توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاپیک جامع موبایل و تبلت
bahar
19-08-1392, 08:24 بعد از ظهر
دیشب تو تلویزیون دیدم گوشی آیفون ([Only registered and activated users can see links]) و وصل کرده بودن به ماشین و ماشین و بدون سرنشین کنترل میکردن
خیلی باید لذت بخش باشه که با آبفونت بتونی تک چرخ بزنی :29:
نظرتئن چیه بچه ها :happy4:
نه بابا!!!
آیفون همون احتیاجات ساده مارو بر اورده کنه هنر کرده !!! تک چرخ پیشکش:4chsmu1:
کاوه
04-09-1392, 11:50 قبل از ظهر
سلام خدمت همگی
آقا یه سوال فنی من الان 'گالگسی اس 4 دارم صفحش 2تا ترک برداشته
میخوام عوض کنم
سه تا گزینه دارم برای خرید
1- آیفون 5
2- سامسونگ نوت 2
3- بلک بری z10
از بین این سه کدوم انتخاب بهتری میتونه باشه ؟
VAHID
04-09-1392, 11:52 قبل از ظهر
سلام خدمت همگی
آقا یه سوال فنی من الان 'گالگسی اس 4 دارم صفحش 2تا ترک برداشته
میخوام عوض کنم
سه تا گزینه دارم برای خرید
1- آیفون 5
2- سامسونگ نوت 2
3- بلک بری z10
از بین این سه کدوم انتخاب بهتری میتونه باشه ؟
بلک بری بدرد ایران نمیخوره
نوت 2 هم دیگه با اومدن نوت 3 قدیمی شد
من میگم یه اکسپریا زد الترا بگیر
ali_r
04-09-1392, 01:22 بعد از ظهر
وان ایکس پلاس بگیر شیک و مجلسی
ali_r
04-10-1392, 12:02 بعد از ظهر
سلام
دوستان گوشیمو میخوام بفروشم
در حد صفر بدون کوچکترین نقطه خط و خش هر کی خواست پ.خ کنه
[Only registered and activated users can see links]
معمار
09-11-1392, 11:30 قبل از ظهر
دوستا از تجربه خرید خودم بگم براتون
هیچ وقت و هیچ زمانی
موبایل و تبلت ایرانی نخرید
که اصلا بدرد نمیخره
مخصوصا هم glx که اشغال ترین گوش جهانه
ffarzad
05-01-1393, 06:28 بعد از ظهر
سلام دوستان عزیزم میخوام ی گوشی بخرم ولی موندم تو این گوشی هاخواهشن هرکس این گوشی هارو داره بیاد راهنمایی کنه منو ممنون میشممیخوام تا. 1.5میلیون هزنیه کنمواسم چند تا چیز مهمه...صدا..دوربین..قیافه..صف ه نمایش...1 xperia z1 اکسپریا زد ۱2 htc one اچ تی سی وان 3 galaxy s4. گالاکسی اس ۴4 iPhone 4s ایفون ۴ اس5 Nokia lumia 9256 LG G2 ال جی. جی ۲7 nexus 5 نکسوس ۵اگر کسی گوشی دیگرو هم پیشنهاد میکنه بگه ممنون میشمباتشکر
ffarzad
05-01-1393, 07:13 بعد از ظهر
دوستان عزیز من میخوام گوشی بگیرم تا 1.5میلیونبین چند تا گوشی گیر کردم خواهشن کسایی ک این گوشی هارو دارن نظر بدن چطوره با تشکر اگر کسی گوشی پیشنهاد میکنه بگه 1اکسپریا زد ۱..... 2گالاکسی اس ۴...3اچ تی سی وان ...4 ال جی جی۲
MANHUNT
05-01-1393, 07:42 بعد از ظهر
دوستان عزیز من میخوام گوشی بگیرم تا 1.5میلیونبین چند تا گوشی گیر کردم خواهشن کسایی ک این گوشی هارو دارن نظر بدن چطوره با تشکر اگر کسی گوشی پیشنهاد میکنه بگه 1اکسپریا زد ۱..... 2گالاکسی اس ۴...3اچ تی سی وان ...4 ال جی جی۲
lگه من بودم صد در صد سونی زد وان میگرفتم دوربینش عالیه زد اب گرد قبار خیلی خیلی خوشگله کیفیتش عالیه اندرویدش به روز هست در کل جنس ژاپنی یه چیز دیگست اون سه تا گوشی دیگه هم عالی هستن اما نه به اندازه زد وان
ffarzad
05-01-1393, 08:43 بعد از ظهر
اخه خودم عاشق اچ تی سی وان هستمدوستان کسی تاحالا با این گوشی کار نکردهصداش ک عالیه بقیه چیزاشو نمیدونم
کوروش
05-01-1393, 09:04 بعد از ظهر
اخه خودم عاشق اچ تی سی وان هستمدوستان کسی تاحالا با این گوشی کار نکردهصداش ک عالیه بقیه چیزاشو نمیدونم
اچ تی سی وان کمی الان قدیمی شده ولی با اسنپ دراگون 600 هنوز قوی هستش
رم نمیخوره و واقعا این معضلیه واسه این گوشی / واقعا به جایی میرسی که دیگه خسته کننده میشه چون 16 گیگ واقعی نیست و تنها زیر 10 گیگ در اختیارت هستش
زد وان تا فروردین خوبه بعدش زد 2 با 3 گیگابایت رام وارد میشه که کاملا قوی تر و جالبه با قیمت زد وان هستش
از نظر من صبر کن یا زد 2 بخر
یا نوت 3
یا صبر کن واسه اس 5
یا مثل من اس 4 بخر اینقدر از خرید اس 4 راضی هستم که نگو هم رم میخوره هم همه امکانات رو داره هم بر خلاف حرف بقیه گوشیه کاملیه
یه سری از امکاناتش رو میگم
اول اینکه لمس از راه دور داره یعنی لازم نیست حتما انگشتت بهش برخورد کنه و از راه دور هم جواب میده
کنترل تمام تلویزیون هارو تو خودش داره که با این کنترل میتونی تمام دستگاه های که کنترلی هستن رو کنترل کنی
سوم رام کیت کت هم واسش اومده
چهارم باطریش قابل تعویض هستش
پنجم رم خوره
ششم صفحش 5 اینچ فوق اچ دی هستش
هفتم قیمتش خیلی نسبت به بقیه ارزون تره من دسته دوم خریدم 1 میلیون
هشتم سی پی یو قوی داره به خصوص نسخه ی اسنپدراگونش
ffarzad
05-01-1393, 09:27 بعد از ظهر
دادا باهات موافقم اس ۴ همه چیش عالیه فقط بدی داره این ک از دستت بیفته دیگه تعطیله بعدشم نظراتو خوندم همه میگن همش هنگ میکنه واس همینم ارزونه نمیدونم والا درمورد اچ تی سی وان باهات موافقم داداشنظرتو راجب زد وان چیه دوستان..از این گوشی هم خوشم میاد..
کوروش
05-01-1393, 09:50 بعد از ظهر
ببین بحث ارزون بودن اصلا درست نیست
هر ساله شرکت هایی مثل اچ تی سی و سامسونگ و سونی گوشی هایی معرفی میکنن که یه جوریی تمام حرف خودشونو توش زدن به این دسته از گوشی ها میگن پرچم دار
اس فور پرچمدار پارسال بود اس 5 پرچرم دار امسال
سونی زد وان پارسال زد 2 امثال
اچ تی سی وان پارسال ای این وان امسال
همه شرکت ها تقریبا یه قیمت میدن ولی بر حسب خیلی موارد مثل بازار فروش مثل گمرکی بر حسب برند مثل دلال های محترم و نحوه ی فروش قیمت ها متغییر هستش
الان گوشی پی 6 هواوی 600 دلاره یعنی 1800 بدون گمرکیو هزار مثله دیگه ولی میتونی با گرانتیشو 1 میلیون بخری چرا اینقدر ارزون ؟؟؟ چون برندش زیاد تو ایران موفق نبود و چون چینی هستش ولی خیلی خیلی گوشیه خوبیه
بحث سامسونگ و اچ تی سی هم همینه
اچ تی سی وان چون گوشی لوکسی حساب میشه دلال ها قیمتشو بالا نگه میدارن و خیلی مسال دیگه !!!
اس 4 دو نسخه تولید شده یکی سی پی یوی شرکت خود سامسونگ که اسمش اگزینو اکتا هستش و یکی اسنپدراگون
یکی 1.7 گیگاهرتز هستش و اون یکی 1.9
سی پیو خود سامسونگ چون 4 تا هسته قوی و تا 4 هسته ضعیف هستش هنگ کردنش زیاده چون هی ازاین هسته سویچ میشه رو اون یکی که تو اپدید جدید سامسونگ اصلا هنگ نداره
ولی اگه واقعه نمیخوای دردسر داشته باشی نسخه 1.9 گیگاهرتزی رو بخر که واسه شرکت کولاکام هستش و اسمش اسنپدراگونه
دقیقا همون سی پی یو قوی که تو اچ تی سی وان هستش و معروفه و خیلی ازش تعریف میکنن تو نسخه ی اس 4 که مدل i9505 هستش وجود داره
i9505 رو بخری انگار اچ تی سی وان خریدی با بدنه سامسونگ / البته من همون اس فوری که میگی هنگ میکنه رو دارم هرجوری بگی باهاش کار کردم هنگی ندیدم البته من اپدیتش کردم
با یه گارد ژله ای هم مشکل ضربه حل میشه
زد وان هم گوشیه خوبیه ولی زد 2 خیلی خیلی خوبه یعنی سونی هرچی داشته ریخته تو زد 2
از نظر من اول اس 4
بعدش زد وان
بعدش اچ تی سی دولوکس که یه نسخه ی جدید و کمپاب از اچ تی سی وان هستش که هم 2 سیم کارته هم رم خور ولی قیمتش یه کوچولو بالاست
---------------------------
اگر میتونی صبر کنی تا یک ماه
اس 5 میاد
با زد 2
هردوی اینارو بخری برد کردی
ffarzad
05-01-1393, 10:36 بعد از ظهر
دادا درسته حرفت درسته
زد ۲ خوبه ولی میترسم اخه
میترسم زد ۲ ک اومد 2 میلیون قیمت بزارن روش بعدش منم ک تا 1.5بیشتر ندارم
بعدش تا این زد ۲ بیاد ارزون شه باز میبنی زد ۳ اومد و همون اش و کاسه
ولی باید قبول کرد ک اس ۴ و اچ تی سی وان خیلی وقته اومدن همزمان با اکسپریا زد
ولی زد وان اونقدا هم قدیمی نیست...
میگم دوستان من ی سیم کارت معمولی ایرانسل دارم.. بعدش شنیدم این گوشی ها سیم نانو و میکرو میخورن
بعدش من ایا میتونم سیممو با همون شماره تبدیل ب اینا کنم چجوری....
farshid37
05-01-1393, 11:04 بعد از ظهر
من هم مدتی هست فکر خرید گوشی هستم و فعلا گزینه اولم n9005 note3 samsung هست. البته بین این و اس 4 مردد هستم. 3 سالی با گالاکسی اسم سر کردم ولی این روزا خیلی هنگ می کنه. نظرتون چیه؟ کدوم گوشی بهتره؟ گزینه دیگری پیشنهاد دارند؟
ffarzad
05-01-1393, 11:19 بعد از ظهر
دادا تو بگو از گوشی چ توقعی داری تا بتونیم راهنماییت کنیمبعدشم گالاکسی نوت ۳ دختر عمم داره خیلی بزرگه و تو جیب جا نمیشه اما دوربینش عالیه و کیفیت صفحه نمایش اون بی نظیره
farshid37
05-01-1393, 11:27 بعد از ظهر
من از دو گوشی استفاده می کنم. الان هم از گالاکسی اس کمتر برای صحبت استفاده می کنم. برای وبگردی، گاهی اسکن کردن و عکس گرفتن، استفاده از جی پی اس و .... بیشتر لازم دارم. یک گوشی سبک تر و ارزون هم برای مکالمه. بیشتر از این نوت خوشم میاد که یک چیزی بین گوشی و نوت بوک هست. نه اونقدر بزرگه که نشه باهاش حرف زد و نه اونقدر کوچک که مطالعه یا تایپ باهاش سخت باشه. راستی قلمش کاربردی داره؟
shahriarr
05-01-1393, 11:30 بعد از ظهر
کیفیت+امنیت+ساپورت+مقاومت+د وام میخوای فقط nokia lumia از مدل های 820 یا 720 بگیر به بالا تا به مدل 1520 برسی ک 41 مگا دوربینشه فول اچ دی
شک نکن بهترینه خودم استفاده میکنم آی فونو میکنه تو جیبش
کوروش
05-01-1393, 11:32 بعد از ظهر
ببین زد 2 رو قراره با قیمت زد 1 بدن / زد وان مشکل زیاد داره ولی زد 2 خیلی کامل شده و درسته زد 3 بعدش میاد ولی مهم اینه زد 2 مشکلی نداره
از من میشونی همون اس 4 یا نوت 3 رو بخر اچ تی سی وان دو سیم هم خوبه
زد وان هم خوبه بستگی به سیلقت داره هرکدوم رو بخری یه سری ویژگی ها دارن
--------------------
قضیه سیم کارت نانو هم اینه سیم کارتتو میدی به موبایل فروشی واست میزاره زیر یه چیزی مثل منگنه بعد میزنه قاب دور سیم کارتتو میشکونه
سیم کارتتو کوچیک تر میکنه همین
ffarzad
05-01-1393, 11:33 بعد از ظهر
دادا قلم گالاکسی نوت خیلی خیلی تاثیر داره
اصلا تمام گالاکسی نوت رو قلمش هستش
بله من خودم عاشق لومیا 925هستم
دادا تو میتونی اکسپریا زد الترا هم بخری.. هم ارزونتره هم خوشگلتره
کوروش
05-01-1393, 11:33 بعد از ظهر
کیفیت+امنیت+ساپورت+مقاومت+د وام میخوای فقط nokia lumia از مدل های 820 یا 720 بگیر به بالا تا به مدل 1520 برسی ک 41 مگا دوربینشه فول اچ دی
شک نکن بهترینه خودم استفاده میکنم آی فونو میکنه تو جیبش
لومیا هم سری خوبی از گوشی ها هستش ولی واقعا ویندوزفون جا داره تا کامل شه
هنوز که هنوزه نمیشه یو اس پی یا فلش رو به گوشی وصل کرد چون ویندوزفون ساپورتش نمیکنه
و خیلی مسله های دیگه ولی گوشی های خوبی اومده مثل 1529
shahriarr
05-01-1393, 11:39 بعد از ظهر
خیر من از فلش استفاده کردم روی گوشی
همه چیز خوبه
عیبی اگه هست بگید تا توضیح بدم
ffarzad
اینم اکسپریا زد الترا
farshid37
من تو این چند سال به آندروئید عادت کردم و چند تا برنامه کاربردی و نیمه تخصصی دارک که فکر نکنم برای سیستم عامل های دیگه موجود باشه.
ffarzad
05-01-1393, 11:44 بعد از ظهر
بهترین کیفت عکاسی امسال البته در بین موبایل ها
شدش Nokia lamia 1020
soleymani
05-01-1393, 11:49 بعد از ظهر
صبح دارم میرم g610 هواوی بگیرم:1tongue:
ffarzad
06-01-1393, 12:05 قبل از ظهر
گوشی جی 610 گوشی بدی نیست متوسط تقریبا
قیمتشم حدود 580هستش
Gladiator
06-01-1393, 08:50 قبل از ظهر
اگه دنبال یک تبلت خوب و تک هستین من بهتون asus padfone infinity 2 رو پیشنهاد میکنم ، 32gb حافظه داره ، رمش 2gb ddr3 هست ، دوربین 13 مگا پیکسل ، پردازنده 4 هسته ای با فرکانس 2.2ghz که بسیار قویه ، اندرویدش 4.2 هست و سایز صفحش 10 اینچ با رزولوشن 1920*1080 ، این تبلت در حقیقت یه گوشیه که به پشت یک صفحه 10 اینچی مثل یه خشاب نصب میشه و تبدیل به تبلت میشه ، صفحه گوشیش 5 اینچه با رزولوشن 1920*1080 و تراکم پیکسلی 441 پیکسل بر اینچ که وضوحش بسیار بالاست ، من تاحالا همچین تراکم پیکسلی ندیدم ، nfc هم داره و 4g رو هم ساپورت میکنه ، قیمتش حدود 2.5 هست و من یدونه خریدم و خیلی راضیم ، چون هم ظاهرش خیلی شیک و تکه و هم از کانفیگ بالایی برخورداره ، جنس بخش پشتی گوشی و داک تبلت آلومینیوم هست ، قیمتش کمی بالاست ولی کیفیت و ظاهر خوبی داره
گوشیمم sony xperia m هست با قیمتی تو رنج 550 تا 600 تومن که بنظر من نسبت به قیمتش خیلی مقرون به صرفست ، کیفیتش و فرزیش در برابر رقبای هم قیمتش (lg,samsung,htc) خیلی خوبه ، کانفیگ سخت افزاریش پردازنده دو هسته ای با فرکانس 1.0ghz و رم 1gb و حافظه داخلی 4gb که تا 32gb قابل افزایشه ، دوربین 5 مگا پیکسل و اندرویدش هم 4.2 هست ، مهمترین چیزی که منو به خریدش مشتاق کرد دو سیم کارته بودنش بود ، تو این رنج قیمت میتونید این گوشی رو خریداری کنید
MANHUNT
06-01-1393, 10:43 قبل از ظهر
صبح دارم میرم g610 هواوی بگیرم:1tongue:
گوشیش حرف نداره از همه مهمتر قیمتش هستش کیفیتشم که حرف نداره پردازنده چهار هسته ای 1200 داره دوربینش خوبه صفحش بزرگه کیفیت صفحش خوبه با این بودجه بهترین گوشی رو انتخاب کردی دوست عزیز
MR666
06-01-1393, 01:12 بعد از ظهر
گوشی خوبیه ولی قیمت حدود 600 تا 630 بدون گارانتی هست
- - - Updated - - -
ali_r
06-01-1393, 01:14 بعد از ظهر
اچ تی سی اصلا ساپورتش خوب نیست
Gladiator
06-01-1393, 01:52 بعد از ظهر
g610 کانفیگ سخت افزاریش خیلی بالاست ، با این کانفیگ هر گوشی دیگه ای بخوای بخری باید بالای یک تومن پول بدی ، ولی هواوی باطریش زود خراب میشه و گارانتیش هم بدرد نمیخوره ، من خودمم وقتی میخواستم گوشی بخرم همه میگفتن بجای سونی g610 رو بگیرم ولی مطمئن بودم برندایی مثل سونی و سامسونگ خیلی بهترن از این ، منتها نسبت به پولی که میدی خیلی عالیه
ffarzad
06-01-1393, 01:57 بعد از ظهر
دوستان عزیز شما سر سری قضاوت میکنین
گوشه خوبیه g 610ولی
۱ شرکت سازنده سی پی یو اون خیلی مشهور و درست حسابی نست و اندازه دو هسته ای هم قدرت نداره
۲ رزولوشن صفحه اون نسبت ب سایزش بسیار پایینه و حتی پیکسل های اونومیشه از نزدیک دید..
soleymani
06-01-1393, 02:51 بعد از ظهر
ممنون از راهنمایی های دوستان
صبح جی 610 سفید که قیمت بدون گارانتیش از 545 تا 580 بود رو 545 به قیمت عمده خریدم
یک رم 16 سندیسک کلاس 10 هم 36 خریدم
ffarzad
06-01-1393, 03:10 بعد از ظهر
مبارک باشه..
albaloo
06-01-1393, 09:44 بعد از ظهر
کسی گوشی دست دو برا فروش داست انروی یا ویندوز فون خریدارم
farshid37
06-01-1393, 10:39 بعد از ظهر
فکر می کنید گالاکسی اس من چقدر باشه اگه بخوام بفروشم؟ یکی دو تا خط خیلی نازک رو صفحه داره که وقتی صفخه روشنه اصلا دیده نمی شه. آلمینیوم دور قاب هم یک گوشش یکم رنگش رفته جز این کاملا سالمه.
- - - Updated - - -
اگه دنبال یک تبلت خوب و تک هستین من بهتون asus padfone infinity 2 رو پیشنهاد میکنم ، 32gb حافظه داره ، رمش 2gb ddr3 هست ، دوربین 13 مگا پیکسل ، پردازنده 4 هسته ای با فرکانس 2.2ghz که بسیار قویه ، اندرویدش 4.2 هست و سایز صفحش 10 اینچ با رزولوشن 1920*1080 ، این تبلت در حقیقت یه گوشیه که به پشت یک صفحه 10 اینچی مثل یه خشاب نصب میشه و تبدیل به تبلت میشه ، صفحه گوشیش 5 اینچه با رزولوشن 1920*1080 و تراکم پیکسلی 441 پیکسل بر اینچ که وضوحش بسیار بالاست ، من تاحالا همچین تراکم پیکسلی ندیدم ، nfc هم داره و 4g رو هم ساپورت میکنه ، قیمتش حدود 2.5 هست و من یدونه خریدم و خیلی راضیم ، چون هم ظاهرش خیلی شیک و تکه و هم از کانفیگ بالایی برخورداره ، جنس بخش پشتی گوشی و داک تبلت آلومینیوم هست ، قیمتش کمی بالاست ولی کیفیت و ظاهر خوبی داره
گوشیمم sony xperia m هست با قیمتی تو رنج 550 تا 600 تومن که بنظر من نسبت به قیمتش خیلی مقرون به صرفست ، کیفیتش و فرزیش در برابر رقبای هم قیمتش (lg,samsung,htc) خیلی خوبه ، کانفیگ سخت افزاریش پردازنده دو هسته ای با فرکانس 1.0ghz و رم 1gb و حافظه داخلی 4gb که تا 32gb قابل افزایشه ، دوربین 5 مگا پیکسل و اندرویدش هم 4.2 هست ، مهمترین چیزی که منو به خریدش مشتاق کرد دو سیم کارته بودنش بود ، تو این رنج قیمت میتونید این گوشی رو خریداری کنید
به نظرتون به این قیمت میارزه؟ تبلتش کارایی داره؟ در عمل چه امتیازاتی به نوت 3 داره؟
Gladiator
07-01-1393, 12:17 قبل از ظهر
بعنوان یک گوشی شاید نوت 3 بهتر باشه ، هم قیمتش کمتره و هم صفحه بزرگتری داره ، نوت 3 صفحش 5.7 اینچ و پدفون 5 اینچه منتها تراکم پیکسلی پدفون بهتره در نتیجه وضوح تصویر پدفون بالاتره ، هر دو از پردازنده چهار هسته ای بهره میبرن منتها پدفون چون فرکانس پردازندش بالاتره سرعتش بیشتره ، توی حافظه رم برد با نوت 3 هست که از 3 گیگابایت رم بهره میبره و پدفون 2 گیگابایت رم داره ، پدفون 4gرو ساپورت میکنه و نوت 3 ساپورت نمیکنه ، هر دو دوربین 13 مگاپیکسلی دارن و قابلیت فیلمبرداری full hd منتها فیلمبرداری نوت 3 بهتر از پدفونه چون تعداد فریم بر ثانیش بیشتره ، باطری نوت 3 از پدفون قویتره و پدفون سیستم عاملش 4.2 و نوت3 4.3 هست که بنظر من چندان مهم نیست
در کل برای کسانی که میخوان تبلت و گوشی هر دو رو داشته باشن پدفون انتخاب خوبیه ، در غیر اینصورت نوت 3 شاید انتخاب بهتری باشه ، انتخاب بین این دو مدل بستگی به شما داره که چه چیزهایی براتون مهمتر باشه وگرنه چندان فرقی تو کارایی باهم ندارن
farshid37
07-01-1393, 12:32 قبل از ظهر
فکر می کنم همون نوت 3 رو بگیرم. اینکه می گن پدفون زیاد داغ می کنه درسته؟
Gladiator
07-01-1393, 08:19 قبل از ظهر
راستش من تازه خریدم و هنوز باهاش بازی نکردم چون اهل بازی نیستم ، هر کدوم مزایا و معایب خودشونو دارن ، داغ کردنشو باید تست کنم ببینم داغ میکنه یا نه ، من چون تبلت میخواستم و این هم تبلت 10 اینچه و جاهایی هم که نخوام یه چیز گنده دستم باشه خشابشو میکشم و یه تبلت 5 اینچی تو دستمه ، بیشتر استفاده من اینترنت و مالتی مدیاشه ، برای من انتخاب خوبی بود
fazm
07-01-1393, 07:57 بعد از ظهر
سلام کوروش جان این گوشی هواوی
Ascend P1 XL U9200E
چطوره؟؟؟خوبه بخرمش؟؟یک دست دومش هست یارو میگه 500 تومن ولی تخفیف هم میده.
ahmad golchin
07-01-1393, 11:21 بعد از ظهر
نوت 3 از همه لحاظ از پدفون یه سر و گردن بالاتره و فقط پدفون مزیتش نسبت به نوت 2 کاره بودنش که البته صفحه نمایش نوت سایز بسیار خوب و راضی کننده ای داره و میتونه جای تبلت برات پر کنه .
معمولا نوت هایی داغ میکنن که رام خاورمیانه روشونه و از کشور های عربی میان البته میتونی رامش عوض کنی ولی خوب یخورده وقت گیره .
نوت من رام اروپا روشه و وقتی باهاش بازی hd اجرا میکنم خیلی کم داغ میکنه که بسیار طبیعیه .
در کل بهت توصیه میکنم همین نوت بگیری چون تو این چند ماه که دارم باهاش کار میکنم واقعا راضیم .
farshid37
08-01-1393, 12:44 قبل از ظهر
از پزشین تولز نوت 3 بدوم گارانتی خریدم 1670 که قراره شنبه برام ارسال بشه احتمالا 3-4 روز دیگه دستم برسه.
MANHUNT
08-01-1393, 07:53 بعد از ظهر
MC21
08-01-1393, 08:18 بعد از ظهر
سلام به همگی
داداش فقط lg g2
من خودم و بعد از من همه رفیقام خریدن. 7 تا جی2 تا حالا خریدیم
الانم که اپدیت اندروید 4.4.2 اومده براش هنوز تو شوکم. خفن که بود الان موشک شده با 4.4.2
لازم به ذکر هم هست که قبل از این نوت2 داشتم و با 1 میلیون ضرر فروختم
جی2 یچیزی فراتر از همه نوت ها و سری اس هاست
ehsan sharif
08-01-1393, 08:22 بعد از ظهر
منم سامسونگ گلگسی مگا 5/8 داشتم امروز با یه الجی اپتیموس جی عوض کردم. ازش راضیم
MC21
08-01-1393, 08:28 بعد از ظهر
الجی زیاد شناخته شده نیس ولی گوشیای جدیدش واقعا حرف ندارن
لحظه ای که من جی2 خریدم هنوز نوت2 دستم بود. در همون چند دقیقه اول کار کردن باهاش از نوت2 بدم اومد
این شد که سریع سامسونگو رد کردم رفت
حالا ایشالا چند سال دیگه اپدیت اندروید کیت کت برای سامسونگیا میاد متوجه میشن چه غولیه 4.4.2
سامسونگ اصلا یادش میره اپدیت بده به گوشیا
masoudrider
09-01-1393, 03:04 بعد از ظهر
منم یکماه پیش تبلت جدید ال جی جی پد 8.3 خریدم واقعاعالیه روون سرعت بالا خیلی راضیم ازش عالیه.
farshid37
10-01-1393, 02:55 بعد از ظهر
نون 3 دو سیم کارت هست دیگه؟ من سیم کارتام معمولی هست و ظاهرت به نوت 3 میکرو سیم کارت می خوره. برای تبدیل سیم کارت به موبایل فروشسا برم یا دفاتر خدمات تلفن همراه؟
ehsan sharif
10-01-1393, 03:51 بعد از ظهر
نون 3 دو سیم کارت هست دیگه؟ من سیم کارتام معمولی هست و ظاهرت به نوت 3 میکرو سیم کارت می خوره. برای تبدیل سیم کارت به موبایل فروشسا برم یا دفاتر خدمات تلفن همراه؟
خود موبایل فروشا یه دستگاه دارن مثل پانچ میمونه سیم کارتا میکرو میکنه میده بهت
farshid37
10-01-1393, 04:01 بعد از ظهر
ممنون. میکرو سیم کارت به گوشی های قدیمی نمی خوره یا با اون ها هم مار می کنه؟
ehsan23
10-01-1393, 04:14 بعد از ظهر
ممنون. میکرو سیم کارت به گوشی های قدیمی نمی خوره یا با اون ها هم مار می کنه؟
بستگی ب گوشیت داره،پانچ ک میشه اون قسمت دورشم بهت میده تو گوشیایی ک پینای سوکت سیم کارتشون حالت سوزنی داره و خشابی هستن احتمال خراب شدن سوکت سیم کارت هست،من سوکت سیم دوی یه اشا ۲۱۰ رو همینطوری خراب کردم حالا سوکتشم پیدا نمیشه
MC21
10-01-1393, 05:35 بعد از ظهر
با سلام
از نظر فنی پانچ کردن سیم کارت کار درستی نیس. اگه کار درستی بود اپراتورها به خوشون زحمت نمیدادن سیم کارتهای با سایز متفاوت طراحی کنن
هر نوع از سیمکارت ها ( معمولی - میکرو - نانو ) استاندارد مخصوص و ورژن و مهندسی ساخت مربوط خودشون رو دارن که البته در کشور ما این استانداردها نمود چندانی نداره و ما فکر میکنیم که فرقی باهم ندارن
مثلاً اگر غیر از این بود نوت2 با این همه فضای آزاد زیر در پشتی چرا اومده سایز سیمکارت رو کم کرده؟ بنظر شما فقط بخاطر صرفه جویی در ابعاد بوده؟ خــــیــــر
پانچ کردن سیم کارت معمولی مثل این میمونه که شما بیاید یه قسمت از یه بورد الکترونیکی که بصورت استاندارد طراحی شده رو قیچی کنید و بورد رو کوچک کنید. مسلماً این عمل از نظر فنی غلط هست
در گوشی های (lte) این عمل پانچ کردن و بریدن سیمکارت باعث کاهش انتن دهی سیمکارت میشه ولی شاید رو گوشی های ضعیف تر احساس نشه.
از این رو همه نمایندگی ها توصیه میکنن سیمکارت اصلی میکرو (غیر پانچی) رو از نمایندگی اپراتورها دریافت کنید.
موفق باشید
ehsan sharif
10-01-1393, 05:53 بعد از ظهر
با سلام
از نظر فنی پانچ کردن سیم کارت کار درستی نیس. اگه کار درستی بود اپراتورها به خوشون زحمت نمیدادن سیم کارتهای با سایز متفاوت طراحی کنن
هر نوع از سیمکارت ها ( معمولی - میکرو - نانو ) استاندارد مخصوص و ورژن و مهندسی ساخت مربوط خودشون رو دارن که البته در کشور ما این استانداردها نمود چندانی نداره و ما فکر میکنیم که فرقی باهم ندارن
مثلاً اگر غیر از این بود نوت2 با این همه فضای آزاد زیر در پشتی چرا اومده سایز سیمکارت رو کم کرده؟ بنظر شما فقط بخاطر صرفه جویی در ابعاد بوده؟ خــــیــــر
پانچ کردن سیم کارت معمولی مثل این میمونه که شما بیاید یه قسمت از یه بورد الکترونیکی که بصورت استاندارد طراحی شده رو قیچی کنید و بورد رو کوچک کنید. مسلماً این عمل از نظر فنی غلط هست
در گوشی های (lte) این عمل پانچ کردن و بریدن سیمکارت باعث کاهش انتن دهی سیمکارت میشه ولی شاید رو گوشی های ضعیف تر احساس نشه.
از این رو همه نمایندگی ها توصیه میکنن سیمکارت اصلی میکرو (غیر پانچی) رو از نمایندگی اپراتورها دریافت کنید.موفق باشید
پانچ کردن سیم کارت هیچ مشکلی تو انتن دهی به وجود نمیاره
مهم همون قسمت زرد رنگ است که صدمه نبینه دوست عزیز
مثال اینکه مثل کارت سوخت من همه قسمتش شکست اما قسمت زرد رنگ سالم بود و من ازش استفاده میکردم
MC21
10-01-1393, 07:28 بعد از ظهر
پانچ کردن سیم کارت هیچ مشکلی تو انتن دهی به وجود نمیاره
مهم همون قسمت زرد رنگ است که صدمه نبینه دوست عزیز
مثال اینکه مثل کارت سوخت من همه قسمتش شکست اما قسمت زرد رنگ سالم بود و من ازش استفاده میکردم
دوست عزیزم این حرف رو من نزدم بلکه توصیه نمایندگی یک شرکت سازنده گوشی معتبر هست.
اتفاقا در پانچ کردن اون قسمت فلزی چیپ سیمکارت آسیب میبینه و قسمتی از بورد چیپ بریده میشه. شاید شما توجه نکردید
Classified
10-01-1393, 08:36 بعد از ظهر
من پانچ کردم الان سیم رو نمیخونه گوشی.
فک کنم باید عوض کنم!
farshid37
12-01-1393, 08:15 بعد از ظهر
چه نوع کاور یا محافظی رو توصیه می کنید؟ برای گوشس قبلیم ژله ای استفاده می کردم.
Mehdi Afkari
22-01-1393, 11:23 بعد از ظهر
چه نوع کاور یا محافظی رو توصیه می کنید؟ برای گوشس قبلیم ژله ای استفاده می کردم.
اگر فیلیپ کاور یا همون کیف های کتابی رو بگیرید بهتره من مارک ریمکس یا جی کیس رو پیشنهاد می کنم البته فکر می کنم که شما نوت 3 دارید .
اسمارت کاور هم گزینه خوبیه روش فکرکنید .
MANHUNT
19-02-1393, 01:15 بعد از ظهر
داداشا برو بچ عزیز میخوام هواوی جی 610 بگیرم گوشیه خوبیه گوشی دیگه ای تو این بازه قیمت هست بازم سرعتش کیفیت تصویرش خوب باشه لنوو هم گوشی های خوبی داره مهمتر از اون قیمتش کسی تا حالا لنوو داشته؟؟؟
کوروش
19-02-1393, 02:12 بعد از ظهر
داداشا برو بچ عزیز میخوام هواوی جی 610 بگیرم گوشیه خوبیه گوشی دیگه ای تو این بازه قیمت هست بازم سرعتش کیفیت تصویرش خوب باشه لنوو هم گوشی های خوبی داره مهمتر از اون قیمتش کسی تا حالا لنوو داشته؟؟؟لنوو تو لب تاب واقعا ترکونده ولی تو موبایل زود بشه بهش اطمینان کرد---------------------شما اگر دنبال صفحه نمایش بزرگ هستید و 5 اینچ با این قیمت میخواین به نظر من سراغ گالکسی گرند 1 که حدود 700-800 تومنه و گرند 2 که خیلی با کیفیته و اندوریدش تا 4.4 کیت کت اپ میشه برید
- - - Updated - - -
گرند 2 واقعا قدرتمنده و قیمتش مناسبه البته الان رو 900 تا 950 هستش ولی خیلی پایین تر میاد---------------------- و به اندروید 4.4 اپ میشه و خوبیش اینه پشتیبانیه خوبی داره -------- جی 610 صفحه نمایشش واقعا تو ذوق میزنه !!!
- - - Updated - - -
1/5 گیگ رام داره------ سی پیشون واسه شرکت معروف و معتبر کولاکامه و از همه مهم تر 2 سیمه
MANHUNT
19-02-1393, 02:35 بعد از ظهر
خیلی ممنون کوروش جان درسته یه مقدار ال سی دی هواوی جی 610 کیفیت نداره کوروش داداش نظرت درباره هواوی اسند میت چی هست؟
hamed510
19-02-1393, 02:42 بعد از ظهر
مصطفی گوشی فقط سامسونگ اونم s3 من دو هفته س خریدم همه جوره ازش راضیم!!
MANHUNT
19-02-1393, 02:49 بعد از ظهر
داداش چنده؟ بعد یه عمر میخوام یه گوشی خوب بگیرم داداش یه گوشی که فردا پس فردا خراب نشه یا از مد نیفته سریع چون من دو سال یا سه سال نگهش میدارم فکر کنم نزدیک 1 تومن صفحش 4.7 یه مقدار کوچیکه صفحه بزرگتر میخوام داش حامد
hamed510
19-02-1393, 02:56 بعد از ظهر
از همه لحاظ تایید شدس این گوشی به شرطی که اصلشو بخری!!
دوربین 8 واقعی
پردازنده 4 هسته ای
اندروید 4.2
صفحه نمایش بزرگ
پشتیبانی از 36 میلیون رنگ!!
و خیلی چیزای دیگه!!
من خیلی تحقیق و پرس و جو کردم حتی با چند تا از تعمیرکارا صحبت کردم گفتم گوشی دور و بر 1 تومن چی پیشنهاد میکنید همشون بلا استثنا گالکسی s3 رو گفتن!!
از 2012 به این ور وارد بازار شده الانم قیمتش 2 روز پیش پرسیدم 960 تومن شده!! البته تهران فک کنم ارزون ترم باشه!! فقط بپا اصل باشه مصطفی جون!!
منم راستیتش مثل تو زود به زود گوشی عوض نمیکنم یه s500 داشتم که خیلی قدیمی بود گفتم که یه گوشی جدید بخرم که امکاناتش کامل باشه اولش میخواستم سونی z1 یا z یاzr بگیرم بعدش همه تعمیرکارا گفتن سونی زود خراب میشه و تقریبا به شانست مونده که چطوری دربیاد عین هندونه سر بسته میمونه 50.50 هس!!
حالا بازم تحقیق کن راستی پولت چقدره!!؟
MANHUNT
19-02-1393, 03:00 بعد از ظهر
باشه داداش حواسم هست مطمئن باش فرق گوشی اصل و قلابی میفهمم:gigglesmile:داداش تا همون 950 تومن میتونم پرداخت کنم این هواوی اسند میت چطوره بنظرت داداش؟
hamed510
19-02-1393, 03:11 بعد از ظهر
راستیتش Huawei گوشی های خوبی نمیزنه و برند معروفی ام نیس!! من ازش شناختی ندارم بنظرم بهتره یه گوشی شناخته شده بخری که جوابشو پس داده!! ([Only registered and activated users can see links])
- - - Updated - - -
همون s3 رو بخز یه عمر ما رو دعا کن!!:4chsmu1:
- - - Updated - - -
این سایتم نگا کن بد نیس!!
MANHUNT
19-02-1393, 03:15 بعد از ظهر
من از سال 88 تو سایت موبایل دات ای ار عضوم داداش اشنایی کامل دارم با این سایت اتفاقا الان تو همون سایت بودم چیزی که باسم مهمه نظرم دوستامه دوستایی مثل تو داش حامد به نصیحتت گوش میکنم داداش دمت گرم اس 4 گرند 2 هم بد نیست داداش همونی که کوروش پیشنهاد داد
کوروش
19-02-1393, 07:02 بعد از ظهر
من اس فور دسته دوم خریدم 1200 واقعا راضیم واقعا عالیه به نظر من اول:اس 4 مدل 4 هسته ی ------------ بعد مدل 8 هسته ای ----------- بعدش اس 4 مینی -------- گالکسی گرند 2 --------- بعدش اس 3 ولی مدلی که رامش 2 گیگه ------- بعدش اسند میت و در اخر جی 610اینا به نظر من به ترتیب بهترین گزینه از 1200 تا 600البته اگر میتونی سونی z که حدود 1 تومن قیمتشه رو هم بخری عالیهرو همینا فکر کن هواوی اپدیتی نداره و وقتی بخری همون ورژن میمونی ولی سونی و سامسونگ تا 2 سال اپدیتت میکنن و این خوبه راندمان کار رو بالا میبره
MANHUNT
19-02-1393, 07:13 بعد از ظهر
کوروش جان دستت درد نکنه اگه من گرفتم میتونم روشون بازی های پلی استیشن اجرا کنم چون من شنیدم یه برنامه شبیه ساز موجود داره بازی walkin the dead رو خودت تونستی بازی کنی تو گوشیت
کوروش
19-02-1393, 08:13 بعد از ظهر
کوروش جان دستت درد نکنه اگه من گرفتم میتونم روشون بازی های پلی استیشن اجرا کنم چون من شنیدم یه برنامه شبیه ساز موجود داره بازی walkin the dead رو خودت تونستی بازی کنی تو گوشیت
اره اگه گوشیت قوی باشه کل بازی های پلی یک رو اجرا میکنه ولی دو رو نه
سگا و اتاری هم اجرا میکنه
K.I.A
19-02-1393, 08:15 بعد از ظهر
سامسونگ گلکسی اس 5 ضد اب با کارایی بی نظیر .
کوروش
19-02-1393, 09:17 بعد از ظهر
سامسونگ گلکسی اس 5 ضد اب با کارایی بی نظیر .صفحه نمایش عالی-سنسور تشخیص ضربان قلب / قابلیت تعویض باطری- و در یکی از اپشن هاش میتونه تا یک هفته با یک بار شارژ کار کنه ---- و جالبه میتونه با کابل یو اس پی به بقیه گوشیها شارژ بفرسته----- و اینکه میتونه زودتر از بقیه شارژ بشه --- سنسور حسگر اثر انگشتم که ....
m_2k2
19-02-1393, 11:29 بعد از ظهر
باشه داداش حواسم هست مطمئن باش فرق گوشی اصل و قلابی میفهمم:gigglesmile:داداش تا همون 950 تومن میتونم پرداخت کنم این هواوی اسند میت چطوره بنظرت داداش؟
سلام داداش
اگه واقعا دونبال گوشی شاخ می گردی و برند گوشی برات مهم نیست برو پرستیجیو بخر مدل 7600 از همه لحاظ شاخه دقیقا جای یکی دو سال پیش هواوی وایسایده که وقتی می گفتیم هواوی همه می خندیدن بازم می گم اگه واقعا دنبال امکانات هستی و برند برات مهم نیس تو خریدش شک نن الان سونی و سامسونگ خیلی دارن سعی می کنن نزارن که این برند رشد کنه ولی بهت قول می دم اگه همین طوری پیش بره جز پرفروش ترین های بازار میشه...
موفق باشید...
MANHUNT
20-02-1393, 09:39 قبل از ظهر
اس ٥ عاليه اما قيمتش خيلي بالا هستش قضيه هر چي پول بدي همون قدر اش ميخوريه m_2k2 عزيز خيلي ممنون بله اشنايي دارم با اين برند برندش ماله اروپاي شرقي هستش امكانات و جنس بدنه خوب و مهمتر از همه قيمت مناسب پيشنهاد خوبي بود لطف كردي
- - - Updated - - -
سلام محمد رضا جان داداش از گوشيت راضي هستي داداش؟منم ميخواستم بگيرم اما كيفيت صفش يه مقدار پايينه
roma
20-02-1393, 10:37 قبل از ظهر
راستیتش Huawei گوشی های خوبی نمیزنه و برند معروفی ام نیس
گوشیهای خوبی نمیزنه هوای وی عجب برند معرفی هم نیست بازم عجب
پرفروش ترین گوشی اتحادیه اروپا مال هوای وی هست دوبار هم نازکترین گوشی هوشمند تا حالا معرفی کرده p1 و p6 شما دوربین p6 با سونی Z2 با 20 مگا پیکسل کنار هم بزار بعد ببین برند خوب کدومه
- - - Updated - - -
همون s3 رو بخز یه عمر ما رو دعا کن
s3 زمان خودش خوب بوده حالا 2 نسل ازش گذشته گوشی که دیگه به روز رسانی نداره اندروید 4.3 فارسی نداره گوشی که رفلش امده گوشی که نصفش سریالاشون واسه انتن دادن تو ایران باید عوض بشه سریال تو گوش با کارتون نمیخونه نه پشت گوشی که موقع خرید فروشند برات از پشت گوشی چک میکنه بهت میده ....
MANHUNT
20-02-1393, 10:52 قبل از ظهر
داش توتي شما الان با يه ميليون تومن بودجه چي پيشنهاد ميديد؟چهار هسته اي باشه صفشم خيلي بزرگ باشه ٥ به بالا باشه
کوروش
20-02-1393, 11:30 قبل از ظهر
داش توتي شما الان با يه ميليون تومن بودجه چي پيشنهاد ميديد؟چهار هسته اي باشه صفشم خيلي بزرگ باشه ٥ به بالا باشه[Only registered and activated users can see links]گوشی-موبایل-سامسونگ-گلکسی-گرند-2کلیک کن روش توضیحاتو بخونی مطما میخریش
MANHUNT
20-02-1393, 11:34 قبل از ظهر
دستت درد نكنه كوروش جان به عنوان اخرين سوال شما خودت بين ال جي اپتيموس جي پرو و سامسونگ گرند ٢ كدوم رو انتخاب ميكني داداش؟
کوروش
20-02-1393, 12:15 بعد از ظهر
دستت درد نكنه كوروش جان به عنوان اخرين سوال شما خودت بين ال جي اپتيموس جي پرو و سامسونگ گرند ٢ كدوم رو انتخاب ميكني داداش؟
جی پرو فبلته و قیمتش 1200
ولی گرند گوشیه و قیمتش 900
بحث سره اینه با اندازه 5.5 مشکلی نداری ؟؟؟ با 300 تموم اخلاف چی ؟؟؟
اگر نه که معلومه جی پرو خیلی قوی تره ولی خب فبلت واقعا حمل و نقل یه کم سخته
کلا جی پرو گوشیه خوبیه صفحه نمایش عالی رام 2 گیگ و اسنپ دراگون !!!
البته با این پول میتونی جی 2 هم بخری که 5 اینچه ولی رم نمیخوره و تو 16 گیگ محدودی
به نظر من اگه واقعا دنبال صفحه نمایش بزرگ و با کیفیت هستی جی پرو دسته دوم که حدود 1 در میاد
اگر 5 اینچ کافیه گالکسی گرند 2 که دسته دومش در میاد حدود 800 البته گرند دو سیمه
roma
20-02-1393, 12:56 بعد از ظهر
داش توتي شما الان با يه ميليون تومن بودجه چي پيشنهاد ميديد؟چهار هسته اي باشه صفشم خيلي بزرگ باشه ٥ به بالا باشه
هوای وی mate 900 تومن
هوای وی p6 یک تومن هر دو چهار هسته ای با رام 2g هستند
تو سونی فقط Z اونم قیمتش1150 هست
یه نکته مگه تو موتور سوار نیستی گوشی بالای 5 به چه درت میخوره تو جیب جا نمیشه میپری رو موتور فشار رو صفحه نمایش میاد
MANHUNT
20-02-1393, 01:23 بعد از ظهر
داش توتي خيلي صفه بزرگ دوست دارم اما راست ميگي تا حالا همچين گوشي با اين صفه نداشتم البته من جيب شلوارم بزرگه بيشتر ميخوام گيم بازي كنم و فيلم ببينم با تبلتم حال نميكنم فبلت باز بهتره
hamed510
20-02-1393, 03:12 بعد از ظهر
گوشیهای خوبی نمیزنه هوای وی عجب برند معرفی هم نیست بازم عجب
پرفروش ترین گوشی اتحادیه اروپا مال هوای وی هست دوبار هم نازکترین گوشی هوشمند تا حالا معرفی کرده p1 و p6 شما دوربین p6 با سونی Z2 با 20 مگا پیکسل کنار هم بزار بعد ببین برند خوب کدومه
رفیق داریم حرف ایران و میزنیم نه اتحادیه اروپا!! شما برو از هرکی میخوایی بپرس 100% میگه سامسونگ!! ok!؟
- - - Updated - - -
s3 زمان خودش خوب بوده حالا 2 نسل ازش گذشته گوشی که دیگه به روز رسانی نداره اندروید 4.3 فارسی نداره گوشی که رفلش امده گوشی که نصفش سریالاشون واسه انتن دادن تو ایران باید عوض بشه سریال تو گوش با کارتون نمیخونه نه پشت گوشی که موقع خرید فروشند برات از پشت گوشی چک میکنه بهت میده ....
بله زمان خودش خوب بوده ولی الانم در حد خودش خیلی خوبه!! به اندازه پولی که میدی خوبه کیفیت سامسونگ خیلی از گوشی های دیگه بهتره. در حد یه تومن s3 ولی اگه بودجه زیاد باشه s4 و s5!!
roma
20-02-1393, 04:43 بعد از ظهر
رفیق داریم حرف ایران و میزنیم نه اتحادیه اروپا!! شما برو از هرکی میخوایی بپرس 100% میگه سامسونگ!! Ok!؟
دقیقا دادش نکته همینه اون بابایی که تو اروپا زندگی میکنه شعورش اندازه اون هر کی نیست که ازش بپرسم بگه 100 درصد سامسونگ؟
سامسونگ برند پلاستیک برند دزد گوشی که ای سی هاش چسبی هست و اکثرا غیر قابل تعمیر تاچ و lcd با هم وگران به عنوان مثال تاچ اس4 هست 650 هزار تومن سامسونگ فقط گوشی سری اس قابل احترمه و باقی گوشی هاش بدرد بخور نیست
بله زمان خودش خوب بوده ولی الانم در حد خودش خیلی خوبه!! به اندازه پولی که میدی خوبه کیفیت سامسونگ خیلی از گوشی های دیگه بهتره. در حد یه تومن s3 ولی اگه بودجه زیاد باشه s4 و s5!!
دادش اصلان خوندی ببینی من چی نوشتم
دیگه به روز رسانی نداره اندروید 4.3 فارسی نداره گوشی که رفلش امده گوشی که نصفش سریالاشون واسه انتن دادن تو ایران باید عوض بشه سریال تو گوش با کارتون نمیخونه نه پشت گوشی که موقع خرید فروشند برات از پشت گوشی چک میکنه بهت میده ...
شما یک میلیون پول به گوشی بدی که رفلش باشه رفیق مگه خر مغز ادم گاز گرفته اگه اس 3 بخوای فقط باید ماکروتل بگیری که الان وجود نداره تو بازار هر کی داشته از قبل موند و قیمت بالا حدود 1100 میدن که شما 50 تومن میزاری روش و سونی z ور میداری مگه خیلی دیگه پلاستیک دوست داشته باشی 1100 پول اس 3 بدی
- - - Updated - - -
داش توتي خيلي صفه بزرگ دوست دارم اما راست ميگي تا حالا همچين گوشي با اين صفه نداشتم البته من جيب شلوارم بزرگه بيشتر ميخوام گيم بازي كنم و فيلم ببينم با تبلتم حال نميكنم فبلت باز بهتره
دادش میخوای ادرس بدم بیا مغازم از نزدیک ببین گوشی ها رو
MANHUNT
20-02-1393, 05:06 بعد از ظهر
لطف ميكني داداش تا ساعت چند بازي داش توتي؟
ARSH
20-02-1393, 05:30 بعد از ظهر
رفقا گوشیم دیگه فک کنم تاریخ انقضاش تموم شه باشه
اچ تی سی دیززایر اچ دی هست زمین اینا زیاد خورده به اف رفته
آیفون خوبه یا اچ تی سی وان ؟
بحث تخصصی نمیخووام . یه اینستاگرام بشه رفت باهاش و رابط کاربریش راحت باشه کافیه اچ تی سی خیلی حال داد بهم این سه سال
نظرتون رو کدوم و قیمت روز این دو تا رو از کجا بگیرم ؟
آیفون ( آخرین مدلش 5 هست اره ؟ )
اچ تی سی وان
MANHUNT
20-02-1393, 05:33 بعد از ظهر
قيمت داداش از mobile.ir بگير ايفون بدرد ايران نميخوره اچ تي سي وان محشره مدل جديدشم امده اچ تي سي وان ام 8
کوروش
20-02-1393, 05:36 بعد از ظهر
هر 5 اینچی که با کیفیت نیست / مثلا 5 اینچ هواوی جی 610 با اس 4 اصلا قابل مقایسه نیست
پس ملاک فقط اینچ نیست / کیفیت به نظرم از اینچ خیلی مهم تره
-------------------------------------------------------------------------------
در رابطه با پی 6 گوشیه خوبیه ولی متاسفانه یک سری اشکالاتی داره مثلا داغ کردن بیش از حد و نداشتن راندمان کافی
به خاطر اینکه سی پی یو این گوشی ساخت خود شرکت هواوی هستش و اصلا قابل اطمینان نیست
جالبه بدونین که این گوشی با قیمت 600 دلار معادل 1800 تومن به بازار جهانی عرضه شد ولی تو ایران از 1500 به پایین کشیده شد !!!
فقط زیبایی داره البته به نظر من !!!
از نظر من برند معتبر خریدش عاقلانه تره
سونی z سامسونگ سری اس و یک مدل از اچ تی سی
بقیه رو ول کن
و یک پیشنهاد خوب هم padphone mini واقعا جالبه 1200-1300 هزینه میکنی هم یک گوشی میخری هم یک تبلت که وقتی گوشی رو وارد تبلت میکنی صفحه ات 7 اینچ میشه و خوراک بازیو فیلمو وبگردیه
من شاید روزی بخرمش خیلی جالبه
MANHUNT
20-02-1393, 05:36 بعد از ظهر
نه اميد داداش اخرين مدلش 5s و 5c هستش ايفون 6 هم تا چند وقته ديگه معرفي ميشه
کوروش
20-02-1393, 05:38 بعد از ظهر
رفقا گوشیم دیگه فک کنم تاریخ انقضاش تموم شه باشه
اچ تی سی دیززایر اچ دی هست زمین اینا زیاد خورده به اف رفته
آیفون خوبه یا اچ تی سی وان ؟
بحث تخصصی نمیخووام . یه اینستاگرام بشه رفت باهاش و رابط کاربریش راحت باشه کافیه اچ تی سی خیلی حال داد بهم این سه سال
نظرتون رو کدوم و قیمت روز این دو تا رو از کجا بگیرم ؟
آیفون ( آخرین مدلش 5 هست اره ؟ )
اچ تی سی وان
تو از اچ دی بهتره بری رو وان واست خیلی بهتره
m8 فوق العاده قوی و خوش استیله و 90 درصدش الومینیومه ولی فعلا نخر چون قیمتش بالاست بزار اومد زیر دو بخرش
هم رم میخوره هم اخرین نسخه ی کولاکام روشه
MANHUNT
20-02-1393, 05:46 بعد از ظهر
متوجهم كوروش داداش اما نميدونم چرا صفه بزرگ خيلي دوست دارم كاملا حرفت درسته صفحه ال جي ٢ چهارصد و خورده اي پي پي داره البته صفه بزرگ با كيفيت هم هست مثله ال جي اپتيموس چي پرو و سامسونگ نوت ٣
- - - Updated - - -
داداش توتي منتظرم ادرس بدي بيام مزاحمت بشم فقط تا ساعت چند بازي؟
roma
20-02-1393, 06:00 بعد از ظهر
داش مصطفی میدان شمیران نو خ هفتم غربی پلاک 8 موبایل المپیکو البته میخواستم بزارم توتی دیدم اسم استادیوم تیم قشنگتر است
ساعت 22 تا 22.30 هستیم اینم شمارم 09124303735
MANHUNT
20-02-1393, 06:11 بعد از ظهر
دمت داداش ميام پيشت المپيكو عشقه
کوروش
20-02-1393, 06:32 بعد از ظهر
داش مصطفی میدان شمیران نو خ هفتم غربی پلاک 8 موبایل المپیکو البته میخواستم بزارم توتی دیدم اسم استادیوم تیم قشنگتر است
ساعت 22 تا 22.30 هستیم اینم شمارم 09124303735
همه بچه محل هایه قدیم الخصوص شمیرانو یاااااا
بهترین کار همینه از نزدیک کار کنی و مقایسه کنید !!!
MANHUNT
21-02-1393, 12:25 بعد از ظهر
داش توتي گوشي هاي ال جي هم داري داداش يا سامسونگ پرستيجيو چي داداش؟
معمار
30-10-1393, 10:46 قبل از ظهر
با سلام
میخام گوشی هوشمند بخرم نهایت تا 1100 - 200 هزینه کنم
اندروید باشه - بدنه فلزی باشه - دوربین بالای 8 - رنگ هم فقط مشکی - رم بالای 1 - و cpu - 4به بالا
و یه چیز مهم تر برام این که پس فردا اندروید 5 اومد بشه ارتقا به اندروید 5 کنی- و مقاوم در برابر ضربه باشه
و اخر هم یه چیز میخام سخت جون باشه حداقل 5 - 6 سال بدون درد سر برام کار کنه و همه جوره در حد این قیمت ok ok باشه
حالا منتظر نظر دوستان گلم هستم ؟
خودم نگاه کردم از هواوی p7 خوشم اومد حالا اگه دوستان مدل دیگه هم در نظر شونه لطف کنن و بگن ؟
ali_r
30-10-1393, 11:00 قبل از ظهر
سلام معمار جان
اگه بدنه پلی کربنات بخوای بخری من بهت htc one e8 رو بهت معرفی میکنم قیمتش هم دوربره 1200 هست خودم هم استفاده میکنم
سی پی یو 2.3
دوربین 13
رم 2
2014 هم هست
Alireza.BMW
02-11-1393, 04:09 بعد از ظهر
سلام... خب هر گوشی از ساخت هر شرکت یه ضعفایی داره یه نقطه قوت... سامسونگ گوشیای خوبی داره اما بدنه پلاستیک میزنه ولی کیفیت تصویری که داره گوشیای هم قیمتش ندارن... میخاستم اس 4 رو بگم بهت البته فقط i9500یا i9505ش ... ولی ... خب به دردت نمیخوره چون ضد ضربه نیست گوشی خودم الان اس 4هه... باتری هم 1 روز جواب میده باتریش جالب نیس فقط البته باهاش کار میکنی چون من همش تو نتم... دوربین 13 و رم 2 اگه 9505ش گیرت اومد که عالیه چون باتری بهتر نگه میداره... بعد این گزینه میمونه سونی Z که همه اینایی که میخای رو داره قبل اس 4 من زد 2 داشتم... دوربین 20.1... رم 3 البته زد 2 رمش 3 هستش زد 1 فکر کنم 2هست ضد آب و ضربه... رنگ مشکیش هم توپه گوشی خودمم مشکی بودش... ولی گرافیکش به اس 4 نمیرسه به لاهاز باتری نگه داشتن بسیار عالیه زد 2 راحت 3 روز جواب میداد ... زد 2ش فکر کنم 1350 اینا باشه... زد 1 هم 200تا 300 پاینتره ... چیز دیگه ای هم به نظرم نمیرسه اچ تی سی ONE M8 هم هستش ولی قیمت بالاست 1700 تا 1800هه فقط دوربینش 4هه ولی دوربین توپی داره چیز دیگه ای هم نظرم نمیرسه بهترین گزینه الان برای شما زد 1 یا زد 2 هستش
.
سری نوت سامسونگم عالیه من نوت 2 رو از اس 4 بیشتر قبول دارم حتی با اینکه دوربینش 8هه ولی به لاهاز نرم افزاری وقتی مثلا 20تا نرم افزار رو اس 4 میریزی رمش تا 1 الی 1100 میره ولی نوت 2 همین نرم افزارا رو میریزی رمش میره روی 700 تا 800 حالا یه ذره بالا پایین