توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برای تازه کازا چه موتوری خوبه؟
Hamid Reza K
21-03-1391, 08:56 بعد از ظهر
سلام من تازه کارم میخواستم موتور سواری را به صورت نیمه حرفه ای ادامه بدم چرخ سواریم حرفها هم هستم ولی جدیدا به موتور علاقه مند شدم تا حالا 3 دفعه بیشتر موتور نروندم اونم پیشرو 70 بوده !!
به من گفتن از مینی شروع کن و هر دفعه به سی سی موتور اضافه کن از چه موتوری شروع کنم به نظرتون ؟
ممنون میشم کمک کنین
amir74
21-03-1391, 09:17 بعد از ظهر
سی جی 125 بهترین موتور واسه تازه کارا
Ali
21-03-1391, 09:57 بعد از ظهر
سی جی خوبه طرح ویو خوبه موتور مینی هم خوبه اما معمولا دردسر دارن و قطعه ندارن و کلا بیخیالش بشید بهتره پس فقط همون دو گزینه ی اول
Kami
21-03-1391, 10:17 بعد از ظهر
سی جی خوبه طرح ویو خوبه موتور مینی هم خوبه اما معمولا دردسر دارن و قطعه ندارن و کلا بیخیالش بشید بهتره پس فقط همون دو گزینه ی اول
طرح ویو اصلا برای یاد گیری مناسب نیست
سی جی بهتره
RED-LINE
21-03-1391, 10:22 بعد از ظهر
طرح ویو آخه موتوره؟ویو موتور حساب میشه؟!بزنی تو دنده گاز بدی اینو که بچه 7ساله هم پاش برسه زمین میتونه انجام بده ،وزنی هم نداره بخوای باهاش حفظ تعادل رو یاد بگیری ...
با سی جی شروع کن بعدم پالس یا آپاچی ..
02109002
21-03-1391, 10:53 بعد از ظهر
سلام من تازه کارم میخواستم موتور سواری را به صورت نیمه حرفه ای ادامه بدم چرخ سواریم حرفها هم هستم ولی جدیدا به موتور علاقه مند شدم تا حالا 3 دفعه بیشتر موتور نروندم اونم پیشرو 70 بوده !!
به من گفتن از مینی شروع کن و هر دفعه به سی سی موتور اضافه کن از چه موتوری شروع کنم به نظرتون ؟
ممنون میشم کمک کنین
با سلام
ضمن خوش آمد گویی به شما دوست گرامی :khosh:
همانطور که دوستان گفتند بهتره اول کار با سی جی 125 سی سی شروع کنین چون سی جی موتوریه که راحت میشه باهاش قلق گیری کرد
کل ترفند ها رو میشه روش پیاده کرد و به طور کلی یاد گرفت
به این تاپیک ها هم نگاهی بتدازید خالی از لطف نیست :
آموزش موتورسواری به زبان خیلی ساده ! ([Only registered and activated users can see links])
نحوه کنترل موتورسیکلت در سرعتهای بالا و مانورهای خیابانی ([Only registered and activated users can see links])
نحوه صحیح دنده کشی ([Only registered and activated users can see links])
فاکتورهای مهم در انتخاب موتورسیکلت ([Only registered and activated users can see links])