PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تریل چی بخرم؟

soheilspeedart
30-02-1391, 08:30 بعد از ظهر
سلام، امروز به واسطه یکی این دو تا تریل رو دیدم، من که اصلا چیزی سر در نمیارم و از اونجایی که کلا از چیزی که مد نظرم بود ناامید شدم و یه موتور هم لازم دارم، گفتم ببینم این دو تا چطوری به نظر شما

جفتشو گفت مدل 90 هستش و قیمت هم 1750 گفت، حالا من یادم رفت اصلا بپرسم مارکش چیه و اینا (روی خودش که نوشته بود سوزوکی و هوندا ولی خوب فکر نکنم سوزوکی و هوندا رو به این قیمت ها بدن!) یکی کمکم می کنه؟ آها جفتشم 200 بود (البته روی بدنه ش نوشته بود!)

15143

15144

15145

15146

کلا من این دو تا رو دیدم، یکی بهم بگه باید چیکار کنم؟ تجربه ی خرید موتور دست دوم نداشتم (به جز یکی دو تا cg) و بخصوص از تریل ها که هیچی سر در نمیارم

آها راستی اینا ارتفاعش تنظیم می شه؟ آخه به نظرم میومد نسبت به تریل های دیگه یکمی کوتاه تره، بخصوص اون مشکیه

nopo
30-02-1391, 08:48 بعد از ظهر
سلام، امروز به واسطه یکی این دو تا تریل رو دیدم، من که اصلا چیزی سر در نمیارم و از اونجایی که کلا از چیزی که مد نظرم بود ناامید شدم و یه موتور هم لازم دارم، گفتم ببینم این دو تا چطوری به نظر شما

جفتشو گفت مدل 90 هستش و قیمت هم 1750 گفت، حالا من یادم رفت اصلا بپرسم مارکش چیه و اینا (روی خودش که نوشته بود سوزوکی و هوندا ولی خوب فکر نکنم سوزوکی و هوندا رو به این قیمت ها بدن!) یکی کمکم می کنه؟ آها جفتشم 200 بود (البته روی بدنه ش نوشته بود!)

15143

15144

15145

15146

کلا من این دو تا رو دیدم، یکی بهم بگه باید چیکار کنم؟ تجربه ی خرید موتور دست دوم نداشتم (به جز یکی دو تا cg) و بخصوص از تریل ها که هیچی سر در نمیارم

آها راستی اینا ارتفاعش تنظیم می شه؟ آخه به نظرم میومد نسبت به تریل های دیگه یکمی کوتاه تره، بخصوص اون مشکیه

اينها هردو فلات هستند

شما رفتي بازار موتور پشت پنجراه
اونجا بنداز بندازه.

اون مشيكيه رو از نزديك ديدم موتور و تمام فلاپ ها رنگ شده هستش

AMIR-250
30-02-1391, 08:49 بعد از ظهر
نه بابا اینا که همش برچسبه....جفتشون فلات و چینی هستن....کیفیتشو باید اونایی بگن که سوار شدن ......200 سی سی هم هستن

soheilspeedart
30-02-1391, 08:55 بعد از ظهر
اونجا یکی از دوستان مغازه داره قبلا ازش cg خریده بودم و...

اون مشکیه که منو یاد موتور تو انداخت، البته موتورت فکر کنم ظاهرش یکم با این فرق داشت، نمی دونم زیاد یادم نیست، حالا اون نارنجیه چی؟ وقت می کنی بری اونم ببینی بی زحمت؟ در کل به این قیمت می ارزه یا نه؟ بخوام در همین حدود کم هزینه کنم چی گیرم میاد؟

motor91
31-02-1391, 07:21 بعد از ظهر
كسي ميتونه بگه اين مدل فلاتي كه گذاشتم با اون مدل فلاتي كه اين دوستمون گذاشتن چه فرقي ميكنه منظورم اينكه مدلشون چيه خودم از اين مشكيه خوشم اومده چهره جمع و جوري داره

15215

M@hy@r
31-02-1391, 09:30 بعد از ظهر

جفتش فلات 200 هست . قیمت هم مناسب گفته با توجه به این که صفرش 2/500/000 هست
راستی هوندا سی دی آی 125 الان 3 و خورده ای هست. مطمئن باش 200 هوندا به این قیمت نیست. اونا فقط برچسبه ، طرف انقدر باحال بوده فلات روی زینو پاک نکرده (یه ذره بنزین بزنه بهش پاک میشه)

كسي ميتونه بگه اين مدل فلاتي كه گذاشتم با اون مدل فلاتي كه اين دوستمون گذاشتن چه فرقي ميكنه منظورم اينكه مدلشون چيه خودم از اين مشكيه خوشم اومده چهره جمع و جوري داره

این فلاتی که عکسشو گذاشتی مدل جدیدتره
اون مدل قدیمی 3-4 سال پیش هست (البته مطمدن نیستم)
این فلات با مارک های دیگه مثل رادیسون هم تولید میشه
ولی از رادیسون تعریف بیشتری شنیدم

در کل بگم تریل توی قیمت زیر 3تومن ومدل های ایرانی فقط روان 200
شوکا هم تعریفشو شنیدم ، شنیدم از روان سرتره ولی امتحان نکردم ببینم چطوره

2تا مدل خارجی هم معرفی کنم ، دوستم تریل بازه ، این مدل هایی که میگم روش فکر کن سال ها پیش آزمایش پس داده:
یاماها دی تی 175 بی نظیره پلاک شده قدیمیش رو میتونی تا 3 تومن پیدا کنی ولی پلاک ملی نمیشه
یه مدل بهت میگم هیوسانگ فکر کنم 200 سی سی بی نظیره
طرح 125 -150 - 200 این موتور توی بازار هست ولی هرکی خریده ناراضی بوده

چه قیمتی میخوای هزینه کنه؟ چه استفاده ای از موتور میخوای بکنی؟
اگه برای شهر میخوای: روان برای شهر زیاد مناسب نیست که 2ساعت روش بشینی ، زینش نازکه شدیدا اذیت میشی
اگه تریل میخوای بیشتر تو شهر استفاده کنی رادیسون یا همون فلات رو پیشنهاد میکنم زینش پهن تره

nazamm
31-02-1391, 09:47 بعد از ظهر
یه روان سری جدید بگیر از همش بهتره

خودتو درگیر فلاتو رادیسون اینا نکن

روان جدیدا تقویت شدن ترمز جلو عقب دیسکی و میشه گفت نسبت به قیمتش مناسبه

:28::28: