PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تو این وضعیت آپاچی بخرم؟

mohamedx6
12-04-1391, 01:27 بعد از ظهر
سلام دوستان من هیچ موتوری تا حالا نداشتم والان هم قصد خرید دارم ولی موندم که آپاچی نو بخرم یا کهنه آخه از یه طرف موتور نداشتم الان هم که بخوام بگیرم و تمرین کنم اول زمین خوردنم از یه طرف دیگه موتور نو حد اقل تا یه چند وقتی خرج نداره موندم واقعا چه کار کنم. و چند تا سوال هم از اساتید داشتم:
1- قیمت آپاچی الان در قم چنده و آیا فرق قیمتی هم بین دو رنگ قرمز و سفیدش و همچنین بین سال 91 و90 وجود داره؟
2-به طور میانگین اگر از یه موتور هندی خوب استفاده شه چقدر عمر میکنه؟
3-آیا قطعات آن به راحتی در بازار پیدا میشه وقیمت قطعات نسبت به پالس چجوریه؟
4-قیمت کار کرده تمیزش تو بازار الان چنده؟
5- یاد گرفتن رانندگی با موتور (آپاچی) چه جوریاست ؟
6- بی زحمت قیمت روزپالس 135رو هم بگید چون بین این دو تا مرددم البته نظرم بیشتر رو آپاچیه چون از لحاظ قیافه و قدرت یه چیز دیگست.
7- گواهینامه خواستم بگیرم چجوریاست هنوز آموزشگاهی برای یاد گرفتن درست نکردن؟
ببخشید سرتون رو درد آوردم.

mohsen46
12-04-1391, 01:35 بعد از ظهر
موتورای هندی موترای خوبی هستن و با دو یا دونیم یدونه تمیزشو میتونی پبدا کنی لوازمشم زیاده نگران زمین خوردنم نباش
تو قم انگار آموزشگاه راه انداختن تو شهرتون پیگیری کن

RED-LINE
12-04-1391, 01:37 بعد از ظهر
من پينشنهاد ميكنم براي شروع يه هوندا تركيده بخري يكماه بعد آپاچي بخري با آپاچي شروع كني دست فرمونت نسبت به كسي كه با هوندا شروع مرده ضعيفتره و لذتي هم كه موتور صفر بهت ميده رو زياد نميتوني حس كني صد درصد يه هوندا بخر دستت راه افتاد آپاچي بخر

mohamedx6
12-04-1391, 06:47 بعد از ظهر
قیمتش چی(الان)؟

ghost.rider1
12-04-1391, 08:03 بعد از ظهر
داداشی واسه شروع یه کاب یا اسک.تر بگیر اول موتور سواری دست بیاد بعد اپاچی:32: