توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درگذشت یکی از بزرگان سنگین سوار شیراز
dariush
17-04-1391, 01:20 قبل از ظهر
سلام خدمت دوستان
2 روز پیش (4 شنبه) حدود ساعت 10.30 یکی از سنگین سواران معروف شیراز به نام علی بی تعب در یکی از بولوار های شیراز( بولوارجمهوری) با یکی از دوستاش پشت سرش با موتور میرفته که یه دختره جلوش سبز میشه و میزنه به دختره دو نصف میشه و ترک نشین پشتی قطع نخاع میشه و فوت می کنه و خود علی اقا هم به حفاظ های وسط بولوار میخوره و فوت میکنند و در این حادثه وحشتناک 3 نفر جانه خودشون رو از دست میدن و امروز هم تشعیع جنازه ایشون بوده ایشون گلد وینگ 1800 و چند موتور دیگه مثل gsx 1000 داشتن و یکی از حرفه ای ترین و با جرات ترین موتور سوار ها بودند ایشالا فردا عکس از اعلامیه درگذشت ایشون میذارم جالبه که توی این اعلامیه عکس ایشون سوار بر موتور هستش:icon_pf _37_::icon_pf _37_:دوستان در موتور سواری خیلی احتیاط کنید
این واقعه تلخو به خانواده محترمشون و همه دوستای عزیزم مخصوصا همه ی موتور سوارا تسلیت میگم.امید وارم که دیگه شاهد همچین وقایع تلخی نباشیم.
یادش گرامی
روحش شاد.
175311753317534
منبع:[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
Alireza Eteraz
17-04-1391, 01:24 قبل از ظهر
خدارحمتشون کنه...
اطلاعی نداریدباچه موتوری بودن؟!؟!
sajjad
17-04-1391, 01:26 قبل از ظهر
خدا بيامورزه.:minzdr:
dariush
17-04-1391, 01:32 قبل از ظهر
خدارحمتشون کنه...
اطلاعی نداریدباچه موتوری بودن؟!؟!
نه نفهمیدم چه موتوری سوار بوده ولی قطعا از این موتور های پلاک دار نبوده و سی سی بالا بوده
Milad_2Rbo
17-04-1391, 02:15 قبل از ظهر
نصفه شبی حالمونو گرفتی . عکس این بابارو چند جا دیده بودم .خدا رحمتش کنه:sad:
flower
17-04-1391, 08:32 قبل از ظهر
خدا رحمتش کنه چقدر سرعت داشته که می زنه به دختره 2 نصف می شه دلیل فوت علی عدم استفاده از کلاه نبوده.
kamangir
17-04-1391, 09:09 قبل از ظهر
وباز هم قاتل خاموش یکی دیگر را از میان ما برد
درگذشت این سنگین سوار رو به همه جامعه موتورسوار ایران تسلیت میگم
درگذشت دونفر دیگه رو هم به خانوادشون تسلیت میگم و برای همه رفتگان علو درجات و بازماندگان صبر ایوب از خداوند خواستارم
[Only registered and activated users can see links] :10:[Only registered and activated users can see links]
nopo
17-04-1391, 10:08 قبل از ظهر
خدايش بيامرزد
M@hy@r
17-04-1391, 10:09 قبل از ظهر
خدا صبر به خانواده هاشون بده
Kami
17-04-1391, 10:12 قبل از ظهر
خبردرگذشت علی بی تعب عزیز چنان سنگین و جانسوز است که به دشواری به باور مینشیند، ولی در برابر تقدیر حضرت پروردگار چارهای جز تسلیم و رضا نیست خداوند قرین رحمتش فرماید
علی یزدانی
17-04-1391, 10:58 قبل از ظهر
خدا بیامرزتش و به خانواده ایشان هم صبر ایوب عنایت کنه
gilanian_1000
17-04-1391, 12:07 بعد از ظهر
خدا رحمت کنه ............
اروین
17-04-1391, 12:36 بعد از ظهر
اسم وعکس وفیلم موتور سواری این بابا رو دیده بودم و اشنا بودم بنده خدا مرد!.تسلیت میگم.کلاه و لباس موتور سواری نداشت 100%
Hamid_brg1325
17-04-1391, 12:59 بعد از ظهر
ممنون از تسلیت گفتن بچه های سایر جاهای ایران عزیز
4شنبه شب با هیو 2پشته رفتیم شهر گشت بزنیم دروازه قرآن هم یه سری رفتیم و گفتیم برا برگشت بندازیم بلوار جمهوری گازش رو بگیریم که دیدیم اواسط بلوار بد ترافیکیه و مامور بازار(اورژانس ندیدیم)
موقعی که از کنارشون رد شدم یه لحظه موتور سنگینو کنار دیدم و پسرخالم گفت حمید موتور پشتش له شده .
نمیدونم چرا من که برای دیدن هر موتور سنگینی حتی ax1 میکشیدم کنار به راه خودم ادامه دادم و پیش خودم گفتم یا گرفتنش یا سریده خورده زمین یا داشته فرار میکرده .
دیگه از فردا صبحش زدیم دل طبیعت تا جمعه عصر و جایی که میرفتیم موبایل آنتن نمیداد .عصر جمع متوجه شدم اون موتوری که دیدم مال علی بوده و ...
بدجور تفریح به دهنم زهزمار شد .
موتورش gsx 1000 جیگری بود که فکر کنم متعلق به نفر پشت سریش بوده که گویا خادم مسجد بوده .
فقط نمیدونم تو این بلوار جمهوری و خصوصا جایی که حادثه پیش اومده عابر پیاده چیکار میکرده؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه بلوار جمهوری 2 لاین غیر همسطح هست و عابر نمیتونه از اون رد بشه .حتما مثله این ... یدفعه برای یه چیزی اومده وسط بلوار بدون اینکه نگاه کنه .
واقعا خدا بیامرزتش .به جرآت باید گفت بهترین موتور سوار شیراز و شاید ایران مرد .
خیلی حرف و حدیثها شاید پشتش بود ولی وقتی باهاش حرف میزدی خاکی بود .یادش بخیر شبی که 3 بار تو ستارخان اون با 1800 (که عشقش بود) و منم با cb400 هی بلوارو دور میزدیم تا همو ببینیم .
در ضمن موتور 1800 و gsx سفیدش هم گذاشته بود گمرک تا سندشون کنه .بنده خدا آرزو به دل موند .
در ضمن علی همیشه کلاه سر میگذاشت و تا جای ممکن لباس برش میکرد و بعید میدونم کلاه سرش نبوده باشه .
اروین
17-04-1391, 01:11 بعد از ظهر
اگه لباس و کلاه سرش میکرد فک نکنم چیزیش میشد مگه تو اون بلوار چند تا میشه رفت. اون هم احتمالا نداشته وسایل ایمنی سرش خرده به جایی
dariush
17-04-1391, 01:12 بعد از ظهر
ایشون با کلاه و لباس بوده ولی انچنان به به این حفاظ های وسط بولوار میخوره که .......
dariush
17-04-1391, 01:17 بعد از ظهر
این بولوار در قسمت هایی دارای بالا . بلندی هستش و شیب داره همونطور که اقا حمید گفتن 2 لاین غیر همسطح هستش و چندین پل عابر پیاده داره ولی چطور این دختره اومده وسط این بولوار خیلی عجیبه
اروین
17-04-1391, 01:29 بعد از ظهر
اخه مگه چندتا سرعت داشته اونم تو بلوار.ترکش کی بوده؟ تو میشناسی؟
dariush
17-04-1391, 01:40 بعد از ظهر
اخه مگه چندتا سرعت داشته اونم تو بلوار.ترکش کی بوده؟ تو میشناسی؟
نه دوست عزیز من نمیشناختمش و اینکه هرچه قدر هم سرعتش باشه اگه یه نفر بیا جلو حتما بهش میزنی اونم با سی سی بالا
pouya
17-04-1391, 01:54 بعد از ظهر
سلام.با بندیت ۱۲۰۰ بودن.پسر با مرامی بود
اروین
17-04-1391, 02:03 بعد از ظهر
ما که تهرانیم ولی تو بچه های شیراز تعریفش رو شنیده بودم.تسلست:icon_pf _37_::icon_pf _37_::icon_pf _37_::icon_pf _37_::icon_pf _37_:
Hamid_brg1325
17-04-1391, 04:57 بعد از ظهر
داریوش من که موقع مراسم دفن شیراز نبودم .رفتی؟
میگفتن از پارامونت(محله اش) تا دارالرحمه براش مراسم گرفتن . مراسم مفصلی بود .هیئت موتورسواری اومده بود یا نه؟
در پاسخ اون دوستمون من تو جمهوری 170 پر کردم .حالا حساب کن با این سرعت یا شایدم بیشتر یه جسمی جلوت سبز شه !!!
آرم سوزوزکی موتورو تو یه نگاه دیدم و شنیدم gsx بوده حالا رفیقمون میگه بندیت بوده شایدم ایشون درست میفرمان .
حالا هر چی بود . روحش شاد
Hamid_brg1325
17-04-1391, 05:01 بعد از ظهر
راستی اینم آدرس سایتش برای اونایی که آشنایی باهاش نداشتن .
عکسهای قشنگی با حرکات نمایشی با چند نوع موتور توش گذاشته که دیدنش خالی از لطف نیست .
[Only registered and activated users can see links]
Kami
18-04-1391, 01:39 بعد از ظهر
به درخواست کاربر sezar تاپیک باز میشه
sezar
18-04-1391, 02:01 بعد از ظهر
آقا **** ممنون. اول در مورد علی بگم : ایشون یکی از بهترین موتور سواران و همچنین موتور فروشا (سنگین) بودن ، متاسفانه هیچ وقت به ایمنی اهمیت نمی داد ، یکبار تصادف بدی داشت و دست چپش عصب انگشت درست و حسابی و نداشت و ااصلا انگشتان دست چپ به خوبی تکان نمی خورد ولی با این حال بازم موتور رو ول نکرد ؛ چند ماه پیش یه تصادف بد دیگه داشت که پاش هم آسیب دیده بود ولی جدی نبود ،
عشق ایشون موتور هوندا گلد وینگ 1800 بود و یک سوزوکی gsxr 1000 که عکس اعلامیه ایشون هم با همون سوزوکی هست ، مهارت خاصی در تکچرخ داشت ، به طوری که تو بلوار شاهد ( یک خیابون که هم دست انداز داره هم کوتاه هم پیچ و خم داره) از اول تا آخر خیابون رو با تکچرخ ( و دست نیمه معیوب) می رفت. معمولا پاتوق ایشون وقت اذان مغرب سر فلکه فخرآباد تو مسجد بود (اسم مسجد یادم نیست)
اگر کسی باهاش دوست میشد امکان نداشت یه موتور بهش نفروشه ، همین چندتا رفیق محله ما که سنگین باز شدن بعد از رفاقت با علی بود ، یکی کاوازاکی خرید یکی هوندا و .... .لی بعد از اینکه یکی از همین دوستای محله با موتور تصادف کرد و داغون شد همه بچه های محل از کف موتور اومدن بیرون ولی علی بازم میخواست وسوسشون کنه که تاثیر نداشت ،
تصادف هم با یه دختره بود تو بلوار جمهوری که خودش و رفیقش سر ضرب میمیرن ولی میگن (دقیق مطمئن نیستم) میگن دختره تو کما هست.
قبلا بیشتر تو کار خرید و فروش ax-1 بود (این موتور تو شیراز خیلی طرفدار داره و بازارش خیلی گرمه ) و هر از گاهی موتور سینگین هم میفروخت ولی تازگیا کلا فقط 600 به بالا کار میکرد ، این موتورش هم تازه خریده بود ، قرار بود بیاره یه سر محله ما که ببینیمش ولی مثل اینکه عزراییل تو نوبت دیدن موتور بوده ،
خیلی خیلی بی احتیاط بود جوری که من یادم نمیاد تو محله ما که از اول تا آخر محل 400 متر هم نیست و وسط این راه 5تا کوچه به خیابون میاد ، با دو چرخ بره و سرعتش زیر 150 تا باشه ،
برخلاف نظر اون دوستی که میگفت همیشه لباس کامل بود من یادم نمیاد ایشون رو بیش از یکبار با لباس کامل ببینم اونم تو مراسم اکیپ فدراسیون، اکثر مواقع حتی کلاه هم نداشت ( حساب کن کلاه مارک shoei یکی دوتا داشت ولی سرش نمیذاشت ) در موقع تصادف هم ایشوون لباس نداشتن حتی کلاه هم نداشتن ، بلوار جمهوری هم برا علی چیزی نبود که نتونه 170 تا پر کنه اونم با موتور بالای 1000 سی سی، من میگم احتمالا ترمز زده به 170 رسیده وگرنه علی هیچ وقت به 170 راضی نمیشد.
اگه **** جون صبر کنه عکس اعلامیه رو هم تو پست بعدی میذارم
dariush
18-04-1391, 02:15 بعد از ظهر
17631 سلام همشهری اسمتو نمیدونم
والا امروز که سوم ایشون بود من اعلامیشو روی بیشتره مغازه های فخر اباد و پشت شیشه ماشینا دیدم (خونه ما نزدیک هستش) من شنیدم از یه دوست فابریک علی که با کلاه بوده
sezar
18-04-1391, 02:17 بعد از ظهر
17639اینم از اعلامیه ، راستی مراسم سوم و هفتم هم امروز مسجد خیرات هست (اگه اشتباه نکنم ساعت 5 تا 7 ) . همونطور که تو پست قبلی گفتم عشقش همین موتور gsxr 1000 بود ، کلاهش هم تو عکس SHOEI هست. کیفیت عکس بالا هست روش کلیک کنید تا بزرگ باز بشه. خدا بیامرزتش ، دوستان فاتحه یادشون نره
(داریوش جون من در مورد اینکه با کلاه در تصادف بوده یا نه زیاد مطمئن نیستم شاید هم داشته ولی لباس کامل نبوده ولی مابقی اطلاعات رو کاملا مطئن هستم)
MOHAMMAD_VIOLIN
18-04-1391, 02:20 بعد از ظهر
دوسته من كه ساكنه شيرازه از اون حادثه خبر داشت_سرعتش بالاي 170بود_من بيشتر واسه اون دختر بيچاره ناراحت شدم نه كسي كه داشت 170 تا تو بلوار ميرفت_تو استان گيلان كه من هستم دقيقا سالي يك سنگين سوار به خاطر حركات بي جا و خطرناك نفله ميشن و جونه چند تا مردم عادي و بي گناه رو هم تو اون تصادفا ميگيرن . من واسه وجود اين آدما متاسفم
yamaha yzf r6
18-04-1391, 02:23 بعد از ظهر
خدا قرین رحمتش کنه من هم خیلی تعریفشون رو شنیده بودم خیلی حالم گرفته شد. جناب داریوش مگه توی خیابون چند تا سرعت داشتند که باعث فوت شدن راکبین موتورشده ؟ و اینکه آیا تجهیزات ایمنی رو داشتند ؟1764217644ای بابا.این هم چند تا عکس از موتورهای علی آقای خدا بیامرز1764017641
sezar
18-04-1391, 02:27 بعد از ظهر
خدا قرین رحمتش کنه من هم خیلی تعریفشون رو شنیده بودم خیلی حالم گرفته شد. جناب داریوش مگه توی خیابون چند تا سرعت داشتند که باعث فوت شدن راکبین موتورشده ؟ و اینکه آیا تجهیزات ایمنی رو داشتند ؟ای بابا.این هم چند تا عکس از موتورهای علی آقای خدا بیامرز
این سوزوکی 1000 همونیه که تو اعلامیش هم هست ، اون یکی رپسول رو هم داشت ولی با سوزوکی بیشتر حال میکرد ، پست من رو بخونی سرعت رو نوشتم ،
باباجون میگم تو کوچه پس کوچه 400 متری زیر 100 تا نمیرفت بعد میگی سرعتش چقدر بوده که هردوشون سر دود رفتن ؟؟ لباس مطمئن هستم نداشته ولی کلاه رو دقیق نمیدونم
amir.cdi
18-04-1391, 02:44 بعد از ظهر
منم تازه فهمیدم باز تسلیت میگم. من که سنگین سوار نیستم ولی جونه من شما ها که سوار میشین لباس و کلاه مناسب استفاده کنید. به قول داییم: اخر موتور سوارم باشی و مواظب باشی یکی ناشی پیدا میشه میزنه بهت!!!!!!!!!!
yamaha yzf r6
18-04-1391, 02:48 بعد از ظهر
به نطر من یک موتورسوار و تقریبا"حرفه ای هیچ وقت نباید توی شهر با این موتورها با سرعت نور حرکت کنه خیابونهای ایران که حساب کتاب نداره هر آن و هر لحظه باید انتظار سبز شدن هر چیزی رو جلوی وسیله خودتون تجسم کنید جزو محالاته که این مورد نباشه .من اون زمانیکه هیوسانگ داشتم با سرعت 140 از نیایش پیچیدم تو یادگار شمال همیشه هر وقت سوار موتور میشدم از تجهیزات استفاده میکردم یهو یه پراید که تو ماشین دو نفر مشغول کار بودند با سرعت 50 تا داشت اون پیچ رو دنده عقب میومد جلو من سبز شد و شانس آوردیم که به خیر گذشت. گذشته از اینها همچنین موتورسواری باید الگوی ایمنی میشد ولی متاسفانه این دوستمون فرمودند که هیچ وقت از تجهیزات ایمنی استفاده نمیکردند و همیشه بی احتیاط بوده باباجان این تجهیزات علاوه بر اینکه جلوه را دو چندان به نمایش میگذارد جان راکب را هم در بیشتر موارد حفظ می کند.عزیزای سنگین سوار خواهش میکنم جون هرکسی که دوستش دارید همیشه و در همه شرایط موقع سنگین سواری از کلاه مطمئن و فک دار و لباس مخصوص استفاده کنید و اگر یک درصد به ذهنتون زد که بابا بیخیال کاسکت کی میذاره تیپ موهام میریزه به هم لباس کی میپوشه میپزم توی گرما اون مادر عزیز و پدر بزرگوارتون رو بیارید جلوی چشماتون.
برای شادی روح علی آقا فاتحه یادتون نره.
اروین
18-04-1391, 02:58 بعد از ظهر
دوسته من كه ساكنه شيرازه از اون حادثه خبر داشت_سرعتش بالاي 170بود_من بيشتر واسه اون دختر بيچاره ناراحت شدم نه كسي كه داشت 170 تا تو بلوار ميرفت_تو استان گيلان كه من هستم دقيقا سالي يك سنگين سوار به خاطر حركات بي جا و خطرناك نفله ميشن و جونه چند تا مردم عادي و بي گناه رو هم تو اون تصادفا ميگيرن . من واسه وجود اين آدما متاسفم
بلوار پل عابر داره.ادم نباید از وسط بلوار رد شه که اونم میگن بلوارش وسطش نرده داشت
amir.cdi
18-04-1391, 03:05 بعد از ظهر
چون بلوار نرده داره ما باید 170km را بریم؟ دوستان ایجا ایرانه ایران شهرداری 3متر نرده بکشه باز میرن بالای نرده میان تو خیابون .
اروین
18-04-1391, 03:16 بعد از ظهر
170 هم اشتباهه.ولی تقصیر دختره بوده.اگه نمیپرید جلوش چیزی نمیشد.میگن خودشم لباس و کلاه نداشت
Kami
18-04-1391, 04:53 بعد از ظهر
خوب دیگه
توضیحات و عکس ها اضافه شد
قفل میشه