PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش روان 110 - درحد نو - فرصت استثنایی

aomidee
10-01-1391, 11:08 بعد از ظهر
سلام دوستان!
بنده یک روان 110 نقره ای مدل 89 دارم که تا آخر اردیبهشت 90 درگیر گرفتن سندش بودم و استفاده نشد! (داستانش مفصله، من خونه نداشتم و سند نمی دادن...) موقع خریدش بعد از تحقیق مفصل به این نتیجه رسیدم که بهترین طرح ویو، روان 110 هست و واقعا هم یکی از بهترین موتورهاست:
- صندلی درحد مبل، کمک فنرهای نرم و راحت
- کلاچ اتوماتیک عالی و دنده های نرم،
- پایداری بالا، توی یادگار (شمال به جنوب) 90 تا رفتم باهاش و کاملا حس تسلط به موتور و جاده داشتم.
- شیک، صدای کم و بم،
- تنها موتوریه که کلاه ایمنی توی محفظه زیر صندلیش جامیشه (خیلی مهمه!)
- کم مصرف، حدود 2و نیم.
- ترمز جلو دیسکی و عقب کاسه ای.
...

این موتور خیلی کم استفاده شده چون:

من دانشجو هستم و از این موتور فقط برای مسیر بین خوا***ه تا دانشگاه استفاده کردم (3کیلومتر نه بیشتر!) کمتر از یک سال. فوقش چندبار تا پارک رفتم باهاش!
گواهینامه ندارم! :d و جرات نکردم ببرمش تو خیابون!

- از بس استفاده نشده الان کارت سوختش 200 و خورده ای لیتر بنزین داره که اینم باهاش میدم. یعنی از اردیبهشت 90 که صادر شده تا الان فوقش 40 لیتر زدم.
- همه چیزش فابریکه و ظاهرش مثل نو هست، حتی اطراف موتورش هنوز برق می زنه.
- بهش خیلی رسیدم، 4 لیتر روغن خارجی براش گرفتم که با وجود استفاده ی کم، 2 لیترشو ریختم توش و 2 لیترشو همراه موتور میدم.
- یک کلاه ایمنی مشکی بدون فک هم هست.
- هیچ مشکل ظاهری و باطنی نداره، فقط یک بار از روی در پارکینگ رد شدم که یه میله ی بلند داشت و روی پدال ترمز یه فرو رفتگی ایجاد کرد. چون ترمز مسئله ایمنیه، جوشش دادم که محکم کاری باشه.
- بیمه اش تموم شد.
الان برای ادامه تحصیل دارم از ایران میرم و مجبورم بفروشمش. شنیدم صفر این موتور الان بین یک میلیون تا یک و صده.
من 800 قیمت میذارم. از دست ندید! اگر هم قیمت دیگه ای مد نظرتونه بفرمایید.
موتور توی خوا***ه دانشگاه شریفه، بقل مترو شریف. برای دیدن در خدمتتون هستم.

شهروز
10-01-1391, 11:17 بعد از ظهر
این عکسا ماله دمه خوا***س یا پارک؟

matrixaidin
10-01-1391, 11:18 بعد از ظهر
دوست عزیز
به پرشین موتور خوش امدید
لطفا شماره تماس بزارید

aban
11-01-1391, 02:12 قبل از ظهر
این عکسا ماله دمه خوا***س یا پارک؟

عکساش ماله بلندیهای لواسونه... دانشگاشونم شریف.... حالا پیدا کنید پارک سره کوچه را؟

:297:

aomidee
13-01-1391, 12:31 قبل از ظهر
سلام دوستان! این عکس ها مال جاده کوهساره !! شمال غرب تهران. پارک چیه؟! D:

ممنون از خوش آمد گووییتون، همین جا صحبت می کنیم دیگه، شماره تماس چرا؟ من روز ها خوابم!!! اگه توافق شد اون موقع چشم.

ضمنا 850 مشتری پیدا شده. ولی بیشتر دوست دارم به یه نفر تو این فروم بدمش.

pesare2p
06-03-1391, 03:13 بعد از ظهر
رفیق هنوز این موتورو داریش؟

ali_r
05-10-1392, 12:11 بعد از ظهر
قفل.........

farshad 54
23-02-1393, 08:35 بعد از ظهر
همون که علی گفت