PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دایچی 250

صفحه ها : 1 2 [3] 4

Mohammad62
24-12-1391, 04:34 بعد از ظهر
اگه نیتروژن بزنیم چی خوبه یا نه؟

سال گذشته که هوا گرم شد نیتروژن زدم. روی موتور جواب نمیده، تأثیر چندانی نداره. رو ماشین موثره ولی موتور بنظرم هزینه بیهوده هست.

روان
24-12-1391, 06:00 بعد از ظهر
بسیار عالی خیلی ممنون مقدار بادی که لاستیکا باید داشته باشه رو نمیدونید؟

Mohammad62
24-12-1391, 06:32 بعد از ظهر
بسیار عالی خیلی ممنون مقدار بادی که لاستیکا باید داشته باشه رو نمیدونید؟

جلو 28 تا 30 خوبه
عقب هم 30، اگه دو ترک زیاد استفاده می کنید تا 32

nima360
24-12-1391, 08:20 بعد از ظهر
جلو 30 تا زیاده..کمک هاش میزنه....همون 28 نهایت 28.5 خوبه.... زیر 27.5 هم نیاد چون فرمون پذیریش خوب نمیشه و کمی سفت میشه توی ترافیک اذیت میشی..

شایسته فر
24-12-1391, 08:34 بعد از ظهر
مصرف دوستان چقدر؟
یعنی مصرف بنزین میانگین چقدره برا دوستان

روان
24-12-1391, 11:56 بعد از ظهر
مصرف که رو خودش نوشته 2/99 ولی فکر کنم 4 بسوزه هنوز امتحان نکردم اگه کسی میدونه و حساب کرده بگه که ما هم مصرف دقیقش رو بدونیم

- - - Updated - - -

فردا من عمو چی رو میخوام ببرم کویر تو جاده کنار ماسه بادی ها ی حالی بهش بدم سرویسش کردم آمادست بعد که برگشتم عکسای سفر رو براتون میزارم

شایسته فر
25-12-1391, 12:32 قبل از ظهر
داداش شما که می خوای بهش فشار بیاری و سمت جاهای گرم میری حتما روش یه رادیات روغن بنداز!!!!!!
خیلی تاثیر داره

روان
26-12-1391, 01:10 بعد از ظهر
سلام اره ی رادیات میخواد دیروز بردمش تو کویر ی 200 کیلومتری باهاش راه رفتیم ی یکی از دوستام که ی آپاچی داشت با من اومد اینقدر راحت 140 تا رو میرفتم که واقعا جو گیر شده بودم فکر میکردم پشت موتور سنگین نشستم ولی امان از این اپاچی تو جاده هیچی ولی برا شهرای پر ترافیک خوبه راستی من هر 100 کیلومتری 5 لیتر میسوزم طبیعی هستش یا زیاده؟

شایسته فر
26-12-1391, 06:59 بعد از ظهر
آقا صدای موتور من از صدای موتور روشاک بیشتره یکم!!!!
طبق گفته ی ایشون رادیات تو نرم تر کارکردن موتور و کمتر شدن صدای انجین تاثیر داره
ضمنا وصل کردنش کار دشواری نیست
ورودی و خروجی دقیقا از جاهای فابریکی استفاده شده!!!!!!
یکیشه همون پیچ داخل فرو رفتگی زیر موتور و یکیش هم پیچ شمت راست و جلو ی انجین!!!!

MANHUNT
27-12-1391, 01:42 قبل از ظهر
روان جان دادا سایت [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) لوازم موتور از اگزوز لباس و خیلی چیزای دیگه رو داره خیلی از بچه ها از این سایت خرید کردن و خیلی مطمن هستش من خودم اگزوز داداشم رو از این سایت گرفتم هر جنسی با هر قیمتی داره دمه خونه هم تحویل میده حتی دورترین شهرستان پست میکنن انباره اصلیشون تو گمرک مستقیم نمیشه رفت ازشون خرید برای حفظ امنیت خودشون اینکارو میکنن تو سایت رفتی شماره تماس داره بگو اگزوز برا دایچی 250 میخوام چندتا معرفی میکنه اون موقع تابستون که من گرفتم از 150 برا دایچی داشت تا 750 تومن همه جوره هم مطمن هستن من و تعدادی از دوستان تا حالا دو سه بار ازشون خرید کردیم:acigar:

شایسته فر
27-12-1391, 01:48 قبل از ظهر
داداش این سایت داداش مسعود خودمونه!!!!
یکی از برابچز قدیمیه سایت خودمون!!!

اینم یوزرش
Masoud ([Only registered and activated users can see links])

MANHUNT
27-12-1391, 01:52 قبل از ظهر
درباره مصرف موتور من همیشه با موتور یواش میرمو فشار به موتور نمیارم دنده رو هم رو پنچ هزار عوض میکنم باسه همین صدی 3 میسوزونم اما شما با این مقدار کار کشیدن از موتور و سرعت و با توجه به 250 سی سی بودن مصرفت کاملا طبیعی هستش داداشه گلم:16:

شایسته فر
27-12-1391, 01:55 قبل از ظهر
دادا موتورت چندتا کارکرده بود؟
صدای انجینش چجوریاست برا شما؟

MANHUNT
27-12-1391, 02:04 قبل از ظهر
بله شایسته فر جان فراموش کرده بودم باسه همین که از بچه های قدیم پرشین موتور هستن کارش درسته و من تو خرید بهش اعتماد کردم

- - - Updated - - -

داداش گلم موتور من پنچ هزار و خورده ای کارکرده صدای موتور من عالیه اما مشکل صدا از کیلومتر و گلگیر جلو هستش موتور وقتی که تو دنده 2و3 گاز رو سریع تا هفت هزار بالا میارم صدای موتور سنگین میده اما در کل موقعه ای که با دور موتور پایین حرکت کنی اصلا هم اگزوز هم موتور صدایی نداره انگار که موتور خاموشه

- - - Updated - - -

شایسته فر جان حساس نشو موتور واگزوز صدا تولید نمیکنه تو دایچی بلکه موتورت برسه به کارکرد ما فقط وفقط صدای کیلومتر و لرزش موتور تا حدودی جلب توجه میکنه ماله من و دادشم که اینجوری هستش

روان
27-12-1391, 02:16 بعد از ظهر
سلام دستت درد نکنه manhunt عزیز سایت خوبی بود حتما ازش خرید می کنم انشا الله هزار ساله بشی.
منم موتورم 2000 تا کار کرده بود که انداختمش تو جاده و رفتیم رو 140 حسابی و درست جیگرش رو وا کردم پس برا همون بوده که صدی 5 یا 4/5 میسوختم.
اومدم خونه موتور رو کارواش زدم و دل و رودش رو ریختم بیرون رو .با بست تمام اتصالاتی رو که ایجاد سرو صدا میکردند رو ترتیبشون رو دادم . و دیگه اندک سرد صدا و لرزه ای موتور نداره.
من نمیدونم اینقدر میگن اینجینش صدا میده آخه کدوم صدا ؟ بله در کنار مقایسه با پالس و آپاچی این موتور صدا میده چون حجمش و سیستمش فرق میکنه بعد الکی میگن موتور عیب داره هیچ عیبی در کار نیست اونایی که چند تا موتور سوار شدن این رو می فهمن
باتری موتور رو دیدم ترسیدم این که باتری پراید بود خیلی بزرگ بود. فیلتر هواشم همینطور

شایسته فر
27-12-1391, 07:17 بعد از ظهر
داداشی نسیت به پالس صدای تراکتور میده!!!!!

روان
27-12-1391, 09:05 بعد از ظهر
بله برادر هم صدای تراکتور رو داره هم زور تراکتور رو .
گفتم این عیب موتور نیست حجمش و نوع سیستم اینجینش باعث این مورد شده

- - - Updated - - -

اینم عکسای سفر ما با عمو چی
3050130502

شایسته فر
27-12-1391, 11:54 بعد از ظهر
بله برادر هم صدای تراکتور رو داره هم زور تراکتور رو .
گفتم این عیب موتور نیست حجمش و نوع سیستم اینجینش باعث این مورد شده

اون حجمی که شما می فرمایید دلیل بر صدا دار شدن موتور نیست!!!!!!!!!!!

!NAVID!
27-12-1391, 11:58 بعد از ظهر
سلام
قیمت اگزوز فابریک دایچی ۲۵۰ چنده؟

روان
28-12-1391, 12:13 قبل از ظهر
والا پس حتما توش قلوه سنگ ریختن که صدا میده
سیستم انجینشه دیگه مدلش همینجوریه امروز باز هرچی من گشتم دنبال صدای اضافه والا پیدا نکردم موتور کاملا طبیعی داره کار میکنه
بعد لطفا شما که میدونید پس بگید صداش مال چیه؟

- - - Updated - - -

نمیدونم ولی اگه خواستی من مال خودم رو میفروشم تمیز تمیزه

- - - Updated - - -

راستی ی رادیات براش پیدا کردم مالcb400 طرف میگه 200 بگیرم خوبه؟

شایسته فر
28-12-1391, 12:29 قبل از ظهر
داداش من نمیدونم مال چیشه
میدونم صداش طبیعی هست البته برای این موتور ولی می گم نسبت به موتور های دیگه صداش بیشتره!!!!!!!!!!
ضمنا منم خودم یکیشو دارما!!!!!

!NAVID!
28-12-1391, 12:41 قبل از ظهر
والا پس حتما توش قلوه سنگ ریختن که صدا میده
سیستم انجینشه دیگه مدلش همینجوریه امروز باز هرچی من گشتم دنبال صدای اضافه والا پیدا نکردم موتور کاملا طبیعی داره کار میکنه
بعد لطفا شما که میدونید پس بگید صداش مال چیه؟

- - - Updated - - -

نمیدونم ولی اگه خواستی من مال خودم رو میفروشم تمیز تمیزه

- - - Updated - - -

راستی ی رادیات براش پیدا کردم مالcb400 طرف میگه 200 بگیرم خوبه؟
سلام من یه رادیات گذاشتم برای فروش دیدی؟

شایسته فر
28-12-1391, 12:46 قبل از ظهر
داداشی اون رادیات سی بی 400 که میگی مال آب هست نه روغن!!!!!

MANHUNT
28-12-1391, 01:43 قبل از ظهر
روان جان خیلی میخوامت داداش موتورت سالاره تغییراتی که برای زیبایی رو موتور پیاده کردی یه دونست ببین داداشه گلم وقتی موتور 250 با اون مقدار راه تنفس و بخصوص تک سیلندر بودنش راهی نداره که این قدرت رو انتقال بده اگه این موتور دوسیلندر بود که دیگه کسی جلودارش نبود اگزوزشم که ماشالا نفسی برا موتور نمیزاره من موتور رو بردم موقع اچار کشی پیشه تعمیرکار گفت با این حجم سی سی تک سیلندر بودن به موتور فشار میاره و و باعث لرزش موتور میشه چون انتقال نیرو درست صورت نمیگیره شاید مشکل صدای اگزوز از این باشه اما ماله من هم صدا نداره اما لرزش داره که با کاری که شما کردی اون مورد هم حل میشه

- - - Updated - - -

صدای اگزوز موتور شما شایسته فر جان در چه حد هست ما تا حالا صدای تراکتور از این موتور نشنیدیم حتما ماله شما ایرادی داره میتونی صداشو ضبط کنی ببینیم ایراد از کجاست داداش نذار صدای اگزوز لذت امکاناته دیگش رو ازت بگیره

جانسون
28-12-1391, 12:47 بعد از ظهر
برو بکس این اگزوز تایگر که رو هیو میندازن ..... رو دایتی صدایه مردی میگیره چون توش منبع پره از توری.... رو هیو قشنگ میشه و تفکیک بم.... ولی رو دایتی بم بم میشه تفکیک نیس یه جوریای صدا بم میده =))

- - - Updated - - -

برو بکس این اگزوز تایگر که رو هیو میندازن ..... رو دایتی صدایه مردی میگیره چون توش منبع پره از توری.... رو هیو قشنگ میشه و تفکیک بم.... ولی رو دایتی بم بم میشه تفکیک نیس یه جوریای صدا بم میده =))

شایسته فر
28-12-1391, 01:18 بعد از ظهر
روان جان خیلی میخوامت داداش موتورت سالاره تغییراتی که برای زیبایی رو موتور پیاده کردی یه دونست ببین داداشه گلم وقتی موتور 250 با اون مقدار راه تنفس و بخصوص تک سیلندر بودنش راهی نداره که این قدرت رو انتقال بده اگه این موتور دوسیلندر بود که دیگه کسی جلودارش نبود اگزوزشم که ماشالا نفسی برا موتور نمیزاره من موتور رو بردم موقع اچار کشی پیشه تعمیرکار گفت با این حجم سی سی تک سیلندر بودن به موتور فشار میاره و و باعث لرزش موتور میشه چون انتقال نیرو درست صورت نمیگیره شاید مشکل صدای اگزوز از این باشه اما ماله من هم صدا نداره اما لرزش داره که با کاری که شما کردی اون مورد هم حل میشه

- - - Updated - - -

صدای اگزوز موتور شما شایسته فر جان در چه حد هست ما تا حالا صدای تراکتور از این موتور نشنیدیم حتما ماله شما ایرادی داره میتونی صداشو ضبط کنی ببینیم ایراد از کجاست داداش نذار صدای اگزوز لذت امکاناته دیگش رو ازت بگیره
من صدای اضافی از اگزوز نمیشنوم بلکه خود انجین صدا میده و می تونی پیستونو با تمام وجود حسش کنی!!!!!!!!
نسبت به 220 ام وحشتناک صدا میده!!!
وقتی خودت سوار موتوری صدا رو حس می کنی ولی وقتی از بیرون گوش می کنی صداش اونقدار هم زیاد نیست
مثلا رفیقم سوارش بود وقتی از کنارم رد شد صدای اونچنانی نمیداد ولی.........

- - - Updated - - -

داداش علی تایگری که می گی چند؟

روان
28-12-1391, 03:22 بعد از ظهر
مخلص آقا شایسته فر هم هستیم راست میگه بنده خدا اگه بزاریش کنار پالس 220 اینجینش صدای نعره خرس میده کاملآ قبول دارم تسلیم ولی عیب نیست.
manhunt جان نه بابا کاری نکردیم ی دو تا از این چسبای رنگی بهش چسبوندم تو شهر که راه میری همه میگن آقا این چیه چنده فروشیه چه لاستیک بزرگی داره خلاصه بنده های خدا فکر میکنن موتور خارجیه آما نمیدونن که عمو چیه.
چند وقته رنگ کردن دور رینگا اونم رنگ قرمز رفته رو مخم اما نمیدونم چبجوری رنگش کنم خراب نشه.
ی اگزوز وینر پیدا کردم طرف میگه 100 بگیرم خوب براش یا نخرم؟ شیطونه میگه اگزوز رو پاره کن دلش رو بریز بیرون اما میترسم اون موقع صدای اگزوزش هم مثل صدای انجینش نعره خرس بشه پاره کنم شما میگید یا نه؟

- - - Updated - - -

اینم ی چند تا عکس دیگه از خود موتور و سر اگزوزی و فیلتر روغن و فیلتر هوا و باتری30559 30555305563055730558

شایسته فر
28-12-1391, 10:32 بعد از ظهر
به نظرم یه اگزوز آماده بگیر مثلا همین تایگر که داداش علی میگه
علی تو اگزوز حرف اولو میزنه

MANHUNT
29-12-1391, 01:38 قبل از ظهر
روان جان دادا هر کاری میکنی به اگزوز فابریک اصلا دست نزن موقع فروش اذییت میشی البته صداش جالب میشه یه اگزوز جدا مثل همین تایگر که اگزوز خوبی هست که یکی از بچها انداخته رو موتورش صدای گودزیلا میده بگیر اون اگزوز فابریک رو در بیار بزار کنار ما اگزوز داداشمون رو خودمون دستکاری کردیم تو اگزوز چهار تا توری هست که ما فقط تونستیم دوتاش رو در بیاریم نفس موتور خیلی باز شد و ده کیلومتر افتاد رو سرعتش

- - - Updated - - -

داداش اون دوکاتیتو عشقه:29dz8zk:

- - - Updated - - -

شایسته فر جان شما تا حالا تنظیم موتور و کاربرات انجام دادی؟موتورت چقدر کارکرده؟چه بنزینی استفاده میکنی؟چه روغنی استفاده میکنی؟صد در صد مطمئن باش هوا که گرم بشه موتور خیلی بهتر کار میکنه تا زمستون ماله ما اینجوریه تو تابستون خیلی نرم تر وبیصدا تر کار میکنه البته ماله ما لرزش موتور رو داره اما صدا نه داداش:297:

- - - Updated - - -

حق با شماست جانسون جان صداش قشنگ میشه.

شایسته فر
29-12-1391, 09:21 قبل از ظهر
1600 تا کارکرده
بنزین تا الان معمولی!!!!
موتور بنده یکم فیلراش باید سفت بشه که اونم گفتن بعد از 2000 بیارش تنظیم کاربرات هم یکی ازدوستان تو همین تاپیک گفتن دست تعمیر کار نده تنظیم کارخونش بهترین تنظیمه!!!!!!

روان
29-12-1391, 12:28 بعد از ظهر
دیروز روغن رو عوض کردم اومدم فیلتر روغن رو هم باز کردم با بنزین شستم وقتی داشتم پیچای در فیلتر روغن رو میبستم زدم پیچش از داخل خراب شد خیلی سفت کردم به هیچ عنوان این پیچا رو با دسته بکس که نیروی بیشتری رو وارد میکنه سفت نکنید منم سریع رفتم تراشکاری ی غلاویز کاری کرد پیچ 6 رو غلاویز 7 کرد درست شد

جانسون
29-12-1391, 01:09 بعد از ظهر
شایسته جان از 450 تایگر شورع میشه تا 700 البته **** خودمون میگه من یدونه در حد دارم نمیدونم میفروشه یا نه.....ولی صداش مرده مرده...

راستی این موتور وقی برچسبه دوکاتی میرخوره بایید بزاریش کنار هیو یه 2تا عکس مشتی بگری اونوقت دوکاتیش میره تو چشم چون هیکل درشتی داره...

بروبکس دایتی سوار کاربراته این موتور پیستونیه مثل سیجی یا دیفراگمیه مثل پالس و اپاچی؟؟؟ یا انجکتوره مثل هیو ؟؟=)) اخریه شوخی بود

شایسته فر
29-12-1391, 04:49 بعد از ظهر
ممنون ازن داش علی
با **** می حرفم ببینم چی میگه

MANHUNT
30-12-1391, 02:59 قبل از ظهر
شایسته فر جان سه تا باک یه بار سوپر بزن اره راست میگه کاربراتو نده دست مکانیک مگه یارو کار بلد باشه [Only registered and activated users can see links] به سایت یه نگاه بندازید ماله تعدادی از محصولات دایچی هستش

- - - Updated - - -

داداشای گل میخوام رو موتور رادیات روغن بزارم چیکار باید بکنم مکانیکی اشنایی که بتونه کمک کنه سراغ دارید:297:

شایسته فر
30-12-1391, 06:12 قبل از ظهر
داداش اینا که مگلی بودن!!!

MANHUNT
01-01-1392, 02:51 قبل از ظهر
من به انگلیسی تایپ کردم محصولات دایچی این سایت رو داد تو توضیحاتشون دقت کنی چند بار نام دایچی من گوشه عکس روی دیوار هم نوشته شده منم باسه همین تعجب کردم شایسته فر جان میخواستم نظر بچهارو بدونم

rooshak
01-01-1392, 03:00 قبل از ظهر
من به انگلیسی تایپ کردم محصولات دایچی این سایت رو داد تو توضیحاتشون دقت کنی چند بار نام دایچی من گوشه عکس روی دیوار هم نوشته شده منم باسه همین تعجب کردم شایسته فر جان میخواستم نظر بچهارو بدونم

اين سايت معرفي محصولات مگليه كه دايچي 650 سي سي هم كنارشون معرفي سايت مستقيم دايچي واسه شركته lloncin هستش

Felez_zangzade
01-01-1392, 03:01 قبل از ظهر
دایچی یه عنوان "خلاقانه" هست که نیرو موتور واسه اینا انتخاب کرده، اون دائیچی فرق میکنه.

دایچی رو بی خیال، اون مگلی عجب چیزیه. به نظر من کیفیتش با مگلی های دیگه فرق می کنه!

ویرایش: آقا روشاک. پس من اشتباه می کردم. تا حالا فکر میکردم رو بدنه موتور زده daichi. پس همونه.

rooshak
01-01-1392, 03:05 قبل از ظهر
[Only registered and activated users can see links]

اين يكي از سايت هاشه كه به اسمه zip موتور ميده بيرون

روان
01-01-1392, 02:02 بعد از ظهر
عالی بود هم عکساش رو دیدم هم فیلماشو امیدوار شدم ی نیمچه استخونی مثل اینکه داره حال کردم

shahin 250cc
02-01-1392, 08:34 بعد از ظهر
سلام به همه منم می‌خوام از این amochi بگیرم اما کمی‌ دودلم واسه اینکه میگن خرج باز می‌کنه و از این حرفا واقعا" اونایی که این موتورو دارن و تستش کردن . خرجش ؟ تاپ ؟ مصرفش ؟و این که واقعا"خوب یا نه ؟

=====
ویرایش شد : 02109002

با زبان پارسی تایپ کنید

شایسته فر
03-01-1392, 05:29 قبل از ظهر
شتاب خوبی داره نسبت به موتور های هم قیمت
قیافه و هسکل خوبی هم داره
سرعتش هم خوبه
کیفیتیش هم خب موتور چینیه دیگه
بیاد بهش برسی اما نه اینکه همیشه اچار دستت باشه و بخوای ببریس تعمیرگاه
یه چیز دیگه
یکی از دوستان همین سایت رفته ایرانگردی با همین موتور و در عرض 30-40 روز حدود 10.000 کیلومترو رانندگی کرده؛
کیفیتش نسبت به موتور های چینیه دیگه بد نیست و بهتره
یه سری ایرادایی داره که ذاتیه مثلا لاستیکاش سرسره هست که خب موتورهای هندی هم همینطورن
و یکم صدای انجینش بیشتر از پالس و آپاچی هست

shahin 250cc
03-01-1392, 10:31 قبل از ظهر
حرف شما درست من خوشم مياد ولي اينقدر در مورد اين موتور بد گفتن كه آدم 2 دل ميشه . وگرنه من خيلي باهاش حال ميكنم شما ميگين خوبه اونا ميگن بد يكي مياد ميگه متوسط . يكي ديگه ميگه آشغال ما كه نفهميديم بد يا خوب . اون تعداد نفراتي كه دارن و از تست تموم شدن جواب بدن از نظر دوام ؟ تاپ واقعي كه باهاش رفتين ؟ مانورش؟ و مصرفش ؟ آقا به اين جواب بدين چون امروز يا فردا ميرم بخرم ممنون ميشم

شایسته فر
03-01-1392, 05:38 بعد از ظهر
حرف شما درست من خوشم مياد ولي اينقدر در مورد اين موتور بد گفتن كه آدم 2 دل ميشه . وگرنه من خيلي باهاش حال ميكنم شما ميگين خوبه اونا ميگن بد يكي مياد ميگه متوسط . يكي ديگه ميگه آشغال ما كه نفهميديم بد يا خوب . اون تعداد نفراتي كه دارن و از تست تموم شدن جواب بدن از نظر دوام ؟ تاپ واقعي كه باهاش رفتين ؟ مانورش؟ و مصرفش ؟ آقا به اين جواب بدين چون امروز يا فردا ميرم بخرم ممنون ميشم

بهترین کار اینه که با یکی از دوستان که دارن هماهنگ کنی و خودت از نزدیک ببینی موتورو و تستش کنی
من موتورو دارم و می گم نسبت به موتور های چینی دیگه بهتره ولی خب بازم چینیه و نیاز به مراقبت داره
دوستی هم رفته ایران گردی که بازم نشون دهنده ی کیفیت نسبتا خوب این موتوره
بازم شما از دوستان مشاوره بگیر و تونستی با یکی هماهنگ شو

روان
03-01-1392, 10:39 بعد از ظهر
سلام کسی از دوستان اگر دفترچه راهنمای این موتور رو که شرکت همراه موتور مید ه رو اگر داره لطفا برامون بزاره

روان
04-01-1392, 01:45 بعد از ظهر
میخوام رادیات بزارم جلوی موتور روبروی چراغ که واستاده باشی سمت چپ ی پیچ داره که میدونم یکی از لوله ها باید اونجا وصل بشه زیر فیلتر روغن ولی اتصال دیگه رو نمیدونم کجا .
سمت راست هم روی پوسته انجین ی خروجی داره که پلمپ شده نمیدونم اونجا باید وصل کنم یا زیر انجین که دو تا پیچ داره عکس ها رو میزارم لطفا راهنمایی کنید. با تشکر307543075530756

روان
04-01-1392, 04:25 بعد از ظهر
پاسخ ممنون

روان
06-01-1392, 11:03 قبل از ظهر
به روز رسانی

MANHUNT
07-01-1392, 01:45 قبل از ظهر
شاهین جان خوش امدی داداش من همه جوره از موتورم راضیم از تمام موتورایی که داشتم از هندی تا ایرانی چینی این بهترین موتورم بوده دایچی 250 ماه ماه همین دیروز با رفیقم بیرون بودم رفیقم 120 من 100 خوده موتور 155 عین جت میرفت کمم نمیاره سه روز پیشم که با ترمزهاش که عالیه جونمو نجات داد کیفیتش خوبه شتابش عالیه سرعتش که من بااگزوز فابریک که خیلی خفس کفی 130 سر بالایی 115 و سراشیبی اتوبان امام علی رو با 145 کیلومتر رفتم اگه اگزوز رو عوض کنی 10 تا 15 کیلومتر بهش اضافه میشه به غیر از تقویتهای دیگه تا حالا هر کی این موتورو داشته از برو بچ نزدیک خیلی راضی بوده نترس بگیر پشیمون نمیشی من با هیچی عوضش نمیکنم هر کی هم که گفته بده زر زده جسارتن:acigar:

- - - Updated - - -

داش روان منم میخوام رادیات روغن بزارم فقط وقت نکردم نمیدونم پیش کی ببرم اما میرم امار میگیرم بهت میگم داداش خیالت راحت:297:

- - - Updated - - -

راستی یادم رفت عیدددددددددددددددددد همتون مبارک انشاالاه سال خوب بابرکت و توام با سلامتی داشته باشید:grouphugg:

nima360
07-01-1392, 11:44 قبل از ظهر
اول از همه سال نو رو به همه دوستان تبریک میگم انشالله که سال خوب و پربرکتی باشه واسه خودتون و خانواده محترمتون.....
اقا شاهین داداش...من الان نزدیک به 2سال هست که این موتور دارم...واقعا ازش راضیم...شاید همه بگن دارم اغراق میکنم اما خداوکیلی زمانی که من این موتور خریدم توی شیراز هیچکس حتی اسمش هم نشنیده بود...دسته دوم خریدم...نمیدونم طرف قبلی چطور اب بندیش کرده بود یا اصلا باهاش دور زده بود یا اصلا اب بندی شده بود یا نه...خدای شما شاهده بعد یه هفته که خریدمش اگزوز واسش تهیه کردمو حسابی ازش سواری گرفتم تا الان هیچ خرجی به جز لنت ترمز و روغن واسم نداشته...یه بار باهاش تصادف کردم که حاضرم قسم بخورم اگه اون تصادف با پالس یا هرموتوری که میگن عالیه کرده بودم الان زیر خاک بودم دور از جون شما...مستقیم رفتم توی بلوک سیمانی...کله جلوی موتور رفت کامل چراغ و قاب کیلومتر نابود شد...اما خط به هیچ جای دیگه موتور نیفتاد
ترمزهاش عالیه لاستیکاش برخلاف تصور همه چسبندگی خیلی خوبی داره ترمزهاش عالیه مصرفش واسه مال من 4-4.5 هست...شتابش خوبه سرعتش هم خوبه...من ازش هم استفاده درون شهری میکنم هم رانندگی اسپرت که از هر نظر عالی بوده....اخرین سرعتی که رفتم دوترکه توی جاده با بنزین سوپر 135تا.....اغرار توی حرفام نیس بیخودی هم دروغ نمیگم...من خودم اینو دارم هرکسی هم میگه خوبه هم عیبش میگم هم مزیتش...من که خودم اسگول نیسم که اگه موتور خوبی نبود تا الان نگهش میداشتم که...تازه میخام واسش رادیالت روغن ببندم....
اگرم سوالی بود در خدمتم...
ببخشدی سرتون درد اوردم شرمنده

shahin 250cc
07-01-1392, 03:32 بعد از ظهر
سلام خوبين مرسي ولا من يكي پيدا كردم اما دارد سواريش 20 بود خدا وكيلي اين همه هم ميگن صدا داره . من كه صدا نشنيدم . ولي يك ايراد داره كه تو حملش اتفاق افتاده واسش. از بالا يك چيزي افتاده زده كيلومتر و شكسته هيچيش نمونده . منم دس نگه داشتم تا پيدا كنن . يكي اگه قيمت بده و از كجا ميتونم تهيه كنم ممنون ميشم.

F.Shahgol
07-01-1392, 04:19 بعد از ظهر
کیلومترش تقریبا 200 هزار تومانه

nima360
07-01-1392, 10:52 بعد از ظهر
کیلومترش تقریبا 200 هزار تومانه
ارزون شد مگه؟؟؟تا یک ماه پیش دوستان گفتن کیلومتر کامل 280 تومن....
شایدم من اشتباه میکنم....
-------------------------
از بین دوستان کسی راهنمای شفافش رو پیدا نکرده؟؟؟اگه سراغ دارین قیمت بدین لطفا
ممنون

روان
08-01-1392, 11:03 بعد از ظهر
300 درسته

alipt130
09-01-1392, 06:21 بعد از ظهر
اول از همه سال نو رو به همه دوستان تبریک میگم انشالله که سال خوب و پربرکتی باشه واسه خودتون و خانواده محترمتون.....
اقا شاهین داداش...من الان نزدیک به 2سال هست که این موتور دارم...واقعا ازش راضیم...شاید همه بگن دارم اغراق میکنم اما خداوکیلی زمانی که من این موتور خریدم توی شیراز هیچکس حتی اسمش هم نشنیده بود...دسته دوم خریدم...نمیدونم طرف قبلی چطور اب بندیش کرده بود یا اصلا باهاش دور زده بود یا اصلا اب بندی شده بود یا نه...خدای شما شاهده بعد یه هفته که خریدمش اگزوز واسش تهیه کردمو حسابی ازش سواری گرفتم تا الان هیچ خرجی به جز لنت ترمز و روغن واسم نداشته...یه بار باهاش تصادف کردم که حاضرم قسم بخورم اگه اون تصادف با پالس یا هرموتوری که میگن عالیه کرده بودم الان زیر خاک بودم دور از جون شما...مستقیم رفتم توی بلوک سیمانی...کله جلوی موتور رفت کامل چراغ و قاب کیلومتر نابود شد...اما خط به هیچ جای دیگه موتور نیفتاد
ترمزهاش عالیه لاستیکاش برخلاف تصور همه چسبندگی خیلی خوبی داره ترمزهاش عالیه مصرفش واسه مال من 4-4.5 هست...شتابش خوبه سرعتش هم خوبه...من ازش هم استفاده درون شهری میکنم هم رانندگی اسپرت که از هر نظر عالی بوده....اخرین سرعتی که رفتم دوترکه توی جاده با بنزین سوپر 135تا.....اغرار توی حرفام نیس بیخودی هم دروغ نمیگم...من خودم اینو دارم هرکسی هم میگه خوبه هم عیبش میگم هم مزیتش...من که خودم اسگول نیسم که اگه موتور خوبی نبود تا الان نگهش میداشتم که...تازه میخام واسش رادیالت روغن ببندم....
اگرم سوالی بود در خدمتم...
ببخشدی سرتون درد اوردم شرمنده

سلام اقا نیما .قیمت الان این موتور چند شده؟

rooshak
09-01-1392, 07:43 بعد از ظهر
سلام اقا نیما .قیمت الان این موتور چند شده؟

20 روز پيش نمايندگيش بودم 4850 بود

Felez_zangzade
09-01-1392, 09:43 بعد از ظهر
تو بازار 4300 هست، قرمز صفر
علی جان نکنه از موتورت راضی نیستی!

روان
09-01-1392, 10:27 بعد از ظهر
بازار الان دست خداست صاحاب نداره احتمالا مدل 90 بوده4300 سو تفاهم نشه گفتم احتمالا

alipt130
10-01-1392, 09:14 قبل از ظهر
تو بازار 4300 هست، قرمز صفر
علی جان نکنه از موتورت راضی نیستی!

نه برای یکی از دوستام میخواستم قیمت بگیرم .میخواستم با موتور خودم مقایسش کنم .منکه فعلا راضیم البته هنوز راهی نرفتم باهاش ولی خوبه حداقل نرمه

روان
12-01-1392, 10:09 بعد از ظهر
31202

Felez_zangzade
13-01-1392, 03:38 قبل از ظهر
ایول داداش عکس خیلی باحالی شده. انعکاس ماسه درشت های کف آسفالت ساعت ها حرف واسه گفتن داره.

شایسته فر
13-01-1392, 08:52 قبل از ظهر
البته آسفالت نیست!!!!:4chsmu1:
آقا شمع فابریک عموچی ؛ چه مارکیه؟

روان
13-01-1392, 12:11 بعد از ظهر
مرسی اره شایسته فر جان راست میگه آسفالت نیست تو ی رودخونه هستش.
والا من شمع رو تاحالا باز نکردم ببینم چیه حالا ی شمع از این خوبا گرفتم رو 4000 تا عوض می کنم الان عکسش رو میزارم ببینید خوبه یا نه حالا نمیدونم اصلیه یا نه؟31226

شایسته فر
13-01-1392, 12:35 بعد از ظهر
شمعی که رو موتورم بود ngk بود!!!!!

روان
13-01-1392, 12:54 بعد از ظهر
نمیدونمو نگاه نکردم

شایسته فر
13-01-1392, 02:04 بعد از ظهر
چندتا کارکرده موتورت؟
هر چند وقت یکبار شمعو باز کنی و تر تمیزش بکنی بد نیست و کلا بهتر کار می کنه موتور

روان
13-01-1392, 10:29 بعد از ظهر
خدمتت عرض کنم 1500 کار کرده بود که من گرفتم بنده خدا واقعا عالی آب بندی کرده بود و به موقع روغن عوضکرده بود منم سر 2000 تا دوباره روغنش رو عوض کردم و انداختم تو جاده و حسابی آب بندی رو با دور بالا و دنده کشی تکمیل کردم الان رو 2600 کارکرد هست و فقط تشنه گاز دادن نکته مثبتی که من در این موتور نسبت به پالس و آپاچی تجربه کردم دنده 4 و 5 هستش که در این دنده ها هم با قدرت شتاب میگیره
حالا فردا شمع رو باز میکنم برای چکاپ

شایسته فر
13-01-1392, 11:05 بعد از ظهر
شتابش واقعا خوبه
تاپ چند زدی؟

روان
17-01-1392, 11:05 قبل از ظهر
شتاب عالی تا 100 تا رو سه سوت دور موتور رو 6000 بدون فشار و لرزه دردنده 5 تا 120 هم خوب از 120 تا رسیدن به 140 باید جاده صاف باشه تا بتونه خودش رو به اون سرعت برسونه به 140 تا که میرسه دور موتور میره رو 9000 ولی به خط قر مز نمیرسه
دیروزم که اگزوز رو عوض کردم ی اکزوز اسپرت ماشین گذاشتم که تو بخش اگزوز توضیح دادم حالا دیگه میخواد اسفالت رو بکنه دیگه نمیشه باهاش شوخی کرد با دو تیکاف میخوره ولی از این کارا نکنیم که این موتور چینیا جنبه ندارن خراب میشن31532فقط دمش گرم چه 20 تا بری چه 120 تا موتور کوچکترین لرزه ای نداره31533

شایسته فر
17-01-1392, 03:42 بعد از ظهر
داداش مبارگه
فقط خروجی رو یکم بد سلقه جوش داده!!
صداش چطوری شده؟
چقدر خرج ور داشت برات؟

روان
19-01-1392, 10:02 قبل از ظهر
مرسی عزیز خدمتت عرض کنم شایسته جان خود اگزوز رو دست دوم بود گرفتم مفت 34 تومت 15 تومن هم تراشکاری برا قسمت اتصال خروجی موتور به اگزوز گرفت چون پیچش کردم جوشی نیست که بعد اگه خواستم راحت عوضش کنم 5 تومن هم جوش کاربیت شد که همون ته اگزوز که میگی زشت شده جوشیدمش 2 تا بست فلزی هم گرفتم هزار تومن مجموع خرجش شد 57 تومن.
صداشم تا دور موتور 5000 بدون آزار گوش و با ی بیس فوق العاده ولی اگه 5000 به بالا گاز و تخته کنی میشه کراس.
توکوچه یواشم که باهاش بری صدا هم نداره ولی نمیدونم چرا تمام دزدگیر ماشین ها شروع میکنن به هیو هیو کردن فکر کنم اونا هم خوششون میاد نمیدونم بسامد صوت باعث این میشه یا چیز دیگه هست

شایسته فر
19-01-1392, 10:53 قبل از ظهر
اون ته اگزوزو یه فکری به حالش بکن

repsol god
19-01-1392, 02:56 بعد از ظهر
دوستان یدونه دایچی بود که از جلو تصادف داشت ولی جمعش کردن و دیسک جلو تک دیسکه .مدل 89 بیمه نداره .چند بگیرم خوبه؟
کیلومتر دایچی چند تایی هست؟تاپ اسپید؟:hippie7::hippie7:

شایسته فر
19-01-1392, 04:06 بعد از ظهر
کیلومترش 140 تایی هست و 140 تا هم می تونه بره؛ دوستان کنار مشاین گفتن بیشتر هم رفته
من خودم تا 130 رو رفتم باهاش و خوب هم دورمی گیره
ولی به نظرم شما از فکر اون تصادفیه بیا بیرون

روان
19-01-1392, 07:21 بعد از ظهر
شایسته جان امروز رفتم ی سر اگزوزی گرفتم گذاشتم روش که از اون حالت در بیاد فقط ه خاطر تو

شایسته فر
19-01-1392, 07:24 بعد از ظهر
شایسته جان امروز رفتم ی سر اگزوزی گرفتم گذاشتم روش که از اون حالت در بیاد فقط ه خاطر تو
خیلی آقایی
عکس نداری ببینیم چطور شد؟
دادا من برا خودت می گم
هزینه کردی؛ اون یه تیکه می زنه تو ذوق

MANHUNT
21-01-1392, 01:44 قبل از ظهر
روان دادا اگزوزتو عوض کردی تو شتاب و سرعتت چقدر تاثیر گذاشت؟ماله من هنوز بعد پنچ هزار اگزوز فابریکه خودش روشه داداشمو و بروبچ عوض کردن به غیر از من شیطونه میگه برم یه اگزوز خفن بخرم بزارم روش راستی رادیات روغنو چیکار کردی؟

!NAVID!
21-01-1392, 03:52 بعد از ظهر
دوستان تا حالا تاپ اسپید چند زدین؟؟؟

شایسته فر
21-01-1392, 04:18 بعد از ظهر
من 130 تا رفتم البته می تونه بیشتر هم بره ولی من نرفتم
دوستان نزدیک 150 تا رو رفتن البته 150 رو تو کیلومتر ماشین بغلشون زده بود چون کیلومتر خودش تا 140 داره
130 رو هم که من رفتم خیلی راحت بهش رسید بدون هیچ فشاری

!NAVID!
21-01-1392, 04:34 بعد از ظهر
عجب
صفر تا صد این موتور تو چند ثانیه هست؟

- - - Updated - - -

راستی این موتور چند سوپاپ هست؟؟؟

شایسته فر
21-01-1392, 04:37 بعد از ظهر
2 سوپاپه البته فکر کنم
صفر تا صدم بنده تا حالا نزدم
ولی دنده 2 راحت 70 تا میره

!NAVID!
21-01-1392, 04:47 بعد از ظهر
قیمت صفر این موتور چنده؟

شایسته فر
22-01-1392, 05:01 بعد از ظهر
حدود 5 تومنه

روان
22-01-1392, 06:09 بعد از ظهر
شایسته جان اینم عکس سر اگزوزی که روش گذاشتم عالی عالی شد شده اگزوز هواپیما صداش که نگو با سر اگزوزی شده هلو3179531797

شایسته فر
22-01-1392, 06:27 بعد از ظهر
داداش اون برچشب سفیده چیه روش؟
سر اگزوز هم خیلی قشنگه

روان
22-01-1392, 06:35 بعد از ظهر
مرسی عزیز اون برچسب نسوزه رنگش نقره ای هستش چون موتور رو میارم تو خونه اگزوزش بعضی ووقتا به در گیر میکنه گذاشتم تا اگه خورد به در استیلش خراب نشه

شایسته فر
22-01-1392, 06:38 بعد از ظهر
داداش به نظرم یا بکنش یا کلشو بزن

روان
22-01-1392, 06:49 بعد از ظهر
آره همین کاروئمی کنم چون اینجوری زشته

MANHUNT
24-01-1392, 09:04 بعد از ظهر
روان دادا دمت گرم به اون بنده خدا زنگ زدم احتمالا منم رادیات میزارم رو موتور دادا اون اگزوزی که رو موتورت گذاشتی کوچیکتر از اگزوز ریموس چون اونی که من دیدم بزرگ بود روی خود اگزوز نوشته بود ریموس استوکشم نیست یا من پیدا نکردم اما یه نفر میگفت اگه باشه 50 60 تومن اصلشم 180 باید یه بار دیگه برم امار بگیرم استوک پیدا کنم

- - - Updated - - -

شایسته فر جان شما اگزوز رو عوض کردید؟

amir74
25-01-1392, 12:02 قبل از ظهر
دوست عزیز این اگزوز چیه رو موتورت؟
صداش چطوره؟
قیمتش؟

روان
25-01-1392, 01:15 قبل از ظهر
اگزوز رو دست دوم خریدم نمیدونم اسمش چیه مال ماشینه داخلش توری و پشم شیشه داره صداشم فوق العادست با بیس خیلی بالا
مصطفی جان شما هم بگرد حتما دنبال ی اگزوز کار کرده رادیاتم دمت گرم برو تو کارش ولی موریس من قیمت گرفتم استیلش رو میگفت 120 بگرد حتما کار کرده پیدا میکنی

MANHUNT
25-01-1392, 01:51 قبل از ظهر
باشه داداش فدای تو دوشنبه میرم امار میگیرم

erfan k
26-01-1392, 11:05 بعد از ظهر
اقا ما دو سه هفته پیش تو همت بودیم البته نه با موتور با 206 یکی از بچه ها. قشنگ 120-125 تا داشتیم میرفتیم که یهو یه دایچی مشکی عین باد از بغلمون رد شد.دو ترکم بودن پشتیه هم خیلی گولاخ بود. الانم در به در دنبال این تاپیک میگشتم که همینو بگم. رفته رو مخم اپاچیو بفروشم یه دایچی بردارم.خیلی مرده این موتور.[Only registered and activated users can see links] چنده الان؟؟؟

روان
26-01-1392, 11:09 بعد از ظهر
والا یکی میگه 4400 یکی هم میگه 5 تومن اونا هم که تو مغازه ها هست از قبله نمیدونم دیگه تولید بشه یا نه ولی تو شهرستانا چون کسی سرش زیاد در نمیاد 6 یا 7 هزار کارکردش رو میتونی 3 تومن بگیری

MANHUNT
27-01-1392, 02:37 قبل از ظهر
این موتور مرده مرد یکی از هم محلی ها با این موتور تو ازادراه تهران قم 165 کیلومتر رفته البته اگزوز رو طراحی کرده و یه تغییر دیگه انجام داده که یادم نیست قیمتشم به پنچ نزدیک مثلا 4900 فردا دارم میرم گمرک از نمایندگی امار میگیرم بهت میگم

شایسته فر
27-01-1392, 09:57 قبل از ظهر
این موتور مرده مرد یکی از هم محلی ها با این موتور تو ازادراه تهران قم 165 کیلومتر رفته البته اگزوز رو طراحی کرده و یه تغییر دیگه انجام داده که یادم نیست قیمتشم به پنچ نزدیک مثلا 4900 فردا دارم میرم گمرک از نمایندگی امار میگیرم بهت میگم

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

دوست عزیز کیلومتر شمارش تا 140 درج شده؛ چجوری 165 رفته؟
موتور بدی نیست و خوب راه میره ولی افت قیمت وحشتناکی داره
یه کوچولو هم صدای انجین زیاده و یکم هم لرزش داره ولی در کل نسبت به قیمتش بد نیست
از همه مهمتر قیافه خیلی کت و کلفتی و با ابهتی داره

fast speed
27-01-1392, 11:52 قبل از ظهر
سلام . من 1 سال و 3 ماه پیش این موتور رو گرفتم . اولش خیلی بهش گاز نمیدادم . نهایت تا دنده 3 میرفتم . خلاصه تا دو ماه موتور رو تو آب بندی نگهداشتم بعد از آب بندی گاز خورش کردم . به طوری که ی کوچه رو کی می خوام برم شتاب میگیرم چه برسه به خیابون . الان موترم واقعان گاز خور شده . من خودم وزنم سنگینه 98 کیلو هستم با این حال شتاب هرچی پارس و 405 و ... میگیره چندتا زانتیا هم لوله کردم . تا چند ماه پیش به همین منوال پیش میرفت که ی تعمیرکار موتور سنگین به من گفت کاربراتور این موتور ماله موتور 4 سوپاپه . ی کاربراتور که مال ی موتور سوزوکی 250 بود به من پیش نهاد کرد و بستم روش . خیلی شتابش رفت بالا بعدش همون تعمیر کاره به من گفت این موتور خیابونیه 140 تا سرعت به دردش نمیخوره ی کار میگم بکن سرعت کم میشه شتاب میره بالا . بهش گفتم چکار گفت خورشیدی عقب رو بزرگتر کن . از 36 دندونه کردمش44 دندونه . سرعت موتور کشید رو 125 تا اما اگه بگم دنده 1 تیکاف میزنه دنده 2 سر موتور تا 30 سانت بالا میاد دروغ نگفتم . ی روز ی مگلی اومد کنارم فک زد تو شتاب اولیه قورتش دادم تا 70 تا بعد دیگه موتورش باد شکن بود رفت خلاصه موتورم الان تو شهرمون خدایی شده . داداش اسمش چینیه . مگه مگلی چینی نیست؟ با این موتور های آشغال مثل پالس نسنجش خداست واسه خودش . خلاصه اگه بتونم چندتا ویدیو واستون میزارم که قدر موتور زیره پاتون رو بشتر بفهمین . سرتون هم به درد آوردم

erfan k
27-01-1392, 05:17 بعد از ظهر
به نظرتون اپاچیو بفروشم اینو بگیرم پشیمون نمیشم؟ می ارزه؟

شایسته فر
27-01-1392, 05:37 بعد از ظهر
داداش من بودم نمی کردم این کارو

MANHUNT
28-01-1392, 12:30 قبل از ظهر
ازش پرسیدم گفت کیلومتر موقعی که نشانگر سرعت به اخر حد خودش میرسه موتور گاز میخوره درسته کیلومتر نشون نمیده اما با سرعت ماشینی که ماله رفیقش بوده این سرعت رو ثبت کرده از سمت تهران به قم کیلومتر 60 یا 70 یه دستگاهی هست که سرعت رو نشون میده تا راننده از سرعت خودش مطلع بشه میگفت اون دستگاه عدد 163 رو نشون میداد ماله ما که خدا شکر لرزش نداره داداش

alipt130
28-01-1392, 09:11 قبل از ظهر
اگزوز رو دست دوم خریدم نمیدونم اسمش چیه مال ماشینه داخلش توری و پشم شیشه داره صداشم فوق العادست با بیس خیلی بالا
مصطفی جان شما هم بگرد حتما دنبال ی اگزوز کار کرده رادیاتم دمت گرم برو تو کارش ولی موریس من قیمت گرفتم استیلش رو میگفت 120 بگرد حتما کار کرده پیدا میکنی

سلام
امکانش هست ی کلیپ از صدای موتورت با اگزوزی که بستی بذاری؟ممنون

erfan k
28-01-1392, 12:45 بعد از ظهر
داداش من بودم نمی کردم این کارو
میشه دلیل بیارید؟ اخه تعریفشو زیاد شنیدم

شایسته فر
28-01-1392, 05:46 بعد از ظهر
انتظار اینو نداشته باش که مثل لون موتوری که الان زیر پاته نرم و کم دردسر باشه
منم دارم دایچی رو ولی باید ادم واقع بین باشه!!

SATAN
28-01-1392, 07:56 بعد از ظهر
سلام همه خسته نباشن من یه مدتی که میخوام یه 250 خوب بخرم که کل مطالب این فرومو زیرو رو کردم وچند جای دیگه بعضیاش هم مال چند سال پیش بوده دمشون گرم تمام بچه هایی که تو این تاپیک عکس و کلیپ از موتوراشون گذاشتن و در مورد ویژگی ها و اشکالات موتور بحث کردن الان چنتا سوال دارم که ممنون میشم راهنماییم کنید اول اینکه واقعییت داره که دیگه این موتور تولید نمیشه؟ اگه اینطور باشه کسایی که تازه میخوان بخرن بعدا تو تامین قطعه دچار اشکال میشن دوم اینکه الان قیمت دقیق این موتور چنده؟ بعدش شما وبی رو میشناسین که قیمت به روز این موتورها توش باشه؟ چون میخوام بدونم قیمته اپاچی و پالس الان چطوره ممنون

روان
28-01-1392, 08:15 بعد از ظهر
دوست عزیزی صدای موتور رو خواسته بودن لازمه توضیح بدم صدای ضبط شدش رو هرچی ضبط کردم بسیار بد میشه دلیلش رو نمیدونم فرکانسه مال چیز دیگست به هر حال چند بار دیگه گفتم صداش عالیه ی حسی از موتور سنگین با توجه به ی نیمچه هیکلی که موتور داره بهت میده و مهمتر از همه گوش رو آزار نمیده مثل این هوندا ها نیست که ته اگزوزشون رو سوراخ میکنن زوزه میکشه بیس قشنگی داره

- - - Updated - - -

میشه دلیل بیارید؟ اخه تعریفشو زیاد شنیدم عزیز معیار های انتخاب هر کسی فرق میکنه خوب ی بار یکی پیدا کن سوار بشو تا مزایا و معایبش رو نسبت به موتورت حس کنی دوستان ناراحت نشن ولی من اپاچی اگه مجانی هم بهم بدن سوار نمیشم نظر شخصیه باید ببینی تو سواری دنبال چی هستی

MANHUNT
28-01-1392, 11:11 بعد از ظهر
این موتور اتفاقا خیلی هم کم دردسر ماله من 6 هزار و خورده ای راه رفته ماله داداشم 8 هزار جز روغن بنزین هیچ خرجی نداشته من یه راهنمای دایچی 250 رو به صدتای اپاچی و پالس نمیدم داداش ما خودمون داشتیم این موتورارو از براوو نیومدیم یه دفه 250 سوارشیم

شایسته فر
28-01-1392, 11:23 بعد از ظهر
این موتور اتفاقا خیلی هم کم دردسر ماله من 6 هزار و خورده ای راه رفته ماله داداشم 8 هزار جز روغن بنزین هیچ خرجی نداشته من یه راهنمای دایچی 250 رو به صدتای اپاچی و پالس نمیدم داداش ما خودمون داشتیم این موتورارو از براوو نیومدیم یه دفه 250 سوارشیم
کسی به شما جسارت نکرد
دادا من خودم هم این موتورو دارم
موتوری که بخواد تو 6 یا 8 هزار تا خرج بندازه گردن مالک اصلا اسمش موتور نیست
8 هزار تا که چیزی نیست
ضمنا از همه مهمتر نوع نگهداری موتوره
شما یه هوندا بخر ولی بهش نرس و ازش مثل وانت کار بکش سر 10 روز می پکه!!!
اما یه موتور چینی بگیر و به موقع روغن و آچار کشی و سرویس هارو انجام بده؛ عمرا موتور اخ بگه و یه عمر برات موتوره
الین یه چیزیه که همه قبولش دارن
ولی در کل بعضی از موتور ها ذاتا بهتر یا بدتر از موتور های دیگه هستن و این نسبتی هست

روان
29-01-1392, 12:07 قبل از ظهر
بازم همه چی برمیگرده به نوع استفاده و هدف و معیار هایی که ما اونا رو برای انتخاب موتور در نظر میگیریم مثلا من اگه میخواستم فقط تو شهر جابجا بشم ی دونه از این بی کلاجا به قول خودمون کارم رو انجام میداد کم مصرف و کم خرج مثل شوکا 125 ولی بر اساس معیارام موتورم رو تغیر دادم الانم راضی راضیم اگه ی زره دست به اچار و فنی باشی مشکل خاصی پیش نمیاد ولی اگه چیزی ندونی بعد بری ی موتور چینی بخری خیال کنی طرح هنداست نه نمیشه ممکنه یک ماهه اوراق بشه
من ی موتور اسپرت و تقریبا پر قدرت میخواستم که پیدا کردم تمام قطعاتشم گیر میاد اگه چینیش نباشه ژاپنیش هست اگه میخواستم آپاچی بخرم که همون شوکا 125 رو سوار میشدم چه فرقی میکرد بازم به جایی بر نخوره نظر شخصی بود من موتور رو واسه تفریح سوار میشم

CGL
29-01-1392, 12:21 قبل از ظهر
بازم همه چی برمیگرده به نوع استفاده و هدف و معیار هایی که ما اونا رو برای انتخاب موتور در نظر میگیریم مثلا من اگه میخواستم فقط تو شهر جابجا بشم ی دونه از این بی کلاجا به قول خودمون کارم رو انجام میداد کم مصرف و کم خرج مثل شوکا 125 ولی بر اساس معیارام موتورم رو تغیر دادم الانم راضی راضیم اگه ی زره دست به اچار و فنی باشی مشکل خاصی پیش نمیاد ولی اگه چیزی ندونی بعد بری ی موتور چینی بخری خیال کنی طرح هنداست نه نمیشه ممکنه یک ماهه اوراق بشه من ی موتور اسپرت و تقریبا پر قدرت میخواستم که پیدا کردم تمام قطعاتشم گیر میاد اگه چینیش نباشه ژاپنیش هست اگه میخواستم آپاچی بخرم که همون شوکا 125 رو سوار میشدم چه فرقی میکرد بازم به جایی بر نخوره نظر شخصی بود من موتور رو واسه تفریح سوار میشم

سلام روان جان....قطعات ژاپني كه ميشه جايگزين چينيش كرد چيا هستن؟؟؟!؟!!

روان
29-01-1392, 12:32 قبل از ظهر
صفحه کلاچ و کاربرات و غیره شما چی میخوای عزیز؟

CGL
29-01-1392, 12:42 قبل از ظهر
[quote=روان;185263]صفحه کلاچ و کاربرات و غیره شما چی میخوای عزیز؟[/quote

كاربرات و صفحه كلاج نمونه ژاپنيشو ميدونم ميشه جايگزين كرد......منظورم قطعات موتوري بود...قطعات موتوريش راحت گير مياد؟؟؟!!!
با تشكر از روانه عزيز :999:

MANHUNT
29-01-1392, 03:33 قبل از ظهر
شایسته فر جان حرف من کلی بود دادا حرف شما کاملا درست من نظرم رو بدون اغراق گفتم و درصدی منظورم به شما نبود داداش گل اما چیزی که مشخص این هست که این موتور جواب خودشو پس داده از طرفی تو صفحات قبل گفتم بچه محلها خیلی زودتر از من و داداشم گرفتن کارکرد اونها بسیار باست بالای 20 هزار اونا چی توی خیابون گلستان بچه شرقیا میدونن کجاست که اکیپ از بچه هاش دایچی دارن دو سال قبل که من پالس 180 داشتم اونا دایچی داشتن یه بار باهاشون هم کلام شدن که گفتن همه جوره راضین از موتور یکی از دلایل خرید من همین ادما بودن که از تجربشون استفاده کردم بعد تصمیم گرفتم پالس 180 رو بفروشم دایچی بگیرم اما یه سری از افراد میگفتن نخر فلان منم رفتم پاس 220 گرفتم که به سه چهار ماه نکشید سریع فروختم دل رو زدم به دریا دایچی 250 گرفتم که خدارو صد هزار مرتبه شکر خیلی راضیم بهترین موتوری که تا حالا داشتم دو بار هم این موتور با ترمزاش جون مارو نجات داد ببخشید سرت رو درد اوردم

روان
29-01-1392, 06:37 قبل از ظهر
[quote=روان;185263]صفحه کلاچ و کاربرات و غیره شما چی میخوای عزیز؟[/quote

كاربرات و صفحه كلاج نمونه ژاپنيشو ميدونم ميشه جايگزين كرد......منظورم قطعات موتوري بود...قطعات موتوريش راحت گير مياد؟؟؟!!!
با تشكر از روانه عزيز :999:
بقیه هم اگه منظورت چراغ و کیلومترو امثال هم باشه مثلا تو تصادف بشکنه دیگه من که از خلاقیت خودم استفاده میکنم بازم با مال موتورای دیگه جایگزین میکنم با قیمت خیلی مناسب تر همون کاری که وقتی با موتورای قبلی میکردم سال 87 روان گرفتم دقیق همین حرف و حدیثا بود هزار بارام هزار جاش شکست و خراب شد فقط ی کمی حوصله میخواد با قطعات موتورای دیگه جایگزین کردم

روان
29-01-1392, 11:53 قبل از ظهر
بالاخره رادیات هم رسید امروز اگه وقت کنم میرم برا نسب تا ببینم فردا تو جاده خودش رو چیجوری نشون میده

monazzah
29-01-1392, 12:52 بعد از ظهر
بالاخره رادیات هم رسید امروز اگه وقت کنم میرم برا نسب تا ببینم فردا تو جاده خودش رو چیجوری نشون میده

نصبش کن عکساشم بذار منم خوشم بیاد سفارش بدم:icon_pf (95):

سایه
29-01-1392, 12:59 بعد از ظهر
سلام دوستان من دایچی مدل91پیدا کردم براخرید گفته 3تومن دوستان بنظرتون میارزه از لحاظ ظاهری هم خوبه ایرادی ام نداره.رنگشم قرمز مشکیه.ممنون میشم جواب بدین

- - - Updated - - -

راستی ی سوال مصرف این موتور چقدره؟

amo hosein
29-01-1392, 01:02 بعد از ظهر
سلام دوستان من دایچی مدل91پیدا کردم براخرید گفته 3تومن دوستان بنظرتون میارزه از لحاظ ظاهری هم خوبه ایرادی ام نداره.رنگشم قرمز مشکیه.ممنون میشم جواب بدین

- - - Updated - - -

راستی ی سوال مصرف این موتور چقدره؟
اگه بتونی کمتر بگیری مثلا 2700 خوب گرفتی به شرط اینکه در حد باشه.مصرفش بالاتر از پالس هست.بلاخره چینی و 250 .

روان
29-01-1392, 01:06 بعد از ظهر
موتور تمیز باشه زیر 3500 کسی نمیده چه نکته جالبی چون میفرمایند چینیه مصرفش بالاست 5 میسوزه

سایه
29-01-1392, 01:07 بعد از ظهر
دادا دمت گرم .ولی فک نکنم مث 180 باشه درسته؟؟

- - - Updated - - -

5 میسوزه
:wow:دادا 5 ک خیلیه؟؟؟مگه هیوسانگه

روان
29-01-1392, 01:10 بعد از ظهر
اگه لول بری که همیشه ما میریم 5 میسوزه نسبت به شتابی که داره و راهی که میره این مصرف قابل بخششه درسته چینیه ولی کلاسش اصلا به پالس و آپاچی نمیخوره که بخواد مقایسه بشه اگه تولید میشد قیمتش اگه از اونا بالاتر نبود پایین ترم نبود

amo hosein
29-01-1392, 01:15 بعد از ظهر
روان جان چون 250 هست مصرفش بالاتر از پالس هست دیگه.خوب چینی هست دیگه.وگرنه 5 نمیسوزوند.5خیلی زیاده برا یه موتور 250.مقایسه نشد که.مثال بود داداش.من قیمت رو گفتم 2700بگیره که خیلی برد کرده باشه.پس فردا خواست بفروشه ضرر نکنه

سایه
29-01-1392, 01:15 بعد از ظهر
دادا یعنی 92 نداره؟؟؟وسایلش گیر میاد همه چیزاش؟من زیاد قر میام سر موتور دوام داره؟باتشکر

روان
29-01-1392, 01:28 بعد از ظهر
92 فعلا که نداره درست استفاده دکنی دورو بر ندیدم فعلا کسی خرابی خاصی داشته قطعه هم هرچی خاصی ژاپنیش هست که از قطعات پالس ارزون تر در میاد
دادا اگه خیلی قر میای درو بر این موتورای ایرانی نیا اصلا کلا باید دست به آچار باشی وگرنه باید بری دنبال موتورای خارجی

سایه
29-01-1392, 01:35 بعد از ظهر
دس ب آچار هستم ولی کارم از موتور میکشم.منظورت از ژاپنی بودن وسیله چیه ؟مگه این موتور ژاپنی ام داره؟؟؟

روان
29-01-1392, 01:41 بعد از ظهر
انجین کپی سوزوکی gn 250 من تا حالا بهش رحم نکردم فقط دنده شتاب دور موتورم رو قرمز دنده عوض میکنم بازم سلیقه ای هست

سایه
29-01-1392, 01:47 بعد از ظهر
پس من برم تو کارش راسی انگشت کردم تو اگزوزش .یکم چرب بود ولی دود نمیداد این یکم چربی باید باشه دادا؟؟؟زیاد ن ها. سیاه هم بود

شایسته فر
29-01-1392, 03:30 بعد از ظهر
مدل 92 تو بازار نیست
2.700 بخره که مفت خریده
ضرر که نداره هیچ سود هم داره

roland
29-01-1392, 07:35 بعد از ظهر
سایه ([Only registered and activated users can see links]) عزیز دوده اگزوز طبیعیه اگه زیاد نبود هوا موتورتون میزان بشه کمتر هم میشه مشکلتون

راههای دیگه در مورد نوع روغن سوزی

یکی که همه میدونن دود آبی در زمانی که نور خورشید هست گاز بدی دود آبی کنه!

راه دیگه هم اینه که تو تعویض روغن ببینی اصلا چیزی کم کرده یانه

دود سیاه هم که با تنظیم کارب و بررسی برق موتور برطرف میشه

shahin.r1
29-01-1392, 08:29 بعد از ظهر
اقا این موتور واسه شروع موتور سواری مناسبه؟

جانسون
29-01-1392, 10:13 بعد از ظهر
این مو تو شاهین عالیه او شبم بهت گفتم کلا به ت میاد حالا باز بیشتر امار ایو با پیشرو پارش 250 رو بگیر از جفتمش سواری بگیر ببن تو به دلت میشنه جفتشونم تو رنجه قیمت هستند....

shahin.r1
29-01-1392, 10:20 بعد از ظهر
داش علی ممنون پیش هستم دارم یه سری پرس و جو میکنم

MANHUNT
29-01-1392, 11:19 بعد از ظهر
داداش مصرفش برای من صدی 3 هستش داداش احسان گل(روان)به قول خودش به موتور رحم نمیکنه همش 140 تا سرعت میره دنده ها رو تو دور بالا عوض میکنه باسه همین مصرفص زیاده اما اگه مثل من باهاش خوب تا کنی صدی 3 میسوزونه این موتور حرف نداره زیادم لازم نیست دست به اچار باشی این موتور اصلا براحتی خراب نمیشه مدل 91 رو زیره 3500 بخری برد کردی

سایه
31-01-1392, 02:27 بعد از ظهر
سلام آقا این موتور خیلی مشته اصلا لرزش نداره این دیسکا جلوش اوبوهته و اصلا نیازی ب ترمز عقب نمیخواد با وجود این دیسکا جلو.

شایسته فر
31-01-1392, 04:15 بعد از ظهر
ترمز عقب = قفل کردن چرخ عقب
لاستیکش خیلی سرسره هست ولی خوبیش اینه قفل هم که می کنه به طرفی نمی کشه و فقط جیغ می کشه!!

روان
31-01-1392, 10:22 بعد از ظهر
ترمز عقبش قلق داره بله اگه یهو مثل ترمز کامیون بکوبی روش اول ی جیغ خوف میکشه بعدا اون دنیایی من تا حالا اصلا از ترمز جلو استفاده نکردم شاید یکی دوبار و به راحتی با هر سرعتی ترمز عقب دستمه و موتور رو نگه میداره و از ترمز جلو فقط در شرایط اضطراری استفاده میکنم
چند دقیقه پیش رفتیم واسه دوستم ی پیشرو پارس 250 خریدیم اصلا قا بل مقایسه نیستن به موتور خودم خیلی ایمان آوردم جدا بدون هرگونه طرف داری گفتم
امروز رادیات رو هم نصب کردم تاثیرش به صورت وحشت ناکی محسوسه حتی وقتی موتور واستاده لوله ای که روغن رو میده تو رادیات داغه داغه و لوله برگشت با دمای بسیار پایین تر که حتی با لمس دست این رو کاملا آدم حس میکنه

شایسته فر
31-01-1392, 11:40 بعد از ظهر
دوست عزیز یه چیز محض اطلاع می گم
ترمز ماشین های سنگین از ترمز ماشین های سواری خیلی خیلی نرمتر و حساس تر هستن!!!!!!!!
یه چیز دیگه
وقتی داری با سرعت میری و یوهو یه گاو میپره جلوت باید ترمزو نازشو بکشی؟
داداش خوبه همونجور که خوبی هاشو میبینی بدیهاشم ببینی
لاستیکاش واقعا سرسره هستن
مثل لاستیکای موتور های هندی
چیز خاصی نیست که شما ناراحت بشی
ضمنا
افتضاح ترین موتور رو هم بخوای با جانب داری ازش صحبت کنی ؛ میشه بگی قلق داره فلان جاش!!!!!!!!!!!!!!!!!! این که نشد دادا
درسته هر چیزی قلق داره ولی یه حد اقل هایی هم هست!!!!
قراره اونی که واقعا هست رو بگیم تا دوستان دیگه که واقعا از خودمونن تو خریدشون دقیق تر باشن و بتونن بهتر تصمیم بگیرن!!!!!
از خوب گفتن یا نگفتن از هر چیزی که استفاده می کنیم ؛ 100000% چیزی نصیبمون نمیشه
فقط بحث اینه که دوستان رو روشن کنیم
پس بهتره شفاف و بدون جانب داری حرف بزنیم

fast speed
31-01-1392, 11:48 بعد از ظهر
امروز موترم رو گوشه خیابون پارک کرده بودم که ی آدم وحشی دنده عقب گرفت زد موتور رو انداخت و کایت بغل خورد لبه جدول و شکست . اومد پایین گفتم دیدی چکار کردی برداشت گفت بیا تا بریم واست بخرم گفتم این قدر پول همراهت هست گفت بیشتر از 10 تومانه؟ گفتم زکی !!! گفتم برو دادا . الان هم موتور تو خونه هست . اینجا گیر نمیاد باید از تهران سفارش بدم . کسی قیمت نداره بهم بگه؟

albaloo
01-02-1392, 12:58 قبل از ظهر
داداش برو با جوش پلاستیک بچشپون بعدشم یه تیکه بر چسپ بزن خیالتم راحت کن

روان
01-02-1392, 12:40 بعد از ظهر
ترمز ماشین های سنگین از ترمز ماشین های سواری خیلی خیلی نرمتر و حساس تر هستن!!!!!!!!
یه چیز دیگه
ضمنا
افتضاح ترین موتور رو هم بخوای با جانب داری ازش صحبت کنی ؛ میشه بگی قلق داره فلان جاش!!!!!!!!!!!!!!!!!! این که نشد دادا
قراره اونی که واقعا هست رو بگیم تا دوستان دیگه که واقعا از خودمونن تو خریدشون دقیق تر باشن و بتونن بهتر تصمیم بگیرن!!!!!

شایسته جان دوست خوبم من هم حق به جانب توضیح ندادم گفتم من نه با لاستیکش و نه ترمزش مشکلی نداشتم موتور اولی هم که نیست سوار میشم معیار ها و ملاک ها و همچنین نوع استفاده هر کسی فرق میکنه بله حقیقت رو باید گفت اما در تعریف لقوی واقعیت ی چیزه و حقیقت چیز دیگه هر کسی از دیدگاه خودش نگاه میکنه ما که نمیخوایم نسبت به هم جبهه بگیریم من خیلی وقت ها مشکل داشتم از خودت سوال کردم

fast speed
01-02-1392, 01:17 بعد از ظهر
شایسته فر جان اگه دوتا ترمز رو باهم بگیری هیچ کدوم لیز نمی خورن من الان 1 سال 3 ماه هست که دارم باهاش تا میکنم هیچوقت هم با ترمز هاش مشکل نداشتم به شرط این که از دوتاش هم زمان اصتفاده کنی موقع ضروری غیر ضروری هم نداره

chouk
01-02-1392, 05:09 بعد از ظهر
سلام خدمت دوستان عزیز.به نظر شما دوستان پیشرو 200 خوبه یا این دایچی 250؟از هرلحاظ که شما فکر میکنید؟
من اهل قزوینم اینجا یدونه پیشرو 200 مدل 89 پیداکردم و میخوام بخرم دایچی ندیدم امروز این تاپیک روتاحدودی خوندم.دوبه شک شدم.هدف من از موتور شتاب اولیه ثانویه در کل شتاب و نرم بودن و راحت بودن موتور از تاپ اسپیدش مهمتره.
من الان 125 طرح سی جی دارم میخوام عوض کنم.کاربردمم از موتور هم توشهره هم بیرون شهر و بین شهری و مسافت های بالا اونم همش دوترک.
ممنون میشم منم راهنمایی کنید.

rooshak
01-02-1392, 07:25 بعد از ظهر
یه چیز دیگه
ضمنا

شايسته برادر من جفت ترمز بايد بگيري لاستيك جيغ نزنه ترمزاش خداست اين موتور ...عقب و كه بگيري تا يه حد مياد بعد قفل ميكنه

سایه
01-02-1392, 08:25 بعد از ظهر
سلام دوستان بحث ترمزه.من اصلا لنت عقب ندارم ترمزم بازه.این موتور اصلا ترمز عقب نمیخواد بنظر من .من ک همین ترمز جلوش برام کافیه.یه چیز دیگ این موتور دنده 2ش چندتا باید بره؟؟؟!!!!!

روان
01-02-1392, 11:47 بعد از ظهر
سلام خدمت دوستان عزیز.به نظر شما دوستان پیشرو 200 خوبه یا این دایچی 250؟از هرلحاظ که شما فکر میکنید؟
من اهل قزوینم اینجا یدونه پیشرو 200 مدل 89 پیداکردم و میخوام بخرم دایچی ندیدم امروز این تاپیک روتاحدودی خوندم.دوبه شک شدم.هدف من از موتور شتاب اولیه ثانویه در کل شتاب و نرم بودن و راحت بودن موتور از تاپ اسپیدش مهمتره.
من الان 125 طرح سی جی دارم میخوام عوض کنم.کاربردمم از موتور هم توشهره هم بیرون شهر و بین شهری و مسافت های بالا اونم همش دوترک.
ممنون میشم منم راهنمایی کنید.
دوست خوبم وقتی هر دو تا رو سوار بشی بعد تفاوت ها رو احساس می کنی اینقدر محسوس هست که بتونی تشخیص بدی
والا میترسم حرفی بزنم باز بگن از فلان موتور طرف داری کرد یا نظر شخصی خودش رو گفت

- - - Updated - - -

سلام دوستان بحث ترمزه.من اصلا لنت عقب ندارم ترمزم بازه.این موتور اصلا ترمز عقب نمیخواد بنظر من .من ک همین ترمز جلوش برام کافیه.یه چیز دیگ این موتور دنده 2ش چندتا باید بره؟؟؟!!!!!

اون جور که شایسته جان می گفت 80 تا تو صفحه های قبل منم 75 رفتم دیگه دقت نکردم چون زود زود دندم رو عوض می کنم و نگه نمیدارم دور موتور ثابت بشه

MANHUNT
02-02-1392, 12:42 قبل از ظهر
سلام خدمت دوستان عزیز.به نظر شما دوستان پیشرو 200 خوبه یا این دایچی 250؟از هرلحاظ که شما فکر میکنید؟ من اهل قزوینم اینجا یدونه پیشرو 200 مدل 89 پیداکردم و میخوام بخرم دایچی ندیدم امروز این تاپیک روتاحدودی خوندم.دوبه شک شدم.هدف من از موتور شتاب اولیه ثانویه در کل شتاب و نرم بودن و راحت بودن موتور از تاپ اسپیدش مهمتره. من الان 125 طرح سی جی دارم میخوام عوض کنم.کاربردمم از موتور هم توشهره هم بیرون شهر و بین شهری و مسافت های بالا اونم همش دوترک. ممنون میشم منم راهنمایی کنید. داداش من بودم دایچی 250 میگرفتم چون هم جوره مطمئن هستش امنیت راحتی شتاب سرعت قیافشم خوفه براحتی هم خراب نمیشه همه جوره راضیت میکنه من خداییش راضی هستم سمت موتور کارکرده زیر 91 نرو از من به تو نصیحت داداش گل

- - - Updated - - -

داداش برو لنت عقب رو بگیر بنداز خیالت خودت راحت میشه چون باید به موتور رسید یه سری جاها مخصوصا ترمزهای شدید و حساس و خطرناک باید جفت ترمزارو بگیری.دنده 2 نهایت 70 بیشتر فشار نیارید

- - - Updated - - -

ترمزهای موتور عالیه تا حالا شکر خدا مشکلی نبوده بیشتر سعی کنید ترمز جلو کمتر استفاده کنید البته نیازی هم نیست چون ترمز عقب به خوبی وظیفشو انجام میده و لاستیک عقب مثل بیشتر موتورهای دیگه لیز میخوره اونم نه براحتی که دلیلش ریس بودنش

fast speed
02-02-1392, 01:08 بعد از ظهر
راجعبه اون دوستی گفت که نمی فهمم پیشرو پارس 200 بخرم یا دایچی 250 باید بگم دایچی 250 رو نمیشه با پیشرو پارس 250 مقایسه کرد چه برسه به پیشرو پارس 200 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! صد بار گفتم این موتور های آشغال رو با این موتور مقایسه نکنین!!!!!!!!!! یک نفر اینجا تو شهر ما ی پیشرو پارس 250 داره چندوقت ندیدمش دوستش رو دیدم گفتم کجاست گفت موتورش شاتون زده و جعبه دندش هم کلا خراب شده . جنس ایرانی از این بهتر نمیشه !!!!!

روان
02-02-1392, 10:31 بعد از ظهر
بله درسته چینیه ولی تا سوارش نشی نمیشه تفاوت بین اها رو احساس کرد فقط کافیه به غیر موتور ی نگاهی به شاسی و کیفیت ظاهری قطعات هم بندازی مشخص میشه من هر 2 تا رو سوار شدم یکی هم دوستم داره همیشه باهاش میریم بیرون

شایسته فر
02-02-1392, 10:37 بعد از ظهر
دوستان در مورد اینکه باید همزمان ترمزو گرفت منم میدونم
ولی.........
کلا بگذریم
نسبت به قیمتش خیلی خوبه
راستی اون دوستمون که با دایچی رفته بود ایران گردی چرا هنوز بر نگشته؟

fast speed
03-02-1392, 12:28 قبل از ظهر
شمع سوزنی رو شتاب سرعت این موتور تاثیر داره؟ اگه تاثیر داره اسمش چیه و قیمتش چنده؟

ایلیا
08-02-1392, 01:46 بعد از ظهر
شمع سوزنی به تنهایی شتابو زیاد نمیکنه. تاثیرش در حدی نیست که شما حس کنی. باید کنار قطعات دیگه تیون بشه تا خودشو نشون بده.
تاثیر شمع سوزنی در دور بالاست. زمانی که شمع معمولی نمیتونه احتراق کاملو ایجاد کنه، این شمع به خوبی از پسش برمیاد.
شمع ایریدیوم سوزنی حدود 6 تا 10 برابر شمع‌های معمولی عمر میکنه.

جانسون
08-02-1392, 08:20 بعد از ظهر
دقیقا با داش ایلیا موافقم راندمان و بیشترین اثرو رو دوره بالا و گرمایه زیاد انجین که شمع معمولی تمرکز احتراقشو از دست میده و به استاه میگم موتور داغ شه افت شتاب پیدا میکنه... با شمع سوزنی خیلی خیلی خیلی کمتر افت شتاب پیدا میکنه و تمرکزشو از دست نمیده

روان
08-02-1392, 08:57 بعد از ظهر
خوب حالا از کجا بفهمیم چه شمع سوزنی ایده ال هستش واسه این موتور

- - - Updated - - -

خوب حالا از کجا بفهمیم چه شمع سوزنی ایده ال هستش واسه این موتور

سایه
08-02-1392, 10:13 بعد از ظهر
شمع سوزنی به تنهایی شتابو زیاد نمیکنه. تاثیرش در حدی نیست که شما حس کنی. باید کنار قطعات دیگه تیون بشه تا خودشو نشون بده.
تاثیر شمع سوزنی در دور بالاست. زمانی که شمع معمولی نمیتونه احتراق کاملو ایجاد کنه، این شمع به خوبی از پسش برمیاد.
شمع ایریدیوم سوزنی حدود 6 تا 10 برابر شمع‌های معمولی عمر میکنه.
سلام دادا این شمع ک میگی کجا هس چند قیمته؟؟

شایسته فر
09-02-1392, 01:53 قبل از ظهر
حدود 50-55 قیمتشه
لوازمیدکی فروشیای گمرک دارن

arman93
25-02-1392, 05:17 بعد از ظهر
سلام
من چند وقته قصد خرید موتور رو دارم البته حالم دیگه از 125 به هم میخوره همش سرطانه
خلاصه عاشق مگلی و دایلیم هستم ولی حیف پولم بهش نمیرسه الانم بین چند گزینه موندم
1- دایچی 250
2- rkv 200
3- پالس 220
به شخصه از ابوهت و سرعت دایچی خوشم میاد از طرفی گویند که شتابش با rkv 200 خیلی فرق نمیکنه فقط تو سرعت دایچی حدود 10 تا بیشتره
پالس220 هم گرونتره هم میگن که قطعاتش با کیفیت تره
درضمن من دست دو اینها رو که گفتم مد نظرمه چون پولم نمیرسه
ممنون میشم راهنمایی کنید مرسی

شایسته فر
25-02-1392, 06:53 بعد از ظهر
دوست عزیز
لطفا تاپیک مشاوره بزنید
ایمجا تاپیک تخصصی دایچی هست و جای این صحبت ها نیست
ممنون از توجهتون

nima360
26-02-1392, 10:11 قبل از ظهر
بابا ترمز ضد قفل هم باشه وقتی توی سرعت بالا یهو ترمز شدید کنی چرخ بخای نخای هی قفل میکنه و دوباره سنسور فرمان میده ترمز شدتش کم میشه تا چرخ از حالت قفل بودن خارج شه....باور ندارین چندتا کلیپ تاپ گیر رو نگا کنین که دارن ترمز تست میکنن ببینین چه زیبا صدای جیغ لاستیکا به صورت تکه تکه به گوش میرسه.......
==================
بحث ترمز به کنار....میگم دوستی هست مارو راهنمایی تصویری کنه؟میخام رادیات روغن ببندم:4:ممنون

سایه
27-02-1392, 01:13 بعد از ظهر
سلام دوستان دایچی سوار ی سوال :دایچی کا آف داره؟؟؟؟!!!!!!

behnamdarbandi
27-02-1392, 05:08 بعد از ظهر
سلام خدمت تمام بچه های پرشین موتور...مخصوصا بچه های دایچی سوار...پنج شنبه ای کوچکتون یه دایچی صفر مدل 91 قرمز مشکی به قیمت 4.700 خریدم...اکثرا تو گمرک 5 - 5.500 بود...مدل 92 هم نبود تو بازار...خوشحال میشم از تجربیات شما دوستان استفاده کنم...

rooshak
27-02-1392, 05:27 بعد از ظهر
سلام خدمت تمام بچه های پرشین موتور...مخصوصا بچه های دایچی سوار...پنج شنبه ای کوچکتون یه دایچی صفر مدل 91 قرمز مشکی به قیمت 4.700 خریدم...اکثرا تو گمرک 5 - 5.500 بود...مدل 92 هم نبود تو بازار...خوشحال میشم از تجربیات شما دوستان استفاده کنم...

4700 اونم 91 :icon_pf _99_:

سایه
27-02-1392, 07:06 بعد از ظهر
سلام اینجا کسی جواب مارو نمیده؟؟؟مگ دایچی انژکتوریه!!!!!!!!!!!چرا از من رو دور موتور 9ونیم کات آف میزنه!!!!!!!!!!

behnamdarbandi
27-02-1392, 07:39 بعد از ظهر
4700 اونم 91 :icon_pf _99_:
هیوسانگ استریت یا همون شهری مدل 92 تنها موتوری بود که 92 اومده تو بازار مغازه روبرو رفیعی...میده 17.5 میلیون...میگفت اگه ریس هیو مدل 92 بیاد بالای 19.5 میشه...

- - - Updated - - -

اول تابستون قیمت موتورا حداقل 15 تا 20 درصد گرون میشه...با اومدن مدلای 92 تو بازار...

سایه
27-02-1392, 07:44 بعد از ظهر
سلام مبارک باشه دایچی چ رنگی خریدی دادا؟؟؟

rooshak
27-02-1392, 07:48 بعد از ظهر
هیوسانگ استریت یا همون شهری مدل 92 تنها موتوری بود که 92 اومده تو بازار مغازه روبرو رفیعی...میده 17.5 میلیون...میگفت اگه ریس هیو مدل 92 بیاد بالای 19.5 میشه...

- - - Updated - - -

اول تابستون قیمت موتورا حداقل 15 تا 20 درصد گرون میشه...با اومدن مدلای 92 تو بازار...

پس من جام تو بهشته با اين همه وسايل بچه نازم و 3500 گذاشتم :icon_pf _52_:

[Only registered and activated users can see links]

سایه
27-02-1392, 07:51 بعد از ظهر
روشاک جان موتورتو تا دورموتور چند بردی؟؟؟

rooshak
27-02-1392, 07:58 بعد از ظهر
روشاک جان موتورتو تا دورموتور چند بردی؟؟؟

تا جايي كه جا داره ولي كات آف نميزنه فقط موتور صداش در ميادو و مجبور ميشي دنده عوض كني .يه تاپيك بزن از بچه ها كمك بگير ببين مشكلش چي ميتونه باشه

behnamdarbandi
27-02-1392, 08:47 بعد از ظهر
سلام مبارک باشه دایچی چ رنگی خریدی دادا؟؟؟
آقا سایه قرمز مشکی...

- - - Updated - - -

قابل شمارو هم نداره...

- - - Updated - - -

امروز جمعه روش یه اگزوز تایگر انداختم...موتور خیلی فرق کرده تو شتاب و نفس موتور و خونک بودن انجین...البطه روغنشو که 30 کیلومتر کارکرده بود رو هم عوض کردم...آترود 12000+ ریختم...تا حالا رو موتورام استفاده نکرده بودم...بنظرم روغن خیلی خوبه البطه 50-20 هست...ولی بعد از آب بندی میخوام بهران رانا 50-5 بریزم آخره روغنه...

- - - Updated - - -

امروز جمعه روش یه اگزوز تایگر انداختم...موتور خیلی فرق کرده تو شتاب و نفس موتور و خونک بودن انجین...البطه روغنشو که 30 کیلومتر کارکرده بود رو هم عوض کردم...آترود 12000+ ریختم...تا حالا رو موتورام استفاده نکرده بودم...بنظرم روغن خیلی خوبه البطه 50-20 هست...ولی بعد از آب بندی میخوام بهران رانا 50-5 بریزم آخره روغنه...

سایه
28-02-1392, 01:46 بعد از ظهر
سلام آقام صفای شما از مام قرمز مشکیه.راستی اگزوز چقد شد هزینش میشه ی کیلیپ ازش برامون بزاری؟؟؟بهران رانا 5-50 هم داریم!!!!:297:

behnamdarbandi
29-02-1392, 07:04 قبل از ظهر
اگزوز تایگر رو پارسال از محک خریدم 450 هزار مدل معمولیشه البطه مدل کربن و آلمینیومی هم داره البطه صداش و کیفیت داخلشون یکی هست فقط روکش رو هاشون از کربن یا آلومینیوم یا از رنگ ساده هست...یه خوبی هم داره به اکثر موتورا میخوره و هدرز نمی خواد با 4 پیچ وصل میشه برای همین دایپی مثل هیو یا دایلیمه....صداشم خیلی خوبه...بیس قشنگی داره...اکثر بچه ها میگفتن اگزوز رو متور تک سیلند خوب نمیشه ولی من رو دایچی بستم خدایی قدرتش از روی هیوسانگم هم بیشتره الیطه رو هیو هم خیلی قشنگ بود رو دایچی هم یه بمی و بیس خاص خودشوداره....پنج شنبه ای از آقا رضا تو محک پرسیدم گفت اگزوزت شده 750 هزار...دیگه نمیصرف از ترکیه مدل کربن یا آلومینیومی بیاریم...

- - - Updated - - -

روغن موتور بهران رانا با سطح کیفی SM/CF 5-50
درباره روغن هم از همین محک یاد گرفتم و رفتم تحقیق هم کردم نوع روغن تو خیابون مهناز طرف سهروردی یه تعویض روغنی هست هم تاپه هم با کلاس تمام روغنای خارجی اصلی و اورژینال رو داره برای ماشینای هم مدل بالا هم سرعتی مثل پرشه و بی ام دبلیو و ...تنها روغن ایرانی که داره همین بهران رانا هست و اونم میگه با بهترینهای خارجی برابری میکنه...میگفت دوستش یه پرشه داره و برای سرویس روغن هر دفعه 600 هزار میداد بهش همین بهران رانا رو پیشنهاد میکنه...الان دیگه فقط از این روغن استفاده میکنه...پارسا 4 لیتریش 39 بود الان شده ایتری 26-27 تومن ولی تو اون ماشینا با دور موتورای بالاشون 10000 کیلومتر کار میکنه...برای هیو سانگ من میگفت زیر 10000 تا عوض نکن حیفه...جمعه ای پیشش بودم میگفت برای دایچی با دور متور کمتر 15000 هزار عوض کن هر 5000 تا هم فقط فیلتر...الان آشقال ترین روغن شده لیتری 7-8 هزار و باید سر 1000 تا عوض کنی...از بهران رانا هم گرون تر میشه....جمعه از گمروک آترود 12000+ خریدم یه لیتریشو 12 هزار...امروز همون مغازه نخ زده بود 13.500 و 3000-4000 هزارتا هم باید عوض کنی تازه صظح کیفیشم کمتر از بهران رانا هست...من برای آب بندی خریدمش بعد آب بندی فقط بهران رانا میریزم
...

behnamdarbandi
29-02-1392, 09:14 قبل از ظهر
دیروز شنیه ای رفتم فروشگاه لوازم مرکزی دایچی تو چهار راه شاپور...لنت جلو گرفتم 21 هزار عقب هم 21 سیم کلاج 26 سیم گازم نداشت قیمتشم مثل سیم کلاج بود فیلتر روغن هم نداشت از مغازه ای تو گمرک گرفتم 15 صفحه کلاج هم 150 بود که پول نداشتم گذاشتم برای بعد...مسئولش میگفت متورت که صفره چرا میخری...گفتم 4-5 ماهه دیگه هم گرونتر میشه هم من خونم دربنده راه دوره تو تجریش هم که وسایل نیست تازه مثل الان اگه سیم گاز پاره کردم وشما هم نداری و میگی 4-5 روز دیگه میاد...اون وقت موتور چند روز میخوابه....بعد هم میگه نمایندگی تعمیرات نداریم برای سرویس و گارانتی....خدایی کویر الااقل 4 تا نمایندگی داشت برای خدمات پس از فروش و گارانتی و سرویس....میگفت تازه میخان راه بندازن...شاید وقت گل نی....

- - - Updated - - -

بچه ها لطفا بگین کدوم موتورسازی تجربه بیشتری رو دایچی 250 داره و با این موتور آشناست...برای نصب دزدگیر و تنظیم کاربراتور میخوام و بعد آببندی برای آچارکشی....الانم که اگزوز تایگرو روش بستم دور موتور میره زیره 1000 مخصوصا که موتور سرده و میخواد خاموش کنه و باید یه نمه گازو نگه دارم...بعد گرم شدنم میاد نزدیک 1000 ولی از همه بدتر موتور که تو حرکت که گاز نمیدم مخصوصا تو سر پاینی از اگزوز صدای انفجار میده هر 5-10 ثانیه....میدونم با تنظیم کاربرات یا دور موتور حل میشه...چون این مشکلو روی هیو سانگمم داشتم...بردم محک درستش کرد...با تشکر پیشاپیش ازشما دوستان

farshid37
29-02-1392, 11:15 قبل از ظهر
صدای انفجار رو موتور منم داشت با گشاد کردن دهنه شمع کمتر شد و با شمع سوزنی قطع شد. البته موتور من تریل هست ولی امتحانش ضرری نداره. در ضمن به نظرم یا روغن مخصوص موتور بگیرید یا اگه روغن ماشین استفاده می کنید از گرید بالا مثل sm استفاده نکنید. چون به روغن های جدید مواد ضد اصطکاک و لغزاننده اضافه می شه که برای ماشین خوبه اما چون کلاچ موتور غوطه ور در روغنه ممکنه موجب لغزش صفه کلاچ و آسیب بشه. همون گرید پایین برتید و هر 1000 تا عوض کنید خیلی بهتره.

behnamdarbandi
29-02-1392, 04:49 بعد از ظهر
فکر کنم یه کم دور موتورو ببرم بالا که بشه 1000 موقعی که سرده وبعد گرم شدن موتور میاد رو 1500 خوبه...الان موقع روشن شدن 600-700 و موتور خاموش میشه وباید گازو یه نمه بیشتر گاز بدم تا خاموش نشه...برای روغن هم فکر کنم خیلی چسبنده باشه...برای همینه که میگن موقع استارت زدن چون روغن چسبندست هنوز اویرپمپ روغن رو پمپاژ نکرده تو موتور بین قطعه ها روغن وجود داره و باعث اصطحلاک موتور نمیشه...اینو تو یکی از تیزرهای تلوزیون خودمون تبلیغ میکرد و میگفت فکر کنم کاسترول مگنتک...

---------- Post added at ۰۳:۴۹ بعد از ظهر ---------- Previous post was at ۰۳:۰۶ بعد از ظهر ----------

کسی یه تعمیرکار خوب کا از دایچی 250 هم سردر بیاره میشناسین...با تشکر پیشاپیش...

amin lj
07-05-1392, 02:25 بعد از ظهر
سلام

بچه ها شنیدم واسه مدل 91 که یکی از بچه هاخریده بود علاوه برکلاه ایمنی یه سری تجهیزات مثل لنت ترمزو سیم کلاچ وسیم ترمز وصفحه بهش داخل یه پک داده بودن حقیقت داره؟اگه داره چه چیزاییه دقیقا؟

hosseindj124
08-05-1392, 01:58 بعد از ظهر
شمع دنزو هم برای این موتور خوب هست من این شمع ویک اگزوز بستم واقعا عالی شد اینم عکس اگزوز[Only registered and activated users can see links]

- - - Updated - - -

راستی من با این موتور تونستم یه بندیت 250روبگیرم البته اینم بگم که بندیت سوار دو ترک بود ولی با این حال بازم خیلیه که بتونی یه موتور چهار سیلند رو بگیری?

rooshak
08-05-1392, 02:19 بعد از ظهر
منم بنديت و گرفتم البته تو دور ازم جلو زد و دو ترك بود

Magma
08-05-1392, 02:33 بعد از ظهر
سلام

بچه ها شنیدم واسه مدل 91 که یکی از بچه هاخریده بود علاوه برکلاه ایمنی یه سری تجهیزات مثل لنت ترمزو سیم کلاچ وسیم ترمز وصفحه بهش داخل یه پک داده بودن حقیقت داره؟اگه داره چه چیزاییه دقیقا؟

بله. شما هم اگه نگرفتی بدون فروشنده سرت کلاه گذاشته. اسمش جعبه طلایی موتور هست و روی اکثر قریب به اتفاق موتور ها از طرف کارخونه میزارن اما بازم اکثر فروشنده ها برش میدارن و جداگونه میفروشن. منم گرفتم. البته موتورم دایچی نیست. توش رابط کاربرات بود...لنت عقب و جلو و کتی کلاج و ترمز

hosseindj124
08-05-1392, 11:12 بعد از ظهر
از بچها اونایکه مشکل روغن ریزی ازدنده شمار رودارن کسی تونسته این مشکل رو حل کنه اگه انجام دادن لطفا راهنمای کنن؟؟؟؟؟؟راستی روغن بهران تکتاز 20 50خوبه؟؟؟

شایسته فر
08-05-1392, 11:16 بعد از ظهر
مشکل حادی نیست
خودتو سر این قضیه الاف نکن
همه دایچی ها این مشکلو دارن
مال من هم از این موضوع مستثنا نبود:sad:

1000cc
09-05-1392, 09:19 قبل از ظهر
از بچها اونایکه مشکل روغن ریزی ازدنده شمار رودارن کسی تونسته این مشکل رو حل کنه اگه انجام دادن لطفا راهنمای کنن؟؟؟؟؟؟راستی روغن بهران تکتاز 20 50خوبه؟؟؟

سلام داداش یه اورینگ داره دور اون دنده شمار اگه اونو عوض کنی مشکل حل می شه من عوض کردم خوب شد

hosseindj124
09-05-1392, 02:41 بعد از ظهر
ولی من عوض کردم نشد حتی چند جور چسب هم امتحان کردم؟؟؟

amin lj
10-05-1392, 11:48 بعد از ظهر
سلام
بچه ها الان باتوجه به متوقف شدن تولید این موتور قطعاتش هنوز پیدا میشه تو تهران خواهشا جواب بدید مهمه؟

MANHUNT
21-05-1392, 12:18 قبل از ظهر
فعلا که لوازمش هست حالا تا بعد چی پیش بیاد

- - - Updated - - -

ولی من عوض کردم نشد حتی چند جور چسب هم امتحان کردم؟؟؟

برو دنده شمارشو از نمایندگی بگیر عوض کن قیمتش نا قابل 90 تومن با چسب میشه راحت درستش کرد

- - - Updated - - -

دوستان اگه شما موتورو چهار سوپاپ کنید رادیات بزارید رینگ و پیستون رو عوض کنید شمع رو دنزو اصل بندازید موتور میشه موتور سنگین خدا میشه یه بنده خدایی این کارو کرده دیگه نمیشه جلوشو گرفت درسته موتور چینی هست اما یادتون باشه انجین این موتور ماله سوزوکی 250gn هست که بومی شده تو چین هست تازه یه بنده خدایی گفت کارای دیگه ای هم برا تقویتش هست

hosseindj124
21-05-1392, 10:31 قبل از ظهر
دادا چطور میشه چهار سوپاپ کرد یعنی سیلندر باید عوض بشه وچه ریگ وپیستونی باید روش انداخت لطفا توضیع بیشتری بدین؟؟؟؟

hosseindj124
31-05-1392, 07:52 بعد از ظهر
جواب لطفا MANHUNT ([Only registered and activated users can see links])

Sadegh.galaxy
01-06-1392, 12:24 قبل از ظهر
میشه ولی باهزینه ی سرسام آور

rooshak
01-06-1392, 01:24 قبل از ظهر
یکی داره این کارو میکنه چهار سوپاپ کنش ضبر کنید تا انجام بشه خبر میدم

hosseindj124
02-06-1392, 07:38 بعد از ظهر
دمت گرم منطزرم

hosseindj124
14-06-1392, 11:37 بعد از ظهر
چی شد هنوز تموم نشد

rooshak
15-06-1392, 12:17 قبل از ظهر
چی شد هنوز تموم نشد

نه......

hamid_reza
16-06-1392, 07:18 بعد از ظهر
من یه بنده خدارو می شناسم که میگه اگه واشر سرسیلندر آمیکو 250 با واشر سر سیلندر دایچی یکی باشه میشه سرسیلندر اونر به دایچی خوروند و به این ترتیب دایچی 4 سوپاپ میشه . ولی سرسیلندر کامل آمیکو البت دست دومش یه چیزی ح:24:دود 350 هزارتومن قیمتشه

awacs
31-06-1392, 03:25 بعد از ظهر
سلام عزیزان
من به تازگی یه دایچی ۲۵۰ گرفتم
جایی تو تهران میخوام با انصاف مطمئن موتور رو بدم دستش
ریپ میزنه شدید و تو دنده بالا بدجور ریپ میزنه
صفر خریدم
ممنون از راهنماییتون

rooshak
31-06-1392, 09:05 بعد از ظهر
مبارکه داش موت:hippie7:ور خوبیه یه رادیات بنداز بهتر میشه. منم صفرشو داشتم ریپ میزد دادم سوزن کاربراتورو گشادش کردن درست شد

awacs
03-07-1392, 10:10 بعد از ظهر
مبارکه داش موت:hippie7:ور خوبیه یه رادیات بنداز بهتر میشه. منم صفرشو داشتم ریپ میزد دادم سوزن کاربراتورو گشادش کردن درست شد
ازش خوشم اومد
روندن با صفایی داره
هرچند که زینش سر به سمت جلو و تو مسافت فشار میاره به کشاله ولی در کل برا من که سنگین وزنم ایده آل
یه پیغام خصوصی برات فرستادم ممنون میشم پاسخ بدید
فقط این روغن ریزیش خیلی نافرم و نمیدونم چطوری جلوشو بگیرم احتمالا باید پوشکش کنم:happy4:

hosseindj124
07-07-1392, 02:52 بعد از ظهر
من تونستم جلوی روغن ریزی رو بگیرم بدون عوض کردن دنده شمار با یه مدل چسب دوقولو اول با بنزین شستم وبعد از خشک شدن چسب روزدم البته دنده شمار من یه پایشم شکسته بو ولی با این حال خوب شد

MANHUNT
08-07-1392, 12:43 قبل از ظهر
شرمنده حسین جان چند وقت نبودم سایت هم یه مدت خراب بود دادا باید سر سیلندر عوض بشه من دوستم موتور گذاشت تعمیرکار حرفه ای موتور سنگین سه هفته موتور خواب بود اما تعمیرکاره کاری کرد که موتورش الان پرواز میکنه فقط نمیدونم سر سیلندرکدوم موتور بهش میخوره اون نمایندگی دایچی تو گمرک یه مدت سر سیلندر داشت که به دایچی بخوره برو ازش امار بگیر خرجش سیصد چهارصدی میشه رینگ و پیستونشم مکانیکه عوض کرده موتور خدا شده

- - - Updated - - -

اواکس جان خوش امدی دادا مبارکت باشه ریپ موتور با رادیات حل میشه ریپشم فقط تو دور بالا هستش

hosseindj124
08-07-1392, 08:33 قبل از ظهر
کسی از نصب رادیات سر در میاره اگه کسی این کار رو کرده از اتصالات رفت وبرگشت عکس بزاره ویه توزیع بده

hosseindj124
17-07-1392, 05:33 بعد از ظهر
کسی نیست

ali_mng
02-08-1392, 03:38 بعد از ظهر
داچی خیلی پر سوصداست وای یکبار یکیشو سوار شدم البته یکسال از عمرش گذشته بود حسابی رفت رو ویبره
جاتون خالی کلی رقصوند مارو

شایسته فر
02-08-1392, 03:39 بعد از ظهر
دایچی ها همشون این مشکلو دارن

gtr250
14-08-1392, 05:17 بعد از ظهر
کاش اندازه رخش شتاب و سرعت هم داشت عالی می شدش

شایسته فر
14-08-1392, 09:54 بعد از ظهر
شتابش خیلی خوبه
شما تاحالا داشتی این موتورو؟

behy_222
15-08-1392, 04:11 بعد از ظهر
ببقخشید یه 89 میگه 2100000 خوبه؟میشه هروط باش برم سرکا و برگردم؟مصرف روزانه؟

MANHUNT
19-08-1392, 01:45 قبل از ظهر
چقدر دادا کار کرده سالمه تصادف نداره نگاه کن ببین خرج نداره از لنت گرفته تا لاستیک اگه تمیز باشه به نظر خوبه با این قیمت موتور صفر فقط سی جی میتونی بگیری اما این موتور هم قیافه ابهت داره هم شتاب خوب اما خرجش دادا زیاده

- - - Updated - - -

کاش اندازه رخش شتاب و سرعت هم داشت عالی می شدش

دادا این موتور از نظر شتاب چیزی از هیوسانگ کم نداره از نظر هم که ۱۴۰ تا میره همون کافیه خدا بده برکت

rooshak
19-08-1392, 02:03 قبل از ظهر
33594یادش بخیر چه خاطراتی دارم از این موتور چه جاهایی که نرفتم باهاش

rooshak
19-08-1392, 09:35 بعد از ظهر
واسه اتصالاتش شیر زیر و یادم نیست کجا بستم ولی یادمه موقع بستن رو پیچی بستم که جلوش شاستی رد میشد اگه اشتباه نکنم کاری نداره حالااگه رادیات داغ کنه معلومه درست بستینش اگه داغ نکرد اشتباه بستینش

hosseindj124
22-08-1392, 01:06 بعد از ظهر
فروش دایچی 250اسپورت اینم عکسش خریدارها پیام خوصوصی بدن [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

- - - Updated - - -

عکسهای بیشتر [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

شایسته فر
22-08-1392, 07:02 بعد از ظهر
تاپیک فروش بزنید
جاش اینجا نیست!!!!

hosseindj124
23-08-1392, 07:38 بعد از ظهر
باشه دادا ولی بلد نیستم

MANHUNT
14-09-1392, 10:33 بعد از ظهر
امروز لنت عقب ترمز گرفتم پونزده تومن فیلتر روغن هم پونزده تومن شد نمایندگی میگفت بیشتر لوازماش رو جدیدن اوردن

میلاد هرکول
15-09-1392, 12:43 بعد از ظهر
سال 89 که با دایچی اولم تصادف کردم هیچیش نبود و فروختمش سال 91 هم دربه در دنباله فیلتر روغن میگشتم نبود.....
حالا که موتور تولیدش متوقف شده لوازمش اومده عجب ادمای با حالین.....!!!!:297:

MANHUNT
15-09-1392, 03:07 بعد از ظهر
سال 89 که با دایچی اولم تصادف کردم هیچیش نبود و فروختمش سال 91 هم دربه در دنباله فیلتر روغن میگشتم نبود.....

منم یه بار موتور از روی جک افتاد فلاپ بغلش شکست تا هفت ماه منتظر بودم هر هفته سه چهار بار زنگ میزدم تا بالخره گرفتم ایینه هاش که اصلا پیدا نمیشد اما الان امده عجیبه واقعا دوستان

- - - Updated - - -

منم یه بار موتور از روی جک افتاد فلاپ بغلش شکست تا هفت ماه منتظر بودم هر هفته سه چهار بار زنگ میزدم تا بالخره گرفتم ایینه هاش که اصلا پیدا نمیشد اما الان امده عجیبه واقعا دوستان

hosseindj124
06-10-1392, 03:35 بعد از ظهر
کسی میدونه انجین چهارسیاندر 250ازکجا میشه گیر اورد

hoji
06-10-1392, 04:08 بعد از ظهر
ز بزن ب این شماره بپرس اگه نداشت سفارش بده حتما برات پیدا میکنه موسوی 09306687174

hamid_reza
10-10-1392, 11:45 بعد از ظهر
[QUOTE=MANHUNT;210107]منم یه بار موتور از روی جک افتاد فلاپ بغلش شکست تا هفت ماه منتظر بودم هر هفته سه چهار بار زنگ میزدم تا بالخره گرفتم ایینه هاش که اصلا پیدا نمیشد اما الان امده عجیبه واقعا دوستان

- - - Updated - - -

آقا سلام این فروشگاهی که شما تونستین آینه بغلشاو از اونجا بگیرین آدرسشو به مت هم بگین . منکه زنگ زدم عیوضی نمایندگی اصلیش گفت نداریم منظورم همون مغازه پارکینگ اقتصاد هستش.........................

hosseindj124
12-10-1392, 10:29 بعد از ظهر
خریدار انجین بندیت 250کسی سراغ داره خبر بده

MANHUNT
15-10-1392, 06:23 بعد از ظهر
[QUOTE=MANHUNT;210107]منم یه بار موتور از روی جک افتاد فلاپ بغلش شکست تا هفت ماه منتظر بودم هر هفته سه چهار بار زنگ میزدم تا بالخره گرفتم ایینه هاش که اصلا پیدا نمیشد اما الان امده عجیبه واقعا دوست
- - - Updated - - -

آقا سلام این فروشگاهی که شما تونستین آینه بغلشاو از اونجا بگیرین آدرسشو به مت هم بگین . منکه زنگ زدم عیوضی نمایندگی اصلیش گفت نداریم منظورم همون مغازه پارکینگ اقتصاد هستش.........................
من إز عيوضي گرفتم دوست عزيز قطعات رو به ميزان كم ميارن بايد هر هفته زنگ بزني چون تا قطعات جديد مياد سريع فروش ميره بله همون مغازه پاركينگ اقتصاد به اون مغازه نرسيده به ميدون رازي هم سر بزن دادا سفارش بده بهشون شايد باست بيارن فقط بايد پيگير باشي (فروشگاه عيوضي ٥٥٣٩٣٠٧٦)(فروشگاه اشكان ٥٥٣٨٣٨١٢-٥٥٣٨٨٠٧٥)يه ايينه هاي جديد أمده حالت خفاشي داره روي اپاچي هم ميندازن خيلي به دايچي مياد برو گمرگ پيدا ميكني

hamid_reza
18-10-1392, 01:33 بعد از ظهر
[quote=hamid_reza;213747]
من إز عيوضي گرفتم دوست عزيز قطعات رو به ميزان كم ميارن بايد هر هفته زنگ بزني چون تا قطعات جديد مياد سريع فروش ميره بله همون مغازه پاركينگ اقتصاد به اون مغازه نرسيده به ميدون رازي هم سر بزن دادا سفارش بده بهشون شايد باست بيارن فقط بايد پيگير باشي (فروشگاه عيوضي ٥٥٣٩٣٠٧٦)(فروشگاه اشكان ٥٥٣٨٣٨١٢-٥٥٣٨٨٠٧٥)يه ايينه هاي جديد أمده حالت خفاشي داره روي اپاچي هم ميندازن خيلي به دايچي مياد برو گمرگ پيدا ميكني
آقا ممنون . منکه هر وقت زنگ میزنم میگن نداریم . حالا شما جدیدا چند گرفتی آیینه هارو؟؟

MANHUNT
18-10-1392, 03:35 بعد از ظهر
خواهش يمكنك دوست عزيز،اينا هر وقت زنگ ميزني همينو ميگن نداريم يعني دادا با اين ندارم ندارمشون دهن مارو سرويس كردن من رفته بودم لنت و فيلتر روغن گرفتم گفتن يه سري لوازم امده كه ايينه هاش هم بود البته قيمت نكردم اما تو تابستون دوتاش ناقابل ٩٠ تومن يعني هر ايينه ٤٥ تومن شما دادا ميتوني ايينه پالس ١٣٥ كه خيلي شبيه ايينه دايچي هست رو بگيري استفاده كني يا همون ايينه خفاشي كه بهت گفتم بگيري اگه هم بخوان ايينه هاي خودش رو بگيري گيرت نمياد اعصلبتم خورد ميشه

hamid_reza
19-10-1392, 07:35 بعد از ظهر
راستشو بخواین آینه های دایچی هر دو راست گرد هست یعنی با چرخوندن به سمت راست سفت میشن ولی بعضی از موتورا مثل خونواده پالس و آپاچی رو من شنیدم راست گرد و چپ گرد داره . حالا با این وجود پالس 135 و اون آینه خفاشی رو که گفتی از کدوم نوع هستش ؟؟؟
:sleep:

hosseindj124
30-10-1392, 11:31 قبل از ظهر
اینه دایچی 250برای فروش دارم

MANHUNT
30-10-1392, 08:49 بعد از ظهر
من برادرم گرفته انداخته بهش ميخوره يه سري ايينه هارو اگه بري گمرك هست ميخوره بأيد موتوري ببري همون جا امتحان كني حتي ايينه سوزوكي x7 هم بهش ميخره اون خفاشي كه بهت گفتم جفتش ١٦ هزار تومن هستش هم قشنگه هم قيمتش مناسبه

awacs
18-11-1392, 04:57 بعد از ظهر
سلام عزیزان
چرا روغن موتور برمیگرده تو فیلتر هوا
اینطوری مکش هوا کاهش پیدا میکنه خوب و به موقع دنده نمیخوره
دوستان راهنمایی کنن ممنون
مخلص

rooshak
18-11-1392, 07:10 بعد از ظهر
روغن موتور چه ربطی به فیلتر هوا داره اصلا باهم در تماس نیستن این دوتا فیلتر هوا تو فلاپ بغل:hippie7:

awacs
19-11-1392, 08:19 قبل از ظهر
روغن موتور چه ربطی به فیلتر هوا داره اصلا باهم در تماس نیستن این دوتا فیلتر هوا تو فلاپ بغل:hippie7:

سلام عزیزم
خوب منم همین رو میخوام بدونم
فیلتر هوا رو باز که میکنم غرق در روغن .لبالب که وقتی درش میارم قدریش بیرون هم میریزه
تمیزش میکنم توش رو هم خالی روغن و تمیزش میکنم
منتهی بعد مدتی مجدد کم کم توش پر میشه از روغن

اگر شما یا کسی میدونه چطوری درست میشه ممنون میشم
سرفراز باشید

MANHUNT
19-11-1392, 01:34 بعد از ظهر
واقعا چيزي عجيبيه قضيه شما چقدر روغن داخل موتور ميريزي بيش از اندازه كه روغن نريختي دوست عزيز؟!!!!

rooshak
19-11-1392, 09:02 بعد از ظهر
نمیدونم والا عجیبه حتما باید ببری به یکی نشون بدی نباید اینجوری شه :hanghead:

awacs
19-11-1392, 10:58 بعد از ظهر
واقعا چيزي عجيبيه قضيه شما چقدر روغن داخل موتور ميريزي بيش از اندازه كه روغن نريختي دوست عزيز؟!!!!

نمیدونم والا عجیبه حتما باید ببری به یکی نشون بدی نباید اینجوری شه :hanghead:

سلام عزیزم
نه فدات شم، یک لیتر کمی بیشتر.
البته متاصفانه به میزان کم هم حتی روغن تو موتور باشه،طوری که شما نیاز رو احساس کنید که انجین رو قدری روغن بریزید،باز هم مقداری روغن میاد داخل فیلتر هوا.انگاری مکیده میشه به داخل فیلتر هوا
خیلی ناراحت کننده هست.چون شما قادر نیستید دنده بالاتر از سه داشته باشید.موتور نفسی برای تعویض دنده نداره و از همه بدتر این که کاربراتور نمیتونه درصد درستی از بنزین و هوا رو مخلوط کنه و بنزین محترق نشده داخل سیلندر جمع میشه و همین که شما از گاز دادن منصرف میشید و دور موتور پایین میاد و هوا به اندازه میرسه به کاربراتور،ناگهان موتور مث یه گاو وحشی از زیرت میجهه و اگر حواست جمع نباشه حتما از زیرت در میره
برای من پیش اومده که میگم.منم از اون روز قبل هر سواری دقیقا فیلتر هواشو بررسی میکنم

MANHUNT
20-11-1392, 01:28 قبل از ظهر
دادا برات پرس وجو میکنم خبرش رو بهت میدم ایشالا که طوریش نیست دوست عزیز

awacs
20-11-1392, 07:42 قبل از ظهر
دادا برات پرس وجو میکنم خبرش رو بهت میدم ایشالا که طوریش نیست دوست عزیز

نوووووووووووووووووووووووک رتم

ممنون
:29:
:happy4:

MANHUNT
20-11-1392, 11:07 قبل از ظهر
از مكانيك پرسيدم گفت رينگ دور پيستون مشكل داره احتمالا ، شتابت زياد نشده يه دفعه شتاب بگيره موتور؟

awacs
21-11-1392, 12:46 قبل از ظهر
از مكانيك پرسيدم گفت رينگ دور پيستون مشكل داره احتمالا ، شتابت زياد نشده يه دفعه شتاب بگيره موتور؟

سلام عزیزم
نه
شتابش زیاد نشده
اون موقع که خریدمش(موتور رو صفر خریدم) خوب دنده نمیخورد فلاپ بقل رو بازش کردم فیلتر هواشو بررسی کنم دیدم کلی توش روغن هست در حالی که تو موتورش روغن کمی بود
مخلص
ممنونم داداشم که ضحمت کشیدی لطف کردی پرسوجو کردی

awacs
13-12-1392, 08:49 قبل از ظهر
سلام
عزیزان
میخوام انجین موتور رو تعویض کنم
حالا با یه 250 یا 300
کسی آدرسی سایتی اطلاعاتی داره ممنون میشم بگه
خوش باشید

Magma
13-12-1392, 09:25 قبل از ظهر
امىکو انجىن براى فروش داره. باىد بپرسى. اگه 300سى سى گىرت بىاد عالىه. من دارم واقعا خوبه

oldsnake
13-12-1392, 09:27 قبل از ظهر
سلام دوستان این دایچی 250 قیمتش الان چنده ؟ قطعاتش هست ؟ نمایندگی فروش داره کجاست ؟

MANHUNT
13-12-1392, 12:41 بعد از ظهر
سلام دوستان این دایچی 250 قیمتش الان چنده ؟ قطعاتش هست ؟ نمایندگی فروش داره کجاست ؟
ديگه صفرش زده نميشه بايد بگردي دست دوم پيدا كني كه اونم كمه موتور ماله نيرو موتور شيراز هستش نمايندگي فروشش گمرك بود الان نميدونم باشه يا نه لوازماش هم يه سري چيزاي هست يه سري چيزاي هم پيدا نميشه در كل از نظر قطعات مطلوب نيست اما خوبيش اينه تا تصادف نكني خرجي باست نداره فقط بايد لنت ترمز فيلتر روغن و صفه كلاج رو هواست باشه كه اونم هستش

Magma
13-12-1392, 01:41 بعد از ظهر
انجین آمیکو یا همون سوزوکی پیچ به پیچ با انجین دایچی یکیه. تنها فرقشون اینه که سوزوکی 2تالول اگزوز داره دایچی یکی. بنظر من یه انجین سوزوکی بگیر بنداز رو موتورت راحتتت میشی. 300سی سیش هم هست.

dr.hosseyn
13-12-1392, 10:13 بعد از ظهر
انجین آمیکو یا همون سوزوکی پیچ به پیچ با انجین دایچی یکیه. تنها فرقشون اینه که سوزوکی 2تالول اگزوز داره دایچی یکی. بنظر من یه انجین سوزوکی بگیر بنداز رو موتورت راحتتت میشی. 300سی سیش هم هست.

دوست عزیز فرق بزرگ انجین امیکو با دایچی در جنس آلیاژ موتور و چهار سوپاب بودن امیکو هستش
در جواب oldsnake ([Only registered and activated users can see links]) باید بگم قطعات انجین دایچی رو میشه یه جوری پیدا کرد ولی قصعات بدنه و ظاهریش کم یایه
:smilies(182):

amin8speed
13-12-1392, 10:14 بعد از ظهر
اقا ایشون منظورش در طرز قرار گرفت انجین رو شاسی بود نه تفاوتای درونی

hamidmojrem
14-12-1392, 12:20 بعد از ظهر
فروش دایچی 250اسپورت اینم عکسش خریدارها پیام خوصوصی بدن [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

- - - Updated - - -

عکسهای بیشتر [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

دوست عزیز چند قیمت کردی؟؟؟؟

hamidmojrem

hosseindj124
19-12-1392, 07:25 بعد از ظهر
قیمت4800

awacs
27-12-1392, 08:30 قبل از ظهر
سلام
مخلص
آقا این سیم گازش تو اتوبان پاره شد منو تو دردسر انداخت
بکسلش کردم تا خونه
به چه بدبختی اومدم
الان سیم گازش تو کرج اگه کسی سراغ داره بگه از کجا بخرم
وگرنه برم تهران بخرم
و
چطوری تعویضش کنم
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

MANHUNT
27-12-1392, 01:22 بعد از ظهر
نيازي نيست برو تعميرگاه بگو سيم گاز هوندا ١٢٥ باست بندازه راحت راحت ميشي ديگه هم هيچ وقت پاره نميشه سيم كلاچتم پاره خواهد شد اونم پاره شد همون هوندايي بنداز سيم كلاچ و سيم گاز دايچي ٢٥٠ چون خيلي خشك بعد يه مدت مخصوصا تو زمستون به خاطر سردي و خشكي هوا پاره ميشه هوندايي ١٢٥ بندازي خيالت راحت ميشه

awacs
27-12-1392, 03:41 بعد از ظهر
نيازي نيست برو تعميرگاه بگو سيم گاز هوندا ١٢٥ باست بندازه راحت راحت ميشي ديگه هم هيچ وقت پاره نميشه سيم كلاچتم پاره خواهد شد اونم پاره شد همون هوندايي بنداز سيم كلاچ و سيم گاز دايچي ٢٥٠ چون خيلي خشك بعد يه مدت مخصوصا تو زمستون به خاطر سردي و خشكي هوا پاره ميشه هوندايي ١٢٥ بندازي خيالت راحت ميشه

سلام
ممنون از راهنماییت
حتما همین سیم رو میندازم
منتهی
موتور الان خونه هست
نمیتونم جابجاش کنم
این اطراف هم اصلا تعمیر کار نیست بدبختانه
بیشتر میخواستم خودم تعویضش کنم

hamiltoon
27-12-1392, 04:43 بعد از ظهر
سلام به همه دوستان عزيز.من يه اميكو سالم به شرط سالمي و japoniبودنش ميخوام به صورت اوراق بفروشمش انجين دوستان خواستن شما منصفانه قيمت بديد.باك كمكترمز ديسك وةهر جي ديكه خواستين من تا تهران هم ميتونم بيارم.واسه خريد زي زي ٤٠٠ به قيمت ٣ميليون دارم ميفروشم جهت اطلاع.اين هم شماره من ٠٩١٥١١٩٠٩٥٦

MANHUNT
27-12-1392, 06:20 بعد از ظهر
سلام
ممنون از راهنماییت
حتما همین سیم رو میندازم
منتهی
موتور الان خونه هست
نمیتونم جابجاش کنم
این اطراف هم اصلا تعمیر کار نیست بدبختانه
بیشتر میخواستم خودم تعویضش کنم
اگه خودت عوض كني كه خيلي خوب اگه ميتوني سيم كلاچ هم عوض كن كه خيالت راحت باشه ميدونم چي كشيدي انقدر سنگينه من تا خونمون نزديك بود هلش دادم سرويس شدم از صدتا وزنه زدن بهتره بايد يه ورزش بسازن بنام هل دادن دايچي:23:

rooshak
27-12-1392, 06:27 بعد از ظهر
سلام به همه دوستان عزيز.من يه اميكو سالم به شرط سالمي و japoniبودنش ميخوام به صورت اوراق بفروشمش انجين دوستان خواستن شما منصفانه قيمت بديد.باك كمكترمز ديسك وةهر جي ديكه خواستين من تا تهران هم ميتونم بيارم.واسه خريد زي زي ٤٠٠ به قيمت ٣ميليون دارم ميفروشم جهت اطلاع.اين هم شماره من ٠٩١٥١١٩٠٩٥٦

دوست عزیز در پست گذاشتنتون دقت کنین تو کدوم تاپیک پست میذارین شما اگر به موتور احتیاج دارین و یا موتوری میخواین بفروشین باید تاپیک جداگانه بزنین

hamiltoon
27-12-1392, 10:02 بعد از ظهر
من عذر خواهم از همه .

mohammadvaiper
29-12-1392, 01:58 بعد از ظهر
موتورهای دایچی رو تو ایران کدوم شرکت وارد میکرد؟
سایت داره؟
کیفیت موتورش خوبه؟از ظاهرش خوشم امد احتمالا اگه خوب باشه میخوام بگیرم
rkv چه فرقی با این داره؟

MANHUNT
29-12-1392, 02:19 بعد از ظهر
موتورهای دایچی رو تو ایران کدوم شرکت وارد میکرد؟
سایت داره؟
کیفیت موتورش خوبه؟از ظاهرش خوشم امد احتمالا اگه خوب باشه میخوام بگیرم
rkv چه فرقی با این داره؟
شركت نيرو موتور شيراز وارد ميكنه نوش ديگه نيست بايد كاركرده بگيري موتور جون داري هستش شتاب عالي سرعتم ١٤٠ ميره بچه ها بودن كه يه بلايي سرش اوردن ١٦٠ ميرفت من داشتم هم مدل ٨٩ هم مدل ٩١ داشتم اخر سر هم پول نياز داشتم فروختيم با كاركرد ٢٠ هزارتا هيچ مشكلي و خرجي برام نداشت الانم هنوز داداشم با داييم دارن دايچي ٢٥٠ ماله داداشم الان ٢٥ هزار را رفته اخ نگفته ماله داييم هم همينطور بين چيني ها بهترين موتور هست و موتورشم ماله سوزوكي جي ان ٢٥٠ هستش كه بومي شده تو چين باسه همين جواب خودشو پس داره ار كا وي كيفيتش خوبه اما شتاب و سرعت دايچي رو نداره

mohammadvaiper
29-12-1392, 03:11 بعد از ظهر
از زاهنمایی ممنون.به نظرت مدل 90 یا 89 رو چه قیمت بگیرم خوبه؟