ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Suzuki 250 مزایده ای پلیس (آمیکو)

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9]

programmer
20-10-1393, 11:06 بعد از ظهر
ممنون فرشاد جان

ghool
21-10-1393, 02:11 قبل از ظهر
تا اونجا كه من اطلاع دارم امكان اين كار نيست به دليل عمر بالاى ١٠ سال ، در ضمن كارت سوخت موتورسيكلتهاى بالاى ١٠ سال عمر هم ميسوزه
سلام اگه پلاک ملی باشه میشه تعویض پلاک کرد (حودم موتور 82 پلاک ملی رو چند وقت پیش تعویض پلاک کردم)

- - - Updated - - -

سلام به همه میخاستم ببینم یک موتور 250 سوزوکی دارم تو گاراژه اگه بخواهم راش بندازم و تیونینگش کنم چه جوری یه ؟راه حل بدید ؟

- - - Updated - - -

قیمت رینگ و پیستون چند آب خورد واست ؟

رینگ و پیستون 60تومن
سیلندر پیستون 170تومن

amirreza_gh
21-10-1393, 07:33 بعد از ظهر
به این شایعه ها توجه نکنید چون خودم تقریبا دو هفته پیش تعویض پلاک کردم و اگه پلاک ملی باشه با هر سنی تعویض میشه,قبلش هم چند نفر این حرفها رو میزدن و با تعویض پلاک مشت محکمی بر دهان دشمنان موتورمون زدیم!

mid
22-10-1393, 08:43 قبل از ظهر
داداش موتور سالم با نیش استارت روشن می شه از نظر ظاهری میگم فلاپ چه موتوری روش بندارم که بهش بخوره قشنگ هم باشه فلاپش و خیلی هم خرج نکنم چون فکر نکنم موتوره 2 تومان بیشتر ارزش داشته باشه
سلام.علی بالاخانی(موتور ریس پایتخت)کارش فقط تیونینگ همین موتور هاست.قبلا تو نواب بودن ولی الان جاشونو عوض کردن.تو نت بچرخی میتونی شماره یا آدرسشونو پیدا کنی.در ضمن اگه موتورتو دستشون میدی مرتب بهشون سر بزن تا اولا زودتر آماده ش کنن.دوما دقیقا همون چیزی رو که میخوای واست در بیارن.در ضمن اگه خواستی موتورو رنگ کنی حتما حتما رنگ کوره ای بهش بزن.
اینم عکس موتور من که از ایشون گرفتم:
[Only registered and activated users can see links]

IRgragh
22-10-1393, 04:30 بعد از ظهر
کاراشون که از نظر ظاهری حرف نداره

ghool
22-10-1393, 06:50 بعد از ظهر
سلام
داداش خیلی قشنگ شده ولی
1-تو عکس که نقاشیش خیلی بده انگار کیلر نخورده شاید هم اصلا نزدن رنگش سالید باشه رنگ متالیک بزنن خیلی قشنگتر میشه
2-شاسی و که رنگ کردن انجینو و چرخ و دوشاخو و.. باز نکردن جدا رنگ کنن همینجوری زدن رفته از طبق عقبش که رنگه معلومه از جاپیچهای جاپایی های عجب جلو معلومه بازش کنی زیرش رنگ نیست (البته اینجور به نظر میاد/) من خودم تک تک اینارو باز کردم سند پلاست کردم بعد رنگ کردم
برا روکش زین خوب فکری کرده قسمت جلوش رو دوتیکه کرده دیگه چرمش چروک نمیخوره
داداش کیلومتر چی انداخته روش؟
میتونی چندتا عکس از جلو کنار و..بذاری

amirreza_gh
23-10-1393, 10:05 بعد از ظهر
آقا یه سوال،کمک عقب موتور جای ریگلاژ نداره و زیرش مهره نداره که فنرش سفت بشه ،چطور میشه عقب موتورو بالا برد؟شما سر کمکو جوش دادید؟

IRgragh
23-10-1393, 10:19 بعد از ظهر
سلام دوست عزیز
برای بالا بردن عقب موتور چند روش هست
1- شاسی رو برش میدی و ارتفاع میدی که جوشکار ماهری میخواد
2- سر کمک و یا ته کمک بسته به مدل کمک فنر برش میخوره و بوش جوش میدن ارتفاع فنر میاد بالا
3- تعویض فنر با یه فنر بلند تر

- - - Updated - - -

به نظر من روش دوم به صرفه تر هستش اما تا حالا خودم همچین کاری نکردم . نمیدونم ضریب امنیتش چقدر هست!

hamiltoon
23-10-1393, 10:50 بعد از ظهر
سلام به همه امیکو باز ها میبینم پرچم هنوز بالاست خیلی عالیه که دوستان همو راهنمایی میکنن.گفتم یه عرض ادبی کرده باشم به دوستان خوب امیکویی

IRgragh
23-10-1393, 10:52 بعد از ظهر
سلام به همه امیکو باز ها میبینم پرچم هنوز بالاست خیلی عالیه که دوستان همو راهنمایی میکنن.گفتم یه عرض ادبی کرده باشم به دوستان خوب امیکویی

سلام عزیز
شما که ماشالله فنی هستین راهنمایی کنین خب :-D

hamiltoon
23-10-1393, 10:59 بعد از ظهر
آقا یه سوال،کمک عقب موتور جای ریگلاژ نداره و زیرش مهره نداره که فنرش سفت بشه ،چطور میشه عقب موتورو بالا برد؟شما سر کمکو جوش دادید؟دوست عزیز یه راهی میگم که انجام بدی نیاز به جوش کاری نداره و هر چقدر هم بخوای میاد بالا عقب موتور اما من میگم به استاندارد موتور دست نزن.خوب یه رابط هست که کمک به سه گوش شاستی وصل میشه یه جور تسمه هستش که دو تا پیچ از داخل سوراخش رد شده و یکی چب هست و یکی راست .فاصله هر تسمه بیست سانت هستش که مرکز تا مرکز سوراخ هفده سانت هستش حالا اگه اون فاصله رو کم کنی ته موتور میاد بالا پیشنهاد من اینکه اگه حتما میخوای بالا بیاری دو تا تسمه اندازه اون بخری و به جای عدد 17 شما 16 سانت سوراخ کنی و فابریک شو بزار کنار که بدردت میخوره .حالا چرا گفتم 16 اینکه اگه کمتر از این باشه زنجیر گیر میکنه به شاستی و تو حرکت صدا میده و عمرش کم میشه و سر پیچ اگه موتور رو زیاد بخوابونی میترسی که موتور از زیرت در بره .

IRgragh
23-10-1393, 11:02 بعد از ظهر
نظرت راجع به ارتفاع موتورای جفت کمک چیه؟

hamiltoon
23-10-1393, 11:07 بعد از ظهر

- - - Updated - - -

جفت کمک ها معمولا ریگلاژ دارن .اما نظر من همون که به دوستمون گفتم استاندارد بهترین چیز برا سواری هستش .نهایت خیلی دوست داشتی تغییر بدی کمکی گیر بیار که میخوای حالا چی کوتاه چی بلند .اون رو بزار اما تغییر رو پایه و جوشکاری من اصلا پیشنهاد نمیکنم

IRgragh
23-10-1393, 11:12 بعد از ظهر
ممنون دوست عزیز. خب بعضی مواقع لازم میشه که ارتفاع داده بشه

sepehr ninja
01-12-1393, 12:36 بعد از ظهر
سلام این موتوری که گذاشته 5.5 تو دیوار چطوریه دوستان

- - - Updated - - -

farshad 54
01-12-1393, 01:27 بعد از ظهر
بی خیال این موتورا شو سرطانی بیش نیستن ضمن اینکه بخری صاحب اول و آخرشی

- - - Updated - - -

بی خیال این موتورا شو سرطانی بیش نیستن ضمن اینکه بخری صاحب اول و آخرشی

sepehr ninja
01-12-1393, 02:21 بعد از ظهر
فرشاد جان فقط به خاطر ظاهرشه نهایت انجین و کامل عوض میکنم فکر کنم بازم می‌ارزه بهتراز 12 .13 تومن نیست پای 250 های دیگه بدم

farshad 54
01-12-1393, 03:48 بعد از ظهر
چرا اگر بخوای واسه همیشه نگهش داری خوبه ولی کلا این موتورها فقط یه قیافه بزک کرده داره و از لحاظ فنی زیاد خوب نیست

چارتا موتورسوارم که ببیننت میگن این چیه رفتی خریدی در کل شما که تازه موتور سوار نیستی اگه بودی میگفتم چیزی از موتور نمیدونه و فقط قیافه موتور رو نگاه میکنه . انجین عوض کردنم که به این

راحتی نیست کلی دنگ و فنگ داره بعدن میبینی همون 12 - 13 تومن خرج کردی و یه موتور بی ارزش سواری

در کل تصمیم گیرنده خودتی ولی من باشم پولمو واسه این موتورها نمیدم

sepehr ninja
01-12-1393, 05:39 بعد از ظهر
ممنون من معمولا موتورایی که میخرم رو نمیفروشم مگه مجبور بشم اینا هم شنیدم موتور 400 میشه انداخت روش یاخود 250 تاپیک رو تا نصفه ها خوندم یه سری راضی بودن یه سری ناراضی باز تا تهش بخونم تصمیم بگیرم :icon_pf (95):

ghool
02-12-1393, 12:15 قبل از ظهر
امیکو 250اسمش بد در رفته چون موتورهای مزایدس و تا جایی که جا داشته ازشون سواری گرفتن واگه اصولی بازسازیش کنی خیلی هم موتورهای خوبین انجین خیلی خرکاری داره
کم خرجه و لوازمش ارزونه به غیر از باک
شما میتونی با 3تومن الی 3500 کل موتورو نو کنی هم انجینش هم ظاهرش (میگم نو یعنی همه چیشو نونو بخری ببندی ) با این پول فلاپ هیو سانگ بهت میدن !

sepehr ninja
02-12-1393, 09:32 بعد از ظهر
کاره خسته کننده ای بود ولی بالاخره 202 صفحه رو خوندم به لطف دوستان اطلاعات خوبی گرفتم ...

اگربتونم یه بی فلاپ بگیرم بعدا فلاپ دارش کنم فکر میکنم به صرفه تر باشه تا از این هایپر بگیرم که قیمت نینجایی گذاشته رو آمیکوها

برای فلاپ هم آقای بالاخانی اگر بتونه و کار نداشته باشه که خیلی خوب میشه !!

باک موتور که گرونه یعنی این همه باک سازی یکیشون نمیتونه درست کنه خودشو یا شبیه باشه بهش ؟!

ghool
03-12-1393, 01:58 قبل از ظهر
صافکار حرفه ای و البته اشنا باشه پوسیدگی های باک برات درست میکنه (پوسیدگی هارو میبره با ورق جوش میده و صافکاری میکنه که مثل حالت خودش دربیاد و لبه هاشم به اصطلاح میدوزه )از فابریکش هم بهتر میشه!
اینم چنتا عکس از امیکو250 البته برا خودمه:24:

amir74
03-12-1393, 11:29 قبل از ظهر
من تو صفحه های قبلتر گفتم طبق تجربه جوش دادن باک پول دور ریختن هست باید بدید قسمت های پایین باکو ورق بندازن که خیالتون راحت بشه که دیگه نشتی نمی ده اگر هم بده خیلی کم نشتی میده که خیلی ازار دهنده نیست.
دوستان تهرانی پایین تر از میدان گمرک سر 4راه ولیعصر یه باک سازی هست کارش همینه قبلا ازش سوال کرده بودم انجام می داد

دوست عزیز این برچسب های دور رینگ از کجا خریدی؟

ghool
03-12-1393, 01:09 بعد از ظهر
باک سفیده 10الی15سانت زیرش کلا برش خورده ورق جوش دادن قرمزه باک فابریکه و سالمه !
برچسب از گمرک گرفتم اسم مغازش نمیدونم ولی یه مغازه تو کوچه دوم یا سوم به سمت میدان گمرک هست که تقریبا هرجور برچسب و استیکری که بخای داره

savalannano
03-12-1393, 08:46 بعد از ظهر
سلام به کلیه دوستان-بنده برای تحقیق خودم به موتور یک موتورسیکلت با مشخصات زیر نیازدارم به نظردوستان کجا می شه تهیه کرد ؟

1-وزن موتور بدون گیربکس 35کیلوگرم
2-دو زمانه هواخنک یا چهار زمانه 2سیلندر
3-استارتر داشته باشه
4-قدرت موتور بالای 35 اسب بخار
5-دورموتور بالای 6000
لطفا اگر ازدوستان خودشان داشته باشند ویا اطلاعاتی درموردقیمت بدهند ممنون می شوم

sepehr ninja
03-12-1393, 09:15 بعد از ظهر
سلام به کلیه دوستان-بنده برای تحقیق خودم به موتور یک موتورسیکلت با مشخصات زیر نیازدارم به نظردوستان کجا می شه تهیه کرد ؟

3-استارتر داشته باشه
5-دورموتور بالای 6000

سلام خوش آمدی دوست عزیز

این مشخصاتی که نوشتی به هم نمیخورن !!! اما باهمینا
zx150 گزینه ی خوبیه برات دو زمانه سبک دورو بره 30اسب بخار...

ضمن اینکه اگه مشاوره میخوای در قسمت خودش تاپیک بزن نه در قسمت سوزوکی ؟!

ghool
03-12-1393, 10:42 بعد از ظهر

3-استارتر داشته باشه
5-دورموتور بالای 6000

سوزوکی x7 دوزمانه هواخنک ولی 2سیلندر
موتور دوزمانه درست حسابی بخای بگیری رادیاتیه هوا خنک نیست

aliteb2005
04-12-1393, 09:42 قبل از ظهر
سلام خدمت دوستان گلم. فقط به خاطر تجربه سواری این موتورها میگم من یدونه آمیکو 250 صفر سال 83 تحویل گرفتم برای راهنمای و رانندگی اول طرح ضربت و طرح میادین بود منم افسر وظیفه روز دوم cdi سوخت بردم موتوری نیروی انتظامی تعمیر شد . کاربراتش هر هفته کثیف میشد که خودم آچار داشتم تمیزش میکردم .یکی از بزرگترین مشکلاتش شارژرش بود که یا کار نمیکرد یا زیاد کار میکرد به بدبختی روشن میشد چون هندل نداشت زمستون مصیبتی بود روشن کردنش اما کلا با این مشکلات روزی 250 تا 300 کیلومتر راه میرفتسواری و ترمزشم خوب بود حدود 50 نفر موتور سوار بودیم که همگی این مشکلات داشتن کم و بیش.

sepehr ninja
04-12-1393, 09:55 قبل از ظهر
سلام خدمت دوستان گلم. فقط به خاطر تجربه سواری این موتورها میگم من یدونه آمیکو 250 صفر سال 83 تحویل گرفتم برای راهنمای و رانندگی اول طرح ضربت و طرح میادین بود منم افسر وظیفه روز دوم cdi سوخت بردم موتوری نیروی انتظامی تعمیر شد . کاربراتش هر هفته کثیف میشد که خودم آچار داشتم تمیزش میکردم .یکی از بزرگترین مشکلاتش شارژرش بود که یا کار نمیکرد یا زیاد کار میکرد به بدبختی روشن میشد چون هندل نداشت زمستون مصیبتی بود روشن کردنش اما کلا با این مشکلات روزی 250 تا 300 کیلومتر راه میرفتسواری و ترمزشم خوب بود حدود 50 نفر موتور سوار بودیم که همگی این مشکلات داشتن کم و بیش.

شاژرش پیدا میشه یا برای موتورای دیگه بهش نمیخوره علی جان ؟

hamiltoon
08-12-1393, 04:38 بعد از ظهر
سلام به همه دوستان .شارژر هندا تیز تک رو براش میشه گذاشت خواستی بگیری پنج سیم بگیر .صورتی به زرد .زرد به زرد مشکی به مشکی .سبز به سبز .یه سیم زرد بوبین اضافه می مونه که سرش رو چسب بزن .بعد با اهم متر بگیر می بینی 14 ولت شارژ میکنه .باطری خراب نمیشه مشکلی هم پیش نمیاد .تعمیرات داشتی خبر بدین خوشحال میشم راهنمایی تون کنم .کار جدیدم هم نارنجی

- - - Updated - - -

موبایلم رو داشته باشید تو لاین هستم اد کنید عکس و قطعه و راهنمایی در خدمتم.09151190956 محمد جمالی

amirreza_gh
10-12-1393, 10:02 بعد از ظهر
صفحه کلاج هم میشه بفرمایید چند تایی و با چه موتوری یکیه؟
ضمنا دوستان منتقد بفرمان که تا 4 تومن چه موتوریو پلاک ملی و با کیفیت سراغ دارن که ما بخریم،والا روان صفر داشتم بعد از دو سه ماه با وجود مراعات صدای شاتونش درومد،این موتور توی کیفیت خوب و قابل قبوله و برای خیلیا ناشناختس.

ghool
10-12-1393, 11:46 بعد از ظهر
صفحه کلاچ 5تایی فابریک خودش 35تومنه الیاسی داره
انجین هایی که کپی امیکو 250هست مثل پیشرو پارس 250 یه سری تریل های 250هم هست طرح ktm اسمشو نمیدونم !لوازمش میخوره بهم

Gladiator
11-12-1393, 09:48 قبل از ظهر
کاربراتورشم به تریل پیشرو 250 گلد میخوره؟
قیمت کاربراتش چنده؟

ghool
11-12-1393, 04:43 بعد از ظهر
نمیدونم اگه سایزش یکی باشه میخوره!اگه میخای اندازه بگیرم برات ؟
کاربراتور نو 350فکر کنم البته چینی
ژاپنیش نیست اگه باشه 500کمتر نمیدن
اینم کاربراتور mikuniجاپن!!!

رضا اراک
11-12-1393, 09:34 بعد از ظهر
سلام موتور بدی نیست همشون مزایده ناجاست ومعروف به سوزوکی تنبل خوب راه میره اماشتاب نداره لوازم نو کم داره اما استوکش زیاده

hamiltoon
18-12-1393, 08:19 بعد از ظهر
سایز صفحه کلاچش به تی اس 250 سوزوکی میخوره که معمولا زیاده تو بازار قیمتش سی تومانه.کاربراتور خودش قیمتش رو هر کی هر چقدر میخواد می فروشه اما مال گلسار 186 رو روش گذاشتم خوبه کم می اره نه خیلی .مال سوزوکی هزار که قدیمیه زیاده تو بازار یکی شو از چهار تا کار برات هزار ور داری میخوره کم هم نمی یاره .چون هر کار برات 250 سی سی هست و چهار تا با هم میشه هزار سی سی .

amirkhafan68
19-12-1393, 06:03 بعد از ظهر
با عرض سلام خدمت دوستان
من موتورمو میفروشم اگه از دوستان خواستن پیام بدن تو خصوصی

saeed_msh
24-12-1393, 11:52 بعد از ظهر
سلام دوستان... من مشتاق شدم این موتور رو بگیرم ولی چندتا سوال:

این موتور تمیزش پیدا میشه که تا 1-2 سال خرجی نداشته باشه جز سرویس؟

شتاب و سرعتش نسبت به موتور های الان (پالس و آپاچی) چطوره؟ تاپ اسپیدش چقدره؟

موتور بدرد مسافرت میخوره یا تو شهر؟

مصرف بنزینش چطوره؟

قطعاتش راحت پیدا میشه؟ تعمیرگاه خاصی داره؟

ممنون میشم جواب بدید.. چون دنبال موتور 250 ارزون میگردم...

ghool
25-12-1393, 12:36 قبل از ظهر
سلام
بله بگردی پیدا میشه
پالس و اپاچیو میخوره
چون جثه اش بزرگه و سنگین موتوری نیست که مثل سی جی بخای باهاش همه جا بری
مصرفش بین4تا5لیتره اونم بستگی به کاربراتت داره
تمام قطعات به غیر از باک الیاسی داره لوازمش هم ارزونه به غیر از باک و فلاپ
تو رنج 4تا 5تومن میتونی امیکو 250تمیز یا مگلی مدل پایین بگیری(البته x7هم میتونی بگیری )امیکو زیر 2تومن هم هست ولی تا جمش کنی میبینی همون4تا5تومن برات در اومده

saeed_msh
25-12-1393, 08:14 بعد از ظهر
سلام
بله بگردی پیدا میشه
پالس و اپاچیو میخوره
چون جثه اش بزرگه و سنگین موتوری نیست که مثل سی جی بخای باهاش همه جا بری
مصرفش بین4تا5لیتره اونم بستگی به کاربراتت داره
تمام قطعات به غیر از باک الیاسی داره لوازمش هم ارزونه به غیر از باک و فلاپ
تو رنج 4تا 5تومن میتونی امیکو 250تمیز یا مگلی مدل پایین بگیری(البته x7هم میتونی بگیری )امیکو زیر 2تومن هم هست ولی تا جمش کنی میبینی همون4تا5تومن برات در اومده

حاجی من از این موتور قرمز خوشم اومده ولی به این فکر می کنم اگه پس فردا تصادف کنم قطعاتش به این تمیزی که شما روش کار کردی پیدا نشه... دیگه اگه بندازم رو موتور زشت میشه...

بعد چجوریه قرمزه مدل پایین تره 5 تومن سفیده که 83 هست 4/5؟

بعد اینکه تعمیرگاه مخصوص داره برا این موتور؟ تعمیرگاه خوب می شناسید چون فکر نکنم تعمیرگاه مجاز داشته باشه این موتور...

بعد اینکه سرویس کردنش چقدر هزینه میبره و اینکه من پارکینگ ندارم بذارم بیرون ساختمان احتمال دزدی و خط و خش که بچه ها روش می کشن هست نگهداریش سخته برام.

همین الانش آپاچیمو دزدیدن :دی

ghool
25-12-1393, 09:32 بعد از ظهر
تصادف که چه عرض کنم اگه از جک هم بیوفته باکش غر میشه چون باک خیلی بزرگی داره باک نو هم گیر نمیاد اگر هم بیاد قیمت باک هیو میگن!
درموردموتورهام تو تاپیک فروش خودش سوال بپرسید (قرمزه کم کارتره و . ..)
والا تعمیرکار موتور که کارش تمیز باشه و منصف باشه تاحالا ندیدم
اگه منظورت از سرویس لنت و روغن وفیلترهست که چیزی نمیشه فیلترش 3تومنه روغن 1300ccمیخوره قیمتش بستگی به روغنی که میریزی داره لنتهای جلوو عقب حدود 35تومنه(3دست لنت میشه)
اگه جا نداری بیخیالش شو
من تو خیابون سوارش میشم 10نفر جلومو میگیرن امار موتورو در میارنو به کیلومترش نگاه میکنن و میگن چندتا میره و اخر سر هم میگن حیف که رادیات نداره !!!خخخ

amirreza_gh
29-12-1393, 07:09 بعد از ظهر
سلام,قصد دارم روی موتورم رادیاتور روغن نصب کنم,تنها مشکلم محل ورود و خروج روغنه,این عکس برای روان قبلیمه گفتم شاید کمک کنه,طبق این عکس باید بغل محل فیلتر روغن سوراخ بشه فکر کنم خروج روغن تامین بشه و میخواستم بپرسم میشه ورودی روغنو از پیچ استیل عکس دوم که دورش خط کشیدم گذاشت,اصلا اون پیچ چیه؟
ضمنا مشکلی مثل افت فشار روغن پیش نمیاد که روغن به بالا نرسه؟
لطفا اساتید کمک کنن.

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

amirkhafan68
02-01-1394, 09:23 قبل از ظهر
سلامم دوست من
اصلا به هیچ عن.ان این کارو نکنیا
این موتورا انجین سگی داره و فقط روغن کم میکنه که اونم روش روغن میریزید واوکی میشه
پس الکی دست به فابریکی موتور نزنید

amirreza_gh
02-01-1394, 02:21 بعد از ظهر
ممنون، ولی حرارت موتور مخصوصا توی گرما خیلی بالا میره و فکر کنم روغن خاصیتشو از دست میده،به همین خاطر اینا از سرسیلندر مشکل پیدا میکنن و جای میل سوپاپ لق میشه،

توی سایتهای خارجی رفتم چون انجینش با gn250 سوزوکی یکیه کیت رادیات روغن جدا براش طراحی شده و میفروشن و خیلی ساده و بی دردسر نصب میشه فقط در فیلتر روغن که 3 تا پیچ داره عوض میشه و دوتا شلنگ ازش بیرون میاد بدون هیچ سوراخ کاری،
من هم تصمیم گرفتم در فیلتر خودشو تغییر ندم و یکی دیگه بخرم و سوراخ کنم و لوله درارم، خیلی سادس و بدون دردسر از راحت ترین مسیر گردش روغن استفاده میشه.
به زودی عکسهاشو میذارم، ضمنا یدونه رادیات روغن آنتیک نو برای ژیان دارم که اونو نصب میکنم.

mr.foad
02-01-1394, 11:43 بعد از ظهر
سلام.
قطعات انجین ایناست که میگن به دایچی250 میخوره ؟! مثل صفحه و بعضی چیزای دیگه.؟!

hamiltoon
04-02-1394, 09:01 بعد از ظهر
سلام به همه دوستان ترانزیستور 150 سی سی هم روش گذاشتیم جواب میده کم هم نمی یاره موتور تو تهران هستش سفید رنگ مشخصه شم بیگ بوی و هیل کت هستش که رو شاستیش نوشتیم به انگلیسی

VAHID
04-02-1394, 09:15 بعد از ظهر
سلام من یدونه انجین ژاپنشو دارن ی نمورم تقویت کردم
هیوسانگو.مگلی
دایلیم.دایچی نینجا روان kmx ax1 همرو باهاش سوسک کردم بایاد بش برسی روغن خارجی بنزین سوپر خلاصه بهش برسی مرگ نداره

دوست عزیز میشه بگید چه تبونینگی انجام دادید رو موتور؟

amirreza_gh
04-02-1394, 09:23 بعد از ظهر
سلام به همه دوستان ترانزیستور 150 سی سی هم روش گذاشتیم جواب میده کم هم نمی یاره موتور تو تهران هستش سفید رنگ مشخصه شم بیگ بوی و هیل کت هستش که رو شاستیش نوشتیم به انگلیسی

فکر کنم ترانزیستور روان هم بهش بخوره,چون مگنت و سنسوری که به ترانزیستور فرمان میده یکیه
برای آمیکو 5 تا سیم میاد روش دیگه,یکی مثبت سوویچ,منفی,مثبت کویل,دو سیم هم سنسور توی مگنت که نقطه مرگ پیستونو تشخیص میده,اگه اشتباه گفتم راهنمایی کنید,
فکر کنم حجم موتور مهم نباشه و همه ترانزیستورا کاراییش یکیه, اینطور نیست؟

- - - Updated - - -

سلام من یدونه انجین ژاپنشو دارن ی نمورم تقویت کردم
هیوسانگو.مگلی
دایلیم.دایچی نینجا روان kmx ax1 همرو باهاش سوسک کردم بایاد بش برسی روغن خارجی بنزین سوپر خلاصه بهش برسی مرگ نداره
آقا یکم تخفیف بدید,پالس و پولسارو درست ولی مگلی اینارو بی خیال!!!

hamiltoon
05-02-1394, 11:36 بعد از ظهر
:icon_pf _15_:میخواستم عکس بزارم اما سایت نمیزاره

- - - Updated - - -

:icon_pf _15_:میخواستم عکس بزارم

amirreza_gh
16-02-1394, 01:51 بعد از ظهر
میخواستم از دوستان فنی بپرسم بیشترین ولت باطری چقدر باید باشه؟16 17 طبیعیه؟
اگر زیاده مشکل از شارژره؟
ترانزیستور شارژ روانو میشه بهش خوروند؟
چون باطری من یک کمی داغ میشه پرسیدم.

- - - Updated - - -

میخواستم از دوستان فنی بپرسم بیشترین ولت باطری چقدر باید باشه؟16 17 طبیعیه؟
اگر زیاده مشکل از شارژره؟
ترانزیستور شارژ روانو میشه بهش خوروند؟
چون باطری من یک کمی داغ میشه پرسیدم.

hamiltoon
16-02-1394, 09:22 بعد از ظهر
سلام زیاده خیلی هم زیاده اگه تا الان باطری خراب نشده باشه شانس اوردی.شارژر اینها اینجوریه اگه میخوای هزینه نکنی چراغ ها تو تو طول روز روشن بزار تا شارژ اضافی رو از بین ببره اگه هم خواستی شارژر شو عوضی کنی مال هندا پنج سیم بهش میخوره تو پست های قبل نوشتم اگه خواستی زنگ بزن بگم چطوری وصل کنی دیگه بیشتر از 14.5 شارژ نکنه باطری خراب نکنه

amirreza_gh
21-02-1394, 08:57 قبل از ظهر
از زیر زین بوی اسید می اومد و ولت روی 18 بود!
رفتم شارژر روانو خریدم و رقیقا سه سیم زرد و مثبت و منفی داشت،حالا ولت روی 13.5 هست و با برداشتن سرباطری موتور با چراغ روشن،روشن میمونه.
سر همین قطعه دوبار بوبین موتورو عوض کردم،بار اول خودم پیچیدم و بار دوم از الیاسی به مبلغ 95 تومن خریدم،شانس آوردم نسوخت!

- - - Updated - - -

از زیر زین بوی اسید می اومد و ولت روی 18 بود!
رفتم شارژر روانو خریدم و رقیقا سه سیم زرد و مثبت و منفی داشت،حالا ولت روی 13.5 هست و با برداشتن سرباطری موتور با چراغ روشن،روشن میمونه.
سر همین قطعه دوبار بوبین موتورو عوض کردم،بار اول خودم پیچیدم و بار دوم از الیاسی به مبلغ 95 تومن خریدم،شانس آوردم نسوخت!

amir74
22-02-1394, 01:09 قبل از ظهر
دوستان به سرم زده پول دستم اومد انجین موتور تقویت کنم فضایی،بنظرتون چ کارهایی میشه روش انجام داد و چقدر خرج داره؟

amirhosseinjozani
22-02-1394, 10:38 قبل از ظهر
کارای زیادی میشه کرد اما اصولی تقویت کن چیز شاخی میشه
با 800 میشه جمش کرد

amir74
22-02-1394, 12:12 بعد از ظهر
دوستان میشه بگید چکار هایی،چون من تاحالا تو تقویت انجین دستی نداشتم

Magma
22-02-1394, 10:09 بعد از ظهر
دوست عزیز این موتورو خیییلی خوب میتونی تقویت کنی. پ خ بده تا راهنماییت کنم

Gladiator
28-02-1394, 06:54 قبل از ظهر
نمیدونم اگه سایزش یکی باشه میخوره!اگه میخای اندازه بگیرم برات ؟
کاربراتور نو 350فکر کنم البته چینی
ژاپنیش نیست اگه باشه 500کمتر نمیدن
اینم کاربراتور mikuniجاپن!!!

کاربراتورش شباهت زیادی به کاربراتور روان داره
اگه ممکنه برام قطر دهنه هاشو اندازه بگیر

mehdi608
26-03-1394, 10:05 بعد از ظهر
سلام یکی از رفقام امیکو 250 داره الان داره از کاربراتورش بنزین سرریز میکنه...
مشکل میتونه از قطع کنش باشه...
لطفا راهنمایی کنید ممنون...

- - - Updated - - -

ghool
27-03-1394, 12:52 قبل از ظهر
کاربراتورش شباهت زیادی به کاربراتور روان داره
اگه ممکنه برام قطر دهنه هاشو اندازه بگیر
قطر دهنه ی خروجی کاربرات که به سیلندر وصل میشه 40mm و دهنه ورودی هواکش 50mm

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

احتمال 99درصد اشغال از باک رفته تو کاربرات بازش کن وحتما بوش زیر سوزن بنزینش رو باز کن و تمیزش کن و باد بگیر اگه باز فلوت کرد تشتک کاربرات تنظیم کن

VAHID
04-04-1394, 09:42 بعد از ظهر

- - - Updated - - -

ممکنه شناور سوراخ شده یا ایراد کرده باشه

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

ممکنه شناور سوراخ شده یا ایراد کرده باشه

mehdi608
05-04-1394, 12:25 قبل از ظهر
سلام خدمت دوستان عزیز
چطور میشه مصرف بنزین امیکو 250 را کم کرد...

- - - Updated - - -

سلام خدمت دوستان عزیز
چطور میشه مصرف بنزین امیکو 250 را کم کرد...

alikk
09-04-1394, 01:08 قبل از ظهر
سلام دوستان
سایز رینگ و تایر جلو و عقب این موتور چند هست؟
قیمت برای جفت رینگ و لاستیکشو دارین؟
رینگا گیر میاد بخوام بگیرم؟

Sent from my H30-U10 using Tapatalk 2

mehdi608
11-04-1394, 06:21 بعد از ظهر
سلام رینگ و پیستون سیلندر امیکو 250 کسی قیمت داره میتونه واسم ارسال کنه
ممنون میشم...

ghool
11-04-1394, 07:45 بعد از ظهر
تمام لوازمش الیاسی داره نمایندگی امیکو تو گمرک
سیلندر و پیستون اک 180تومن

amirhosseinjozani
20-04-1394, 09:25 بعد از ظهر
سلام دوستان کسی باک دست دوم خوب داره

sajjadme
21-04-1394, 02:16 قبل از ظهر
سلام به همه ی سوزوکی سواران
هنوزم اقا کوروش و اقای قاصد هستن اینجا ؟
میخوام بدونم این موتورا برای زیر پا بودن خوبه ؟یه موتور که تر و تمیز باشه از لحاظموتوری ظاهرش زیاد مهم نیست ،چنده ؟
اگه بخوام روو حال بیارمش و بکنم موتور زیر پا واسه همه جا چقدر هزینه باید کنم ؟
اگه کسی هست میدونه این چیزارو راهنماییم کنه و براورد هزینه هارو بهم بگه با ذکر اینکه چه چیزایی باید براش بخرم و قیمتش چقدر میشه ،فااپ و اینارو بیخی فقط قطعات فنی و مثلا ایا رادیات بگیرم ،اگه اره اب یا روغن ، کاربرات ،چمیدونم سر سیلندر ،رنگ و سوپاپ و شمع و چرخ دنده و اگزوزو...اینجور چیزا؟
میخوام از بابت تردد مشکلی نداشته باشه ؟بازم تاکید میکنم میخوام همه جا برم هواگرم سرد اتوبان جاده روستا زیر افتاب زیر بارون و...؟

- - - Updated - - -

منتظر جوابتونم عزیزان و استادان گرامی

Gladiator
21-04-1394, 09:28 قبل از ظهر
سلام دوستان

Sent from my H30-U10 using Tapatalk 2

عقب 140/17 جلو 110/17
رینگارو برای چه موتوری میخوای؟
پیدا که میشه ولی قیمتاش فضاییه ، مگه اینکه بری از کسی که اوراق کرده بخری

sajjadme
22-04-1394, 12:28 قبل از ظهر
میخوام بدونم این موتورا برای زیر پا بودن خوبه ؟یه موتور که تر و تمیز باشه از لحاظموتوری ظاهرش زیاد مهم نیست ،چنده ؟
اگه کسی هست میدونه این چیزارو راهنماییم کنه و براورد هزینه هارو بهم بگه با ذکر اینکه چه چیزایی باید براش بخرم و قیمتش چقدر میشه ،فااپ و اینارو بیخی فقط قطعات فنی و مثلا ایا رادیات بگیرم ،اگه اره اب یا روغن ، کاربرات ،چمیدونم سر سیلندر ،رنگ و سوپاپ و شمع و چرخ دنده و اگزوزو...اینجور چیزا؟
میخوام از بابت تردد مشکلی نداشته باشه ؟بازم تاکید میکنم میخوام همه جا برم هواگرم سرد اتوبان جاده روستا زیر افتاب زیر بارون و...؟

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

sajjadme
22-04-1394, 06:53 قبل از ظهر
خواهشا جواب همه سوالارو بدین درضمن من فنی بیغ بیغم اصن تعطیل،

Gladiator
22-04-1394, 12:27 بعد از ظهر
میخوام بدونم این موتورا برای زیر پا بودن خوبه ؟یه موتور که تر و تمیز باشه از لحاظموتوری ظاهرش زیاد مهم نیست ،چنده ؟سه تومن به بالا
اگه بخوام روو حال بیارمش و بکنم موتور زیر پا واسه همه جا چقدر هزینه باید کنم ؟بستگی داره ممکنه دو سه تومنم خرج کنی
اگه کسی هست میدونه این چیزارو راهنماییم کنه و براورد هزینه هارو بهم بگه با ذکر اینکه چه چیزایی باید براش بخرم و قیمتش چقدر میشه ،فااپ و اینارو بیخی فقط قطعات فنی و مثلا ایا رادیات بگیرم ،اگه اره اب یا روغن ، کاربرات ،چمیدونم سر سیلندر ،رنگ و سوپاپ و شمع و چرخ دنده و اگزوزو...اینجور چیزا؟رادیاتور که نداره و نمیخواد ، بقیه چیزاشم باید ببینی چیش خرابه ، موتور تا دیده نشه نمیشه بگی چی میخواد چی نمیخواد
میخوام از بابت تردد مشکلی نداشته باشه ؟اگه گواهینامه داری مشکلی نداریبازم تاکید میکنم میخوام همه جا برم هواگرم سرد اتوبان جاده روستا زیر افتاب زیر بارون و...موتورت سالم باشه بقیش به رانندگی خودت بستگی داره

- - - Updated - - -

شما که فنی نیستی بهتره نخری ، این موتورا مدل پایینن و کارشونو کردن ، خریدش و اورهال کردنش هزینه و زمان بره ، اگه دنبال دردسر نمیگردی یه پالس بخر خیال خودتو راحت کن
این موتور انجینش خیلی خوبه ولی شاسی و باقی چیزاش چندان چنگی به دل نمیزنه

amirhosseinjozani
22-04-1394, 05:45 بعد از ظهر
خواهشا جواب همه سوالارو بدین درضمن من فنی بیغ بیغم اصن تعطیل،
دوست عزیز من یکی جم کردم ظاهری و باطنی حدود یک تا یک و نیم خرجش شد
خوبه من راضی ام

sajjadme
22-04-1394, 10:08 بعد از ظهر
راستش من این تاپیک رو از اول تا 114 خوندممیخوام تا اخرش بخونم
چند نظر متفاوت خوندم که باعث شد دودل شم من بودجه ام به اندازهی دویست ان اس هست اما اگه ان اس بخرم کلا خالی میشم هیچی واسم نمیمونه حتی اندازه پول بنزین
یه عده درمورد شتاب و سرعتش{سوزوکی رو میگم} میگفتن ،عالیه،
میگفتن خام بگیر ما کمک میکنیم روپاش کنی که برات عین ساعت کارکنه
یهعده میگفتن روپا بگیر بعد وسایلش رونو کن چند تا چیز خوب براش بگیر
یکی میگفت این انجین سیصد امیکو که اقای سبحان کاملشرو اورده رو بگیر روی یه دونه از این موترا البته خامو داغونش سوار کن قطعات باکیفیت بگیر بنداز روش حالشو ببر
یا اماده اشو از سبحان بگیر
یکی میگفت ان موتور نمیشه واست کی میگفت مثه پالس نیاز به نگهداری داره و خوبه یکی میگه سرطانه یکی میگه من همه جا باهاش رفتم
نمیدونم چه کنم

mv agosta
22-04-1394, 11:27 بعد از ظهر
یه نصیحت دوستانه بهت بکنم که برا خودم هم اتفاق افتاده موتور کارکرده خرجش به دخلش نمیارزه(مخصوصا مزایده ای ها) چون ...
لازم نیست ان اس بخری با قیمت پایین تر موتور 0 خوب هست

sajjadme
23-04-1394, 03:12 قبل از ظهر
ممنون ،پس با ان وصاف منصرف شم ؟

- - - Updated - - -

ghool
23-04-1394, 05:41 بعد از ظهر

- - - Updated - - -

سلام دوست عزیز
شما اگه دست یه اچار هستی و میتونی خودت موتورو بریزی پایین و جمع کنی و کامل از موتور سردرمیاری بخر حالشو ببر ولی اگه خودت این کاره نیستی نخر جز پشیمونی و دردسر و زخمت اخرش هم ضرر مالی چیزی برات نداره
اگه موتورکم خرج و بی دردسری بود که همشو بعد 4یا 5سال کارکرد مزایده نمیزاشتن ! چرا هوندا750پلیسو مزایده نمیزارن بعد 30سال کار!
پالس ns
موتور کم مصرف کم صدا خوشکل و خوش دست نرم و هر وقت بخای پول میشه فقط قطعات گرونه
امیکو250
پر مصرف صدای تخ..ی وزن زیاد اصلا خوش دست نیست چون کلا شاسی و باک من دراوردی داره فقط قیافه داره و لوازمش نسبتا ارزونه
و همچنین صاحب اول و اخرش خودتی!

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

sajjadme
24-04-1394, 02:35 قبل از ظهر
اخه یه چیز ان اس شک بر انگیزه
خیل برای فروش زیاده بیشتر از دویست و بیست حتی مدل بالا ها 93 94 اصن 220نود و چهار یاسه دست دو برای فروش توی سایت ها ندیدم اما ان اس ریخته ،پس یه ه جای کار میلنگه هین منو دو دلم کرد

amirhosseinjozani
28-04-1394, 02:29 بعد از ظهر
دوستان چه خبر شده انگار آمیکوآ بیدار شدن یکم زیاد شدن تو خیابونا خود نمایی میکنن جریان چیه؟!😃

amirhosseinjozani
21-06-1394, 03:57 بعد از ظهر

pouya
25-06-1394, 02:14 بعد از ظهر
سلام بچه ها سوزوکی امیکو 250،باک و کیلوکتر و چراغ و زین نو شده،دارای سند و بیمه پلاک،مدل 2003،انجین پلمپ کم کارکرد.ده سال خوابیده بود موتور.گفته 6 تومن.پایینتر هم میاد
می ارزه بخرم،موتور فوق العاده تمیزه.سفیده
راهنمایی کنید سریع

- - - Updated - - -

سلام بچه ها سوزوکی امیکو 250،باک و کیلوکتر و چراغ و زین نو شده،دارای سند و بیمه پلاک،مدل 2003،انجین پلمپ کم کارکرد.ده سال خوابیده بود موتور.گفته 6 تومن.پایینتر هم میاد
می ارزه بخرم،موتور فوق العاده تمیزه.سفیده
راهنمایی کنید سریع

Alireza.BMW
25-06-1394, 09:15 بعد از ظهر
6تومن برای موتوری که عمر 10 سالش گذشته و دیگه پلاک نمیشه و بگیرنش دیگه بهت نمیدن؟؟؟
اولا که اون موتور اینقدا نمیرزه قیمتش فوقه فوقش با این تعریفایی که دیدم حداکثر 3500 تهش
دوما به من این موتور رو بگن 2تومنم بر نمیدارم چون پولم ریختم توی جوب این موتورم طلبه میخاد برای فروشش. نمیرزه به هیچ عنوان
با 6 تومن شما میتونی پالس 220 مدل بالا برداری هم خیالت راحت تره هم لوازمش راحت و آسوده پیدا میشه به لحاظ سرعنیم از این آمیکوی سنگینه لش بهتر هم راه میره هم شتاب داره اگه بگیرنشم میتونی در بیاری همم سند و کارتش بنامت میشه همم 10سال از عمرش نگذشته همم میتونی راحت بفروشی و...
حالا شما خود دانی پول ماله شماست

hamiltoon
27-06-1394, 05:58 بعد از ظهر
سلام دوستان کسی باک دست دوم خوب داره

سلام باک سالم و اب بندی شده دارم بدون چونه۳۵۰

- - - Updated - - -

سلام دوستان

Sent from my H30-U10 using Tapatalk 2سلام سالم و بدون ضرب خوردگی دارم دانه ای ۱۷۵۰۰۰

amirkhafan68
30-06-1394, 03:40 بعد از ظهر
من خودم از طرف داراش بوودمولی حیف یک قروون برای این موتور...آشغال به تمام معنا
جهت صحت حرفمم میتونید عکس آواتارموو ببینید

wwepersian
01-08-1394, 05:22 بعد از ظهر
دوستان امیکودار بنظرتون چه اگزوزی برا این موتور شیکه؟ اگه میشه نمونه صدا بزارید

یه سوال دیگه ایا میشه رو این موتور لاستیک 190 بست؟ پهنترینش چی میشه بست؟ قیمتاش چجوریه؟
با تشکر

ghool
02-08-1394, 02:40 قبل از ظهر
دوستان امیکودار بنظرتون چه اگزوزی برا این موتور شیکه؟ اگه میشه نمونه صدا بزارید

یه سوال دیگه ایا میشه رو این موتور لاستیک 190 بست؟ پهنترینش چی میشه بست؟ قیمتاش چجوریه؟
با تشکر

بزرگترین لاستیکی که میشه گذاشت بدون دستکاری 150ست که از 350تومن هست به بالا
اون لاستیکی که شما میگی اگر هم بتونی بخورونی قیمتش از موتورت بیشتره!

mamadfly
14-08-1394, 03:28 بعد از ظهر
سلام عزیزان ایا سوزوکی امیکو 250 اگر خوب نگهداری بشه برای طی کردن مسافت حدودا 100 تا 150 کیلومتر در روز مناسبه؟ یا باید فکره گزینه های دیگه باشم؟

proxifull
19-08-1394, 11:19 بعد از ظهر
سلام
تاپیک خیلی وقته که داره خاک میخوره اساتید یه گردگیری کنید لطفا

mili_007
19-08-1394, 11:23 بعد از ظهر
سلام عزیزان ایا سوزوکی امیکو 250 اگر خوب نگهداری بشه برای طی کردن مسافت حدودا 100 تا 150 کیلومتر در روز مناسبه؟ یا باید فکره گزینه های دیگه باشم؟
بنظر من برای این مسافت بایست یه موتور رادیات دار بگیری مخصوصا توی تابستون و آمیکو مناسب نیست. اگه بتونی هزینه کنی nsجدیدا مناسب شماست.

Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk

Challenger67
07-09-1394, 08:02 قبل از ظهر
سلام به همه

- - - Updated - - -

بنده چند سال پیش رو این موتور یه خورده کار کردم که به نظرم ایده آل شد. عکسش رو هم میگذارم که نظرتون رو بدونم.

MahkooM-m2m
07-10-1394, 03:20 قبل از ظهر
سلام به همه

- - - Updated - - -

بنده چند سال پیش رو این موتور یه خورده کار کردم که به نظرم ایده آل شد. عکسش رو هم میگذارم که نظرتون رو بدونم.

دادا اگه از این رخش عکس های دیگه ای داری حتما بزار ببینیم .

eagle-persia
14-12-1394, 02:31 بعد از ظهر
سلام دوستان
من چند وقته همین موتور خریدم اما دوروزه خیلی رو اعصابه
وقتی موتور سرده یک کیلو متر خوب میره بعد شروع میکنه به ریپ زدن و آخر خاموش میشه بعد وقتی استارت میزنی موتور روشن میشه اما تا یکم گاز میدی دوباره ریپ میزنه و خاموش میشه
بعد یه دقیقه که یکم سردتر شد استارت میزنم با یکم گاز بیشتر دنده یک صد متر میرم بعد دوباره خاموش و این چرخه ادامه داره
موقع حاموش شدن و استارت زدن مجدد که پرگاز فقط دنده یک میتونم باهاش همون 100 مترم برم اگه گازم ول کنم خودش گازش کم و زیاد میشه
میشه راهنمایی کنید از کدوم قسمت هست و باید چکار کنم
تعمیرگاهم بردم اما بازم همونجوریه
ممنون

Magma
14-12-1394, 11:16 بعد از ظهر
100% از کاربراتشه دوست عزیز. از دیافراگمش میتونه باشه. شناورت احتمالا تنظیم نیست. دور آرومت شاید تنظیم نیست. کلا کاربراته دیگه

yosef_bad
06-02-1395, 09:02 بعد از ظهر
دوستان
امیکو 250 اوراقی خریدارم . .

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Gladiator
07-02-1395, 05:15 بعد از ظهر
دوستان
امیکو 250 اوراقی خریدارم . .

مبارکه
اوراقی چرا؟

yosef_bad
08-02-1395, 08:11 قبل از ظهر
مبارکه
اوراقی چرا؟
قربونت .. میخوام با یه موتور دیگه مچش کنم

amir74
10-02-1395, 10:57 قبل از ظهر
قربونت .. میخوام با یه موتور دیگه مچش کنم

بازار اهن یافت اباد ریخته

yosef_bad
10-02-1395, 12:15 بعد از ظهر
بازار اهن یافت اباد ریخته
ممنونم..
منظورت شاد اباده ؟؟؟

y.sohbati
16-04-1395, 12:44 قبل از ظهر
دوستانی ک این موتور رو دارن
ترمز جلوش عملکردش چطوره ؟
قدرت نرمز در حدی هست که قفل کنه ؟
اخه جفت دیسکه روغن کم میاره تا ترمز قوی بزنه موتور من .
مشکل داره ینی ,؟

Nima86
16-04-1396, 07:27 بعد از ظهر
موتورم چند سال پیش دزدیدن امسال پیدا شد یادم نیست باتری شون چند امپرولت بود از این مزایده های پلیس بود ۲۴۹ ممنون اگه کمکم کنید

CUTOFF
10-05-1396, 07:16 بعد از ظهر
سلام به دوستان
تاپیک یه کم خاک گرفته ولی هنوز به جمع بندی درست نرسیدیم. رفقا اشاره به وزن زیادش کردن که شتاب موتور رو پایین اورده . ینی از 180 کیلو پالس ان اس هم سنگین تره؟
روی کاغذ با 20 اسب بخار و 8500 دور در دقیقه و 19 نیوتن متر گشتاور نمیشه انتظار شتاب کم داشت.حالا یا دوستان رپسول و بیکینگ سوار ما خیلی پر توقع هستند یا کاغذ هایی که ما روش محاسبه میکنیم خرابه! مخصوصا این که میگید موتور سرش بالا نمیاد!
من تجربه سواری با این موتور رو ندارم . دوستان شتابش نسبت به ان اس یا آپاچی 180 چطوره؟
من انشاالله چند روز دیگه دارم میرم پای معامله یه دونه تمیزش رو برمیدارم 2.500 . فقط امیدوارم انتخابم درست باشه ! چون اگر بد باشه پدرم دیگه تا اخر عمرم بهم سرکوفت میزنه!

CUTOFF
10-05-1396, 08:08 بعد از ظهر
ضرایب دنده امیکو و حداکثر سرعت با 8500 دور در همان دنده به ترتیب زیر است :{سرعت ها با شبیه ساز دیجیتال اندازه گیری شده اند}
دنده یک 2.63 40KM
دنده دو 1.68 63KM
دنده سه 1.26 85KM
دنده چهار 1.00 104KM
دنده پنج 0.81 130KM
علت افت شتاب در دنده 5 هم به خاطر کم شدن ناگهانی ضریب است که تاپ اسپید را بالا برده است.
با این که روی کیلو متر دور موتور تا 12 جا دارد ولی اگر حداکثر را 10 فرض کنیم با این دور تاپ اسپید به 150 KM میرسد.
دوستان باتجربه لطفا یه نظری بدین! این شبیه ساز داره راس میگه؟

- - - Updated - - -

شتاب موتور با وزن 250 کیلو { سوار + موتور} و سطح ایجاد کننده مقومت هوا به مساحت 0.70 متر مربع به صورت زیر است:{شروع حرکت با دور 8500}

0-40 2ثانیه
0-60 5ثانیه
0-80 8ثانیه
0-100 12ثانیه
0-120 20ثانیه
در موارد بالا تعویض دنده در دور مجاز 8500 انجام شده و اگر موتورتون کشش داشته باشه و این شیفینگ رو در دور های بالا تر انجام دهید شتاب بهتری را هم دریافت خواهید کرد.
این شتاب برای یه موتور با ضریب تراکم 8.9 خیلی هم خوبه مگر این که این شبیه ساز اشتباه کنه!
دوستان امیکو سوار نظر بدن

VAHID
11-05-1396, 01:10 بعد از ظهر
موتورم چند سال پیش دزدیدن امسال پیدا شد یادم نیست باتری شون چند امپرولت بود از این مزایده های پلیس بود ۲۴۹ ممنون اگه کمکم کنید۱۲ ولت،امپرش هم ۱۲ یا اگر نبود ۹
Sent from my SM-J200F using Tapatalk

VAHID
11-05-1396, 01:12 بعد از ظهر
ضرایب دنده امیکو و حداکثر سرعت با 8500 دور در همان دنده به ترتیب زیر است :{سرعت ها با شبیه ساز دیجیتال اندازه گیری شده اند}
دنده یک 2.63 40KM
دنده دو 1.68 63KM
دنده سه 1.26 85KM
دنده چهار 1.00 104KM
دنده پنج 0.81 130KM
علت افت شتاب در دنده 5 هم به خاطر کم شدن ناگهانی ضریب است که تاپ اسپید را بالا برده است.
با این که روی کیلو متر دور موتور تا 12 جا دارد ولی اگر حداکثر را 10 فرض کنیم با این دور تاپ اسپید به 150 KM میرسد.
دوستان باتجربه لطفا یه نظری بدین! این شبیه ساز داره راس میگه؟

- - - Updated - - -

شتاب موتور با وزن 250 کیلو { سوار + موتور} و سطح ایجاد کننده مقومت هوا به مساحت 0.70 متر مربع به صورت زیر است:{شروع حرکت با دور 8500}

0-40 2ثانیه
0-60 5ثانیه
0-80 8ثانیه
0-100 12ثانیه
0-120 20ثانیه
در موارد بالا تعویض دنده در دور مجاز 8500 انجام شده و اگر موتورتون کشش داشته باشه و این شیفینگ رو در دور های بالا تر انجام دهید شتاب بهتری را هم دریافت خواهید کرد.
این شتاب برای یه موتور با ضریب تراکم 8.9 خیلی هم خوبه مگر این که این شبیه ساز اشتباه کنه!
دوستان امیکو سوار نظر بدنبر فرض صحیح بودن این موتورای خسته ی تو بازار جونش رو ندارن که برن و فرسوده شدن

Sent from my SM-J200F using Tapatalk

hamid a
19-05-1397, 11:43 قبل از ظهر
سلام من نتونستم از این سایت وارد شم برای خرید چه جوری باید خرید کرد وکجاممنون میشم راهنمایی کنین

M.H.Asadi
09-09-1397, 09:08 بعد از ظهر
سلام هنوز کسی هست توی این تاپیک یا یه گروه توی تلگرامی جایی ساختید و همه کوچ کردید اونجا

Race
19-09-1397, 11:21 بعد از ظهر
سلام ن مثل اینکه خبری نیست.همه رفتن

divar-ch.ir
21-10-1397, 10:17 قبل از ظهر
موتور خوبیه بخرش

Race
27-10-1397, 01:15 قبل از ظهر
موتورش که خوبه.یکم دردسر داره !!

Mehdi7474
25-11-1397, 03:28 قبل از ظهر
آپدیت میشود پرچم سوزوکی هنوز بالاست

Race
04-12-1397, 11:20 قبل از ظهر
دوستان برای افزایش شتاب این موتور چه پیشنهادهایی دارین؟!

hamiltoon
21-12-1397, 11:58 بعد از ظهر
سلام به همه دوستان گل قدیمی و جدید ام. اقا پرچم از ده سال پیش بالا بوده و هنوز هم هست طرح جدید کافه ریس امیکو اومد به مبلغ ۳۶میلیون تومان مشهد انژکتور اینم از عکسش و چند تا نمونه کارم رو براتون میزارم و هنوز دارم از همین سوزوکی های امیکو جم میکنم [Only registered and activated users can see links]

- - - Updated - - -

دوستان ای دی اینستا بنده jamalian19842017 هستش پس بیاین دیدن فرمایید

- - - Updated - - -

ای دی تلگرامم هم hamiltoon 1984هست خدمت موتور سوارای گل

Race
23-12-1397, 01:30 بعد از ظهر
ممنون اقا همیلتون

I ninja
11-01-1398, 06:31 بعد از ظهر
سلام دوستان عزیز
تازگی با این موتور آشنا شدم و قصد خریدش رو دارم میخوام بدونم میشه روش حساب کرد یانه
من تو پمپ بنزین کار میکنم و تردد در جاده بین شهری دارم مسیر حدود 28 کیلومتری رو در روز طی میکنم در روز ۴۰ کیلومتر مجموعاً
برای این کار مناسبه؟

Alireza.BMW
13-01-1398, 11:23 قبل از ظهر
سلام دوستان عزیز
تازگی با این موتور آشنا شدم و قصد خریدش رو دارم میخوام بدونم میشه روش حساب کرد یانه
من تو پمپ بنزین کار میکنم و تردد در جاده بین شهری دارم مسیر حدود 28 کیلومتری رو در روز طی میکنم در روز ۴۰ کیلومتر مجموعاً
برای این کار مناسبه؟
خیر اصلن سمتش نرو که سرطان واقعیه این موتورا عمرشونو کردن آخرین مدلشون 83 تعویض پلاکم نمیشن تازه باس قولنامه ای بخری
یه پالس 180 یا اپاچی بگیر هم مدل داره هم همه لوازمش به وفور هست میخای کمتر هزینه کنی باکسر 150 بگیر

I ninja
19-01-1398, 04:06 بعد از ظهر
مرسی داداش
ولی شنیدم تنه خانواده باجاج خصوصاً ns خیلی ضعیفه بعدم اینکه اینو میخوام اقساط بردارم و گزینه بهتری ندارم
به نظر شما برای تردد جاده ای چی بگیرم خوبه

- - - Updated - - -

مرسی داداش
ولی شنیدم تنه خانواده باجاج خصوصاً ns خیلی ضعیفه بعدم اینکه اینو میخوام اقساط بردارم و گزینه بهتری ندارم

Alireza.BMW
07-02-1398, 10:16 قبل از ظهر
مرسی داداش
.
والا شما باید ببینی جیبت چقدر راهیت میکنه تا بهت پیشنهاد بدیم
کی گفته تنه هندی ها ضعیفه؟؟؟ احتمالن با تنه سی جی اشتباه گرفتن هیچ موردی نداره هندی ها خیلی خوب تا حالا جواب داده حتی در حد ژاپنی هام کار میده طرف پالس 180 داره تو تهران پیک موتوریه 50تا موتورش کارکرده میگه هیچ مشکلی تا حالا نداشتم فقط مصرفی ها تعویض شده