PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فایر تایر (fire tire)

.:ALIREZA NADERI:.
24-10-1390, 05:45 بعد از ظهر
سلام
یک تبلیغاتی تو اینترنت دادم با این موضوع که یک وسیله ای هست که باعث میشه وقتی راه بری لاستیکت نورانی بشه !
اگر کسی خریده و یا اطلاعات بهتر کاملتری از خود اون سایتا داره بگه!

کوروش
24-10-1390, 05:50 بعد از ظهر
وسیله ای کاملا جالبه/ سنسور حرکت داره یعنی موقعه حرکت روشن میشه / تا ۱۵ تومن هم قیمت داره/ رنگشم جالبه همه رنگه هستش/ سعی کنی ۲۵۰ با بالا بزاری خوب در میاد !!!

matrixaidin
24-10-1390, 05:53 بعد از ظهر
فکر کنم این والفای چراغ دارو میگی
درسته؟؟؟؟

02109002
24-10-1390, 05:59 بعد از ظهر
فایر تایر نوعی ال ای دی است که سر والف موتور نصب میشه و دارای سنسور است که به محض حرکت وسیله روشن میشود و در حین حرکت چون حالت دایره وار همراه با لاستیک میچرخد باعث ایجاد دایره رنگی میشود که جلوه زیبایی دارد

اینم ویدیوی معرفی و تست فایر تایر

معرفی:

9119ce4ebae0bc04965f0201cf03d99677139

تست:

f930d4d20ddb7bc6043ece1ee6da5ef877147

---------- Post added at 05:59 PM ---------- Previous post was at 05:58 PM ----------

امیدوارم این کار تبلیغات محسوب نشه

24-10-1390, 06:05 بعد از ظهر
نه عزیزم این میره سر والف!

---------- Post added at 06:05 PM ---------- Previous post was at 05:59 PM ----------

مشکلی از نظر ایمینی ایچاد نمیکنه ؟

K.I.A
24-10-1390, 06:06 بعد از ظهر
من کوچیک بودم یه دوچرخه 26 داشتم از این خوبا کلی لوازم و اپشن داشت از اینا هم سر والوش بسته بودم جالب شده بود

02109002
24-10-1390, 06:09 بعد از ظهر
علی جان منظورتون چیه دقیقا"؟

Kami
24-10-1390, 06:11 بعد از ظهر
خیلی خزه
میخواستم بخرم ببندم رو موتور
دیدم ضایعس

کوروش
24-10-1390, 06:24 بعد از ظهر
واسه دل خودت ببند داداش گلم نه حرف مردم!!!:icon_pf (95):

Sami
24-10-1390, 06:24 بعد از ظهر
من انداختم خیلیم راضیم توی شب جنبه ایمنیم داره

02109002
24-10-1390, 06:27 بعد از ظهر
نظر سامی جان تایید میشه چون موتوره دیه امکان داره لامپ بسوزه برق قطع کنه سیمکشی دچار اشکال بشه
اونموقع هستش که این ال ای دی بکار میاد چون خودش باطری داره و این سنسور حرکتی که داره باعث میشه زمان ثبات موتور خاموش بشه تا باطری کمتری مصرف کنه

24-10-1390, 06:29 بعد از ظهر
باید بپیچونی یا نه باید بچپونی(بندازی - فشار بدی) توی والف ؟
محمد جان منظورم اینه که باعث داغ کردن ترکیدن لاستیک یا ترکیدن شیشست و پنچری و... نمیشه ؟

---------- Post added at 06:29 PM ---------- Previous post was at 06:27 PM ----------

محمد جان اینیکی گفتی یعنی چه یه باطری کوچیک در حد روشن کردن یه ال ای دی که نمیتونه به جای باطری موتور کار کنه ؟!؟!

02109002
24-10-1390, 06:33 بعد از ظهر
علی جان این دستگاه به جای سر والفی روی والف بسته میشه ( باید بپیچونی )
خطری هم برای لاستیک و خود موتور نداره
جنبه تزئینی داره
اون کلیپ معرفی رو نگاه کن تا با طرز کارش آشنا بشی

---------- Post added at 06:33 PM ---------- Previous post was at 06:32 PM ----------

اون باطری کوچیک مثل باطری لیزر دستی میمونه که برای یک ال ای دی کفایت میکنه

24-10-1390, 06:38 بعد از ظهر
دوستانی که قصد خرید دارند همه چیزی که تو ماهواره و اینترنت هست گرونه و نم نم قیمتش میاد پایین یه زره صبر کنین قیمتش میاد پایین همینا تو بانه به جای ابنبات میفروشن 2-3 تومن.!

---------- Post added at 06:38 PM ---------- Previous post was at 06:35 PM ----------

باتریش قابل شارژه ؟

02109002
24-10-1390, 06:44 بعد از ظهر
فکر نمیکنم قابل شارژ باشه چون اونقدر ارزش نداره که بخواد شارژش کنی
باطری لیزر و ماشین حساب که تموم میشه چیکار میکنن ؟ عوضش میکنن

K.I.A
24-10-1390, 06:44 بعد از ظهر
باطری ساعت مچی بهش میخوره...

MGEngineer
24-10-1390, 10:49 بعد از ظهر
من انداختم خیلیم راضیم توی شب جنبه ایمنیم داره

آقا اگه یه فیلم از موتورت میذاشتی خیلی خوب بود

7thRING
24-10-1390, 11:11 بعد از ظهر
[QUOTE=iranmx;55085]باید بپیچونی یا نه باید بچپونی(بندازی - فشار بدی) توی والف ؟
محمد جان منظورم اینه که باعث داغ کردن ترکیدن لاستیک یا ترکیدن شیشست و پنچری و... نمیشه ؟[ QUOTE=iranmax:55085]

وقتی سر والف وصل کردی اگه بدون حرکت وایسی خاموشه اما وقتی حرکت میکنی روشن میشه برای این که روشن نشه میتونی یه ذره بچرخونی.
نه گرماش اونقدر نیست . تازه با در نظر گرفتن باد خنکتر هم میشه.

MGEngineer
25-10-1390, 12:47 قبل از ظهر
البته یکی از معضلاتش اینه که خیلی راحت از روی موتور باز میکنن میبرن

farzad_sh_2020
25-10-1390, 12:08 بعد از ظهر
بابا این چیزا مال حداقل 10 سال پیش هست من رو دوچرخم داشتم

به نظر من که ببخشید اینجوری میگم ولی خیلی خز میشه . وقتی میتونه قشنگ باشه که شما با سرعت خیلی بالا بری و به صورت یک نوار روشن در بیاد . نه اینکه مثل این فیلم نهایتش بشه یک نیم دایره و هر از گاهی هم چشمک بزنه
من یک فیلم دیدم که اگر پیداش کردم لینک میذارم براتون . البته برای ماشین بود . داخل رینگ نورپردازی میکرد و مثلاً شب توی تاریکی مطلق فقط 4 تا چرخ ماشین 100% روشن بود و خیلی زیبا بود

دقیقاً بستن فایر تایر روی موتوری مثل مگلی و دایلیم و هیوسانگ و نینجا و ... از دید من مثل این هست که گوشی آیفون رو منو فارسی کنی :25r30wi:

ARSH
25-10-1390, 12:20 بعد از ظهر
این ایده خوبی هست اما نه اینکه همیشه رو لاستیک ها باشه
خوبه تو تور ها یا مسافرت ها که امکان خوردن به شب هست همراه آدم باشه که شب تو جاده ببنده واسه امنیت و دیده شدن بیشتر توسط ماشین ها
جالبه در کل

Masoud
25-10-1390, 01:10 بعد از ظهر
تو گمرک چها راه ولیعصر معمولی هاش قیمت اش 3 تومان بود smd * 2

25-10-1390, 07:06 بعد از ظهر

به نظر من که ببخشید اینجوری میگم ولی خیلی خز میشه . وقتی میتونه قشنگ باشه که شما با سرعت خیلی بالا بری و به صورت یک نوار روشن در بیاد . نه اینکه مثل این فیلم نهایتش بشه یک نیم دایره و هر از گاهی هم چشمک بزنه
من یک فیلم دیدم که اگر پیداش کردم لینک میذارم براتون . البته برای ماشین بود . داخل رینگ نورپردازی میکرد و مثلاً شب توی تاریکی مطلق فقط 4 تا چرخ ماشین 100% روشن بود و خیلی زیبا بود

دقیقاً بستن فایر تایر روی موتوری مثل مگلی و دایلیم و هیوسانگ و نینجا و ... از دید من مثل این هست که گوشی آیفون رو منو فارسی کنی :25r30wi:
من متوجه نشدم
گوشی ایفون رو فارسی کنی یعنی ایفون رو پایین اوردی
اما روی مگلی و هیوسانگ فایر تایر بزاری که نیاوردیش پایین ؟! خیلی هم خوبه.

7thRING
25-10-1390, 07:35 بعد از ظهر
منظورش اینه که این خز بازیا به مگلی و هیو و موتور های مجاز نیومده.

soheilspeedart
28-10-1390, 10:25 قبل از ظهر

در مورد اینکه خز هست منم موافقم! اما علت اینکه توی اون فیلم دایره نورانی رو اونجوری ناقص می بینم، به خاطر گوشی هست، یعنی توی دوربین اینجوری دیده می شه ولی با چشم معمولی دایره دیده می شه (مثل موقعی که از روی تلویزیون با گوشی فیلم می گیری)

به قول علیرضا اینا خیلی دارن گرون می فروشن، چند سال پیش من روی دوچرخه یکی از اقوام دیده بودم، جفتشو خریده بود 5 تومن! که آخرش از روی دوچرخه ش باز کرده بودن (یه هفته نشد، آخه خیلی تابلوه روی چرخ خودنمایی می کنه)

ولی خوب بازم به نظر من این چیزا در حد همون دوچرخه بچه های راهنمایی ایناست، روی موتور ببندی یکم خنده داره، واسه موتور و ماشین معمولا از یه سیستم نور پردازی دیگه استفاده می کنن که شما اشاره کردی، اون چیزی که شما دیدی مثلا ممکنه نئون یا جدیدا هم ال ای دی باشه که خیلی قشنگ تر و حرفه ای تر دیده می شه، که البته هزینه ش بالاتره و واسه اجراش هم یکم باید زمان صرف بشه
نمونه ش توی تی تی بود، فکر کنم خود علیرضا دیده باشه، این چند تا عکس رو ببینید مثلا

6032

6021

6019

6020

واسه موتور سیکلت هم چیزای جالبی می تونه از آب در بیاد، حالا چه واسه چرخ، چه بقیه ی قسمت های موتور دیگه

60286030

اینم یه نمونه ی جالب دیگه س

6031

من خودم روی چراغ موتورم یه کارایی کردم، البته یکم کج و معوج در اومد، بازش کردم دوباره بچسبونم یکم مهارتم توی این چیزا کمه (وقتی بچه مهدکودک نره همینه دیگه :d )

کوروش
28-10-1390, 10:44 قبل از ظهر
در نصب این وسیله سعی کنید که برقش از موتور جدا باشه تا هم بهتر کار کنه هم اینکه به سیستم برق موتور ضربه ای نزنه !!!
سعی کنید از جدیداش بگیرید که هم چندین رنگ رو داره هم در موقعه ایستادن خاموش میشه !!!
این 3 عکس اخر هم هیچکدوم از اون وسیله نداران و فقط چراغ روشون نصب شده

farzad_sh_2020
28-10-1390, 12:21 بعد از ظهر
بله اوون سیستمش کلاًبا این فایر تایر فرق داره ولی خب همونجوری که گفتم خیلی قدیمی هست و واقعاً خز هست و خزترمیشه بااین تبلیغات گسترده ای که دارن میکنن

من خودم زیر ماشینم نور پردازی کردم . یک کیت هم براش طراحی کردم برای پالس دادن و فلشر و ...
حدود 150 تا led عدسی بود اسمش فکر کنم (نور نقطه ای نیست و پخش میشه هر کدومش 120 تومن ) نصب کردم زیر ماشین و خیلی شیک شده بود ولی خب بعد از یک سال دیگه انقدر قیر و ... پاشید که بازش کردم ووقت نکردم تمیزشون کنم
عکساش رو پیدا کردم قرار میدم

28-10-1390, 12:35 بعد از ظهر
بد چلوه ندید بابا کجا خز هست ؟!
حاضرم شرط ببندم اگه من برم با فایر تایر تو خیام(یکی از خیابون ها پر رفت امد قزوین)همه کله ها بر میگیرده

farzad_sh_2020
28-10-1390, 12:44 بعد از ظهر
عکس های ماشین خودم رو ضمیمه کردم
توی نور زیاد هم بازم معلوم بود چون هر طرف 75 تا از این led ها هست و واقعاً نوز زیادی داشتن
هم عکس از روشن بودن گذاشتم و هم توی تاریکی
100% هم کاراش رو خودم کردم و خیلی زمان بر بود .
مثلاً وقتی کیتش رو تنظیم میکردم روی فلشر شب توی کوچه کل دیوارای اطرافم آبی فلش میزد

[Only registered and activated users can see links]

28-10-1390, 03:12 بعد از ظهر
عکس های ماشین خودم رو ضمیمه کردم
توی نور زیاد هم بازم معلوم بود چون هر طرف 75 تا از این led ها هست و واقعاً نوز زیادی داشتن
هم عکس از روشن بودن گذاشتم و هم توی تاریکی
100% هم کاراش رو خودم کردم و خیلی زمان بر بود .
مثلاً وقتی کیتش رو تنظیم میکردم روی فلشر شب توی کوچه کل دیوارای اطرافم آبی فلش میزد

داداشم این کاری که شما کردی کلا قضیش با این فایر تایر فرق داره !
اون یک ال ای دی هست که به تایر وصل میشه و موقع حرکت جلوه میده ولی این کار یعنی همیشه روشن زیر ماشین که خیلی هم قشنگه اما یادت باشه بیشتر از 50 تا نری تو دست انداز توی افرود هم نری که...

farzad_sh_2020
28-10-1390, 03:51 بعد از ظهر
داداشم این کاری که شما کردی کلا قضیش با این فایر تایر فرق داره !
اون یک ال ای دی هست که به تایر وصل میشه و موقع حرکت جلوه میده ولی این کار یعنی همیشه روشن زیر ماشین که خیلی هم قشنگه اما یادت باشه بیشتر از 50 تا نری تو دست انداز توی افرود هم نری که...

میدونم فرق داره
در کل خواستم فرق بین خز و قشنگ رو ببینی . همهled ها توی محافظ بود دوست عزیز و اتفاقاً شب ها توی جاده میذاشتم روی حالت کم و زیاد شدن و باسرعت میرفتم و مردم هم حال میکردن :دی
ولی جدی میگم فایر تایر مال چندین سال پیش هست و الان خیلی خز میشه

ali_r
08-01-1393, 01:29 بعد از ظهر
قفل...........