توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید موتور دانشجویی !
mamadosein
19-02-1391, 01:21 قبل از ظهر
سلام
دوستان من دارم گواهینامه موتورم رو میگیرم و میخوام بعدش انشالا یه موتور درست حسابی هم بگیرم
همه مصرفم تقریبا توی شهره و بیشتر هم مسیر خونه تا دانشگاه ( خیابون پیروزی تا میدون انقلاب ) و بعدش هم دیگه معمولا با بچه ها اینور اونور اگه بریم دیگه ، واسه همین هم 2ترک زیاد مجبور میشم سوار شم
یه چرخی توی اینترنت زدم دیدم درباره آپاچی دیدم همه میگن ترمز غقبش ناجوره و اینا منم ترسیدم کلا بیخیال شدم ، چشم پالس 135رو گرفت که اونم گفتن دو ترک اصن نمیکشه و یهو دنده 1 و خلاص میکنه و اینا
خودم از گالکسی یا ویو بدم نمیاد ولی یه مقدار قیافش ناجوره ( کلاس نداره !! ) و خب واسه همین حال نمیده دیگه وگرنه ظاهرا از همه اون موتورا کیفیتش بهتره
در ضمن یه موتوری هم لازم دارم که خرجش کم باشه چون بعد خرید موتور بابام دیگه پول واسه خرج موتور کردن بهم نمیده :دی
قیمت هم همون 3 ، 3.2 دیگه حداکثر
با تشکر از همه دوستان
ARSH
19-02-1391, 01:26 قبل از ظهر
بهترین انتخاب واس شما پالس 180 چراغ گرد
اوبوهت دار
کم مصرف
دو ترک توپ جواب میده تو شهر
قطعات فراوون
به درده مسیر های داخل شهری هرچقدر طولانی میخوره ( مسیر دانشگاهت )
تیپ و قیافه فوق العاده با جذبه و شیک ( به خصوص مشکی رنگ )
14329
Kenji
19-02-1391, 06:38 قبل از ظهر
آپاچی بگیر لذتش و ببر.... سگ جون ترین موتوریه که دست بکس دیدم.
دو ترک که هیچی سه ترک همیشه اینور اونور می ریم...
mamadosein
19-02-1391, 08:40 قبل از ظهر
آپاچی رو ظاهرشو خودم خیلی دوس دارم ولی همون مشکل ترمزش خیلی بده
منم چون یه بار با ترمز جلو بدجوری خوردم زمین عادت کردیم دیگه بیشتر ترمز عقب میگیرم که مشکل ترمز عقب آپاچی هم همه بر میگقتن ازش
این پالس که شما گفتی قیمتش چنده تقریبا ؟؟
این پالس 180 جدیدا آبیا که خیلی هم زیاد شده چی ؟ فرق بین این ها خیلیه ؟!
در ضمن این 180 جدیدا تاپیک دارن ولی واسه این چراغ گرده تاپیک خاصی پیدا نکردم اگر میدونید کجاست ممنون میشم راهنماییم کنید.
ممنونم از همه
RED-LINE
19-02-1391, 09:22 قبل از ظهر
اینا همش...شعره,ترمزاش واقعا خوبه به نسبت خودش هیچ مشکلی هم نداره فقط قلق داره.
من روزگار این موتورو سیاه کردم سه ترک سر بالائی ولنجک بام تهران 1ماه هر شب میرفتیم
واقعا سگ جونه یکی از رفیقام داره تا الان 35هزارتا باهاش رفته همش 2ترک سنگین و 3ترک خدا شاهده هنوز آچارکشی نرفته ,موتور خودمم بعد از این سرویس آخری حسابی خوب شد.
واسه شهر هم یه جور سی جی پیشرفتست راحت میشه باهاش لایی کشید و تو دست تر از پالسه,شما هم که نگران ترمز عقبی ترمز عقب کاسه ای پالس از آپاچ به مراتب تعطیل تره.
sepehr000
19-02-1391, 11:52 قبل از ظهر
سلام دوست عزیز...انتخاب موتور خیلی سخته تو 1چیز تک و شیک با ترمز عالی دوسداری..دوسم نداری خراب شه چون پولی واسه تعمیرش گیرت نمیاد
پیشنهاد من نامیhn200 که عقبش دیسکه قیمتشم بد نیس1435014351
mamadosein
19-02-1391, 12:03 بعد از ظهر
ترمزش عالی هم نبود مهم نیست فقط زمین نزنه منو !! چون اگه یکی پشتم باشه و اونم بخوره زمین و خدایی نکرده چیزیش شه دیگه نمیشه جواب داد :دی
ممنون از پیشنهادتون
قیمتش رو هم میگفتید حدودا ، خوب میشد !
sepehr000
19-02-1391, 12:12 بعد از ظهر
2میلیون و 10014362
راستی رنگ آبیش از بقیه خوشگلتره..
.:ALIREZA NADERI:.
19-02-1391, 01:47 بعد از ظهر
اگر دو ترک نبودی ویو انژکتوری
حالا که هستی پالس 180 مهم نیست چراغ گرد باشه یا جدید ولی همونطور که امید گفت گرد ابوهت بیشتری داره و 180 یه جوری قیافه بچه بازی داره!
من اگر به جای شما بودم یه پالس 220 کارکرده نسبتا تمیز گیر میاوررم.
کاوه
19-02-1391, 08:15 بعد از ظهر
اما به نظر من آپاچی مناسب تره
من خودم آپاچی داشتم پالس هم داشتم
اگه بهت میگم آپاچی چون سواریش نرمه و راحت
پالس 220خوبه اما کنسول داره ممکنه اذییت بشی
اما اگه دست فرمونت خوبه پالس220خیلی خیلی موتور شاخی هست ا
کاوه
19-02-1391, 08:20 بعد از ظهر
14427
این عکس موتور قبلی بود یااااااااااااااادش بخیر
M@hy@r
19-02-1391, 09:31 بعد از ظهر
داداش من کدوم احمقی گفته ترمز عقب آپاچی بده؟
آپاچی سری های قبلی مشکل ترمز جلو داشت که تو سرعت میگرفتی قفل میکرد و طرف رو به فــــــ ..... میداد ولی سری جدیدا کاملا استانداره این مشکلشم حل شده
به نظر من آپاچی 160 یا 180 بردار ، جلو بچه های پیروزی افت داره سی جی سوار شی
یه مدل دیگه هم من پیشنهاد میکنم:پیشرو پارس 250طرح وینر که یه ذره شاید قیمتش بالاتر باشه ولی آپاچی آر تی آر 180 رو مطمئنم 3/150/000 هست ، مشکی نگیر خیلی ضایس، جدیدترین مدل هم بگیر
کاوه
19-02-1391, 09:37 بعد از ظهر
آپاچی ارزش نداره صفر بخری
یدونه دست دوم بخری برات بهتره موتور ضررشو داده موقع فروش خیلی ضرر نمیکنی
M@hy@r
19-02-1391, 09:52 بعد از ظهر
منم با کاوه موافقم ، آپاچی ارزش صفر نداره ، ولی اگه کارکرده سالم تمیز آشنا داری تا 2تومن اینا جای بحث داره
راستی خونه ی شما که نزدیک 17 شهریوره ، یک ساعت وقت بزار بگرد ببین قیمتا چطوره، قیمت کارکرده چقدر بالا پایین داره و...
روی پالس هم فکر کن ، به نظرم پالس و آپاچی مناسب شما هست به خصوص پالس که اسم و رسم داره ولی بدیش اینه که خیلی تو تهران خز شده
mamadosein
20-02-1391, 10:29 قبل از ظهر
داداش من کدوم احمقی گفته ترمز عقب آپاچی بده؟
آپاچی سری های قبلی مشکل ترمز جلو داشت که تو سرعت میگرفتی قفل میکرد و طرف رو به فــــــ ..... میداد ولی سری جدیدا کاملا استانداره این مشکلشم حل شده
به نظر من آپاچی 160 یا 180 بردار ، جلو بچه های پیروزی افت داره سی جی سوار شی
یه مدل دیگه هم من پیشنهاد میکنم:پیشرو پارس 250طرح وینر که یه ذره شاید قیمتش بالاتر باشه ولی آپاچی آر تی آر 180 رو مطمئنم 3/150/000 هست ، مشکی نگیر خیلی ضایس، جدیدترین مدل هم بگیر
توی تاپیک آپاچی خیلی ها ناراضی بودن
[Only registered and activated users can see links]
ولی بازم اگه بتونم به قول شما یه آپاچی دست دوم تمیز پیدا کنم که لاستیکاشم چیزای توپی انداخته باشه قطعا نظرم با همونه !!
آخه این مشکل لیز خوردنش رو من روش حساسم واسه اینه که بیشتر اوقات 2ترک هستم و اگه خدایی نکرده ترکم چیزیش بشه واقعا نمیشه جواب داد !
آپاچی رو که میگن قطعاتش گرون تره منظور چقدره ؟ یعنی خیلی لوازم یدکیش قیمتش بالاتره ؟؟
M@hy@r
20-02-1391, 12:23 بعد از ظهر
آره خیلی گرونه
نسیبت به پالس زیاد فرقی نداره ولی مثلا نسبت به سی جی قیمت لوازمش 5 برابره
مثلا آینه سی جی 5 تومن آینه آپاچی 20-40 تومن
گلگیر سی جی 6 تومن گلگیر آپاچی با توجه به کیفیت 40-60 تومن
آپاچی بگیر خوبه ، ولی قیمتش نمیرزه ، یه کارکرده سالم تمیز با مدارک کامل و بیمه دورو بر 2 تومن خوبه
160 هم نگیر قدیمی شده، 180 بگیر
mamadosein
21-02-1391, 11:17 قبل از ظهر
آقا یه سوالی واسه من پیش اومده
الان اگه بخوام یه پالس دست دو تر و تمیز بگیرم از کجا باید بفهمم طرف تو هزارتا دوهزارتای اول به موتور فشار نیاورده و گاز زیاد نداده بهش ؟
اگه این کارو کرده باشه خرجاش بعدا معلوم میشه میفته رو دست من دیگه مگه نه ؟!!
M@hy@r
21-02-1391, 11:58 قبل از ظهر
بشین ترک طرف بگو 5دقیقه 2ترکه ببره ، بگو هر دنده رو تا آخر گازش پر کنه اگه آخرای گاز هر دنده (آپاچی دور موتور بین 9 و 8 پالس دور موتور بین 9-10) اگه دیدی صدای مشکوکی داره میده (به صدا میفته انگار موتور جون میکنه) یعنی آب بندی نکرده یا خیلی گاز داده بخصوص توی دنده یک و دو
این راهی که گفتم روی پالس زیاد خوب جواب نمیده ولی روی آپاچی و سی جی خیلی خوب جواب میده
اول ترک طرف بشین بعدش به طرف بگو بشینه ترکت خودت برون ، اگه بخواد موتورو بت بندازه میگه اول خودت بشین که اگه بد رفتی بگه تو کار با این موتورارو بلد نیستی.
بهترین کارم اینه به موتورساز نشون بدی بهت میگه چه اشکالایی داره
kourosh_bandit2
21-02-1391, 12:32 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links] اینجا ی سری بزن خیلی موتورش تمییزه. ولی اپاچی خیلیی توپ تره شتابش واسه جنگولک بازی بیشتر حال میده تو دست تره ترمز عقبش خیلی هم از 220 مطمئن تره ققش که دستت بیاد عمرا مشکل نداری. ادم که ناشی نباشه ترمز قفل نمیشه تجربه میخواد
---------- Post added at 12:32 PM ---------- Previous post was at 12:20 PM ----------
اپاچی حیلی هم ترمز هااش خووبه انصافا تو این موتور هایی که سوار شدم خیلی تو ترمز گیری شدید مطمئن تره تا پالس ها. همشوونو میگم. پالس و یهو بری رو ترمز موتور یک دست میکشه ولی ااپاچی خیلی کمتر اینطور میشه. اون لیز خوردنم هم تو اپاچ هم تو پالس هس چون هردو لاستیکاشونن برای پیست خشک هستش. الانم که تابسونه همینن لاستیکا بابه خوابوندنه. شتابشم که از پالس ها خیلیی بهتره استیل نشستنشم ریس تره تا پالس ها البته 220 هم خوب شده. شما ببین رانندگیت چطوری؟ تیز رویی یا نه ریلکس میری. اگه ریلکسی که برو برا پالس و تو کفی و اینا البته 220 اگه تیز رویی و take off و اینا برو سر اپاچ اصلا هم شک نکن من سه ترکه تو دنده 2 یک نیمچه take off گرفتم از اپاچ یا یک ترک که راجت تو دور بالا دنده 2 take off l میده. 3 ترک هم من بردم ولی خیلی کم تو شتاب تاثییر میذاره اما تو سر بالالیی دروغ نگم به هر حال یکم ضعیف تر از یک ترکش میشه که اونم همه موتورا همینطور میشن به هر حال 3 ترک کم نیست.
کاوه
21-02-1391, 02:46 بعد از ظهر
من خودم 220داشتم اما ترمز آپاچی رو بیشتر قبول دارم
در مورد قطعات هم باید بهت بگم هر دو گرونه
خدا نکنه تصادف کنی باهاش
موتور قبلیم از جلو تصادف کرد فقط 140تومن کاسه چراغ گرفتم ...............
ali faghfouri
21-02-1391, 05:20 بعد از ظهر
اگه 3 تومن داری اینو یه نگا بنداز:
[Only registered and activated users can see links]
M@hy@r
21-02-1391, 07:05 بعد از ظهر
کوروش جان درست میگه آپاچی ترمزش از پالس مطمئن تره
به خصوص کمک های نرمی داره که وقتی ترمز میگیری خودت لذت میبری
اونی هم که میگه ترمز قفل میکنه واسه اینه که 80 تا سرعت یهو میزنه ترمز ، به جای اینکه گازو کم کنه معکوس بده و... خوب معلومه قفل میکنه
ولی مشکل ترمز عقب من نداشتم فقط جلو بود که میدی گمرک برات درست کنن ، سری جدیدا رو خیلی وقته سوار نشدم ولی شنیدم مشکلش حل شده
kourosh_bandit2
22-02-1391, 06:37 قبل از ظهر
با تشکر از مهیار عزییز. مال من سری 90 ولی هیچ مشکلی از بابت ترمز باهاش ندارم. واقعا ترمز هاش خوبه اگه بد بود مطمئن باش تاحالا من به فنا رفته بودم. مهیار جان درست میگه کمک های نرم مخصوصا جلوش وقتی میری رو ترمز انقدر خوب گپ میشه که لذت میبری