توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Suzuki 250 مزایده ای پلیس (آمیکو)
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
hamiltoon
30-02-1393, 07:10 قبل از ظهر
سلام خوبه كه الان خودشون هستند سوالي هست دوستان به برسن .اما من موندم كه جه طور ٣٠٠سي سي بلاك ميشه در سورتي كه انقدر سر ٢٥٠ ها مشكل هست و ٢٤٩ ميزنن تو كارت در كل به نظر شخص بنده اميكو ٣٥٠٠ قيمت هست كه مي ارزه برا خريد و بيشتر از ٣٥٠٠ واقعا سرطان ميشه .اينها يه دست انكشتي و ميل سوباب و صفحه عوض بشه ٥سال راحت كار ميكنه به شرط اينكه موتور به روغنش رسيدكي به شه .وسلام برجم بالا انشا الله تا اخر هفته ريس خودمو عكسشو بزارم اينجا بلند يه دست شيك و مجلسي بزنيد برا خودتون و بغل دستي تون
- - - Updated - - -
راستى خوبه كه شما راي زني ميكني با شركت اميكو قطعات ظاهري و باطني شو برا دوستان برشين موتور به قيمت كارخونه رديف كني يا بعضي ها انجين خواستن يا دسته سيم در كل اينجا برا از بين بردن واسطه ها و راهنمايي كردن دوستان و تبادل نظر اين سايت راه اندازي شده كسي سر دوستش كلاه نمي زاره
Gladiator
30-02-1393, 10:35 قبل از ظهر
سلام،بنده مدیر شرکت موتور ریس پایتخت هستم،موسوی،از حرفای بعضی از این دوستان پر مدعا خندم میگیره که بدون هیچ اطلاعاتی نظر میدن و یه طوری حرف میزنن که انگار از همه چیز اطلاع دارن،
من توو این سایت نمیام،فقط چون دیدم اعتبار شرکت ما داره زیر سوال میره اومدم خدمت ان دسته از دوستان عرض کنم ما حدود 100 دستگاه Ckd امیکو 250 + 80 دستگاه انجین صفر و خشک از شرکت امیکو بعد از کلی دوندگی خریداری کردیم که شامل 50 دستگاه 300 سی سی و 30 دستگاه 250 سی سی میباشد،این انجین ها 10 ساله داخل انبار شرکت امیکو خوابیده بوده،تمام این انجین ها صفر کیلومتر میباشند و داخل کارتن میباشند.
شرکت ما بعد از اینکه دید این موتور ها انجین و سیستم باکشون داره دچار مشکل میشه و یه سری از مشتریامون نا راضی بودن دست به این عمل زد و برای راحتی و اطمینان خاطر مشتریامون تولید سوزوکی های 300 سی سی و 250 سی سی صفر رو در پیش گرفتیم،هر موتورسازی میدونه انجین اینا اگه صفر باشه راحت 3 سال بدون دردسر کار میکنه،این انجینا تماما قابل استعلام و دارای مجوز برای شماره گزاری میباشند،برای صحت حرفای ما هم میتونید شرکت امیکو توو جاده مخصوص سوال کنید...ما حتی در حال رایزنی های با شرکت امیکو هستیم برای راه اندازی خط تولید جدید موتورسیکلت های 250 دو سیلندر با طراحی جدید.در هر صورت این موتور ها حتی شاسی صفرش هم موجود میباشد...:vahidrk:
داداش شما xr هم جمع میکنین ؟ انجینش همون آمیکو 300 هست ، موجود دارین ؟
mili_007
30-02-1393, 11:17 قبل از ظهر
با سلام .من ديروز موتورمو از آقاي بالاخاني تحويل گرفتم. با آقاي موسوي هم حضورا صحبت كردم. كلاهبرداري چيه؟ چون خودم از نزديك كارشونو ديدم كاملا تاييدشون ميكنم. انصافا روي اين موتورا خوب كار ميكنن و قيمت هاشون هم با توجه به كيفيت كارشون بصرفست. آقاي بالاخاني صفحه كلاج، سيم كشي و لنت هارو عوض كردن و كلا موتورم نو شده ولي تمام اين كارا با هزينه مناسب انجام شده و برخلاف موتورسازاي گمرك قيمت نجومي ندادن و كاراشونو درست انجام دادن. ازشون تشكر ميكنم.
proxifull
31-02-1393, 06:59 بعد از ظهر
سلام،بنده مدیر شرکت موتور ریس پایتخت هستم،موسوی،از حرفای بعضی از این دوستان پر مدعا خندم میگیره که بدون هیچ اطلاعاتی نظر میدن و یه طوری حرف میزنن که انگار از همه چیز اطلاع دارن،
من توو این سایت نمیام،فقط چون دیدم اعتبار شرکت ما داره زیر سوال میره اومدم خدمت ان دسته از دوستان عرض کنم ما حدود 100 دستگاه Ckd امیکو 250 + 80 دستگاه انجین صفر و خشک از شرکت امیکو بعد از کلی دوندگی خریداری کردیم که شامل 50 دستگاه 300 سی سی و 30 دستگاه 250 سی سی میباشد،این انجین ها 10 ساله داخل انبار شرکت امیکو خوابیده بوده،تمام این انجین ها صفر کیلومتر میباشند و داخل کارتن میباشند.
شرکت ما بعد از اینکه دید این موتور ها انجین و سیستم باکشون داره دچار مشکل میشه و یه سری از مشتریامون نا راضی بودن دست به این عمل زد و برای راحتی و اطمینان خاطر مشتریامون تولید سوزوکی های 300 سی سی و 250 سی سی صفر رو در پیش گرفتیم،هر موتورسازی میدونه انجین اینا اگه صفر باشه راحت 3 سال بدون دردسر کار میکنه،این انجینا تماما قابل استعلام و دارای مجوز برای شماره گزاری میباشند،برای صحت حرفای ما هم میتونید شرکت امیکو توو جاده مخصوص سوال کنید...ما حتی در حال رایزنی های با شرکت امیکو هستیم برای راه اندازی خط تولید جدید موتورسیکلت های 250 دو سیلندر با طراحی جدید.در هر صورت این موتور ها حتی شاسی صفرش هم موجود میباشد...:vahidrk:
سلام آقای بالاخانی خوشحالم که محکم پای این موتورا وایسادی امیدوارم که هر روز به نتایج بهتری دست پیدا کنی
kamangir
31-02-1393, 09:00 بعد از ظهر
آقای موسوی چند سوال
1. تا جایی که من مطلع هستم هنوز موتور 250 سی سی غیر مجاز هستش و روی کارت تموم موتورای حال حاضر حجم 249 خورده
حالا تو کارت موتورای شما چند سی سی میخوره
2. سال ساخت موتورای صفری که شما میفروشی چه تاریخیه
3. قیمت تمام شده موتورای 300 سی سی با پلاک چند در میاد و در چه تیپی تولید میشه ( ریس -تریل-نیکد)
4. گفتید قطعات خریدید از آمیکو و الان دارید مونتاژ میکنید سوال : به صورت قانونی یا غیر قانونی یا درستتر سوال کنم
شما موفق به دریافت مجوز برای خرید و واردات و مونتاز و تولید موتورسیکلت شدید .
5. تو کارت بعضی از هیوسانگ ها تعداد سیلندر (یک 1 ) خورده در حال که دوسیلندر هستند و این مشکلاتی
برای خریدارانش ایجاد کرد و شرکت مونتاژ کننده اقدام به مونتاژ با انجین تک سیلندر کرد ، حالا شما داری
رایزنی میکنی که دوباره دوسیلندر تولید کنی .
amirkhafan68
01-03-1393, 10:21 قبل از ظهر
والله از اینکه اینقدر لطف دارید و می خوایید باعث پیشرفت این مرزو بوم بشید ازتون ممنونم
ولی جناب شما از قبل عید خواستید سایتتون رو بروز کنید و تا جایی که من میدونم سایت بروز کردن دیگه اونقدر ها هم سخت نیست
چون 4 ماهه که می خوایید اینکارو کنید و هر روز هم در سایت ایستگاه تبلیغتون رو بروز می کنید
من نظرم این هست اول مقدمات رو ایجاد کنید و یک نمونه بدید بیرون که به همه ثابت بشه بعد در مورد کارای آینده و ایجاد موتور 300 سی سی پلاک خورده صحبت کنید
ممنون از لطفتون و منتظر کارای بعدیتون هستیم
suzuki249
01-03-1393, 11:22 قبل از ظهر
سلام،دوستان من نمیتونم بیام سوالای تک تک شمارو ج بدم،ما اولین موتور 300 سی سی پلاک ملی مون با طراحی جدید و فوق العاده،تا 15 الی 20 این ماه بیرون میاد،اینجا میام پیغام میدم،یه نفر که سرش از موتور در میره و عضو ویژه پرشین موتور هست بیاد و از کلی جزئیات پروژه عکس و اطلاعات کسب کنه و در اختیار شما دوستان بگذاره،راجعب سایتمون هم باید بگم که راه میوفته ،خیلی طراحی و گرافیک سنگینی داره،بابت همین طولانی شده،راجعب تولیدات دو سیلندر هم با شرکت امیکو صحبت شده و مشکلی بابت پلاک و تردد نداره،فقط منتظرن ما طرح های مد نظرمون رو بگیم تا اگر به توافق رسیدیم خط تولید موتورسیکلت هاشون دوباره استارت بخوره.در ضمن در جریان باشید ما تا 15 شهریور سفارشات 300 سی سی مون پر هست.یا حق
،اینم اخرین کارمون هست با کلگی و طراحی جدید
41165
hamiltoon
01-03-1393, 05:49 بعد از ظهر
دوستان موتور امير تموم شده باىد عكسشو بزاره نظر تون رو بديد جاي محمد عقيلي بسيار خاليه .
foadnnsj
08-03-1393, 10:55 بعد از ظهر
کارت سوختمووو سوزوندنننننن:(
چرااا؟
Alireza.BMW
08-03-1393, 11:06 بعد از ظهر
مدل موتور؟؟؟ اگه وارد سال 11هم شده باشه میسوزه کلا کارت سوخت موتور بیشتر از 10سال کارکردو میسوزونن چون میگن عمرش تموم شده...اگه مدل 82ست که.....
foadnnsj
08-03-1393, 11:14 بعد از ظهر
82 ست
فاااتحه مع الصلوات
foadnnsj
09-03-1393, 09:08 بعد از ظهر
دوستان میخوام لاستیکام جفتشو عوض کنم سایز اصلی عقب و جلوش چنده؟؟؟و کسی قیمت داره عایا؟؟؟؟
amir74
09-03-1393, 09:43 بعد از ظهر
لاستیک عقبش140 هست 150 بنداز محشر می شه
afshinfarhadi
09-03-1393, 10:25 بعد از ظهر
سلام به همگي موتور بنده بعد 1 سال پيدا شد سرقت شده بود تو اين هفته تحويل گرفتم موتورو اما تركيده
- - - Updated - - -
500 خرجش كردم كيلومتر مچي گلگير جلو جا پاي زين
- - - Updated - - -
يه سوال دارام موتور من شتاب عالي داره دنده 2 و 3 وحشيه داداشم پالس داره قابل مقايسه نيستن اما سرعت اخريش كمه 120 واقعي هواكش نداره كاربراتم اما ريپ نميزنه تا اخرم گاز ميخوره علت اين سرعت كم چيه ؟؟؟؟؟
Alireza.BMW
09-03-1393, 10:33 بعد از ظهر
دوستان میخوام لاستیکام جفتشو عوض کنم سایز اصلی عقب و جلوش چنده؟؟؟و کسی قیمت داره عایا؟؟؟؟
به این سایت یه نگاه بنداز قیمت لاستیک موتورو توش زده میخوای حدود قیمتا دستت بیاد یه نگاهی بش بنداز
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
hamiltoon
10-03-1393, 06:43 قبل از ظهر
سلام به همه .لاستيك جيني ساىز ١٣٠ مشهد داره ١٩٥٠٠٠ سايزه ١٤٠ جيني ٢٣٠٠٠٠ سايز ١٤٠ تايواني ٢٦٥٠٠٠ برا جلو هم ١١٠ تايواني هست ٢٠٠٠٠٠ .برا سرعت موتور هم بكم جون هواكش نداره ١٢٠ تا بيشت نميره هوا كش بزار درست ميشه در ضمن جعبه برق هم بهتره فابريكي باشه :28::icon_pf (95):
afshinfarhadi
10-03-1393, 01:52 بعد از ظهر
زين چه موتوري بهشون ميخوره ؟؟؟
amirkhafan68
10-03-1393, 03:54 بعد از ظهر
منم یک لاستیک سایز 140 80 17 برای آمیکوم گرفتم ولی چون گلگیر پالس انداختم بهش نمیاد زیاد
الان هم باز کردم نو کنار خونس
کسی خواست بگه بهش بدم
vee rober تایلندی 2013 هم هست
hamiltoon
12-03-1393, 12:04 قبل از ظهر
عزيز زين خودش فقط بهش مياد مكر باك رو تغيير بدي اون موقع زين همون موتور كه باك رو ورداشتي بهش ميخوره
afshinfarhadi
12-03-1393, 01:08 بعد از ظهر
در مقايسه با پالس 220 چه جوريه سرعت اخر تقويت هم ميشه كرد اين موتورارو
- - - Updated - - -
الن از نظر قيمتي تو چه وضيعتي هستن اين موتورا
Sooli
14-03-1393, 10:07 قبل از ظهر
این مسئول سوزوکی آمیکو۲۵۰ کجا هستند؟
گفت تا ۱۵ موتور رو معرفی میکنن
m_2k2
14-03-1393, 05:58 بعد از ظهر
سلام به همه ی دوستااااان...
اقا محمد چی شد عکس ها ی موتووووووووووووور...........
memol
14-03-1393, 07:21 بعد از ظهر
سلام به همه دوستان
میخواستم ببینم حرارت بالای این موتورا طبیعیه و راهی برای پایین نگه داشتن دمای انجین وجود داره
با تشکر :20:
Magma
14-03-1393, 07:26 بعد از ظهر
والا بیش از حدش که طبیعی نیست. ممکنه اشکال از برق و کاربراتت باشه. اما کلا اگه میخوای دما پایین بیاد میتونی رادیات روغن بذاری
foadnnsj
14-03-1393, 07:51 بعد از ظهر
سلامممنون از همه بابت جوابلاستیک خیلی گرونه:(اما اینجا لاستیک جلو 110/17 گفت 80 تومنحالا موندم چیکارش کنم!!!!راستی کیلومتر شمار خوشگل و خوش قیمت چی داریم؟
Alireza.BMW
14-03-1393, 08:32 بعد از ظهر
در مقايسه با پالس 220 چه جوريه سرعت اخر تقويت هم ميشه كرد اين موتورارو
- - - Updated - - -
الن از نظر قيمتي تو چه وضيعتي هستن اين موتورا
تاپ اسپیدش با جی پی اس ovi نوکیا که گرفتیم 140شد...لوازش راحت گیر نمیاد و گرونه و معمولا باید بهش بخورونی مثلا برا صفحه کلاج صفحه فابریکش نیست مال یه موتور دیگه رو براش باید بزاری...موتور خوبیه اما خب آخرین مدلش 83هه که سال دیگه تعویض پلاک نمیشه و کارت سوختش میسوزه...شتابشم جالب نیست نسبت به حجمش چون شاسی سنگینه...قیمت که اگه بخای بخری و خودت جمع کنی 1200تا 1500...اگه جمع شده و آماده حرکت میخای بین 3تا 4...ولی خ دیگه موتور ژاپنیه خرکار...پالس 220چون لوازمش خیلی بهتر گیر میاد و تاپ اسپیدشم تو همین حدوداست و حالا حالاها تعویض پلاک میشه و کارت سوخت داره بی شک بهتره
در مورد تقویت چرا که نشه خیلی خوبم میشه اما به خرجش نمیرزه...یکی از دوستام اومد سی جی رو تقویت کرد با رینگو پیستون 200 و تعویض شاتون براش 200خرج برداشت
- - - Updated - - -
دوستان شرمنده آدرس سایتو برای لاستیک موتور اشتب زده بودم درستش اینه
[Only registered and activated users can see links]
Magma
14-03-1393, 09:05 بعد از ظهر
آقا لاستیک فرغونم دیگه 80 نمیدن. رو هوا لاستیکو بزن. من 100-80-17دانلوپ گرفتم 110تومن
hamiltoon
15-03-1393, 04:21 بعد از ظهر
اقا علي رضا ما شا الله استاد اميكو شدن تو دو هفته ديدن.:s (9):خلاصه تو رنج اميكو به نظر من تو قيمت ٣تا ٤ تومان هيج موتوري نيست كه سرش به تنش بي ارزه .اين كاري كه ميكم خودم انجام دادم دو تركه در جا تيكاف ميدوني يعني جي .يعني قدرت كه نه بالس داره نه مكلي .اين موتور جون هيكل داره اكه انجين خودش بندازي كنار يه ٤٠٠توش جا ميخوره كه ميشه جمعه ها سوارش شد با ٤تومان هزينه يه ٤٠٠ميتوني سوار شي حالا ببين رو مكلي يا بالس ميتوني يه ٤٠٠سوار كني :icon_pf (95):
Alireza.BMW
15-03-1393, 04:52 بعد از ظهر
محمد جان چاکریم...ما که حرفی نزدیم کلا منظورم لوازمش بود منظور خاصی نداشتم داداش...من که گفتم موتور خوبیه چون ژاپنیه فقط اگه روی شاسی 250انجینو سوار میکردن شتاب بسیار عالی داشت...من همیشه میگم مگلی شتاب داره آمیکو قدرت
m_2k2
15-03-1393, 06:23 بعد از ظهر
سلام خوبه كه الان خودشون هستند سوالي هست دوستان به برسن .اما من موندم كه جه طور ٣٠٠سي سي بلاك ميشه در سورتي كه انقدر سر ٢٥٠ ها مشكل هست و ٢٤٩ ميزنن تو كارت در كل به نظر شخص بنده اميكو ٣٥٠٠ قيمت هست كه مي ارزه برا خريد و بيشتر از ٣٥٠٠ واقعا سرطان ميشه .اينها يه دست انكشتي و ميل سوباب و صفحه عوض بشه ٥سال راحت كار ميكنه به شرط اينكه موتور به روغنش رسيدكي به شه .وسلام برجم بالا انشا الله تا اخر هفته ريس خودمو عكسشو بزارم اينجا بلند يه دست شيك و مجلسي بزنيد برا خودتون و بغل دستي تون
- - - Updated - - -
راستى خوبه كه شما راي زني ميكني با شركت اميكو قطعات ظاهري و باطني شو برا دوستان برشين موتور به قيمت كارخونه رديف كني يا بعضي ها انجين خواستن يا دسته سيم در كل اينجا برا از بين بردن واسطه ها و راهنمايي كردن دوستان و تبادل نظر اين سايت راه اندازي شده كسي سر دوستش كلاه نمي زاره
سلام به همه ی دوستااااان....
اقا محمد منتظریم همچنان....:297:
hamiltoon
15-03-1393, 09:13 بعد از ظهر
سلام به همه دوستان در سراسر كشورم.اقا ما اماذش كرديم عكس كرفتيم فقط نمي دونم جرا اجازه برا ابلود كردن ندارم تا شب ميزام اكه نشود فردا از دوستان مشهدي ميخوام عكس ب***ن و اب كنن:icon_pf _97_:
Alireza.BMW
15-03-1393, 10:20 بعد از ظهر
محمد جون خودم میام عکس میگیرم آپ میکنم...شما فقط اوکی بده بقیه حله
hamiltoon
16-03-1393, 10:05 قبل از ظهر
من برا امير با لاين فرستادم تانكو هم با اين شماره ٠٩١٥٧٧٧٠٩٥٦ اب كردم علي رضا هم هر وقع امروز بياى ميتوني عكس ب***ي .:7tir:
hamiltoon
17-03-1393, 12:03 قبل از ظهر
419544195541956:flower4::icon_pf (95)::17:
amir74
17-03-1393, 06:54 قبل از ظهر
اقا این موتورا خیلی خوبه فقط یه خرج اولیه خوب داره که درستش کنی تمومه کدوم 250 هست که با 150 سی سی بنزین نیم ساعت کار کنه تازه یک ربعشم همش گاز بدی یک ربع درجا
Alireza.BMW
17-03-1393, 07:29 قبل از ظهر
محمد جان خیلی قشنگ شده فقط یه کیلومتر ناز کم داره...فقط حیف عکسو تو شب گرفتی عکس تو روز بگیر دادا بزار ابهت موتور و رنگش زیاد تو دید نیست الان فقط یه کیلومتر خوشکل کم داره...میبینم که زنونم بستی داش محمد:26:...دوستان این موتورو من از نزدیک دیدم رنگش خیلی ناز شده به نظرم از موتور امیر خیلی نازتر شده بخاطر رنگش... سفیدش لامصب سفید جنسیسیه:4chsmu1:
amirkhafan68
17-03-1393, 08:07 بعد از ظهر
به به آقا محمد تبریک میگیم خدمتتون
ایشالله چرخش برات بچرخه داداش
خیلی ناز شده ولی به پای موتور من نمیرسه اصلا!!:gigglesmile:
البته خداییش سفیدش خیلی قشنگ شده خدایی
Alireza.BMW
17-03-1393, 08:11 بعد از ظهر
امیرجان خودت داری اعتراف میکنی بازم میگی به پا موتورت نمیرسه به لاهاز رنگ؟ حالا به انجینم میرسین ایشالاه وقتی با هم درگ انداختین:icon_pf (95):
Mohammad aghili
18-03-1393, 09:35 قبل از ظهر
بح بح
عجب عروسکی
انصافا با اینکه غیر از سبک آفرود با هیچ موتوری حال نمیکنم ولی این بچه های اقا محمدو که میبینم قلقلکم میده برم سمت آنرود و این جیگرای خوردنی
مبارکت باشه
خیلی نازه
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
hadixxx0
18-03-1393, 08:19 بعد از ظهر
امروززنگ زدم به ریس پایتخت میگه یه آمیکو جدید زدیم خیلی جیگرش کردیم وتضمینش میکنم و... خلاصه خیلی ازش تعریف کرد میگه 6.500 نمیدونم چکار کنم تومنگنه ام بچه ها یاری بدین بخرم یا نه؟:crazy:
m_2k2
18-03-1393, 08:39 بعد از ظهر
سلام به همیه ی امیکو سوار هااا
دوستان مدیه یه موتور می خوام جمع کنم فقط برا حرکات نمایشی می خواستم بدونم اگه خورشیدی عقبشو بزرگ تر انداخت (نمی دونم چه سایزی اگه می دونید راهنماایی کنید) میشه راحت بلندش کرد یا راحت بکسو باد کرد یا نه بخاطر وزن زیاد موتورش جوابگو نیست و نمیشه؟؟؟ منظور از حرکات نمایشی فک کنم فیلم هاشو دیدین که موتور سنگینیا رو با سرعت خیلی کم کاملا میران بالا موتورو عمودی می کنن دوستان اهل فن بگن میشه یا نه ممنون....
Mohammad aghili
18-03-1393, 09:11 بعد از ظهر
اونا که شما دیدی موتورشون یه لیتریه
نه آمیکو 250 مال سال بوق !
mid
19-03-1393, 10:54 قبل از ظهر
امروززنگ زدم به ریس پایتخت میگه یه آمیکو جدید زدیم خیلی جیگرش کردیم وتضمینش میکنم و... خلاصه خیلی ازش تعریف کرد میگه 6.500 نمیدونم چکار کنم تومنگنه ام بچه ها یاری بدین بخرم یا نه؟:crazy:
داداش نگیر. من گرفتم و بدجور هم پشیمونم.پولتو بیشتر کن یه دایلیم کم کارکرد بگیر.
m_2k2
19-03-1393, 11:16 قبل از ظهر
اونا که شما دیدی موتورشون یه لیتریه
نه آمیکو 250 مال سال بوق !
سلام به همه ی دوستااان
اقا این جواب سوال من بود یا نه؟؟!
میشه بیشتر توضیح بدین ممنون؟؟
این که میگین موتور یه لیتریه یعنی چی مسلما حجم باک نیست !!!!!!!!!
ممنون
Alireza.BMW
19-03-1393, 12:52 بعد از ظهر
منظور محمد جان عقیلی این بود که اون کارا رو با موتور 1000سی سی انجام میدن نه آمیکو لش سنگین مال 10سال پیش که پلیسا اکثرشونو پوکوندن...بکسو باد میکنه من موتور محمد و امیرو سوار شدم خوب بود...اما سرش بسیار سخته بیاد بالا...میتونی خورشیدی جلو رو کوچیک ترین خورشیدی توی بازار بندازی که قدرتش تقریبا تامین میشه حالا نمیدونم مال چه موتوری بش میخوره الان من مال سی جی رو که الان 17هست 15بندازم دیگه نمیشه جمعش کرد اما تاپ اسپید کم میشه+فشار بیشتر روی موتور...یه مدلاییش هستن که کاربرات پمپ شتاب دهنده روش داره میتونی یه کاربرات با پمپ شتاب ذهنده براش بزاری که فک کنم با این کارا بتونی سرشو راحت تر بیاری بالا
afshinfarhadi
19-03-1393, 01:03 بعد از ظهر
مشكل از كجا ست وقتي داغ ميكنه ريپ ميزنه و تق تق از اگزوز اتيش ميزنه بعد 2 ساعت سواري شروع ميشه؟
Alireza.BMW
19-03-1393, 01:04 بعد از ظهر
هواکششو باز کردی؟
parham66
19-03-1393, 05:47 بعد از ظهر
سلام،
بااجازتون منم یکی از همین سوزوکی هاگرفتم و باراهنمایی دوستان میخوام یکم تغییرات توش بدم،
اول از همه میخوام ببینم چه اگزوزی روش بندازم که از فابریکش بهتر باشه،هم از لحاظ احتراق و خروجی قدرت موتور هم از لحاظ صدای خروجی که بتونه یک صدای اسپرت بم باحال داشته باشه،درضمن نهایتاتا200یا250 میخوام هزینه کنم براش،
Sent from my LT22i using Tapatalk
mid
20-03-1393, 04:24 بعد از ظهر
سلام به همه ی دوستااان
اقا این جواب سوال من بود یا نه؟؟!
میشه بیشتر توضیح بدین ممنون؟؟
این که میگین موتور یه لیتریه یعنی چی مسلما حجم باک نیست !!!!!!!!!
ممنون
حجم موتور (به انگلیسی ([Only registered and activated users can see links] DB%8C%D8%B3%DB%8C): Engine displacement) به فضایی که هر پیستون ([Only registered and activated users can see links]) در سیلندر ([Only registered and activated users can see links]) بالا و پایین میرود (حد فاصل نقطه مرگ بالا و پایین)، حجم سیلندر گفته میشود و به مجموع حجم سیلندرها حجم موتور گویند. این حجم با واحد cc یا همان میلیمتر ([Only registered and activated users can see links] 1) مکعب یا لیتر بیان میشود.
منبع:ویکی پدیا
amirkhafan68
20-03-1393, 06:45 بعد از ظهر
اینم عکس ما بر روی آمیکو در پیست شاندیز مشهد!!!
البته خیلی تقاضا کردن که وارد پیست بشم ولی خودم بهشون افتخار ندادم و بیرون فنس ها با علیرضا وایسادیم که ریا نشه:crazy:
hamiltoon
20-03-1393, 11:50 بعد از ظهر
ممنون از همه دوستان ی که نظر دادن. برا حركت زدن اين موتور بايد انجينش ٤٠٠بشه كه ٢٥٠٠خرج داره.راستي دوست امير خاطر خواه عروسك ما شده انشا الله موتور بعديم
monazzah
21-03-1393, 03:37 بعد از ظهر
اینم عکس ما بر روی آمیکو در پیست شاندیز مشهد!!!
البته خیلی تقاضا کردن که وارد پیست بشم ولی خودم بهشون افتخار ندادم و بیرون فنس ها با علیرضا وایسادیم که ریا نشه:crazy:
البته خیلی تقاضا کردن که وارد پیست بشم ولی خودم بهشون افتخار ندادم و بیرون فنس ها با علیرضا وایسادیم که ریا نشه
جانم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :23:
شما بیا عضویتو بگیر افتخاره بیای تو پیست
amir74
21-03-1393, 06:31 بعد از ظهر
محمد داش نظرت چیه منم موتورمو بهت بدم مشهد سوار شی واس ما بفروشی؟:wall3:
دومان
23-03-1393, 11:53 قبل از ظهر
سلام ممنون میشم اطلاعاتی راجبه ایت آمیکو 250 بذارید قیمتش قطعاتش
- - - Updated - - -
foadnnsj
23-03-1393, 12:17 بعد از ظهر
سلام،
بااجازتون منم یکی از همین سوزوکی هاگرفتم و باراهنمایی دوستان میخوام یکم تغییرات توش بدم،
اول از همه میخوام ببینم چه اگزوزی روش بندازم که از فابریکش بهتر باشه،هم از لحاظ احتراق و خروجی قدرت موتور هم از لحاظ صدای خروجی که بتونه یک صدای اسپرت بم باحال داشته باشه،درضمن نهایتاتا200یا250 میخوام هزینه کنم براش،
انبار اگزوز اسپورت ماشین ببند تو تاپیکهای من هست نگاه کن خوب شده
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
سلام قیمتا نسبت به کارکرد موتور تمیزیش و وضعیت کلیش و... خیلی متفاوته چون موتوریه که صفرش هم گیر نمیاد واقعا انتخاب با قیمت درست و مناسب سخته شما بهتره موردی رو که خواستین بخرین قبل خرید بیارین تو سایت و مشاوره کنید برای خریدش
اطلاعاتش هم شما تاپیکو بخونی همچیش نوشته شده ولی در کل این موتورا با توجه به تک سیلندر بودنش سرعت نهایی بالایی داره که بچه ها بعضیاشون 245-50 هم رفتن باهاش
رخ موتور هم که عالیه ولی شاسی سنگینه چون این شاسی در اصل برای gs500 هستش و باید انجین 500 سی سی دو سیلندر روش باشه ولی انجین مربوط به سوزوکی gn250 هستش و کمی شاسی براش ستمه
هرکی هم گفت سرطانه باید ببخشید داره چرت میگه موتور 11 سال کارکرده الانم نسبت به سنش بهش برسی خیلی هم عالیه
سوالی بود در خدمتیم
- - - Updated - - -
مشكل از كجا ست وقتي داغ ميكنه ريپ ميزنه و تق تق از اگزوز اتيش ميزنه بعد 2 ساعت سواري شروع ميشه؟
کاربراتتو تنظیم کن احتمالا بنزین زیاد میرههههههه
amirkhafan68
23-03-1393, 03:29 بعد از ظهر
دوستان شتاب دهنده کاربرات تو سرعت نهاییچه قدر تاثیر داره آیا؟؟
شتاب منظورم نیستا بیشتر سرعت نهایی هست
foadnnsj
23-03-1393, 03:38 بعد از ظهر
دوستان شتاب دهنده کاربرات تو سرعت نهاییچه قدر تاثیر داره آیا؟؟شتاب منظورم نیستا بیشتر سرعت نهایی هستتاثیری تو سرعت نهایی ندارهاین شتاب دهنده برای اینه که شما بعضی موقع که یدفه ای گاز میدی موتور کم نیاره اگه خودتون آمیکو دارین تجربشو دارین حتما که گاهی تو گاز دادنای یهویی کمی باید فرصت بدی تا دور برداره ولی با شتاب دهنده زود شتاب میگیره برای یه چرخ زدنم مناسبه
amirkhafan68
23-03-1393, 07:17 بعد از ظهر
تاثیری تو سرعت نهایی ندارهاین شتاب دهنده برای اینه که شما بعضی موقع که یدفه ای گاز میدی موتور کم نیاره اگه خودتون آمیکو دارین تجربشو دارین حتما که گاهی تو گاز دادنای یهویی کمی باید فرصت بدی تا دور برداره ولی با شتاب دهنده زود شتاب میگیره برای یه چرخ زدنم مناسبه
ممنون داداش
مشکل من اینکه در دنده 5 کم میاره و به گفته دوستان مگن هواکش چون نداره هوا زیاد میاد تو کاربرات
خودمم هم فکر کردم دیدم مقدار مشخصی باید بنزین بیاد که میاد پس کاربرات نیست
من تک چرخ اینا نیستم و الان از شتابش خیلی راضیم و کاربراتشم ژاپنی هست
محمد جان میگن که رو این آمیکو ها 2 نوع کاربرات ژاپنی بسته شده و یه مدلش این شتاب دهنده نداره و مدل دیگش داره
حالا مثل اینکه مال مخمد داره و میگه به خاطر همینهکه دنده 5 مال من کم میاره و مال اون نه
البته تا درگ باهاش نندازم معلوم نمیشه کی برنده هست:4chsmu1:
ایشالله به زودی میخوام فیلم تاپ اسپیدش با جی پی اس رو بزارم
foadnnsj
23-03-1393, 07:54 بعد از ظهر
ممنون داداش
مشکل من اینکه در دنده 5 کم میاره و به گفته دوستان مگن هواکش چون نداره هوا زیاد میاد تو کاربرات
محمد جان میگن که رو این آمیکو ها 2 نوع کاربرات ژاپنی بسته شده و یه مدلش این شتاب دهنده نداره و مدل دیگش داره
حالا مثل اینکه مال مخمد داره و میگه به خاطر همینهکه دنده 5 مال من کم میاره و مال اون نه
اگه فرصت شد یه عکس از کاربراتورت بزار
بعدش اینکه مال منم شتاب دهنده نداره ولی اصلا کم نمیاره قبلنا کم میاورد که با بازسازی سیستم برق رسانی موتور حل شد البته نه فقط تو دنده 5 ، کلا گاهی کم میاورد اما الان به هیچ وجه ، ینی تا هر دنده ای گاز بدم میره پسمربوز به شتاب دهنده نیست و دنبال یه عیب دیگه مخصوصا هواکش و تنطیم کاربرات باش
منتظر فیلم هم هستیم:)
موفق باشی
- - - Updated - - -
ممنون داداش
اگه فرصت شد یه عکس از کاربراتورت بزار
بعدش اینکه مال منم شتاب دهنده نداره ولی اصلا کم نمیاره قبلنا کم میاورد که با بازسازی سیستم برق رسانی موتور حل شد البته نه فقط تو دنده 5 ، کلا گاهی کم میاورد اما الان به هیچ وجه ، ینی تا هر دنده ای گاز بدم میره پسمربوز به شتاب دهنده نیست و دنبال یه عیب دیگه مخصوصا هواکش و تنطیم کاربرات باش
منتظر فیلم هم هستیم:)
موفق باشی
Alireza.BMW
23-03-1393, 10:02 بعد از ظهر
قراره مگلی منم تو درگشون باشه...ببینیم گربه وحشیمون چکار میکنه:29:
foadnnsj
23-03-1393, 10:33 بعد از ظهر
البته مگلی پرشتاب تر خواهد بود اما اگه انجین سوزوکیه رو شاسی مگلی بود پرواز میکرد
mili_007
29-03-1393, 02:06 بعد از ظهر
سلام. آخرین عکسا از موتور من که امروز فروخته شد. قراره ریس بشه و دیگه از نزدیک هم نمیتونم بشناسمش.یادش بخیر4250942508
parham66
02-04-1393, 12:54 بعد از ظهر
لاستیک پهن تر از 130 هم بهش میخوره؟مثلا سایز 150 میشه بهش خوروند؟
باچشم که نگاه میکنم فک میکنم لاستیک بزرگتراز سایز140 به زنچیر گیر میکنه
راهی هست که زنچیر و یکم فاصله که بشه لاستیک پهنترانداخت؟
مثلا یک مهره پشت خورشیدی جلو وعقب بندازم.این کار شدنی هست اصلا؟
amirkhafan68
02-04-1393, 01:52 بعد از ظهر
لاستیک پهن تر از 130 هم بهش میخوره؟مثلا سایز 150 میشه بهش خوروند؟
باچشم که نگاه میکنم فک میکنم لاستیک بزرگتراز سایز140 به زنچیر گیر میکنه
راهی هست که زنچیر و یکم فاصله که بشه لاستیک پهنترانداخت؟
مثلا یک مهره پشت خورشیدی جلو وعقب بندازم.این کار شدنی هست اصلا؟
آره داداش 150 میخوره
جلوشم تا 120 خوروندیم
Alireza.BMW
02-04-1393, 05:43 بعد از ظهر
آره داداش 150 میخوره
جلوشم تا 120 خوروندیم
امیر برا آواتار یه عکس با کیفیتو ناز از سالارو خودت بذار تو این که معلوم نیست چیزی؟ من میخام یه عکس بگیرم حالا میذارمش ببین حالشسو ببر
foadnnsj
04-04-1393, 09:17 بعد از ظهر
سلام. آخرین عکسا از موتور من که امروز فروخته شد. قراره ریس بشه و دیگه از نزدیک هم نمیتونم بشناسمش.یادش بخیر
حیف نیست اینو ریس کنی؟؟؟:(
اون کیلومتر شمارو از کجا اوردیییییی؟؟؟؟ چند؟؟؟؟؟؟؟
parham66
06-04-1393, 10:19 قبل از ظهر
فاصله زنجیر با لاستیک خیلی کمه،فک نمیکنم 3سانت باشه،
لاستیکش130 هست الان،چطوری 150 بندازم روش که به زنجیر گیرنکنه
amirkhafan68
06-04-1393, 06:06 بعد از ظهر
اینم رخش ما و الاق آقا محمد!!!:vahidrk:
البته خدایی جفتشون شفا پیدا کردن و دیگه علایمی از سرطان درشون دیده نمیشه
foadnnsj
07-04-1393, 12:20 قبل از ظهر
امروز موتورم خیلی بهم حال داد دمش گرم خداییشششنمیتونستم دنده 4 رو پر کنم هی کشش میومد لامصب:)))
- - - Updated - - -
42857
:)))))))))))))
foadnnsj
07-04-1393, 08:24 بعد از ظهر
دیشب که رفتم دور دور
اخر شب که برگشتم یهو دیدم موتور به یه صدای عجیبی افتاد
یکم که دقت کردم دیدم صدای زنجیره که به یه میله ی باریک میخوره ،میله یه واشر روش بود ولی انگار جای یه واشر دیگه کم بود که اون واشر تو دور دور دیشب من از میله افتاده
اول فک کردم چون زنجیر شله میخوره به اون بعد سفت کردنش دیدم مشکل حل نشد
رفتم یه واشر لاستیکی که تو جلو بندی سازی ها گیر میاد به اسم لاستیک قامه پیدا کردم ، انداختم روش صدا قط شد مشکل حل شد والسلام نامه تمام:) تجربه بود:)
foadnnsj
08-04-1393, 12:53 بعد از ظهر
اساتید موتور من چند می ارزه؟ به نظرتون حدودی؟؟؟؟
42898
Alireza.BMW
08-04-1393, 03:18 بعد از ظهر
مدل چنده مدارک چی داره پلاک ملی هست؟
foadnnsj
08-04-1393, 03:22 بعد از ظهر
مدل 82
پلاک
بیمه با تخفیف زیاد
مدارک کامل
گاز خورش که عالیه عالیه عالی
Alireza.BMW
08-04-1393, 03:30 بعد از ظهر
اگه پلاک ملی باشه 3700 تا 4 تومن اگه نباشه کمتر
suzuki249
12-04-1393, 11:06 بعد از ظهر
سلام به همه ی دوستان،موسوی هستم"موتور ریس پایتخت "،اول عذر خواهی بابت دیرکرد ساخت موتورمون که یک" درگیر اسم شرکت بودیم که به دلایل ثبتی از موتور ریس پایتخت به موتور هایپر تغییر نام یافت،دوم اینکه در حال جذب نیرو بودیم و هستیم،
کاری که عکسشو براتون میزارم هنوز مراحل ساختش به پایان نرسیده ولی درصد بالایی از طرح اجرا شده
این موتور به جرات میگم زیباترین موتور استریت فایتر پلاک ملی در ایران میباشد و حتی از z250 هم زیباتر میباشد...
مشخصات:انجین 300 سی سی صفر،سیم کشی و تمام قطعات و ادوات برقی صفر،باک صفر با طراحی جدید و معرکه،لاستیک ها 100 درصد و گل ریسی پهن،ساخت و به کارگیری دمبی جدید و زیبای جدید که خیلی زمان برد تا ساخته بشود،گلگیر عقب،کیلومتر متفاوت و جدید،چراغ و کلگی چراغ زیبا و طرح BKING،رنگ پاشیده شده روی موتور رنگ کامپیوتری فوقالعاده زیبا،و ا لحاظ سواری و شتاب و سرعت هم واقعا نسبت به تک سیلندر بودنش و وزنش عالی شده،لرزشش هم خیلی کم شده است،دلیلش هم صفر بودن انجین و اضافه کردن دسته موتور برای جلوگیری از لرزش.
ساخت موتور که به اتمام برسد عکس های بیشتری براتون قرار میدم،
در ضمن من دیدم هر از چند گاهی اسم قدیم ما موتور ریس پایتحت اورده میشد ،دوستان عزیزی سریع اسم اقای علی بالاخانی بزرگ رو میوردن،در صورتی که ایشون فقط با ما همکاری میکرد که ما هم اکنون با ایشون کار نمیکنیم .....
موتور هایپر بعد از تغییر تحولات نفراتی و شرکتی و با نیرو های جدید از موتور جدید ساخته شده خود رونمایی میکند....به محض تکمیل شدن این موتور عکس های بیشتری براتون قرار میدم.
منتظر کارهای بعدی ما باشید
بدرود...
43111
afshinfarhadi
13-04-1393, 04:39 بعد از ظهر
43177موتور سالم پلاك ملي بيمه يك سال فروش 09354279032
ali balakhani
15-04-1393, 02:40 بعد از ظهر
با عرض سلام خدمت دوستان موتور سوار و موتور دوست
لازم دیدم اطلاعیه ای را خدمت دوستانم اعلام کنم سایت موتور ریس پایتخت در سال گذشته برای تبلیغات وفروش موتور سیکلتهای طراحی وساخته شده اینجانب به راه افتاد واقای موسوی فقط فروش این موتوها را عهدار بوده اند وایشان برای کارگاه ما فعالیت میکرده اند نه اینجانب برای ایشان وتمامی کارها از رنگ وطراحی وساخت موتورهایی که با نام موتور ریس پایتخت معرفی میشد کار این جانب بوده واقای موسوی سهمی در این باره نداشته اند . . بالاخانی
amirkhafan68
15-04-1393, 04:12 بعد از ظهر
با عرض سلام خدمت دوستان موتور سوار و موتور دوست
لازم دیدم اطلاعیه ای را خدمت دوستانم اعلام کنم سایت موتور ریس پایتخت در سال گذشته برای تبلیغات وفروش موتور سیکلتهای طراحی وساخته شده اینجانب به راه افتاد واقای موسوی فقط فروش این موتوها را عهدار بوده اند وایشان برای کارگاه ما فعالیت میکرده اند نه اینجانب برای ایشان وتمامی کارها از رنگ وطراحی وساخت موتورهایی که با نام موتور ریس پایتخت معرفی میشد کار این جانب بوده واقای موسوی سهمی در این باره نداشته اند . . بالاخانی
خوب آقای بالاخانی الان شما فعالیت میکنید؟
یعنی موتور دارید؟
پس آقای موسوی جاش هست یه توضیحی بیانو بدن ببینیم ماجرا از چه قراره
suzuki249
16-04-1393, 12:52 قبل از ظهر
پاسخ بالا ناقص بود و نتونستم حذف کنم لطفا مدیریت حذفش کنه...
سلام،اقای بالاخانی کم لطفی میکنند، درست میگن.
کارم رو با ایشون و برای ایشون شروع کردم ولی بنده گشترشش دادم و کار رو با ثبت کردن شرکت و گرفتن دفتر شروع به برند سازی موتور ریس پایتخت کردم، به طوری که موتور های روز بازار رو با صحبت هایی که با مدیران فروش انها داشتم و کانال هایی که زدم خیلی پایین تر از بازار به فروش میرسوندم،ولی خب گمرکی ها زیرابم رو زدن به طوری که خود اقای عبداللهی باهام تماس گرفتن و گفتن داری بازار موتور رو خراب میکنی و کلی داستان های دیگه،موتور ریس پایتخت برند برتری شد نه فقط برای اینکه امیکو میفروخت برای اینکه پالس ،اپاچی،نینجا،هیوسانگ رو در یک مقطعی به نام عید تا عید پایین تر قیمت بازار میفروخت، خدمات،اولین شرکتی که تعمیرکار و کارشناس موتورسیکلت اعزام میکرد با نازل ترین قیمت،فروش کلاه و اگزوز و لوازم قهرمانی و تحویل درب منزل،گرفتن نمایندگی در 3 شهر خوزستان اقای یارمندی،شیراز اقای توفیقی و همدان اقای قرایی،این اشخاص نمایندگی شرکت بنده شدند نه به خاطر امیکو 250،که یدونه هم نخریدن از همین امیکو ها،بلکه فقط و فقط برای ساپورت لوازم موتور های هیوسانگ و مگلی و موتورهای 125 سی سی و...که اینها هیچ ارتباطی به امیکو 250 نداشت، در حال حاضر هم به لطف خدا، خودم کارگاه گرفتم و شروع به تولید و تیونینگ موتورهای نه فقط امیکو که هیوسانگ و پالس و آپاچی هم با برند جدید موتور هایپر میکنیم،
همینجا هم جا داره اعلام کنم بنده شاگرد علی اقای بالاخانی بودم و و هستم،و پیش ایشون اموزش دیدم،ولی یه سری طرح توو ذهنم بود و در حال حاضر با تغییر نام دادن شرکت به "موتور هایپر" در صدد به ثمر رسوندن انها هستم...
اینم اخرین کاری که زدیم با طراحی رپسول و انجین 300 سی سی صفر...
واقعا از لحاظ ظاهر که بدون نقص هست و از لحاظ موتور و سواری هم باورتون نمیشه که این همون امیکو ،بازم خدمت دوستان عرض میکنم ما تمام لوازم ظاهری و فنی موتور رو صفر میکنیم،
اینم تولیدی دیگر از موتور هایپر
اینم به جرات میگم یکی از زیباترین موتور های پلاک ملی در کل کشور میباشد...
سید سبحان موسوی،
43325
43326
suzuki249
16-04-1393, 01:55 قبل از ظهر
این هم دو تولید اولیه موتور هایپر در کنار هم،همانطور که عرض کردم کار موتور استریت فایتر ابی هنوز تموم نشده
43332
43333
dariush
16-04-1393, 05:42 بعد از ظهر
جناب نمایندگی شیراز ادرسش کجاست ؟
و از این امیکو ها هم میفروشن؟
سوپربایک
17-04-1393, 01:10 قبل از ظهر
نملیندگی همدان کجاست؟بی زحمت ادرس بدید
Sooli
17-04-1393, 03:39 قبل از ظهر
آقای موسوی شما موتور های دیگه مثل هیوسانگ رو این طرح رپسول رو روش میزنین؟
هزینش چه قدر میشه؟
suzuki249
17-04-1393, 08:46 قبل از ظهر
خدمننون عرض کردم نمایندگی هام امیکو تاحالا نگرفتن با دیدن این طرح ها تازه قرار سفارش بدن،
اقای توفیقی فارس،خ فخر اباد دفترش هست،نمایندگی انحصاری هست،اقای سلیمانی شهر های اطراف همذان هست و نمایندگی انحصاری نیست،
اقای یارمندی هم خوزستان شهرک نیرو هوایی،در ضمن نمایندگی کرمانشاه هم،اقای نوروزی مراحل انتهایی خودشو طی میکند برای اخذ نمایندگی موتور هایپر
بله انجام میدیم،
ما پروژه تیونینگ هیوسانگی که در نظر گرفتیم تبدیل هیوسانگ به ktm rc 1200 هست،از لحاظ ظاهر،از لحاظ انجین هم یه راه هایی برای تقویتش هست که هنوز قطعی نشده....
در ضمن هرکسی موتور امیکو 250 صفر و خشک حتی تنه هم صفر خواست هست،
سندش هم شرکتی آمیکو هست مدلش هم 1393 ذکر شده،ولی پلاک کردنش به عهده خودتون هست،چون برگه مزایده نداره دیگه،فقط یه سند شرکت امیکو که مدل و ساخت موتور 1393 ذکر میشه،
فروش هم فقط توسط موتور هایپر میباشد.
mohamad akhawan
17-04-1393, 09:05 قبل از ظهر
من سه سال پیش این طراحی رو از اقای بالاخانی خریداری کردم زمنن موتوری که ایشون طراحی کرده بودن اگزوزش زیر زین بود شما تازه اینکارو انجام دادید؟
واینجانب دو سال با این طراحی سواری کردم .
حالا قیمت شما برای این موتورا چنده اگه بشه دوباره میخام یکی بگیرم
دوستان بنظر شما دلیل پایین بودن مودلش ارزش خرید دا ره یا موتور بروز بگیرم
چون خودم داشت تمام زیرو بم این موتورو میدونم وچون اقای بالاخانی جمع کرده بود زیاد ازای نداشت خوب سواری میداد
ممنون
mohamad akhawan
17-04-1393, 01:24 بعد از ظهر
سلام خدمت دوستان
دوستان برای دیدن عکس موتورهای اسپرت شده امیکو ۲۵۰ به صفحه ۳ برید عکس موتور رپسولی که طراحی شده رو من سه سال پیش خریده بودم ا ز اقای بالاخانی موتور خوبی بود موتورهای دیگه هم طراحی ایشونه
foadnnsj
20-04-1393, 12:51 قبل از ظهر
دوستان من رو سوزوکیم اگزوز بستم
اگزوز ماشین هست
خیلی شتاب دنده دو و سه بالا رفته باور نکردنیههههههه
واسه جزییات بیشتر به تاپیکش برید
amir74
20-04-1393, 12:50 بعد از ظهر
اقاي موسوي باك براي فروش داريد؟
foadnnsj
20-04-1393, 03:14 بعد از ظهر
اقا تاپیک تعویض اگزوز رو حذف کردن
همینجا سوالی در موردش بود در خدمتم
توضیحات:
اگزوز مال ماشینه و از لوکس اسپورت فروشی خریدم
خودم نصبش کردم خیلی ساده با یک بست فلزی و یکم جوش کاری کاملا ثابتش کردم
صدا عالیه به نظر خودم ولی یکم زیادی بلنده ولی خوبه زمینو میلرزونه:)
شتاب دنده 2 و 3 خیلی خیلی بهتر شده و موتور نفسش واقعا باز شده واقعا باور نکردنیه حتما امتحان کنید البته باید صدای زیادشش رو هم قبول کنین
قیافه ی اگزوز هم رو موتور خیلی جالب و خوش رخه
سوالی بود در خدمتم
43550 43551
farzin
20-04-1393, 07:38 بعد از ظهر
Mr.foadnnsj
داداش اگه امکانش هست یه کلیپ صوتی یا تصویری هر جور برات مقدور هست از صدای اگزوز بزار ، ( توی حرکت دنده سنگین کردن و درجا تک گاز دادن )
suzuki249
20-04-1393, 07:53 بعد از ظهر
اقاي موسوي باك براي فروش داريد؟
باک دادیم برامون قالب بگیرن،و تا 10 روز اینده حاضر میشه دوست عزیز
عرفان250
25-04-1393, 08:00 بعد از ظهر
اقا انجین جدا میفروشید؟قیمت؟
abdulsamad
26-04-1393, 07:16 قبل از ظهر
با سلام من یه دونه از این موتورها رو گیر اوردم 2500 از نزدیک ندیدم ولی میگه کاملا سالمه و ظاهرشم نو نو پلاک سند و بیمه هم داره میخواستم بدونم ارزش خرید رو داره یعنی کسایی که دارن راضین
عاشق هیبتش شدم
foadnnsj
31-04-1393, 12:28 قبل از ظهر
Mr.foadnnsj
داداش اگه امکانش هست یه کلیپ صوتی یا تصویری هر جور برات مقدور هست از صدای اگزوز بزار ، ( توی حرکت دنده سنگین کردن و درجا تک گاز دادن )
سلام ببخشید من چنروزی نت نداشتم چشم فردا سعی میکنم حتما اینکارو بکنم ولی یکم مشکل کاربراتور دارم فعلا اما در کل چشم
میخواستم از اساتید بپرسم که ایا این اگزوز برای موتور ضرری نداره؟؟چون واقعا موتور خیلی وحشی شده!
راستی بنظرتون ازین فیلتر مخروطی هاکه رو ماشین میبندن ببندم رو موتور جواب میده؟؟؟نظرتون چیه؟؟ کلا جعبه ی فیلتر هوا رو بردارم و بجاش یدونه ازون مخروزی ها بزارم؟؟؟
- - - Updated - - -
با سلام من یه دونه از این موتورها رو گیر اوردم 2500 از نزدیک ندیدم ولی میگه کاملا سالمه و ظاهرشم نو نو پلاک سند و بیمه هم داره میخواستم بدونم ارزش خرید رو داره یعنی کسایی که دارن راضین
عاشق هیبتش شدم
اگه واقعا سالمه ارزش داره و من که 3ساله دارمش واقعا راضیم ولی باید یه کم دس به آچار باشی ولی می ارزه من دوسش دارم
عرفان250
31-04-1393, 02:10 قبل از ظهر
دوستان کسی انجین این موتورو سراغ داره؟ یا جایی میدونید بفروشن؟
foadnnsj
31-04-1393, 02:26 قبل از ظهر
فک کنم یه نفر داشت
نو صفحات قبل بگرد
vadood
31-04-1393, 03:53 قبل از ظهر
سلام.یه نفر میفروشه. آقای سبحان موسوی. 09122950409و09306687174و47629988 آدرس:تهران- میدان صادقیه- برج بزرگ گلدیس طبقه 7 واحد 721
foadnnsj
31-04-1393, 09:02 قبل از ظهر
سلام.یه نفر میفروشه. آقای سبحان موسوی. 09122950409و09306687174و47629988 آدرس:تهران- میدان صادقیه- برج بزرگ گلدیس طبقه 7 واحد 721
دقیقا همون انجین هست؟؟؟
- - - Updated - - -
بچه ها کسی دیسک عقب واسه فروش ندارهههههههههههههههه؟؟؟:(
amirkhafan68
31-04-1393, 02:20 بعد از ظهر
دقیقا همون انجین هست؟؟؟
- - - Updated - - -
بچه ها کسی دیسک عقب واسه فروش ندارهههههههههههههههه؟؟؟:(
سلام داداش
آقای الیاسی داره
اگه اونم نداشت بگو استوکش پیدا میشه
اگه بازم حال نکردی مال موتور های دیگه میتونی بهش بخورونی
چیز زیاد خاصی نیست
foadnnsj
31-04-1393, 02:29 بعد از ظهر
مثلا مال چه موتوری میخوره؟؟؟ حدود قیمت؟؟؟ممنون
- - - Updated - - -
هرچه ارزونتر تموم شه برام بهتره
- - - Updated - - -
راستی
رو موتورم چون ساساتش گیر نمیاد مجبور شدم ساسات بدم بابام براش بتراشه(تراشکاره) ولی موتور از وقتی ساسات رو بستم یه روز خوب کار میکنه تقریبا یه دفه میبینی یهویی کارکردش بد میشه طوری که کلاچ رو ول میکنی تو دنده همینجوری میری و گاز نمیدی خیلی نا منظم کار میکنه گاها هم گازو ول میدی باز هی تا دو سه ثانیه گاز میخوره خلاصه کلا انگار کاربراتور بهم ریخته حالا سوال اینکه ایا ساسات رو دسکاری کنم؟؟؟ یا با دسکاری پیچ هوا حل شدنیه؟؟؟ کلا تجربه ای داشتین اگه بگین!اینم بگم که واسه گاز دادن و تو دور بالا تا بگی خوبه و گاز میخوره و کم نمیاره دود هم نمیکنه
hamiltoon
31-04-1393, 04:37 بعد از ظهر
- - - Updated - - -
بچه ها کسی دیسک عقب واسه فروش ندارهههههههههههههههه؟؟؟:([/QUOTE]سلام دوستان .اول میخوام بگم که ماه روزه تون قبول اون هایی که نتونستن بگیرن هم ان شا الله بگیرن. دیسکش 25 چوب اب میخوره مشهد هست.دوم مال پالس بهش می خو ره یکم تو قطر بزرگه که می دی تراشکار سایزش میکنه
- - - Updated - - -
راستی من رخشمو که اقای عقیلی عکش رو زحمت کشدین تو تاپیک عکس موتور اعضا اپ کردن رو جمعه میفروشم 3500 یعنی رفت .انشا الله موتور بعدیم که امیکو هست دوباره. عکش رو میزارم براتون تا 2 سه ماه اینده
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
تو مشهد هست بیا برات بگیرم
foadnnsj
31-04-1393, 09:26 بعد از ظهر
- - - Updated - - -
بچه ها کسی دیسک عقب واسه فروش ندارهههههههههههههههه؟؟؟:(س لام دوستان .اول میخوام بگم که ماه روزه تون قبول اون هایی که نتونستن بگیرن هم ان شا الله بگیرن. دیسکش 25 چوب اب میخوره مشهد هست.دوم مال پالس بهش می خو ره یکم تو قطر بزرگه که می دی تراشکار سایزش میکنه
- - - Updated - - -
راستی من رخشمو که اقای عقیلی عکش رو زحمت کشدین تو تاپیک عکس موتور اعضا اپ کردن رو جمعه میفروشم 3500 یعنی رفت .انشا الله موتور بعدیم که امیکو هست دوباره. عکش رو میزارم براتون تا 2 سه ماه اینده
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
تو مشهد هست بیا برات بگیرم[/QUOTE]
دیسک پالس چنده؟؟؟بابام تراشکاره
foadnnsj
01-05-1393, 12:45 بعد از ظهر
بچه ها توروخدا لوازم کاربرات این موتور رو کی داره یا کی میتونه گیر بیاره خیلی فوری و ضروری؟؟؟؟هرکی داره زووود بگه
وسایل منظورم همون سوزن و پیستون بالای سوزن و لاستیک دیافراگم و ژیگلور دیگه خودتون بهتر میدونین!
ali balakhani
01-05-1393, 01:26 بعد از ظهر
سلام
اگه تهران هستی یا کسیرو بفرس من دارم برات بفرسته من کلی طی سالیان که این موتورارو تعمیر میکردم کلی کاربراتور اوراق کردم یه چیزایی از شون نگه داشتم هرچیرو که داشته باشم مجانی تقدیم میکنم فقط تماس بگیر ببینم چی میخای ومن چی دارم ٠٩٣٩٨٣٠٠١٠۵
اینم عکس کار جدیدمونه روی پالس انجام میدیم44242 علی بالاخانی
- - - Updated - - -
44244
foadnnsj
01-05-1393, 01:38 بعد از ظهر
سلام
اگه تهران هستی یا کسیرو بفرس من دارم برات بفرسته من کلی طی سالیان که این موتورارو تعمیر میکردم کلی کاربراتور اوراق کردم یه چیزایی از شون نگه داشتم هرچیرو که داشته باشم مجانی تقدیم میکنم فقط تماس بگیر ببینم چی میخای ومن چی دارم ٠٩٣٩٨٣٠٠١٠۵
اینم عکس کار جدیدمونه روی پالس انجام میدیم44242 علی بالاخانی
- - - Updated - - -
44244
سلام اقای بالاخانی خیلی ممنون شما لطف دارین واقعا
گوشیم الان پیشم نیست اما باهاتون تماس میگیرم حتما
همون لاستیک دیافراگم سوزن و پیستونی که سوزن روشه میخوام در کل هرچه کاملتر بهتر خیلی ممنون
قیمت شناور توباکی و کیلومتر شمار و فلاپهای عقب اگه دارین پنده ممنون
مخلصیم
- - - Updated - - -
راستی کسی رو تو تهران ندارم
خودمم که سربازم
شما یه قیمتی بالاخره براش بزارین اینجوری که نمیشه:) +هزینه ی ارسالش باز اگه نشد یجوری میام خدمتتون
ادرس هم اگه لطف کنین ممنون
ali balakhani
02-05-1393, 12:13 قبل از ظهر
سلام
بنده لوازم کاربراتی که دارم براتون جمع وجور میکنم ولی در مورد لوازم دیگه که میخواستید من ندارم ولی سراغ دارم انشا ا... اگه اومدید تهران کمکتان میکنم قیمت دمبی فایبر گلاس ٨٠هزار تومان ولی فابریکیش هم اومده ١٢٠هزار تومان وسنسور تو باکو قیمت ندارم ثابق٢۵,هزار تومان بود کیلومتر بنا به مدلشقیمتهای مختلفی داره من سرم شلوغه این روزها وگرنه حتما براتون میفرستادم
- - - Updated - - -
سلام
بنده لوازم کاربراتی که دارم براتون جمع وجور میکنم ولی در مورد لوازم دیگه که میخواستید من ندارم ولی سراغ دارم انشا ا... اگه اومدید تهران کمکتان میکنم قیمت دمبی فایبر گلاس ٨٠هزار تومان ولی فابریکیش هم اومده ١٢٠هزار تومان وسنسور تو باکو قیمت ندارم ثابق٢۵,هزار تومان بود کیلومتر بنا به مدلشقیمتهای مختلفی داره من سرم شلوغه این روزها وگرنه حتما براتون میفرستادم
- - - Updated - - -
سلام
ali balakhani
05-05-1393, 03:00 قبل از ظهر
سلام
اینم عکس کار جدیدمونه سبز سوزوکیه .مشکیه پالسه44372
از این به بعد روی پالس هم فلاپ میکشیم
زیبایی کارها حاصل دسترنج و پشتکار وتشویق شما دوستان میباشد
علی بالاخانی
suzuki249
07-05-1393, 11:11 قبل از ظهر
سلام خدمت دوستان عزیز،با عرض تبریک عید سعید فطر به شما عزیزان.
این تولید جدید ما میباشد که البته زینش هنوز اماده نشده ....
،فقط شاسی این موتور کارکرده میباشد
بقیه قطعات و ادوات صفرکیلومتر میباشد...
بدرود...
"سبحان موسوی"
44489 44490
foadnnsj
09-05-1393, 01:54 بعد از ظهر
سلام
- - - Updated - - -
سلام
- - - Updated - - -
سلام
خیلی لطف دارین من چون سربازم دیر به دیر جواب میدم ببخشید انشاا... بشه بیام تهران آدرستونو اگه میشه برام پ خ کنین ممنون :)
farzin
09-05-1393, 09:57 بعد از ظهر
سلام خدمت دوستان عزیز،با عرض تبریک عید سعید فطر به شما عزیزان.
این تولید جدید ما میباشد که البته زینش هنوز اماده نشده ....
،فقط شاسی این موتور کارکرده میباشد
بقیه قطعات و ادوات صفرکیلومتر میباشد...
بدرود...
"سبحان موسوی"
44489 44490
ضعف مشهود توی این موتور چراغاشن یه طرح دیگه بزنید و یک تیکه باشن بنظرم نمود بهتری میکنه
موتور سوزوکی هست ، استیکرا رپسول هوندا چراغ جلو این شکلی چیزی یه ذره خیلی کم شبیه مال R1 هست ... فک کنم همون gsx کار بشه روش شخصیت بهتری بخودش میگیره
foadnnsj
09-05-1393, 11:17 بعد از ظهر
سلام
تغیر جدیدی که رو موتورم دادم
کلا هواکش رو برداشتم و فیلتر مخروطی گزاشتم
جنس فیلتره زیاد خوب نیست .خارجیش گرون بود نخریدم !
فعلا تغیر چندانی حس نمیکنم
کاربراتور باید تنظیم بشه
نظر یادتون نره
- - - Updated - - -
اینم صفحه پشت کیلومترم که پارسال کاملا خودم طراحیش کردم (فقط صفحه ش)
suzuki249
10-05-1393, 12:20 قبل از ظهر
ضعف مشهود توی این موتور چراغاشن یه طرح دیگه بزنید و یک تیکه باشن بنظرم نمود بهتری میکنه
موتور سوزوکی هست ، استیکرا رپسول هوندا چراغ جلو این شکلی چیزی یه ذره خیلی کم شبیه مال R1 هست ... فک کنم همون gsx کار بشه روش شخصیت بهتری بخودش میگیره
کلگی کار شده روی موتور از طرح اپریلیا گرفته شده و چراغ ها هم طرح r1 2008 ،فلاپای بغل هم سی بی ار 600 2014،
چراغ های کار شده روی موتورو اگه تشریف بیارید از نزدیک ببینید نظرتون درصد زیادی تغییر میکنه و توو عکس زیاد جالب نیوفتاده ولی در کل اگر چراغ ها طرح سی بی ار و جی اس ایکس باشه زیباتر هست..
طرح های هوندا و یا سوزوکی و یا رنگ بندی روی فلاپ ها توسط خود مشتریان انتخاب شده و کاملا سفارشی میباشد،به طور مثال طرح سفارشی بعدی cbr600 2014 hrc میباشد و طرح بعدش که سفارش داده شده gsx 1000 مشکی زرد هست،
foadnnsj
10-05-1393, 12:26 قبل از ظهر
مشکی زرد حتما زیبا میشه!
کاربراتور برای فروش ندارین؟
foadnnsj
10-05-1393, 11:25 بعد از ظهر
dariush
10-05-1393, 11:56 بعد از ظهر
جناب موسوی قیمت موتور که کاملا قطعاتش صفر باشن چقدر در میاد ؟
suzuki249
11-05-1393, 09:42 قبل از ظهر
مشکی زرد حتما زیبا میشه!
کاربراتور برای فروش ندارین؟
کاربراتور صفر ژاپنی 315 هزار
- - - Updated - - -
جناب موسوی قیمت موتور که کاملا قطعاتش صفر باشن چقدر در میاد ؟
یه مدل صفر هست که به غیر از انجین و قطعت کامل، شاسی هم صفر هست و توو سند سال تولید 1393 ذکر میشه،ولی برگه مزایده نداره و فقط سند کمپانی آمیکو و برگه فروش شرکت موتور هایپرو داره و پلاکش با خودتون هست.
یه مدل هم با انجین 300 سی سی صفر و به غیر از شاسی همه ی قطعات و لوازم صفر میباشد و دارای گارانتی 60 روزه میباشد...
یه مدل هم با انجین 250 صفر و همانند موتور ذکر شده قبلی تمام لوازم به غیر از شاسی صفر میباشد و دارای گارانتی 60 روزه میباشد...
بابت قیمت ها هم باید تماس بگیرید...
farzin
11-05-1393, 03:57 بعد از ظهر
mr.foadnnsj
استفاده از فیلتر هوای اسپرت برای این هست که از 360 درجه اطرافش هوا رو میمکه و بصورت مخروطی میره توی انجین و از مزایاش هست شما با قرار دادن اون زیر زین اگه از اطراف آزاد نباشه برای مکش هوا ، هیچ تفاوتی ایجاد نمیشه ...
ghool
14-05-1393, 02:43 قبل از ظهر
سلام به بچه های سایت
تقریبا 2ماه پیش یه دونه امیکو250 ترکیده خریدم دوماهه روش کار کردم کلا ریختم پایین و جمش کردم خیلی خوشکل شده گفتم عکساشو بزارم دوستان هم ببینند دست رنجمون رو!!!
44804
448054480644807448084480944810
معمار
14-05-1393, 09:49 قبل از ظهر
ضمن عرض خوش امد گویی به شما ghool عزیز
و تبریک و تحسین کار شما
چند تا سوال دارم :
مدل موتور شما چنده ؟
چه قدر خریدید ؟
و چه قدر خرج کردید ؟
و چه قدر براتون تموم شده ؟
- - - Updated - - -
و کاربر hamiltoon هم ایشون از امیکو باز های سایت هستن و چندین امیکو و بازسازی کردن
میتونید با ایشون در ارتباط باشید
m_2k2
14-05-1393, 03:31 بعد از ظهر
سلام به همه ی دوستااان...
دوست عزیز خسته نباشید موتور قشنگی جمع کردین...
اگه تونستی یه کلیپ از صدای اگزوز موتور بزار برامون...
و اون برچسب zx رو هم بردارید فک کنم خیلی بهتره...
موفق باشید...
ghool
14-05-1393, 03:54 بعد از ظهر
با سلام خدمت storm عزیز ، بابت راهنماییتون ممنون لطف دارین
مدل موتور 83
1/800 خرجش کردم که با هزینه بیمه شده2تومن (بیشترین هزینه مربوط به بازسازی باک و خرید فلاپ و رنگش که سفید صدفیه azera شده 470تومن وهزینه لاستیک)
- - - Updated - - -
ممنون دوست عزیز
اون برچسب zx ! همین جوری زدم برای اینکه رو فلاپ خالی نباشه!
حتما عوضش میکنم
suzuki249
14-05-1393, 07:14 بعد از ظهر
سلام،این هم موتور جدیدمون که کارش تموم شد...
به جرات میتونم بگم این موتور هم ببینید و هم سوار بشید امکان نداره باور کنید امیکو سرطان هست.
البته مهمترین دلیلش انجین صفر و جوش دادن دسته موتور های جدید هست...
بدرود
"سبحان موسوی"
44856 44857
alikk
15-05-1393, 06:08 بعد از ظهر
سلام انجین صفر یا در حد امیکو پیدا میشه؟ قیمتش؟ ممنون
foadnnsj
16-05-1393, 04:43 بعد از ظهر
mr.foadnnsj
استفاده از فیلتر هوای اسپرت برای این هست که از 360 درجه اطرافش هوا رو میمکه و بصورت مخروطی میره توی انجین و از مزایاش هست شما با قرار دادن اون زیر زین اگه از اطراف آزاد نباشه برای مکش هوا ، هیچ تفاوتی ایجاد نمیشه ...
ممنون بابت نظر دقیقا همین بحث هست که هواکش این موتورا فقط یه دهانه ی کوچیک داره که اونم میره زیر زین و خیلی خفه هست ولی این از اطراف بازه و ازاده و هوا میکشه
من کلا محفظه ی هواکش رو برداشتم
ممنون
- - - Updated - - -
و در مورد اون صدای اگزئز که آپلود کردم کلا فراموشش کنید چون با گوشی فیلم گرفتم صدا اصلا صدای واقعی اگزوز نیست
- - - Updated - - -
[QUOTE=ghool;250918]سلام به بچه های سایت
تقریبا 2ماه پیش یه دونه امیکو250 ترکیده خریدم دوماهه روش کار کردم کلا ریختم پایین و جمش کردم خیلی خوشکل شده گفتم عکساشو بزارم دوستان هم ببینند دست رنجمون رو!!!
/QUOTE]
دادا دمت گرم خوشگله واقعا فقط میخواستم بدونم اون گوشواره های جلو رو که راهنماها روش وصله چند گرفتی ممنون
اون برچسب رو باکت که نقره ایه ... مشکی هم داشت؟؟؟
...........
ghool
17-05-1393, 12:49 قبل از ظهر
سلام به دوست عزیز foadnnsj ([Only registered and activated users can see links])
گوشواره های جلو برای پالس که بهش خروندن (از قبل روی موتور بوده)
اون برچسب هم با ارم سوزوکی فقط همون رنگ داشت( تو گمرک)البته نقره ای نیست مثلا طرح کربنه!!!
ghool
17-05-1393, 02:54 قبل از ظهر
بابت فیلتر هوا که دوست عزیزم فیلتر اسپرت ماشین انداخته...
بهتره که یه فن دور بالا (برای کارت گرافیک یا پاور کیس)بندازی داخل هواکش وپشت کاربرات
من خوددم انداختم رو شتاب موتور تاثیر خوبی داره !راستی حتما اون شیلنگ خروجی بخار روغن موتور رو از هواکش جداکنید!!!!
- - - Updated - - -
سلام انجین صفر یا در حد امیکو پیدا میشه؟ قیمتش؟ ممنون
با سلام
اقای الیاسی تو گمرک انجین خشک داره
250cc 1/800
300cc 2/100
amir74
17-05-1393, 10:41 قبل از ظهر
فیلتر روغن چه وسیله ای به این موتور می خوره؟
vadood
17-05-1393, 11:49 قبل از ظهر
سلام دوستان. فیلتر روغن دایچی و پیشرو 250 میخوره. آقا ghool سیلندر و سر سیلندرشو جداگانه میفروشن?
ghool
17-05-1393, 01:12 بعد از ظهر
سلام به اقاvadood ([Only registered and activated users can see links])
سیلندر پیستون رو داره سرسیلندر رو نمیدونم باس از خودش بپرسی
مگه سیلندرت شماره چند برقو خورده که میخای عوض کنی؟سرسیلندر برا چی ؟
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
amir74
17-05-1393, 02:37 بعد از ظهر
یه سوال دیگه هم داشتم
صفحه کلاج چه موتورایی بهش می خوره؟
vadood
17-05-1393, 03:52 بعد از ظهر
آقا ghool میخواستم بدونم میصرفه موتور رو 300 سی سی کنم. سیلندر و سر سیلندرشو عوض کنی به راحتی تقویت میشه. صفحه کلاج هم دایچی میخوره ولی مال خودش ژاپنیه خوبتره.
farzin
17-05-1393, 04:13 بعد از ظهر
mr.ghool
انجین هایی که نوشتی سوزوکین ؟ چند سیلندر هستن ؟
جواد اگزوز
17-05-1393, 04:18 بعد از ظهر
این موتورا دو سیلنداند؟
fzr 1000
17-05-1393, 08:27 بعد از ظهر
موتورا تک سیلندر هستن،ولی دوتا خروجی داره و روو انجینش سوزوکی هک شده،
300 و حتی 250 صفرش واقعا ارزش خرید داره ولی بگم من یکی از دوستانم 300 این موتورو خرید و در تهران نتونست با فاکتور الیاسی که نمایندگی امیکو تعویض کنه
برد شهرستان و اونا فاکتورو قبول کردن و اونجا واسش انجام دادن و الانم خیلی از موتورش راضیه و حتما ازش با انجین 300 عکس میزارم براتون
ghool
18-05-1393, 01:06 بعد از ظهر
سلام به دوستان
250 زو هروسیلش که بخای داره ولی 300 فقط انجین کامل رو میفروشه
تا اونجایی که من اطلاع دارم برا 300سی سی کردن فقط سیلندر و پیستون باید عوض بشه و سر سیلندر 250 بهش میخوره ولی خودم تا حالا سرسیلندر باز شده 300 رو ندیدم که با 250 مقایسه کنم
من خودم میخاستم 300بندازم ولی تحقیق کردم دیدم بیش از حد داغ میکنه وباید رادیات روغن بندازی و کاربرات حتما باید عوض بشه که فکر نکنم گیر بیاد و انچنان تاثیری هم نداره و به هزینش نمیصرفه!
بعد ها هم اگر پیستونت گشاد کرد دیگه پیستون0.25 گیرنمیاد باس انجین بخری!!!
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
این دوتا کلیپ رو نگاه کنید برای کاربرات وسیلندر 300cc
([Only registered and activated users can see links])
foadnnsj
20-05-1393, 08:06 بعد از ظهر
بابت فیلتر هوا که دوست عزیزم فیلتر اسپرت ماشین انداخته...
بهتره که یه فن دور بالا (برای کارت گرافیک یا پاور کیس)بندازی داخل هواکش وپشت کاربرات
من خوددم انداختم رو شتاب موتور تاثیر خوبی داره !راستی حتما اون شیلنگ خروجی بخار روغن موتور رو از هواکش جداکنید!!!!
300cc 2/100
اون شلنگ رو که دراوردم
ازون فن ها 10 تا دارم
میخوام بزارمش تو این فیلتره تو دهنه ی کاربرات
اخه این فیلتره خیلی نفس رو خوب کرده چون از اطراف کلا هوا میکشه
از طرف دیگه هم چون فیلتر واسه هواکش فابریکش گیر نمیاد اینجا مجبور بودم یه اسفنج بزارم که اصلا خفه شده بود موتور
در نهایت این فیلتر در حد خودش جواب داده ولی فن هم تو فکرشم
ممنون
foadnnsj
21-05-1393, 11:38 قبل از ظهر
خدایا چه گیری کردم من تو این شهر!!!!
کاش تهران بودیم
امروز رفتم لاستیکامو عوض کنم 100 تا مغازه گشتم ، هیچکس چرخ موتور رو باز نمیکرد ببرم اپاراتی!!!
نه این دردسره و انجام نمیدیم و ...
فقط بلدن کار سی جی یابو انجام بدن کلی اعصابم خورد شد آوردم خودم بازش کردم دادم لاستیکارو عوض کردن خودمم بستمش
واقعا این یه مشکل بزرگه کاسب های ایرانیه که من موتورو بردم میگم اقا چرخ رو باز میکنی؟؟؟ میگه این سرطان چیه برو یه سی جی بخر پسر خوب!!!!
آخه به توچههههههههههههههههههههه؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
ghool
21-05-1393, 12:44 بعد از ظهر
[QUOTE=foadnnsj;252103]خدایا چه گیری کردم من تو این شهر!!!!
کاش تهران بودیم
امروز رفتم لاستیکامو عوض کنم 100 تا مغازه گشتم ، هیچکس چرخ موتور رو باز نمیکرد ببرم اپاراتی!!!
نه این دردسره و انجام نمیدیم و ...
فقط بلدن کار سی جی یابو انجام بدن کلی اعصابم خورد شد آوردم خودم بازش کردم دادم لاستیکارو عوض کردن خودمم بستمش
واقعا این یه مشکل بزرگه کاسب های ایرانیه که من موتورو بردم میگم اقا چرخ رو باز میکنی؟؟؟ میگه این سرطان چیه برو یه سی جی بخر پسر خوب!!!!
آخه به توچههههههههههههههههههههه؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/[/QUOT
سلام به دوست عزیز
مشکل از اونجاست که این موتورا مزایده هستند و بیشترشون ترکیده هستند و چون برا مزایده بوده ارزون معامله شده هرکی میبینه البته اگه موتوروبشناسه میگه ای این سرطان چیه خریدی!!!میرفتی cg میخریدی بهتر بود!!!!
درصورتی که اگر این موتورها از اول به صورت ازاد و شخصی فروخته میشد، میشد بهترین موتور و قیمتش هم حداقل 2 برابر الان بود!
راستی دوست عزیز لاستیک چه سایزی و چند خریدی؟
abdulsamad
21-05-1393, 03:38 بعد از ظهر
میگم میشه این موتور رو پلاک ملی کرد اگه مدل 82 باشه؟
اخه طرف میگه رفتم پرسیدم گفتن سیجی رو نه ولی سوزوکی رو چون خودمون دادیم بیرون میشه
من که نفهمیدم چی میگه یعنی فقط نمایندگیش این کار رو میکنه
من زیاد وارد نیستم ممنون میشم کمکم کنید
اگه میشه راهشو بهم بگین
foadnnsj
21-05-1393, 07:13 بعد از ظهر
نه دوست عزیز نمیشه اون کسی هم که اینو گفته نمیدونم برچه اساس گفته ولی قانونی که وضع میشه از بالا بالاها وضع میشه ادست اینا ک نیست که موتور خودشونو پلاک کنن و سی جی رو نکنن!!!
abdulsamad
21-05-1393, 10:58 بعد از ظهر
اعلام زمان تعویض پلاک موتورسیکلت های قدیمی رییس مرکز شماره گذاری و پلاک پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی از تعویض پلاک موتورسیکلت هایی که عدد سمت راست آنها از یک تا 6 ختم می شود، خبرداد و افزود: مالکان این موتورسیکلت ها تا پایان دی ماه فرصت دارند برای دریافت پلاک ملی اقدام کنند. به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس، سرهنگ "محمدرضا غلامی" از ممنوعیت تردد موتورسیکلت هایی که اولین عدد سمت راست پلاک آنها به اعداد یک، دو، سه و چهار، پنج و شش ختم می شود، خبرداد و گفت: مالکان موتورسیکلت های مزبور تا پایان دی ماه امسال فرصت دارند با مراجعه به مراکز تعویض پلاک نسبت به تعویض پلاک موتورسیکلت های خود اقدام کنند.وی از مالکان موتورسیکلت با پلاک قدیمی و موتورسیکلت چهار زمانه زیر ده سال عمر خواست برای تعویض پلاک به مراکز مربوطه مراجعه کنند.رییس مرکز شماره گذاری و پلاک پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا ادامه داد: مالکان موتورسیکلت در تهران می توانند برای تعویض پلاک به مرکز تعوض پلاک سه راه افسریه، کیلومتر 10 خاورشهر، مرکز تعویض پلاک خیابان جشنواره، خیابان اتحاد 5، تعویض پلاک حکیمیه، مرکز تعویض پلاک خیابان آزادی، خیابان زنجان شمالی، تعویض پلاک یادگار امام، مرکز تعویض پلاک میدان آزادی، ابتدای جاده مخصوص، نبش کوی بیمه، مرکز تعویض پلاک اتوبان آزادگان، ضلع شمال میدان جهاد، خیابان نور، تقاطع شکوفه و مرکز تعویض پلاک یافت آباد، بلوار الغدیر، روبروی بیمارستان شهدای یافت آباد مراجعه کنند.به گفته سرهنگ غلامی، همچنین مالکان موتورسیکلت در استان ها نیز می توانند برای دریافت پلاک ملی، به مراکز تعویض پلاک خودرویی و در شهرستانها به دفاتر خدمات خودرویی مراجعه کنند.این مقام مسئول اضافه کرد: مراجعه کنندگان به دفاتر تعویض پلاک باید فیش بانکی به مبلغ 100 هزار ریال به شماره حساب 95888 بانک ملی به نام خزانه داری کل، بیمه شخص ثالث، رسید عدم خلافی، اسناد مالکیت موتورسیکلت و اسناد هویت را به همراه داشته باشند.به گفته رییس مرکز شماره گذاری و پلاک پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا، در کشور حدود 8 میلیون دستگاه موتورسیکلت وجود دارد که از این تعداد فقط چهار صد هزار دستگاه موتورسیکلت پلاک ملی دریافت کرده اند.
اینو توی یه سایتی پیدا کردم یعنی میشه موتور های بالای ده سال که اخرین عدد سمت راستشون از یک تا شش هست پلاک کرد
foadnnsj
21-05-1393, 11:15 بعد از ظهر
گفته که 4زمانه زیر 10 سال داداااااااش!
foadnnsj
22-05-1393, 12:06 بعد از ظهر
بچه ها فنر عقب این موتورو چجوری میشه یکم خوابوند و ارتفاعشو کم کرد؟؟؟
Magma
22-05-1393, 01:40 بعد از ظهر
دوستان من یه انجین 300 خیلی تمیز دارم. هنوز رو کار نرفته ولی روشنش کردم و سالمه. میخوام بدونم پیستون سایز 0.25یا 0.5هست واسه 300یا نه؟
V.rahimi360
26-05-1393, 11:11 قبل از ظهر
سلام! هنوز کارگاه هایی که اینا رو باز سازی یا مزایده میکردن هستند توی قم یا تهران!؟ اگر ادرس یا شماره تماسی دارید ممنون میشم بدید! مرسی! اگرم هم کسی فروشی داره بگه. قیمتشون حدودا چقدره تر و تمیز پلاک ملی؟
V.rahimi360
27-05-1393, 05:43 بعد از ظهر
راستی یدونه تمیزشو یه نفر داره میده 6 و نیم!! قیمتشو خیلی داره بالا میگه درسته؟ قیمت حدودیشو اگر بدید ممنون میشم
Alireza.BMW
27-05-1393, 06:13 بعد از ظهر
دیگه خیلی قیمتو داره بالا میگه یدونه 82 تو سایت گذاشتن برا فروش ببین به کارت میاد لینکشو پیدا نکردم برو تو قسمت بازارچه موتورش تمیزه پلاک ملی هم داره و سند کامله قیمتم گذاشته 3500 با یک تخفیف خوب و سالم بودن موتور میرزه...بهترین حالتش 4تومن بیشتر از اون نمیرزه اونم موتوری که انجینش ژاپنی سرحال و تمام لوازم نو باشه
- - - Updated - - -
پیدا کردم اینم لینکش...
hamiltoon
27-05-1393, 06:45 بعد از ظهر
با سلام به همه دوستان گل امیکو بازا و غیر امیکو بازا .موتور من و مال دوستم فروشیه هرکی خواست با لاین 09151190956 اد کنه عکس ها شو بفرستم قیمت هم بدم زیر قیمت هایی که دارین هم انجین اصلی هم چینی موجود دارم با مدارک کامل :11:
- - - Updated - - -
راستی قطعات هم مشهد اومده از چین هر کی خواست با لاین ما در خدمتیم
- - - Updated - - -
یه چی دیگه برا فلات بازها اینجا بگم برا دوستان رینگ بزرگ اصلی سر سرامیکی برا فلات هم طرف اورده البته با قیمت بسیار پایین و در جه یک و بعضی از قطعات گلگیر و .............
amirkhafan68
29-05-1393, 06:35 بعد از ظهر
دوستان ترک وسایل کامل انجینشو آورده
.سی خواسته باشه تماس بگیره براش میفرسته
یا اینکه خواسته باشید فقط به خاطر گل روی دوستان کاملا رایگان میرم میگیرم براتون میفرستم
خواستید هم این شماره ترکه هست تو مشهد
05132700112
خیلی مغازه مشهوری هست تو مشهد
راستی آدرسشم خواستید بپرسید کع کامل راهنماییتون کنم
مخلص همه برو بچ آمبکو سوار هم هستم
hamiltoon
12-06-1393, 08:38 بعد از ظهر
با سلام خدمت دوستان گل امیکو سوار .اقا امیر یه چی میگه خودش تا حالا هیچی ازش نخریده اما قول داده بیاره اورد من خبرش میدم.بعد بگم که یه امیکو با رخ ۶۰۰ به زودی دست میگیرم .راستی کسی موتور سالم به شرط خواست موتورم رو دارم میفروشم.قیمتش تو لاین ازم بگیرید:20:
hamiltoon
13-06-1393, 10:49 بعد از ظهر
هر کی یادشه تایید کنه[Only registered and activated users can see links]
hadimtv
17-06-1393, 10:18 بعد از ظهر
لینک فروش موتور من'''سوزوکی
46116
suzuki249
19-06-1393, 08:41 قبل از ظهر
سلام،موتور جدید تیونینگ شدمون که همانند تمامی کارهامون فوق العاده شده،موتورم تقویت شده...
سوزوکی 249 _ 300 سی سی استریت فایتر تیپ 3
بدرود...
منتظر تیونینگ استثنایی پالس ان اس و هیوسانگ ما باشید...
"سبحان موسوی"
Gladiator
19-06-1393, 09:20 قبل از ظهر
آقای موسوی اینقدر رو این عکسایی که میذارین متنو شماره و تبلیغ هست که خود موتور دیده نمیشه
suzuki249
19-06-1393, 01:19 بعد از ظهر
آقای موسوی اینقدر رو این عکسایی که میذارین متنو شماره و تبلیغ هست که خود موتور دیده نمیشه
دوست عزیز این نوشته ها به این دلیل هست که چندی پیش یه سری از اشخاص در شرق تهران و استان بوشهر از عکس های موتور های ما کاتالوگ درست کرده و موتور هارو کار خود معرفی میکردند.
ghool
20-06-1393, 09:09 بعد از ظهر
سلام به دوستان عزیز
کسی کاربرات xr300سراغ داره یا همون کاربرات شتاب دهنده
چرخ دنده عقب (طبق عقب) میخام کوچکتر کنم برا چه موتوری راحتتر بهش میخوره؟
Magma
21-06-1393, 02:11 قبل از ظهر
من این کاربراتو داشتم یه جورایی مفت دادم رفت. دادم به دوستم اونم روی ار کی وی بسته. شتابه موتورش فوق العاده زیاد شده. پیدا کردی حتما بخر. مصرف سوختشم خیلی پایینه. اما اگه بهتر میخوای کاربرات مگلی بگیر. یه مارک و یه سایزن. اما کارب مگلی بازم قویتر و بهتره
ghool
22-06-1393, 02:03 بعد از ظهر
ممنون دوست عزیز
قیمت کارب مگلی چنده؟
- - - Updated - - -
ممنون دوست عزیز
قیمت کارب مگلی چنده؟
foadnnsj
29-06-1393, 03:42 بعد از ظهر
اقا قیمت کاربرات مگلی چنده؟
نو و دست دوم!
- - - Updated - - -
راستی دیشب با ی پیشروپارس 250 کورس گزاشتیم
هردو دوترکه بودیم ولی اون خودش + ترکش حدود 110 کیلو میشدن ولی منو ترکم حدود 160 کیلو(ترک نشینم 90 کیلو وزنشه)
کلا ب کورس گزاشتن نمیرسیدیم ینی همون دنده یکو پرمیکردم میرفتم 2 جا میموند
البته ناگفته نماند ک اگزوز من تعویض شده
ولی بازم: پرچم بالاست! حالا اون مدل 91 بود من 82 یارو پسره گرخیده بود
مخلصیم
ghool
29-06-1393, 03:56 بعد از ظهر
سلام
هم نو
هم دست دو
farzadk2
30-06-1393, 02:53 قبل از ظهر
سلام خدمت دوستان عزیز ، یکی از دوستان بنده یه موتور آمیکو پلیسی از صفریش کنار گذاشته من میخوام ازش بخرم 2 سال پیش میگفت 1700 تومان الان تو چه رنج قیمتی هست ؟؟ لطفا راهنمایی کنید "
رنگ آبی
رینگ سیمی
مدل رو درست نمیدونم 82 یا 84 و اینکه میتونم پلاک کنم یا خیر؟
با کمال تشکر از همه دوستان
Gladiator
30-06-1393, 09:43 قبل از ظهر
سلام خدمت دوستان عزیز ، یکی از دوستان بنده یه موتور آمیکو پلیسی از صفریش کنار گذاشته من میخوام ازش بخرم 2 سال پیش میگفت 1700 تومان الان تو چه رنج قیمتی هست ؟؟ لطفا راهنمایی کنید "
رنگ آبی
رینگ سیمی
مدل رو درست نمیدونم 82 یا 84 و اینکه میتونم پلاک کنم یا خیر؟
با کمال تشکر از همه دوستان
ضمن خوش آمد گویی به شما باید خدمتتون عرض کنم آمیکو 250 سیم پره ای نداره
موتوری که شما میفرمایید احتمال خیلی زیاد گلسار 180 هستش که ظاهرش شبیه پولسار 180 و انجینش شبیه روان 200 هست
اگه مدل 83 یا 84 باشه پلاک میشه ولی 82 خیر
farzadk2
30-06-1393, 11:45 قبل از ظهر
ممنون دوست عزیز ، سعی میکنم عکس این موتور رو براتون آپ کنم تا در موردش نظر بدید.
با تشکر از مدیریت سایت و دوستان
ghool
30-06-1393, 11:18 بعد از ظهر
سلام دوستان عزیز
دوتا اگهی دیدم تو سایت زده فروش امیکو 250 مدل 88و89!!!!!
مگه مدل 88 و 89 داریم؟
در ضمن هیچ کس نمیدونه طبق عقب چه موتوری بهش میخوره که کوچکتر باشه؟لطفا راهنمایی کنید
hamiltoon
03-07-1393, 12:51 قبل از ظهر
[Only registered and activated users can see links]ا
با سلام به همه دوستای گل .اینم اخرین کار من برا یکی دیگه از دوستان گل مشهدی.دنبی هندا ۶۰۰.با لوازم ۵میلیون اب خورد اما همه چی نو شد[Only registered and activated users can see links]
m_2k2
03-07-1393, 01:13 قبل از ظهر
سلام
اقا محمد خسته نباشی....
الان این موتور تموم شده کاراش یا نه!!!؟؟؟؟
زین عقب همینجوری میمونه!!!!!؟؟؟
hamiltoon
03-07-1393, 08:49 قبل از ظهر
سلام راستشو بخوای نمی دونم طرف خودش واسه زین قرار بود اصلی شو بخره گیرش نیومد فعلا این طوری سوار شد .من موتور و فلاپ عقب و رنگ شاستی و جمع کردن و سیم کشی تو قرارمون بود که تحویلش دادم مارک بندی رنگ فلاپ ها و باک و زین ها با خودش بود .پولش تموم شد فعلا اینجوری سواریشه حتی اگزوز قرار بود بیاد زیر فلاپ عقب که پول .....
لاستیک عقب ۱۴۰ نو شد ۲۴۰ تومان جلو ۱۱۰ شد ۱۶۰ تومان دیسک عقب نو پالسی گرفتیم ۵۰ تومان جلو هاشو ۱۵۰ خریدیم .فرمان و فلاپ عقب مال ریس گزاشتم ۵۵۰ تومان رنگ و لنت ترمز و شیلنگ هاش نو شد تمام بلبرینگ هاشو نو گرفتیم .کاسه نمد کمک هاش نو شد قلوه های موتور سی جی ال نو خرید کله چراغ پالس و راهنما همینجور . خلاصه سرویس کامل استارت کاربراتور و موتور .....
suzuki249
03-07-1393, 12:08 بعد از ظهر
سلام به دوستان
اینم کار جدیدمون با انجین 300 و طراحی cbr1000 hrc 2014
سبحان موسوی
suzuki249
03-07-1393, 12:58 بعد از ظهر
اینم یه کار جدید دیگمون که به صورت استریت فایتر ساده جمع شده
mid
07-07-1393, 12:44 بعد از ظهر
سلام دوستان.
اتومات استارت موتور من خراب بود و چون سالمشو گیر نیاوردم واسه 125 رو روش انداختم و فعلا جواب داده حالا چند تا سوال دارم:
1)کسی این کار رو تا حالا انجام داده؟
2)تو بلند مدت جوابگو هست یا نه؟
3)آدم مطمئنی رو میشناسین که بصورت پستی بشه ازش سالمشو خرید چون من شهرستان هستم و وقت تا تهران رفتن ندارم؟
Gladiator
07-07-1393, 01:29 بعد از ظهر
سلام دوستان.
اتومات استارت موتور من خراب بود و چون سالمشو گیر نیاوردم واسه 125 رو روش انداختم و فعلا جواب داده حالا چند تا سوال دارم:
3)آدم مطمئنی رو میشناسین که بصورت پستی بشه ازش سالمشو خرید چون من شهرستان هستم و وقت تا تهران رفتن ندارم؟
اتومات استارت فقط در لحظه استارت خوردن موتور عمل میکنه و کاربرد دیگه ای نداره ، پس نیازی نیست عوضش کنی اتومات استارت بیشتر موتورا شبیه همه
mid
07-07-1393, 01:44 بعد از ظهر
سلام دوستان.
در مورد سوال سوم کسی نظری نداره؟منظورم کل لوازم این موتور هست
hamiltoon
07-07-1393, 10:17 بعد از ظهر
در مورد سوال سوم کسی نظری نداره؟منظورم کل لوازم این موتور هست
سلام دوست عزیز.من اتومات استارت هندایی میزارم و جواب میده مشکلی هم نداره .اقای الیاسی نمایندگی امیکو بسیار قابل اعتماد هستند. شماره ایشان رو تو پست های قبل میتونی ببینی بگو چیا شو میخوای مشابه هاشو بگم بخری یا اگه مشهد هستی یا نزدیک مشهد بگم از کی بخری
معمار
08-07-1393, 04:57 بعد از ظهر
سلام به دوستان
سبحان موسوی
اینم یه کار جدید دیگمون که به صورت استریت فایتر ساده جمع شده
دوست عزیز میشه بگید این موتور هاتون مدلی که تو کارت شون میخوره چند ؟
و قیمتی چه طور در میاد ؟ (مثلا خودمون موتور و بخریم بدیم دست شما درست بکنید و بیام پیش شما موتور و انتخاب کنیم)
farshad 54
08-07-1393, 07:48 بعد از ظهر
سلام به دوستان
سبحان موسوی
دلیل اینکه پشت موتور اینقدر بالاس چیه علاوه بر اینکه اصلا رخ خوبی نداره - یکی ترک آدم بشینه که شیکمش میچسبه پس گردن راننده
- - - Updated - - -
سلام به دوستان
سبحان موسوی
دلیل اینکه پشت موتور اینقدر بالاس چیه علاوه بر اینکه اصلا رخ خوبی نداره - یکی ترک آدم بشینه که شیکمش میچسبه پس گردن راننده
fzr 1000
09-07-1393, 10:32 قبل از ظهر
سلام،به نظر من که چند سال کارای موتور هایپر و بچه های موتوپایتختو دنبال میکنم،واقعا کارشون درسته و این زین و دمبی هم واقعا زیباس و اتفاقا دمبیش قیافشو شبیه موتور واقعی کرده و خیلی از دوستان توو پرشین موتور یک طرفه قضاوت میکنن،البته چون جک گزاشته شده انقد دمبیش رفته بالا،
من که از صمیم قلب ارزوی موفقیت برای گروه موتور هایپر دارم،وانشاالله که پیشرفتشون به همین شکل ادامه دار باشه:grouphug:
hosinmaster
09-07-1393, 11:46 قبل از ظهر
دمبیه عقبش عین شمشیر شده..:25r30wi:... اصلا" زین عقب قابل استفاده نیست..دلیل خاصی داشته که اینو اینقدر بلند گرفتید؟!!! اگزوزم که زیر زین نیومده!!!
در کل موجود عجیبی از آب در اومده... انجین 300 سوزوکی؟؟ چطور؟؟
mid
09-07-1393, 12:35 بعد از ظهر
سلام دوست عزیز.من اتومات استارت هندایی میزارم و جواب میده مشکلی هم نداره .اقای الیاسی نمایندگی امیکو بسیار قابل اعتماد هستند. شماره ایشان رو تو پست های قبل میتونی ببینی بگو چیا شو میخوای مشابه هاشو بگم بخری یا اگه مشهد هستی یا نزدیک مشهد بگم از کی بخری
ممنون از پاسختون.فعلا سیم ساسات رو میخوام که رشت پیدا نمیشه و نمیدونم واسه کدوم موتور بهش میخوره.
از آقای الیاسی میشه بصورت پستی خرید کرد؟
hamiltoon
09-07-1393, 06:53 بعد از ظهر
سلام اگه اشتباه نکنم مال هندا ویو بهش میخوره .سیم گاز هندا ویو.حالا اگه گیرت نیومد سیم ساسات برا و و رو با دسته ماشه ایش بگری سوار کنی مثل ایژ میشه بد نیست اصلیش هم ۷ تومان بیشتر نیست
parham66
18-07-1393, 01:04 بعد از ظهر
سلام به همگی
محمد اقا چطوری داداش؟
من گوشیم خراب شد امروز اینجا پیدات کردم
سیم کشی موتور و کنترل کردم جاهایی ک ممکن بود اتصالی داشته باشه و درست کردم
الان ایراد موتور اینه وقتی نیم ساعت راه میره گرم میشه بعد خاموش میشه.دقیقا باید یکساعت خاموش باشه تا دوباره استارت بزنم روشن بشه.مشکلشم فک میکنم برقی باشه
قوطی برق و که اومدی دیدی خودت.احتمال داره از قوطی برق باشه؟یا از بوبین نیست؟مثلا سیم پیچش وقتی گرم میشه اتصالی بده؟
وایر شمع و کویل و شمع و کنترل کردم همش سالمه
فقط از قوطی برق و بوبین مطمعن نیستم
البته یکروز همین مشکل پیش اومد گرم شد و خاموش شد بعد اومدم چند تا استارت زدم فایده نداشت رفتم سوکتی که رفته تو قوطی برق و یکم دسکاری کردم بعدش استارت زدم روشن شد ده دقیقه ای راه رفت ولی بعدش دوباره خاموش کرد دیگه هرچی سیخش کردم قوطی برقو فایده نداشت
میشه قوطی برق نیم سوز شده باشه؟چون یکی میگفت قوطی برق یا سالمه کلا یا اینکه خرابه.داستانش اینجوری نیست ک گرم بشه خراب بشه
نظر شما چیه؟چیکارش کنم؟
babak5452
20-07-1393, 02:03 بعد از ظهر
آقا من ی دونه سوزوکی آمیکو 250 احتیاج دارم مدارک کامل باشه فنی سالم باشه حالا رخشم زیاد خوب نباشه مهم نیست با این اوصاف چقدر قیمت می خوره ؟؟ تو اصفهان کجا می تونم ی مزایده ای که برگ اوراق نباشه و بشه براش مدارک گرفت تهیه کنم چون دیدم تو اوراقی های ی سری موتور هست که موتور فروشه می گه اینو بهت با برگه می دم می تونی بری براش مدارک بگیری اصلا چنین چیزی می شه ؟ و اگه میشه چطوری و کجا می تونم ی سوزوکی با این شرایط پیدا کنم و بعد خودم براش مدارک بگیرم و هزینه گرفتن مدارگ چقدر به پام آب می خوره ؟تو رو خدا زود راهنمایی کنید
babak5452
22-07-1393, 11:10 بعد از ظهر
یعنی احدی تو این سایت پیدا نمی شه ما رو یاری کنه ی سوزوکی آمیکو ساده و سر سنگین و سالم بخریم ظاهریش مهم نیست برام ولی مهمه که پلاک ملی داشته باشه یا بشه پلاکش کرد و انجین و سیم کشیش هم بدون مشکل باشه بدون ی چیزی تو این مایه های باشه
ساده باشه بدونه فلاپ کشی رنگ روش هم خودم درست می کنم مهم به نظرتون من ی موتور با ی همچین ظاهری ولی باطن سالم و دارای مدارک کامل و پلاک ملی چقدر به پام می افته کسی از دوستان برای تهیه می تونه کمکم کنه
- - - Updated - - -
یعنی احدی تو این سایت پیدا نمی شه ما رو یاری کنه ی سوزوکی آمیکو ساده و سر سنگین و سالم بخریم ظاهریش مهم نیست برام ولی مهمه که پلاک ملی داشته باشه یا بشه پلاکش کرد و انجین و سیم کشیش هم بدون مشکل باشه بدون ی چیزی تو این مایه های باشه
ساده باشه بدونه فلاپ کشی رنگ روش هم خودم درست می کنم مهم به نظرتون من ی موتور با ی همچین ظاهری ولی باطن سالم و دارای مدارک کامل و پلاک ملی چقدر به پام می افته کسی از دوستان برای تهیه می تونه کمکم کنه
amir74
23-07-1393, 05:43 بعد از ظهر
دوستان کارت سوخت این موتورارو سوزوندن؟مدل83؟
چون کارت سوخت بعد از 3 4 ماه زدم تو دستگاه ارور می ده
kamangir
23-07-1393, 07:36 بعد از ظهر
در جواب دوستمون که تو اصفهان دنبال این موتور هستند
گشتم نبود *نگرد نیست
babak5452
23-07-1393, 07:46 بعد از ظهر
کسی تو جاهای دیگه هم موتور با این مشخصاتی که من می خوام سراغ نداره دوست دارم ظاهریش رو خودم جمع کنم و اگرنه ی آبی هست مال ی دوستامه موتور جمع شده تر تمیز ولی خب من دوست دارم خودم بازسازیش کنم موتور جمع شده نمی خوام
amir74
23-07-1393, 09:50 بعد از ظهر
داش جمع شده بگیر از جمع کردن بکش بیرون،تجربه مارو نکن دهنمون سرویس شد و جزء اطلاف وقت و پول و اعصاب و روان چیزی نیست
babak5452
24-07-1393, 12:34 قبل از ظهر
من دنبال ی موتوریم که برقی و انجینش مشکل نداشته باشه فقط ظاهرش اگه کر و کثیف و رنگ رو رفته باشه برا من بهتره فلاپ ملاپاشم اگه ترک مرک داشته باشه طوری نیست اما قابل ترمیم باشه مثلا همین موتور دوستم ی دونه فلاپاش شکسته بود که ی رفیقی داریم فایبرک کاره دادیم برامون درست کرد و بعدم ی دست رنگ عین فابریکش شد
ی مشکل دیگه هم که دارم الان ی مقداری بودجم کمه به همین خاطر نمی تونم جمع شده بگیرم می خوام ی دونه بگیرم خودم خورد خورد که پول دستم میاد جمعش کنم
چند وقت پیش پول دستم بود دادم ی ATV خریدم جمعش کردم سر همین الان بودجم کم شده اگه این ATV رو بفروشم می تونم ی آمیکو جمع شده بخرم ولی من دوست دارم ATV هم نگه دارم و آمیکو رو هم در کنارش داشته باشه خدا قسمت کنه ی طرح ویو هم بتونم بخرم که موتور سواری با موتور 2 چرخ رو با اون یاد بگیرم بعد دیگه تا اون موقع آمیکو زو جمع کردم و موتور سواری هم بلد شدم و با خیال راحت سوار آمیکو می شم
به این دلایل که دنبال ی موتوری می گردم که انجین و برقیش سالم باشه و خودم ظاهریش رو تکمیل کنم
amirkhafan68
25-07-1393, 11:29 قبل از ظهر
داداش من میدونم عشف آمیکو هستی ماهم از عاشقان این موتور هستیم ولی به نظرم اینکارو نکنی بهتره و بهتره بری یه آمادشو بگیری.چون تا بیاد جمع شه جونت بالا میاد و خسته میشی و میدی میره
babak5452
25-07-1393, 03:49 بعد از ظهر
داداش من میدونم عشف آمیکو هستی ماهم از عاشقان این موتور هستیم ولی به نظرم اینکارو نکنی بهتره و بهتره بری یه آمادشو بگیری.چون تا بیاد جمع شه جونت بالا میاد و خسته میشی و میدی میره
یعنی به نظرتون با توجه به تجربه ای که سر ATV به دست آوردم بسکه باز و بستش کردم و تمام آزمون خطاهام رو ش انجام دادم و از روز اولی که خریدم هر اتفاقی براش افتاده دم تعمیرگاه نبردمش خودم تعمیرش کردم ضمن این که روزی که خریدمش روشن هم نمی شه و خودم ریختمش پایین و دوباره جمعش کردم و از آچار دست گرفتن هم نمی ترسم دست به آچارم حالا با این تفاسیر به نظرتون ی دونه خامشو منتها روشن و قابل حرکتشو بگیرم یا ی جمع شده (خودم بیشتر دوست دارم خودم جمعش کنم )؟ مثلا الان دیگه کل برقی سی جی 125 رو حفظم چشم بسته براش سیم کشی دست ساز می سازم تجربه سیم کشی ایسیو های استندلو ماشین هم دارم ی مقدار کمی هم مکانیکی ماشین بلدم
من ی آمیکو می خوام که لوازمش کم کسری نداشته باشه شاسی سالم باشه موتورشم روشن باشه و بشه سوارش شد و راه بره تا خودم بگیرم بعد تکمیلش کنم
من کل بودجم فعلا 1.5 میلیونه به نظرتون می تونم باهاش ی آمیکو بخرم؟جمع شده یا خام روشن البته که با مدارک و قابل پلاک شدن یا پلاک دار باشه
از لحاظ بودجه مشکلی نیست میشه ی کاریش کرد ولی بیشتر دوست دارم خودم جمعش کنم
ی رنج قیمت هم از سوزوکی آمیکو با وضعیت های مختلفش بدین ممنون می شم
amirkhafan68
25-07-1393, 05:34 بعد از ظهر
داداش این موتور کلا سرطان هست
الان موتوری که خود بنده دارم که توسط آقای همیلتون جمع شده و نظرات فقط با من بوده و تمام کارای عملی و آچاریش با جناب همیلتون بوده و دوستانی که موتور بنده رو دیدن به جرات میتونن همه گواه این مورد بشن که نظیر نداره ولیی بعد یه مدت چون لوازمی که روش بسته میشه یا مال خود موتور نیست یا مشکل داشته و به هر صورتی ترمیم شده و روش بسته میشه پس مثل اولش نمیشه و این موتور ها از روز اول مشکل داشتن چه برسه به الان
من خودم لهترین وسایل رو موتور بستم و واقعا هیچی کم نزاشتم ولی دقیقا هفته ای یک بار به مدت یک ربع سوارش میشم و هر دفعه لوازم دارم یا دارم سفت میکنم یا دارم شل میکنم...پس کلا رو اعصابت راه خواهد رفت.نظر خود بنده رو بخوای یه موتور 400 برداری یا بندیت و جمعش کنی به مراتب ارزش داره.الان من خودم موتورم حدود 5 تومان و شاید بیشتر برام دراومده ولی واقعا راه میره ولی زود خسته شدم شایدم شرایط روحیمه که دارم سربازی میرم ولی اینو بگم هفته ای یک بار سوار میشم و موتور های دیگه دارم و اونقدری که روان لذت میبرم دیگه با این نمیبزم و شایدم مشکل بنده باشه ولی الان اگه به گذشته برمسگشتم یه بندیت برمسداشتم و هفته ای یک بارمو بیرون میرفتم و حالشو میبردم
به هرحال من تمام دلو روده موتور رو در آوردم هر شوالی هم داشتی بگو من درخدمتتم و سایت کم میام دیگه خواستی شمارتو بزار بهت زنگ بزنم یا از دوستات بگیر وکمکی تونستم انجام میدم
یا علی
hamiltoon
25-07-1393, 10:50 بعد از ظهر
سلام.من برا نصیحت ی که دوستان برات کردن دو تا شون رو خوب میشناسم و ادمی نیستم که ازشون حرفی بزنم .من چند ساله که امیکو سوار میشم و چند وقت ده یدیگه میگیرم و جمع میکنم .موتور خوبیه اما جمع کردمش رو با لوازم دیگه توصیه نممی کنم .چزا چوناولا جور کردنش سخته دوما به قول امیر یا باید شل کنی یاصف
ت چون مال خودش نیست اذیت میکنه .اگه فابریک جمع کنی نه شل میشه نه صفت اینکه تو شهر سواریش سخته برا دوستان دلیلش فرمان ریسی ش هست من الان میگم این موتور طرح چا پر هست و چاپر یکی از راحت ترین موتور هاست موتور رو برا خوشگلی کلی تغییر میدم بعد میگن .......عکس موتور مشکی با رینگ های پرتغالی گذاشتم تو سایت ببین فابریک بدن لرز بود وو فرمان اون مال تریل بود و خیلی راحت بود سواریش .اینهایی که میگن موتور برا ما گرون در امده باید ببینی چیا خرج کردن کدوم لازم بوده کدوم لازم نبوده . کدون چند بار خرید شده و تجربه شده من خودم سال اول برا اینکه نمیدونستم شارژر زیاد شارژ میکنه دوبار باطری خریدم هرسری ۵۰تومان بیمش کردم و...... بعد یه سال سوار شدم موقع فروش میگفتم موتور انقد برام در اومده و از خریدار انتضار داشتم پول همه رو بده .هههههاههههههه. اما اصل قضیه چیز دیگیه طرف موتور داشته فروخته به ضرر و امیکو خریده بعد ضرر موتور اول رو کشیده رو امیکو .ههههههههه. در کل فابریکش رو بخری حالا یا رو شن یا خاموش خودت جمع کنی یا اماده بگیری در کل منظورم جمع کردن عرضه میخواد که همه دارن و صبر که خیلی ها ندارن اگه میتونی بسم الله من و دوستان بذا کمک در خدمتیم و به این شماره زنگ بزنی قیمت کامل یه امیکو رو برات میدم تک نک که چقدر هزیمت میشه .تو پست بخونی هم همه چی دست گیرت میشه ...ت
babak5452
25-07-1393, 11:25 بعد از ظهر
داداش این موتور کلا سرطان هست
الان موتوری که خود بنده دارم که توسط آقای همیلتون جمع شده و نظرات فقط با من بوده و تمام کارای عملی و آچاریش با جناب همیلتون بوده و دوستانی که موتور بنده رو دیدن به جرات میتونن همه گواه این مورد بشن که نظیر نداره ولیی بعد یه مدت چون لوازمی که روش بسته میشه یا مال خود موتور نیست یا مشکل داشته و به هر صورتی ترمیم شده و روش بسته میشه پس مثل اولش نمیشه و این موتور ها از روز اول مشکل داشتن چه برسه به الان
من خودم لهترین وسایل رو موتور بستم و واقعا هیچی کم نزاشتم ولی دقیقا هفته ای یک بار به مدت یک ربع سوارش میشم و هر دفعه لوازم دارم یا دارم سفت میکنم یا دارم شل میکنم...پس کلا رو اعصابت راه خواهد رفت.نظر خود بنده رو بخوای یه موتور 400 برداری یا بندیت و جمعش کنی به مراتب ارزش داره.الان من خودم موتورم حدود 5 تومان و شاید بیشتر برام دراومده ولی واقعا راه میره ولی زود خسته شدم شایدم شرایط روحیمه که دارم سربازی میرم ولی اینو بگم هفته ای یک بار سوار میشم و موتور های دیگه دارم و اونقدری که روان لذت میبرم دیگه با این نمیبزم و شایدم مشکل بنده باشه ولی الان اگه به گذشته برمسگشتم یه بندیت برمسداشتم و هفته ای یک بارمو بیرون میرفتم و حالشو میبردم
به هرحال من تمام دلو روده موتور رو در آوردم هر شوالی هم داشتی بگو من درخدمتتم و سایت کم میام دیگه خواستی شمارتو بزار بهت زنگ بزنم یا از دوستات بگیر وکمکی تونستم انجام میدم
یا علی
ی مقداری با این صحبت ها مردد شدم ولی می دونید من اگه بخوام بندیت بخرم اولا مشکل مدارک دارن اکثرا دوما فکر نکنم با توجه به حجمشون پلاک بشن بعدشم خیلی گرونن الان ی دونه 400 رو سراغ دارم ترانزیسورش سوخته بقیه موتور سالمه مدارک هم نداره می گه 8 تومن ولی خب من چون می خوام موتور رو بدون هیچ ترس و بدون گیر و گور پلیس سوار شم اومدم سراغ این آمیکو ها و با توجه به موتور دوستم که یک سالی داشت و پیشرو پارس 200 که پسر عمم داره از این موتور بیشتر خوشم اومد من نمی دونم چرا دوستان این تایپک بعضیاشون با موتوراشون چرا انقد مشکل داشتن یا دارن ولی تو اون مدت یک سال که دوستم یکیشو داشت هیچ وقت کارش به تعمیر گاه نیوفتاد با این که از موتور استفاده روز مره می کرد نهایت 3 بار صفحه عوض کرد 4 بارم لنت هاشو رو حساب اون من فکر می گردم موتور بی آزاری باشه وضعیت لوازمش هم که با پیشرو پارس مقایسه می کردم در ی وضعیت بودن
منظور شما از این که مشکل دار می شه رو دقیقا متوجه نشدم مثلا چیش خراب میشه ؟ یعنی هر دو سه ماه ی بار به روغن سوزی می افته یا اینکه مثلا ی دو سه ماه صفحه کلاچش تموم می شه ؟؟ مثلا بدترین اتفاقی که برای موتور می تونه بیوفته از نظر من روغن سوزیه بقیه خرابی ها به نظرم زیاد مهم نیست و قابل تعمیره حالا اگه میشه دقیقا بگید تو چه مواردی به مشکل می خوره که ببینم حوصله اینو دارم که آچار به دست باشم یا باید بی خیالش بشم
- - - Updated - - -
سلام.من برا نصیحت ی که دوستان برات کردن دو تا شون رو خوب میشناسم و ادمی نیستم که ازشون حرفی بزنم .من چند ساله که امیکو سوار میشم و چند وقت ده یدیگه میگیرم و جمع میکنم .موتور خوبیه اما جمع کردمش رو با لوازم دیگه توصیه نممی کنم .چزا چوناولا جور کردنش سخته دوما به قول امیر یا باید شل کنی یاصف
ت چون مال خودش نیست اذیت میکنه .اگه فابریک جمع کنی نه شل میشه نه صفت اینکه تو شهر سواریش سخته برا دوستان دلیلش فرمان ریسی ش هست من الان میگم این موتور طرح چا پر هست و چاپر یکی از راحت ترین موتور هاست موتور رو برا خوشگلی کلی تغییر میدم بعد میگن .......عکس موتور مشکی با رینگ های پرتغالی گذاشتم تو سایت ببین فابریک بدن لرز بود وو فرمان اون مال تریل بود و خیلی راحت بود سواریش .اینهایی که میگن موتور برا ما گرون در امده باید ببینی چیا خرج کردن کدوم لازم بوده کدوم لازم نبوده . کدون چند بار خرید شده و تجربه شده من خودم سال اول برا اینکه نمیدونستم شارژر زیاد شارژ میکنه دوبار باطری خریدم هرسری ۵۰تومان بیمش کردم و...... بعد یه سال سوار شدم موقع فروش میگفتم موتور انقد برام در اومده و از خریدار انتضار داشتم پول همه رو بده .هههههاههههههه. اما اصل قضیه چیز دیگیه طرف موتور داشته فروخته به ضرر و امیکو خریده بعد ضرر موتور اول رو کشیده رو امیکو .ههههههههه. در کل فابریکش رو بخری حالا یا رو شن یا خاموش خودت جمع کنی یا اماده بگیری در کل منظورم جمع کردن عرضه میخواد که همه دارن و صبر که خیلی ها ندارن اگه میتونی بسم الله من و دوستان بذا کمک در خدمتیم و به این شماره زنگ بزنی قیمت کامل یه امیکو رو برات میدم تک نک که چقدر هزیمت میشه .تو پست بخونی هم همه چی دست گیرت میشه ...ت
محمد جان صبر که تا دلت بخواد دارم هرجا هم صبر تموم شه بدترین حالتش اینه که می گیرم می فروشمش فوقش ضرر می کنم دیگه صبر به قدری زیاده که الان یک ماهه دارم به سیستم برق ATV ور میرم که بفهمم چرا شارژر با این که سالمه رو موتورای دیگه کار می ده اما رو موتور من کار نمی ده الان 7 تا شارژر مختلف عمم از شارژر بزرگ 4 سیم و 5 سیم و شارژر کوچیک ول دار و ساده همجورشو از 7 تومن تا 15 تومن خریدم تست کردم که عیب رو پیدا کنم اما حاضر نیستم کارم رو بدم کس دیگه انجام بده دوست دارم خودم کاری رو انجام بدم حتی اگر خیلی زمان ببره الان یک ماه مشغول این اشکال موتورم هستم که به هر موتور سازی داده بودم تو بدترین حالت 4 روزه بهم داده بود پس صبر من 10 برابره
- - - Updated - - -
راستی مجمد جان من تو لاین برات پیام دادم اگه میشه جواب بده
amirkhafan68
26-07-1393, 09:09 قبل از ظهر
داداش با این اوصاف پس بری جمع کنی به نفعت خواهد شد
دوست من ایشالله اون چیزی که میخوای از آب دربیاد
آقا محمد هم ایشالله موتور دیگشون رو جمع کنن و دوباره بزارن برا فروش
یا علی
ghool
27-07-1393, 12:57 قبل از ظهر
سلام به همگی
یه 250امیکو دیگه خریدم ایشاا.. اگه عمری باشه و پول ! میخام جمش کنم
نظرتون چیه که بافلاپ های فایریکش (دقیقا مثل فابریک کارخونه ) جمش کنم یا مثل قبلیه بدون فلاپ و با چراغ پالسی و.. جمع کنم ضمنا رنگش هم قرمزه
- - - Updated - - -
راستی موتور که خریدم 3ساله تو پارکینگ خواب بوده ولی باکش سالمه و نپوسیده !!!!!!!!
دوست عزیز babak5452 ([Only registered and activated users can see links]) با این توصیفات اگه وقتشو داری و پولش (برا بازسازی)حتما برو بخر ضرر نمیکنی (البته از لحاظ مالی نه!!!)
کمکی هم خواستی در خدمتت هستم
ghool
29-07-1393, 02:19 بعد از ظهر
کسی میدونه این فلاپ جلو چند در میاد؟ کسی هست تو تهران که خامشو بفروشه؟
ابوالفضل88
29-07-1393, 02:32 بعد از ظهر
موتور هایپر [Only registered and activated users can see links] شاید اینجا خاموشش رو داشته باشه این عکسایی هم که گذاشتید مال همین شرکته اینم آدرسش
شعبه 1: فلکه دوم صادقیه ، برج گلدیس ، طبقه ی 7 و
شعبه 2: انتهای یادگار امام ، خ سی متری جی ، روبروی پمپ بنزین ، پلاک 416
irani
10-09-1393, 08:09 بعد از ظهر
سلام به همه.
یه آمیکو 250 هستم میشه 3 خریدش.طاهری هم خوبه مدارک کامل.هنو سوارش نشدم که بینم موتوری در چه وضعه!!
طرف با موتور دیگه هم میزنه.بنظرتون خوبه یه روان بدم اونو بردارم ؟؟
- - - Updated - - -
سلام به همه.
یه آمیکو 250 هستم میشه 3 خریدش.طاهری هم خوبه مدارک کامل.هنو سوارش نشدم که بینم موتوری در چه وضعه!!
VAHID
10-09-1393, 09:04 بعد از ظهر
سلام به همه.
- - - Updated - - -
سلام به همه.
نه کار جالبی نیست چون دیگه 10 سالش تموم شده و فرسوده محسوب میشه و پلاک نمیکنن
ارزش نداره روان به اون خوبی بدی به حاش یه موتور مزایده ای نه چندان جالب سوار شی
ghool
11-09-1393, 02:26 قبل از ظهر
کی میگه پلاک نمیشه !!
کی میگه فرسودس!!!
موتور اگه چهار زمانه باشه برای 50سال پیش هم باشه پلاک ملی باشه میشه تعویض پلاک کرد ولی اگر از 10سال به بالا باشه و هنوز پلاک ملی نشده دیگه پلاک ملی نمیشه!
- - - Updated - - -
کی میگه پلاک نمیشه !!
کی میگه فرسودس!!!
موتور اگه چهار زمانه باشه برای 50سال پیش هم باشه پلاک ملی باشه میشه تعویض پلاک کرد ولی اگر از 10سال به بالا باشه و هنوز پلاک ملی نشده دیگه پلاک ملی نمیشه!
irani
11-09-1393, 05:43 بعد از ظهر
کی میگه پلاک نمیشه !!
کی میگه فرسودس!!!
- - - Updated - - -
کی میگه پلاک نمیشه !!
کی میگه فرسودس!!!
منم اینو از کسی دیگه پرسیدم همینو گفت!!
حالا به نظر شما خوبه که این 2تا موتورو با هم تعویض کرد؟؟
ارزش داره؟؟
اگرم تعویض کنم نمیخوام نگهش دارم تا آخر زمستون دسم باشه بعد میفروشم دوباره تریل یا کراس می گیرم.(هوس کردم استریت هم امتحان کنم:2gwb921:)
ghool
11-09-1393, 06:16 بعد از ظهر
والا اون بستگی به خودت داره با چه موتوری حال میکنی
امیکو موتور سنگینیه قدرت مانورنداره تو شهر و سواریش خسته کنندست و... ولی موتور باکلاسیه سوارش میشی ملت نگات میکنن و...
ولی بازار فروش خوبی نداره مخصوصا الان تو زمستون الان موتورتو میتونی یک هفته ای بفروشی ولی این و نههههه
irani
11-09-1393, 06:35 بعد از ظهر
والا اون بستگی به خودت داره با چه موتوری حال میکنی
امیکو موتور سنگینیه قدرت مانورنداره تو شهر و سواریش خسته کنندست و... ولی موتور باکلاسیه سوارش میشی ملت نگات میکنن و...
ولی بازار فروش خوبی نداره مخصوصا الان تو زمستون الان موتورتو میتونی یک هفته ای بفروشی ولی این و نههههه
من کلن تریل و کراس دوس دارم و سوار میشم.تا حالام استریت نداشتم!(گفتم استریت هم امتحان کنم بینم چطوره!!)
منم زیاد تو شهر کار ندارم.اگرم سوار شم باهاش کنار میام.از چه نظر خسته کنندس؟تو مسافت طولانی؟؟
3روز تو هفته سوار شم که برم دانشگاه برگردم.یا اینکه آخر هفته برم دور بزنم.
اون که بله کلن زمستون خریدو فروش کم میشه!
زمستون زیر پام باشه تابستون بدم بره باز تریل بگیرم.
تابستونم خرید فروش نداره؟؟مغازه دار مثلن چند میخره؟؟
ghool
11-09-1393, 06:56 بعد از ظهر
ببین اگه خودت دست به اچاری و از تعمیرات موتور سر در میاری یه امیکو 250 بگیر حالشو ببر در غیر این صورت یا باید یدونه بازسازی شده درست حسابی بگیری که همش تو تعمیرگاه نباشی چون همینجور که میدونی ااینا مزایده نیروی انتظامیه و تا جایی که راه داشته ازش سواری گرفتن
از لحاظ موتوری یک بار که خرج اساسی بکنی برات حداقل 5سال موتوره =پیستون -بادامک-انگشتی-سوپاپ-گیت-صفحه کلاچ-کاسه نمد ها =90درصد این موارد باید عوض بشه
ظاهرش هم که .... فقط باکش خ گرونه معمولا هم پوسیدگی داره
مغازه دار نمیدونم چند میخره ولی تو گمرک یه دونه معمولی بود(انجینش بازنشده بود یعنی اول خرجشه و ظاهرش هم معمولی ) میگفت3/5
بازاگه سوالی داشتی در خدمتتم
irani
11-09-1393, 07:11 بعد از ظهر
ببین اگه خودت دست به اچاری و از تعمیرات موتور سر در میاری یه امیکو 250 بگیر حالشو ببر در غیر این صورت یا باید یدونه بازسازی شده درست حسابی بگیری که همش تو تعمیرگاه نباشی چون همینجور که میدونی ااینا مزایده نیروی انتظامیه و تا جایی که راه داشته ازش سواری گرفتن
از لحاظ موتوری یک بار که خرج اساسی بکنی برات حداقل 5سال موتوره =پیستون -بادامک-انگشتی-سوپاپ-گیت-صفحه کلاچ-کاسه نمد ها =90درصد این موارد باید عوض بشه
ظاهرش هم که .... فقط باکش خ گرونه معمولا هم پوسیدگی داره
مغازه دار نمیدونم چند میخره ولی تو گمرک یه دونه معمولی بود(انجینش بازنشده بود یعنی اول خرجشه و ظاهرش هم معمولی ) میگفت3/5
بازاگه سوالی داشتی در خدمتتم
دست به آچار که هستم!!
منظورتون از اینکه خسته کنندست یعنی چی؟؟تو جاده چطوره اونم خسته کنندس؟؟مسافت طولانی میشه رفت باهاش؟بری شمال برگردی؟!
ممنون که راهنمایی میکنید.
دوستان دیگه هم اگه نظری دارن بگن استفاده میکنیم از نظراتشون.
ghool
11-09-1393, 07:33 بعد از ظهر
معمولا عقب موتورو از حالت استاندارد میدن بالا یا با اضافه کردن بوش سر کمک یا با بلند کردن میله های تعادل کمک یا یا بریدن شاسی
و انداختن فرمان کوتاه تر که راکب خمیده تر میشه به جلو (مثلا استایل موتور ریس میشه)
ونیز سنگین بودنش یاعث خستگی دست ومچ میشه !!
البته یه مدت که سوار شی عادت میکنی
اینارو گفتم چون تریل سواری
irani
11-09-1393, 07:45 بعد از ظهر
معمولا عقب موتورو از حالت استاندارد میدن بالا یا با اضافه کردن بوش سر کمک یا با بلند کردن میله های تعادل کمک یا یا بریدن شاسی
و انداختن فرمان کوتاه تر که راکب خمیده تر میشه به جلو (مثلا استایل موتور ریس میشه)
ونیز سنگین بودنش یاعث خستگی دست ومچ میشه !!
البته یه مدت که سوار شی عادت میکنی
اینارو گفتم چون تریل سواری
یعنی اگه اون تعغیرات داده نشده باشه و فرمان کوتاه نباشه مشکل دیگه نداره؟؟تو جاده چطوره؟
دمت گرم راهنمایی میکنی
کاوه
11-09-1393, 08:12 بعد از ظهر
دوستان
از موضوع تاپیک دور نشید
اگر نیاز به راهنمایی برای خرید دارید
تو قسمت مشاوره تاپیک بزنید تا بهتر راهنمایی بشید
در ضمن در مورد هر موتور در تاپیک مربوط به خودش صحبت کنید
ghool
11-09-1393, 08:24 بعد از ظهر
یعنی اگه اون تعغیرات داده نشده باشه و فرمان کوتاه نباشه مشکل دیگه نداره؟؟تو جاده چطوره؟
دمت گرم راهنمایی میکنی
بله سواریش راحتر میشه ولی خوب خیلی ضایع و بیریخت میشه!
irani
13-09-1393, 07:33 بعد از ظهر
با سلام به همگی.
آقا من رفتم موتورو دیدم!!!
1.باک نو.
2.تعویض رنگ شده از آبی به مشکی.شاسی هم مشکی.
3.اون قسمتی که باید حک شده باشه midian japon زده سوزوکی
4.کیلومتر خودش نیست (مثله عکس زبره که از تو همی سایت پیداش کردم صاحب عکس راضی باشه)!!
5.صفحه تازه عوض شده.
6.ترانزیستور و شارژر نو.
7.فی لتر هوا اسپرت.
8.زین دو تیکه نو.
9.ترمز ها سالم.
10.راهناما ها و چراغ ها سالم و روشن.
11.مدارک کامل بیمه هم برج 6 شده
ایرادهاش
1.شاتون صدا میده.
2.اون پیچ وسط کرپی رو نداره!!
3.کمک های جلو خیلی نرم بودن نصبت به استریت بودن!
4.فرمان به سمت چپ میکشه!!یه جورایی فرمان تراز نیست وقتی تو دسته!!
5.زنجیر خیلی صفت هیچی بازی نداشت!
6.کاربراتور ایراد داره!!
7.وقتی گاز میدی دور که بالا میره موقع برگشت خیلی اروم میاد پایین!
8.دور موتورش تا هرجا که گاز بدی میره از رد لاینم رد میشه انگار که میخواد یه دور دیگه هم بزنه!!
9.لاستیک عقب هم ترک ریز داشت!!تا حالا فک کنم عوض نشده!!
لطفا راهنمایی کنید.
مرسی از همگی.
ghool
13-09-1393, 08:35 بعد از ظهر
سلام ب دوست عزیز
مدل 82 made in japan داره 83و84 فقط خورده suzuki البته هیچ فرقی نمیکنه قطعات داخلش یکیه
کیلومتر خودش چون رو فلاپ بسته میشه و اکثرا فلاپ فابریکو باز میکنن بهش نمیاد و عوض میکنن با کیلومتر پالس یا گلسار البته این عکس که فرستادی کیلومتر گلساره اغلب همینو میندازن
1-فک نکنم صدا شاتون باشه اخه شاتون خیلی خر کاری داره احتمالا صدای انگشتی و بادامکش هست
3-کمکاش باس سرویس کنی اگه زیادی نرمه احتمالا روغنش کمه یا نداره !
4-یا فرمونش کج شده یا شاسی پیچیده (احتمالا همون فرمونه چون شاسیش خیلی محکمه)
6-لوازم کاربراتش نیست فقط دیافراگمش هست 20تومن ولی کاربراتش 450تومنه ژاپنی 350 چینی(باک نو هم اگه گیر بیاد 700کمتر نمیدن!البته باک نونو که سفیده برچسب پلیس روشه)
7-احتمالا دیافراگمش سوراخه
9-اگه لاستیک فابریکش باشه اون ترک که میگی ریز نیست بادش رو کاملا خالی کن اون وقت میبینی که تا ته ترک خورده!!!
irani
13-09-1393, 08:59 بعد از ظهر
سلام ب دوست عزیز
مدل 82 made in japan داره 83و84 فقط خورده suzuki البته هیچ فرقی نمیکنه قطعات داخلش یکیه
کیلومتر خودش چون رو فلاپ بسته میشه و اکثرا فلاپ فابریکو باز میکنن بهش نمیاد و عوض میکنن با کیلومتر پالس یا گلسار البته این عکس که فرستادی کیلومتر گلساره اغلب همینو میندازن
1-فک نکنم صدا شاتون باشه اخه شاتون خیلی خر کاری داره احتمالا صدای انگشتی و بادامکش هست
3-کمکاش باس سرویس کنی اگه زیادی نرمه احتمالا روغنش کمه یا نداره !
4-یا فرمونش کج شده یا شاسی پیچیده (احتمالا همون فرمونه چون شاسیش خیلی محکمه)
6-لوازم کاربراتش نیست فقط دیافراگمش هست 20تومن ولی کاربراتش 450تومنه ژاپنی 350 چینی(باک نو هم اگه گیر بیاد 700کمتر نمیدن!البته باک نونو که سفیده برچسب پلیس روشه)
7-احتمالا دیافراگمش سوراخه
9-اگه لاستیک فابریکش باشه اون ترک که میگی ریز نیست بادش رو کاملا خالی کن اون وقت میبینی که تا ته ترک خورده!!!
سلام مرسی پاسخ دادید.
خوب اون غزیه دور موتر چیه که اصلن توقف نداره و رد لاینو رد میکنه عدد 11 رو هم رد میکه میره اونور؟؟!!!:42kmoig:
معمولن صدا سوپاپ یه حالت تق تق داره ولی این از تق تق گذشته کمی بلند تر و بم تر هستش.همونطرفا به یه موتر سازم نشون دادیم گفت شاتونه:icon_pf _52_:
خودمم فک میکنم روغن نداره کمکاش!
همون موتور سازه گفت احتمالا کرپیش کجه!!اون پیچ وسط کرپی جریانش چیه؟؟اصلن نداره.
گفت کاربراتشم عوض شده بزرک تر انداخته حالا نمیدونم چی کا مرده!!ولی ساساتش رو کاربرات بود و سیم رو فرمون نداشت!!
اگه شاتون باشه می ارزه بگیرم؟حدود هزینه ؟؟همون تعمیرکاره گفت 500 خرجه:wall3:
این باکو گفت از نمایندگی گرفته 300!!
این که کمپلت رنگه عب نداره ؟؟
فرمون باید عوض شه ؟؟
لاستیک جفتی چنده؟؟
کلن ارزش خرید داره ؟؟
مرسی از توجهتون
rrezaa
13-09-1393, 09:56 بعد از ظهر
آقا کسی آدرس نمایندگی آمیکو میدونه کجاست؟:297:
ghool
13-09-1393, 10:07 بعد از ظهر
قابلی نداره دوست عزیز
دور موتور فابریکش برقیه ولی رو سرسیلندر هم جای دور موتور سیمی داره -کیفیت کیلومتر های تو بازار خوب نیست همش چینیه یه مدت که کار میکنه دور موتور ک.....میشه!!
کیلومتر زیاد تو گمرک همون گلساری هم با دور برقیش هست 55تومن فکر کنم
صدا شاتون فرق میکنه به اصطلاح میگن میخونه وقتی مثلا با دنده 2یا 3 یا گاز کم یه میزون میری یه صدایی مثل هن هن میکنه !!!!خخخخ
اگه هم زیاد خراب یاشه درجا هم تاق تاق میکنه همیشه نه وقتی که داغ میکنه وبه صورت غیر منظم
باز اگه موتور ساز گفته که هیچ
قیمت شاتون ندارن ولی فکر نکنم بیشتر از 100تومن باشه هزینه مکانیک زیاده
باکش الیاسی(نمایندگی امیکو تو گمرک) داره تابستون میگفت 250ولی چند وقت پیش رفتم پیشش گفت ندارم اگرهم بیارم حدود 700یا 800اب میخوره نمیدونم به من اینجوری گفت یا قیمتش اینه!
یه پیچ جاش میندازی مهم نیست
اینا موتور مزایده پلیسه در نتیجه همشون کمپلت رنگن
لاستیک جلو فابریکش چینی الیسی داره 100تومن
لاستیک عقب 140چینی الیاسی داره 160تومن
لاستیک عقب پهن 150چینی تو گمرک هست 280تومن
فرمون چی روش بستن ؟فابریکش یا پالسی یا دوتیکه ها (فکر کنم برا موتوره پرواز باشه)
فرمون قهرمانی بنداز روش خیلی هم خوشکل میشه 35 تومنه
- - - Updated - - -
نمایندگی امیکو تو میدان گمرک اول خ مولوی تو کوچه روبه روی کلاه کاسکت فروشیه
rrezaa
13-09-1393, 10:15 بعد از ظهر
مدل 82 made in japan داره 83و84 فقط خورده suzuki
داداش مطمنی فرقی نداره آخه من شنیده بودم اونا که نوشته دارن ژاپنیه ولی اون یکی چینیه
تو گمرک یکی هست مدل 86 میگه 3تومن
ghool
13-09-1393, 10:21 بعد از ظهر
پست بالا رو نگاه کن ادرس نوشتم
همش یکیه من 82و83باز کردم لوازم داخلش باهم مونمیزنه (شاتون پیستون انگشتی بادبامک و...)
rrezaa
13-09-1393, 10:42 بعد از ظهر
پست بالا رو نگاه کن ادرس نوشتم
همش یکیه من 82و83باز کردم لوازم داخلش باهم مونمیزنه (شاتون پیستون انگشتی بادبامک و...)
داداش تو لوازم مصرفیش هست تو بازار معمولا واسه صفحه و لنت و ... واسه چه موتوری میندازن؟
ghool
13-09-1393, 10:51 بعد از ظهر
والا من 82و83باز کردم لوازم داخلش از نظر ظاهری باهم مونمیزنه (شاتون پیستون انگشتی بادبامک و...) و و هیچ جاش made in japan نخوزده به غیر از اویل پمپ و کاربرات نمیدونم احتمالا تحت لیسانس
irani
13-09-1393, 10:53 بعد از ظهر
قابلی نداره دوست عزیز
دور موتور فابریکش برقیه ولی رو سرسیلندر هم جای دور موتور سیمی داره -کیفیت کیلومتر های تو بازار خوب نیست همش چینیه یه مدت که کار میکنه دور موتور ک.....میشه!!
کیلومتر زیاد تو گمرک همون گلساری هم با دور برقیش هست 55تومن فکر کنم
صدا شاتون فرق میکنه به اصطلاح میگن میخونه وقتی مثلا با دنده 2یا 3 یا گاز کم یه میزون میری یه صدایی مثل هن هن میکنه !!!!خخخخ
اگه هم زیاد خراب یاشه درجا هم تاق تاق میکنه همیشه نه وقتی که داغ میکنه وبه صورت غیر منظم
باز اگه موتور ساز گفته که هیچ
قیمت شاتون ندارن ولی فکر نکنم بیشتر از 100تومن باشه هزینه مکانیک زیاده
باکش الیاسی(نمایندگی امیکو تو گمرک) داره تابستون میگفت 250ولی چند وقت پیش رفتم پیشش گفت ندارم اگرهم بیارم حدود 700یا 800اب میخوره نمیدونم به من اینجوری گفت یا قیمتش اینه!
یه پیچ جاش میندازی مهم نیست
اینا موتور مزایده پلیسه در نتیجه همشون کمپلت رنگن
لاستیک جلو فابریکش چینی الیسی داره 100تومن
لاستیک عقب 140چینی الیاسی داره 160تومن
لاستیک عقب پهن 150چینی تو گمرک هست 280تومن
فرمون چی روش بستن ؟فابریکش یا پالسی یا دوتیکه ها (فکر کنم برا موتوره پرواز باشه)
فرمون قهرمانی بنداز روش خیلی هم خوشکل میشه 35 تومنه
- - - Updated - - -
نمایندگی امیکو تو میدان گمرک اول خ مولوی تو کوچه روبه روی کلاه کاسکت فروشیه
یعنی کیلومتر باید تعویض بشه ؟؟عوضشه درس میشه ؟؟
وقتی موتور سرد بود روشن کریم صدا تاق تاق میداد نزدیک به نیم ساع هم کارکرد بازم تاق تاق میکرد.سردو گرمش صداش فرقی نمی کرد!!
نزدیک 300 اوجرت میگیره!
فرمون خودش نبود.نمیدونم واسه چی بود.ولی کوتاه بود.
از همونا که رو تریل میندازن ؟؟طرح رنتال؟؟
- - - Updated - - -
داداش مطمنی فرقی نداره آخه من شنیده بودم اونا که نوشته دارن ژاپنیه ولی اون یکی چینیه
تو گمرک یکی هست مدل 86 میگه 3تومن
آقا 86 که فک نکنم داشته باشه دیگه آخرش 84 هست!!!
ghool
13-09-1393, 11:18 بعد از ظهر
داداش تو لوازم مصرفیش هست تو بازار معمولا واسه صفحه و لنت و ... واسه چه موتوری میندازن؟
همه چیشو الیاسی داره
- - - Updated - - -
می تونی کیلومترو برقی بندازی دیگه بازی نداره یا اینکه همینو باز کنی قسمت فنر دور موتور ودموتشکیلاتش رو گریس بزنی تا یه مدت درست میشه
- - - Updated - - -
چرا نمیشه عکس از کامپیوتر اپ کرد ؟؟!!
- - - Updated - - -
irani
13-09-1393, 11:22 بعد از ظهر
همه چیشو الیاسی داره
- - - Updated - - -
می تونی کیلومترو برقی بندازی دیگه بازی نداره یا اینکه همینو باز کنی قسمت فنر دور موتور ودموتشکیلاتش رو گریس بزنی تا یه مدت درست میشه
- - - Updated - - -
چرا نمیشه عکس از کامپیوتر اپ کرد ؟؟!!
- - - Updated - - -
الان اون کیلومتر فابریکه ؟؟؟
همون رمون طرح رنتاله که رو تریل هم میندازن اگه اشتباه نکنم!!!
منم میخواسم از رو کامپیوتر عکس بزارم ولی نشد !!!!
ghool
13-09-1393, 11:46 بعد از ظهر
نه کیلومتر گلساره
کیلومتر فابریکش تو صفحه اول همین تاپیک هست
این فرمون قهرمانیه از فرمون قهرمانی تریل کوتاه تره
من عکس از سایتهای دیگه اپ کردم مستقیم نمیشه !!
- - - Updated - - -
اینم فرمون پالس 220 که خروندم بهش
irani
14-09-1393, 02:08 بعد از ظهر
با سلام به همگی.
آقا من رفتم موتورو دیدم!!!
1.باک نو.
2.تعویض رنگ شده از آبی به مشکی.شاسی هم مشکی.
3.اون قسمتی که باید حک شده باشه midian japon زده سوزوکی
4.کیلومتر خودش نیست (مثله عکس زبره که از تو همی سایت پیداش کردم صاحب عکس راضی باشه)!!
5.صفحه تازه عوض شده.
6.ترانزیستور و شارژر نو.
7.فی لتر هوا اسپرت.
8.زین دو تیکه نو.
9.ترمز ها سالم.
10.راهناما ها و چراغ ها سالم و روشن.
11.مدارک کامل بیمه هم برج 6 شده
ایرادهاش
1.شاتون صدا میده.
2.اون پیچ وسط کرپی رو نداره!!
3.کمک های جلو خیلی نرم بودن نصبت به استریت بودن!
4.فرمان به سمت چپ میکشه!!یه جورایی فرمان تراز نیست وقتی تو دسته!!
5.زنجیر خیلی صفت هیچی بازی نداشت!
6.کاربراتور ایراد داره!!
7.وقتی گاز میدی دور که بالا میره موقع برگشت خیلی اروم میاد پایین!
8.دور موتورش تا هرجا که گاز بدی میره از رد لاینم رد میشه انگار که میخواد یه دور دیگه هم بزنه!!
9.لاستیک عقب هم ترک ریز داشت!!تا حالا فک کنم عوض نشده!!
لطفا راهنمایی کنید.
مرسی از همگی.
کسی نیس بگه که خوبه با این شرایط یا نه؟؟؟
قیمت گذاشته 3 ولی نقدی کمترم میده.منم میخوام با روان بزنم می ارزه؟؟
به خاطر ایرادهاش میشه کمترم ورداشت حتی زیر 2.5 !!!!
نظر بدید لطفا.
m_2k2
15-09-1393, 12:13 قبل از ظهر
سلام به همه ی دوستااان
اقای ghool شرمنده اسم شما رو نمی دونم؟؟؟
این کرپی موتور دیگه ای هستش بستین رو امیکو که فرمون رنتال بهش وصله یا فابریکیه خودشه؟؟؟؟
- - - Updated - - -
سلام به همه ی دوستااان
این کرپی موتور دیگه ای هستش بستین رو امیکو که فرمون رنتال بهش وصله یا فابریکیه خودشه؟؟؟؟
ghool
15-09-1393, 03:01 قبل از ظهر
[QUOTE=m_2k2;285806]سلام به همه ی دوستااان
- - - Updated - - -
سلام
کرپی خودشه برا فرمون رنتال
برا فرمون پالس هم کرپی خودشه فقط جای پیچاشو دادم با جوش الومینیوم پر کرده بعد قلاویز شده
- - - Updated - - -
[QUOTE=m_2k2;285806]سلام به همه ی دوستااان
- - - Updated - - -
سلام
کرپی خودشه برا فرمون رنتال
برا فرمون پالس هم کرپی خودشه فقط جای پیچاشو دادم با جوش الومینیوم پر کرده بعد قلاویز شده
amirreza_gh
28-09-1393, 11:00 بعد از ظهر
سلام خدمت دوستان, بالاخره خاکهای این تاپیکو با لودر جمع کردم!
بعد از موتورهای تریل گفتم سری به کلاس موترهای خیابونی زده باشم و یک دستگاه سوزوکی آمیکو خریدم!
مزایا و معایبشو خونده بودم و توی سایت شیپور یدونه تمیز قیمت مناسبو دیدم و زنگ زدم و گفت امانت توی یه فروشگاه توی گمرک گذاشته,خلاصه رفتیم دیدیم مدتهاست که اونجاست وروش کارتون چیده بودن و از فروشش نا امید بودن!!!
روشنش کرد و پسندیدیم و خریدیم!
این هم عکسهاش که برای روز اوله و تا الان خیلی تغییر کرده...
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
موتور برای یکی از مامورای انتظامی بوده و انتخاب شدس و بسیار بسیار بکر و دست نخورد و سالمه(نسبت به هم مدلهاش(
اول مشکل قطعات داشتم که از اینترنت فروشندشو پیدا کردم و قطعات زیر رو به قیمت زیر داد
خطر عقب کامل 25 تومن,فیلتر روغن 12 تومن,دسته ترمز کامل 18 تومن و در کل قیمتها خوبه.
صدایی اضافی توی موتور شنیده میشد و بعد از بازکردن در سوپاپ و چک کردن فیلر فهمیدم جای میل سوپاپ لقی داره,بعد از کلی فکر به این نتیجه رسیدم که بهترین راه کف تراش کردن در سوپاپه که لقی برطرف بشه البته لقی خیلی جزیی بودوگرنه جواب نمیده.و خلاصه در سوپاپ رو بستم ولی یادم رفته بود زنجیر سفت کن رو ببندم و با اولین استارت زنجیر تایم چند دور هرز زد....!!!
تایم گیری این موتور قلق خاصی داره,بعد از کشیدن نقشه موتور 4 زمانه 4 سوپاپ روی کاغذ تایم گیری انجام شد و موتور عالی عالی شد!
روغن هم از روغن 20 50 بهران پیشتاز قوطی فلزی یک لیتری ریختم البته روی موتور نوشته 10 40!
کاربرات سرویس کلی شد,تمام سیم کشی چک و عیبها برطرف شد.
خلاصه موتور عالی هست,پالس و پولسار اینارو قورت میده,آدم حس میکنه سوار موتور پدر مادر دار هست! کیفیت قظعات عالی,لاستیکها تیوبلس,جفت دیسک جلو ای بی اس,خلاصه نسبت به قیمتش مفته.
ولی پیشنهاد میکنم اگر دست به آچر نیستید طرفش اصلا نرید چون تعمیر کار درست و حسابی نداره و فقط موتورتونو خراب میکنن و نمیدونم موتور به این خوبی چرا ازش کم استقبال شده
mid
29-09-1393, 12:48 بعد از ظهر
مبارکتون باشه
دو تا نکته رو باید عرض کنم:
1)این موتور درسته ترمز دیسکی داره ولی ABS نیست
2)اطلاعات و بحثهای زیاد و مفیدی در موردش رو اینجا ([Only registered and activated users can see links]) میتونید مطالعه کنید.
amirreza_gh
29-09-1393, 03:46 بعد از ظهر
بسیار ممنون,
پس ادامه بحثو میرم همونجا,
amirreza_gh
29-09-1393, 04:05 بعد از ظهر
- - - Updated - - -
سلام خدمت دوستان, این بحثو توی مبحث سوزوکی 250 گذاشته بودم ولی ادامشو به اینجا انتقال میدم,
خلاصه این موتور رو خریدم.
قطعه زیرو به من گفتن ای بی اسه کسی اطلاعی راجع به ساختارش داره؟
ضمنا آدرس یه فروشنده قطعات منصف هم اگر کسی بده ممنون میشم.
نمیدونم چرا ترمزهای جلوش رو با وجود اینکه هواگیری کردم قوی و میخ نیست,پمپ و لوازمشو هم چک کردم,حتی به سرم زده یکیشو کور کنم تا لا اقل یدونه قوی داشته باشه,لنت هم داره ,ممکنه لنت چرب باشه؟یا اشکال از این قطعه که عکس گذاشتم باشه؟
ghool
29-09-1393, 11:19 بعد از ظهر
سلام داداش
اون abs نیست کاهنده فشاره ترمزه!
اونو باز کن یه سره ببند ترمزت میخ میشه البته اگه پمپ بالا و پایین سالم باشه لنتها رو هم باز کن تمیز کن و یا نوبخر
تمام لوازمش هم الیاسی نمایندگی امیکو داره ادرسش تو پست های قبلی هست
amirreza_gh
30-09-1393, 12:49 بعد از ظهر
ممنون, حیفه از حالت فابریک دراد!
امروز پیچ برنجی زیرشو باز کردم و زیر اون یه پیچ آلن بود که فکر کنم فنر داخلشو شل و سفت میکرد و تا آخر سفت کردم تا همه روغنو به سیلندر ترمز بده,هنوز امتحان نکردم,
قصد دارم یه لاستیک خیلی خیلی پهن بهش بندازم,کسی سایزشو میدونه؟
ghool
30-09-1393, 01:27 بعد از ظهر
ممنون, حیفه از حالت فابریک دراد!
امروز پیچ برنجی زیرشو باز کردم و زیر اون یه پیچ آلن بود که فکر کنم فنر داخلشو شل و سفت میکرد و تا آخر سفت کردم تا همه روغنو به سیلندر ترمز بده,هنوز امتحان نکردم,
قصد دارم یه لاستیک خیلی خیلی پهن بهش بندازم,کسی سایزشو میدونه؟
من خودم لاستیک عقب 150/70/17 انداختم قیمتش فکر کنم 280 یا300تومن گرفتم ولی شاید 160/70/17 هم بخوره ولی قیمتش میزنه بالا
mid
03-10-1393, 11:52 قبل از ظهر
شما فکر کنم قاب زنجیرو باز کردین که 150 جا رفته وگرنه من 140 انداختم و چند میل با قاب فاصله داره!
پوویا
03-10-1393, 06:11 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links] دوستان نظرتون چیه؟؟؟
irani
03-10-1393, 06:54 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links] دوستان نظرتون چیه؟؟؟
این بندیت 250 که اصن ربطی به این تاپیک نداره
اینجا واسه آمیکو 250 هست
ghool
03-10-1393, 11:38 بعد از ظهر
شما فکر کنم قاب زنجیرو باز کردین که 150 جا رفته وگرنه من 140 انداختم و چند میل با قاب فاصله داره!
سلام
نه قاب زنجیر باز نکردم لاستیک 150فاق بلنده [تخمه مرغی]
والا من لاستیک 150به بالا معمولیش ندیدم همشون تخم مرغین
- - - Updated - - -
سلام
نه قاب زنجیر باز نکردم لاستیک 150فاق بلنده [تخمه مرغی]
والا من لاستیک 150به بالا معمولیش ندیدم همشون تخم مرغین
amirreza_gh
11-10-1393, 02:49 بعد از ظهر
موتور من موقع تعویض دنده اگر دور بالا باشه یه حالت هرزگردی کلاج داره و بعد درگیر میشه،کلاج رگلاژه،مدلشه یا صفحه کم داره؟
دوم اینکه موتور من 110 تا بیشتر نمیره،موتور شما ماکزیمم چقدر میره؟
سوم اگر موتور خوب روشن بشه و درجا خوب کار کنه و صدای اضافه نداشته باشه تایم میزونه؟ چون خودم تایم گیری کردم.
- - - Updated - - -
موتور من موقع تعویض دنده اگر دور بالا باشه یه حالت هرزگردی کلاج داره و بعد درگیر میشه،کلاج رگلاژه،مدلشه یا صفحه کم داره؟
دوم اینکه موتور من 110 تا بیشتر نمیره،موتور شما ماکزیمم چقدر میره؟
سوم اگر موتور خوب روشن بشه و درجا خوب کار کنه و صدای اضافه نداشته باشه تایم میزونه؟ چون خودم تایم گیری کردم.
ghool
11-10-1393, 03:14 بعد از ظهر
سلام
صفحه کلاچ دوتا واشر فلزی داره که سر و ته صفحه ها میفتهاغلب باز میکنن اونارو نمیندازن که باعث حالت نیم کلاچ شدن میشه وهمچنین شل سدن فنر های کلاچ و ساییدگیه 4شاخ ها از تو و پشت و خود صقحه
شما صفحه نو بنداز واشرا رو بردار اگه داره 4شاخو بده تراشکار یه پاس روش برداره خودشون میدونن بعد یه صفحه فلزی اصافه کن و فنرهاتم عوض کن اون وقت اسفالتو جر میده !!
البته تا یه مدت دنده ها یه خورده بد جا میره بعدش درست میشه
تا حالا تو اتوبان ننداختم ببینم چه قدر میره ولی تا دنده 4پر کردم با کیلومتر خودش 135ت میرفت دیگه جاده تموم شد!
با یه دندونه اینور اونور تاثیری تو روشن شدن و سر وصدای موتور نداره فقط شتاب و زور موتورت کم میشه
درمورد تایمش باید زنجیر سفت کنو باز کنی علامت روی وزنه برقو میزون خط رو درش بکنی بعد از بالا ته بادامک یه شیار داره اونو باید افقیش بکنی یعنی با سر سیلندر تو یه خط باشه با یه تیغ موکت بری بنداز توش و همون جور ثابت نگهش دار بعدد زنجیرو از سمت جلو موتور(از سمت رو به روی زنجیر سفت کن)بنداز تو خورشیدی/یعنی زنجیرت باید از اون سمت بکشی بعد جابندازی / و پیچاشو با مخافظشو ببند بعد زنجیر سفت کن هم بنداز سر جاش بعد یه بار دیگه علامتها رو چک کن ببین سر جاشون هست یا نه تمام
amirreza_gh
11-10-1393, 10:06 بعد از ظهر
خیلی خیلی ممنون,
میخواستم بپرسم از همون پولک لاستیکی سمت راست انجین خط میل سوپاپو میشه دید یا درسوپاپ باید باز بشه؟
از سمت راست موتور و در کارتل باید پایینو چک کرد یا راست؟
منظور در سمت چپ هست؟ باید باز بشه یا این فلش که توی عکس مشخص کردم منظوره و باید این پیچ استیلو باز کرد؟
پیچو باز کردم و زیرش روی فلکه برق خط نداشت,بیشتر راهنمایی میفرمایید؟
ضمنا هیچ راهی نداره که از کارکرد موتور تایم نبودنش معلوم بشه؟
- - - Updated - - -
ghool
12-10-1393, 01:12 قبل از ظهر
از همون جا هم میشه دید ولی بکشی بیرون اببندیش به هم میخوره در سوپاپو بازش کن یا لااقل شل کن
همون پیچ استیل رو باز کن علامت t و کنارش یه خط داره که باید با فلش روی در تو یه خط باشه که تو نقطه مرگ قرار داره اروم وزنه رو بچرخون میبینی
amirreza_gh
12-10-1393, 08:44 بعد از ظهر
امروز رفتم سراغ موتور!
اول در برقو باز کردم چون خطش از سوراخ پیچ دیده نمیشد,و یک خط باریک که کنارش تی نوشته بود پیدا کردم و با خط روی در یکی کردم,
در سوپاپو باز کردم و بعد از در آوردن زنجیر سفت کن میل سوپاپو باز کردم و طبق فرمایش خطو با سرسیلندر موازی کردم و بستم,
تغییراتی که کرده وقتی سرد بود خیلی بد روشن میشد ولی الان با تک استارت روشنه,دوم حدود 20 درصد قدرت موتور بیشتر شد,البته فنر پیستون کاربراتو کوتاه کردم و دهانه شمعو کمتر,
در کل عالی شد.
ممنون.
این هم عکسش
ghool
12-10-1393, 11:54 بعد از ظهر
سلام
در مورد تایم اول گفتم اگه یک دندونه اینور یا اونر تایمش بیوفته تاثیری تو بد روشن شدن نداره ولی اگه بیشتر باشه تاثیر زیادی داره احتمالا شما چند دندونه تایمو اشتباه انداخته بودین
شمع هم دوپلاتینه بنداز بهتره چون برقش قویه جواب میده
فیلر شمع برای این موتور 0.6الی0.7میلیمتر هست
abdulsamad
17-10-1393, 02:29 بعد از ظهر
سلام
در مورد تایم اول گفتم اگه یک دندونه اینور یا اونر تایمش بیوفته تاثیری تو بد روشن شدن نداره ولی اگه بیشتر باشه تاثیر زیادی داره احتمالا شما چند دندونه تایمو اشتباه انداخته بودین
شمع هم دوپلاتینه بنداز بهتره چون برقش قویه جواب میده
فیلر شمع برای این موتور 0.6الی0.7میلیمتر هست
سلام من موتورمو چند روز دادم دست برادرم بعد که اورد برام دیدم تو سر سیلندر صدای چک چک میاد به نظرتون مشکل از والف هاشه با تنظیم درست میشه ?اخه بردمش پیش تعمیر کار گفت بهش دست نزن
بعد که از برادرم پرسیدم باهاش چیکار کردی گفت 150 تا رفتم و یه چیز دیگه کمک عقبشم جریک جریک میکنه
amirkhafan68
18-10-1393, 09:17 قبل از ظهر
سلام به دوستان
ما باز اوومدیم ولی به زودی باز میگردیم به خدمت سربازی!!!:consoling2:
خواستم بدونم آیا از دوستانی که دست به انجین زدن نتیجه خوبی داشته؟
جهت تقویت؟
و اگه این چنین هست چه کارایی انجام شده
ممنون
ghool
18-10-1393, 12:19 بعد از ظهر
سلام من موتورمو چند روز دادم دست برادرم بعد که اورد برام دیدم تو سر سیلندر صدای چک چک میاد به نظرتون مشکل از والف هاشه با تنظیم درست میشه ?اخه بردمش پیش تعمیر کار گفت بهش دست نزن
بعد که از برادرم پرسیدم باهاش چیکار کردی گفت 150 تا رفتم و یه چیز دیگه کمک عقبشم جریک جریک میکنه
والف چیه!؟منظورت فیلرشه؟اینا معمولا سرسیلندراشون خیلی سرصدا داره به خاطر بادامک و انگشتیه که تعویضبشه درست میشه و بادامکش تو جا ش خرده میشه تو سر سیلندر و در قالپاق که زیاد کاریش نمیشه کرد
- - - Updated - - -
سلام به دوستان
ما باز اوومدیم ولی به زودی باز میگردیم به خدمت سربازی!!!:consoling2:
خواستم بدونم آیا از دوستانی که دست به انجین زدن نتیجه خوبی داشته؟
جهت تقویت؟
و اگه این چنین هست چه کارایی انجام شده
ممنون
سلام
من پیستون بزرگتر انداختم 3میل بزرگتر (بزرگترش پیدا نکردم ) خیلی کم قدرتش زیاد شد یک ماه هم نشد شاتون زد هیچی باز کردم سیلندر پیستون صفر خریدم با شاتون انداخنم روش اینبار گفتم محفظه احتراق رو کم کنم واشر سر سیلندرش که تقریبا 2میل هست رو 1/5کردم بعد بستن سر سیلندر دیدن پیستون تو نقطه مرگ خیلی سفت میچرخه نگو کو پیستون به کف سر سیلندر گیر میکنه هیچی بیخیال شدم یه راه هست که سرسیلندر رو یه پاس ور داری که من امتحان نکردم ولی به احتمال داره پیستون به سوپاپها گیر کنه
من صفحه کلاچ رو تقویت کردم تو شتابش تاثیر خوبی داره (یه صفحه اضافه یه ...پاس یرداشتم ...فنرهاشم تعویض...)
abdulsamad
20-10-1393, 09:29 بعد از ظهر
دوستان کسی خبر داره چجوری میشه موتور پلاک ملی مدل 82 رو به نام زد یعنی پلاک جدید رو صادر میکنن?
abolfazls
20-10-1393, 09:39 بعد از ظهر
دوستان کسی خبر داره چجوری میشه موتور پلاک ملی مدل 82 رو به نام زد یعنی پلاک جدید رو صادر میکنن?
تا اونجا كه من اطلاع دارم امكان اين كار نيست به دليل عمر بالاى ١٠ سال ، در ضمن كارت سوخت موتورسيكلتهاى بالاى ١٠ سال عمر هم ميسوزه
programmer
20-10-1393, 10:49 بعد از ظهر
سلام به همه میخاستم ببینم یک موتور 250 سوزوکی دارم تو گاراژه اگه بخواهم راش بندازم و تیونینگش کنم چه جوری یه ؟راه حل بدید ؟
- - - Updated - - -
قیمت رینگ و پیستون چند آب خورد واست ؟
farshad 54
20-10-1393, 10:50 بعد از ظهر
راه حلش اینه که موتور رو ببری موتور سازی بعد راه بیفتی دونه دونه قطعاتی که لازم داره رو بخری بدی موتور ساز واست جمعش کنه و هر جور دوست داری تیونینگش کنه
programmer
20-10-1393, 10:54 بعد از ظهر
داداش موتور سالم با نیش استارت روشن می شه از نظر ظاهری میگم فلاپ چه موتوری روش بندارم که بهش بخوره قشنگ هم باشه فلاپش و خیلی هم خرج نکنم چون فکر نکنم موتوره 2 تومان بیشتر ارزش داشته باشه
farshad 54
20-10-1393, 11:04 بعد از ظهر
باید فلاپای موتور های دیگه رو بهش بخورونی و یا بدی براش بسازن که در هر دو صورت با توجه به هزینه ای که داره ارزششو نداره