ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پالس 200 - bajaj pulse 200 DTS i

صفحه ها : 1 2 [3] 4

ایلیا
07-04-1391, 08:17 بعد از ظهر
02109002 جان، شما این پست رو کجا دیدی که جوابشو دادی:297: من هر چی میگردم پستش رو نمیبینم.
اوکی pspps2 جان، کارش که کامل تموم شد، یه فیلم به همراه یه ذره گاز خورشو ( به قول کوروش ) ذار ببینیم چی کار کردی عزیز.
آیدین خان گل، شماهم مثل اینکه مشکل ماها رو داری :). واسه درست کردنش 3 تا راه داری :
1- بدی تزیینش کنن ( مثلا روش روکش بکشی یا رنگ کنی ) اگه خواستی واست عکس هم میذارم که ببینی چه جوری
2- پرداخت
3- آبکاری دقیق
ضمنا یه عکس بذار ببینیم چه بلایی سرش آوردی اون اگزوز بیچاره روو......

aliahaki
07-04-1391, 08:54 بعد از ظهر
تو رشت قیمتا اینطوریه
یکی دیگه هست مدل 87 میگه 2300
موندم چیکار کنم؟؟؟

vahid64
07-04-1391, 09:18 بعد از ظهر
درسته که اگزوزو ببری زیر زین دیگه به جایی نمیخوره و ......نمیشه ولی موتور خوشگل تره با اگزوزش..رخش با این اگزوز قشنگ تره

Mohammad62
08-04-1391, 07:47 قبل از ظهر
دوستان، میخوام 4 و حداکثر 6 تا از دندونه های خورشیدی عقب کم کنم. کسی هست رو 200 از این کارا کرده باشه؟! :sarma:
تعمیر کارم میگفت باید خورشیدی خام رو بخری و بدی تراش کاری برات درست کنن.

ایلیا
08-04-1391, 10:26 قبل از ظهر
فشار میاره به انجین و کلاچ. انطباق دور موتور وگیربکس با خورشیدی به هم میریزه −−−−−−−−−−−−−−−← کم شدن عمر موتور
اگه شدنی بود، مهندسای هندی حتما همونطوری که شما میخواستی درست می‌کردن.

K.I.A
08-04-1391, 03:44 بعد از ظهر
دوستان، میخوام 4 و حداکثر 6 تا از دندونه های خورشیدی عقب کم کنم. کسی هست رو 200 از این کارا کرده باشه؟! :sarma:
تعمیر کارم میگفت باید خورشیدی خام رو بخری و بدی تراش کاری برات درست کنن.

متوجه نشدم میخوای دندونه هارو ور داری برای چی؟
اگر برای سرعت و شتاب میخوای باید خورشیدیو با تعداد دندونه های مورد نظر بخری تراش کاری برای چی؟

Mohammad62
10-04-1391, 09:27 قبل از ظهر
متوجه نشدم میخوای دندونه هارو ور داری برای چی؟
اگر برای سرعت و شتاب میخوای باید خورشیدیو با تعداد دندونه های مورد نظر بخری تراش کاری برای چی؟

میخوام موتور برای رفتن 100 تا سرعت بیخودی اینقدر جون نکنه. کمی به سرعتش اضافه بشه کافیه.
آخه تعمیر کاره گفت خورشیدی که میخوام نیست. باید خام رو بگیرم ببرم تراش کاری برام دندونه بزنه. تعداد دندونه هاش رو تا عصری میشمرم ببینم چند دنده باید بخرم.

matrixaidin
10-04-1391, 11:47 قبل از ظهر
خب اينم از اگزوز ما
حالا من اينو چيكارش كنم؟!؟!!؟!!؟:hanghead:
[Only registered and activated users can see links]

ایلیا
10-04-1391, 04:48 بعد از ظهر
باید ببری بدی یه نقاش موتور، برات اگزوز رو باز میکنه، رنگ میکنه دوباره جمعش میکنه و بهت تحویل میده. واسه براکتش هم میتونی بدی واست روکش درست کنن.
اگه بلد هستی با چاقو اون تیکه کفش سوخته رو از رو اگزوز پاکش کن. خیلی وقت میبره، حوصله میخواد.( معلوم نیست کدوم بنده خدایی موقع سوار شدن فکر کرده اون پروتکت رو اگزوز، جاپاییه:11:)

matrixaidin
10-04-1391, 05:38 بعد از ظهر
نقاش براي اينكه رنگ بكنه؟!؟!!؟؟!!؟
اون جاپارو بردمش
ميخواستم ببينم چيزي مثل پوليش نيست كه ببره!؟!؟

ایلیا
10-04-1391, 07:07 بعد از ظهر
یه بار پولیش زدم جالب نشد. البته دوستان فنی بهتر میدونن ولی فکر کنم فقط با پرداخت کردن درست بشه. من رنگ کردم خیلی هم خوشگل شد. هزینه‌ی زیادی هم نداشت.

Kami
10-04-1391, 08:21 بعد از ظهر
نظر سنجی برای رنگ مورد علاقه شما در مورد این موتور اضافه شد

Mohammad62
11-04-1391, 09:36 قبل از ظهر
این عکس سفیدشه

Ali
11-04-1391, 09:38 قبل از ظهر
این عکس سفیدشه

[Only registered and activated users can see links]خوشگله بنظرم از سفید اپاچی قشنگتره

matrixaidin
11-04-1391, 02:15 بعد از ظهر
رفقا فک کنم همتون میدونید که میخوام موتورو بفروشم........
میخوام یکمی برقش بندازم
برای خط و خشای باک چیکار کنم؟؟؟؟؟

RED-LINE
11-04-1391, 04:01 بعد از ظهر
با ١/٨٠٠ چه مدلي ميتونم بخرم؟ تميزش گير مياد؟

matrixaidin
11-04-1391, 08:00 بعد از ظهر
با ١/٨٠٠ چه مدلي ميتونم بخرم؟ تميزش گير مياد؟
چي پالس 200؟!؟!!؟!؟!؟
فكر كنم مدل 88 گير بياري
واسه كي ميخواي؟!

sajad20
12-04-1391, 11:28 قبل از ظهر
باید ببری بدی یه نقاش موتور، برات اگزوز رو باز میکنه، رنگ میکنه دوباره جمعش میکنه و بهت تحویل میده. واسه براکتش هم میتونی بدی واست روکش درست کنن.
اگه بلد هستی با چاقو اون تیکه کفش سوخته رو از رو اگزوز پاکش کن. خیلی وقت میبره، حوصله میخواد.( معلوم نیست کدوم بنده خدایی موقع سوار شدن فکر کرده اون پروتکت رو اگزوز، جاپاییه:11:)

سلام
نمیشه دادش دست نقاش ماشین؟
آخه همدان ما فکر نکنم نقاش مختص موتور داشته باشه

matrixaidin
12-04-1391, 11:37 قبل از ظهر
قيمت اگزوزش چنده!؟!؟!؟؟

ایلیا
12-04-1391, 11:55 قبل از ظهر
قل از اینکه دلار این ادا و اطفار ها رو دربیاره، اگزوزش نو فابریکش حدود 250 بود. الان نمیدونم.
ضمنا واسه رنگ کردن اگزوز چون کاری هست که همه جا انجام نمیدن، یا باید خودت دست به کار بشی با اعصاب راحت و حوصله‌ی فراوان در یک روز تعطیل بشینی و رنگش کنی، یا اینکه بدی یه رنگ‌کار حرفه‌ای که قبلا اگزوز رنگ زده رنگش کنه. چون پرچ‌های اگزوز باید باز بشه و پرج مجددش احتیاج به دقت و تجربه نه چندان زیاد میخواد

RED-LINE
12-04-1391, 12:01 بعد از ظهر
چي پالس 200؟!؟!!؟!؟!؟
فكر كنم مدل 88 گير بياري
واسه كي ميخواي؟!
واسه يك مدت ميخوام يك موتور ديگه رو تست كنم دارم امار ميگيرم،پالس گلكسي روان و...

mehdi-jj
12-04-1391, 12:35 بعد از ظهر
البته از نظر ظاهی یکم از 220 بهتره

matrixaidin
14-04-1391, 12:00 بعد از ظهر
سلام به همگی
چند وقت پیشا تو ترافیک بودم.عجله هم داشتم
خداییش یک ان دلم برای موتور سوخت:sad:
بد میرفتم(کلاج و بد ول میکردم-زیاد گاز میدادم و.....)
خلاصه کار ما تموم شد و فرداش که اومدم حرکت کنم احساس کردم موتور یکمی رد میده(یعنی کلاج و که ول میکردم یه نمه موتور دیر حرکت میکرد)
همه چی و تست کردم تا رسیدم به ضرب گیر(بوش توپی)
اینم دست گل خودم
پودر شده:acigar:
نتیجه اخلاقی:تو تابستون بد کلاج و ول نکنین.برناوت نزنید و....

ایلیا
14-04-1391, 12:28 بعد از ظهر
بوشت از قبل خشک شده بوده، منتها فشار که آوردی پودرش کردی. بد فشار آوردی. نکن از این کارا:consoling2: جوون
:-P

matrixaidin
14-04-1391, 01:52 بعد از ظهر
من کاری نمیکنم.....تو هم اگه رفیقات با هیوسانگ جلوت از این کارا میکردن توام جو گیر میشدی و .....اره؛)ولی یادمه برج ۱۱ عوضش کرده بودم

RED-LINE
14-04-1391, 03:19 بعد از ظهر
ايدين قيمت چنده؟

Sent from my iPhon using Tapatalk

matrixaidin
14-04-1391, 06:07 بعد از ظهر
گرووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووون:1tong ue:
چند میخوای!؟!؟؟!؟!؟

kourosh_bandit2
14-04-1391, 06:14 بعد از ظهر
اقا لاستیک دیافراگم پالس و اپاچی یکی هستش؟ من ظهر رفتم گفتم واسه اپاچی میخوام بهم داده روشم نوشته pulsar DTSI حالشم ندارم برم بپرسم ببینم استباه نداده باشه. حالا همین خست یا نه؟ 7 هزار تومنم ازم پولشو گرفته. یک مغازه دیگه میگفت 10 تومن. باز نکنم بعد نخوره بیخودی 7 تومن از کفمون بره فایده هم نداشته باشه

matrixaidin
14-04-1391, 06:44 بعد از ظهر
فک نکنم یکی باشه
میتونی ازش عکس بزاری!؟!؟!؟
7ت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من از نمایندگی گرفتم 4ت/یه بارم 6ت

ایلیا
14-04-1391, 07:28 بعد از ظهر
من کاری نمیکنم.....تو هم اگه رفیقات با هیوسانگ جلوت از این کارا میکردن توام جو گیر میشدی و .....اره؛)ولی یادمه برج ۱۱ عوضش کرده بودم

امان از این جو و جوون و جوونی ................... شعر گفتم:wow:

Ali
15-04-1391, 10:28 قبل از ظهر
فیلتر هوای k&n برای پالس 200:

[Only registered and activated users can see links]&&/wEXBgUIQVBQX1RZUEUFAnBzBQ5SRUZFUkVOQ0VfTkFNRQUKQVB QX1NFQVJDSAUJQVBQX01PREVMBQpQdWxzYXIgMjAwBQhBUFBfT UFLRQUFQkFKQUoFCkFQUF9FTkdJTkUFAzIwMAUIQVBQX1lFQVI FE0FMTCBvciBVbmtub3duIFllYXJL4sBO8swfsGFjy3LRFbvjG GKmKE6Mi79pkSVR7yIPOA==

nemesis
17-04-1391, 08:41 بعد از ظهر
man 140 ta to to hemat shargh raftam vali motor khili milarze va dor motor 12 hezar bod dasht monfajefr mishod to kafi be zor 130 ta mire

Alireza
17-04-1391, 08:49 بعد از ظهر
زبون سایت فارسیه فقط فارسی تایپ کنید

ایلیا
18-04-1391, 12:54 قبل از ظهر
دوستان عزیز، این حرفا رو به خاطر پستی که نمسیس گذاشته میگم. به همتون میگم، اول از همه به خودم میگم
توجه کنید
شما وقتی دارین رانندگی میکنید، چه با پالس 200 چه با جی.اس.ایکس 1300، با ماشین، کامیون یا هر چیز دیگه ...
به هیچ وجه به محدوده‌ی رد لاین وارد نشین
این محدوده رو شرکت سازنده با رنگ قرمز مشخص کرده تا شما مصرف‌کننده‌ی عزیز بدونی که گاز خوردن موتور رو اون درجه‌های قرمز یعنی آسیب زدن به انجین.
ممکنه یه سری‌تون بچه مایه باشید، یه سری‌تون هم مثل من دانشجو. به هر حال از هر فشری که باشید، دقت کنید که اگه انجینتون آسیب ببینه باید کاملا باز بشه ... و چون اینجا ایرانه و تعمیرات اکثر وسایل نقلیه، اصولی و با ابزار مخصوص انجام نمیشه،‌انجینتون پس از تعمیر مثل اولش نمیشه.
رکورد زدن 150 کیلومتر سرعت با موتوری که 120 تا به زور میره هنر نیست.
دوستی داشتم که یه 180 داشت و داده بود به رفیقش. اونم 140 تا باهش رفته بود. دوستم میگفت از اون به بعد موتورش صدا میده. به نظرم گژنپینش گشاد کرده بود.
یه دوست دیگم میگفت با 220 150 تا پر کرده و از اون به بعد به روغن سوزی افتاده.
از هر چیزی، چه آدمش، چه موتورش، چه هر چیز دیگه باید به اندازه‌ی تواناییش کار کشید. اگه میخواید موتورتون همیشه مثل ساعت کار کنه این کار رو نکنین.
ضمنا پالس 200 تو کفی وقتی تخته میدی ، دور موتور میاد تا سر ردلاین و مماس میشه و تا 127 کیلومتر سرعت میره. بیشتر از این بخوای بری یعنی " خداحافظ انجین برای همیشه "

reza_h
09-05-1391, 02:50 بعد از ظهر
سلام بر دوستان متخصص
میشه چراغ پالس 200 رو عوض کرد ...
از این جفتی ها انداخت .که کنار همه ... اینطوری ----------> 00
چقد هزینه برمیداره

matrixaidin
12-05-1391, 01:08 بعد از ظهر
سلام بر دوستان متخصص
میشه چراغ پالس 200 رو عوض کرد ...
از این جفتی ها انداخت .که کنار همه ... اینطوری ----------> 00
چقد هزینه برمیداره
کار نشد نداره اونم تو ایران.......
اگه بشه هزینت خیلی میره بالا...

matrixaidin
12-05-1391, 01:18 بعد از ظهر
رفقا از وقتی کلید فلاشر گزاشتم
بعضی وقتا که هم زمان هم راهنما میزنم هم کلید فلاشر و هنگ میکنه و راهنما نمیزنه......
ایراده خاصی پیش نیاد؟؟؟؟!!!

Milad_2Rbo
12-05-1391, 01:49 بعد از ظهر
رفقا از وقتی کلید فلاشر گزاشتم
بعضی وقتا که هم زمان هم راهنما میزنم هم کلید فلاشر و هنگ میکنه و راهنما نمیزنه......
ایراده خاصی پیش نیاد؟؟؟؟!!!
پیش نمیاد

Sination
14-05-1391, 09:23 بعد از ظهر
این خیلی خوبه .. جایی میشه ساختش ؟

LOOL

Sination
14-05-1391, 09:59 بعد از ظهر

بالای 1 تومنه پوله کلاهش :s (9):

ترمز عقبش دیسکه .. فرمونش ماله 180 جدیداست .. بقیه تغییراتش رو اگر دید بیگین

پالس 200 هستش از سری مسابقات دسته جات قهرمانیه copa pulsar gp 2011 در کشور کلمبیا :waiting:

matrixaidin
14-05-1391, 11:27 بعد از ظهر
فیلتره....

Sination
15-05-1391, 12:19 قبل از ظهر
عکس ها از fb هستش و باید با socks یا Pr0xy بیایید

ایلیا
02-06-1391, 11:52 بعد از ظهر
بچه ها میخوام فیلتر k&n بندازم با شمع ایریدیوم سوزنی بوش.
کسی سراغ داره راهنمایی کنه.
نظر بهتری هم هست بگین
ممنون

rezat1980
07-06-1391, 12:52 قبل از ظهر
عرض سلام خدمت دوستان. پریروز، یعنی شبنه یه پالس 200 نوک مدادی ( رنگش محشره ) خریدم 3480 دیروز که یه مقدار بارون اومد، دم غروب، جو عکس گرفتنم گرفت، که حاصلش شد عکسهای زیر [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]***2_thumb.jpg ([Only registered and activated users can see links]***2.jpg) [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ======================== تا حالا 120 کیلومتر باهاش رفتم. تو کیلومتر 15 حدودا 100 تا باهاش رفتم. اما دیگه بعدش سعی کردم، دور موتور از 6000 بالاتر نیاد و نهایتا 80 تا رفتم. چه روغن موتوری رو پیشنهاد میکنید؟ فقط تنها مشکل تعطیل بودن شدید، ترمز عقب هست ... .

Garbaz
08-06-1391, 12:42 بعد از ظهر
مبارک باشه دادا

کاوه
08-06-1391, 01:05 بعد از ظهر
رنگ نوکمدادی بهترین رنگ هست
مدل91هست دیگه؟
میگن پالس 200صفر خیلی کم گیر میاد

mra680
08-06-1391, 01:20 بعد از ظهر
عرض سلام خدمت دوستان. پریروز، یعنی شبنه یه پالس 200 نوک مدادی ( رنگش محشره ) خریدم 3480
تا حالا 120 کیلومتر باهاش رفتم. تو کیلومتر 15 حدودا 100 تا باهاش رفتم. اما دیگه بعدش سعی کردم، دور موتور از 6000 بالاتر نیاد و نهایتا 80 تا رفتم. چه روغن موتوری رو پیشنهاد میکنید؟ فقط تنها مشکل تعطیل بودن شدید، ترمز عقب هست ... .
سلام و درود
مبارک باشه دوست من
موتور رو تا 1000 کیلومتر اول دوترک(سرنشین دوم)سوار نکنید . . .دور موتور هم رعایت کردین خودتون تا 1000 کیلومتر اول(شستشوی فیلتر هوا فراموش نشه)
تا 1000 کیلومتر اول باید حتما سه بار روغن عوض کنید
کیلومتر 150 که نزدیکش شدین
کیلومتر 500 تا 550 بار دوم
کیلومتر 1000 تا 1100 بار سوم
توی این سه بار تعویض هر روغنی دوست دارین بریزین
اگه از نظر مالی برای شما مشکلی نیست روغن فقط والوالین
اینم لینکش
تعویضش هر 2000 کیلومتر
اگه هم دوست داشتین ایرانی های تمام سنتتیک یا نیمه سنتتیک بریزین
تعویض هر 1500
روغن معمولی هر 1000 کیلومتر
موفق و پیروز باشید

matrixaidin
08-06-1391, 01:50 بعد از ظهر
مبارک باشه......
رنگ نوک مدادی صفر اصلا گیر نمیاد ولی شانس دوستمون زده و گیرش اومده
خیلی رنگ نازیه...
اقا من جدیدا خیلی از موتور کم استفاده میکنم دیشب که داشتم استفاده میکردم احساس کردم موتور کمی لش شده ولی باز با این حال از 2تا پالس200 دیگه جلوتر بودم اونم 2ترک تو سر بالایی ستاری
ولی با این حال یه حس لش بودن دارم
اینم بگم که حال ندارم برم دریچه دیافراگمم و عوض کنم
چه کنم؟!؟!؟!؟!؟!؟

rezat1980
08-06-1391, 01:51 بعد از ظهر
ببخشید من تازه عضو شدم و این محدودیت های ارسال پست خیلی اذیت میکنه ...

تشکر از دوستان .
انشالله سلامت باشید.

رنگ نوکمدادی بهترین رنگ هست
مدل91هست دیگه؟
میگن پالس 200صفر خیلی کم گیر میاد

بله مدل 91 هست.
من حدود سه ساعت تو یه مغازه نشستم که به همه جا زنگ زد تا 200 نوک مدادی گیر بیاره، تو این وسط تا دلتون بخواد
از انواع دلایل استفاده کرد که منو منصرف کنه ، اما من براش توضیح دادم و بی خیال شد.

سلام و درود
مبارک باشه دوست من
موتور رو تا 1000 کیلومتر اول دوترک(سرنشین دوم)سوار نکنید . . .دور موتور هم رعایت کردین خودتون تا 1000 کیلومتر اول(شستشوی فیلتر هوا فراموش نشه)
تا 1000 کیلومتر اول باید حتما سه بار روغن عوض کنید
کیلومتر 150 که نزدیکش شدین
کیلومتر 500 تا 550 بار دوم
کیلومتر 1000 تا 1100 بار سوم
توی این سه بار تعویض هر روغنی دوست دارین بریزین
اگه از نظر مالی برای شما مشکلی نیست روغن فقط والوالین
اینم لینکش
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
تعویضش هر 2000 کیلومتر
اگه هم دوست داشتین ایرانی های تمام سنتتیک یا نیمه سنتتیک بریزین
تعویض هر 1500
روغن معمولی هر 1000 کیلومتر
موفق و پیروز باشید

تا حدودی تونستم تو قضیه ترک سوار نکردن، موفق باشم، اما واقعا قضیه سرعت برام سخته .... .

این قضیه روغن هم داستانیه، هر کسی یک نظری داره.
این والوالاین چنده؟

راستی ترمز عقبش خیلی تعطیله، میشه بهترش کرد؟

شستشوی فیلتر هوا فراموش نشه
این رو بلد نیستم، باید بدم بیرون این کار رو بکنند.

mra680
08-06-1391, 02:00 بعد از ظهر
مبارک باشه......
رنگ نوک مدادی صفر اصلا گیر نمیاد ولی شانس دوستمون زده و گیرش اومده
خیلی رنگ نازیه...
اقا من جدیدا خیلی از موتور کم استفاده میکنم دیشب که داشتم استفاده میکردم احساس کردم موتور کمی لش شده ولی باز با این حال از 2تا پالس200 دیگه جلوتر بودم اونم 2ترک تو سر بالایی ستاری
ولی با این حال یه حس لش بودن دارم
اینم بگم که حال ندارم برم دریچه دیافراگمم و عوض کنم
چه کنم؟!؟!؟!؟!؟!؟
سلام و درود
مهندس خوبی؟؟؟؟خوشی؟؟؟
تنبل به درد نخور برو واشر دیافراگم رو عوض کن و فیلتر هم بشور
من حوصله ندارم وگرنه میگفتم بیای برات عوض کنم . . .
حالا چرا نفروختیش؟؟؟بفروش بره تا قیمت بالاس . . .موتورتم که خداییش تمیزه ایدین کم ضرر میدی . . .
موفق باشی

mra680
08-06-1391, 02:39 بعد از ظهر
ببخشید من تازه عضو شدم و این محدودیت های ارسال پست خیلی اذیت میکنه ...

تشکر از دوستان .
انشالله سلامت باشید.

تا حدودی تونستم تو قضیه ترک سوار نکردن، موفق باشم، اما واقعا قضیه سرعت برام سخته .... .

این قضیه روغن هم داستانیه، هر کسی یک نظری داره.
این والوالاین چنده؟

راستی ترمز عقبش خیلی تعطیله، میشه بهترش کرد؟

این رو بلد نیستم، باید بدم بیرون این کار رو بکنند.
درود
روغن اصلا داستان نیست عزیز
اون سه بار تعویض برای تمیز شدن انجین از براده ها و پلیسه های اصطکاکی داخل موتور هست . .. پس خرج زیاد نکنید چون تعویضش هم به فواصل زمانی زود به زود هست
بعدش هر روغنی که خودتون صلاح میدونید بریزین
ولی دیگه تعویضش نکنید . . .موتور رو عادت بدین به یک نوع روغن . . .مگه مواقع اضطراری . . .
قیمت 4 لیتر حدود 34 تا 38 هزار تومان
موتور شما نو هست و قطعات اب بندی نشدن
یا تا اچار کشی اول رعایت کنید یا بدین یه تعمیر کار مجرب باز کنه کمی کاسه و لنت رو سمباته بزنه و محور ها رو روغن بزنن
برای تمیز کردن فیلتر درب سمت راست قاب کنار رو باز کنید درب فیلتر رو میبینید . . .فقط به نحوه قرار گیریش دقت کنید تا موقع بستن دچار مشکل نشین . . .
با گازوئیل یا نفت بشورین اصلا از بنزین استفاده نکنید . . .اگه هم حوصله دارین با آب و ریکا دوست من
موفق باشین

mra680
08-06-1391, 02:52 بعد از ظهر
بچه ها میخوام فیلتر k&n بندازم با شمع ایریدیوم سوزنی بوش.
کسی سراغ داره راهنمایی کنه.
نظر بهتری هم هست بگین
ممنون

سلام و درود دوست من
فیلتر هوا رو فکر کنم به مشکل بخورین چون لوله برگشت بخارات بنزین(روی موتور سیکلت نداریم) و بخارات روغن به فیلتر هوا بسته میشن(فابریک موتور) و این قابلیت رو فیلتر های اسپورت ندارن(تجربه کردم و نیاز به کار بیشتر داره)
شمع سوزنی هم ایریدیوم ngk ژاپن بهتره . .. مگه بوش اصل پیدا کنید
موفق و پیروز باشید

rezat1980
08-06-1391, 03:37 بعد از ظهر
الان رفتم عوضش کردم.
کاسترول Gp ریختم.

یه دونه ریختم که طرف گفت، چون دویسته، باید 300 میلی لیتر دیگه بریزیم.
میخواست کاسترول GTX ( برا ماشین ) رو بریزه ، که من گفتم دو جور نریز
و من یه دونه دیگه گرفتم و بقیش رو نگه داشتم.

7 تومن بود کاسترول.

matrixaidin
08-06-1391, 04:19 بعد از ظهر
سلام و درود
مهندس خوبی؟؟؟؟خوشی؟؟؟
تنبل به درد نخور برو واشر دیافراگم رو عوض کن و فیلتر هم بشور
من حوصله ندارم وگرنه میگفتم بیای برات عوض کنم . . .
حالا چرا نفروختیش؟؟؟بفروش بره تا قیمت بالاس . . .موتورتم که خداییش تمیزه ایدین کم ضرر میدی . . .
موفق باشی
9كرم ممد جان
1.دفعه اخري كه دريچه ديافراگم و عوض كردم دادم به يه ادم يول كه زده يكي از پيچارو داغون كرده (با 4سو خودم باز نميشه براي همين بايد ببرم بيرون)
2. بازار خرابه.....تا الان 1000 دفعه اگهي كردم همه ادرس ميگيرن ولي نميان...يه اشتباهي كه كردم رفتم گمرك يارو گفت 2150 با تمام هزينه محضر و ... بده به من...من تمع كردم ندادم گفتم شايد بشه تو دست 2300 فروخت...
مشتري داشتي بفرست اينور:4chsmu1:
3.رفتم 200.000 ت اچار بكس و ... خريدم كه هم داشته باشم هم موتور و اچار كشي كنم كه پدر گرامي پيچوندن:11: فردا لبه اچارارو داغون ميكنه تحويل ميده:s (9):

Garbaz
08-06-1391, 11:51 بعد از ظهر
دوستان این دیافراگم کدوم قسمت موتور هست و هزینه تعوض و نحوه تعویض هم میشه یه توضیح کوچیک بدین؟؟ ممنون.

RED-LINE
09-06-1391, 12:32 قبل از ظهر
بالای کاربرات رو نگاه کنی یه در پلاستیکی هست معمولا قرمز رنگه مال پالس رو نمیدونم..
داخل اون دیافراگمه کاربراته..
قیمتشم 4-5هزارتومنه ..
معمولا بعد از 3-4هزارکیلومتر به خاطر بنزین بی کیفیت حالتش رو از دست میده و مچاله میشه و باعث تاخیر در گاز خوردن،افت شتاب،و ریپ زدن میشه.

mostafak021
09-06-1391, 03:44 قبل از ظهر
سلام. مبارک باشه دوست عزیز و انشاالله چرخش برات بچرخه .
ببین جانه دل تا 500 تای اول رو رد لاین نرو بعد تا 1000 تا رو بهش ***ز نه خیلی شدید ولی بعد 1000 تا موتور رو بنداز یه مسیر طولانی که یه کم هم سرازیری باشه یه جوری باشه که دنده 5 بری رو رد لاین اگه دیدی رو رد لاین نرفت هفته بعد برو بازم همین کار و بکن تا بره رو رد لاین خلاصه هفته ای یه بار رو بنداز تو سرازیری تا موتور حال بیاد فقط روغن رو خیلی حواست باشه به موقع عوض کن من بهت ایرانول 6000 پیشنهاد می کنم آچار کشی رو هم 1000 تا 1500 تا ببر. هر کی هم بهت گفت نرو اینطوری موتورت داغون میشه حرفش رو گوش نکن اون موقع به خودت می یای میبینی موتورت 120 125 بیشتر نمی ره .اصلا موتور با آدم صحبت می کنه از صداش میفهمی چی می خواد بهت بگه(به نکته ی ظریفی اشاره کردم) من خودم همین کار و کردم تازه من تا 100 کیلومتر رو رد لاین نرفتم بعد گازو بستم بهش ولی بازم تا الان که 1 سال شایدم بیشتره که دارمش فقط روغن خرجه دیگه ای نداشته. یا حق

rezat1980
09-06-1391, 01:55 بعد از ظهر
تشکر.

میخوام یه اعترافی کنم!:sad:

دیشب تو کیلومتر 250 بودم که
دیگه طاقتم طاق شد.

یه تیکه تو یادگار بالای پل ستارخان، وسوسه شدم و گازوو بستم بهش، 130 تا پر کردم، اما در کمال تعجب دیدم، روی رد لاین نرفته !!!:26:
دیگه جا نبودم بهش گاز بدم و رسیده بودم سر پیچ که سرعتم رو کم کردم و بی خیالش شدم.

اما خوشم اومد ازش، قطعا اگر جا داشتم تا 137 هم میرفت.
هم دلم به حالش سوخت و هم احتمالا خطر بود سر پیچ.

خلاصه آروم کردم و همین دیشب رفتم بنزین زدم و قبل از اینکه بره رو زاپاس، 16 تا گرفت.

الان هم آروم تو پارکینگ خوابیده !:6:

mehdi ghasemi
10-06-1391, 07:31 بعد از ظهر
منم دو روزه یک البالویی شا خریدم.:17:

رینگ این موتورا هم پیدا میشه ؟

ایلیا
10-06-1391, 08:56 بعد از ظهر
سلام و درود دوست من
فیلتر هوا رو فکر کنم به مشکل بخورین چون لوله برگشت بخارات بنزین(روی موتور سیکلت نداریم) و بخارات روغن به فیلتر هوا بسته میشن(فابریک موتور) و این قابلیت رو فیلتر های اسپورت ندارن(تجربه کردم و نیاز به کار بیشتر داره)
شمع سوزنی هم ایریدیوم ngk ژاپن بهتره . .. مگه بوش اصل پیدا کنید
موفق و پیروز باشید
ممنون میرا جان، راجع به فیلتر که اصلا مشکلی نیست. چون نصب شده‌ش رو دیدم و لوله‌ی انتقال بخار روغن هم به راحتی کار خودش رو انجام میداد.
اما این شمع ژاپنی که گفتین، تقلبیش هم وجود داره؟ منظورم اینه که اگه بخریم از هر جا دیگه مطمئن باشیم که اصل اصله دیگه؟ قیمتشم میدونی؟ جایی رو سراغ داری بگو ... نترس :4chsmu1:
:4chsmu1:

matrixaidin
11-06-1391, 08:49 بعد از ظهر
منم دو روزه یک البالویی شا خریدم.:17:
مبارکه همه حرفهایی که دوستان گفتن و رعایت کن تا مشکلی پیش نیاد.....
رینگشم اره پیدا میشه...باید بگردی

matrixaidin
13-06-1391, 08:32 قبل از ظهر
رفقا من دیشب برای اولین بار خواستم ببینم cut off موتور رو چنده تو سرپایینی ستاری با دنده 4 و 5 بیشتر از 10.000 نرفت میشد 10.100 cut off میکرد...
حالا میخوام ببینم برای شماها هم رو 10.000 قطع میکنه یا نه؟!؟!!؟؟!

ایلیا
13-06-1391, 10:23 قبل از ظهر
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مگه انجین‌های کاربراتوری کات‌آف هم دارن؟
تو کفی موتورت باید دقیقا 127 تا بره و دور موتورت بچسبه سر ردلاین.
اگه تخته کنی یا دراز بکشی رو موتور یا بندازی سرازیری میره تو ردلاین و چراغ بنزینت شروع میکنه به چشمک زدن.
یه بار دیگه امتحان کن ببین چی میشه. نباید اینطوری باشه !
کاربرات رو چک کردی؟ اون دیافراگم رو عوض کردی؟

mra680
13-06-1391, 01:37 بعد از ظهر
رفقا من دیشب برای اولین بار خواستم ببینم cut off موتور رو چنده تو سرپایینی ستاری با دنده 4 و 5 بیشتر از 10.000 نرفت میشد 10.100 cut off میکرد...
حالا میخوام ببینم برای شماها هم رو 10.000 قطع میکنه یا نه؟!؟!!؟؟!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مگه انجین‌های کاربراتوری کات‌آف هم دارن؟
تو کفی موتورت باید دقیقا 127 تا بره و دور موتورت بچسبه سر ردلاین.
اگه تخته کنی یا دراز بکشی رو موتور یا بندازی سرازیری میره تو ردلاین و چراغ بنزینت شروع میکنه به چشمک زدن.
یه بار دیگه امتحان کن ببین چی میشه. نباید اینطوری باشه !
کاربرات رو چک کردی؟ اون دیافراگم رو عوض کردی؟

سلام و درود
آيدين جان بين ده هزار تا ده هزارو پانصد مرز كات آف هست
براي تست كات آف از دنده ٢ استفاده كن
دوست عزيز كات آف مختص انژكتور نيست
موتورسيكلت كات آف ميكنه از طريق ترازيستور
برق رو قطع ميكنه از يك حد مجاز . . .پولسار هاي تك شمع سري اول اين قابليت رو نداشتن
موفق باشين

Garbaz
13-06-1391, 02:34 بعد از ظهر
علت این اتفاق به اصطلاح کات اف فیلتر هوای این موتور هست. من فیلتر هوا برداشتم و دیگه این مشکل نداشتم. رو دور موتور بالا هوا کم می یاره برا سوختن بنزین. (نظر بنده بود)

mehdi ghasemi
13-06-1391, 06:30 بعد از ظهر
موتورم وقتی روشن میشه یه صدای تیک تیک کمی میده ایاموتورم مشکلی داره یا این صدا عادیه؟

RED-LINE
13-06-1391, 06:36 بعد از ظهر
اگر كمه مال فيلر
اگر زياده گلويي اگزوز شايد پيچاش شله

mehdi ghasemi
13-06-1391, 06:43 بعد از ظهر
فیلر چیه ؟ کجای موتوره؟

RED-LINE
13-06-1391, 07:07 بعد از ظهر
فيلر مال سوپاپه خيلي سفت يا خيلي شل باشه سر و صداش بلند ميشه

ایلیا
13-06-1391, 07:24 بعد از ظهر
دوست عزيز كات آف مختص انژكتور نيست
موتورسيكلت كات آف ميكنه از طريق ترازيستور
برق رو قطع ميكنه از يك حد مجاز . . .پولسار هاي تك شمع سري اول اين قابليت رو نداشتن
موفق باشين
تا جایی که یادمه برای من اینطور نیست. ولی دوباره امتحان میکنم

mra680
13-06-1391, 07:33 بعد از ظهر
علت این اتفاق به اصطلاح کات اف فیلتر هوای این موتور هست. من فیلتر هوا برداشتم و دیگه این مشکل نداشتم. رو دور موتور بالا هوا کم می یاره برا سوختن بنزین. (نظر بنده بود)

تا جایی که یادمه برای من اینطور نیست. ولی دوباره امتحان میکنم

سلام و درود
فيلتر هوا نقشي در اين مورد نداره .دوستان . . .شما فيلتر رو قرار بدين تست كنيد و فيلتر رو بردارين و تست كنيد
فقط خواهشا از دنده ٢ يا ٣ استفاده كنيد براي اين موضوع
تا فشار كمتري به موتورتون بياد . . .اين حالت رو هم ميتونيد در موقع درجا كاركردن موتور هم تست كنيد ولي اصلا توصيه نميكنم كما اينكه خيلي از تعمير كار هاي موتور همچين حركت ناجوان مردانه اي رو انجام ميدن
موفق باشين

ایلیا
15-06-1391, 10:07 قبل از ظهر
بنده دیشب موتور رو تست کردم. به زیبایی هرچه تمام تر وارد رد لاین رد شد و داشت به انتها می‌رسید و ترسیدم که اگه گاز رو نگه دارم به موتور فشار بیاد:fingersmiley:. ولی کات آف نکرد. جالب بود برام.
دوستان نتایج رو بگن ببینیم چی شده.

matrixaidin
15-06-1391, 11:27 قبل از ظهر
تا چند هزار بردی؟!؟!؟؟!
من بازم تست کردم و همون جوری بود.......راستی با 2تا پالس 200 کورس انداختم گرفتمشون:crazy: البته تو شتاب...تو سرعت 122تا کم اورد موتورم

matrixaidin
15-06-1391, 01:34 بعد از ظهر
به طور باور نکردنی همین الان تو حکیم با دنده3 دور موتور رو 11500 سرعتم به 98تا رسید ولی برای دنده 5هر کاری میکنم رو 10100 cut off میکنه

Garbaz
15-06-1391, 01:52 بعد از ظهر
من عادت دارم تو اتوبان ها و کمربندی ها موقع دنده عوض کردن گاز تا ردلاین پر کنم. قبلا همین اتفاق کات اف زخ می داد ، ولی فیلتر هوا برداشتم با دنده دو سه تا ردلاین میرم و پر می کنم و بعد دنده می اندازم بالا و همینطور 4 و 5.

ایلیا
16-06-1391, 03:18 بعد از ظهر
گرباز جان
با این اوضاع تحریم و بازار قطعات چینی و تقلبی ، اگه میخوای انجینت سالم بمونه، نه تو رد لاین برو ، نه بدون فیلتر رانندگی کن ( به تجربه یکی از دوستان )
ضمنا مدل پالست مال چه سالیه؟ واسه این می‌پرسم چون یه بار که فیلتر رو باز کرده بودم واسه تمیز کردن، همینطور که فیلتر روش نبود باهاش رفتم بیرون که یه قطعه بخرم. دور موتور که به 7000 می‌رسید خفه می‌کرد. که البته تعجبی هم نداره ( از بس هوا بهش می‌رسید ذوق مرگ می‌شد :bighug:)

آیدین جان، رسمش نیست تکی بری دور دور هاااااااااااااااااا:27::giggles mile:
حقیقتش من حواسم به اعداد دور موتور نبود، ولی دنده 4 به راحتی داشت خط‌های دور موتور رو یکی یکی رد می‌کرد و می‌رفت بالا و تا وسطای رد لاین رسید ( دیگه خودت محاسبه کن ) که ترسیدم و گاز رو ول کردم. ولی اینجور که عقربه‌هه داشت بالا می‌رفت،‌ مطمئن بودم که اگه گاز رو ول نمی‌کردم، صفحه دور موتور رو دو بار دور میزد:4chsmu1:.
البته از یه طرفم نگران شدم. یعنی سری اولیا کات آف نداره؟:waiting:

hosein_shirzad
24-06-1391, 04:41 قبل از ظهر
سلام به همگی
من یه پالس 200 دیجیتال مدل 87 دارم که یه 2 ماهی میشه خریدمش
امروز به یه چیز جدید برخورد کردم که تا دیروز اینجوری نبوده
اونم اینه که وقتی دور موتور از 5000 بالاتر میره چراغ صفحه کیلومتر روشن میشه و وقتی از 5000 پایین تر میاد دوباره خاموش میشه
این مورد طبیعیه یا مشکلی پیش اومده؟ من احتمال میدم از شارژرش شاید باشه.
اگه کسی پالس دیجیتال داره بگه مال اونم اینجوریه
یه سوال دیگه هم دارم
علامت روغن و دمای موتور چه زمانی روشن میشه؟
آخه وقتی روغن موتورو خالی کردم،موتورو روشن کردم ولی چراغ اخصارش روشن نشد.
اگه برا کسی تا حالا روشن شده بگه چه زمانی بوده
با تشکر از همه

ایلیا
24-06-1391, 08:03 قبل از ظهر
حسین جان، هم ورودت رو به پرشین تبریک میگم و هم موتور جدید مبارکت باشه. ایشالا چرخش برات بچرخه.
سیستم الکترونیکی موتور شما قطعا ایراد داره. احیانا اگر دزدگیر نصب کردید یا چراغهای کوچیک رو تبدیل به ال.ای.دی کردید، اونها رو باز کنید و ببینید که به حالت عادی برمیگرده یا نه.
ضنما چراغ اخطار روغن زمانی روشن میشه که دمای روغن شما بیش از حد بالا بره. در اینصورت چراغ روغن در بالای ال.سی.دی شروع میکنه به چشمک زدن که شما باید با دنده مرده حرکت کنید تا دمای روغن به حالت عادی برگرده.
برای اطلاع از مقدار روغن موجود در انجین هم نیازی به رچاغ نیست و شما میتونید از چشمی کنار انجین استفاده کنید.

mostafak021
24-06-1391, 11:14 قبل از ظهر
سریع ببر پیشه موتور ساز که پالس 200 مشکل برقیش اصلا شوخی نداره یهو می زنه کامپیوتره موتورت می سوزه یه 150 تومنی می ره تو پاچت.

hosein_shirzad
24-06-1391, 06:15 بعد از ظهر
سریع ببر پیشه موتور ساز که پالس 200 مشکل برقیش اصلا شوخی نداره یهو می زنه کامپیوتره موتورت می سوزه یه 150 تومنی می ره تو پاچت.

حسین جان، هم ورودت رو به پرشین تبریک میگم و هم موتور جدید مبارکت باشه. ایشالا چرخش برات بچرخه.
سیستم الکترونیکی موتور شما قطعا ایراد داره. احیانا اگر دزدگیر نصب کردید یا چراغهای کوچیک رو تبدیل به ال.ای.دی کردید، اونها رو باز کنید و ببینید که به حالت عادی برمیگرده یا نه.
ضنما چراغ اخطار روغن زمانی روشن میشه که دمای روغن شما بیش از حد بالا بره. در اینصورت چراغ روغن در بالای ال.سی.دی شروع میکنه به چشمک زدن که شما باید با دنده مرده حرکت کنید تا دمای روغن به حالت عادی برگرده.
برای اطلاع از مقدار روغن موجود در انجین هم نیازی به رچاغ نیست و شما میتونید از چشمی کنار انجین استفاده کنید.

ممنون ، قابلی نداره
دزد گیر که نداره اما از وقتی خریدمش led روش بوده،پس احتمالا به اینا مربوط نمیشه.
برای دما هم چراغش از روغن جداست،بعنی یه چراغ برا دما داره ، یکی هم برا روغن . وقتی تازه گرفته بودمش چند بار چراغ روغنش چشمک زن شد که سریع موتورو خاموش کردم (احتمالا به خاطر ایراد موتوریش بوده که بعد تعمیر برطرف شده)
تو ماشین وقتی فشار روغن کم بشه چراغش روشن میشه، بعد تغویض روغن هم تا روغن تو مدارش پر بشه ،چون فشار کمه چراغ چند ثانیه روشن می مونه(تو ماشین)
من بدون روغن موتورو روشن کردم،بازم اخطار نداد !!!!
بعد تعمیر سنسور کنار تخلیه روغن هم شکست،که تا موقع تعویضش چراغ دما چشمک می زد،کلی گشتم تا یکی گیر اوردم،روش زده بود سنسور دما (من فکر می کردم اون سنسور روغنه) موقه خریدشم شکستشو نشون دادمو به نمایندگی گفتم سنسور فشار روغن می خوام، رو برگه آمار فروششونم نوشت ^سنسور روغن^
یه سنسوری هم روی رادیاتور داره ، اونم سنسور دما باید باشه درسته؟

MohammaD.h
26-06-1391, 10:15 قبل از ظهر
حسین جان سنسور های پالس زیادتعریفی ندارن منم اوایل اینجوری بودم ولی ازچندتا تعمیر کار که پرسیدم گفتن سنسورای پالس زیادخوب نیستن و بگیر نگیر دارن

ایلیا
26-06-1391, 03:48 بعد از ظهر
یه سنسوری هم روی رادیاتور داره ، اونم سنسور دما باید باشه درسته؟
قطعا باید همینطور باشه و غیر از این ممکن نیست. و به احتمال قوی رو لوله‌ی خروج از انجین باید نصب شده باشه.
همونطور که خودتون هم گفتید اون یکی سنسور، سنسور فشار روغن هست.

mehdi ghasemi
26-06-1391, 07:15 بعد از ظهر
امروز داشتم بادنده4 حدود 65تا میرفتم که اومدم بزارم دنده5 وسرعتماببرم بالا ولی متاسفانه زدم تودنده3 وموتور صدای بدی کرد:wall3: .میخواستم بدونم این جور دنده کم کردن دنده تومدت طولانی برای موتور ضرر داره یایک بارشم ضررداره؟

matrixaidin
26-06-1391, 09:59 بعد از ظهر
امروز داشتم بادنده4 حدود 65تا میرفتم که اومدم بزارم دنده5 وسرعتماببرم بالا ولی متاسفانه زدم تودنده3 وموتور صدای بدی کرد:wall3: .میخواستم بدونم این جور دنده کم کردن دنده تومدت طولانی برای موتور ضرر داره یایک بارشم ضررداره؟
در طولانی مدت ضرر که داره ولی اگه 1-2 بشه زیاد ایراد نداره....

mostafak021
27-06-1391, 10:25 قبل از ظهر
پالس و آپاچی کلا گیربکسشون ضعیفه که فکر کنم ماله پالس گیربکس پلاستیک فشرده باشه چند سری اینطوری کنی با موتور گیربکس خرد می کنی اون موقع دیگه فاتحه ه ه

hosein_shirzad
28-06-1391, 03:38 قبل از ظهر
حسین جان سنسور های پالس زیادتعریفی ندارن منم اوایل اینجوری بودم ولی ازچندتا تعمیر کار که پرسیدم گفتن سنسورای پالس زیادخوب نیستن و بگیر نگیر دارن

اول اینو بگم که به نظر خودم این اتفاق جدیدی که رو موتورم افتاده باید یه چیز استانداردی باشه و اونایی که اینجوری نیست ایراد دارن:4chsmu1:

تازه امروز یه چیز جدیدتری هم رو موتورم اتفاق افتاده که اینم تا به حال ندیده بودم،اونم اینه که:
وقتی دور موتور از 9000 رد میشه (میره تو رد لاین) چراغ بتزینمم شروع میکنه به چشمک زدن:retarded:
به نظرم قبلا دور موتورم از 9000 بالاتر نمی رفت (حتی دنده خلاص) اما امروز بیشترم رفت و سرعتم تا 130 رسید (اما این سرعت واقعی نیست چون همه کیلومتر ها خطا دارن،حتی دیجیتال)با GPS امتحان کردم
اون اتفاق اولی هم که بالای 5000 صفحه کیلومتر روشن میشد ،اگه کیلومتر قدیمیا رو دیده باشید تا 5000 سبز رنگه، وقتی صفحه روشن میشه خوب یعنی از سبز خارج شدم.

قطعا باید همینطور باشه و غیر از این ممکن نیست. و به احتمال قوی رو لوله‌ی خروج از انجین باید نصب شده باشه.
همونطور که خودتون هم گفتید اون یکی سنسور، سنسور فشار روغن هست.
آخه مشکل اینجاست که روی بسته بندی قطعه اصلی باجاج به انگلیسی زده سنسور دما ( احتمالا 2تا سنسور دما داره،موتور و رادیات) تازه پالس 220 یه سنسور دیگه هم رو موتور نزدیک کاربرات داره.
راستی تو مدل خودمون اون سنسور مگنتی که رو کاربراته برا چیه؟

mehdi ghasemi
28-06-1391, 03:49 قبل از ظهر
یعنی چی فاتحه ؟یعنی قابل تعمیر نیست؟

hosein_shirzad
28-06-1391, 03:58 قبل از ظهر

یکی دو بار که مشکل زیادی ایجاد نمیکنه اما مواظب باش زیاد تکرارش نکنی.
من تو اینجور مواقع سریع دوباره کلاج رو میگیرم و دوتا دنده اضافه میکنم .

- - - Updated - - -

یعنی چی فاتحه ؟یعنی قابل تعمیر نیست؟

نترس قابل تعمیر که هستن.
اگر هم چیزی قابل تعمیر نباشه تعویض میشه.
معمولا اگه این سوتی ها زیاد بشن یا زیاد به موتور گاز بدید مخصوصا روغن دیر عوض بشه یا کم باشه اول به زوزه کشیدن میفته که روی دنده 3 زیاد دیده شده.

mehdi ghasemi
28-06-1391, 04:13 قبل از ظهر
من حدود2هفته است که این موتورو خریدم وتاحالاحدود70کیلومتر باهاش رفتم.تودفترچه ی راهنمای این موتورنوشته تا1000کیلومترنهایتا باسرعت65تا برویم ولی من امروز باسرعت 80تا باهاش رفتم.ایااین کار اشکالی دارد یا خیر؟

hosein_shirzad
28-06-1391, 04:48 قبل از ظهر
من حدود2هفته است که این موتورو خریدم وتاحالاحدود70کیلومتر باهاش رفتم.تودفترچه ی راهنمای این موتورنوشته تا1000کیلومترنهایتا باسرعت65تا برویم ولی من امروز باسرعت 80تا باهاش رفتم.ایااین کار اشکالی دارد یا خیر؟
مبارک ها باشه ، به سلامتی
سعی کن طبق دستورالعمل داده شده موتور رو آب بندی کنی تا موتور از عمر بیشتری برخوردار بشه و خودت هم رضایت بیشتری ازش داشته باشی در آینده.
با یک بار زیاد مشکل خاصی پیش نمیاد.
سرعت های توصیه شده برای آب بندی کل موتور شما هست حتی گیربکس و بلبرینگ های چرخ ها ( بعضی ها فکر می کنن فقط برای انجین هست) تازه قلق موتور هم دستت میاد که چه جوری باید کنترلش کنی(مهمه)چون خیلی راحت سر میخوره،دلیلشم اینه که روی چرخ عقب وزنی وجود نداره ،برا همین ترمز عقبشو نسبتا ضعیف درست کردن.
سعی کن به موقع روغن عوض کنی و حتما پلیسه های روی پیچ تخلیه روغن رو هم تمیز کن.
مواظب باش روغن کم نریزی ( بیشتر از یک لیتر میخواد)
کاش دفترچه ای رو که میگی آپلود کنی تا ما هم بهره ببریم.

02109002
28-06-1391, 04:52 قبل از ظهر

مطالعه این تاپیک میتونه در مورد آب بندی و ... کمکتون کنه :

بحث پیرامون آب بندی و آچار کشی ([Only registered and activated users can see links])

ایلیا
28-06-1391, 06:00 قبل از ظهر
حسین جان، باید خدمتتون بگم که
1- بله، زمانی که وارد رد لاین میشید، چراغ بنزین چشمک میزنه.
2- اگر انجین شما سالم باشه،‌ درجا هم که گاز بدید، دور موتور به رد لاین میرسه، اما هرگز این کار رو نکنید، دلیلش رو هم قبلا تو همین تاپیک گفتم.
3- در مورد داستان 5000، باید بگم که من رو هیچ پالس دیگه‌ایه ندیدم. حتما به یه باتری ساز کار درست نشون بدید که دردسر نشه و اصلا به محدوده‌ی سبز رنگ و ... که رو موتورهای دیگه هست مربوط نمیشه.
4- به نظر نمیاد دو تا سنسور دما داشته باشه و احتیاجی هم نداره. به احتمال قوی 1 سنسور دما و 1 سنسور فشار داخل بسته بندیه.
5- و در آخر بگم که اون مگنتیه سنسور نیست، تا جایی که من میدونم وظیفش یونیزه کردن بنزین هست. اینجا فروم 220 نیست، فقط اینو بگم که اون چیزی که شما میگی سنسور، در حقیقت بوبین ساسات هست که وقتی موتور سرده، حدود 30 ثانیه بطور اتوماتیک دور موتور رو میاره رو 3000.

mehdi ghasemi
29-06-1391, 05:24 قبل از ظهر
موتورم وقتی دنده اش جامیخوره یه صدای تک میده این عادیه یا موتورم مشکل داره؟

mehdi ghasemi
29-06-1391, 06:32 بعد از ظهر
چرارنگ اگزوزپالس200دراین ناحیه توایران ماته ولی توهند براقه؟:297:
توایران....

توهند.....

- - - Updated - - -

ببخشید که انقدر سوال میکنما اخه ناواردم.:i'm sorry:
چرا اگزوز این موتورا انقدر زود داغ میکنه؟

ایلیا
29-06-1391, 07:29 بعد از ظهر
حاج قاسم، طبیعیه که موتوری که نسبت تراکمش نسبتا بالاست ( چه جمله‌ای شد ! ) گرم بکنه. اما مساله ای که این وسط میتونه این پارامتر رو یه مقدار بالا و پایین کنه، نوع رانندگی و کیفیت بنزین هست که تو کشور ما متاسفانه پایینه. همین مساله باعث زرد شدن گلویی اگزوز میشه. ضمنا شما میتونی با رانندگی متعادل، دمای انجینت رو پایین نگه داری.
راجع به عکس هم بگم که تو خود هند هم 200 با همین اگزوز عرضه میشه. این عکس شاید تبلیغاتی باشه یا یک نمونه‌ی سفارشی.
نرمی دنده‌ها هم تا حدودی بستگی به روغنی داره که میریزی. البته تا حدودی ... صدای تک رو که مال همه میده، منتها واسه بعضیا بلندتر و برای بعضیا معمولیه.

matrixaidin
29-06-1391, 10:59 بعد از ظهر
کسی قیمت لاستیک عقب پالس و داره؟!!؟؟!؟؟!
اینجوری که داره پیش میره...کسی موتور خرید و فروش نمیکنه باید نگهش دارم

hosein_shirzad
31-06-1391, 07:56 بعد از ظهر
حسین جان، باید خدمتتون بگم که
2- اگر انجین شما سالم باشه،‌ درجا هم که گاز بدید، دور موتور به رد لاین میرسه، اما هرگز این کار رو نکنید، دلیلش رو هم قبلا تو همین تاپیک گفتم.
3- در مورد داستان 5000، باید بگم که من رو هیچ پالس دیگه‌ایه ندیدم. حتما به یه باتری ساز کار درست نشون بدید که دردسر نشه و اصلا به محدوده‌ی سبز رنگ و ... که رو موتورهای دیگه هست مربوط نمیشه.
4- به احتمال قوی 1 سنسور دما و 1 سنسور فشار داخل بسته بندیه.
5- و در آخر بگم که اون مگنتیه سنسور نیست، تا جایی که من میدونم وظیفش یونیزه کردن بنزین هست. اینجا فروم 220 نیست، فقط اینو بگم که اون چیزی که شما میگی سنسور، در حقیقت بوبین ساسات هست که وقتی موتور سرده، حدود 30 ثانیه بطور اتوماتیک دور موتور رو میاره رو 3000.

انجین که سالمه ، گفتم که تازه تعمیرش کردم ، دور موتور هم به رد لاین میرسه ، اما تا اونجا که یادمه قبلا داخل رد لاین نمی شد مثل اینکه جوری باشه که از این حد دور موتور بالا تر نره ( تو ماشین های معمولی هم همینطوره) اما الان میره بالاتر.
5000 تا رو حتما گذرم به گمرک بیفته مطرح می کنم(البته بعضی وقتا عادی کار می کنه،وقتی صفحه روشن میشه احساس میکنم بهم میگه الان شرایط موتور خوب نیست زیاد گاز نده).
داخل بسته بندی فقط 1 سنسور بود،اونم دوباره توی یه بسته وکیومی بود،هم رو بسته اصلی هم رو وکیوم زده بود سنسور دما (thermal sensor).
اونی که میگم سنسور مگنتی روی مدل خودمون (200)هست (روی 180 هم دیدم) از 2 قسمت هم تشکیل شده یکی روی پایه خودش روی بدنه کاربرات سواره(بهش سیم وصله)،یکی هم روی قسمتی که گاز میدیم میچرخه و از جلوی قسمت قبلی رد میشه،و آهنرباییه.
اونیم که شما میگی رو 220 بوبین ساساته،به نظر من اگه این طور بود روی قسمت دریچه گاز نصب می شد نه روی بدنه سیلندر موتور.

- - - Updated - - -

موتورم وقتی دنده اش جامیخوره یه صدای تک میده این عادیه یا موتورم مشکل داره؟
موتور من هم موقع تعویض دنده یه صدای تق میده،موارد زیر که موثر هستند رو بررسی کن:
1- دور موتور : نباید خیلی از 1000 بالاتر باشه ( بیشتر تو جا زدن دنده 1 موثره)
2- کلاچ : اگه زیاد اذیت نمیشی کلاچ رو طوری تنظیم کن که دسته کلاچ کمترین حد بازی کردن رو داشته باشه (باعث میشه ارتباط میل لنگ با گیربکس کاملا قطع بشه)
3- روغن : سعی کن همیشه روغن تو وضعیت کیفی قابل قبولی باشه
4- دمای موتور : وقتی موتور سرده بدترین حالت تعویض دنده رو خواهیم داشت ( مخصوصا جا زدن دنده 1 که موتور یه کم میپره)
5- آخرین مورد هم برمی گرده به خودت،اینکه چه جوری دنده بدی ، که اونم خودش شامل موارد زیر میشه :
1- همیشه باید کلاچ رو تا آخر باید بگیری
2- برای جا زدن دنده 1 نباید گاز بدی
3- برای دنده های بعدی باید قلقش رو پیدا کنی که چه موقه مناسبه ( بلافاصله بعد کلاچ کرفتن،یا کمی صبر کنی دور موتور پایین تر بیاد) امتحان کن به بقیه هم بگو
4- نحوه جا دادن دنده رو هم باید قلقش رو پیدا کنی (سریع با پا دنده رو عوض کنی یا سرعت پا رو کمتر کنی) امتحان کن به بقیه هم بگو
خودم حال می کنم اینجوری جواب میدم اما وقتی گفتاری اینارو میگم میبینم طرف حوصلش سر رفته (بعضیا میخوان چیزی یاد بگیرن اما ...) البته شاید تقصیر من هم باشه !!!

hosein_shirzad
02-07-1391, 01:04 قبل از ظهر
احیانا اگر دزدگیر نصب کردید یا چراغهای کوچیک رو تبدیل به ال.ای.دی کردید، اونها رو باز کنید و ببینید که به حالت عادی برمیگرده یا نه.

یکیو تو گمرک بهم معرفی کرده بودن رفتم پیشش گفت از ال ای دی هاست،گفت ایرادی نداره ولی بهتره بازش کنی.
اما من موندم که اگه از اونه پس چرا بعضی وقتا اینجوری میشه.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یکی بیاد یه طرحی بریزه که بالای زنجیر به دوشاخ عقب نخوره (مثلا یه خورشیدی با فتر درست کنیم براش)
فقط مطالبی ننویسید که مدیر مجبور بشه بگه تو تایپیک زنجیر این بحث رو ادامه بدیم،آخه تو همه موتورا این ایراد وجود نداره.
تقریبا جایی که دوشاخ وصل میشه به تنه یه تیکه لاستیک داره که کارش جدا نگه داشتن زنجیر از دوشاخ هست و اگرهم برخورد کرد که میکنه صداش ناجور نباشه.
خواهشا ننویسد زنجیر رو سفت کن!!!
از جناب مدیر هم کمال تشکر را دارم

hosein_shirzad
03-07-1391, 02:29 قبل از ظهر
قول میدم اگه این طرح رو چباده کنیم کلی از سروصدای م.تور کم میشه
(قابل توجه اونایی که از صدای موتورشون شاکین)

ایلیا
03-07-1391, 03:22 قبل از ظهر
قول میدم اگه این طرح رو چباده کنیم کلی از سروصدای م.تور کم میشه
(قابل توجه اونایی که از صدای موتورشون شاکین)

حسین جان میشه یه عکس از جایی که میگی صدا میکنه و یه شماتیک از طرحی که میخوای چباده کنی رو بذاری؟:clap:

mehdi ghasemi
03-07-1391, 05:13 قبل از ظهر
موتورم اون لاستیک محافظ کلاج (که توعکس مشخصه)رانداره.ایا این لاستیک در بازار موجوده؟اگر نیست مشکلی که پیش نمیاد؟[Only registered and activated users can see links]

hosein_shirzad
03-07-1391, 09:51 بعد از ظهر
موتورم اون لاستیک محافظ کلاج (که توعکس مشخصه)رانداره.ایا این لاستیک در بازار موجوده؟اگر نیست مشکلی که پیش نمیاد؟
اون فقط یه لاستیک گردگیره و کار خیلی مهمی انجام نمیده،احتمالا گیر بیاد چون تو موتورهای دیگه و گاز ماشین هم ازش استفاده میشه.
گیر نیاوردی برو تعمرگاه ها و جاهایی که لوارم کارکرده (استوک)دارن گیر میاری.

---------- Post added at ۰۱:۲۱ بعد از ظهر ---------- Previous post was at ۱۲:۲۸ بعد از ظهر ----------

حسین جان میشه یه عکس از جایی که میگی صدا میکنه و یه شماتیک از طرحی که میخوای پیاده کنی رو بذاری؟
این عکس قسمتی هست که سرو صدا ایجاد می کنه (عکس رو ذخیره کنید بعد زوم کنید تا بهتر دیده بشه)
اگه دقت کنید میبینید که زنجیر با اون قسمت لاستیکی تماس پیدا کرده
البته الان که داشتم عکس میگرفتم یه راهی به نظرم اومد که نمیخوام اونو انجام بدم
اونم اینه که کمک های عقب رو بخوابونیم،اینجوری احتمال زیاد زنجیر فاصله پیدا میکنه
اما شاید خیلیا مثل من بخوان موتورشون بلند باشه (هرچند به همین دلیل باعث میشه تتونم درجا نگهش دارم)
عکس رو هر کاری کردم نشود اینجا بزارم
این لینکشه ([Only registered and activated users can see links])
دو تا راه حل هم براش دارم :
1- اگه داخل انجین رو دیده باشید،یه زنجیر از میل لنگ به میل سوپاپ وصل شده که یه زنجیر سفت کن بازیشو میگیره (میشه همچین چیزی رو روی اون پیچ که نشون دادم نصب کرد).
2- میشه یه دنده خورشیدی مثل همونی که از انجین بیرون اومده و نیروی محرک زنجیر رو تامین میکنه ( البته کوچیک ترش ) رو به همون پیچ وصل کنیم تا یکم زنجیر رو بالاتر نگه داره و از برخوردش با دوشاخ جلوگیری کنه.
البته به همین راحتی هم نیست
امیدوارم مطلبو رسونده باشم و نیازی به رسم طرح ها نباشه

ایلیا
04-07-1391, 12:27 قبل از ظهر
تا حالا دقت نکرده بودم. میرم ببینم مال من چه جوریه. ضمنا ما شوخی میکنیم ( پیاده رو میگم ). به دل نگیر:gigglesmile:

hosein_shirzad
04-07-1391, 09:42 بعد از ظهر
لطفا بقیه دوستان هم لینکی رو که گذاشته بودم (این لینکشه ([Only registered and activated users can see links])) را ببینند و تو موتور خودشون بررسی کنن تا به بهترین نتیجه برسیم.
اونایی که این ایراد رو ندارن احتمالا کمک های عقبشون خوابیده درسته؟
حتما بعد بررسی اعلام کنید.

roma
04-07-1391, 11:01 بعد از ظهر
دوستان گرامی سلام راسته که میگن بعد یک مدت مثلا 6ماه پالس 200 دیگه به سرعت 125 تا یا 130 تا نمیرسه

hosein_shirzad
04-07-1391, 11:07 بعد از ظهر
دوستان گرامی سلام راسته که میگن بعد یک مدت مثلا 6ماه پالس 200 دیگه به سرعت 125 تا یا 130 تا نمیرسه
سلام دوست عزیز
به پرشین موتور خوش اومدی
نه اینجوری نیست
مدل موتور من 87 هست که یه مدته خریدمش،باهاش تا 130 هم رفتم ( رو کیلومتر خودش)
125 تا رو که راحت میره
اما همیشه با سرعت مطمئن برو تا هم خودت سالم بمونی هم عمر موتورت بیشتر باشه

hosein_shirzad
05-07-1391, 07:20 بعد از ظهر
بچه ها یه کم زود زود به این تایپیک سر بزنید تا ادامه بحث ها دنبال بشه
من خودم روزی چند بار میام
شما هم بیایین

hosein_shirzad
06-07-1391, 04:06 قبل از ظهر
دیدم خبری نیست این پست رو هم خودم زدم
امروز یه تست گرفتم تا مقدار خطای کیلومتر شمار رو بفهمم چه قدره
نتایجش تو این لینکه یه سر بزنید بدک نیست

ایلیا
09-07-1391, 10:17 بعد از ظهر
لطفا بقیه دوستان هم لینکی رو که گذاشته بودم (این لینکشه ([Only registered and activated users can see links])) را ببینند و تو موتور خودشون بررسی کنن تا به بهترین نتیجه برسیم.
اونایی که این ایراد رو ندارن احتمالا کمک های عقبشون خوابیده درسته؟
حتما بعد بررسی اعلام کنید.

مال من مشکلی نداره. حالا اینکه چرا گیر نمی‌کنه، باید بررسی بشه.

- - - Updated - - -

امروز رفتم یه لاستیک واسه جلو خریدم با مارک یاسای ایرانی. ( دوستانی که اومده بودن دیزین دیدن چه آیینه‌ای بود :4chsmu1: )چسبندگیش عالیه، فقط بعد از اینکه انداختم دیدم خیلی لاغره:297: کپی لاستیک‌های موتور طرح مگلیه ( جسارت نباشه موتور میلاد 2bro رو میگم :afro:) خلاصه دیدم فرمون خیلی گیجه. اصلا نمیشه موتور رو خوابوند. تا میخوای بخوابونی فرمون هم باهاش میخواد بپیچه که خیلی خطرناکه حسن.
الان دارم میرم لاستیکو پس بدم، یه دونه فابریک مال خودش بگیرم.
فعلا

Sadegh.galaxy
10-07-1391, 02:02 قبل از ظهر
ازشماها پالس200چراغ گردهم دارید؟چراغ گردبهتره یااین جدیدا؟

shahriar
10-07-1391, 04:51 قبل از ظهر
200 چراغ گرد نداريم.اونا 180 كه دو مدل داره

ایلیا
10-07-1391, 07:38 قبل از ظهر
خب، سلام مجدد. امروز رفتم و لاستیک 180 رو که طرف جای لاستیک 200 به ما قالب کرده بود رو بهش پس دادم و 30000 تومنم رو گرفتم.
اول رفتم نمایندگی که قیمت داد 90000 تومن! رفتم گمرک و با کلی جستجو و تخفیف پیدا کردم 70000 تومن. دیدم اینجوری نمیشه و از انبار نفت یه دونه در حد خریدم 45000 و دادم بست رو موتور.
ضمنا سایز لاستیک جلوی 200 و 220 یکی هست ( نقل قول از فروشنده ).
اینم از داستان امروز ما

mehdi ghasemi
21-07-1391, 06:49 بعد از ظهر
اون چراغ قرمزی که رو صفحه دور موتوره برای چیه؟

mohsen46
21-07-1391, 07:25 بعد از ظهر
اون دوتا کاربرد داره یکی اینکه وقتی دور شمار به ردلاین میرسه روشن میشه و موقعی که بنزین تموم میشه

hosein_shirzad
28-07-1391, 09:41 بعد از ظهر
اون چراغ قرمزی که رو صفحه دور موتوره برای چیه؟
درسته هم هشدار دهنده کم بودن بنزینه و هم هشدار بالا بودن دور موتور ( از 9000 با بالا - رد لاین )
مال من شناور بنزینم ایراد داشت دائم روشن می موند که شبا مزاحمم بود
یه مقاومت به سوکت شناور موازی کردم که فکر کنه بنزینم بیشتر از اون حد خالی بودن هست .
الان چراغ خاموش شده و آمپر بنزین روی 4 هستش
راستی دانشگاه میبد قبول شدم با موتور اومدم تا اینجا ( از تهران )
:2gwb921:

Sadegh.galaxy
28-07-1391, 11:05 بعد از ظهر
به سلامتی.توراه که به مشکل برنخوردید؟میانگین سرعت تون چقدربود؟

- - - Updated - - -

mehdi ghasemi
30-07-1391, 11:13 بعد از ظهر
من موتورم حدود 200کیلومترکارکرده.یه چندوقتیه خیلی بهش میگازم این کار ایرادی داره یانه؟

Sadegh.galaxy
30-07-1391, 11:35 بعد از ظهر
تاهزارتاکارکرد اصلانبایدبه موتورفشاربیاری تاآب بندی بشه.دورموتوراز5-6بالاترنبرو سرعت بالای 80نرو.روغن هم تا1000تاکارکردحداقل سه بارعوض کن.

- - - Updated - - -

تاهزارتاکارکرد اصلانبایدبه موتورفشاربیاری تاآب بندی بشه.دورموتوراز5-6بالاترنبرو سرعت بالای 80نرو.روغن هم تا1000تاکارکردحداقل سه بارعوض کن.

hosein_shirzad
01-08-1391, 07:41 قبل از ظهر

نه مشکل خاصی نبود
کلاهم مناسب نبود ، صدای باد اذیت می کرد
البته میدونید که زین هم سفته
مدل زین هم برای مسافت طولانی مناسب نیست
ران ها استراحت ندارند
رانندگی بعضی ها هم که دیگه ... می خوان آدمو زیر کنن، از آینه میدیدمشون خودم میرفتم قسمتی که بیرون خط کشی هستش
در کل اومدیم دیگه

- - - Updated - - -

سرعتمم حدود 70-80-90-100 بیشتر با 85-90 تا میرفتم

من موتورم حدود 200کیلومترکارکرده.یه چندوقتیه خیلی بهش میگازم این کار ایرادی داره یانه؟
موتورت هنوز کامل آببندی نشده،اگر هم شده بود باز هم این کار رو تا اونجایی که می تونی نباید انجام بدی

kourosh_bandit2
02-08-1391, 12:09 قبل از ظهر
دوستانی که طالب اگزوز با هدرز و سایلنسر و صدای زیبا هستند.
اگزوز تایگر فابریک پالس 200 و 220 و اپاچی 180 با سایلنسر ([Only registered and activated users can see links])

FAARID
04-08-1391, 03:08 قبل از ظهر
دوستان خبر جدید شرکت فارس موتور از برج 10 200 nsرا پیش فروش میکنه تحویل سال 92

matrixaidin
04-08-1391, 03:13 قبل از ظهر
منبع؟!!؟؟!؟
کجا؟!!؟!؟!
چند؟!؟!؟؟
تحویل چند ماهه؟!!؟؟!؟!

FAARID
04-08-1391, 03:30 قبل از ظهر
منبع؟!!؟؟!؟
کجا؟!!؟!؟!
چند؟!؟!؟؟
تحویل چند ماهه؟!!؟؟!؟!
نمایندگی مرکزی فارس موتور
قیمت گفت بالای 7 تومن بقیشم نپرسیدم
در ضمن مشکیش اصلا قشنگ نیست

kourosh_bandit2
04-08-1391, 03:22 بعد از ظهر
حیف 7 میلیون فک کنم میخواد کل تی وی اس بخوابونه:biggrin: ولی جدی ارزش نداره بی شوخی 7 میلیون موتور 200 سی سی. اولش داغ بازار بعدش میاد پاینن. نهایت امر 5 تومن میارزه نهایت.

matrixaidin
04-08-1391, 05:54 بعد از ظهر
چه خبره!!!!!!!!جنگه؟!!!!!؟؟؟؟کوروش جان تو ایران هیچ چیز پایین نمیاد...مگلی و میفروختن ۲۵۰۰ وقتی اومد تو بازار شد ۳۴۰۰الانم که ۸۷۰۰

kourosh_bandit2
04-08-1391, 06:22 بعد از ظهر
چه خبره!!!!!!!!جنگه؟!!!!!؟؟؟؟کوروش جان تو ایران هیچ چیز پایین نمیاد...مگلی و میفروختن ۲۵۰۰ وقتی اومد تو بازار شد ۳۴۰۰الانم که ۸۷۰۰

اونکه بله کامللا موافقم ولی خب این قیمتتت اصلاااا ارزش نداره. داره خدایی؟ همون پالس200 و 220 بیشتر میارزن چه خبره مگه 400 سی سی که انقدر گرون 250 هم که نیس 200.:27::biggrin:

hosein_shirzad
05-08-1391, 11:15 بعد از ظهر
بچه ها خیلی مواظب باشید چون این موتور خیلی زود سر میخوره
من نزدیک بود به فنا برم
تو میدون داشتم میپیچیدم ، چرخ جلوش سر خورد
اما شانس اوردم زمین نخوردم
عقبشم که موقع ترمز گرفتن سر میخوره ( وزن عقب کمه )
در کل به نظرم موتور استانداردی نیست
تو جاده هم که تعداد دنده هاش کمه ، بخوای با سرعت بری باید دور موتورو ببری بالا که عمر موتور کم میشه
اینم عکس مسیر تهران - بزد (میبد)

24875

matrixaidin
07-08-1391, 06:42 قبل از ظهر
بچه ها خیلی مواظب باشید چون این موتور خیلی زود سر میخوره
من نزدیک بود به فنا برم
تو میدون داشتم میپیچیدم ، چرخ جلوش سر خورد
اما شانس اوردم زمین نخوردم
عقبشم که موقع ترمز گرفتن سر میخوره ( وزن عقب کمه )
در کل به نظرم موتور استانداردی نیست

24875

دوست عزیز تو یه موتور یا ماشین به من نشون بده که تو بارون لیز نخوره!!!!!!!!!!!!
لاستیکایی تو بازار هستن که لیز خوردن و کمتر میکنن ولی هیچ لاستیکی نداریم که لیز نخوره....

رفقا امروز داشتم به فنا میرفتم.....
داشتم دور میدون میپیچیدم یه هو فرمون قفل شد...شانس اوردم پشتم ماشین نبود وگرنه فاتحه....
زمین نخوردم ولی هنگ کردم واسه چی قفل کرد...اینم بگم که یه چند روزی هست فرمونم سفت شده...
مشکل از کربی هستش دیگه؟!؟!!؟!؟
یه چیز دیگه ...
موتور جدیدا یه روز در میون خیلی خوب میشه(یعنی:شتابش میره بالا..لرزشش کم میشه..اصن یه وضی :) )

02109002
07-08-1391, 06:45 قبل از ظهر
مشکل از کربی هستش دیگه؟!؟!!؟!؟

احتمالا" بلبرینگ های فرمون ( بالا و پائین کرپی ) خرد شده ، ببر بده چک کنن

shahriar
07-08-1391, 03:47 بعد از ظهر
اینو قبول ندارم که میگن استاندارد نیس پالس موتوریه که راحت میشه جمش کرد.
فرمون داره همه کار میتونی بکنی.
نرم هم که هس.
دیگه چی میخوای

ایلیا
07-08-1391, 05:24 بعد از ظهر
دیروز برای اولین بار چراغ دمای روغن روشن شد ... :2gwb921:

matrixaidin
08-08-1391, 12:30 قبل از ظهر
چیکارش کردی که روشن شد؟!؟!!؟!؟؟!!؟

hosein_shirzad
10-08-1391, 03:09 قبل از ظهر
اونی که عکس دماسنج داره برای دما هست ( یکی دیگه داره که عکسش مثل روغندون هست که احتمالا برا فشار روغن باشه)
تو چه شرایطی و کدومش روشن شد؟
موتور زیاد درجا کار کرده بود؟
روغن چی ؟ کی عوضش کردی؟
تازگیا صفحه کلاچ عوض نکردی؟
اگه اینطوره بگو تا از یه مشکل جدی با خبرا کنم.
----------------------------------------------------------------------------
لاستیکای من هندی هستن (احتمالا مدل فابریکی)
مقدار آجشونم خوبه
من نمیگم نباید سر بخوره ، اما قرار نیست که تو هر شرایطی سر بخوره که ! درسته؟
تو مدل های 180 که فرمونو میشه بیشتر بچرخونی ، تو بعضی وقتا بهتر میشه با موتور کار کرد ( مانور و زمین نخوردن تو سرعت پایین و ... )
اما ما نسبتا داریم پول بیشتری از موتورای معمولی میدیم
پس باید انتظار بیشتری هم داشته باشیم
که از بعضی نظر ها بهتر هستند
به قول یه پستی که بچه ها داده بودن : وقتی قدر این موتورارو میدونی که سوار م.تورای ایرانی (چینی) بشی (منم اینو تجربه کردم)
اما قرار نیست چون یه سر خوبی دارن ، یه سری بدی بهشون اظافه بشه.
این نظر من بود
!!!در کل احتیاط کنید!!!

ایلیا
10-08-1391, 10:06 قبل از ظهر
خب من داشتم سه ترک می‌رفتم ( بنده 85 کیلو، اخوی 98 کیلو، پسرخاله 65کیلو )
اونم تو کوچه پس کوچه‌های تنگ مولوی که ماشین رد نمیشه ! همه‌ش با دنده 1 میرفتم، به ندرت دنده 2.
باد لاستیک‌ها رو معمولا برای 2 نفر تنظیم می‌:کنم که اون روز لاستیک‌ها خوابیده بودند.
آب و روغنشم میزون بود ( آیدین موتور رو از نزدیک دیده میدونه چی میگم ).
اولین بارم نبود که با این موتور سه ترک میرفتم، اما به نظرم دلیل داغ کردنش این بود که من همه‌ش با دنده 1 و 2 میرفتم که سرعتم از 20 تا بالاتر نمی‌رفت. این یعنی :

موتور تو دنده سنگین با دور بالا کار می‌:کرد ( افزایش دما ).
سرعت موتور کم بود و انجین هوا نمی‌خورد ( افزایش دما ).
لاستیک هم که مثل همیشه که سه ترک میرم خوابیده بود و این یعنی مصرف سوخت بیشتر و فشار بیشتر به انجین ( بازهم افزایش دما ).
نتیجه = روشن شدن چراغ دمای موتور.
خب حسین آقا، حالا میشه ما رو از اون موضوع مگو با خبر کنی و جماعتی رو از غفلت بیدار کنی؟ :biggrin:

hosein_shirzad
11-08-1391, 05:20 قبل از ظهر
این چیزایی که شما گفتی ،اون مشکلی که من تو ذهنم بود رو پیش نمیاره.اما موتورتو اذیت نکن
من به ندرت 2 ترک (به قول اینجایی ها 2 پشته)سوار میکنم
ضمنن این نوع موتور آب نداره (آب و روغن)
این چراغی که شما میگی تو یه شرایط دیگه هم روشن میشه:سیم سنسوری که زیر موتور هستش باز بشه(کنار پیچ تخلیه روغن)-سیم سنسور رو رادیات هم شاید موثر باشه
منظورم از مشکل جدی اون یکی چراغ که مربوط به روغن هستش بود
که یکی از دلایلش جدا شدن فشار شکن روغن ( در داخل موتور) هستش
اگه اشتباه نکنم موقع تعویض صفحه کلاچ این اتفاق می افته
و باعث می شه فشار روغن کم بشه و موتور خوب روغنکاری نشه
چراغشم که روشن میشه
من موتورو خریدم این بلا سرش اومده بود
شاتون و رینگ و عوض کردم،سیلندر هم تراش خورد
----------------------------------------------------------------------------------------
راستی موتور کدوماتون وقتی دارید آروم باهاش میرید یه دفه گازو زیاد می کنید صدا میده؟
همه یا مال من و بعضیا اینجوریه؟
اگه مال خود موتور نباشه احتمال میدم صدای کاربراتش باشه
نظراتونو بگید

matrixaidin
11-08-1391, 06:30 قبل از ظهر
چه جور صدایی؟؟؟؟؟

- - - Updated - - -

چه جور صدایی؟؟؟؟؟

ایلیا
11-08-1391, 12:45 بعد از ظهر
منظور از آب و روغن میزونه اینه که همه چیش تنظیم بود ( خوب شد گفتی، نمیدونستم با آب خنک نمیشه ! :s (9):)
ضمنا بین علما اختلاف هست. بعضیا میگن سنسور دما روی رادیات هست و سنسور دمای دیگه ای نداره، بعضیا میگن دوتا سنسور دما داره. اما به نظر خودم سنسور دما روی رادیات هست و اون چیزی که شما میگی کنار پیچ تخلیه هست، سنسور فشار باشه. ماشین که 4 لیتر روغن میگیره یه سنسور دما بیشتر نداره. موتور که دیگه هیچی، موش چیه که بخوای واسش دوتا سنسور بذاری.
صدا هم مال من نداره. ولی یه 180 دیدم که یه هو که گاز میداد همین صدا رو میداد. یه صدای بم زیاد که انگار موتور میخواد با فشار دود رو پرت کنه بیرون. به نظر من مال اینتک کاربرات هست.
تا نظر دوستان چی باشه.
یادم رفت بگم، من این موتور رو زیاد اذیت می‌کنم، ولی زیاد هم بهش میرسم ... یه جورایی باهم نداااریم:smilies(113):

hosein_shirzad
13-08-1391, 12:35 قبل از ظهر
چه جور صدایی؟؟؟؟؟
صدایی مثل صدای یاتاقان زدن - شاتون زدن
----------------------------------------
اون سنسوری که کنار پیچ هستشو من یه بار خریدم
رو بسته بندیش زده بود سنسور دما
مال خود شرکت باجاج هم بود
یه نکته دیگه ای هم که هست اینه که وقتی سیمش وصل نیست،چراغ دما چشمک میزنه
من هم با شما موافقم : اگه این برا دما هست ،چرا رو رادیات هم یه سنسور متفاوت گزاشتن؟
دوما : پس سنسور فشار روغن کجاست؟
-------------------------------------------------------------------
تو مدل 220 یه سنسور هم زیر ورودی هوا و سوخت موتور هست،اون مال چیه؟
سنسور دمای سوم؟؟؟!!!

ایلیا
13-08-1391, 02:05 قبل از ظهر
----------------------------------------
اون سنسوری که کنار پیچ هستشو من یه بار خریدم
رو بسته بندیش زده بود سنسور دما
مال خود شرکت باجاج هم بود
یه نکته دیگه ای هم که هست اینه که وقتی سیمش وصل نیست،چراغ دما چشمک میزنه
من هم با شما موافقم : اگه این برا دما هست ،چرا رو رادیات هم یه سنسور متفاوت گزاشتن؟
دوما : پس سنسور فشار روغن کجاست؟
تو مدل 220 یه سنسور هم زیر ورودی هوا و سوخت موتور هست،اون مال چیه؟
سنسور دمای سوم؟؟؟!!!
واقعا بحث جالبیه، شرط میبندم خود تعمیرکارها هم نمیدونن سنسورش چی مال چیه.

hosein_shirzad
15-08-1391, 02:15 قبل از ظهر
واقعا بحث جالبیه، شرط میبندم خود تعمیرکارها هم نمیدونن سنسورش چی مال چیه.
درسته
موقع خریدن به فروشنده گفتم سنسور روغن می خوام، اونم گفت سنسور روغن (به خودش گفت تا چیز دیگه ای نیاره)
اما 99% سنسور دما هست
سنسور فشار روغن جای دیگه ای باید باشه
رو مدل 125 سی سی که رادیات نداره ، سنسور رو رادیات حذف شده-سنسور کنار پیچ هم نبود-یه سنسور مثل 220 زیر ورودی هوا داشت

ایلیا
15-08-1391, 06:34 قبل از ظهر
والا حسین جون ما رو هم به شک انداختی. یه کاری میکنی آدم مجبور شه بره کل کارتل رو بریزه پایین تا به یقین کامل برسه:biggrin:
تا حالا سنسور کنار رادیات رو جدا کردی ببینی چه پیغامی میده؟

Sadegh.galaxy
16-08-1391, 09:35 بعد از ظهر
توتاپیک 180باید میزدی.

- - - Updated - - -

توتاپیک 180باید میزدی.

hosein_shirzad
16-08-1391, 11:02 بعد از ظهر
والا حسین جون ما رو هم به شک انداختی. یه کاری میکنی آدم مجبور شه بره کل کارتل رو بریزه پایین تا به یقین کامل برسه:biggrin:
تا حالا سنسور کنار رادیات رو جدا کردی ببینی چه پیغامی میده؟
اگه کارتل رو باز کردی ،اون قطعه فشار شکن روغن رو هم بررسی کن
سنسور رادیاتو شک دارم،اما فکر کنم اونم باعث چشمک زن شدن چراغ دما می شد.
میتونی خودت امتحانش کنی
اما برای امتحان سنسور کنار پیچ تخلیه خیلی دقت کن
چون ممکنه سنسورت بشکنه.
منتظر نتایج هستیم
موتورم جدیدا بعضی وقتا موقع استارت زدن از کنار باتری یه صدایی میده و قاب بقل رو می لرزونه
یه قطعه استوانه ای داره (زرد رنگ)فکر کنم آفتامات باشه ( همون رله) ، صدا از اون میاد
به نظرتون باطری ضعیف شده یا کلید استارت مشکل داره؟
بعضی وقتا اینجوری می شه،فکر کنم موتور زیادی سرد باشه یا چند وقت موتور میخوابه باطریش افت می کنه اینجوری می شه

mehdi ghasemi
18-08-1391, 09:13 بعد از ظهر
باسلام .موتورمن وقتی باهاش یواش میری مشکلی نداره اما وقتی بهش میگازی یهخورده میلرزونه وصدای پت پت خفیفی مده ای مشکلی داره یا نه .راستی حدود 300تاهم کارکرده

ایلیا
19-08-1391, 10:35 بعد از ظهر
اگه کارتل رو باز کردی ،اون قطعه فشار شکن روغن رو هم بررسی کن
منتظر نتایج هستیم
موتورم جدیدا بعضی وقتا موقع استارت زدن از کنار باتری یه صدایی میده و قاب بقل رو می لرزونه
یه قطعه استوانه ای داره (زرد رنگ)فکر کنم آفتامات باشه ( همون رله) ، صدا از اون میاد
به نظرتون باطری ضعیف شده یا کلید استارت مشکل داره؟
بعضی وقتا اینجوری می شه،فکر کنم موتور زیادی سرد باشه یا چند وقت موتور میخوابه باطریش افت می کنه اینجوری می شه
حتما، اگه وقت کردم باز میکنم و نتایج رو اینجا میذارم. // حسین جان احتمالا اون لرزش در بغل مال لرزش موتور هست، چون رله استارت قطعه‌ی مکانیکی نیست که بخواد بلرزونه ... ممکنه یا باتریت باشه، یا رله، یا هردو. موقع استارت زدن تق تق میکنه؟

باسلام .موتورمن وقتی باهاش یواش میری مشکلی نداره اما وقتی بهش میگازی یهخورده میلرزونه وصدای پت پت خفیفی مده ای مشکلی داره یا نه .راستی حدود 300تاهم کارکرده
انجین چون دو شمعه موقع گاز دادن میلرزونه، علی‌الخصوص که دور موتور پایین هم باشه، اما پت پت نمی‌کنه. بعد از آب بندی حتما پیش یک تعمیرکار حرفه‌ای پالس برین تا موتور رو آچارکشی کنه.
ضمنا قم از این موتورها زیاد نیست. حالا که خریدی حالشو ببر:icon_pf _100_:

hosein_shirzad
20-08-1391, 11:15 بعد از ظهر
حسین جان احتمالا اون لرزش در بغل مال لرزش موتور هست، چون رله استارت قطعه‌ی مکانیکی نیست که بخواد بلرزونه ... ممکنه یا باتریت باشه، یا رله، یا هردو. موقع استارت زدن تق تق میکنه؟
مطمئن هستم که مال موتور نیست چون تو اون موقع اصلا موتور نمیچرخه که بخواد صدا هم بده
صدا از رله هست
دلیلشو نمیدونم
دیشب هم آبرومو برد ، صداش زیاد بود-موتور خیلی دیر روشن شد-(دیشب خیلی هوا سرد بود)
صداش همون تق تق هست که با سرعت زیاد قطع و وصل میشه
تو موقع صدا دادن استارت نمیچرخه

ایلیا
21-08-1391, 12:02 قبل از ظهر
اگه مطمئنی باتریت سالمه، مشکل از رله هست و باید عوض بشه، اما اگه به هر دو شک داری، باید یه 200 دیگه پیدا کنی و باتری و رله رو تک تک تست کنی ببینی سالم هستند یا نه،‌ ولی معمولا مشکل از رله هست.

hosein_shirzad
21-08-1391, 06:42 قبل از ظهر
باطری رو شک دارم ، چون لااقل هنوز بعضی وقتا درست استارت میزنه
این بار قبل استارت بوق میزنم تا ببینم وضعیتش چطوره(کاش چراغ هاش هم روشن می شد)
اما ممکنه از رله هم نباشه،از جایی باشه که رله ازش برق (دستور) می گیره-مثلا کلید استارت یا کامپیوترش یا ...
حالا اینجا تو این برهوت موتور از کجا گیر بیارم تعویض کنم
اگرم گیر بیاد باید یه چند روزی جا به جا کرده باشیم تا ایراد مشخص بشه
اینجا به زور پالس گیر میاد
گیر بیاد 200 نیست
200 گیر بیاد آشنا نیست عوض کنیم
-------------------------------------
راستی کسی راه اصولی روشن شدن چراغ ها وقتی سویچ باز هست رو میدونه؟؟؟
آفتامات نمیخوام بزارم

matrixaidin
21-08-1391, 08:47 قبل از ظهر
دوستان اگه این صدایی که میگید...موقع خوابوندن موتور یا زیاد استارت زدنم میاد شک نکنید برای ساچمه استارتتونه..چون خودم 3بار عوضش کردم دیگه تمامه صداهای این استارتو میشناسم:crazy:
رفقا کسی اخرین قیمتای شمع و صفحه خوب برای 200 و میدونه؟!!؟!!؟!

- - - Updated - - -

دوستان اگه این صدایی که میگید...موقع خوابوندن موتور یا زیاد استارت زدنم میاد شک نکنید برای ساچمه استارتتونه..چون خودم 3بار عوضش کردم دیگه تمامه صداهای این استارتو میشناسم:crazy:
رفقا کسی اخرین قیمتای شمع و صفحه خوب برای 200 و میدونه؟!!؟!!؟!

hosein_shirzad
27-08-1391, 10:02 بعد از ظهر
نه صدای ساچمه ها نیست
صدا از رله کنار باطری هست
یا رله ایراد داره یا برقی که به رله میرسه قطع و وصل میشه
که باید بررسی بشه
بیشتر وقتی هوا سرد باشه اینجوری می شه
از باطری هم نبود
باطری سالمه

kourosh_bandit2
29-08-1391, 10:59 بعد از ظهر
اسمش اوتومات استارت. نزدیک 35 خرجشه. شاید هم ذغالش تموم شده که بد استارت میخوره . ذغال های درون خود دستگاه استارت هم چک کنید حتما. ممکنه از اون باشه. مال خود من از اون بود ذفال ها تعویض شد خیلی خوب استارت میخورد. عمر باطری هم 1سال نهایت 1 سالو نیم. در صورت بیشتر کار کردن دیگه کم کم باید تعویض بشه.

hosein_shirzad
30-08-1391, 04:34 قبل از ظهر
منم نظر اصلیم همون اتومات استارت هستش ، اما بعضی وقتا به مشکل میخورم و بقیه موارد خوب روشن می شه
دوستان توجه کنن استارت برقشو از اتومات میگیره
اما اتومات مستقیم از کلید استارت دستور نمیگیره
مثلا وقتی موتور رو دنده باشه استارت نمیخوره (اگه کلاچ بگیری استارت میزنه)
یا مثلا وقتی موتور روشن باشه بازم استارت نمی خوره
بعضی وقتا هم که زیاد استارت بزنی حدود 10 ثانیه استارت نمیخوره
...
ممکنه که اتومات سالم باشه (احتمال کم)اما به دلیل مشکل دیگه ای برق اتومات قطع و وصل بشه
سعی می کنم تو این تعطیلات بررسی کنم خبرشو میدم
---------------------------------------------------------------------------------------------------
موتور شما هم موارد بالا رو داره؟

ایلیا
02-09-1391, 07:34 قبل از ظهر
بله، موتور بنده و احتمالا بقیه‌ی دوستان هم این امکانات رو دارند. اما من یه 200 دیدم که مشکل داشت و وقتی تو دنده بود و استارت میزد، موتور استارت میخورد و می‌پرید.
ضنما یه پروژه رو با کمک دوستان شروع کردم که در صورت تکمیل شدن حتما عکسهاشو اینجا میذارم.

F.Shahgol
03-09-1391, 05:43 قبل از ظهر
سلام.دوستان یه پالس 200 رنگ ابی مدل 88 با کارکرد 30 هزار تا رینگ ها سفید 2700 میارزه؟؟؟
میخام به جای rkvبخرم؟خرج نداره؟

hosein_shirzad
06-09-1391, 12:03 قبل از ظهر
ضنما یه پروژه رو با کمک دوستان شروع کردم که در صورت تکمیل شدن حتما عکسهاشو اینجا میذارم.
لطفا از پروژه برامون بگید،در چه موردیه؟
هر چی میتونید برامون بگید
ممنون

ایلیا
07-09-1391, 12:58 قبل از ظهر
لطفا از پروژه برامون بگید،در چه موردیه؟
هر چی میتونید برامون بگید
ممنون
عوض کردن لامپ‌های پشت آمپر با اس.ام.دی های سفید یخی هست که دقیقا همرنگ قلوگی ‌ها میشه. البته لامپ‌ها عوض شد، اما ال.سی.دی یه آسیب جزیی دید که باید برم یه ال.سی.دی هم براش بخرم.
واقعا قشنگ شد. حتما عکسشو اینجا میذارم. تا شماها هم ببینیدو نظر بدید

hosein_shirzad
09-09-1391, 06:46 بعد از ظهر
تبریک میگم
کار خوبی رو شروع کردید
احتمالا کلی سفرش هم بگیرید ( ارزون حساب کنید )
---------------------------------------------------------------------
من سوکت اتومات استارتو خارج کردم ازش تست ولتاژ گرفتم
حدودا 2 ولت کمتر از ولتاژ خود باطری بود
اگر کسی امکانشو داره ولناژ این قسمتو اندتزه بگیره بگه
یه کم سوکتاشو سفت کردم بهتر شده لما هنوزم بعضی وقتا مشکل استارت دارم

ایلیا
09-09-1391, 11:50 بعد از ظهر
اینم از عکس پشت آمپر

hosein_shirzad
10-09-1391, 02:02 قبل از ظهر
جالب شده
حیف ال سی دی رو از کار انداختی
اما فکر کنم سالم باشه و فقط اتصالاتش به هم ریخته
اون بر چسب روی نمایشگر رو هم بردارش یه تر تمیزشو بچسبون
من یه بار بر چسب دودی زدم قشنگ بود
اما چون علائم دیده نمیشدن و دیدنشون برام مهمه کندمش
شما هم الان علائم رو ندارید ، پس بهتره دوباره بازش کنید و اتصالاتشو ردیف کنید،اگر نیاز بود که باید یه ال سی دی بگیری
امیدوارم راحت و کم هزینه باشه

kourosh_bandit2
12-09-1391, 06:56 بعد از ظهر
Ilia95 ([Only registered and activated users can see links]) جان این ال اسی دی چی شد که سوخت؟ یعنی کیلومترو که باز کردی خراب شد؟ یک توضیح بده چون منم میخواستم کیلومترمو سفید یخی بزنم خواستم ببینم برا من این طور نشه یهو. مرسی.

ایلیا
13-09-1391, 07:28 قبل از ظهر
بله، موقع بازکردن ال.سی.دی از قاب این اتفاق افتاد. دلیلش هم بی حوصلگی بود. باید با یه چیز خیلی باریک مثل کاتر یا چاقوی باریک بندازین لای در ال.سی.دی و اونو از قاب جدا کنید. عجله کردن فقط باعث میشه یه همچین ضد حالی بخورین :(. شماهم اگه کلگی رو باز کردین و تا یه هفته‌م حوصله‌تون نیومد، عیبی نداره. من به شخصه 1 ماه رانندگی بدون کلگی رو به 1 ماه رانندگی با ال.سی.دی شکسته ترجیح میدم.

matrixaidin
17-09-1391, 10:49 بعد از ظهر
رفقا موتور امروز اذیتم کرد...
باطریم سولفاته کرده...کجا فهمیدم:وست پیست همش به موتور فشار میاوردم یهو دیدم کیلومتر خاموش روشن میشه...علامت باطری میزنه...دور موتور از کار افتاد....گاز یواش میدادی گاز نمیخورد انگار برق قطعه...اومدم بیرون دیدم باطریم سولفاته کرده...چه کنم!؟!؟؟!
این دفعه 2 که باطریم سولفاته میکنه...از چی میتونه باشه!؟!؟!؟!
اینم بگم که تا اونجایی که را دست بود سیمکشی و بازدید کردم هیچگونه قطع و اتصالی نداشت

Mohammad62
20-09-1391, 12:58 قبل از ظهر
باطریم سولفاته کرده...کجا فهمیدم:وست پیست همش به موتور فشار میاوردم یهو دیدم کیلومتر خاموش روشن میشه...علامت باطری میزنه...دور موتور از کار افتاد....گاز یواش میدادی گاز نمیخورد انگار برق قطعه...اومدم بیرون دیدم باطریم سولفاته کرده...چه کنم!؟!؟؟!
اینم بگم که تا اونجایی که را دست بود سیمکشی و بازدید کردم هیچگونه قطع و اتصالی نداشت

دلیلش نرسیدن به موتوره همین :vahidrk:
باطری رو قشنگ دربیار، تمیزش کن (تمیز تمیز). اتصالات سرباطری رو هم همینطور. بعد قشنگ و باحوصله دوباره سرهمش کن. وقتی اتصال سیم به سرباطری مشکل داشته باشه این اتفاق می افته.

mra680
20-09-1391, 01:42 قبل از ظهر

دلیلش نرسیدن به موتوره همین :vahidrk:
باطری رو قشنگ دربیار، تمیزش کن (تمیز تمیز). اتصالات سرباطری رو هم همینطور. بعد قشنگ و باحوصله دوباره سرهمش کن. وقتی اتصال سیم به سرباطری مشکل داشته باشه این اتفاق می افته.

سلام و درود به شما
در ادامه صجبت های دوست عزیزم محمد جان
شستشوی مداوم موتور و اضافه کردن بی دلیل اب باطری . . .عدم خروج گازهای باطری(فعل و انفعال شیمیایی)
آیدین تو موتور بلد نیستی نگه داری . . .:1tongue:
موفق باشین

hosein_shirzad
21-09-1391, 12:35 قبل از ظهر
سولفاته کردن بیشتر تو باطری های اسید سربی اتفاق می افته ، پس یه راه اینه که از یه نوع باطری دیگه استفاده کنی
رطوبت هم تاثیر زیادی داره ، پس بعد از شستشو خوب خشکش کن
سعی کن اتصالات محکم باشن
یه راه قدیمی هم مست که استاندارد نیست اما جواب میده
اونم اینه که سر باطری ها و قسمت های لخت رو گریس مالی کنی
--------------------------------------------------------------------------------
منم یکی از سر باطریام شکسته
یه روز که حسابی دیرم شده باشه حتما لنگم میزاره
فعلا خوبه
یه بار اومدم با لحیم کاری درستش کنم ، زور هویه به آلیاژ سر باطری نرسید
بعدا درستش میکنم

matrixaidin
21-09-1391, 12:52 قبل از ظهر
اقا الان موتور و ۳ماه نشستمش.... اصلا اب بهش نخورده... اب باطریم که ۶ماه پیش ریختم که اولش زیاد بود بعدش با سرنگ یه نمه کم کردم.... ممدرضا یادته بوبینم و دیدی گفتی اینو درستش کن؟؟؟ احتمال داره از اون باشه؟؟؟ دیشبم وقتی راهنما میزدم علامت باطری روشن میشد محمد ۶۲ یه کاری نکن این هفته با موتور از روت رد بشما....؛) راستی اینم بگم موتور تا وقتی راه میره نباید خرجش کرد...سوسول میشه ؛)

- - - Updated - - -

دفعه پیش گیریس زدم ولی الان دوباره سولفات کرده...

- - - Updated - - -

Mohammad62
22-09-1391, 02:01 قبل از ظهر
تیونینگ پالس 200 :

matrixaidin
22-09-1391, 09:12 قبل از ظهر
این اخریه کلا دوشاخ عقب و عوض کرده و فک کنم خودش دیسک کرده... ولی میدیونی همون یه زره فلاپ زیر و ۱۰۰ت میگیرن درست کنن...

- - - Updated - - -

این اخریه کلا دوشاخ عقب و عوض کرده و فک کنم خودش دیسک کرده... ولی میدیونی همون یه زره فلاپ زیر و ۱۰۰ت میگیرن درست کنن...

mra680
22-09-1391, 11:12 قبل از ظهر
اقا الان موتور و ۳ماه نشستمش.... اصلا اب بهش نخورده... اب باطریم که ۶ماه پیش ریختم که اولش زیاد بود بعدش با سرنگ یه نمه کم کردم.... ممدرضا یادته بوبینم و دیدی گفتی اینو درستش کن؟؟؟ احتمال داره از اون باشه؟؟؟ دیشبم وقتی راهنما میزدم علامت باطری روشن میشد محمد ۶۲ یه کاری نکن این هفته با موتور از روت رد بشما....؛) راستی اینم بگم موتور تا وقتی راه میره نباید خرجش کرد...سوسول میشه ؛)

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

درود آیدین جان
سه ماه نشستی دلیل نمیشه . . .قبلا چی؟؟؟زیر بارون نبوده موتور؟؟؟جایی که رطوبت باشه . . .؟؟؟
بوبین نه عزیزم شارژر اگه خراب باشه . . .ترازیستور هم نقشی نداره . . .
باطری رو باز کن . . .بیار بیرون با ابجوش بشور . . .فرچه سیمی بردار قشنگ بکش به برجک هاش(قطب هاش منظورمه)
بعد تمیزش کن . . .شاید باطریش ترک خورده یا دفرمه شده . . .اصلا میدونی چیه . . .باطری مصرفی هست و عمرشو داده به موتورت . . .تعویضش کن با یه نمونه خشک
نه خیر . . .گاهی خرج نکردن باعث خراب کاری بیشتر میشه . . .
موفق باشی

Gladiator
22-09-1391, 07:47 بعد از ظهر
تاپ اسپید این موتور سیکلت با سرنشین 65 کیلوگرمی 130 کیلومتر بر ساعت هستمن تاحالا نتونستم بیشتر از 131 کیلومتر باهاش برماین موتور تا 115 کیلومتر رو خیلی راحت و بی دردسر پرشتاب مثل آب خوردن و بدون فشار آوردن میرهاز 115 به بالا احساس میکنم داره زور میزنهدر کل موتور سیکلت بسیار با کیفیت و کم استهلاکیه

monazzah
22-09-1391, 07:55 بعد از ظهر
تاپ اسپید این موتور سیکلت با سرنشین 65 کیلوگرمی 130 کیلومتر بر ساعت هستمن تاحالا نتونستم بیشتر از 131 کیلومتر باهاش برماین موتور تا 115 کیلومتر رو خیلی راحت و بی دردسر پرشتاب مثل آب خوردن و بدون فشار آوردن میرهاز 115 به بالا احساس میکنم داره زور میزنهدر کل موتور سیکلت بسیار با کیفیت و کم استهلاکیه

دادا 200 ها چه انتظاری بیشتر از این داری ازش؟؟؟

matrixaidin
23-09-1391, 01:39 قبل از ظهر
تورو خدا کدوم 200 هستش که ترمز عقبش دیسک باشه!!!!!!!!!!!؟؟؟؟
تازه کاتالوگ واسه خوده شرکت فارسه

hosein_shirzad
23-09-1391, 02:24 قبل از ظهر
درسته : هم ترمزشو سوتی داده و هم حجم باکشو
حتی تو عکسی هم ترمز عقبش معمولی هست.

K.I.A
23-09-1391, 05:06 قبل از ظهر
من که باهاش 130 تا بیشتر نرفتم اینجا زده 136 فکر کنم در حالت انفجار باشه مگه میره!
لاستیکاشم یه سایز پهن تر یا همین بود؟
باکشم که کوچیک شده!ا
ما یدونه ایدین داریم 25 لیتر تو باک پالس بنزین میریزه !!!!من باک خشکو 19 تا بیشتر نتونستم!

سوتی اصلیش انجینش هست که گفته 23.52 kw تو دور 9500!!!
یعنی 23.52 kw میشه 31.5 اسب بخار یعنی از نینجا 250 قوی تره جلل خالق!!!! اونم تو دور 9500 پالس نیروشو تو دور 8500 داره.

matrixaidin
23-09-1391, 06:39 قبل از ظهر
لاستیکاشم یه سایز پهن تر یا همین بود؟
درسته سایز لاستیکش 120
ما یدونه ایدین داریم 25 لیتر تو باک پالس بنزین میریزه !!!!من باک خشکو 19 تا بیشتر نتونستم!
به جانه مگول و خفاش خودم قسم میخورم که 24.7 لیتر بنزین زدم...حتی بهت گفتم بیا بریم با هم بنزین بزنیم که نیومدی.....

roma
23-09-1391, 07:51 بعد از ظهر
این که چیزی نیست تو سایت باجاج ظرفیت باک پالس 135 زده 8 لیتر با من تازه با زاپاس 14.5 لیتر توش بنزین ریختم حدود 2 لیتر زاپاس داشتم حداقل

نمیدونم پمپ بنزین زیاد نشون میده اینا چرت نوشتن من خواب دیدم معلوم نیست

hosein_shirzad
27-09-1391, 02:48 قبل از ظهر
امروز اتومات استارتشو باز کردم
سیستمش یه کم با رله های معمولی فرق داشت
تو رله ها با دادن جریان به ورودی سیم پیچ مغناطیسی میشه و 2 تا پلاتین به هم وصل میشن و جریان خروجی برقرار میشه
تو این مدل با مغناطیسی شدن سیم پیچ ، یک قطعه مسی بالا میاد و به 2 تا قطعه مسی دیگه(که اون سرشون به صورت پیچ از اتومات زده بیرون و برق اصلی بهش وصل میشه) برخورد میکنه و جریانشون وصل میشه
--------------------------------------------------------
مشکلی که پیش اومده بود این بود که مقداری از مس برق اصلی به قطعه مسی وسطی منتقل شده بود و مقداری از مس قطعه مسی وسطی هم به اون یکی مس برق اصلی منتقل شده بود.
چیزی مثل خال زدن پلاتین تو ماشین
به نظرم پلاتین میزاشتن از مس بهتر بود
جالب اینجا بود که از یه قطب به سمت قطب دیگه فلز منتقل شده بود ( مثل جوشکاری)
جای اصلی قطب ها رو یادم رفته بود اما طبق چیزایی که از جوش میدونستم و استدلال های خودم سعی کردم بر عکس حالت قبلی وصلش کنم
تا تقریبا به حالت اولش برگرده
------------------------------------------------------
من بعضی وقتا یه کم گازوئیل یا روغن تو باک میریزم
این بار زیاد ریختم یه کم موتور اذیت می کنه
-------------------------------------------------------
2 روزه یه صدایی از موتور میاد بعضی وقتا
انگار یه چیزی کنده شده باشه و با ضربه بخوره به جایی
قسمت بوبین را باز کردم چیزی بیرون نیومد(قاب بغل موتورو فقط باز کردم)
روغن هم عوض کردم چیزی بیرون نیومد
به نظرتون چیه؟

ایلیا
27-09-1391, 08:27 بعد از ظهر
- گازوییییییل‌ل‌ل‌ل ؟؟؟!!!!!! حسین جون مگه 125 ه ؟!
نکن داداش این کارو. اینا انجینای جدید روشه. اگه سوپر نمیزنی لا اقل بنزین معمولی فقط توش بریز. این کارا مال دهه 50 بود به خاطر اینکه موتور نرم‌تر کار کنه.
الانم زود باکشو خالی و تمیز کن و فقط بنزین بریز توش.
- در مورد رله هم پس رله‌های قدیمی بهتره. چرا برداشتن مسی کردن؟

Mohammad62
17-10-1391, 02:29 قبل از ظهر
تیونینگ پالس در کشورهای دیگر :

matrixaidin
17-10-1391, 06:56 قبل از ظهر
اقا من وقتی راهنما میزنم چراغ باطریم چشمک میزنه
به نطرتون تو سیمکشی راهنما موردی پیش اومده؟!!؟!؟!؟

شایسته فر
17-10-1391, 07:02 قبل از ظهر
داداش آیدین هنوز موتورو داریش؟
ایشالا ماشینم بگیری و مجبور نشی خفاشتو بفروشی

matrixaidin
17-10-1391, 08:56 قبل از ظهر
مرسی دادا ولی با این وضع اقنصادی فک نکنم بتونم ماشین بگیرم...یا همینو خرجش میکنم سوار میشم یا میفروشم یه دایلیم میگیرم....ولی اگه مشتری بهت خورد امار موتور منم بده.....

- - - Updated - - -

مرسی دادا ولی با این وضع اقنصادی فک نکنم بتونم ماشین بگیرم...یا همینو خرجش میکنم سوار میشم یا میفروشم یه دایلیم میگیرم....ولی اگه مشتری بهت خورد امار موتور منم بده.....

شایسته فر
17-10-1391, 08:57 قبل از ظهر
چشم حتما

hosein_shirzad
22-10-1391, 06:14 قبل از ظهر
بازم سلام
تا امروز نمیشد سایتو باز کنم(بالا نمیومد) امتحانامم شروع شده
خب گازوییلش که تموم شد دیگه نزدم
کارت سوختمم که اومده(1180 لیتر)
----------------------------------------------------
اتومات استارتشم چند بار باز کردم
آخرشم خودم سیم پیچیش کردم
بازم اذیت میکرد
هم مسطهلک شده بود و هم برق ضعیف بهش میرسد (3-4 ولت)
البته وقتی کابل استارتو ازش برمیداشتم،درست کار میکرد
یه رله 5 ولتی گداشتم سر راهش برق قوی بهش برسه
آلان خوب شده (2000 تومان خرجش شد)
تا حالا ندیدم برا آفتامات،آفتامات بزارن!!!!
امیدوارم عکس ها اسطهلاک رو نشون بدن
گفته بودم فلز از یه قطب به قطب دیگه منتقل شده بود
خودتون ببینید

26621

26622

26623

26624

-----------------------------------------------------------
دوستان یه مشکلی دارم
بعضی وقتا در حال راه رفتن گاز که میدم موتور از کار میفته
گازو که ول میکنم و کلاچ میگیرم رو دور آروم روشنه
نمیدونم برق شمع ها قطع میشه،یا سوخت نمیرسه
تقریبا رو دور موتور 4000 اینجوری میشه
اگه گاز رو ول نکنم:چند بار خاموش روشن میشه ( میپره - جفتک میندازه) بعد دور میگیره راه میفته
به نظر شما ایراد از کجاست؟
اگه از شمع باشه ، شمع ها برق رو از کوئل میگیرن
کوئل از کجا دستور میگیره؟
راستی الان رو دور موتور 4000 صفحه کیلومتر روشن میشه
احتمال میدم رو این دور موتور وضعیت جرقه تغییر میکنه و موتور من احتمالا بعضی وقتا هنگ میکنه که اینجوری میشه (راه نمیره)
حتما نظر بدید

kourosh_bandit2
22-10-1391, 10:05 بعد از ظهر
سلام اقایون این کلگی پالس چجوری باز میشه؟ اه. همه پیچ ها بازه کنسول اینام شله اما در نمیاد میترسم زور بزنم بشکنه. خیلی بد دسته لامصب. چجوری باید درش اورد میخوام لامپ عوض کنم.

K.I.A
23-10-1391, 12:51 قبل از ظهر
زیر کلگی هم پیچ داره /دست باید بره زیر/کیلومتر و کمی بالا میکشی براحتی در میاد

kourosh_bandit2
23-10-1391, 02:17 قبل از ظهر
زیر کلگی هم پیچ داره /دست باید بره زیر/کیلومتر و کمی بالا میکشی براحتی در میاد
اه اه خیلی بد جاس اون دوتا پیچ خیلی بد دسته. اون دیوونه ای که طراحی میکرده چی فکر ی کرده اون لحظه. صبح باید برم بهش ور برم. اون طلق مشکی رنگ جلو کیلومتر چه قیمت؟

dani24
01-11-1391, 07:49 بعد از ظهر
طلق مشکی از گمرک قیمت گرفتم دس دومش 10 بود . نوش هم فک کنم 17-18 بود

dani24
02-11-1391, 03:36 بعد از ظهر
کسی میدونه این علامت چیه که داره رو موتورم چشمک میزنه؟ میترسم هشدر خطری چیزی باشه !

ehsan3789
02-11-1391, 07:11 بعد از ظهر
این علامت نشانگر مسدود شدن دریچه هوا هستش

dani24
02-11-1391, 07:17 بعد از ظهر
خیلی ممنون . حالا باید چیکار کنم ؟ دریچه هوا چطورباز میشه ؟

ehsan3789
02-11-1391, 09:46 بعد از ظهر
خواهش میکنم
دری بغل سمت راستتو باز کن و چندتا پیج داره بازش کن و هواکشتو بیارش بیرون و با بنزین بشورش

سجاد gh
02-11-1391, 09:52 بعد از ظهر
خواهش میکنم
دری بغل سمت راستتو باز کن و چندتا پیج داره بازش کن و هواکشتو بیارش بیرون و با بنزین بشورش

نباید هواکش به روغن اغشته بشه؟

mra680
02-11-1391, 10:18 بعد از ظهر
خواهش میکنم

نباید هواکش به روغن اغشته بشه؟
سلام و درود دوست من
درب باز کنید به گفته ایشون ولی به هیچ عنوان با بنزین نشورید . . .
با ریکا بشورین و خوب خشک کنیدش . . .خشک خشک بشه اصلا رطوبت نداشته باشه . . .
بهترین شستشو هم با گازوئیل انجام میشه . . .
روغن لازم نداره دوست من خودش به مرور زمان چرب میشه از طریق تخلیه بخارات روغن انجین موتور سیکلت . . .
موفق باشید

hosein_shirzad
02-11-1391, 11:32 بعد از ظهر
منظور دوستان فیلتر هوا هست،نه دیچه
یه موقع خراب کاری نکنی
قاب بغل سمت راستو باز کن
چهار تا پیچ شماره هشت داره
اونارو هم باز کن،در فیلتر هوا باز میشه
بعد دو تا فیلتر داره باید بکشی بیرون
یکی فلزیه و یکی ابریه
دقت کن چه جوری درشون میاری تا اشباه جا نزنی
رو لبه فیلتر فلزیه برجستگی داره که به سمت بیرون موتور باید باشه
رو لبه فیلتر ابریه هم برجستگی داره که باید بیرون موتور و سمت پایین باشه
فیلتر فلزیه سمت انجین جا میخوره
اصلا خودت برو درش بیار یاد بگیر
--------------------------------------------------------------------
البته وقتی فیلتر هوا سر جاش نباشه هم این علامت چشمک میزنه
من امروز کاربراتور رو باز کردم تمیز کردم
شاید ایرادای پست قبلیم برطرف بشه
شما که به پست های من اهمیت نمیدید
میخوام با موتور برگردم تهران
چهارشنبه آخرین امتحانمه
بعد میام تهران

ehsan3789
03-11-1391, 12:33 قبل از ظهر
سلام و درود دوست من
درب باز کنید به گفته ایشون ولی به هیچ عنوان با بنزین نشورید . . .
با ریکا بشورین و خوب خشک کنیدش . . .خشک خشک بشه اصلا رطوبت نداشته باشه . . .
بهترین شستشو هم با گازوئیل انجام میشه . . .
روغن لازم نداره دوست من خودش به مرور زمان چرب میشه از طریق تخلیه بخارات روغن انجین موتور سیکلت . . .
موفق باشید

والا تا اونجا که من میدونم فیلتر هوای موتور را با بنزین میشورنش نه با ریکا :icon_pf _99_:

matrixaidin
03-11-1391, 01:59 قبل از ظهر
وقتی با بنزین میشوری شاید دفعه اول چیزی نبینی ولی به مرور زمان بنزین باعث پوسیدگی فیلتر میشه و بعدشم گردای ابر که تبدیل به پودر شدن یواش یواش قاطی هوا میره تو کاربرات....
واسه همسنه که میگن با ریکا بشور...

dani24
05-11-1391, 02:28 قبل از ظهر
البته وقتی فیلتر هوا سر جاش نباشه هم این علامت چشمک میزنه

میخوام با موتور برگردم تهران
چهارشنبه آخرین امتحانمه
بعد میام تهران

حسین جون سفرت بی خطر . من فیلترمو با کف شستم ولی اون علامته داره چشمک میزنه ترفندی بلد نیستی خاموش بشه؟؟ خیلی ممنون بابت راهنماییتت

dani24
05-11-1391, 11:54 قبل از ظهر
یه سوال دیگه : امروز فتم گمرک لاستیک عقب بخرم لاستیک عقب پالس 200 هندیش بود 140 تومن و ایرانیش بود 65 تومن ایرانیه رو خریدم ولی سایز پالس 120.80.17 ولی این فکر کنم 100.90.10 خوبه مشکلی ایجاد نمیکنه ؟؟خودش گفت فرق نداره.

ایلیا
05-11-1391, 07:02 بعد از ظهر
دوست عزیز پالس 200 هیچ لاستیک ایرانی نداره. اون لاستیکی که به شما داده لاستیک 180 هست. اینا واسه اینکه جنساشونو به مردم قالب کنن 1000 جور ترفند سر هم میکنن. ببر پسش بده یه هندی نو بگیر. میخوری زمین کار دستت میده.
همین تابستون امسال یه فروشنده عین همین کاری که با تو کرد رو با من کرد. البته من واسه لاستیک جلو میخواستم که بعد از اینکه لاستیکو بهم داد، گفتم سایزش با سایز فابریک فرق میکنه، گفت فرقی نمیکنه. بعد از اینکه انداختم دیدم فرمون کلی لق شده و گیجه بردم پسش دادم پولمو گرفتم. بقیه‌ی داستانم که همین 3-4 صقحه قبل نقل کردم.

hosein_shirzad
08-11-1391, 11:38 قبل از ظهر
سلام من رسیدم
چهارشنبه ظهر بنزین زدم و حرکت کردم
شب تو جمکران خوابیوم صبح بازم راه افتادم
600 کیلومتر شد
دقیقا هم یه باک کامل سوزوندم
حالا یه باک چند لیتر میگیره؟ بین علما اختلاف هست
اولاش باد از بغل میزد نمیشد تند بیام
بعد بهتر شد
فکر کنم یه مقدار راه سر بالایی بود
به نظرتون مصرف بنزین چطور بوده؟
-------------------------------------------------------------------------------------------

یه سوال دیگه : امروز فتم گمرک لاستیک عقب بخرم لاستیک عقب پالس 200 هندیش بود 140 تومن و ایرانیش بود 65 تومن ایرانیه رو خریدم ولی سایز پالس 120.80.17 ولی این فکر کنم 100.90.10 خوبه مشکلی ایجاد نمیکنه ؟؟خودش گفت فرق نداره.
خودش غلط کرد
من با همین فابریکش مشکل دارم،وای به حال سایز کوچیکترش
لابد تیوبلس هم نیست
احتمالا موقع ترمز زدن،گاز دادن،سر پیچ ها،تو شیار های جاده ها،و خیلی جا های دیگه اذیت بشی(خدا رحم کنه)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
راجعبه اون علامت:
موتور دوتا فیلتر داره 1-فلزی 2- ابری
دوتاشم داری؟
یه سنسور یا کلید هم داره که من دیدم سیم هاش از پشت قاب فیلتر سمت چرخ عقب زده بیرون
شایدم اون سنسورت به مشکلی خورده باشه
قانونا اگه سیم هاشو به هم اتصال بدی نباید دیگه چشمک بزنه
البته من اینو پیشنهاد نمیکنم،بهتره بگردی علتشو پیدا کنی و اصولی برطرفش کنی
--------------------------------------------------------------------------------------
از وقتی اومدم تهران بیشتر وقتا چراغ باطری چشمک میزنه
بیشتر وقتی اینجوری میشه که وقتی دور موتور از 4000 بالاتر میره و صفحه کیلومتر روشن میشه و مخصوصا راهنما هم که میزنم این جوری میشه
کسی نمیدونه چشه؟
به آب و هوای تهران حساسیت داره؟

mra680
08-11-1391, 12:09 بعد از ظهر
سلام من رسیدم
چهارشنبه ظهر بنزین زدم و حرکت کردم
شب تو جمکران خوابیوم صبح بازم راه افتادم
600 کیلومتر شد
دقیقا هم یه باک کامل سوزوندم
حالا یه باک چند لیتر میگیره؟ بین علما اختلاف هست
اولش باد از بغل میزد نمیشد تند بیام
بعد بهتر شد
فکر کنم یه مقدار راه سر بالایی بود
به نظرتون مصرف بنزین چطور بوده؟
-------------------------------------------------------------------------------------------

خودش غلط کرد
من با همین فابریکش مشکل دارم،وای به حال سایز کوچیکترش
لابد تیوبلس هم نیست
احتمالا موقع ترمز زدن،گاز دادن،سر پیچ ها،تو شیار های جاده ها،و خیلی جا های دیگه اذیت بشی(خدا رحم کنه)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
راجعبه اون علامت:
موتور دوتا فیلتر داره 1-فلزی 2- ابری
دوتاشم داری؟
یه سنسور یا کلید هم داره که من دیدم سیم هاش از پشت قاب فیلتر سمت چرخ عقب زده بیرون
شایدم اون سنسورت به مشکلی خورده باشه
قانونا اگه سیم هاشو به هم اتصال بدی نباید دیگه چشمک بزنه
البته من اینو پیشنهاد نمیکنم،بهتره بگردی علتشو پیدا کنی و اصولی برطرفش کنی
--------------------------------------------------------------------------------------
از وقتی اومدم تهران بیشتر وقتا چراغ باطری چشمک میزنه
بیشتر وقتی اینجوری میشه که وقتی دور موتور از 4000 بالاتر میره و صفحه کیلومتر روشن میشه و مخصوصا راهنما هم که میزنم این جوری میشه
کسی نمیدونه چشه؟
به آب و هوای تهران حساسیت داره؟
سلام و درود به شما
خوش اومدی . . .بسلامتی . . .زیارت هم قبول
مصرف بنزین شما بستگی داره که باک موتور رو تا چه حد پر بوده و الان چقدر باقی مونده؟!
اگه بگیریم 15 لیتر مصرف کرده باشین میشه حدودا 2.5 لیتر در 100 کیلومتر که خوبه(بازم میگم باید میزان حجم باک موتور رو مشخص کنید)
شما یه شارژر پیدا کن و تست کن و یا یه باطری دیگه . . .یا باطری موتور رو 6 ساعت شارژ کنید با شارژر(البته این هم در نظر بگیرین که عمر باطری موتور 3 سال بیشتر نیست و کارایی خودش رو از دست میده)
توی خودروهای سواری باطری ماشین از دور 3000 به بعد شارژ میشه . . .فکر کنم موتور هم همین رویه رو داشته باشه . . .
موفق و پیروز باشید

ایلیا
08-11-1391, 10:35 بعد از ظهر
ام.آر.آی جان، این حرفی که شما زدی در مورد خودروها و موتورهای قدیمی صدق میکنه که با دینام باتریشونو شارژ میکردن. امروزه دینام جاشو به آلترناتور داده که حتی تو دورهای پایین مثل دور در جا هم باتریو شارژ میکنه.
در مورد موتور شیرزاد هم به نظرم مشکل برقی وجود داره. البته شیرزاد عزیز اول از همه باید سرباتریا رو چک کنه و سولفاته‌هاشو بشوره ببینیم بازم مشکل داره یا نه. چون احتمال میدم به خاطر بالا بودن دور موتور و شارژ و دشارژ شدن سریع باتری، سر باتری ها سولفاته کرده باشن ...

memooly
08-11-1391, 11:16 بعد از ظهر
سلام دوستان من یه irdoco v6 دارم برای نصب دزدگیر به تعمیرکار مراجعه کردم ولی بخاطر رنگ بندی سیمها نشد بعدش فهمیدم دور موتورم کار نمیکنه دوباره رفتم گفتن کیلومتر سالمه با تست روی موتور دیگه اتصالات سالمه ولی کار نمیکنه با تعمیرکار حرفم شد چون قبلش کار میکرد بردم جایی دیگه گفتن چون برای نصب دزدگیر سیمها رو اشتباه زدن ترانزیستور موتور مشکل پیدا کرده حالا نمیدونم ترانزیستور خراب موتور روشن میشه راه میره ولی دور موتورش کار نمیکنه لطفا راهنمایی کنید

K.I.A
09-11-1391, 02:43 قبل از ظهر
دوست عزیز به پرشین خوش امدید
اینجا نباید پست میزدید اما عکس بزارید تا راهنمایی کنم هم از موتور هم دزد گیر

memooly
09-11-1391, 04:22 بعد از ظهر
سلام شرمنده که اینجا مطرح کردم خیلی مشکلم با نصب دزدگیر نیست بیشتر موندم چرا دور موتور از کار افتاده. موتورم irdoco v6 140cc27571اینم دزدگیر27572

K.I.A
09-11-1391, 09:11 بعد از ظهر
این دزدگیر کاردستی چینیه قیمتشم 20 تومنه مفدش گرونه..
نبندی بهتره چون خیلی بدردنخوره و اینکه ترانزیستور با دزدگیر خراب نمیشه مگر سیم تخلی برقو از اون بگیره.
تو پالس یکی بسته بود کیلومترشم روشن نمیشد.

windsor
10-11-1391, 01:57 بعد از ظهر
سلام بچه ها
من یه چندماهی هست که عضو شدم ولی خب اولین پستمه
راستش من سه ترک تو بزرگراه 100 تا راحت با الس پر کردم ولی بیشترشو ترسیدم و مشکلی که داشت ترمز بود اخه وقتی سنگین میشه ترمزگرفتن سخت میشه
راستی یه سوال قرار ملاقات تو شهر قم هم هست؟
اخه انگار کسی قمی نیست البته من قمی نیستم و ساکن قم هستم
در کل موتور باحالیه پالس 200 من روغن ایرانول میریزم به نظر اساتید خوبه؟

ایلیا
10-11-1391, 05:14 بعد از ظهر
اگه سوالتون در مورد قرار ملاقاتاس که باید تو بخش قرار ملاقات مطرح بشه، اینجا جاش نیست. ولی اگه مشکل شما موتوره باید خدمتتون عرض کنم تا جایی که میتونین سه ترک سوار نکنین. موتور واسه 2 سرنشین ساخته شده.

hosein_shirzad
11-11-1391, 04:06 بعد از ظهر
من باک موتورم تا آخر پر بوده و وقتی رسیدم خونه،خواستم برم جایی موتور خاموش شد. بنزین کاملا خالی شده بود.
.................................................. .........................
یه شارژر رفت تو پاچم
از شارژر هم نبود
من حواسم به سولفاته و مسائل جزئی هست
مشکل از بوبین (دینام یا آلترناتور،هرکدوم که درسته)بود
دادم برام سیم پیچیشو عوض کردن درست شد
انگار سوخته بود

ایلیا
12-11-1391, 10:22 قبل از ظهر
آلترناتور سوخته بود !!!
عجیبه، حتما اتصالی چیزی کرده. دلیلشو نپرسیدی از تعمیرکار؟

Gladiator
12-11-1391, 11:28 قبل از ظهر
بچه ها من اردیبهشت 89 یه 200 مشکی صفر خریدم ، تا الان 20000 تا راه رفته ، فشار هم زیاد بهش نیاوردم ، تا امروز آخ نگفته ، فقط روغن عوض کردم و شمع تمیز کردم ، تازه دوتا شمع دنسو نو براش خریدم که شمعاشو عوض کنم ، هیچ جای دیگشم دست نزدم ، بفکر افتادم یه حالی بهش بدم و سرویسش کنم ، از زیر سمت چپ انجینش دقیقا بخش پوسته ای که رو فلکه برقه روغن میچکه ، البته خیلی کم ، پوسته فلکه برقشو باز کردم توش خبری نبود ، ولی واشرش(همون واشر آبی رنگی که بین پوسته و انجین قرار میگیره) خراب شد ، بنظر شما این روغن ریزی از کجاست؟ آیا جزو مشکل های عمومی موتوره؟ شک خودم به سنسور یه که نشون میده موتور خلاصه یا نه ، پرسش دوم اینه که نیمی از این واشره چسبیده به انجین ، نیم دیگش چسبیده به پوسته ، اگه بکنمش واشر نو بخرم جازدن و چسبوندنش سخت نیست؟

ایلیا
12-11-1391, 11:34 قبل از ظهر
نه کار سختی نیست. هر وقت خریدی بیا اینجا مجددا سوال کن تا بچه‌ها راهنماییت کنن ... بعدشم یه حالی به موتورت بدی ;-)

kourosh_bandit2
12-11-1391, 11:43 قبل از ظهر
بچه ها من اردیبهشت 89 یه 200 مشکی صفر خریدم ، تا الان 20000 تا راه رفته ، فشار هم زیاد بهش نیاوردم ، تا امروز آخ نگفته ، فقط روغن عوض کردم و شمع تمیز کردم ، تازه دوتا شمع دنسو نو براش خریدم که شمعاشو عوض کنم ، هیچ جای دیگشم دست نزدم ، بفکر افتادم یه حالی بهش بدم و سرویسش کنم ، از زیر سمت چپ انجینش دقیقا بخش پوسته ای که رو فلکه برقه روغن میچکه ، البته خیلی کم ، پوسته فلکه برقشو باز کردم توش خبری نبود ، ولی واشرش(همون واشر آبی رنگی که بین پوسته و انجین قرار میگیره) خراب شد ، بنظر شما این روغن ریزی از کجاست؟ آیا جزو مشکل های عمومی موتوره؟ شک خودم به سنسور یه که نشون میده موتور خلاصه یا نه ، پرسش دوم اینه که نیمی از این واشره چسبیده به انجین ، نیم دیگش چسبیده به پوسته ، اگه بکنمش واشر نو بخرم جازدن و چسبوندنش سخت نیست؟

روغن ریزی دقیقا از همون واشر. شما برو واشرشو بخر با یک چسب مزدا مال اب بندی سر سیلندر و ایناس. تمامی تیکه های واشر هم از روی دری و خود دور انجین با بنزین و کاتر بکن. دوباره با بنزین بشور که چرب نباشه محل قرار گیری واشر بعد چسب مزدا رو بزن به محل واشر نازک بزنا کم بعد واشرو شما بذار بعدم یکم دیکه چسب رو واشر بمال با انگشت که لایه نازک باشه مراقب باش واشر پاره نشه بعدم دری برقو بذارو ببند و محکمش کن. بذار چند ساعت بمونه بعد برو باش دور بزن ببین نشتی داره یا نه.

- - - Updated - - -

البته من خودم ی موتور بود واشرش گیر نمیومد حوصله واشر بری رفتن هم نداشتیم با همین چسب مزدا زدم خودش سفت میشه عین قالب واشر میشه اب بندی میکنه ولی شما که لوازمش هست بخر واشرشو روشم اون چسبو بزن/ اگه برا واشر باشه که دیگه عمران روغن نمیده مطمئن باشه. اما ممکنه از قسمت های دیگه باشه باید وقتی درب رو بستی روی انجینو با بنزین بشورید که تمیز باشه که اگه نشتی کرد معلوم بشه دقیقا از کجاست

Gladiator
12-11-1391, 12:45 بعد از ظهر
روغن ریزی دقیقا از همون واشر. شما برو واشرشو بخر با یک چسب مزدا مال اب بندی سر سیلندر و ایناس. تمامی تیکه های واشر هم از روی دری و خود دور انجین با بنزین و کاتر بکن. دوباره با بنزین بشور که چرب نباشه محل قرار گیری واشر بعد چسب مزدا رو بزن به محل واشر نازک بزنا کم بعد واشرو شما بذار بعدم یکم دیکه چسب رو واشر بمال با انگشت که لایه نازک باشه مراقب باش واشر پاره نشه بعدم دری برقو بذارو ببند و محکمش کن. بذار چند ساعت بمونه بعد برو باش دور بزن ببین نشتی داره یا نه.

- - - Updated - - -

البته من خودم ی موتور بود واشرش گیر نمیومد حوصله واشر بری رفتن هم نداشتیم با همین چسب مزدا زدم خودش سفت میشه عین قالب واشر میشه اب بندی میکنه ولی شما که لوازمش هست بخر واشرشو روشم اون چسبو بزن/ اگه برا واشر باشه که دیگه عمران روغن نمیده مطمئن باشه. اما ممکنه از قسمت های دیگه باشه باید وقتی درب رو بستی روی انجینو با بنزین بشورید که تمیز باشه که اگه نشتی کرد معلوم بشه دقیقا از کجاست

خب روغن از کجا میاد که از واشر میزنه بیرون؟سمت چپ انجین که توش خشکه ، روغنی توش وجود نداره که ، راستی چنتا چرخ دنده اونجا هست که نگاه کردم همشون خشک بودن ، نیاز هست روغن کاریشون کنم که چرب بشن و نرمتر کار کنن؟

hosein_shirzad
12-11-1391, 10:48 بعد از ظهر
آره بوبین سوخته بود
جنس سیم پیچیش خوب نبوده
اتصالی هم ندارم
دوستان خوب راهنماییت کردن
البته من خودم با چسب آب بندی مخالفم اما بزن
ممکنه روغنی که میگی برا زنجیر یا کاسه نمد پشت خورشیدی کوچیک باشه
البته چون روغن پخش میشه شاید جاشو اشتباه دیده باشی
مثلا شاید از قسمت پیچ تخلیه رغن باشه یا از سنسور کناریش
اون چرخ دنده ها هم فقط موقع استارت زدن کار میکنن
اگه خیلی دوست داشتی باهاشون ور بری یه کم گریس(از این قرمزها)بزن
طوری بزن که فقط یه لایه خیلی نازک بیاد روش ،همین مقدار کافیه

matrixaidin
15-11-1391, 05:00 بعد از ظهر
اقا موتور تک شمع کارکنه به نظرتون ایرادی پیدا میکنه؟!!؟!؟

ایلیا
15-11-1391, 07:09 بعد از ظهر
باز چی کار کردی آیدین؟ حرکت زدی؟

Gladiator
15-11-1391, 08:34 بعد از ظهر
اقا موتور تک شمع کارکنه به نظرتون ایرادی پیدا میکنه؟!!؟!؟

نه ، فقط شتابت کمتر و مصرفت بیشتر میشه ، بهتره درستش کنی

hosein_shirzad
16-11-1391, 03:03 بعد از ظهر
موتورت که ایرادی پیدا نمیکنه و هر وقت به حالت دو شمع درش بیاری بازم مثل اول کار میکنه
اما کارکرد موتور ضعیف تر میشه
این موتور با دو شمع طراحی شده و تفاوت کارکردش حتی در دور درجا هم با برداشتن یکی از وایرها و جا زدنش مشخص میشه
وقتی درجا اینقدر تفاوت پیدا میکنه،حتما تو دور های بالا تفاوت کارکرد بیشتری پبدا میکنه
امتحان کن
-------------------------------------------
حالا برا چی میخواهی تک شمع استفاده کنی؟

matrixaidin
16-11-1391, 05:14 بعد از ظهر
جدیدا اصن حال تعمیر و خرید ندارم... یکی از شمع های موتور پلاتینش کلا نابود شده...هیچ جاییم نداره که باز ریگلاژش کنم...زیادم سوارش نمیشم خواستم ببینم فردا نزنه موتورو بپوکونه.......

dani24
16-11-1391, 10:30 بعد از ظهر
سلام به دوستان گل پرشین موتور من برای پالس 200 تم یه لاستیک ایرانی خریده بودم که سایزش با اصلی پالش فرق داشت ولی قیمتش نصف بود 60 تومن سایز اصلی پالس 120.80.17 ولی این 100.90.17 بود خود فروشنده گفت که خوبه و مشکلی نداره منم خریدمش و اومدم مساله رو تو صفحه 70 همین تاپیک گفتم و دوستان گفتن که خوب نیست و ممکنه مشکل ایجاد کنه منم نا امید شدم از خریدم ولی چون شمال بودم و امکان تعویض لاستیک وجود نداشت همینو انداختم روش تا شاید بعدا یکی اصلی بخرم . اول که خواستم راه بیافتم خیلی با احتیاط بود و لی کم کم سرعتمو زیاد کردم همه چی عالی بود بعد یه جا اب دیدم ریخته وسط خیابون رفتم رو اب ها که استحکام لاستیک خیسو امتحان کنم بعد هر کاری کردم سر نخورد نا اینکه ترمز عقبو کلی فشار دادم سر پیچ ها هم که موتورو میخوابوندم اصلا مشکل نبود خلاصه برای چرخ عقب کلی مانور ترمز اومد بالا تو شیار های جاده ها هم مشکلی ایجاد نمیکرد فقط تنها مشکلش این بود که اون قیافه ای که لاستیک پهن داره رو نداشت .
حالا بازم تجربیات بعدیمو میگم تو خاکی و... به قول یه نفر که میگفت : لاستیک هرکشور مناسب اب و هوای همون کشوره
تو پست بعدی چن تا عکسم میزارم

mra680
16-11-1391, 10:57 بعد از ظهر
سلام به دوستان گل پرشین موتور من برای پالس 200 تم یه لاستیک ایرانی خریده بودم که سایزش با اصلی پالش فرق داشت ولی قیمتش نصف بود 60 تومن سایز اصلی پالس 120.80.17 ولی این 100.90.17 بود خود فروشنده گفت که خوبه و مشکلی نداره منم خریدمش و اومدم مساله رو تو صفحه 70 همین تاپیک گفتم و دوستان گفتن که خوب نیست و ممکنه مشکل ایجاد کنه منم نا امید شدم از خریدم ولی چون شمال بودم و امکان تعویض لاستیک وجود نداشت همینو انداختم روش تا شاید بعدا یکی اصلی بخرم . اول که خواستم راه بیافتم خیلی با احتیاط بود و لی کم کم سرعتمو زیاد کردم همه چی عالی بود بعد یه جا اب دیدم ریخته وسط خیابون رفتم رو اب ها که استحکام لاستیک خیسو امتحان کنم بعد هر کاری کردم سر نخورد نا اینکه ترمز عقبو کلی فشار دادم سر پیچ ها هم که موتورو میخوابوندم اصلا مشکل نبود خلاصه برای چرخ عقب کلی مانور ترمز اومد بالا تو شیار های جاده ها هم مشکلی ایجاد نمیکرد فقط تنها مشکلش این بود که اون قیافه ای که لاستیک پهن داره رو نداشت .
حالا بازم تجربیات بعدیمو میگم تو خاکی و... به قول یه نفر که میگفت : لاستیک هرکشور مناسب اب و هوای همون کشوره
سلام و درود به شما
مبارک باشه دوست من
الان سایز لاستیک غقب موتور شما با جلو یکی شده و این یعنی حالتی که دوچرخه داره . . .
لاستیک عقب به دلیل اینکه بار بیشتری روش قرار میگیره باید هم قوی تر باشه هم پهن تر
الان تعادل موتور شما به دلیل کم شدن سایز عقب زمانی که دوترک هستین کمتر میشه(من الان با سایز نرمالش خیلی کم پیش میاد توی سرعت های کم پامو زمین بزارم موقع حرکت داخل ترافیک بین ماشین ها)
اگه ایران یاسا خریدین که شک نکنید توی کیفیتش
ولی دوست من حداقل سایز 110 رو پیدا میکردین
شاید توی سرعت های بالا و خط ترمز(طول) تفاوت باشه
موفق باشین

hosein_shirzad
17-11-1391, 10:48 بعد از ظهر
من اصلا قصد نا امید کردنتو نداشتم و مسائلی رو هم که مطرح کردم گفتم که احتمالا .... به مشکل بخوری

اینجور که من متوجه شدم شما به اندازه من از موتور استفاده نمیکنید و مصرفتون کمتره پس اگر هم مشکلی باشه کمتر از ما اذیت میشید.
مثلا من هر روز با موتور رفت و آمد میکنم و حتی از تهران تا یزد با موتور اومدم و تازگی هم همین راه رو برگشتم.
فکر کنم الان تیوب هم انداخته باشی درسته؟
اگر ننداخته باشی در صورتی این کارت درست بوده که رو لاستیک نوشته باشه تیوبلس.

dani24
18-11-1391, 11:37 قبل از ظهر
نه متاسفانه تیوپلس نیست . اما لیز نمیخوره . قبلا شاید از ترمر عقب برای نگاه داشتم موتور 20 در صد استفاده میشد . الان حس می کنم شده 35 یا 40 درصد. قبلا آب میدیدم تو خیابون خیلی میترسیدم که موتور لیز بخوره مخصوصا سر پیچ ها اما الان توان مقابله با آب رو تا حد زیادی داره. تو سرعت کم (6کیلومتر/ساعت) تعادل خوبی داره و موتور توی خط راست میتونه حرکت کنه . لاستیک هم نرمی خوبی داره . سایز 110 هش هم موجوده فکر کنم اما من موقع خرید نمیدونستم و همینو خریدم . با این همه امکانات قیمتشم نصف هندیشه

matrixaidin
18-11-1391, 06:21 بعد از ظهر
دوست عزیز مبارکه....ولی همیشه لاستیک تا وقتی که به ۸۰% برسه خوبه...بعدش خودشو معلوم میکنه که چیه...الان لاستیک من ۳۰% شده ولی بادشو کم کردم که سر پیچ موتور در نره...دوستان شمع ۲پلاتینه خوبه؟!؟!

sajad.N
18-11-1391, 08:01 بعد از ظهر

دادا مبارکت باشه...رخ لاستیک بنظر خوب میاد..
یه آمار میدی واسه چه شرکتیه؟
منم دنبال لاستیکم..و واسه قیمت های بالای اصلش بشدت افسرده شده بودم...!!
دمت گرم

dani24
18-11-1391, 08:42 بعد از ظهر
دادا مبارکت باشه...رخ لاستیک بنظر خوب میاد..
یه آمار میدی واسه چه شرکتیه؟
منم دنبال لاستیکم..و واسه قیمت های بالای اصلش بشدت افسرده شده بودم...!!
دمت گرم
این ایران یاسا هست که تعریفشو زیاد شنیدم و از اسمش به خوبی یاد میشه . قیمتشم 65 تومن از گمرک خریدم (نصف قیمت مدل هندیه)
بعضی ها نمیدونن این به پالس هم میخوره . مدل من 100.90.17 هست تو اگه 110.90.17 بگیری دیگه نور علی نور میشه

ایلیا
18-11-1391, 10:49 بعد از ظهر
دوست عزیز مبارکه....ولی همیشه لاستیک تا وقتی که به ۸۰% برسه خوبه...بعدش خودشو معلوم میکنه که چیه...الان لاستیک من ۳۰% شده ولی بادشو کم کردم که سر پیچ موتور در نره...دوستان شمع ۲پلاتینه خوبه؟!؟!
نه پسر. همون تک پلاتین بنداز، ولی سوزنی ایریدیوم. تحت فشار بهتر کار میکنه. عمری هم هست. ان.جی.کی خوبه، بوشم خوبه. فقط پارت نامبرشو یادداشت کن تو پاچه‌ت نکنن ...

dani24
20-11-1391, 12:28 بعد از ظهر
امروز یه ترکه نهایتا ۱۳۰ تا رفت

windsor
20-11-1391, 01:33 بعد از ظهر
سلام بچه ها
من کامپیوتر موتورم ایراد پیدا کرده جایی هست که بدمش تعمیر کنن؟
الان تو بازار بالای صد هزار تومان قیمتشه
کسی هست که از مدار سر در بیاره و بتونه ردیفش کنه

dani24
20-11-1391, 02:21 بعد از ظهر
اگه قمی بده جهان پولسار (ابلفضل پالس) . ۲۰ متری زاد . نبش کوچه ۴۰ . خودش هند رفته تعمیر موتور یاد گرفته من رفتم پیشش خوب بود الانم مثل تو مشکل کامپیوتر دارم . دوستان جای بهتری میشناسن معرفی کنن لطفا (تهران یا قم)

dani24
20-11-1391, 08:19 بعد از ظهر
دوستان یه تعمیر گاه خوب واسه مسایل برقی تو گمرک یا مرکز شهر سراغ دارین ؟

hosein_shirzad
20-11-1391, 10:54 بعد از ظهر
گمرک من برای بوبین رفتم پیش مقدم
ولی زیاد گرفت، 80000 تومان برای پیچیدنش
اول قیمت باهاش طی کنید
یه جا دیگه هم بود آدرسشو یادم نیست
من هم شمع تک پلاتین رو پیشنهاد میکنم
---------------------------------------------------
لاستیکت بدک نیست
با همین سر کن، ایشالا یه موتور توپ یا یه ماشین بگیری

dani24
21-11-1391, 04:31 بعد از ظهر
دوستان بعضی ها میگن وقتی از یه راه طولانی میای موتورو خاموش نکن بزار ۱۰ دقیقه در جا کار کنه ! درسته ایا ؟ علمی هست ؟ وقتی میزاریم درجا کار کنه گرما بالاتر میره چون با هوا خنک نمیشه !
وقتی یه راه طولانی داریم میریم وسط راه میخوایم به موتور یه استراحت بدیم موتورو خاموش کنیم خوبه ؟ یابزاریم در جا کار کنه ؟

K.I.A
21-11-1391, 09:10 بعد از ظهر
معمولا 3 دقیقه درجا کافیه/اما با قطع کن روی فرمون خاموش کنید موردی نداره و نیازی نیست .

Classified
21-11-1391, 11:32 بعد از ظهر
این کار بیشتر برای وسیله های دیزلیه، تراکتور، بیل مکانیکی و ... که بعد از کار 10 15 دقیقه درجا و بعد خاموش

چون حرارت انجین های بنزنی خیلی بیشتر از دیزلیه (به خاطر احتراق) زیاد نباید درجا کار کنن! بیشتر مواقعی که موتور جوش میاره

نباید خاموش (انجین آب خنک) و آب اضافه کرد.

رنگ عوض کردن اگزوز هم از معایب درجا کار کردنه

matrixaidin
22-11-1391, 03:23 بعد از ظهر
دوستان من غلت کنم دیگه برای موتور خرج کنم
دیروز گمرک بودم
قیمتای چیزایی که میخواستم بگیرم و پشیمون شدم
باطری خشک 9امپر مارک رپیدو 100ت انرژی 85ت
لاستیک 120 فابریک پالس 160ت لاستیک 130 تایوانی 200ت
شمعای فابریک پالس مارک چامپیون دونه ای 10ت که 2تا گرفتم
شمع ایریدیوم مارک ngk دونه ای 20ت
لاستیک دریچه دیافراگم از نمایندگی گرفتم 10ت
روغن اترود گرفتم 13ت
در کل شمع و روغن و فیلتر و عوض کردم موتور هیولا شد...
از redlin هم تشکر میکنم به خاطر اینکه وقت و گزاشت و با هم رفتیم گمرک
از اینجام از mra680 عزیز تشکر ویژه میکنم به خاطر اچارکشی موتور که واقعا تاثیر جدی رو موتور داشت

mra680
22-11-1391, 05:42 بعد از ظهر
دوستان بعضی ها میگن وقتی از یه راه طولانی میای موتورو خاموش نکن بزار ۱۰ دقیقه در جا کار کنه ! درسته ایا ؟ علمی هست ؟ وقتی میزاریم درجا کار کنه گرما بالاتر میره چون با هوا خنک نمیشه !
وقتی یه راه طولانی داریم میریم وسط راه میخوایم به موتور یه استراحت بدیم موتورو خاموش کنیم خوبه ؟ یابزاریم در جا کار کنه ؟
سلام و درود به شما دوست من
موتور های هواخنک هرچه زودتر خاموش بشن به نفع موتور کار کردین یا خیلی عام تر بگم هرچه زود تر از تولید گرما جلوگیری کنید خوب عمل کردین
گفته های پوچ و بی دلیل بعضی هارو نشنیده بگیرین دوستان
تنها چیزی ک مهم هست در موقع خنک کردن این هست که به یک باره نباید خنک بشه فلز گرم
موفق باشین

معمولا 3 دقیقه درجا کافیه/اما با قطع کن روی فرمون خاموش کنید موردی نداره و نیازی نیست .
سلام و درود کیا جان
باشما در مورد درجا کار کردن حتی برای یک دقیقه هم موافق نیستم:hanghead:ولی قطع کن یکی از بهترین روش ها برای آماده نگه داشتن موتور برای استارت هست
موفق باشی

این کار بیشتر برای وسیله های دیزلیه، تراکتور، بیل مکانیکی و ... که بعد از کار 10 15 دقیقه درجا و بعد خاموش

چون حرارت انجین های بنزنی خیلی بیشتر از دیزلیه (به خاطر احتراق) زیاد نباید درجا کار کنن! بیشتر مواقعی که موتور جوش میاره

نباید خاموش (انجین آب خنک) و آب اضافه کرد.

رنگ عوض کردن اگزوز هم از معایب درجا کار کردنه
سلام و درود به شما دوست من
موتور های دیزل به دلیل استارت سنگین و نسبت تراکم بالایی که دارن خیلی به ندرت خاموش میشن . . .همچنین به دلیل مصرف خیلی کم سوخت گازوئیل در زمان درجا
حتی در موتور های به روز پرکینز چند سیلندر فقط باعث خنک شدن میشن که فقط هوا وارد سیلندر میشه و احتراق صورت نمیگیره
گرمای تولیدی موتور های دیزل تقریبا دو برابر موتور های بنزینی هست و به همین دلیل اصطحکام بیشتری دارن و موتور های به نسبت گرون تری دارن در مقایسه با بنزینی
----------------------------------
نتیجه من از گفته هام
اگه پشت چراغی ایستادین که حدود 40 ثانیه قرمز هست یا ترافیک های سنگین که خیلی پیش میاد با ماشین حدود 2 دقیقه گرفتار هستین حتما وسیله نقلیه خودتون رو خاموش کنید به چند دلیل:
1-کاهش مصرف سوخت
2-کاهش استهلاک قطعات
3-کاهش گرمای تولیدی خودرو
4-طول عمر بیشتر قطعات
فقط دقت داشته باشین ماشینی که جوش میاره طبق گفته دوستمون هیچ وقت نباید خاموش بشه و به مرور با ریختن آب روی رادیات خودرو باید خنک بشه(درب رادیات رو هیچ وقت باز نکنید)
موفق باشین

ایلیا
22-11-1391, 06:04 بعد از ظهر
محمدرضا جان، یه نکته رو در تکمیل فرمایشت اضافه کنم.
پشت چراغ قرمز یا ترافیک، قبل از خاموش کردن موتور یه سبک سنگین باید بکنی ببینی تایمی که میخوای انجینو خاموش کنی تا اصطحلاک بیاد پایین میصرفه به استارت دوباره یا نه. یعنی اصطحلاک استارت بالاتره یا درجا کار کردن موتور. البته درحا کار کردن انجین کمترین اصطحلاکو نسبت به موقعیت‌های دیگه‌ی اون داره. ( برخلاف یه اعتقاد رایج که میگه درجا کارکردن به موتور فشار میاره ! )
نکته : انجینای آب خنکی که دمای انجینشون توسط فن رادیاتور کنترل میشه، نیازی به روشن نگه داشتن ندارن.

mra680
22-11-1391, 06:16 بعد از ظهر
محمدرضا جان، یه نکته رو در تکمیل فرمایشت اضافه کنم.
پشت چراغ قرمز یا ترافیک، قبل از خاموش کردن موتور یه سبک سنگین باید بکنی ببینی تایمی که میخوای انجینو خاموش کنی تا اصطحلاک بیاد پایین میصرفه به استارت دوباره یا نه. یعنی اصطحلاک استارت بالاتره یا درجا کار کردن موتور. البته درحا کار کردن انجین کمترین اصطحلاکو نسبت به موقعیت‌های دیگه‌ی اون داره. ( برخلاف یه اعتقاد رایج که میگه درجا کارکردن به موتور فشار میاره ! )
نکته : انجینای آب خنکی که دمای انجینشون توسط فن رادیاتور کنترل میشه، نیازی به روشن نگه داشتن ندارن.
درود . . .
همین معقوله رو الان با سیستم استارت استاپ موتور های به روز دارن انجام میدن
شما درست میگین باید دید می ارزه یا نه
درچه صورتی ارزش نداره؟؟؟زمانی که استارت سرد باشه . . .این جور مواقع ماشین استارت بیشتری میخوره تا روغن بیشتر بیاد و جلوگیری کنه از سایش دو قطعه فلزی
زمانی که موتور گرم هست و روغن به صورت کافی همه جا هست هم داخل رینگ های روغنی هم مدارهای روغن کاری از جمله میل بادامک و کپه های میل لنگ و یاتاقان(زمانی که روغن هنوز حالت آبکی داره و سفت نشده)
البته ایلیا جان شما خودت داری درسش رو میخونی و منظور من رو خیلی بهتر متوجه میشی
ولی این رو من خیلی قبل تر ازاین ها تجربه کرده بودم که موقعی ماشین گرم هست و زمانی بالای 40 ثانیه داریم ارزش خاموش کردن خیلی بیشتر چون میدونم موقع استارت همه انژکتورها پاشش 100 درصد سوخت رو دارن

ایلیا
22-11-1391, 07:58 بعد از ظهر
درسته. اگه موتور سرد باشه، انرژی ای که استارت واسه چرخوندن انجین میبره بیشتره و این یعنی فشار بیشتر رو مدار استارت.
من به شخصه چه با موتور باشم چه ماشین، بیشتر از 60 ثانیه خاموش میکنم. ولی قربون راهنمایی رانندگی برم، به ساعتای شلوغی که میرسیم، تایمر همه‌ی چراغا یا رو po تنظیم شده، یا میاد رو 6 گیر میکنه:98:. آدم میمونه ... .
راستی گفتی سیستم استارت استاپ. میخواستم یه سری چیز بگم دیدم ربطی به فروم نداره، اما سیستم فوق‌العاده‌ایه. بدون نیاز به درگیر شدن استارت. اصلا راننده متوجه خاموش و روشن شدن موتور نمیشه. اگه بشه ایشالا یه مطلب در رابطه باهاش میذارم.،

matrixaidin
24-11-1391, 01:42 قبل از ظهر
به رفقای ۲۰۰سوار حتما پیشنهاد میکنم سایلنسر و در بیارن...صدای موتور خیلی کم ناز میشه....من چون نمیخوام به اگزوز دست بزنم سایلنسر و در اوردم

K.I.A
24-11-1391, 01:46 قبل از ظهر
کجاشه؟ چه جوریه؟

Mohammad62
24-11-1391, 11:11 قبل از ظهر
کجاشه؟ چه جوریه؟

خیلی وقت پیش من این کارو انجام دادم و عکساشم گذاشته بودم. آیدین بعد از شونصد ماه اینکارو کرد :flower4:
ته اگزوز (به طرف لاستیک) یه پیچ آلن داره، اون رو باز کنید و یه قطعه کوچیکه درش بیارید.

- - - Updated - - -

دوستان، من امروز یه حرکتی کردم!
صدا خفه کن اگزوز رو باز کردم. قبل از باز کردن و بعد از اون، هم عکس گرفتم و هم صداش رو ضبط کردم. از صداش خوشم اومد. یه مدت نمی بندمش... البته فکر نکنید صداش خیلی عوض میشه ها!!!
اول صدای طبیعی اگزوز هست. بعد صداش بدون صدا خفه کن...
یه آچار آلن میخواد که تو عکس پیچش معلومه.
مراقب این قطعه باشید، چون شنیدم بیشتر از 10 تومن قیمتشه!
اگه باز کردید و پشیمون شدید، این رو بدونید که جا انداختنش قلق داره...

اینم تصویر و صدا، تو صفحه 21 هستش.

ایلیا
24-11-1391, 08:07 بعد از ظهر
خب قلق جا انداختنش چه جوریه؟ اگه درآوردیمو پشیمون شدیم، چه جوری جا بزنیم ؟:297:

جانسون
24-11-1391, 08:14 بعد از ظهر
ایلی دادا از تو بعید بو د این سوال این کاری نداره همجوری که دراوری همونجوری جا میزنی یعنی از ایدین پلشت خنگ تری؟؟؟ =)))

Mohammad62
25-11-1391, 02:09 بعد از ظهر
خب قلق جا انداختنش چه جوریه؟ اگه درآوردیمو پشیمون شدیم، چه جوری جا بزنیم ؟:297:

پشیمونی فایده ای نداره :2i8d4ao:

یکم سخت جا میره و باگیر باید جا انداختش ولی اگه با زاویه خوب (یکم رو به بالا) جا بندازید راحت جا میره. دفعه اول سخته بعد متوجه میشید.

ایلیا
25-11-1391, 11:16 بعد از ظهر
ایلی دادا از تو بعید بو د این سوال این کاری نداره همجوری که دراوری همونجوری جا میزنی یعنی از ایدین پلشت خنگ تری؟؟؟ =)))
این آیدین پلشت هنوز جا نزده ... قیاقش موقع جازدن دیدن داره ...:12:

پشیمونی فایده ای نداره :2i8d4ao:

یکم سخت جا میره و باگیر باید جا انداختش ولی اگه با زاویه خوب (یکم رو به بالا) جا بندازید راحت جا میره. دفعه اول سخته بعد متوجه میشید.
فکر میکردم سایلنسرش مثل هیو و نینجاست. یه لوله‌ی 10 سانتی ... امیدوارم به تنفس انجین کمک کنه.

matrixaidin
26-11-1391, 01:46 قبل از ظهر
علی پلشت عمه فلان فلان شدته...:khak:
دهن من و باز نکن
ایلیا صداش اینقدر کم دلنشین میشه که دیگه دلت نمیاد بندازی...
اخ اخ مخصوصا وقتی گرم میشه تو ترافیک هی سرگاز میدم:7tir: