PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کلاه کاسکت - Helmet

صفحه ها : 1 [2]

hosin2a
04-08-1393, 04:29 قبل از ظهر
سلام.
من اینو خریدم. از گمرک. گفت 230 با تخفیف 220 تومن شد .
وزنش 1600 گرم.
دارای پمپ باد برای تنگ کردن کلاه هنگامی که گشاد شد.
دارای عینک.
فک ثابت.
نظرتون چیه ؟ ساخت کجاست ؟ سرم کلاه رفته ؟
[Only registered and activated users can see links] B1_%DB%B0%DB%B6%DB%B5%DB%B8%DB%B5%DB%B8.jpg ([Only registered and activated users can see links] B1_%DB%B0%DB%B6%DB%B5%DB%B8%DB%B5%DB%B8.jpg/dl)
[Only registered and activated users can see links] B1_%DB%B0%DB%B6%DB%B5%DB%B9%DB%B2%DB%B0.jpg ([Only registered and activated users can see links] B1_%DB%B0%DB%B6%DB%B5%DB%B9%DB%B2%DB%B0.jpg/dl)
[Only registered and activated users can see links] B1_%DB%B0%DB%B6%DB%B5%DB%B9%DB%B4%DB%B9.jpg ([Only registered and activated users can see links] B1_%DB%B0%DB%B6%DB%B5%DB%B9%DB%B4%DB%B9.jpg/dl)
[Only registered and activated users can see links]
h ([Only registered and activated users can see links])

سلام.
ما هنوز منتظریم....
راستی چجوری میشه شیشه طلق جلوش را دراورد؟ روش عوض کردنش؟

hosin2a
06-08-1393, 02:52 قبل از ظهر
چجوری میشه شیشه طلق جلوش را دراورد؟ روش عوض کردنش؟
:[Only registered and activated users can see links]

Gladiator
06-08-1393, 08:52 قبل از ظهر
پیچ داره باید پیچاشو باز کنی تا آزاد بشه بتونی درش بیاری

moein 007
06-08-1393, 12:54 بعد از ظهر
دوتا پیچ در کنار شقیقه هات قرار داره باید اونا رو باز کنی و آروم طلق رو بکشی بالا و طلق نو رو جا بزنی این که کاری نداره

hosin2a
07-08-1393, 02:44 قبل از ظهر
نه پیچ نداره. یه دونه پیچ داره که زیر طلقه .

moein 007
07-08-1393, 11:37 قبل از ظهر
یه دونه عکس بزار از نمای جلو و واضح تا ببینیم چجوریه شاید پیم داره و باید محکم شیشه رو بکشی جلو تا در بیاد البته خیلی مواظب باش نشکنه البته من جوری که عکس کنار نشون میده مطمئنم پیم داره و باید شیشه رو از کنار ها بکشی تا در بیاد البته اول برو ببین شیشه ی این فرمی گیرت میاد چون من تا حالا ندیدم

hosin2a
07-08-1393, 07:03 بعد از ظهر
درست میگفتی . پیم داره . ولی نمیدونم چجوری توضیح بدم.یخورده پیچیدس و 3 -4 تا فنر داره

moein 007
07-08-1393, 10:49 بعد از ظهر
دوست عزیزم اگه از من میشنوی بازش نکن حیفه من شیشه ی دودی گزاشتم ولی تو شب کاملا کور میشم اصلا دید نداره تا زه کلاه شما که عینک داره خوبه دیگه بازش کنی امکان داره نتونی ببندیش اگه بازم اصرار داری توش دیده نشه میتونی بری برچسب هست که شیشه رو رفلکس کنه که توی کلاه دیده نشه برو از اون ها بزن هر موقع هم دلتو زد برچسب رو بکن هزینش هم2تا4هزار تومن بیشتر نمیشه

hosin2a
08-08-1393, 12:13 قبل از ظهر
نه بازش نکردم. فقط یک طرفشو در اوردم و بعد گذاشتم سر جاش.

moein 007
08-08-1393, 10:03 قبل از ظهر
پس دیگه داداش بازش نکنی همون برچسب بزن

s.mm
17-08-1393, 11:28 قبل از ظهر
دوستان کلا های مارک red line چطور هستند؟

MANHUNT
17-08-1393, 01:10 بعد از ظهر
دوستان کلا های مارک red line چطور هستند؟
تو ايران هم مگه هست مارك خوبي هستش اما تو ايران من كه نديدم تمام كلاه هاش پنچ ستاره ايمني داره

mohammadvaiper
17-08-1393, 01:19 بعد از ظهر
سلام دوستان.
کسی میدونه مارک arai تو ایران هست..اگه هست حدود قیمت رو دارید؟

MANHUNT
17-08-1393, 01:33 بعد از ظهر
Arai مارك خيلي خوبيه تو ايران هم هستش اما قيمتش بالاس مدل هاي خوبي هم داره من يه بار يه arai كربن ديدم ١٢٠٠

s.mm
18-08-1393, 02:12 بعد از ظهر
تو ايران هم مگه هست مارك خوبي هستش اما تو ايران من كه نديدم تمام كلاه هاش پنچ ستاره ايمني داره

آره هست حالا نمی دونم همون رد لاینی که شما می گی هست یا نه!

ولی از این فک متحرک های عینک دار بود داخلش هم کامل جدا می شد

Hasan.A
01-09-1393, 10:08 قبل از ظهر
سلام دوست عزیزم من دارم دودیه و تو شب دید خوبی نداره اگه تو شب استفاده بکنی اصلا خوب نیست
دوست عزیز من برای تابستون میخوام که خورشید عزیتم نکنه راستی داخل کلاه ایمنی مقابل نور آفتاب خیلی گرم میشه؟:42kmoig:

!NAVID!
01-09-1393, 06:49 بعد از ظهر
اگه عادت کنی تقریبا چیزی نمیفهمی!!
اگه شیشه کلاه باز باشه و هوا بیاد تو زیاد گرم نمیشه!

hosseinm
01-09-1393, 09:00 بعد از ظهر
Arai مارك خيلي خوبيه تو ايران هم هستش اما قيمتش بالاس مدل هاي خوبي هم داره من يه بار يه arai كربن ديدم ١٢٠٠

سلام
اکثرا خیلی گرون میدن در حالیکه تولید اصلی کلاه کاسکت ها هم در چین هست من از طریق کسی میتونم مستقیم واستون بخرم با پست بیاد در خونتون.
من می خوام واسه خودم یک LS2 بخرم که این لینکشه من خودم که اصلشو اینجا ندیدم ولی LS2 همون مارکی هست که اسپانسر قهرمان 2013 موتور سیکلت داکار هست, واقعا کلاه بینظیری هست و نسبت به قیمتش عالی هست. اگه بتونین با وزنش کنار بیاین از 1400 تا 1600 هست فکر کنم.
این لینک علی اکسپرس کلاه کاستکتهای Arai و بدونید که الان خیلی از مارکهای اصل هم تو چین تولید میشه مثل بعضی از اینها فروشنده ها اکثرا صادق هستند و گفتن کلاه اورجینال هست یا طرح:

و این کلاهی که من می خوام واسه خودم بخرم.
و این هم دستکش که نمونش اینجا نیست

این هم کلاه LS2 برای بچه های کراس

نسبت به کارکردشون قیمتشون خیلی خوبه و عمری هستند مخصوصا دستکش ها 200-300 تومن واقعا یک عمر دستکش خواهد بود.
قیمت برای سفارش هم هزینه دلار + 20%+ هزینه پست که اکثرا از چین به ایران مجانی هست+ هزینه پست داخل ایران یعنی 14000 تومان + پول گمرک(اگه گمرک تعلق بگیره).
خیلی چیزها رو میشه سفارش داد بجز پوسته های موتور و این چیزا چون فقط کارخانه دارها میتونن از گمرک ترخیص کنن, هیچ تحریم هم در کار نیست و 30 روزه میرسه معمولا.

حتی من رابط کاربراتور ژاپن و کابراتور ژاپن هم پیدا کردم تو این سایت و خیلی چیزهای دیگه که اولا اینجا نیست و دوما اگه باشه خیلی گرون میدن و از اینجا میشه به صرفه خرید.

farshid37
02-09-1393, 09:38 قبل از ظهر
من 2 تا ls2 دارم. حدود 2 ساله استفاده می کنم. یکی کراس و یکی فک متحرک. مارک چینی با کیفیتی هست. تو ابران هم فکر کنم حالا دوروبر 500 باشه. وارد کنندش آقای روربه نعمتی تو قزوین هست.

hamid888
26-09-1393, 06:24 بعد از ظهر
من تو کلاها ENERGY رو خیلی قبول دارم ، یه فک متحرکشو دارم ( عینک UV داره ، بلوتوث داره برای پخش موزیک و پاسخ دادن به تلفن همراه )

ببخشید منظور شما از اینکه بلوتوث داره رو خوب متوجه نشدم آیا منظورتون اینه که کار هندزفری رو انجام میده و یه جورایی هدفون هندزفری داره؟ اگر بتونید یه عکس ازش بذارید و قیمتشم بگید ممنونم

roots
26-09-1393, 10:14 بعد از ظهر
ببخشید منظور شما از اینکه بلوتوث داره رو خوب متوجه نشدم آیا منظورتون اینه که کار هندزفری رو انجام میده و یه جورایی هدفون هندزفری داره؟ اگر بتونید یه عکس ازش بذارید و قیمتشم بگید ممنونم
من یدونشو دارم که اصلا استفاده نکردم و در قسمت آگهی ها گذاشتم به همراه عکس..

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

mv agosta
07-10-1393, 02:56 بعد از ظهر
سلام دوستان میخوام یه کلاه کاسکت بخرم بودجه تا 150 هستش
میتونم با این بودجه چه مارکی بگیرم؟(rapido&index)
از این مدل های دارای فک متحرک میخوام
mer30

haj erfan
07-10-1393, 03:51 بعد از ظهر
سلام دوستان میخوام یه کلاه کاسکت بخرم بودجه تا 150 هستش
میتونم با این بودجه چه مارکی بگیرم؟(rapido&index)
از این مدل های دارای فک متحرک میخوام
mer30
دادا رپیدو ی مدل داره ک فک متحرک خیلی کلاه خوبی هم هست.2تا تهویه هوایه خوب داره.مدل معمولیش 145 تومنه.ی مدلم داره ک با ی دکمه عینک دودیش میاد پایین و جلویه نور افتاب رو میگیره ک اون 165 تومنه.گمرک هم زیاد هست

AMIR_NINJA
07-10-1393, 06:59 بعد از ظهر
سلام من یه کلاه رپیدو نو دارم شب اولی که خریدم از گمرک واسه پالس 220 مشکی بعد از دقایقی گذاشتم تو کیسه چون به مرور حس کردم کوچیکه و میدونستم میخوام پس بدم حتی نخواستم بیشتر استفاده کنم فرداشم بردم یارو عوض نکرد یکی دیگه خریدم
دو تا تهویه هوا بالای نقاب داره
فک متحرک
یک تحویه هوا پایین نقاب
پشت کلاه هم دریچه داره که هوای تهویه شده را عبور میده
عینک دودی هم داره که با دکمه میاد پایین
150 خریدم
همون 150 میفروشم اگر خواستی.

mv agosta
19-10-1393, 12:47 بعد از ظهر

AMIR_NINJA
19-10-1393, 09:09 بعد از ظهر

دقیقاً متوجه منظورت نمیشم از عکس و مطلبی که در عکس نوشتی

soleymani
21-10-1393, 11:36 بعد از ظهر
امروز رفتیم فروشگاه سون
کلاه های خوب و با کیفیتی داشت
چون از بچه های پرشین بودیم و دوست علی جانسون.مبلغ خوبی تخفیف دادن
کلاه جدید ایندکس خریدیم و فک ثابت و بسیار سبک و جنس عالی
48085
48086
48087

فلات دوست
22-10-1393, 10:51 قبل از ظهر
مدیرجان مبارکه
سایزش چیه و چند گرفتین؟

soleymani
23-10-1393, 12:13 قبل از ظهر
براي دوستم رفتيم گرفتيم
مارك ايندكس بيشتر سايز لارج داره و مديوم نداره
طرح هاي مختلفي داره و زيبا
اين طرح 811 هست كه باز به شاخه هاي ريز تر تقسيم مي شه
داخل سايتش بريد مي بينيد
بسيار سبك و خوش دست
من اين را نسبت به راپيدو و ليزر فك متحرك بيشتر قبول دارم
اين رو به همه بين 140 تا 150 مي دادن ولي به من كه هم آشنا بودم و دست علي جانسون 120 فاكتور كردن.جلو خودم طرف اومده بود راپيدو ببره و من باهاش صحبت كردم كه گردن درد مي گيري و ...
اونم اين مدل رو برداشت ولي براش 145 فاكتور كرد

AMIR_NINJA
23-10-1393, 02:58 قبل از ظهر
سلام دوستان
خدایی این کلاه کاسکت دیشب منو به سردرد انداخت توی سرعت بالا باد را رد میکرد با اینکه کلاه بسته بود و از هوابندیش رضایت نداشتم
هوابندی بشه بخار میکنه
نشه سر درد میاره
دوستان کلاه خوب میشناسند توی ایران معرفی بفرمایند
اگر تماس تلفنی هم وصل کنه عالیه
ولی هوابندیش خوب باشه
بخار هم نکنه در سرما
با تشکر.

فلات دوست
23-10-1393, 07:54 قبل از ظهر
براي دوستم رفتيم گرفتيم
مارك ايندكس بيشتر سايز لارج داره و مديوم نداره
طرح هاي مختلفي داره و زيبا
اين طرح 811 هست كه باز به شاخه هاي ريز تر تقسيم مي شه
داخل سايتش بريد مي بينيد
بسيار سبك و خوش دست
من اين را نسبت به راپيدو و ليزر فك متحرك بيشتر قبول دارم
اين رو به همه بين 140 تا 150 مي دادن ولي به من كه هم آشنا بودم و دست علي جانسون 120 فاكتور كردن.جلو خودم طرف اومده بود راپيدو ببره و من باهاش صحبت كردم كه گردن درد مي گيري و ...
اونم اين مدل رو برداشت ولي براش 145 فاكتور كرد

سلام مدیرجان قصد خرید یه کلاه دارم
بی زحمت آدرس و شماره تلفن این فروشگاه سون رو برام پخ کنین
ممنون

serdar
29-10-1393, 11:43 قبل از ظهر
دوستان تو گمرک این مدل کلاه ها گیر میاد یه روز بیام بخرم؟بعد حدود چه قیمته اینا؟

- - - Updated - - -

دوستان تو گمرک این مدل کلاه ها گیر میاد یه روز بیام بخرم؟بعد حدود چه قیمته اینا؟

AMIR_NINJA
29-10-1393, 04:34 بعد از ظهر

دوست خوب
کلاهی که شما عکسشو انداختی فکر میکنم باید بگردی تا مشابه این کلاه را پیدا کنی
خیلی از برندها طرح مشابه با برند اصلی میسازند
کیفیت خوب
توی گمرک کلاه فروشی زیاده
اما بهت توصیه میکنم حالا که در حال بررسی برای خرید موتورسیکلت هستی
یک بررسی برای کلاه هم انجام بده
که متوجه بشی کلاه بدون فک بند برای چه کلاسی و طی چه مسافت هایی هست
چون مسیرهای طولانی, خروج از خیابان های فرعی, رانندگی در بزرگراه ها, رانندگی در شهرهایی با ترافیک بالا و افزایش سرعت خطرات خاص خودشو داره
چون خطر تصادفش مساوی با خورد شدن فکه شاید.

serdar
29-10-1393, 04:51 بعد از ظهر
دوست خوب
کلاهی که شما عکسشو انداختی فکر میکنم باید بگردی تا مشابه این کلاه را پیدا کنی
خیلی از برندها طرح مشابه با برند اصلی میسازند
کیفیت خوب
توی گمرک کلاه فروشی زیاده
اما بهت توصیه میکنم حالا که در حال بررسی برای خرید موتورسیکلت هستی
یک بررسی برای کلاه هم انجام بده
که متوجه بشی کلاه بدون فک بند برای چه کلاسی و طی چه مسافت هایی هست
چون مسیرهای طولانی, خروج از خیابان های فرعی, رانندگی در بزرگراه ها, رانندگی در شهرهایی با ترافیک بالا و افزایش سرعت خطرات خاص خودشو داره
چون خطر تصادفش مساوی با خورد شدن فکه شاید.

والا استفاده من تو شهره تازه میخوام موتور بخرم و دست فرمونمو خوب کنم از این طرح خوشم اومد و اینکه سبکه و خوشگل و فکر نمیکنم با 40/50 تا سرعتی که من میرم چندان مشکلی پیش بیاد !!از این مدل تو سایت کویر مارک وسپا بود 700 تومن که دوستان گفتن کویر دوبله حساب میکنه گمرک ارزون تره .الان من برم گمرک یه چی مثل این پیدا کردم از کجا بفهمم اصله؟و اینکه من این همه راه میام از شهرستان صد در صد چیزی رو که میخوام مثل این طرح پیدا میکنم؟حقیقتش من تا حالا گمرک نرفتم فقط اسمشو شنیدم

AMIR_NINJA
29-10-1393, 05:04 بعد از ظهر
کویر که توی گمرک هم نمایندگی داره لوازمش
قیمت های خیلی گرون
بهت توصیه میکنم مسئله ایمنی را در اولویت قرار بدی نسیت به مسئله جذابیت کلاه
البته فک بند دار خیلی شاخ هم میشه پیدا کرد با حدود دویست تومان
اما این کلاهی که عکسشو انداختی یادم نیست گمرک دیده باشم
با توجه به اینکه میخواهی دست فرمونت خوب بشه سعی کن کلاه فک بند دار بخری و دستکش
گارد موتورسیکلت فراموشت نشه
و اگر در حال یادگیری هستی و تازه میتونی موتورسیکلت را راه ببری زانو بند و آرنج بند استفاده کن
یک شکستگی ساده یا یک مصدومیت ممکنه خرجی معادل یک موتورسیکلت برداره
موفق باشی و سلامت دوست خوب.

momo666
14-11-1393, 02:06 بعد از ظهر
با سلام خدمت همه بچه های پرشین موتور
هفته دیگه میخواستم بیام تهران برای خرید کلاه کاسکت . کسی مغازه منصف سراغ داره که جنس و قیمتش مناسب باشه تا 200 تومن میخوام هزینه کنم
چه مارکی بگیرم خوبه

AMIR_NINJA
14-11-1393, 03:16 بعد از ظهر
با سلام خدمت همه بچه های پرشین موتور
هفته دیگه میخواستم بیام تهران برای خرید کلاه کاسکت . کسی مغازه منصف سراغ داره که جنس و قیمتش مناسب باشه تا 200 تومن میخوام هزینه کنم
چه مارکی بگیرم خوبهمغازه کلاه فروشی که توی گمرک زیاد هست و میتونی با صرف چند دقیقه وقت و کسب اطلاعات خودت آمار درستی از قیمت کلاه های ایمنی به دست بیاری اما من یک کلاه از فروشگاه عسگری خریدم که مارک کلاه YEHO است و کلاه تقریباً خوبیه با قیمت صد و هشتاد هزار تومان که خوب کلاه با قیمت کمتر و بیشتر هم بود در اون مغازه و تنوع کلاهاش خوب بود البته من از هوابندی کلاه رضایت کامل ندارم با این که ظاهر کلاه خیلی شاخه و دریچه ورودی و خروجی هوا داره و ابرهای داخل کلاه دگمه ای و قابل شستشو هست و شیشه نیمه دودی داره اما در زمستان باز هوای سرد توی سرعت بالا به داخل کلاه نفوذ میکرد که اگر بخواهی کلاه هوابندی و امکانات بهتری داشته باشه باید بیشتر هزینه داشته باشی
با صد و پنجاه تا 180 هزار تومان میتونی کلاه خوب و قابل قبول که اسباب بازی و داغون نباشه مثل بعضی کلاه های 50 هزار تومانی بخری
فروشگاه عسگری خیابان مولوی نرسیده میدان گمرک پلاک 76
اما بهت توصیه میکنم بیشتر بگردی مغازه های دیگرو ببینی شاید قیمت بهتر و کلاه مناسب که میخواهی بخری.

mohammadkh
14-11-1393, 09:29 بعد از ظهر
اقا واقعن زیر صد و پنجاه چه کلاهی واسه شهر خوبه. که تو تابستان و زمستان بشه استفاده کرد؟ کلاه چه رنگی بگیرم که در تابستان اذیت نکنه

roots
14-11-1393, 09:43 بعد از ظهر
اقا واقعن زیر صد و پنجاه چه کلاهی واسه شهر خوبه. که تو تابستان و زمستان بشه استفاده کرد؟ کلاه چه رنگی بگیرم که در تابستان اذیت نکنه
رنگش که زیاد تاثیری تو گرما نداره...اگه تهرانی که برو گمرک مغازه محسن کلاه! انواع و اقسام کلاه داره....اتفاقا من 2 تا کلاه منتها از 1 نوعش خریدم از همونجا..قیمت 140 تومان..energy...منتها فک دار نیستش ها

mohammadkh
14-11-1393, 09:53 بعد از ظهر
کلاه خوب باید سبک باشه یا سنگین؟ کلاه سنگین سر و گردنو خسته نمیکنه؟ این کلاه های فک متحرک عینک دار خوبن؟ محسن کلاه ادرس دقیقش کجاس؟

roots
14-11-1393, 10:01 بعد از ظهر
کلاه خوب باید سبک باشه یا سنگین؟ کلاه سنگین سر و گردنو خسته نمیکنه؟ این کلاه های فک متحرک عینک دار خوبن؟ محسن کلاه ادرس دقیقش کجاس؟
ببین حقیقت برای ایمنی کلاه خوبه که سنگین باشه و فک دار..راستشو بخوای من یدونه سنگین هم دارم فک دارو بلوتوثو.. از همون محسن کلاه 400 تومان..ولی من جثه ام کوچیکه یه سری گذاشتم سرم تا 1 هفته گردنم درد میکرد! ولی خوب فک دارا باد از زیرش نفوذ نمیکنه
میدون گمرک رو به سمت راه اهن میری سمت راست نبشه اولین کوچه...مغازش تابلو هست..اولش بگو شیرازی معرفیت کرده بهت تخفیف میده .

mohammadkh
14-11-1393, 10:04 بعد از ظهر
اقا متشکرم. الانم من یه دونه بدون فک از این ارزون قیمتا دارم. میخواستم کلاه بخرم. حالا موندم فک متحرک بخرم یا ثابت. اخه تو تابستون خیلی مرد میخواد کلاه فک ثابت بزاری سرت. [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2]

roots
14-11-1393, 10:06 بعد از ظهر
دقیقا همینطوره..اگه موتورت معمولیه بدون فک مناسبه

serdar
14-11-1393, 10:21 بعد از ظهر
رنگش که زیاد تاثیری تو گرما نداره...اگه تهرانی که برو گمرک مغازه محسن کلاه! انواع و اقسام کلاه داره....اتفاقا من 2 تا کلاه منتها از 1 نوعش خریدم از همونجا..قیمت 140 تومان..energy...منتها فک دار نیستش ها

آقا میشه لطف کنید عکسشم بزارین.از این مدل ها تا حدود 200-300 گیر میاد؟کویر مارک وسپا داره یه خورده ناجوانمردانه قیمت زده
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

roots
14-11-1393, 11:00 بعد از ظهر
کویر رو ولش کن ..اون دزده!!
ببین این مدله فک ثابت هست که گفتم...مدل بدون فکش کپیه همینه منتها فک ثابت نیست نداره دیگه..این که عکسشو میبینی واقعا سنگینه..به درد ریس بازا میخوره 10 دقیقه یه دور بزنن و درش بیارن..ولی مسافت طولانی آدم فلج میشه اصلا !

mohammadkh
15-11-1393, 12:33 قبل از ظهر
منم دقیق همینو میگم دیگه. کلاه باید وزنش سنگین نباشه. اخه بعضی فروشنده ها فک میکنن هر چی کلاه سنگین تر باشه ایمن تره. فک میکنن سربه انگار.

فلات دوست
15-11-1393, 07:55 قبل از ظهر
ما که اکثرا کوه و کمر میریم فقط و فقط فک ثابت و به نظرم از لحاظ قیمت و کیفیت مناسب مارک راپیدو هستش

soleymani
09-02-1394, 08:33 بعد از ظهر
اینم از کلاه من که توی عید گرفتم.قصد خرید فک ثابت ایندکس رو داشتم ولی این رو دیدم و پسندیدم.وزنشم خوبه1400
و حدود 210 خریدم از گمرک توی عید.بعد کلی گشتن48564

Mohsen_14
09-02-1394, 08:58 بعد از ظهر
اینم از کلاه من که توی عید گرفتم.قصد خرید فک ثابت ایندکس رو داشتم ولی این رو دیدم و پسندیدم.وزنشم خوبه1400

یه نمه گرون خریدی ، من 185 گرفتم و طلق اضافه هم 30 .

soleymani
09-02-1394, 09:56 بعد از ظهر
نمونه این رو توی گمرک ندیدم.که بگم ارزون یا گرون خریدم.
فقط یه مغازه داشت و اینکه 5 فروردین خریدم.

tak3az
10-02-1394, 12:29 قبل از ظهر

با اجازتون من 165 خریدم :D

Mohsen_14
10-02-1394, 09:57 قبل از ظهر
با اجازتون من 165 خریدم :D

نه این مدل 2015 هست . قیمتش همون 185 هست البته نمایندگی گرفتم جای دیگه گرونتر میدن . 6 فروردین 94 گرفتم .

tak3az
10-02-1394, 03:16 بعد از ظهر
نه این مدل 2015 هست . قیمتش همون 185 هست البته نمایندگی گرفتم جای دیگه گرونتر میدن . 6 فروردین 94 گرفتم .

درسته ی تغییرات کوچیکی کرده و قیمتی که منم دارم همون 185 هست

keyvanj
30-08-1394, 02:48 بعد از ظهر
کسی قیمت این کلاه رو داره؟[Only registered and activated users can see links]

Mohsen_14
02-09-1394, 06:52 بعد از ظهر
کسی قیمت این کلاه رو داره؟[Only registered and activated users can see links]

اگه فک متحرکه قیمت آک حدود 190 و فک ثابته کمتر و اگه عینک داره شاید یه 20 تومن ببیشتر . قیمت حدودی گفتم از روی قیمتهای یکماه پیش .
کارکرده هم که دیگه توافقی . کارکرده بیشتر 90 و اینا نمیصرفه .

فرنام
09-09-1394, 06:40 بعد از ظهر
طرح خلاقانه بر روی کلاه ایمنی !تاپ ناپ: طراحی به نام Jyo John Mulloor خالق این کلاه های جالب و خلاقانه برای موتور سیکلت است.

فرنام
10-09-1394, 09:06 قبل از ظهر

sajjadme
14-09-1394, 08:15 بعد از ظهر
دوستان ببخشید
یه کلاه کاسکت فول اپشن چه امکاناتی داره؟
مثلا شیشه ی بخار زدا یا عینک و فک متحرک و...دیگه چه چیزایی میتونه داشته باشه؟

keyvanj
14-09-1394, 11:04 بعد از ظهر
اگه فک متحرکه قیمت آک حدود 190 و فک ثابته کمتر و اگه عینک داره شاید یه 20 تومن ببیشتر . قیمت حدودی گفتم از روی قیمتهای یکماه پیش .
کارکرده هم که دیگه توافقی . کارکرده بیشتر 90 و اینا نمیصرفه .

رفتم قیمت کردم . میزون 300 قیمت نوش هست . فک متحرکه

sajjadme
16-09-1394, 04:44 بعد از ظهر
دوستان ببخشید

ali_r
16-09-1394, 05:38 بعد از ظهر
دوستان ببخشید
بلوتوث _ امکان برقراری نماس _ شنیدن موزیک و ...

sajjadme
17-09-1394, 06:30 بعد از ظهر
بلوتوث _ امکان برقراری نماس _ شنیدن موزیک و ...

یعنی موسیقی رو به صورت استریو میشه گوش داد یعنی لفت و رایت اسپیکر داره مثل هدست؟
اگه اره،یه کلاه کاسکت که شیشه اش بخارزدا باشه ینی توی زمستون که من داخل کلاه نفس میکشم بخار روی شیشه نگیره
عینک یو وی با کیفیت دودی
مقاومت بالا
و با قابلیت شنیدن موزیک به صورت استریو مثل هدست کامپیوتر
فک متحرک
قیمتش توی چه بازه ای هست؟

sajjadme
06-10-1394, 06:07 بعد از ظهر
لطفا اگه جواب سوالم رو میدونید بگید ممنون

Mohsen_14
06-10-1394, 10:12 بعد از ظهر
یعنی موسیقی رو به صورت استریو میشه گوش داد یعنی لفت و رایت اسپیکر داره مثل هدست؟
اگه اره،یه کلاه کاسکت که شیشه اش بخارزدا باشه ینی توی زمستون که من داخل کلاه نفس میکشم بخار روی شیشه نگیره
عینک یو وی با کیفیت دودی
مقاومت بالا
و با قابلیت شنیدن موزیک به صورت استریو مثل هدست کامپیوتر
فک متحرک
قیمتش توی چه بازه ای هست؟

از 400 بگیر برو بالا ... در ضمن اینا که شما گفتی همش مخلفاته ، اصلش مقاومت و سبکی کلاه هست .
شنیدن موسیقی هم جز برهم خوردن تمرکز و تصادف چیزی نصیب آدم نمیکنه ، حالا تماس تلفنی که کنار بایسته موتوری و جواب بده یه چیزی ولی دائم آهنگ تو گوش آدم باشه ... :i'm ok:
بهترین مارک ها نولان و agv ایتالیا هست که فک ثابت هاش از 500 شروع میشه . اما همین راپیدو و غیره هم کارو راه میندازه .

.

sajjadme
06-10-1394, 11:04 بعد از ظهر
من اولویت برام اول مقاومت بعد ضد بخار بودن شیشه از داخل و بعد تهویه ی هوای داخلی اینا رو میخوام حتما داشته باشه

irmacfa
07-10-1394, 02:29 قبل از ظهر
دوستان ببخشید کلاه کاسکت ها اندازه دارند یا همش یک استاندارد هست !؟

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

keyvanj
07-10-1394, 02:38 قبل از ظهر
کسی نمایندگی کلاه کاسکت راپیذو میشناسه؟
دنبال طلق جلوش هستم

kaveh_am
07-10-1394, 10:30 قبل از ظهر
کسی نمایندگی کلاه کاسکت راپیذو میشناسه؟
دنبال طلق جلوش هستم
من کفشش رو خریدم روی جعش آدرس سایت ایرانش رو زده....

keyvanj
07-10-1394, 01:38 بعد از ظهر
راپیدو هم داره
ممنون. کارم راه افتاد

Mohsen_14
08-10-1394, 01:36 قبل از ظهر
خواهشا هر چیزی به ذهنتون میاد رو اینجا ننویسید ، مگه میشه همه کلاه ها یه اندازه باشن ؟؟!!

در ضمن موقع خرید یه نمه باید تنگ باشه ، چون بعد یکمی گشاد میشه .

.

Mohsen_14
10-10-1394, 01:30 بعد از ظهر
برای بخار نکردن طلق کلاه تو زمستون ، شامپو خیلی خوب جواب داد . دیگه نیازی به اسپری عینک شنا نیست .
یه قطره شامپو رو روی دستمال کاغذی مرطوب به سطح داخلی طلق بمالید و بعد پاکش کنید . نتیجه خیلی خوبی میگیرید .

AMIR_NINJA
10-10-1394, 09:30 بعد از ظهر
در یک مستند مربوط به ساخت عینک اسکی شنیدم از یک تکنولوژی استفاده میکنند که باعث میشود عینک بخار نگیرد
نمیدانم کلاهی در ایران هست که طلق آن به هیچ عنوان در اختلاف دما بخار نگیرد یا نه.

alikk
22-10-1394, 10:09 قبل از ظهر
سلام ،میشه راهنمایی کنین دوتا کلا میخوام بگیرم
۱-بین ۱۵۰تا ۲۰۰هزار تومان چه مدل کلاه میتونم بگیرم؟
۲-تا ۵۰هزار تومان چه کلاهی خوبه؟
هر دو فک ثابت
ممنون

Sent from my H30-U10 using Tapatalk

Gladiator
22-10-1394, 01:11 بعد از ظهر
سلام ،میشه راهنمایی کنین دوتا کلا میخوام بگیرم
۱-بین ۱۵۰تا ۲۰۰هزار تومان چه مدل کلاه میتونم بگیرم؟
۲-تا ۵۰هزار تومان چه کلاهی خوبه؟
هر دو فک ثابت
ممنون

Sent from my H30-U10 using Tapatalk

بین 150 تا 200 راپیدو و انرژی
زیر 50 چیز خوبی نمیتونی بگیری ، بودجتو به 80 برسون حداقل یه چیز استاندارد بگیر
با 80 تومن تکنیکو گلد بگیر اگه اصلشو پیدا کنی ، چون من رفتم برای خرید کلاه کلی کلاه آشغال و متفرقه تقلبی دیدم