ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره خريد موتور

mohammad_hyper
02-03-1391, 11:55 قبل از ظهر
من در حال حاضر wave دارم ولي از موتور كلاج اتومات زده شدم ...ميخوام يه موتور حداكسر تا سقف 3200 بگيرم ...چيزايي كه برام مهمه :
1.كيفيت 2.مصرف بنزين متعادل3.ايمني مناسب 4.قدرت موتور (منظور سرعتش)

دوستان خوشحال ميشم نظرتون رو بدونم

Ali
02-03-1391, 12:13 بعد از ظهر
باید ببینید تو چه سبکی خوشتون میاد هم روان هست هم اپاچی هم پالس 180 هم....

mohammad_hyper
02-03-1391, 02:39 بعد از ظهر
برا همين معيار هاي انتخابم رو گزاشتم تا كمكم كنيد من خودم پشت wave -cg-galaxy نشستم زياد ولي از پالس و روان و اپاچي هيچ شناختي ندارم
روان چشمم رو گرفته ...نقطه ها ضعفش چيه ...اونايي كه روان دارن

البته روان تريل هس و فك نميكنم مناسب شهر باشه درسته ؟

---------- Post added at 03:39 PM ---------- Previous post was at 03:35 PM ----------

راستي اين موتورا ساخت ايرانه يا از هند وارد ميشه ؟

Ali
02-03-1391, 06:51 بعد از ظهر
برا همين معيار هاي انتخابم رو گزاشتم تا كمكم كنيد من خودم پشت wave -cg-galaxy نشستم زياد ولي از پالس و روان و اپاچي هيچ شناختي ندارم
روان چشمم رو گرفته ...نقطه ها ضعفش چيه ...اونايي كه روان دارن

البته روان تريل هس و فك نميكنم مناسب شهر باشه درسته ؟

---------- Post added at 03:39 PM ---------- Previous post was at 03:35 PM ----------

راستي اين موتورا ساخت ايرانه يا از هند وارد ميشه ؟
روان هم توی تریل های 2 تا 3 میلیونی بهترینه هم از لحاظ قطعات هم کیفیت و کم دردسری هم...

همشون مونتاژ ایران هستن اما پالس و اپاچی هندی هستن اما روان چینی با کیفیت

mohammad_hyper
02-03-1391, 08:04 بعد از ظهر
يه موتوري ميخوام كه امنيتش هم بالا تر باشه... جز پالس و اپاچي تو اين سبك option ديگه اي سراغ داريد
--------------------------
از بچه ها كسي روان داره بياد يه نظري بده...

Ali
02-03-1391, 08:29 بعد از ظهر
يه موتوري ميخوام كه امنيتش هم بالا تر باشه... جز پالس و اپاچي تو اين سبك option ديگه اي سراغ داريد
--------------------------
از بچه ها كسي روان داره بياد يه نظري بده...دایچی 250 و پیشرو 250 هم هستن ولی خب پالس مطمئن تره اونارو هم چون نداشتم نظری نسبت بهشون ندارم

mohammad_hyper
02-03-1391, 08:44 بعد از ظهر
يه ساعت داشتم تاپيكا روان رو ميخوندم بدم نيستا :biggrin: ولي پشت موتور تريل تاحالا نشستم ...
شنيدم زنجيرش هم زياد پاره شده (از كسايي كه داشتن)
مرسي از كمكت لاكي جان :)
روان داره كسي بگه لطفا

Ali
02-03-1391, 08:55 بعد از ظهر
يه ساعت داشتم تاپيكا روان رو ميخوندم بدم نيستا :biggrin: ولي پشت موتور تريل تاحالا نشستم ...
شنيدم زنجيرش هم زياد پاره شده (از كسايي كه داشتن)
مرسي از كمكت لاكي جان :)
روان داره كسي بگه لطفاتریل هم فرقی نداره زیاد با مثلا پالس اونایی هم که میگن زنجیر پاره کرده فکر کنم یا خورشیدی عوض کردن یا فشار بیش از حد یا... سوالاتتون رو هم توی تاپیک روان مطرح کنید خیلی بهتره چندین نفر روان دارن تو سایت و کمکتون میکنن:biggrin:

عابدی
03-03-1391, 09:52 قبل از ظهر
حاحی روان پیدا کردی به منم بگو.منم دنبالشم.به هر نمایندگی زنگ میزنم میگه تولید نمیشه.اگه گیرم نیاد میخوام یه فلات طرح کی تی ام بخرم.لامصب خیلی قوله.حال میکنم باهاش

joOoker_silence
03-03-1391, 10:43 قبل از ظهر
با 3200، یه پالس 220 مدل 90 در حد با کارکرد پایین بردار، یه عمر منو دعا میکنی، موتور بی آزار، کم خرج، مصرف مناسب، شتاب عالی، سرعت عالی، هندلینگ خوب، واقعا ایده عاله

mohammad_hyper
03-03-1391, 11:52 قبل از ظهر
با موتور دسته 2 حال نميكنم كلن ...والا من هنوز يابو خودمو نفروختم ...اينو ردش كنم ميوفتم دنبال روان ...البته شماره نمايندگيش رو هنوز پيدا نكردم 118 هم نداشت سايتشم همينطور...وقت شد ميرم گمرك شايد اونجا بتونم امارشو بگيرم ...حتما پيدا كردم خبرت ميكنم