aomidee
10-01-1391, 11:08 بعد از ظهر
سلام دوستان!
بنده یک روان 110 نقره ای مدل 89 دارم که تا آخر اردیبهشت 90 درگیر گرفتن سندش بودم و استفاده نشد! (داستانش مفصله، من خونه نداشتم و سند نمی دادن...) موقع خریدش بعد از تحقیق مفصل به این نتیجه رسیدم که بهترین طرح ویو، روان 110 هست و واقعا هم یکی از بهترین موتورهاست:
- صندلی درحد مبل، کمک فنرهای نرم و راحت
- کلاچ اتوماتیک عالی و دنده های نرم،
- پایداری بالا، توی یادگار (شمال به جنوب) 90 تا رفتم باهاش و کاملا حس تسلط به موتور و جاده داشتم.
- شیک، صدای کم و بم،
- تنها موتوریه که کلاه ایمنی توی محفظه زیر صندلیش جامیشه (خیلی مهمه!)
- کم مصرف، حدود 2و نیم.
- ترمز جلو دیسکی و عقب کاسه ای.
...
این موتور خیلی کم استفاده شده چون:
من دانشجو هستم و از این موتور فقط برای مسیر بین خوا***ه تا دانشگاه استفاده کردم (3کیلومتر نه بیشتر!) کمتر از یک سال. فوقش چندبار تا پارک رفتم باهاش!
گواهینامه ندارم! :d و جرات نکردم ببرمش تو خیابون!
- از بس استفاده نشده الان کارت سوختش 200 و خورده ای لیتر بنزین داره که اینم باهاش میدم. یعنی از اردیبهشت 90 که صادر شده تا الان فوقش 40 لیتر زدم.
- همه چیزش فابریکه و ظاهرش مثل نو هست، حتی اطراف موتورش هنوز برق می زنه.
- بهش خیلی رسیدم، 4 لیتر روغن خارجی براش گرفتم که با وجود استفاده ی کم، 2 لیترشو ریختم توش و 2 لیترشو همراه موتور میدم.
- یک کلاه ایمنی مشکی بدون فک هم هست.
- هیچ مشکل ظاهری و باطنی نداره، فقط یک بار از روی در پارکینگ رد شدم که یه میله ی بلند داشت و روی پدال ترمز یه فرو رفتگی ایجاد کرد. چون ترمز مسئله ایمنیه، جوشش دادم که محکم کاری باشه.
- بیمه اش تموم شد.
الان برای ادامه تحصیل دارم از ایران میرم و مجبورم بفروشمش. شنیدم صفر این موتور الان بین یک میلیون تا یک و صده.
من 800 قیمت میذارم. از دست ندید! اگر هم قیمت دیگه ای مد نظرتونه بفرمایید.
موتور توی خوا***ه دانشگاه شریفه، بقل مترو شریف. برای دیدن در خدمتتون هستم.
بنده یک روان 110 نقره ای مدل 89 دارم که تا آخر اردیبهشت 90 درگیر گرفتن سندش بودم و استفاده نشد! (داستانش مفصله، من خونه نداشتم و سند نمی دادن...) موقع خریدش بعد از تحقیق مفصل به این نتیجه رسیدم که بهترین طرح ویو، روان 110 هست و واقعا هم یکی از بهترین موتورهاست:
- صندلی درحد مبل، کمک فنرهای نرم و راحت
- کلاچ اتوماتیک عالی و دنده های نرم،
- پایداری بالا، توی یادگار (شمال به جنوب) 90 تا رفتم باهاش و کاملا حس تسلط به موتور و جاده داشتم.
- شیک، صدای کم و بم،
- تنها موتوریه که کلاه ایمنی توی محفظه زیر صندلیش جامیشه (خیلی مهمه!)
- کم مصرف، حدود 2و نیم.
- ترمز جلو دیسکی و عقب کاسه ای.
...
این موتور خیلی کم استفاده شده چون:
من دانشجو هستم و از این موتور فقط برای مسیر بین خوا***ه تا دانشگاه استفاده کردم (3کیلومتر نه بیشتر!) کمتر از یک سال. فوقش چندبار تا پارک رفتم باهاش!
گواهینامه ندارم! :d و جرات نکردم ببرمش تو خیابون!
- از بس استفاده نشده الان کارت سوختش 200 و خورده ای لیتر بنزین داره که اینم باهاش میدم. یعنی از اردیبهشت 90 که صادر شده تا الان فوقش 40 لیتر زدم.
- همه چیزش فابریکه و ظاهرش مثل نو هست، حتی اطراف موتورش هنوز برق می زنه.
- بهش خیلی رسیدم، 4 لیتر روغن خارجی براش گرفتم که با وجود استفاده ی کم، 2 لیترشو ریختم توش و 2 لیترشو همراه موتور میدم.
- یک کلاه ایمنی مشکی بدون فک هم هست.
- هیچ مشکل ظاهری و باطنی نداره، فقط یک بار از روی در پارکینگ رد شدم که یه میله ی بلند داشت و روی پدال ترمز یه فرو رفتگی ایجاد کرد. چون ترمز مسئله ایمنیه، جوشش دادم که محکم کاری باشه.
- بیمه اش تموم شد.
الان برای ادامه تحصیل دارم از ایران میرم و مجبورم بفروشمش. شنیدم صفر این موتور الان بین یک میلیون تا یک و صده.
من 800 قیمت میذارم. از دست ندید! اگر هم قیمت دیگه ای مد نظرتونه بفرمایید.
موتور توی خوا***ه دانشگاه شریفه، بقل مترو شریف. برای دیدن در خدمتتون هستم.