توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Suzuki 250 مزایده ای پلیس (آمیکو)
صفحه ها :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
kamangir
26-04-1391, 08:50 بعد از ظهر
موتور رو من واسش گرفتم حدود 1 تومن که 500 تومنی خرج کرده و با اگزوز این چیزا تا 2100 میرسه
:297:
من میخواستم بهش بگم با شما تماس بگیره ارزونتر از 2100 براش بخری .
اون موقع که پول داشتم که بهم محل نزاشتی
حالا بزار پول جور بشه شمارمو پخ میکننم تا هماهنگی کنیم یه دونه هم برای من درست کنی
sezar021
27-04-1391, 01:19 بعد از ظهر
منم که دو ماهه تو کف این موتور اینگار خدا دوست نداره ما بخریم تا دم زنگ زدن به کوروش هم رفتم ولی :sad:نشد که نشد.
ایشالا همین روزاس که دوباره برم تو کارشو با کوروش یه چیزی ردیف کنیم.
خوشبحالت امیر (ههههههههیییییییییی روزگار ههههههههییییییییییییی)
کوروش
27-04-1391, 01:26 بعد از ظهر
:297:من میخواستم بهش بگم با شما تماس بگیره ارزونتر از 2100 براش بخری . اون موقع که پول داشتم که بهم محل نزاشتی حالا بزار پول جور بشه شمارمو پخ میکننم تا هماهنگی کنیم یه دونه هم برای من درست کنیما کی محل نزاشیتم ما کی باشیم که محل نزاریم /// اون موقعه که شما به من پخ میدادی من اصلا تو سایت نمیومدمو اصلا نت نداشتم اگه میومدم حتما جواب میدادم !!!ببین این امیر دست بالا خرج کرده و فعلا موتورش 1 تومن 500 هم پول رنگو این چیزاش شدهو اگه خرج کنه به 2100 میرسه / دسته بالا خرج کرده من باشم با 1500 موتور رو جمع میکنمبه هر حال موتور امیر خیلی خوب در اومده سفید صدفی/صندلی 2 تیکه / فرمون ریسری !!!
sezar021
27-04-1391, 01:33 بعد از ظهر
اگه بشه انجین بندیتو کرد تو شاسیش چی میشه، کوروش میشه یا ن؟؟
کوروش
27-04-1391, 01:35 بعد از ظهر
اگه بشه انجین بندیتو کرد تو شاسیش چی میشه، کوروش میشه یا ن؟؟شدنش که میشه / کسانی بودن که انجین 400 انداختن ولی همش درده سر موتورو بگیرن هم جریمه میکنن هم زندانی داره هم موتور مصادره میشه //// دوستان خواهشا به فکر ماجراجوی نباشن
komeil
27-04-1391, 01:40 بعد از ظهر
ارمین جان به نظرم تهران بهتر میتونی گیر بیاری.راحت ترم هست بردنش.بیا تهران دوستان هستن که کمکت کنن.بنده هم کوچیکتم هر کاری از دستم بر بیاد ا
نجام میدم
کوروش
27-04-1391, 02:20 بعد از ظهر
معدن این موتورها تهرانه / نمایندگیش تو گمرکه / تعمیرکارهای خوبی هو تو تهران داره/ سعی کنید از تهران خریداری کنید
Ramtin Ducati
27-04-1391, 03:42 بعد از ظهر
اگه بشه انجین بندیتو کرد تو شاسیش چی میشه، کوروش میشه یا ن؟؟
داداش من این کارو کردم/انجین خوب تو شاسی فیت شد/فلاپها و خطر عقبشو هم عوض کردم/یه ست چراغ جلو استریت فایتر هم انداختم روش/کمی هم ارتفاع و اگزوز زیر زین/
موتور خدا شده/الانم تو کار خورده ریزهاشم اگه خدا بخواد دو سه هفته دیگه ردیف میشه یه تاپیک میزنم واسش
ولی اصلا تعویض انجین توصیه نمیشه مگر اینکه واقعا عاشق باشید چون وحشتناک دردسر داره
کوروش
27-04-1391, 04:21 بعد از ظهر
داداش من این کارو کردم/انجین خوب تو شاسی فیت شد/فلاپها و خطر عقبشو هم عوض کردم/یه ست چراغ جلو استریت فایتر هم انداختم روش/کمی هم ارتفاع و اگزوز زیر زین/موتور خدا شده/الانم تو کار خورده ریزهاشم اگه خدا بخواد دو سه هفته دیگه ردیف میشه یه تاپیک میزنم واسشولی اصلا تعویض انجین توصیه نمیشه مگر اینکه واقعا عاشق باشید چون وحشتناک دردسر دارهدوست عزیز اصلا صحبتی از موتورت نکن تو یه سایت دیگه شخصی انجین 400 انداخته بود لو رفت موتورشو گرفتن 9 تومن هم جریمش کردن /حالا خود دانی
amir m
27-04-1391, 05:59 بعد از ظهر
داداش من بهت زنگم زدم اقا کوروش منطورت از تنه پاییین دقیقا کجاست ضمنا گفتی فعتا فلاپ نمی زنم اگه کسی رو داری زحمت نیست باهات هماهنگ کنم بریم فلاپ مگلی بگیریم و زیرش که میگی با کلگی اشنا داریم بسازیم با صندلی بقیه هم با مسعود هماهنگ کنم خوب منتظر نظرتم
kamangir
27-04-1391, 07:58 بعد از ظهر
ما کی محل نزاشیتم ما کی باشیم که محل نزاریم /// اون موقعه که شما به من پخ میدادی من اصلا تو سایت نمیومدمو اصلا نت نداشتم اگه میومدم حتما جواب میدادم !!!ببین این امیر دست بالا خرج کرده و فعلا موتورش 1 تومن 500 هم پول رنگو این چیزاش شدهو اگه خرج کنه به 2100 میرسه / دسته بالا خرج کرده من باشم با 1500 موتور رو جمع میکنمبه هر حال موتور امیر خیلی خوب در اومده سفید صدفی/صندلی 2 تیکه / فرمون ریسری !!!
خواهش شما استاد ما هستی .الانم شما دعا کن من پول okبشم خیلی دوست دارم دوباره به زندگی برگردم
فعلا 900.000 پول آموزشگاه فنی و حرفه ای و 310.000 پول ترم تابستونه دادم برای یک دیپلم تازه موقع امتحانات هم شیرینی معلم
جهت نمره هم هست + هزینه اقساط اقدامات قبلی ماهی 342000تومان .من بیکارم هستم تازه . ماه رمضان نزدیکه منو یادتون نره
ramin9053
28-04-1391, 05:28 بعد از ظهر
سلام کوروش جان و بچه های باحال باشگاه موتور سفیده رو 1100 راضیش کردم میارزه کرایه قطار آذرباییجان تا تهران هم برام 30 تومن جور کرد :happy4: خرج سند هم با خودم :khak: چطوره بخرمش کنم بیام تهران بسازیمش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:297:
کوروش
28-04-1391, 06:20 بعد از ظهر
سلام کوروش جان و بچه های باحال باشگاه موتور سفیده رو 1100 راضیش کردم میارزه کرایه قطار آذرباییجان تا تهران هم برام 30 تومن جور کرد :happy4: خرج سند هم با خودم :khak: چطوره بخرمش کنم بیام تهران بسازیمش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:297:شما پست قبلی گفتی 1500 حالا تا 1100 اومده پایین /// من نمیخواد فاز منفی بدم ولی فکر نمیکنی یه جاش میلنگه ؟؟؟؟ 400 تومن اومده پایین ؟؟؟ببین من بالای 100 تا موتور تا حالا اینجوری فروختمو خریدم بیشترش واسه رفیقام و بعضی هاش واسه خودم /// وقتی این مورد بهم بخوره عمرا اون موتور رو بخرم !!!چون فروشنده باید تخفیت بده ولی 400 تومن تخیفیف نیستش یه سوتیه که خریدار میده که با زبون بی زبونی میگه یا موتورم مشکل داره یا اتیش زدم به مالم که مطمعنم اولیه !!!خیلی باید بیاد پایین 100 تومن نه 400 !!!نظر من اینه دنبال یکی دیگه باشیو قید اینو بزنی باز با خودته !!!
قاصد
29-04-1391, 01:33 قبل از ظهر
سلام کوروش جان و بچه های باحال باشگاه موتور سفیده رو 1100 راضیش کردم میارزه کرایه قطار آذرباییجان تا تهران هم برام 30 تومن جور کرد :happy4: خرج سند هم با خودم :khak: چطوره بخرمش کنم بیام تهران بسازیمش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:297:
سلام به همه من بعد از یک غیبت 1 هفته ای خدمت رسیدم
دوست عزیز رامین جان در این مورد حق با کوروشه و من باهاش موافقم برای خرید عجله نکن
سهيل
29-04-1391, 12:06 بعد از ظهر
سلام دوستان ميخواستم در مورد خريد آميكو 250 راهنمايي كنيد اگه چيزي واسه فروش سراغ دارين بگين تو شهرستان ما يكي هست ولي نه پلاك داره نه رو هم سواره ممنون ميشم موردي بهم معرفي كنيد:[Only registered and activated users can see links]
کوروش
29-04-1391, 12:57 بعد از ظهر
سلام دوستان ميخواستم در مورد خريد آميكو 250 راهنمايي كنيد اگه چيزي واسه فروش سراغ دارين بگين تو شهرستان ما يكي هست ولي نه پلاك داره نه رو هم سواره ممنون ميشم موردي بهم معرفي كنيد:[Only registered and activated users can see links]دوست عزیز امیکو زیاده تو تهران / شما چقدر پول دارید و میخوای چه نوع 250 رو بخرید ؟؟؟ استریت فایتر ؟؟؟ ریس یا معمولی ؟؟؟
408404
29-04-1391, 01:46 بعد از ظهر
دوست عزیز امیکو زیاده تو تهران / شما چقدر پول دارید و میخوای چه نوع 250 رو بخرید ؟؟؟ استریت فایتر ؟؟؟ ریس یا معمولی ؟؟؟
قیمت هر کدوم چه قدره و یه عکس از هر کدوم بزار ببینیم چه جوریه
سهيل
29-04-1391, 03:30 بعد از ظهر
ريس يا معمولي 1.5 تا 2 موردي سراغ دارين؟ عكس و قيمتشو بزارين. فقط ميخوام از لحاظ فني سرحال باشه
سهيل
29-04-1391, 03:47 بعد از ظهر
با يكي از دوستام كه از تهران موتور مزايده مياره سر اين موتور كل انداختيم
ميخام يكيشو بيارم روشو كم كنم . كسي نيس كمكم كنه:s (9)::s (9):
کوروش
29-04-1391, 04:10 بعد از ظهر
ريس يا معمولي 1.5 تا 2 موردي سراغ دارين؟ عكس و قيمتشو بزارين. فقط ميخوام از لحاظ فني سرحال باشهریس که عکسشو خودت گذاشتی حدود 2600 هستش /// معمولی هم عکسش تو همین تایپ هستش صفحات اوله حدود 1500 هستش !!! شما باید هر موتوری میخواید عکسشو بزارید تا من قیمتشو بدم
سهيل
29-04-1391, 04:33 بعد از ظهر
با فلاپ و زين دو تيكه و فرمون خلاصه ظاهر خوب و شتاب مناسب واسم چند تموم ميشه ؟ نه زياد گرون متعارف. اقا كورش ببخشيد كه زياد سوال ميكنم شرمنده
کوروش
29-04-1391, 05:06 بعد از ظهر
با فلاپ و زين دو تيكه و فرمون خلاصه ظاهر خوب و شتاب مناسب واسم چند تموم ميشه ؟ نه زياد گرون متعارف. اقا كورش ببخشيد كه زياد سوال ميكنم شرمندهگفتم دیگه مثل عکسی که الان رو ایدی خودت هست همین قرمزه بشه حدود 2600قیمتش هم همینه / دست منم نیست به بخوام تخفیف بده گرونی به همه جا سرایت کرده !!!--------موتورت حدود 1200---------رنگ و صاف کاریه باک/دمبیه عقب/گلگیر جلو حدود 300----------فلاپ با نصب و رنگ حدود 800---------تعمیرات و تقویت حدود 100--------زین 2 تیکه 50تومن--------اگزوز زیر زین و ارتفاع حدود 200----------فرمون هم 50قیمت من قیمت کف این موتور هستش که من هیچ اجرتی از بچه های سایت نمیگیرم و با کمک خودشون این موتور هارو ردیف میکنم /// همین کسی که این موتور قرمز رو تیون کرده 2800 میده
سهيل
29-04-1391, 07:18 بعد از ظهر
آقا كورش ممنون از راهنمايي هاتون . فك كنم بايد بيخيال ريس بشم .اگه يكي مثل اين عكس بخوام واسم چند تموم ميشه؟ سراغ دارين؟ لطفا يه راهنمايي هم درمورد اگزوزش بكنيد اگه بخام عوضش كنم چه جور اگزوزي رو پيشنهاد ميكنيد با قيمتهاش 18504
کوروش
29-04-1391, 07:34 بعد از ظهر
آقا كورش ممنون از راهنمايي هاتون . فك كنم بايد بيخيال ريس بشم .اگه يكي مثل اين عكس بخوام واسم چند تموم ميشه؟ سراغ دارين؟ لطفا يه راهنمايي هم درمورد اگزوزش بكنيد اگه بخام عوضش كنم چه جور اگزوزي رو پيشنهاد ميكنيد با قيمتهاش 18504اره من با یکی کار میکنم که بالای 200 تا از این موتور ها داره !!!شما باید 1 تومن بدی یه دونه خامشو بخری حالا خامش چطوره ؟؟؟ یعنی رنگش سفیده برچسب پلیس داره و کمی اوضاع خوب نیست !!! بعدش باید 50 تومن بدی زین رو 2تیکه کنید 50 هم بدی فرمون تا ظاهری خوب بشه /// 100 تومن هم خرجش میکنه که موتوری سالم بشه تا روشن بشه /// 300 تومن هم میدی رنگ کار یه رنگ سفارشی واست بزنه/// خوبیه این موتور های که دوست من داره اینه که رنگشو میتونی خودت انتخاب کنی /// کلا یه موتوری که من واست توضیح دادم حدود 1600 می افته !!!
سهيل
29-04-1391, 08:18 بعد از ظهر
حالا چطوري ميتونم باهاتون تماس بگيرم يعني واسه خريد موتور و مراحلي كه گفتين. راستي ميشه قسمت موتوريشو واسم جم كنه بقيشو بيارم شهرستان خودم حلش كنم رنگشو ميگم اخه تا همين سال پيش تو ايران خودرو كار ميكرم تاحدودي فني هستم آشنا هم دارم . درضمن پلاك و مدارك اين موتورهايي كه ميگين كامله؟ درمورد اگزوز هم راهنمايي بكنين خيلي ممنون ميشم .
شایسته فر
29-04-1391, 08:23 بعد از ظهر
یعنی با 1600 یه موتور بی دردسر و خوشگل می شه خرید؟
یه سوال ابتدایی: اینا چینین؟
شکلشش شبیه سوزوکیه، خودش که سوزوکی نیست درست می گم؟
سرعت
29-04-1391, 08:33 بعد از ظهر
کورش من میخام موتورو بخرم باید بیام تهران
چ
کوروش
29-04-1391, 10:29 بعد از ظهر
اول جواب اقا سهیل رو بدم که شما یه خامشو بخر لوازمشو بگیر سند هم بزن ببر اونجا کارشو بکن بعد برو پلاک کن ////جناب شایسته فر این موتور شبیه سوزوکی نیستش بلکه خود سوزوکیه انجین ژاپنه /// لوازمش واسه سوزوکیه چینه منتاز امیکو ایرانه و به سفارش نیروی انتظامی هستش !!! چنینی هم که لوازمشو میزنه زیر نظر سوزوکیه پس خیالتون راحت !!!جناب سرعت شما هم بیا تهران چون باید از نزدیک ببینی بعد اگه خودشت اومد بخری !!!
408404
29-04-1391, 10:52 بعد از ظهر
ایا بعد از این حرف ها که خرجش کردی و جمع شد. موتور بی دردسری هست یه باید هر رو اچار دستت باشه یا ببری تعمیر گاه
در ضمن سایز اخر تایری که میشه بهش خوروند چند است
کوروش
29-04-1391, 11:33 بعد از ظهر
ایا بعد از این حرف ها که خرجش کردی و جمع شد. موتور بی دردسری هست یه باید هر رو اچار دستت باشه یا ببری تعمیر گاهدر ضمن سایز اخر تایری که میشه بهش خوروند چند استنه اونقدر سالمه که تا یک سال اخه نگه نه اونقدر داغونه که بخواد هر روز موتور سازی باشی//مراقبت های خودشو میخواد دیگه به هر حال کارکرده هستش !!!سایزش هم زیاده پهن ترین هارو میشه روش انداخت / این موتور نشون داده همه کاری باهاش میشه کرد همه کار
M@hy@r
30-04-1391, 12:16 قبل از ظهر
الان چند وقته هرکی سی جی داره میره از این موتور میخره
قیمتش برای 250 پایینه همه همینو میخرن
چند روز پیش رفته بودم برای یکی از بچه ها اماراتی بگیرم یکی گیر داده بود میگفت دنبال دردسری؟ بیا این موتور رو ببر 1/200 بهت میدم روشنم کرد سالم سالم بود خودش کاراشو کرده بود لازم نبود رنگ بزنی
ظاهر و باطنش میشه گفت خوب بود
نخریدم ! هرچند به قیمت بود :happy4:
کوروش
30-04-1391, 08:25 قبل از ظهر
الان چند وقته هرکی سی جی داره میره از این موتور میخرهقیمتش برای 250 پایینه همه همینو میخرنچند روز پیش رفته بودم برای یکی از بچه ها اماراتی بگیرم یکی گیر داده بود میگفت دنبال دردسری؟ بیا این موتور رو ببر 1/200 بهت میدم روشنم کرد سالم سالم بود خودش کاراشو کرده بود لازم نبود رنگ بزنیظاهر و باطنش میشه گفت خوب بودنخریدم ! هرچند به قیمت بود :happy4:خوب میداده ولی حال میده ادم خامشو بگیره یه رنگ شاخ و تک بزنه /// مثلا من صورتیشو دیدم / بنفش / و چند وقت پیش یکی دیدم خیلی حال کردم سبز بود با طرح ارتشی و چریکی
سهيل
30-04-1391, 09:16 قبل از ظهر
كوروش جان آشنا داري اونجا بدم موتورشو برام روبراه كنه يعني هرچي كه مربوط به قسمت انجينش ميشه؟ تو شهرستان ميكانيك آشنا با اين موتور ها پيدا نميشه لوازمش هم گير نمياد ميترسم لنگ بمونم. به نظرت اينجا ميتونم خودم براش فلاپ سوار كنم يا بايد اينكاره باشه . ميشه كمي در مورد نحوه بالا بردن دميه عقب توضيح بدين
کوروش
30-04-1391, 09:37 قبل از ظهر
كوروش جان آشنا داري اونجا بدم موتورشو برام روبراه كنه يعني هرچي كه مربوط به قسمت انجينش ميشه؟ تو شهرستان ميكانيك آشنا با اين موتور ها پيدا نميشه لوازمش هم گير نمياد ميترسم لنگ بمونم. به نظرت اينجا ميتونم خودم براش فلاپ سوار كنم يا بايد اينكاره باشه . ميشه كمي در مورد نحوه بالا بردن دميه عقب توضيح بدينتمیر کار این موتور زیاده البته توی تهران / اینجا نمایندگی داره و تمامی لوازمشو میفروشن !!!فلاپشم اگه فنی باشی میتونی فلاپ رو سوار کنی / درباره بالا بردن دمبیه عقب یه کار تخصیصیه بخوام توضیح بدم زیاد متوجه نمیشی ولی به 2 صورته یکی فنر ویکی هم شاسی که شاسی خیلی بهتره !!!موتورش سالمه تعمیر نمیخواد / چیزهای دیگش مثل سیم کشی و بقیه چیزاش نیاز به بررسی و کمی تعمیر داره / اونجا موتور روشن تحویلت میدن
سهيل
30-04-1391, 10:03 قبل از ظهر
يه بار دميه عقب يه تريل رو كه يكي از دوستام داشت باعوض كردن فنر وكمي دست كاري بالا برديم ولي اونجوري كه ميخاستيم نشد تعادل نداشت . هزينه شاسي با دست مزد چند تموم ميشه ؟ شرمنده ميدونم زياد سوال ميپرسم
کوروش
30-04-1391, 10:46 قبل از ظهر
يه بار دميه عقب يه تريل رو كه يكي از دوستام داشت باعوض كردن فنر وكمي دست كاري بالا برديم ولي اونجوري كه ميخاستيم نشد تعادل نداشت . هزينه شاسي با دست مزد چند تموم ميشه ؟ شرمنده ميدونم زياد سوال ميپرسمگفتم که شاسی از فنر بهتره / شاسی دیگه ثابت میشه و انگار از خود کارخونه اون شکلی بودهحدود 200 تومنی اب میخوره / البته جوشکار اشنا داشته باشی خیلی کمتر میشه
haMMid
30-04-1391, 01:08 بعد از ظهر
سلام
کوروش جان، از موتورهایی که آماده میکنی و تحویل میدی بی زحمت عکس بزار!
از رخش خودتم عکس بزار دیگه! تو کفشیم!!!
کوروش
30-04-1391, 03:54 بعد از ظهر
سلامکوروش جان، از موتورهایی که آماده میکنی و تحویل میدی بی زحمت عکس بزار!از رخش خودتم عکس بزار دیگه! تو کفشیم!!!من مرورگرم مشکل داره اصلا نمیتونم عکس بزارم / دقت کرده باشی نوشته هام هم پشته سر همه / ولی صفحه 11 عکس موتوری که من جمعش کردم هستش / صفحه 22 هم یه توضیحاتی درباره مشخصات سوزوکی هستش
dariush
31-04-1391, 01:07 قبل از ظهر
دوستان از معایب این موتور چه چیزا های هستش؟از محاسنش زیاد گفته شده
اقا کوروش شما حتما چنتا عکس از اون موتور هایی که جمع کردی بزار
کسی از دوستان اطلاعی از این مزایده ها در شیراز داره که کجا انجام میشه؟و کجا میشه درست راسش کرد؟
تعمیر کار این موتور ها پیدا میشه؟
و قطعاتش چطور؟
شایسته فر
31-04-1391, 01:11 قبل از ظهر
up:fingersmiley:
سهيل
31-04-1391, 07:54 قبل از ظهر
آقا كورش يه سوال : بعضي از اين موتورا باك بزگ دارن بعضي باك كوچيك يكي از دوستام ميگف باك بزرگها مال گشت بوده باك كوچيكا مال يگان از اونيكي ها كمتر كار كردن اين موضوع درسته ؟ يه سوال ديگه اگزوزشو چطور ميارين زير گلگير عقب ؟
kourosh_bandit2
31-04-1391, 09:02 قبل از ظهر
سلام کوروش جان خوبی؟ ی سوال
این موتور مشکلاتش چیه؟ یعنی زیاد اذیت میکنه؟ مثلا همین دوستمون بهزاد 913 با یکیش اومده بوده وسط های راه خراب شده بود گذاشته بودشون. میخوام ببینم مثلا ارزش داره اپاچی رو بفروشم ی دونه تمیز و سر حال اینارو بخرم؟ چون اپاچیم هیچی اذیت خاصی نداشته منظورم مشکلات و عیوب عجیب مثل مثلا مگلی باشه یا همون پیشرو پارس ها. این یکی
یکی دیگم این که لرزش اینا چطور؟ چون اپاچی خیلی نرم و خوبه میخوام ببینم اینام همینطور کم لرزش هست؟ اگه میدونی ارزش داره تا ااپاچی رو بفروشم یدونه تمیزشو بردارم خوشگل شده. بعد تا 2/500 بخوام هزینه کنم در چه حد میشه یعنی خوشگل تووپ میشه یا نه ی چیز معمولی داغون؟ سالم بودنش و بعدم خوشگلیش خیلی برام مهم. مرسی ببخشید که زیاد شد سوالام.:4chsmu1::20: راستی شمارتم برام پخ کن مرسییییییی.:clap:
کوروش
31-04-1391, 09:12 قبل از ظهر
اول جواب اقا داریوشو بدم که گفتم صفحه 11 همین تاپیک بری یه دونه عکس از این موتور گذاشتم که خودم رنگ کردم و خودم جمع /// دوم تو تهران داره تموم میشه چه برسه به شیراز/// تعمیر کارش تو تهران زیاده /// تو تهران هم نمایندگیه قطعات داره پس خیالتون راحت ///بعدش جواب جواب اقا سهیل رو بدم که اصلا ربطی به ارگان ها نداره سری 82 و 83 باک بزرگن 84 اومدن تغییر دادن باکشو کوچیک کردن همین ///
کوروش
31-04-1391, 09:17 قبل از ظهر
سلام کوروش جان خوبی؟ ی سوالاین موتور مشکلاتش چیه؟ یعنی زیاد اذیت میکنه؟ مثلا همین دوستمون بهزاد 913 با یکیش اومده بوده وسط های راه خراب شده بود گذاشته بودشون. میخوام ببینم مثلا ارزش داره اپاچی رو بفروشم ی دونه تمیز و سر حال اینارو بخرم؟ چون اپاچیم هیچی اذیت خاصی نداشته منظورم مشکلات و عیوب عجیب مثل مثلا مگلی باشه یا همون پیشرو پارس ها. این یکی یکی دیگم این که لرزش اینا چطور؟ چون اپاچی خیلی نرم و خوبه میخوام ببینم اینام همینطور کم لرزش هست؟ اگه میدونی ارزش داره تا ااپاچی رو بفروشم یدونه تمیزشو بردارم خوشگل شده. بعد تا 2/500 بخوام هزینه کنم در چه حد میشه یعنی خوشگل تووپ میشه یا نه ی چیز معمولی داغون؟ سالم بودنش و بعدم خوشگلیش خیلی برام مهم. مرسی ببخشید که زیاد شد سوالام.:4chsmu1::20: راستی شمارتم برام پخ کن مرسییییییی.:clap:با اینکه خیلی رو 250 تعصب دارم ولی پیشنهاد میکنم که نگیری / 250 بد نیستش ولی خب کسی که سوار اپاچی بوده شاید زیاد با 250 حال نکنه / اپاچی یه کم نرم تره و بی دردسر ترالبته شتاب 250 سرعت 250 اصلا قابل مقایسه با اپاچی نیست / سوزوکی 220 رو جلو خودم لوله کرده چه برسه به اپاچی / معایب این موتور میشه گفت که لوازمی که روشه چون کار کرده هستش باید عوض شه عوض نشه پدر ادمو در میاره/ بعدشم کمی لرزش داره / طراحیش خیلی بده / شیر بنزین رو خیلی بد طراحی کردن / کمی سنگینه / مصرفش کمی بالاست ((دقیق نمیدونم چنده ولی زیر 5 هستش )) تا موتورتو خودت جمع نکرده باشی نمیتونی موقع خراب شدن ردیفش کنی// چون سیستمش یه کم پیچیده هستش !!!
kourosh_bandit2
31-04-1391, 09:18 قبل از ظهر
اول جواب اقا داریوشو بدم که گفتم صفحه 11 همین تاپیک بری یه دونه عکس از این موتور گذاشتم که خودم رنگ کردم و خودم جمع /// دوم تو تهران داره تموم میشه چه برسه به شیراز/// تعمیر کارش تو تهران زیاده /// تو تهران هم نمایندگیه قطعات داره پس خیالتون راحت ///بعدش جواب جواب اقا سهیل رو بدم که اصلا ربطی به ارگان ها نداره سری 82 و 83 باک بزرگن 84 اومدن تغییر دادن باکشو کوچیک کردن همین ///
حیف :(
kourosh_bandit2
31-04-1391, 09:19 قبل از ظهر
با اینکه خیلی رو 250 تعصب دارم ولی پیشنهاد میکنم که نگیری / 250 بد نیستش ولی خب کسی که سوار اپاچی بوده شاید زیاد با 250 حال نکنه / اپاچی یه کم نرم تره و بی دردسر ترالبته شتاب 250 سرعت 250 اصلا قابل مقایسه با اپاچی نیست / سوزوکی 220 رو جلو خودم لوله کرده چه برسه به اپاچی / معایب این موتور میشه گفت که لوازمی که روشه چون کار کرده هستش باید عوض شه عوض نشه پدر ادمو در میاره/ بعدشم کمی لرزش داره / طراحیش خیلی بده / شیر بنزین رو خیلی بد طراحی کردن / کمی سنگینه / مصرفش کمی بالاست ((دقیق نمیدونم چنده ولی زیر 5 هستش )) تا موتورتو خودت جمع نکرده باشی نمیتونی موقع خراب شدن ردیفش کنی// چون سیستمش یه کم پیچیده هستش !!!
پس یعنی بیخیالش بشم؟ :( تا 2500 هم چیز خوبی در نمیاد؟
کوروش
31-04-1391, 09:26 قبل از ظهر
پس یعنی بیخیالش بشم؟ :( تا 2500 هم چیز خوبی در نمیاد؟من پیشنهادم اینه که بخری ولی اپاچیتو دست نزن / خودت که فنی هستی یه دونه از این خاماشو بگیر که حدود 1/200 هستش بعدش خورده خورده جلو برو قطعاتشم با من هم واست ارزون در میاد هم میتونی از توش موتوری در بیاری که بیسته بیست بشه
kourosh_bandit2
31-04-1391, 09:29 قبل از ظهر
من پیشنهادم اینه که بخری ولی اپاچیتو دست نزن / خودت که فنی هستی یه دونه از این خاماشو بگیر که حدود 1/200 هستش بعدش خورده خورده جلو برو قطعاتشم با من هم واست ارزون در میاد هم میتونی از توش موتوری در بیاری که بیسته بیست بشه
اخه دیگه مایه برا موتور فعلا ندارم هیچی. زدم به کار فعلا خالی خالی. بعدشم اختیار داری تا شما هستی ما اسمی از فن نمیتونیم بیاریم اقا کوروش.
کوروش
31-04-1391, 09:36 قبل از ظهر
اخه دیگه مایه برا موتور فعلا ندارم هیچی. زدم به کار فعلا خالی خالی. بعدشم اختیار داری تا شما هستی ما اسمی از فن نمیتونیم بیاریم اقا کوروش.عزیزی به هر حال پول اومدت دستت خبرم کن / فعلا این دوست ما که 250 داره انبارش یه 400 تایی موتور هستش خیالت راحت حالا حالاها موتور داره ///دوستان عزیز هم لطف کنن این تاپیک رو از اول یه بار بخونن که به برخی از سوالاتشون جواب داده بشه
Ramtin Ducati
31-04-1391, 01:17 بعد از ظهر
سلام.آقا کوروش این نمایندگی آمیکو دقیقا کجای گمرکه؟
امروز رفتم راسته ی لوازم فروشا از هرکی پرسیدم نمیدونست
یه گلگیر میخوام با یه شیر بنزین,قیمتشو میدونی؟
amir74
31-04-1391, 01:51 بعد از ظهر
نمایندگی کلاه ایندکس کجاست تویه اون کوچه بقلش می ری بالا چطوری نمی دونستن همه می دونن
amir74
31-04-1391, 02:17 بعد از ظهر
دوستان حرفه ای فیلتر هواش(هواکشش)با چی عوض کنیم خوب شه؟به غیر از فیلتر ماشین؟
کوروش
31-04-1391, 03:16 بعد از ظهر
سلام.آقا کوروش این نمایندگی آمیکو دقیقا کجای گمرکه؟امروز رفتم راسته ی لوازم فروشا از هرکی پرسیدم نمیدونستیه گلگیر میخوام با یه شیر بنزین,قیمتشو میدونی؟ببین یه کوچه هستش روبروی ایستگاه بی ار تی که سرش 2تا کلاه کاسکت فروشیه اونجاست / شیر بنزین حدود 14 تومنه / گلگیر جلو هم حدود 40 تومن
408404
31-04-1391, 11:50 بعد از ظهر
این لرزشی که گفتی در چه حدیه با یک مثال و رسم شکل توضیح بده با تشکر
کوروش
01-05-1391, 12:15 قبل از ظهر
این لرزشی که گفتی در چه حدیه با یک مثال و رسم شکل توضیح بده با تشکرمگه اینجا مدرسس که من با رسم نشون بدم چه کارایی از ادم میخوایید / من ریاضیم خیلی ضعیفه شرمنده /// ببینید موتورهایی مثل اپاچی و پالس باک عینه یه لباس روشی شاسی پهن میش و اون میله زیر باک قرار میگیره/125 هم همین جوریه / ولی 250 باک روی 2 تا شاسی میره یکی سمت چپ اونیکی هم سمت راست روشن قرار گرفته میشه و این باعث میشه هر گازی که به موتور میدید و هر لرزشی هم به شاسی ها وارد میشه مسقیم بره به باک و هم صدا بده و هم لرزش پیدا کنه / که البته اگه خوب باکو پیچ کنید به شاسی/موتور خوب اچارکشی بشه /تایمر موتور و کلا لرزش گیری بشه این لرزش ها و صداها خیلی کم میشن مشه در حد 125 که کمی میلرزه !!!
amir74
01-05-1391, 01:10 قبل از ظهر
کوروش جان کار فنی این اقای کامرانی خوبه؟
قاصد
01-05-1391, 01:42 قبل از ظهر
سلام داداش ببخشید فضولی میکنم ها ولی شیر بنزیت 125 معمولی هم بهش میخوره هم ارزونتره هم کم دردسر تر
کوروش
01-05-1391, 08:00 قبل از ظهر
کوروش جان کار فنی این اقای کامرانی خوبه؟اره خیلی وارده
amir74
01-05-1391, 12:32 بعد از ظهر
دوستانی که دارن میشه میشه اندازه دریچه گاز موتورو بهم بگن یکی از فامیلامون می خواد بره تایلند بگم یه فیلتر اسپورت بیاره واسم
xperia13
01-05-1391, 07:25 بعد از ظهر
برو گمرک -کوچه اردستانی -وارد کوچه که میشی دست چپ -پیشرو نصیری گلگیر فایبرش رو خامش روبدون رنگ میده 20 تومن که نیاز به سمباده کاری داره.
Ramtin Ducati
01-05-1391, 09:01 بعد از ظهر
برو گمرک -کوچه اردستانی -وارد کوچه که میشی دست چپ -پیشرو نصیری گلگیر فایبرش رو خامش روبدون رنگ میده 20 تومن که نیاز به سمباده کاری داره.
امروز دوباره رفتم/شیر بنزین رو که طبق فرمایش قاصد جان هوندایی انداختم قشنگ جواب داد
گلگیر رو هم گفت ۳۵ تومن ولی نداشت گفت فردا
رنگ شدش رو ۳۵ بگیری به نظرم بهتره تا خامش رو ۲۰ مگر اینکه خودت رنگکار باشی
کوروش
01-05-1391, 11:33 بعد از ظهر
امروز دوباره رفتم/شیر بنزین رو که طبق فرمایش قاصد جان هوندایی انداختم قشنگ جواب دادگلگیر رو هم گفت ۳۵ تومن ولی نداشت گفت فردارنگ شدش رو ۳۵ بگیری به نظرم بهتره تا خامش رو ۲۰ مگر اینکه خودت رنگکار باشیاخه بحث مهم اینه که 2 رنگ در میاد فکرشو کن باک قرمز شماره 10 / فلاپ قرمز 6/// از هر جا ببینی قرمز 6 کم رنگتره
komeil
02-05-1391, 10:53 قبل از ظهر
سلام.آقا کوروش یه سوال؟میخوام قلوه ای هارو عوض کنم به نظرت چی بندازم روش.واسه پالس میخوره؟
گازشم بعضی وقتا گیر میکنه.باید عوضش کنم یا روغن بزنم کافیشه؟
به نظر خودم اگه بخوام قلوه ای هارو نو کنم ارزششو داره دسته ی گازم عوض کنم.شما چی پیشنهاد میکنی
sezar021
02-05-1391, 12:50 بعد از ظهر
من که بالاخره گرفتم:999: با کوروش رفتیم
کوروش
02-05-1391, 12:55 بعد از ظهر
من که بالاخره گرفتم:999: با کوروش رفتیمامروز واسه دوست عزیزمون یه سوزوکی ابی خریدیم / امکانات موتور هم اینه رنگ تازه یه ماه خورده / ظاهری فوق العاده تمیزه در حد نو / همه چیز تعویض شده و نو انداخته / شتاب دهنده داره /// مبارکش باشه ایشالا چرخش واست بچرخه
amir74
02-05-1391, 01:16 بعد از ظهر
مبارکه کلیپا و عکسا یادت نره
ببینیم چنتا تاپ اسپید می زنی
از کی گرفتین؟
komeil
02-05-1391, 01:23 بعد از ظهر
سلام.آقا کوروش یه سوال؟میخوام قلوه ای هارو عوض کنم به نظرت چی بندازم روش.واسه پالس میخوره؟
گازشم بعضی وقتا گیر میکنه.باید عوضش کنم یا روغن بزنم کافیشه؟
به نظر خودم اگه بخوام قلوه ای هارو نو کنم ارزششو داره دسته ی گازم عوض کنم.شما چی پیشنهاد میکنی
یکی به داد ما برسه.
مبارکت باشه داش
کوروش
02-05-1391, 01:42 بعد از ظهر
اینم عکس موتور !!!
amir74
02-05-1391, 01:45 بعد از ظهر
عالیه
اینو من می خواستم واس پسر عموم بردارم واقعا راست می گفت تمیزه
sezar021
02-05-1391, 04:06 بعد از ظهر
فدای تو داداش کوروش، من که باهاش حال کردم واقعا تو چشه ایشالا چشم نخورم:29dz8zk:
فقط باید رو شتابش کار کنم، کوروش جان چه کنم خورشیدی رو عوض کنم؟؟
کوروش
02-05-1391, 04:19 بعد از ظهر
فدای تو داداش کوروش، من که باهاش حال کردم واقعا تو چشه ایشالا چشم نخورم:29dz8zk:فقط باید رو شتابش کار کنم، کوروش جان چه کنم خورشیدی رو عوض کنم؟؟ببین اون موتور 2 برابر موتورهای دیگه شتاب داره تو نتونستی خوب دنده بدی / پسر اون شتاب دهنده داره / اول باید تایمرش تنظیم بشه / کاربراتور تنظیم بشه / کلاج تنظیم بشه / زنجیرش تنظیم بشه / روغنش عوض و یه روغن تازه بریزی تا موتور حال بیاد !!!
kamangir
02-05-1391, 09:18 بعد از ظهر
کوروش جان موتور سزار قیمتش چند در اومد و مدلش سال چنده
سزار جان مبارکت باشه و چرخش برات بچرخه خیلی خوبه تمیز هستش
فقط خوب بهش برس که به خرج نیوفته
همه چیزشو تنظیم کن و یک روغن موتورکس توش بریز بزار بعد از یک عمر روغن قلابی یکم جگرش جلا پیدا کنه
حتما نتایج تستش رو خبربده
راستی عکس و فیلم هم یادت نره
شایسته فر
02-05-1391, 10:05 بعد از ظهر
سلام داداش مبارکه
اصلا فکر نمی کردم موتورا انقدر تمیز باشن، داداش یه سری عکس از زوایای دیگه و یکم هم با فاصله بنداز تا رخش درست معلوم شه
دست اقا کورش درد نکنه
کوروش
02-05-1391, 11:10 بعد از ظهر
کوروش جان موتور سزار قیمتش چند در اومد و مدلش سال چنده سزار جان مبارکت باشه و چرخش برات بچرخه خیلی خوبه تمیز هستش فقط خوب بهش برس که به خرج نیوفته همه چیزشو تنظیم کن و یک روغن موتورکس توش بریز بزار بعد از یک عمر روغن قلابی یکم جگرش جلا پیدا کنه حتما نتایج تستش رو خبربده راستی عکس و فیلم هم یادت نره موتور سزار رو اماده خریدیم که کمی گرون تر از خامش میشه ولی خب دیگه دردسر نداره !!!بار خرج سند و یه باطریه خوب کلا 1800 !!! تو این گرونی مفته /// خیلی تمیزه جوری که تا خونه اوردیمش هرکی میدید میگفت نو خریدید /// شتاب دهنده داره که 100 مایشه !!! عکس هارو همیجن جوری گرفتم / شما فکر کن این قرمزه همونه که رنگش عوض شده / این واسه خودمه
شایسته فر
03-05-1391, 12:00 قبل از ظهر
صد برابر این دایچی و پیشرو پارس قشنگتره، فنی هم فکر می کنم سر تره چون ژاپن سگش به چین میارزه
sezar021
03-05-1391, 12:24 قبل از ظهر
چشم رفقا ایشالا یکم بهش برسم تو قیافشم یکم کار دارم انجام بدم فیلمو عکسو صدا تصویر حرکتتتتتتتت:2gwb921:میذارم،
با نمک شدیم ماه رمضون فشار اوورده
sezar021
03-05-1391, 12:29 قبل از ظهر
کوروش اینا که گفتی رو نوشتم فردا انجام بدم - روغن موتورم که ایشالا موتورکس
امشب رفتم یه دور زدم وسط خیابون یه پسره نگه داشت منو گفت اماراتیه؟ گفتم ن گفت ازت میخرم چند میدی گفتم تازه خریدم روش تعصب دارم:biggrin: رفتم - خلاصه صداشو قیافش بد فرم تو چشمه
شایسته فر
03-05-1391, 12:35 قبل از ظهر
بابا هیوسانگ که بهتره اونو بچسب اگه پول داری:32:
دادا این بدجوری رفته رومخم؛ اگه خدا بخواد می خوام در کنار هیو یکی از اینا بگیرم؛ البته بعد از تحقیقات کامل و مفصل
شایسته فر
03-05-1391, 12:51 قبل از ظهر
دادا رفتی دور دور؟!!!!!!!!
شب اول که ادم خوابش نمی بره!!
قضیه این شتاب دهنده چیه؟
sezar021
03-05-1391, 12:54 قبل از ظهر
یه قطعس که کوروش بیشتر میدونه من فقط میدونم شتاب موتورو خیلی بالا میبره
من زیاد فنی نیستم بهتر بگم اصلن نیستم ولی کوروش جان بیشتر وارده
sezar021
03-05-1391, 12:57 قبل از ظهر
در کل بگم نسبت به عکسا خیلی بزرگتره اینطور بگم تو مغازه طرف یه آپریلیا650 بود هیکلش با این یکی بود
amir74
03-05-1391, 10:32 قبل از ظهر
ولی فکر نمی کنم شتاب دهنده تاثیر انچنانی داشته باشه
مرتضی جان دل مارو نسوزون که هنوز موتور ما اماده نشده هی مارو می پیچونن
تستارو انجام بده خبرشو به ما بده
خورشیدی اینارو عوض می کنی؟
اگزوز می ندازی؟
کوروش
03-05-1391, 10:55 قبل از ظهر
یه قطعس که کوروش بیشتر میدونه من فقط میدونم شتاب موتورو خیلی بالا میبرهمن زیاد فنی نیستم بهتر بگم اصلن نیستم ولی کوروش جان بیشتر واردهسری اول موتور ها که زده شد مشکل شتاب داشت و کمی تنبل بودن / این کاربراتور هارو روشون گذاشتن که شتابشون بیشتر بشه که تاثیر هم داره / هیکل این موتور ها واقعا بزرگ هستن که اگه فلاپ بیاد روشون بزرگتر هم میشن !!!
ramin9053
03-05-1391, 11:19 قبل از ظهر
سلام دوستان بزرگوار ببخشید چند وقتی نبودم
سزار جون موتورت مبارک چرخش برات بچرخه:flower4:
من هم به جمع 250 سوارها اومدم :biggrin: رفتم موتور سفیده رو خریدم و باهاش از مراغه تا شیراز اومدم (1500کیلومتر)خیلی حال داد :2gwb921:تاحالا موتور به این قدرت ندیده بودم (تو این رنج قیمت)
اصلا انگار نه انگار موتور است لاستیک ها چسبیده بود به زمین موتور هرچی داغ تر میشد جوندارتر میشد وخلاصه موتور مردیه سوزوکی 250
انشالا تجربه سفر با این موتور رو براتون مینویسم:afro:
my love suzuki 250
ramin9053
03-05-1391, 11:26 قبل از ظهر
راستی کوروش جون موتور تو سند رنگش مشکی خورده سند دست اول است و تقریبا 6 ماه است راه افتاده ، تو پارکینگ نیروی انتظامی از سال 86 تا الان بوده طرف که ازش خریدم خودش تو نیروی انتظامی بوده برا همین خیلی بهش ارفاق کرده بودن اصلا سواری نداده بود موتور کیلومترش 7000 بود که خریدمش:mypersianforum (531 راستی پول رو برا امر خیر میخواست:flower4: برا همین بهم تخفیف داد موتور سالمیه از هرجهت مدارکش هم تکمیله انشالا برای جمع کردنش از دوستان (استادان معظم) کمک میگیرم با تشکر:afro:
کوروش
03-05-1391, 11:49 قبل از ظهر
مبارک باشه / عکس از موتورت بزار !!! پس واسه همین بود اینقدر ارزون میداده !!!
sezar021
03-05-1391, 01:32 بعد از ظهر
e
خورشیدی اینارو عوض می کنی؟
اگزوز می ندازی؟
اگزوز خودش که صداش خوبه ولی پول بیاد دستم آره عوض میکنم
خورشیدی رو نمیدونم باید کوروش جان نظر بدن که عوض کنم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
sezar021
03-05-1391, 01:34 بعد از ظهر
ولی موتورش خخخخخخخخخخخخخرررررررررررر رررررر روزگاره:4chsmu1:
sezar021
03-05-1391, 01:42 بعد از ظهر
سزار جون موتورت مبارک چرخش برات بچرخه
من هم به جمع 250 سوارها اومدم رفتم موتور سفیده رو خریدم و باهاش از مراغه تا شیراز اومدم (1500کیلومتر)خیلی حال داد تاحالا موتور به این قدرت ندیده بودم (تو این رنج قیمت)
اصلا انگار نه انگار موتور است لاستیک ها چسبیده بود به زمین موتور هرچی داغ تر میشد جوندارتر میشد وخلاصه موتور مردیه سوزوکی 250
انشالا تجربه سفر با این موتور رو براتون مینویسم
مبارکت باشه عزیز دل - اره واقعا موتوره قدرتمندیه
کوروش
03-05-1391, 02:03 بعد از ظهر
مبارکت باشه عزیز دل - اره واقعا موتوره قدرتمندیهموتور رو ردیف کردی میاری پیش من اگه لازم بود بهت شماره خورشیدی رو میدم که عوض کنی / ولی تنظیمات موتور درست بشه خیلی پر شتابه اصلا نیازی به تعویض خورشیدی نیست که
sezar021
03-05-1391, 02:08 بعد از ظهر
حالا گفتم شاید بشه گولاخ ترش کرد بازم شما استاد مایی.
sezar021
03-05-1391, 02:10 بعد از ظهر
این صفحه کلومتر دیجیتال رفته رومخم میشه ردیف کرد؟؟؟ شبیه هیوسانگ جی تی ان
چقدر خرج داره؟
کوروش
03-05-1391, 02:47 بعد از ظهر
این صفحه کلومتر دیجیتال رفته رومخم میشه ردیف کرد؟؟؟ شبیه هیوسانگ جی تی انچقدر خرج داره؟باید قیمت صفحه کیلومتر رو در اورد /و چند تا قطعه دیگه شدنیه ولی سخته
sezar021
03-05-1391, 02:48 بعد از ظهر
ایشلا باهم ردیف میکنیم
یه چیزی گفتی کف کردم گفتی انژکتور کنیم
واقعا شدنیه؟
amir74
03-05-1391, 03:08 بعد از ظهر
صفحه خودش یکم ضایع هست با اون مارک امیکوش و یکم قدیمی به نظر می رسه.من دنبال کیلومتر لیفان 200 هستم هم قشنگه هم 200تاییه هم دنده شمار و امپر بنزین داره
راستی کیلومتر فابریک خودش دنده شمار داره؟
کوروش
03-05-1391, 03:11 بعد از ظهر
اره داره /انژکتور شدنیه ولی خیلی هزینه داره شاید به 2 تومنی برسه !!!همه چیه موتور باید عوض بشه
sezar021
03-05-1391, 03:17 بعد از ظهر
ولی اگه بشه چیییییییی میشه
لیفان چیه؟ عکس بذار ببینیم صفحه کیلومترشو
من از وقتی جی تی ان دیدم کیلومترش رفته رو مخم
کوروش
03-05-1391, 03:20 بعد از ظهر
ولی اگه بشه چیییییییی میشهلیفان چیه؟ عکس بذار ببینیم صفحه کیلومترشومن از وقتی جی تی ان دیدم کیلومترش رفته رو مخمبهترین صفحه کیلومتر واسه خودش خوبه که باید تغییرش داد/ از چراغ پشت صفحه گرفته تا طرح اعدادی و اون نشانه گر هاش
sezar021
03-05-1391, 03:27 بعد از ظهر
اقا سیستم برق موتورم هنگه فلاشر جلو کار نمیکنه
عقب سمت راست وقتی میزنه چراغ زیر کلومترم روشن خاموش میشه
چراغ جلو وقتی خلاصه روشنه تو دنده خاموش میشه
چشه؟؟
amir74
03-05-1391, 03:28 بعد از ظهر
نمی شه قابشو باز کرد واسه خودشو؟
اینجا برو ببین
[Only registered and activated users can see links]
کوروش
03-05-1391, 03:41 بعد از ظهر
اقا سیستم برق موتورم هنگه فلاشر جلو کار نمیکنهعقب سمت راست وقتی میزنه چراغ زیر کلومترم روشن خاموش میشهچراغ جلو وقتی خلاصه روشنه تو دنده خاموش میشهچشه؟؟پیش یه تعمیر کار ببر تا یه سرویس کامل بکنه / سیم کشی سالمه ولی یه سرویس کلی میخواد / اونجا تست کرد همچیش سالم بود !!!
sezar021
03-05-1391, 06:02 بعد از ظهر
اقا امروز انداختم امام علی در کمال ناباوری فقط 80تا رفت چرااااااااااااااا؟
کوروش
03-05-1391, 06:05 بعد از ظهر
اقا امروز انداختم امام علی در کمال ناباوری فقط 80تا رفت چرااااااااااااااا؟بابا من 2 تاک با اون موتور قرمزه که عکسشو گذاشتم 140 تا رفتم / تو دیگه ترکوندی !!!
sezar021
03-05-1391, 06:36 بعد از ظهر
دیگه ترکوندی نداره که نرفت من چه گناهی کردم آخه:wall3::hanghead:
مشکلش چیه؟؟؟؟
مربوط به تنظیماتشه؟ انجینش؟؟ وزنش؟؟
کوروش
03-05-1391, 07:06 بعد از ظهر
دیگه ترکوندی نداره که نرفت من چه گناهی کردم آخه:wall3::hanghead:مشکلش چیه؟؟؟؟ مربوط به تنظیماتشه؟ انجینش؟؟ وزنش؟؟برخی از مشکلات این جور مسال رو میگم شاید راه حلی واسه بقیه هم باشه : 1 امکان داره لنت های عقب یا جلو کمی با دیسک درگیر باشن که این در شرایط عادی اینجوری نیستش وکمی فاصله داره / این درگیر بودن لنت با دیسک ها هم باعث سایده شدن صفحه دیسک میشه هم شتاب موتور رو میگیره / اگه میبینید این قضیه در موتورتون مشاهده نمیشه دیلیل نمیشه وجود نداشته باشه به خاطر اینه قدرت موتور زیاده و حرکت خودشو میکنه ولی در شتاب یا سرعت خودشو نشون میده واز سرعت نهایی به شدت کم میکنه !!!-----2 تنظیم نبودن موتور و تایمر که تاثیر زیادی داره-----3 کاربراتور کثیف باشه-----4 مشکل لنگی که خیلی مشهوده-----
sezar021
03-05-1391, 07:48 بعد از ظهر
پس وقت کردی یه سر به ما بزن یه نیگا بهش بنداز خیلی خورده تو ذوقم دارم از زندگی ناامید میشم به آخر خط رسیدم:wall3::icon_pf _37_:
amir74
03-05-1391, 08:10 بعد از ظهر
مگه میشه اصلا با عقل جور در نمیاد که براوو باشه 80تا میره
ببین چه مشکلی داره
تو ذوق ماهم زدی
البته مشکلیه که موتور شما داره
ramin9053
03-05-1391, 08:42 بعد از ظهر
نه بابا سزار جون من خودم از مراغه تا شیراز روندمش ،اونم موتوری که نه تنظیم بود و نه سرویس شده بود و نه تون آپ شده بود در کمال ناباوری:2i8d4ao: خودم و بقیه ماشین های تو جاده 160 تا 170 کیلومتر در ساعت سرعت میرفت همه:icon_pf _100_: ماشینا و کامیون و اتوبوس گرد لاستیکش هم جمع نمیکردند:2gwb921: تازه وقتی سرعت به 140 میرسه تازه اون صدای ناز و شنیدنی سوزوکی در میاد صدایی که رودست نداره با همون اگزوز فابریک خودش به نظرم کارهایی که بچه ها میگن رو یا خودت انجام بده یا ببر کسی که بلده انجام بده درست میشه ناراحت نباش:flower4:
ramin9053
03-05-1391, 08:52 بعد از ظهر
راستی تو سند موتورم رنگ مشکی ثبت شده دادم فلاپ ها و باک رو رنگ مشکی بزنن نظری ندارید دوستان کمکم کنه و مفید باشه در مورد رنگ کردن:sarma:
راستی رو سر کابرات موتورم یه وکیوم شبیه کاربرات پیکانه نمیدونید چیه آیا همون شتاب دهنده است؟؟؟:hippie7:
sezar021
03-05-1391, 09:16 بعد از ظهر
فردا شاید کوروش بیاد ببینتش ایشالا که درس شه
آآآآآآآآآآآههههههههههههه خدای من
شایسته فر
03-05-1391, 11:05 بعد از ظهر
راستی تو سند موتورم رنگ مشکی ثبت شده دادم فلاپ ها و باک رو رنگ مشکی بزنن نظری ندارید دوستان کمکم کنه و مفید باشه در مورد رنگ کردن:sarma:
دادا یه چیز
اول اینکه به نظرم فلاپ فابریک جلوشو بردار، یکم تو ذوق میزنه
مشکی رنگ شاخیه ولی برای تیون کردن جای کار زیادی نداره و نمی شه روش زیاد کار کرد، اگه می تونی رنگشو کلا عوض کن و یه رنگ تک بزن، یه رنگی که زیاد نباشه
sezar021
03-05-1391, 11:15 بعد از ظهر
عکس لاستیک موتورمو دیدید؟ لامسب یه وجبه:biggrin:
amir74
03-05-1391, 11:16 بعد از ظهر
از من میشنوی فلاپاشو بردار خیلی ضایع هست و فرمونشم عوض کن رنگشم بده تهران حرفه این بزنن الان باک و فلاپ بغل و گلگیر جلو موتورم دست رنگ کار حرفه ای تهران هست تو گمرک
خدایی باهاش 170تا می رفتی؟تو 140تا مگه صداش چطور بود؟
لاستیک عقب من از این ابیه کلف تره سایز 140 هست
sezar021
03-05-1391, 11:18 بعد از ظهر
آره بابا فلاپو بردار
پول داری از تهران واسش فلاپ بگیر مثل صفحه3
sezar021
03-05-1391, 11:20 بعد از ظهر
دیگه کلفت تر گردن اسبه انصافی همینجوری گنده هست دیگه کلفت تر یکم ضایه نیس؟؟؟؟
شایسته فر
03-05-1391, 11:22 بعد از ظهر
نه چرا ضایع باشه، خیلی هم جالب میشه
ولی یکی از بچه ها می گفت که اگه با لاستیک فابریک با دست بخورین زمین، با لاستیک پهن با صورت می خورین زمین!!!!!
sezar021
03-05-1391, 11:24 بعد از ظهر
بعد میگم لاستیک پهن تو سرعتو شتاب تاثیر میذاره مثلا کم کنه؟
شایسته فر
03-05-1391, 11:29 بعد از ظهر
بعد میگم لاستیک پهن تو سرعتو شتاب تاثیر میذاره مثلا کم کنه؟
اینو نمی دونم ولی می دونم تو مصرف تاثیر داره و یکم(خیلی کم)مصرفو بالا می بره
sezar021
03-05-1391, 11:31 بعد از ظهر
من که از امام علی انداختم ارتش یگان امداد پلیس وایساده بود زوم کرد رو موتور من مخصوصا که پلاکم نداره ولی فکر کنم موتورو شناخت(قبلا زیر پاش بوده):25r30wi:
شایسته فر
03-05-1391, 11:40 بعد از ظهر
من که از امام علی انداختم ارتش یگان امداد پلیس وایساده بود زوم کرد رو موتور من مخصوصا که پلاکم نداره ولی فکر کنم موتورو شناخت(قبلا زیر پاش بوده):25r30wi:
داری عشق می کنی دیگه!!
وقتی هشتاد تا میرفتی دور موتور رو چند بود؟
موتور ریپ میزد؟
کوروش
03-05-1391, 11:46 بعد از ظهر
سایز لاستیک موتور سزار با موتور امیر یکیه /// فرار میرم موتورشو ردیف میکنم با هم 160 تا تاپ اسپید میزنیم فیلمشو هم میزاریم همه ببینند !!! دوستان لطفا اسپم نکنید پست با محتوا بزنید نه احوال پرسیو این چیزا
Ramtin Ducati
04-05-1391, 12:35 قبل از ظهر
ولی یکی از بچه ها می گفت که اگه با لاستیک فابریک با دست بخورین زمین، با لاستیک پهن با صورت می خورین زمین!!!!!
دلیل علمی ای هم برای این صحبتتون هست؟
sezar021
04-05-1391, 01:06 قبل از ظهر
فرار میرم موتورشو ردیف میکنم با هم 160 تا تاپ اسپید میزنیم فیلمشو هم میزاریم همه ببینند !!!
کوروش کیلومترش 140تاییه ها
کوروش
04-05-1391, 09:19 قبل از ظهر
دوستان کاربر قاصد یکی از پیشکسوتهای ماست که تعمیرکار حرفه ای امیکو 250 هستش و خودشون هم 250 دارن (موتورش سلاره) -----سزار جان ربطی به کیلومتر نداره موتور تا جایی که جا داشته باشه میره و صفحه کیلومتر نقش اینه فقط سرعت بندازه همین /// در مورد لاستیک هم باید بگم بحث اینکه مصرف بنزین رو میبره بالا کاملا درسته ولی نه اونقدری که شما فکر میکنید البته بیشتر از حد معمول این کارو میکنه دلیل علمیشم اینه به موتور فشار میاد تا بخواد توی دور بیوفته واسه همین بیشتر مصرف میکنه یه کم توضیح این موضوع و درک اون سخته ولی حجم بیشتر اصحلاکش با زمین بیشتر و این قضیه باعث میشه نیروی بیشتری واسه حرکت بخواد !!!
شایسته فر
04-05-1391, 09:53 قبل از ظهر
والا تو تاپیک هیوسانگ یکی از بچه ها دنبال لاستیک پهن بود، رفته بود با یه پیشکسوت و سنگین سوار مشورت کرده بود، می گفت لاستیک پهن وقتی از بقل بهش فشار میاد(موقع دورزدن) یکم شکم در میاره، یعنی یه جوری دو طرف قسمتی که بهش فشار میاد باد میکنه و باعث میشه (اگه قراره در اون حالت بخورید زمین که ایشالا اصلا هیچ وقت زمین نخورید) موقع زمین خوردن با قسمت فوقانی بدن و کله زمین بخورید
البته دلیل علمی شو نگفتن ولی این تجربی بوده
شایسته فر
04-05-1391, 09:57 قبل از ظهر
دوستان کاربر قاصد یکی از پیشکسوتهای ماست که تعمیرکار حرفه ای امیکو 250 هستش و خودشون هم 250 دارن (موتورش سلاره) -----سزار جان ربطی به کیلومتر نداره موتور تا جایی که جا داشته باشه میره و صفحه کیلومتر نقش اینه فقط سرعت بندازه همین /// در مورد لاستیک هم باید بگم بحث اینکه مصرف بنزین رو میبره بالا کاملا درسته ولی نه اونقدری که شما فکر میکنید البته بیشتر از حد معمول این کارو میکنه دلیل علمیشم اینه به موتور فشار میاد تا بخواد توی دور بیوفته واسه همین بیشتر مصرف میکنه یه کم توضیح این موضوع و درک اون سخته ولی حجم بیشتر اصحلاکش با زمین بیشتر و این قضیه باعث میشه نیروی بیشتری واسه حرکت بخواد !!!
دقیقا درسته، اصطکاک باعث میشه که مصرف سوخت بالا بره
یه سوال تو ترمز گیری فکر میکنم اگه چسبندگی خوبی داشته باشه نسبت به لاستیک نازکتر بهتر عمل می کنه، درسته؟(همون اصطکاک بیشتر میاد به کمک!!)
رو تاپ اسپیدم اگه تاثیر میزاره لطفا بگید
amir.cdi
04-05-1391, 10:16 قبل از ظهر
اگه لاستیک نازک باشه و ترمز قوی باشه ترمز میگیری چون نسبت اصتحکاک لاستیک با زمین کمه موتور وانمیسته و شروع به کشیدن و خط انداختن میکنه.
هر موتوری نسبت به سایز و وزن باید لاستیکه خودشو بندازی.
ولی لاستیک پهن داریم که در تاپ اسپیده موتور تاثیر فوقولاده ی داره مثل لاستیک پهنه موتور ریس ها که در سرعت بالا فقط در خط وسط روی زمین هستن نه کل لاستیک .
amir74
04-05-1391, 11:04 قبل از ظهر
اینم لاستیک ما
کوروش
04-05-1391, 11:07 قبل از ظهر
اینم لاستیک ما18919در حده حدود 80 درصد
Ramtin Ducati
04-05-1391, 11:31 قبل از ظهر
دوستان یه مشاوره باس فلاپ میخواستم
با توجه به شاسی این موتور من فلاپ دایلیم رو بهترین گزینه واسش میدیدم که وقتی فتوشاپش کردم دیدم ارتفاعش زیاده.
مگلی رو هم درست کردم ارتفاعش کم شد.
1892118922
آیا واقعا اینجوری میشه یا مشکل از سایز عکساست؟
اصلا این دوتا فلاپ رو امتحان کردید رو این موتور؟
پیشنهاد شما چیه؟ از یکی از این دوتا استفاده کنم یا یکی بدم بسازن؟ (با توجه به اینکه کلگی رو نمیخوام و فقط فلاپ بغل رو میخوام)
با تشکر
کوروش
04-05-1391, 11:37 قبل از ظهر
شما باید کلگی مگلی یا دیلیم رو بزنی / تنه رو بدی واست بسازن بعدشم واقعیت با فتوشاب خیلی فرق داره / تا توی کار نره هیچی معلوم نمیشه !!!ولی من کلگی مگلی و دیلیم رو تایید میکنم که میشه !!!
Ramtin Ducati
04-05-1391, 11:41 قبل از ظهر
خوب کلگی اگه نخوام مگه ضایع میشه؟فقط فلاپ خالی جواب نمیده مگه؟
کوروش
04-05-1391, 11:54 قبل از ظهر
خوب کلگی اگه نخوام مگه ضایع میشه؟فقط فلاپ خالی جواب نمیده مگه؟خوبی ؟؟؟ همه دنبال کلگی هستن / اصلا کل رخ موتور به کلگیشه /// کلگی مگلی به اون خوشکلی رو نمیخوای ؟؟؟ مگه میشه ؟؟؟---- یه کلگی حدود 300 / تنه هم حدود 200 تا 300
Ramtin Ducati
04-05-1391, 12:01 بعد از ظهر
بله شما درست میگید،بوگاتی ورون هم خیلی خوشگله
مشکل همون ۳۰۰ هست که اشاره کردید
ممنون
amir74
04-05-1391, 12:14 بعد از ظهر
یکی نیست تو این تهران یه تعمیرکار امیکو به ما معرفی کنه؟
کوروش جان الان موتوره من هیچ کاری غیر از جمع کردنش نداره؟یعنی انجینش کار خاصی نمی خواد؟اگه نخواد که میارم شهر خودمون
فقط از این می ترسیدم بیارم شهر خودمون که قطعه ای لازم باشه باز تا بفرستنو ...
کوروش
04-05-1391, 12:16 بعد از ظهر
یکی نیست تو این تهران یه تعمیرکار امیکو به ما معرفی کنه؟ببر پیش قاصد ردیفش کنه !!!
sezar021
04-05-1391, 01:03 بعد از ظهر
سلام امروز رفتم سند موتورو گرفتم
نوشته بود رنگ قبلی سبز فعلی آبی داستانش چیه؟؟
خوب کلگی اگه نخوام مگه ضایع میشه؟فقط فلاپ خالی جواب نمیده مگه؟
ولی داداش اگه از فلاپ فیبر گلاسا که تهران میسازن بگیری مشکلش چیه مگه؟
Ramtin Ducati
04-05-1391, 01:13 بعد از ظهر
ولی داداش اگه از فلاپ فیبر گلاسا که تهران میسازن بگیری مشکلش چیه مگه؟
الان با منی یا با کوروش؟ :)
مشکلی نداره،فقط میخواستم ببینم برا مگلی و دایلیم اگه بهش میخوره دیگه بی دردسر همونو بندازم.
و اینکه کدوم ارزونتر درمیاد
کوروش
04-05-1391, 01:13 بعد از ظهر
سلام امروز رفتم سند موتورو گرفتمنوشته بود رنگ قبلی سبز فعلی آبی داستانش چیه؟؟ولی داداش اگه از فلاپ فیبر گلاسا که تهران میسازن بگیری مشکلش چیه مگه؟سند هیچ مشکلی نداره / دست پلیس بود سبز بوده همین / ولی تو کارت فقط ابی خورده میشه /// بحث فلاپ هم زیاد کشش ندید فلاپ هایی که موجوده بیشترشون به سوزوکی 250 میخوره اصلا مشکلی نداره !!! کسی هم خواست من واسش ردیف میکم / فلاپ مگلی کامل حدود 600 / دیلیم کمی بالاتره
amir74
04-05-1391, 01:19 بعد از ظهر
کوروش جان الان موتوره من هیچ کاری غیر از جمع کردنش نداره؟یعنی انجینش کار خاصی نمی خواد؟اگه نخواد که میارم شهر خودمون
فقط از این می ترسیدم بیارم شهر خودمون که قطعه ای لازم باشه باز تا بفرستنو ...
کوروش
04-05-1391, 01:49 بعد از ظهر
کوروش جان الان موتوره من هیچ کاری غیر از جمع کردنش نداره؟یعنی انجینش کار خاصی نمی خواد؟اگه نخواد که میارم شهر خودمونفقط از این می ترسیدم بیارم شهر خودمون که قطعه ای لازم باشه باز تا بفرستنو ...موتوری سالمه / فقط یه تعمیرات کوچیک میخواد / همین
ramin9053
04-05-1391, 02:04 بعد از ظهر
راستی رو سر کابرات موتورم یه وکیوم شبیه کاربرات پیکانه نمیدونید چیه آیا همون شتاب دهنده است؟؟؟:hippie7:
sezar021
04-05-1391, 02:14 بعد از ظهر
آقا من یه روغن موتور هیوندا ریختم توش خوبه؟؟؟
مصطفی
04-05-1391, 02:14 بعد از ظهر
نه عزیز اون درپوش دیافراگم کاربراتوره
ramin9053
04-05-1391, 02:20 بعد از ظهر
ای بابا یعنی هیچ کس نمیدونه این چیه؟ ، کاربراتور : چطور تنظیم میشه؟ ، اجرت تنظیم توسط تعمیرکار چنده ؟ چطور میشه بهتر کار کنه؟:2gwb921:
ramin9053
04-05-1391, 02:22 بعد از ظهر
راستی یه عکس از شتاب دهنده بزارید ما هم ببینیم؟:biggrin:
کوروش
04-05-1391, 03:22 بعد از ظهر
راستی یه عکس از شتاب دهنده بزارید ما هم ببینیم؟:biggrin:اگه اون درپوش مشکی رو میگی اون درپوش هواکش کاربراتورت هستش ///موتور سزار شتاب دهنده دار / خودش یه عکس از کاربراتورش میزاره !!! شتاب دهنده همون کاربراتوره که یه سیستم دیگه ای روشه الان مال شما درپوشی روش نداره / رو سیستم شتاب دهنده بالای درپوش یه شنگ وصل شده که نقش توان بخشی به کاربراتور و سرعت دادن به موتور رو داره !!!
شایسته فر
04-05-1391, 03:51 بعد از ظهر
اقا کورش؛ به درد موتور زیر پا بودن میخوره، یعنی میشه ازش روز مره استفاده کرد؟
کارم با موتور نیست ولی یکسری کارای اداری می کنم که نیازه تقریبا روزی 2، 3 ساعت رو موتور اینور و اونور برم
کوروش
04-05-1391, 03:59 بعد از ظهر
اقا کورش؛ به درد موتور زیر پا بودن میخوره، یعنی میشه ازش روز مره استفاده کرد؟کارم با موتور نیست ولی یکسری کارای اداری می کنم که نیازه تقریبا روزی 2، 3 ساعت رو موتور اینور و اونور برمیه سالمشو جمع کنی اره خوبه / من خودم زیاد داشتم از خرابشون تا در حد نوشون / اینو فهمیدم اگه خوب بهش برسی از اپاچی و پالس کم خرج تره / ولی بهش نرسی خیلی پرخرجه !!!
شایسته فر
04-05-1391, 04:10 بعد از ظهر
یه سالمشو جمع کنی اره خوبه / من خودم زیاد داشتم از خرابشون تا در حد نوشون / اینو فهمیدم اگه خوب بهش برسی از اپاچی و پالس کم خرج تره / ولی بهش نرسی خیلی پرخرجه !!!
بهش برسی منظورتون اینه که سر موقع روغنو لوازم مصرفیشو عوض کنم و ... یا اینکه رسیدگی دیگه ای میخواد؟
کوروش
04-05-1391, 04:18 بعد از ظهر
بهش برسی منظورتون اینه که سر موقع روغنو لوازم مصرفیشو عوض کنم و ... یا اینکه رسیدگی دیگه ای میخواد؟ببین این موتور چون دسته دومه امکان داره هر لحضه یه جاش خراب شه و احتمال هم داره تا 1 سال اخ نگه / منظور از رسیدن به موتور و مراقبت اینه هر هفته یه حالی به موتور بدی دیگه تا جاییش صدا داد و یا لرزش یا چیز خاصی دیدی سریع ببری واسه تعمییر که اگه خوب بهش برسی خیلی خوب سواری میده و کمتر خراب میشه !!!-------مشکل این موتور ها بیشتر سیسم برق/باک و دیسک هاشون هستش که حواست به اینا باشه جایی دیگه اش خرابی نداره ----------مسله دیگه انجینشه که اگه یه تعمییر اساسی کنی و بعضی از قطعات مصرفی مثل واشر و اورینگ/روغن/ صفحه وغیره که سر جمع به 50 تومن نمیرسن رو عوض کنی دیگه خاطر جمعی میشه !!!
کوروش
04-05-1391, 04:56 بعد از ظهر
این عکس ها قدیمی و تکرار هستن ولی خب خالی ازلطف نیست !!!(برای دیدن عکس ها با سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید )
شایسته فر
04-05-1391, 05:10 بعد از ظهر
همین عکسارو دیدم که موتور رفته رو مخم
اسپورتشم قشنگ میشه ولی اینطوری خیلی قشنگتره
نگفتی تمیز سراغ داری؟
کوروش
04-05-1391, 05:29 بعد از ظهر
همین عکسارو دیدم که موتور رفته رو مخماسپورتشم قشنگ میشه ولی اینطوری خیلی قشنگترهنگفتی تمیز سراغ داری؟من بیشتر تو کار تیونینگ و تعمیرات این موتور هستم ولی حدود 100 تای از این موتور سراغ دارم که توشون موتور در حد هم باشه !!!
kamangir
04-05-1391, 05:59 بعد از ظهر
کوروش دوباره این عکسا رو گذاشتی منو دیوونه کنی
کوروش یک قیمت خام کم کارکرد بهم میدی
این دفعه اگه خدا بخواد داره ردیف میشه بلند بشم بیام تهران
یک سوال مهم اگه لوازم خواستم با قیمت خوب که میتونی بفرستی
کوروش
04-05-1391, 06:38 بعد از ظهر
کوروش دوباره این عکسا رو گذاشتی منو دیوونه کنی کوروش یک قیمت خام کم کارکرد بهم میدی این دفعه اگه خدا بخواد داره ردیف میشه بلند بشم بیام تهران یک سوال مهم اگه لوازم خواستم با قیمت خوب که میتونی بفرستی در مورد لوازم که من خودم از نمایندگی امیکو مستقیم میگیرم هیچ چیزی هم روش نمیکشم !!! ------ قیمت خام از 1 تومن شروع میشه تا ----------------
sezar021
04-05-1391, 07:16 بعد از ظهر
آقا کوروش دقیقا میگی مثلا هر چه مدت چیاش عوض شه؟؟/
مثلا روغن صفحه و....
کوروش
04-05-1391, 07:54 بعد از ظهر
آقا کوروش دقیقا میگی مثلا هر چه مدت چیاش عوض شه؟؟/مثلا روغن صفحه و....صفحه کلاج مدتی نیستش مصرفیه و هر موقعه که احساس کردید دنده خوب بازدهی نداره باید بره واسه عوض شدن / روغن هر 30 روز / 1/300 لیتر !!! مارکش زیاد مهم نیست درجش که مخصوص چه فصلیه مهمه و کیفیتش / اگه از انجین حتی یه قطره هم ریختش باید بررسی بشه بیشتر موقعه ها واشر هایی که دور در انجین به دلیل مدت زیاد استفاده شدن فرسوده میشه و باید عوض بشه ///
amir74
04-05-1391, 07:56 بعد از ظهر
مثلا چه جاهاییشتعمیرات نیاز داره انجین ؟
یعنی می گی بیارم شهر خودمون یا نه بزارم همونجا؟
amir74
04-05-1391, 08:08 بعد از ظهر
فکر کنم اونجوری که دوستان فکر می کنن نیست چون الان یکی مثل خودم فکر می کنه اه اه سواریشو می گیریم چقدرم باید به برسیم 2برابر اپاچی .همونجوری که به اپاچی پالس می رسن ب اینم همون جور باید برسن
sezar021
05-05-1391, 12:59 قبل از ظهر
مشکل موتورو فهمیدم : دیسک عقب با چرخ درگیره
ایشالا فردا یه سرویس کامل میکنم
ولی 130تا زدم با همین مشکل واقعا شاخه
شایسته فر
05-05-1391, 01:38 قبل از ظهر
داداش 120 تا بودا!!!!
شایسته فر
05-05-1391, 02:14 قبل از ظهر
اقا کوروش اگه انجین و اگزوز و ... رو مثل عکسی که گزاشتین رنگ مشکی زد مشکلی پیش نمیاد
از لحاظ فنی و اینکه بعدا رنگ ور نیاد میگم
کوروش
05-05-1391, 03:05 قبل از ظهر
اقا کوروش اگه انجین و اگزوز و ... رو مثل عکسی که گزاشتین رنگ مشکی زد مشکلی پیش نمیاداز لحاظ فنی و اینکه بعدا رنگ ور نیاد میگمامشب منو / شایسته فر با سزار 021 یه ملاقات کوچیک کردیم / من با موتور سراز 120 تارو زدماز اول هم گفتم مشکل باید باشه اونم این بود که دیسک درگیر بوده و شاید 50 درصد سرعت و شتاب موتور رو گرفته بود با این حال زمینو میجوید / 120 خودم پر کردم ولی خب چون موتور غریب بود بیشتر گاز ندادم
کوروش
05-05-1391, 03:15 قبل از ظهر
-------
کوروش
05-05-1391, 03:17 قبل از ظهر
اقا کوروش اگه انجین و اگزوز و ... رو مثل عکسی که گزاشتین رنگ مشکی زد مشکلی پیش نمیاداز لحاظ فنی و اینکه بعدا رنگ ور نیاد میگممن اصلا توصیه نمیکنم رنگ کنید / چون فقط جنبه ظاهری داره و اصلا منفت خاصی نداره / بعدها هم مشکل ایجاد میکنه ولی اگه خیلی دوست دارید این طرح رو بزنید از رنگ کوره ای مرغوب استفاده کنید مشکل خاصی پیش نمیاد
sezar021
05-05-1391, 03:43 قبل از ظهر
وای چه صفحه کیلومتر قشنگی:clap:
sezar021
05-05-1391, 03:44 قبل از ظهر
من اصلا توصیه نمیکنم رنگ کنید / چون فقط جنبه ظاهری داره و اصلا منفت خاصی نداره / بعدها هم مشکل ایجاد میکنه ولی اگه خیلی دوست دارید این طرح رو بزنید از رنگ کوره ای مرغوب استفاده کنید مشکل خاصی پیش نمیاد
شاسی رو که میشه رنگ کرد یا اونم مشکل داره؟؟
قاصد
05-05-1391, 05:02 قبل از ظهر
کلا لاستیک پهن زمین خورش خیلی کمه مگر تو جای خیس
قاصد
05-05-1391, 05:14 قبل از ظهر
شاسی رو که میشه رنگ کرد یا اونم مشکل داره؟؟
نه داداش شاسی مشکل نداره فقط سعی کن از یک رنگ قشنگ استفاده کنی که به موتورت بخوره منظورم ترکیب رنگه مثلا من موتورم قرمزه بعد شاسیش رو مشکی کردم
amir74
05-05-1391, 10:18 قبل از ظهر
اقا شاسیرو چطوری باید رنگ کرد؟اونم رنگ کار می زنه یا رنگ کوره ای؟
لامسب 140 ایه بده 1اگه 180تایی یا 200 تایی بود عالی بود
شایسته فر
05-05-1391, 11:19 قبل از ظهر
اقا شاسیرو چطوری باید رنگ کرد؟اونم رنگ کار می زنه یا رنگ کوره ای؟
لامسب 140 ایه بده 1اگه 180تایی یا 200 تایی بود عالی بود
داداش خط دومو می تونی ترجمه کنی!!!:2i8d4ao:
شایسته فر
05-05-1391, 11:41 قبل از ظهر
اقا قاصد عزیز
داداش موتور خام بگیرم، می تونم رو شما حساب کنم برای تر تمیز کردنش از نظر فنی؟
شما کدوم سمتا هستی؟
کوروش
05-05-1391, 01:27 بعد از ظهر
اقا قاصد عزیزداداش موتور خام بگیرم، می تونم رو شما حساب کنم برای تر تمیز کردنش از نظر فنی؟شما کدوم سمتا هستی؟من توی پست های قبلی هم گفتم اقای قاصد پیشکسوت این کاره و یکی از بهترین تعمیر کارها هستش / تعمیرات این موتور میتونید به ایشون بدید البته اگه وقت ازاد داشته باشه !!!
شایسته فر
05-05-1391, 01:57 بعد از ظهر
داداش کوروش
موتور مرتضا الان از نظر موتوری جمع شده، یعنی کارای موتوریش انجام شده؟
به نظرت یه جمع شده بگیرم و خودم هم یکم روش خرج کنم، فنی رو میگم
یا یه خام بگیرم و از صفر خرجش کنم؟
کوروش
05-05-1391, 02:11 بعد از ظهر
داداش کوروشموتور مرتضا الان از نظر موتوری جمع شده، یعنی کارای موتوریش انجام شده؟به نظرت یه جمع شده بگیرم و خودم هم یکم روش خرج کنم، فنی رو میگمیا یه خام بگیرم و از صفر خرجش کنم؟من با تعمیر کارمون صحبت کردم گفت لرزش به خاطر اچار کشی و تایمر موتور هستش این هارو ردیف کنی 70 درصد لرزش گرفته میشه /خورد کاری هاشو ردیف کنه موتور عروسکه دور موتور هم بالا بودش اونم بیاد پایین ردیفه دریفه / خدایی موتور سراز021 یه دونست / شما هم یه دونه اماده مثل این بگیر چون از لحاظ موتور دیگه خاطر جمع هستش / من که خیلی موتور حال کردم !!!(دیشب نظر رفیقام که از 250 بدشون میومد با دیدن اون موتور کالا عوض شد )
شایسته فر
05-05-1391, 02:11 بعد از ظهر
دوستان این موتور یکم لرزش داره، یکم که نه خیلی
اقا کوروش هم میگه موتور خودشونم لرزشو داره، من فکر می کنم ماله پیچ دسته موتوره، به نظر شما چی می تونه باشه؟
اقا قاصد موتور شما هم می لرزونه، لرزش ریز نه لرزشی که فرمونو ویبره می کنه و کل دست ادم اذیت میشه
شایسته فر
05-05-1391, 02:13 بعد از ظهر
پستا هم زمان شد!!!
کوروش
05-05-1391, 02:24 بعد از ظهر
تو پست های قبلی قاصد جان هم گفتن این موتور باید اچار کشی بشه و اون تایمرش تنظیم بشه / فکر کن موتور از اوراقی جمع شده خب یه خورده کارایی داره دیگه مثل تنظیم کاربراتور/اچارکشی و غیره .... ------------ هر موتوری باشه اگه تنظیم نباشه میلرزه و ازیت میکنه / دور موتورش رو 4 بود
ramin9053
05-05-1391, 04:00 بعد از ظهر
سلام دوستان هزینه آچارکشی و تنظیم کاربرات و تایمرش حدود چند است ، حداکثر و حداقل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
کوروش
05-05-1391, 04:02 بعد از ظهر
قیمتش ثابت نیست ولی اچار کشی این موتور هم قیمت پالس و اپاچیه / تنظیم کاربراتور و تایمرش کمی بیشتر از موتور های سبکه !!!
ramin9053
05-05-1391, 04:25 بعد از ظهر
کوروش جان حدود قیمت را بگو من که پالس یا از این موتورا نداشتم مر30:clap:
کوروش
05-05-1391, 04:29 بعد از ظهر
والا من نمیتونم قیمت دقیق بدم اولا هر شهری و هر تعمیر کاری یه قیمت میگیره / باید بزار جناب قاصد تشریف بیارن ایشون تعمیر کار حرفه ای هستن اومدن قیمت قطعی تعمیرات این موتور رو میزنن !!!
sezar021
05-05-1391, 06:51 بعد از ظهر
بحث موتور ما داغه داغه از صبح نبودم کولاک کرده:24:
ایشالا شنبه ردیفه میشه هم آچار کشی هم تنظیماتش
بعد میشه عروسک:bunnyearsmiley:
شایسته فر
05-05-1391, 06:53 بعد از ظهر
پلاکشو ردیف کردی؟
sezar021
05-05-1391, 06:54 بعد از ظهر
نه بابا تعطیل بودن نامردا ایشالا شنبه
کوروش
05-05-1391, 07:16 بعد از ظهر
دوستان توی نظر سنجیه این تاپیک شرکت کنید و خواهشا نظر قلبیتون رو بدید که ایا ارزش خرید رو داره یا نه !!!
abolfazls
05-05-1391, 07:48 بعد از ظهر
من تازه عضو شدم حدود يكسال يه سالم اين موتورو داشتم.به نظر من با پولى كه پاش ميدى واقعا ميارزه من خودم ١١٠٠ خريدم ١٣٠٠ فروختم تنها ايرادى كه موتور من داشت لرزش شديد و صداى نه چندان جالب بود در عرض يك سال فقط روغن و بنزين و فيلتر خرجش كردم
شایسته فر
05-05-1391, 07:57 بعد از ظهر
من تازه عضو شدم حدود يكسال يه سالم اين موتورو داشتم.به نظر من با پولى كه پاش ميدى واقعا ميارزه من خودم ١١٠٠ خريدم ١٣٠٠ فروختم تنها ايرادى كه موتور من داشت لرزش شديد و صداى نه چندان جالب بود در عرض يك سال فقط روغن و بنزين و فيلتر خرجش كردم
پس لرزشش اپیدمی هست، شما اچار کشی و تنظیماتو انجام نداده بودی؟
abolfazls
05-05-1391, 08:09 بعد از ظهر
پس لرزشش اپیدمی هست، شما اچار کشی و تنظیماتو انجام نداده بودی؟
پيش هر تعميركارى بردم يه دور كه با موتور زدند گفتند اين لرزش براى اين موتور عادى و كارى نميشه روش انجام داد( تازه ميگفتند اينكه خوبه ما بدتر از اينو ديديم). حالا يا تعميركارا اين كاره نبودند يا به قول شما لرزشش اپيدمى هست
ramin9053
05-05-1391, 08:36 بعد از ظهر
پس حتما دوستان هندا چشم بادومی سوار نشدن میگن لرزش داره:waiting: ،،،،آقایون این موتور قدرتش دو برابر هندا است ،لرزش طبیعیه :29: اصلا من قدرتی که تو این موتور نهفته است رو تو این موتورهای مسخره ندیدم:icon_pf (95): بابا 1500 کیلومتر رانندگی کردم تو 28 ساعت ، بدون آچار کشی و تنظیم و کارهایی که اساتید میگن حتی باد لاستیکش هم کم نشد:s (9): من که ازش راضیم:clap:
هرچی داغ تر میشه توان موتور بیشتر میشه صداش هم قشنگ تر میشه تو شیراز هرجا که میرم باهاش امکان نداره به مغزشون برسه این موتور 250 سی سی است همه فکر میکنن بالای 500 سی سیه حالا بذارید رنگش تموم شه برای لرزش موتور هم فکرایی دارم :s (9):
دارم رو قسمت تنه یه کارایی میکنم برای لرزش باید تست کنم کجاها بیشتر لرزش داره بعد با واشر و تجهیزات خواص عایقش کنم:sumo:
اینم کیلومتر من:4chsmu1: چه کیلومتر هایی به این موتورها میخوره دوستان راهنمایی بفرمایید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ico n_pf (94):
به نظرتون اینا چه موتورهایی هستند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:4chsmu1: بله درست حدس زدید سوزوکی 250 (آمیکو):clap:
اینم برای دوستمون سزار
در هر صورت تجربه ی سواری این موتورها هم خالی از لطف نیست
عشق است سوزوکی 250 با تشکر از شرکت وطنی آمیکو:4chsmu1: و دوستان با ذوق و سلیقه در ایران نخسوزن پرشین موتور :clap: (((اونوقت میرن موتور از همسایه چشم بادومی میارن میدن 4 و 5 و 6 و8 و9 و10 و.... میلیون به مردم بی نوای ایران ))) ببخشید یکم اوج گرفتم:icon_pf _15_:
sezar021
05-05-1391, 10:08 بعد از ظهر
من عشق این قرمزم
فلاپ گذاشتن 1تومن خرج داره باید وام بگیرم خردم ته دیگ
230فقط دارم 770 میمونه باید برم سر چهار راه گدایی
دارم رو قسمت تنه یه کارایی میکنم برای لرزش باید تست کنم کجاها بیشتر لرزش داره بعد با واشر و تجهیزات خواص عایقش کنم
نتیجه رو بذار استفاده کنیم لرزشش دست آدمو داغون میکنه حالا بگیم با آچار کشی و تنظیماتش 73% کم شه با عایقم چند درصدشو کم کنیم که هر 5دقیقه دستو از رو موتور بر ندارم
شایسته فر
05-05-1391, 11:16 بعد از ظهر
ramin9053 عزیز وسط پست زدنات یه نفس می گرفتی حداقل، یه صفرو بدن وقفه خودت نوشتی!!!!!!(با لحن خوب)
داداش عیب یه موتوریو گفتن عیب نیست
عیب اینه که با تعصب به چیزی نگاه کنی و نتونی بدیاشو ببینی
ضمنا کی گفته هرچقدر حجم موتور بیشتر باشه لرزش بیشترشم طبیعیه، داداش پس یاماها وی مکس که 1800 سی سی هست رو سوار شی انگار داری گاو بازی می کنی دیگه!!!!!:waiting:
sezar021
05-05-1391, 11:20 بعد از ظهر
ضمنا کی گفته هرچقدر حجم موتور بیشتر باشه لرزش بیشترشم طبیعیه، داداش پس یاماها وی مکس که 1800 سی سی هست رو سوار شی انگار داری گاو بازی می کنی دیگه!!!!!
قاطی میکنی خوشکلتر میشیا:gigglesmile:
بذار ببینیم حداقل لرزش چقدره ایشالا شنبه، بعد میشه گفت لرزش کمه یا زیاد
شایسته فر
05-05-1391, 11:25 بعد از ظهر
قاطی میکنی خوشکلتر میشیا:gigglesmile:
بذار ببینیم حداقل لرزش چقدره ایشالا شنبه، بعد میشه گفت لرزش کمه یا زیاد
چاکر اقا مرتضا
داداش وقتی یه صدا رو موتور زیاد میشه، وقتی موتور یه جاش میلرزه، وقتی.... خوب نشون میده که یجا خرابه و ایراد داره دیگه!!:s (9):
بعضیا می خوان موتور بیاد جر بخوره تازه بفهمن ، نه مثل اینکه موتور یکم فقط یکم ناخوشه!!!!!!!!:25r30wi:
sezar021
05-05-1391, 11:37 بعد از ظهر
البته موتور من ناخوش که هست امروز نازش کردم بهش امید دادم که درست میشه:4chsmu1:
کوروش
06-05-1391, 01:25 قبل از ظهر
دوستان بلاخره این موتور باید یه معایبی داشته باشه یا نه ؟؟؟ بعدشم اون 1800 ژاپنیه واسه کشوریه که قدرت اول موتور سازیه خوب معلومه باید نلرزه /این موتور هم معایب خودشو داره / موتور بی نقص یا وجود نداره یا اگه باشه زیر 10 تومن نیستش ----- لرزش این موتور از نظر انقال لرزش که تو فرمون احساس میشه رو میشه با اچارکشی/فیلر/تایمر/و تنظیم گاز تا حدی درست کرد ---- و قسمت دیگه لرزش این موتور و ایجاد صدای لرزیدن سره باکشه که رو شاسی هستشو هم لرزشش رو بیشتر میکنه هم صدا تولید میکنه که اگه تمام شاسی که دقیقا زیر باک قرار میگیره رو یه ابر کوچیک بزارید هم لرزشش کم میشه هم صدا لرزیدن رو نمیده /// این موتور معایبی داره که از محاسنش کمتره مثلا قیمت مناسب سرعت خیلی خوب شتاب خوب و قدرت عالی / قیافه مناسب و اینکه هر کاری روش کنی عملی میشه ولی بخوای یه حرکت رو یه موتور مثل اپاچی و یا پالس کنی یا اصلا جواب نمیده یا همه سیستم موتور میریزه به هم
Alireza
06-05-1391, 01:39 قبل از ظهر
اسپم نکنید
sezar021
06-05-1391, 01:40 قبل از ظهر
اینایی که گفتی رو یادت باشه شنبه یک شنبه که میام انجام بدیم
sezar021
06-05-1391, 01:41 قبل از ظهر
آقا محمد خوش اومدی به تاپیک خودت
چشم آقا علیرضا شرمنده اخلاق ورزشیت
ramin9053
06-05-1391, 02:46 قبل از ظهر
من هم منظورم اینه تو این رنج قیمت موتور خوبیه البته لرزش رو تکذیب نمیکنم :s (9): که اینم دارم روش کار میکنم ، ناسلامتی ما ایرانی هستیم : خلاق و با استعداد :sumo:
یعنی از پس یه لرزش ساده بر نمیاییم؟؟؟:waiting: اصلا همه بیایین با هم هم فکری کنیم:grouphugg: ، من تمام اون کارهایی رو که کوروش جان گفتند انجام میدم و نتیجه رو اعلام میکنم:4chsmu1:
شایسته فر
06-05-1391, 03:37 قبل از ظهر
منم می دونم این حرفارو
بالاخره هرچی هم باشه موتور دست دومی هست که چند سالی یه سربازی که اصلا فرق موتور و شترو نمی دونه فقط ازش مثل خر کار کشیده، نمیشه روش به عنوان موتور صفر و بدون مشکل حساب کرد
به نظرم اتو این مزیتهایی که اقا کوروش گفتن بهترینشون همون قیمتشه
بعد به قول یکی از دوستان این موتورا مثل هندونه سر بسته می مونن، ممکنه خوب باشه ممکنه بد
ولی من که مجذوب قیافه و هیکل سالارش شدم، شایدم یکی بخرم
kamangir
06-05-1391, 11:35 قبل از ظهر
کوروش جان یک سوال موتورایی که تو صفحه 68 هستش منظورم 3 تا موتوراس
اینا کلگی رو خودشون ساختن یا مال یک موتور دیگه هستش و فقط فلاپای بغل ساخت خودشونه
لطفا کمی توضیحات درمورد فلاپ و کلگی جلو ارائه بدید
ممنون
amir74
06-05-1391, 11:42 قبل از ظهر
اقا این لرزش در چه حده توضیح بدید؟یعنی ادم باید دستشو از رو فرمون برداره هر چند دقیقه یکبار؟لرزشش از کجاست؟
تایمر چیه؟
ما فرمون پیشرو می خوایم روش بندازیم
شایسته فر
06-05-1391, 12:10 بعد از ظهر
اقا این لرزش در چه حده توضیح بدید؟یعنی ادم باید دستشو از رو فرمون برداره هر چند دقیقه یکبار؟لرزشش از کجاست؟
تایمر چیه؟
ما فرمون پیشرو می خوایم روش بندازیم
قاعدتا از فرمون نیست که شما فرمونو عوض کنی درست بشه
اقا کوروش میگه باید اچار کشی و تنظیماتو انجام بدی تا لرزشش کم بشه، نه قطع!!!!!
به یکم لرزشو داره، تا الانم قسمت نشده موتور خود اقا کوروشو که جمع شده و کاراش تمومه رو ببینم که بفهمم لرزشش چقدره
amir74
06-05-1391, 12:24 بعد از ظهر
فکر کنم فرمون پیشرورو بهش بخورونم پدرم در بیاد تا برم فرمونو بگیرم و حرکتش بدم چون خیلی میره پایین و موتور پهنه
کوروش جان اینطور نیست؟
اقا کوروش الان اون سفیده با فلاپه اینا که صفحه های اول عکسش هست فرمونو خورونده یا کلا اون جلورو عوض کرده؟چون من هرچی می بینم اثری از خوروندن نیست همه 2تیکه هست
کوروش
06-05-1391, 01:49 بعد از ظهر
موتور های صفحه 3 / فلاپ ها کاملا دست سازن کاملا از کلگی تا تنه !!! در مورد فرمون هم بهش خرونده شده !!!
sezar021
06-05-1391, 02:04 بعد از ظهر
مال من که انطوریه ولی خب نه آچار کشی شده نه نتطیم نه عایق کاریو این حرفا
اقا این موتور مال کار کشیدن نیست که هر دقیقه بری باهاش یه طرف باید مثل موتور سنگین باهاش رفتار کنی تا واست بمونه
amir74
06-05-1391, 06:39 بعد از ظهر
کوروش جان از اونجایی که تو عکس مشخص کردم فرمونو می برن یا اون 4تا پیچو باز می کنن و این یکیرو با کارایی که روش انجام میشه تویه اون می کنن؟
دسته ترمز و گاز اون مخلفاتش رو راحت در میارن تو این یکی می کنن؟
19062
کوروش
06-05-1391, 06:51 بعد از ظهر
بدی به تمیر کار خودش میدونه چجوری نصب کنه / دسته گازو این چیزا با پیچ گوشتی باز میشه
amir74
06-05-1391, 07:13 بعد از ظهر
اون که اره کارش اینه ولی خوم می خوام بدونم
dariush
06-05-1391, 07:16 بعد از ظهر
اون سوزوکی 250که فلاپ انداخته روش حدود چند پاش افتاده؟و الان جایی هستش که با فلاپ و ترو تمیز و سالم بفروشه؟(دیگه نخوای خرجش کنی)
کوروش
06-05-1391, 07:21 بعد از ظهر
اون سوزوکی 250که فلاپ انداخته روش حدود چند پاش افتاده؟و الان جایی هستش که با فلاپ و ترو تمیز و سالم بفروشه؟(دیگه نخوای خرجش کنی)موتور با فلاپ از 2700 تا 3 تومن / فلاپ هم نوش هستش حدود 700-800
dariush
06-05-1391, 07:25 بعد از ظهر
موتور با فلاپ از 2700 تا 3 تومن / فلاپ هم نوش هستش حدود 700-800
بعد دیگه اینا تمیز و سالم هستن؟ یعنی دیگه نمیخاد خیلی بهش برسی ؟
کوروش
06-05-1391, 07:44 بعد از ظهر
نه دیگه خود موتور حدود 1 تومن میشه / 1 تومن هم خرج موتوریش میشه بقیشم خرج ظاهری / کاملا نو و تمام قطعاتش تعویض میشه !!!
sezar021
06-05-1391, 08:50 بعد از ظهر
فلاپ هم نوش هستش حدود 700-800
میتونی فلاپو خودت روش سوار کنی؟؟
sezar021
06-05-1391, 09:38 بعد از ظهر
ولی قیمتش به نظرم بیشتر شده چون قبل عید 2700 بود الان اون اقایی که من میشناسم 3500هم نمیده
کوروش
07-05-1391, 12:36 قبل از ظهر
اون اقا رو ول کن / من خودم جمع کنم واسه بچه های سایت حدود 2500 تا 3 تومن در میاد !!! اونو که ولش کنی 4 تومن کمتر نمیده / هر کی خواست به من بگه من با کمک خودش یه دونه عروسکشو پیدا میکنیم بعدشم تیونم میکنیم !!!
sezar021
07-05-1391, 01:14 قبل از ظهر
آخه گفت جمع شدشو، طرف بخور روزگاره مردک
اگه بشه با 600 تا 700 فلاپ انداخت خودم طلبشم
sezar021
07-05-1391, 01:17 قبل از ظهر
من که حساب سر انگشتی کردم واسه خودم حدود 3 تومن در میاد اگه فلاپم بندازم
کوروش اون دریچه که گفتی بالاخانی میندازه چطویه؟گیر میاد؟؟ قیمتش چنده؟
amir74
07-05-1391, 01:20 قبل از ظهر
شاسیرو چطور باید رنگ زد؟اونم رنگ کار می زنه؟چقدر هزینش میشه؟
اقا چه شمعی واسه اینا خوبه؟
sezar021
07-05-1391, 01:25 قبل از ظهر
خودتم میتونی بزنی فقط رنگ مرغوب بزن
فلاپا و باکو باز کن بزن
amir74
07-05-1391, 01:30 قبل از ظهر
با چی بزنم؟پیسوله؟
راهنمایی کن بی زحمت
کوروش
07-05-1391, 01:46 قبل از ظهر
اگه واقعا بخوای تیون کنی که هزینه زیاد داره و اینه باید خام خریداری بشه /// ارتفاع/اگزوز زیر زین / فلاپ/رنگ فلاپ/صندلی و کلی کاره دیگه که اگه موتور خام باشه تا 3 تومن بسته میشه !!!
sezar021
07-05-1391, 01:49 قبل از ظهر
ببین حساب کنیم
خود موتورم شد 1790
شاسی:150
زین و فرمون : 100
اگزوز:؟
فلاپ:800
تعمیرات هم بگیم 100
اگزوز زیر زین چنده؟؟
sezar021
07-05-1391, 01:51 قبل از ظهر
شمع رو هم بگو دیگه استاد
دریچه هوا هم بگو
amir74
07-05-1391, 01:51 قبل از ظهر
شاسی کاری نداره که 150 خرجش بشه 2تا دسته کمک هست که باید بریده بشه و یکم بیاد روهم و جوش داده بشه
sezar021
07-05-1391, 01:53 قبل از ظهر
شاسی کاری نداره که 150 خرجش بشه 2تا دسته کمک هست که باید بریده بشه و یکم بیاد روهم و جوش داده بشه
بستگی داره چه جوشی بزنی
اگه اشغالی بزنی که با 10 تومنم جم میشه اگه ارگون بزنی گرون میشه
کوروش میاد دالی میکنه میره
کوروش
07-05-1391, 01:58 قبل از ظهر
شمع ان جی کا خیلی خوبه / حدود 15 تومنی مایشه البته درجه یک نیستش ولی خوبه / اگزوز زیر زین حدود 200 خرج داره با هزینه خود اگزوز /
sezar021
07-05-1391, 02:02 قبل از ظهر
آخر دریچه هوارو نگفت
پس شد حدود 3200 البته یکم دسته بالا گرفتم
اقا اگه بخام رنگشو رپسول بزنم چقدر خرج داره؟؟ کارای قانونیش مثل سندو کارتو اینا راحت حل میشه؟؟
قاصد
07-05-1391, 02:37 قبل از ظهر
اقا قاصد عزیز
داداش موتور خام بگیرم، می تونم رو شما حساب کنم برای تر تمیز کردنش از نظر فنی؟
شما کدوم سمتا هستی؟
داداشم سلام من سمت جنوب شهرم ولی خیلی سرم شلوغه یک مقداری گرفتار کارای خودم هستم وگرنه من از خدامه برای بچه های سایت کار کنم:sad:
قاصد
07-05-1391, 02:43 قبل از ظهر
دوستان این موتور یکم لرزش داره، یکم که نه خیلی
اقا کوروش هم میگه موتور خودشونم لرزشو داره، من فکر می کنم ماله پیچ دسته موتوره، به نظر شما چی می تونه باشه؟
اقا قاصد موتور شما هم می لرزونه، لرزش ریز نه لرزشی که فرمونو ویبره می کنه و کل دست ادم اذیت میشه
سلام ببین داش گلم من با نظر کوروش جان موافقم شما یکدونه امادشو بگیر بعد خرج ظاهرش کن
در خصوص لرزش موتورت اول اچار کشی کن بعد زنجیر تایم شو و فیلرشو ردیف کن اگر بازم فرمون لرزش داشت بده جلو بندیشو نگاه کنن شاید ساچمه هاش نیاز به عوض کردن داره روغن کمک جلو رو هم نگاه کن
قاصد
07-05-1391, 02:47 قبل از ظهر
سلام دوستان هزینه آچارکشی و تنظیم کاربرات و تایمرش حدود چند است ، حداکثر و حداقل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
سلام توی تهران اچار کشی خیلی توپ بین 30تا 35 هزار تومان /کاربرات کلا باز بشه همه سوراخ سمبه هاش تمیز بشه 5هزارتومان/ تایمر و فیلر گیری که باید هم زمان با هم باشن بین 7 تا 10 هزارتومان
شایسته فر
07-05-1391, 05:32 قبل از ظهر
داداشم سلام من سمت جنوب شهرم ولی خیلی سرم شلوغه یک مقداری گرفتار کارای خودم هستم وگرنه من از خدامه برای بچه های سایت کار کنم:sad:
داداش قاصد عزیز
شمارتو پ خ می کنی اگه قسمت شد یدونه گرفتم برای مزاحمت، باهاتون هماهنگ کنم؟
ممنون از لطفتون
یا علی
amir74
07-05-1391, 11:19 قبل از ظهر
این شمع که گفتی سوزنیه چیه؟یه عکس ازش بزار خواستم بگیرم پاچمون نکنن.اگه جایی مشخصی تو گمرگ داره بگو بگیرم
اقا این تایمر و فیلر کجاست؟چیه؟
کار منم درست شد امروز میام تهران که فردا صبح موتورو ببرم پیشه تعمیرکار تویه گمرک(پایین تر از پمپ بنزین)
اگه به چیزی لازمه دقت کنم بگین
komeil
07-05-1391, 12:10 بعد از ظهر
قیمت رنگ شاسی و انجین روی هم 70 الی 80 تومنه.ولی من که خودم اینکارو کردم توصیه نمیکنم.
اگر خواستید رنگ کنید حتما زیرشو تمیز کنید و با سمباده صافش کنید.
اگزوز و تغییر ارتفاع هم با هم انجام بدید که حدود 250خرج داره با جنسو ..... .اگه جدا جدا کار کنین دردسرش بیشتر میشه.
به نظر من یه موتور استیریت بتونیم از این موتور بکشیم بیرون خیلی جالب تره تا یه ریس.نظر شخصیم بود.
amir74
07-05-1391, 03:07 بعد از ظهر
به نظر من مشکی کردن انجین اصلا کار خوبی نیست چون رنگ مشکی افتابو جذب می کنه
موتور استریت اصلا توش اگزوز زیر زین معنا نداره ولی اگه ریس باشه خوب اگزوز زیر زین قشنگه
شایسته فر
07-05-1391, 03:54 بعد از ظهر
رنگ مشکی هم جذب گرماش بیشتره، هم دفعش
اگه انجین از هوای اطرافش سرد تر باشه، زودتر گرم میشه
اگه گرم تر باشه زودتر خنک میشه
sezar021
07-05-1391, 07:21 بعد از ظهر
گه انجین از هوای اطرافش سرد تر باشه، زودتر گرم میشه
اگه گرم تر باشه زودتر خنک میشه
به این میگن مغز شیمی
البته اگزوز زیر زین ربطی به استیریت مستریت نداره ولی خب با فلاپ قشنگتر در میاد
گزوز و تغییر ارتفاع هم با هم انجام بدید که حدود 250خرج داره با جنسو ..... .اگه جدا جدا کار کنین دردسرش بیشتر میشه.
شما از چه نوع جوشی برای تنظیم ارتفاع استفاده میکنید؟؟ اصلا نتظیم ارتفاعو با کمک فنر انجام میدید یا جوش دادن شاسی؟
کوروش
08-05-1391, 01:08 قبل از ظهر
ارتفاع با کمک فنر اصلا توصیه نمیشه چون موتور رو وقتی میزنی رو جک یه وری وایمیسته/ و اصلا جالب نمیشه ولی ارتفاع از شاسی اصولی تره که اصلا به کاری به تنظیمات اصلی موتور نداره
قاصد
08-05-1391, 01:35 قبل از ظهر
این شمع که گفتی سوزنیه چیه؟یه عکس ازش بزار خواستم بگیرم پاچمون نکنن.اگه جایی مشخصی تو گمرگ داره بگو بگیرم
اقا این تایمر و فیلر کجاست؟چیه؟
کار منم درست شد امروز میام تهران که فردا صبح موتورو ببرم پیشه تعمیرکار تویه گمرک(پایین تر از پمپ بنزین)
اگه به چیزی لازمه دقت کنم بگین
سلام داداش این بنده خدایی که داری میری پیشش اقای ابریشمیه حواست باشه یکم تو قطعات قیمتها رو بالا میگه ولی کار تعمیراتش خوبه
قاصد
08-05-1391, 01:38 قبل از ظهر
راستی منم امروز رفتم با پسرم (موتورم)یک دور زدم بعد از دو ماه چه حالی داد جای دوستان خالی:2gwb921::happy4:
behrooz
08-05-1391, 02:11 قبل از ظهر
سلام به همه بپه های باحاله سایت منم تازه عضو شدم و واقن عاشقه این موتور شدم یه چیزی در مورد تقویته شتاب که کسی اسم نبرده و من رو موتورم انجام دادم اگه کسی خاست واسش توضیح میدم
sezar021
08-05-1391, 02:24 قبل از ظهر
خب بگو بچه ها استفاده کنن منم دارم
sezar021
08-05-1391, 02:26 قبل از ظهر
ارتفاع با کمک فنر اصلا توصیه نمیشه چون موتور رو وقتی میزنی رو جک یه وری وایمیسته/ و اصلا جالب نمیشه ولی ارتفاع از شاسی اصولی تره که اصلا به کاری به تنظیمات اصلی موتور نداره
اخه گفت لرتفاعو اگزوز 250 گفتم شاید روش دیگه ای داره
behrooz
08-05-1391, 02:38 قبل از ظهر
داداش من رو موتوره دیگه ای امتحان کردم ولی جواب داد اونم چهار شاخ کردن صفه کلاجته
sezar021
08-05-1391, 02:40 قبل از ظهر
باید اساتید بیان نظر بدن رو این کار من که فنی نیستم
behrooz
08-05-1391, 03:59 قبل از ظهر
اره دیگه ولی واسه من که خوب عمل کرد حالا آقا کوروش که استاده ما هستن بهتر میدونن
BKING
08-05-1391, 01:45 بعد از ظهر
بابا سوزوکی یه مدل بیشتر نداره اینا هم همون 250 ها هستن که جمع شدن و خوشکلشون کردن !!!
به قول خودمونی بزک شدن
سلام
مدل این موتور چیه اسمش کوروش
کوروش
08-05-1391, 02:44 بعد از ظهر
والا اگه اسم شرکتیه این موتور رو بخوایید این موتور تو سایت رسمی سوزوکی وجود نداره و یه چیز من در اوردیه ولی خب یه جا من تونستم مشابه این موتور رو پیدا کنم ولی در کل سوزوکی امیکو موجود توی ایران از فکو فامیل های جی اس سوزوکی هستش /// در مورد چهارشاخ شاید جواب بده ولی دستکاری تو برخی از قطعات موتور معلوم نیست بعدا چه عواقبی داشته باشه / بازم اگه شتاب بده بعدهاااااا / روش بهتر و امنترش تعویض خورشیدی و نصب شتاب دهنده هستش