PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش کلاه کراس

عابدی
22-03-1391, 10:18 قبل از ظهر
سلام به همگی.بنده یک کلاه کراس راپیدو ردیف دارم که فقط یه هفته سرم بوده.مشکیه با ستاره ی سبز روش.عینکم خریدم براش.اون موقع که خریدم فکره ست شدنش با موتورم نبودم.موتورم کبیر کی تی امه نارنجیه.الان میخام بفروشمش یه نارنجی بیام از تهران بخرم.قیمت هم با عینک 120 خریدم.نامردا یه قرون تخفیفم ندادن بهم.110-115 میدم.همدان هستم.ولی با پست میفرستم.هر کسی خواست پیام بده.قیمت رو هم با توجه به نو بودن کلاه گفتم.اگر ازشهر های همسایه بودین با اتوبوسو ترمینالو اینا هم میشه بفرستم.ولی به هر حال هزینه ارسالش توافقیه.

عابدی
25-03-1391, 10:50 بعد از ظهر
خود کلاه رو هم بدون عینک 75

شهرام
26-03-1391, 12:12 قبل از ظهر
من یکی لازم دارم ولی قیمت بالا میگی.
در کل کلاه تمیزی هستش.
ساخت ایران هستش؟یا خارج از ایران؟؟؟؟؟

عابدی
26-03-1391, 10:20 قبل از ظهر
ببین خداوکیلی نمیدونم.ولی خریدم روش چند تا برچسب استاندارد و گروه خونی و اینا داشت.خیلی خوشم اومد.فقط میدونم ایرانی و چینی مینی نیست.کلاه اصل و نصب داریه.قیمتم قابل شما رو نداره ولی واسه یه هفته استفاده 15 تومن دارم زیر قیمت میگم دیگه.کلاه رو 90 و عینک رو 30 خریدم.کلاه رو میدم 75.خوبه به خدا.

عابدی
26-03-1391, 10:21 قبل از ظهر
این نکترم بگم کلاه رو حدودا 10 خرداد خریدم.از نو بودنش خیالت راحت.هنوز بوی نویی میده

amir74
26-03-1391, 10:28 قبل از ظهر
اینطوری طرف بر فرض تهران باشه واسش نمی صرفه چون پول کرایش بیشتر میشه میره از همونجا می خره

عابدی
26-03-1391, 10:41 قبل از ظهر
تهران حدودا 4 5 تومن میشه بفرستم ترمینال.حالا نصف نصف میدیم مثلا.ولی این دوستم که اذربایجانه نمیئونم چقد میشه.باید برم از پست بپرسم.کلا را میام بابا.بیاین بخرین:grouphug::6:

sezar
10-04-1391, 02:41 بعد از ظهر
من یکی لازم دارم ولی قیمت بالا میگی.
در کل کلاه تمیزی هستش.
ساخت ایران هستش؟یا خارج از ایران؟؟؟؟؟

مگه همه مدل های رپیدو ساخت یکجا نیست ؟ (اطلاعاتم ضعیفه)

دوستان من چندتا سوال دارم ، در کل می پرسم یه وقت به کسی بی احترامی نشه ، کلی میگم

1- هیچ ماست فروشی نمیگه ماست من شوره (!) ، اومدیم و یکی خرید بعد وقتی کلاه رو دید روش چندتا خش افتاده باشه و به نظر خریدار نمی ارزید، اونوقت چی ؟

2- اومدیم و خرید ولی کلاه رو براش نفرستاد

3- اگه کلاه تو اتوبوس گم بشه چی؟ یا صاحب اتوبوس بکشه بالا ، چه ضمانتی هست ؟

در کل چجوری میشه با خرید وسیله دست دو از یه نفر از طریق اینترنت اعتماد کرد ( سایتای فروش ، خودشون سایت دارن و نو هست وسایلشون ولی باز هم نمیشه از هر سایتی خرید ، اینجا که یک نفر آدم مجهول الهویه هست و ...)

آقا دوباره تکرار میکنم منظور من آقای عابدی خدای ناکرده نیست ، یه وقت بی احترامی نشده باشه ، پ
فقط ازونجایی که شاید خودم این کلاه رو بخرم ، دارم اطمینان پیدا میکنم

عابدی
17-04-1391, 12:55 قبل از ظهر
1.ماست فروشی که انسان باشه میگه ماست من شوره.حالا خوبه عکس گذاشتم از چند نما.
2.دیگه کسی که پول بگیره جنسو نده خوودشه و خدای خودش.
3.ضمنا وقتی شما میری یه کالا رو میدی اتوبوس یه فیش دریافت میکنی و کرایه میدی شهر هرت که نیست یارو کلاهو بکشه بالا.
4.آقا منصرف شدم.

7thRING
17-04-1391, 01:23 قبل از ظهر
اره منم دقیقا همین کلاهو دارم.
مارک راپیدو من خودم کلاه رو 100 خریدم .
کلاه خوبیه.
به نظرم با این قیمت می ارزه.

mostafa71
17-04-1391, 08:43 قبل از ظهر
مگه همه مدل های رپیدو ساخت یکجا نیست ؟ (اطلاعاتم ضعیفه)

دوستان من چندتا سوال دارم ، در کل می پرسم یه وقت به کسی بی احترامی نشه ، کلی میگم

1- هیچ ماست فروشی نمیگه ماست من شوره (!) ، اومدیم و یکی خرید بعد وقتی کلاه رو دید روش چندتا خش افتاده باشه و به نظر خریدار نمی ارزید، اونوقت چی ؟

2- اومدیم و خرید ولی کلاه رو براش نفرستاد

3- اگه کلاه تو اتوبوس گم بشه چی؟ یا صاحب اتوبوس بکشه بالا ، چه ضمانتی هست ؟

در کل چجوری میشه با خرید وسیله دست دو از یه نفر از طریق اینترنت اعتماد کرد ( سایتای فروش ، خودشون سایت دارن و نو هست وسایلشون ولی باز هم نمیشه از هر سایتی خرید ، اینجا که یک نفر آدم مجهول الهویه هست و ...)

آقا دوباره تکرار میکنم منظور من آقای عابدی خدای ناکرده نیست ، یه وقت بی احترامی نشده باشه ، پ
فقط ازونجایی که شاید خودم این کلاه رو بخرم ، دارم اطمینان پیدا میکنم

داداش این همه تو این سایت خرید و فروش انجام میشه (میلیونی) بعد شما اومدی یه کاره به این کلاه گیر دادی

اینجا جای این حرفها نیست که این جوری که شما نوشتی به هردو طرف معامله بر می خوره

4.آقا منصرف شدم.

شما باید این سوالارو از مدیریت سایت بپرسید نه این جا بیای معامله رو خراب کنی داداشم

sorush
17-04-1391, 10:55 بعد از ظهر
بابا باانصافا امیدکلاهو استفاده نکرده من خودم شاهدم به خاطره بعضی ازموارد کلاهوسرش نذاشته قیمتشم 120خریده که اصلا بهش تخفیف نداند

ali_r
22-05-1392, 08:40 بعد از ظهر
اگه موجوده عکس بزارین اگه نه قفل کنید

tirdad8
01-02-1393, 03:45 بعد از ظهر
آقا موجوده ؟؟؟؟

ali_r
01-02-1393, 05:32 بعد از ظهر
قفل میشه