ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تریل احسان 200/250 سی سی

صفحه ها : 1 [2]

mehrdad250
12-09-1393, 10:21 قبل از ظهر
به 3 تا موتور فروش و 2 مکانیک موتورو نشون دادم با اطمینان گفتن موتور دست نخورده و صفر هست:16::16::16::16::16:

مرام
14-09-1393, 02:44 قبل از ظهر
سلام
احسان 200 مدل 87 دارم و راضيم.
مصرفشو از سوزن کاربراتور زياد کردم تا موتور خنکتر و گازخورش بهتر بشه.
هواکش اسپرت براش گذاشتم تا نفس موتور بازتر و لذا توانش بيشتر بشه.
اگزوزشو خالي کردم تا خروج گاز راحتتر و لذا توان موتور بيشتر بشه.
در کل موتور نرم و پر شتاب و پر قدرتي هست و ظاهر با ابهتي هم داره.
در مورد شکستن شاسي هم بايد بگم همه موتوراي چيني اين مشکلو دارن و ازشون نبايد انتظار کراس و افرود سنگين داشت.
ياعلي

mehrdad250
14-09-1393, 05:40 بعد از ظهر
اقا صداش خیلی زیاد نشده اگزوزو خالی کردی ؟

- - - Updated - - -

اگه درست محاسبه کرده باشم 250 کیلومتر 1 باک = 8 لیتر سوزوند

- - - Updated - - -

هر 100 تا 3.2 لیتر تو شهر و ترافیک

مرام
15-09-1393, 03:08 قبل از ظهر
اگزوز احسانو خالي کني صداش ازار دهنده نيست بلکه بم و طبق هيبت ظاهريش ميشه.
صداي اگزوز بايد همصحبتت توي جاده و کوه باشه!
از شوخي گذشته توي موتوراي چهارزمانه هرچي اگزوز بازتر باشه نفس و قدرت موتور بازتر و بيشتره برخلاف موتورهاي دوزمانه.
يکي از مشکلات تريلها حرارت بالاي موتور هست که اگر راديات ندذشته باشه بايد فکري کرد وگرنه توي مسافت طولاني يا فشار به موتور ضرر ميرسونه.
تجربه من که با موتور دو ترک توي جاده هاي کوهستاني زياد ميرم اينه که:
حتما مصرفتونو از سوزن کاربرات بيشتر کنيد ، خار سوزنو يک شيار پايينتر بذاريد.
حتما فيلتر هوا رو اسپرت يا دستکاري اصولي کنيد که اژن فيلتراي فابريک واقعا خفه کنندست.
حتما يه فکري بابت اگزوز کنيد که فابريکشو فقط بخاطر صدا اينجور خفه کردن و دلشون بحال تو و موتورت نسوخته!
هر موتوريکه داري مخصوصا تريل حتما زود بزود اچارکشيش کن.
دنده سنگين يعني دنده يک و دو هم زياد گاز نده و فشار نيار.
دوستان ، حرفام تجربي اما علمي هست.ياعلي

- - - Updated - - -

بعضي از احسان سوارارو ديدم يا شنيدم که کمک عقبشو عوض ميکنن يا ارتفاع ميدن ، بنظر من يکي از امتيازاي احسان اين کمک نرمشه که باعث ميشه سواري باهاش لذتبخش بشه.
ضمنا کمک احسان هرچند کم اما تنظيم داره.
نماز اول وقت يادمون نره.
ياعلي

mehrdad250
15-09-1393, 11:08 قبل از ظهر
مرام جان ممنون از راهنمایی خوبت . اگه اگزوز رو 2 تا کنیم چطوره؟

- - - Updated - - -

در مورد تعویض هواکش هم بیشتر توضبح بده . روش انجام؟

مرام
16-09-1393, 01:27 قبل از ظهر
سلام و تشکر
اگزوزشو اگر بخاطر خروج راحتتر گاز اگه ميخواي دوتا کني ، بنظرم نياز نيست چون حجم موتور اونقدر نيست که فشار بيد و اما اگه سليقه ايه که يه حرف ديگست.
فيلتر هوا رو ميتونيد اسپرت موتور سيکلت بخريد و با يک لوله واسطه که جور دربياد نصب کنيد يا اينکه جعبه فيلتر رو باز کنيد و ابر دور فيلتر فلزي رو در بياريد و روي جعبه ي فيلتر رو هم باندازه ي شش هفت سانتيمتر مربع ببريد و داخل جعبه رو کاملا روغني کنيد تا خاک و ذرات رو جذب کنه.
روش دوم هم روي نفس موتور و هم روي صداي موتور تاثير زيادي داره.
نگاه به نامحرم تير شيطان و اغاز خواهشهاي نفساني و شهواني هست ، پس بخاطر خودمان هم که شده از نگاه به نامحرم بپرهيزيم.
ياعلي

- - - Updated - - -

سلام و تشکر
اگزوزشو اگر بخاطر خروج راحتتر گاز اگه ميخواي دوتا کني ، بنظرم نياز نيست چون حجم موتور اونقدر نيست که فشار بيد و اما اگه سليقه ايه که يه حرف ديگست.
فيلتر هوا رو ميتونيد اسپرت موتور سيکلت بخريد و با يک لوله واسطه که جور دربياد نصب کنيد يا اينکه جعبه فيلتر رو باز کنيد و ابر دور فيلتر فلزي رو در بياريد و روي جعبه ي فيلتر رو هم باندازه ي شش هفت سانتيمتر مربع ببريد و داخل جعبه رو کاملا روغني کنيد تا خاک و ذرات رو جذب کنه.
روش دوم هم روي نفس موتور و هم روي صداي موتور تاثير زيادي داره.
نگاه به نامحرم تير شيطان و اغاز خواهشهاي نفساني و شهواني هست ، پس بخاطر خودمان هم که شده از نگاه به نامحرم بپرهيزيم.
ياعلي

mehrdad250
16-09-1393, 03:00 بعد از ظهر
مرام تو نوشته قبلیت گفته بودی تو اگزوزو خالی کردی که موتور داغ نکنه بهش فشار هم نیاد . من هم سوال کردم به جای خالی کردن اگزوز میشه اگزوز رو 2 تا کرد

مرام
17-09-1393, 11:47 قبل از ظهر
ااینهم عکس موتورم[Only registered and activated users can see links]

- - - Updated - - -

اینهم یکی دیگه[Only registered and activated users can see links]

- - - Updated - - -

جدای از بحث فنی موتور ، از لحاظ ظاهری ، توی تریلهای موجود در ایران ، تریل احسان با ابهت تر و خوش تیپ تره (البته بنظر من)
یاعلی

mehrdad250
19-09-1393, 01:41 قبل از ظهر
ظاهرا وجود باطری اجازه 2 اگزوزه شدن موتورو نمیده

dani.fh12
20-09-1393, 04:11 قبل از ظهر
با سلام خدمت رفقا آقا منم یه احسان ۲۰۰ گرفتم.در حد چینی بودنش راضی ام. کمک جلو بازیش خویه فقط عقب فکر کنم یا بازیش کمه یا به انتها میخوره.(البت تک نفره چون صفره دارم آبندی میکنم) دوستان راجب آبندی به جز فشار نیاوردن به انجین و دو نفره سوار نشدن چه چیزهای رو باید رعایت کنم.خوشحال میشم دوستان با تجربه منت بزارن کمک کنن.

- - - Updated - - -

به زودی عکساشو میزارم.خدا شاهده تو خیابون یک و دو میکنی پیر و جوان زن و مرد میخت میشن(البت ما اهلش نیستیم) ولی پا خورش بالاست.بچه ها راهنماش Led هست که نورش خوبه ولی قیافش خیلی زشته اصلا بهش نمیاد.من چهارتا راهنمای گرد خوشگل طرح kmx براش گرفتم دونه ی ۱۳۵۰۰ .فعلا وقت نکردم ببندم روش.برچسب یاماها گرفتم واسه باک و کمک جلوش.خیلی بهش میاد.چراغ کوچیکاش دو تا جلو و داخل کیلومترو و لامپ پلاک رو یخی led انداختم خیلی ناز شده. انشالا فردا شب عکساشو میزارم ولی قول بدید کمک فنی خواستم هوامو داشته باشین.

مرام
20-09-1393, 04:46 بعد از ظهر
سلام و تيريک
چرخش با صحت و سلامتي برات بچرخه
نکات مهم در اب بندي رو خودت گفتي ، فقط تاکيد ميکنم روغنش رو زود بزود عوض کن ، دنده هاي يک و دو رو پر گاز نکن و دنده سه و چهار هم بيشتر از شزت يا هفتاد نرو تا دوره اب بندي تموم بشه.پيشاپيش اربعين حسيني رو تسليت ميگم .ياعلي

- - - Updated - - -

در مورد گازخور و هيبت احسان با دوستان موافقم ، در حد خودش وحشي و دلچسبه.
با توجه به اينکه سالهاست تريل سوارم ، از هيوسانگ تا زيپ استار و پرواز داشتم و جاده کوهستاني هم زياد رفتم ، گاز خ،ر و شتاب و سواري و ظاهرش سرتر از بقيه هست.
البته تاکيد ميکنم که رسيدگي و داشتن موتور شرطه ، تعويض روغن خوب و بموقع ، اچارکشي زود بزود ، فشار نياوردن توي دنده هاي سنگين ، تخت گاز نرفتن توي دنده هاي سبک ، تعويض بموقع دنده و معکوس ، ووو

- - - Updated - - -

نماز اول وقت يادمون نره ، ياعلي

dani.fh12
20-09-1393, 06:32 بعد از ظهر
مرام جان ممنون به جهت پاسخگویی

mehrdad250
21-09-1393, 01:19 قبل از ظهر
مبارکت باشه اقا دنی چند گرفتی و چه رنگی؟

- - - Updated - - -

در مورد اببندی 2 تا مکانیک به من گفتن از 200 تا که رفتی بدش تند برو موتور
تنبل نشه . نظر دوستان چیه در این مورد؟

dani.fh12
21-09-1393, 03:37 بعد از ظهر
مهرداد جان سلام دادا سلامت باشی با بیمه نزدیک به چهار ونیم افتاد ۴۳۰۰ خودشو گفتن که صد تخفیف گرفتم دویست و دوازده هم بیمه. یه سری خرت و پرت هم خریدم.قفل و استیکر یاماها. چراغ راهنما. و غیره فعلا کار داره تا اونی که میخوام بشه.
اما در مورد آبندی من شنیدم میگن بالای ۱۰۰۰ تا باید گاز ببندی بهش.ولی تجربه خودم در مورد آبندی که سه تا موتورو مثل بچه آدم آبندی کردم اینه که هر چی یواش میرفتم هر چهار تا موتوری که ابندی کردم تنبل شدن متاسفانه.ولی این احسانو میخوام رو ۳۰۰ .۴۰۰ تا ***زونم ببینم چی میشه.
راستی الان که هوا سرده انتظار نداشتم انجین انقد داغ بشه.گرما رو تو پاهام احساس میکردم.بچه ها همه ی احسانها انقد داغ میکنن و طبیعیه؟
تجربه این چند روزم اینه که تاپ اسپید این موتور خیلی بالاست دنده پنج رو اصلا نتونستم گاز بدم. یک و دوش هم تقریبا خوبه ولی دوست داشتم بیشتر کشیده میشد.یه چیزی که باهاش حال نکردم این بود که تو دنده سه و چهار سبکها یه کم موتور گاز میخوره بعد سرعت میگیره.چندتا احتمال خودم دارم.پیچ هوا و گاز کاربرات تنظیم نیست.کلاچ تنظیم نیست.شمع رو بهتر بندازم.به نظر شما چیز دیگه ی هست که بررسی کنم.راستی کیفیت مونتاژش عالی بود خدا شاهده یه دونه پیچ هم شل نکرده.عملکرد ترمزاش عالیه و علی عقب یه ذره میکشه .نور چراغ جلوش بیش از تصورم بود.با این که لامپش کارخونه ی ولی قدرت پرتاپش و سطح پوشش عالی بود البته یه که کاسه بالاست که باید تنظیمش کنم و نورو بندازم پایینتر.ففط ایرادش نداشتن دور موتوره.رفقا میشه روش دور موتور بست.کیلومترو عوض میکنم فقط سیم دور موتور رو درب کارتل روغن سوراخ نداره باس چکار کنم.ممنون میشم بچه ها مواردی رو که گفتم همیاری کنین باشد که همه مستفیض بشیم

- - - Updated - - -

مهرداد جان سلام دادا سلامت باشی با بیمه نزدیک به چهار ونیم افتاد ۴۳۰۰ خودشو گفتن که صد تخفیف گرفتم دویست و دوازده هم بیمه. یه سری خرت و پرت هم خریدم.قفل و استیکر یاماها. چراغ راهنما. و غیره فعلا کار داره تا اونی که میخوام بشه.
اما در مورد آبندی من شنیدم میگن بالای ۱۰۰۰ تا باید گاز ببندی بهش.ولی تجربه خودم در مورد آبندی که سه تا موتورو مثل بچه آدم آبندی کردم اینه که هر چی یواش میرفتم هر چهار تا موتوری که ابندی کردم تنبل شدن متاسفانه.ولی این احسانو میخوام رو ۳۰۰ .۴۰۰ تا ***زونم ببینم چی میشه.
راستی الان که هوا سرده انتظار نداشتم انجین انقد داغ بشه.گرما رو تو پاهام احساس میکردم.بچه ها همه ی احسانها انقد داغ میکنن و طبیعیه؟
تجربه این چند روزم اینه که تاپ اسپید این موتور خیلی بالاست دنده پنج رو اصلا نتونستم گاز بدم. یک و دوش هم تقریبا خوبه ولی دوست داشتم بیشتر کشیده میشد.یه چیزی که باهاش حال نکردم این بود که تو دنده سه و چهار سبکها یه کم موتور گاز میخوره بعد سرعت میگیره.چندتا احتمال خودم دارم.پیچ هوا و گاز کاربرات تنظیم نیست.کلاچ تنظیم نیست.شمع رو بهتر بندازم.به نظر شما چیز دیگه ی هست که بررسی کنم.راستی کیفیت مونتاژش عالی بود خدا شاهده یه دونه پیچ هم شل نکرده.عملکرد ترمزاش عالیه و علی عقب یه ذره میکشه .نور چراغ جلوش بیش از تصورم بود.با این که لامپش کارخونه ی ولی قدرت پرتاپش و سطح پوشش عالی بود البته یه که کاسه بالاست که باید تنظیمش کنم و نورو بندازم پایینتر.ففط ایرادش نداشتن دور موتوره.رفقا میشه روش دور موتور بست.کیلومترو عوض میکنم فقط سیم دور موتور رو درب کارتل روغن سوراخ نداره باس چکار کنم.ممنون میشم بچه ها مواردی رو که گفتم همیاری کنین باشد که همه مستفیض بشیم

mehrdad250
21-09-1393, 07:08 بعد از ظهر
در مورد دور موتور اینطور که شنیدم فقط یه سیم وصل میشه به سیم کویل. و نیازی به اتصال به گیربکس نیست.
دنده 2--20 دنده 3--40 دنده 4--60 دنده 5 ......
این شاید تا قبل اببندی باشه تا اببندی نشه نمیتونی بطور مطلق قضاوت کنی در مورد موتو ر و حتما بعد از اببندی بهتر ازین میشه.
من که تا اببندی نشه بغیر از تعویض زود به زود روغن و مواردی که به سلامت موتور ربط داره هیچ چیرو دست نمیزنم تا به مرور هم قلقش دستم بیاد هم موتور خودشو نشون بده .
فعلا همه پیچای موتو کاملا محکمه و حتی بخوای باز کنی به سختی باز میشه.یه بار هم خوردم زمین چرخ رفت تو این شیارایی که میندازن رو اسفالت که بعدا بکنن برای گاز و اب .... موتور کله کرد . ولی فقط پدال دنده کج شد و چسبید به انجین .

- - - Updated - - -

دنی سند موتورت رو گرفتی؟ برچسب انرژی که اکثر موتورای چینی هم دارن احسان نداره!!!!!!!!!میترسم بعدن همین نداشتن برچسب درد سر بشه برام.فکر کنم مصرفش هم بالای 4 در صد کیلومتر باشه . الان 2 هفته هست خریدم ولی سند ندادن هنوز.

- - - Updated - - -

راستی چقدر روغن باید ریخت ؟ من همیشه 1 لیتر میریزم . یعنی با اینکه اینجین بزرک تر از سی جی هست همون 1 لیتره؟؟؟؟

- - - Updated - - -

این نداشتن برچسب انرژی فکرمو مشغول کرده موقع خرید اصلا یادم نبود این مورد شایدم اگه یادم بود هم انتخابم باز احسان بود:flower4:

- - - Updated - - -

دنی ممکنه با تنظیم سیم گاز و سرویس پیستون کاربراتور مشکل دیر گاز خوردن حل بشه .

مرام
21-09-1393, 10:23 بعد از ظهر
سلام و احترام
تجربه من در مورد اب بندي که ازش خيلي راضي بودم ، بعد از دو باک بنزين که حدودا 600_700کيلومتره ، ديگه بهش رحم نکردم و گاز دادم ، فوق العاده پرشتاب و قوي شده بود.
اندازه روغن موتور يک ليتره اما من يک استکان بيشتر ميريزم.
با تنظيماتي که گفتي مشکل گازش برطرف ميشه.
ياعلي

mehrdad250
22-09-1393, 01:00 قبل از ظهر
مشکل من با ترمز عقبشه. پدال بالاست و وقتی پا رو جاپایی هست نا خوداگاه فشار میاره به پدال و لنتا درگیر میشه باید پارو گذاشت کنار پدال و این اصلا امن نیست. یه مسافت 1 کیلو متری رو هم وقتی ترمز عقب داغ کرده بود مثل تروز دستی بالا باهاش اومدم و بد دیدم دود لنتا در اومده امیدوارم به موتور فشار نیومده باشه. اگه دوستان راهی به ذهنشون میرسه ممنون میشم .(برای پایین تر بردن پدال از سطح جاپایی . اگه ترمز کاسه ای بود راحت درست میشد .

- - - Updated - - -

مرام جان 2 باک 600 - 700 کیلو متر ؟؟؟ اشتباه نمیکنی ؟ امکان نداره از صدی 3.5 کمتر باشه مصرفش

- - - Updated - - -

گاز موتور من به سرعت بر نمیگرده سر جای اولش وقتی دسته گاز رو رها میکنم و همچنین مقداری خلاصی دسته زیاده. کسی تجربشو داره؟ در ضمن سر صد کیلو متر روغن عوض میکنم 1 لیتر کاسپین 20 50 مخصوص موتور سیکلت و عجیب تغییر میکنه کیفیت کار موتور . میترسم ورشکست بشم . تا اببندی نشه خیلی چیزا نا مشخص و مجهوله

vahidshah
22-09-1393, 12:17 بعد از ظهر
اون مشکل گه تو پدال ترمز رو میگین رو اکثر موتورها ممکنه و نمیش هدرجا فیت کنی پات دیفالت رو سر پدال باشه با عادت میادپدال.مثلاتو افرود کراس سوارها که هی رو موتور تکون میخورن و درست انداز ها جابجامیکنه هم پاشون همیشه فیت رو ترمز نیستکه وقتی لازمه زود میارن و گاها شاید لازمه رو پنجه باشن اصلا!
کشیدن ترمز عقب هم رو یه احشان دیگه هم دیدم فکر نکنم به کاری کرد مشکل خاضی هم نیست و اکثر چینی ها کمابیش دار ن
گاز هم شاید از سیمگازه میتونی از دسته گاز خیلی شل نی تاحدی که سیم دیده بشه بعد روغن بزنی و نرم میشه همچنین کلاج رو هم میتونی اونجور ینرم تر کنی

mehrdad250
22-09-1393, 01:54 بعد از ظهر
اقا وحید اگه پاسخی هم در مورد سوالات دیگه که پرسیدم دارید ممنون میشم از تجربتون استقاده کنم و برچسب انرژی و اینکه بغیر از صدای سوپاپ که باید فیلر بشه یه صدای ازار دهنده دیگه موقع گازدادن مثل صدای لرزش شدید یه تیکه حلبی میاد اول فکر میکردم صدای رینگ هست داخل موتور موتورساز گفت نیست ولی هنوز شک دارم.

vahidshah
22-09-1393, 05:17 بعد از ظهر
درباره برچسب انرژِی که ذلیلی واسه نگرانی نیست چون احسان که تقلبیش نیست بگیم اصل نیست رو اصل ها هست.دوما رو موتورهای چینی مقدار مضرف قابل حدسه حتی اگه روش بنویسن 1لیتر تو صد میسوزونه سوما تو متور افرودی ها مصرف زیاد ملاک مهمی نیست و زیاد لحاظ نمیشه تو ساخت حتی موتور خارجی چهارمن هم مصرف بستس به نحه رانندگی و میتونه از صدی 3 تا 4 تا یا 4ونیم بسته به شتاب و سربالایی ...متغیر باشه
درباره تعوئیض روغن موتور تو اب بندی هم همون اولا رو 100تا عوض کنی که عمده براده ها تو اون موقع هستن و بعدا سر200تا و بعداسر300 ی و بعد سر500 و بعدا کم کم به روال موتورهای دیگه هم انجام بدی فکر نکنم بدباشه و اهمیت بیشتربه اندازه روغن داشته باشی که کم نباشه زیادهم نریز یزیاد هم رو موتور فشار میاره .فوقش اگه میخای یکم اضافه بریزی 1100 سی سی بریز

صدای لرزش بعیده از سوپاپ و اون قسمت ها باشسه ، باشه هم طبیعیه حالا بعد از اب بندی شاید صداهای سوپاپ کم ی هم بیشتر بشه قرار نیسکه فقط صدا از اگزوز بیاد خودشم تو موتور چینی!!صدای اسبک و انگشتی سوپاپ و ..طبیعیه مگر اینکه خیلی زیادشه/ و اون حالتی که میگی احتمالا از اتصالاته و بعدا حتی ممکنه بعضی فلاپها به جاهایی بخوره و صداهای چدید هم ببینی و خواهد بود و اگه میخای صداهای اضافی رو قطع کنی این کار و بکن من خودمم رو موتورام انجام دادم و خیلی راضی بودم هرجاکه صدا میاد یا اصلا نمیاد و ممکنه بلرزه بازش کن هرجا دیدی ممکنه به جایی بخوره بفرض جایی که باک به شاسی وصل میشه یه تیوپ کهنه بردار با چسب بل به اونت محل اتصال بچسبون.یا رو فلاپها هم از جاهای اتصال حتی فلاپهای باک ،حتی باعث دیر شکستن فلاپ ها هم میشه/حتی پیسچهایی که فلاپها بسته شدن اگه واشر لاستیکی ندارن با تیوپ ببر بذار یا گاها تو پیشرو من دیده بودم فلاپ هاکه خشک بودن از محل بسته شدن به شاسی ترک بر میداشتن که اونم با چسبوندن تیوپ بین فلا پ و شاسی میتونی پیشگیری بکنی همه جا ممکنه همچیمن کاری نیاز باشه پشت چراغ جلو مثلا ممکنه چیزهایی مثلا سوکت های سیمکشی به شاسی یاهم برخورد کنن اونارم میتونی بزنی .حتی میتونی رو جاپایی ها که فلزین هم لاستیک جاپایی سی جی رو ببری با بست ببندی انتقال لرزش به پات هم کم میشه .یاحتی من پشت جا پایی راننده که پدالاها میتونن خم بشن هم لاستیک گذاشتم و قتی پدالهابستس لاستیک نمیذاره فلز ها مستقیم به هم بخوردن

اگه کمک عقب توهم نرمه یه راه کمم هزینه میتونی انچام بدی هر باز 3 ساعتی زمان میخاد اما 6ماه تا4 جوابگوهست .میتونی بین فنر های کمک عقب البته اون قسمتی که ضخیمه ها نه اون قسمت فنر که اون داخل فنر یه میله براق هست میره داخل اون و که نذاره کمک زود بالا بیاد .تو فنرهای قسمت زخیم میتونی بینشون لاستیک سفتی ببری تقریبا اون اندازه فاصله بین فنر ها و لای فنر ها بذاری و لاستیک ها نذارن فنرها زیاد کارکنن که پایین بیاد و لاستیک مناسب هم مثلا لاستیک سی جی 125 که برای اتصال باک و صندلی به شاسی استفاده میشه من قبلا استفاده کردم.اینجوری هم یه قسمت بدون لاستیک داری واسه نرم کار کردن و وقتی اونار فت پایین قسمت سفت شده بالاستیک هم مانع پایین اومدن میشه

مرام
22-09-1393, 10:23 بعد از ظهر
باسلام و احترام
قدرت دقيق احسان چند اسبه؟
جايي ديدم که حدود هفده اسب قدرت داره که از روان و فلات قوي تره.
منظورم احسان 200 هست.

vahidshah
23-09-1393, 12:37 قبل از ظهر
نه 17 بعیده
یه کی دوتا حساب کتاب ساده و البته نسبی میتونه جواب نسبی اما منطقی بده
انجین روان که فعلا به کنار چون فرمت اینا نیس
انجین فلات و احسان هردو فرمت سی جیین و پایین سیلندر تکنولوژِی یکی و حتی اکثر قطعات مشترک و هردو 250و200 سی سی دارن که پس بحث مقایسه 200 این با 250 اون یا برعکس نیسکه اشتباهی رخ بده/انجین 200 سی سی های فرمت سی جی رو 14 اسب اغلب ذکر کردن و 250 ها هم که افلب سیلندر باید 223 سی سی واقعی باشه(چه زنجیری چه تایپتی .چون این کپی که از فرمت سیچی هست 250 سی سی نداره و این اینجین از125 سی سی تا223 سی سی هست که رو هوندا سی ار اف 230 هم هست و سایت هوندا حجم واقعیش رو 223 سی سی زده.یا تو بهضی کپی های چینیه دیگه هم رو موتور زده 250 اما توسایت قسمت مشخصات 223 سی سی ذکر شده .مگر اینکه چینی ها تو بعضی مدل ها از سیلندر پیستون 250 سی سی هوندا سی بی 250 استفاده کرده باشن) حدود 1ونیم تا 2 اسب بخار اضافه/حالا مسایل فنی.انجین زنجیری کمی سقف دور موتور بالاتر و قدرت بالاتر به طرح تایپتی داره و در مقابل تایپتی قدرت خوبی تو دورهای پایین و میانی نسبت به زنجیری داره و اگه کیفیت قطعات پایین باشه مثل چینی ها!! تایپتی اصطحلاک کمتری داره.وازا قضا این انجین ها هم که یه فرمتن تکنولوژِ متفاوتی ندارن که مثلا یکی با تغیر فلان سیستم فلان نقش تایپتی یا زنجیری رو هم بهینه کرده باشه .و معمولا همین انجین فلات250 هم تو سایت ها 17تا17.5 اسب بخار نوشته شده که با توجه به اون نکات بعید نیس.البته شاید اونا با کاربراتور بهتر از اونی که رو مونتاژ فلات هس تست شدن.مثل کاربراتور پیشرو تریکر 250

وکلا رو اینا به نظر باید انجین تایپتی های250 مثل احسان و ک.یر رادیسون و مشابه هاش حدود 16 اسب و زنجیری ها که فلات و اون پیشرو و..فوق یک یا یکونیم اسب بیشتر

و انجین روان هم که زنجیریه و کپی از سوزوکی هم اون اکثر سایتها چینی و ژاپنی هم صراحتا16ذکر شده و مثل فرمت سی جی نه که یجا مثلا 17 یجا 15

و این حرف ها هم رباتوه به مطالب فوق بودکه اغلب از سایتها یا لینکهایی که گاها به سایت های سازنده ها چینی اصلی رفته دیدم یا مونتاژ کننده ایرانی از اون سایت به سایتش زده دیده شده گفتم و اطلاعات درباره اصل انجین ها مثلا suzuki dr200 که روان انجینش کپی اونه یا هوندا crf230 یا 200یاهرچی یا هوندا 125 و..هم تو سایت های حارجی زیادن و دوستان میتونن دقیق تر ببیین و یا اگه اشکالی بوده بگن و این حرفا ممکنه اعدادی یکم اشتباه باشه و اگه دیدین هم اطلاع رسانی کنین (فقط قصد کل کل نیست گاها اونقد ادم پستی میده یکی گیر میده یهو و تریپ کل کلل حس میشه ادم میترسه پست بده که بعدا ناراحت نشه از جو)

mehrdad250
23-09-1393, 12:48 قبل از ظهر
من امروز تو کفی 100 تا رفتم راحت رفت ولی بیشتر نرفت . تخته گاز .240 کیلومتر هم کار کرده تا الان

- - - Updated - - -

اولین بار بود که بیشتر از 70 میرفتم

مرام
23-09-1393, 02:47 قبل از ظهر
موافقم ، قصد ما استفاده از معلومات و تجربيات دوستان هست و بايد از تعصب و کل کل اجتناب کرد.
توي يک سايت رسمي ديدم که قدرت احسانو زده بود 12/85 کيلو وات ، طبق قاعده تبديل کيلووات به اسب بخار حدودا بين 15 تا 16 اسب ميشه ، رقم تبديل دقيق رو دوستان ميدونن بگن.
هرچند از تريل نبايد انتظار سرعت توي دور داشت اما يقينا احسان بيشتر از صد تا ميره! شتاب و سواري احسان زبانزده.

mehrdad250
23-09-1393, 03:12 قبل از ظهر
این نظر سنجی که احسان خوب است یا بد . بلی----خیر !!!!!!!!!!! در مقایسه با چه موتوری؟؟در مقایسه با تریل ژاپنی 35 40 میلیونی؟؟ روان 6 میلیونی؟؟وقتی یک دهم پول موتور ایده ال و همه چیز تکمیل متور ژاپنی رو میدیم خوب است یا بد به نظرم کلی گویی هست . من هم اگه موتورو نمیخریدم میگفتم همه موتورای چینی اشغالن و یا ژاپنی با هیچی.ولی واقع بینانه برخورد کردن نتیجه ملموس و دقیقتری داره. درسته فقط 240 کیلو متر تجربه سواری با این موتورو دارم ولی کیفیت منتاژ و جنس قطعات که عیان هست در مقایسه با موتورای هم سطح من بعد از 3 ماه تحقیق با وسواس انتخاب کردم و انتظار خیلی بدتر از این رو داشتم که خدارو شکر نسبت به پولی که دادم بیشتر از انتظارم هم هست.هنوز هم حاضر نیستم 6 ملیون پول روان بدم .برای سواری در شهر احسان بهترین تریل خوش تیپ 4 تومنیه

فلات دوست
23-09-1393, 09:05 قبل از ظهر
این نظر سنجی که احسان خوب است یا بد . بلی----خیر !!!!!!!!!!! در مقایسه با چه موتوری؟؟در مقایسه با تریل ژاپنی 35 40 میلیونی؟؟ روان 6 میلیونی؟؟وقتی یک دهم پول موتور ایده ال و همه چیز تکمیل متور ژاپنی رو میدیم خوب است یا بد به نظرم کلی گویی هست . من هم اگه موتورو نمیخریدم میگفتم همه موتورای چینی اشغالن و یا ژاپنی با هیچی.ولی واقع بینانه برخورد کردن نتیجه ملموس و دقیقتری داره. درسته فقط 240 کیلو متر تجربه سواری با این موتورو دارم ولی کیفیت منتاژ و جنس قطعات که عیان هست در مقایسه با موتورای هم سطح من بعد از 3 ماه تحقیق با وسواس انتخاب کردم و انتظار خیلی بدتر از این رو داشتم که خدارو شکر نسبت به پولی که دادم بیشتر از انتظارم هم هست.هنوز هم حاضر نیستم 6 ملیون پول روان بدم .برای سواری در شهر احسان بهترین تریل خوش تیپ 4 تومنیه

دوست عزیز مقایسه همیشه بین دو یا چند چیز همسطح هستش به عبارتی احسان را با روان و فلات و پیشرو و ... میسنجن نه با هندا یا کی تی ام ؟!
همین احسان رو رفیقم داره و ازش راضی هستش ولی یکی دیگه از بچه ها داره اون میگه وقتی به خرج بیفته کلافه ات میکنه و زود زود دستت خرج میزاره
البته به نظرم نوع نگهداری و استفاده هم مهم هستش ، اگه از موتور چینی مثل ژاپنی بخواهی کار بکشی بیچاره ات میکنه

stoncold
23-09-1393, 10:20 قبل از ظهر
من امروز تو کفی 100 تا رفتم راحت رفت ولی بیشتر نرفت . تخته گاز .240 کیلومتر هم کار کرده تا الان

- - - Updated - - -

اولین بار بود که بیشتر از 70 میرفتم
دویسته موتورت یا 250
من با دویست پنجاه تا 130 تا هم رفتم تو کفی
تریل احسان و کلا این چینیا زیاد قوی نیستن و در مقابل وزش باد خیلی حساسن یکم باد بزنه نمیزاره زیاد موتور دور بگیره ولی صدوده صدوبیستا تو حالت معمولی میرن راحت

- - - Updated - - -

دوست عزیز مقایسه همیشه بین دو یا چند چیز همسطح هستش به عبارتی احسان را با روان و فلات و پیشرو و ... میسنجن نه با هندا یا کی تی ام ؟!
همین احسان رو رفیقم داره و ازش راضی هستش ولی یکی دیگه از بچه ها داره اون میگه وقتی به خرج بیفته کلافه ات میکنه و زود زود دستت خرج میزاره
البته به نظرم نوع نگهداری و استفاده هم مهم هستش ، اگه از موتور چینی مثل ژاپنی بخواهی کار بکشی بیچاره ات میکنه
کلا خصلت موتور چینی اینه به خرج بیوفته یا به عبارتی عمر مفیدش که یکی دوساله بکنه بخرج میوفته پشت سرهم باید خرجش کنی

- - - Updated - - -

اره خوبه حاجی ضعفش شاسیشه حالا یکم سوار شی میشکنه عجله نکنه
دومین ضعفش کمک عقبشه خیلی زود خالی میکنه میچسبه به ته غیر قابل مصرف میشه
ضعف دیگه ای نداره

mehrdad250
23-09-1393, 11:19 بعد از ظهر
نه حاجییی نمیشکنه نگران نباش به موقع کمک عوض میکنم نمیذارم بشکنه . کمک ماشین هم اگه درست کار نکنه از صندوق عقب میزنه بیرون. با موتور 4 تومنی هم دو ترک و افرود نمیرن.

- - - Updated - - -

اینجور که میگی انگاری نشستی فقط موتورای احسانو رصد کردی که چنتاشون شاسی میشکنه مگه چندتا احسان دیدی اخه؟

sorush
23-09-1393, 11:59 بعد از ظهر
تریل احسان کلا به علت پایین بودن کیفیت بدنه نبست به طراحی بدنه:در ستون وسط سریع واکنش خستگی اتفاق می افته و یکی هم به علت اینه که قطر ستون خیلی کمه یه جورایی همان گوشت ستون بیشتر بدرده دوچرخه میخوره تا بدنه موتور سیکلت!!!!!!!!!!!برحال این بدنه باید تقویت بشه تا کار دستت نده
مدارا هم بکنی بعد از سه سال کلی لقی توی مفصل ها و جا بوش ها اتفاق می افته فقط فراینده این تغییرات واماندگی دست خودته ولی اتفاق می افته
اگه بخوای یه عمر برات کار بکنه باید تقویتش کنی تا بدون دردسر سواری بگیری

stoncold
24-09-1393, 01:07 قبل از ظهر
نه حاجییی نمیشکنه نگران نباش به موقع کمک عوض میکنم نمیذارم بشکنه . کمک ماشین هم اگه درست کار نکنه از صندوق عقب میزنه بیرون. با موتور 4 تومنی هم دو ترک و افرود نمیرن.

- - - Updated - - -

اینجور که میگی انگاری نشستی فقط موتورای احسانو رصد کردی که چنتاشون شاسی میشکنه مگه چندتا احسان دیدی اخه؟
گفتنیارو گفتم بهت دیگه موفق باشی

مرام
24-09-1393, 01:26 قبل از ظهر
بعضي از دوستان توي معناي کراس و تريل يا آفرود و خاکي فرق قائل نميشن ، احسان يا همرديفاش تريلند و نهايتا توي جاده خاکي و کوهستاني انتظارات رو براورده ميکنه.کاريکه سالهاست با تريلهاي چيني انجام ميدم و راضيم.
بعضي دوستان براي زدن احسان ، زنجيرتايم بودن فلان موتور رو مطرح ميکنن که با مراجعه به سايتهاي تخصصي مکانيک متوجه ميشيد که دنده تايم و زنجير تايم محاسن و معايب مساوي دارند و در کل برابري ميکنند.
بعضي وزن و قدرت فلان موتور رو مقايسه و رو سر احسان ميزنن ، که با مراجعه به سايتهاي چيني وارد کننده درميابيد که وزن و قدرت تريلهاي 200چيني تقريبا يکي هست /وزن بين 120 تا 130 و قدرت 12/5 تا 13 کيلووات هست.
پس با شناخت تواناييهاي موتور و مراقبت و مهارت در موتور سواري ، احسان گزينه خوبي براي لذت در سواري در شهر و جاده و جاده هاي کوهستاني هست.
ياعلي 

- - - Updated - - -

بعضي از دوستان توي معناي کراس و تريل يا آفرود و خاکي فرق قائل نميشن ، احسان يا همرديفاش تريلند و نهايتا توي جاده خاکي و کوهستاني انتظارات رو براورده ميکنه.کاريکه سالهاست با تريلهاي چيني انجام ميدم و راضيم.
بعضي دوستان براي زدن احسان ، زنجيرتايم بودن فلان موتور رو مطرح ميکنن که با مراجعه به سايتهاي تخصصي مکانيک متوجه ميشيد که دنده تايم و زنجير تايم محاسن و معايب مساوي دارند و در کل برابري ميکنند.
بعضي وزن و قدرت فلان موتور رو مقايسه و رو سر احسان ميزنن ، که با مراجعه به سايتهاي چيني وارد کننده درميابيد که وزن و قدرت تريلهاي 200چيني تقريبا يکي هست /وزن بين 120 تا 130 و قدرت 12/5 تا 13 کيلووات هست.
پس با شناخت تواناييهاي موتور و مراقبت و مهارت در موتور سواري ، احسان گزينه خوبي براي لذت در سواري در شهر و جاده و جاده هاي کوهستاني هست.
ياعلي 

mehrdad250
25-09-1393, 01:15 قبل از ظهر
بیشتریا زنجیری رو پر استهلاک میدونن مخصوصا در مورد موتورای چینی میگن تایپتی استهلاکش کمتره از محاسن زنجیری شتاب بیشتر رو بر میشمارن.

salahshor
25-09-1393, 01:30 قبل از ظهر
انجین زنجیر تایمی گشتاور و قدرت بیشتری نسبت ب انجین منسوخ شده همرده سی جی داره .

mehrdad250
25-09-1393, 02:27 بعد از ظهر
اینم موتور بنده[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

mehrdad250
25-09-1393, 11:23 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

mehrdad250
26-09-1393, 01:46 قبل از ظهر
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])ارشد 125 رو دیدم که تولید همین کاخونست و شاسیش هم بی شباهت به احسان 200 نیست خود کارخونه زوایای شاسیشو ورق جوش داده تا مقاومتش زیاد بشه

- - - Updated - - -

فنرش هم خیلی خشکه

dani.fh12
28-09-1393, 03:12 قبل از ظهر
با سلام و تشکر از دوستان عزیز به خصوص stoncold از شاهرود سر سبز. و جنابان مرام و مهرداد و سایر عزیزان........ بچه ها این بحث کلیشه ی زنجیری و تایپیتی رو تموم کنین.آقا هر کی هر چی داره خوبه..!! به جای اینکه از تجربیات همدیگه استفاده کنیم چرا بیاییم با سر یه چیز الکی بحث کنیم. زنجیری یه محاسنی داره . انجین های قدیمی هم یه محاسن دیگه این به اون در. __________________________________________________ _____ اول از مهرداد یه کم ناراحتم چون بهم اطلاعات دقیق داد. من الان حدودا 10 ساله موتور سوارم تا حالا نشنیده بودم که برای نصب دور موتور باید سیم برق وصل کنی به کوئل. معمولا یه سیم به انجین میخوره. نه سیم برق که شما فرمودی به کوئل.(حالا بگذریم) ______________________________________ یه چندتا مشکل داشتم که یه تایپیک میزنم و تونجا مینویسم بچه ها کسی دوست داشت خوشحال میشم بیایید اونجا [Only registered and activated users can see links]

said khansar
28-09-1393, 10:39 قبل از ظهر
دوست عزیزسه نوع امپردورموتورداریم یک سری سیمی هستن که بوسیله انجین میچرخه ودورموتورکارمیکنه!یک سری هم برقی هست که بوسیله کویل کارمیکنه!یک سری هم هستن که ازecuدستورمیگیرن!شمابایدازد وروش اول استفاده کنی برای دورموتور!

mehrdad250
28-09-1393, 09:26 بعد از ظهر
دنی جان من گفتم شنیدم نگفتم 100% میدونم . دیروز هم رفتم کمرک از لوازم فروشا سوال کردم دقیق نمیدونستن . تو اولین کوچه از میدون رازی به سمت ولیعصر فکرکنم اسم کوچه عظیمی بود یادم نیست. یه باطری ساز موتور بود گفت میشه اینکارو کرد یعنی به سبم کوئل. ولی باز هم اعتماد نکردم به حرفش اومدم از لوازم فروش پرسیدم گفت نمیشه . خلاصه خودم هم همین مشکل دور موتورو دارم .

dani.fh12
29-09-1393, 03:00 قبل از ظهر
مهرداد جان ممنون . و شرمنده آخه تا به حال ندیده و نشنیده بودم فکر کردم سرکارم گذاشتی به هر حال عذر میخوام که اشتباه فکر کردم. از جناب said khansar نیز تشکر میکنم به جهت شفاف سازی

- - - Updated - - -

مهرداد جان موافقی یه جا قرار بزاریم و موتورهای همو ببینیم؟؟؟؟ چندتا مشکل داشتم خواستم ببینم موتور تو هم اینجوریه یا نه؟؟

mehrdad250
29-09-1393, 11:37 بعد از ظهر
دوستان روغن اول موتور رو اترود 1 لیتری خنک کننده دار ریختم حالا شنیدم این روغن خنک کننده دار به علت داشتن مواد اسیدی برای موتورای چنی مناسب نیس و خاصیت خورندگی داره و اسیب میزنه !!!!!!!!!!

- - - Updated - - -

کاسپین مناسبه به نظرتون؟

mehrdad250
03-10-1393, 12:21 قبل از ظهر
سلام. کسی میدونه خورشیدی جلویی احسان چنتایی هست؟

sorush
03-10-1393, 08:35 بعد از ظهر
چرخدنده جلو 17 تایی 428H
چرخدنده عقب 50تایی 428H

mehrdad250
04-10-1393, 12:03 قبل از ظهر
ممنون اقا سروش. خورشیدی عقب رو عوض کردم نمیدونم 41 هست یا 42 دوستم شمرده بود میگفت 41 . ضریب دنده ها خیلی زیاد شده یعنی فواصل تعویض دنده زیاد تر شده . سر بالا یی یادگارو با 4 - 85 تا اومدم و از دنده 5 استفاده نشد چون دنده 5 کم میاورد . قبلا با خورشدی 50 تایی با دنده 5- 85 -تا میومد.
در کل بهتر شده دور موتور پایین اومده نرمتر میره و بی صدا تر. تو ترافیک سنگین یه کم سخت شده باید کلاچ بگیرم بیشتر. مشکل زنجیرو هنوز دارم . نمیدونم زنجیر کراسی بندازم مشکل کمتر میشه یا نه؟؟؟؟ در ضمن یه جفت بوق قوی نصب کردم با افتامات . از بوق که استفاده میکنم بوی سی سوخته در میاد . راهنمایی ممنون میشم.

mehrdad250
04-10-1393, 02:00 قبل از ظهر
دوستان کسی میدونه تو احسان 250 چقدر روغن باید ریخت؟؟؟ و همچنین تو 200؟؟

sorush
04-10-1393, 04:09 بعد از ظهر
ممنون اقا سروش. خورشیدی عقب رو عوض کردم نمیدونم 41 هست یا 42 دوستم شمرده بود میگفت 41 . ضریب دنده ها خیلی زیاد شده یعنی فواصل تعویض دنده زیاد تر شده . سر بالا یی یادگارو با 4 - 85 تا اومدم و از دنده 5 استفاده نشد چون دنده 5 کم میاورد . قبلا با خورشدی 50 تایی با دنده 5- 85 -تا میومد.
در کل بهتر شده دور موتور پایین اومده نرمتر میره و بی صدا تر. تو ترافیک سنگین یه کم سخت شده باید کلاچ بگیرم بیشتر. مشکل زنجیرو هنوز دارم . نمیدونم زنجیر کراسی بندازم مشکل کمتر میشه یا نه؟؟؟؟ در ضمن یه جفت بوق قوی نصب کردم با افتامات . از بوق که استفاده میکنم بوی سی سوخته در میاد . راهنمایی ممنون میشم.
بهتره که تعویض نکنی بعدیه مدتی روغن سوزی می افته
مشکل زنجیرت چیه؟؟؟
بوق هم باید برحسب آمپیر باطری وجریان تولیدی موتور بخری وگرنه سیستم شارژباطری و خود باطری ازبین میره

mehrdad250
12-10-1393, 12:14 قبل از ظهر
سلام دوستان برای بار دوم هم خوردم زمین قبلا هم که تریل سوار میشدم همین عدم تعادل رو تجربه میکردم .نمیدونم مشکل چیه اخه تریل که برای مسیر نا هموار و شنی خاکی طراحی شده !!!!!!!!!!!!!!!! عجیبه به محض رد شدن از روی قسمتی که شهرداری اسفالتشو تراشده تعادلش بهم میخوره و میزنه زمین .:297:

dani.fh12
24-10-1393, 01:38 بعد از ظهر
با تشکر از سروش عزیز من هم قصد خرید بوق جفت(پالس یا آپاچی) رو برای احسانم داشتم حالا نمیدونم که از لحاظ برقی مناسب احسان هست یا خیر // در مورد سوال آقا مهرداد عارضم که من که حدود یازده ساله موتور سوارم و انواع موتور ها رو هم روندم (سبک و سنگین) باید بگم که هر موتوری قلق یا همون لم داره.محسوسم که شما لم تریل دستت نیست/با مثال بگم مثلا در مورد کنترل موتور در پیچ .اگه شما موتور ریس سوار شده باشی با توجه به موتورت و لاستیکش اگه متورتو روی پیچ بخوابونی موتور از زیرت نمیره.چون موتور اصطحکاک داره با زمین.حالا کافی تو یه پیچ خیلی کم تریل رو بخوابونی ببین چجوری زمین میخوری چون تریل نقطه ثقلش با زمین زیاده/ اما در مورد شخمهای شهرداری در آسفالت.داداش گلم یادمه یه بار دیگه هم تو همین شخما زمین خورده بودی و این دومین بارت هست.خب چرا دوست داری روی این شخمها با سرعت و گاز حرکت کنی؟؟ شما خیلی آهسته برو و فرمون هم سفتر بگیر اگه خوردی زمین/ امیدوارم خودت و موتور قشنگت چیزی نشده باشه// راستی یه کم ازت ناراحتم در جریان باش.

mehrdad250
24-10-1393, 03:52 بعد از ظهر
سلام دنی پیام دادم

dani.fh12
25-10-1393, 12:41 قبل از ظهر
ممنون مهرداد جان.خوندم و جواب دادم

mehrdad250
25-10-1393, 01:16 بعد از ظهر
خورشیدی عقب رو 41 عددی نصب کردم جلو 17 تایی هستش مال خودش 50 تایی بود . نسبت 17 به 41 مشکلی نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

dani.fh12
26-10-1393, 02:44 بعد از ظهر
مهرداد داداش یه سوالی داشتم . من همه چی موتورم فابریکه . چه کاری بایسد بکنم که دنده یک و دوک خیلی بکشه. الان دنده یک میترکونمش 40 تا میره دوست دارم تا 60 بره راحت.(دنده زنجیر باید عوض کنم ؟؟ چه کارهای باید روش بکنم. من سرعت زیاد با موتور نمیرم ولی فقط دوست دارم موتور یک و دوش خیلی بکشه و پر شتاب باشه/ ممنون میشم راهنمایی کنید

mehrdad250
27-10-1393, 12:14 قبل از ظهر
والا من خورشیدی عقب رو 41 کردم 42 تایی نداشت 41 انداختم . تا قبل اینکه دستم بشکنه سوار میشدم راضیم کرد فقط سربالایی معمولا دنده 5 بی حاصل شده بود شایدم مشکل از صفحه کلاج بود که تعویض کردم ولی نشد تست کنم دوباره ولی بعید میدونم دنده یک 60 تا پر کنه . البته اصلا صحیح نیست تا ای حد دور موتور رو بالا بردن در دنده یک .خورشیدی عقب کوچیک کنی فکر کنم به خواستت برسی

- - - Updated - - -

در ضمن شتاب و قدرت نسبت معکوس داره با سرعت .

dani.fh12
27-10-1393, 12:14 قبل از ظهر
ممنون مهرداد جان . ولی خورشیدی جلو نباید تغییری بکنه؟

mehrdad250
27-10-1393, 12:16 قبل از ظهر
جلو 17 تایی هست و مکانیک گفت اصلا نیازی نیست تعویض

dani.fh12
27-10-1393, 12:18 قبل از ظهر
دادا شمارمو داری میایی وایبر بچتیم؟؟

mehrdad250
27-10-1393, 12:23 قبل از ظهر
من وایبر ندارم گوشیم قدیمیه

- - - Updated - - -

دنی حد اکثر سرعتی که رفتی با احسانت؟؟

dani.fh12
27-10-1393, 12:26 قبل از ظهر
۱۱۰ رفتم تو بزرگراه ولی بازم جا داشت ولی متاسفانه چون ته احسان سبکه خیلی کنترلش سخت بود . ترسیدم بیشتر برم.

dani.fh12
27-10-1393, 12:28 قبل از ظهر
راستی مهرداد سر بالایی چقدر تند تر میره خدا وکیلی عشق کردم هیچ موتوری سربالایی انقد قشنگ نمیره تا دنده پنج بهش دادم شیرین

mehrdad250
27-10-1393, 12:29 قبل از ظهر
خورشیدی کوچیک کنی سربالایی یه مقدار سخت میشه

dani.fh12
27-10-1393, 12:29 قبل از ظهر
در مورد پمپ شتاب دهنده اطلاعاتی داری؟؟ میگه شتاب رو بیشتر میکنه و سوخت بیشتری موقع رد لاین میپاچه تو سیلندر

mehrdad250
27-10-1393, 12:32 قبل از ظهر
سر بالایی 110 ؟؟؟

- - - Updated - - -

احسان 200 پمپ شتاب نداره انگار

- - - Updated - - -

یه سیم گاز رفته به کابراتش یا 2؟

dani.fh12
27-10-1393, 12:35 قبل از ظهر
نه تو کفی ۱۱۰ رفتم. ولی گفتم سربالایی هم خیلی قشنگ ۵ تا دنده رو پر میکنه.میدونم احسان پمپ نداره و سیم گازش تکه.میخواستم یه کاربراتور شتابدهنده بگیرم با سیم گاز دو رشته.نمیدونم چنین چیزی تو گمرگ هست یا نه و مال چه موتوری بهش میخوره

dani.fh12
27-10-1393, 12:37 قبل از ظهر
داداش قرار بود یه روز زنگ بزنی قرار ملاقات بزاریم و موتور همدیگرو ببینیم . خدا وکیای اگه پایه نیستی بگو ناراحت نمیشم

mehrdad250
27-10-1393, 12:41 قبل از ظهر
مال اخسلن 250 هست ببین منیفولدش اگه بخوره حله

- - - Updated - - -

احسان

- - - Updated - - -

پمپ شتاب دهنده با کاربراتور چسبیدست و قطعه ای مجزا نیست

dani.fh12
27-10-1393, 12:42 قبل از ظهر
فکر نکنم بخوره چون هر سیلندری منیفولد خودش رو داره .دهنش باید متفاوت باشه.به گمانم باید دنبال همون نوع ۲۰۰ باشم.یا خود کاربراتو باز کنم ببرم نمونه که از رو خودش بخرم

dani.fh12
27-10-1393, 12:43 قبل از ظهر
داداش میدونم منم گفتم میخوام کل کاربراتو عوض کنم.

mehrdad250
27-10-1393, 12:47 قبل از ظهر
عکس موتورتو داری الان؟

- - - Updated - - -

درب انجین سمت کلاج چندتا خراش بد جور برداشته میخوام عوضش کنم نمیدونم پیدا میشه یا نه

dani.fh12
27-10-1393, 12:47 قبل از ظهر
چندتا قبلا تو شب تو پارکینگ گرفتم با فلش بود زیاد جالب نبود پاکش کردم.انشالا میگیرم تو پیج مشکلات احسان میزارم .( البت اگه شما مشرف بشید اونجا)

mehrdad250
27-10-1393, 12:50 قبل از ظهر
موتورو برای کار خریدی یا تفریح؟

dani.fh12
27-10-1393, 12:51 قبل از ظهر
به اون نمیگن درب انجین میگن درب کارتل روغن یا درب کلاچ
پیدا میشه ولی فعلا نخر. اگه میخوای رو موتورت دور موتر اضافه کنی باید درب کلاچی بگیری که سیم دور موتور توش بره. من رفتم گمرگ آمار میگیرم. چون خودم دنبالشم

mehrdad250
27-10-1393, 12:55 قبل از ظهر
من پرسیدم بعضیا گفتن نیاز نیس میتونی دور موتوری نصب کنی که سیمش برقی باشه وصل بشه به سیم کویل

- - - Updated - - -

بعضیا هم گفتن چنین چیزی نیست. فعلا که این شکستن دستم همه چیزو خراب کرد

dani.fh12
27-10-1393, 12:57 قبل از ظهر
تفریح .کار ماله تراکتوره.... خخخخ

mehrdad250
27-10-1393, 12:58 قبل از ظهر
درب کلاچ موتور من احسان 250 هست ازین طلای گردا شاید نباشه تو بازار

dani.fh12
27-10-1393, 01:01 قبل از ظهر
انشالا زودتر خوب میشی فقط تا میتونی تو این مدت کله پاچه بخور ( من که متنفرم حتی از بوش) اگه از کله پاچه بدت میاد آبش رو بجوشونین بزارید تو فریزر بعد موقع طبخ خورش یا آش بریزید توش که مزه زمختش رو متوجه نشی . اینکار باعت تسریع عمل جوش خوردن استخوان میشه

- - - Updated - - -

تو موتورت 200 هست یا 250 ؟؟؟؟

mehrdad250
27-10-1393, 01:06 قبل از ظهر
من که واقعا از نرمی و شتاب و رخ موتورم لذت میبرم .فقط شاید لاستیکاشو پهن بندازم ایمن تر بشه

- - - Updated - - -

فقط حجمش 200 همین

- - - Updated - - -

حتی پمپ شتاب هم داره

- - - Updated - - -

نمیدونم چرا کارخونه انیکارو کرده

dani.fh12
27-10-1393, 01:11 قبل از ظهر
داداش ناراحت نشی ها حرفهات تناقص داره / احسان دویست پمپ شتاب دهنده نداره 250 هاش داره
مورد بعدی درب کلاچت !!!!!

من واقعا نمیفهمم چی میگی

mehrdad250
27-10-1393, 01:17 قبل از ظهر
البته 200 و 250 فقط در حجم سیلند و کاربراتور و شکل اینجین با هم فرق دارن . حجم سیلندر موتور من 200 هست و فقط تفاوتش با موتور شما کاربرات و ظاهر انجینه

- - - Updated - - -

برو صفحه 23 همین تاپیک عکس انجین 250 رو ببین

dani.fh12
27-10-1393, 01:21 قبل از ظهر
یعنی شما منظورت اینه که احسان 200 در چند تیپ ارائه شده به بازار؟؟؟؟ درسته ؟؟؟

- - - Updated - - -

داداش من با تبلت اومدم اینجا نمیتونم خودم برم ببینم. میشه لینک بزاری برم ببینم؟؟؟؟؟؟

mehrdad250
27-10-1393, 01:24 قبل از ظهر
بله دقیقا

dani.fh12
27-10-1393, 01:25 قبل از ظهر
میشه از انجین خودت و کاربراتورت عکس بزاری ببینم؟؟؟؟؟ یا لینک بزار

mehrdad250
27-10-1393, 01:32 قبل از ظهر
پیدا نکردم .

- - - Updated - - -

یه فروشنده گفت کارخونه دیگه 250 تولید نمیکنه و تتمه قطعات احسانی که داسته از 250 . سیلند پیستون 200 انداخته

dani.fh12
27-10-1393, 01:36 قبل از ظهر
مهرداد یه چی بگم . احساس میکنم انجینت کامل 250 هست ولی تو کارت موتورت خورده 200 . به نفعته اعتراف کنی ؟؟ ها ها ها
یه ترس مشهودی پشت پیامهات میبینم. من به کسی نمیگم با من راحت باش!!!!!!!

- - - Updated - - -

مدل موتورت دقیق چیه؟؟؟ تو کارت نه ها اونی که تو برگ خرید نمایندگی خورده رو میگم ..

mehrdad250
27-10-1393, 01:45 قبل از ظهر
موتورای چینی تفاوتش فقط در حجم سیلندره همین 50 تا اضافه میکنن میگن مدل عوض کردیم گرونتر میدن

- - - Updated - - -

موتورای چینی تفاوتش فقط در حجم سیلندره همین 50 تا اضافه میکنن میگن مدل عوض کردیم گرونتر میدن

- - - Updated - - -

احسان 200 سیسی

- - - Updated - - -

مگه 250 ممنوعه که بترسم؟؟؟؟؟؟؟؟

- - - Updated - - -

من نه تولید کردم نه سند زدم از نماینگی خود کارخونه خریدم اگه 250 هم باشه خوش بحالمه

- - - Updated - - -

ترس مشهود !!!!!!!!!!! خخخخخخخخخخخ

dani.fh12
27-10-1393, 01:55 قبل از ظهر
بابا شوخی کردم چرا جبهه میگیری. منظورم از مدل سال و ماه ساخت موتورت بود نه حجمش

- - - Updated - - -

انشالا که 250 باشه داداش ما که بخیل نیستیم. قصد فضولی هم نداشته و ندارم که بهت بر خورده فقط چون این مورد شما تا بحال مشاهده نشده بود کمی برام جای تعجب داشت که کارخونه ی ایرانی (وارد کننده چینی ) و این آقایان سرتا به پا دزد بیان لوازم 250 رو رو 200 ببندن / این برام مبهم بود که شما کاملا زیبا شفاف سازی کردین که 250 توقف تولید داره و اضافیشو بستن رو 200 تا (البته اگر سن شما رو میدونستم گفتگوی بهتری باهاتون انجام میدادم.چون با هر فرد باید در خور سنش صحبت کرد) به هر حال امید این است که از بنده مشوش نشده باشید. شب بخیر بدرود تا مجالی دیگر...!!

mehrdad250
27-10-1393, 10:25 بعد از ظهر
سلام. بعضیا میگن روغن اترود که خنک کننده هم داره و کاسترول جی تی ایکس رو نباید تو موتورهای چینی که کیفیت قطعاتش پایینه ریخت مواد داخل این روغنا و کلا روغنای مرغوب باعث خوردگی و اسیب به قطعات داخل موتور میشه نظر شما عزیزان چیه در ای مورد ؟؟؟

power
27-10-1393, 11:07 بعد از ظهر
سلام دوستان بنده قصد خرید تریل صفر دارم چون تو منطقه کوهستانی ساکن هستم ،خواستم فلات بگیرم که قیمتش خیلی گرونه.
حالا قصد کردم احسان ۲۵۰ بگیرم .خواستم ببینم صفرش الان((((((((( قیمتش چنده))))))))))؟
و آیا پیشنهاد میکنید بگیرم یا نه؟
پیشاپیش ممنون لطفتون.

mehrdad250
27-10-1393, 11:51 بعد از ظهر
250 صفر نیست فکر کنم

- - - Updated - - -

200 تو گمرک 2 ماه پیش 4300 تا 4500 قیمت میدادن

dani.fh12
28-10-1393, 12:23 قبل از ظهر
من تو گمرگ چندتا هوندا ۲۰۰ و ۲۵۰ xl دست دوم پیدا کردم واسه شهر خوب نیست ولی واسه شهرستان خوبه چون پلاک قدیمی بود

فلات دوست
28-10-1393, 07:44 قبل از ظهر
من تو گمرگ چندتا هوندا ۲۰۰ و ۲۵۰ xl دست دوم پیدا کردم واسه شهر خوب نیست ولی واسه شهرستان خوبه چون پلاک قدیمی بود

دوست عزیز قیمتها رو چند میگفتن؟

power
28-10-1393, 09:26 قبل از ظهر
مگه ۲۰۰ با ۲۵۰ به غیر از قطر پیستون فرق دیگه ای هم دارن!
در کل چه جور موتوریه تایید می کنید،
من اصلا برا آفرود نمیخام فقط برا کوه و دشت و جاهای شیب دار میخام .آیا جواب میده.
شرمنده پر حرفی کردم.

ممد تریل
29-10-1393, 12:32 قبل از ظهر
سلام.دوستان کسی شماره فروشگاه نادر تریل رو داره تو تهران؟

mehrdad250
29-10-1393, 11:56 بعد از ظهر
شاید بفروشمش از وقتی دستم شکسته دل زده شدم ازش خیلی وحشتناک زمین خوردم :sad:

[Only registered and activated users can see links]

- - - Updated - - -

خورشیدی که کوچیک کردم بدجور وحشی شد . این عکس مال قبل

ممد تریل
30-10-1393, 06:34 بعد از ظهر
سلام به دوستان عزیزم.وقتی نظرسنجی سایت درمورد احسان200-250 رو دیدم تعجب کردم که چرا80درصد گفتن موتور خوبی نیست،چون به احتمال زیاد اصلاً سوارش نشدن.
من محمد هستم از خوزستان.درتاریخ 88/6/28 یه احسان200 آبی رنگ خریدم.تجربه رانندگی 16800 کیلومتر با احسان رو دارم.بعد از پنج سال وخرده ای دو ماه پیش یه دست رینگ وپیستون براش عوض کردم ولی سیلندرش هنوز فابریکه ومشکلی نداره.با اینکه وزنم120 کیلو هستش و شاید کمی برای موتور سنگین باشه ولی فقط چند روز پیش کاسه نمد کمک جلو سمت راست رو عوض کردم ولی کمک اصلی و کمک جلو سمت چپ سالم وفابریکه.بقیه قسمتای موتورم کاملاً سالم ودست نخورده هستن.من همیشه روغن درجه یک توتال میریزم تو موتورم چون واقعاً عالیه،از مصرف سوختشم راضیم.ضمناً بگم منطقه ما کوهستانیه و من همه جا با موتورم میرم.
کلاً من دو تا اشکال توی این موتور دیدم:1-گیربکس5دنده(باید 6دنده میشد چون 5تادنده برای این موتورکمه.2-کمکهای خیلی نرم.
در یک کلمه این موتور رو توصیف کنم:اسطوره.واقعاً عالیه حالا چرا بعضیا با این موتور مشکل دارن من نمیدونم.عکسای موتور منو بعد از 5سال ونیم ببینید.ممنون.

mehrdad250
30-10-1393, 09:31 بعد از ظهر
دوست عزیز من شمارشو نداشتم از 2 تا از دوستان هم پرسیدم نداشتن

- - - Updated - - -

شماره نمایندگی اصلی قطعات و تعمیر نیرو موتور هست 55634733 میدان رازی

- - - Updated - - -

لاستیک جلو رو پهن انداختی؟

dani.fh12
01-11-1393, 01:36 قبل از ظهر
با سلام خدمت تمام رفقا .آقا مهرداد موتور شما دفترچه استفاده داره؟

فلات دوست
01-11-1393, 09:39 قبل از ظهر
سلام به دوستان عزیزم.وقتی نظرسنجی سایت درمورد احسان200-250 رو دیدم تعجب کردم که چرا80درصد گفتن موتور خوبی نیست،چون به احتمال زیاد اصلاً سوارش نشدن.

ممد آقا سلام . خب هر کی نظرش رو میگه
البته فک کنم شما هم مثل من از موتورت خوب نگهداری میکنی و حساس هستی و فشار نمیاری و موتورت بعد 10 سال مثل روز اولش هستش ولی این دلیل نمیشه موتورت عالی باشه .
در نظرسنجی حالت کلی نسبت به بقیه موتورها اظهارنظر میشه . ولی کاش در نظر سنجی ها ، جا برا دلیل نظر هم میزاشتن تا هر کی نظر میداد، دلیلش رو هم میگفت
از دوستام که احسان دارن میترسن فشار بیارن و میگن به اندک فشاری اذیتت میکنه ولی من فکر فشار آوردن را هم نمیکنم :22:

ممد تریل
01-11-1393, 11:59 قبل از ظهر
دوست عزیز من شمارشو نداشتم از 2 تا از دوستان هم پرسیدم نداشتن

- - - Updated - - -

شماره نمایندگی اصلی قطعات و تعمیر نیرو موتور هست 55634733 میدان رازی

- - - Updated - - -

لاستیک جلو رو پهن انداختی؟

سلام مهرداد جان.ممنون از پاسخت.لاستیک جلوم سایزش 3.00.21سایز لاستیک عقب4.10.18پهن.

- - - Updated - - -

ممد آقا سلام . خب هر کی نظرش رو میگه
البته فک کنم شما هم مثل من از موتورت خوب نگهداری میکنی و حساس هستی و فشار نمیاری و موتورت بعد 10 سال مثل روز اولش هستش ولی این دلیل نمیشه موتورت عالی باشه .
در نظرسنجی حالت کلی نسبت به بقیه موتورها اظهارنظر میشه . ولی کاش در نظر سنجی ها ، جا برا دلیل نظر هم میزاشتن تا هر کی نظر میداد، دلیلش رو هم میگفت
از دوستام که احسان دارن میترسن فشار بیارن و میگن به اندک فشاری اذیتت میکنه ولی من فکر فشار آوردن را هم نمیکنم :22:

سلام داداش گلم.ممنون از نظرت ولی به نظر من کسیکه موتورشو درست نگهداری نمیکنه نباید بندازه گردن شرکت.البته این موتور قابل مقایسه با هونداوسوزوکی وموتورهای چند میلیونی نیست ولی به نظر من که 5سال ونیمه دارمش توی این رنج قیمت بهترینه.منم خیلی بش فشار میارم ولی روغن عالی توش میریزم وتا جایی کهامکان داره فشار بیخودی بش نمیارم،مثل گاز دادنای بیخودی.بعد از 5سال یه هفته پیش 3/300/00 تومن مشتری داشت ولی ندادمش چون این موتور شده قسمتی از زندگیم.
بازم ممنون از صحبتای قشنگت.

mehrdad250
01-11-1393, 03:09 بعد از ظهر
موتور من دفترچه نداره

- - - Updated - - -

من تجربه زیادی در مورد موتورای امروزی تدارم . سال 61 تا 67 هندا سوپر کاپ. یاماها 80 مینی .سوزوکی 250 جی تی . 250 ایکس 7 داشتم و تا سال 72 73 هم هندا 125 ژاپنی داشتم .امسال یکی از دوستام پیشرو 150 ایکس ال خرید منو هوایی کرد بعد از 20 سال دوباره موتور بخرم

- - - Updated - - -

تو ای چندماه موتورایی که سوار شدم و تست کردم .تریل پیشرو 150 . اپاچی. مینی تریل ارشد 125. اسکوتر پرواز 100. قدیما هم موتورای که سوار شدم . رکس . پژو گازی باک عقب و باک جلو. هندا 70 . سزوکی مینی 80 .هندا ترل 125 باک شتری تو خدمت تحویل خودم بود. موتورایی هم که مال خودم بود بالا اسم بردم. حالا هم 1 ماه احسان دارم

mehrdad250
02-11-1393, 11:40 قبل از ظهر
مگه ۲۰۰ با ۲۵۰ به غیر از قطر پیستون فرق دیگه ای هم دارن!
در کل چه جور موتوریه تایید می کنید،
من اصلا برا آفرود نمیخام فقط برا کوه و دشت و جاهای شیب دار میخام .آیا جواب میده.
شرمنده پر حرفی کردم.
فکر میکنم جوابگوی خواستت باشه تریل احسان. من فقط 1 ماه تجربه سواریشو دارم. در حد نرمی شتاب خوش دستی هیبت کیفیت منتاژ و جنس خوب لوازم بدنه میتونم بگم به نظر من خوبه. کیفیت داخلشو نمیدونم چون مدت زیادی نیست که خریدم . از نظر شکستن شاسی تو افرود هم بعضیا نظرشون اینه که ضعیفه.حالا کیفیت این موتور در سالهای ساخت مختلف چقدر فرق داره با هم نمیدونم. من خوردم زمین با توجه به شدت این حادثه میتونم بگم اسیب کمی که به موتور وارد شد دور از انتظارم بود. فقط 1 خواهش از دوستان . اگه مثل من سالها از موتور سواری دور بودبد خیلی احتیاط کنید تا دوباره مهارت کافی رو کسب کنید و کلاه ایمنی جدی بگیرید . من اگه کلاه سرم نبود.....................و تریل برای سرعت ساخته نشده سرعت با تریل یعنی هر اتفاقی ممکنه بیفته.

sepehr ninja
02-11-1393, 04:06 بعد از ظهر
سلام دوستان قیمت این موتورو کسی 200 رو داره
شهریاره 200 داره میگه 4200

mehrdad250
02-11-1393, 04:41 بعد از ظهر
سپهر احسان 200 منظورته؟؟؟

- - - Updated - - -

تو بازار (گمرک)2 ماه پیش هم ار 4200 تا 4500 بود.

- - - Updated - - -

درب کارتلش این شکلی بود؟[Only registered and activated users can see links]

sepehr ninja
02-11-1393, 04:41 بعد از ظهر
سپهر احسان 200 منظورته؟؟؟

- - - Updated - - -

تو بازار (گمرک)2 ماه پیش هم ار 4200 تا 4500 بود.
ممنون
آره مهرداد جان تو نمایشگاه دیدم الان دارم میرم گمرک بگیرم .

mehrdad250
02-11-1393, 04:45 بعد از ظهر
سعی کن چونه بزنی

- - - Updated - - -

بگو مثلا 3900

- - - Updated - - -

و کلا حسلبی موتورو وارسی کن ببین استفاده نشده باشه و یا مرجوعی

sepehr ninja
02-11-1393, 04:47 بعد از ظهر
سعی کن چونه بزنی

- - - Updated - - -

بگو مثلا 3900

- - - Updated - - -

و کلا حسلبی موتورو وارسی کن ببین استفاده نشده باشه و یا مرجوعی

آره حتما خبرشو میدم ایشالا با عکساش

mehrdad250
02-11-1393, 05:03 بعد از ظهر
من تو مغازه های گمرک زیاد دیدم میان موتوری که قبلا خریدن دلشونو زده میارن پس میدن یکی دیگه میگیرن

- - - Updated - - -

ایشالا به سلامتی دادش پیشاپیش مبارک باشه

- - - Updated - - -

خخخخخخخخ[Only registered and activated users can see links]

- - - Updated - - -

هنر نزد ایرانیان است و بس

sepehr ninja
02-11-1393, 07:41 بعد از ظهر
گرفتم یه زردشو فقط صدای انجینش زیاده و دنده هاش سفته مشکل از کجاست

mehrdad250
03-11-1393, 12:36 قبل از ظهر
مبارکت باشه ایشالا چرخش برات بچرخه به خوشی و سلامتی:flower4:

- - - Updated - - -

روغنشو بلافاصله عوض کن . صدای انجین اولش زیاده . یه مقدار هم چون اگزوز صدا نداره انجین صداش بیشتر به گوش میاد . بهر حال موتور نو هست هنوز دنده سفته اولش

- - - Updated - - -

داداش عکس بذار مخصوصا از سمت هندل

sepehr ninja
03-11-1393, 01:42 قبل از ظهر
مبارکت باشه ایشالا چرخش برات بچرخه به خوشی و سلامتی:flower4:

- - - Updated - - -

روغنشو بلافاصله عوض کن . صدای انجین اولش زیاده . یه مقدار هم چون اگزوز صدا نداره انجین صداش بیشتر به گوش میاد . بهر حال موتور نو هست هنوز دنده سفته اولش

- - - Updated - - -

داداش عکس بذار مخصوصا از سمت هندل
سلامت باشی داداش حتما ولی خیلی راضیم با اینکه سرگازمیرم قدرت موتور معلومه خوبه عکس شب بود شرمنده همینارو گرفتم ایشالا فردا با کیفیت میگیرم میذارم ..
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

mehrdad250
03-11-1393, 02:01 قبل از ظهر
به به چرخش برات بچرخه :flower4:

- - - Updated - - -

موتورو تمیزش کردی خودت؟

sepehr ninja
03-11-1393, 10:35 قبل از ظهر
به به چرخش برات بچرخه :flower4:

- - - Updated - - -

موتورو تمیزش کردی خودت؟

قربانت مهرداد جان:29dz8zk:

نه اتفاقا الان در کثیف ترین موقعیت خودش قرار داره چون از انبار آوردن و یه مقدار کثیفه من بیشتر ازخودم به موتورام میرسم ....!!!

ممد تریل
03-11-1393, 03:08 بعد از ظهر
سپهر جان مبارکه.انشالا برات خیروبرکت داشته باشه.اگه بش برسی یه عمر موتوره.من که حدود 6ساله دارم ازشم خیلی راضیم. :mypersianforum (531:20:

sepehr ninja
03-11-1393, 08:00 بعد از ظهر
سپهر جان مبارکه.انشالا برات خیروبرکت داشته باشه.اگه بش برسی یه عمر موتوره.من که حدود 6ساله دارم ازشم خیلی راضیم. :mypersianforum (531:20:
سلامت باشی محمد جان آره موتور واقعا قویه فعلا که تو آب بندیه تاپ اسپیدش چندتاس ؟

فلات دوست
04-11-1393, 08:28 قبل از ظهر
گرفتم یه زردشو فقط صدای انجینش زیاده و دنده هاش سفته مشکل از کجاست

سپهر جان مبارکه و خوش رکاب باشهههههههههههههه

sepehr ninja
04-11-1393, 01:31 بعد از ظهر
سپهر جان مبارکه و خوش رکاب باشهههههههههههههه

مرسی داداش قربانت تا حالا که عالی بوده خداروشکر

mehrdad250
04-11-1393, 02:09 بعد از ظهر
سپهر جان رو انجینش برچسب یا نوشته ای مبنی بر نوع روغن مصرفی نداره؟

- - - Updated - - -

این خیلی مهمه .که چه روغنی باید استفاده کرد.

sepehr ninja
06-11-1393, 09:53 بعد از ظهر
سپهر جان رو انجینش برچسب یا نوشته ای مبنی بر نوع روغن مصرفی نداره؟

- - - Updated - - -

این خیلی مهمه .که چه روغنی باید استفاده کرد.

نه متاسفانه مهرداد جان باید با آزمون و خطا پیدا بشه دفترچه هم نداره !!

اینم عکس های جدید موتوره با اندکی تغییرات تا آب بندی بشه تغییرات اساسی انجام بدیم ....

ترمز عقب هم امروز سفت شد که خدارو شکر به موقع دیدم و درستش کردم

ممد تریل
06-11-1393, 11:44 بعد از ظهر
سلامت باشی محمد جان آره موتور واقعا قویه فعلا که تو آب بندیه تاپ اسپیدش چندتاس ؟
والا داداشم من که توی این 6 سال دلم نیومد زیاد باش سرعت برم.این سروصداها هم بخاطر صفر کیلومتر بودنشه روغنم منکه همش توتال میریزم توش الان لیتری 18 تومنه ولی روغن خالصه ولی سپهر جان فکر کنم موتورت 250 باشه چون انجینش 250 ست.

mehrdad250
06-11-1393, 11:58 بعد از ظهر
به به خوش سلیقه هستی . اون ته موتور کلاهته؟

- - - Updated - - -

دلم لک زده واسه موتور سواری این دستم کی خوب میشه:sad:

mehrdad250
07-11-1393, 01:48 قبل از ظهر
سپهر اسپری مخصوص لاستیک زدی؟

sepehr ninja
07-11-1393, 08:27 قبل از ظهر
سپهر اسپری مخصوص لاستیک زدی؟

آره اون کلاه موتور قبلیه هنوز وقت نکردم کلاه بگیرم نه اسپری نزدم هنوز
محمد نمیدونم والا زیاد فرقی ندارند با هم باید بذاریم کنار هم دقیق نگاه کنیم

فلات دوست
07-11-1393, 12:04 بعد از ظهر
سپهرجان به نظرم برچسب ها رو یه مدل کن ، یه جوری شده برچسب احسان و سوزوکی و سی ار اف

sepehr ninja
07-11-1393, 02:18 بعد از ظهر
سپهرجان به نظرم برچسب ها رو یه مدل کن ، یه جوری شده برچسب احسان و سوزوکی و سی ار اف
والا پیدا نکردم فعلا اینارو زدم باز از احسان بهتره ولی میرم میگردم نبود خودم طراحی میکنم میدم چاپ دیگه نهایت

mehrdad250
07-11-1393, 08:39 بعد از ظهر

- - - Updated - - -

این شکلیش کن

فلات دوست
08-11-1393, 09:28 قبل از ظهر
این شکلیش کن

مهردادجان این که جا پیدا کرده برچسب زده ، فک کنم عکس تبلیغاتی شرکت سازنده باشه که مشخص کرده هر قطعه را کی ساخته
به نظرم چند تا برچسب خودش رو گیربیاری بس باشه و شلوغش نکن که کلاسش میاد پایین

mehrdad250
08-11-1393, 10:13 قبل از ظهر
اره فلات جان درسته. یه چیز جالبی که در موتورای ایرانی چینی هست اینه که ادمو مشغول و سر گرم میکنه . اگه یه موتوره کاملا استاندارد میخریدیم فقط باید سوار میشدیم . ولی حالا میتونیم . طرح بدیم . ابتکار .خلاقیت . اشتراک و تبادل نظر کنیم خلاصه حوصلمون سر نمیره . خخخخخخخخ

فلات دوست
08-11-1393, 12:10 بعد از ظهر
اره فلات جان درسته. یه چیز جالبی که در موتورای ایرانی چینی هست اینه که ادمو مشغول و سر گرم میکنه . اگه یه موتوره کاملا استاندارد میخریدیم فقط باید سوار میشدیم . ولی حالا میتونیم . طرح بدیم . ابتکار .خلاقیت . اشتراک و تبادل نظر کنیم خلاصه حوصلمون سر نمیره . خخخخخخخخ

:25r30wi:

mehrdad250
08-11-1393, 12:59 بعد از ظهر
دسته ترمز جلو +مخزن روغن ترمز و اینه+دستگیره گاز+قاب کلید استارت هم شکسته . نمیدونم فابریکش نمایندگی اصلی داره یا نه. درب کارتل هم مدل 250 میخوام .نشکسته ولی بدجور خراشیده شده .موتور نو هست باید در کارتل و عوض کنم. نویدونم باشه تو بازار یا نه.

- - - Updated - - -

استیکر فلاپ بغل هم باید بخرم

ممد تریل
08-11-1393, 02:10 بعد از ظهر

برچسبای فابریک خودش عالی بودن وخوشکل ولی هرچی گشتم حتی توی نمایندگی هم پیدا نکردم.این برچسبایی که روشه طرح هیوسانگی،هرچند به برچسبای فابریکی خودش نمیرسه ولی ایناهم خوشکل وبا کلاسن.

mehrdad250
08-11-1393, 02:52 بعد از ظهر
شبیهش میشه بدی درست کنن حالا کیفیت جنس و درخشندگیش چجوری باشه نمیدونم

- - - Updated - - -

پایین میدون فردوسی شنیدم درست میکنن

- - - Updated - - -

هر طرحی بدی بهشون در میارن

sepehr ninja
08-11-1393, 08:49 بعد از ظهر
آره پایینتر از 4 را استانبول اگر طراحیش آماده باشه چاپ میکنن رو هرچی بخوای ولی گرفتن استیکر آماده دردسرش کمتره یکم حوصله میخواد من رفتن kmx هم داشت ولی خب فکر کن رو این موتور بزنی چه شود دیگه !!!

من میخوام سینی زیرموتور رو رنگ کنم دسته ترمز و کلاچ رو و یه روکش زین درست حسابی شاسیش هم بعد از آب بندی تقویت میکنم این موتور از اونی که فکر میکردم خیلی خیلی بهتره اصلا آدم سوارش میشه دلش نمیاد پیاده بشه دیگه از اونور هم هر خرجی براش بکنم ارزشش رو داره

mehrdad250
08-11-1393, 10:16 بعد از ظهر
به نظر من بذار اببندی بشه. ممکنه برای مشکلات اساسی تری که ممکنه بعد اببتدی پیش بیاد مجبور بشی هزینه کنی بعد که حسابی موتور دستت اومد خرج ظاهر کنی البته نظر من اینه فضولی نکرده باشم

- - - Updated - - -

من یه مقدار خرجای غیر ضروری کردم بعدش 1 دفه سر 400 کیلومتر مجبور شدم 80 بدم بابت تعویض صفحه کلاج . حالا هم کلی باید خرجش کنم بابت تعویض لوازم شکستش تا حالا متر 5 میلیون اب خورده واسم 5200 300 با ای اخری که زمین خوردم اب میخوره

- - - Updated - - -

اره موتور نرم و خوش دستیه

sorush
08-11-1393, 11:24 بعد از ظهر
نقاط ضعف و قوت موتوراحسان
قوت:
1-استهلاک بسیار پایین
2-ریزش موتور پایینه
3-لرزش خیلی کم در گاز انتها
4-هندلینگ عالی
5-ترمز گیری بسیار عالی
6-صدای کم و زمان گرم شدن موتور خوش اوا میشه
7-زین موتور خوبه
8-سیستم برق ساده
9-تعمیرات ارزان وساده
10-فلاپ های بسیار نرم وقابل سمباده خوردن
11-موتورش قابلیت تقویت شدن داره و بهش فشار نمیاد(نوع موتور cgوسیستم برقش cdi)
12-با یه مقدار تقویت در شاسی و موتور توی آفرود لذت میبری دیگه ترس خراب شدن نداره
13-لوازم یدکی ارزان قیمت
14-رخ خوب
ضعف:
1-با خورشیدی معمولی که داره توی آفرود اذیت میکنه نمیتونید شیب بزنیدکه باید عوض کنید و من خورشیدی 15*52انداختم که کم نمیاره شتابش هم خوب شده ولی نهایت سرعت به 105رسیده و بیشتر از این هم نمیره
2-کمک فنر های جدیدمتاسفانه طول کورسش خیلی پایین و کمکش خیلی نرم برای رفع این مشکل البته اگه کمک عوض نکنی باید مقداری در حد 50سی سی خالی کنی بعد کمک فنر صفت کنی که حدود40درصد شبیه کمکای روغن گازی میشه منتهی با این تفاوت که جای گاز در کمک همان فضای تخلیه شده روغن هست البته میتونید کمک فنر با نوع اصلی هیو سانگ تعویض کنید که قیمتش باید حدود 300هزار باشه شایدم بیشتر و برای افزایش ارتفاع میتونید انتهای کمک فنر که متصل میشه به مفصل برید که از یه نما بهش نگاه کنید uانگلیسی هست و یه تیکه شفت معمولی اهن در حد 5الی6 سانتیمتر بهش اضافه کنید
3-ستون اصلی شاسی هست که خلیل از مواقع فشار بیاری میشکنه البته لعنت خدا براین کارخانه که ضخامت تون در حد 3میلیمتر!!!!!!!!!که واقعا باید گفت تا کی میخواهید دزدی بکنید البته این حرفم به دوستان چینی و وارد کنندگان ایرانی
این قسمت خیلی مهمه ستون میبرید و فکر میکنم چیزی حدود19سانتیمتر شفت میل نقره توپر میخریدو میدید تراشکاری یه موقع به سرتون نزنه که شفت توپر بندازید چون اونم حساب کتاب داره که در این صورت باید کلا زیربندی موتورتقویت کنید وگرنه شاسی به فنا میره
شفت میبرید تراشکاری که قطرخارجی شفت بیست دو میلیمتر هست از داخل شماقد ده میلیمتر مته میزنید و برای قسمت اتصال مفصل به شاسی که شبیه Uانگلیسی چند تا راه حل دارید یک اینکه دوتا تمسه 8میل بگیرید و مته بزنید هم برای پیچ و هم برای اتصال به شفت که راحت در میاد و یا اینکه برید پیش صنف ماشین سنگین و توی بساطشون پیدا کنیدبعدش جوشکاری خوب وزیبا بعدش ببنید روی موتورو جوش بدید بزاریدشب تا صبحی بمونه روش اب نریزید!!!!!!!!!تا یادم نرفته جای دسته موتورهاروهم دربیاریدو اندازه ها یادتون نره سعی کیند با تلرانس 3الی7میلیمتر جوشکاری بکنید چون اگه جای دسته موتورها درست سرجاش نباشه لرزش اعصاب خورد میکنه
برای یه قمست از موتورهم یک ورق لچکی ببریدبعد جوشکاری کنید البته ورق 5 الی 6 باشه که خیلی بهتره
4-خود مفصله که چون از جنس خشکه هست وسختکاریش هم خرابه بدرد نمیخوره و کلا لقی زیاد میشه و اعصاب خراب میکنه توی هر دست انداز سرصدا میده چه برسه که بخوای بری افرود!!!!زنگ میزنید به نادر تریل و میگیدمفصل تریل هیوسانگ میخوام چیزی حدود شصت تومان براتون تمام میشه البته الان گران شده شاید ده تومان رفته روش نمیدونم بهر حال البته خودتون هم میتونید درست کنید که در این صورت علاوه بر بهتر شدن کیفیت و استفاده از بوش های فسفربرنج دیگه نهایت مفصل میشه و عمری میشه
5-زنجیر و چرخدنده ها که از نوع ژاپنی میندازید و حالشو میبرید و دیگه صدای زنجیر به گوشتون نمیاد و موتور عین xl بی صدا راه میره!!
6-نداشتن پمپ شتاب در کاربراتورالبته 250ها داره مال من نداره که تعویض میکنید البته مصرف سوخت میره بالا ولی افت قدرت دراثر پیچوندن دسته گاز دیگه اتفاق نمی افته
7-زین بعد از سه سال شروع به پوسیدن میکنه البته مال من آفتاب زیاد دیده بیچاره که یه روکش توپ وبا حال میدید برای صندلی بزنن
8-پیچ های پا رکاب ترک خیلی ضعیفه میدید غلاویز بزنن عدد8
9-گوشواره هایی که داره واقعا مزخرف هست یه سمت گوشواره وصل به مفصل یکی دیگه هم به زیردوشاخ خود مفصل هم یه سرش وصل به شاسی یه سرش هم وصل به پایین کمک فنر بهر حال زنگ میزید به نادر تریل میگید گوشواره عالی تریل هیوسانگ میخوام دو عدد!البته میتونید قالب بگیرید و از ماده چدن نشکن استفاده بکنید و یه سخت کاری عالی دیگه واقعا محشر میشه
10-پلاکش روی مخ که میشه یه قاب درست بکنید و صدای لرزش نیادیا دیگه بندری نزنه!!!!
اینا خوبی بدی هاش بود و رفع بدی ها هم که نوشتم پرسشی هم داشتید بپرسید
یه توصیه به تمام موتور سوار ها برای گرم کردن موتور لازم نیست گاز زیادی بدیدچون در حالت سرد بودن فرار کمپرس داریم و به این علت روغن سریع خراب میشه و بقیه هم که میدونیدیه ساعت گاز متوسط بدید بعد برید موتورجربدید هیچیش نمیشه یعنی واقعا موتورگرم شده برای گازیدن
مطالب خالی از بحث نیست

- - - Updated - - -

نشانی و تلفن نادر تریل هم بهتون دادم چند صفحه قبل هست
اینم شماره موبایلش09126712395نادر ایمانی

mehrdad250
09-11-1393, 12:15 قبل از ظهر
ممنون اقا سروش مثل همیشه کامل و جامع

- - - Updated - - -

گلگیر جلو رو اسفالت خراشیده شده . سنباده بزنم براقیتش از بین نمیره؟

- - - Updated - - -

سروش جان لوازم فابریکش رو نمایندگی اصلی نیرو موتور داره؟

sorush
09-11-1393, 12:24 قبل از ظهر
سنباده پوستاب باید بزنی بعد خود پوستاب باید کارکرده باشه تابراقی از بین نره ولی یه زره مات میشه بازم خش برمیداره سعی کن پوستاب کارکرده همراه با اب سنباده بزنی بعد زیاد هم نباید فشار بیای تا براقی از بین نره تا حدود 70درصد خشگیری میکنه و همینطور براقی هم تا حدودی ازبین نمیره
نمایندگی پیدا میشه
هم مغازه های دیگه بستگی به جنس داره!!به فرض نمایندگی گوشواره نداره ولی مغازه داره!!!سیلندر مغازه نداره ولی نمایندگی داره!!!!
جزعجایب

mehrdad250
09-11-1393, 12:49 قبل از ظهر
درب کارتل بدجور خش افتاده بنظرت پیدا میشه دویست پنجاهی فابریکش؟ و حدود قیمت؟[Only registered and activated users can see links]

sorush
09-11-1393, 01:23 بعد از ظهر
بگردی پیدا میشه توی این مورد یه مغازه هست توی گمرک به غیر از نادرتریل روبروی نادر تریل تقریبا دوتا کوچه تا جایی که یادمه بالاتر سرنبش بود فکر میکنم مغازه پله میخوره نام مغازه هم زده بود نمایندگی تریل احسان
شماباز یه سری بزن

mehrdad250
09-11-1393, 02:54 بعد از ظهر
میگن با تعویض توپی گیربکس میشه جهت تعویض دنده هارو تغییر داد. مثلا یکی پایین 4 تا بالا .

- - - Updated - - -

وقتی دنده بالا عوض بشه پا راحت تره هنگامی که نیازی به تعویض نیست پا زیر پدال دنده اماده هست . به محض نیاز دنده تعویض میکنیم . یکی پایین 4 تا بالا در ترافیک هم دنده یک و دو جاش مشخصه . فقط خلاص کردن یه کم سخت مشه که اون هم قلقش به دست میاد . ولی در زمانی که دنده ها پایین عوض میشه اگه کف پا روی پدال تکیه کنه باعث خوردگی توپی به مرور میشه اگر هم بعد از هر بار تعویض دنده پا در حالت استراحت زیر پدال قرار بگیره در موقع نیاز زمان بره . اگر هم به حالته اماده با فاصله بالای پدال قرار بگیره خسته میشه . البته ای تجربه متناسب با سبک و شرایط موتور سواری بنده هست . . نظرتون چیه؟ تجربه شما دوستان؟؟

- - - Updated - - -

دستم خوب بشه شاید توپی گیربکس رو یکی پایین 4 تا بلا کنم 160 / 170 خرجشه کلا . ارزششو داره؟

sorush
09-11-1393, 02:59 بعد از ظهر
مگه کل دنده هاپایین نمیخوره؟!
بستگی به خودت داره کار نشد نداره ببین ارزش داره که اینکار بکنی؟!!

- - - Updated - - -

من که والله مشکلی ندارم با تعویض دنده

mehrdad250
09-11-1393, 03:09 بعد از ظهر
جنس توپی مهمه

- - - Updated - - -

اگه الیاژش خیلی سخت تر از قطعات گیربس موتورم باشه باعث خوردگی میشه و بلعکس.

- - - Updated - - -

فهمیدن ای موضوع هم ساده نیس

- - - Updated - - -

یه کار دیگه هم میشه انجام داد . از میل رابط معکوس استفاده کرد یه کم ابتکار باید به خرج بدم

sorush
09-11-1393, 03:10 بعد از ظهر
بله باید فشاربرروی قطعات دیگه نیاد تا به مشکل برنخوری
ولی واسه چی میخوای اینکاربکنی دردسرش زیاد میشه!!؟

mehrdad250
09-11-1393, 03:17 بعد از ظهر
یه چیزی مثل پدال دنده اپاچی

- - - Updated - - -

سروش جان بیشتر موتورای که در گذشته داشتم دنده بال بود

- - - Updated - - -

عادت به دنده پایین ندارم

- - - Updated - - -

من تجربه زیادی در مورد موتورای امروزی تدارم . سال 61 تا 67 هندا سوپر کاپ. یاماها 80 مینی .سوزوکی 250 جی تی . 250 ایکس 7 داشتم و تا سال 72 73 هم هندا 125 ژاپنی داشتم .امسال یکی از دوستام پیشرو 150 ایکس ال خرید منو هوایی کرد بعد از 20 سال دوباره موتور بخرم

- - - Updated - - -

تو ای چندماه موتورایی که سوار شدم و تست کردم .تریل پیشرو 150 . اپاچی. مینی تریل ارشد 125. اسکوتر پرواز 100. قدیما هم موتورای که سوار شدم . رکس . پژو گازی باک عقب و باک جلو. هندا 70 . سزوکی مینی 80 .هندا ترل 125 باک شتری تو خدمت تحویل خودم بود. موتورایی هم که مال خودم بود بالا اسم بردم. حالا هم 1 ماه احسان دارم

sorush
09-11-1393, 03:20 بعد از ظهر
به نظرم کار درستی نیست چون بیشتر تعمیر کارها این کارو انجام میدن دیگه تضمین نمیکنن که بعدش خراب نشه
مگراینکه یه مهندس با تجربه سراغ داشته باشی باهاش دقیقا درمیان بزاری حضوری اونجاباشه تا مراحل کاربهت بگه شاید بفرض مثال احتیاج به تراش داشته باشه یا جوش باید نظریه ادم کاربلد با سواد بخوای
اینکاری که بیرون انجام میدن جواب میده ولی دیگه بعد یه مدت برات میشه اعصاب خورد کن گیربکس به صدا می افته نمیدانم خیلی از داستان های دیگه باید با حساب کتاب بری جلو چون یه نوع فشارروی گیربکس اپاچی هست و یه نوع دیگه روی گیربکس احسان
بازم میگم میشه ولی اینکارباید به کاردان بسپاری اونم باتجربه تا توی مراحل کمکت بکنه
وگرنه بدی دست تعمیر کارعادی سردرنمیارن یه جای جوش بیخودی میدن اصلا گن میزنن به موتور

- - - Updated - - -

چند وقت سواری شی عادت میکنی به دنده هاش منم اویل یه یاماها 125سوپردار داشتم دندهاش بالا بود

mehrdad250
09-11-1393, 03:25 بعد از ظهر
در اپاچی فقط یه میل رابط اضافه داره بیرون روی شفت 1000 خار دنده کاری به فشار رو گیربکس نداره

- - - Updated - - -

اره دقیقا انگاری از قصد جای دیگه موتورو اسیب میزنن!!نمیدونم

- - - Updated - - -

همه کار موتورو باید خود انجام داد . تعمیر کار یعنی 100 تا مشکل دیگه اضافه

mehrdad250
09-11-1393, 04:42 بعد از ظهر
سالها پیش مثل همینو داشتم همون زمان هم 20 سال از عمرش گذشته بود که خریدم لوازم نداشت . ولی قدرت سرعت استحکام !!!!!!!!!!!!!:icon_pf _99_:

- - - Updated - - -

نمیدمنم من قدیمی سلیقم یا این موتورای قدیمی زیبا تر از طرح های امروزی هستن

- - - Updated - - -

البته ایکس 7 یه چیز دیگه بود :clap:

- - - Updated - - -

[Only registered and activated users can see links]'s%20Red%20X7%20(1).JPG

- - - Updated - - -

عاشقه بوی دود 2 زمانشون بودم. خخخخخخخخخ:2:

dani.fh12
15-11-1393, 02:50 قبل از ظهر
سلام.مهرداد جان کاری نداره یه ذره روغن بریز تو باک احسانت دود میکنه دو برابر x7. ها ها ها

sepehr ninja
15-11-1393, 09:58 قبل از ظهر
من کیلومترو صفر کردم ببینم با یک باک چندتا میره دیدم 178 کیلومتر رفت بعد دیگه تموم شد بنزین البته هنوز فیلرگیری و آچارکشی نشده به نظرتون مصرفش چطوره درست میشه یا کلا بالاست

dani.fh12
15-11-1393, 11:10 قبل از ظهر
بالاست

فلات دوست
15-11-1393, 11:41 قبل از ظهر
من کیلومترو صفر کردم ببینم با یک باک چندتا میره دیدم 178 کیلومتر رفت بعد دیگه تموم شد بنزین البته هنوز فیلرگیری و آچارکشی نشده به نظرتون مصرفش چطوره درست میشه یا کلا بالاست

رفیقم تریل احسان داره و مصرفش رو میگه 4 تا 5 هستش
تریل ایرانی فک نکنم زیر 4 مصرف کنه

mehrdad250
15-11-1393, 01:54 بعد از ظهر
گنجایش باکش 7 لیتر هست. 8 لیتر نیست

- - - Updated - - -

3.5 تا 3.6 در 100 کیلومتر 250 احسان مصرفشه فعلا

- - - Updated - - -

احتمالا علت اینکه برچسب انرژی ندادن بهش همینه و 250 هم ظاهرا تولید نداره .

فلات دوست
15-11-1393, 01:58 بعد از ظهر
250 در بازار که هستش
کارخونه میزنه 3وخورده ای ولی در عمل مصرف از این بیشتر هستش
البته ما وقتی از موتورامون استفاده میکنیم که به کوه و کمر میزنیم ، شاید به خاطر این مصرف موتورهای مابیشتر هستش

mehrdad250
15-11-1393, 02:36 بعد از ظهر
تصحیح میکنم پست قبلیم رو: 3.7 تا 3.8 در 100 کیلومتر . (در اتوبان و داخل شهر با هم ) . البته فعلا اببندی نشده .

- - - Updated - - -

من با 2 باکه 7 لیتر و 1 لیتر دیگه مجموعا 8 لیتر که تا ته باک مصرف شد . 400 تا رفتم

- - - Updated - - -

دقیقا فلات جان بدلیل شرایط مسیری که شما میرونید مصرف بالا میره. حتی وزن راکب هم تاثیر گذاره.

- - - Updated - - -

کارخونه همه موارد رو بر مبنای مسیر کفی و وزن راکب 65 کیلو گرم محاسبه میکنه

- - - Updated - - -

اقا سپهر اگه رفتی گمرک بی زحمت قیمت درب کارتل موتورتو بپرس ممنون. شاید اصلا این مدلیش گیر نباد دیگه. مال موتور من بد جور خراشیده شده رو اسفالت

- - - Updated - - -

اقا سپهر اگه رفتی گمرک بی زحمت قیمت درب کارتل موتورتو بپرس ممنون. شاید اصلا این مدلیش گیر نباد دیگه. مال موتور من بد جور خراشیده شده رو اسفالت

- - - Updated - - -

فلات جان شما احسان 250 رو میگید هست تو بازار؟؟ و ایا قیمتش رو پرسیدید؟

- - - Updated - - -

فلات جان شما احسان 250 رو میگید هست تو بازار؟؟ و ایا قیمتش رو پرسیدید؟

dani.fh12
15-11-1393, 03:43 بعد از ظهر
آخرین سری تولید ۲۵۰ مال فک کنم ۹۱ باشه . صفرش نیست اگه باشه دست دومه/درب کارتلم برات قیمت میگیرم

mehrdad250
15-11-1393, 04:23 بعد از ظهر
برای موتور هم نیاز به برگ معاینه فنی هست؟

mehrdad250
15-11-1393, 05:55 بعد از ظهر
ممنون اقا دنی

sepehr ninja
15-11-1393, 07:52 بعد از ظهر
گنجایش باکش 7 لیتر هست. 8 لیتر نیست

- - - Updated - - -

3.5 تا 3.6 در 100 کیلومتر 250 احسان مصرفشه فعلا

- - - Updated - - -

احتمالا علت اینکه برچسب انرژی ندادن بهش همینه و 250 هم ظاهرا تولید نداره .

مهرداد جان امروز زدم 7 تاجا گرفت دقیق اگه 3.5 باشه که هست خوبه زیادم بالا نیست حالا دوباره کیلومتر رو 0 کردم چون اینبار ترمز عقب هم سفت بوده یه مقدارم برای همون مصرف رفته بالا دوباره اندازه بگیرم ببینم چقدر میشه...

جناب فلات دوست با این 178 تایی که رفتم مصرفش همون 4 لیتر میشه اما اگه اینبار 200 تا بره میشه 3.5 البته امیدوارم گاز موتور هم در کمترین حالتی که اذیت نکنه گذاشتم بلکه مصرف بیاد پایینتر

تیوب عقب چند روز پیش از قسمت زیر کرمک خود به خود ( به علت چینی بودن ) پاره شد که عوض کردم با بهترین مارک توصیه میکنم لاقل عقب رو قبل از پاره شدن عوض کنید به دردسرش نمی ارزه...

در مورد روغن هم کاسترول مگناتیک ریختم از مزایاش هم که قابل دید هست یکی اینکه صبح ها سریع گرم میشه و خاموش نمیکنه شتاب موتور واقعا میره بالا همچنین استهلاک قطعات هم میاد پایینتر روغن خیلی خوبیه..

mehrdad250
15-11-1393, 09:18 بعد از ظهر
مشکل موتورای ما اینه که دفترچه نداره و کارخونه روغنی رو پیشنهاد نکرده. مجموع چیزایی که شنیدم و یا تو مباحث مربوط به روغن تو همین سایت خوندم بطور چکیده به این نتایج رسیدم: موتورای ما از کیفیت و تکنولوژی ساخت بالایی برخوردار نیست . خیلی از روغنهای جدید بعلت دارا بودن خاصیت پاک کنندگی باعث ایجاد خوردگی در موتور و بعضی بعلت روانکاری زیاد باعث اسیب به صفحه میشن .ر وغنهای با تکنولوژی جدید دارای مولکول ریز تری هستند که در موتور های جدید حسن و موتورهای با تکنولژی قدیمی اشکال هست............... انتخاب روغن متناسب با نوع موتور خیلی مهمه . من هنوز نمیدونم چی استفاده کنم!:28:

- - - Updated - - -

من سالها موتور نداشتم .موتورم برچسب انرژی نداره ایا پلیس گیر میده ؟همه احسان تریل ها بر چسب نداره؟

- - - Updated - - -

سپهر جان قیمت تیوپ و روغن رو هم بگو لطفا

sepehr ninja
16-11-1393, 01:25 بعد از ظهر
بعضی ها شاید گیر بدن ولی برچسب زیاد مهم نیست مهرداد جان برای من هم نداشت...

تیوب قیمتش شد 35 البته با تعویض روغن کاسترول هم 1300 ریختم شد 30 این روغن 4لیتریش تقریبا بین 62 تا 75تومن هست ولی من چون وقت نداشتم از همین 1 لیتریاش گرفتم اینبار..

sorush
16-11-1393, 01:52 بعد از ظهر
سلام باک من 8/10لیتر میگیره عین باک هیو
مال من 220بایه باک کامل میره
خیلی از پارامتر ها مهم هست حتی نوع بنزین و خیلی از چیز های دیگه.....روی مصرف تایر میزاره

mehrdad250
16-11-1393, 02:31 بعد از ظهر
دوستان موتوراتون معاینه فنی داره؟

sepehr ninja
16-11-1393, 08:09 بعد از ظهر
نه نداره پلیس گیر باشه به همینم گیر میده فردا کسی میاد بریم یه دوری برنیم ؟

ممد تریل
22-11-1393, 11:42 بعد از ظهر
سلام دوستان.من سال88 که موتورو گرفتم برچسب داشت.روشم زده بود 2.6 لیتر در 100 کیلومتر.موتور من 200 سی سیه.

dani.fh12
23-11-1393, 12:24 قبل از ظهر
ممد تریل جان از اون برچسب عکسی چیزی داری؟؟؟

ممد تریل
23-11-1393, 10:04 بعد از ظهر
داداش.من معذرت میخوام.3.6لیتر بود.یکی از دوستام بام بود ازش سوال کردم.

dani.fh12
23-11-1393, 10:49 بعد از ظهر
خوشحالم که اینو گفتی.چون ویو هم فکر نکنم ۲٬۶ باشه چه رسد به احسان

sepehr ninja
25-11-1393, 12:29 قبل از ظهر
خب خداروشکر مدارک هم تکمیل شد و کلا 3 هفته شد تقریبا که اول سند بعد کارت موتور و بعدش هم کارت سوخت اومد

فقط انگار راهنمایی رانندگی میدونسته رانندش کیه کارت سوخت قرمز داده خخخخخخ

با ترمز عقب مشکلمون پا بر جاست همچنان شاید کالیپرای ترمز رو عوض کنم اگه پیدا کنم رنگی باشه خوشگلتر هم میشه

جک موتور هم پیچش شل شده بود ! که به این میگن مونتاژکار خسته بوده حتما !!!

mehrdad250
25-11-1393, 02:19 بعد از ظهر
کارت سوخت قرمز چیه؟

VAHID
25-11-1393, 02:36 بعد از ظهر
کارت سوخت قرمز چیه؟

کارت سوخت از 92 به بعد رنگش قرمز شد.

سوالتون رو در تاپیک خودش بپرسید

ممد تریل
25-11-1393, 10:02 بعد از ظهر
خب خداروشکر مدارک هم تکمیل شد و کلا 3 هفته شد تقریبا که اول سند بعد کارت موتور و بعدش هم کارت سوخت اومد

فقط انگار راهنمایی رانندگی میدونسته رانندش کیه کارت سوخت قرمز داده خخخخخخ

با ترمز عقب مشکلمون پا بر جاست همچنان شاید کالیپرای ترمز رو عوض کنم اگه پیدا کنم رنگی باشه خوشگلتر هم میشه

جک موتور هم پیچش شل شده بود ! که به این میگن مونتاژکار خسته بوده حتما !!!

داداشم.پیچای موتور رو هم حتمن چک کن.یه آچاری هم به میله های رینگ چرخات (ما میگیم اسواک)بکش چون من دیر رسیدگی کردم چندتا تویوپ ازم پنچر کرد.
یکی از آشناهامون یه پیشرو 200 خریده بود.الان بعد 6ماه صفحه کلاچشو عوض کرد.من انواع واقسام موتورو دیدم حدود 22 ساله که خودمون هوندا XL 125 داریم ولی احسان یه چیز دیگس.البته به موتورای ژاپنی که نمیرسه ولی خیلی توپه.

sepehr ninja
26-11-1393, 01:31 قبل از ظهر
داداشم.پیچای موتور رو هم حتمن چک کن.یه آچاری هم به میله های رینگ چرخات (ما میگیم اiسواک)بکش چون من دیر رسیدگی کردم چندتا تویوپ ازم پنچر کرد.
یکی از آشناهامون یه پیشرو 200 خریده بود.الان بعد 6ماه صفحه کلاچشو عوض کرد.من انواع واقسام موتورو دیدم حدود 22 ساله که خودمون هوندا XL 125 داریم ولی احسان یه چیز دیگس.البته به موتورای ژاپنی که نمیرسه ولی خیلی توپه.

باشه حتما آچارش هم دارم اتفاقا تویوب عقب رو که عوض کردم برای خودش زیاد جالب نیست بعد اون نواری که زیر تویوب هست برای پنچر نشدن خیلی نازکه رسما به درد نمیخوره باید عوض بشه که پنچر نشه تا الان که نزدیک هزارتا رفتم عالی بوده با این قیمت واقعا خوبه

- - - Updated - - -

داداشم.پیچای موتور رو هم حتمن چک کن.یه آچاری هم به میله های رینگ چرخات (ما میگیم اiسواک)بکش چون من دیر رسیدگی کردم چندتا تویوپ ازم پنچر کرد.

باشه حتما آچارش هم دارم اتفاقا تویوب عقب رو که عوض کردم برای خودش زیاد جالب نیست بعد اون نواری که زیر تویوب هست برای پنچر نشدن خیلی نازکه رسما به درد نمیخوره باید عوض بشه که پنچر نشه تا الان که نزدیک هزارتا رفتم عالی بوده با این قیمت واقعا خوبه

dani.fh12
26-11-1393, 01:17 بعد از ظهر
ممد تریل اسواک منظورت کجای موتوره؟ پیچی که طوقه رو نگ میداره رو میگی؟؟

ممد تریل
26-11-1393, 03:07 بعد از ظهر
ممد تریل اسواک منظورت کجای موتوره؟ پیچی که طوقه رو نگ میداره رو میگی؟؟

داداشم.این میله های وسط رینگ چرخ جلو وعقب.بالاشون که به رینگ میرسه حالت پیچ ومهره ای دارن.مرتب باید سفتشون کرد والا مثه من شل میشن تویوپ رو سوراخ میکنن.

ali.motahari
27-11-1393, 12:53 قبل از ظهر
داداشم.این میله های وسط رینگ چرخ جلو وعقب.بالاشون که به رینگ میرسه حالت پیچ ومهره ای دارن.مرتب باید سفتشون کرد والا مثه من شل میشن تویوپ رو سوراخ میکنن.
اون سیم پره ها نباید شل بشن و اگه شل بشن و کسی ک طوقه گیر نیستش سفتشون کنه طوقه تاب برمیداره
شما ک هی شل میشه بده واشر کشی کنن برات دیگه شل نمیشه و تیوبو سوراخ نمیکنه و مشکلت حل میشه

dani.fh12
27-11-1393, 12:58 بعد از ظهر
گرفتم داپاش منظورت پره بود.ممنون بابت پاسخت

ممد تریل
27-11-1393, 02:22 بعد از ظهر
سلام داداش.این جریان اوایل خریدن موتورم بود بعد دادم یکی از دوستام که تعمیرکار خوبیه درسش کرد.ضمنن پیچ ومهره های انجین موتور من وقتی بعد یکی دوماه آچار کشی کردم خیلی شل بودن فکر کنم توی کارخونه زیاد سفتشون نکرده بودن.من برا آب بندی تا حدود سه هزار کیلومتر از 60 تا بیشتر نروندم موتورو،از همون اولم روغن درجه یک توش میرختم(توتال الان شده لیتری 21000تومن)آخه خیلی وسواسم برا وسیله.ضمنن خودم پایه یک دارم وراننده ماشین سنگینم.

mehrdad250
30-11-1393, 12:21 قبل از ظهر
دوستان موتور احسان من با هندل روشن نمیشه هیچ وقت گویی کورس هندل کمه یا انگاری موتور به کمپرس نمیرسه . مورد دیگه موتور وقتی داغه دست رو نمیسوزونه. ومنبع اگزوز دست رو میسوزونه و در حالت درجا گاز میدم و گازو رها میکنم خروجی اگزوز صدا پت میده

- - - Updated - - -

در مورد هندل خودم نظرم به اهرم هندل که باید بیاد بالا تر . در مورد اگزوز هم شک به سوپاپ دود هست . نظر شما چیه؟

پرسه
01-12-1393, 04:22 قبل از ظهر
مهرداد مشکل هندل از جاپایی جلو هم هست اگه کمی جلوتر بود بیشتر و بهتر هندل میخورد

mehrdad250
01-12-1393, 04:30 بعد از ظهر
مهرداد مشکل هندل از جاپایی جلو هم هست اگه کمی جلوتر بود بیشتر و بهتر هندل میخورددرسته پرسه ممنون. راستی موتور شما کیلومتر و دور موتورش الکتریکی هست با مکانیکی؟

sepehr ninja
01-12-1393, 05:41 بعد از ظهر
برای من که هندلش مشکلی نداره ولی اصولا با استارت روشن میکنم امروز هم هزارتا رو رد کرد یه تاپ اسپید کوچیک زدم 110 تا رفت شاید فیلرگیری و یه سری تنظیم دیگه انجام بدم بشه بیشتر رفت

پرسه
01-12-1393, 10:20 بعد از ظهر
من موتورم کیلومتر و دور موتورش عقربه ای هستش بچه ها میگم کمک عقب موتورم اصلان بالا پایین نمیشه ایا جام کرده و باید عوض شه؟

- - - Updated - - -

راستی سپهر قیمت احسان 200 و 250 الان چقدره موتورت رو امسال خریدی ایا؟ چقدر گرفتی؟

- - - Updated - - -

موتورت سپهر 200 یا 250؟

پشیمان
02-12-1393, 09:21 قبل از ظهر
بچه ها منم مشکل پرسه رو دارم چیکار کنم کمک فنر عقب جابه جا نمیشه؟ احسان 250 بهتره یا 200؟
احسان 250 بهتر یا شوکا 250 یا فلات 250 ؟

sepehr ninja
02-12-1393, 11:06 قبل از ظهر
من موتورم کیلومتر و دور موتورش عقربه ای هستش بچه ها میگم کمک عقب موتورم اصلان بالا پایین نمیشه ایا جام کرده و باید عوض شه؟

- - - Updated - - -

راستی سپهر قیمت احسان 200 و 250 الان چقدره موتورت رو امسال خریدی ایا؟ چقدر گرفتی؟

- - - Updated - - -

موتورت سپهر 200 یا 250؟
پرسه جان 250 فکر نمیکنم باشه من رفتم که نبود
الان قیمت 200 با بیمه و سند و اینا میشه 4250

منم نمیدونم والا انجینش 250 هست کارتش 200 کلا زیاد با هم فرقی نمبکنه

mehrdad250
02-12-1393, 04:18 بعد از ظهر

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

موتورت سپهر 200 یا 250؟
بده کمکتو باد کنن شاید درست بشه اگه نشد تعویض

پرسه
02-12-1393, 09:46 بعد از ظهر
دوستان ممنونبله درست گفتید یک کمک به قیمت 65 هزاز تومان خرید کردم و باید بندازم روش

sepehr ninja
09-12-1393, 06:09 بعد از ظهر
من 120 تا اسپید زدم باهاش داستان چیه فکر کنم موتور به جای نفس همه جاش باز شده دیگه

mehrdad250
10-12-1393, 01:05 قبل از ظهر
من 120 تا اسپید زدم باهاش داستان چیه فکر کنم موتور به جای نفس همه جاش باز شده دیگه
با جی پی اس هم اندازه بگیر . سوپاپ رو فیلر نکردی هنوز؟

sepehr ninja
10-12-1393, 12:57 بعد از ظهر
با جی پی اس هم اندازه بگیر . سوپاپ رو فیلر نکردی هنوز؟
نه فیلر نکردم فعلا به صداش عادت کردم دیگه

mehrdad250
11-12-1393, 09:26 بعد از ظهر
نمایندگی قطعات نیرو موتور تو کوچه اردستانی گمرک واقعا نوبرشو اورده هر چی میپرسیم معمولا نداره هر قیمتی هم میخواد حساب میکنه فاکتور هم نمیده . اصلا انگار مستقل از شرکت نیرو موتور تصمیم میگیره و به سلیقه خودش عمل میکنه انگار که دوست نداره چیزی بفروشه . میخوام برم دفتر مرکری شرکت خ سهروردی شکایت کنم .

- - - Updated - - -

نمایندگی قطعات نیرو موتور تو کوچه اردستانی گمرک واقعا نوبرشو اورده هر چی میپرسیم معمولا نداره هر قیمتی هم میخواد حساب میکنه فاکتور هم نمیده . اصلا انگار مستقل از شرکت نیرو موتور تصمیم میگیره و به سلیقه خودش عمل میکنه انگار که دوست نداره چیزی بفروشه . میخوام برم دفتر مرکری شرکت خ سهروردی شکایت کنم .

پرسه
11-12-1393, 10:18 بعد از ظهر
سلام بچه ها میگم ما همه تریل احسان داریم یا تریل های هم شبیه مثل پیشرو.
میگم بیایم هروقت وارد سایت میشیم یه پست بزاریم تا این تاپیک داغ بمونه و بتونیم از تجربیات هم استفاده کنیم
یعنی احسان چی کمتر از پالس اسباب بازی داره. همش واسه پالس پست میزارن و تاپیک داغیه باید اینجا هم همونجوری بشه هر کی موافقه اعلام امادگی کنه

sepehr ninja
11-12-1393, 10:57 بعد از ظهر
مهرداد جان اینجا ایرانه دیگه مگه کاره دیگه ای میشه کرد قطعه که هیچوقت نیست از موتورای دیگه معمولا باید بگیری بخورونی بهش... بعداصلا چیزی به نام گارانتی هم داره ؟!

پرسه جان اصولا موتورایی که مشکل خاصی نداره تاپیک کمتر شلوغ میشه پالس و آپاچی و اینا هر روز خراب میشه دیگه طبیعیه وگرنه من سعی میکنم پست بذارم همیشه

mehrdad250
11-12-1393, 11:26 بعد از ظهر
من منظورم گارانتی نیست . تامین قطعاته.

sepehr ninja
11-12-1393, 11:28 بعد از ظهر
بله متوجه شدم گارانتی و جدا گفتم فقط سر هم نوشتم معمولا موتور 2 ماه یا 2 هزارتاگارانتی داره ولی اینا نه به روی خودشونم نمیارن که یه همچین چیزی وجود داره

parsa-suzuki
11-12-1393, 11:30 بعد از ظهر
دوستان قیمت یک احسان تریل سالم و تمیز حدودا چنده ؟؟؟ فاقد بیمه

mehrdad250
11-12-1393, 11:35 بعد از ظهر
دوستان قیمت یک احسان تریل سالم و تمیز حدودا چنده ؟؟؟ فاقد بیمه
هرکی هر چی دوست داره قیمت میده. 3 ماه پیش 4.5 -4.300 میگفتن صفرشو

- - - Updated - - -

مدلش چیه؟

parsa-suzuki
11-12-1393, 11:43 بعد از ظهر
یکی از دوستان یدونه داشت فک کنم 90 بود فروخت 2.500 الان میخواد یدونه بخره دوباره - کلی تریل زیر 2 تومن چیزی یافت میشه ؟؟؟

فلات دوست
12-12-1393, 07:45 قبل از ظهر
یکی از دوستان یدونه داشت فک کنم 90 بود فروخت 2.500 الان میخواد یدونه بخره دوباره - کلی تریل زیر 2 تومن چیزی یافت میشه ؟؟؟

افت قیمت تریل زیاده ، مخصوصا در شهرستانها که طلبه کم داره
همون 2 تا 2.5 اگه تمیز باشه( مدل 91-92)

پرسه
12-12-1393, 08:33 قبل از ظهر
سلام سپهر ممنون ازت پارسا من یه تریل پیشرو مدل85 دارم تمیزم هست به علت شغلم باید بفروشم
بیمه نداره خواستی بگو قیمتم خودت قیمت کن ببین چند میرزه.
سپهر این دستگاه ترمز که رو دیکس عقبه هستش تو دست انداز که میرم هیمیپره بالا و صدا میده مشکل چیه لنت میخواد ایا؟

sepehr ninja
12-12-1393, 10:21 قبل از ظهر
پرسه جان اون برای واشرش هست که افتاده احتمالا که صدای آهن رو آهن میده

ali8110
12-12-1393, 11:18 قبل از ظهر
سلام دوستان
فنر موتورم تو شاسی تکون میخوره از جاش نمیدونم مشکلش چیه !! پیچش رو سفت کردم فایده نداره
خیلی هم نرم شده

پرسه
12-12-1393, 12:31 بعد از ظهر
سپهر افرین اره صدای اهن میده رو اعصابه باید دستگاه ترمز رو از دیسک بازکنم تا واشر بندازم روش؟ واشر دقیقا مال کجاس

sepehr ninja
15-12-1393, 12:37 قبل از ظهر
پرسه جان کالیپر ترمز باید باز بشه کاری نداره کلا راحته دوتا واشر داره برو اول ببین اگه پیدا کردی که هیچ اگه نکردی میتونی دورش چسب بزنی مثل لنت برق بپیچی دورش که لق نزنه البته من میگم واشر یه لاستیکی هست که دور اون دوتا میله هست که توی جاش لق نزنه...

دیروز روغن موتور دوباره عوض کردم همون کاسترول ریختم خداییش عجب روغنیه اگه خوب نبود تا الان هیچی از موتور نمونده بود..

امروز هم بردم موتورو برای فیلرگیری که سفت کرد و عالی شد دیگه انقدر صداش کمه فقط صدای اگزوز میاد

mehrdad250
15-12-1393, 01:00 قبل از ظهر
سلام . امروز بعد 70 روز موتورو راه انداختم :15:

- - - Updated - - -

فکر کنم کم کم باید با شما دوستان خداحافظی کنم چون میخوام واسه همیشه بیخیال موتور سواری بشم . ردش کنم بره :10:

پرسه
15-12-1393, 08:01 بعد از ظهر
سلام مهرداد و سپهر عزیز
مهرداد چرا میخوای بفروشی؟
بچه ها الان از افرود میام بسیار خسته و کوفته؟ واقعا کارایی با این تریل کردم که فکر نمیکردم از پسش بر بیاد
در مورد ترمزم سپهر حتما عکس میزارم

mehrdad250
15-12-1393, 09:22 بعد از ظهر
پرسه جان احسان داری؟

sepehr ninja
15-12-1393, 10:27 بعد از ظهر
مهرداد فکر فروش نباش چون هم ضرر میکنی هم یه تریل رو از دست میدی لاقل جمعه ها میری باهاش یه دور میزنی

mehrdad250
15-12-1393, 11:09 بعد از ظهر
سپهر جان موتور خوبیه واقعا ولی من چشمم ترسیده ازش . ایشالا واسه کسی که میخره اومد داشته باشه.

- - - Updated - - -

دیگه نمیخوام بزنتم زمین:16:

- - - Updated - - -

باد لاستیکا باید چقدر باشه .

- - - Updated - - -

سپهر جان قیمت الان رو نداری؟

sepehr ninja
16-12-1393, 01:12 قبل از ظهر
ایشالا که خیره و همیشه سلامت باشی باد لاستیک و نسبت به وزنی که روشه تنظیم میکنن معمولا اگه دو ترک میری بیشتر اگه نمیری کمتر قیمت هم 4 مشتری باید داشته باشه با بیمه و ایناش واسه ما گرونتر در میاد دیگه ...

mehrdad250
16-12-1393, 01:17 قبل از ظهر
باید یه قیمت بگیرم گمرک شاید صفرش الان 4.5 باشه

پرسه
16-12-1393, 05:03 بعد از ظهر
سلام بچه ها میگم بچه ها میخوام یه کراس بخرم اما 3500میلیون بیشتر مایه ندارم کودوم کراس قیمتش کمتره بخرم که یدکشم فراوون باشه
بچه الان افرود بودم خیلی خوش گذشت موتور میرفت بالا ولی ترسیدم شاسیش چیزیش بشه زیاد فشار نیوردم میخوام کراس بخرم خیالم رو راحت کنم
ممنون از مهرداد خان و سپهر عزیز

ehsanloveless
26-01-1394, 10:35 بعد از ظهر
سلام به احسان سوار های عزیز اینم از خرس ما میخواستم واسش استیکر بزنم ادرس دقیق بهم میدین که دقیقا از کجا باید بگیرم و چی بگیرم ممنون ساکن نیشابور هستم

datiskashan
04-02-1394, 08:22 بعد از ظهر
سلام دوستان
من تمام صفحات تاپیک رو خوندم یه عده از احسان تعریف کردن وراضی هستن یه عهده هم نه
منم میخام یه تریل بخرم ولی موندم چی بگیرم اگه میشه راهنمایی کنیند ممنون میشم

ali8110
04-02-1394, 08:35 بعد از ظهر
روان یا فلات بخر

datiskashan
04-02-1394, 09:51 بعد از ظهر
علی جان از روان خوشم نمیاد ولی تعریف فلات رو خیلی شنیدم

فلات دوست
05-02-1394, 07:03 قبل از ظهر
علی جان از روان خوشم نمیاد ولی تعریف فلات رو خیلی شنیدم

اگه بیشتر تو شهری روان والا فلات بگیر
فلات وزنش نسبت به روان بیشتر هستش

ehsanloveless
12-02-1394, 07:03 بعد از ظهر

- - - Updated - - -

خیلی لاستیک عقب بازی میکنه چپ و راست لق میزنه فک کردم از باربیرینگ هاش هست اونارو هم عوض کردم اما خود دو شاخه شاسی چپ و راست میره بازی داره به نظر راه حلی میاد واسش

ehsanloveless
15-02-1394, 10:31 بعد از ظهر
up

vahidshah
16-02-1394, 09:25 قبل از ظهر
اره ممکنه از اون اتصالات فنر عقب یا دوشاخه عقب باشه و توموتورها ی تریل چیز طبیعی هست با کاکرد اتفاق می افته/ لاستیک بوش ها که کمک یا اتصالات رو وصل میونه خراب شدن یا میشه گفت پرس شدن!!و جای خالی ایجاد شده/
چارش یا عوض کردن بوش هاست که پیدا کردن بوش اندازش کمی سخته/ و راه دیگه اینکه از جنس تلفون میدی با وسایل تراشکاری دقیقا همون اندازه در میارن و میزنی جای بوش

aydin1394
24-03-1394, 03:48 بعد از ظهر
احسان 250بخر

aydin1394
25-03-1394, 10:25 قبل از ظهر
jpgعکس0067

Komando
25-03-1394, 12:30 بعد از ظهر

- - - Updated - - -

خیلی لاستیک عقب بازی میکنه چپ و راست لق میزنه فک کردم از باربیرینگ هاش هست اونارو هم عوض کردم اما خود دو شاخه شاسی چپ و راست میره بازی داره به نظر راه حلی میاد واسشموتور منم این مشکل رو داره ایراد از بوش های دوشاخه هست متاسفانه اینجا گیر نمیاد که عوضشون کنم

hosin555
01-04-1394, 01:02 بعد از ظهر
سلام یه احسان 250زورفلات یادلتا250روداره یانه ممنون

فلات دوست
02-04-1394, 07:17 قبل از ظهر
سلام یه احسان 250زورفلات یادلتا250روداره یانه ممنون

نه نداره فلات قدرتی تره

Komando
02-04-1394, 12:16 بعد از ظهر
دوستان کسی اگه 250 داره یه زحمتی بکشه فیلمش رو بزاره که تمام قسمت های موتور توش معلوم باشه.

hamidhassas
03-05-1394, 06:57 قبل از ظهر

قسمت اول: نقد و بررسی موتور سیکلت تریل احسان جی وای Ehsan GY200

Sadegh.galaxy
03-05-1394, 01:36 بعد از ظهر
یه سالمش مدل پایین پلاک ملی هم نباشه طوری نیست،چقدفی میخوره.؟

sepehr ninja
28-06-1394, 10:41 قبل از ظهر
سلام دوستان لاستیک کسی خریده جدیدا نمایندگی که قربونش هیچوقت نداره از کجا بگیرم کسی قیمت داره جلو و عقبو ؟

payam061
28-10-1394, 03:28 بعد از ظهر
IMG_20160117_174714

- - - Updated - - -

persianmotor.net/showthread.php?t=2480&page=48&p=312460#post312460

ali_r
13-08-1395, 06:50 بعد از ظهر

ali_r
14-08-1395, 02:50 بعد از ظهر
جثه بزرگی داره
موتور پر قدرت و نرمیه
شاسیش و کمک عقبش نسبت به روان ضعیفتره
ولی توی شهر عالی عمل میکنه
همه دنده ها مثل سی جی پایین میخوره

Ebsmob
16-04-1397, 11:32 بعد از ظهر
سلام
بلخشید تایپکو بالا آوردم
من تریل نخریدم تا حالا فقط در مورد روغن بغلش سوال دارم اینکه این روغن با بنزین میسوزه؟
مخزنش چقده و هر مخزن چند کیلومتر رو جواب میده اگه میسوزه

ata313
15-10-1397, 12:11 قبل از ظهر
سلام. ان شاالله پنج شنبه مدل 88 این موتور رو میگیرم. رفقایی که این موتور رو دارن بگن واقعا شاسیش ضعیفه ؟ چه جوری میشه شاسی رو محکمش کرد ؟ کمک عقبش با یه کمک دیگه عوض بشه نرمیش درست میشه ؟

ijnmko
22-10-1397, 04:53 بعد از ظهر
سلام دوستان من مدل 94 این موتور رو چند ماهی هست که گرفتم
ازش راضیم فقط بنظرم موتور خیلی سنگینه خدایی ناکرده درصورت زمین خوردن راکب اسیب جدی به پا ممکنه وارد بشه
همچنین پشت امپر موتور من دیجیتالیه که نمیدونم چراغ نداره یا مال موتور من سوخته که توشب به راحتی دیده نمیشه حالا سوال بنده اینجاست که ایا میشه چراغ پشت امپر رو عوض کرد یا براش چراغ گذاشت و اگر میشه سیم کشی به چه صورت باید باشه؟
با تشکر

ali_r
24-10-1397, 12:24 قبل از ظهر
سلام دوستان من مدل 94 این موتور رو چند ماهی هست که گرفتم
ازش راضیم فقط بنظرم موتور خیلی سنگینه خدایی ناکرده درصورت زمین خوردن راکب اسیب جدی به پا ممکنه وارد بشه
همچنین پشت امپر موتور من دیجیتالیه که نمیدونم چراغ نداره یا مال موتور من سوخته که توشب به راحتی دیده نمیشه حالا سوال بنده اینجاست که ایا میشه چراغ پشت امپر رو عوض کرد یا براش چراغ گذاشت و اگر میشه سیم کشی به چه صورت باید باشه؟
با تشکر

وزن زیاد طبیعیه باید سازش کنی

ata313
02-11-1397, 02:03 بعد از ظهر
محافظ انجین احسان پلاستیکیه یا غلزی ؟
میشه کمک عقب سفت تر براش گذاشت ؟ کمکش خیلی نرمه

ali_r
05-11-1397, 11:37 بعد از ظهر
محافظ انجین احسان پلاستیکیه یا غلزی ؟
میشه کمک عقب سفت تر براش گذاشت ؟ کمکش خیلی نرمه

سلام
روانو فروختی؟>
پلاستیکیه من یبار زدم شکستم خیلی ضعیفه
اره میشه کمک رو عوض کرد یکم تغییرات میخواد ولی در کل میشه
فقط مواظب شاسی باش که فوری ترک میخوره

ata313
08-11-1397, 11:00 بعد از ظهر
سلام. فعلا روانو دارم ولی میخوام بفروشمش
این احسان از دو طرف سمت جای پای جلو جوش خورده ولی طرف میگه زنگ زد پوسید من جوش دادم
کمک چه موتوری باید بزارم ؟

- - - Updated - - -

علی اقا شمارمو گذاشتم رو امضا. اگه میشه یه پیام تو تلگرام بهم بدین

ali_r
10-11-1397, 01:26 قبل از ظهر
سلام. فعلا روانو دارم ولی میخوام بفروشمش
این احسان از دو طرف سمت جای پای جلو جوش خورده ولی طرف میگه زنگ زد پوسید من جوش دادم
کمک چه موتوری باید بزارم ؟

- - - Updated - - -

علی اقا شمارمو گذاشتم رو امضا. اگه میشه یه پیام تو تلگرام بهم بدین

مگه زنگ بزنه جوش میدن؟:gigglesmile:
نمیدونم باید بخورونی من امتحان نکردم چون بخاطر شاسی ضعیفش فروختمش

ata313
18-11-1397, 11:29 بعد از ظهر
صفحه کلاچ احسان ۲۰۰ پنج پیچه یا چهار پیچ ؟ همون پنج فنر یا چهارفنر

Uria
01-04-1401, 07:50 بعد از ظهر
سلام من این موتور رو تازه خریدم مدل 87
317 تا کارکرد