ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک برای خرید بین چند موتور

master_alh
11-02-1391, 02:12 بعد از ظهر
سلام . می خوام با 1500 نهایتا اگه اگه بتونم 1800 یه موتور بخرم به نظرتون چی بگیرم؟- فقط چند تا نکته هست 1- من اصلا موتور سواری بلد نیستم و تازه می خوام یاد بگیرم .2-تا جایی که میشه می خوام موتور 0 بگیرم3-از موتورای معمولی 125 اصلا خوشم نمیاد4-برام سرعت و شتاب مهم نیست فقط می خوام باش برم سر کار و بیام 5-یه موتور پولسار 84 با کار کرد 30000 هست میده 1500 نظرتوم چیه ؟6-قدم 178 وزنم 110

کوروش
11-02-1391, 02:18 بعد از ظهر
سلام . می خوام با 1500 نهایتا اگه اگه بتونم 1800 یه موتور بخرم به نظرتون چی بگیرم؟- فقط چند تا نکته هست 1- من اصلا موتور سواری بلد نیستم و تازه می خوام یاد بگیرم .2-تا جایی که میشه می خوام موتور 0 بگیرم3-از موتورای معمولی 125 اصلا خوشم نمیاد4-برام سرعت و شتاب مهم نیست فقط می خوام باش برم سر کار و بیام 5-یه موتور پولسار 84 با کار کرد 30000 هست میده 1500 نظرتوم چیه ؟
شما با 125 دسته دوم شروع کن حرفه ای شدی / گواهی گرفتی برو سراغ موتور های بالاتر
پولسار بد نیستش ولی از اون بهتر هم هست مثل اپاچی 160 که سبکو با کیفیت هستش
پالس موتور سفید 180 که خیلی نرمه و ....

master_alh
11-02-1391, 02:32 بعد از ظهر
کرش ممنون - اما من اصالا نمی خوام 125 معمولی بگیرم واسه یاد گرفتن چند روز از دوستام میگیرم - موتور هایی که میگی بله خوبن اما قیمتشون با پول من خیلی فرق داره

Mohammad aghili
11-02-1391, 02:52 بعد از ظهر
داداش بهترین چیز واس شما (البته به نظر من) یه کاب هست (از این بی کلاچ ها)

اونا هم مصرفشون خیلی پایینه
هم زیباس
و هم چون کلاچ نداره رانندگی باهاشون راحته

M@hy@r
11-02-1391, 04:24 بعد از ظهر
منم با محمد موافقم
یه طرح ویو بگیر حدود 1 تومن
من جای شما بودم 125 میگرفتم چون تو گواهینامه باید از این موتور استفاده کنی، تا 2-3 ماه باهاش کار نکنی راه نمیفتی در ضمن تا ابد که نمیتونی موتور دوستت رو نگه داری!
یه پیشنهاد دیگه باجاج اکسید 125 عالیه، کم مصرف خوشگل استارت دار و... نوش حدود 1/800/000
موتور اول رو بهتره دست دوم بخری چون تا راه بیفتی یه نمه کار داره
در کل مطالب بالا رو خلاصه کنم:

یا :
1-طرح ویو بخر
یا:
2-یا اکسید 125 حتما دست دوم کنترل از طرح ویو سخت تره ممکنه بزنی زمین

master_alh
11-02-1391, 07:53 بعد از ظهر
بازم از راهنمایی ها ممنمون / برای گواهینامه اصلا مشکل ندارم شهرستان آشنا دارم که امتحان گرفتنش خیییییییلی آسونتر از تهرانه و ضمنا با موتور خودت ازت امتحان میگیرند( چون هم پیست تهران هم موتورش داغونه ) پس فکر نکنم برای این موضوع مشکلی داشته باشم همون چند روزه موتور دوستان کافیه .این موضوع که می گید تا راه بیافتم کار داره کاملا حق با شماست اما به نظرتون نمی تونم با موتوری که می خرم دستم راه بیافته ؟ موتور های کاب رو همه زیرو کردم فقط از گلکسی خوشم اومده که پولم کافی نیست -یعنی فقط گزینه اکسید 125 رو دارم؟؟ کسی نظرشو در مورد این پولسار نگفت

Ali
11-02-1391, 07:57 بعد از ظهر
پالس 135 بنظرم اگر با پولتون جور باشه بهترین گزینس

master_alh
11-02-1391, 07:58 بعد از ظهر
پالس 135 بنظرم اگر با پولتون جور باشه بهترین گزینس

خودم از این موتور خوشم میاد تو تایپیکای دیگم دربارش خوندم -قیمت چند ؟؟؟

Ali
11-02-1391, 08:03 بعد از ظهر
قیمت چند ؟؟؟متاسفانه قیمت الانش رو ندارم ولی هم موتور خوشگلی هستش هم 4 سوپاپ و هم کم هستش کلا تو این رنج بهترینه

M@hy@r
11-02-1391, 08:47 بعد از ظهر
قیمت پالس 135 متفاوته. دلیلشو نمیدونم ولی صفرش توگمرک 2 تومن هست تا 2/5 !!!
135 افتضاحه ، مثل اینه که مگلی 50 سی سی تولید بشه !
ماشالا گوش شیطون کر وزن شما یه نمه بالاتر از توان موتوره، من تابستون که ورزش میکردم 85 کیلو بودم این موتور تو سربالایی کم میاورد
2ترکه تر میزنه ، صدای اگزوزش بده، ظاهرش نسبت به 200 و 220 زشت تره (البته نظر شخصی منه)
راهنماهاش زشته ، قدرت تحمل فلاپ نداره واسه همین 2تیکه فلاپ نازک بهش بستن. اونایی که پالس 180 یا بالاتر داشتن میدونن چی میگم، راستی سرعت هم نمیره
تا اونجایی که میدونم توی گمرک فقط رنگ قرمز و مشکی رو پیدا میکنی ، بیشتر قرمز ، رنگ های دیگه ای از این موتور ندیدم
از بحث دور نشیم
اگه شما برای شروع میخوای پالس بگیری به نظر من یه ذره سخته هرچند فرقی با باجاج اکسید 125 که گفتم نداره
اگه خواستی بگیری حتما دست دوم بگیر
اگرم صفر گرفتی آب بندی کن، من 3-4تا موتور چون همیشه تخت گاز میگیرم آب بندی نکردم به فنا رفت
راستی اون پولسار که گفتی چطوره؟ صاحبش آشناتونه؟ قیمتش خیلی پایینه اگه یه عکس میذاشتی بچه ها راهنماییت میکردن یه وقت بهت نندازه

hamedderagon
11-02-1391, 11:05 بعد از ظهر
سلام خدمت دوستان ببخشید یه راهنمایی میخواستم منن میخوام تا 2 خرج کنم موندم بین پالس 200 و دایچی 250 یه راهنمایی بکنید چه کنم

master_alh
12-02-1391, 11:29 قبل از ظهر
قیمت پالس 135 متفاوته. دلیلشو نمیدونم ولی صفرش توگمرک 2 تومن هست تا 2/5 !!!
135 افتضاحه ، مثل اینه که مگلی 50 سی سی تولید بشه !
ماشالا گوش شیطون کر وزن شما یه نمه بالاتر از توان موتوره، من تابستون که ورزش میکردم 85 کیلو بودم این موتور تو سربالایی کم میاورد
2ترکه تر میزنه ، صدای اگزوزش بده، ظاهرش نسبت به 200 و 220 زشت تره (البته نظر شخصی منه)
راهنماهاش زشته ، قدرت تحمل فلاپ نداره واسه همین 2تیکه فلاپ نازک بهش بستن. اونایی که پالس 180 یا بالاتر داشتن میدونن چی میگم، راستی سرعت هم نمیره
تا اونجایی که میدونم توی گمرک فقط رنگ قرمز و مشکی رو پیدا میکنی ، بیشتر قرمز ، رنگ های دیگه ای از این موتور ندیدم
از بحث دور نشیم
اگه شما برای شروع میخوای پالس بگیری به نظر من یه ذره سخته هرچند فرقی با باجاج اکسید 125 که گفتم نداره
اگه خواستی بگیری حتما دست دوم بگیر
اگرم صفر گرفتی آب بندی کن، من 3-4تا موتور چون همیشه تخت گاز میگیرم آب بندی نکردم به فنا رفت
راستی اون پولسار که گفتی چطوره؟ صاحبش آشناتونه؟ قیمتش خیلی پایینه اگه یه عکس میذاشتی بچه ها راهنماییت میکردن یه وقت بهت نندازه

بازم ممنون من شنیدم 135موتور بدی نیست امروزم بازار بودم میگفتن 125 مدلیه که ایرانی ها از رو 135 زدن و افت داره نسبت به 135 من سرعت یا شتاب نمی خوام کیفیتش مهمه برام + اگه چیزیش شد لوازم جانبیش باشه و از درست کردنش سر در بیارن ( خیییییییییلی شنیدم تعمیرکار درست حسابی پیدا نمیشه )
پولسار دست ادم این کاره بوده از موتور خیلی سر در میاره اینقدر که همه کارای موتورو خودش انجام میده ادمیش تقریبا اشناس پیش دوستم کار میکنه - فقط ظاهری باکش یه نمه خوردگی داره --به نظرتون می ارزه پولسارو بگیرم دستم راه افتاد بفروشم یه موتور 0 بگیرم - افت قیمتشم کرده پایینتر که نمیاد

---------- Post added at 12:29 PM ---------- Previous post was at 12:26 PM ----------

سلام خدمت دوستان ببخشید یه راهنمایی میخواستم منن میخوام تا 2 خرج کنم موندم بین پالس 200 و دایچی 250 یه راهنمایی بکنید چه کنم

0 این موتور ها که میگی بیشتر از 2 هست مگه کار کرده که من ازش سر در نمیارم

M@hy@r
12-02-1391, 12:10 بعد از ظهر
به نظر من پولسار برای شروع سنگینه، مثل سی جی 125 ها نیست که نهایتا یه هفته وقت ببره تا کامل یاد بگیری
پولسار شکل نشستن روش زمین تا آسمون با سی جی فرق میکنه،باکش بزرگه باید خم شی جلو ،حدود 40 کیلوگرم از سی جی سنگین تره،حفظ تعادلش سخت تره،مانورپذیریش نسبت به سی جی سخت تره برای همین من برای موتور اول پیشنهاد نمیکنم.
این دوستت هم قیمت مناسبی میگه ولی به این فکر کن اکثر لوازم پولسار دیگه پیدا نمیشه،اگه خراب بشه باید مال یه موتور دیگه رو روش بندازی در ضمن 7سال هم کارکرده که تازه داره اشکال های اساسیش پیدا میشه

دوست عزیز ، سگ پالس میرزه به این آت آشغالای چینی،پالس 180 راحت دایچی 250 رو میگیره، کلا از فکر دایچی بیا بیرون ، راستی اینم یه نگاه بنداز مقایسه ی دایچی 250 با پالس 220 ببین در مورد دایچی چیا که نگفتن: [Only registered and activated users can see links]
در کل دایچی رو خلاصه کنم: یکی از 250 های مجاز ایران ==>> یک سال عشق و حال==>> در صورت اشکال فنی کمبود قطعات حتی در گمرک ==>> بعدش هم خداحافظ دایچی !

hamedderagon
12-02-1391, 10:39 بعد از ظهر
اقا دمت گرم خیلی باحالی و دستت درد نکنه من حرف شما رو قبول میکنم هر چی باشه 4 تا پیرهن بیشتر از ما پاره کردید فقط یکی از دوستانم یه پالس 200 با 12000 تا کارکرد با 2 سال بیمه و 80 تا بنزین برام پیدا کرده میگه 2100 نظر شما چیه بخرم اصلان 200 خوبه

M@hy@r
13-02-1391, 09:58 قبل از ظهر
خواهش میکنم دوست خوبم
این قیمتی که دوستتون میگه منصفانه است. با توجه به این که پالس 200 الان توی گمرک زیر 3/450/000 پیدا نمیکنی قیمت مناسبه. اگه خواستی بخریش یه روز از دوستت قرض بگیر ببرش پیش یه موتورساز کل قسمتاشو چک کنه بگو میخوام اینو بخرم ، بپرس اینو خودت بخوای بخری چند میخری؟ اگه سالم بود و قیمتش مناسب بود بگیر
پالس همه مدلش خوبه ولی به نظر من 180 بهتره. 135 که تقریبا ضیعفه . 200 و 220 فوق العاده قویه ولی اگه بهش نرسی بعد از 3الی4سال کاملن لش میشه. به طوری که وقتی سوارشی حس میکنی خودشو میکشه رو زمین ، جون میکنه تا راه بره. ولی اگه بهش برسی که باسرویس به موقع (تمیز کردن کاربرات - روغن کاری - آچارکشی هر چند وقت یکبار و...) بعد از 10 سال هم موتورت میتونه مثل صفر کار کنه

.:ALIREZA NADERI:.
13-02-1391, 10:44 قبل از ظهر
یه طرح ویو ترجیحا رادیسون دست دوم میتونی بگیری

hamedderagon
13-02-1391, 04:55 بعد از ظهر
اقا دمت گرم حقیقتش من میخوام یه کم متور بازی روش انجام بدم رسیدگی که حتمان
فقط برای تک سواری میخوام راستی اشنا سراغ داری اگه خریدمش بدم براش فلاپ بسازه منصف باشه
از اوجایی که وزن و هیکلم بزرگه ویو بدردم نمیخوره ممنون

02109002
13-02-1391, 05:13 بعد از ظهر
راستی اشنا سراغ داری اگه خریدمش بدم براش فلاپ بسازه منصف باشه
کوروش جان میتونه در این رابطه کمکتون کنه

koroosh ([Only registered and activated users can see links])