PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره برای خرید suzuki rm 125

alinozad
18-03-1391, 06:01 بعد از ظهر
سلام.لطفا نظرتونو درباره این موتور بدید:
(فعلا وقت عکس گرفتن نداشتم)
-مدل 1990
-انجین بوشه
-رادیات ها سالم
-کمکها سالم
-تنه سالم
-سند مزایده سپاه
-ظاهرش معمولیه
-کاربراتور رو عوض کرده و یک کاربرات سوزوکی 250 براش گذاشته که 180 تومن خریدش!
-طرف کلی خرجش کرده بود راه افتاده بود،الان باز سر سیلندرش مشکل داره کار نمیکنه،آشناست طرف!
-قیمت 600 تومن!
-راستی قدرت این موتور توی نت و سایتهای خارجی بین 37 تا 40 اسب گفته شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا اگه اینو بگیرمش لوازمش پیدا میشه؟اصلا میشه یه انجین دیگه بهش خوروند؟مثلا انجین degree رو روش گذاشت یا تنه جا نداره؟اصلا با این قیمت ارزش داره؟فک کنم تنش همینقدر بیارزه!نمیارزه؟نظرتون رو با دلیل بگین که بدجور رفته رو مخم!البته میشه ازش تخفیف هم گرفت!

نیما نادری
18-03-1391, 09:20 بعد از ظهر
تعویض انجین رو کلا فراموش کن

MOHAMMAD_VIOLIN
18-03-1391, 11:33 بعد از ظهر
كاربرات 250 واسه 125 يعني به گاو دادنه همه چي !اول بگرد دنبال سر سيلندر و كاربراتش_وقتي پيدا كردي_قيمت هاشو برآورد كن_قطعات هر موتوري يه جا فراوونه_منطقه به منطقه فرق داره_گيلان و مازندران kdxقزوين و سمنان و اراك crmاصفهان و شيراز لانزامشهد هم روان (شوخي)!ضمنن كراس دو زمانه 125 رو جز تو پيست استفاده كني بايد يك چمدون رينگ بخري

alinozad
19-03-1391, 08:25 قبل از ظهر
اونطوری که اقا میفرمایند موتور دو زمانه سر سیلندر نداره!!!حالا این فک کنم کلا سیلندر مشکل داره که اونجوری گفته!احتمالا رینگ و پیستون و بوش بخاد!
حالا یه سوال:
من 5 تا دائی دارم یکی از یکی خفن تر!تو کارهای صنعتی اند،از یکیشون که دم دست بود پرسیدم برای کروم کردن سیلندر،گفت میتونم هرجائی رو که میخای کروم کنم،منتها گفت کروم اگه بشه با حرارت انجین کروم هاش کنده میشه!!!یک خاصیت دیگه هم گفت کروم داره که مثل استیل گرما رو نگه میداره!باز دوستان دقیقا برعکس این رو به من گفتند!!!
دائی ما میگفت یک آدم حرفه ای باید بوش بزنه اونوقت مثل اولش کار میکنه!یک نکته دیگه اینکه این بنده خدا تا 10 سال پیش همه مدل موتور داشت،همه هم دو زمانه،همیشه هم کارای تعمیرشو خودش انجام میداد!
حالا من موندم این کرومی که این میگه فرق داره یا قضیه چیزه دیگست؟

MOHAMMAD_VIOLIN
19-03-1391, 11:25 قبل از ظهر
نه آقا !كي گفته دو زمانه سر سيلندر نداره !!!اون عيب هايي كه گفتي واسه بوش زدنه !كروم اصلا گرما نگه نميداره و سريع سرد ميشه

alinozad
19-03-1391, 11:36 قبل از ظهر
محمد جان منم اینو میدونم،دیشب با نیما هم حرف میزدم همینو گفت،این دائیه منم دستگاه میسازه مثل دستگاهای ژاپنی،برو بیائی داره...
گفت اگه چدن باشه مشکلی ایجاد نمیشه فقط خیلی خیلی باید دقیق باشه و یه آدم خبره اینکارو بکنه،ولی اگه کروم باشه(اینطور که من میدونم آب کروم میکنند و یعنی جنس همونه و فقط آب کروم بهش زده میشه)بعد از مدتی بالا پائین شدن پیستون،کروم ها کنده میشه و سیلندر گشاد میشه،خاصیت کروم و استیل هم یکیه و گرما رو نگه میداره،گفت آلومینیوم سریع ردش میکنه!
منم درباره موتور دو زمانه و تعمیرش هیچی نمیدونم،ولی الان که دارم مطالعه میکنم توی فرومهای خارجی دیدم که نوشته بودند با سیلندر چدنی باید رینگ کروم انداخت،با سیلندر کروم باید رینگ چدنی انداخت!
خیلی از موتورهای کراس رو نوشته بود چدنی هستند و خیلی هارو نوشته بود کروم و بعضیارو چیزهای دیگه نوشته بود مثل nikail مخلوطی از نیکل و ...
اصلا فک کنم باید یه تاپیک بزنیم درباره تعمیر موتور ها دو زمانه و اینا رو اونجا بگیم،

alinozad
20-03-1391, 09:14 بعد از ظهر
1635216353
1635416355
1635616357
خوب این عکس موتور،طبق گفته طرف و نشون دادن فاکتور:
کاربرات مال crm هست و کاربرات خودش سالمه
شاتون و بلبرینگ و ... تازه خریده و انداخته بالاش
الان موتور روشن میشه ولی از پیچهای سر سیلندر آب و هوا میده بیرون و مشکل داره
کمکهارو تست کردم خیلی سالم به نظر میومدن
بقیه موارد رو هم توی عکسها ببینید/
نظر یادتون نره!
گفته 600 تومن ولی فک کنم 550 بشه ازش گرفت!سند مزایده سپاه!

رضا افرود
21-03-1391, 06:38 قبل از ظهر
منظور از سند اوراقی هستش.اگه هست مهلت اوراقش تا کیه؟شماره هاش رو سنگ گرفتن؟

MOHAMMAD_VIOLIN
21-03-1391, 04:46 بعد از ظهر
روی زین کراس پلاستیک کشیدن ؟!!!!! :vahidrk: این دیگه آخر جک شده !!!! واااااااااااااااااااااای !!!:icon_pf _99_:
گفتم بگرد دنباله قطعاتش...پیداش کن...بعد موتور رو بخر... راستی یه کیسه گونی رینگ بخر(جدی)

alinozad
22-03-1391, 05:55 بعد از ظهر
راستی تصحیح میشه مدل 1988 هست.
آقا چیکار کنیم اینو؟با تعمیر کار صحبت کردم گفت احتمال زیاد سر سیلندر پیدا میشه ولی قابل تعمیره.بگیرم نگیرم؟600 چوق خوفه؟؟

nopo
22-03-1391, 06:05 بعد از ظهر
ببين قطعه ديگه چي ميخواد
درضمن فردا عصر بي زحمت با اين رفيقت برو پيش آگاه من امتحان دارم نيستم

alinozad
22-03-1391, 09:23 بعد از ظهر
طبق مشورت با مسعود آر ام و نیما جان و بقیه اساتید و دوستان،فعلا از خرید این منصرف شدم،انشالا خدا بخاد یکم جمع میکنم یک yz 125 میگیرم...