PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره برای خرید بین سوزوکی آمیکو 250 ، پیشرو پارس 250 ، کویر آر کی وی

magic-boy
22-03-1391, 08:40 بعد از ظهر
سلام دوستان عزیز
از مدیران محترم هم به خاطر شلوغ کردن و تاپیک زدن و این حرفا عذر خواهی شدید می کنم.
مدتهاست تو کف خرید موتورم، پولم فقط به حداکثر پیشرو پارس 250 میرسه. فوقش تا 3 تومن (اگه شرایطی گیرم بیاد هم دیگه خیلی خوبه)
این رو هم خاطر نشان کنم که از پالس و آپاچی خوشم نمیاد. :icon_pf _96_: میخوام هر چی غیر از اینا باشه.
حالا من سه تا موتور توی لیست خریدم

این یکی مدل 82 هستش با من کلی راه اومد گفت 1 و 750 ، رنگ و تعمیرات و خلاصه بازسازی می کنه برام.
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

این یکی مدل 84 ، میگه موتورش سکه هستش. مو لا درزش نمیره و از این حرفا. میگه برقشو عوض کرده ، چندتا چیز دیگش رو هم کلاً عوض کرده که یادم رفت چیا بودن. در کل گفت موتور همه چیش تضمین خودمه. هر چی شد میاری واسه خودم.
قیمتش هم باهام راه اومد گفت 2900، گفت 1 و 500 یا یه کم بیشتر بده بقیش رو چندتا چک
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

نمیدونم چرا قیمتاش اینقدر بالاتر از چیزی هستش که دوستان عزیز کوروش و قاصد گفتن. قاصد عزیز شما نظرت چیه؟

........................
یه rkv 200 با 1000 و خورده ای کارکرد دیدم ، تمیز بود می داد 1800 . سندش سفید بود.
16436

.......................
خودم یه مقدار پیشرو پارس 250 قیافش به دلم نشسته. البته این یکیو نو می خرم. دیگه نمیدونم بین این سه تا چیو بگیرم بهتره.
یا حتی اگه چیز دیگه ای باشه. فقط پالس و آپاچی نباشه. اما اگه حرفی ، نصیحتی چیزی دارید که برای خرید موتور هست عنایت کنید.
مرسی

amir74
22-03-1391, 10:06 بعد از ظهر
اون 2تای اولی گرونه

Ali
22-03-1391, 10:15 بعد از ظهر
100% پیشرو پارس 250 صفر از اون دوتا خیلی خیلی بهتره

loser
22-03-1391, 10:34 بعد از ظهر
اگه از دایچی250 هم خوشتون میاد موتوره بدی نیست,کارکردش با قیمت خوب گیر میاد قیافشم خوبه

nopo
22-03-1391, 10:35 بعد از ظهر
100% پیشرو پارس 250 صفر از اون دوتا خیلی خیلی بهتره

دليل؟
از روي هوا حرف نزنيد!
داشتيد؟سوار شديد؟
به چه دليل ميگين؟

Ali
22-03-1391, 10:39 بعد از ظهر
دليل؟
از روي هوا حرف نزنيد!
داشتيد؟سوار شديد؟
به چه دليل ميگين؟
موتوری که مال 8_9 سال پیش هستش و معلوم نیست دست کی بوده و چجوری ازش سواری گرفتن بهتره یا موتور صفر با تکنولوژی جدیدتر؟

nopo
22-03-1391, 10:42 بعد از ظهر
موتوری که مال 8_9 سال پیش هستش و معلوم نیست دست کی بوده و چجوری ازش سواری گرفتن بهتره یا موتور صفر با تکنولوژی جدیدتر؟

از لحاظ سالم بودن موتور ژاپني جنازش به چيني شرف داره
پيشرو پارس :انجين كپي مثل انجين روان از سوزوكي چيني
درمقابل سوزوكي ژاپني 250 واقعي
عقل كدومو حكم ميكنه؟

Ali
22-03-1391, 10:46 بعد از ظهر
از لحاظ سالم بودن موتور ژاپني جنازش به چيني شرف داره
پيشرو پارس :انجين كپي مثل انجين روان از سوزوكي چيني
درمقابل سوزوكي ژاپني 250 واقعي
عقل كدومو حكم ميكنه؟
جواد جان این سوزوکی هم دقیقا عین روان هستش و ژاپنی نیست شما فکر میکنید اگر ژاپنی بود این قیمت بود؟

nopo
22-03-1391, 10:49 بعد از ظهر
جواد جان این سوزوکی هم دقیقا عین روان هستش و ژاپنی نیست شما فکر میکنید اگر ژاپنی بود این قیمت بود؟

جهت اطلاع:سوزوكي هايي كه نيروي انتظامي وارد كرده بود 2سري بود
بعضي ها روش حك شده made in japan بعضي ها هم حك نشده
اون هايي كه no name بود چيني بود
بازم هرچي باشه موتوري كه به سفارش مخصوص وارد بشه با موتور چيني معمولي فرق ميكنه
من باشم سوزوكي برميدارم
والسلام

loser
22-03-1391, 10:59 بعد از ظهر
سوزوکی250فقط در صورت سلامی کامل انجین بهتر از پیشرو هستش وگرنه پیشرو پارس باز از سوزوکی که بخوای هرچند روز یه دفه خرجش کنی بهتره

magic-boy
23-03-1391, 10:27 قبل از ظهر
آخرش که من نفهمیدم کدوم رو بگیرم بهتره. دوستانی که میتون کمک کنن دریغ نکنن. لطفاً من میخوام توی همین یک دو روز دیگه موتور رو بگیرم.
ممنون میشم از مدیران یا دوستان خبره هم بیان یه کمکی به من بکنن.

MGEngineer
23-03-1391, 10:50 قبل از ظهر
سلام
من تا الان که حدود 2000 تا با موتورم رفتم ازش راضی هستم ولی شما این رو در نظر داشته باش که این موتور در حال حاضر بورس نیست و قطعاتش هم فکر نمیکنم قم گیر بیاد
تاپ اسپید هم در شرایط استاندارد 120-130 بیشتر نمیره در حالی که دور موتور روی 8500 هست و جالبه بدونی که از 12هزار وارد رد لاین میشه تا آخرش که 14هزاره
اگر این شرایط برات مهم نیست فکر میکنم پیشرو انتخاب بهتری براتون باشه

amir74
23-03-1391, 12:39 بعد از ظهر
به نظر من بگیر سوزوکی یکم خرجش کن تا سرحال شه فلاپ کشی کن حال کن تازه با همه کارا قیمتش از پیشرو پارسم ارزون تر میوفته

magic-boy
23-03-1391, 12:41 بعد از ظهر
اینو هم در نظر بگیر که پیشرو پارس هر چی باشه. بازم صفره

K.I.A
23-03-1391, 12:43 بعد از ظهر
امیکو هرگز/ار کا وی شاید/پیشرو 100درصد/

magic-boy
23-03-1391, 12:54 بعد از ظهر
شما حرفت واسه من سنده، بگی چشم بسته قبولت دارم
فقط بهم بگو چرا آمیکو نه

magic-boy
23-03-1391, 01:39 بعد از ظهر
داداش کیا شما فقط این دوتا آمیکوهارو گفتی نه. یا کلاً میگی آمیکو هرگز؟

mostafak021
23-03-1391, 05:34 بعد از ظهر
ببین داداشم حالا که می خوای موتور برداری به فکر وقتی که بخوای بفروشیش باش. یعنی یه انتخابی کن که موقع فروش بد جور ضرر نکنی .ببین اون آمیکو رو که می گی اومدیم و خریدیش و موتور هم سالم بود همون موقع ببری پیشه مغازه دار خیلی خیلی بهت حال بده 1 تومن ازت بر می داره .آدم یه موتور می خره که باهاش عشق و حال کنه ولی خوبه اون وسطا یه ذره فکر اقتصادی هم بکنی که موقع فروش زیاد ضرر نکنی.نظره من رو rkv و پیشرو هست که پیشرو پارس رو یه ذره بیشتر ترجیح می دم تا rkv رو.
موفق باشید

magic-boy
23-03-1391, 07:16 بعد از ظهر
داداش دمت گرم. نکته ی ظریفی رو اشاره کردی که نمیدونم چرا اصلاً بهش فکر نکرده بودم.
ولی واقعاً آمیکو هارو اینقدر بد میخرن؟
خوب من میخواستم موتور رو دست کاری کنم شبیه ریس بشه. فرمون و اگزوز و فلاپ و این حرفا. بالاخره آدمایی هستن که قیافه براشون بسه. موتورو رو هوا میخرن. خصوصاً اینجا توی قم که 99.9% موتورا سی دی آی و سی جی هستش. چششون تو عقلشونه. (عقلشون توی چششونه)
البته برای پیشرو پارس هم همین برنامه هارو دارم. ولی خوب قیمتش دو برابر آمیکو میشه.

magic-boy
23-03-1391, 10:48 بعد از ظهر
قرار شد شنبه با یکی صحبت کنم برای اینکه مستقیم از این موتور مزایده ایای آمیکو 250 .
اگه قیمت پایین گیر اوردم بخرم بازسازیش کنم خوشکلش کنم، یا باز هم برم سراغ پیشرو پارس

komeil
10-04-1391, 09:17 قبل از ظهر
سلام منم دنبال یدونه از این امیکو ها هستم که رو موتور حک شده ساخت ژاپن.
لوازمش راحت گیر میاد ؟
به نظرم هر چی باشه از پیشرو پارس بهتره.ادم میدونه250داره سوار میشه
تاپ اسپیدش چه قدره؟؟؟

کوروش
10-04-1391, 11:14 قبل از ظهر
درباره قیمت سوزوکی بگم که چون امثال من انصاف دارن این قیمت رو میدنو گرنه سوزوکی بیشتر از اینا میارزهولی اگه بخوای مثل همین عکس و حتی بهتر از این درش بیاری رو 1500 تا 2 حساب کن

magic-boy
10-04-1391, 11:37 قبل از ظهر
سلام کوروش جان عزیز
والا من به خاطر اینکه دیدم آمیکو 250 اینقدر قیمتش بالاست بیخیالش شد. تصمیم گرفتم پیشروپارس رو بگیرم
اما الان باز دو دل شدم که کدومو بگیرم

Ali
10-04-1391, 12:30 بعد از ظهر
سلام کوروش جان عزیز
والا من به خاطر اینکه دیدم آمیکو 250 اینقدر قیمتش بالاست بیخیالش شد. تصمیم گرفتم پیشروپارس رو بگیرم
اما الان باز دو دل شدم که کدومو بگیرم
تو خرید پیشرو شک نکنید دوست عزیز

komeil
10-04-1391, 01:07 بعد از ظهر
دوستان پاسخی برای ما ندارید؟؟؟/
قدرت و سر عتش چه جوریه؟؟؟/
من تمیزشو رنگ سفید پیدا کردم 1200000
خوبه؟میرزه؟

کوروش
10-04-1391, 03:50 بعد از ظهر
دوستان پاسخی برای ما ندارید؟؟؟/قدرت و سر عتش چه جوریه؟؟؟/من تمیزشو رنگ سفید پیدا کردم 1200000خوبه؟میرزه؟اونایی که زده ژاپن با اونایی که هیچی نزده هیچ فرقی نداره ----------لازمش مجوده و نمایندگی معتبر و رسمی دازه---- سالم و کم کارکرد باشه خوبهدرباره پیشرو پارس بگم بعد یک سال انجینش صدا قاشق چنگال میده ولی سوزوکی بعد چند سال بیگاری زیر دست مامور تازه داره ابندی میشه-------بعدشم اینقدر میگید سوزوکی بده تا حالا سوار یه تمیزش شدید ؟؟؟ از رو هوا مگید دیگه/ یه چی رفته تو مختون که سوزوکی بده چون فقط ترکیده هاشو دیدید / من سوار سوزوکی شدم که فقط 5 کیلومتر کار کرده بود و هنوز ابندی هم نشده بود تو نرمی از پیشرو پارسی که از وینر و جدیدو قدیم پیشرو 200 و پیشرو پارس 250 خیلی بهتر بود

kamangir
10-04-1391, 07:46 بعد از ظهر
اونایی که زده ژاپن با اونایی که هیچی نزده هیچ فرقی نداره ----------لازمش مجوده و نمایندگی معتبر و رسمی دازه---- سالم و کم کارکرد باشه خوبهدرباره پیشرو پارس بگم بعد یک سال انجینش صدا قاشق چنگال میده ولی سوزوکی بعد چند سال بیگاری زیر دست مامور تازه داره ابندی میشه-------بعدشم اینقدر میگید سوزوکی بده تا حالا سوار یه تمیزش شدید ؟؟؟ از رو هوا مگید دیگه/ یه چی رفته تو مختون که سوزوکی بده چون فقط ترکیده هاشو دیدید / من سوار سوزوکی شدم که فقط 5 کیلومتر کار کرده بود و هنوز ابندی هم نشده بود تو نرمی از پیشرو پارسی که از وینر و جدیدو قدیم پیشرو 200 و پیشرو پارس 250 خیلی بهتر بود

آقا کوروش توجه نکردی مقدار پول وهزینه برای خیلیا اهمیت داره اون سوزوکی که میگی 5 کیلومتر راه نرفته قیمتش رو 2میلیون

زده میشه و تا آدم بیاد فلاپ کشی کنه میره رو 3 میلیون که اونوقت دیگه موتور اون قیمت فروش نمیره ،بیشتر موتوریا توجه به اسم

ندارن و میگن مدل 82 رو 3 میلیون چه خبره

کوروش
10-04-1391, 07:49 بعد از ظهر
اولا اون موتور های کم کارکرد رو من خودم تا 1500 هم میتون جور کنم بعدشم یعنی فلاپ نندازی موتور دیگه راه نمیره ؟؟؟؟-------------- بابا این همه طرح هستش چرا چسبیدید به ریس

نیما نادری
10-04-1391, 09:27 بعد از ظهر
پیشرو پارس 250 و لاغیر

ehsanninja
10-09-1391, 08:10 قبل از ظهر
سلام دوستان عزیز
از مدیران محترم هم به خاطر شلوغ کردن و تاپیک زدن و این حرفا عذر خواهی شدید می کنم.
مدتهاست تو کف خرید موتورم، پولم فقط به حداکثر پیشرو پارس 250 میرسه. فوقش تا 3 تومن (اگه شرایطی گیرم بیاد هم دیگه خیلی خوبه)
این رو هم خاطر نشان کنم که از پالس و آپاچی خوشم نمیاد. :icon_pf _96_: میخوام هر چی غیر از اینا باشه.
حالا من سه تا موتور توی لیست خریدم

این یکی مدل 82 هستش با من کلی راه اومد گفت 1 و 750 ، رنگ و تعمیرات و خلاصه بازسازی می کنه برام.

این یکی مدل 84 ، میگه موتورش سکه هستش. مو لا درزش نمیره و از این حرفا. میگه برقشو عوض کرده ، چندتا چیز دیگش رو هم کلاً عوض کرده که یادم رفت چیا بودن. در کل گفت موتور همه چیش تضمین خودمه. هر چی شد میاری واسه خودم.
قیمتش هم باهام راه اومد گفت 2900، گفت 1 و 500 یا یه کم بیشتر بده بقیش رو چندتا چک

نمیدونم چرا قیمتاش اینقدر بالاتر از چیزی هستش که دوستان عزیز کوروش و قاصد گفتن. قاصد عزیز شما نظرت چیه؟

........................
یه rkv 200 با 1000 و خورده ای کارکرد دیدم ، تمیز بود می داد 1800 . سندش سفید بود.
16436

.......................
خودم یه مقدار پیشرو پارس 250 قیافش به دلم نشسته. البته این یکیو نو می خرم. دیگه نمیدونم بین این سه تا چیو بگیرم بهتره.
یا حتی اگه چیز دیگه ای باشه. فقط پالس و آپاچی نباشه. اما اگه حرفی ، نصیحتی چیزی دارید که برای خرید موتور هست عنایت کنید.
مرسی

داداش من یه دونه دارم مشکی سالم فنی مدارک و بیمه همه چی ام داره میدمش 1800000 از همه ی این عکس ها هم سالم تره. 09195706862

K.I.A
10-09-1391, 08:14 قبل از ظهر
فقط پیشرو پارس از اینا سر تره

ramin9053
11-09-1391, 08:22 قبل از ظهر
فقط پیشرو پارس از اینا سر تره

درود
قصد توهین ندارم دوست عزیز ولی تا زمانی پشت سوزوکی 250 ترو تمیز ننشستی این ها فقط در حد حرفه من اینو دارم برامم خیلی باحاله چون همه موتورهای تو رنج خودش رو لوله میکنه
بازم معذرت میخوام بدرود

amir74
11-09-1391, 08:25 قبل از ظهر
منم موافقم

شایسته فر
11-09-1391, 09:23 بعد از ظهر
تاپیک مال 5 ماه پیشه!!!!!

K.I.A
12-09-1391, 05:01 قبل از ظهر
درود
قصد توهین ندارم دوست عزیز ولی تا زمانی پشت سوزوکی 250 ترو تمیز ننشستی این ها فقط در حد حرفه من اینو دارم برامم خیلی باحاله چون همه موتورهای تو رنج خودش رو لوله میکنه
بازم معذرت میخوام بدرود

بله درسته شایسته جان تاپیک قدیمیه دوباره راش انداختیم...

دوست عزیز شیرازی بحث دوستانست توهین به کسی نیست شماهم میتونی نظرتونو بگید
من خودم یه دونه نقره ای ابیشو سال 87 رفتم بخرم پشتشم نشستم حتی کلی باهاش اینو رو اونور رفتم اما اصلا برای من موتور قابل قبولی از هر نظر نبود به جاش رفتم اون سال یه پالس صفر گرفتم هرچند اونم ایراداتی داشت اما بهتر از اون بود خوب بودن موتور فقط به لوله کردن بقیه نیست به قطعات تعمیرات و....... بستگی داره به هر حال هرکس نظری داره و محترم.

mraminalizadeh
12-09-1391, 05:13 قبل از ظهر
بله درسته شایسته جان تاپیک قدیمیه دوباره راش انداختیم...

دوست عزیز شیرازی بحث دوستانست توهین به کسی نیست شماهم میتونی نظرتونو بگید
من خودم یه دونه نقره ای ابیشو سال 87 رفتم بخرم پشتشم نشستم حتی کلی باهاش اینو رو اونور رفتم اما اصلا برای من موتور قابل قبولی از هر نظر نبود به جاش رفتم اون سال یه پالس صفر گرفتم هرچند اونم ایراداتی داشت اما بهتر از اون بود خوب بودن موتور فقط به لوله کردن بقیه نیست به قطعات تعمیرات و....... بستگی داره به هر حال هرکس نظری داره و محترم.

داداش پیشرو پارس الان چنده؟

K.I.A
12-09-1391, 05:17 قبل از ظهر
قیمت امروزو ندارم

[Only registered and activated users can see links]

F.Shahgol
12-09-1391, 06:26 قبل از ظهر
داداش پیشرو پارس الان چنده؟
3.500 تا 3.700

Amir suzuki
16-01-1392, 01:00 قبل از ظهر
به نظر من آمیکو 250بهتره حداقل میدونی انجین سوزوکیه