توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید str 200 مشکی ... فقط از معایبش بگید لطفا ...
amir_31july
20-03-1391, 11:32 بعد از ظهر
میخوام str200 بخرم ... قبلا هم از دسته گل های کویر داشتم ... و خیلی چیزها رو راجب به خدمات و چه و چه میدونم ... میخوام معایب فنی این موتور و آخرین قیمت روزش رو بدونم ... امروز تو خ 17 شهریور بهم 2500 قیمت دادن ... ولی فکر نکنم این قیمتها باشه ... پیشاپیش با تشکر از همراهی دوستان عزیز
ARSH
20-03-1391, 11:49 بعد از ظهر
من از نزدیک چند روز پیش برای باره سوم دیدم
جوش های شاسی رو لمس کردم خیلی خیلی بد و زخمت بود و بی سلیقه
انجینش بی کیفیت به نظر نمیرسید از روی ظاهر . کایت هاشم به نظر نمیرسید بی کیفیت باشه رنگ هاش که خیلی قشنگ بود
زیره انجینش هم سینی محافظ نداشت
جا پایی های عقب هم مذخرف بود فک کنم اگه خانومی سوار شه کسی ( خانومی : یه پا روی یکی از جا پایی ها - انداختن کل وزن خود روی اون پا و بلند شدن روی اون و پا و پرت کردن پای دوم اونطورفه زین :دی ) خم شه جا پایی
دیگه چیزی یادم نمیاد حواسم به کیلومتر و ایناش نبود
nopo
21-03-1391, 08:51 قبل از ظهر
[Only registered and activated users can see links]
amir_31july
21-03-1391, 03:11 بعد از ظهر
من این تاپیک رو کلا خوندم آقای nopo ولی چیز زیادی دستگیرم نشد ... کلا میخوام بدونم که بچه هائی که تجربه تریل دارن من تازه کار رو راهنمائی کنن که مثلا این موتور فلان مشکل رو داره و راه حل داشته نداشته ... یدکی اش گیر میاد نمیاد ... یدکی موتور دیگه ای بهش میخوره یا نه
Alireza
21-03-1391, 04:34 بعد از ظهر
جناب motor91 لینک به سایت هایی که حالت چت روم دارن ممنوعه در صورت تکرار متاسفانه مجبورم بنتون کنم
دقت بیشتری کنید
nopo
21-03-1391, 04:37 بعد از ظهر
من این تاپیک رو کلا خوندم آقای nopo ولی چیز زیادی دستگیرم نشد ... کلا میخوام بدونم که بچه هائی که تجربه تریل دارن من تازه کار رو راهنمائی کنن که مثلا این موتور فلان مشکل رو داره و راه حل داشته نداشته ... یدکی اش گیر میاد نمیاد ... یدکی موتور دیگه ای بهش میخوره یا نه
چون تازه اومده اينجا(مشهد) فلاپ هاش اصلا توي بازار نيست
انجينش مثله روانه اما ا كيفيتش خبر ندارم
كاربرات همون كاربراته
كمك معكوسه
ظاهرا بدنه محكي ديده ميشه اما هرچي باشه چينه فكرنمي كنم واقعا جنس بدنه خوبي داشته باشه
amir_31july
22-03-1391, 02:25 بعد از ظهر
خودم امروز از نمایندگی قیمت گرفتم 2350 صفر 91 و 2250 صفر 90 ... البته 90 جدید با 91 ظاهرا یه تغییراتی داشته که اون بنده خدائی که باهاش حرف زدم حوصله توضیح دادن نداشت و گفت باید بیای از نزدیک ببینی ...
نیما نادری
22-03-1391, 07:52 بعد از ظهر
پسر تو مسیکه خوشت میاد از دردسر
بعد از پروژه کارگاویت این میشه دومیش ... الان جلوی همه که شاهدن و میدونن جواب چیه دارم بهت میگم
نگی بعدا نگفتی اینم مثل همونه هر گردی گردو نیست
amir_31july
22-03-1391, 10:57 بعد از ظهر
الان اگر یه تاپیک زده بودم و گفته بودم که یه موتور دارم 180 تا میره همه با دوشکا حمله کرده بودن بهم ... یعنی هیچکس اطلاعات خاص دیگه ای نداره ... فردا دارم میرم موتورم رو بفروشم یه صفر تریل به احتمال زیاد اس تی آر وردارم ... فقط یه سئوال ... چه لاستیک ای زیرش باشه واسه شهر خوب جواب میده یا اصطلاحا میشه دو منظوره هم ازش استفاده کرد ...
amir_31july
22-03-1391, 10:58 بعد از ظهر
پسر تو مسیکه خوشت میاد از دردسر
بعد از پروژه کارگاویت این میشه دومیش ... الان جلوی همه که شاهدن و میدونن جواب چیه دارم بهت میگم
نگی بعدا نگفتی اینم مثل همونه هر گردی گردو نیست
نیما خان نظرتون راجب به فلات چطور هستش ...
MR.K
23-03-1391, 08:52 قبل از ظهر
به نظر بنده فعلا با این افزایش قیمت روان. میشه به str هم فکر کرد.
انجین که همون انجین روان هست و لوازم انجین یکی هست. شاسی پیشرفته تری داره. الان که چند شرکت دیگه موتور هایی مثل روان رو تولید میکنن میشه گفت اس تی ار ظاهر تکراری نداره.
به جز لوازم موتوری که با روان یکی هست, لوازم ظاهری موجود نیست و باید بری شرکت سفارش بدی.
هر دو موتور رو چین میزنه, str رو شرکت hanwaymotor تولید میکنه و روان رو quiqin پس نمیشه زیاد در مورد کیفیت به مقایسه پرداخت.
[Only registered and activated users can see links]
برای لاستیک هم میتونی یه سر به خیابان گمرد بزنی ولی برای تردد در شهر اگه ظاهر لاستیک مهم نباشه بهتره لاستیک ایران یاسا بندازی هم ارزونه و هم برای شهر مناسب.
نیما نادری
23-03-1391, 08:08 بعد از ظهر
فلات مشکلات زیادی تو طراحی شاسی و اتصالات انجین به شاسی همچنین دوشاخ عقب و ابعاد رینگ عقب و کیفیت پایین قطعات بدنه داره
لوازمش هم مسلما از روان کمتر هست توصییه نمیکنم
اس تی آر مشکل زاویه تیز جک و امکان شکستن, احتمال خرد شدن دنده یک و آسیب دیدن کلیه انجین و گیربکس و همچینین کمک فنرهای جلو و عقب
واقعا سفت و ناهماهنگ ,فرمان خیلی بلند ,مشکل در ترمز عقب اتصالات و شلنگ ترمز , رینگ 17 برای عقب و لوازم بدنه نایاب
همچینین این تیپ انجینها شبیه هم هستن ولی لزوما دقیقا مثل هم نیستن و ممکنه بعضی قطعات انجین (داخلی ) یکی باشه
و برخی به هم نخوره به هر حال چینی ها هم قوانینی دارن و نمیتونن در برخی موارد 100% کپیه یکسان تولید کنن
amir_31july
26-03-1391, 12:46 قبل از ظهر
مدیرا قفل بشه لطفا ... خریدم ... متین 200 سی سی که دقیقا همون روان هستش که بعدا تو تاپیک خودش درموردش میگم