ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره برای خرید flame 125

amir312
10-02-1391, 12:18 بعد از ظهر
سلام بچه ها این موتور flame125 رو چطور می بینید ؟موتور خوبیه برای داخل شهر؟قیمت هم پرسیدم 1900 چطوره؟
[Only registered and activated users can see links]

sajjad
10-02-1391, 12:26 بعد از ظهر
فكر نكنم موتور جالبي باشه .چون تا حالا اسمشو نشنيده بودم.سعي كن مارك هاي معروف بخري مثل:آپاچي.پالس.كوير و ...

kourosh_bandit2
10-02-1391, 12:30 بعد از ظهر
خوب falme هم ماله همون شرکت tvs که اپاچی رو زده. میشه عین xcd 125 یا 135 پالس که ماله شرکت باجاج.

amirw3x
10-02-1391, 12:35 بعد از ظهر
بله آقا کوروش درست فرمودند عین باجاج 125یا همون xcd125 منتها از لحاظ چند مورد از باجاج سره اما در بیشتر موارد از قبیل قطعات و غیره از باجاج پائین تره اگه خواستید بیشتر بدونید به تاپیک XCD125مراجعه فرمائید

Kami
10-02-1391, 12:37 بعد از ظهر
در زدن عنوان تاپیک دقت بیشتری کنید

amir312
10-02-1391, 12:37 بعد از ظهر
بچه ها 1900 می ارزه بخرم؟

kourosh_bandit2
10-02-1391, 12:57 بعد از ظهر
صفر؟ حالا اصلا چه صفر چه دست دوم. به یک دلیل خیر فقط به یک دلیل. اونم نبود قطعات یدکی. چون این موتور مثل 125 و 135 باجاج خیلی کمه و قطعاتش نیست. من واسه یک xcd 135 پیرم در اومد تا صفحه کلاچ پیدا کردم تازه صفحه خودشم گیر نیومد. صفحه هوندایی انداختم که تازه صفحه اولی با بقیه صفحه ها فرق داشت و کوچیکترم بوود و هوندایی بهش نمیخورد. مجبور شدم ی دونه اولیشو دوباره ماله خودشو بندازم.

---------- Post added at 12:57 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------

1900 رو بیا بکنش 2100 بیا یک اپاچی 160 مشکی بخر. 160 دست دوم همین حدود قیمتش. به نظر من بهترم هست.

amir312
10-02-1391, 01:02 بعد از ظهر
بله صفره.حرف شما درست آقا کورش ولی من موتور نو میخوام و خودتون که میدونید کارکرده رو اقساطی نمیدن.!!!یعنی اونی که شما داشتی قطعاتش تو خیابون سروش هم نبود؟

Kami
10-02-1391, 01:10 بعد از ظهر
موتور بدی نیست اما نسبت به پولی که میدی نباید توقع 130 تا داشته باشی

kourosh_bandit2
10-02-1391, 01:18 بعد از ظهر
بله صفره.حرف شما درست آقا کورش ولی من موتور نو میخوام و خودتون که میدونید کارکرده رو اقساطی نمیدن.!!!یعنی اونی که شما داشتی قطعاتش تو خیابون سروش هم نبود؟
خیر هیچ جا نبود. اصفهان رو گشتم همه گفتن نداریم. بله خوب اونم حرفی. شما اصفهانی؟

amir312
10-02-1391, 01:22 بعد از ظهر
بله دوست خوبم اصفهانم.البته نه خود اصفهان یه 15 کیلومتر فاصله.

kourosh_bandit2
10-02-1391, 01:23 بعد از ظهر
موتور بدی نیست اما نسبت به پولی که میدی نباید توقع 130 تا داشته باشی

**** جون فکر نکنم همچین توقعی داشته باشه این دوستمون چون اپاچی 180 شاید 130 تا بره. اونم فشار میاد بهش. این بیچاره باید باهاش 100 تا رفت. بسشه.

amir312
10-02-1391, 01:26 بعد از ظهر
بله دقیقا من انتظار سرعت بالا ندارم و همونطور که عرض کردم برای داخل شهر هست .اگر میدونید با توجه به قیمت و کیفیت خوبه که امروز برم بخرم.

kourosh_bandit2
10-02-1391, 01:30 بعد از ظهر
بعدشم از نظر من شتاب مهم تره تا سرعت هم خطرش کمتره هم لذتش بیشتره چون با این موتورا بالای 100 تا رفتن لذت نداره چون جون میکنه. باید با موتورایی مثل cbr1000 و yamaha r1 سرعت رفت که لذتشو حس کنی که هرچی گاز بدی بازم لامصب نفس داره و نرم گاز میخوره مثل شیر زمینو چنگ میزنه. این جور موتورا باید از نرمی و سبکی و مصرف پایینش لذت برد. نه سرعت. تازه با یان وضع خیابونا که شهروندان عزییز یهو وسط اتوبان با 150 تا میزنه رو ترمز که مسافر سوار کنه یا یهو تصمیم میگیره بره تو لاین یک یا درو مثل کره تو خیابان باز میکنه ...... نمیشه تند رفت فقط جون ادم در خطره.

---------- Post added at 01:30 PM ---------- Previous post was at 01:29 PM ----------

بله دقیقا من انتظار سرعت بالا ندارم و همونطور که عرض کردم برای داخل شهر هست .اگر میدونید با توجه به قیمت و کیفیت خوبه که امروز برم بخرم.

دوست عزیز از کجا میخوای خرید کنی؟ از سروش؟

amir312
10-02-1391, 01:36 بعد از ظهر
بعدشم از نظر من شتاب مهم تره تا سرعت هم خطرش کمتره هم لذتش بیشتره چون با این موتورا بالای 100 تا رفتن لذت نداره چون جون میکنه. باید با موتورایی مثل cbr1000 و yamaha r1 سرعت رفت که لذتشو حس کنی که هرچی گاز بدی بازم لامصب نفس داره و نرم گاز میخوره مثل شیر زمینو چنگ میزنه. این جور موتورا باید از نرمی و سبکی و مصرف پایینش لذت برد. نه سرعت. تازه با یان وضع خیابونا که شهروندان عزییز یهو وسط اتوبان با 150 تا میزنه رو ترمز که مسافر سوار کنه یا یهو تصمیم میگیره بره تو لاین یک یا درو مثل کره تو خیابان باز میکنه ...... نمیشه تند رفت فقط جون ادم در خطره.

---------- Post added at 01:30 PM ---------- Previous post was at 01:29 PM ----------

دوست عزیز از کجا میخوای خرید کنی؟ از سروش؟

نه تمام سروش رو گشتم فقط یه پالس 135 دیدم که اونم طرف کنار نمی اومد ولی بعد برگشتم دیدم یه موتور فروشی اینو داره که خیلی خوشحال شدم و از ظاهرش هم خوشم اومد.

kourosh_bandit2
10-02-1391, 01:41 بعد از ظهر
نه تمام سروش رو گشتم فقط یه پالس 135 دیدم که اونم طرف کنار نمی اومد ولی بعد برگشتم شاهین شهر دیدم یه موتور فروشی اینو داره که خیلی خوشحال شدم و از ظاهرش هم خوشم اومد.

خوبه پس بخرش اگه دوسش داری و شک نکن. به هر حال از بی کلاچو سی جی . اینا کیفیتش بهتره کلاسشم خیلییی بیشتره. خریدی بیا تا بهت چندتا نکنته برا اب بندیو نگه داریو اینااش بگم بری حالشو ببری. موتورتو سعی کن خوب بار بیاری تا خوب بهت کار بده. فقط اگر میرفتی ببینی قطعاتش هست یا نه خیلی خو بمیشد.

amir312
10-02-1391, 01:45 بعد از ظهر
خوبه پس بخرش اگه دوسش داری و شک نکن. به هر حال از بی کلاچو سی جی . اینا کیفیتش بهتره کلاسشم خیلییی بیشتره. خریدی بیا تا بهت چندتا نکنته برا اب بندیو نگه داریو اینااش بگم بری حالشو ببری. موتورتو سعی کن خوب بار بیاری تا خوب بهت کار بده. فقط اگر میرفتی ببینی قطعاتش هست یا نه خیلی خو بمیشد.
ممنون از لطفت .چشم خریدم حتما خبرتون میکنم .قطعات هم می پرسم.

Kami
10-02-1391, 01:47 بعد از ظهر
1900 زیاده واسه این موتور یه زمانی 1300 بود
والا سی جی هم میتونی بخری برای داخل شهر زیاد فرقی ندارن با هم فقط داری پول اضافه میدی
به نظر من یدون طرح ویو بخر

kourosh_bandit2
10-02-1391, 01:49 بعد از ظهر
1900 زیاده واسه این موتور یه زمانی 1300 بود
والا سی جی هم میتونی بخری برای داخل شهر زیاد فرقی ندارن با هم فقط داری پول اضافه میدی
به نظر من یدون طرح ویو بخر
پالس 135 هم 1500 بود شد 1800 حالا 2 تومن. بعدم **** جان چیه پیشنهاد میکنی ایشالا هرچه زودتر نسل این هندا125 ها کنده بشه راحت بشیم از صدا و قیافش. امیر اقا هم داره پول عشقشو میده. یک موتور سوار باید ضرر عشقشم بده.

Kami
10-02-1391, 01:51 بعد از ظهر
پالس 135 هم 1500 بود شد 1800 حالا 2 تومن. بعدم **** جان چیه پیشنهاد میکنی ایشالا هرچه زودتر نسل این هندا125 ها کنده بشه راحت بشیم از صدا و قیافش. امیر اقا هم داره پول عشقشو میده. یک موتور سوار باید ضرر عشقشم بده.
هیچ موتوری مثل سی جی خر جون نیستش
با سی جی کلاه بزار ، قوانین رو رعایت کن میشی در حد Cbr600
کلا طرح ویو بهتر از این موتوره به نظرم

amir312
10-02-1391, 01:57 بعد از ظهر
در ضمن طبق اخرین اماری که گرفتم قیمت پالس 135 بود 2300

siyasokhteh
10-02-1391, 05:18 بعد از ظهر
این موتور چندتا اشکال داره.
- چون قبلاً از تکنولوژی دو شمع باجاج توش استفاده شده بود و پس از شکایت باجاج، مجبور شدن تغیراتی توش بدند، مصرف زیادی داره. حدود 3 لیتر تو صد کیلومتر!
- محدود کننده سرعت (یا دور موتور) که بیشتر از 90 نمیره (در حالیکه در این سرعت به موتور هیچ فشاری نمیاد).
- در ضمن 4 دنده است. و کمکی خشک (البته نسبت به آپاچی).
بنظرم یک راکز (Rockz) بگیری بهتره.

kourosh_bandit2
10-02-1391, 06:11 بعد از ظهر
این موتور چندتا اشکال داره.
- چون قبلاً از تکنولوژی دو شمع باجاج توش استفاده شده بود و پس از شکایت باجاج، مجبور شدن تغیراتی توش بدند، مصرف زیادی داره. حدود 3 لیتر تو صد کیلومتر!
- محدود کننده سرعت (یا دور موتور) که بیشتر از 90 نمیره (در حالیکه در این سرعت به موتور هیچ فشاری نمیاد).
- در ضمن 4 دنده است. و کمکی خشک (البته نسبت به آپاچی).
بنظرم یک راکز (Rockz) بگیری بهتره.
دوست خوبم چیزی به اسم محدود کننده سرعت توی هیچ یک از موتور ها وجود نداره. منکه از هر تعمییر کاری پرسیدم اونو تکذیب کرده و کاملا با ونجود چنین قطعه ای مخالف بودن. اینکه می بینید مثلا دور موتور توی بعضی از موتور ها باالاتر از یک حدی نمیاد علتش خود فکر خود شرکت سازنده بوده برای طول عمر بیشتر قطعات و انجین موتور. بله از یک هندا 125 هم میشه یک موتوری در اورد که مثلا مثلا 140 تا بره اما ایا طول عمر اون موتور با موتری که فابریک هستش یکی؟ خوب معلومه جوابش خیر هستش. بعدم چرا همه فقط تو نخ سرعت نهایی هستین. مگه suzuki gsx 1000 هستش که مثلا بگید نه این خوب راه نمیره. بابا یک موتور کوچولو جمع و جور ظظریف با 125 سی سی و یک سیلندر همین. هر موتوری رو برای یک کاری ساختن مثل اینه که بگی کاب ها چون خوب راه نمیرن نباید خرید. یا اپاچی چون 130 تا بیشتر نمیره خوب نیست. بعدم این موتور بیشتر از این هم نباید بره. شما سری gto رو یادت نیست؟ معروف بود به قاتل یا ادم کش. چرا چون نسبت به وزن و اورگونومیش خیلی راه میرف لعنتی واصلا منطقی نبود. flame هم یک موتور یک موتور کاملا شهری برای استفاده روز مره هستش. اگه بخواد فاکتور خرید یک موتور فقط سرعتش باشه پس هیچ موتوری جز هایابوسا و کاوازاکی zx14 نباید فروش بره. اینطور خرید کردن با در نظر گرفتن فقط یک فاکتور سرعت نهایی یک خرید کاملا غیر عاقلانه و غیر منطقی. چرا هر کس از یک موتور اروم و بی دردسر خوشش میاد ولی چون فقط سرعت نداره همه میزنن تو ذوقش. دوست گلم رفیق من سبکی که امیر جا پسندیده با سبکی که شما بهش معرفی کردید کامللا باهم تفائپوت دارند و تو کلاس های مختلف هستند. rockz کاب هستش. اونم خوبه ولی دوستمون flame پسندیده و یک موتور اسپرت هم هست. این پیشنهاد یک جورایی میشه مثل این که یکی بگه من میخوام قایق موتوری بخرم برای ماهی گیری بگیم بهش که نه قایق موتوری راه نمیره برو جت اسکی بخر باهاش ورزش کن خیلی حال میده سرعتشم بیشتره. شوخی بود البته. ولی در کل میگم بهتره فاکتور هامون رو فقط به سرعت محدود نکنیم که بتونیم انتخاب بهتری بکنیم. با احترام کامل به جناب siyasokhte عزیز و نظرشون. راستی چه اسم جالبی خیلی با مزه بود دمت گرم داداش.:4chsmu1::riz481::gigglesmile::grouphug :

amir312
10-02-1391, 10:41 بعد از ظهر
راستی امروز از SUPPORT جهان رو چند تا سوال پرسیدم و در مورد قطعاتش هم پرسیدم گفت که قطعات رو جهانرو تامین میکنه و پرسیدم قیمتا پایین نمیاد گفت فکر نکنم شاید ثابت بمونه.و پرسیدم FLAME125 چجور موتوری هست که گفت برای شهر خیلی خوبه .و در ضمن از این کار جهانرو خیلی خوشم اومد که پشتیبانی پاسخگو و online و با حوصله ای داشت و هرچی میپرسیدم پاسخ می داد واین خودش یه حسن واسه شرکت هست.