ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Suzuki 250 مزایده ای پلیس (آمیکو)

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9

کوروش
08-05-1391, 02:47 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links] تو این تاپیک میتونید که قسمت سوزوکی یه مدل مشابه امیکو رو ببینید !!!

amir m
08-05-1391, 03:43 بعد از ظهر
کوروش جان زیر زنجیر به سمت جلو یه جسم استوانه ای هست که زنجیر روش میاد به نطرت اگه بریده بشه مشکلی پیش میاد موتورو ارتفاع زدم ولی جور دیگه دست به شاسی نزدم یه ایرادی هست نظرت می خوام کامل شه میگم بچه ها هم خواستن انجام بدن

کوروش
08-05-1391, 03:53 بعد از ظهر
کوروش جان زیر زنجیر به سمت جلو یه جسم استوانه ای هست که زنجیر روش میاد به نطرت اگه بریده بشه مشکلی پیش میاد موتورو ارتفاع زدم ولی جور دیگه دست به شاسی نزدم یه ایرادی هست نظرت می خوام کامل شه میگم بچه ها هم خواستن انجام بدنمن کامل متوجه نشدم چیو میگید / شما یه عکس بزار و تو عکس علامت بزن تا من راهنماییتون کنم

amir74
08-05-1391, 09:13 بعد از ظهر
دوستان بردم موتورو پیشه همین اقای ابریشمی
دیگه با ارتفاع(ارتفاع طوری میده که نه دسته کمکارو می بره نه شاسیرو حالا نمی دونم چطوری)اچارکشیو دیگه تنظیماتو تعویض فرمونو اینا کلا همه کارای موتور 300تومن؟چطوره؟
کیلومترم مجبور شدم 160تایی بندازم:icon_pf _99_:

sezar021
08-05-1391, 09:28 بعد از ظهر
دیگه با ارتفاع(ارتفاع طوری میده که نه دسته کمکارو می بره نه شاسیرو حالا نمی دونم چطوری)اچارکشیو دیگه تنظیماتو تعویض فرمونو اینا کلا همه کارای موتور 300تومن؟چطوره؟
ریگی به کفشش نباشه

mostafa71
08-05-1391, 09:38 بعد از ظهر
کیلومترم مجبور شدم 160تایی بندازم

خیلی خوبه چون این موتور دیگه از 160 بیشتر نمیره و همچنین میتونی بگی که این موتور کیلومتر میچسبونه و..........

amir74
08-05-1391, 09:42 بعد از ظهر
ریگی به کفشش نباشه
منظورتونو نفهمیدم؟
اگه واسه ارتفاع می گید که تعمیرکار خوبیه
دمش گرم گفت این باتریا روش جواب نمیده برو پس بده و پس دادم یه باتری ژاپنی ازش گرفتم
یه امیکو جمع کرده بود اثلا امیکو نبود فقط انجینش سوزوکی بود فقط 4میلیون لوارم روش بود اینقدر خشگل بود عکس گرفتم ولی خوب نشد
مشتری اومد 6تومن قیمتش داد

sezar021
08-05-1391, 09:43 بعد از ظهر
البته هرچی ***زی کیلومترش میچرخه مال من که اینطوریه:gigglesmile:

sezar021
08-05-1391, 09:44 بعد از ظهر
یه امیکو جمع کرده بود اثلا امیکو نبود فقط انجینش سوزوکی بود فقط 4میلیون لوارم روش بود اینقدر خشگل بود عکس گرفتم ولی خوب نشد
مشتری اومد 6تومن قیمتش داد
اخه این موتور ارزش داره 4تومن خرجش کنی؟؟ یه حرفی میزنیا
لطفا اصل راستگویی رو رعایت کنید هدف این سایت شفاف سازیه نه ...

amir74
08-05-1391, 09:46 بعد از ظهر
یچیز خفن از موتورم در میاد ولی 300تومن بهم گفت شاخ دراوردم رنگم زرد شد خخخخ:bargh:
نظرتون درمورد قیمتش چزوره به غیر از تعویض اگزوز این قیمت
اگزوزو گفت از 50 تا 70 فرق داره که گفتم نه(پیش خودم گفتم دیگه اگزوزو شهر خودمون درست می کنم 30تومن بیشتر نمی گیره)
بابا این چه حرفیه اصلا اون به من چه ربطی داره خودش گفت 4تومن که همه لوازمشم اصل بود هیچیشم فابریک نبود همه عوض شده بود

sezar021
08-05-1391, 09:49 بعد از ظهر
یچیز خفن از موتورم در میاد ولی 300تومن بهم گفت شاخ دراوردم رنگم زرد شد خخخخ
نظرتون درمورد قیمتش چزوره به غیر از تعویض اگزوز این قیمت
اگزوزو گفت از 50 تا 70 فرق داره که گفتم نه(پیش خودم گفتم دیگه اگزوزو شهر خودمون درست می کنم 30تومن بیشتر نمی گیزه
بابا این چه حرفیه اصلا اون به من چه ربطی داره خودش گفت 4تومن که همه لوازمشم اصل بود هیچیشم فابریک نبود همه عوض شده بود
بیشتر تحقیق کن پسر

mostafa71
08-05-1391, 09:54 بعد از ظهر
البته هرچی ***زی کیلومترش میچرخه مال من که اینطوریه

نینجاش که دیگه میخواد وفاداریشو ثابت کنه 160 بیشتر نمیره

حالا این موتور مال 7 8 سال پیش میاد 160 بیشتر میره؟؟؟؟؟؟ عمرا:121fs725372:

amir74
08-05-1391, 09:54 بعد از ظهر
بیشتر تحقیق کن پسر
در مورد چی؟

sezar021
08-05-1391, 09:55 بعد از ظهر
کیلومتر من 140 تایی عزیزم

sezar021
08-05-1391, 09:56 بعد از ظهر
در مورد چی؟
کار طرف، دقیقا میخاد چکار کنه که فقط 300 تومن

behrooz
08-05-1391, 10:06 بعد از ظهر
حاجی حرفه شما درسته ولی واسه من فقظ یه نیم صفحه اضافه کردو همین کاره دیگه ای انجام نداد ولی خداییش با همین 250 پیشرو به کل گرفتم

02109002
08-05-1391, 11:18 بعد از ظهر
دوستان اینقدر اسپم نکنین بابا

همین الان 16 تاشو پاک کردم ، این تاپیک ماشاا... ....

یه سری از مباحث رو باید تو پی ام مطرح کنید

مرسی از اینکه رعایت میکنید

قاصد
09-05-1391, 01:36 قبل از ظهر
کوروش جان زیر زنجیر به سمت جلو یه جسم استوانه ای هست که زنجیر روش میاد به نطرت اگه بریده بشه مشکلی پیش میاد موتورو ارتفاع زدم ولی جور دیگه دست به شاسی نزدم یه ایرادی هست نظرت می خوام کامل شه میگم بچه ها هم خواستن انجام بدن
سلام امیر جان اون قسمتی که میگی غلتک زنجیره که باعث راحت چرخیدن زنجیر و مهار اون میشه که وقتی زنجیر شل شد از توی چرخدنده در نیاد و به نظر حقیر بریدنش کار درستی نیست

قاصد
09-05-1391, 01:37 قبل از ظهر
دوستان بردم موتورو پیشه همین اقای ابریشمی
کیلومترم مجبور شدم 160تایی بندازم:icon_pf _99_:
امیر سلام من قیمتها رو چند صفحه قبل زدم خودت مقایسه کن به نظر من حدود 100 تومن بالا میگه ولی تو بیابون لنگه کفش غنیمته

ramin9053
09-05-1391, 11:34 قبل از ظهر
سلام بچه ها این موتور انجینش کپی Suzuki TU250X از لحاظ بدنه هم کپی موتورهای هندا استریت چراغ مستطیله مثل نمونه کوچک شده است ، بچه ها این موتور مثل نوار خام است که میشه همه جور روش ضبط کرد حالا یه دوستی استریت میپسنده یکی نه مدل دیگه این سلیقه ایه ما اصولا اینجا جمع شدیم در مورد این موتور و مشکلات و راه حل ها و .... این نوع موتور که به تازگی تو ایران خواهان زیادی پیدا کرده صحبت کنیم لطفا اگر میتونید هم دیگه رو راهنمایی کنید و این تاپیک رو:offtopic: نکنید با تشکر :afro:رامین

راستی اگه کسی دوست داره در مورد این موتور بیشتر بدونه از صفحه اول این تاپیک تا اینجا خیلی چیزا دستگیرش میشه و یک سوال رو چنددددددددددددبار نمیپرسه ، راستی یه چند وقتی در مورد سرویس کردن کاربرات موتور توسط خودم به فکر افتادم به نظرتون میتونم آخه من کاربرات هندا125 رو خودم سرویس و تنظیم میکنم کسی بلده مراحل رو (اگه شد با رسم شکل) برامون توضیح بده:mypersianforum (531 با تشکر

amir74
09-05-1391, 11:57 قبل از ظهر
امیر سلام من قیمتها رو چند صفحه قبل زدم خودت مقایسه کن به نظر من حدود 100 تومن بالا میگه ولی تو بیابون لنگه کفش غنیمته
حدود 100تومن:wall3:
ولی خوب کار خوب دست ادم میده دیگه به گفته خودش
به کامرانی می دادم 150تومن می گرفت نه فرمون عوض می کرد نه ارتفاع میداد تازه دسته کمکارو می برید ولی خوب این همه کاراشو می کنه
خودش میگه ریزه کاری زیاد داره:icon_pf _99_:
ایشالا سری بعد حالتون خوب میشه می زاریم پیش شما یا دوستتون
البته تهران همینه دیگه اول می گن 200تومن بعد که ببینن می گن 300تومن

ضمنا کوروش جان می گی شمع ان جی کا بخر وقتی تو بازار تخمشو ملخ خرده یه شمعی بگو بگیریم که تو بازار باشه و خوب باشه

sezar021
09-05-1391, 12:18 بعد از ظهر
اقا امروز رفتم واس ثبت پلاک یه ساعته حل شد ولی 2.3 تا سوزوکی بود اونجا

ولی خوب کار خوب دست ادم میده دیگه به گفته خودش
به کامرانی می دادم 150تومن می گرفت نه فرمون عوض می کرد نه ارتفاع میداد تازه دسته کمکارو می برید ولی خوب این همه کاراشو می کنه
همینه دیگه معلوم نیست دقیقا چکار میکنه هواستو بده کارای عجیب غریب رو موتورت نکنه کار دستت بده بابا تو جوونی:icon_pf _99_:، عوضش کامرانی معلومه چکار میکنه دسته کمکارو که میبرن جوش بهتر از جوش خودشم بهش میزنن کشکی نیست که، شما بیشتر دقت کن دادش من

amir74
09-05-1391, 12:27 بعد از ظهر
چشم حتما
بهش گفتم حالا بخوایم یکم تیونش کنیم چی کار کنیم
گفت بخوای می تونم واست 300 سی سیش کنم گفتمش چقدر خرج داره گفت 700 800 اصلا این کار اصولی نیست سیلندر و ... تراش بدن
گفت فیلتر هواشم خوبه
یچیزی می زاره تو کاربرات شتاب و سرعت افزایش میده 30 40 تومنه

behrooz
09-05-1391, 12:28 بعد از ظهر
به سلامتی ایشالا چرخش واست بچرخه داداش چقد هزینه کردی ینی به این راحتی پلاک شد

komeil
09-05-1391, 12:35 بعد از ظهر
شما از چه نوع جوشی برای تنظیم ارتفاع استفاده میکنید؟؟ اصلا نتظیم ارتفاعو با کمک فنر انجام میدید یا جوش دادن شاسی؟[/QUOTE]

جوشش جوشه معمولی بود.تنظیم ارتفاع هم با جوش دادن شاسی بود.
فکر میکنم تنظیم ارتفاع با فنر بیشتر از 10cmامکان نداشته باشه

behrooz
09-05-1391, 12:40 بعد از ظهر
چشم حتما
بهش گفتم حالا بخوایم یکم تیونش کنیم چی کار کنیم
گفت بخوای می تونم واست 300 سی سیش کنم گفتمش چقدر خرج داره گفت 700 800 اصلا این کار اصولی نیست سیلندر و ... تراش بدن
گفت فیلتر هواشم خوبه
یچیزی می زاره تو کاربرات شتاب و سرعت افزایش میده 30 40 تومنه
امیر داداش هصلا به هین 300 سی سیش فک نکن چون بده چند وقت دیگه باید موتورتو بخابونی خونه خاک بخوره تازه من با شتابو تراش سیلندرو کاربرات سر جمع شد 450 تومان

amir74
09-05-1391, 12:43 بعد از ظهر
تازه من با شتابو تراش سیلندرو کاربرات سر جمع شد 450 تومان
این قسمتو نفهمیدم از حرفتون

behrooz
09-05-1391, 12:48 بعد از ظهر
ماله من یه صفحه چهار شاخ زد سیلندرمم تراش داد کاربراتمم عوض کرد یه سری چیز جزعی دیگه سرجمع شد 450 تومان بد بی انصاف چطور به تو چنین قیمتی داده

sezar021
09-05-1391, 12:50 بعد از ظهر
گفت فیلتر هواشم خوبه آقا دنبالش نریا اصلن اصولی نیست گند میخوره تو سیستم موتور اگه میشد خود سوزوکی انجام میداد بابا

به سلامتی ایشالا چرخش واست بچرخه داداش چقد هزینه کردی ینی به این راحتی پلاک شد
با 20 تومن پلاک کردم کاری نداره من رفتم خیابون زنجان پلاک کردم خودشون میگن چکار کنی

خب همین دیگه من جوش ارگون رو میگم که باهاش پل عابر جوش میدن اون فیش بالاس

amir74
09-05-1391, 12:54 بعد از ظهر
یعنی شماهم بردین پیش همین یارو؟
یا پیش کس دیگه؟که 450 تومن گرفت
یعنی شما موتورتونو 300 سی سی کردین؟
چهارشاخ چیه؟

کوروش
09-05-1391, 01:15 بعد از ظهر
اقاینو این جارو با چت روم اشتباه گرفتید ؟؟؟ این بحث ها چیه میکنید ؟؟؟ هر سوالو هر حرفی که به ذهنتون میرسه باید تو سایت مطرح بشه ؟؟؟ دیگه پست اسپم و بی معنا نبینم !!!

ramin9053
09-05-1391, 02:21 بعد از ظهر
کوروش جون راست میگه شده چت روم هرکدوم هرچی تو ذهنشه میگه ، ببخشید دوستان سوالات اضافی رو پ خ کنید :wall3:
کوروش جان میتونید در مورد کاربرت این سوزوکی ها یه سری اطلاعات بدید؟؟ اینا نمونه ای داره که رو موتور های وطنی بسته شده باشه ؟؟ اصلا خودمون میتونیم بازش کنیم سرویسش کنیم ؟؟:hanghead:

کوروش
09-05-1391, 02:26 بعد از ظهر
کوروش جون راست میگه شده چت روم هرکدوم هرچی تو ذهنشه میگه ، ببخشید دوستان سوالات اضافی رو پ خ کنید :wall3:کوروش جان میتونید در مورد کاربرت این سوزوکی ها یه سری اطلاعات بدید؟؟ اینا نمونه ای داره که رو موتور های وطنی بسته شده باشه ؟؟ اصلا خودمون میتونیم بازش کنیم سرویسش کنیم ؟؟:hanghead:اره / اونقدر سیستم سنگینی نداره / شاید از لحاظی ظاهری کمی با کاربراتور سی دی ای فقط داشته باشه / سرویس میتونید بکنید ولی باید خیلی مراقب باشید که سیستمش به هم نخوره / اون مخزن مشکیه که پشت کاربراتور هم هستش باید بدون هیچ درزی به کاربراتور وصل بشه

ramin9053
09-05-1391, 02:32 بعد از ظهر
برای فیلتر هوا این موتورا فیلتر خواصی پیشنهاد میکنید میشه فیلتر پراید روش انداخت؟؟؟ راستی فیلتر روغن رو چکار کنیم مارک خاصی پیشنهاد میدید؟؟؟؟:hanghead:

کوروش
09-05-1391, 02:36 بعد از ظهر
برای فیلتر هوا این موتورا فیلتر خواصی پیشنهاد میکنید میشه فیلتر پراید روش انداخت؟؟؟ راستی فیلتر روغن رو چکار کنیم مارک خاصی پیشنهاد میدید؟؟؟؟:hanghead:باید امتحان بشه تا ببینیم چه جوابی میده / مارک خاصی نباشه فقط درجه یک و خب بشه / هرچقدر پول بدی همون قدر اش میخوری

amir m
09-05-1391, 04:03 بعد از ظهر
سلام قاصد جان اخه ارتفاع زدم زنجیر به اون می خوره صدای بدی میده یا باید ببرمش یا ... نمی دونم شما نظری داری بشه کاریش کرد راستی زنجیر روش میچرخه یا زیرش ؟

amir m
09-05-1391, 04:09 بعد از ظهر
راستی اقا قاصد شما کدوم ورایی داداش گلم ؟

amir74
09-05-1391, 11:57 بعد از ظهر
دوستان طرحی ندارید واسه گارد موتور همونایی که می خوری واسه زمین جلوگیری می کنه از ایجاد خطر واسه شما
حالا ما می خوایم یه طرح بدیم خدایی ناکرده زمین خورد موتور دیگه باکش و بقیه جاهاش ضربه نبینه و گارد جلوگیری کنه
مثل این عکس
[Only registered and activated users can see links]

behrooz
10-05-1391, 12:18 قبل از ظهر
یعنی شماهم بردین پیش همین یارو؟
یا پیش کس دیگه؟که 450 تومن گرفت
یعنی شما موتورتونو 300 سی سی کردین؟
چهارشاخ چیه؟
به مثال میگن 300 سی سی ولی به اون حد نمیرسه توانه موتور بیشتر میشه ولی خدانکنه بش فشار بیاری موتوره من کلن تعطیل شد افتاد تو خونه چهار شاخم میدن تراشکاری بد یه نیم صفحه رویه صفحه کلاجت میشونن که واقن تاثیر گزاره ولی به قوله آقا کوروش زیادم فنی نیست ممکنه صدمه بزنه

قاصد
10-05-1391, 02:25 قبل از ظهر
شما از چه نوع جوشی برای تنظیم ارتفاع استفاده میکنید؟؟ اصلا نتظیم ارتفاعو با کمک فنر انجام میدید یا جوش دادن شاسی؟

فکر میکنم تنظیم ارتفاع با فنر بیشتر از 10cmامکان نداشته باشه[/QUOTE]
10سانتیمتر:wow:داداش اگر اینقدر کوتاه کنی باید با نوردبون سوار موتور بشی:16:

قاصد
10-05-1391, 02:28 قبل از ظهر
سلام قاصد جان اخه ارتفاع زدم زنجیر به اون می خوره صدای بدی میده یا باید ببرمش یا ... نمی دونم شما نظری داری بشه کاریش کرد راستی زنجیر روش میچرخه یا زیرش ؟

داداشم اون استوانه اهنیه یک چیزی میافته دور اون اهنه که شبیه قرقره نخه ولی نرمتر حدود 2 یا 3 هزار تومنه بهش میگن قرقره هرزگرد بنداز دیگه صدا نمیده من ته تهرون دروازه ری قدیم

mili_007
10-05-1391, 04:30 قبل از ظهر
سلام دوستان. هر چند اینجا جای فروش موتور نیست ولی باید بگم قصد فروش موتورمو دارم، صفحه 16 این تاپیک هم عکس و مشخصاتش هست. به قیمت خرید+خرج ( + تخفیف خوب واسه بچه های سایت)میدم که بازم زیر قیمته بازاره. موتور شماله ولی پپسندید تهران تحویل میدم. موتور کاملا سرپا. علت فروش هم خرید موتور سنگینه واسه همین با موتور شهری معاوضه نمیکنم.مایل بودید پ خ بدید.

ali4uv
10-05-1391, 01:27 بعد از ظهر
سلام به همه بچه های گل
من یه مدت دنبال یه انجین خالی برای کارتم میگشتم
این کارت رو 15 سال پیش خودم ساختم حالا اگه بشه شاید یه پروژه براش باز کنم و چند تا عکس براتون بزارم
جونم براتون بگه که دنبال یه موتور خوب براش بودم
موتور قبلیش 3 اسب قدرت داشت تو موتور سیکلتا دنبال 15 تا 25 اسب بودم براش
یه تحقیق کاملی که تو چند مدت داشتم دیدم که این موتور هم لوازمش هست و هم راه دست تره
حالا منظورم از این تاپیک اینه که بهتون بگم که این موتورها موتورای خوبین ولی یه تیکه که بچهها گفنن حجم موتورو میکنن 300 سی سی براتون بگم که این موتورا ظاهرا دو نوع داره یکی برای این موتور قشنگاست که شما جمع میکنین یکی دیگش برای موتورهای تریله که 300 سی سی حجمشه
جالب مطلب اینه که 300 سی سی ها فرقشون با 250 سی سی هاش فقط تو سیلندر و پیستونشه اینم خود بچه های نمایندگیش گفتن منم از نوع 300 سی سی خرید کردم که قراره تا فردا برسه به دستم
موتورش آک با کاربرات و استارت و لوازم برق موتورشه
حالا به من بگین که 750000 تومان پول دادم بالاش کاش یه دونه از این خوشگلاش میخریدم ولی باحالش اینه که تو عمرم موتور سوار نشدم
برا اگزوزش قرار شد با داش مسعود یه کارایی بکنم
وقت کردم کل مراحلشو براتون با عکس و توضیحات یه تاپیک جدید وا میکنم

کوروش
10-05-1391, 02:50 بعد از ظهر
امروز موتور بردیم بیش یکی از تعمیر کارا / بیشتر مشکلاتشو ردیف کردیم موتور از این رو به اون رو شد خوب بود خوب تر شد !!!

dariush
10-05-1391, 03:07 بعد از ظهر
امروز موتور بردیم بیش یکی از تعمیر کارا / بیشتر مشکلاتشو ردیف کردیم موتور از این رو به اون رو شد خوب بود خوب تر شد !!!

اقا کورش اون قسمت اگزوز زنگ زده یا رنگش اینطوری هستش ؟
الام این موتور ارتفاعش بیشتر شده ؟

کوروش
10-05-1391, 03:18 بعد از ظهر
نه رنگش اونجوریه / چیزه خاصی نیستش / ارتفاعش کاملا معمولی و دست نخورده هستش !!!

kamangir
10-05-1391, 03:23 بعد از ظهر
سلام دوستان. هر چند اینجا جای فروش موتور نیست ولی باید بگم قصد فروش موتورمو دارم، صفحه 16 این تاپیک هم عکس و مشخصاتش هست. به قیمت خرید+خرج ( + تخفیف خوب واسه بچه های سایت)میدم که بازم زیر قیمته بازاره. موتور شماله ولی پپسندید تهران تحویل میدم. موتور کاملا سرپا. علت فروش هم خرید موتور سنگینه واسه همین با موتور شهری معاوضه نمیکنم.مایل بودید پ خ بدید.

دوست عزیز تو همون تاپیک فروش کلیه مشخصات و عکس بزار تا فروش بره

amir74
10-05-1391, 06:34 بعد از ظهر
دوستان رویه انجین موتورم چنتا خش داره فرض کنید دستتون به دیوار بگیره اونجوری چطوری ببرم که صاف بشه؟

کوروش جان چه شمعی واسش خوبه بجز ان جی کا که تو بازار نیست؟
اصلا شمع تاثیری تو سرعتو قدرت داره؟

Milad_2Rbo
10-05-1391, 06:42 بعد از ظهر
دوستان رویه انجین موتورم چنتا خش داره فرض کنید دستتون به دیوار بگیره اونجوری چطوری ببرم که صاف بشه؟
یه چیزایی هست به نام خش گیر .که مغازه های لوازم جانبی اتومبیل دارن واسه موتورم میشه استفاده کرد([Only registered and activated users can see links]) یه راه دیگه هم داره .میتونی برچسبم بزنی

amir74
10-05-1391, 06:51 بعد از ظهر
نه برچسب ضایع میشه
پلیش نمی شه ضد؟
یا یکم رنگ نقره ای؟

amir74
10-05-1391, 06:54 بعد از ظهر
نه رنگش اونجوریه / چیزه خاصی نیستش / ارتفاعش کاملا معمولی و دست نخورده هستش !!!
سوزوکی ای که ارتفاع نگیره واقعا زشته می زنه تو ذوق در حد زیاد انگار سوار درشکه شدی ولی ارتفاع می گیره خیلی خشگل میشه
همین طور هم فرمونش عوض نشه خیلی ضایع هست بازم انگار سواره درشکه شدی

Milad_2Rbo
10-05-1391, 06:57 بعد از ظهر
نه برچسب ضایع میشه
پلیش نمی شه ضد؟
یا یکم رنگ نقره ای؟

عمرا با پلیش نره.رنگ نقره ای هم باید امتحان کرد ضرر نداره(انجینت نقره ایه!) یه راه دیگه هم داره .اونورشم خش دار کن بگو مدلشه:4chsmu1:

sezar021
11-05-1391, 02:21 قبل از ظهر
سوزوکی ای که ارتفاع نگیره واقعا زشته می زنه تو ذوق در حد زیاد انگار سوار درشکه شدی ولی ارتفاع می گیره خیلی خشگل میشه
همین طور هم فرمونش عوض نشه خیلی ضایع هست بازم انگار سواره درشکه شدی
با موتورم درس صحبت کنا:27:
البته ارتفاعو فرمون چیزی نداره فردا پس فردا هماهنگ کردم ردیف کنم، میخوام اگزوز مگلی بندازم موتور یه دونه هست دردونه میشه:happy4:

ramin9053
11-05-1391, 09:42 قبل از ظهر
اگزوز رو عوض کن زحمت بکش عکس و صدای اون رو بزار بچه ها ببینند mr30:hippie7:

Sadegh.galaxy
11-05-1391, 11:45 قبل از ظهر
این موتور رادیات داره؟میتون با250های موجود تو ایران رقابت برقرار کنه؟ ارزش خرید داره؟تاچندسال میشه روش حساب بازکرد؟

masterfire777
11-05-1391, 02:02 بعد از ظهر
سلام .... از اساتید گلگیر جلوی این موتور با چه مدلهایی همخونی داره و ممنون می شم که قیمت رو هم لطف کنید بگید ..... در ضمن به نظرتون فلاپ بغل پالس به ان نوع موتورها می خوره یا دومبی عقب پالس ؟!!!

کوروش
11-05-1391, 02:12 بعد از ظهر
سلام .... از اساتید گلگیر جلوی این موتور با چه مدلهایی همخونی داره و ممنون می شم که قیمت رو هم لطف کنید بگید ..... در ضمن به نظرتون فلاپ بغل پالس به ان نوع موتورها می خوره یا دومبی عقب پالس ؟!!!
هیچ گلگیر جلویی به این نمیخوره ولی میشه بهش خورونده بشه !!! ولی برای دمبی عقب باید شاسی ها جوش کاری بشه تا روش نصب شه ///
در مورد این موتور از نظر قیمت که هیچ موتوری بهش نمیرسه چون بیسار بیسار ارزون البته من قیمت 250 هایی رو میگم که زیر 100 کیلومتر کار کردن / چندین سال زیر ارگان ها بوده دوم اورده پس زیر دست ما هم دوم میاره قطعاتش هم که پره تو بازار !!!
سرعتش تا 160 ثبت شده بالاترش باید تیون بشه / شتابش هم 0-100 بالاتر از پالس و اپاچی هستش یعنی زیر 11 ثانیه !!!

masterfire777
11-05-1391, 06:19 بعد از ظهر
سلام و ممنون از دوست گرامی کوروش جان ... اقا کوروش منم تازه این موتورو خریدم روی انجینش نوشته ژاپن ... ولی تو سرعتی که دیشب باهاش رفتم از 110 تا بیشتر نرفت ..البته کیلومتر اینو نشون می داد ولی احساس می کردم بیشتر داره میره .. این موتور را دور موتورشون برقیه ؟! چون سیم دور موتور نداره ولی دور موتور رو کامل نشون می ده .... ولی برای اولین بار خیلی حال داد بهم .... هر چی که جولشه سوسک می کنه :acigar: .. ولی خوب یکم رسیدگی الان احتیاج داره .. راستی اقا کوروش صفحه کلاچ اینا چطوریاست ؟ کجا می شه پیدا کرد من شهرستانم .. موتور خواصی هست که با این یکی باشه ...

بازم ممنون از دوستان خوب اینجا به ویژه اقا کوروش که مطالب مفیدشون کمک بزرگی به حل مسائل می کنه

sezar021
11-05-1391, 08:36 بعد از ظهر
اگزوز رو عوض کن زحمت بکش عکس و صدای اون رو بزار بچه ها ببینند mr30
ایشالا میذارم باید ببینم چطوریاس اگزوز بهتر هست یا همینو بذارم.
داشتم به چراغ عقب مگلی فکر میکرد یه خط ال ای دی زیبا شاید رو موتورم کار کنم اونو بینم چی میشه
یه سوال واسه آچار کشی از عایق پیچ استفاده کنم؟؟؟؟(همون پلاستیکه که اول میذارن بعد پیچ میبندن)
فردا میبرم واسه آچارکشی زود جواب بدید:hanghead:
شتاب موتورم عالی شده ولی لرزش نمیذاره ***زونم موتورو به دور 5.6 که میرسه میلرزه.
تنظیم کابراتو فیلر گیری و تنظیم تایمر باید بکنم چیز دیگه ای هست؟؟
---------------------------------
شتاب این موتور از پالس واقعا بیشتره من رو جفتشون نشستم.
--------------------------------
دیروز بازار آهن دیدم طرف دمبی پالس انداخته بود ولی موتورش واقعا ضایه بود:2i8d4ao:
-----------------------------
یه سوال دیگه موتورمو که دیدید همه آبیه شاسی و رینگارو چه رنگی یزنم قشنگ میشه؟؟ نظر بدید

amir74
11-05-1391, 08:39 بعد از ظهر
19524
اینم کارت نمایندگیش
به هرجایه ایران بخواین می فرسته
تشکر یادتون نره

sezar021
11-05-1391, 09:21 بعد از ظهر
نمایندگیش تو کوچه تنگو باریکه اصلن به اسم این شرکت این نمایندگی نمیاد

ramin9053
12-05-1391, 09:31 قبل از ظهر
فکر کنم صفحه کلاچ اینا با پیشرو وینر 250 یکی باشه باز دوستان فنی بهتر میتونن نظر بدن :hanghead:

کوروش
12-05-1391, 09:39 قبل از ظهر
فکر کنم صفحه کلاچ اینا با پیشرو وینر 250 یکی باشه باز دوستان فنی بهتر میتونن نظر بدن :hanghead:
دوست عزیز با فرمت معمولی تکس کن / لزومی نداره بزرگ تکس کنی / بعدشم وقتی صفحه کیلومتر خودش هست چرا واسه یکی دیگه رو بندازیم ؟؟؟

sezar
12-05-1391, 09:46 قبل از ظهر
کوروش شاید برا این میگه که شیراز هست و حوصله دنگ و فنگ و زمان زیاد ارسال قطعه از تهران رو نداره ...

راستی رامین جون تو رو خدا پ.خ رو جواب بده ، کُشتی ما رو ، موتورت رو بیار ببینیم چی داری بابا !! شاید منم یکی بخرم با هم بریم بیرون حال کنیم

Masoud
12-05-1391, 10:58 قبل از ظهر
دوستان یه بنده خدایی کل موتور آمیکو پلیس های مشهد و تو مزاییده گرفته ....
قیمت هاش و هم مناسب میزنه .....
هر کی خواست بگه تو مسیج شماره رو بهش بدم .

sezar
12-05-1391, 11:02 قبل از ظهر
تهران هست دیگه؟؟ لطفا برا من پ.خ کن

amir74
12-05-1391, 11:12 قبل از ظهر
دوستان یه نظر دیگه هم دارم تو زیبا تر شدن موتور
بهش رادیات روغن وصل کنیم که خیلی پر ابهت تر میشه ولی رادیات چه موتوری؟چنده
من بیشتر قصدم اینه تزئینی باشه یعنی ازش استفاده نشه

sezar
12-05-1391, 11:26 قبل از ظهر
شما که داری رادیات رو میخری ، چرا وصلش نکنی که تو دفع گرما هم کمکت کنه ؟؟؟ فکر کنم خود تعمیرکارا بلد باشن چه رادیاتی بهش میخوره

sezar021
12-05-1391, 12:59 بعد از ظهر
رادیات انداختن ممکنه باعث دردسر بشه یکی ار رفقای کوروش انداخته بود پدر صاحاب بچه دراومده بود ادم یه بطری آب همراهش باشه بهتره از این دردسراس، البته تاثیر آنچنانی هم نداره ها

masterfire777
12-05-1391, 02:02 بعد از ظهر
سلام ... دوستان این موتور ما باطریش 12V 9A .. بعد این جواب گوی موتور هست .. الان که دو روز می شه که من این موتورو خریدم .. فقط با هول دادن روشنش می کنم البته اولش وقتی که روشن شد . بعدا دیگه راحت روشن می شه .. و بعد باز که شب به صبح می رسه باز اش همانا و کاسه همان :9:... ممنون می شم که کمی راهنمایی فرمایید ..

با تشکر از دوستان به ویژه اقا کوروش ( راستی اقا کوروش ممنون می شم شمارتون را برام پ خ کنید ) که اگه زحمتی بود باهاتون در تماس باشم ...:smilies(182):

کوروش
12-05-1391, 02:19 بعد از ظهر
سلام ... دوستان این موتور ما باطریش 12V 9A .. بعد این جواب گوی موتور هست .. الان که دو روز می شه که من این موتورو خریدم .. فقط با هول دادن روشنش می کنم البته اولش وقتی که روشن شد . بعدا دیگه راحت روشن می شه .. و بعد باز که شب به صبح می رسه باز اش همانا و کاسه همان :9:... ممنون می شم که کمی راهنمایی فرمایید ..

با تشکر از دوستان به ویژه اقا کوروش ( راستی اقا کوروش ممنون می شم شمارتون را برام پ خ کنید ) که اگه زحمتی بود باهاتون در تماس باشم ...:smilies(182):
خب شما با یه ادمی که از این موتور ها سر در میاره میرفتید که حالا موتورتون اینجوری بشه !!! شمارم هم پ خ شد

شایسته فر
12-05-1391, 02:36 بعد از ظهر

داداش صبح استارت می خوره و روشن نمی شه؟
اگه استارت نمی خوره معلومه که باطریش مشکل داره!!!!!

sezar021
12-05-1391, 03:01 بعد از ظهر
اگر استارت میخوره ولی ضعیفه همون باطریه

Milad_2Rbo
12-05-1391, 04:31 بعد از ظهر

باطریش باید شارج شه...(بری بیای خودش خود به خود شارج میشه)

شایسته فر
12-05-1391, 04:33 بعد از ظهر
باطریش باید شارج شه...(بری بیای خودش خود به خود شارج میشه)
داداش باطریش شارژ میشه، چون میگه تو روز می تونه روشنش کنه
ولی فکر می کنم شارژ نگه نمی داره، احتمال خیلی زیاد از باطریشه

masterfire777
12-05-1391, 07:24 بعد از ظهر
سلام و ممنون از راهنمایی دوستان ... باطری رو بردم .. که بدم شاررژ بکنن .. با امپر سنج نگاه کرد شاررژ بود ... راستش اولش که خریدم کامل استارت می خورد ... حتی با این که مدتی هم مونده بود .. البته از روزی که گرفتم فرداش رفتم براش روغن گرفتم و ریختم توش ... ولی بعد از ریختن روغن ..مثل اینکه چیزی تو گلوی ادم گیر کنه خفه کنه اینطوری استارت می خورد ... که احساس کردم روغنش زیادی باشه .. چون از اون نمایشگری که روغن رو روی انجین نشون می ده دیدم روی Low بود .. بهد یک لیتر روغن بهش اضافه کردم که دیدم پر شد .. بعدا احساس کردم که خیلی پر شده باشه .. کمیشو خالی کردم .... البته با هول روشنش کردم .. باهاشم دورم زدم .. و چند بارم خواموش و روشنش کردم .. راحت کار می کرد .. ولی خوب باز همون مشکلی که بود ...... هست !

( البته ببخشید انشا شد ) راستی استارت که میزنم .. درسته استارت نمی خوره اینجا نمیدونم چرا دور موتور به صورت یک حالته قیژ مانند دور می خوره مثله اینکه داری گاز می دی ؟؟؟ !

بازم ممنون می شم که دوستان بیشتر منو راهنمایی کنند .. و تشکر ویژه :pm:

sezar021
12-05-1391, 08:22 بعد از ظهر
گازتو تنظیم کن بعد یه باطری جدید بنداز یه روز ببین باز همینطوریه یا نه

masterfire777
13-05-1391, 12:07 قبل از ظهر
راستی امشب داشتم می رفتم:29: دیدم موتور داره زور می زنه می خواد خاموش شه .:297:.. یهو دیدم از جلوی موتور دود بلند شد اول خیال کردم با این شانس تخمی ما ( البته از این بابت معذرت می خوام ) سیم کشیش اب شد و دود گرفت رفت هوا :13:کلی فوش و بدو بیرا ........ خلاصه دیدم بابا ترموز جلو قفل کرده ...:12:.. ( زرت ) کلی وایسادیم تا این خنک بشه بعد دیدم داره کم کم چرخ جلو رو ازاد می کنه ..... قبلا شنیده بودم که بعضی موتور را قفل می کنن ..... خوب اینبار مثل اینکه قسمت ما شد ( تکبیر ) ..:[Only registered and activated users can see links]

(( اینجا رو که داشتم می نوشتم یک اهی از اون ته ته ها به خودم کشیدم .. دیگه تصورش رو بکنید دیگه )):98:

amir74
13-05-1391, 01:57 قبل از ظهر
دوستان این باتری های خود امیکو که از شرکتش می گیرین اصلا بدرد نمی خوره و رویه این موتور جوابگو نیست چون چندسالم از امرش گذشته و اینو تعمیرکار بهم گفت
گفت برو پس بده چون خودشونم می دونن 50 50 هست پس م گیرن و من پس دادم و یه باتری ژاپنی از خودش گرفتم
اینو گفتم تا حواستون باشه
ببین مشکل از شارژر باتری نباشه

masterfire777
13-05-1391, 08:21 قبل از ظهر
باطری رو از خود نمایندگی امیکو گرفتی Amir 74 یا ... ؟! بعد چند واست اب خورد ؟ اسم باطریم اگه بگی خوب می شه .

راستی اقا این ترموزای جلو وقتی قفل می کنه چیکارشون باید کرد که دیگه اینطوری نشه ؟

xperia13
13-05-1391, 10:27 قبل از ظهر
به نظر من اگه قصد تعویض باطری رو دارید فقط مارک یوکوهامای ژاپن بگیرید.
من 12 -14 آمپرش رو گرفتم 125 تومن. شارژ وحشتناکی داره-تو دور اولیه موتور به طور محسوسی شتاب رو زیاد کرد.

amir74
13-05-1391, 02:29 بعد از ظهر
باریکلا منم همین یوکوهامای ژاپن گرفتم 10امپر که خود تعمیرکار گفت کافیه به قیمت 55تومن.فکر کنم یکم گرون گرفتی 12 امپر داشت گفت 65 تومن ولی گفت 10امپر کافیه

اره باتریو از نمایندگی گرفتم 50تومن و سفید بود روش زده بود امیکو به انگلیسی

دوستان یه سوال
این 2تا خرجی هدرز که از انجین میاد بیرون به هم چسبیده هست یا جدا؟هرچی فکر می کنم یادم نمیاد

masterfire777
13-05-1391, 06:18 بعد از ظهر
مرسی و ممنون بابت قیمت ...

اقا کسی جواب نداد ... چرا این تورمزا بعضی وقتی قفل می کنن و راه حلش چیه ؟! چیکارش باید کرد که این اتفاق نیفته ؟!!!

کوروش
13-05-1391, 06:47 بعد از ظهر
مرسی و ممنون بابت قیمت ...

اقا کسی جواب نداد ... چرا این تورمزا بعضی وقتی قفل می کنن و راه حلش چیه ؟! چیکارش باید کرد که این اتفاق نیفته ؟!!!
یکی از مشکلات این موتور همینه بعضی موقعه ها جلو بعضی موقعه ها هم عقب که من هر 2شو تجربه کردم !!!
شما با یه سرویس کلی هوا گیری و یه تنظیم درستو حسابی ردیف میشه دلیل بروز این مشکل هم اینه به دلیل اینکه خیلی مصرف شده بعضی موقعه ها گیر میکنه و بعضی موقعه ها هم قفل

amir74
13-05-1391, 07:13 بعد از ظهر
خوب پس خیلی خطر داره تو سرعت قفل کنه هیچی از ادم نمی مونه

قاصد
14-05-1391, 02:14 قبل از ظهر
باطری رو از خود نمایندگی امیکو گرفتی Amir 74 یا ... ؟! بعد چند واست اب خورد ؟ اسم باطریم اگه بگی خوب می شه .

راستی اقا این ترموزای جلو وقتی قفل می کنه چیکارشون باید کرد که دیگه اینطوری نشه ؟
داداش سلام سوالاتو بروبچز جواب دادن و الحمدالله همه استاد شدن بااجازه اقا کوروش
باطریت چندتا مسئله داره:1-اول سعی کن اسیدی بندازی تجربه نشون داده هم بهتره هم احتکال فسادش کمتر
2-ببین شارژرت سالمه یا نه
3- روغن 1/300 نهایت 1/500 بیشتر نه
4-باطری اسیدی فابریک پالس امتحانشو تو این موتورها پس داده
5-اگر تو استارت مشکل داری اول استاتر رو چک کن زیر زین بغل یاطری سمت راست به بدنه پیچ شده
6-اگر شارژرت خراب بود نخر بده یکدونه برات بسازن البته باید با بوبین باهم باشه دیگه به مشکل بوبین وشارژر نمیخوری
7-در مورد ترمز جلوت طبق توصیه اقا کوروش عمل کن و میتونی روغن ترمز رو کلا عوض کنی فقط ببین روغنی که توشه چه رنگیه از همون رنگ بریز در غیر اینصورت سیستم ترمز کلا داغون میشه
8-امری بود در خدمتم

amir74
14-05-1391, 02:40 قبل از ظهر
داداش سلام سوالاتو بروبچز جواب دادن و الحمدالله همه استاد شدن بااجازه اقا کوروش
باطریت چندتا مسئله داره:

3- روغن 1/300 نهایت 1/500 بیشتر نه

7-در مورد ترمز جلوت طبق توصیه اقا کوروش عمل کن و میتونی روغن ترمز رو کلا عوض کنی فقط ببین روغنی که توشه چه رنگیه از همون رنگ بریز در غیر اینصورت سیستم ترمز کلا داغون میشه
8-امری بود در خدمتم
قاصد جان منظور این 2تا جوابتونو نفهمیدم
یعنی از 1300 بالاتر نباشه؟من اترود سبز 6000 هزار خریدم
واسه روغن ترمز هم فومن شیمی خریدم چطوره؟

ramin9053
14-05-1391, 09:55 قبل از ظهر
با اجازه آقا قاصد دوست عزیزمون:
منظور مقدار روغن است یعنی از 1300 سی سی تا نهایت 1500 سی سی بیشتر تو موتورت نریز و هر یک ماه (البته بسته به استفاده) عوض کن
روغن ترمز فومن شیمی دو رنگ زرد و آبی داره ببین کدومش تو مدار ترمزت است همون رنگو بریز:4chsmu1:

komeil
14-05-1391, 11:05 قبل از ظهر
سلام یه سوال از اساتید
این موتور برق شمع رو از مستقیم از باطری میگیره؟

کوروش
14-05-1391, 11:22 قبل از ظهر
اره / چون استارت میزنی از اونجا میگیره دیگه / اگه منضورت اینه که ایا بدون باطری موتور حرکت میکنه یا نه من هر 2 نوعشو دیدم که موتور بی باطری کار کرده و یه موتور دیگه هم دیدم بدون باطری حرکتی نکرده !!!

komeil
14-05-1391, 11:35 قبل از ظهر
اخه وقتی باطریم شارژ نداشت دور موتور از 2 بالا تر نمیرفت.
اگه مستقیم از باطری بگیره پس سالم بودن باطری تو شتاب و احتراق خیلی تاثیر داره.درسته؟

کوروش
14-05-1391, 11:45 قبل از ظهر
اخه وقتی باطریم شارژ نداشت دور موتور از 2 بالا تر نمیرفت.
اگه مستقیم از باطری بگیره پس سالم بودن باطری تو شتاب و احتراق خیلی تاثیر داره.درسته؟
اره تعمیر کارمون هم همینو میگفت که باطری در حرکت و سرعت و حتی لرزش موتور خیلی تاثیر داره

komeil
14-05-1391, 11:53 قبل از ظهر
کلا سیستم برق عجیبی داره این موتور.
میشه برقه شمع رو تقویت کرد تو شتاب تاثیر مستقیم داره.
میشه کوئل قوی تر انداخت؟
رو وینر که عالی جواب داده

masterfire777
14-05-1391, 01:12 بعد از ظهر
سلام و مرسی از راهنمایی دوستان ... دیگه می خوام کم کم موتور رو بازسازی کنم .. می خوام تمام قطعات رو پیاده کنم .. شاسی رو بدم رنگ و همینطور باک و رینگ ها ... باک و شاسی رو مشکی می خوام بکونم و بعد با حاشیه های قرمز .. رینگ هارو هم می خوام طلاییش کنم ...

اقا کوروش سیم کشی کامل این موتور رو موجود دارین .. چون خیلی چسب کاری کردن می خوام به کل عوض کنم .. ممنون می شم قیمت رو برام بگین .

بازم تشکر از تمامی بچه ها به ویزه اقا کوروش و قاصد جان

کوروش
14-05-1391, 01:16 بعد از ظهر
سیم کشیش حدود 50 تومنه / البته کمتر هم گیر میاد !!!

قاصد
15-05-1391, 04:35 قبل از ظهر
کلا سیستم برق عجیبی داره این موتور.
میشه برقه شمع رو تقویت کرد تو شتاب تاثیر مستقیم داره.
میشه کوئل قوی تر انداخت؟
رو وینر که عالی جواب داده
سلام اره میشه همچین کاری کرد

amir74
15-05-1391, 02:48 بعد از ظهر
سلام اره میشه همچین کاری کرد
یکم واضح تر توضیح بدید روشن شیم
کوئل چیه؟
شمعشو چطور باید تقویت کرد؟
چه شمعی خوب جواب داده واس این موتور؟

شایسته فر
15-05-1391, 10:12 بعد از ظهر
بچه ها همین الان فهمیدم دوستمون سزار یه تصادف کوچیک با موتور داشته
خدا رو شکر خودش سالمه، موتورم فقط ترمز جلوش خراب شده!!

amir74
15-05-1391, 10:16 بعد از ظهر
خداراشکر خودش وموتور سالمه
زودتر بیاد توضیح بده چی شد تصادف شد یعنی جو گرفته بودش؟؟؟؟؟؟؟

شایسته فر
15-05-1391, 10:22 بعد از ظهر
خداراشکر خودش وموتور سالمه
زودتر بیاد توضیح بده چی شد تصادف شد یعنی جو گرفته بودش؟؟؟؟؟؟؟
جو چیه داداش
دفعه اولش نیست که موتور سوار میشه!!!
موتور 750 هم سوار شده، اینا دیگه براش کشکه داداش
طرف با 100 تا از فرعی پیچیده روش، اینم برای اینکه نخوره بهش رفته تو خاکی و .....

amir74
15-05-1391, 10:33 بعد از ظهر
داداش شما چرا جو می دی خخخخ
من گفتم شاید موتوره دیگه یارو 100سالم پشت موتور بشینه به هرحال جو می گیرش دیگه چه حرفیه شما می زنی
خداراشکر طوریش نشده خدا لعنت کنه اونایی که به این لعنت شده های ک... دست گواهی نامه می دن

sezar021
15-05-1391, 10:53 بعد از ظهر
سلام رفقا با جسمی خسته خود را کشان کشان به سایت رساندم و دیدم حرف ما اومده وسط
خداروشکر چیزی نشد ولی واقعا این موتور محشره با 100 تا رفتو رو کوه خاک 4.5 متر رفتو هوا موتور و شاسی اخ نگفت ترمز عقب نه جلو پام روش بود و خلاصه شکست
جونم براتون بگه که کمک این موتور محشره
جو گیر هم نشدم 100 تا دیگه چیه که میگی جو گیر شده آقای امیر خان:waiting: طرف 1000 سوار میشه با سرعت 200تا جو گیر نمیشه.

شایسته فر
15-05-1391, 10:56 بعد از ظهر
ایشالا هرچه زودتر خودت و پسرت(موتورت )سالم میشین
داداش مشکل باطریم چندتا پست قبلو بخونی یه چیزایی دستگیرت میشه

sezar021
15-05-1391, 10:58 بعد از ظهر
مال من استارت نمیخوره فکر کنم سیماش قط شده

شایسته فر
15-05-1391, 11:00 بعد از ظهر
مال من استارت نمیخوره فکر کنم سیماش قط شده
چراغاتم روشن نمی شه؟
برق پشت امپر میاد؟
بعد تصلدف اینطوری شد؟(منظورم پرشه!!)

sezar021
15-05-1391, 11:10 بعد از ظهر
اره
برق میاد چراغا ضعیفه

شایسته فر
15-05-1391, 11:12 بعد از ظهر
احتمالا همونطور که گفتی سیماش قطع شده، مشکل از باطریت نیست

amir74
15-05-1391, 11:22 بعد از ظهر
خوب خداراشکر
موتور چش شد؟
الان ترمزشو درست کردی چنتا راه رفتی باهاش؟

sezar021
15-05-1391, 11:23 بعد از ظهر
باطری که نو انداخته بودم 50 تومن، فردا میبرم بینم چشه

sezar021
16-05-1391, 12:26 قبل از ظهر
چنتا راه رفتی باهاش؟
ینی چی؟؟ چند کیلومتر یا سرعت؟

amir74
16-05-1391, 12:36 قبل از ظهر
نه چنتا سرعت باهاش رفتی چطوره؟

sezar021
16-05-1391, 12:41 قبل از ظهر
والا 140 رو رفتم بازم میرفت ولی خب آچار کشی نکردم میلرزونه دستو میزنه نشد بیشتر برم

ramin9053
16-05-1391, 10:14 قبل از ظهر
چی شد سزار جون طوریت که نشد پسرت چطوره ؟؟؟؟؟
وقتی شنیدم خیلی ناراحت شدم .:10:
خب چرا مواظب نیستی با این رانندگان گاری سوار تو این کشور نخسوزن تهران و شیراز و....:2gwb921:

sezar021
16-05-1391, 01:29 بعد از ظهر
وقتی شنیدم خیلی ناراحت شدم .
خب چرا مواظب نیستی با این رانندگان گاری سوار تو این کشور نخسوزن تهران و شیراز و....
قربونت رامین جان خداروشکر چیزی نشد
ما رو میگن گواهینامه نمیدیم رانندگیت بده بعد ادمای ک.....دست رو راحت گواهینامه میدن
دلم خونه پسرکم گوشه خونه افتاده امروز میبرم ردیفش میکنم

amir74
16-05-1391, 02:11 بعد از ظهر
تعمیرکار گفت کاربراتورت ترکیده هست عوض کردم 75 تومن گفتمش خوب شتابدهنده بنداز گفت اون با رابطش حدود 120تومن در میاد؟رابط چیه؟
35تومن هم پمپ ترمز
کاش اماده می خریدم کمتر میوفتاد الان اینطوری با بیمش حدود2600 واسم میوفته:bargh::retarded:

sezar021
16-05-1391, 03:05 بعد از ظهر
2600 بدون اگزوز و این چیزا؟؟
پس رفته تو پاچت داداشه گلم

amir74
16-05-1391, 03:13 بعد از ظهر
نه 250 تومن اگزوز خریدم با فرمونو اینا:11:

شایسته فر
16-05-1391, 03:15 بعد از ظهر
نه 250 تومن اگزوز خریدم با فرمونو اینا:11:
داداش یه عکس از موتورت بزار ببینیم چه بلایی سرش اوردی:4chsmu1:

amir74
16-05-1391, 03:17 بعد از ظهر
صبر کن اماده بشه تا 5 6 روز دیگه به امید خدا می زارم

شایسته فر
16-05-1391, 03:24 بعد از ظهر
صبر کن اماده بشه تا 5 6 روز دیگه به امید خدا می زارم
فلاپم گرفتی؟
اگزوزو بردی زیر زین؟
فرمون چه موتوریو خوروندی بهش؟ ریسه؟

resident2
16-05-1391, 07:59 بعد از ظهر
سلام

میگم با توجه به اینکه از اول تیر تردد موتورهای با عمر بیش از 8 سال ممنوع شده تکلیف این موتور که مدل 82 و 84 هست چیه؟

408404
16-05-1391, 08:05 بعد از ظهر
اقایون شما چه قدر گیر دادید به این اگزوز زیر زین خوب یه اگزوزبندازید مپل این بد نیست خرجش هم کمتره یه طرح جدید هم هست
19910

amir74
16-05-1391, 08:09 بعد از ظهر
نه داداش 8سال کجا بود من دقیقا تویه تیر رفتم سوال کردم 10ساله از تعویض پلاک رفتم سوال کردم
شایسته فر جان فرمونش ریسی هست واسه پیشرو فلاپ نگرفتم چون سادش قشنگه و پول فلاپم نداشتم.اگزوز بغل هم هست چون زیر زین ببرم هم دردسرا خودشو داره هم موتور استریت نباید اگزوز زیر زین باشه و هم طراحی که داره اگزوزوشو ببری زیر زین این بغلش خیلی خالی میشه

ramin9053
17-05-1391, 10:42 قبل از ظهر
سلام

میگم با توجه به اینکه از اول تیر تردد موتورهای با عمر بیش از 8 سال ممنوع شده تکلیف این موتور که مدل 82 و 84 هست چیه؟
سلام دوست عزیز و:khosh: برای این خبرت منبعی داری؟
بچه های سایت و منجمله خودم با مراجعه به راهنمایی فهمیدیم 10 ساله دیگه پلاک نمیشه اما تردد چیزی نگفتند مثلا یکی گفت موتور سال 57 هنوز داره میچرخه (گلد وین هندا) با همون پلاک قدیم و کسی کاریش نداره چه برسه به این موتورها که تازه 2 - 3 ساله مزایده شده و فروختن به مردم :4chsmu1: باتشکر از وقتی که به من دادید :clap:(کیه ، کی کیه ، کیههههههههههه) به قول بابا اتی

amir74
17-05-1391, 01:42 بعد از ظهر
یعنی موتوره ما مدل 82 هست پلاک نمی کنن؟یعنی طرحشون 8سال شده یا 10 ساله؟
داداش کی رفتی؟

resident2
17-05-1391, 04:00 بعد از ظهر
بچه های سایت و منجمله خودم با مراجعه به راهنمایی فهمیدیم 10 ساله دیگه پلاک نمیشه اما تردد چیزی نگفتند مثلا یکی گفت موتور سال 57 هنوز داره میچرخه (گلد وین هندا) با همون پلاک قدیم و کسی کاریش نداره چه برسه به این موتورها که تازه 2 - 3 ساله مزایده شده و فروختن به مردم :4chsmu1: باتشکر از وقتی که به من دادید :clap:(کیه ، کی کیه ، کیههههههههههه) به قول بابا اتی

سلام و ممنون

راجع به پلاک دنش بی اطلاعم ولی اعلام شده که اگر توقیف بشه -به هر علت- دیگه پس نمیدن!

اینم یکی از منابع: [Only registered and activated users can see links]

شایسته فر
17-05-1391, 04:45 بعد از ظهر
داداش منظورت همون 6 سیلندراس؟؟؟؟؟؟؟؟
چجوری کسی بهش چیززی نمی گه؟؟

sezar021
17-05-1391, 08:08 بعد از ظهر
من که پلاک کردم طرفم گفت تردد هیچ مشکلی نداره
الان موتور دو زمانه پلاک قدیم تو خیابون پره کسی با اینا کار نداره

ramin9053
18-05-1391, 01:35 بعد از ظهر
درود بر دوستان خودم :icon_pf (94):
در رابطه با این جمع آوری موتورسیکلت فرسوده دولت دوست و همسایه ایران با کمک هموطنان چینی اقدام به جمع آوری موتورسیکلت های دولتی با عمر 10 سال به بالا نموده و موتور با قطعات اصلی و ایمنی بالا را تحویل میگیرد و موتور چینی بدون کیفیت و بدون ایمنی با بیمه ابوالفضل تحویل میدهد ، ولی فعلا این طرح مختص موتورهای با پلاک دولتی ومالکیت دولتی میباشد و شهروندان عادی ترسی به خود راه ندهند چون تا این طرح به مردم عادی برسد 10 سال به طول می انجامد :4chsmu1:
منبع: نیروی راهنمایی و جریمه رانندگان ایران

amir74
18-05-1391, 01:43 بعد از ظهر
پدرشون بسوزه هندا 125 اصلو می گیرن که هنوز نمونش هست مثل نو هست و با تک هندل روشن میشه بجاش چینیشو می دن

sezar021
18-05-1391, 05:42 بعد از ظهر
آقا من شمع ان جی کا اصل ژاپن پیدا کردم از آشنا فقط 4 هزار تومن
باطری نو انداختم خرابه واقعا کامرانی نامرده یارو گفت باطری انرژی واست میارم 45 تومن آچار کشی میکنم موتورت اصلن نلرزه 50 تومن

ramin9053
18-05-1391, 05:51 بعد از ظهر
سلام سزار جون شمع خوبیه ngk ، سوزنی یا معمولی ؟؟؟؟؟؟
تستش کن نتیجه رو بنویس راستی قلب این موتورا باتری است حتما باتری خوب بنداز تا خوب جواب بده وایر شمعت هم تست کن ایراد نداشته باشه:icon_pf (94):

sezar021
18-05-1391, 08:39 بعد از ظهر
شمعه رو گفت ژاپنیش زغالش کوچیکتره ولی چینیش بزرگتره ایشالا تستش رو هم میگم
باتری انرژی رو نشنیده بودم حالا خوب هست؟؟ گفت رو پالسو آپاچی میندازم عالیه

amir74
18-05-1391, 09:22 بعد از ظهر
باتری ژاپنی بخر از همون که من گرفتم
شمع انجیکات سوزنی هست؟
4تومن گرفتی چینیه چون اصلش خیلی گرون تر از این حرفاست و تو بازار نیست
جعبشم زرد یا ابی هست اره؟نوشته روش چه رنگیه؟رویه جعبه؟

sezar021
18-05-1391, 10:34 بعد از ظهر
دادا بهت انداختن ژاپنیش زیاده ربطی به رنگ جعبش نداره باید زغالشو ببینی منم تو گمرک بم گفت 14 وقتی بردم براش 4 تومن کف کرده بود جعبش زرده خودش سفید

sezar021
18-05-1391, 10:36 بعد از ظهر
باتری هم که ژاپنی فقط اسمشه بخای جنس خوب بخری باید خفن پیاده شی من که میخام دو روز دیگه ردش کنم دایلیم بگیرم ولی واقعا مرده اگه صفر بود نگهش میداشتم حیف
ولی باتری انرژی هم گفتن خوبه

amir74
19-05-1391, 03:07 بعد از ظهر
سزار جان یدونه از این شمع ها واس ما می گیری؟یا ادرس اینجایی که ازش خریدی رو می دی؟ازش راضی هستی؟فرقی کرده؟
راستی دوستان ترانزیستور برق و شارژر و بویین برق خراب بود که سرجم میشه 130 140 تومن.ای خدا چقدر خرجش زد بالا:smilies(182):

شایسته فر
19-05-1391, 03:27 بعد از ظهر
سزار جان یدونه از این شمع ها واس ما می گیری؟یا ادرس اینجایی که ازش خریدی رو می دی؟ازش راضی هستی؟فرقی کرده؟
راستی دوستان ترانزیستور برق و شارژر و بویین برق خراب بود که سرجم میشه 130 140 تومن.ای خدا چقدر خرجش زد بالا:smilies(182):
داداش شما مگه سمنان نیستی؟؟
یه لوازم موتور فروشی تو خیابان کمیل بعد از جیهون، سمت رات هست(دو دهنه و بزرگه)از گمرکم لوازمش ارزونتره و انصافا لوازم اصل داره، هرچی هم بخوای داره
یه سر به اونجا بزن
اسم مغازه رو یادم نیست

amir74
19-05-1391, 03:30 بعد از ظهر
داداش شما مگه سمنان نیستی؟؟
یه لوازم موتور فروشی تو خیابان کمیل بعد از جیهون، سمت رات هست(دو دهنه و بزرگه)از گمرکم لوازمش ارزونتره و انصافا لوازم اصل داره، هرچی هم بخوای داره
یه سر به اونجا بزن
اسم مغازه رو یادم نیست
داداش من سمنانم ولی این ادرسی که دادی تاحالا نشنیدم؟اسم یه میدون چیزی رو بگو بشناسیم

sezar021
19-05-1391, 03:33 بعد از ظهر
واست میخرم دادا فقط باید بیای بگیری

behzad913
20-05-1391, 12:31 قبل از ظهر
باتری انرژی من انداختم ازش راضیم درباره مدل هم من رفتم برای پلاک در کلان شهر ها مدل 83 به بالا را پلاک نمیکنن ودر شهرستان های کوچک 81 به بالا قربون این مملکت برم هر روز یه قانونی داره یهو میبینی از فردا میگن موتور سواری برای اقایان حرام و برای خواهران حلال و مستحب هست وحکم موتور سواری برای اقایان اعدام:42kmoig:

قاصد
20-05-1391, 04:15 قبل از ظهر
:wow::13:اقا سلام مگه جنگه چه خبره ترانزیستور 30 الی35 شارژربا بوبین باهم بپیچه 60 ال 70 عجب ادمیه این ابریشمی ها :waiting: زنگ بزن به این شماره اسمش سهیله قیمت بگیر 09329111135 تازه من که مطمئن نیستم راست گفته باشه و خراب باشه :297:

kamangir
20-05-1391, 11:09 قبل از ظهر
باتری انرژی من انداختم ازش راضیم درباره مدل هم من رفتم برای پلاک در کلان شهر ها مدل 83 به بالا را پلاک نمیکنن ودر شهرستان های کوچک 81 به بالا قربون این مملکت برم هر روز یه قانونی داره یهو میبینی از فردا میگن موتور سواری برای اقایان حرام و برای خواهران حلال و مستحب هست وحکم موتور سواری برای اقایان اعدام:42kmoig:

:mad_majidonline:
چی داری میگی

من اصلاح میکنم
درباره مدل هم من رفتم برای پلاک در کلان شهر ها مدل 83 به پایین را پلاک نمیکنن ودر شهرستان های کوچک 81 به پایین رو پلاک

نمیکنن

یعنی موتور از اولین موتور ساخته شده تا 82 در کلان شهر ها پلاک نمیشه و در شهرستان های کوچک از اولین موتور ساخته شده تا 81 پلاک نمیشه

موتور سوزوکی 250مدل 82 نخرید برایی پلاک به مشکل برمیخورید

kamangir
20-05-1391, 11:12 قبل از ظهر
:wow::13:اقا سلام مگه جنگه چه خبره ترانزیستور 30 الی35 شارژربا بوبین باهم بپیچه 60 ال 70 عجب ادمیه این ابریشمی ها :waiting: زنگ بزن به این شماره اسمش سهیله قیمت بگیر 09329111135 تازه من که مطمئن نیستم راست گفته باشه و خراب باشه :297:

سلام قاصد جان خوش امدی عزیز

مگه خبر نداری اینجا ایرانه هر کسی هر قیمتی میخواد میگه

اصفهان هم همینطوره قیمتایی میگن برای قطعات این نوع موتورا که دیوانه میشه آدم

امضاء رو توجه کن متوجه میشی

amo hosein
20-05-1391, 11:18 قبل از ظهر
:mad_majidonline:
چی داری میگی

من اصلاح میکنم
درباره مدل هم من رفتم برای پلاک در کلان شهر ها مدل 83 به پایین را پلاک نمیکنن ودر شهرستان های کوچک 81 به پایین رو پلاک

نمیکنن

یعنی موتور از اولین موتور ساخته شده تا 82 در کلان شهر ها پلاک نمیشه و در شهرستان های کوچک از اولین موتور ساخته شده تا 81 پلاک نمیشه

دوستمون درست میفرماید.منم اینو میدونم.ولی من شنیده بودم موتور بالای 10 سال رو پلاک نمیکنن.حالا بچه ها جالب اینجاست پلیس میتونه سر سال موتور موتور را بخوابونه و فاتحه.

sezar021
20-05-1391, 04:00 بعد از ظهر
آقا موتور من 82 هست و تو تهران پلاک کردم کل کارمم شد نیم ساعت یارو هم گفت تا اخر امثال 81 هم پلاک میکنیم لطف کنید اگه رفتید و نذاشتن بگید نه سر هوا:waiting:

sezar021
21-05-1391, 01:33 قبل از ظهر
موتورمو دزدیدن:wall3::sad: ای خدااااااااااااااااااااااا اااااا
:10:حیف شد تازه داشتیم حال میکردیم بچه ها هوای موتوراتونو داشته باشید

dariush
21-05-1391, 01:46 قبل از ظهر
موتورمو دزدیدن:wall3::sad: ای خدااااااااااااااااااااااا اااااا
:10:حیف شد تازه داشتیم حال میکردیم بچه ها هوای موتوراتونو داشته باشید

واقعا دزدیدن تموم شد؟؟!!!!:bargh::13::13:
شما که تازه خریده بودین
چطور ی شد که دزدیدن ؟
مگه قفل و بند نبوده؟

sezar
21-05-1391, 01:49 قبل از ظهر
جدی میگی؟؟؟ خفت گیری یا دزدی پنهانی ؟؟؟ [Only registered and activated users can see links]

آخه من تو کف خرید این موتور هستم و از چندتا اقوام شنیده بودم که موتورای دوستانشون رو خفت گیر کردن و منو ترسوندن که موتور تو چشم مثل این سوزوکی نگیرم آخه خیلی تو چشم هست و خطر دزدی زیاد ، خلاصه ما تو کف امنیت موتور بودیم که این تاپیک رو دیدم و متوجه شدم خفت گیری زیاد هست

البته در تهران خیلی زیاده ولی فرزاد که شیرازه و هیو داره هم چندبار میخواستن خفت گیرش کنن ،

من موندم این موتور رو بخرم یا نه ، آخه از یه طرف قیافش توپه ، قیمتش هم خوبه ولی شتاب به اندازه قیافش نداره و اگه کسی خواست بیفته دنبالت دردسر زیادی داری ، حالا نظر شما چیه ؟؟ میشه با این موتور به سادگی هیو از دست پالس در رفت ؟؟؟ آخه نمیخوام پولی که به زور جمع کردم رو به سادگی برباد بدم ،،،

با این موتور میشه راحت از دست پالس و آپاچ در رفت ؟؟؟

sezar021
21-05-1391, 02:38 قبل از ظهر
والا خفت گیری که نبود موتور جلو مسجد بود و فرمون هم فقل رفتم خونه اخه باتریش خرابه گفتم منو میذاره تو راه امروز اومدم که دیدم نیست ، انصافی ....نم خیلی سوخت پولشو با کلی بدبختی جور کرده بودم
دیگه خداس حتما قسمت ما نبوده

قاصد
21-05-1391, 04:03 قبل از ظهر
سلام داداش نمیخوام دلسردت کنم انشاالله پیدابشه ولی معمولا موتورهای خارجی رو زیر 48 ساعت اوراق میکنن:icon_pf _52_: به نظر من یکسر انبار نفت بزن شاید پیدا شد:icon_pf _37_:

ali faghfouri
21-05-1391, 04:07 قبل از ظهر
دوست عزیز چند روز ولش کرده بودی؟

sezar021
21-05-1391, 04:08 قبل از ظهر
علی جان 12 ساعت:icon_pf _99_:

ali faghfouri
21-05-1391, 04:14 قبل از ظهر
علی جان 12 ساعت:icon_pf _99_:

12 ساعت کمه....ولی خدا رو چه دیدی!!!به نزدیکترین پاسگاههای اطراف سر بزن اونا گشتای شبشون موتور رو میبره اگه مشکوک شن (ملاخور موتور ملس باشه).فقط سریع برو با مدارک و کپی مدارک.ایشاالله پیدا شه.

02109002
21-05-1391, 05:37 قبل از ظهر
دوستان
تاپیک منحرف نشه

kamangir
21-05-1391, 07:38 بعد از ظهر
آقا موتور من 82 هست و تو تهران پلاک کردم کل کارمم شد نیم ساعت یارو هم گفت تا اخر امثال 81 هم پلاک میکنیم لطف کنید اگه رفتید و نذاشتن بگید نه سر هوا:waiting:

سزار جان الان خودم و دو نفر دیگه از اقوام موتور سی جی داریم مدل 81 و 82 که برای پلاک مراجعه کردیم ولی پلاکش نکردند گفتن

فرسودس گفتیم چیکار کنیم گفتن چند وقت دیگه فراخوان میدن برای جمع آوری کردنش

من هیچ حرفی سر به هوایی نمیزنم

آدرس جایی هم که اینو گفت :شهرک آزمایش اصفهان سوله تعویض پلاک ،باجه اطلاعات .آگاهی.باجه ریاست

sezar021
21-05-1391, 07:59 بعد از ظهر
من هیچ حرفی سر به هوایی نمیزنم
نه داداشم ازین جهت گفتم که خودم پلاک کردم بی هیچ دردسری
البته مبارک صاحاب جدیدش

amir74
21-05-1391, 08:51 بعد از ظهر
زنگ زدم قاصد جان به نمایندگی قیمتا همین بود با 5 10تومن فرق
از کجا باید فهمید راست میگه یا نه؟
یعنی میشه دروغ گفته باشه؟
بویین زنگ زدم نمایندگی گفت 65 تومن اون گفت 75 تومن؟چطوری پس شارژر و بویین باهم 60 70 تومن؟

amir74
21-05-1391, 08:59 بعد از ظهر
راستی در مورد موتور رفیقم موتورشو گرفته بودن پلاک قدیم هم بود مدل 81 رفت خلیفیشو داد بیمه کرد تازه پلاک ملیشم کردن دادن بهش

behzad913
21-05-1391, 09:52 بعد از ظهر
داداشم به نکته (کلان شهر ها ) توجه کن البت ما زرنگ تر از این حرف هاییم یه فامیل بیرون شهر داشتیم زدم به نام اون واون پلاک شهرستان گرفت یه جور ک..ر زنی به دولت :acigar:

قاصد
22-05-1391, 05:47 قبل از ظهر
زنگ زدم قاصد جان به نمایندگی قیمتا همین بود با 5 10تومن فرق
از کجا باید فهمید راست میگه یا نه؟
یعنی میشه دروغ گفته باشه؟
بویین زنگ زدم نمایندگی گفت 65 تومن اون گفت 75 تومن؟چطوری پس شارژر و بویین باهم 60 70 تومن؟
سلام اقا بوبین بده برات بپیچه شارژرم برات میسازه تو گمرک تازه 6ماه هم ضمانت میکنه

sezar
22-05-1391, 03:57 بعد از ظهر
خب یه چیزی : اگه امسال برم یه موتور 82 رو بگیرم و پلاک ملی بکنمش ، بعد مثلا سال 93 بخوام بفروشمش، ممکنه به خاطر بالای 10 سال شدن سن موتور به صاحب جدیدش پلاک ملی ندن ؟

یا این قانون 10 سال فقط برا تبدیل پلاک قدیم به ملی وجود داره ؟؟؟

komeil
23-05-1391, 09:05 قبل از ظهر
بله ممکنه.
االبته فعلا اگه شما موتور پلاک ملی بگیری تا 200سال اینده محدودیت تردد نداری.منتها اگه موتورو معامله کنی خریدار نمیتونه پلاک جدید بگیره
اینم عکس همسفر ما.
اینجوری که شنیده بودم تو خاکی زلیل نیست!!نسبتا خوبه20451

amir74
23-05-1391, 11:38 قبل از ظهر
بله بسیار خوشگل ولی اگه اگزوز بغل بود ب خوشگلیش بیشتر اضافه میشد
منم خیلی دوست دارم با باک سفید بدنشو مشکی کنم که نمی دونم باید چیکار کنم

komeil
23-05-1391, 12:16 بعد از ظهر
اگه میخوای مشکی کنی فقط شاسی رو رنگ کن.توصیه میکنم انجینو رنگ نکنی.

sezar021
23-05-1391, 02:07 بعد از ظهر
داداشمون راست میگه رنگ کردن انجین اصلا اصولی نیست همینجوریش داغ میکنه حالا مشکی کنی که دیگه یا علی مدد بعلاوه ممکمنه رنگش بریزه، کلا کار بیهوده اییه

amir74
23-05-1391, 06:56 بعد از ظهر
بخوام شاسیشو رنگ کنم باید انجین باز بش با بقیه مخلفات موتور دیگه اره؟

sezar021
23-05-1391, 09:08 بعد از ظهر
نه عزیز فقط محافظ زنجیر فلاپا و پاک رو برداری راحت رنگ میشه مگه اینکه بخای رینگ رو هم رنگ کنی که باید دیسکارو باز کنی

amir74
23-05-1391, 11:18 بعد از ظهر
دوستان از کجا باید بفهمیم صفحه کلاچش کمه؟دیسک نداره یا هواگیری نشده؟
این تاپیک چرا خوابیده کجایید پس؟

sezar021
24-05-1391, 04:09 قبل از ظهر
صفحه کلاج وقتی دنده میدی کامل معلومه کمه موتور میپره یا دنده بد جا میره
دیسک هم که ترمز رو تا ته میگیری از ترمز میخ خبری نیست
اینا کامل معلوم میشه حتی اگه فنی نباشی با یه دور زدن کامل معلوم میشه

قاصد
25-05-1391, 05:00 قبل از ظهر
بخوام شاسیشو رنگ کنم باید انجین باز بش با بقیه مخلفات موتور دیگه اره؟
:offtopic::s (9):سلام :26:بستگی داره با چی بخوای رنگ کنی اگه قلمو که همین کاری که سزار گفت بکن:laie_14: اگه اسپری که علاوه بر کاری که سزار گفت باید اون قسمتهایی که نمیخوای رنگ بشه روزنامه بزاری که رنگ نپاشه :bargh:صفحه کلاچ اگر زدی تو دنده و دنده به اصطلاح دیر چاق شد یا موتور گاز هرز خورد باید عوض بشه:15: لنت ترمز اگه لنت تازه انداختی یا هنوز لنتت گوشت داره و هوا گیری خوب انجام شده دیسکتو نگاه کن اگه اصطلاحا ایینه شده که قابل تعمیر و بازسازیه اگر قطر وسط دیسک از لبه کمتر شده که دیسک نازک کرده:13: وباید سریع عوض بشه وگرنه ممکنه تو سرعت هنگام ترمز خدایی نکرده خورد بشه و اسیب ببینی:29::i'm ok:

amir74
27-05-1391, 12:11 قبل از ظهر
اگه با قلمو رنگ بزنیم معلوم نمی شه؟
چه رنگی باید گرفت رنگ روغن؟

قاصد
27-05-1391, 03:31 قبل از ظهر
اگه با قلمو رنگ بزنیم معلوم نمی شه؟
چه رنگی باید گرفت رنگ روغن؟
سلام اگه رنگو خوب رقیق کنی و با حوصله و ملایمت بزنی نه

amir74
27-05-1391, 01:36 بعد از ظهر
دوستان به این یارو که دادم که باکو درست کنه و رنگ بزنه هی بامبول در میاره خیلی پوسیده هستو و الکی خرجش می کنی و باز بنزین میده مثل الک سوراخه چیکارش کنم 3هفته دستشه داده به لحیم کار 2 3روز پیش میگه لحیم کرده ولی خیلی داغونه بالاهاشم لحیم نکرده گفتمش چرا؟گفت نمی شه نمی تونه.مارو بدبخت کرده یارو هی میگه یه نو بگیر منم به می گم یه ورقی یچیزی جوش بده دیگه من نمی دونم هی میگه بعدا بنزین داد نگی چرا.منم بهش گفتم از اونجایی هم که خریدم خودش اماده می کنه می فروشه همین باک ها هست
قاصد جان به نظرت چیکار کنم؟

ramin9053
27-05-1391, 04:12 بعد از ظهر
سلام دوستان ببخشید چند روز نبودم

سزار جون خیلی ناراحت شدم که فهمیدم موتورت رو بردن :10: ایشالا پیدا میشه دوست عزیزم:bighug:

در رابطه با باک اگه نو هم بخری با این بنزین های قلابی بلاخره همین میشه :waiting:
مملکت ما همینه تو بنزیناشون آب میکنن تمام باک های موتورهایی که تا حالا دیدم زنگ زده :s (9):

sezar021
27-05-1391, 05:47 بعد از ظهر
بچه ها یه مشورت
دوباره بخرم سوزوکی؟:17:

sezar021
27-05-1391, 05:48 بعد از ظهر
دوستان به این یارو که دادم که باکو درست کنه و رنگ بزنه هی بامبول در میاره خیلی پوسیده هستو و الکی خرجش می کنی و باز بنزین میده مثل الک سوراخه چیکارش کنم 3هفته دستشه داده به لحیم کار 2 3روز پیش میگه لحیم کرده ولی خیلی داغونه بالاهاشم لحیم نکرده گفتمش چرا؟گفت نمی شه نمی تونه.مارو بدبخت کرده یارو هی میگه یه نو بگیر منم به می گم یه ورقی یچیزی جوش بده دیگه من نمی دونم هی میگه بعدا بنزین داد نگی چرا.منم بهش گفتم از اونجایی هم که خریدم خودش اماده می کنه می فروشه همین باک ها هست
داداش عقل من میگه یکی دیگه بخر بهرحال ریسکه

ramin9053
27-05-1391, 06:46 بعد از ظهر
سوزوکی250 موتور خوبی است نسبت به قیمتش چون با این حدود پول سی جی یابو هم بهت نمیدن به نظر من همینو بخر :4chsmu1:
20696

sezar021
27-05-1391, 06:55 بعد از ظهر
داداش میخام فلاپ دارشو بخرم مثل صفحه 3 حالا اونو بگیرم یا پالسو آپاچی؟

ramin9053
28-05-1391, 03:36 قبل از ظهر
فکر میکنم خودت بتونی یکیشو بسازی خیلی باحال تره :clap:
از کی تا حالا پالس و آپاچی توانایی رقابت با موتورهای ژاپنی رو دارند سگ این سوزوکی میارزه به تمام این موتورهای بی اصل و نصب :waiting:
20713
اگه این نمونه موتور باب میلت نبود پیشنهاد من اینه
20712
هندا سی بی آر 150 با اصالت و نجیب پرقدرت و با وقار تو بازارچه دیدمش عاشقش شدم اما پولم نرسید ببین میتونی برش داری همه چی داره :4chsmu1:

شایسته فر
28-05-1391, 09:49 قبل از ظهر
فکر میکنم خودت بتونی یکیشو بسازی خیلی باحال تره :clap:
از کی تا حالا پالس و آپاچی توانایی رقابت با موتورهای ژاپنی رو دارند سگ این سوزوکی میارزه به تمام این موتورهای بی اصل و نصب :waiting:
20713
اگه این نمونه موتور باب میلت نبود پیشنهاد من اینه
20712
هندا سی بی آر 150 با اصالت و نجیب پرقدرت و با وقار تو بازارچه دیدمش عاشقش شدم اما پولم نرسید ببین میتونی برش داری همه چی داره :4chsmu1:

داداش فقط دوبرابره پولته، ناقابل!!!
دادا این قیمتش دور و بر 8-9 تومنه، با 3.5 خیلی فاصله داره
ضمنا موتور ژاپنی ای خوبه که نپکیده باشه!!!!!!!
این موتورارو قبلا عشقشو یه سرباز شهرستانی برده، خرجش رسیده به شما، اونوقت خیلی هم حال می کنیم که موتور پکیده ژاپنی داریم
برادر من اینا برات موتور نمی شن
خودت داشتی ، به اینم اقرار کردی به درد این می خوره که هفته ای یکی دو بار بکشیش بیرون یه دوری بزنی، یعنی اسباب بازی
یکم بهش فشار بیاری باید کلی خرجش کنی
تازه این همه هم خرجش می کنی ولی اصلا اونی که می خوای نمیشه
من اون لرزششو دیدم، اون داغ کردنو و .... کلا نظرم در مورد این موتور عوض شد
خدایی قیافه جذابی داره و خیلی خوش رخه ولی ........

ramin9053
28-05-1391, 10:42 قبل از ظهر
1) بهتره قبل از قضاوت به آمار و ارقام قیمت لوازم یدکی پالس و آپاچی سری بزنی تازه اگر گیرت بیاد بعدشم آقا هرکاریش کنی هندیه
به نظرت میتونه به پای ژاپن برسه حالا هرچی پوکیده باشه یکم معقول فکر بکنی موتور وسیله خوبیه اما جزیی از زندگی نیست کشورهای پیشرفته هرچیز جای خودشو داره مثلا موتورسیکلت وسیله ای ورزشی و هم کار راه انداز است و برای تک چرخ و بارکشی و پیک موتوری و این حرفا نیست برای اون کارا همون سی جی یابو بسه

این موتورا عاشق میخواد ( در اینجا اعلام میکنم برای کسایی که قصد بارکشی مسافرکشی پیک موتوری تک چرخ و کارای نامعقول درست نشده)

2) میدونم این موتوری که پیشنهاد دادم گرونه اما موتور باید با اصالت باشه حتی بگردی ارزونترش گیر میاد

3)سوار شدن هر وسیله ای مشکلات و رسیدگی های خودشو داره و این موتورا کم کارش هم گیر میاد مثل خودم

در کل موتور خوبیه من راضیم

شایسته فر
28-05-1391, 01:43 بعد از ظهر
1) بهتره قبل از قضاوت به آمار و ارقام قیمت لوازم یدکی پالس و آپاچی سری بزنی تازه اگر گیرت بیاد بعدشم آقا هرکاریش کنی هندیه
به نظرت میتونه به پای ژاپن برسه حالا هرچی پوکیده باشه یکم معقول فکر بکنی موتور وسیله خوبیه اما جزیی از زندگی نیست کشورهای پیشرفته هرچیز جای خودشو داره مثلا موتورسیکلت وسیله ای ورزشی و هم کار راه انداز است و برای تک چرخ و بارکشی و پیک موتوری و این حرفا نیست برای اون کارا همون سی جی یابو بسه

این موتورا عاشق میخواد ( در اینجا اعلام میکنم برای کسایی که قصد بارکشی مسافرکشی پیک موتوری تک چرخ و کارای نامعقول درست نشده)

2) میدونم این موتوری که پیشنهاد دادم گرونه اما موتور باید با اصالت باشه حتی بگردی ارزونترش گیر میاد

3)سوار شدن هر وسیله ای مشکلات و رسیدگی های خودشو داره و این موتورا کم کارش هم گیر میاد مثل خودم

در کل موتور خوبیه من راضیم

داداش همین پالسی که می گی زیر نظر کاوازاکی ژاپن کار می کنه
ضمنا شما که می خوای 2-3 میلیون بدی بندازی گوشه خونه، سالی یکبار بکشی بیرون، خب قضیش فرق می کنه
موتوری موتوره که اگه بخوای دوتا گاز بهش بدی، یه مسافتیو بری و .... براش مشکلی پیش نیاد و تو راه نزارتت!!
داداش اگه پا رو حق بزاریم و بدیاشو نبینیم(نگاهی تعصبانه) بله موتور خیلی مناسب و خوبیه!!!!
حالا نمی خوام زیاد کشش بدم
بحث منم سر این موتوره نه مقایسش با پالس وآپاچی!!
مثل هندونه در بسته است، ممکنه یه عمر برات کار کنه ولی نه بدون مشکل
ممکنم هست بد بختت کنه
اینو روز اولی که کورشو دیدم بهم گفت!!!
کوروش که دیگه ته این موتوره

sezar021
28-05-1391, 09:06 بعد از ظهر
بچه ها باهم مهربون باشید:grouphug:
والا ببینید منم از پالس 180 و آپاچی بدم میاد وقتی میرم سراغ پالس که پول داشته باشم 220 بگیرم وگرنه با 3تومن تا 3200 همین فلاپ دارشو میگیرم
ولی این موتورو من داشتم والا از حق که نگذریم موتور خوبیه خب اون لرزش قابل حله مشکل اونچنانی نیست موتور من هنوز تنظیم نبود و اینکه واقعا از نظر اعمال تغییرات عالیه خوراک اضافه کردن آپشن هستش
داغ کردنش یکم زیاد هست ولی اونقدرا که فکر میکنید نه واسه استفاده 1.2 ساعته تو روز خوبه ولی بیشترش خوب نیست اگر موتور واستون مهمه البته همه موتورا همینن هیو با اون عظمتش هم داغ میکنه همه ازش می نالن
سن این موتور بالاس و این یه عیب بزرگ محسوب میشه چون مشکلات پلاک و خرید فروش پیش میاد که خودش دردسریه
من اومدم اینجا گفتم پالسو آپاچی نه چون بیشتر از این قبول دارم نه چون این موتور حالمو گرفته فقط همین وگرنه من با همین لرزش تو اتوبان زین الدین یه آپاچی رو لوله کردم البه تو سرعت نهایی تو شتاب یکی بود تقریبا (البته موتور نه اچار کشی شده بود نه تنظیم)
نظر سنجی هم که نشون میده همه چی رو
بازم میگم با 3تومن گزینه من فقط 20765

02109002
28-05-1391, 10:31 بعد از ظهر
دوستان تاپیک منحرف نشه

بعضی مسائل رو میشه تو پی ام مطرح کرد

02109002
28-05-1391, 11:28 بعد از ظهر
این مباحث ربطی به این تاپیک نداره و هیچگونه بار علمی نیز به همراه نداره

دوستان ادامه ندین

amir74
29-05-1391, 12:07 قبل از ظهر
خداراشکر انجین موتوره من(موتوریش)سالم بود که از همه مهم تره جالی انجینش مثل موتور نو هست گوش شیطون کر.
رو کیلومترشم زده بود 30000هزار کارکرد که کیلومترشم عوض کردم
به نظرتون بخوام نور کیلومترمو بنفش کنم باید چیکار کنم؟کار من هست؟باز کردن و سرهم کردنش اسونه؟

sezar021
29-05-1391, 01:34 قبل از ظهر
بستگی به کیلومترت داره تو تاپیک لیفان هست ولی اگه خراب بشه فاتحش خوندس بهتره بدی دست کار بلد من یه کیلومتر تو گمرک دیدم خوراک همین موتوره میگفت 75 تومن دور موتور یه دایره بزرگ بود و سرعت شمار یه دایره کوچیک بغلش که یکم تو هم بودن بالاشم که راهنما و این حرفا خیلی قشنگ بود دقیقا بغل نمایندگی آمیکو

408404
29-05-1391, 08:44 قبل از ظهر
دوستانی که این موتور رو دارن هیچکدومشون کامل تنظیمش نکردن ببینیم اخرین سرعتی که میشه باهاش رفت چند تاست؟

sezar
30-05-1391, 09:27 قبل از ظهر
آقا میشه یکی از کاربرات شتابدهنده دار این موتور یه عکس بذاره ؟؟؟؟ تورو خدا ، این بار 10000 هست که من و بقیه داریم خواهش میکنیم

قیمت کاربرات شتاب دهنده دار نو چند هست ؟؟؟ اوراقی ها سالمش رو چند مفروشن؟؟؟

hamiltoon
30-05-1391, 12:12 بعد از ظهر
با عرض سلام خدمت دوستان .ميخواستم اگه اشكالي نداره نظر خودمو بدم .اينكه اين موتور واقعا موتور خوبيه و با باطري 4.5 امپر هم خيلي راحت كار ميكنه .

hamiltoon
30-05-1391, 12:30 بعد از ظهر
با سلام خدمت عزيزان .اين موتور ها در اصل انجين suzuki gn 250 هست و شاستيه gs500 suzuki كه در گوگل سرچ كنيد ميبينيد كه حتي الان هم از همين انجين داره توليد ميشه و در تركيه و بعضي ديگر كشور ها به فروش ميرسه.واسه همين هست كه جون ها از تيپ اينا خوشش شون ميياد .چون شاسي 500 cc اما گذشته از اين حر فا موتور خوبي و فقط هر 500 كيلومتر بايد روغنش رو چك كني .

hamiltoon
30-05-1391, 12:46 بعد از ظهر
با سلام خدمت عزيزان من تازه ثبت نام كردم و نمي تونم براتون عكس شو بزارم اما ميتونم بگم كه اين موتور راحت 160 رو ميره و اپاچي و پالس رو خوب سوسك ميكنه اخه من اينكا رو كردم بار ها تو صد متري بزر گراه امام علي شاهده. اما از اين حرفا گذشته موتور خوبيه و با باطري 4.5 امپر راحت كار ميكنه .بهتر اينكه اتمي باشه .اخه اگه اسيدي بزاري شارژ زياد اين موتور اسيدشو زود خشك ميكنه و باطري پليت قطع ميكنه كه به صورت عاميانه ميگن خراب شده.و شتاب اون با 3 راحت 120 ميره .صدي 4 مصرف ميكنه .سواريش راحت و خستگي راكب كم تو طولاني مدت.و اينكه اينا سيم كشي شون صد در صد اتصالي داره اخه از اين نظر ميگم چون همه بدون فلاپ سوار ميشن و سيم هاي فلاپ ............. همه جا ول هستند .من يه دونه سالمش رو دارم كه خودم جمعش كردم و خيلي از عيب ها شو تجربه كردم و رفع كردم .اگه سوالي بود .شايد تونستم جواب قانع كننده ميدم

amir74
30-05-1391, 12:57 بعد از ظهر
اقایه کامرانی داره هم نوشو داره هم استوک قیمت نوش 90تومن و نمایندگی هم دیگه کاربرات شتابدهنده نداره

hamiltoon
31-05-1391, 10:26 قبل از ظهر
عكس اين كاربراتور رو من برات ميزارم اما اگه فكر ميكني يه چيز جدايي از كاربراتور ميگم كه بدوني اين پمپ شتابدهنده سر كاربراتور هست .مثل كاربرات پيكان مدل 53 .يه پرده ديافراگمي داره كه اگه اونو خوب جا نزني و هوا بكشه موتورت دورش از 5000 بالا تر نميره.و موتور اصلا گاز نمي خوره ودوست داري اتيشش بزني

hamiltoon
31-05-1391, 10:39 قبل از ظهر
باز هم سلام به دوستان گل .من يه دونه ااز اين اميكو ها رو دارم مشكي تو اين سايت البوم عكس دارم گذاشتم .كيلومتر پالس گذاشتم و سيم نو هر دو رو اصلي خريدم .ميخوام بگم كه كيلومتر پاس رو تا km بعد 160 پر كردم و هنوز نمي دونم كه اين كيلومتر ها درست اند يا نه يه چيزي نشان ميده.اما اينو بگم كه ميخوام چرخ دنده عقب رو كوچيك كنم و شاستيشو بيارم بالا .الان همه موتور فابريك و هنوز تغييري رو شاستي و موتورش ندادم.

komeil
31-05-1391, 10:58 قبل از ظهر
باز هم سلام به دوستان گل .من يه دونه ااز اين اميكو ها رو دارم مشكي تو اين سايت البوم عكس دارم گذاشتم .كيلومتر پالس گذاشتم و سيم نو هر دو رو اصلي خريدم .ميخوام بگم كه كيلومتر پاس رو تا km بعد 160 پر كردم و هنوز نمي دونم كه اين كيلومتر ها درست اند يا نه يه چيزي نشان ميده.اما اينو بگم كه ميخوام چرخ دنده عقب رو كوچيك كنم و شاستيشو بيارم بالا .الان همه موتور فابريك و هنوز تغييري رو شاستي و موتورش ندادم.
خوش اومدی رفیق
به کیلومتری که ماله خودش نیست(مخصوصا عقربه ای)فک نمیکنم اعتباری باشه.من بغل l90تو کفی 150 رفتم ولی دیگه واقا اخرش بود موتورمم المه سالم بود.فقط شمعش قدیمی بود.
چرخ دنده عقبم کوچیک کنی تو سر بالایی های خیلی معمولی موتور کم میاره.و اصلاا توصیه نمیشه

قاصد
31-05-1391, 01:28 بعد از ظهر
قاصد جان به نظرت چیکار کنم؟
سلام امیر جان به نظر من اگه واقعا اینقدر باکت داغونه عوضش کن چون بعدا همش برات دردسره من خودم عوض نکردم الان پوستم کنده شده البته بهش بگو باک قدیمیتو میخوای ببین عکس العملش چیه شاید بخواد تورو تو خرج بندازه بعد باکتم ردیف کنه بفروشه یا به چندتا باکساز خوب نشون بده تو همون گمرک زیادن

amir74
31-05-1391, 01:39 بعد از ظهر
سلام امیر جان به نظر من اگه واقعا اینقدر باکت داغونه عوضش کن چون بعدا همش برات دردسره من خودم عوض نکردم الان پوستم کنده شده البته بهش بگو باک قدیمیتو میخوای ببین عکس العملش چیه شاید بخواد تورو تو خرج بندازه بعد باکتم ردیف کنه بفروشه یا به چندتا باکساز خوب نشون بده تو همون گمرک زیادن
دست درد نکنه قاصد جان که به فکر ما هستی
من از کامرانی هم سوال کردم گفت اینا همه همینجورین درستشون می کنیم اونوقت من بله داداششم زنگ زدم از دهنش پرید. این یارو انگار یه باک داره از همین موتور می خواسته اونو به پاچمون کنه اگه نه کاری نداره واسشون سریع ردیفش می کنن قلع کاری اینا می دن تموم میشه میره

hamiltoon
01-06-1391, 10:17 قبل از ظهر
سلام به همه عزيزان كه وقت ميزارن اين نوشته ها رو ميخوانند. يه خبر بدم كه تو البوم عكس كه توسط سايت ميشه ايجاد كرد عكس كاربراتور و انجين رو گذاشتم .و اين خبر رو بدم كه اموزش سرويس اين موتور رو هم دارم و ادرشو به شما ميدم كه راحت در موردش با دوستان مشورت كنيد . راستي خبر اينكه هنوز از اين موتور داره توليد ميشه ميتوننين تو اين سايت ببينين

hamiltoon
01-06-1391, 12:00 بعد از ظهر
با سلام خدمت تمام دوستان.اگه ايرادي نداره ميخواستم چند نكته بگم كه كسايي كه ميخوان بگيرن اين ها رو رعايت كنن اذيت نميشن .اول اينكه روغن ديزل 40 يا 50 بريزند داخل موتور و يك ونيم ليتر حتما بريزن.دوم اينكه اين موتور كمپرس داره حتما 500 كيلومتر چكش كنن كه روغنش كم نشده باشه.بعد اينكه اين موتورا 4 سال حداقل كار كردن .انگشتي و بادامكشون خورده شده و صداي فيلرش ادمو كلافه ميكنه اون رو هم اول بخرند عوض كنن وصفحه كلاچ رو هم همين طور .تا قدرت 250 اين موتور رو حس كنن. بعد كم كم به ظاهرش برسن كه از اين حالت خپلي در بياد و موتور رو هم خوب گاز بدين تا هم لرزشاشو ببينين كجاست رفع كنين و هم نفسش باز شه .اين اگزوز خفه رو هم عوز كنين تا هم صداش در بياد و هم نفسش باز شه.راستي جك دو پا رو هم بردارين از پشت ظاهرش بهتر ميشه .

komeil
01-06-1391, 12:29 بعد از ظهر
سلام دوستان
دیرشب دوترک خیلی به موتور فشار اوردم فک کنم
دور موتور که از5هزار بالا تر میره موتور ریپ میزنه
به نظرتون کجارو برسی کنم؟

hamiltoon
01-06-1391, 12:48 بعد از ظهر
سلام .ببخشيد اگه نظري ميدم .عيب از كابراتور همون پرده دياگفرام
0(پمپ تاب دهنده) 4 تا پيچ دو سو رو باز كن مواظب فنر زيرش باش .بعد ببين لاستيك سوراخ نباشه يا پوسيده نباشه .بعد دور قاب كه لاستيك ميشينه گريس بزن بعد جابزن و ببندش .بعد با دست سوزنش رو از داخل چند بار بالا پايين كن ببين نرم مياد پايين .اگه ميومد رو موتور چك كن اميد وارم درست شده باشه .09151190956 اين شماره منه اگه دوست داشتي زنگ بزن عكس كابراتور رو گذاشتم نگاه كن طبق همون جمع كن فقط گريس بزن

sezar
01-06-1391, 03:44 بعد از ظهر
ولی موتور komeil که کاربراتور شتاب دهنده نداره ، کاربراتورش معمولیه !! دیگه ایراد از کجا میتونه باشه ؟؟

amir74
01-06-1391, 11:36 بعد از ظهر
اقا دستت درد نکنه خیلی کمک کردی امیدوارم کنارمون باشی و کمکی خواستیم راهنمایی کنید
انگشتی وبادامکشون قیمتش چنده؟و همینطور فیلر؟
اصلا فیلر چی هست؟
کمپرس چیه؟
من روغن اترود سبز ریختم فکر کنم شیش هزار هست چطوره؟

ولی خدایی به سوزوکی بودنش شکی نیست ولی متمعن تر میشه چون که این موتور واسه 7 8 سال قبله این همه امکانات داره مثل چرخ جلو دو دیسک خیلی چیزا دیگه که پالس و اپاچی مدل 91 نداره اینطوری ادم متمعن تر میشه چون خیلی خشگل هم گاز می خوره در حد مگلی و دایلیم صفر
بالاخره اسم اصلی این موتور سوزوکی جی ان هست یا جی اس؟

یه سوال دیگه هم داشتم
این موتور مگه 2تا خروجی نداره پس چرا تک سیلندره؟
یچیز دیگه این 2تا خروجی مگه 2تاش به اگزوز وصل نمی شه؟پس چرا تو این عکس یکی یه طرفه یکیش به اگزوز وصله؟
کاملا در مورد اگزوزش گیج شدم
21081

hamiltoon
02-06-1391, 06:03 قبل از ظهر
سلام به همه دوستان .ااول بگم كه اين انگشتي 4 سوپاپ داره .بادامكش هم تو عكس هايي كه تو البوم انجين گذاشتم معلومه.قيمت اون هم من تو مشهد گرفتم نو و اك 50 تومان شد.بعد كمپرس بخار شدن روغن موتور رو ميگن .مثل اب كه بخار ميشه .بعد فيلر يه وسيله اندازه گيريه .كه بين انگشتي و ميل سوپاپ ميزارن و با اندازه لازم اونو تنظيم ميكنن. تو لينك هايي كه گذاشتم ميتوني فايلشو دانلود كني و كامل ببيني كه چطور سرويس ميكنه اين موتور رو.بعد راجبه انجين اين موتور gn
تنه gsكه تو ايران به سفارش اقا ها آميكو نام گرفته . واسه دوستمون هم هر چي كه فكر ميكنم باز ميگم از كاربراته وممكنه تو اون اب باشه .در جا خوبه اما يه كم كه مصرف ميره بالا تر اب مي ياد داخل كاربرات و موتو ر كم مي ياره. واسه اگزوزش هم دوتا خروجي داره كه وسل به اگزوز شما ميتونين 2 تا اگزوز بزارين يكي يه طرف واون يكي طرف ديگه اما دوتا خروجي كه از سيلند ميياد خروجي بنزين مصرف شده است و اينكه تو عكس از زير وسله 2 تا لوله به منبع .به دوستان خبر بدم كه يه راه ديروز تجربه كردم كه موتور رو اوردم يه كم بالا از سمت چرخ عقب با كمترين هزينه .كه بعد باز در موردش ميگم .و عكس شو ميزارم.

sezar
02-06-1391, 08:58 قبل از ظهر
جل الخالق !!!! آب رفته تو کاربراتور ؟؟؟ :297::297:

از کجا آب اومده که رفته تو کاربراتور ؟؟؟ بعد چرا فقط تو دور بالا 5 ریپ میزنه ؟؟؟

شایسته فر
02-06-1391, 09:01 قبل از ظهر
دادا شمعتو چک کردی؟

Milad_2Rbo
02-06-1391, 09:14 قبل از ظهر
جل الخالق !!!! آب رفته تو کاربراتور ؟؟؟ :297::297:

از کجا آب اومده که رفته تو کاربراتور ؟؟؟ بعد چرا فقط تو دور بالا 5 ریپ میزنه ؟؟؟
اگه فقط تو دور 5 به بالا ریپ میزنه احتمالا واسه اینه که خوب بنزین نمیرسونه.موتور منم دور 9 به بالا ریپ میزنه تازه با این که پمپ شتاب دهنده داره.پمپ شتاب دهنه هم سیستم ساده ای داره که بیشتر توی شتاب گیری اولای هر دنده که دور موتور زیر 4 هست تاثیر داره.یعنی وقتی نیش گاز میدی اون مثل یه تفنگ اپ پاش عمل میکنه بنزین میپاشونه.پس با این تفاسیر به پمپ شتاب دهنده هم ربطی نداره
اگه فیلر گیری کنی هم بی تاثیر نیست.

hamiltoon
02-06-1391, 09:34 قبل از ظهر
با سلام به عزيزان .اينكه گفتم آب چون احتمال دادم موتور رو شسته باشن و اينا كه در باكاشون نو نيست و همه ي كاسه نمد و اورينگ هاشون (كل موتور هاي اميكو) پوسيده و خوب اب بند نيست واسه همين رو باك كه اب بريزي تو باك هم ميره .حالا شما كاربراتور رو باز كن هم هواكشش رو بردار يه سرويس بكن .يه باد مناسب هم بگير كار براتور رو بعد جمش كن.انشاا.. كه رديف ميشه بتوني گازشو تخته كني.عكس جديد هم گذاشتم .ميتونيد ببينيد
.

اقا سلام ببخشيد اگه نظر ميدم ممكنه ناراحت بشي من عذر ميخوام.شما 4 تا پيچ سر پمپ شتاب دهنده رو بر دار و كمي گريس بزن دور جايي كه پرده دياگفرام ميشينه چون اينجوري مكشش بهتر ميشه .بعد اگه هواكش موتورت ابر داره بردار يه دور بدون هواكش بزن ببين راضي ميشي اگه شدي ديگه نذارش .

اقايون يه سوال داشتم از همه عزيزان .الان قيمت يه موتور مرتب و بيدغدغه تو شهراتون چنده؟هر عزيزي لطف كنه و قيمت بده.ممنون از همه دوستان.(محمد جمالي هستم)

شایسته فر
02-06-1391, 11:24 قبل از ظهر
تهران از 900-1 تومن هست تا 2.800-2.900 تو تهران
بسته به تمیزی و کارکرد و فلاپ داشتن و ...

sezar
02-06-1391, 03:09 بعد از ظهر
قيمت يه موتور مرتب و بي دغدغه

اگه آمیکو من که شیراز فقط 3 - 4 تاشو دیدم ، یکیشون روش فول فلاپ rf400 رو خورونده بود و میگفت 4 تومن !!! بقیه هم نمیفروختن !!!

hamiltoon
03-06-1391, 09:18 قبل از ظهر
سلام صبح دوستان بخير.از همه عزيزان ممنون ميشم كه تو هر شهري هستند مخصوصا مشهد .قيمت خريد و فروش اميكو رو بگن . اخه موتور رو ميخوام واسه فروش بزارم .يكي ديگه ديدم ميخوام بگيرم جمع كنم .به طرف زياد نگم كه ناراحت بشه.ممنون از همه

شایسته فر
03-06-1391, 10:31 قبل از ظهر
سلام صبح دوستان بخير.از همه عزيزان ممنون ميشم كه تو هر شهري هستند مخصوصا مشهد .قيمت خريد و فروش اميكو رو بگن . اخه موتور رو ميخوام واسه فروش بزارم .يكي ديگه ديدم ميخوام بگيرم جمع كنم .به طرف زياد نگم كه ناراحت بشه.ممنون از همه
دادا به نظر من یه تاپیک مشاوره تو قسمت مشاوره خرید و فروش بزنی زودتر جواب می گیری
یه عکسیم از موتورت بزاری ممنون می شم

amir74
03-06-1391, 07:26 بعد از ظهر
یه سوال دیگه هم داشتم
فیلترهوایه این موتور چطوره؟می گن بدرد نمی خوره باید عوض شه راسته؟با چه مدلی؟

sezar021
03-06-1391, 09:40 بعد از ظهر
یه مدل دست ساز هست این یارو بالاخانی داره (همون که فلاپ میذاره رو آمیکو ها) برو آمارشو بگیر شنیدم عالیه
تو گمرک هست شمارشم تو این سایته suzuki250.blogfa.com

komeil
04-06-1391, 09:30 قبل از ظهر
اقا مشکل ما حل شد از کاربرات نبود ولی باز کردم تمیزش کردم.
مشکل برقی داشت.فیوزو عوض کردم15امپر انداختم(واسه پالس)درست شد.

سلام.
من کلا فیلتر هوارو برداشتم.
الان فیلتر هوا پیکان روشه!!!!

amir74
04-06-1391, 02:24 بعد از ظهر
کمیل جان چطوره فیلتر هوا پیکان؟اصلا کلا فیلتر هوا چند هست؟
سزار جان اون بالاخانی هم قیمتایه فضایی میده نمی صرفه

sezar021
05-06-1391, 02:52 قبل از ظهر
دیگه دست سازه قیمت نداره دیگه هرچی میتونه از روش میخوره

komeil
05-06-1391, 09:48 قبل از ظهر
کمیل جان چطوره فیلتر هوا پیکان؟اصلا کلا فیلتر هوا چند هست؟
والا تا الان که خوب جواب داده در کمال تعجب! قیمت دقیق ندارم ولی باید حدود3000 4000 باشه.

amir74
05-06-1391, 01:03 بعد از ظهر
یچیز دیگه منظور از فیلتر هوا کل اون اجزاش دیگه با لولش و همون جعبه پلاستیکیه دیگه یا نه فقط همون که مثل ابره؟میشه یه عکس از فیلتر هوا بزارید من تو نت می زنم کلی میاد ولی نمی دونم کدومه
کمیل جان عوضش کردی خیلی تاثیر داشت؟
سزار جان فکر کنم پیام خصوصیاتون پر شده پیام دادم جواب ندادین در مورد شمع

شایسته فر
05-06-1391, 01:28 بعد از ظهر
دادا فقط اونی که شبیه ابر هست فیلتره
باید اون عوض بشه نه کل باکسش

ایلیا
05-06-1391, 04:32 بعد از ظهر
دادا فقط اونی که شبیه ابر هست فیلتره
باید اون عوض بشه نه کل باکسش

اون خود ابر هست، شبیهش نیست شایسته جان:gigglesmile:
ضنما من فیلتر K&N رو روی ماشین آزمایش کردم. نفس ماشین رو باز میکنه و چند بار مصرفه. از بچه هایی که دسترسی و حوصله دارن میتونن بگردن ببینن مال کدوم موتور میخوره به این سوزوکی ها. آزمایش کنه جواب رو بذاره اینجا.

شایسته فر
05-06-1391, 04:45 بعد از ظهر
اون خود ابر هست، شبیهش نیست شایسته جان:gigglesmile:
ضنما من فیلتر K&N رو روی ماشین آزمایش کردم. نفس ماشین رو باز میکنه و چند بار مصرفه. از بچه هایی که دسترسی و حوصله دارن میتونن بگردن ببینن مال کدوم موتور میخوره به این سوزوکی ها. آزمایش کنه جواب رو بذاره اینجا.

دادا تا اونجایی که من میدونم ابر نیستا!!
فرق فوکوله
برای موتور من که 3 تیکه هست!!
برای ماشنم هم که کلا فرق فوکوله

ramin9053
05-06-1391, 05:09 بعد از ظهر
توجه توجه توجه
یه خبر خوب برای بچه های سوزوکی سوار یه دوستی پیدا کردم رو موتورای سوزوکی250 رادیات روغن بزاره با تخفیف ویژه برای بچه های سایت :pm: من خودم قراره نصب کنم یه سری اطلاعات هم ازش گرفتم:4chsmu1:

شایسته فر
05-06-1391, 05:14 بعد از ظهر
قیمت؟

ramin9053
05-06-1391, 05:23 بعد از ظهر
در رابطه با قیمت یه حدود قیمت بهم داده ولی چون بازار تعطیله افتاده برا هفته جدید و من با همون حدود قیمت یه استعلام گرفتم دیدم خیلی عالیه اگه تخفیف هم بده که دیگه توپه:thanks:اینم عکس نمونه رادیات21618

شایسته فر
05-06-1391, 05:25 بعد از ظهر
دادا کارش مطمئنه؟
بعدا به روغن ریزی نیافته ؟
کلا نزنه انجینو بپکونه؟

ramin9053
05-06-1391, 05:30 بعد از ظهر
دادا کارش مطمئنه؟
بعدا به روغن ریزی نیافته ؟
کلا نزنه انجینو بپکونه؟
مطمئن ، نصب زیبا و آسان بدون برش کاری به صورت فابریک از همه مهمتر با ضمانت من که خیلی مشتاق هستم زودتر نصب کنم :icon_pf (94):
اینم عکس نمونه که تو نت پیدا کردم معرفی میکنم سوزوکی250 با رادیات روغن:4chsmu1:
21619

شایسته فر
05-06-1391, 05:34 بعد از ظهر
دادا این شیلنگ ها و لوله هارو به کجای انجین وصل می کنه که فابریکیه؟ وهیچ برش کاری نداره؟

ramin9053
05-06-1391, 05:51 بعد از ظهر
موتور سوزوکی رازهای زیادی تو خودش داره که نهفته است من دیروز روغن موتورم رو عوض کردم تو 4 مسیر انجین روغن رد میشد که 1 مسیرش صافی داشت و یک مسیرش فیلتر روغن
لامصب فکر همه جاش رو کرده ژاپن
کسایی که این موتور رو دارند یه نگاه به انجین که میندازن خیلی چیزا رو میبینند که رو انجین موتور های معمولی نیست و جای اضافه کردن خیلی متعلقات داره :icon_pf (94):

amir74
05-06-1391, 06:04 بعد از ظهر
دوست من تهران یا جایه دیگه؟
رادیات موتور رو هم خیلی زیبا می کنه
قیمت بگیر ببین رادیات خالیرو چند میده ما چون تهران نیستیم اینجا بدیم وصل کنن
در مورد فیلتر هوا بازم در خواست می کنم یه عکس بزارید ما تشخیص بدیم ولی من فکر می کنم کل باکسو عوض می کنن حالا باید صبر کنیم دوستان فنی بیان جواب بدن

ramin9053
05-06-1391, 06:24 بعد از ظهر
چشم برات میپرسم
زیر زین موتور پشت کاربرات باکس مشکیه که با 3 تاپیچ سرشو باز میکنی داخلش یه توری فلزی است و یه تیکه ابر که اسمشو گذاشتن فیلتر هوا اون توری فلزی رو با تینر تمیز کن ابر رو هم با فشار هوا اگر هم دلت خواست عوضش کن من خودم تجربه ی بدون فیلتر رو دارم یعنی همون ابر رو که برداشتم و فقط توری فلزی داخلشه نفس موتورم خیلی باز شده :pm:

amir74
05-06-1391, 06:29 بعد از ظهر
دمت گرم حالا قشنگ مفهوم شد
حالا کامل برداریم بهتره یا باشه یا عوضش کنیم با یچیز دیگه؟

شایسته فر
05-06-1391, 06:39 بعد از ظهر
چشم برات میپرسم
زیر زین موتور پشت کاربرات باکس مشکیه که با 3 تاپیچ سرشو باز میکنی داخلش یه توری فلزی است و یه تیکه ابر که اسمشو گذاشتن فیلتر هوا اون توری فلزی رو با تینر تمیز کن ابر رو هم با فشار هوا اگر هم دلت خواست عوضش کن من خودم تجربه ی بدون فیلتر رو دارم یعنی همون ابر رو که برداشتم و فقط توری فلزی داخلشه نفس موتورم خیلی باز شده :pm:
دادا نفس موتورت باز می شه ولی هوای کثیف وارد کاربرات و انجین میشه که به مرور زمان برای موتور ضرر داره و باعث اسیب دیدنش می شه

ایلیا
05-06-1391, 07:59 بعد از ظهر
دوستان عزیز توجه کنید
یه نکته‌ای بگم در جهت حفظ سلامت انجینتون
افزودن رادیات روغن باعث طولانی‌تر شدن مسیر روغن رسانی و در نتیجه افت جزئی فشار روغن میشه.
تحقیق کنید ببینید که آیا اویل پمپتون اونقدر قوی هست که بتونه از پس این رادیاتور بر بیاد یا نه.

hamiltoon
06-06-1391, 12:51 قبل از ظهر
سلام به همه عزيزان .وقت همه بخير .امروز كه سر زدم به اين سايت خيلي خوشحال شدم ديدم كه دوستان وقت ميزارن و همو راهنمايي ميكنن .فردا براتون چند تا عكس از اميكو ميزارم كه سليقه دوستان رو مي رسونه و از شما ميخوام كه اگه اميكو 250 ديديد كه طرف تغييري اعمال كرده بود رو سايت بزاريد تا همه استفاده كنن وممنون هستم از همه عزيزان.راستي براي تغيير ارتفاع موتور بدون اينكه شاستي رو ببري.ميتونم اينو بگم كه 2 تا تسمه 27 سانتي كه وصل شده به انتهاي كمك و دوشاخ عقب. كه فاصله ي دو سوراخ از هم 17 سانت فابريكش هست و موتور يه كم پايينه .كه اگه اين تسمه رو عوض كني و دو تا تسمه 3 سانت با ضخامت 5 ميليمتر از اهن فروشي بگيري و دو تا سوراخ به فاصله 14 سانت بزني با مته 12 ميليمتر و جايگزين دو تا تسمه اصلي بكنين. موتور خيلي مي ياد رو فرم و 5 تا 6 سانت تو ارتفاع موتور تغيير حاصل ميشه .يه نكته كه بايد مواظب باشين اينه كه اگه حواستون نباشه موقع در اوردن پيچ ها رو يك جك ته موتور ميچسبه به لاستيك و دستتون اون لا نباشه كه خدا نكرده .............. بشه .ممنون كه وقت گذاشتين خوانديد.

ramin9053
06-06-1391, 08:27 قبل از ظهر
من یه پیشنهاد دارم اگر فیلتر هوای قابل شستشو تیپR بتونی بگیری و روی موتورنصب کنی نفس موتور بهتر میشه :thanks:
فیلتر غیر استاندارد ابر برای این مدل موتور ، سنگینه و هوای لازم جهت احتراق کم میاره و در واقع بنزین رو خام میسوزونه وموتور تو سرعت بالا ریپ میزنه:s (9):
در خصوص صافی بنزین اگه بتونی یه نمونه صافی بنزین گیر بیاری که توش چند فیلتر و دوعدد آهنربا است گیر بیاری خیلی خوبه ولی کمیاب است ، صافی های معمولی موتورسیکلت تو بنزین رسوندن کم میارن اگه صافی معمولی هم خواستی بگیری بزرگترین سازش رو بگیر :clap:

amir74
06-06-1391, 01:01 بعد از ظهر
ممنون ازتون
هامیلتون جان با عکس بی زحمت توضیح بدید دوستان متوجه بیشتر بشن.
فیلتر هوایه تیپ ار قابل شستشو واسه چی هست؟ماشین یا موتور؟چنده؟

hamiltoon
06-06-1391, 04:44 بعد از ظهر
با سلام .21679اين كه اندازش بزرگ تره تسمه فابريكي هست كه گفتم و اندازه دو تا سوراخ نسبت به هم 170 ميليمتر هست كه اگه به جا اينها خودتون يگي ديگه درست كنين با اين تغيير كه فاصله دو تا سوراخ نسبت به هم 140 ميليمتر باشه موتور مي ياد بالا بدون هيچ مشكلي .فقط يادتون باشه اگه بيشتر موتور رو بيارين بالا از اين حد سر پيچ مواظب باشين موتور نزنه شما رو به زمين.

hamiltoon
06-06-1391, 06:12 بعد از ظهر
اين هم لوله هاي اگزوز 125 هنداست كه به اين زيبايي طرف خلاقيت نشان داده.و درست كرده واسه اميكو

2168021681

amir74
06-06-1391, 07:41 بعد از ظهر
پس این یارو می خواد اینطوری واس ما ارتفاع بده 50تومن ازمون بگیره ای دهتش سرویس اخه گفت بدون هیچ برشی و این چیزا
داداش این تسمه کجا قرار می گیره اگه میشه یه عکس بزارید

hamiltoon
06-06-1391, 07:57 بعد از ظهر
مرسي كه توجه ميكنيد و وقت ميزاريد .اقا سلامي دوباره.عكس گذاشتم تو همين پست دورشم با دايره سياه مشخص كردم.
عكس فابريكش رو با دست سياه سفيد كشيدم .اونو رو موتورت ببين بعد خودت درست كن .اگه هم كار فوري داشتي زنگ بزن خوشحال ميشم كمكت كنم .216982169909151190956 محمد جمالي هستم.اقا بري امغازه در پنجره سازي بگي تسمه 3 با ضخامت 5 ميليمتر بده 35 سانت بگير .كيلويي 1700 تومان بيشتر نيست كه 35 سانتش 500 گرم هم نميشه .بعد تسمه رو نصف كن با سنگ فرز بعد 2 تا سوراخ با مته 12 ميليمتر بزن و نصب كن .همين .مثل تصوير نقاشي

amir74
06-06-1391, 10:08 بعد از ظهر
داداش دمت گرم ایشالا کاری داشتم می زنگم حالا اینو که ارتفاع داد طرف ایشالا اینو فروختم موتور بعدی خودم ردیفش می کنم.اونوقت کار خودمون هست نیاز به زور داره چی کار داره؟
یچیز دیگه اون تسمه مثل نخ دوره اونی که خط سیاه کشیدی می پیچه؟
داداش نکته ای چیزی دیگه در مورد این موتور نمی دونی بگی رعایت کنیم؟
راستی لاستیکاش بعد این همه سال پوسیده نشده خدایی نکرده بترکه؟

shahin.r1
07-06-1391, 12:34 قبل از ظهر
به نظر شما بهتر اد یه خامشو بگیره خودش رو به راهش کنه یا یه رو به راهش رو بگیره من خودم نظرم رو اولیه...

sezar021
07-06-1391, 12:49 قبل از ظهر
خام بگیری دردسرت زیاده
اگه یه ترتمیز روبراه بگیری بعد خرج جانبی براش بکنی بصرفه تره الان امیر خام گرفته خرجش زده بالا

shahin.r1
07-06-1391, 01:00 قبل از ظهر
شما که رو راهشو گرفتی با بیمه چند در امد بهد چه خرجای جانبی کردی انجین کاملا رو به راه بشه وجند

shahin.r1
07-06-1391, 01:21 قبل از ظهر
شما که خام نگرفتی چقدر مو تور با بیمه وسندش در اومد بهد چقدر خرج جانبی کردی انجین کاملا رو پاشه ممنون سزار جان از راهنماییت

sezar021
07-06-1391, 01:57 قبل از ظهر
ببین داداش خامش 1100 پات در میاد که اگه خودت این کاره نباشی و بدی دست تعمیر کار با بیمه و سند میکنه حدود 2100 اگه روبراهشو بگیری که من آشنا دارم 1700 بت میده که حدود 70 پوله پلاکو سند میشه 100 هم بیمه
ولی اینا همه بدون خرجای جانبی هست
ارتفاع : سه تا راه داره که بریدن شاسی از همه پر خرج تره که اگه بخای مطمئن کار کنی و جوش ارگون بزنی 100 تا 150 پیاده میشی ولی راهای دیگه با 10.15 تومن حله
فرمون : دو مدل فرمون داره یکی 50 تموم میشه یکی 70
تعویض زین : حدود 50 (دو تیکه بتدازی) ( الان زیر 125 25 تومنه)
آچار کشی برای اونی که اماده میخری 50 خرج داره
تعویض اگزوز که اگه بخای مطمئن بندازی باید 300 هزینه کنی
و فلاپ و اینا هم هست که 1 تومن خرج داره
تجربی بود هرجا اشکالی هست رفقا اصلاح کنن

shahin.r1
07-06-1391, 08:58 قبل از ظهر
اینجوری که از این موتورای صفحه ی 3 اقای بالا خانی بگیرم بهتر نه:4chsmu1: