PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره برای تریل زیر 3 تومن

عابدی
01-03-1391, 11:04 بعد از ظهر
سلام دوستان.بنده تا به حال موتور نداشتم الان میخوام یه طرح ktm صفر بخرم.مال شرکت کبیره.فلاپ هاش خیلی نرم و باحال بود صدای اگزوزهم قشنگ بود.قیمت هم 2400000 .فقطم نارنجی داره.خوبه؟ واسه تو شهر میخام.سرعت شتاب و صدا واسم از قدرت خیلی مهمتره

amir_31july
01-03-1391, 11:14 بعد از ظهر
داداش از ما گفتن تریل ایرانی بخری بنزین بریزی توش راه بری نصف پولت نیست ضررش خیلیه ... از من جسارتا بهت نصیحت یدونه کارکرده در حدش رو پیدا کن ... زیر سه تومن هم روان بهتره ... من خودم تا پای خریدش رفتم اما بنا به دلایلی پشیمون شدم ... ولی کسی حتی موتور فروش و دلالی که هر دو تا موتور رو داشت و فروشش واسش فرقی نمیکرد روان رو پیش نهاد داد

عابدی
01-03-1391, 11:26 بعد از ظهر
این روان 250 سی سیه؟؟با زیر سه تومن گیر میاد؟رنگ بندی داره؟؟؟؟؟؟من تا دیروز این طرح کی تی ام رو میخواستم بخرم ولی فهمیدم 90 تا بیشتر نمیره.خوب دوچرخه هم میاد از ادم سبقت میگیره که:khak::khak::khak::khak::khak:

---------- Post added at 12:26 AM ---------- Previous post was at 12:23 AM ----------

این روان شنیدم 120-30 تا رو میره.باز بهتره

Mohammad aghili
02-03-1391, 08:55 قبل از ظهر
تریل اصلا برای سرعت ساخته نشده

روان 200 هست

nopo
02-03-1391, 09:09 قبل از ظهر
این روان 250 سی سیه؟؟با زیر سه تومن گیر میاد؟رنگ بندی داره؟؟؟؟؟؟من تا دیروز این طرح کی تی ام رو میخواستم بخرم ولی فهمیدم 90 تا بیشتر نمیره.خوب دوچرخه هم میاد از ادم سبقت میگیره که:khak::khak::khak::khak::khak:

---------- Post added at 12:26 AM ---------- Previous post was at 12:23 AM ----------

این روان شنیدم 120-30 تا رو میره.باز بهتره

فلات يا همون كبير كه تو ميگي 115 تا ميره اونم به خاطر دنده زنجيرشه
دنده سرعتي مجتبا 140تا رفته
فقط فلات 250 -200مالي نيست

روان 120 تا ميره دنده سرعتي 130تا هم رفتن

تریل اصلا برای سرعت ساخته نشده

روان 200 هست

ممل راست ميگه تريل واسه قدرت وشتاب اوليه هستش.نه براي سرعت
اگر هم بره به موتور فشار مياد

عابدی
02-03-1391, 09:55 قبل از ظهر
پس بلخره طرح ktm رو بخرم یا روان ؟؟؟؟؟میخوام یه جفت لاستیک تو شهری واسش بخرم.کسی میدونه یه جفت لاستیک حدودا چقد میشه؟

ARSH
02-03-1391, 10:17 قبل از ظهر
من تعجب میکنم دوستانی که میخوان تو شهر تردد کنن چرا میرن سراغ تریل ! حالا با یه جفت لاستیک شهری که تریل نمیشه r1 نمیشه سرعتش بره بالاتر
خب برای شهر هم موتور ساخته شده مثل پالس220 !

حالا بگذریم
من روان رو واسه شهر پیشنهاد میکنم به خاطره سبکتر بودن و هندلینگ بهتر
فلات یکم سنگینه و استایل نشستنش به درده شهره ممیخوره !

عابدی
02-03-1391, 10:28 قبل از ظهر
آخه تریل ابهت داره.شما این قیمت روان 200 رو میدونی؟

ARSH
02-03-1391, 10:32 قبل از ظهر
بله دوست عزیز تریل ابوهت داره اما سواری شهری نداره !
استایل نشستن رو تریل خشک و خسته کنندست ! زین سفت و باریک و کوچیک و نحوه گرفتن فرمون و اتاسیل دست ها
چون تو آفرود ادم بیشتر از رو موتور بلند میشه و سرپاست تریل ساخته شده برای اون حالت رانندگی
تو شهر شما یه ساعت راه بری کمرت درد میگیره زانوهات درد میگیره دستات خسته میشه و اون موقعست که حاظری تریل رو با یه سی جی عوض کنی !

قیمت روان 200 رو نه متاسفانه فک میکنم شرکت داره سری جدید رو میده بیرون اگه میخوای بخری یه امار از شرکتش بگیر ببین سری جدید کی میاد سری جدید رو بگیر روان امتحانشو پس داده
وبسایت روان :

[Only registered and activated users can see links]

nopo
02-03-1391, 12:43 بعد از ظهر
بله دوست عزیز تریل ابوهت داره اما سواری شهری نداره !
استایل نشستن رو تریل خشک و خسته کنندست ! زین سفت و باریک و کوچیک و نحوه گرفتن فرمون و اتاسیل دست ها
چون تو آفرود ادم بیشتر از رو موتور بلند میشه و سرپاست تریل ساخته شده برای اون حالت رانندگی
تو شهر شما یه ساعت راه بری کمرت درد میگیره زانوهات درد میگیره دستات خسته میشه و اون موقعست که حاظری تریل رو با یه سی جی عوض کنی !

قیمت روان 200 رو نه متاسفانه فک میکنم شرکت داره سری جدید رو میده بیرون اگه میخوای بخری یه امار از شرکتش بگیر ببین سری جدید کی میاد سری جدید رو بگیر روان امتحانشو پس داده
وبسایت روان :

[Only registered and activated users can see links]

روان 91 2800
روان كارده 90 مشكي 2200

برخلاف نظ شما
تريل براي شهر خوبه
كمك هايي معكوس و قدرتمند تر از سي جي وپالس داره و راحت تر چاله چوله هارو رد ميكنه
از جوب ميپري خدايي نكرده اگه تصادف داشته باشي پات بالا تر از سپر ماشين قرار ميگيره
برخلاف اينكه ميگن تريل توي ترافيك گير ميكنه تريل چون بلنده فرمون از روي آينه بغل خيلي ماشينها رد ميشه
شتاب بيشتير داره ترمزهاي ديسكي داره و.......
در كل براي استفاده در شهر نكات مثبت بيشتر از منفي داره
ضرر نمي كني
اما تريل سي جي نيست!خرج بيشتره-مصرف سوختش بيشتره

عابدی
02-03-1391, 04:33 بعد از ظهر
اقا من امروز زنگ زدم نمایندگی میگه روان تولید نمیشه فعلا.عجیبه ها.من که همدانیم باید از کجا بخرم ای خدا