PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره فقط برای خرید سوزوکی امیکو 250

K.TALAEE
13-04-1391, 02:21 بعد از ظهر
با سلام خدمت اساتید محترم
1- من میخواستم بدونم میشه از بازار اهن (شاداباد) یه سرحال این موتورارو پیدا کرد؟ (اگه جای معتبر میشناسید بگید)
2- موقع خرید این موتورها به چه نکاتی باید توجه کرد؟
3- برای تیونینگ این موتور چه راهکارای میشه استفاده کرد بخصوص که من خودم سنگین وزنم.

(باز اگه چیزی رو جا انداختم یا در نظرتون چیزی مهمی هست بگید تا بهره مند شیم)
با تشکر

K.TALAEE
17-04-1391, 07:54 بعد از ظهر
مثله اینکه قسمت نیست من موتورمو ارتقا بدم. تا خرید موتور قطعی شد دقیقا دو ساعت بعد زدن این تاپیک یه تصادف جانانه با یه 206 کردم اینجوری بگم که کل در و گلگیر سمت راست طرف کامل نابود شد دیگه موتوره خودم بماند که جز انجین فکر نکنم چیزی ازش باقی مونده باشه خودمم که الان سمت چپ بدنم کلا کوبیده شده تنها شانسی که اوردم این بود که کلاه سرم بود وگرنه :minzdr:

کوروش
17-04-1391, 08:41 بعد از ظهر
خداروشکر که خودت سالمی موتور که .... ------------- شاد اباد موتور خوب هم داره ولی اول شما تاپیک سوزوکی 250 رو یه مطالعه کوتاه بکنید بعدش برید واسه خرید و تیونینگ

K.TALAEE
05-05-1391, 12:08 بعد از ظهر
اقا کوروش بالاترین قیمت برای جمع کردن یه همچین موتوری چقدره، بعد تو یکی از پست ها هم گفتید سوزوکی در حد اشنا سراغ دارید حالا غیر از خود موتور بقیه قطعات و سرویسش رو انجام میدید؟
18986

کوروش
05-05-1391, 01:24 بعد از ظهر
اقا کوروش بالاترین قیمت برای جمع کردن یه همچین موتوری چقدره، بعد تو یکی از پست ها هم گفتید سوزوکی در حد اشنا سراغ دارید حالا غیر از خود موتور بقیه قطعات و سرویسش رو انجام میدید؟18986این موتوری که شما عکسشو گذاشتید نهایت با 2 تمون ردیفه دیگه بالاتر نمیزنه / کمتر هم میشه / الان موتور یکی از بچه های سایت خیلی تمیزه حدود 1700 واسش تموم شده ولی یه چیز عالی میخوای باید کمی هزینه کنی /// من طبق صحبت های که با نمایندگی امیکو کردم تمام قطعات این موتور رو با کیفیت و قیمت مناسب دارم استفاده میکنم و سفارش هم گرفتیم !!! (نمایندگیش توی گمرکه تهرانه)

K.TALAEE
05-05-1391, 03:04 بعد از ظهر
این موتوری که شما عکسشو گذاشتید نهایت با 2 تمون ردیفه دیگه بالاتر نمیزنه / کمتر هم میشه / الان موتور یکی از بچه های سایت خیلی تمیزه حدود 1700 واسش تموم شده ولی یه چیز عالی میخوای باید کمی هزینه کنی /// من طبق صحبت های که با نمایندگی امیکو کردم تمام قطعات این موتور رو با کیفیت و قیمت مناسب دارم استفاده میکنم و سفارش هم گرفتیم !!! (نمایندگیش توی گمرکه تهرانه)

به نظر من ظاهر تا همین حد خوبه و تا 2 - 2.5 تومن میتونم هزینه کنم حالا با این اوصاف از لحاظ سرعت و قدرت با این بودجه میشه امیدوار بود؟
راستی بنظرت قیمت واسه موتورم چقدر میشه گذاشت؟
[Only registered and activated users can see links]

کوروش
05-05-1391, 03:25 بعد از ظهر
من تو طرح ویو اصلا اطلاعاتی ندارم / این موتور فابریکی قدرتی هستش و کمی سرعت داره / دیشب با موتور یکی از دوستان که کمی مشکل دیسک داشت و اصلا نمیتونست راه بره 120 تا پر کردم تازه دنده 3

شایسته فر
05-05-1391, 06:27 بعد از ظهر
برای چه کاری موتورو می خوای؟
منظورم اینه که می خوای چجوری ازش کار بکشی؟

K.TALAEE
06-05-1391, 11:21 قبل از ظهر
من به شخصه علاقه زیادی به موتور دارم و تا مجبور نباشم از ماشین استفاده نمیکنم و با موتور بیشتر کارامو انجام میدم حالا چه تو زمستون باشه چه تو تابستون و برام مهم اینه که در کنار قدرت و سرعت،کم اذیت کنه که با این بودجه نظرم رو دو موتور دایچی 250 و سوزوکی 250 بود که سوزوکی در کل بیشتر به دلم نشست
:17:

شایسته فر
06-05-1391, 11:49 قبل از ظهر
داداش منم با دیدن این موتور ، از قیافه اش خیلی خوشم اومد، یه جورایی مثل بندیت می مونه و با اون شاستی پهنش ادمو مجذوب میکنه، ولی اینو در نظر داشته باش که این موتور چندوقتی مثل حیوون باهاش رفتار شده یعنی فقط ازش کار کشیدن بدون کوچکترین رسیدگی
اگه می خوای به عنوان موتور دم دستی ازش کار بکشی فکر نمی کنم مناسب باشه
منم یه همچین تاپیکی زده بودم و به مشورت و.... به این نتیجه رسیدم که موتورمو نگه دارم، حالا اگه خواستم موتور بخرم یه فکری هم رو این امیکو 250 بکنم
با توجه به گفته های اقا کوروش عزیز، این موتور رسیدگی های خاص خودشو داره و بیشتر باید مواظبش باشی

K.TALAEE
06-05-1391, 04:50 بعد از ظهر
اخه دوسته عزیز موتور 250 با حداکثر 2.5 تومن کلا سه چهار تا مدل موتور هست و انتخاب زیادی نمیمونه

شایسته فر
07-05-1391, 03:37 قبل از ظهر
اخه دوسته عزیز موتور 250 با حداکثر 2.5 تومن کلا سه چهار تا مدل موتور هست و انتخاب زیادی نمیمونه
شما راست میگی، یه پیشرو پارس، یه دایچی و این
چیز دیگه ای یادم نمیاد
بالاخره هرچقدر پول بدی همون قدر اض می خوری، موتور جذابی هست، واقعا هیکلشو ادم می بینیه حال می کنه ولی اینم در نظر داشته باش که قبلا کارشو کرده و الان نگهداریش رسیده به شما
حالا بازم بیشتر تحقیق کن، ایشالا هرچی می خری چرخش برات بچرخه و پشیمون نشی:clap:

کوروش
07-05-1391, 09:16 قبل از ظهر
پیشرو و دایچی هر 2 چینی هستن درسته 6 ماه اول خب راه میرنو خوب سواری میدن ولی خدا نکنه بیوفتن تو خرج / کلا این موتور ها عمر مفیدشون 1 ساله شایدم کمتر / ولی این سوزوکی ها چندین سال دارن کار میکنن باز رو پا هستن !!!

شایسته فر
07-05-1391, 09:32 قبل از ظهر
پیشرو و دایچی هر 2 چینی هستن درسته 6 ماه اول خب راه میرنو خوب سواری میدن ولی خدا نکنه بیوفتن تو خرج / کلا این موتور ها عمر مفیدشون 1 ساله شایدم کمتر / ولی این سوزوکی ها چندین سال دارن کار میکنن باز رو پا هستن !!!
شما درست می گی که اینا چینیه، منم نگفتم اینارو بخر که گفتم تو این رنج قیمت موتور 250 همینا هست تو بازار
ضمنا موتور چینی هم عمر مفیدش 1 سال نیست، حداقل می گفتی 2، 3 سال یه چیزی
عمرمفید موتور هم بستگی به راکبش داره، اگه راکب انقدر باحاله که تو 6 ماه میزنه این موتور چینیارو می ترکونه پس این سوزوکی رو هم شاید کمتر از 6 ماه منفجر کنه!!!!:4chsmu1:
چیزی که همه قبول داریم اینه که موتور صفر با دست دو فرق می کنه چه برسه به دست دومی که صاحب قبلیش دولت بوده و دل راکباش براش نسوخته!!:10: