ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاپیک جامع مشاوره خرید و فروش و اطلاعات اتومبیل

صفحه ها : 1 2 3 4 [5]

shahriarr
28-02-1394, 11:25 قبل از ظهر
برا منطقه بجنورد پراید بهتر هستش
آردی در سینه کش و سربالایی تنبل هستش
بله نظر خودمم همینه آردی کندو شتابی نداره که بشه تو بعضی شرایط با ادم راه بیاد
من آگهی های روزنامه رو میدیدم همه زدن معاوضه 405 با پراید-معاوضه آردی با پراید....
همین پراید احتمالا بگیرم

VAHID
28-02-1394, 12:36 بعد از ظهر
من آگهی های روزنامه رو میدیدم همه زدن معاوضه 405 با پراید-معاوضه آردی با پراید....
همین پراید احتمالا بگیرم

اردی مفت نمیارزه

لرزش زیاد.مصرف بالا.فنر بدی خشک و غیر استاندارد.لش و بی جون با استهلاک بالا و......

shahriarr
28-02-1394, 01:28 بعد از ظهر
اردی مفت نمیارزه

لرزش زیاد.مصرف بالا.فنر بدی خشک و غیر استاندارد.لش و بی جون با استهلاک بالا و......

ممنون
من از کسانی که اردی سوار بودند(ماشینشون برای فروش نبود)سوال کردم بین دوستا میگفتن خوبه ولی باید بهش فشار نیاری و انتظارات زیاد نداشته باشی ازش--و از کسانی که نداشتن سوال کردم گفتن اصلا نخر اما تو این رنج اسم پراید میاد همه تایید میکنند و خوب میگن.ایشالله در چند روز اینده معلوم میشه

معمار
29-02-1394, 05:30 قبل از ظهر
همین پراید احتمالا بگیرم

حالا شاید ار دی و با پراید بزنه ولی
طرف خیلی گا... باشه که 405 با پراید بزنه مگه این که ماشینش ترکیده باشه و یا پول نداشته باشه

- - - Updated - - -

برا این که ار دی و یه خورده جون دارترش کرد
میشه یه گیربکس و دیفرانسیل تویوتایی بندازی ( فکر کنم برا کیریسیدا بشه )
که کلی فرق خواهد کرد

VAHID
29-02-1394, 12:04 بعد از ظهر
طرف خیلی گا... باشه که 405 با پراید بزنه مگه این که ماشینش ترکیده باشه و یا پول نداشته باشه

- - - Updated - - -

که کلی فرق خواهد کرد

دف تویوتایی رو پیکان خوب جواب میده و رو اردی هم بدک نیست.دو نوع داره یکی شتاب رو افزایش میده و یکی دیگه سرعتو.یه سری مدل قدرتی رو میاندازن و فکر میکنن سرعت هم زیاد شده درصورتی که با عوض کردن دف کیلومتر شمار هم بهم میریزه و دچار خطا میشه.

با دف تویوتایی بهتر میشه ولی بازم مزخرفه و لش هستش

shahriarr
29-02-1394, 01:26 بعد از ظهر

- - - Updated - - -

که کلی فرق خواهد کرد

من بیشتر از 15 مورد در مشهد دیدم که دنبال معاوضه با پراید هستند حتی مدل های 84 83 رو هم دیدم قابل معاوضه با پراید بودن دیگه هر گسی دلیل خاص خودش رو داره

- - - Updated - - -

دف تویوتایی رو پیکان خوب جواب میده و رو اردی هم بدک نیست.دو نوع داره یکی شتاب رو افزایش میده و یکی دیگه سرعتو.یه سری مدل قدرتی رو میاندازن و فکر میکنن سرعت هم زیاد شده درصورتی که با عوض کردن دف کیلومتر شمار هم بهم میریزه و دچار خطا میشه.

با دف تویوتایی بهتر میشه ولی بازم مزخرفه و لش هستش
دیگه این همه روش خرج بشه ادم وای میسته یه ماشین بهتر از اینا میگیره دیگه چه کاریه

MANHUNT
29-02-1394, 02:08 بعد از ظهر
ما از سال 79 ار دی داریم واقعا لش و بدرد نخور هستش فقط امنیتش خوبه و تو دست انداز نرم هستش تو کفی خوب میره اما تو سر بالایی مزخرفه مصرف بنزینش خیلی بالاس حتی اگه تنظیمش کنی بازم همونه کیلومترش دور موتور نداره بجاش ساعت گذاشتن شتابش که هیچ مثل هیجده میمونه فرمونش که میخوای بچرخونی زور رستمو میخواد دف رو هم که عوض کنی باز فایده نداره چون این ماشین از پایه و ریشه غیر استاندارد هستش بیشتر اردی ها هم مشکل برق رو دارن چ.ن سیم پیچیشون افتضاحه در کل ماشین بدرد نخوری هستش

shahriarr
07-03-1394, 05:17 بعد از ظهر
ممنون از نظرات
اردی که اصلا جون نداره راه بره کندش مهمه نه سرعت تویه شهر کوچیگ گه آدم تاپ اسپید نمیزنه
نظرم رو کلا از تولید چین و ایران برگردوندم
الان فقط با تصمیم نهایی دنبال دوو اسپرو یا دوو ریسیر هستم
واقعا ارزش داره با تحقیقاتو تجربیاتی که کردم تو این جند وقته

VAHID
07-03-1394, 07:38 بعد از ظهر
من بیشتر از 15 مورد در مشهد دیدم که دنبال معاوضه با پراید هستند حتی مدل های 84 83 رو هم دیدم قابل معاوضه با پراید بودن دیگه هر گسی دلیل خاص خودش رو داره

- - - Updated - - -

دیگه این همه روش خرج بشه ادم وای میسته یه ماشین بهتر از اینا میگیره دیگه چه کاریه

دف تویوتایی حدود 500 استوکش هست

MANHUNT
08-03-1394, 11:54 قبل از ظهر
ممنون از نظرات
اردی که اصلا جون نداره راه بره کندش مهمه نه سرعت تویه شهر کوچیگ گه آدم تاپ اسپید نمیزنه
نظرم رو کلا از تولید چین و ایران برگردوندم
الان فقط با تصمیم نهایی دنبال دوو اسپرو یا دوو ریسیر هستم
واقعا ارزش داره با تحقیقاتو تجربیاتی که کردم تو این جند وقته

دوو اسپیرو و دوو ریسر ماشینای خیلی خوبی هستن اما باید بگردی تمیزشون رو پیدا کنی کسی هم که تمیزشون رو داشته باشه نمیفروشه لوازمشون نمیدونم سمت شما هست یا نه اما اینجا یه سری لوازماشون کمه باسه همین قیمتش بالاس اما این ماشینای ژاپنی سگ شرف دارن به ماشینای ایرانی اگه پول داشتی دوو سیلو میگرفتی که عالی بود

shahriarr
08-03-1394, 02:55 بعد از ظهر
دوو اسپیرو و دوو ریسر ماشینای خیلی خوبی هستن اما باید بگردی تمیزشون رو پیدا کنی کسی هم که تمیزشون رو داشته باشه نمیفروشه لوازمشون نمیدونم سمت شما هست یا نه اما اینجا یه سری لوازماشون کمه باسه همین قیمتش بالاس اما این ماشینای ژاپنی سگ شرف دارن به ماشینای ایرانی اگه پول داشتی دوو سیلو میگرفتی که عالی بود

سمت ما تکو توک دیده میشه این ماشین به همین دلیلم ارزون میفته ماشین
لوازم یدکیش دو سه تا فروشگاه هست همه چیشو دارن همه چیزش
تعمیرکارم که فراووون پرسیدم داره
از دوو ریسیر خوشم نیومد تیپیش باحال نیست با فقط الان دنبال اسپرو هستم از همه نظر بهتره
در مورد دووو سیلو هم بگم اصلا از ظاهرش خوشم نمیاد ساده اس خیلی جالب نیست و اینم بگم پولم به سیلو نمیرسه
اما اسپرو بد جوری چشممو گرفته

- - - Updated - - -

[Only registered and activated users can see links]

ZirCgari
08-03-1394, 03:19 بعد از ظهر
اسپرو نمیدونم چرا اینقدر در حقش ظلم شده!

یه زمانی یه داداشم اسپرو داشت اون یکی داداشم هوندا آکورد

آقا آکورد از 15تومن رفت شد الان تا 35-40هم رفته! ولی اسپرو خیلی کم رشد قیمت داشته! خیلی کم الان قیمت های اینجارو ([Only registered and activated users can see links])میبینم شاخ در مییارم!!! حتی از بعضی اپل کورسا هم ارزونتر:|

البته اسپرو یکم از لحاظ ابعاد و چهره به رقبای ژاپنی هم دهه خودش نمیرسه . خواستی بگیر حتما نگاه کن اینجینش از اون GM ها باشه!

اینم ([Only registered and activated users can see links]) بخونی بَد نیست مخصوصا نظر دو دوست اولی که زیرش کامنت داد

معمار
08-03-1394, 06:21 بعد از ظهر
من پشت اسپرو ننشتم ولی اکورد هم زیاد سوار شدم هم تجربه رانندگی شو دارم
انصافا خیلی مشتیه هم قیافه ای دوسش دارم هم راه رفتن
به جرات می تونم بگم زانتیا حریفش نمیشه

- - - Updated - - -

راستی حداکثر بودجه برا خرید خودرو اعلام کنید

shahriarr
09-03-1394, 09:29 بعد از ظهر
سلام رفیقا عزیز
اقا خریدم یه دوو اسپرو نقره ای خریدیم.
تا سواری یکم خرج داره بزودی عکس شسته رفته میدم خدمتتون

کاوه
09-03-1394, 11:05 بعد از ظهر
مبارکت باشه
من تو این تیپ ماشینا گالانت سوپرسالن هارو خیلی دوس دارم و هوندا آکورد
اما وقتی به کمبود قطعه و نبود تعمیرکار و عمربالای ماشین نگاه میکنم منصرف میشم از خریدش
چون ماشین خریدش یه مسعله ای هست هزینه نگهداری و مراقبت های بعدش هزار مسعله

VAHID
10-03-1394, 08:08 قبل از ظهر
سلام.مبارک باشه

کاوه این ماشینارو یه بار خرج میکنی ۲۰ سال بهت سواری میده.مثل ماشین وطنی نیست هر روز خراب باشه

shahriarr
10-03-1394, 11:40 قبل از ظهر
ممنونم دوستان
نخیر مشکل قطعه کجا بودش
من امروز زنگ زدم سوختپاش میخواستم فقط زنگ میزدم قیمت میگیرفتم همه جا هم داشتند نو و استوک
تعمیر کار برای چی نباشه؟ من که تا الان مشکلی نداشتم هرچیزی نیاز بوده قیمت کردم مناسب هم گفتن انصافا
فعلا نخریدم قطعات رو ولی هستش

معمار
11-03-1394, 03:57 بعد از ظهر
گرچه اینجا ایران است و ارزو بر جوانان حرام است
ولی
یه روز این ماشین و به امید حق تعالی خواهم خرید

1978 تا 1984 CAMARO

MANHUNT
11-03-1394, 04:22 بعد از ظهر
به به منور کردی وحید داداش تاپیک رو اگه تونستی پونتیاک س.پر اسپیشال رو هم عکساشو بزار

معمار
11-03-1394, 04:27 بعد از ظهر
به به منور کردی وحید داداش تاپیک رو اگه تونستی پونتیاک س.پر اسپیشال رو هم عکساشو بزار

اگه مدل TRANS AM و میگی الان حسش نیست ای شا الله بعدا میزارم :sad:
با عرض پوزش

انصافا خودم نگاه اینا میکنم اعصابم اینجوری میشه :icon_pf _99_:

MANHUNT
11-03-1394, 04:32 بعد از ظهر
اگه مدل TRANS AM و میگی الان حسش نیست ای شا الله بعدا میزارم
با عرض پوزش
فدای سرت داداش هر وقت گذاشتی شبیه ترنس ام هستش مدل سوپر اسپیشال ترنس ام یه مدله سوپر اسپیشال یه مدل اما تقریبا شبیه همن:999:

VAHID
11-03-1394, 06:41 بعد از ظهر
اون پونتیاک ترانس ام نارنجی قبلا تو امریکن کارز اگهی شده بود

اگر اشتباه نکنم تو فیلم زن ها فرشته اند هم حضور داشت

- - - Updated - - -

من نیز در ارزوی ایشان به سر میبرم همی.......:24:

1964 chevy impala ss 2 door

Gladiator
14-03-1394, 10:12 قبل از ظهر
دوستان قصد خرید یه 4wd دارم ، فعلا دارم تحقیق میکنم ، لطفا راهنماییم کنید
تویوتا لندکروزر 4.5f اتاق 80 ترو تمیز و سالم چه قیمته؟ خودم فکر میکردم تو رنج 70 تومن باشه ولی دوتا تو اینترنت دیدم تو رنج 90 تومن قیمت دادن
پاترول چهار در هم یدونه پیدا کردم مدل 82 ، موتورش رونیزه و انژکتوری ، ماشین بی رنگه و صندلی هاشم پاجرویی ، قیمت داده 31
نظر شما چیه ؟ لطفا راهنماییم کنید

معمار
14-03-1394, 12:34 بعد از ظهر
دوستان قصد خرید یه 4wd دارم ، فعلا دارم تحقیق میکنم ، لطفا راهنماییم کنید
تویوتا لندکروزر 4.5f اتاق 80 ترو تمیز و سالم چه قیمته؟ خودم فکر میکردم تو رنج 70 تومن باشه ولی دوتا تو اینترنت دیدم تو رنج 90 تومن قیمت دادن
پاترول چهار در هم یدونه پیدا کردم مدل 82 ، موتورش رونیزه و انژکتوری ، ماشین بی رنگه و صندلی هاشم پاجرویی ، قیمت داده 31
نظر شما چیه ؟ لطفا راهنماییم کنید

اگه منظورتون 82 میلادیه بهش فکر میکنم یه جوری میشم
هم مدل پایین هم مصرف زیاد
ولی اگه 82 شمسی باشه دو درب 80 شو بالا 35 میدن

- - - Updated - - -

اما پیشنهاد بنده

یه پاترول دو درب
کم مصرف تر به نسبت اون دو تا جم و جور همه قطعاتش هست
هم سالمش هست هم میتونید درب و داغون شو بخرید
با یه خورده وقت گذاشتن و حوصله
بازسازی و تیونش کنید اون جور که دلتون میخاد و همه جوره ازش مطمئن هستید

shahriarr
14-03-1394, 01:38 بعد از ظهر
اینم اسپرویه ما--مصرف صدی 7.5 تویه شهر خودمم باورم نمیشد ولی بهم اثبات شد
[Only registered and activated users can see links] jpg

Gladiator
14-03-1394, 05:39 بعد از ظهر
اگه منظورتون 82 میلادیه بهش فکر میکنم یه جوری میشم
هم مدل پایین هم مصرف زیاد
ولی اگه 82 شمسی باشه دو درب 80 شو بالا 35 میدن

- - - Updated - - -

اما پیشنهاد بنده

یه پاترول دو درب
کم مصرف تر به نسبت اون دو تا جم و جور همه قطعاتش هست
هم سالمش هست هم میتونید درب و داغون شو بخرید
با یه خورده وقت گذاشتن و حوصله
بازسازی و تیونش کنید اون جور که دلتون میخاد و همه جوره ازش مطمئن هستید

مدلش 1382 هست و خیلی هم تمیزه
دو در خیلی خوش رخ تره ولی خب چهار در جادارتره
خودم شخصا تویوتا رو میپسندم ، 2f اتاق 60 مدل 1983 رو میگن 25 تومن ولی اکثرشون جمع شدن و به دلم نمیشینن ، وگرنه تویوتا آخ نمیگه ، یه عمر ماشینه

[Only registered and activated users can see links] ry_stripes_decals_for_sale_front_resize.jpg ([Only registered and activated users can see links])

4.5f اتاق 80 هم که تو پست پیشین گفتم هم لوکسه هم مدل 1997 با امکانات فول تو رنج 90 تومن قیمت دادن ، همین 6 ماه پیش ترو تمیزش تو رنج 70 بود

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

من ماشینو واسه آفرود سنگین نمیخوام ، ماشینی میخوام که بتونم باهاش کوهو جنگل برم و جادار باشه و کولر و بخاریشم ردیف باشه ، رخشم خوب باشه

معمار
14-03-1394, 07:56 بعد از ظهر
اگه تا 70 . 80 . 90 هزینه کنید
اون تویوتا 97 که گذاشتید اگه سالمش گیر بیاد واقعا ماشینه
هلال احمر نزدیک خونه ما دو تا لندکروز این مدلی داره خیلی باحالن
وقتی برا امداد میرن اصلن دست اندازه و چاله چوله حالیش نمیشه
فقط تخته گاز میرن
شکی به همه چیز تمام بودن تویوتا نیست اگه سالمش گیر بیاد
ولی تا اون قیمت هزینه کنید
رونیز 89 تر و تمیز هست
میتسوبیشی پاجرو مدل دقیق نمیدونم
اگه بتونید قسط بدید از این سانگ یانگ جدیدا بردارید
هم رخ داره هم توان افرود

VAHID
14-03-1394, 08:57 بعد از ظهر
به نظر من تویوتا ۲ اف فرماندهی.البته مصرفش بالاس.

بلیزر و gmc جیمی هم خوبه

میتسوبیشی پاجیرو

لندکروز های سری ۹۰ هشت سیلندر,جفت باک,جفت کولر.حرف نداره

اینا از نظر من خوبن.ولی برای استفاده داخل شهر و افرود سبک بهترین گزینه پاجیرو هست

Alireza.BMW
13-06-1394, 10:40 بعد از ظهر
سلام دوستان... یکی دوستان قصد خرید یه پژو پارس سال موتور xu7 مدل 93 کارکرده رو داره... سوال من اینه که یه حرفایی از این مدل بالاها شنیدم که خیلیم مهمه...اینه که میگن روغن کم میکنن همشون...بعنی خاصیتشون اینه و هیچ کاریم نمیشه کردش میخاستم ببینم تا چه حد واقعیته... کیفیتو میدونم که ماشین ایرانی کلا جالب نیس ولی چاره ای نیس
چون یادمه تو آپاچی هم واسه بازار گرمی این آپاچیای طرح قدیم همه میگفتن طرح قدیماش آخ نمیگه و... ولی همش بازار گرمی بود و...
.
دوستان خدایی اونایی که دارن این ماشینو مدل بالاشو خودشون دارن یا بین اقوام و دوستانشون دارن و ازش خبر دارن بیان نظر بدن لطفا روی حساب این که میگن این ماشین فلانه چیزی نگید.چون منم شنیدم

VAHID
14-06-1394, 03:08 بعد از ظهر
سلام دوستان... یکی دوستان قصد خرید یه پژو پارس سال موتور xu7 مدل 93 کارکرده رو داره... سوال من اینه که یه حرفایی از این مدل بالاها شنیدم که خیلیم مهمه...اینه که میگن روغن کم میکنن همشون...بعنی خاصیتشون اینه و هیچ کاریم نمیشه کردش میخاستم ببینم تا چه حد واقعیته... کیفیتو میدونم که ماشین ایرانی کلا جالب نیس ولی چاره ای نیس
چون یادمه تو آپاچی هم واسه بازار گرمی این آپاچیای طرح قدیم همه میگفتن طرح قدیماش آخ نمیگه و... ولی همش بازار گرمی بود و...
.
دوستان خدایی اونایی که دارن این ماشینو مدل بالاشو خودشون دارن یا بین اقوام و دوستانشون دارن و ازش خبر دارن بیان نظر بدن لطفا روی حساب این که میگن این ماشین فلانه چیزی نگید.چون منم شنیدم

کیفیت ماشین های ایرانی روز به روز کمتر شده.در مورد روغن کم کردن نشنیدم ولی کلا همه ی ماشین های دنیا یه مقدار روغن کم میکنن

دو تا از بستگان ما دارن و مشکل خاصی ندارن.یه چیزی که هست ماشین ایرانی شانسی هست که مال یکی خوب در بیاد و مال یکی دیگه نه.چون با دقت مونتاژ نمیکنن قطعات رو.

موتور xu7 قدیمی و پر صدا و پرمصرفه.یه نمونه tu5 تهیه کنن هم قدرت بیشتری داره و مصرف و صدای کمتر

said khansar
14-06-1394, 04:49 بعد از ظهر
کیفیت تا85و86خوب بودولی کم کم کیفیت موتوری افت کردمثلن سیلندرپژوالمینیومه ولی سری200وزیر85المینیومش درحدچدن بودوهمین طورسرسیلندرراجب کم کردن روغنم کمی روغن کم میکنهمثلن توهربارروغن عوض کردن نیم لیترطبیعی هستش!ازهمه مهمترروغنی هست که توموتورمیریزی طرف روغن بازومیریزه تو405درحالی که این موتورروروغن خیلی حساسه .اگه روغن حوب بریزی تو405وهمیشه حواثت به اب باشه وگازالکی ندی همین405های جدیدم یه عمرماشینن!

Gladiator
18-06-1394, 09:07 بعد از ظهر
پاترول مدل 76 دور رنگ ، سقف و ستون بی رنگ ، موتور زد ، سالم و مرتب چه رنج قیمت میارزه؟

said khansar
18-06-1394, 09:23 بعد از ظهر
بسته به سالمیش 13تا17

Gladiator
20-06-1394, 06:40 بعد از ظهر
بسته به سالمیش 13تا17

یدونه پیدا کردم انجین پلمپ ، ماشین بی سرو صدا ، رنگ سرمه ای متالیک مدل 76 موتور زد ، ماشین خیلی سالمه فقط یه چیزش دلمو چرکی کرده اینکه تودوزیش آبیه من کرم دوس دارم
قیمتشم بالا میگه گفته 23 خیلی زور بزنم 22 بده
اگه قیمت خودرو در حال کاهش باشه دست نگه دارم بهتره
ولی در هر صورت دنبال یه شاسی بلند هستم
toyota lancruiser fj80 vxr مدل 1991 پیدا کردم ماشین بی رنگ دنده اتومات ، فول فول جفت باک جفت کولر جفت یخچال ، دیفلاک ، سانروف فابریک و درب عقبشم کمپلت به سمت بالا باز میشه میگه 85 تومن که بنظرم بالاست
پاترول کاردار قیمت مناسب کسی سراغ داشت خبر بده

said khansar
21-06-1394, 07:17 بعد از ظهر
تویوتاکه قولیه واسه خودش ولی لوازمش خیلی گرونه وکمیاب واین قیمتی هم که طرف گذاشته گرونه!پاترولم بنصبت خودش بجزموتوری لوازمش کمیاب وگرونه!پاترول اگه اتاق وکف پوسیدگی نداشته باشه موتوروگیربکس ودفشم سالم باشه ورینگ ولاستیک نووپهن داشته باشه وجلوبندیش سالم باشه وامپرامیزون بزازخیالتوراحت کنم تک باشه23تومنم ارزش داره!رنگ سرمه ای متالیکم قشنگه شبیه مشکی هفت رنگه!تودوزی ابی هم یه خوبی داره کثیف میشه بچشم نمیاد!

ARSH
21-06-1394, 08:02 بعد از ظهر
پاترول بگیر داداش ماشین خوبیه . گیربکس 5 دنده روش بندازی دیگه عالی میشه من میخوام بندازم . من علاقه به ماشین ندارم زیاد سوار هم نمیشم تو شهر با دوچرخه میرم بیرون شهر رو وقتایی که حوصله داشته باشم با اینا
بی آزار بی استحلاک خر زور ساده و شیک . اتاق پاترول نمیدونم چرا هیچ وقت از مُد نمیوفته همیشه حس خوبی بهم میده سواریش

من هم دو در دارم هم 4 در
دو در مدل 77
4 در مدل73

تویوتا لوازماش خیلی گرونه کم هم هست
تویوتا مدل بالاش فوق العاده اس من تو خدمت یه هایلوکس 2002 داشتم نمیدونم چرا خراب نمیشد
من پدر این ماشین رو در اورده بودم یعنی به معنای واقعی کلمه ترکونده بودمش این انجین مگه آخ میگفت ؟ یعنی هیچیشششششششششششششش نمیشه
تو اضاف بودم یه ماه اعصابم خراب بود فک کن میزاشتم تو کمک سنگین . دنده یک ! رو آسفالت گازو تخته میکردم مثلا 30 کیلومتر 20 کیلومتر همینطوری میرفتم
نه روغنشو عوض میکردم نه ابشو چک میکردم هیچچچچچچچچچچچ
فقط استارت تو بدترین شرایط سواری

خلاصه که سگ جون بود 5 دنده هم بود هم تو افرود خوب بود هم تو جاده ولی پاترول با کیربکس فابریک تو جاده خوب نیست یه دنده کم داره نمیتونی 100 تا بیشتر باهاش بری
من در نظر دارم هر دو تا ماشینو گیربکس 5 دنده بندازم

Gladiator
22-06-1394, 05:13 بعد از ظهر
هرچند عاشق تویوتام ولی خب پاترول هم خوش رخه هم همه جا میره
اگه پاترول بگیرم حتما گیربکس رونیز میندازم روش
حالا این ماشینی که دیدم خیلی سالمه دوگانه ال پی جی هم هست ، کاپوتش و گلگیرش رنگه سقف و ستون بیرنگ مدل 76 ، ماشین سالمه همه چیزش ولی 23 بازم بالاست
قیمت مد نظر خودم 20 تومنه
یه پژو پارس سفید 87 دارم ، ماشین بی رنگ و بی ضربه 88000 تاهم کار کرده میگه پاترولو با پارست میزنم
ماشینم خیلی سالمه اگه بخوام پارسو بفروشم چه قیمتی روش میذارین دوستان؟

said khansar
22-06-1394, 07:47 بعد از ظهر
23تومن

mohammadvaiper
25-06-1394, 01:11 بعد از ظهر
پاژن هم ماشین خوبی هست مدل پایین ؟

VAHID
25-06-1394, 03:06 بعد از ظهر
پاژن هم ماشین خوبی هست مدل پایین ؟

پاژن های مدل پایین تقریبا قبل از 82 با موتور پاترول چهار سیلندر z24 و گیربکس هیوندای عرضه شدن.

مشکل اصلیشون اتاق خشک و شاسی ضعیفه

said khansar
25-06-1394, 09:56 بعد از ظهر
پاژن نگیراگه باهاش افرودبری سریع پلوس میبره بچشمه 5تاخودم دیدم که پلوس بریده صدای زیادداخل اتاق وازهمه مهم ترشاسی ضعیف پاژن4سیلندرو6سیلندداره لوازمشم نصبتن کمه!

Gladiator
30-06-1394, 09:43 قبل از ظهر
رفیقم پاژن داره ، 4 سیلندر و دو کابین ، خیلی باهاش کوه کمر رفتیم ، همه جا میره ولی سواریش خوب نیست ، هر دو سه آفرود میره گاراژ ، اطاق مزخرفی داره ، حال نمیکنم باهاش

VAHID
30-06-1394, 08:53 بعد از ظهر
رفیقم پاژن داره ، 4 سیلندر و دو کابین ، خیلی باهاش کوه کمر رفتیم ، همه جا میره ولی سواریش خوب نیست ، هر دو سه آفرود میره گاراژ ، اطاق مزخرفی داره ، حال نمیکنم باهاش

طی اینهمه مدت که گذشته مرتب خودرو یه فکری به حال این شاسی ضعیف پاژن نکرده.فقط جدیدا رو فنر لول کردن یه مقدار نرم تر شده

به نظر من بهترین گزینه برای افرود لندروور های نیم تن قدیمی و 7 نفره ها هستند...هیچ جا به ادم نه نمیگه

Sooli
02-02-1395, 12:28 قبل از ظهر
دوستان کسی اطلاعی از قیمت پارس تندر(چراغ خطر جدید)صفر مدل95 تو بازار داره؟

said khansar
03-02-1395, 10:06 بعد از ظهر
41تومن