PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : lمشاوره برای خرید موتور سیکلت داخل شهری

pedykh
13-04-1391, 07:11 بعد از ظهر
با سلام خدمت همه عزیزان
والا من میخوام یه موتور بگیرم فقط هیچ سررشته ایی توی موتور ندارم راستش تا حالا چندبار هم بیشتر موتور نروندم اما از ماشین خسته شدم و میخوام موتور بخرم
قیمتش تا 20 میلیون اکیه برام ...
برای تو شهر میخوام و اهل race و مسابقه و این حرف ها هم نیستم ...
میخوام یه موتور خوشگل و باکلاس و با ظاهری تک باشه ، چون پزشکم میخوام باهاش بیمارستان برم ، همینجوری همه شکه میشن نمیخوام تازه یه چیز جلف باشه :دی

با تشکر از راهنماییتون

.:ALIREZA NADERI:.
13-04-1391, 08:17 بعد از ظهر
دو گزینه وجود داره برای کار شما
1-ویو انژکتوری هوندا 4200
2-مودناس گلگسی

که من خودم گزینه اول رو پیشنهاد میکنم چون اولا هونداست دوما انژکتوری هست و امتحناش رو پس داده قیمتش هم تقریبا مناسبه
برای اطلاعات بیشتر میتونید به تایپک های زیر مراجعه کنید
[Only registered and activated users can see links]

عابدی
13-04-1391, 09:58 بعد از ظهر
بابا این بنده خدا میگه 20 میلیووووووووووووووووووووو وووووووون دارم اونوقت شما موتور کاب معرفی میکنی؟

عابدی
13-04-1391, 10:01 بعد از ظهر
به نظرم موتورای مسافرتی مثل اونجر و اینا مناسبه.البته نه اونجرا منظورم اینه کلا تو این فاز موتور.

02109002
13-04-1391, 10:36 بعد از ظهر
با سلام خدمت همه عزیزان
والا من میخوام یه موتور بگیرم فقط هیچ سررشته ایی توی موتور ندارم راستش تا حالا چندبار هم بیشتر موتور نروندم اما از ماشین خسته شدم و میخوام موتور بخرم
قیمتش تا 20 میلیون اکیه برام ...
برای تو شهر میخوام و اهل race و مسابقه و این حرف ها هم نیستم ...
میخوام یه موتور خوشگل و باکلاس و با ظاهری تک باشه ، چون پزشکم میخوام باهاش بیمارستان برم ، همینجوری همه شکه میشن نمیخوام تازه یه چیز جلف باشه :دی

با تشکر از راهنماییتون

با سلام

ضمن خوش آمد گویی به شما :khosh:

اول شما باید رانندگی با موتور را یاد بگیرین

سپس نسبت به تهیه یک موتور زیبا ، با کلاس ، با دوام همانند نینجا 250 اقدام کنید

اگر این توان را در خود میبینید که بتوانید به عنوان اولین تجربه روی نینجا بشینید ، من نینجا را به شما پیشنهاد میکنم

با تشکر

pedykh
13-04-1391, 10:42 بعد از ظهر
دو گزینه وجود داره برای کار شما
1-ویو انژکتوری هوندا 4200
2-مودناس گلگسی

که من خودم گزینه اول رو پیشنهاد میکنم چون اولا هونداست دوما انژکتوری هست و امتحناش رو پس داده قیمتش هم تقریبا مناسبه
برای اطلاعات بیشتر میتونید به تایپک های زیر مراجعه کنید

مرسی بابت راهنمایی ولی موتور های قوی تر و بهتر میخوام

به نظرم موتورای مسافرتی مثل اونجر و اینا مناسبه.البته نه اونجرا منظورم اینه کلا تو این فاز موتور.

میشه بیشتر راهنمایی کنید مثلا چی

pedykh
13-04-1391, 10:45 بعد از ظهر
با سلام

ضمن خوش آمد گویی به شما :khosh:

اول شما باید رانندگی با موتور را یاد بگیرین

سپس نسبت به تهیه یک موتور زیبا ، با کلاس ، با دوام همانند نینجا 250 اقدام کنید

اگر این توان را در خود میبینید که بتوانید به عنوان اولین تجربه روی نینجا بشینید ، من نینجا را به شما پیشنهاد میکنم

با تشکر

مرسی دوست گرام ...
اون که اول از همه حتما

تعریف نینجا را زیاد شنیدن ... الان حدودا با چه قیمتی پیدا میشه !!!؟؟؟
بجز اون با یه طرح دیگه چی با این حدود قیمت ها هست !؟

عابدی
13-04-1391, 10:58 بعد از ظهر
به نظره من اینا مدلای اعیونیه موتورن که من خیلی ازشون خوشم میاد.مثلا این گلدوینگ رو ببینید منظورم تو این مدل موتوراس.البته گلد وینگ 100 میلیونه ها.:2i8d4ao:نمیدونم هارلی پیدا میشه یا نه و قیمتشو نمیدونم.باید بچه های با تجربه سایت بیان نظر بدن.یه دونه عکس از باجاج اونجر رو هم میذارم که حدود 3 میلیون و 500 هست.شما ببینین تو این سبک موتورا اگه خوشتون میاد چی پیدا میکنید.

اگرم از اینا خوشتون نیومد نینجا که دوستمون فرمودن عالیه و حدود 16 میلیونه.کاوازاکی نینجا 250 سی سی

motor91
13-04-1391, 11:22 بعد از ظهر
سلام

اين موتور هم سبك هارلي(دو سيلندر) هست كه ساخت كوير موتور ([Only registered and activated users can see links]-tab) هست قيمتش دقيق نميدونم ولي بايد حدود 10 ميليون بالا يا پايين باشه