ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Rieju Marathon 200

صفحه ها : 1 2 [3]

farshid37
14-03-1397, 06:34 بعد از ظهر
کوچه ناظم الاطبا رفتی

نه ولی شماره چند تا از مغازه داراشو از اینترنت پیدا کردم نداشتند. یکی دو تاشونم گفتند از همکارا می پرسیم ولی بعدا گفتند همکارا هم این سایزو ندارند. البته تعمیرکارم روغن اضافه کرد و فنرش کاسه نمد رو تنگ کرد و تو این مدت مشکلی نداشته ولی احتمال داره بعد مدتی دوباره مشکل پیدا کنه. کویر موتورم فقط کمک رو کامل داره که بالای یک میلیون قیمن هر کدوم می شه.
یک سوال دیگه دو سه روز پیش از قزوین به روستای انبوه رفتم برگشت خواسنم از مسیر دیگه(روستای خسرود به بهرام آباد) برگردم که 20 کیلومتر خاکی داشت. راه نصف نشده بارون شدید گرفت و مسیرم گم کردم و نهایت راه 20 دفیفه ای روتو دو ساعت برگشتم گلگیر و زنجیر پر گل شده بود. وقتی به مسر اصلی برگشتم دو ساعتیم راه بود که به خاطر خیسی مسیر و تاریکی شب بیشتر طول کشید. اما مشکل اینجاست که موتور از قسمت جلوش صدتی جیر جیر می ده. قبلا هم اینظور شده بود که خودش درست شد بعد مدتی. زنجیرو شستم و روعن زدم ولی فکر کنم صدا از سمت فرمون هست. کسی می دونه از چی می تونه باشه؟

نیما نادری
14-03-1397, 06:56 بعد از ظهر
بلبرینگ فرمون نیست
یا بلبرینگ چرخ

farshid37
14-03-1397, 07:35 بعد از ظهر
یعنی بلبرینگ چرخه؟ از بلبرینگ چرخدنده جلووی زنجیر نمی تونه باشه؟

نیما نادری
15-03-1397, 06:50 بعد از ظهر
اونم باز میشه و میشه تمیزش کرد

ولی پشت خورشیدی جلو یک کاسه نمد

هست بعد اونور تو گیربکس بلبرینگه

که خیلی گردن کلفته

اگر خیلی تو گل رفتی پیشنهاد میکنم

قاب روی خورشیدی رو باز کنی و با کارواش

اونجا رو تمیز بشوری چون گل ممکنه ردبشه بره

تو همون بلبرینگه

mahdi100
06-07-1397, 01:00 بعد از ظهر
سلام ، الان قیمت ریجو چنده ؟ نو یا دست دو

farshid37
18-12-1398, 11:08 بعد از ظهر
ب

ARSH
18-12-1398, 11:39 بعد از ظهر
موتورو داری هنوز اقا فرشید ؟

farshid37
22-12-1398, 11:17 قبل از ظهر
سلام. هنوز هست. سال گذشته به علت مشکلات نشد جایی برم ولی دارم آماده می کنم برای سفر تابستان. نظرتون چیه؟ 10 دقیقه ای می شه باز و بسته کرد و فقط موقع سفر نصبش می کنم. البته هنوز کمی جای کار داره سمت مقابل اگزوز جا برای 4 لیتری درست شده که با کش یا بست محکم می شه. برای قسمت بالاش نظرتون چیه باکس موتور یا جعبه ابزار فلزی نصب کنم:

[Only registered and activated users can see links]

mohamad.gh
22-12-1398, 09:21 بعد از ظهر
سلام، قشنگ شده- مصافتای دور لوازم بیشتری میخواد ، فلزی خوبه ب شرطی ک سبک باشه ، فضای باکس بغلت زیاده میتونی از کیفای بزرگتری استفاده کنی، یا کوله هایی ضد آبی ک از قد بلندن. هر کوله رو میشه جدا مهار کرد، طوری مهار بشن ک دزده معطل بشه :)

میتونی ی فضام پشت باکس درست کنی برا قمقمه،سوخت یا کپسول اتش نشانی. میتونی باکسی انتخاب کنی ک از فضای بالاش برا کیسه خواب و چادر استفاده بشه

موفق باشی

farshid37
22-12-1398, 09:33 بعد از ظهر
سلام، قشنگ شده- مصافتای دور لوازم بیشتری میخواد ، فلزی خوبه ب شرطی ک سبک باشه ، فضای باکس بغلت زیاده میتونی از کیفای بزرگتری استفاده کنی، یا کوله هایی ضد آبی ک از قد بلندن. هر کوله رو میشه جدا مهار کرد، طوری مهار بشن ک دزده معطل بشه :)

میتونی ی فضام پشت باکس درست کنی برا قمقمه،سوخت یا کپسول اتش نشانی. میتونی باکسی انتخاب کنی ک از فضای بالاش برا کیسه خواب و چادر استفاده بشه

موفق باشی
ممنونم. یک جایی برای 4 لیتری سوخت درست شده که تو عکس معلومه البته فقط زیر و بغل داره و قسمت بیرونیش باید با کش یا بند مهار بشه. کیف رو از قبل داشتم. فکر کنم کیف بزرگ مخصوص موتور قیمتش زیاد بشه فعلا از همین استفاده می کنم. قسمت بالا هم می شه همینطور کوله یا چادر ببندم یا باکس بخرم براش. وزنش و البته استحکام لوله خیلی زیاد نیست. با رنگ کوره ای کمی بیشتر از 300 هزینه اش شد که بیشترش دستمزد بود و البته کلی وقتم گرفته شد چون تعمیرکارم می گفت خودت بهتره باشی تا با نظر خودت درست بشه. در کل تو سفرای قبلی مشکل جا داشتم و کوله و ساکم سوخته بود. باک موتورم هم ظرفیتش کم هست. امیدوارم این طرح مشکل رو حل کنه.

ARSH
22-12-1398, 10:55 بعد از ظهر
خیلی هم خوبه اقا فرشید ماشالله
به نظر من باکس نزارید روش کیف ها رو مهار کنید با کش خیلی بهتر هست تا باکس داشته باشه به نظرم
خدا نکرده همیشه خوردن زمین هارو هم مد نظر داشته باشید

farshid37
22-12-1398, 11:23 بعد از ظهر
خیلی هم خوبه اقا فرشید ماشالله
به نظر من باکس نزارید روش کیف ها رو مهار کنید با کش خیلی بهتر هست تا باکس داشته باشه به نظرم
خدا نکرده همیشه خوردن زمین هارو هم مد نظر داشته باشید
درسته به خصوص با توجه به ارتفاع تریل باکس ممکنه سوار و پیاده شدن رو سخت کنه. نظرتون در مورد نصب یکی از این جعبه ابزارها ته باربند ابزار برای گذاشتن برخی وسایل چیه؟ البته کوچک هستند اما اگه کیف یا کوله رو باربند باشه شاید از پشت مهارش کنه. بد نما هست؟
مشخصات، قیمت و خرید جعبه ابزار فلایر مدل ID-9662-17 | دیجی‌کالا ([Only registered and activated users can see links])
مشخصات، قیمت و خرید جعبه ابزار شاهرخ مدل 402 | دیجی‌کالا ([Only registered and activated users can see links])

Afshin007
23-12-1398, 04:32 قبل از ظهر
درسته به خصوص با توجه به ارتفاع تریل باکس ممکنه سوار و پیاده شدن رو سخت کنه. نظرتون در مورد نصب یکی از این جعبه ابزارها ته باربند ابزار برای گذاشتن برخی وسایل چیه؟ البته کوچک هستند اما اگه کیف یا کوله رو باربند باشه شاید از پشت مهارش کنه. بد نما هست؟
مشخصات، قیمت و خرید جعبه ابزار فلایر مدل ID-9662-17 | دیجی‌کالا ([Only registered and activated users can see links])
مشخصات، قیمت و خرید جعبه ابزار شاهرخ مدل 402 | دیجی‌کالا ([Only registered and activated users can see links])

حعبه ابزار فلزی بخر جعبه ابزار پلاستیکی بعد یه مدت خودشو میندازه ///

farshid37
31-04-1400, 10:19 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links]]

ahj60
19-05-1400, 11:12 قبل از ظهر
سلام من هم به جمع ریجو سوارها پیوستم بعد ٢ سال روان مدل ٩٣ رو دادم و یک ریجو صفر مدل ٢٠١٠ خریدم رنگ مشکی سفید
دوستان کسی هست هنوز ریجو سوار باشه تو تاپیک؟

Gladiator
19-05-1400, 08:38 بعد از ظهر
سلام من هم به جمع ریجو سوارها پیوستم بعد ٢ سال روان مدل ٩٣ رو دادم و یک ریجو صفر مدل ٢٠١٠ خریدم رنگ مشکی سفید
دوستان کسی هست هنوز ریجو سوار باشه تو تاپیک؟

مبارکت باشه داداش
با این خاکی که داره این تاپیک میخوره احتمالش کمه

ahj60
20-05-1400, 09:58 بعد از ظهر
با این اوضاع که موتورا چینی بی کیفیت و گرون شدن خدایی یه کمک این موتور می ارزه به صدتا روان
امیدوارم بچه ها بیان یه گرد وخاکی بزداییم از این پیج

نیما نادری
23-05-1400, 11:20 قبل از ظهر
سلام

محدودیت های موتور رو برطرف کردید ؟

ahj60
24-05-1400, 08:53 قبل از ظهر
سلام جناب نادری عرض ادب و احترام
نه فقط اون پلاستیک روی فیلتر هوا رو برداشتم
و به cdi دست نزدم
دیروز رفتم کوه با موتور مسیر یکم چالشی بود احساس کردم در برگشت موتور چالاکی خودشو از دست داده و تیز نیست دیگه
تعویض دنده ها هم یکم صدا دار شده بود
روغن رو 200 تا عوض کردم فیلتر رو هم با بنزین شستم خودم کارکرد موتور 400 تاس الان
یکم صدای خفه کردن میده و ترقه های ریز میزد برگشت فک کنم ایراد از شمعه چه شمعی رو پیشنهاد میکنید?
مورد بعدی هم ترمز جلو خیلی فیکسه و صدا میده انگار لنت کمی درگیره روغن ترمز رو کامل عوض کردم ولی مشکل پابرجاست البته چرخ رو که میچرخونم گیر خاصی نداره به نظرم احساس میکنم تو قسمت خاصی از دیسک اون صدا میاد که بعضی موقع ها هست بعضی موقع ها نیست یعنی چندبار که ترمز میگیرم رفع میشه باز میاد.
لنت های چه موتوری به ریجو میخوره و اگه لوازم مصرفی بخام از کجا میشه پیدا کرد مثل صفحه کلاچ لنت و چیزایی که هست