توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چجوری خانوادمو راضی کنم بهم پول بدن تا موتور بخرم؟
mrd60006
18-10-1390, 09:53 بعد از ظهر
دوستان سلام
آقا من دیگه دارم افسرده میشم!!!
چی کار کنم ؟من چطور بابامو قانع کنم که بهم پول بده موتور بخرم؟؟؟
خیلی میترسن از موتور و این ترسشون باعث شده من نتونم لذت موتورسواری رو تو زندگیم داشته باشم!خیلی اذیت کنندست که خودم پول ندارم و نمیتونم بخرم!
من چطور راضیشون کنم؟چطور قانعشون کنم که قبول کنن هرکس موتور سواری میکنه که تصادف نمیکنه!!!
من خیلی دارم تلاش میکنم اما جایی نمیرسم!
شما چه راه حلایی میدونین که بتونم قانعشون کنم که نترسن؟
شما وقتی موتور میخریدین بهتون تو خونه گیر ندادن که خطرناکه و فلان؟
کمک کنید خواهشا...:297::297::297::297::sad::sad::sad: :sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:
02109002
18-10-1390, 10:00 بعد از ظهر
اینطوری که شما میگی من که راهی به ذهنم نمیرسه چون خودت پول نداری آخه اگه داشته باشی فوقش میری گواهینامشو میگیری بعد موتورو میخری میبری خونه مجبورن قبول کنن و راضی میشن:29:
ولی زمانی که پول نداری یا باید قرض کنی یا یجوری وامی چیزی برا خودت ردیف کنی دادا
این ترس هم که تو خانواده ها افتاده نمیشه کاریش کرد چون هر کار کنی پدر و مادرا حرف خودشون رو میزنن مگر مثل بعضی از پدر و مادرها که واقعا" درک میکنن آدمو ( قربونشون برم ):clap:
ما هم که میخریدیم بهمون گیر میدادند ولی وقتی دیدن فایده نداره ب ب ب بی بی خیاااااااااااااااااااال شدن :25r30wi:
gilanian_1000
18-10-1390, 10:03 بعد از ظهر
تنها راه شما اصرار کردن است از همین الان شروع کن...
nopo
18-10-1390, 10:09 بعد از ظهر
هر کار میکنی فقط باید راضی باشن
اگه پدر و مادر آدم از آدم راضی نباشن دنیا رو هم بهت بدن فایده نداره.
در ضمن موتور توی شهر واقعا خطرناکه حسن!!:consoling2:
حالا میتونی بگی کرایه ماشین زیاده یا بگو زودتر می رسم
راضی شدن اونها یک سناریو یک ماهه لازم داره که به مرور حرفت رو قبول کنن
مثل چکه های آب روی تخته سنگ!!!:icon_pf (95):
آروم آروم :clap:
mrd60006
18-10-1390, 10:11 بعد از ظهر
اینطوری که شما میگی من که راهی به ذهنم نمیرسه چون خودت پول نداری آخه اگه داشته باشی فوقش میری گواهینامشو میگیری بعد موتورو میخری میبری خونه مجبورن قبول کنن و راضی میشن:29:
ولی زمانی که پول نداری یا باید قرض کنی یا یجوری وامی چیزی برا خودت ردیف کنی دادا
این ترس هم که تو خانواده ها افتاده نمیشه کاریش کرد چون هر کار کنی پدر و مادرا حرف خودشون رو میزنن مگر مثل بعضی از پدر و مادرها که واقعا" درک میکنن آدمو ( قربونشون برم ):clap:
ما هم که میخریدیم بهمون گیر میدادند ولی وقتی دیدن فایده نداره ب ب ب بی بی خیاااااااااااااااااااال شدن :25r30wi:
خداییش برام هرچی خواستم خریدن اما این یکیو اصلا قبول ندارن!!!من همیشه صحبت میکنم باهاشون و سعی میکنم منطقی قانعشون کنم!اما احساسات و ترسشون از خطرش اجازه نمیده حرفامو بشنون!!!
حسـن
18-10-1390, 10:12 بعد از ظهر
شما وقتی موتور میخریدین بهتون تو خونه گیر ندادن که خطرناکه و فلان؟
ما تحتم را پاره کرد خونواده ولی چون دستم تو جیب خودم بود نتنوستند محدودم کنند
به نظر من کار کن خودت بخر که منت کسی بالاسرت نباشه
دوستم یه پالس باباش براش خرید یبار که دیدمش گفتم موتورت کو گفت بابام بهم اجازه نداد سوار بشم چون امتحان داشتم!!!!!
ر ضمن موتور توی شهر واقعا خطرناکه حسن!!
با من بودی نوپو ؟!؟!؟!
mrd60006
18-10-1390, 10:13 بعد از ظهر
تنها راه شما اصرار کردن است از همین الان شروع کن...
چند روزه بطور جدی شروع کردم
matrixaidin
18-10-1390, 10:13 بعد از ظهر
1.من اين حرف و انقدر به بابام زدم كه كم اورده
تو سرنوشته هركي يه چيزي نوشته
يكي مرگ چه با موتور چه با ماشين چه پاي پياده
كم كم بايد برم سراغ مامنم
2.مشكل من اينكه پول دارم ولي نميتونم بگيرم
چون به اين حرف اعتقاد دارم حتي براي 2 ثانيه
اگر پدر مادر راضي نباشن كله پا ميشي:bargh::i'm ok:
mrd60006
18-10-1390, 10:16 بعد از ظهر
هر ار میکنی فقط باید راظی باشن
اگه پدر و مادر آدم از آدم راضی نباشن دنیا رو هم بهت بدن فایده نداره.
ر ضمن موتور توی شهر واقعا خطرناکه حسن!!
من خیلی به قوانین احترام میزارم و حواسمم خیلی جمعه!با سرعت مطمئنه رانندگی میکنم ولی باز احتمال خطر هست ، میدونم ، اما کم میشه!پس رانندگی در شهر هم میتونه خیلی خطرناک باشه هم میتونه کم خطرناک باشه هم میتونه خطر خیلی خیلی کمی داشته باشه!پس به رانندشم بستگی داره!
منیخوام راضی باشن اما نمیشن!
حسـن
18-10-1390, 10:17 بعد از ظهر
اگه کسی قرار باشه بمیره تو خونه که نشسته لوستر کنده میشه میخوره تو سرش میمیره :11:
موتور صرفا وسیله ایی که امر مردن را تسهیل میکنه و الا خودش خطری نداره !
mrd60006
18-10-1390, 10:19 بعد از ظهر
دوستم یه پالس باباش براش خرید یبار که دیدمش گفتم موتورت کو گفت بابام بهم اجازه نداد سوار بشم چون امتحان داشتم!!!!!
با من بودی نوپو ؟!؟!؟!
من واقعا وقت کار کردن و پول درآوردنم ندارم!!!!از شانس من وابستگی مالی شدید دارم به پدرجان!
اوه اونجوری که خیلی ضایعست که ... ولی اگه راضی شن پول بدن از اون مشکلا نخواهم داشت...میشناسمشون!!!
nopo
18-10-1390, 10:20 بعد از ظهر
1.من اين حرف و انقدر به بابام زدم كه كم اورده
تو سرنوشته هركي يه چيزي نوشته
يكي مرگ چه با موتور چه با ماشين چه پاي پياده
كم كم بايد برم سراغ مامنم
2.مشكل من اينكه پول دارم ولي نميتونم بگيرم
چون به اين حرف اعتقاد دارم حتي براي 2 ثانيه
اگر پدر مادر راضي نباشن كله پا ميشي:bargh::i'm ok:
چوبش رو بارها خوردم
تازه دارم آدم میشم!!:clap:
matrixaidin
18-10-1390, 10:20 بعد از ظهر
مادر پدرر هاي ترك خيلي سخت راضي ميشن
چون مال منم ترك هستن ميگم
الان حدود 2 سال كه رو مخ بابام بودم تازه كم اورده
mrd60006
18-10-1390, 10:22 بعد از ظهر
اگه کسی قرار باشه بمیره تو خونه که نشسته لوستر کنده میشه میخوره تو سرش میمیره :11:
شدیدا موافقم!
ممکنه یه مگس بره تو نای آدم گیر کنه بمیره ولی یکی که 20 ساله موتور سواره هیچ مشکلی براش پیش نیاد!به اونجور چیزا فک نکنین!دنیا خیلی ناپایدار و هر لحظه امکان خطر هست!پس تا میتونی لذت ببر!اما منطقی!نه دیگه با 180 تا تو اتوبات بری و فک کنی چیزی نمیشه!!
02109002
18-10-1390, 10:22 بعد از ظهر
دوست من
جواد درست میگه هر کار میکنی پدر و مادر رو راضی نگهدار چون بدون رضایت اونا یعنی یه دل پر از غم هر چند دنیا دستت باشه
حسنم درست میگه اگه دستت تو جیب خودت باشه 90 درصد راه رو رفتی
و اما در مورد تصادف و خطر رانندگی باید بگم که علاوه بر راننده خوب بودن قوانین سالم نیز لازمه نه اینکه هر کسی هر جور دلش بخواد ...
یه نصیحت پدرم همیشه گوشه ذهنم ملق میزنه : " هنگام رانندگی باید فک کنی ( خیلی عذر میخوام ) همه دیوونن و تو یکی عاقل حالا به نظر خودت بین این همه دیوونه چه طور باید رانندگی کرد .... ؟؟!! "
nopo
18-10-1390, 10:25 بعد از ظهر
موتور تابوت متحرک:minzdr::icon_pf _37_:
با من بودی نوپو ؟!؟!؟!
نه عزیزم -جسارت نکردم
این یک اصطلاحه:
عاشقا بی خا و خس اند
عاشقی خطرناکه حسن!!!:25r30wi:
Kami
18-10-1390, 10:26 بعد از ظهر
ای بابا ما که مردیم از اینکه کسی بهمون گیر نداد
12 سالم بود پدرم موتور خرید برام :crazy:
با اینکه تک فرزندم اما میدونن احتیاط میکنم
بهترین راه اعتماد جلب کردنه .
matrixaidin
18-10-1390, 10:28 بعد از ظهر
ورزن جديد
خواهي نكني تصادف همانند ديوانه ها بران:acigar:
به خدا اين به من ثابت شده
roozbeh rv
18-10-1390, 10:29 بعد از ظهر
اقا چند وقت بچه خوبی باش بشو بچه نمونه درس خون حرف گوش کن
در کنارش زمزمه موتور بکن ولی اوایلش تابلو نکن
حتما گواهینامتو بگیر
matrixaidin
18-10-1390, 10:31 بعد از ظهر
روزبه جان جواب نميده
حسـن
18-10-1390, 10:32 بعد از ظهر
شدیدا موافقم!
ممکنه یه مگس بره تو نای آدم گیر کنه بمیره ولی یکی که 20 ساله موتور سواره هیچ مشکلی براش پیش نیاد!به اونجور چیزا فک نکنین!دنیا خیلی ناپایدار و هر لحظه امکان خطر هست!پس تا میتونی لذت ببر!اما منطقی!نه دیگه با 180 تا تو اتوبات بری و فک کنی چیزی نمیشه!!
من تا 290 رفتم چیزی نمیشه خاطرت جمع :clap:
nopo
18-10-1390, 10:33 بعد از ظهر
ماشالله به این کنترل نفس و اراده پدر شما:wow:
Kami
18-10-1390, 10:34 بعد از ظهر
بعضی ار خانواده ها کلا گیرن
هرکاری کنی نمیتونی راضیشون کنی
nopo
18-10-1390, 10:35 بعد از ظهر
بچه مردم رو به f نده!!
matrixaidin
18-10-1390, 10:36 بعد از ظهر
دارم ار بابام پيرتر ميشم:16:
ARSH
18-10-1390, 10:39 بعد از ظهر
باید یه دوره پزشکی خارج از دانشگاه ببینی که فلان قدر ( اندازه پول موتوره مورد نظر ) هزینه داره و اجباری هست اگه این دوره رو نری بهت مدرک نمیدن
پولو میگیری میره فروشگاه موتورو میزنی زیره بغل و یا علی میگی و دعوا با خونواده آغاز میشه
شوخی کردم
یه موتور سوار قانون مند ترجیاحا حرفه ای با یه موتور شیک مثله هیو یا مگلی یا دایلیم یا امثالهم بردار ببر تو خونتون با اعضای خونوادت صحبت کنه و از خوبی های موتور بگه همچنین از بی احتیاطی ها
شما قول بده بی احتیاط نباشی و رعایت کنی همه چیزو
اگرم راضی نشن دیدشون عوض میشه و یه پله رفتی بالا بعد میتونی با چند روز اصرار بگیری
حسـن
18-10-1390, 10:47 بعد از ظهر
در قبال عمل انجام شده وقتی قرار بگیرن دیگه منفعل میشن
بابا برو بیرون یه کاری بکن یکم پول دستت بیاد اینطوری که خیلی ستمه آدم نمی تونه نفس بکشه تو خونه
من علت اصلی که تو خونه صدام بالاست اینه که 2 ساله دو زار پول کسی بهم نداده که بخواد برام خط و نشون بکشه یعنی من الان تو کار مواد هم که بزنم بابام کاری نداره !
mrd60006
18-10-1390, 10:57 بعد از ظهر
آره فک کنم نژاد هم جزو فاکتورهای اساسی راضی نشدنشونه!!!
---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:53 PM ----------
دوست من
جواد درست میگه هر کار میکنی پدر و مادر رو راضی نگهدار چون بدون رضایت اونا یعنی یه دل پر از غم هر چند دنیا دستت باشه
حسنم درست میگه اگه دستت تو جیب خودت باشه 90 درصد راه رو رفتی
و اما در مورد تصادف و خطر رانندگی باید بگم که علاوه بر راننده خوب بودن قوانین سالم نیز لازمه نه اینکه هر کسی هر جور دلش بخواد ...
یه نصیحت پدرم همیشه گوشه ذهنم ملق میزنه : " هنگام رانندگی باید فک کنی ( خیلی عذر میخوام ) همه دیوونن و تو یکی عاقل حالا به نظر خودت بین این همه دیوونه چه طور باید رانندگی کرد .... ؟؟!! "
این حرفرو به منم میگن همیشه و واقعا حرف خوبیه چون باعث احتیاط میشه!آره درآمد داشتن که عالیه اما حالا که ندارم مجبورم از بابام بگیرم!
منم میخوام راضی باشن اما...
motor70
18-10-1390, 10:57 بعد از ظهر
سلام به جمع
برعکس والدین من
من رفتم بوشهر تا ax1 بخرم ولی ax1 گیرم نمیمد زنگ زدم برای مادر او گفت خوب cb 400 بخر .
تنها راه تو این که بیخیال موتور بشی
و بزنی تو لاک ماشین خارجی با ماشین حال کن
mrd60006
18-10-1390, 11:00 بعد از ظهر
اقا چند وقت بچه خوبی باش بشو بچه نمونه درس خون حرف گوش کن
در کنارش زمزمه موتور بکن ولی اوایلش تابلو نکن
حتما گواهینامتو بگیر
تاکتیک خوبیه!
من حتما گواهینامه میگیرم و بعد تو خیابون موتور سواری میکنم.
حسـن
18-10-1390, 11:01 بعد از ظهر
به عنوان اخرین روش تهدید به معتاد شدن هم خوبه منا هروقت میزارن لا منگنه که موتور نخر میگم اگه نخرم کراکی میشم میگن برو زودتر بخر :25r30wi:
نهایتا صبر کن تا مدرکت را گرفتی و دکتر شدی ماه اول یه بیکینگ بردار تلافی نو و کهنه را دربیار چیزی که خودم دارم براش لحظه شماری میکنم وقتی درسم تموم بشه
و فقط وقتم را رو کار متمرکز کنم اون وقت میترکونم دیگه یعنی از هر کلاس موتور یه دونه مدل بالاش را میگیرم
mrd60006
18-10-1390, 11:02 بعد از ظهر
احتمال خطر میره بالا دیگه
حالا شما مواظب باش داداش واقعا خطرناک میشه ها...البته ما کی هستیم که به شما حرفه ای ها راه نشون بدیم!
02109002
18-10-1390, 11:03 بعد از ظهر
سلام به جمع
تنها راه تو این که بیخیال موتور بشی
و بزنی تو لاک ماشین خارجی با ماشین حال کن
علیک سلام
امکان نداره چون موتور آخرتی برا خودش
هیچ وقت سواری موتور با ماشین قابل قیاس نبوده و نیست
mrd60006
18-10-1390, 11:07 بعد از ظهر
بعضی ار خانواده ها کلا گیرن
هرکاری کنی نمیتونی راضیشون کنی
پس چرا به چیزایه دیگم گیر نمیدن گیر دادن به همین موتور!!!
حتما از شانسه منه که گیرشون رو موتوره!!!
---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:04 PM ----------
باید یه دوره پزشکی خارج از دانشگاه ببینی که فلان قدر ( اندازه پول موتوره مورد نظر ) هزینه داره و اجباری هست اگه این دوره رو نری بهت مدرک نمیدن
پولو میگیری میره فروشگاه موتورو میزنی زیره بغل و یا علی میگی و دعوا با خونواده آغاز میشه
شوخی کردم
یه موتور سوار قانون مند ترجیاحا حرفه ای با یه موتور شیک مثله هیو یا مگلی یا دایلیم یا امثالهم بردار ببر تو خونتون با اعضای خونوادت صحبت کنه و از خوبی های موتور بگه همچنین از بی احتیاطی ها
شما قول بده بی احتیاط نباشی و رعایت کنی همه چیزو
اگرم راضی نشن دیدشون عوض میشه و یه پله رفتی بالا بعد میتونی با چند روز اصرار بگیری
:clap:
اوه فک کنم عالی گفتی!منم تو همین فکر بودم!میخواستم به شما بگم وقتی میایین این طرفا بیایین خونه ما هم جا باشه واسه شما برا استراحتتون هم بتونین همه جوانب رو توضیح بدینو حداقل به قول شما دیدشون عوض بشه!عالی بود!
Kami
18-10-1390, 11:08 بعد از ظهر
تاپیک قفل میشه
نطرات دوستان رو شنیدیم و استفاده کردیم