاوت بوکسر 125 با 150 فقط در داشتن استارت 150 است؟!!!!!
که به قول شما 1 میلیون و سیصدهزار تومن بابتش پول باید داد...!!!

اگر پاسخت مثبت باشه ...
معلومه از نزدیک تا به حال 150 رو مشاهده نکردی...

اگر به صفحات قبل هم نگاه کنید کم و بیش تفاوت بوکسر 125 و 150 رو دوستان دیگه نوشتن..

- - - Updated - - -

با سلام :

اگر پاسخت مثبت باشه ...

اگر به صفحات قبل هم نگاه کنید کم و بیش تفاوت بوکسر 125 و 150 رو دوستان دیگه نوشتن..

اگه بخوایم خلاصه تفاوت های بوکسر 125 با بوکسر 150 رو بشمریم:

1-مهم ترینش انجین حجیم تر و قوی تر 150 سی سی و پرشتاب تر و البته دارای استارت الکتریکی،
باقابلیت حفظ گشتاور حتی در دنده های سبک و با داشتن دو یا سه سرنشین

2-ابعاد بزرگتر ، لاستیک پهن تر و در نتیجه کنترل و هندلینگ بهتر نسبت به 125

3-چهره زیبا در مقایسه با 125 با داشتن اگزوز مشکی واسپرت نسبت به بوکسر 125 که اگزوز آن مشابه سی جی هاست...

4-کنسول زیبا تر مشابه پالس 180 آنالوگ ....
مجهز به آمپر بنزین و نشان دهنده راهنما ها و سرعت سنج که 125 فاقد آپشن نشان دهنده بنزین است و کنسولش شبیه سی جی 125 هاست...

و ...

vahid0098
21-07-1394, 03:56 بعد از ظهر
با سلام :

اگر پاسخت مثبت باشه ...

- - - Updated - - -

اگه بخوایم خلاصه تفاوت های بوکسر 125 با بوکسر 150 رو بشمریم:

1-مهم ترینش انجین حجیم تر و قوی تر 150 سی سی و پرشتاب تر و البته دارای استارت الکتریکی،
باقابلیت حفظ گشتاور حتی در دنده های سبک و با داشتن دو یا سه سرنشین

2-ابعاد بزرگتر ، لاستیک پهن تر و در نتیجه کنترل و هندلینگ بهتر نسبت به 125

3-چهره زیبا در مقایسه با 125 با داشتن اگزوز مشکی واسپرت نسبت به بوکسر 125 که اگزوز آن مشابه سی جی هاست...

4-کنسول زیبا تر مشابه پالس 180 آنالوگ ....
مجهز به آمپر بنزین و نشان دهنده راهنما ها و سرعت سنج که 125 فاقد آپشن نشان دهنده بنزین است و کنسولش شبیه سی جی 125 هاست...

و ...

سلام
درسته زیاد تجربه موتور سواری ندارم اما چندتا نکته رو باید بگم

اول اینکه هر وسیله ای رو قرار هست بخری اول باید به بودجه نگاه کنی و اینکه نوع وسیله با مورد استفاده متناسب باشه و در این مورد هم اگر امکانات و یا آپشن های بیشتری باشه باید به درد بخور باشه یعنی آپشن های کاربردی داشته باشه شما تصور کن موتورهای BMW میگن آپشنی داره موقع حرکت زاویه بدنه موتور با افق رو نشون میده حالا این امکان رو بزارن روی باکسر چند میلیون هم بکشن رو قیمتش به چه درد من و شما میخوره کاربردی نداره برامون

نکته بعد این هست که زیاد به اطلاعات داخل دفترچه موتور اعتماد نکنید الان دفترچه جلوی من هست اکثر اطلاعات داخلش اشتباه هست مثلا نوشته باکسر ۱۲۵ دارای ۲ شمع چمپیون و بوش هست با سیستم احتراق دیجیتالی برای احتراق در سرعت های متفاوت اما وقتی میخری میبینی یک شمع ساده بیشتر نداره! شما هم در مورد مسائلی که در مورد ۱۵۰ گفتید زیاد مطمئن نباش مثلا حفظ گشتاور و ....

اون امکاناتی هم که گفتید مثل آمپر بنزین و دور موتور و استارت زیاد کاربردی نیست چون دور موتور رو هیچ راننده و یا موتورسواری اصلا نگاه نمیکنه مگر اینکه تازه رفته باشه پایه سه بگیره چون تشخیص اینکه باید دنده کم یا زیاد بشه بیشتر با گوش دادن به صدای انجین و لرزش موتور و موقعیت شما هست یک راننده از روی صدای انجین دنده میده نه اینکه مدام بخواد به نمایشگر دور موتور نگاه کنه و احتمالا اگر بخوای مدام نگاه کنی میزنی به ماشین جلویی به همین نبود نمایشگر دور موتور اصلا زیاد مهم نیست
و آمپر بنزیبن هم همینطور چون موتور با ماشین فرق داره باکسر ۱۲۵ باکش ۱۲ لیتره ۱۰ تا اصلی و ۲ لیتر زاپاس شما وقتی ۱۰ لیترت تموم میشه میزاری رو باک ذخیره و میفهمی که الان فقط ۲ لیتر بنزین داری و باید تا صد کیلومتر بعدی باک رو پر کنی حالا آمپر بنزین بود و نبودش چه فرقی داره

استارت هم برای باکسر ضروری نیست هندل نرم و راحتی داره برخلاف سی جی ها و راحت روشن میشه

یعنی امکانات ۱۵۰ زیاد ضروری و کاربردی نیست

در ضمن طرف میگه میخوام موتور بخرم برم تو پیگ موتوری کار کنم یعنی میخواد پدر موتور رو از صبح تا شب دربیاره حالا اگزوز مشکی و کنسول خوشگل رو میخواد چکار کنه پیک موتوری نیاز به موتوری خوش دست داره که روش تسلط داشته باشه سریع بره بیاد خوشگلی ملاک نیست در ضمن اگر هم کسی دنبال موتور خوش رخ بگرده و هدفش این باشه که موتوری بخره که رخ داشته باشه اصلا باکسر رو بین خوش رخ ها اسمش رو مطرح نکن این کار کمی تا اندکی ظالمانه هست به خصوص در مقایسه با موتورهای هم قیمت مثل آپاچی ۱۶۰ یا پالس ۱۳۵ و دیسکاور و ...
اگر طرف دنبال رخ باشه میره ۱۳۵ میخره نه باکسر کلا واژه زیبا برای باکسر گشاد میزنه!

ایمان64
21-07-1394, 08:43 بعد از ظهر
سلام

اول اینکه هر وسیله ای رو قرار هست بخری اول باید به بودجه نگاه کنی و اینکه نوع وسیله با مورد استفاده متناسب باشه و در این مورد هم اگر امکانات و یا آپشن های بیشتری باشه باید به درد بخور باشه یعنی آپشن های کاربردی داشته باشه شما تصور کن موتورهای BMW میگن آپشنی داره موقع حرکت زاویه بدنه موتور با افق رو نشون میده حالا این امکان رو بزارن روی باکسر چند میلیون هم بکشن رو قیمتش به چه درد من و شما میخوره کاربردی نداره برامون

نکته بعد این هست که زیاد به اطلاعات داخل دفترچه موتور اعتماد نکنید الان دفترچه جلوی من هست اکثر اطلاعات داخلش اشتباه هست مثلا نوشته باکسر ۱۲۵ دارای ۲ شمع چمپیون و بوش هست با سیستم احتراق دیجیتالی برای احتراق در سرعت های متفاوت اما وقتی میخری میبینی یک شمع ساده بیشتر نداره! شما هم در مورد مسائلی که در مورد ۱۵۰ گفتید زیاد مطمئن نباش مثلا حفظ گشتاور و ....

اون امکاناتی هم که گفتید مثل آمپر بنزین و دور موتور و استارت زیاد کاربردی نیست چون دور موتور رو هیچ راننده و یا موتورسواری اصلا نگاه نمیکنه مگر اینکه تازه رفته باشه پایه سه بگیره چون تشخیص اینکه باید دنده کم یا زیاد بشه بیشتر با گوش دادن به صدای انجین و لرزش موتور و موقعیت شما هست یک راننده از روی صدای انجین دنده میده نه اینکه مدام بخواد به نمایشگر دور موتور نگاه کنه و احتمالا اگر بخوای مدام نگاه کنی میزنی به ماشین جلویی به همین نبود نمایشگر دور موتور اصلا زیاد مهم نیست
و آمپر بنزیبن هم همینطور چون موتور با ماشین فرق داره باکسر ۱۲۵ باکش ۱۲ لیتره ۱۰ تا اصلی و ۲ لیتر زاپاس شما وقتی ۱۰ لیترت تموم میشه میزاری رو باک ذخیره و میفهمی که الان فقط ۲ لیتر بنزین داری و باید تا صد کیلومتر بعدی باک رو پر کنی حالا آمپر بنزین بود و نبودش چه فرقی داره

استارت هم برای باکسر ضروری نیست هندل نرم و راحتی داره برخلاف سی جی ها و راحت روشن میشه

در ضمن طرف میگه میخوام موتور بخرم برم تو پیگ موتوری کار کنم یعنی میخواد پدر موتور رو از صبح تا شب دربیاره حالا اگزوز مشکی و کنسول خوشگل رو میخواد چکار کنه پیک موتوری نیاز به موتوری خوش دست داره که روش تسلط داشته باشه سریع بره بیاد خوشگلی ملاک نیست در ضمن اگر هم کسی دنبال موتور خوش رخ بگرده و هدفش این باشه که موتوری بخره که رخ داشته باشه اصلا باکسر رو بین خوش رخ ها اسمش رو مطرح نکن این کار کمی تا اندکی ظالمانه هست به خصوص در مقایسه با موتورهای هم قیمت مثل آپاچی ۱۶۰ یا پالس ۱۳۵ و دیسکاور و ...
اگر طرف دنبال رخ باشه میره ۱۳۵ میخره نه باکسر کلا واژه زیبا برای باکسر گشاد میزنه!

سلام و شب به خیر ...
ضمن تشکر :

اولا ...که من صحبتی از نشانگر دور موتور نکردم چون بوکسر 150 دور موتور نداره...که البته یک نقص محسوب میشه...
همچنین نشانگر میزان بنزین موجود(نیمه بودن، بیشتر از نصف یا کمتر)مطمئنا بسیاربه کار خواهد اومد...
حداقل برای من بسیار کاربردی و جذابه و احتمالا برای خیلی از دوستان هم همین طور...
چون کبیر 150 خودم آمپر داشت و بسیار ابزار مفیدی بود.

دوما:
من ده ها پیک موتوری رو در محل کار خودم به چشم دیدم و از تک تک اونها سوال کردم...
و همه شون کسانی بودن که سی جی هاشون رو فروختند و بوکسر 150 خریدن و بسیار از بابت نرمی وشتاب و راحتی این موتور درسفرهای درون شهری و طولانی مدت راضی هستند...یکی شون از بابت کمردرد ناشی از لرزش زیاد سی جی (موتور قبلیش)به شدت شکایت داشت - چون روزی 300 کیلومتر موتور سواری میکرده - و از نرمی و بدون لرزش بودن این موتور و تامین آسایش راکب اون رضایت کامل داشت...

در مجموع من نگفتم آپشن های این موتور چنین و چنان است...
منظور اول مقایسه با نوع 125 اون بود...
و قصدم این بود که بگم :
این موتور در رده خودش مخصوصا جهت تامین راحتی سرنشین ، برای انجام کارهای سخت و باربری در روزهای سخت کاری...

و همچنین برای استفاده یک خانواده و یا 3 نفره سوارشدن بسیار ایده آله...

hosein_artist
21-07-1394, 08:44 بعد از ظهر
سلام

دوست عزیز من خودم اصلا تجریه ای درباره موتور ندارم و خودم هم می خواهم اولین موتورم را بخرم ولی دیروز گمرک بودم و باکسر 125 و 150 را از نزدیک دیدم و حتی خود من که تجربه ندارم متوجه این شذم که 150 حداقل از لحاظ ظاهری یک سر و گردن از 125 بالاتر هست و در مورد برتری فتی و قدرت هم که همه دوستان که تجربه سواری با هر دو موتور را دارند در همین فروم نظر خود را اعلام کردند. این اختلاف قیمت حدود 1 میلیون بی دلیل هم نیست و از قدیم هم گفتند هر چی پول بدی آش می خوری درست هست که هر کسی با توجه با بودجه خودش یکی از این موتورها را انتخاب می کند ولی اینکه بگیم 125 بهتر از 150 هست درست نیست.

ایمان64
21-07-1394, 08:51 بعد از ظهر
دوستان...
جهت اطلاع ...

امروز تماسی با نمایندگی فروش شرکت باجاج داشتم ...

ظاهرا نوع اصلی بوکسر 150 با فلاپ دور کنسول و گلگیر همرنگ بدنه...وهمچنین رینگ آلومینیومی اسپرت اومده و با قیمت 3 میلیون و 850 هزار تومان در حال عرضه است.

vahid0098
21-07-1394, 11:05 بعد از ظهر
دوست عزیز من خودم اصلا تجریه ای درباره موتور ندارم و خودم هم می خواهم اولین موتورم را بخرم ولی دیروز گمرک بودم و باکسر 125 و 150 را از نزدیک دیدم و حتی خود من که تجربه ندارم متوجه این شذم که 150 حداقل از لحاظ ظاهری یک سر و گردن از 125 بالاتر هست و در مورد برتری فتی و قدرت هم که همه دوستان که تجربه سواری با هر دو موتور را دارند در همین فروم نظر خود را اعلام کردند. این اختلاف قیمت حدود 1 میلیون بی دلیل هم نیست و از قدیم هم گفتند هر چی پول بدی آش می خوری درست هست که هر کسی با توجه با بودجه خودش یکی از این موتورها را انتخاب می کند ولی اینکه بگیم 125 بهتر از 150 هست درست نیست.

من نگفتم باکسر ۱۲۵ بهتر از ۱۵۰ هست منظورم این هست آدم اگر بخواد باکسر بخره با ۲۳۰۰۰۰۰ تومان ۱۲۵ میخره کم لرزش و کم صدا و نرم هست جهت اطلاع طبق گفته نمایندگی تهرانپارس قالب بدنه هر دو تا یکی هست جای استارت رو برای ۱۲۵ خالی گذاشتن اگر بخواد ۳۸۵۰۰۰۰ بده باکسر ۱۵۰ بخره گزینه های بهتری هم با این قیمت وجود داره میشه به اونها هم فکر کرد این مبلغ برای ۱۵۰ حیفه

البته باز هم بستگی به کاربردی داره که قراره از موتور بگیرید کار یا وسیله نقلیه شخصی

نمایشگاه کویر موتور که رفته بودم تریل های تی ۲ موتورهای خیلی خوب و قشنگی بود ۲۰۰ و ۲۴۸ سی سی من شخصا اگر بخوام ۴ تومن برای باکسر ۴۷۰۰ میدم اون رو میخرم البته هرکی نظرات خودش رو داره

ایمان64
22-07-1394, 08:41 قبل از ظهر
من نگفتم باکسر ۱۲۵ بهتر از ۱۵۰ هست منظورم این هست آدم اگر بخواد باکسر بخره با ۲۳۰۰۰۰۰ تومان ۱۲۵ میخره کم لرزش و کم صدا و نرم هست جهت اطلاع طبق گفته نمایندگی تهرانپارس قالب بدنه هر دو تا یکی هست جای استارت رو برای ۱۲۵ خالی گذاشتن اگر بخواد ۳۸۵۰۰۰۰ بده باکسر ۱۵۰ بخره گزینه های بهتری هم با این قیمت وجود داره میشه به اونها هم فکر کرد این مبلغ برای ۱۵۰ حیفه

البته باز هم بستگی به کاربردی داره که قراره از موتور بگیرید کار یا وسیله نقلیه شخصی
نمایشگاه کویر موتور که رفته بودم تریل های تی ۲ موتورهای خیلی خوب و قشنگی بود ۲۰۰ و ۲۴۸ سی سی من شخصا اگر بخوام ۴ تومن برای باکسر ۴۷۰۰ میدم اون رو میخرم البته هرکی نظرات خودش رو داره

سلام:
فرمایش شما درست...
ولی بنا به تصدیق خیلی از کاربران همین سایت،اصولا نباید ...
به صحبت های ضدو و نقیض فروشنده ها،دلالان،وتعمیرکاران ناوارد و غیر متخصص بر ضد یا برای تایید یک وسیله اعتماد داشت.

دوستان.. من از دروغ متنفرم مخصوصا دروغ های سرنوشت ساز...
خودم در تحقیقات میدانی:4: فروشنده هایی رو دیدم که ازهرموتوری که درمغازه موجود داشتن به شدت تعریف و ...
هرموتوری رو که موجود نداشتن نابود میکردن...

تو خیابون سبلان شمالی از فروشنده ای قیمت بوکسر 150 و پالس135 رو پرسیدم ...قیمت داد...
بعد ضمن تعریف از بوکسر 150 ،به من میگفت آقا سمت 135 نرو که زود خراب میشه هر کی برده ناراضی بوده...!!!!!
با نگاهی گذرا تو مغازه اش هر موتوری دیدم ولی 135 رو ندیدم تو مغازش وقتی پرسیدم ، میگفت تو انباره اگه خواستی میارم...:2i8d4ao:
(انبارهم دوستان باتجربه درجریان هستن که کجاست؟(انبار=مغازه همکاران)

در مورد نمایشگاه کویر که رفتید هم کم و بیش سلیقه و خواست دوستان شرط انتخابه...

ولی من بعد از سالها موتورسواری به این نتیجه رسیدم که سوارشدن موتور کم حجم و ایمن و البته با کیفیت بیشتر اولویت اساسی
درموتورسواریه...
به هرحال موتور وسیله ای که روی دوچرخ حرکت میکنه و ایمنی حرف اول و آخر رو هنگام موتورسواری می زنه...

نتیجه این که موتورسیکلت کم حجم تر ، با زیبایی نسبی و با برند معتبر بر موتور سیکلت زیبا ، قوی تر و دارای کیفیت نه چندان خوب و مطلوب ، مخصوصا چینی ارجحیت داره...

Seyed.mahdi
22-07-1394, 11:44 قبل از ظهر
سلام علیکم

بسیار ممنون از راهنمایی عزیزان

البته من بوکسر 150 رو 3650 اگر اشتباه نکنم قیمت کردم.

اگر عزیزانی که تجربه روندن هر دو بوکسر 150 و 125 رو دارند بنده رو راهنمایی کنند بسیار ممنون میشم دعاتون میکنم

دوباره عرض کنم که میخوام نرم و کنترلش خوب باشه و جون دار باشه یعنی دوامش زیاد باشه و تو خرج نندازه آدمو.
تو پیک موتوری می خوام ببرمش.

بوکسر 150 رو قطعا خیلی بیشتر دوست دارم چون هم ابهت بیشتری داره و هم امکانات و قدرت بیشتر اما میخوام بدونم اگر در موارد: نرمی , کنترل و تعادل , دوام و استهلاک و همینطور در قدرت موتور با 125 خیلی تفاوت نداره انقدر بیشتر پول ندم چون واقعا سختم میشه.

راستی. عزیزان کسی میدونه قیمت بوکسر 150 سفید رنگ گرون تر از بقیه رنگ هاست؟

گواهینامه هم میگیرم ان شاءالله. بدون گواهینامه خودم راغب نیستم موتور برونم.

al!r3za
22-07-1394, 10:33 بعد از ظهر
سلام به همه دوستان باجاج سوار و غیره!
باکسر 150 بنده 1400 تا کار کرده. امروز بردم نمایندگی برای سرویس ۱۰۰۰ تا. از وقتی کارکردش رسید به هزار تا تا الان که شده 1400 تا داشتم تلاش میکردم از نمایندگی اصلی که تهرانپارسه وقت بگیرم که به هیچ عنوان نشد. حتما باید ساعت ۹ صبح زنگ بزنی وقت بگیری ولی هر موقع زنگ میزدم یا اشغال بود یا بر نمیداشتن بعد از ساعت ۹ هم که زنگ میزدم میگفتن که باید ۹ زنگ بزنی!
بالاخره بردمش نمایندگی خیابون وحدت اسلامی. آچارکشی کرد و زنجیرو روغن زد. گاز موتورو کم کرد که گند زد به موتور و شب برگشتنی ۲۰ بار موتور خاموش شد و کاسه چراغ رو اینقدر داده بود پایین که فقط جلوی لاستیک نور مینداخت که شب برگشتنی بردم درستش کردم.
تا اینجای کار موتور خوبی بوده. تا به حال ۳ بار روغن عوض کردم. مشکلی نداشته. راضی‌ام. الانم امتحان عملی گواهینامه مونده که سه‌شنبه باید برم. (یکبار رد شدم!)
در مورد باکسر 125 هم باید بگم که به نظرم این موتورو خود فارس موتور دستکاری کرده و 150 رو کرده 125. چون تو سایت باجاج من این موتورو ندیدم. منطقی هم نیست که موتوری که 150 چهاردنده باشه ولی 125 پنج دنده! من قبل از خریدم هم از خیلی‌ها پرسیدم و گفتن که 125 نخر. به نظرم 125 مثل همین طرح هونداها باشه چون تفاوت قیمت خیلی زیاده داره. ارزش داره که شما یک تومن بیشتر خرج کنی و چیزی بگیری که در آینده به صرفه تر و کم خرج تر باشه.
یا علی

vahid0098
24-07-1394, 01:02 قبل از ظهر
سلام به همه دوستان باجاج سوار و غیره!
باکسر 150 بنده 1400 تا کار کرده. امروز بردم نمایندگی برای سرویس ۱۰۰۰ تا. از وقتی کارکردش رسید به هزار تا تا الان که شده 1400 تا داشتم تلاش میکردم از نمایندگی اصلی که تهرانپارسه وقت بگیرم که به هیچ عنوان نشد. حتما باید ساعت ۹ صبح زنگ بزنی وقت بگیری ولی هر موقع زنگ میزدم یا اشغال بود یا بر نمیداشتن بعد از ساعت ۹ هم که زنگ میزدم میگفتن که باید ۹ زنگ بزنی!
بالاخره بردمش نمایندگی خیابون وحدت اسلامی. آچارکشی کرد و زنجیرو روغن زد. گاز موتورو کم کرد که گند زد به موتور و شب برگشتنی ۲۰ بار موتور خاموش شد و کاسه چراغ رو اینقدر داده بود پایین که فقط جلوی لاستیک نور مینداخت که شب برگشتنی بردم درستش کردم.
تا اینجای کار موتور خوبی بوده. تا به حال ۳ بار روغن عوض کردم. مشکلی نداشته. راضی‌ام. الانم امتحان عملی گواهینامه مونده که سه‌شنبه باید برم. (یکبار رد شدم!)
در مورد باکسر 125 هم باید بگم که به نظرم این موتورو خود فارس موتور دستکاری کرده و 150 رو کرده 125. چون تو سایت باجاج من این موتورو ندیدم. منطقی هم نیست که موتوری که 150 چهاردنده باشه ولی 125 پنج دنده! من قبل از خریدم هم از خیلی‌ها پرسیدم و گفتن که 125 نخر. به نظرم 125 مثل همین طرح هونداها باشه چون تفاوت قیمت خیلی زیاده داره. ارزش داره که شما یک تومن بیشتر خرج کنی و چیزی بگیری که در آینده به صرفه تر و کم خرج تر باشه.
یا علی

عزیزم فکر نکنم کسی گفته باشه ۱۲۵ بهتر از ۱۵۰ هست موضوع این هست که اگر یک خریدار بخواد حدود چهار میلیون هزینه کنه ۱۵۰ بخره میتونه گزینه های دیگه رو هم مد نظر داشته باشه ولی باکسر ۱۲۵ برای کسانی که میخوان سی جی بخرن گزینه مناسبی هست ارزونه و ویژگی های ۱۵۰ رو هم داره یعنی با هزینه کم یک موتور نسبتا با کیفیت تر گیر طرف میاد.

در مورد دستکاری باکسر ۱۲۵ هم باید بگم من هم قبل از خرید همین فکر رو میکردم اما وقتی خریدم فروشگاه ناب سیکلت تو گمرک ۲ تا دفترچه بهم داد یکی کاملا انگلیسی هست و مال خود شرکت باجاج هست و مخصوص ۱۲۵ سی سی هست یکی هم دفترچه فارسی مشترک ۱۲۵ و ۱۵۰ هست که فارس موتور چاپ کرده دفترچه انگلیسی همه اطلاعات داخلش درسته اما دفترچه فارسی اشتباه داره یک مقدار بیشتر از اون که بشه به حساب اشتباه تایپی گذاشت ولی دفترچه انگلیسی رو خوندم کاملا درست بود پس ۱۲۵ رو هم باجاج زده نه اینکه فارس موتور با تغییر توی باکسر ۱۵۰ خودش تولید کرده باشه

ولی نمیدونم چرا همه با این ۱۲۵ سی سی مشکل دارن امروز برای سرویس ۱۲۰۰ تا بردم نمایندگی تهرانپارس طرف میگفت چرا ۱۵۰ نخریدی در حالی که همون یک ساعتی که اونجا بودم ۱۵۰ هایی که میاوردن مشکلات اساسی تری تو ۱۰۰۰ تای اول پیدا کرده بود اکثرا چرخ عقبشون کمی تاب داره یا وزن میاد روش تاب برمیداره دقیق نمیدونم هر ۱۵۰ ای اومد همین رو میگفت من هم شک کردم چرخ عقب رو چک کردم مشکلی نداشت احساس میکنم اینقدر در مورد قدرت و کمک فنرهای قدرتمند باکسر اغراق شده که فردی که میره باکسر میخره فکر میکنه وانت نیسان خریده برمیداره کلی بار میزنه چرخ عقب تاب برمیداره شاید البته هر وقت من رفتم نمایندگی چه مولوی چه تهرانپارس یک سری موتور ان اس آش و ... بود که فکر کنم نشان از کیفیت پایین ان اس ها داره امروز هم یک پیشرو آورده بود طرف میگفت گه خوردم خریدمش بعد محرم رد میکنم بره

به هر حال ما که مشکلی با باکسر ۱۲۵ نداریم البته مشکل اساسی وگرنه موتورهای بی کیفیت موجود در ایران همشون یک ایرادات جزیی دارن که باید باهاش کنار بیای مثل صدای گیربکس باکسر.

این رو هم بگم تو دفترچه اصلی انگلیسی باجاج نوشته از روغن موتور ۱۰-۴۰ اس ال استفاده بشه ولی دفترچه فارسی ۲۰-۵۰ اس ال.

al!r3za
24-07-1394, 08:57 بعد از ظهر
عزیزم فکر نکنم کسی گفته باشه ۱۲۵ بهتر از ۱۵۰ هست موضوع این هست که اگر یک خریدار بخواد حدود چهار میلیون هزینه کنه ۱۵۰ بخره میتونه گزینه های دیگه رو هم مد نظر داشته باشه ولی باکسر ۱۲۵ برای کسانی که میخوان سی جی بخرن گزینه مناسبی هست ارزونه و ویژگی های ۱۵۰ رو هم داره یعنی با هزینه کم یک موتور نسبتا با کیفیت تر گیر طرف میاد.

در مورد دستکاری باکسر ۱۲۵ هم باید بگم من هم قبل از خرید همین فکر رو میکردم اما وقتی خریدم فروشگاه ناب سیکلت تو گمرک ۲ تا دفترچه بهم داد یکی کاملا انگلیسی هست و مال خود شرکت باجاج هست و مخصوص ۱۲۵ سی سی هست یکی هم دفترچه فارسی مشترک ۱۲۵ و ۱۵۰ هست که فارس موتور چاپ کرده دفترچه انگلیسی همه اطلاعات داخلش درسته اما دفترچه فارسی اشتباه داره یک مقدار بیشتر از اون که بشه به حساب اشتباه تایپی گذاشت ولی دفترچه انگلیسی رو خوندم کاملا درست بود پس ۱۲۵ رو هم باجاج زده نه اینکه فارس موتور با تغییر توی باکسر ۱۵۰ خودش تولید کرده باشه

ولی نمیدونم چرا همه با این ۱۲۵ سی سی مشکل دارن امروز برای سرویس ۱۲۰۰ تا بردم نمایندگی تهرانپارس طرف میگفت چرا ۱۵۰ نخریدی در حالی که همون یک ساعتی که اونجا بودم ۱۵۰ هایی که میاوردن مشکلات اساسی تری تو ۱۰۰۰ تای اول پیدا کرده بود اکثرا چرخ عقبشون کمی تاب داره یا وزن میاد روش تاب برمیداره دقیق نمیدونم هر ۱۵۰ ای اومد همین رو میگفت من هم شک کردم چرخ عقب رو چک کردم مشکلی نداشت احساس میکنم اینقدر در مورد قدرت و کمک فنرهای قدرتمند باکسر اغراق شده که فردی که میره باکسر میخره فکر میکنه وانت نیسان خریده برمیداره کلی بار میزنه چرخ عقب تاب برمیداره شاید البته هر وقت من رفتم نمایندگی چه مولوی چه تهرانپارس یک سری موتور ان اس آش و ... بود که فکر کنم نشان از کیفیت پایین ان اس ها داره امروز هم یک پیشرو آورده بود طرف میگفت گه خوردم خریدمش بعد محرم رد میکنم بره

به هر حال ما که مشکلی با باکسر ۱۲۵ نداریم البته مشکل اساسی وگرنه موتورهای بی کیفیت موجود در ایران همشون یک ایرادات جزیی دارن که باید باهاش کنار بیای مثل صدای گیربکس باکسر.

این رو هم بگم تو دفترچه اصلی انگلیسی باجاج نوشته از روغن موتور ۱۰-۴۰ اس ال استفاده بشه ولی دفترچه فارسی ۲۰-۵۰ اس ال.
بله دوست عزیز به ما هم دفترچه میدن چیز خاصی نیست!
درضمن من کجا گفتم که فلان موتور بهتره و فلان موتور بدتر؟!
من نظرمو گفتم. تا بحال ۱۲۵ هم سوار نشدم و حرفایی که این و اون گفتن رو میگم، درست مثل شما که ۱۵۰ سوار نشدی و حرفای این و اون گفتنو میگی.
موتورم ۱۴۰۰ تا کار کرده و مشکلی نداشته. دلیل اینکه شما ۱۵۰ تو تعمیرگاه زیاد دیدی اینه که ۱۵۰ بیشتر خواهان داره و بیشتر از ۱۲۵ میخرن حالا دلیلش هرچی که هست.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

khdarian
25-07-1394, 10:58 قبل از ظهر
سلام دوستان
اینجانب یک باکسر 150 صفر خریدم فعلا 300 تا 400 کیلومتر باهاش رفتم تو سرعت های بالای 50 تا و 60 تا موتور صداش یه جوری میشه به نظرم دیگه بیشتر از این سرعتها به موتور فشار میاد و صدای موتور هم در میاد من تو اتوبان میرم نیاز دارم لااقل 80 تا بره الان یکم پشیمون شدم چی کار کنم نظر دوستان چیه ؟

ایمان64
25-07-1394, 11:42 قبل از ظهر
سلام دوستان
اینجانب یک باکسر 150 صفر خریدم فعلا 300 تا 400 کیلومتر باهاش رفتم تو سرعت های بالای 50 تا و 60 تا موتور صداش یه جوری میشه به نظرم دیگه بیشتر از این سرعتها به موتور فشار میاد و صدای موتور هم در میاد من تو اتوبان میرم نیاز دارم لااقل 80 تا بره الان یکم پشیمون شدم چی کار کنم نظر دوستان چیه ؟

سلام:
اولا که مبارک باشه:thanks:
این موتور 80 کیلومتر در ساعت رو باید راحت بره...

دوما:
بهتره کمی حوصله بیشتری داشته و صبور باشید...

موتور هنوز آب بندی نشده ...
بدون شک سرویس اولیه در نمایندگی شامل:
تعویض روغن،تنظیم کاربراتور، فیلرگیری سوپاپ ها و تنظیم دهانه ی شمع تا حد بسیار زیادی مشکل شما رو رفع میکنه.

از طرفی قطعات مکانیکی کاملا روی هم سوار نشدند؛ صبر داشته باشید...

در هرصورت چه 300 کیلومتر چه بیشتر موتورشما استارت خورده وکارکرده است وافت قیمت خودش رو خواهد داشت...

کمی حوصله وصبر ...
مدارا و مراعات در ابتدای کارکرد موتور صفر کیلومتر ...
بر اساس دستورات استاندارد دفترچه راهنما یا افراد مجرب باعث میشه موتور در بهترین حالت ممکن آب بندی بشه وسرعت های بالاتر رو تجربه کنه...
موتور شما بعد از آب بندی وتنظیمات اولیه حداقل با سرعت 80 کیلومتر به راحتی و نرمی خواهد رفت...

khdarian
25-07-1394, 12:00 بعد از ظهر
سلام:
اولا که مبارک باشه:thanks:
این موتور 80 کیلومتر در ساعت رو باید راحت بره...

دوما:
بهتره کمی حوصله بیشتری داشته و صبور باشید...

موتور هنوز آب بندی نشده ...
بدون شک سرویس اولیه در نمایندگی شامل:
تعویض روغن،تنظیم کاربراتور، فیلرگیری سوپاپ ها و تنظیم دهانه ی شمع تا حد بسیار زیادی مشکل شما رو رفع میکنه.

از طرفی قطعات مکانیکی کاملا روی هم سوار نشدند؛ صبر داشته باشید...

در هرصورت چه 300 کیلومتر چه بیشتر موتورشما استارت خورده وکارکرده است وافت قیمت خودش رو خواهد داشت...

کمی حوصله وصبر ...
مدارا و مراعات در ابتدای کارکرد موتور صفر کیلومتر ...
بر اساس دستورات استاندارد دفترچه راهنما یا افراد مجرب باعث میشه موتور در بهترین حالت ممکن آب بندی بشه وسرعت های بالاتر رو تجربه کنه...
موتور شما بعد از آب بندی وتنظیمات اولیه حداقل با سرعت 80 کیلومتر به راحتی و نرمی خواهد رفت...
ممنون لطف کردید

vahid0098
25-07-1394, 02:23 بعد از ظهر
سلام دوستان

زیاد به امید نمایندگی نباش هر بار بری ماست مالی میکنه ایرادات موتور رو خودت دست به کار شو
من که موتور رو خریدم داشتم از امام‌علی میومدم دو ترک ۶۵ تا بیشتر نمیومد لرزش هم داشت ولی بعدا متوجه شدم پیچ های تنه بیش از حد شل هست و شش تا واشر تنه بخر بزار زیرش با آچار صلیبی یا آچار چرخ ماشین با تمام قوا سفتش کن همینطور پیچ های کمک ها رو لرزشش کلا برطرف میشه صد تا هم بره نمیلرزه

بعدش نمایندگی رفتم میگفت بنزین سوپر نزن ولی من از وقتی سوپر زدم صدای موتور بهتر شده کمتر مصرف میکنه شما هم حتما سوپر بزن نه اینکه بنزیبن معمولی جواب نده اما انگار کیفیت همون اکتان ۸۷ هم خالی بندی باشه
مورد بعدی اینکه باک رو پر کن کیلومتر رو یادداشت کن صدتا رفتی برو پمپ بنزین دوباره پرش کن ببین دقیقا تو صدتا چقدر سوزونده اگر کمتر از ۲.۲ لیتر سوزونده بده نمایندگی یا یک تعمیرکار معمولی سوزن بنزین رو بیشترش کنه بنزین به اندازه کافی برسه به انجین سرعت موتور بیشتر میشه
مال من صدی ۱.۵ لیتر میسوزوند بردم نمایندگی آوردش سوزن رو بالاتر بیشترش کرد گفت با صدی ۱.۵ به انجین فشار میاد الان شده صدی ۲.۲

فیلرگیری ربط زیادی به سرعت و شتاب موتور نداره شمع رو هم باز کن دید بزن پیچ گاز رو هم با یک پیچ گوشتی تنظیم کن باید ده روز از شروع کار موتور به میبگذره سرعتش بهتر بشه من با ۱۲۵ الان ۱۰۰ تا رو راحت میره ولی روز اول ۶۵ تا میرفت
حتما صد کیلومتر اول رو رفتی روغن عوض کن خیلی تاثیر داره موتور کارخونه آشغاله

البته دیروز برای ماشینم اکتان خریدم ریختم توش یک ذره هم نگه داشتم بریزم تو این باکسره ببینم تو سرعت و شتاب تاثیر داره یا نه ولی هنوز وقت نشد عصر که رسیدم خونه اکتان میریزم توش میرم توآزادگان تست سرعت میگیرم اگر تاثیر داشت اطلاع میدم

khdarian
25-07-1394, 04:26 بعد از ظهر
زیاد به امید نمایندگی نباش هر بار بری ماست مالی میکنه ایرادات موتور رو خودت دست به کار شو
من که موتور رو خریدم داشتم از امام‌علی میومدم دو ترک ۶۵ تا بیشتر نمیومد لرزش هم داشت ولی بعدا متوجه شدم پیچ های تنه بیش از حد شل هست و شش تا واشر تنه بخر بزار زیرش با آچار صلیبی یا آچار چرخ ماشین با تمام قوا سفتش کن همینطور پیچ های کمک ها رو لرزشش کلا برطرف میشه صد تا هم بره نمیلرزه

بعدش نمایندگی رفتم میگفت بنزین سوپر نزن ولی من از وقتی سوپر زدم صدای موتور بهتر شده کمتر مصرف میکنه شما هم حتما سوپر بزن نه اینکه بنزیبن معمولی جواب نده اما انگار کیفیت همون اکتان ۸۷ هم خالی بندی باشه
مورد بعدی اینکه باک رو پر کن کیلومتر رو یادداشت کن صدتا رفتی برو پمپ بنزین دوباره پرش کن ببین دقیقا تو صدتا چقدر سوزونده اگر کمتر از ۲.۲ لیتر سوزونده بده نمایندگی یا یک تعمیرکار معمولی سوزن بنزین رو بیشترش کنه بنزین به اندازه کافی برسه به انجین سرعت موتور بیشتر میشه
مال من صدی ۱.۵ لیتر میسوزوند بردم نمایندگی آوردش سوزن رو بالاتر بیشترش کرد گفت با صدی ۱.۵ به انجین فشار میاد الان شده صدی ۲.۲

فیلرگیری ربط زیادی به سرعت و شتاب موتور نداره شمع رو هم باز کن دید بزن پیچ گاز رو هم با یک پیچ گوشتی تنظیم کن باید ده روز از شروع کار موتور به میبگذره سرعتش بهتر بشه من با ۱۲۵ الان ۱۰۰ تا رو راحت میره ولی روز اول ۶۵ تا میرفت
حتما صد کیلومتر اول رو رفتی روغن عوض کن خیلی تاثیر داره موتور کارخونه آشغاله

البته دیروز برای ماشینم اکتان خریدم ریختم توش یک ذره هم نگه داشتم بریزم تو این باکسره ببینم تو سرعت و شتاب تاثیر داره یا نه ولی هنوز وقت نشد عصر که رسیدم خونه اکتان میریزم توش میرم توآزادگان تست سرعت میگیرم اگر تاثیر داشت اطلاع میدم
ممنون از لطفت اگه بفروشم کلی ضرر می کنم انشاالله این کارها را می کنم ببینم چه می شود

saeedfweb
03-08-1394, 04:45 بعد از ظهر
دوستان درود بر شما
بنده بعد از کلی تحقیق و عوض کردن انتخابم، یه 150 گرفتم
چون احساس می کردم
-به خاطر پهنای چرخهاش و بدنه اش پایداری بیشتری داشته باشه
- نیاز به تعمیرات کمتری داشته باشه
-به سرعت اونم برای موتور نیاز ندارم
لطفا در استفاده بهتر از این موتور من رو راهنمایی کنید:
1- پیچ تعویض روغنش کجاست؟
2- چطوری اون قسمت بغل رو که باطری هست دربیارم؟قفلشو باز می کنم اما در نمی یاد (منم چون موتور نو هست می ترسم فشار بیارم؛ قلقی چیزی داره؟)
3- دفترچه راهنمایی به من داده نشد- کسی می تونه عکسی بگیره از دفترچه اش یا لینکی برای دانلود بذاره؟

با سپاس از همه

al!r3za
03-08-1394, 09:25 بعد از ظهر
دوستان درود بر شما
بنده بعد از کلی تحقیق و عوض کردن انتخابم، یه 150 گرفتم
چون احساس می کردم
-به خاطر پهنای چرخهاش و بدنه اش پایداری بیشتری داشته باشه
- نیاز به تعمیرات کمتری داشته باشه
-به سرعت اونم برای موتور نیاز ندارم
لطفا در استفاده بهتر از این موتور من رو راهنمایی کنید:
1- پیچ تعویض روغنش کجاست؟
2- چطوری اون قسمت بغل رو که باطری هست دربیارم؟قفلشو باز می کنم اما در نمی یاد (منم چون موتور نو هست می ترسم فشار بیارم؛ قلقی چیزی داره؟)
3- دفترچه راهنمایی به من داده نشد- کسی می تونه عکسی بگیره از دفترچه اش یا لینکی برای دانلود بذاره؟

با سپاس از همه
- پیچ تخلیه سمت چپ پایینه. میشه تقریبا زیر دنده. برای ریختن روغنم که سمت راسته مشخصه
- اول با سوئیچ قفلشو باز کن بعد قسمت بالایی رو به سمت خودت بکش در بیاد بعدش سمت راستی رو باید بکشی به چپ تا دربیاد (امیدوارم منظورمو رسونده باشم!). برای جا انداختن هم باید برعکس همه رو انجام بدی

pooyamohammed
04-08-1394, 03:42 قبل از ظهر
چند نکته در مورد باکسر 150 به نظرم میاد. اول اینکه به خوبی آب‌بندی کنید. تا حدود 2000 کیلومتر یعنی آب‌بندی کامل نشده. دوم اینکه روغن مناسب بریزین داخل. مشخصا روغن سوپرپیشتاز بریزید. سوم از بنزین سوپر استفاده کنید. چهار باد لاستیک‌ها را هر هفته تنظیم کنید. در این حالت‌ها موتور به راحتی 90 تا سرعت میره.

pooyamohammed
04-08-1394, 11:22 بعد از ظهر
خواستم در اینجا کمی تخصصی‌تر در مورد باکسر ۱۵۰ حرف بزنیم. که اگر دوستان همراهی کنند، مطالب مفیدی از کار دربیاید.

خصوصیات ویژه‌ای که باکسر دارد را به مرور در اینجا مورد بحث می‌گذاریم. و بعد هم مطالب فنی‌تر. من مطالب خودم را با شماره و به تدریج می‌گذارم.

-----

1- یکی از خصوصیات جالب باکسر 150 نرمی ‌آن است. کمک‌های تلسکوپی جلو بسیار خوب عمل می‌کند. یعنی شما برای دیدن عملکرد آنها باید از جلو به کسی که که باکسر سوار است و در محل نسبتا ناهموار حرکت می‌کند؛ نگاه کنید. شدت بالا پایین شدن چرخ جلو را متوجه خواهید شد. در حالیکه خود موتور مختصر تکان می‌خورد.

چون وزن موتور روی چرخ جلو عمل می‌کند؛ کمک‌های جلو همیشه کار می‌کند. اما در مورد کمک و فنرهای عقب وضع فرق می‌کند. بخاطر کمک‌های گازی و همچنین فنر دوبل که در عقب وجود دارد؛ بیش از حد سفت است. یعنی وقتی شما تک‌سرنشین سوار موتور هستید؛ مخصوصا که خودتان هم سبک‌وزن باشید؛ انگار که این مجموعه فنر و کمک، سفت باشد و کار نمی‌کند. اما همین که بار کمی سنگین شود، یا دو نفری سوار شوید، تازه نرمی آن را حس می‌کنید. اصلا موتور را به عمد توی دست‌انداز بیاندازید. دیگر متوجه نخواهید شد!

در حالت دیگری هم نرمی و عمل کردن سیستم تعلیق عقب خیلی بهتر می‌شود. وقتی سرعت موتور از 70 بیشتر شود. در این حالت فشار و ضربه شدیدی روی سیستم است. و این سیستم فعال می‌شود. شما در سرعت بالا، به گونه‌ای به زمین می‌چسبید و نرمی را حس می‌کنید که احساس می‌کنید بجای آنکه با بالا رفتن سرعت، موتور بیشتر بلرزد، تازه بی‌لرزش شده است. حتی شک می‌کنید نکند سرعت من واقعا بالا نیست!

همچنین زمانی که بار روی موتور می‌گذارید این سیستم کامل کار می‌کند. ضمن اینکه بخاطر قدرت بالای سیستم در چرخ عقب، شما تا حدود 200 کیلو بار را می‌توانید روی موتور بگذارید. و قدرت شاسی هم این امکان را به شما می‌دهد.

مطلب دیگر اینکه فنر عقب را می‌توانید تنظیم کنید. البته این به معنی بالا رفتن زین موتور نیست. بلکه فقط فنر فشرده‌تر می‌شود.

خب مطلب نرمی موتور را اینجا می‌بندم. و چند نکته در مورد بار و ترکبند موتور می‌ماند که بعدا در مطلب جداگانه‌ای که راجع باد لاستیک‌ها و ترکبند و باکس می‌نویسم؛ خواهم گذاشت.

امیدوارم که دوستان همراهی کنند.

saeedfweb
05-08-1394, 11:38 قبل از ظهر
دوستان درود بر شما
من چند روزی هست که یه باکسر خریدم.
خواستم چند تا نکته رو مطرح کنم که بقیه دوستان تجربه من رو بدونن.
از سال 84 دارم موتور می خرم.
هر بار به یه دلیلی منصرف شدم. اما الان ترافیک خیلی اذیت می کنه و منم تصمیم گرفتم یه طرح ویو بگیرم.
اولین موتوری که دیدم 26 اسفند 93 بود. یه طرح ویو کویرشش ماه دنبال طرح ویو گشتم
و بعدش به دلایلی همچون
1- پایداری بیشتر
2- کیفیت بهتر
3- از همه مهمتر عکسهایی که از بوکسر تغییر داده شده دیدم
بوکسر 150 رو انتخاب کردم.
خیلی گشتم. اول خواستم دست دو بگیرم. بعد گفتم صفر بگیرم. دوباره گفتم چون میخوام تغییرات بدم و از حالت استاندارد دربیارمش بهتر صفر نگیرم.
تا اینکه بالاخره دلو زدم به دریا و (به خاطر اینکه تجربه موتور سواری نداشتم گفتم از محل خودمون بگیرم موتور رو که راحت ببرم تا خونه)رفتم یه موتور فروشی سمت جنت آباد که
اقا یه بوکسر سفید صفر بده ببرم
گفتش : اینا ها هست
بعد گفت یه در حد صفر هم دارم؛ می ده 3300- دوهزار تا کار کرده
آقا اون تیکه "کم تر پول خرج کنه" ما فعال شد.
خریدم
موتور بوکسر آلبالویی 2050 تا کار کرده رو به قیمت 3200
سند سفید بود و بدون بیمه
موتور رو پنجشنبه سوار شدم و رفتم خونه و ماشین رو سوار شدم رفتم گمرک: یه دی لایت خریدم 12؛ یه قفل 20؛ یه کلاه کاسکت فک ثابت برای خودم 150 و یه کلاه کاسکت فک ثابت برای قند عسل (پسر 7 سال ام) 60؛ روغن پیشتاز هم گرفتم 6 تومن
تا اینجا که عالی بود
حالا از این به بعد به خاطر بی تجربه گی ام
ضرر پشت ضرر
1- رفتم بیمه کنم گفت 305 تومن گفتم بیمه رازی می گه 240 گفت اون بدون سرنشینه گفتم باشه به خاطر 60 تومن تو سال حسابگری نکنم.بیمه رو چاپ کرد؛ معلوم شد 45 به خاطر جریمه دیرکرده(دو ساعت از دست خودم شاکی بودم که چرا اول اطلاعات بیشتر از یارو نگرفتم)
2- زنگ زدم نمایندگی برای سرویس اولیه : گفت 1500 رد کردی 40 باید برای سرویس بدی. تازه تو برگه هم می زنیم که دیر کردی. شاید سرویس 10هزار رو ازت قبول نکن
3- فکر کنم روغن رو تا حالا عوض نکرده باشه.
4- با موتور کوفتم نداد بهم ؛ نه دفترچه ای نه حتی کلید یدکی (اعتماد صد در صد کردم بهش) ( اخه چرا چرا؟!!)
5- امروز صبح یادم افتاد که خلافی نگرفتم؛ اگه خلافیش زیاد باشه چیکار کنم.
خلاصه پنج شنبه و جمعه خیلی خوشحال بودم با موتورم
قند عسل که خیلی حال می کرد چقدر چرخیدیم با هم
اما این سه روزه یه جورایی به خاطر "بی دقتی خودم" و " اعتماد بی جا" حالم گرفته است.گفتم اینا رو مطرح کنم که اگه یکی خوند به اینا هم دقت داشته باشه

erfi.747
05-08-1394, 08:39 بعد از ظهر
آقا تو سایت باجاج اثری از باکسر نیست چرا ؟؟؟ :hanghead:

pooyamohammed
05-08-1394, 09:10 بعد از ظهر
آقا تو سایت باجاج اثری از باکسر نیست چرا ؟؟؟ :hanghead: در اینجا ([Only registered and activated users can see links])موضوع جدیدی باز کردیم برای باکسر . که به این سوال هم خواهیم پرداخت.

vahid0098
05-08-1394, 11:37 بعد از ظهر
یک سوال از کسانی که چند سال موتور دارن برای روغن موتور

الان من ۴ لیتری بهران سوپر پیشتاز خریدم سر ۱۰۰ تا و ۱۰۰۰ تا هم عوض کردم بخاطر اینکه میگن اول کار انجین براده زیاد هست و ...
کلی هم موتور رو فشار آوردم سرعت ۱۰۰ تا زیاد رفتم باهاش تو همین ۱۵۰۰ تای اول اما هر وقت روغن رو نگاه میکنم کیفیتش خوبه دلم نمیاد عوضش کنم ولی ۲ باری که رفتم نمایندگی تاکید داشت هر ۱۰۰۰ کیلومتر روغن رو عوض کن و از طرف دیگه روی قوطی آهنی قرمز رنگ سوپر پیشتاز ننوشته چند هزارتا کارکرد داره ولی فکر کنم روغن سرخ کردنی هم بریزی توش ۵۰۰۰ تا کارکنه!
حالا اگر روغن باکسر رو هر ۲۵۰۰ کیلومتر یکبار عوض کنم چی میشه وقتی روغن سالمه بخصوص اینکه دمای خیلی بالا بخصوص تو تابستون باعث میشه روغن خاصیت خودش رو از دست بده تو ماه های معتدل و سرد سال روغن باید عمرش بیشتر باشه
حالا من یک بار هم ترن ۱۰-۴۰ ریختم خوب بود ولی وقتی خالیش کردم دادم دوستم ریخت داخل سی جی خیلی هم تشکر کرد حالا به نظر شما بهتره از این روغن های یک لیتری بهران رخش و ... که شش یا هفت هزار تومنه بخرم هر ۱۰۰۰ تا عوض کنم یا روغن کیفیت بهتر ولی هر ۲۵۰۰ تا عوض کنم
البته قصد ندارم بخاطر نهایتا چند ده هزار تومان انجین رو بهش آسیب بزنم ولی کلا از خرج بیخودی خوشم نمیاد
وقتی روغنی داخل موتور ماشین که قطعا بیشتر تحت فشار هست شش هزار تا کارمیکنه چرا برای موتور سیکلت ۱۰۰۰ تا تعویض شه هرچقدر هم حرارت بره بالا یک سیلندر کجا و ۴ سیلندر کجا مثل ماشین وقتی روغن ۸۰۰۰ میریزی توش ۶۰۰۰ تا تعویض کنی اشکالی داره؟

و اینکه من تو باکسر ۱۲۵ بنزین سوپر زدم ۱۰۰ سی سی اکتان هم ریختم تو ۱۲ لیتر بنزین الان یک مقدار انگار موقع شروع حرکت موتور رو گاز کم میدی میخواد بپره تو ماشین جلویی این مربوط به اکتان هست یا تنظیمات کلاچ به هم خورده؟

VAHID
05-08-1394, 11:48 بعد از ظهر
یک سوال از کسانی که چند سال موتور دارن برای روغن موتور

الان من ۴ لیتری بهران سوپر پیشتاز خریدم سر ۱۰۰ تا و ۱۰۰۰ تا هم عوض کردم بخاطر اینکه میگن اول کار انجین براده زیاد هست و ...
کلی هم موتور رو فشار آوردم سرعت ۱۰۰ تا زیاد رفتم باهاش تو همین ۱۵۰۰ تای اول اما هر وقت روغن رو نگاه میکنم کیفیتش خوبه دلم نمیاد عوضش کنم ولی ۲ باری که رفتم نمایندگی تاکید داشت هر ۱۰۰۰ کیلومتر روغن رو عوض کن و از طرف دیگه روی قوطی آهنی قرمز رنگ سوپر پیشتاز ننوشته چند هزارتا کارکرد داره ولی فکر کنم روغن سرخ کردنی هم بریزی توش ۵۰۰۰ تا کارکنه!
حالا اگر روغن باکسر رو هر ۲۵۰۰ کیلومتر یکبار عوض کنم چی میشه وقتی روغن سالمه بخصوص اینکه دمای خیلی بالا بخصوص تو تابستون باعث میشه روغن خاصیت خودش رو از دست بده تو ماه های معتدل و سرد سال روغن باید عمرش بیشتر باشه
حالا من یک بار هم ترن ۱۰-۴۰ ریختم خوب بود ولی وقتی خالیش کردم دادم دوستم ریخت داخل سی جی خیلی هم تشکر کرد حالا به نظر شما بهتره از این روغن های یک لیتری بهران رخش و ... که شش یا هفت هزار تومنه بخرم هر ۱۰۰۰ تا عوض کنم یا روغن کیفیت بهتر ولی هر ۲۵۰۰ تا عوض کنم
البته قصد ندارم بخاطر نهایتا چند ده هزار تومان انجین رو بهش آسیب بزنم ولی کلا از خرج بیخودی خوشم نمیاد
وقتی روغنی داخل موتور ماشین که قطعا بیشتر تحت فشار هست شش هزار تا کارمیکنه چرا برای موتور سیکلت ۱۰۰۰ تا تعویض شه هرچقدر هم حرارت بره بالا یک سیلندر کجا و ۴ سیلندر کجا مثل ماشین وقتی روغن ۸۰۰۰ میریزی توش ۶۰۰۰ تا تعویض کنی اشکالی داره؟

و اینکه من تو باکسر ۱۲۵ بنزین سوپر زدم ۱۰۰ سی سی اکتان هم ریختم تو ۱۲ لیتر بنزین الان یک مقدار انگار موقع شروع حرکت موتور رو گاز کم میدی میخواد بپره تو ماشین جلویی این مربوط به اکتان هست یا تنظیمات کلاچ به هم خورده؟

دلیل تعویض زود به زود روغن تو موتور سیکلت ها اینکه که گیربکس و موتور تو یه محفظه هستند و روغن زودتر خراب میشه.دوم موتور سیکلت ها ت ودور بالایی کار میکنند.سوم اینکه اکثر موتور های ما هوا خنک هستن. و یکسری دلایل دیگه

اگر روغن 6000 تا تو موتور کار کنه که بعید میدونم به این کارکرد برسه موتور مرخصه

تو این موتورا بهتره اکتان نریزید احتمالا بخاطر اکتانه که اینجوری میشه

vahid0098
06-08-1394, 12:47 قبل از ظهر
دلیل تعویض زود به زود روغن تو موتور سیکلت ها اینکه که گیربکس و موتور تو یه محفظه هستند و روغن زودتر خراب میشه.دوم موتور سیکلت ها ت ودور بالایی کار میکنند.سوم اینکه اکثر موتور های ما هوا خنک هستن. و یکسری دلایل دیگه

اگر روغن 6000 تا تو موتور کار کنه که بعید میدونم به این کارکرد برسه موتور مرخصه

تو این موتورا بهتره اکتان نریزید احتمالا بخاطر اکتانه که اینجوری میشه

یعنی تحت هر شرایطی سرما و گرما و هر نوع روغن مورد استفاده هر ۱۰۰۰ کیلومتر باید عوض بشه روغن؟ روغن لیتری ۷ تومن با لیتری ۱۲ تومن هم فرقی نداره!
بعدش موتوری که کلا تو اتوبان ۱۰۰ تا میره نه بیشتر دور موتورش به اونصورت بالا نیستشا!
بعدش اکتان و انجین بوستر چه ضرری میتونه داشته باشه فقط کیفیت اکتان بنزین رو افزایش میده مگه کار دیگه ای هم میکنه؟ به کجای موتور آسیب میزنه؟
البته قبلا اینجوری نبود از وقتی اکتان ریختم شروع حرکتش میپره جلو موتور

یک سوال دیگه الان هفده شهریور یک مگنت های صنعتی قوی میفروشه اندازه سکه صد تومنی حدود ده هزار تومن اگر از اینها بندازی تو کف کارتل روغن بمونه همونجا پمپ روغن قدرتش میرسه این رو از کف کارتل جدا کنه بزنه به قسمت های دیگه این مگنت ها تا ۹۰ درجه تحمل حرارت دارن دمای روغن داخل کارتل چقدر نهایت بالا میره؟ یا اینکه از بیرون زیر کارتل بچسبونی بهش تاثیر داره براده ها رو کف کارتل نگه داره؟

ali313
06-08-1394, 02:05 قبل از ظهر
بچه ها 125 سی سی این موتور..استارت داره؟

kaveh_am
06-08-1394, 08:29 قبل از ظهر
یعنی تحت هر شرایطی سرما و گرما و هر نوع روغن مورد استفاده هر ۱۰۰۰ کیلومتر باید عوض بشه روغن؟ روغن لیتری ۷ تومن با لیتری ۱۲ تومن هم فرقی نداره!
بعدش موتوری که کلا تو اتوبان ۱۰۰ تا میره نه بیشتر دور موتورش به اونصورت بالا نیستشا!
بعدش اکتان و انجین بوستر چه ضرری میتونه داشته باشه فقط کیفیت اکتان بنزین رو افزایش میده مگه کار دیگه ای هم میکنه؟ به کجای موتور آسیب میزنه؟
البته قبلا اینجوری نبود از وقتی اکتان ریختم شروع حرکتش میپره جلو موتور

یک سوال دیگه الان هفده شهریور یک مگنت های صنعتی قوی میفروشه اندازه سکه صد تومنی حدود ده هزار تومن اگر از اینها بندازی تو کف کارتل روغن بمونه همونجا پمپ روغن قدرتش میرسه این رو از کف کارتل جدا کنه بزنه به قسمت های دیگه این مگنت ها تا ۹۰ درجه تحمل حرارت دارن دمای روغن داخل کارتل چقدر نهایت بالا میره؟ یا اینکه از بیرون زیر کارتل بچسبونی بهش تاثیر داره براده ها رو کف کارتل نگه داره؟
میگن تو سرما دیرتر خراب میشه
شما حساب کن ماشین 5لیتر روغن میخوره تو 6000 عوض میکنن موتور که یک لیتر میخوره 1000 باید عوض بشه دیگه...
فرق روغن خوب تو کیفیتشه الان مثلا تاپ اسپید موتورای ارزون قیمت با قیمت متوسط چقدر با هم فرق میکنه؟تفاوت تو کیفیت هست.
دمای موتور بالای 90 هست.چون ماشین سر 90 درجه تازه ترموستات آبش باز میشه موتوری که با هوا خنک میشه دماش خیلی بالاتر از این حرفاست...
+اکتان برای چی اضافه میکنی؟سوپر بزن خوب.اکتان روی سرعت و شتاب تاثثیری نمیزاره تو بعضی موتورا اگر زیر 90 باشه مشکل انفجار زود تر از موعد رو ایجاد میکنه

vahid0098
06-08-1394, 01:18 بعد از ظهر
شما حساب کن ماشین 5لیتر روغن میخوره تو 6000 عوض میکنن موتور که یک لیتر میخوره 1000 باید عوض بشه دیگه...
فرق روغن خوب تو کیفیتشه الان مثلا تاپ اسپید موتورای ارزون قیمت با قیمت متوسط چقدر با هم فرق میکنه؟تفاوت تو کیفیت هست.
دمای موتور بالای 90 هست.چون ماشین سر 90 درجه تازه ترموستات آبش باز میشه موتوری که با هوا خنک میشه دماش خیلی بالاتر از این حرفاست...
+اکتان برای چی اضافه میکنی؟سوپر بزن خوب.اکتان روی سرعت و شتاب تاثثیری نمیزاره تو بعضی موتورا اگر زیر 90 باشه مشکل انفجار زود تر از موعد رو ایجاد میکنه

من علاقه ای ندارم پول اضافی خرج اکتان و بنزین کنم اما جهت کنجکاوی میخواستم ببینم بنزین سوپر و اکتان چقدر موثره ولی به نظرم بنزین سوپر که میزنم موتور بهتر کار میکنه تک هندل روشن میشه مصرف سوختش کمتر میشه اما بنزین عادی میزنی انگار سریع تموم میشه در باک رو باز میکنی خالی شده
بعدش وقتی سرعت به صد میرسه صدای موتور بازم کمه ولی با بنزین معمولی سرعت میره بالا صدای انجین زیادتره نمیدونم شاید کلاه کاسکت سرم هست صدا رو دقیق نمیشنوم!

بعدش فکر میکنم بنزین معمولی کیفیت لازم رو نداره حتی اکتان ۸۷ هم نداره من چون موتور رو زیاد سوار نمیشم برای من یک باک پر شاید ۲ ماه بره زیاد فشار مالی نداره این اول کار برای آببندی هر شب یک ساعت میرم میچرخم سرعت رو بالا میبرم که مثلا آببندی بشه تا خسته شم برگردم خونه

kaveh_am
06-08-1394, 02:19 بعد از ظهر
من علاقه ای ندارم پول اضافی خرج اکتان و بنزین کنم اما جهت کنجکاوی میخواستم ببینم بنزین سوپر و اکتان چقدر موثره ولی به نظرم بنزین سوپر که میزنم موتور بهتر کار میکنه تک هندل روشن میشه مصرف سوختش کمتر میشه اما بنزین عادی میزنی انگار سریع تموم میشه در باک رو باز میکنی خالی شده
بعدش وقتی سرعت به صد میرسه صدای موتور بازم کمه ولی با بنزین معمولی سرعت میره بالا صدای انجین زیادتره نمیدونم شاید کلاه کاسکت سرم هست صدا رو دقیق نمیشنوم!

بعدش فکر میکنم بنزین معمولی کیفیت لازم رو نداره حتی اکتان ۸۷ هم نداره من چون موتور رو زیاد سوار نمیشم برای من یک باک پر شاید ۲ ماه بره زیاد فشار مالی نداره این اول کار برای آببندی هر شب یک ساعت میرم میچرخم سرعت رو بالا میبرم که مثلا آببندی بشه تا خسته شم برگردم خونه
داری اشتباه آب بندی میکینی .
تو فروم یه قسمت هست برای آّب بندی برید سرج بزنید بخونیدش خیلی مفیده.
راجب بنزین هم اینجوری که من تحقیق کردم علت این که بنزین معمولی کارای خوبی نداره اکتانش نیست.علتش اینه که بنزین نیست یه مشتقاتی از بنزین هستش که میدن به خورد مردم...
همیشه سوپر بزنید بهتره.البته یکسری ها معتقدن برای آب بندی سوپر مصرف نشه بهتره.

Gladiator
06-08-1394, 02:25 بعد از ظهر
چه ربطی به 5 لیتر ماشین داره؟انجین ماشین حداقل چهارتا سیلندر داره و حجم کارتلش 4 تا 5 لیتره ، موتور تک سیلندر 1 تا 1.5 لیتر بیشتر تو انجینش جا نمیشه
روغن موتور تو انجین موتورسیکلت رو به چند دلیل میگن زودتر عوض کن :
1-روغن هم کار روانکاری پیستون و سرسیلندر و هم گیربکس رو به عهده داره در حالی که توی ماشین روغن گیربکس جداست
2-انجین بیشتر موتورها ( حداقل توی کشور خودمون ) هواخنکه که باعث میشه دمای روغن خیلی بالا بره و زودتر خاصیت خودشو از دست بده ، پیشرانه خودرو با سیستم خنک کننده و رادیاتور اجازه نمیده دما از یه حدی تجاوز کنه و این باعث میشه روغن خاصیت خودشو حفظ کنه
3-صفحه کلاچ موتور توی روغن غوطه وره و براده های خرده شده صفحه کلاچ باعث کثیفی روغن موتور میشه ، در حالی که سیستم انتقال قدرت خودرو متفاوته و هیچ ربطی به انجین نداره
4-بیشتر روغنهایی که توی بازار موجوده و عامه مردم توی موتورسیکلت هاشون میریزن مخصوص خودرو هست ، روغن مخصوص موتور سیکلت افزودنی ها و ترکیباتی داره که مناسب انجین موتور سیکلته ، این روغنها توی بازار کشورمون محدودیت عرضه دارن و قیمتشون هم بالاست . با این تفاسیر شما توی موتور آب خنکت روغن مخصوص موتور سیکلت بریز حتی تا 10.000 کیلومتر هم برو
ولی خب با این روغنهای موجود بهتره روغن موتورت رو هر 1000 تا 1500 عوض کنی ، البته بازم بستگی به نوع روغنی که استفاده میکنی و نوع رانندگیت تا 2500 کیلومتر هم میتونی عوضش نکنی

vahid0098
06-08-1394, 10:08 بعد از ظهر
چه ربطی به 5 لیتر ماشین داره؟انجین ماشین حداقل چهارتا سیلندر داره و حجم کارتلش 4 تا 5 لیتره ، موتور تک سیلندر 1 تا 1.5 لیتر بیشتر تو انجینش جا نمیشه
روغن موتور تو انجین موتورسیکلت رو به چند دلیل میگن زودتر عوض کن :
1-روغن هم کار روانکاری پیستون و سرسیلندر و هم گیربکس رو به عهده داره در حالی که توی ماشین روغن گیربکس جداست
2-انجین بیشتر موتورها ( حداقل توی کشور خودمون ) هواخنکه که باعث میشه دمای روغن خیلی بالا بره و زودتر خاصیت خودشو از دست بده ، پیشرانه خودرو با سیستم خنک کننده و رادیاتور اجازه نمیده دما از یه حدی تجاوز کنه و این باعث میشه روغن خاصیت خودشو حفظ کنه
3-صفحه کلاچ موتور توی روغن غوطه وره و براده های خرده شده صفحه کلاچ باعث کثیفی روغن موتور میشه ، در حالی که سیستم انتقال قدرت خودرو متفاوته و هیچ ربطی به انجین نداره
4-بیشتر روغنهایی که توی بازار موجوده و عامه مردم توی موتورسیکلت هاشون میریزن مخصوص خودرو هست ، روغن مخصوص موتور سیکلت افزودنی ها و ترکیباتی داره که مناسب انجین موتور سیکلته ، این روغنها توی بازار کشورمون محدودیت عرضه دارن و قیمتشون هم بالاست . با این تفاسیر شما توی موتور آب خنکت روغن مخصوص موتور سیکلت بریز حتی تا 10.000 کیلومتر هم برو
ولی خب با این روغنهای موجود بهتره روغن موتورت رو هر 1000 تا 1500 عوض کنی ، البته بازم بستگی به نوع روغنی که استفاده میکنی و نوع رانندگیت تا 2500 کیلومتر هم میتونی عوضش نکنی

بعد از ظهر رفتم آزادگان تست سرعت بگیرم ببینم اکتان تاثیری رو سرعت داره یا نه
نسبتا خلوت بود برای عبور موتور ولی باد شدید میومد درجهت مخالف اما تغییر خاصی تو سرعت نکرد یک ترک با وزن ۶۸ کیلوگرمی خودم نهایتا ۱۰۰ تا رفت ولی وقتی سرعت به صدتا میرسه صدایی از انجین نمیاد انگار لرزش هم نداره ولی صدتا رو حفظ میکنه کم و زیاد نمیشه بعدش یک نفر دیگه با وزن ۱۰۵ کیلو رو سوار ترک کردم نهایتا ۹۰ تا میره دو ترک یعنی با وزن کلی ۱۷۳ کیلوگرم
ولی قبل از استفاده از اکتان هم همین سرعت رو میرفت تاثیری نداشت

بعدش یک سوال دیگه دوستم که امروز ترک نشسته بود میگفت تو گاز رو تخته میکنی با دنده ۵ و این موتور نشانگر دور موتور نداره شاید انجین بسوزه حالا در این رابطه باید چکار کرد چون در حد تعویض دنده به موقع نیاز به نشانگر دور موتور نیست اما اینکه دور موتور بله ناحیه قرمز که تو بقیه موتورها هست نرسه انجین نسوزه چکار باید کرد؟ چون سرعت به صد میرسه صدا از انجین خیلی کم میشه خودم هم به شک افتادم

ممکنه خود کارخونه حالا که نشانگر دور موتور نذاشته برای این موتورها خودش ضریب دنده ها رو جوری در نظر گرفته باشه که دور موتور هیچوقت به قسمت قرمز دور موتور نرسه؟

Gladiator
06-08-1394, 10:36 بعد از ظهر
بعدش یک سوال دیگه دوستم که امروز ترک نشسته بود میگفت تو گاز رو تخته میکنی با دنده ۵ و این موتور نشانگر دور موتور نداره شاید انجین بسوزه حالا در این رابطه باید چکار کرد چون در حد تعویض دنده به موقع نیاز به نشانگر دور موتور نیست اما اینکه دور موتور بله ناحیه قرمز که تو بقیه موتورها هست نرسه انجین نسوزه چکار باید کرد؟ چون سرعت به صد میرسه صدا از انجین خیلی کم میشه خودم هم به شک افتادم

ممکنه خود کارخونه حالا که نشانگر دور موتور نذاشته برای این موتورها خودش ضریب دنده ها رو جوری در نظر گرفته باشه که دور موتور هیچوقت به قسمت قرمز دور موتور نرسه؟

بسوزه؟
نه چرا باید بسوزه؟
هر انجینی چه ماشین چه موتور وقتی دور موتور از یه حدی بالاتر بره امکان خراب شدنش زیاد میشه برای همین روی نشانگر دور موتور تا یه حدی رو مجاز کردن و ازاون بیشتر رو با رنگ قرمز نشون دادن که راننده حواسش باشه که داره به وسیله فشار میاره
حالا این فشار اگه لحظه ای باشه چندان مشکلی ایجاد نمیکنه ، ولی اگه شما بخوای همیشه روی ردلاین دنده عوض کنی یا دنده هاتو توی ردلاین پر کنی موتورت خراب میشه ولی نمیسوزه
این خرابی شامل شاتون زدن ، ضعیف شدن رینگ و روغن سوزی و از همه بدتر قفل کردن موتوره
شما وقتی مدت زمان زیادی روی رد لاین یا همون خط قرمز بری این اتفاق میفته
در ضمن شما موتور کورسی نخریدی که بخوای باهاش مسابقه بدی
دنده هاتو یکم ملایم تر عوض کن حالشو ببر

vahid0098
06-08-1394, 10:59 بعد از ظهر
بسوزه؟
نه چرا باید بسوزه؟
هر انجینی چه ماشین چه موتور وقتی دور موتور از یه حدی بالاتر بره امکان خراب شدنش زیاد میشه برای همین روی نشانگر دور موتور تا یه حدی رو مجاز کردن و ازاون بیشتر رو با رنگ قرمز نشون دادن که راننده حواسش باشه که داره به وسیله فشار میاره
حالا این فشار اگه لحظه ای باشه چندان مشکلی ایجاد نمیکنه ، ولی اگه شما بخوای همیشه روی ردلاین دنده عوض کنی یا دنده هاتو توی ردلاین پر کنی موتورت خراب میشه ولی نمیسوزه
این خرابی شامل شاتون زدن ، ضعیف شدن رینگ و روغن سوزی و از همه بدتر قفل کردن موتوره
شما وقتی مدت زمان زیادی روی رد لاین یا همون خط قرمز بری این اتفاق میفته
در ضمن شما موتور کورسی نخریدی که بخوای باهاش مسابقه بدی
دنده هاتو یکم ملایم تر عوض کن حالشو ببر

منظورتون از تعویض دنده روی رد لاین همیت هست که میگن اول اینقدر گاز بده که احساس کنی دنده قبلی رو پر کردی بعد دیدی صدای انجین به صورتی هست که داره فشار میاد دنده رو اضافه کن؟
این که اولین توصیه مربی آموزشگاه موتور سیکلت بود! غیر از این من وقتی با باکسر آروم دنده زیاد میکنم دوستم میگه نده مرده به موتور نده!

بعدشم وقتی جلو باز باشه موتور میره رو صدتا نمیشه همش سرعت رو وسط اتوبان کم کرد که از ردلاین بیاد پایین ممکنه مورد عنایت رانندگان متبهر ! تهرانی قرار بگیری

Gladiator
06-08-1394, 11:47 بعد از ظهر
منظورتون از تعویض دنده روی رد لاین همیت هست که میگن اول اینقدر گاز بده که احساس کنی دنده قبلی رو پر کردی بعد دیدی صدای انجین به صورتی هست که داره فشار میاد دنده رو اضافه کن؟
این که اولین توصیه مربی آموزشگاه موتور سیکلت بود! غیر از این من وقتی با باکسر آروم دنده زیاد میکنم دوستم میگه نده مرده به موتور نده!

بعدشم وقتی جلو باز باشه موتور میره رو صدتا نمیشه همش سرعت رو وسط اتوبان کم کرد که از ردلاین بیاد پایین ممکنه مورد عنایت رانندگان متبهر ! تهرانی قرار بگیری

داداش من
شما نه باید اینقدر رو دور کم دنده عوض کنی که موتورت مرده بشه و نه اینقدر دنده رو بکشی که موتور زوزه بکشه
اینا همش حسیه
یه مدت سوار موتور بشی دستت میاد از روی صدای موتور ، از روی نفسش میفهمی که موتور چه زمانی میخواد که بهش دنده بدی و کی ازش بگیری
من نمیدونم تاپ اسپید این موتور چقدره ، یعنی تاپ اسپیدی که کارخونه اعلام کرده چقدره ، تا اون سرعتی که بعنوان نهایت سرعت اعلام کرده اگه بری موتورت دورش ابتدای ردلاینه
شما مگه موتورت تو آب بندی نیست؟
فعلا آب بندیش کن بعدش اینجور گاز بده بهش
تو اتوبان هم شما سعی کن همیشه از سمت راست بری و حواست به آینه هاتم باشه تا مورد عنایت رانندگان ک .. س دست واقع نشی

- - - Updated - - -

:wow:
همچین چیزی غیر ممکنه
هر وسیله نقلیه موتوری دور موتورش از یه حدی به بعد ردلاین داره (این موتورم ازین قضیه مستثنی نیست )، هیچ ربطی به گیربکس و ضریب دنده ها نداره
تو خودروهای معمولی دور موتور از 6 به بالا قرمزه و موتور سیکلتهای معمولی از 10 تا 12
بنظر من کارخونه دور موتور نذاشته به چند دلیل :
1-ساده کردن و پایین آوردن قیمت
2-حجم موتور نسبت به ابعاد و وزنش زیاد هم هست و قدرت موتور به اون اندازه هست که موتور سوار نیاز نباشه خیلی دنده هارو بکشه
3-موتور خیلی عامه و چندان نیازی به دور موتور نداره

vahid0098
07-08-1394, 02:11 قبل از ظهر
داداش من
شما نه باید اینقدر رو دور کم دنده عوض کنی که موتورت مرده بشه و نه اینقدر دنده رو بکشی که موتور زوزه بکشه
اینا همش حسیه
یه مدت سوار موتور بشی دستت میاد از روی صدای موتور ، از روی نفسش میفهمی که موتور چه زمانی میخواد که بهش دنده بدی و کی ازش بگیری
من نمیدونم تاپ اسپید این موتور چقدره ، یعنی تاپ اسپیدی که کارخونه اعلام کرده چقدره ، تا اون سرعتی که بعنوان نهایت سرعت اعلام کرده اگه بری موتورت دورش ابتدای ردلاینه
شما مگه موتورت تو آب بندی نیست؟
فعلا آب بندیش کن بعدش اینجور گاز بده بهش
تو اتوبان هم شما سعی کن همیشه از سمت راست بری و حواست به آینه هاتم باشه تا مورد عنایت رانندگان ک .. س دست واقع نشی

- - - Updated - - -

:wow:
همچین چیزی غیر ممکنه
هر وسیله نقلیه موتوری دور موتورش از یه حدی به بعد ردلاین داره (این موتورم ازین قضیه مستثنی نیست )، هیچ ربطی به گیربکس و ضریب دنده ها نداره
تو خودروهای معمولی دور موتور از 6 به بالا قرمزه و موتور سیکلتهای معمولی از 10 تا 12
بنظر من کارخونه دور موتور نذاشته به چند دلیل :
1-ساده کردن و پایین آوردن قیمت
2-حجم موتور نسبت به ابعاد و وزنش زیاد هم هست و قدرت موتور به اون اندازه هست که موتور سوار نیاز نباشه خیلی دنده هارو بکشه
3-موتور خیلی عامه و چندان نیازی به دور موتور نداره

تاپ اسپید این موتور 3 تا منبع متفاوت داره:
1)دفترچه راهنما که تاپ اسپید باکسر 125 سی سی رو 68 کیلومترساعت و باکسر 150 سی سی رو 100 کیلومتر ساعت هر دو با راکب 68 کیلوگرمی ذکر کرده.
2)سایت شرکت فارس موتور که باکسر 125 سی سی رو 86 کیلومتر ساعت و باکسر 150 سی سی رو 100 کیلومتر ساعت هر دو با راکب 68 کیلوگرمی ذکر کرده
(حالا احتمالا یا دفترچه یا سایت اشتباه تایپی داشته جای 6 و 8 جا بج جا نوشته شده یا 68 منظورش بوده یا 86)
3)منبع سوم تجربه میدانی راکب هست من وزنم استاندارد کارخونه دقیقا 68 کیلوگرم هست حالا نیم کیلو کمتر بیشتر تجربه با باکسر 125 تو 1000 کیلومتر اول تاپ اسپیدش 85 کیلومتر بود از هزار تا تا الان که 1600 تا رفته تاپ اسپید 100 کیلومتر ولی اینکه یک مقدار بیشتر کار کنه بخواد به 110 یا 120 برسه بعید می دونم البته شاید هم به اون سرعت رسید!

از طرف دیگه این 2000 کیبومتری که برای آب بندی موتور میگن که وحی منزل نیست یک میزان تقریبی هست وگرنه خود راکب میفهمه که موتورش آببندی شده یا نه مثلا من الان 1600 تا رفتم باهاش ولی به اولش که خریدمش که فکر می کنم اون موقع مشکل زیاد داشت لرزش داشت و دنده ها صدای زیادی میداد بعضی مواقع موقع جا زدن گیر می کرد زنجیرش شل بود روزی هم که خریدمش داشتم میومدم خونه تو امام علی هر کاری کردم با 2 ترک بیشتر از 65 تا نمی رفت اما الان بعد از 2 بار تعویض روغن و سرویس اولیه و آچارکشی و تنظیم مجدد گاز و هوا و زنجیر و گریس کاری زنجیر و طی 1600 کیلومتر انگار کاملا نرم و برو شده انگار دیگه آببندی شده آماده گاز دادن هست لرزش هم نداره اصلا کمک های هم عالی کار می کنه
البته همه کار های با این روند انجام شد که اول میبری نمایندگی تهران پارس گند میزنه تو موتور اول ابروش مشکل داشته میزنه چشمش رو هم در میاره تحویلت میده بعد میگی بزار ببرم مولوی شاید اونجا به دادش برسن ولی وقتی بردی مولوی اونجا هم اون قسمت سالمی که تهرانپارس یادش رفته گند بزنه توش رو خراب می کنه و سرویس رو کامل می کنه تحویل میده بعد مجبوری به موتور ساز محل مراجعه کنی یا خودت دست به کار بشی تا مشکلات حل شه.
فکر کنم منظورشون از واژه " سرویس اولیه نمایندگی" به معنی اون سرویس خاص که مردم تو عامیانه کوچه بازار به هم میگن باشه خریداران موتور اشتباها فکر میکنن اونجا قراره موتور رو تعمیر کنن براش:297::297::gigglesmile:

Gladiator
07-08-1394, 02:56 بعد از ظهر
68 کیلومتر که مال موتور گازی و هوندا 70 هست
حتما تاپ اسپید 125 همون 86 که شما گفتینه ولی بیشترم میره

erfi.747
07-08-1394, 04:00 بعد از ظهر
دوستان فک کنم تو همین فروم بود که چندتا از دوستان اشاره کردن که مدل 125 سی سی این موتور 5 دنده و دو شمع هستش .. میشه بهم بگید این شمع دوم و دنده ی 5 کجاست ؟؟؟ ما گشتیم نبود ..:297:

ایمان64
07-08-1394, 05:23 بعد از ظهر
دوستان فک کنم تو همین فروم بود که چندتا از دوستان اشاره کردن که مدل 125 سی سی این موتور 5 دنده و دو شمع هستش .. میشه بهم بگید این شمع دوم و دنده ی 5 کجاست ؟؟؟ ما گشتیم نبود ..:297:

دوستی سوال کرده بود 125 بوکسر استارت داره یا نه...؟
در پاسخ باید گفت...
خیر بوکسر 125 سی سی استارت نداره...
:28:

vahid0098
08-08-1394, 01:15 قبل از ظهر

شمع دوم ظاهرا خالی بندی هست من هم پیداش نکردم اما ۵ دنده هست این رو هم روی محفظه گیربکس نوشته 5 speed هم وقتی سوار موتور میشی مشخصه پنج دنده هست کلا اطلاعاتی که داخل دفترچه هست اشتباه زیاد داره تو دفترچه اصلی انگلیسی نوشته تک شمع هست

erfi.747
08-08-1394, 11:21 قبل از ظهر
شمع دوم ظاهرا خالی بندی هست من هم پیداش نکردم اما ۵ دنده هست این رو هم روی محفظه گیربکس نوشته 5 speed هم وقتی سوار موتور میشی مشخصه پنج دنده هست کلا اطلاعاتی که داخل دفترچه هست اشتباه زیاد داره تو دفترچه اصلی انگلیسی نوشته تک شمع هست
بله حق با شماست من یه دونه کم شمرده بودم :gigglesmile::bunnyearsmiley:

vahid0098
08-08-1394, 07:36 بعد از ظهر
سلام

من امروز رفته بودم گمرک تو این لوازم یدکی فروش ها کنسول موتور های مختلف رو گذاشته بود به فکرم رسید که آیا میشه برای اینکه دور موتور رو به باکسر اضافه کرد کنسول پالس 180 رو ببندم روی باکسر 125؟

سرعت سنج که تو همه موتورها یکی هست سیستمش حالا آمپر بنزین کار نکنه همین جوری ظاهری باشه اما برای اینکه دور موتور کار کنه دقیق باید دستکاری بشه حالا این دستکاری چقدر باید باشه؟
اگر این کار شدنی باشه برای آمپر بنزینش هم میشه کاری کرد؟
چون اونجا کنسول اکثر موتورها بود از کنسول پالس 180 بیشتر خوشم اومد احساس هم می کنم جا بشه یعنی اندازه کنسول باکسر 150 هست تقریبا و روی 125 هم جا میشه ولی برای اینکه دور موتور و آمپر بنزین دقیق کار کنه میشه کاری کرد؟
البته دستکاری کردن موتور از گارانتی خارج میشه که مشکلی با این قضیه ندارم

استارت هم برای باکسر 125 قیمت کردم از 200 تومن گفت شروع میشه ولی نمونه اش رو نیاورد نشون بده البته نمایندگی تهران پارس گفت 525 هزار تومن بده زنگ بزنم نمایندگی قطعات استارت بفرسته برات ببندم چون بدنه 125 و 150 یکی هست ولی برای 125 جای استارت رو خالی گذاشتن البته الان با هندل باکسر 125 مشکلی ندارم راحته و اگر میخواستم بیشتر خرج کنم 150 میخریدم که روش داره جهت کنجکاوی میپرسم؟

سوال بعدی اینکه انجین موتور سیکلت ها با گاز cng کار میکنه؟ البته نمی خوام روی باکسر کپسول ببندم ولی یکی از دوستام یک سی دی آی قدیمی داره میخوام روش تست کنم ببینم میشه موتورها رو گاز سوز کرد؟ یعنی باک رو برداری جاش کپسول جا گزاری کنی؟

vahid0098
11-08-1394, 09:52 بعد از ظهر
سلام

خودم گشتم یک موتور ساز قدیمی پیدا کردم گفت باکسر 125 رو فردا پس فردا بیار دم مغازه ببینم برای دور موتور خروجی داره اگر داشته باشه برات کنسول پالس 180 دست دوم ولی ارجینال دارم میبندم اگر هم زیر باک جای شناور بنزین داشته باشه یک شناور دست دوم پالس 180 کار میزارم
احتمالا چون شاسی باکسر 150 و 125 یکی هست و برای 125 جای استارت رو خالی گذاشتن احتمالا جای شناور آمپر بنزین هم خالی گذلشته باشن چون 150 شناور داره

حالا قیمت رو میگه کنسول 180 با نصب 200 تومن اصلی و شناور دست دوم پالس 180 رو میگه با نصب 60 هزار تومن یعنی کلا 250 باید بدم بهش این قیمت منصفانه هست؟
الان کنسول ارجینال 180 باشه قیمتش چنده؟ شناور دست دوم چی؟
و اینکه همه انجین ها طبیعتا باید خروجی دور موتور داشته باشن دیگه حالا یا کنسول می بندن روش یا نه؟

بعدش اینکه کنسول پالس 180 روی باکسر 125 خز بازی نیست؟ ملت مسخره نمی کنن؟

Gladiator
12-08-1394, 12:31 قبل از ظهر
کپسول و پیک نیک گاز lpg هستن
گاز cng گاز شهریه
lpg تقریبا مثل بنزینه و خیلی راحت میتونی رو موتور پیادش کنی
یکی از دوستام موتور برق بنزینی شو lpg کرده

- - - Updated - - -

همه انجین ها طبیعتا باید خروجی دور موتور داشته باشن دیگه حالا یا کنسول می بندن روش یا نه؟ خیر ، بعضی انجین ها ندارن ( باکسر معلوم نیس داره یا نه )، خروجی دور موتور دو مدل هست : 1-مدل مکانیکی که طرز کارش مثل کیلومتره و یه سیم داخلش میچرخه 2-مدل برقی که دو رشته سیم از تو انجین میاد زیر دور موتور

بعدش اینکه کنسول پالس 180 روی باکسر 125 خز بازی نیست؟ ملت مسخره نمی کنن؟ ممکنه ، هرچند به کسی ربطی نداره ، اگه خوشگل میشه بنداز

vahid0098
12-08-1394, 01:28 قبل از ظهر
کپسول و پیک نیک گاز lpg هستن
گاز cng گاز شهریه
lpg تقریبا مثل بنزینه و خیلی راحت میتونی رو موتور پیادش کنی
یکی از دوستام موتور برق بنزینی شو lpg کرده

- - - Updated - - -

ممکنه ، هرچند به کسی ربطی نداره ، اگه خوشگل میشه بنداز

یک چیز بهتر گیر آوردم
چرا کنسول پالس ببندم حدس میزدم باکسر رو تو ایران یک چیزهاییش رو برای کاهش قیمت حذف کرده باشن
الان یک سرچی زدم به انگلیسی سایت علی بابا داره کنسول سوزوکی مخصوص موتور باکسر میفروشه که فروشنده اش یک شرکت چینی هست کنسول زیبایی هم هست مثل کنسول پالس ان اس ۲۰۰ هست سرعت سنج دیجیتالی و دور موتور عقربه ای و فقط به جای آمپر بنزین چراغ بنزین داره که همونش چون ارجینال میمونه موتور و نیاز به دستکاری نداره خیلی عالی هست البته کنسول های زیادی وجود داره با درجه بنزین دقیق تر اما چون این ارجینال مال باکسر ساخته شده پس قطعا باید روش نصب بشه و جواب بده حالا تو این ماه یک دونه سفارش میدم با پست از چین بفرستن برام بعد میدم موتورساز برام نصبش کنه چون اگر بخوام کنسول پالس ببندم شاید درجه بنزین یا دور موتور نخوره بهش یا بیریخت بشه ولی این مال خودشه
حالا عکسش رو میزارم نظر بدید آیا قشنگ هست کنسولش؟

ایمان64
13-08-1394, 08:24 قبل از ظهر
یک چیز بهتر گیر آوردم
چرا کنسول پالس ببندم حدس میزدم باکسر رو تو ایران یک چیزهاییش رو برای کاهش قیمت حذف کرده باشن
الان یک سرچی زدم به انگلیسی سایت علی بابا داره کنسول سوزوکی مخصوص موتور باکسر میفروشه که فروشنده اش یک شرکت چینی هست کنسول زیبایی هم هست مثل کنسول پالس ان اس ۲۰۰ هست سرعت سنج دیجیتالی و دور موتور عقربه ای و فقط به جای آمپر بنزین چراغ بنزین داره که همونش چون ارجینال میمونه موتور و نیاز به دستکاری نداره خیلی عالی هست البته کنسول های زیادی وجود داره با درجه بنزین دقیق تر اما چون این ارجینال مال باکسر ساخته شده پس قطعا باید روش نصب بشه و جواب بده حالا تو این ماه یک دونه سفارش میدم با پست از چین بفرستن برام بعد میدم موتورساز برام نصبش کنه چون اگر بخوام کنسول پالس ببندم شاید درجه بنزین یا دور موتور نخوره بهش یا بیریخت بشه ولی این مال خودشه
حالا عکسش رو میزارم نظر بدید آیا قشنگ هست کنسولش؟

سلام ..
زیبایی که به تعداد آدم ها سلیقه ای هست ولی...
قشنگه ...
البته اگر آمپر بنزینش بخواد فعال باشه قطعا شناور باک هم نیاز داره...:29:
دور موتور رو هم اگه بخوای نشون بده سنسور دور موتور یا همون سوراخی که سیم دور موتور روش نصب میشه...
روی بدنه انجین باید موجود باشه...

vahid0098
13-08-1394, 05:26 بعد از ظهر
سلام ..
زیبایی که به تعداد آدم ها سلیقه ای هست ولی...
قشنگه ...
البته اگر آمپر بنزینش بخواد فعال باشه قطعا شناور باک هم نیاز داره...:29:
دور موتور رو هم اگه بخوای نشون بده سنسور دور موتور یا همون سوراخی که سیم دور موتور روش نصب میشه...
روی بدنه انجین باید موجود باشه...

نصب شناور بنزین که کار راحتی هست برای باکسر چون زیر باک فضای خالی زیادی داره نهایتا عمیق ترین نقطه باک رو سوراخ میکنه و شناور کار میزاره یک مدت میمونه آببندی میشه برای دور موتور هم احتمالا خروجی داره چون به موتورساز نشون دادم گفت بیار ردیفش کنم اما فعلا دست نگه داشتم احتمال داره موتور رو با یکی از اقوام‌که پالس ۲۰۰ ns داره معاوضه کنم ۵ تومن سر بدم بهش مدل شهریور ۹۳ هست کارکردش ۳ هزارتا
چون هنوز هجده سالش نشده موتور رو از ترس اینکه افسر نگیره نمیبره بیرون خط و خش هیچی نداره میگه کسی با باکسر کاری نداره بیا معاوضه کنیم ولی موتورش خیلی نو و سالم هست پلاستیک هاش روشه هنوز اینقدر گیر داد پدرش براش خرید نگران این هستم تازه کارم بزنمش زمین یك وقت قیمتش بیفته و اینکه ان اس زیر پله خونمون جا نمیشه مگر شب ها بزارم مغازه پیاده بیام تا خونه
حالا به طرف گفتم این باکسر رو یک مقدار دستکاریش کنم گفت اگر دستکاری کنی من دیگه نمیخوامش بعدش سنش کمه دو سه روز یکبار میاد حال باکسر ر و میپرسه بررسی میکنه خط و خش نداشته باشه میگه زودتر برو امتحان تصدیق بده قبول شدی بیام باکسر رو ببرم که اون هم قسمت نمیشه برم امتحان بدم از ۵ خرداد تا حالا هر وقت خواستم برم آزمون شهر یا تنبلیم اومد برم یا حسش نبود هفته پیش عزم رو جذب کرده بودم برم که بارون گرفت شدید دیگه نرفتم حالا اگر موتور رو معاوضه نکردم شاید یک سری دستکاری ها روش کردم اعم از کنسول

al!r3za
14-08-1394, 07:05 بعد از ظهر
سلام.
دوستان من وقتی موتورو روشن میکنم اولش خوبه ولی بعد از یه مدت که راه میرم احساس میکنم موتور خیلی گاز میخوره مخصوص وقتی کلاج میگیرم یا حالت خلاصه.
یه سوال دیگه اینکه روی کاربراتور دوتا پیچ داره برای کم و زیاد کردن گاز. کدوم برای بنزین کدوم برای هواست؟ یا اصلا این دوتا پیچ چیزای دیگه‌ن؟

Gladiator
14-08-1394, 07:30 بعد از ظهر
سلام.
دوستان من وقتی موتورو روشن میکنم اولش خوبه ولی بعد از یه مدت که راه میرم احساس میکنم موتور خیلی گاز میخوره مخصوص وقتی کلاج میگیرم یا حالت خلاصه.
یه سوال دیگه اینکه روی کاربراتور دوتا پیچ داره برای کم و زیاد کردن گاز. کدوم برای بنزین کدوم برای هواست؟ یا اصلا این دوتا پیچ چیزای دیگه‌ن؟

روی کاربراتور یه پیچ هست که با دستم میشه پیچوندش ، یه اهرم رو شل و سفت میکنه که سیم گاز هم بهش وصله ، برای کمو زیاد کردن گاز موتور در حالت درجا از اون پیچ استفاده میشه
نگاه کنی کاملا مشخصه

vahid0098
15-08-1394, 03:09 قبل از ظهر
سلام.

برای باکسر پیچ هوا روی کاربرات هست پیچ سمت راستی و پیچ تنظیم گاز اونطرف موتور یعنی طرف درب محفظه باطری هست یک پیچ طلایی رنگ هست دقت کنی میبینی

بعدش ترجیحا خودت دستکاریش نکن من که بردم نمایندگی تهران پارس همه موتورها رو فقط پیچ گاز رو دستکاری میکنه و پیچ هوا رو به تناسب پیچ گاز تنظیم نمیکنه موتور مشکل خاموش شدن پی در پی حتی در حال حرکت پیدا میکنه
باید موتور رو زمانی که گرم هست درجا روشن کنی برای تنظیم گاز برای اینکه خاموش نکنه پیچ گاز و هوا رو به تناسب هم تنظیم کنی البته اگر بدی موتورساز نهایت سه هزار تومن بگیره تنظیمش کنه

al!r3za
15-08-1394, 10:20 قبل از ظهر
برای باکسر پیچ هوا روی کاربرات هست پیچ سمت راستی و پیچ تنظیم گاز اونطرف موتور یعنی طرف درب محفظه باطری هست یک پیچ طلایی رنگ هست دقت کنی میبینی

بعدش ترجیحا خودت دستکاریش نکن من که بردم نمایندگی تهران پارس همه موتورها رو فقط پیچ گاز رو دستکاری میکنه و پیچ هوا رو به تناسب پیچ گاز تنظیم نمیکنه موتور مشکل خاموش شدن پی در پی حتی در حال حرکت پیدا میکنه
باید موتور رو زمانی که گرم هست درجا روشن کنی برای تنظیم گاز برای اینکه خاموش نکنه پیچ گاز و هوا رو به تناسب هم تنظیم کنی البته اگر بدی موتورساز نهایت سه هزار تومن بگیره تنظیمش کنه

ممنون. همون دادم نمایندگی گند زد توش. طوری شده بود برگشتنی ۵۰ بار خاموش کردم. شب بردمش تعمیرکار محل بهتر شد ولی بازم خوب نبود که خودم درستش کردم

khdarian
20-08-1394, 10:00 قبل از ظهر
با سلام، آقا من الان زنگ زدم نمایندگی واسه 1500 کیلومتر وقت بگیرم تهرانپارس می گه چون بیشتر از 1550 کیلومتر کار کرده از گارانتی خارج شده! من نمیدونستم میگه بیشتر از 1550 قبول نمیکنیم الان نزدیک 1600 تا کار کرده چی کار کنم برم یه نمایندگی دیگه؟ ممنون

vahid0098
21-08-1394, 02:52 قبل از ظهر
با سلام، آقا من الان زنگ زدم نمایندگی واسه 1500 کیلومتر وقت بگیرم تهرانپارس می گه چون بیشتر از 1550 کیلومتر کار کرده از گارانتی خارج شده! من نمیدونستم میگه بیشتر از 1550 قبول نمیکنیم الان نزدیک 1600 تا کار کرده چی کار کنم برم یه نمایندگی دیگه؟ ممنون

مبارک باشه توفیق اجباری نصیبت گردیده این یعنی خدا خودت و موتورت رو خیلی دوست داشته چون نمایندگی بردن فقط یک روز وقت تلف کردن و طی کردن مسیر و بعد خراب شدن موتور رو به همراه داره اگر خودت ابزار نداری ببر یک جا یک پولی بده آچارکشی کنه و تنظیمش کنه تا 10000 تا هم که رسید میبری نمایندگی فکر نکنم بپرسه که 1500 تا اومده بودی یا نه کوپن ته دفترچه رو بکن بزار خونه نشون طرف نده. اصلا هم نگران نباش انجین هم خراب بشه فکر نکنم نمایندگی جواب و یا خدمات خاصی بده
من که رفته بودم طرف ان اس 200 آورده بود 3 بار بلبرینگ فرمون عوض کرده بودن باز خراب بود داشت سر و صدا میکرد اما تعمیرکار میگفت به ما ربطی نداره چندبار نامه زدیم به کارخونه که از این بلبرینگ درپیت استفاده نکنه اما ترتیب اثر تدادن ما هم همین چنس رو داریم اگر خوبش رو میخوای برو خودت خارج از گارانتی بخر بیار برات ببندم

حالا گارانتی که بلبرینگ خوب نمیده انتظار داری انجین آسیب بینه عوضش کنه برات؟!!!!!!!!!!!

vahid0098
23-08-1394, 09:20 بعد از ظهر
سلام

از دوستان کسی هست این سیستم باک ذخیره رو توضیح بده

وقتی میگن 10 لیتر باک اصلی و 2 لیتر زاپاس هست زمانی که شیر بنزین پایین هست روی 10 لیتر هست وقتی تمام شد باید شیر بنزین رو بچرخونی سمت بالا تا یره روی 2 لیتر

حالا کسی باک موتور رو وقتی باز هست دیده به چه صورتی هست یعنی داخل باک موتور 2 تا خروجی بنزین داره؟
یکی ارتفاعش بالاتر هست که 10 لیتر ازش خارج میشه و خروجی بنزین زاپاس ته باک هست و 2 لیتر آخر خارج میشه؟
یا نه کلا محفظه اون 2 لیتر زاپاس جای دیگه هست و خارج از باک اصلی هست؟

بعد اینکه یک نفر میگفت روی باک ذخیره بزاری فشار بنزین کمتر هست و موتور جون نداره؟!!!!!!! حالا واقعا اینجوریه؟

مواقعی که باک روی ذخیره باشه و 1 لیتر مصرف بشه دوباره بزاری روی باک اصلی دوباره 1 لیتر مصرف شده از زاپاس چایگزین میشه یا نه؟ میزان مصرف شده از زاپاس جایگزین نمیشه؟

یک سوال دیگه اینکه من باکسر 125 رو سوزن بنزینش رو دفعه قبلی بردم نمایندگی زیادترش کرد اما یک باک دیگه که پر کردم بر اساس صدی 2.2 فکر کردم بعد از 500 کیلومتر باید 11 لیتر مصرف شده باشه ولی روی زاپاس نرفته بود رفتم بنزین بزنم تا لب پرش کردم به زور 8.2 لیتر جا شد یعنی صدی 1.85 حدودا حالا این مقدار برای انجین کم نیست؟ ببرم مجدد درجه سوزنش رو بیشتر کنم الان بیشتر از 100 تا نمیره شاید سوزن رو زیاد کنم سرعت بیشتری میره؟
این نقطه کات آف چی هست تو باکسر وجود داره؟ موتور ساز گفت هر موتوری یک نقه cut off داره بر بلایی سر موتور بیاری سرعت بالاتر نمیره حالا باکسر این سیستم رو داره؟

kaveh_am
23-08-1394, 09:44 بعد از ظهر
سلام

از دوستان کسی هست این سیستم باک ذخیره رو توضیح بده

وقتی میگن 10 لیتر باک اصلی و 2 لیتر زاپاس هست زمانی که شیر بنزین پایین هست روی 10 لیتر هست وقتی تمام شد باید شیر بنزین رو بچرخونی سمت بالا تا یره روی 2 لیتر

حالا کسی باک موتور رو وقتی باز هست دیده به چه صورتی هست یعنی داخل باک موتور 2 تا خروجی بنزین داره؟
یکی ارتفاعش بالاتر هست که 10 لیتر ازش خارج میشه و خروجی بنزین زاپاس ته باک هست و 2 لیتر آخر خارج میشه؟
یا نه کلا محفظه اون 2 لیتر زاپاس جای دیگه هست و خارج از باک اصلی هست؟

تو ذخیره از لوله پاینی استفاده میکنه تو معمولی از بالای

بعد اینکه یک نفر میگفت روی باک ذخیره بزاری فشار بنزین کمتر هست و موتور جون نداره؟!!!!!!! حالا واقعا اینجوریه؟
ذخیره فشارش بیشتر هم هست...در هر حال این فشار رو کار ماربرات تاثیری نداره...
مواقعی که باک روی ذخیره باشه و 1 لیتر مصرف بشه دوباره بزاری روی باک اصلی دوباره 1 لیتر مصرف شده از زاپاس چایگزین میشه یا نه؟ میزان مصرف شده از زاپاس جایگزین نمیشه؟

یک سوال دیگه اینکه من باکسر 125 رو سوزن بنزینش رو دفعه قبلی بردم نمایندگی زیادترش کرد اما یک باک دیگه که پر کردم بر اساس صدی 2.2 فکر کردم بعد از 500 کیلومتر باید 11 لیتر مصرف شده باشه ولی روی زاپاس نرفته بود رفتم بنزین بزنم تا لب پرش کردم به زور 8.2 لیتر جا شد یعنی صدی 1.85 حدودا حالا این مقدار برای انجین کم نیست؟
به نظر من کمه و کاربرات تنظیم نیست.اختمالا حرارت موتورت بیش از حد نیست؟
ببرم مجدد درجه سوزنش رو بیشتر کنم الان بیشتر از 100 تا نمیره شاید سوزن رو زیاد کنم سرعت بیشتری میره؟
این نقطه کات آف چی هست تو باکسر وجود داره؟ موتور ساز گفت هر موتوری یک نقه cut off داره بر بلایی سر موتور بیاری سرعت بالاتر نمیره حالا باکسر این سیستم رو داره؟
تو فیلما دیدی دور موتور خیلی میره بالا موتور شروع میکنه به کم و زیاد شدن سرعت و یه صدای خاص میده؟به اون میگن کاتاف...برای اینه که به انجن فشار نیاد....موتور من که کاتاف نداره....

vahid0098
24-08-1394, 12:40 قبل از ظهر
تو فیلما دیدی دور موتور خیلی میره بالا موتور شروع میکنه به کم و زیاد شدن سرعت و یه صدای خاص میده؟به اون میگن کاتاف...برای اینه که به انجن فشار نیاد....موتور من که کاتاف نداره....

نه حرارت انجین کاملا نرمال هست فقط یک بار حرارت انجین رفت بالا اون هم موقعی بود که روغن موتور عوض کردم یک ذره روغن زیاد ریختم تا مساوی خط ماکزیمم گیج روغن شد اما بالاتر نزد( این کار رو به توصیه دفترچه انجام دادم که نوشته همواره مراقب باشید سطح روغن انجین در بالاترین سطح خود باشد ) موتود داغ میکرد پای چپم کاملا گرما رو حس میکرد موتور ریپ میزد خاموش میکرد روشن نمیشد آخر یک لیوان روغنش رو کم کردم بعد شمع رو باز کردم جرم خفن گرفته بود با سمباده تمیزش کردم برق انداختم با فرچه و بنزین هم شستم بستم جاش دوباره ردیف شد حرارت انجین عادی شد همه مشکلات حل شد غیر از اون ۲ روز که داغ میکرد همیشه حرارت انجین نرمال بوده است

موتور به صدتا که میرسه دیگه صداش کمتر میشه لرزش هم نداره ولی عقربه همون جا قفل میکنه بالاتر نمیره شاید تا ۱۰۳ یا ۱۰۵ هم بره خیلی کم بازی میکنه
احتمالا همون کات آف باشه چون موتور سازی که باهاش صحبت کردم گفت همه موتورها دارن البته بیشتر جلوی مغازش تریل و کراس تعمیر میکرد نمیدونم موتور باکسر رو اطلاع داشت یا نه.
بعدش موتور مشکلی نداره الان با صدی ۱.۸ و ۱.۹ هم راحت و روون کار میکنه به موتور ساز گفتم کمه گفت آقا مگه زوره موتور دلش نمیخواد بیشتر مصرف کنه کارخانه سازنده مصرفش رو در این حد تعیین کرده میخوای به زور مصرفش رو زیاد کنی که چی بشه همه دنبال این هستن که مصرف رو بیارن پایین تو میخوای ببری بالا!
کاربرات ۳ بار تنظیم شده چون بنزین میداد یا به اصطلاح فلوت میکرد موتور موقع حرکت بنزین نمیداد ولی خاموش میکردی میزاشتی خونه سرد میشد شروع میکرد چکه کردن به همین دلیل یک بار نمایندگی مولوی تنظیم کرد و یک بار تهرانپارس آخر سر هم موتور ساز محل باز کرد ردیفش کرد البته نمایندگی میگفت برو روبرو مهدیه سوزن رایگان بگیر بیار عوضش کنم اما موتورساز محل گفت رفتی نمایندگی اصلا اجازه نده سوزن فابریک موتور رو برداره جاش سوزن ایرانی ببنده من هم گفتم نمیخوام عوض کنی

kaveh_am
24-08-1394, 07:57 قبل از ظهر
نه حرارت انجین کاملا نرمال هست فقط یک بار حرارت انجین رفت بالا اون هم موقعی بود که روغن موتور عوض کردم یک ذره روغن زیاد ریختم تا مساوی خط ماکزیمم گیج روغن شد اما بالاتر نزد( این کار رو به توصیه دفترچه انجام دادم که نوشته همواره مراقب باشید سطح روغن انجین در بالاترین سطح خود باشد ) موتود داغ میکرد پای چپم کاملا گرما رو حس میکرد موتور ریپ میزد خاموش میکرد روشن نمیشد آخر یک لیوان روغنش رو کم کردم بعد شمع رو باز کردم جرم خفن گرفته بود با سمباده تمیزش کردم برق انداختم با فرچه و بنزین هم شستم بستم جاش دوباره ردیف شد حرارت انجین عادی شد همه مشکلات حل شد غیر از اون ۲ روز که داغ میکرد همیشه حرارت انجین نرمال بوده است

موتور به صدتا که میرسه دیگه صداش کمتر میشه لرزش هم نداره ولی عقربه همون جا قفل میکنه بالاتر نمیره شاید تا ۱۰۳ یا ۱۰۵ هم بره خیلی کم بازی میکنه
احتمالا همون کات آف باشه چون موتور سازی که باهاش صحبت کردم گفت همه موتورها دارن البته بیشتر جلوی مغازش تریل و کراس تعمیر میکرد نمیدونم موتور باکسر رو اطلاع داشت یا نه.
بعدش موتور مشکلی نداره الان با صدی ۱.۸ و ۱.۹ هم راحت و روون کار میکنه به موتور ساز گفتم کمه گفت آقا مگه زوره موتور دلش نمیخواد بیشتر مصرف کنه کارخانه سازنده مصرفش رو در این حد تعیین کرده میخوای به زور مصرفش رو زیاد کنی که چی بشه همه دنبال این هستن که مصرف رو بیارن پایین تو میخوای ببری بالا!
کاربرات ۳ بار تنظیم شده چون بنزین میداد یا به اصطلاح فلوت میکرد موتور موقع حرکت بنزین نمیداد ولی خاموش میکردی میزاشتی خونه سرد میشد شروع میکرد چکه کردن به همین دلیل یک بار نمایندگی مولوی تنظیم کرد و یک بار تهرانپارس آخر سر هم موتور ساز محل باز کرد ردیفش کرد البته نمایندگی میگفت برو روبرو مهدیه سوزن رایگان بگیر بیار عوضش کنم اما موتورساز محل گفت رفتی نمایندگی اصلا اجازه نده سوزن فابریک موتور رو برداره جاش سوزن ایرانی ببنده من هم گفتم نمیخوام عوض کنی
الان مشخصات موتورتون رونگاه کردم مصرفش درسته.حد اکثر سرعت هم نوشته 93 تا.... بیشتر از اون بری به موتور فشار میاد...

vahid0098
24-08-1394, 09:55 قبل از ظهر
الان مشخصات موتورتون رونگاه کردم مصرفش درسته.حد اکثر سرعت هم نوشته 93 تا.... بیشتر از اون بری به موتور فشار میاد...

الان تا صد تا رو راحت میره و راضی هستم چون تو تهران من فقط تو اتوبان امام علی و آزادگان میتونم همون صدتا رو پر کنم داخل شهر اصلا راه نمیده بیشتر از ۶۰ تا بری خطرناک میشه یک دفعه یکی میپره جلو حالا بیا و درستش کن یا مردم مثل چی با سرعت از فرعی میان بیرون میزنن میکشنت یا بدون راهنما تغییر لاین خرکی میدن خلاصه که بیشتر از ۶۰ تا خطری هست مگر راکب آدم بی فکری باشه جونش براش اهمیت نداشته باشه.

تنها ایرادی که باکسر داره به نظر من وزن کم هست چون من هفته پیش موتور پالس ان اس سوار شدم تو اتوبان سرعت اون هم تا ۱۲۰ خوب و راحت میره بیشتر از اون موتور میره تو فشار البته موتور نو بود تقریبا اما چون وزن موتور بیشتر هست انگار میچسبه زمین اما باکسر سبکه سرعت یک ذره بالا سرعت گیر رو نبینی بری روش خیلی خطری هست

دیروز باد شدید میومد رفتم بنزین بزنم تو شهر از روی پل رد شدم احساس میکردم باد ممکنه الان موتور رو بزنه زمین هر چی گاز میدادم انگار باد قویتر بود از بغل میزد تا برسم خونه استرس گرفتم باد پرتم نکنه زمین دلیلش هم فکر کنم وزن کم موتور باشه ۱۱۰ کیلو موتور هست خودم هم ۶۷ کیلو هستم کلا ۱۷۷ کیلو میشه بعدش فرمونش هم سبک هست که برای ترافیک مزیت هست اما وقتی ۲ ترک میری با ۱۰۰ کیلو ترک نشین فرمون تعادلش کم میشه تکون تکون میبخوره یا موقع شروع حرکت موتور انگار میخواد بپره تو ماشین جلویی که یکی از دوستام گفت فرمون موتور سبک هست اینجوری میکنه تو ترافیک موقع شروع حرکت نباید زیاد گاز بدی قطعا میزنی به جلوییت

Ali
25-08-1394, 09:16 قبل از ظهر
حداکثر سرعت باکسررهمون 100تا هست که تقریبا تا 85-90 راحت میره

موتور خیلی راحتیه ولی دوترک یکم اذیت میکنه تو ترافیک

erfi.747
27-08-1394, 02:31 قبل از ظهر
حداکثر سرعت باکسررهمون 100تا هست که تقریبا تا 85-90 راحت میره

موتور خیلی راحتیه ولی دوترک یکم اذیت میکنه تو ترافیک
امروز با یکی که باکسر داشت صحبت کردم گفت سر بالایی دربند رو سه ترک خیلی خوب تر از هر موتور 150 سی سی میره .. گفت یکم باید فرمونشو سفت بگیری بازی زیاد داره تو دو ترک و مخصوصا سه ترک اما گفت کشش موتور حرف نداره ..

Ali
27-08-1394, 08:49 قبل از ظهر
امروز با یکی که باکسر داشت صحبت کردم گفت سر بالایی دربند رو سه ترک خیلی خوب تر از هر موتور 150 سی سی میره .. گفت یکم باید فرمونشو سفت بگیری بازی زیاد داره تو دو ترک و مخصوصا سه ترک اما گفت کشش موتور حرف نداره ..
دقیقا همینطوره نسبت به افزایش بار و وزن هیچ واکنشی نشون نمیده انگار نه انگار

erfi.747
27-08-1394, 03:15 بعد از ظهر
دقیقا همینطوره نسبت به افزایش بار و وزن هیچ واکنشی نشون نمیده انگار نه انگار
میشه یه کاری کرد صدای رگال رپتور یا موتورای دو زمانه قدیمی مثل rd 350 و jawa 350 رو بده ؟؟؟

vahid0098
27-08-1394, 05:51 بعد از ظهر
سلام

یک مشکلی پیش اومده دوستانی که تجربه این مشکل رو دارن جواب بدن لطفا

الان موتور من باکسر 125 هست 1990 تا رفته موقع خرید هم سالم تحویل گرفتم و یک سری مشکلات داشت تو دوره آببندی که برطرف شد و ایرادی نداشت اما شنبه که سوار موتور شدم احساس کردم عقب موتور یک مقداری بازی می کنه میره سمت چپ و راست اول فکر کردم فشار باد باعث میشه اما یک شنبه و دوشنبه هم همین جوری بود تگران شدم که نکنه چرخ عقب تاب برداشته باشه چون موقعی که رفته بودم نمایندگی اونجا باکسر 125 نبود ولی 150 چندتا آورده بودن که چرخ عقب تاب داشت همشون هم نو بود موتور ها

حالا باید چه کارش کنم بفهمم که تاب داره یا نه من موتور رو یک شهریور خریدم تا الان این مشکل رو نداشت و تا حالا زمین هم نخوردم تصادف که اصلا موتور هنوز نو هست خط نداره روش تا حالا بار سبک هم باهاش حمل نکردم چه برسه سنگین حالا چرا تاب برداشته؟

موتور رو میزارم روی 2 جک موتور رو روشن میکنم و میزنم دنده چرخ عقب میچرخه نگاه می کنم از پشت موتور به نظرم تاب نداره و چرخ رو وقتی خاموشه موتور با دست میگیرم به چپ و راست تکون میدم تکون نمیخوره یک مقدار تکون خوردن هم برای این هست که کل موتور تکون میخوره نه فقط چرخ

حالا مشکل کجاست؟
فکر کردم باد لاستیک کم شده میکشه بردم لاستیک رو تا خرخره با زدم ولی باز هم میکشه چپ و راست
زنجیرش رو هم قابش رو باز کردم مبسوط اول روغن زدم بین مفصل های زنجیر بعد گریس نسوز زدم زیاد الان هم بعد چند روز نگاه کردم گریس کامل آب شده و زنجیر حسابی چرب و چیلی هست و موردی نداره و شل و سفت هم نیست
ترمز عقب رو هم چند دور سفت کردم حالا باید چکارش کنم ممکنه پیچ های چرخ عقب شل شده باشه مثلا؟
یک بار هم موقع حرکت یک صدایی داد مثل اینکه چرخ موتور داره از روی پلاستیک خشک رد میشه و پلاستیک میشکنه خرد بشه ولی سرم رو برگردوندم شیء خاصی ندیدم که از روش رد شده باشم یا فکر کردم چراغ عقب شکسته طلقش داره میریزه زمین صدا میده ولی اون هم نبود

این و هم بگم یک نفر میگفت وزن تو کمه موتور اینجوری میکنه ولی چرا 2 ماه گذشته اینجوری نبود یا اینکه 2 ترک هم امتحان کردم همین جوری عقب موتور بازی میکنه با 103 کیلو ترک نشین.
مشکل کجا می تونه باشه؟:icon_pf _37_:

Ali
27-08-1394, 07:18 بعد از ظهر
سلام

یک مشکلی پیش اومده دوستانی که تجربه این مشکل رو دارن جواب بدن لطفا

الان موتور من باکسر 125 هست 1990 تا رفته موقع خرید هم سالم تحویل گرفتم و یک سری مشکلات داشت تو دوره آببندی که برطرف شد و ایرادی نداشت اما شنبه که سوار موتور شدم احساس کردم عقب موتور یک مقداری بازی می کنه میره سمت چپ و راست اول فکر کردم فشار باد باعث میشه اما یک شنبه و دوشنبه هم همین جوری بود تگران شدم که نکنه چرخ عقب تاب برداشته باشه چون موقعی که رفته بودم نمایندگی اونجا باکسر 125 نبود ولی 150 چندتا آورده بودن که چرخ عقب تاب داشت همشون هم نو بود موتور ها

حالا باید چه کارش کنم بفهمم که تاب داره یا نه من موتور رو یک شهریور خریدم تا الان این مشکل رو نداشت و تا حالا زمین هم نخوردم تصادف که اصلا موتور هنوز نو هست خط نداره روش تا حالا بار سبک هم باهاش حمل نکردم چه برسه سنگین حالا چرا تاب برداشته؟

موتور رو میزارم روی 2 جک موتور رو روشن میکنم و میزنم دنده چرخ عقب میچرخه نگاه می کنم از پشت موتور به نظرم تاب نداره و چرخ رو وقتی خاموشه موتور با دست میگیرم به چپ و راست تکون میدم تکون نمیخوره یک مقدار تکون خوردن هم برای این هست که کل موتور تکون میخوره نه فقط چرخ

حالا مشکل کجاست؟
فکر کردم باد لاستیک کم شده میکشه بردم لاستیک رو تا خرخره با زدم ولی باز هم میکشه چپ و راست
زنجیرش رو هم قابش رو باز کردم مبسوط اول روغن زدم بین مفصل های زنجیر بعد گریس نسوز زدم زیاد الان هم بعد چند روز نگاه کردم گریس کامل آب شده و زنجیر حسابی چرب و چیلی هست و موردی نداره و شل و سفت هم نیست
ترمز عقب رو هم چند دور سفت کردم حالا باید چکارش کنم ممکنه پیچ های چرخ عقب شل شده باشه مثلا؟
یک بار هم موقع حرکت یک صدایی داد مثل اینکه چرخ موتور داره از روی پلاستیک خشک رد میشه و پلاستیک میشکنه خرد بشه ولی سرم رو برگردوندم شیء خاصی ندیدم که از روش رد شده باشم یا فکر کردم چراغ عقب شکسته طلقش داره میریزه زمین صدا میده ولی اون هم نبود

این و هم بگم یک نفر میگفت وزن تو کمه موتور اینجوری میکنه ولی چرا 2 ماه گذشته اینجوری نبود یا اینکه 2 ترک هم امتحان کردم همین جوری عقب موتور بازی میکنه با 103 کیلو ترک نشین.
مشکل کجا می تونه باشه؟:icon_pf _37_:
میتونه از تنظیم نبودن کمک عقب باشه صندلی موتورو هم چک کنید

Ali
27-08-1394, 07:21 بعد از ظهر
میشه یه کاری کرد صدای رگال رپتور یا موتورای دو زمانه قدیمی مثل rd 350 و jawa 350 رو بده ؟؟؟
حداکثر صدایی که میشه ازش گرفت مثل ویوی که اگزوزش کنده یا ضربه خورده :crazy:

vahid0098
28-08-1394, 01:41 قبل از ظهر
میتونه از تنظیم نبودن کمک عقب باشه صندلی موتورو هم چک کنید

صندلی موتور که تکون نخورده ولی حالا چطوری چک کنم بازش کنم از اول ببندم؟
کمک ها رو چطور بفهمم تنظیم نیست چون دو ماه مشکلی نداشت نه صندلی و نه کمک ها

ممکنه اون صدای مثل خرد شدن پلاستیک مربوط به پره های باشه؟ با دست آروم پره ها رو بررسی کردم هیچ کدوم شل نشده بود لق و تق هم نشده بود.

M.a.h.d.i
28-08-1394, 02:13 قبل از ظهر
حتما اول از همه پیچ وسط تنه چک کنید احتمال نود در صد شل شده. پیچ چرخهارو چک کنید که سفت باشه .شاسی موتور و دو شاخ عقب نگاه کنید شکستگی نداشته باشه از محل جوش ها.اگه اینا سالم بود توپی عقب و بلبرینگ چرخ عقب باز کنید چک کنید که سالم باشه.باد هم نه زیاد باشه نه کم.اگه اینها سالم بود مشکلی نداره و حساس شدید.

vahid0098
28-08-1394, 01:32 بعد از ظهر
حتما اول از همه پیچ وسط تنه چک کنید احتمال نود در صد شل شده. پیچ چرخهارو چک کنید که سفت باشه .شاسی موتور و دو شاخ عقب نگاه کنید شکستگی نداشته باشه از محل جوش ها.اگه اینا سالم بود توپی عقب و بلبرینگ چرخ عقب باز کنید چک کنید که سالم باشه.باد هم نه زیاد باشه نه کم.اگه اینها سالم بود مشکلی نداره و حساس شدید.

سلام
همه موارد رو بررسی کردم پیچ های تنه و ... شدیدا محکم بود تکونش هم نشد بدم چه برسه سفتش کنم آخر سر گفتم ببرم موتورساز و رفتم دم در مغازه اومد روی 2 جک گذاشت و چرخ رو چرخوند و یک مقدار نگاه کرد و فشار داد و گفت بشین رو عقب موتور و ... آخر گفت هرچی فکر می کنم این موتور هیچ ایرادی ندارد که بخوام بهش دست بزنم جای دیگه هم نبر یک وقت خرابش نکنن مشکلی نداره شاید به خاطر این احساس می کنی چرخ عقب میکشه که کمک های موتور نسبت به جثه خود موتور قوی هست شما هم سبک وزنی یا موقع باد شدید یک مقدار باد موتور رو تکون میده!
فعلا بیخیالش شدم اما احساس می کنم یک مقدار میکشه ولی نمیخوام وسواس بشم هر روز باید یک آچار بگیرم دستم بیفتم به جان موتور

al!r3za
06-09-1394, 12:09 بعد از ظهر
سلام.
دوستان موتور من رفته تو 2 هزار کارکرد و حالا سوالم اینه که از این به بعد با موتور چطوری رفتار کنم؟ خصوصا برای تعویض دنده؟ چون قبلا نمیذاشتم زیاد به موتور فشار بیاد و دور موتور بالا بره و سریع دنده رو عوض میکردم، ولی الان چطور؟
مثلا دنده ۳ رو تا سرعت چند تا رسید برم ۴؟ من دیدم دنده ۳ تا ۶۰ تا هم میره. قبلا که تو آب بندی بود تو سرعت ۴۰ تا میزدم دنده ۴ ولی الان چی؟
یا دنده ۲ تا ۳۰-۴۰ تا هم میره ولی درستش چطوریه که به موتور فشار نیاد و موتور آسیب نبینه؟
آیا مثل دوران آب بندی با موتور راه بیام و نزارم بهش فشار بیاد و سریع دنده رو عوض کنم یا موتور تنبل میشه؟
ممنون

vahid0098
08-09-1394, 02:06 قبل از ظهر
سلام.
دوستان موتور من رفته تو 2 هزار کارکرد و حالا سوالم اینه که از این به بعد با موتور چطوری رفتار کنم؟ خصوصا برای تعویض دنده؟ چون قبلا نمیذاشتم زیاد به موتور فشار بیاد و دور موتور بالا بره و سریع دنده رو عوض میکردم، ولی الان چطور؟
مثلا دنده ۳ رو تا سرعت چند تا رسید برم ۴؟ من دیدم دنده ۳ تا ۶۰ تا هم میره. قبلا که تو آب بندی بود تو سرعت ۴۰ تا میزدم دنده ۴ ولی الان چی؟
یا دنده ۲ تا ۳۰-۴۰ تا هم میره ولی درستش چطوریه که به موتور فشار نیاد و موتور آسیب نبینه؟
آیا مثل دوران آب بندی با موتور راه بیام و نزارم بهش فشار بیاد و سریع دنده رو عوض کنم یا موتور تنبل میشه؟
ممنون

من هم دقیقا شرایط شما رو دارم کارکردش رسید به ۲۰۰۰ تا البته از این ۲ هزار تا ۱۵۰۰ تاش رو بیخودی تو خیابون و اتوبان گاز دادم تا آببندی بشه حالا که آببندی تموم شد یک هفته هست وقت نشده سوارش بشم اما فکر میکنم دوره آببندی که تمام بشه از نظر اصول رانندگی زیاد تفاوتی ایجاد نمیکنه مثلا شما با هر وسیله نقلیه دارای گیربکس غیر اتومات باید قبل از اینکه دور موتور خیلی بره بالا دنده زیاد کنی و بالعکس یا مثلا با هر وسیله ای هستی میرسی به پیچ سرعت و دنده رو کم میکنی یا ... دیگه.
البته داخل دفترچه برای سرعت مجاز برای هر دنده قبل از آببندی و بعد از آببندی سرعت مشخصی ذکر شده مثلا برای دنده یک قبل آببندی ۱۴ تا و بعد آببندی ۱۸ تا اما کلا نمیشه موقع رانندگی به دور موتور و سرعت مدام نگاه کرد خطرناکه به خصوص با موتور که در لحظه مسافت زیادی رو طی میکنی و ۲ ثانیه حواست از جلو پرت بشه ممکنه خطرناک بشه بهتره مثل ماشین سواری با موتور هم با توجه به صدای انجین دنده ها رو کم و زیاد کنی.

در ضمن فکر نکنم بعد آببندی موتور تنبل بشه من به ۱۵۰۰ تا که رسید موتورم به میزان قابل توجهی تیز و زرنگ شده بود ولی وقتی خریده بودمش اینجوری نبود و به اصطلاح تنبل بود.

saeedfweb
08-09-1394, 01:50 بعد از ظهر
دوستان درود بر شما
برای پنجری چه راهکاری دارید؟

رینک کدوم موتور به بوکسر 150 میخوره

راستی:
تنظیم موتور انجام دادم (کاربرات) پونزده هزارتومن
آچار کشی با واشر فنری ازم گرفت 50 هزار

یه دی لایت خطی هم گرفتم خواستم نصبش کنم
تعمیرکاره گفت باطریت رو از بین می بره
حالا باید امپر دی لایت رو بگیرم ببینم چقدره؛ بعدش نصب کنم
با سپاس

amin khan
08-09-1394, 10:49 بعد از ظهر
سلام
یکی از دوستان صفحات اول پرسیده بود ، چرا این موتور تو سایت باجاج نیستش ولی کسی جواب نداده بود
منم الان سوال پیش اومده برام چرا آخه؟

BKING
09-09-1394, 07:47 قبل از ظهر
سلام
یکی از دوستان صفحات اول پرسیده بود ، چرا این موتور تو سایت باجاج نیستش ولی کسی جواب نداده بود
منم الان سوال پیش اومده برام چرا آخه؟
سلام

نمی دونم شاید خواستند فقط محصولات پرفروش هند توسایت باشه.

vahid0098
15-09-1394, 12:10 قبل از ظهر
صندلی موتور که تکون نخورده ولی حالا چطوری چک کنم بازش کنم از اول ببندم؟
کمک ها رو چطور بفهمم تنظیم نیست چون دو ماه مشکلی نداشت نه صندلی و نه کمک ها

ممکنه اون صدای مثل خرد شدن پلاستیک مربوط به پره های باشه؟ با دست آروم پره ها رو بررسی کردم هیچ کدوم شل نشده بود لق و تق هم نشده بود.

سلام
عقب موتور من انگار یک مقدار کمی میکشید به چپ و راست ولی همه احتمالات چک شد ایرادی نداشت.
امروز صبح سوار موتور شدم احساس کردم پدال ترمز کمی نرم شده وقتی برگشتم میخواستم ترمز عقب رو سفت کنم کلی هم با خودم فکر کردم که چرا اینقدر مصرف لنتش بالاست پیاده که شدم دیدم جای یک فنر کنار پدال خالی هست انگار افتاده یا برداشتنش یادم اومد وقتی موتور رو میشستم اونجا کنار پدال ترمز یک فنر داشت که الان نیست بعدش امتحان کردم چون فنرش افتاده پدال ترمز بیش از حد نرم هست و وقتی سوار موتور میشی و وزن پای راست روی پایی و پدال هست پدال پایین میاد ولی وقتی پوتین پوشیدی حس نمیکنی پدال رو بردی پایین کمی و انکار موتور همیشه به طور خفیف داره ترمز میگیره مثل اینکه زمانی که داری با ترمز دستی بالا با ماشین حرکت میکنی میشه این رو هم یک راننده پیکان مدام تو‌خیابون از پشت سر بوق میزد اعصابم خرد شد رفتم بغلش گفتم چی میگی گفت پات رو از روی ترمز بردار چراغ ترمزت روشن اکثر مواقع بررسی کردم دیدم فنر افتاده
منظورم این فنری هست که عکسش رو گذاشتم
حالا رفتم یک فنر از لوازم موتور فروشی گرفتم انداختم البته چون بلند بود کوتاهش کردم اما باز هم ضعیف بود دوباره رفتم از یک جای دیگه یک فنر قویتر گرفتم انداختم کمی بهتر شد اما باز هم مثل اولش نشد ولی حداقل دیگه وزن پا روش میاد پدال پایین نمیره و الان دیگه موتور عقبش اصلا نمیکشه به چپ و راست
حالا فنر ارجینال پدال ترمز باکسر تو از کجا باید بخرم که سفت و محکم باشه؟ میشه بگید الان فنر باکسر شما چکار اگزوز از این فنر های کوتاه شونده و قابل تنظیم هست یا مثل فنر جک و دوجک اندازه ثابت داره و ضخامت فنر چقدره؟

al!r3za
18-09-1394, 02:53 بعد از ظهر
سلام دوستان.
من میخوام برای موتور طلق بگیرم. ولی نمیدونم چقدر تاثیر میزاره. چون سینوزیت هم دارم تو هوای سرد خیلی اذیت میشم. با اینکه کلاه هم میزارم ولی از زیر کلاه باز هم باد میاد.
حالا طلق چقدر جلوی باد رو میگیره؟ و اینکه اون پلاستیکی که زیر طلق میبندن برای اینکه باد به پا نخوره اون چقدر تاثیر داره؟
ممنون.

BKING
18-09-1394, 10:33 بعد از ظهر
سلام دوستان.
من میخوام برای موتور طلق بگیرم. ولی نمیدونم چقدر تاثیر میزاره. چون سینوزیت هم دارم تو هوای سرد خیلی اذیت میشم. با اینکه کلاه هم میزارم ولی از زیر کلاه باز هم باد میاد.
حالا طلق چقدر جلوی باد رو میگیره؟ و اینکه اون پلاستیکی که زیر طلق میبندن برای اینکه باد به پا نخوره اون چقدر تاثیر داره؟
ممنون.
سلام

تاثیرش مناسب وخوبه جلوی باد رو می گیره

amirreza72
07-10-1394, 06:04 بعد از ظهر
سلام خدمت دوستان عزیز لطف کنید من رو راهنمایی کنید موتور من باکسر 150 هستش 8 هزارتا راه رفته از زیر موتور روغن میده 2 بار هم بردم تعمیرگاه باجاج رو به روی مهدیه تهران ولی بازم روغن میده کارایی که کرده واشرهای بغل رو عوض کرده بوده و وسطش رو چسب مزدا زده و بسته ولی بازم روغن میده اگه میشه راهنمایی کنید خستم کرده خداییش مرسی.

erfi.747
07-10-1394, 09:16 بعد از ظهر
سلام خدمت دوستان عزیز لطف کنید من رو راهنمایی کنید موتور من باکسر 150 هستش 8 هزارتا راه رفته از زیر موتور روغن میده 2 بار هم بردم تعمیرگاه باجاج رو به روی مهدیه تهران ولی بازم روغن میده کارایی که کرده واشرهای بغل رو عوض کرده بوده و وسطش رو چسب مزدا زده و بسته ولی بازم روغن میده اگه میشه راهنمایی کنید خستم کرده خداییش مرسی.
دوست عزیز مشکل روغن ریزی رو تعمیرکار باید درست کنه اگه دوبار بردی و درست نشده پس تعمیرکارش تعمیرکار نیست به نظرم ببر یه جا دیگه اگه برات مقدوره بیای غرب تهران بگو بهت آدرس یه جا رو بدم کاربلده اوستاش .. اما 8 تا روغن ریزی خیلی زوده اونم واسه باکسر خر کار .. چجوری آبندی کردی موتورو وقتی صفر بود ؟؟؟

amirreza72
07-10-1394, 10:29 بعد از ظهر
والا من خیلی خوب اب بندیش کردم فشار نیاوردم بهش منم غرب تهرانم اگه میشه ادرس بده من جنت اباد هستم مرسی.

vahid0098
08-10-1394, 12:11 قبل از ظهر

من این مشکل رو دو سال پیش با پالس 180 داشتم موتور رو تازه خریده بودم دست دوم بود سالم هم بود چون نمیدونستم طرف کی روغن عوض کرده بردم تعویض روغنی دادم روغنش رو عوض کنه اما ظاهرا طرف ناشی بود با به هر دلیل دیگه ای با بکس یک جوری پیچ کارتل رو سفت کرده بود که کارتل ترک برداشته بود روغن میداد از زیر وقتی بردم نشون دادم هر کی یک چیز میگفت آخر یک نفر گفت قضیه این هست 200 تومن خرج برداشت بعدش هم موتوره به دلم نشست فروختم رفت جمعا 2 ساعت سوار موتوره نشدم!!!!!

از اون به بعد خودم روغن عوض میکنم خیلی هم بهتره موتور رو 2 ساعت میزارم کامل روغنش خالی شه مگنت توی کارتل رو هم درمیارم تمیز میکنم روغن نو میریزم کارتل رو هم زیاد سفت نمیکنم خطرناکه
تعویض روغنی نصف روغن رو اصلا نمیزاره خالی شه سریع باز می کنه 2 دقیقه بعد روغن رو میریزه توش روغن با قبلی مخلوط میشه سیاه میشه احتمالا یک سوم لیتر هم از روغن میمونه مال خودش !!!!!!!

amin khan
08-10-1394, 02:00 بعد از ظهر
اقا این موتورو الان قیمت گرفتم 3700 بود
به نظرتون بعد از عید چقدر گرونتر میشه؟

erfi.747
08-10-1394, 03:48 بعد از ظهر
اقا این موتورو الان قیمت گرفتم 3700 بود
به نظرتون بعد از عید چقدر گرونتر میشه؟
تهران که 3500 هستش مدل 94 سفید ..

فرنام
08-10-1394, 08:35 بعد از ظهر
باکسر 150 طرح جدید

[Only registered and activated users can see links]é-racer-boxer150-front-right-three-quarters-1024x683.jpg

erfi.747
08-10-1394, 09:11 بعد از ظهر
یاد این cb750 های تیون شده و تک سوار افتادم .. خیلی شبیه پلاتینا و ct 100 شده از بغل به نظرم پره ای قشنگتره ..

amin khan
09-10-1394, 12:08 قبل از ظهر
تهران که 3500 هستش مدل 94 سفید ..
منم از گمرک قیمت گرفتم 3700 بود ، حدود دو هفته پیش
حالا کلا کاری با قیمت فعلیش ندارم ، بعد از عید میخوام ببینم چقدر گرون میشه؟

این باکسر طرح جدید الان تو بازار هست؟ زینش هم شبیه همون دو تا عکس اولیه؟

erfi.747
09-10-1394, 07:13 بعد از ظهر
منم از گمرک قیمت گرفتم 3700 بود ، حدود دو هفته پیش
حالا کلا کاری با قیمت فعلیش ندارم ، بعد از عید میخوام ببینم چقدر گرون میشه؟

این باکسر طرح جدید الان تو بازار هست؟ زینش هم شبیه همون دو تا عکس اولیه؟
بعد عید حدود 200 تومن شاید بره روش شایدم نره .. نه این طرح جدیدش چون تازه اومده یه چند ماهی طول میکشه بیاد ایران ..

saeedfweb
15-10-1394, 06:36 بعد از ظهر
برای پنجری چه راهکاری دارید؟

رینک کدوم موتور به بوکسر 150 میخوره
تا بشه لاستیک رو تیوب لس کرد

درود بر شما
دوستان کسی ایده ای نداره

erfi.747
17-10-1394, 04:44 بعد از ظهر
درود بر شما
دوستان کسی ایده ای نداره
دوست عزیز پیشنهاد میکنم این کارو نکنی که میتونه خیلی خطرناک باشه .. من خودم موتورمو دادم یه اوستای کار بلد تیوبلس کرد چرخ عقبشو خدا شاهده یه بار اومدم برم بیرون عجله داشتم دیدم چرخ عقب باد خالی کرده یه بارم پشت چراغ یهو یه صدای پییییس اومد و بادش خالی شد یه بارم تو حرکت که خدا دوسم داشت من تونستم جمعش کنم .. واسه این موتورا همون تیوب خوبه برادر ..

guitarist
19-10-1394, 01:21 قبل از ظهر
سلام دوستان ، منم میخوام به جمع اضافه شم ، به نظرتون سواری با پره چقدر از رینگ نرم تره؟ چون میخوام طرح جدیدشو بردارم قبلیه به دلم نمیشینه :297:

Gladiator
19-10-1394, 01:47 قبل از ظهر
باکسر 150 طرح جدید

[Only registered and activated users can see links]é-racer-boxer150-front-right-three-quarters-1024x683.jpg

اینا طرح جدید نیستن ، مثلا تیون شده هستن

guitarist
20-10-1394, 02:31 قبل از ظهر
نه نه . طرح جدیدایی که تو خیابونا میبینیم . نقاب داره با رینگ . تفاوت قیمتشم100 تومنه

erfi.747
20-10-1394, 04:32 بعد از ظهر
یه بنده خدایی میگفت رو این باکسر جدیدا انجین دیسکاور 150 ( 4 سوپاپ ) رو انداختن .. آره ؟؟؟ من هرچی دقت میکنم انجین این طرح جدیدا همون قبلیه با انجین دیسکاورم فرق داره از نظر ظاهری .. من که هنوز طرح جدیدشو ندیدم تو خیابون :au:

guitarist
20-10-1394, 05:58 بعد از ظهر
آقا این طرح جدیدشه :4chsmu1:[Only registered and activated users can see links]

amirreza72
23-10-1394, 06:58 بعد از ظهر
سلام خدمت دوستان به یه مشگلی بر خوردم وقتی با یه سرعت ثابتی حرکت میکنم البته تو دنده 1 و 2 موتور ریپ میزنه انگار سوخت میاد قطع میشه میاد قطع میشه. لطف کنید راهنمایی کنید من خودم فکر میکنم از کاربرات باشه.لطف کننید راهنمایی کنید با تشکر.

big_00a
23-10-1394, 10:35 بعد از ظهر
سلام
اول ببر جایی کاربراتتو ببین تنظیم هست یا نه
اگر تنظیم بود ببین شمع مشکلی نداشته باشه
و برای بنزینتم یه صافی بذار

al!r3za
30-10-1394, 11:07 قبل از ظهر
سلام.
من حدود ۱۵۰۰ تا موتور بردم نمایندگی و اونجا پیچ گازشو دستکاری کرد و از اون موقع موتور بهم ریخت و خاموش میکنه. خودم چندبار پیچ گازشو دست زدم و بهتر شد ولی باز هم گاهی خاموش میکنه.
مشکل از چیه؟ ببرم تعمیرکار نشون بدم یا نه؟
یه بار به یه تعمیرکار گفتم گفت چون کارکردت کمه طبیعیه و بعدا درست میشه (الان حدود ۳۰۰۰ تا کار کرده)
مثلا وقتی ساسات رو میزنم دور موتور میره بالا و وقتی هم که ساسات رو نمیزنم خاموش میکنه و همش باید درجا هم کمی گاز بدم تا خاموش نشه.

soul13
09-11-1394, 11:51 قبل از ظهر
سلام.
من حدود ۱۵۰۰ تا موتور بردم نمایندگی و اونجا پیچ گازشو دستکاری کرد و از اون موقع موتور بهم ریخت و خاموش میکنه. خودم چندبار پیچ گازشو دست زدم و بهتر شد ولی باز هم گاهی خاموش میکنه.
مشکل از چیه؟ ببرم تعمیرکار نشون بدم یا نه؟
یه بار به یه تعمیرکار گفتم گفت چون کارکردت کمه طبیعیه و بعدا درست میشه (الان حدود ۳۰۰۰ تا کار کرده)
مثلا وقتی ساسات رو میزنم دور موتور میره بالا و وقتی هم که ساسات رو نمیزنم خاموش میکنه و همش باید درجا هم کمی گاز بدم تا خاموش نشه.

نه داداش طبیعی نیست، حتما ببرش تعمیریگاه.
بعضی از این تعمیرکارا هم فک میکنن اگه بگن "نمیدونم" از جامعه تعمیرکاران حذف میشن

Seyed.mahdi
20-11-1394, 10:11 بعد از ظهر
سلام علیکم

رفقا بنده موتورم کمی بیشتر از هزار تا (1000) کارکرده. صبح ها که موتور سرده اگر بدون ساسات روشن کنم در دفعات اول بعد از روشن شدن خاموش میشه. آیا طبیعیه؟

و دیگر اینکه برای آچار کشی اولیه،باید نمایندگی ببرم یا بهتر اینه که بیرون ببرم؟
نمایندگی برای آچار کشی کارت خاصّی میخواد؟ و چقدر میگیره؟
نمایندگی های مطمئن که آچار کشی میکنن در تهران کجاها هستند؟

یک سوال هم در مورد لاستیک داشتم.
اینکه نظر عزیزان درباره انداختن لاستیک پهن چیه؟ چون تو پیک میخوام ببرم و چند بارم موقع گرفتن ترمز عقب، پشت موتور نزدیک بود بچرخه.
چه تغییراتی میکنه همراه با لاستیک پهن؟

شرمنده زیاد سوال کردم؛
پیشاپیش تشکر از لطفتون

یا علی

farhadd
21-11-1394, 12:51 قبل از ظهر
سلام علیکم

رفقا بنده موتورم کمی بیشتر از هزار تا (1000) کارکرده. صبح ها که موتور سرده اگر بدون ساسات روشن کنم در دفعات اول بعد از روشن شدن خاموش میشه. آیا طبیعیه؟

و دیگر اینکه برای آچار کشی اولیه،باید نمایندگی ببرم یا بهتر اینه که بیرون ببرم؟
نمایندگی برای آچار کشی کارت خاصّی میخواد؟ و چقدر میگیره؟
نمایندگی های مطمئن که آچار کشی میکنن در تهران کجاها هستند؟

یک سوال هم در مورد لاستیک داشتم.
اینکه نظر عزیزان درباره انداختن لاستیک پهن چیه؟ چون تو پیک میخوام ببرم و چند بارم موقع گرفتن ترمز عقب، پشت موتور نزدیک بود بچرخه.
چه تغییراتی میکنه همراه با لاستیک پهن؟

شرمنده زیاد سوال کردم؛
پیشاپیش تشکر از لطفتون

یا علی

با سلام
-بله با توجه به سردی هوا موتور رو رو ساسات روشن کنید و اجاره بدید چند دقیقه گرم بشه و بعد شروع به راه افتادن بکنید
-بسته به خودتون داره نمایندگی با کارت گارانتی رایگان انجام میشه البته بعضی هاشون دو تا پیچ سفت میکننو میگن به سلامت
-داخل دفترچه ی موتور دو تا کارت گارانتی هستش برای دو سرویس که باید همراهتون باشه، هزینه ای نداره
-کلیه ی نمایندگی های خدمات پس از فروش شرکت انجام میدن
موفق باشید

erfi.747
21-11-1394, 12:53 قبل از ظهر
1.کاملا طبیعیه باید ساساتو بکشید مخصوصا صبح
2.حتما ببر بیرون تجربه دوستان ثابت کرده اینو
3.بیخیال نمایندگی اگه سمت غرب تهرانی بگو بهت بگم کجا بری اگرم نه که شهریاری بری خوبه باز دم مهدیه تهرانه
4.لاستیک خودش خوبه ها عادت میکنی اما بر فرض اگرم بخوای بندازی شتاب و سرعت رو خیییییییییییییییییلی کم کمتر میکنه اما تعادل بهتر میشه در عوض

Seyed.mahdi
21-11-1394, 09:51 قبل از ظهر
سلام

از عزیزان بسیار ممنونم بابت راهنمایی
بنده سمت رسالتم (شرق)
در پناه حق

Seyed.mahdi
21-11-1394, 04:13 بعد از ظهر
با سلام

با عرض معذرت از عزیزان

شما فرمودید که شتاب و سرعت رو خیلی کم، کمتر میکنه یا خیلی کم میکنه؟ بنده اولی رو برداشت کردم.

عزیزان از قیمتش اطلاعی دارند؟ لاستیک پهن با عاج های بزرگ.

با تشکر

در پناه حق

erfi.747
22-11-1394, 03:32 قبل از ظهر
با سلام

با عرض معذرت از عزیزان

شما فرمودید که شتاب و سرعت رو خیلی کم، کمتر میکنه یا خیلی کم میکنه؟ بنده اولی رو برداشت کردم.

عزیزان از قیمتش اطلاعی دارند؟ لاستیک پهن با عاج های بزرگ.

با تشکر

در پناه حق
همون برداشت اولتون درسته :4chsmu1:

amirreza72
24-11-1394, 01:48 بعد از ظهر
با سلام خدمت دوستان به یه مشگل بر خوردم امروز رفتم موتورم رو روشن کنم سوییچ رو که باز کردم واسه استارت زدن چراغ خطر عقب روشن شد تعجب کردم دوباره سوییچ رو باز و بسته کردم دیدم درست نمیشه. استارت زدم دیدم باطری جون نداره روشن کنه موتور رو با هندل روشن کردم بعد بازم چراغ خطر عقب روشن مونده بود یسره. بعدش چراغهارو چک کردم هیچکدوم روشن نمی شد بوق رو امتحان کردم بوق صداش در نمی یومد.((به نظر شما مشگل از باطریش هستش یا از چیز دیگه ای هستش ))البته بگم یه 2 سالی میشه دارم اینجوری نمیشد.لطف کنید راهنمایی کنید با تشکر.

Ali
25-11-1394, 10:28 قبل از ظهر
خطر عقب باکسر من هم یه مدت قاطی کرده بود ولی خود به خود درست شد فکر کنم از سنسور ترمز جلوش باشه

Ali
25-11-1394, 10:29 قبل از ظهر
باتریش هم اتفاقا خوابیده موتور من و با هندل فقط روشن میشه بخاطر سردی هوا و کم روشن بودن موتور هست

guitarist
25-11-1394, 05:44 بعد از ظهر
آقا به نظرتون چه دزدگیری بندازم خوبه؟ کسی جایی رو سراغ داره برای نصب؟
مرسیی

hamid_007
26-11-1394, 07:36 بعد از ظهر
آقا به نظرتون چه دزدگیری بندازم خوبه؟ کسی جایی رو سراغ داره برای نصب؟
مرسیی

دزد گیر لیزر قیمت مناسب استارت دار من داشتم خوب بود و راضی کننده

Seyed.mahdi
03-12-1394, 05:51 بعد از ظهر
سلام علیکم

عزیزان یک سوال دارم خواهشاً اگر کسی میدونه و مخصوصاً اگر تجربه هم کرده راهنمایی بفرمایید.

یک پلاستیکه دقیق نفهمیدم برای چی بود. برای دریچه هوا بود یه همچین چیزی! بعد میگن اگر اینو بردارید تا 120-130 تا میره!
از چند نفر هم شنیدم و یکیشون روی موتور پدرشون امتحان کرده میگه یک هفته 10 روزه اینجوری کرده 125-130 تا میره! قسم هم میخورد!:)

خلاصه عزیزان اگر میدونن بنده رو هم مطلع کنن
ممنون.

یا علی

erfi.747
03-12-1394, 06:58 بعد از ظهر
سلام علیکم

عزیزان یک سوال دارم خواهشاً اگر کسی میدونه و مخصوصاً اگر تجربه هم کرده راهنمایی بفرمایید.

یک پلاستیکه دقیق نفهمیدم برای چی بود. برای دریچه هوا بود یه همچین چیزی! بعد میگن اگر اینو بردارید تا 120-130 تا میره!
از چند نفر هم شنیدم و یکیشون روی موتور پدرشون امتحان کرده میگه یک هفته 10 روزه اینجوری کرده 125-130 تا میره! قسم هم میخورد!:)

خلاصه عزیزان اگر میدونن بنده رو هم مطلع کنن
ممنون.

یا علی
باکسر ؟؟؟ 130 تا ؟!؟! :wow::wow::wow::297::297::297:

Seyed.mahdi
03-12-1394, 10:21 بعد از ظهر
باکسر ؟؟؟ 130 تا ؟!؟! :wow::wow::wow::297::297::297:

آره عزیز. اون بنده خدا چنان قسم میخورد که سخته بگیم اشتباهه.
البته عرض کردم. به طور عادی نه، بلکه با کندن اون تکه پلاستیکی اینطور میشه. باز میپرسم ببینم چی بود اسمش.
بعد میگفت که نه مصرف سوخت زیاد شده و نه مشکل دیگه ای پیش اومده. البته تا الان که یک هفته-10 روزه اینطور کرده.

.........

بنده هم سفره رو باز کردم اصلا انگار موتور دوباره جون گرفته! خیلی عالی شده. واقعا داشتم ازش نا امید میشدم از بس شتاب و سرعتش کم شده بود. (آخه قبل از گذاشتن طلق و سفره خیلی وارد نبودم و آروم میرفتم برای همین شتاب و سرعتِ اصلیش رو نفهمیده بودم) اما الان که سفره رو باز کردم واقعا موتور جون گرفته. راحت 70-80 تا میره. اما بیشتر از 80 تا دیگه احساس میکنم موتور رو هوا داره میره!:) و بنده هم میترسم بیشتر از 90 برم! البته فکر کنم برای وزن پایین بنده هست (حدود 60 کیلو).

یا علی

guitarist
05-12-1394, 01:16 قبل از ظهر
آقا اینو منم شنیدم از یک باکسر سوار که گفت این پلاستیکو میزارن که گرد و غبارو ابنا نره داخل موتور که وقتی موتورو تحویل میگیری باید درش بیاری چون جونِ موتورو میگیره

erfi.747
05-12-1394, 10:54 قبل از ظهر
آقا اینو منم شنیدم از یک باکسر سوار که گفت این پلاستیکو میزارن که گرد و غبارو ابنا نره داخل موتور که وقتی موتورو تحویل میگیری باید درش بیاری چون جونِ موتورو میگیره
نکنه منظور همون در پوش هواکش یا فیلتر هواس ؟؟؟ :297:

Seyed.mahdi
07-12-1394, 10:30 قبل از ظهر
نکنه منظور همون در پوش هواکش یا فیلتر هواس ؟؟؟ :297:

نمیدونم. فکر نکنم این باشه.
یک پلاستیکه که اگر اشتباه نکنم وصله به یک شیلنگ و تقریبا اندازه یک انگشت هست (کمی ضخیم تر)

Seyed.mahdi
09-12-1394, 08:14 بعد از ظهر
سلام علیکم

عزیزان؛ بنده اون پلاستیکی که عرض کردم رو برداشتم. یک تکه پلاستیکِ سفید رنگه تقریباً به اندازه دو بند انگشت در زیرِ زیرِ موتور البته سمت چرخ عقب. وصله به یک شیلنگ مشکی رنگ.
از چندتا موتور ساز هم سوال کردم گفتن هیچ ربطی به سرعت نداره!
گویا بخارِ روغنی که از موتور میاد، میره تو این شیلنگ و این پلاستیکه برا اینه که رو زمین نریزه.
الا کلِ حال، بنده تغییری در سرعت و شتاب احساس نکردم. البته هنوز مقدار زیادی راه نبردم.
اگر دوستان دیگر امتحان کردن و جواب گرفتن (در افزایش سرعت و شتاب) لطفا مارو هم با خبر کنند.
با تشکر فراوان.

یا علی

Seyed.mahdi
11-12-1394, 10:07 بعد از ظهر
سلام

این موتور انصافا در سرعت بالا ذره ای لرزش نداره.
در سرعت 80-90 تا که دیگه موتور میره رو فشار، بنده از موتور ذره ای لرزش هم احساس نکردم.
فقط متاسفانه سرعت که از 80 رد بشه فشارش زیاد میشه. اما انصافا شتابش تا 70 کیلومتر در ساعت خوبه.

یا علی

Seyed.mahdi
12-12-1394, 09:15 بعد از ظهر
دوستان کسی از وزن دقیق این موتور خبر داره؟

Seyed.mahdi
17-12-1394, 10:38 بعد از ظهر
سلام علیکم

عزیزان یک سوال فوری داشتم.
خورشیدی جلو رو از کجا باید تهیه کنم با یک دنده بزرگتر که مورد اطمینان باشه از جهت اصل بودن؟

با تشکر
یا علی مدد

Seyed.mahdi
20-12-1394, 05:49 بعد از ظهر
سلام

آخرین بار بنزین سوپر زدم احساس میکنم سرعت کمتر شده! امروز تو شهید همت فشاری که تو سرعت 95 روش بود الان رو سرعت 85 احساس میکردم روشه.
عزیزان تجربه ای با بنزین سوپر با این موتور دارند؟

یک سوال دیگه اینکه اگر هر روز، روزی تقریبا 5 الی 15 کیلومتر با سرعت بالای 80 تا برم با این موتور، آیا بعد از مدتی ، مثلا یک سال موتور آسیب نمی بینه؟ یعنی به خرج نمی افته؟ یا توانش کاهش پیدا نمیکنه؟(بخاطر فشاری که در سرعت بالا به موتور میاد)

عزیزانی که تجربه موارد بالا رو دارند لطفا راهنمایی کنند که منتظریم. لطفا دریغ نفرمایید

یعنی بوکسر سواری نداره این فروم که جواب مارو بده؟؟!!

با عرض معذرت
بسیار ممنون از عزیزان

kaveh_am
20-12-1394, 07:14 بعد از ظهر
بنزینت که تغییر کرد باید کاربرات رو باهاش تنظیم کنی...چون قدرت اشتعال بنزین ها فرق میکنه میزان بنزین و هوای مورد نیاز موتور فرق میکنه و اگر تنظیم نشه راندمان کار موتورتون کم میشه...

Seyed.mahdi
21-12-1394, 09:57 قبل از ظهر
سلام علیکم

دزدگیر استارتی چطوره بندازم روش؟
لطف میکنید قیمتاشون رو بفرمایید؟
یعنی خوب هاش از چه قیمت تا چه قیمتی در بازار هست.
نمی خوام زیاد هزینه کنم ولی یک دزدگیر با کیفیت و مخصوصا استارت دار میخوام.

حالا یه سوال!
این دزدگیر ها بدون سویچ روشن میکنن موتور رو؟!
بعد سویچ چی میشه؟!:biggrin:

ـــــــــــــــــــــــــ ـــ

عزیزان بنده همچنان منتظر معرفی یک لوازمی که یک خورشیدی جلو با یک دندونه بزرگ تر داشته باشه هستم. اگر جایی رو سراغ دارید بفرمایید که دعاتون میکنم.

یا علی

Seyed.mahdi
22-12-1394, 05:13 بعد از ظهر
سلام علیکم

حالا یه سوال!

عزیزان بنده همچنان منتظر معرفی یک لوازمی که یک خورشیدی جلو با یک دندونه بزرگ تر داشته باشه هستم. اگر جایی رو سراغ دارید بفرمایید که دعاتون میکنم.

یا علی

بالا!

saeedfweb
15-01-1395, 11:03 قبل از ظهر
سلام علیکم

حالا یه سوال!

یا علی
درود بر شما
من توی تهران - خیابان مولوی دزدگیر نصب کردم
چند مدل بود که لیزر طلایی و قرمز و چند تای دیگه
من طلایی رو گرفتم که با نصبش شد 85
البته یه سری اطلاعات غلط داد - ولی همشون همین قیمت بود
ده هزار تومان نصب و 75 قیمت دزدگیر
زین رو باز می کنه و همچنین باک رو
دزدگیر رو وصل می کنه و اژیر رو بین کاربرات و چرخ عقب می ذاره
سنسور ضربه داره فقط و استارتر
که با زدن یک دکمه اونم دوبار استارت می خوره و یه دکمه دیگه خاموشش می کنه
نکته یک: وقتی با استارت روشن کردی کلید رو می ذاری جیبت- ریموت هم اویزن تو کمرت
نکته دو: با ریموت روشن کردی فقط با ریموت خاموش می شه یا بذاری تو دنده
نکته سه: با ریموت روشن کردی اگه خاموش کنی - برق باز هست و باید فقط هندل بزنی
نکته چهار: با توجه به ایرانی بازی ما ها که می گیم از یه چیزی استفاده نکنیم تا خراب نشه و بعد موقع فروش بدیم به بکی دیگه تا حالشو ببره ---- همه بهت توصیه می کنن که با دزدگیر روشن نکنی- خود من چون کلید نباشه استرس می گیرم با دزدگیر روشن نمی کنم
نکته پنچ: بعد از روشن کردن با دزدگیر راهنمای من مثل فلاشر می زنه (وقت نکردم ببرم پیشش)
نکته شش: چون ادم جو گیری هستم و فکر کردم چون 4 پول موتور پس دزدگیرش 100 باشه "طلایی" خریدم-- شاید لیزر قرمز که 55 هستش هم دزدگیر خوبی باشه
نکته هفت: به حرف فروشنده های بلانسبت بیشرف اونجا گوش نکن ( یارو یه جوری حرف می زد که فقط مونده بود بگه با ماهواره جای موتور رو نشون می ده)
نکته هشت: توی وصل چیزی به نام فیش اختراع نشده همش چسب لنته و قطع کردن و از این حرفا
نکته نه: نه دفترچه راهنمایی؛ نه یه سایتی - هیچی نداره این دزدگیر لیزر ((یا بی انصاف فروشنده از سادگی من استفاده کرد و یه چیز آشغالی انداخت))
نکته ده: مبارک باشه انشاالله نصب کردی بیا یه گزارشی بده ببینیم که شما چی کشف کردی

guitarist
16-01-1395, 12:23 قبل از ظهر
آقا سلام به دوستان گل

منم بلخره بعد از چند ماه تحقیق دیروز رفتم نمایندگی احسان و یک دستگاه باکسر 150 سی سی طرح رینگ به رنگِ مشکی خریداری نمودم

قیمتو 3.900 گفتن که من گفتم آقا من 3.850 قیمت دارم! که قبول کردن این مبلغو
خلاصه بعد از پرداخت مسئولش رفت از انبار یه موتور آورد و شروع کرد به راه اندازی و به آخرش که رسید بعد از روشن کردن دیدیم چراغاش کار نمیکنه! منو میگی؟ اینحوری :vardane:

آفا چشتون روزِ بد نبینه موتورو ریخت بیرون کلی ور رفت درست نشد. برداشت برد یخورده بالا تر یه موتور سازی بود داد دست اون! موتور سازام که اصلا درک نمیکنن آقاجون موتور صفره!!! زد ترکوند

اصن اشکم درومده بود. اونم سر در نیاوردو موتورو برگردوندم نمایندگیو طرف رفت یکی دیگه آورد مه ماشاالاه همشونم زده داشتن!!

خلاصه سوار شدیم اومدیم تا خونه. از سواریش خیلی لذت بردم در مقایسه با رهرو که قبلش سوار میشدم

فعلا 50 تا بیشتر باهاش نرفتمو دنده ها نرمو کلا سواری عالیه. با بیمه ی رازی 280 تومنی و خورده خرجاش 4.300 آب خورد:26:

Seyed.mahdi
16-01-1395, 06:04 قبل از ظهر
آقا سلام به دوستان گل

منم بلخره بعد از چند ماه تحقیق دیروز رفتم نمایندگی احسان و یک دستگاه باکسر 150 سی سی طرح رینگ به رنگِ مشکی خریداری نمودم

قیمتو 3.900 گفتن که من گفتم آقا من 3.850 قیمت دارم! که قبول کردن این مبلغو
خلاصه بعد از پرداخت مسئولش رفت از انبار یه موتور آورد و شروع کرد به راه اندازی و به آخرش که رسید بعد از روشن کردن دیدیم چراغاش کار نمیکنه! منو میگی؟ اینحوری :vardane:

آفا چشتون روزِ بد نبینه موتورو ریخت بیرون کلی ور رفت درست نشد. برداشت برد یخورده بالا تر یه موتور سازی بود داد دست اون! موتور سازام که اصلا درک نمیکنن آقاجون موتور صفره!!! زد ترکوند

اصن اشکم درومده بود. اونم سر در نیاوردو موتورو برگردوندم نمایندگیو طرف رفت یکی دیگه آورد مه ماشاالاه همشونم زده داشتن!!

خلاصه سوار شدیم اومدیم تا خونه. از سواریش خیلی لذت بردم در مقایسه با رهرو که قبلش سوار میشدم

فعلا 50 تا بیشتر باهاش نرفتمو دنده ها نرمو کلا سواری عالیه. با بیمه ی رازی 280 تومنی و خورده خرجاش 4.300 آب خورد:26:

سلام داداش جون
مبارک باشه ان شاءالله.
چرخش برات بچرخه.

گفتید رینگش مشکیه؟! یه عکسِ قشنگ بزارید ببینیم.
رینگ مشکی تا حالا ندیده بودم.

موفق باشید
یا علی مدد

farhadd
16-01-1395, 12:31 بعد از ظهر
سلام داداش جون
مبارک باشه ان شاءالله.
چرخش برات بچرخه.

گفتید رینگش مشکیه؟! یه عکسِ قشنگ بزارید ببینیم.
رینگ مشکی تا حالا ندیده بودم.

موفق باشید
یا علی مدد

رنگ موتور مشکیه نه رینگ....

guitarist
16-01-1395, 11:24 بعد از ظهر

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

بعد از طی 80 کیلومتر روغنو خودم عوض کردم . ولی بعضی وقتا دنده 1 به 2 عجب صدای بدی میده :wow:

vahid0098
17-01-1395, 07:04 بعد از ظهر
سلام

آخرین بار بنزین سوپر زدم احساس میکنم سرعت کمتر شده! امروز تو شهید همت فشاری که تو سرعت 95 روش بود الان رو سرعت 85 احساس میکردم روشه.
عزیزان تجربه ای با بنزین سوپر با این موتور دارند؟

یک سوال دیگه اینکه اگر هر روز، روزی تقریبا 5 الی 15 کیلومتر با سرعت بالای 80 تا برم با این موتور، آیا بعد از مدتی ، مثلا یک سال موتور آسیب نمی بینه؟ یعنی به خرج نمی افته؟ یا توانش کاهش پیدا نمیکنه؟(بخاطر فشاری که در سرعت بالا به موتور میاد)

عزیزانی که تجربه موارد بالا رو دارند لطفا راهنمایی کنند که منتظریم. لطفا دریغ نفرمایید

یعنی بوکسر سواری نداره این فروم که جواب مارو بده؟؟!!

با عرض معذرت
بسیار ممنون از عزیزان

سلام

من 125 سی سی باکسر رو 6 ماه هست خریدم و تو این مدت تجربه کردم استفاده از بنزین سوپر تاثیر مثبت داره تا بنزین معمولی تازه من هر باز بنزین میزنم یک مقداری هم اکتان میریزم داخل باک.
سرعت موتور تو دوره آببندی 75 تا هست و لرزش داره ولی بعد از اولین آچارکشی لرزش کلا برطرف میشه و الان باهاش 2700 تا رفتم الان راحت 2 ترک با 170 کیلو وزن موتور 100 تا رو میره فشار هم همچین زیاد نیست و تازه روز 5 عید بود از پونک میومدیم 2 ترک تو کفی باد هم از پشت میزد 110 تا قشنگ میره نیازی هم نیست که پلاستیک و فیلتر و ... رو باز کنی یا بلایی سر موتور بیاری آببندی که بشه سرعت بهنر میشه فقط بنزین سوپر بزن اگر خواستی یک قلوب اکتان هم بریز تو 12 لیتر و روغنش رو هم بعد دوره آبندی که تند تند عوض میکنی هر 2500 تا عوض کن من چند تا روعن عوض کردم بهران سوپر پیشتاز از بقیه یهتر بود و ارزونتر روغن خارجی ریهتم یک بار خوب نبود super pishtaz 20 50 w SM بریز توش.
موقع روغن عوض کردن هم حتما اون توری سفید پلاستیکی رو بیار بیرون انتهاش یک مگنت داره براده ها رو گرفته و اون رو تمیزش کن اگر هم میتونی خودت روغن عوض کن و بزار روغن کاملا خالی بشه چون تعویض روغنی نمیزاره کامل خالی بشه و روغن نو با کهنه مخلوط میشه
در ضمن به شدت مراقب باش یک مقدار هم روغن اضافی نریزی توش به خصوص تعویض روغنی که روغن رو کله میکنه اون تو و شمع رو به ... میده من سر یک بار روغن زیاد ریختن که اون هم از گیج نگاه میکردی روی خط ماکزیمم بود کلی دردسر کشیدم شمع رو باز کردم انگار جرم چند ساله گرفته بود و تمیزش کردم و بستم ولی 2 ماه پیش مجبور شدم شمع نو بخرم چون انگار موتور ریپ میزد اولش فکر میکردم بنزین نمیرسه به انجین و کلی فکر دیگه اما شمع بوش مطابق دفترچه خریدم و بستم روش (با اینکه شمع خودش طاهرا سالم بود و فاصله الکترود تنظیم بود و ...) همه مشکلات حل شد حتما میزان روغنی مه میریزی رو دقت زیادی کن وسط گیج یالاتر نره
الان ما من بدون هیچ گونه دستکاری 100 تا راحت 2 ترک میره تازه 25 سی سی هست.

guitarist
24-01-1395, 03:56 قبل از ظهر
آقا این بوقِ باکسر عجب چیزِ مسخره ایه . بوقِ آپاچی چنده؟ کسی قیمت داره؟ مرسی

Seyed.mahdi
25-01-1395, 11:10 قبل از ظهر
آقا این بوقِ باکسر عجب چیزِ مسخره ایه . بوقِ آپاچی چنده؟ کسی قیمت داره؟ مرسیبوقشون فکر کنم یکیه. فقط پالس و آپاچی بوقش دوتاییه بوکسر یکی.

guitarist
25-01-1395, 03:31 بعد از ظهر
آره یکیه ولی صداش واقعا ضعیفه و تو جا های شلوغ اصلا فایده نداره! بوق هوندام که لیزر بود باز بهتر بود

alivw71
04-02-1395, 10:32 بعد از ظهر
سلام به اساتید گرامی
دوستانی که این موتور را دارند نظرشان چیست؟ کیفیت ، سواری ، خرج ، بنزین چطور هست؟
مدل پره ای یا رینگی ، کدوم را توصیه میکنید؟

MANHUNT
05-02-1395, 08:33 قبل از ظهر
سلام به اساتید گرامی
دوستانی که این موتور را دارند نظرشان چیست؟ کیفیت ، سواری ، خرج ، بنزین چطور هست؟
يكي از تنها موتورهايي كه قيمتش بالا رفته همين بوكسر ١٥٠ هستش بخاطر فروش زيادش براي پيك موتوري هم خيلي استفاده ميشه چون موتور كم خرج كم مصرف و كم اصتحلاكي هستش چهار دنده مثل سي جي ميخوره وزنش خوبه سواري نرم و خوبي داره كيفيت سواريش و امنيتش يك سر و گردن از سي جي بالاتره قبلا صفر اين موتور٣٤٠٠ بوده الان ٣٨٠٠ شده تقريبا در كل موتور خيلي خوبي هستش

Seyed.mahdi
05-02-1395, 06:20 بعد از ظهر
سلام به اساتید گرامی

سلام عزیز
سواریش نرم و راحته. کیفیت انجین و گیربکس رو بهتره اساتید نظر بدن. البته بنده بعضی مواقع مقدار کمی با گیربکسش درگیری داشتم :gigglesmile: کلا فکر میکنم گیربکسش خیلی جالب نیست البته از سی جی های بهتره. مخصوصا محل قرار گیریه اهرمش. میتونید بدون بلند کردن پا، با پنجه پا دنده زیاد کنید و با پاشنه پا معکوس بدید.
کیفیت رنگ باکش خوب نیست. سریع خش میگیره. باید مراقبت کنید.

بنده با سرعتش مشکل داشتم! کلا سرعتش جالب نیست. البته تا 60 تا شتابش خوبه.
ترمز هاش لنتیه و خوب به دیسکی نمیرسه و امنیت دیسکی رو نداره. تو معابر شهری باید بیشتر مواظب باشید چون میخ کوب نیست. ولی در حد خودش خوبه.

مصرفش به طور میانگین خیلی جالب نیست. مخصوصا اگر بار بزنید و فشار بیشتری روش بیارید مصرفش خیلی به دل نمیچسبه. ولی برا رفت و آمد به سره کار بد نیست. بلکه میشه گفت خوبه.
مدل پره ای و رینگیش هم جز ظاهر، فرق های دیگش رو نمیدونم. اما ظاهر که یه چیز سلیقه ایه ولی بنده پره ای های قدیمی رو بیشتر میپسندم. با اصالت تره.

یا علی مدد

H_Ali1376
08-02-1395, 07:01 بعد از ظهر
سلام
بیزحمت با عکس نشون میدید که پیچ تخلیه روغنش کجاست؟؟؟؟

guitarist96
12-02-1395, 11:40 بعد از ظهر
سلام
بیزحمت با عکس نشون میدید که پیچ تخلیه روغنش کجاست؟؟؟؟

این پیچ کارتلشه داداش

guitarist96
19-02-1395, 11:39 قبل از ظهر
سلام به دوستان باکسر سوار :happy4:

من امروز رفتم تهرانپارس برای سرویس اولیه 1500 کیلومتر . همش نگران بودم اما خب خدا رو شکر همه چی به خیر و خوشی تموم شد و راهیِ منزل شدم :29:

کلِ موتورو چک کردو آچارکشیِ کامل . گفت آقا موتورت اصلا گاز نخورده! خلاصه اگه خواستین برین ، اینجا به نظرم خیلی خوب بود. هرگز موتورو دستِ موتور ساز ندین که ... یا علی

amo hosein
20-02-1395, 12:13 قبل از ظهر
سلام به دوستان باکسر سوار :happy4:

من امروز رفتم تهرانپارس برای سرویس اولیه 1500 کیلومتر . همش نگران بودم اما خب خدا رو شکر همه چی به خیر و خوشی تموم شد و راهیِ منزل شدم :29:

کلِ موتورو چک کردو آچارکشیِ کامل . گفت آقا موتورت اصلا گاز نخورده! خلاصه اگه خواستین برین ، اینجا به نظرم خیلی خوب بود. هرگز موتورو دستِ موتور ساز ندین که ... یا علی

شیرینی چقدر گرفت؟همون پیرمرد لاغره بود؟

guitarist96
20-02-1395, 07:07 بعد از ظهر

والا اونجا پیر مرد ندیدم من. یه بابایی بود نسبتا جوان . در حد دش یه چیزی دادم بش

saeed.he
30-02-1395, 05:25 بعد از ظهر
پیر مرد لاغره تو گمرکه. [emoji1]

Sent from my HTC One E9PLUS dual sim using Tapatalk

amo hosein
30-02-1395, 09:23 بعد از ظهر
من که بردم گارانتی شیرینی رو گرفت.
اگه قرار باشه برا یه آچارکشی شیرینی داد خوب موتور رو میدیم دست تعمیر کار محل...

- - - Updated - - -

پیر مرد لاغره تو گمرکه. [emoji1]

Sent from my HTC One E9PLUS dual sim using Tapatalk

قبلا یه وسپا داشت تو خدمات پس از فروش تهرانپارس

313enghelabi
11-03-1395, 09:01 بعد از ظهر
آره عزیز. اون بنده خدا چنان قسم میخورد که سخته بگیم اشتباهه.
البته عرض کردم. به طور عادی نه، بلکه با کندن اون تکه پلاستیکی اینطور میشه. باز میپرسم ببینم چی بود اسمش.
بعد میگفت که نه مصرف سوخت زیاد شده و نه مشکل دیگه ای پیش اومده. البته تا الان که یک هفته-10 روزه اینطور کرده.

.........

بنده هم سفره رو باز کردم اصلا انگار موتور دوباره جون گرفته! خیلی عالی شده. واقعا داشتم ازش نا امید میشدم از بس شتاب و سرعتش کم شده بود. (آخه قبل از گذاشتن طلق و سفره خیلی وارد نبودم و آروم میرفتم برای همین شتاب و سرعتِ اصلیش رو نفهمیده بودم) اما الان که سفره رو باز کردم واقعا موتور جون گرفته. راحت 70-80 تا میره. اما بیشتر از 80 تا دیگه احساس میکنم موتور رو هوا داره میره!:) و بنده هم میترسم بیشتر از 90 برم! البته فکر کنم برای وزن پایین بنده هست (حدود 60 کیلو).

یا علی

آقا میشه اسم دقیق اینو بگید

که چی کار کردید؟
کجا بردید و ....

Seyed.mahdi
11-03-1395, 09:26 بعد از ظهر
آقا میشه اسم دقیق اینو بگید

که چی کار کردید؟
کجا بردید و ....

سلام
داداش چیو میفرمایی؟!

اگر اون پلاستیکه رو میگید عرض کنم که بن ه کندم و هیچ تأثیری در شتاب و سرعت نداشت. (حداقل برای بنده)

ali.motahari
12-03-1395, 12:07 قبل از ظهر
دوستان من شنیدم 125 سی سی این موتور 5 دندس درسته؟واقعا؟حیف این موتور ک 5 دنده نیس

MANHUNT
12-03-1395, 07:26 قبل از ظهر
دوستان من شنیدم 125 سی سی این موتور 5 دندس درسته؟واقعا؟حیف این موتور ک 5 دنده نیس
اره داداش پنچ دندس البته ١٥٠ رو هم ميشه ٥ دنده كرد كه خرجش بالاس

guitarist96
14-03-1395, 03:07 بعد از ظهر
سلام به دوستای گل

آقا من بعد از 4 ماه باکسر سوار شدن میتونم بگم که توو مخی ترین جای این موتور اگزوزشه! خیلی بدجا طراحی شده که هر کی رد میشه از جمله ماشین و موتور این اگزوزِ ما رو یه نوازشی میکنن! الان حسابی خط و خش افتاده

دوستان کسی راهی بلده که روش یه روکشی چیزی کشید؟ ممنون میشم ازتون

ali.motahari
15-03-1395, 12:14 قبل از ظهر
سلام به دوستای گل

آقا من بعد از 4 ماه باکسر سوار شدن میتونم بگم که توو مخی ترین جای این موتور اگزوزشه! خیلی بدجا طراحی شده که هر کی رد میشه از جمله ماشین و موتور این اگزوزِ ما رو یه نوازشی میکنن! الان حسابی خط و خش افتاده

دوستان کسی راهی بلده که روش یه روکشی چیزی کشید؟ ممنون میشم ازتون
اگزوز به اون کوچیکی باهاش مشکل داری؟بیشتر موتورای موجود اگزوزشون بزرگتر و جایه بدی نصب شدن
مثلا همین 220 اگزوز به اون بزرگی ک هرکیو دیدم جایی مالونده ک راحت میتونسن اگزوز کوچیکتر و حتی زیر زین ببرنش ولی بحث هزینش ک رسیده انجام ندادن
شما خود اگزوزو میتونی کامل بدی رنگ کوره ای بزنن تا داغ ک شد نسوزه
رو اون محافظ اگزوزم شبرنگ بزن زیاد داغ نمیشه ک طوری شه

Seyed.mahdi
15-03-1395, 09:43 قبل از ظهر
اگزوز های پالس و آپاچی بالاست. تهش هم رو به بالاست، و این باعث میشه کمتر به اینبرو اونبر بگیره اما اگزوز بوکسر هم خیلی بیرون زده و هم پایینه. سریع تر میگیره اینبرو اونبر.

hemoso
15-03-1395, 03:18 بعد از ظهر
با سلام

قابل توجه کسایی که می گن تو سایت باجاج اسمی از باکسر نیست:

guitarist96
15-03-1395, 10:56 بعد از ظهر
اگزوز به اون کوچیکی باهاش مشکل داری؟بیشتر موتورای موجود اگزوزشون بزرگتر و جایه بدی نصب شدن
مثلا همین 220 اگزوز به اون بزرگی ک هرکیو دیدم جایی مالونده ک راحت میتونسن اگزوز کوچیکتر و حتی زیر زین ببرنش ولی بحث هزینش ک رسیده انجام ندادن
شما خود اگزوزو میتونی کامل بدی رنگ کوره ای بزنن تا داغ ک شد نسوزه
رو اون محافظ اگزوزم شبرنگ بزن زیاد داغ نمیشه ک طوری شه

آقا کجاش کوچیکه! باید باهاش بری توو شهر تا بفهمی هر کی رد میشه میماله. با داغ شدنش اصلا مشکلی ندارم ، خودم توو فکرمه یه مقوایی چیزی رو با اسپری رنگ کنم بپیچم دورش

- - - Updated - - -

اگزوز های پالس و آپاچی بالاست. تهش هم رو به بالاست، و این باعث میشه کمتر به اینبرو اونبر بگیره اما اگزوز بوکسر هم خیلی بیرون زده و هم پایینه. سریع تر میگیره اینبرو اونبر.

آره داداش دقیقا

ali.motahari
15-03-1395, 11:41 بعد از ظهر
آقا کجاش کوچیکه! باید باهاش بری توو شهر تا بفهمی هر کی رد میشه میماله. با داغ شدنش اصلا مشکلی ندارم ، خودم توو فکرمه یه مقوایی چیزی رو با اسپری رنگ کنم بپیچم دورش

- - - Updated - - -

آره داداش دقیقا

حقیقت من هم بوکسر
150داشتم هم پالس 220 الان دارم
یه دفه حتی یه خشم نیوفتاد روش ولی 220 اگزوزش چند بار حواسم نبود خش شد ک میخام عوضش کنم آخه خیلی بدم میاد اگزوز برند میخام بندازم ک نسبتا یکم کوچیک تر باشه تو رانندگی از جاهای تنگ ک میخای برم بیشتر حواسم به عقبو اگزوزه
:)

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

آره داداش دقیقا

حقیقت من هم بوکسر
150داشتم هم پالس 220 الان دارم
یه دفه حتی یه خشم نیوفتاد روش ولی 220 اگزوزش چند بار حواسم نبود خش شد ک میخام عوضش کنم آخه خیلی بدم میاد اگزوز برند میخام بندازم ک نسبتا یکم کوچیک تر باشه تو رانندگی از جاهای تنگ ک میخای برم بیشتر حواسم به عقبو اگزوزه
:)

Mehran KJ
17-03-1395, 07:26 بعد از ظهر
دوستان سلام
2 هفته ایه ک باکسر 150 گرفتیم ما،ولی 3 تا مشکل داره
الان 800تا رفته میخوای ک راه بیوفتی موتور هن هن میکنه
دنده 2ش خیلی بد جا میره،انگار اصلا دلش نمیخواد بره 2
گیر بکسشم زوزه میکشه
میخواستم ببینم کسی ازین مشکلات داشته؟

VAHID
17-03-1395, 07:47 بعد از ظهر
دوستان سلام
2 هفته ایه ک باکسر 150 گرفتیم ما،ولی 3 تا مشکل داره
الان 800تا رفته میخوای ک راه بیوفتی موتور هن هن میکنه
دنده 2ش خیلی بد جا میره،انگار اصلا دلش نمیخواد بره 2
گیر بکسشم زوزه میکشه
میخواستم ببینم کسی ازین مشکلات داشته؟
کاربراتور رو تنظیم کنید و روغن موتور رو هم تعویض کنید و کلاچ رو رگلاژ کنید

Mehran KJ
17-03-1395, 08:08 بعد از ظهر
روغنو 150تا عوض کردم
پیچ گازشو تنظیم کردم فقط
کلاجشم وسطه،اخه همه دنده ها خوب جا میره،فقط 2 خیلی بد جامیره
میخوام ببرمش تعمیرگاهشون،نمیدونید کدوم خوبه؟

hsnsadeghi
17-03-1395, 09:06 بعد از ظهر
با سلام خدمت دوستان
بالاخره پس از 4 سال کار مداوم سیستم امنیتی برای موتورسیکلت و خودرو ساختم و به تولید انبوه رسوندم!

با اجازه مدیریت سایت یک تاپیک ایجاد کردم و مشخصات سیستم رو گذاشتم!!

با تشکر از توجه شما!

guitarist96
18-03-1395, 11:10 بعد از ظهر
روغنو 150تا عوض کردم
پیچ گازشو تنظیم کردم فقط
کلاجشم وسطه،اخه همه دنده ها خوب جا میره،فقط 2 خیلی بد جامیره
میخوام ببرمش تعمیرگاهشون،نمیدونید کدوم خوبه؟

آقا باکسرا کلا همینجورین . برای اینکه دنده 2 صدا نده باید موتورو توو دور بندازی و بدون مکث دنده 2 رو بهش بدی. تا 1600 کیلومتر مدارا کن باهاش ردیف میشه

Mehran KJ
19-03-1395, 05:40 بعد از ظهر
آقا باکسرا کلا همینجورین . برای اینکه دنده 2 صدا نده باید موتورو توو دور بندازی و بدون مکث دنده 2 رو بهش بدی. تا 1600 کیلومتر مدارا کن باهاش ردیف میشه
منم به همین نتیجه رسیدم
بردمش نمایندگی،کلاجمو الکی تنظیم کرد
بهش گفتم با این موتور سر گاز ک میری ی صدایی مث زوزه کشیدن گیربکس میده
خودش سوار شد،گفت اون صدای قدرت گیربکسه!!!!!!!!!
من ک فعلا بیخیال شدم تا 1500 تا برسه بدمش آچار کشی

guitarist96
19-03-1395, 10:06 بعد از ظهر
منم به همین نتیجه رسیدم
بردمش نمایندگی،کلاجمو الکی تنظیم کرد
بهش گفتم با این موتور سر گاز ک میری ی صدایی مث زوزه کشیدن گیربکس میده
خودش سوار شد،گفت اون صدای قدرت گیربکسه!!!!!!!!!
من ک فعلا بیخیال شدم تا 1500 تا برسه بدمش آچار کشی

آره داداش . از من میشنوی اصلا حرف نمایندگیو گوش نده . اون از خداشه موتورت خراب شه که تیغت بزنه . مثلا میگن روغن فقط بهران سوپر پیشتاز بریز ولی اصلا خوب نیست

من از اول ریختم . الان که پر گاز میرم انگشتیا صدا میده . حالا کاسترول گرفتم بریزم ببینم چی میشه :icon_pf _99_: امروزم که رفتم زینو باکو روکش کردم

mortezanasiri
20-03-1395, 02:20 بعد از ظهر
دوست عزيز كلا بوكسر اينجوريه فقط حواست به روغن باشه به نظر من بهران نريز من بوكسر داشتم دنده سه زوزه افتاده بود مباركت باشه موتور محشريه خيلى كاريه

MANHUNT
20-03-1395, 10:23 بعد از ظهر
ايرانول بريزيد واقعا روغن خوبيه موتورتون هم كم صدا تر ميشه هم نرم تر ميشه فقط كافيه امتحان كنيد قيمتش هم مناسبتره نسبت به سوپر پيشتاز

Mehran KJ
21-03-1395, 12:22 قبل از ظهر
آره داداش . از من میشنوی اصلا حرف نمایندگیو گوش نده . اون از خداشه موتورت خراب شه که تیغت بزنه . مثلا میگن روغن فقط بهران سوپر پیشتاز بریز ولی اصلا خوب نیست

من از اول ریختم . الان که پر گاز میرم انگشتیا صدا میده . حالا کاسترول گرفتم بریزم ببینم چی میشه :icon_pf _99_: امروزم که رفتم زینو باکو روکش کردم
والا من از چند نفر شنیده بودم بهران پیشتاز عالیه و این حرفا، ولی منم حس میکنم از روغنه،فردا آترود میریزم توش ببینیم چی میشه
ولی من هم با مغازه احسان، هم با نمایندگی اتمان حجت کردم،گفتم من الان آوردم میگم این مشکلارو داره،فردا نندازید تقصیر منا.
راجع ب گارانتی اولش اطلاعات داری؟تو گمرکیه میگفت ۷ صبح بیا وقت میدم بهت ک زودتر کارت انجام شه،خیلیم شلوغ بود.سمت ستارخان برم بهتر نیس؟

- - - Updated - - -

دوست عزيز كلا بوكسر اينجوريه فقط حواست به روغن باشه به نظر من بهران نريز من بوكسر داشتم دنده سه زوزه افتاده بود مباركت باشه موتور محشريه خيلى كاريه
اقا مرسی.اره خدایی ب غیر گیربکسش خیلی ردیفه.موتور مطمعنیه.راجع ب روغنم تقصیر این بی قانونیه مملکتمونه.اگه بخوای روی اطلاعات رو قوطی روغن توجه کنی،بهران از آترودو کاسترول بهتره.منم گول همینو خوردم،فک نمیکردم تو استاندارد جهانی دست ببرن!!!!

- - - Updated - - -

ايرانول بريزيد واقعا روغن خوبيه موتورتون هم كم صدا تر ميشه هم نرم تر ميشه فقط كافيه امتحان كنيد قيمتش هم مناسبتره نسبت به سوپر پيشتاز
قیمتشو دارید؟هم ۱ لیتر هم ۴ لیتر
این بحث روغن خیلی چیز پیچیده و مبهمیه

313enghelabi
29-03-1395, 03:13 بعد از ظهر
- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

بعد از طی 80 کیلومتر روغنو خودم عوض کردم . ولی بعضی وقتا دنده 1 به 2 عجب صدای بدی میده :wow:

آقا این باکسرتو از کجا خریدی؟

من نمایندگی ولیعصر رو رفتم با گمرک رو این مدلی که روی چراغ جلوش ی فلاپ مانند وصل شده نداشتند!!!!
بعد اولین باره می بینم چرخش پره ای نیست:3ztzsjm:
من اون رنگ مشکی تمامش که نوشتشم دورش نارنجیه میخوام

+

دوستان این روغن موتوره آترود و ترنس چجوریه؟چون من قیمتش تا 20 تومن برام مهم نیست و چیزی هم که درباره ی روغن باکسر فهمیدم :حداکثر باید SL
و حداقل SJ شما کودوم رو پیشنهاد میکنید؟

- - - Updated - - -

سلام
داداش چیو میفرمایی؟!

اگر اون پلاستیکه رو میگید عرض کنم که بن ه کندم و هیچ تأثیری در شتاب و سرعت نداشت. (حداقل برای بنده)
آخه خیلی تعریف کردید که خوب شده. ..

313enghelabi
31-03-1395, 03:27 بعد از ظهر
HELP ME

guitarist96
07-04-1395, 09:12 بعد از ظهر
آقا این باکسرتو از کجا خریدی؟

من نمایندگی ولیعصر رو رفتم با گمرک رو این مدلی که روی چراغ جلوش ی فلاپ مانند وصل شده نداشتند!!!!
بعد اولین باره می بینم چرخش پره ای نیست:3ztzsjm:
من اون رنگ مشکی تمامش که نوشتشم دورش نارنجیه میخوام

+

دوستان این روغن موتوره آترود و ترنس چجوریه؟چون من قیمتش تا 20 تومن برام مهم نیست و چیزی هم که درباره ی روغن باکسر فهمیدم :حداکثر باید SL
و حداقل SJ شما کودوم رو پیشنهاد میکنید؟

- - - Updated - - -

آخه خیلی تعریف کردید که خوب شده. ..

من 95/1/14 به قیمت 3.850 از نمایندگیِ احسان خیابون ولیعصر خریدمش که جدیدن شنیدم بخاطر استقبال کم با مدل پره ایش هم قیمت شده

mogrem
08-06-1395, 09:09 بعد از ظهر
سلام امروز یه باکسر 150 مدل 94 خریدم با 2400 کارکرده 8ماه بیمه 2وهشصد خریدم مثل صفره کلی چونه زدم 3 میگفت شب که شد مغازه دار زنگ زد گفت بیا واست 3 بفروشم اش مشتری داره فردا ببینم چی مشه خیلی نرم بود انقدر نرم بود که حوصله ادم سر میره هر کاری کردم بیشتر از 90 نرفت کسی با این مصافت طولانی نرفته چون استیل نشستن خیلی راحته ولی بعد از 70 تا انگار بهش فشار میاد سایت خیلی داغونه نمیشه عکس گذاشت

al!r3za
24-07-1395, 10:24 بعد از ظهر
سلام. دوستان یکی دو هفته‌ست با سردتر شدن هوا موتور بعضی موقع‌ها خاموش میشه. قبلا خوب بود. الان وقتی ایستادم یا پشت چراغ قرمزم خاموش می‌کنه. یا بعضی مواقع وقتی کلاج میگیرم و دور موتور پایین میاد تو دنده‌های بالاتر هم حتی خاموش میشه. همیشه باید یکم گاز بدم. مشکل چیه؟
پیچ کاربراتور رو تنظیم کنم یا مشکل چیز دیگه‌ایه؟
ممنون

M@hdi
25-07-1395, 06:38 قبل از ظهر
سلام
یه خرده دور موتور رو زیاد کن رو 1.5 باشه خوبه .... واسه هوای کاربراتور هم می تونه باشه ... صبح ها یه کم بذار گرم بشه بعد حرکت کن

Ali
25-07-1395, 09:33 قبل از ظهر
سلام امروز یه باکسر 150 مدل 94 خریدم با 2400 کارکرده 8ماه بیمه 2وهشصد خریدم مثل صفره کلی چونه زدم 3 میگفت شب که شد مغازه دار زنگ زد گفت بیا واست 3 بفروشم اش مشتری داره فردا ببینم چی مشه خیلی نرم بود انقدر نرم بود که حوصله ادم سر میره هر کاری کردم بیشتر از 90 نرفت کسی با این مصافت طولانی نرفته چون استیل نشستن خیلی راحته ولی بعد از 70 تا انگار بهش فشار میاد سایت خیلی داغونه نمیشه عکس گذاشت
مبارکه بله ضریب دنده هاش سنگینه و قدرتی ای کاش 5دنده بود مسافت طولانی بهتره بیشتر 80 85 نرین باهاش

rayanita
05-08-1395, 11:54 قبل از ظهر
دوستان ی سوال

موتور 93 و کم کارکرده, بیشتر اوقات خوابه

اما تازگی تو ترافیک دنده معکوس به سختی جا میره

مشکل چیه؟

Mehran KJ
27-10-1395, 03:56 بعد از ظهر
رفقا سلام
کسایی که روغن موتورو خودشون عوض میکنن لطفا کمکم کنن.موقع تعویض روغن وقتی که روغنو میریزم گیج پر میشه،ولی هنوز
تقریبا حدود 100سی سی روغن مونده تا 1 لیتر روغن بریزم توش!!!البته بدون فیلترا...چون 4 لیتری میگیرم و 1لیتر جدا میکنم،شک کردم ک زیاد میریزم،ولی آخر 4 لیتری یکمم اضافه اومد!!!گیج زودتر پر میشه ینی؟

8446215713
27-10-1395, 08:59 بعد از ظهر
رفقا سلام
کسایی که روغن موتورو خودشون عوض میکنن لطفا کمکم کنن.موقع تعویض روغن وقتی که روغنو میریزم گیج پر میشه،ولی هنوز
تقریبا حدود 100سی سی روغن مونده تا 1 لیتر روغن بریزم توش!!!البته بدون فیلترا...چون 4 لیتری میگیرم و 1لیتر جدا میکنم،شک کردم ک زیاد میریزم،ولی آخر 4 لیتری یکمم اضافه اومد!!!گیج زودتر پر میشه ینی؟
این تا حدی طبیعیه. اون روغن جدیدی که میریزی هنوز به قطعات نرسیده. وقتی روشن کنی روغن به اونا میرسه و درجه گیج میاد پایین. یک عامل دیگه هم به نظر من اینه که روغن قبلیو خوب خالی نکردی. چند بار موتور رو کج و راست کن. وقتی روغنت خالی شد روشنش کن گاز بده بزار 5 6 ثانیه کار کنه دوباره خاموش کن. دوباره کج و راستش کن میبینی که باز روغن میاد بیرون.
از موتورت راضی هستی؟ ترمزاش چطوره؟ مدل رینگی یا پره ای؟ منم میخوام باکسر بخرم. قیمت چنده؟ قطعاتش تو بازار هست؟

Mehran KJ
29-10-1395, 12:22 بعد از ظهر
کج و راستش میکنم،منم فک میکنم ک درسته،چون بعد ریختن روغن موتورو روشن میکنم،روغن اضافه ته گیج نیس.
واقعیت موتورآقامه،عید گرفتیم.ترمزاش و امنیتش خیلی خوبه، خیلی پایدار از سی جیه.من پره ایشو گرفتم، ب نظرم رینگی نگیر، چون مث اینکه لوازمش نیس.من ۳۹۰۰ گرفتم.همه چیش هس تو بازار،موتورش جوریه ک قطعات لازم نمیشی،فقط قطعات مصرفی میخواد ک اونم هس.تنها ضد حال این موتور گیربکسشه، همشون صدا میدن، همشون دنده دوشون بد جا میره،ولی عادت میکنی،بخر شک نکن

al!r3za
18-11-1395, 11:13 قبل از ظهر
سلام به همه دوستان.
همیشه کنار موتور و دور انجین و بغل دنده و ترمز روغن میریخت و سیاه میشد. دیروز که برده بودم برای تعویض روغن، تعمیرکار گفت که واشرش شکسته (اصطلاح دقیقش یادم نیست) و اینکه همه باکسرها این مشکل رو دارن. گفت که ۸۰ تومن میگیره درستش کنه.
به نظرتون اگر تعمیر نشه بعدا به مشکل برمیخوره؟ و اینکه مبلغی که گفته درسته یا بالاست؟
ممنون از همه.

alivw71
29-11-1395, 02:57 قبل از ظهر
سلام
باکسر 5.5 میلیون شده؟

al!r3za
29-11-1395, 02:31 بعد از ظهر
سلام به همه دوستان.
همیشه کنار موتور و دور انجین و بغل دنده و ترمز روغن میریخت و سیاه میشد. دیروز که برده بودم برای تعویض روغن، تعمیرکار گفت که واشرش شکسته (اصطلاح دقیقش یادم نیست) و اینکه همه باکسرها این مشکل رو دارن. گفت که ۸۰ تومن میگیره درستش کنه.
به نظرتون اگر تعمیر نشه بعدا به مشکل برمیخوره؟ و اینکه مبلغی که گفته درسته یا بالاست؟
ممنون از همه.
ممنون میشم جواب بدید.

بسم الله الرحمن الرحیم
30-11-1395, 12:12 بعد از ظهر
سلام
به دلیل اینکه موتورهای کاربراتوری دیگه پلاک نمی شن یه عده از این موقعیت سو استفاده کردن و موتورهای پر فروش مثل باکسر 150 یا اونایی که موجودیشون داره تموم می شه رو با قیمت های فضایی می فروشن، این وضع تا موقه ای که موتورهای 125 طرح هندا و باکسر 150 و آپاچی و پالس 150NS و 200NS تبدیل به انژکتور شوند ادامه دارد که حداقل تا 06/96 و حداکثر حدود سال 97 به طول می انجامد.

alivw71
03-12-1395, 12:11 قبل از ظهر
سلام
به دلیل اینکه موتورهای کاربراتوری دیگه پلاک نمی شن یه عده از این موقعیت سو استفاده کردن و موتورهای پر فروش مثل باکسر 150 یا اونایی که موجودیشون داره تموم می شه رو با قیمت های فضایی می فروشن، این وضع تا موقه ای که موتورهای 125 طرح هندا و باکسر 150 و آپاچی و پالس 150NS و 200NS تبدیل به انژکتور شوند ادامه دارد که حداقل تا 06/96 و حداکثر حدود سال 97 به طول می انجامد.

واقعا کار اشتباهی میکنند!!!! اگر طرف موتور انژکتوری تحویل بگیره میتونه بعدا کاربراتوریش کنه. ولی دبگه 5 میلیون خیلی وحشتناکه برای باکسر! خوب مگه انژکتور جدیدتر نیست نسبت به کاربراتور؟ چرا دیگه همچین کار بیهوده ای میکنند؟
من میخواستم باکسر بگیرم تو همین ماه ولی با این قیمتا پشیمون شدم فعلا تا ببینم بعد عید چی میشه.

alivw71
30-12-1395, 09:42 بعد از ظهر
سلام به همه
قیمت باکسر 150 از 5.200 برگشت به 4.100 که علت کاهش قیمت نبود خریدار بوده و بازار یک مدت دچار افت شد!!!!! اگر بخوان قیمت رو با افزایش بدن بدون شک تمام شرکت ها دچار مشکل میشن و خریداری نیست که برای یک باکسر یا هندا cg 125 بالای 3.500 پول بده و با انژکتور شدن موتورها از امسال و افزایش قیمت احتمالی باید منتظر بود که چه وضعیتی در مورد قیمت ها وضع میشود و نبود خریدار باعث میشود قیمت ها نجومی نشود و بازار کمی کنترل شود.

controllove
10-01-1396, 06:34 بعد از ظهر
سلام دوستان
یه سوال داشتم
الان‌یه مدل ۹۳ دیدم میخام بر دارم از دست
چطوری کامل تستش کنم
من طرح‌هندا داشتم و یکم فنی هستم
قیمت ۹۳ الان حدودا چقدر هست
ممنون‌ میشم جواب بدید

alivw71
07-02-1396, 10:43 بعد از ظهر
سلام دوستان
یه سوال داشتم
الان‌یه مدل ۹۳ دیدم میخام بر دارم از دست
چطوری کامل تستش کنم
من طرح‌هندا داشتم و یکم فنی هستم
قیمت ۹۳ الان حدودا چقدر هست
ممنون‌ میشم جواب بدید

سلام و درود
بستگی به کارکردش داره و وضعیت موتوری و بدنه ، چون عمر این موتور بیشتر از 2 سال شده اگر قیمت بدیم به نسبت وضعیت قیمت روز بازار چیزی حدود 2.5 میلیون تا حداکثر 3 میلیون اگه تمیز و مرتب باشه و بیمه حداقل 6 ماه داشته باشه.

- - - Updated - - -

قیمت باکسر نمایندگی : 4.100.000 / چهار میلیون و صد هزار تومان
هنوز انژکتوری نیومده حدود 450 هزار دستگاه موتورسیکلت کاربراتوری تو انبارها موندن که برای پلاک شدن نامه زدن به راهنمایی رانندگی .
کلی کارگر هم بیکار شدن متاسفانه به علت توقف تولید برخی شرکت ها.

mardan
10-02-1396, 03:54 بعد از ظهر
سلام دوستان یه سوال
میشه کیلومتر باکسر ۱۵۰ رو روی باکسر ۱۲۵ سوار کرد؟

BKING
10-02-1396, 04:56 بعد از ظهر
سلام دوستان یه سوال
میشه کیلومتر باکسر ۱۵۰ رو روی باکسر ۱۲۵ سوار کرد؟
بله می شه

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

mardan
10-02-1396, 07:33 بعد از ظهر
بله می شه

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

ممنون از پاسختون.کار خودم هست یا ببرم پیش کسی؟ فقط سرعت سنج و چراغ خلاص کار کنه برام کافیه