ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بخش مربوط به موتور های کاب ( ویو-طرح ویو-و تمامی موتور های بی کلاج)

صفحه ها : 1 2 3 4 [5]

alimeh
21-12-1393, 02:05 بعد از ظهر
دوستان من یه دست بوق حزونی راپیدو خریدم ازین سفیدا که وسطش آبیه ولی می ترسم که موتورم جاشو نداشته باشه و کسی بلده نحوهی نصبشو بهم بگه ممنون ازتون

- - - Updated - - -

دوستان من یه دست بوق حزونی راپیدو خریدم ازین سفیدا که وسطش آبیه ولی می ترسم که موتورم جاشو نداشته باشه و کسی بلده نحوهی نصبشو بهم بگه ممنون ازتون
در ضمن موتورم متین 125 س یا همون سابین 125 بی کلاچه

amirsport
22-12-1393, 09:00 بعد از ظهر
سلام دوستان نظرتون درمورد طرح ویو جترو چیه؟؟؟
و اینکه از نظر قطعه چجوریاس راحت پیدا میشه؟؟؟

- - - Updated - - -

سلام دوستان نظرتون درمورد طرح ویو جترو چیه؟؟؟
و اینکه از نظر قطعه چجوریاس راحت پیدا میشه؟؟؟

amirsport
22-01-1394, 10:17 بعد از ظهر
دوستان من يه طرح ويو دينو ارزون گرفتم سرطان ولي ارزون مدل ٨٩
از جمله مشكلات و خوبيات
نداشتن ترمز :(
نداشتن باتري :shock:
دنده ها كلا عشقي عوض ميشه ما تو تعويض دنده نقشي نداريم :div:
هندل كه ماشالا صفتتتتتتت بعدش موتور هندل ١٠ تا ميخوره روشن ميشه :smile:
صندلي فوق العاده نرم و زيبا
خوش رخ
روغن سوزي اصلا نداره
لاستيك نو
فكر كنم دنده خورد كرده
تنظيم كاربرات ميخواد
ممنون ميشم با اين اوصاف چقدر خرج داره

- - - Updated - - -

از جمله مشكلات و خوبيات
خوش رخ
روغن سوزي اصلا نداره
لاستيك نو
فكر كنم دنده خورد كرده
تنظيم كاربرات ميخواد

aminmari
23-01-1394, 11:12 قبل از ظهر
با تشکر از سایت خوبتون ، اگر میشه درمورد موتور وگو اطلاعاتی مطرح کنید

کاوه
23-01-1394, 06:56 بعد از ظهر
با تشکر از سایت خوبتون ، اگر میشه درمورد موتور وگو اطلاعاتی مطرح کنید

سلام

[Only registered and activated users can see links]

- - - Updated - - -

از جمله مشكلات و خوبيات
خوش رخ
روغن سوزي اصلا نداره
لاستيك نو
فكر كنم دنده خورد كرده
تنظيم كاربرات ميخواد

- - - Updated - - -

از جمله مشكلات و خوبيات
خوش رخ
روغن سوزي اصلا نداره
لاستيك نو
فكر كنم دنده خورد كرده
تنظيم كاربرات ميخواد

بستگی داره به اجرت کار و قطعه ی مصرفی
ولی نهایتش 150 تومن خرجش کنی کلا درست بشه

H_Ali1376
25-01-1394, 09:30 بعد از ظهر
سلام اقایون
موتورم یه مشکل داره اونم اینه که سوار میشی یه 30 تا 1 ساعت که باهاش رانندگی می کنم شروع می کنه به اذیت کردن
اونم به این صورت که تا وقتی گاز میدم خاموش نمیشه ولی وقتی گازو کامل ول می کنم بع دو سه ثانیه ای خاموش میشه(وقتی گازو ول می کنم تا دوباره بخوام گاز بدم اولش گاز نمی خوره بعد یک دو ثانیه دوباره شروع میکنه به راه رفتن عادی تا دوباره بخوام گازو ول کنم)

کاوه
26-01-1394, 03:42 بعد از ظهر
سلام اقایون
موتورم یه مشکل داره اونم اینه که سوار میشی یه 30 تا 1 ساعت که باهاش رانندگی می کنم شروع می کنه به اذیت کردن
اونم به این صورت که تا وقتی گاز میدم خاموش نمیشه ولی وقتی گازو کامل ول می کنم بع دو سه ثانیه ای خاموش میشه(وقتی گازو ول می کنم تا دوباره بخوام گاز بدم اولش گاز نمی خوره بعد یک دو ثانیه دوباره شروع میکنه به راه رفتن عادی تا دوباره بخوام گازو ول کنم)

یا کاربراتت میزون نیست
یا مشکل برقیه سیم کشی ممکنه مورد پیدا کرده

erfi.747
27-01-1394, 08:03 بعد از ظهر
آقا امروز روپوش اگزوز ما افتاد وسط خیابون جلو ملت آبرومون رفت .. از جای جوشش کنده شده یعنی وقتی موتور روشنه دستتو میگیری جلو جای جوشاش باد میخوره به دستت .. به یه جا نشون دادم گفت چون استیله نمیشه جوش داد و جوش استیلم بخوای بدی خیلی بساط میشه و مام فعلا روپوشو باز کردیم .. به نظرتون برم اگزوز جدید بگیرم ؟؟؟ چون میترسم موقع فروش بد جور تو سر مال بخوره .. تنها مزیتی که الآن داره اینه که شتاب موتور به طور محسوسی زیاد شده همین طور ضریب دنده هام و تاپ اسپید !!!!! در واقع الآن اگزوز ناخواسته از 3 جا سوراخه با اجازتون .. این ضرر نمیرسونه به موتور ؟؟؟

کاوه
27-01-1394, 08:19 بعد از ظهر
آقا امروز روپوش اگزوز ما افتاد وسط خیابون جلو ملت آبرومون رفت .. از جای جوشش کنده شده یعنی وقتی موتور روشنه دستتو میگیری جلو جای جوشاش باد میخوره به دستت .. به یه جا نشون دادم گفت چون استیله نمیشه جوش داد و جوش استیلم بخوای بدی خیلی بساط میشه و مام فعلا روپوشو باز کردیم .. به نظرتون برم اگزوز جدید بگیرم ؟؟؟ چون میترسم موقع فروش بد جور تو سر مال بخوره .. تنها مزیتی که الآن داره اینه که شتاب موتور به طور محسوسی زیاد شده همین طور ضریب دنده هام و تاپ اسپید !!!!! در واقع الآن اگزوز ناخواسته از 3 جا سوراخه با اجازتون .. این ضرر نمیرسونه به موتور ؟؟؟

صدای تراکتور نمیده الان ؟؟؟

erfi.747
27-01-1394, 09:15 بعد از ظهر
صدای تراکتور نمیده الان ؟؟؟
چرا تقریبا :25r30wi:ولی خیلیم بلند نیست بیشتر شبیه فورد ماستنگ 1972 شده :29:ولی خفیف تر ..:icon_pf (94)::icon_pf _97_:

mr.foad
29-01-1394, 01:43 قبل از ظهر
سلام.
پیشرو 135 بگیرم یا کویررادیسون 125 ؟!
توان و کشش موتور واسم مهمتره ولی نه تا جایی که هی مارو بکشونه تعمیرگاه. خودم به خاطر ترمز دیسکی عقب از پیشرو بیشتر خوشم اومده ولی از کیفیت رادیسون بیشتر شنیدم. فقط نمیدونم اختلافات چطوریه محسوسه یا نه.

mahdi-kermani
05-02-1394, 09:00 بعد از ظهر
سلام دوستان
میخواستم نظرتون رو درباره رادیسون ۱۵۰ بدونم
موتور بی دردسری هست یا نه ؟
ترمز عقب کاسه ای یه عیب حساب میشه یا مهم نیست؟ چرا ؟
کلا من میخوام یه کاب بگیرم زیر ۴ میلیون پیشنهاد بهتری دارید ؟
ممنون از راهنمایی ها تون

hamed behboodi
07-02-1394, 11:10 قبل از ظهر
دوستان من ویو رادیسون دارم 1900 تا کار کرده
چند روزه میخوام استارت ( برقی ) بزنم استارت نمیخوره و یک صدای قژژژژ میده و اصلا استارت نمیخوره , وقنی استارت رو نگه میدارم نور پشت کیلومتر خاموش میشه مشکل از چیه ؟ باید چکار کنم ؟

hamed behboodi
10-02-1394, 12:32 قبل از ظهر
دوستان پیج های انجین موتور رادیسون رو با چه آچاری باید باز کنم ؟ و چه سایزی ؟ ( برای تعویض فیلتر روغن )

912
10-02-1394, 10:34 قبل از ظهر
الان رادیسون 150 چنده؟

MANHUNT
10-02-1394, 10:41 قبل از ظهر
اخرین قیمتی که من دارم 3500 بود توی عید

912
10-02-1394, 11:03 قبل از ظهر
اخرین قیمتی که من دارم 3500 بود توی عید

مطمئنید برای 150 بوده فکر میکنم 125 این قیمت باشه

MANHUNT
10-02-1394, 12:43 بعد از ظهر
مطمئنید برای 150 بوده فکر میکنم 125 این قیمت باشه

گفتم دوست عزیز قیمت من قیمت عید بود الان صد در صد گرون تر شده

erfi.747
10-02-1394, 05:47 بعد از ظهر
دوستان من ویو رادیسون دارم 1900 تا کار کرده
چند روزه میخوام استارت ( برقی ) بزنم استارت نمیخوره و یک صدای قژژژژ میده و اصلا استارت نمیخوره , وقنی استارت رو نگه میدارم نور پشت کیلومتر خاموش میشه مشکل از چیه ؟ باید چکار کنم ؟

برای منم اینجوری بود باطری عوض کردم با تک استارت روشن شد .. البته باطری من خراب بود و شارژ نگه نمیداشت ..

hamed behboodi
11-02-1394, 11:04 قبل از ظهر
برای منم اینجوری بود باطری عوض کردم با تک استارت روشن شد .. البته باطری من خراب بود و شارژ نگه نمیداشت ..

1.چه باتری گرفتی ؟ چه باتری ای خوبه و قیمتش ؟

2. پیج های انجین موتور رادیسون رو با چه آچاری باید باز کنم ؟ و چه سایزی ؟ ( برای تعویض فیلتر روغن )

misagh.m
18-02-1394, 01:01 بعد از ظهر
دوستان سلام من تا چند روز دیگه میخواهم یه طرح ویو بگیرم بین پیشرو 135 و کویر رادیسون موندم لطفا راهنماییم کنید که کدومو بگیرم

milano
20-02-1394, 12:38 قبل از ظهر
سلام دوستان گرامی
لطفا در مورد ویو هندلی مدل ۸۴ هم یه اطلاعاتی بدید

farshid54
20-02-1394, 04:55 بعد از ظهر
دوستان سلام من تا چند روز دیگه میخواهم یه طرح ویو بگیرم بین پیشرو 135 و کویر رادیسون موندم لطفا راهنماییم کنید که کدومو بگیرم

کیفیت کویر بهتره اما استایل و زیبایی پیشرو بهتره

farshid54
20-02-1394, 04:58 بعد از ظهر
سلام دوستان گرامی
لطفا در مورد ویو هندلی مدل ۸۴ هم یه اطلاعاتی بدید

موتور مدل ۸۴ دیگه عمر خودشو کرده،عمر سالم یه موتور سیکلت تو ایران ۴ الی ۵ سال هست با این سوخت مضخرف و جاده های پر از چاله ، موتور به صدا میفته

misagh.m
23-02-1394, 01:56 قبل از ظهر
از نظر موتور و قدرت چطور؟ پیشرو بهتره یا رادیسون بهتره؟

hamed behboodi
25-02-1394, 09:55 بعد از ظهر
سلام میخوام برای رادیسون باتری بگیرم 4 آمپر چه مارکی و چه کشوری بهتره تایوانی خوبه ؟ چینی جطوره ؟

قیمت باتری چنده ممنون

arshiac457
31-02-1394, 11:54 قبل از ظهر
سلام به همه دوستان گل دوستان کسی تاحالا به رادیسون 150 دقت کرده یا داره ؟بنظرتون سیلندرش روی رکورد قابل نصبه؟هزینه سیلندر و رینگ و پیستونش بیشتر از 100-150 چوق میشه؟موتورم یواش یواش داره نیاز به رینگ پیدا میکنه میخاستم اگه بشه 150ش کنم کسی تا حالا انجام داده؟ممنونم از همه عزیزان

mily
01-03-1394, 06:42 بعد از ظهر
سلام عزیزان، موتور رکورد کویر هست، یه مشکلی که داره چرخ عقب موقع حرکت ریپ میزنه انگار تاپ داشته باشه.
با این وجود که چرخ بصورت رینگ هست و سیم پرده ایی نیست، آیا امکان داره چرخ یا رینگش تاپ گرفته باشه؟
یا اینکه از چیزه دیگه ای هست؟ یا میتونه مثلا از اون چهارتا لغمه ای که مرکز رینگ هست باشه؟ اسمش نمیدونم چیه، بوش !! یا از زنجیر و خورشیدی؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین، چون میترسم بدتر بشه؟

آخرش اینقدر جواب ندادین که بدتر شد و زنجیرش خیلی شل شد و کوتاهش کردم، ضربه گیرش رو عوض کردم خوب نشد، الان یه صدایی میده که معلومه زنجیرش زیاد شل و سفت میشه و وقتی که سفت میشه یه صدایی شبیه به گاز گرفتن زنجیر داره، بنظر شما خورشیدی عقب و زنجیر رو عوض کنم خوب میشه یا باید خورشیدی جلو رو هم عوض کنم؟ خواهشا راهنمایی؟

farshid54
01-03-1394, 06:51 بعد از ظهر
آخرش اینقدر جواب ندادین که بدتر شد و زنجیرش خیلی شل شد و کوتاهش کردم، ضربه گیرش رو عوض کردم خوب نشد، الان یه صدایی میده که معلومه زنجیرش زیاد شل و سفت میشه و وقتی که سفت میشه یه صدایی شبیه به گاز گرفتن زنجیر داره، بنظر شما خورشیدی عقب و زنجیر رو عوض کنم خوب میشه یا باید خورشیدی جلو رو هم عوض کنم؟ خواهشا راهنمایی؟

اصولا اگه زنجیر بخواد عوض شه ، خورشیدی عقب و جلو هم عوض میشه ، ست زنجیر و خورشیدی رو باید تهیه کنی،اگه بخوای زنجیر عوض کنی.

hamed behboodi
02-03-1394, 10:59 قبل از ظهر
آقا باتری من 4 آمپره ولی تو بازار 4.5 آمپر دارن بگیرم موردی نداره ؟ 4 اصلا ندارن

said khansar
02-03-1394, 11:07 قبل از ظهر
اگه جابشه هیچ ایرادی نداره!

hamed behboodi
06-03-1394, 12:52 بعد از ظهر
دوستان برای تمیز کردن و عوض کردن فیلتر روغن و فیلتر هوا باید پیچ های سمت راست انجین رو باز کنم ؟

( با چه آچاری باید باز کنم ؟ پیچ ها داخل یک محفظه هست و با آچار معمولی نمیشه بازش کرد )

ضمنا من لنت عقبمو عوض کردم و مارک انرژی زدم ترمز که میگیرم ترمزم سفت و حسابی گرفته نمیشه آیا لنت مشکل داره ؟ یا نو هست اینطوریه ؟

hamed behboodi
07-03-1394, 08:05 بعد از ظهر
برای در آوردن فیلتر روغن باید انجین سمت اگزوز رو باز کنم ؟

لطفا یکی جواب بده

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

hamed behboodi
08-03-1394, 09:45 بعد از ظهر
رادیسون کویر 125 سی سی فیلتر روغن داره ؟ ( همون توری که براده ها و .. . رو میگیره در موتور های 125 سی جی هم هست )

Feri_2sham
08-03-1394, 10:06 بعد از ظهر
سلام. دوست عزیز فیلتر روغن رو منم نمیدونم داره یا نه. چون مکانیک ها میگن نداره ولی بعضیا هم میگن داره. ولی تو عکس نوشتی فیلتر بنزین. نمیدونم منظورت فیلتره بنزینه یا روغن؟ ولی فیلتر بنزین زیر قاب باکس موتور هست. اون پیچ هم پیچ رگلاژ کلاچ هست

s.mm
09-03-1394, 01:11 قبل از ظهر
برای در آوردن فیلتر روغن باید انجین سمت اگزوز رو باز کنم ؟

لطفا یکی جواب بده

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

دوست عزیز اگه ابزارت کامل نیست یا اینکاره نیستی اصلا دست نزن
اگر موتورت مشکل خاصی نداره اصلا دستکاریش نکن
این موتور فیلتر روغن به اون معنا نداره

اما این تاپیک می تونه کمکت کنه:

hamed behboodi
09-03-1394, 10:23 قبل از ظهر
ممنون بچه ها منظورم فیلتر روغنه اشتباه در عکس نوشتم فیلتر بنزین .

راستی یک سوال من انجین سمت چپ که دنده وجود داره رو پیچ هاش رو باز کرده بودم فکر کردم شاید فیلتر اونور باشه بعد بستمش آیا باید حتما دورش رو چسب بزنم ؟
اگر بله چه چسبی ؟

912
09-03-1394, 07:24 بعد از ظهر
اقا پلیس به این طرح ویو ها زیاد گیر میده؟
کلا دوستانی هستن که بدون گواهینامه سوار این موتور ها بشن؟

farshid54
09-03-1394, 07:30 بعد از ظهر
اقا پلیس به این طرح ویو ها زیاد گیر میده؟
کلا دوستانی هستن که بدون گواهینامه سوار این موتور ها بشن؟

من خودم طرح ویو دارم و گواهی نامه هم ندارم،در مورد اغا پلیس ها هم بگم قبلنا کاری به طرح ویوی ها نداشتن اما الان حدودا یکساله خوب گیر میدن

912
09-03-1394, 08:25 بعد از ظهر
من خودم طرح ویو دارم و گواهی نامه هم ندارم،در مورد اغا پلیس ها هم بگم قبلنا کاری به طرح ویوی ها نداشتن اما الان حدودا یکساله خوب گیر میدن

اما من به شخصه تاحالا اینارو ندیدم پلیس گیر بده یا تو کفی باشن
اکثرا طرح هوندا ..... اینا بودن
نمیشه گواهینامه ماشین نشون داد؟ :دی

hamed behboodi
14-03-1394, 06:41 بعد از ظهر
وقتی موتور روشن میشه برق چراغ رو الز دینام میگیره یا از باتری هم میگیره ؟
چون من معمولا شب دور میزنم و همیشه چراغم روشنه آیا این باعث زود تر خالی شدن باتری میشه ؟ یا وقتی موتور روشنه فقط از دینام برق گرفته میشه ؟

farshid54
14-03-1394, 06:53 بعد از ظهر
وقتی موتور روشن میشه برق چراغ رو الز دینام میگیره یا از باتری هم میگیره ؟
چون من معمولا شب دور میزنم و همیشه چراغم روشنه آیا این باعث زود تر خالی شدن باتری میشه ؟ یا وقتی موتور روشنه فقط از دینام برق گرفته میشه ؟
.
چراغ جلو دوتاس یدونه کوچیکه که نور کم داره و یکی هم بزرگه نور زیادی داره،بجای اون چراغ کوچیکه یه led ابی بنداز بعد همش اونو روشن کن ،هم صرفه جویی میکنی هم خیلی قشنگه.

farshid54
14-03-1394, 06:57 بعد از ظهر
اما من به شخصه تاحالا اینارو ندیدم پلیس گیر بده یا تو کفی باشن
اکثرا طرح هوندا ..... اینا بودن
نمیشه گواهینامه ماشین نشون داد؟ :دی

خخخخ استان گیلان که خوب گیر میدن

hamed behboodi
14-03-1394, 09:38 بعد از ظهر
.
چراغ جلو دوتاس یدونه کوچیکه که نور کم داره و یکی هم بزرگه نور زیادی داره،بجای اون چراغ کوچیکه یه led ابی بنداز بعد همش اونو روشن کن ،هم صرفه جویی میکنی هم خیلی قشنگه.

من ویو کویر دارم چراغ جلوش یکیه دوتا نیست ( چراغم نور معمولی و نور بالا میزنه ولی کلا پر نوره )

به باتری فشار میاره ؟

big_00a
16-03-1394, 12:29 بعد از ظهر
همتاز آر پی 125

همتاز جوانان

این دو مدل هم در نظر داشته باشید که فوق العاده هستن
و اینکه ...
همتاز ار پی شتاب اولیه خیلی خوبی داره

- - - Updated - - -

همتاز آر پی 125

همتاز جوانان

این دو مدل هم در نظر داشته باشید که فوق العاده هستن
و اینکه ...
همتاز ار پی شتاب اولیه خیلی خوبی داره

amirhosseinjozani
17-03-1394, 06:52 بعد از ظهر
طرح ویو آبی مدل 90 بیمه تا برج 7 موتور سلامت قیمت 1250000 تومان 09203194332

babialex
20-03-1394, 11:18 بعد از ظهر
سلام من امروز یه موتور پیشرو 135 مدل 94 صفر گرفتم
میخام بدونم چطوری باید اب بندیش کنم و چه زمان به آچار کشی احتیاج داره و کجا ببرم ؟
امروز از فروشگاه که خریدم تا خونه نشستم موتور کمی لرزش در جلو داشت و یه صدای جیر جیر خفیفی داشت که گفت باید آچار کشی بشه تا ردیف بشه
کمی هم دنده کم کردن سفته اما دنده زیاد کردن به راحتی انجام میشه

ممنون میشم برای کارهای اولیه راهنمایی کنید چون بار اوله موتور خریدم
babialex
22-03-1394, 01:07 قبل از ظهر
میخام بدونم چطوری باید اب بندیش کنم و چه زمان به آچار کشی احتیاج داره و کجا ببرم ؟
امروز از فروشگاه که خریدم تا خونه نشستم موتور کمی لرزش در جلو داشت و یه صدای جیر جیر خفیفی داشت که گفت باید آچار کشی بشه تا ردیف بشه

ممنون میشم برای کارهای اولیه راهنمایی کنید چون بار اوله موتور خریدم
موتور از قیمت جلو در هنگام حرکت میکوبه انگار کمک ها یا لاستیک ایراد داره همش بالا پایین میشه توی حرکت فرمون و لرزش داره
همین الان که 50 تا راه رفته فقط میتونم ببرم برای آچار کشی؟
باید ببرم نمایندگی مرکزی خدمات پس از فروشش؟

Feri_2sham
22-03-1394, 08:58 قبل از ظهر
سلام. دوست عزیز برای دنده کم کردن یه سرگاز بده. چون موتورت بدون کلاچ هست دنده بد جا میره. پس یه گاز کوچولو و همزان معکوس، یا همون دنده رو کم کن

erfi.747
23-03-1394, 11:24 قبل از ظهر
آقا دیشب تو خیابون در حال دور دور بودیم یهو یه صدای وحشتناک از زنجیرشروع شد .. جوری که وقتی گازو ول میکنم صدای جیرینگ جیرینگ خیلی بلند از زنجیر میاد و تق تق میخوره به قاب زنجیر و شلاق میزنه .. ممنون میشم بگید مشکل از چیه ..

MANHUNT
23-03-1394, 12:18 بعد از ظهر
آقا دیشب تو خیابون در حال دور دور بودیم یهو یه صدای وحشتناک از زنجیرشروع شد .. جوری که وقتی گازو ول میکنم صدای جیرینگ جیرینگ خیلی بلند از زنجیر میاد و تق تق میخوره به قاب زنجیر و شلاق میزنه .. ممنون میشم بگید مشکل از چیه ..
زنجير شل شده برو تنظيمش كن اگه بعد يه مدت ديگه دوباره اينطوري شد يا اشكال از زنجيره يا خورشيدي

babialex
24-03-1394, 12:01 قبل از ظهر

موتور از قیمت جلو در هنگام حرکت میکوبه انگار کمک ها یا لاستیک ایراد داره همش بالا پایین میشه توی حرکت فرمون و لرزش داره
همین الان که 50 تا راه رفته فقط میتونم ببرم برای آچار کشی؟
باید ببرم نمایندگی مرکزی خدمات پس از فروشش؟

H@DI
24-03-1394, 06:19 بعد از ظهر
معمولا بعد از 500 تا اچار کسی میکنند حالا شما اگه فکر میکنی مشکلت خیلی هاده ببر نشون بده .

راستی دوستان من الان از این سی جی ایرانی ها دارم میخواستم بدونم اگه یه طرح ویو ( چه برندی بهتره ؟ ) بجاش بگیرم مشکل خشک بودن و لرزش بهتر میشه ؟

arshiac457
26-03-1394, 12:12 بعد از ظهر
سلام دوست عزیز طرح ویو کویر خوب در امده البته به صورت شانسی چون دوتا داشتم تاحالا یکی از نوع موتور تی و فوق العاده اذیت کن و کم شتاب یکی با انجین ویوی عالی هردو هم رکورد بودن

mojtabast
29-03-1394, 09:00 بعد از ظهر
سلام من یه طرح ویو دارم هندلش خرابه وقتی میزنیش با چند بار زدن کار میکنه بعضی وقت ها سفته ولی بعضی وقتا شله موتور گرم شدنی دیگه کار نمیکنه رد میکنه برای همین امروز بازش کردم مشکل از چی هستش چه طوری درستش کنم یه سوال دیگه این که وقتی 4 تا بیچ روی صفحه رو باز کردم داخلش یه چیزی بود که به نظر خراب شده اینم کمک کنید که چی کار میکنه با تشکر اینم از عکس [Only registered and activated users can see links]

ehsanbb
05-04-1394, 11:31 بعد از ظهر
سلام فعلا با قیمت زیر ۴ تومن شوکا بیکلاج که تایوانی و از شرکت سانگ یانگ هست خیلی بهتر از کویره

backdoor3
10-04-1394, 09:37 بعد از ظهر
سلام دوستان
کسی میدونه تو تهران از کجا میشه فلاپ پیشرو طرح ویو 125 رو بگیرم ؟ ممنونم

big_00a
18-04-1394, 12:47 بعد از ظهر
این مدل ها خوبن تو ویو
شوکا - همتاز - کویر - پیشرو - اوا (ایران دو چرخ)

salar.gorgani
18-04-1394, 01:06 بعد از ظهر
انرژی هم عالیه بسیار با کیفیته

theboy
18-04-1394, 02:18 بعد از ظهر
سلام
آقا یه موتور طرح ویو احسان مدل 90 مشکی گرفتم رخش خیلی زیبا نیست، به نظرتون مشکی قرمزش کنم قشنگ میشه؟

میخوام اینکارا رو بکنم:
- زین قرمز
- دستگیره ها قرمز
- کمک فنرها قرمز(میشه رنگشون کرد یا حتما باید عوضشون کرد؟)
- برچسب قرمز دور چرخ

- پولیش کردن خط و خش ها( چقدر خرج داره؟)

فلاپاش قسمت ارزون دارن؟ مثلا یه تیکشو قرمز کنم در حد 20-30 تومن؟

نظر یا پیشنهاد شما چیه؟

MOHAMAD137762
20-04-1394, 08:08 قبل از ظهر
سلام
من میخوام یه موتور بی کلاج 135cc یا 150cc بخرم میخواستم ببینم تو این برندایی که تو ایران هست کدومش بهتره؟؟؟
1-شوکا
2-جترو
3-رادیسون
...
هر کی میدونه راهنمایی کنه واگه مدل خوبی سراغ داره بگه
راستی میخوام رخ خوبی داشته باشه رینگ اسپرت هم باشه
ممنون

MOHAMAD137762
20-04-1394, 09:52 بعد از ظهر
کسی نمی خواد جواب منا بده؟؟؟؟؟؟
بابا سوال کردم

big_00a
21-04-1394, 08:07 قبل از ظهر
1 - شوکا اگ گیرد بیاد
2- رادیسون سیم پره چون رینگ مثلا اسپرتش بد یک مدت تاب میگیره
3- همتاز

MOHAMAD137762
21-04-1394, 01:41 بعد از ظهر
1 - شوکا اگ گیرد بیاد
2- رادیسون سیم پره چون رینگ مثلا اسپرتش بد یک مدت تاب میگیره
3- همتاز

یعنی شوکا نیست تو بازار
جترو چی خوب نیست
همتاز قدرتش 125 من 150 می خوام

- - - Updated - - -

بعد یه سوال دیگه قیمت 150cc حدودا چنده؟؟؟

- - - Updated - - -

تازه همتاز حجم مخزن سوختشون پایینه

big_00a
21-04-1394, 04:43 بعد از ظهر
شوکا تو بازار هست ولی کمهجترو. دوسم داره سه ترم بعضی اوقات میزنه .. ولی چون می نشستم حرفی نمیزنم .. و نمیدونم داره هنوز موتور رو داره یانه داشت باز میگم .. آره همتازها 125 سی سی هست ... اختلاف بین موتور 125 تا 150 سی سی بین 300 تا 700 تومن هست ...بستگی به مارک و مدل و نوع موتور داره

salar.gorgani
21-04-1394, 05:16 بعد از ظهر
میخوام صفحه کلاج بگیرم واسه این موتورها چه مارکی خوبه ؟؟ بهترین مارک

yasharazary
21-04-1394, 07:42 بعد از ظهر
سلام

کسی تا حالا مدل پانیک و خریده استفاده کرده ؟ ( همون شرکت همتاز هست ولی قیمتش 4 تومنه )

اگه کسی داره این موتورو لطفا یکم از تجربش بگه

big_00a
22-04-1394, 12:21 قبل از ظهر
یاشار جان 2تا از دوسام دارن خیلی تعریف میکنن ازش

MOHAMAD137762
22-04-1394, 11:07 بعد از ظهر
بی کلاج 150cc چی معرفی میکنید

- - - Updated - - -

اگه قیمت رو هم بگید ممنون میشم
حدودی هم باشه مشکل نداره
بعد توی موتور های سری کاب حجم سیلندرشون رو سرعت تاثیر داره یا تو قدرت

- - - Updated - - -

موتور های همتاز سری پانیک قشنگ هستند ولی حجم مخزن سوختشون کمه ولی مثلا رادیسون نه

فکر کنم انرژی بهتر از همتاز باشه

yasharazary
22-04-1394, 11:07 بعد از ظهر
ممنون موقع مونتاژ دیدم نسبتا کیفیت بالایی داشتن ولی از بابت مونتاژ .....

راسی امروز 10 تا فلات 250 مشکی رنگ با پلاک قرمز ( پلاک دولتی ) فرستادیم گرگان احتمال زیاد حفاظت محیط زیست سفارش داده باشه -- خوش به سعادتشون :2i8d4ao::2i8d4ao:

MOHAMAD137762
22-04-1394, 11:11 بعد از ظهر
یکی جواب منا بده

- - - Updated - - -

یکی جواب منا بده

big_00a
23-04-1394, 12:30 قبل از ظهر
ممنون موقع مونتاژ دیدم نسبتا کیفیت بالایی داشتن ولی از بابت مونتاژ .....

راسی امروز 10 تا فلات 250 مشکی رنگ با پلاک قرمز ( پلاک دولتی ) فرستادیم گرگان احتمال زیاد حفاظت محیط زیست سفارش داده باشه -- خوش به سعادتشون :2i8d4ao::2i8d4ao:

دوس موتور سوار زیاد دارم
کم پیش میاد روان بگیرن بیشتر سمت همتاز میرن (فلات)
و خب طرح های سی جی هم خیلی خیلی نسبت به سال 93 .. گرگان همتاز داره تو سال94
اینورم از نمایندگیتون تو گرگان 30 تا 150 سی سی طرح هندا اداره پست سفارش داد همچی خوبه ها
اون سه نقطه برای مونتاژ رو ک بالا گفتی رو یکم بیشتر دقت کنین .. بچه های شمال بیشتر میان سمت فلات (اگر بتونی این حرف من رو ب اقای خیالی برسونید)
ولی در مجموع یاشار جان ما شمارو دوسداریم :flower4:

- - - Updated - - -

یکی جواب منا بده

- - - Updated - - -

یکی جواب منا بده

پانیک 4.100

دایچی 130 3.350

پیشرو پیام 3.250

کویر رادیسون 4 تومن

امار دقیق رو فردا بخاطر توام شده میرم تک تک نمایشگاها در میارم :happy4::minzdr:

اینم قیمت روز موتور های بی کلاج

احسان 3 ملیون 300

ناتالی 3 ملیون 800

کویر 3 ملیون 400

لوتوس 2 ملیون 800

کریستال 3 ملیون 400

پانیک 4 ملیون 50

Gladiator
23-04-1394, 03:13 قبل از ظهر
دوستم یه طرح ویو 125 داره ، انگار صفحه کلاچش بکسو باد داشت ، خلاصه رفتم یه دست صفحه کلاچ براش خریدم سه تا صفحه بود ، پوسته کلاچو که باز کردم دیدم صفحه کلاچ موتورش عین هونداست :13:

فکر نمیکردم صفحه کلاچش این شکلی باشه ، باید برم صفحه هوندایی بخرم
حالا معلوم نیست از صفحه کلاچشه یا لنت استارت ، ولی فکر کنم از لنت استارت باشه چون موقع آغاز به حرکت بکسو باد میکنه

big_00a
23-04-1394, 11:19 قبل از ظهر
کلا 2 مدل صحفه کلاج داریم برای موتور های بی کلاج اقای Gladiator ([Only registered and activated users can see links]) یک مدل هندایی و مدل دیگ ریکور یا کلاچ اتوماتیک میگن

- - - Updated - - -

میخوام صفحه کلاج بگیرم واسه این موتورها چه مارکی خوبه ؟؟ بهترین مارک

از 10 هزار تومن هست تا 25 هزار تومن

اگر هندایی بخوره کوکما خیلی خوبه
و اگر نوع دیگ
تنما و تکنو

MOHAMAD137762
23-04-1394, 12:08 بعد از ظهر
دوس موتور سوار زیاد دارم
کم پیش میاد روان بگیرن بیشتر سمت همتاز میرن (فلات)
و خب طرح های سی جی هم خیلی خیلی نسبت به سال 93 .. گرگان همتاز داره تو سال94
اینورم از نمایندگیتون تو گرگان 30 تا 150 سی سی طرح هندا اداره پست سفارش داد همچی خوبه ها
اون سه نقطه برای مونتاژ رو ک بالا گفتی رو یکم بیشتر دقت کنین .. بچه های شمال بیشتر میان سمت فلات (اگر بتونی این حرف من رو ب اقای خیالی برسونید)
ولی در مجموع یاشار جان ما شمارو دوسداریم :flower4:

- - - Updated - - -

پانیک 4.100

دایچی 130 3.350

پیشرو پیام 3.250

کویر رادیسون 4 تومن

امار دقیق رو فردا بخاطر توام شده میرم تک تک نمایشگاها در میارم :happy4::minzdr:

اینم قیمت روز موتور های بی کلاج

احسان 3 ملیون 300

ناتالی 3 ملیون 800

کویر 3 ملیون 400

لوتوس 2 ملیون 800

کریستال 3 ملیون 400

پانیک 4 ملیون 50

این قیمتا که گفتی مال 150cc ؟؟؟
بعدشم کویر هم رادیسون میزنه هم رکورد
قیمت انژی هم بگی ممنون میشم
ببخشیدا
دمت گرم

MrAli
27-04-1394, 09:03 قبل از ظهر
سلام. میخوام یه طرح ویو بگیرم اما از نازکی لاستیکاشون خوشم نمیاد. پهن ترین لاستیک رو کدوم مارک طرح ویو داره؟

فرنام
05-05-1394, 02:44 بعد از ظهر
دوستان پانیک با این قیمت موتور خوبی هست ؟

فرنام
05-05-1394, 03:20 بعد از ظهر
جواب مارم بدید

Gladiator
06-05-1394, 02:16 بعد از ظهر
سلام. میخوام یه طرح ویو بگیرم اما از نازکی لاستیکاشون خوشم نمیاد. پهن ترین لاستیک رو کدوم مارک طرح ویو داره؟
سایز همشون یکیه ، پهن ترم بندازی میخوره به قاب زنجیرت

salar.gorgani
06-05-1394, 05:16 بعد از ظهر
دایچی 130لاستیکهاش پهنه سایز110هست

فرنام
06-05-1394, 10:54 بعد از ظهر
همین طرح ویو های موجود تو بازار وسیله هاش کم پیدا میشند وای به حال دایچی 130 که تکلیفش معلوم نیست چه جور موتوری هست !

salar.gorgani
06-05-1394, 11:06 بعد از ظهر
همین طرح ویو های موجود تو بازار وسیله هاش کم پیدا میشند وای به حال دایچی 130 که تکلیفش معلوم نیست چه جور موتوری هست !

یه دوسالی میشه دارم موتور خوبیه فقط روغن و بنزین زدم ولی خب لاستیکاش گرونه حلقه ای 130.40تومن ...ولی خب بهترین بی کلاج همین طرح ویوهای ساده هست مثل پیشرو125و رادیسون 125و اینها قطعاتش مثل هندا فراوونه

فرنام
06-05-1394, 11:16 بعد از ظهر
خیلی بالاست 130تومن!
یه لاستیک هوندایی عقب موتور بندازم با توییش میشه حدود 65 تومن .
منظورم از اینکه تکلیفش مشخص نیست این بود که شبیه هیچ طرح ویوی نیست قطعا قطعاتشم سخت پیدا میشه.

babialex
14-05-1394, 02:16 بعد از ظهر
دوستان کسی میدونه لوازم یدکی و بدنه موتور های پیشرو 135 رو کجا دارن ؟

دوستان برای پیشرو 135 بدون کلاچ چه روغن موتوری بریزم ؟ از کجا بگیرم ؟ از وقتی گارانتی روغن عوض کرده صدای موتور بیشتر شده ! روشن شدن موتور هم بد شده

فرنام
14-05-1394, 08:37 بعد از ظهر
دوستان کسی میدونه لوازم یدکی و بدنه موتور های پیشرو 135 رو کجا دارن ؟

دوستان برای پیشرو 135 بدون کلاچ چه روغن موتوری بریزم ؟ از کجا بگیرم ؟ از وقتی گارانتی روغن عوض کرده صدای موتور بیشتر شده ! روشن شدن موتور هم بد شده
من بهران سوپر پیشتاز 20W50 استفاده میکردم که خیلی سنگین بود برا موتور اما ماه قبل 10W40 سوپر پیشتاز رو گرفتم که به موتور میسازه و شتاب موتورم عالی شده .
قیمتشم لیتری 18000هزار تومن .
کلا پیشرو ها بد روشن میشند مخصوصا زمستون که پیر آدم در میاد ....
برا بهتر روشن شدنم باید کاربراتشو تنظیم کنی .

Pooria-Parhizkar
05-06-1394, 09:51 قبل از ظهر
دوستان یه سوال داشتم شاید مسخره باشه ولی برام سوال شده تفاوت طرح ویو رکورد با رادیسون در چیه ؟ قیمتاش چه قدر باهم فرق داره؟

Pooria-Parhizkar
05-06-1394, 09:21 بعد از ظهر
کسی نمی دونه

hjm
06-06-1394, 01:15 قبل از ظهر
سلام دوستان
نظر یکی از رفقای گلمون در مورد طرح ویو به این شرحه

(اول اینکه اصلا اصلا توقع راه رفتنو ازش نداشته باش مخصوصا دو ترک حالا یه ترک باز خوبه .. کلا بهت بگم طرح ویو رو دو ترک بخوای بری عملکرد موتور نصف میشه ( منظورم شتاب و سرعت و کنترل موتور و هندلینگ و ترمز و همه چیییییییی ) اینم بگم که اینقدر خودش واست نیم کلاج میکنه مخصوصا تو سربالایی که بعد یه مدت میره رو مخت ..
دوم اصطحلاکش فوقولاده بالاس و اصلاااااااااااا موتور خرکار و عمری نیست مثل 125 .. خیلی به رسیدگی نیاز داره ..
سوم تعمیرش .. کلی بهت بگم .. موتوری هستش که زود به زود باید بری تعمیر گاه و یک سوم پولی رو که برای تعمیر میدی اجرته فقط چون تو اکثر مواقع بخوای تعمیر کنی باید فلاپ وا کنی که کابوسیه واسه خودش .. اگرم خدایی نکرده زمین بخوری یا تصادف کنی که دیگه هیچی .. موتورو باید یه چیزی بذاری روش رد کنی بره کلی از قیمت موتور میافته ..
تنها خوبیش مصرف پایین و اون صندوق زیرشه و همین طور جمع و جور بودنش و میشه گفت یه جورایی با کلاسه .. یه ترک باشی میشه خوب باهاش لایی بازی کرد اما باید مراقب باشی سر نخوری از هوندا و پالس راحت تر سر میخوره چون سبک تره .. اگه لاستیک پهن هوندایی بندازی بهتر میشه .. )

حالا شما که طرح ویو دارید اینارو حس کردید ؟؟؟
از بین رادیسون و اوا به نظرتون کدوم بهتره ؟.خوذم اوارو بیشتر پسندیدم برا خرید
ممنون میشم اگه کمکم کنید

Mahdi4520
06-06-1394, 08:34 قبل از ظهر
ببخشید من تازه واردم . از سایت زیاد سر در نمیارم یه کمک در مورد pishro 70cc میخوام تو کئوم قسما سوال کنم ؟؟؟؟:3:

Pooria-Parhizkar
07-06-1394, 04:16 قبل از ظهر
دوستان یه سوال داشتم شاید مسخره باشه ولی برام سوال شده تفاوت طرح ویو رکورد با رادیسون در چیه ؟ قیمتاش چه قدر باهم فرق داره؟

دوستان کسی نمی دونه؟

linux_linda
07-06-1394, 08:25 بعد از ظهر
عرض سلام
موتورم روان 110 هستش که رینگ و لاستیک عقبش 16 اینچیه
تا اینکه خبر دار شدم تعمیرکار گفت توپی چرخ عقبت خراب شده باید عوض بشه برو توپی بگیر بیار کل مغازه های شهرمون گشتم گفتن اصلا دیگه رینگ لاستیک توپی 16 گیرت نمیاد
حالا باید رینگ و لاستیک تیوپ وتوپی 17 اینچی بخرم
خواستم زا دوستان که تجربه دارن سوال کنم راهی نداره لغی توپی گرفته بشه اینقدر خرج نکنم چون بخوام کل رینگ لاستیک 17 بندازم 150 تومن خرجم میشه

Alireza.BMW
07-06-1394, 08:30 بعد از ظهر
عرض سلام
موتورم روان 110 هستش که رینگ و لاستیک عقبش 16 اینچیه
تا اینکه خبر دار شدم تعمیرکار گفت توپی چرخ عقبت خراب شده باید عوض بشه برو توپی بگیر بیار کل مغازه های شهرمون گشتم گفتن اصلا دیگه رینگ لاستیک توپی 16 گیرت نمیاد
حالا باید رینگ و لاستیک تیوپ وتوپی 17 اینچی بخرم
خواستم زا دوستان که تجربه دارن سوال کنم راهی نداره لغی توپی گرفته بشه اینقدر خرج نکنم چون بخوام کل رینگ لاستیک 17 بندازم 150 تومن خرجم میشه
.
چرا اگه خیلی وضعش خراب نباشه میشه بردش پیشه تراشکار حرفه ای بدی باست درستش کنه

MOHAMAD137762
08-06-1394, 08:45 قبل از ظهر
سلام
بنظر شما بین شوکا و جترو و رادیسون کدومو بخرم؟

اول مصرف سوختشون برام مهمه بعدم زیبایی
اگه مصرفشون و حجم باکشون رو هم بگید ممنون میشم

linux_linda
08-06-1394, 09:50 قبل از ظهر
کسی از دوستان توپی 16 سراغ نداره شماره تماس و تلفن آدرس تهران بده؟
ممنون

Pooria-Parhizkar
08-06-1394, 10:41 قبل از ظهر
هیچکس

فرنام
08-06-1394, 12:38 بعد از ظهر
سلام
بنظر شما بین شوکا و جترو و رادیسون کدومو بخرم؟

اول مصرف سوختشون برام مهمه بعدم زیبایی
اگه مصرفشون و حجم باکشون رو هم بگید ممنون میشم
مصرف سوخت
رادیسون 5لیتر
جترو یه مدلش 7 لیتر
شوکا رو نمی دونم
زیبایی
1.جترو
2.شوکا
3.رادیسون
در ضمن خاطر نشان می شود که شوکا تایوانی واز تولیدات شرکت سانگ یانگ ​هست .

linux_linda
09-06-1394, 01:50 بعد از ظهر
امروز رفتم توپی چرخ خریدم چون توپکی هرز رفته بود بلبرینگ ها داخلش سفت جا نمیرفتند اما اسپوکی که به رینگ 16 بخوره گیر نیاوردم دلیلش هم این بود که یکی از اسپوک هام شکسته تعمیرکار گفت با یک اسپوک کمتر به مشکل بر نمیخوری
خواستم از شما بپرسم این یک اسپوک کمتر مشکلی ایجاد نمیکنه؟

linux_linda
11-06-1394, 09:04 بعد از ظهر
مشکل سوزن کاربرات پیدا کردم پارسال مشکل پیدا کرد مصرف سوخت رفت بالا سوزنش گیر نیامد تعمیرکار از روی تجربه سوزن پیشرو 70 انداخت روش جواب گرفتم دوباره بعد یک سال سوزنش خراب شده

linux_linda
14-06-1394, 10:58 بعد از ظهر
شماره بلبرینگ توپی چرخ عقب نمیدونید چنده؟
یه مشکلی پیدا کردم ممکنه مشکل از کاسه نمد و دینام داخل روغن باشه؟
موتور با استارت خیلی ضعیف روشن میشه اما با هندل راحت
روشنایی لامپ ها ضعیف نشدن
دلیلش از چی میتونه باشه؟
آمپر بنزین هم که مدام بازی میکنه

Vahidtools
24-06-1394, 11:10 قبل از ظهر
سلام
4 ساله شوکا ویو دارم . مدتی هست که از توپی و لنت عقب دچار مشکل هستم . 3 بار توپی عوض کردم . تا دلت بخواد لنت عوض کردم . 4 شاخه عوض کردم . زنجیر . درپوش لنت .لاستیک توپی . اسپیک . این چرخ عقب پدر منو دراورده !!! رفتم پرسیدم گفتم که میشه عابا کاربری ترمز عقب رو به دیسکی تغییر بدیم ... گفتن که خیر اگه هم بشه نزدیک 400-450 حداقل خرجته !

یکی از تعمیرکارا پیشنهاد داد که شما توپی رو هوندایی نصب کن روی موتور که به این مشکل ها بر نخوری دیگه !!! خواستم نظر شما رو بپرسم !!! این کار عاقلانه هست و مشکلم حل میشه دیگه ؟!

Vahidtools
24-06-1394, 04:45 بعد از ظهر
سلام
4 ساله شوکا ویو دارم . مدتی هست که از توپی و لنت عقب دچار مشکل هستم . 3 بار توپی عوض کردم . تا دلت بخواد لنت عوض کردم . 4 شاخه عوض کردم . زنجیر . درپوش لنت .لاستیک توپی . اسپیک . این چرخ عقب پدر منو دراورده !!! رفتم پرسیدم گفتم که میشه عابا کاربری ترمز عقب رو به دیسکی تغییر بدیم ... گفتن که خیر اگه هم بشه نزدیک 400-450 حداقل خرجته !

یکی از تعمیرکارا پیشنهاد داد که شما توپی رو هوندایی نصب کن روی موتور که به این مشکل ها بر نخوری دیگه !!! خواستم نظر شما رو بپرسم !!! این کار عاقلانه هست و مشکلم حل میشه دیگه ؟!

کسی از دوستان نیست ما رو راهنمایی کنه ؟

Vahidtools
25-06-1394, 10:33 قبل از ظهر
فروم خوابیده کلا !!!!!!!

شه پور
27-06-1394, 11:28 بعد از ظهر
سلام . دوستان بین اسکوتر پرواز و پیشرو پویا کدوم بهتره؟ بیشتر کیفیت

mogrem
07-07-1394, 06:02 بعد از ظهر
سلام کسی راجب این موتور میدونه [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

kiavash-gh
14-07-1394, 08:13 بعد از ظهر
سلام
آقا بین ویو رادیسون 125 و 150 کدوم به صرفه تره؟

akbar71
28-07-1394, 08:43 بعد از ظهر
سلام دوستان
حدودا یک سالی میشه که طرح ویو دارم
کیلومترشمارش خراب بود و منم روغنش رو چند ماه یه بار عوض میکردم
الان موتور دود میکنه،یه جا نشون دادم گفتش دود سیاه و سفیده که هم کاربراتش مشکل داره هم روغن سوزی داره
حالا اگه روغن سوزی باشه چقدر خرج داره؟ موتوری که تو یک سال به روغن سوزی بیفته اصلا فایده داره؟
به نظرتون ارزش داره بفروشمش تی وی اس یا گالکسی بگیرم؟؟
ممنونم از راهنماییتون

فرنام
28-07-1394, 10:35 بعد از ظهر
Honda Wave 125i - Bi Xenon Projector Project by Thejack3S ไฟโปรเจคเตอร์.mp4 -  38.9 MB ([Only registered and activated users can see links]ไฟโ ปรเจคเตอร์.mp4.htm)

- - - Updated - - -

فیلمی که بال گذاشتم مربوط به تغییر شکل چراغها و تقویت هندا ویو هست

Gladiator
28-07-1394, 11:20 بعد از ظهر
سلام دوستان
حدودا یک سالی میشه که طرح ویو دارم
کیلومترشمارش خراب بود و منم روغنش رو چند ماه یه بار عوض میکردم
الان موتور دود میکنه،یه جا نشون دادم گفتش دود سیاه و سفیده که هم کاربراتش مشکل داره هم روغن سوزی داره
حالا اگه روغن سوزی باشه چقدر خرج داره؟ موتوری که تو یک سال به روغن سوزی بیفته اصلا فایده داره؟
به نظرتون ارزش داره بفروشمش تی وی اس یا گالکسی بگیرم؟؟
ممنونم از راهنماییتون

80 تا 100 تومن حدودا خرج داره
رینگو پیستون باید بخری با واشر سروکف
سیلندرتم بدی تراشکاری

behzadmdp
05-08-1394, 11:54 قبل از ظهر
سلام دوستان.

داداشم دیروز با موتور خورده زمین مشکلی واسه موتور پیش نیمده.
فقط بعدی که پیچای موتورو یه دستی کشیدم خوب دنده نمیخوره.انگار خلاص نمیشه که بعدش دنده بخوره.مثل هوندا شده که بدون کلاج بهش دنده میدی.
لطفا کمک کنین مشکلش کجاست

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk

فرنام
09-09-1394, 07:49 بعد از ظهر
ثبت هوندا سوپرکاپ به عنوان یک نشان تجاری

هوندا امروزه با مدل‌های خودروی مسافری بادوام سیویک و آکورد شناخته می‌شود؛ ولی در اوایل کار خود به عنوان سازنده موتورسیکلت‌های مقرون به صرفه بر سر زبان‌ها بوده است. مدل هوندا سوپرکاب اولین بار در سال ۱۹۵۸ میلادی ساخته است. طراحی این موتورسیکلت امروز به جایی رسیده که توسط ثبت اختراعات کشور ژاپن صاحب یک نشان تجاری شده است.
تا مارس ۲۰۱۴ میلادی، هوندا در مجموع ۸۷ میلیون موتورسیکلت سوپرکاب تولید کرده است که این میزان از هر موتورسیکلت دیگری در جهان بالاتر است. هوندا سوپرکاب تا امروز نیز با وجود تغییرات بسیار اندک در طراحی، همان ظاهر قدیمی و ساده را حفظ کرده است. اولین سوپرکاب به عنوان هوندا C100 معرفی شد که دارای یک موتور ۵۰ سی‌سی تک‌سیلندر چهارزمانه با ۴.۵ اسب‌بخار قدرت بود و با یک سیستم گیربکس شبه‌اتوماتیک همراه می‌شد.

مهندسان هوندا سوپرکاب را برای جمع‌وجور‌تر شدن و کارآیی بیشتر طراحی کرده بودند. سویچیرو هوندا به آنها چنین دستورالعملی داده بود:

چیزی بسازید که در دستان شما جا شود

ارتفاع پایین سوپرکاب و طراحی ساده آن باعث شد تا مردان، زنان و موتورسواران کم‌سن‌و‌سال‌تر بتوانند به راحتی از آن استفاده کنند.
هوندا سوپرکاب در حال حاضر توسط ۱۵ کارخانه در ۱۴ کشور مختلف در سرتاسر جهان ساخته می‌شود. محبوبیت آن تا حدّی است که در برخی کشورها مانند ویتنام، منظور افراد از «هوندا» به این موتورسیکلت برمی‌گردد. هر کس طراحی سوپرکاب را می‌بیند، به سرعت تشخیص می‌دهد که با یک «هوندا» روبروست. این موضوع واقعاً برای هوندا در عرصه صنعت موفقیت بزرگی محسوب می‌شود. خبرها هم حاکی از آن است که برای اولین بار یک محصول در صنعت اتومبیل رسماً به عنوان یک نشان تجاری شناخته شده است.
​منبع: پدال

erfi.747
18-09-1394, 01:04 قبل از ظهر
آقا الآن اومدم با ویو برم تا یه جایی اول چون سرد بود مثل همیشه با هندل روشن کردم و هیچ مشکل خاصی نبود .. برگشتنی اومدم استارت بزنم که از استارت صدای قرررررررررررت اومد دوباره استارت زدم بازم قررررررت صدا داد انگار که چرخ دندش گیر کرده باشه .. هر کاری کردم درست نشد .. به نظرتون چش شده ؟؟؟

farshid54
18-09-1394, 11:15 قبل از ظهر
آقا الآن اومدم با ویو برم تا یه جایی اول چون سرد بود مثل همیشه با هندل روشن کردم و هیچ مشکل خاصی نبود .. برگشتنی اومدم استارت بزنم که از استارت صدای قرررررررررررت اومد دوباره استارت زدم بازم قررررررت صدا داد انگار که چرخ دندش گیر کرده باشه .. هر کاری کردم درست نشد .. به نظرتون چش شده ؟؟؟

برای منم اینجوری میشه صدای قرررررر میده اما استارت میخوره و موتور روشن میشه ببر تعمیرگاه استارت باید باز شه

Sent from my Sony Z using Tapatalk

Gladiator
18-09-1394, 12:03 بعد از ظهر

اگه سیستم استارت موتورت مثل روان و پالس باشه از ساچمه استارتته ، باید عوض بشه

erfi.747
05-10-1394, 11:12 بعد از ظهر
والا بعید میدونم مثل پالس باشه .. فک کنم استارتش مثل سی دی ای یا پالس پره ای باشه .. چقدی خرجشه حالا ؟؟؟

- - - Updated - - -

والا بعید میدونم مثل پالس باشه .. فک کنم استارتش مثل سی دی ای یا پالس پره ای باشه .. چقدی خرجشه حالا ؟؟؟

- - - Updated - - -

برای منم اینجوری میشه صدای قرررررر میده اما استارت میخوره و موتور روشن میشه ببر تعمیرگاه استارت باید باز شه

Sent from my Sony Z using Tapatalk
برا من ولی روشن نمیشه .. آره باید باز شه احتمال قوی .. دمت گرم داداش ..

erfi.747
25-10-1394, 06:23 بعد از ظهر
دوستان
یه راهنمایی فوری میخوام .. امروز اومدم طرح ویو رو روشن کنم دیدم کلید داره هرز میچرخه و مغزی سوویچ تعطیل شده .. بازش کردم دیدم از پشت مغزی 4 تا سیم اومده که دو تاش به یه گردی فلزی وصله و دو تای دیگه جداس .. سیماشم سبز و قرمز و مشکی و یه مشکی هم هست که یه خط سفید روش داره .. کدوم رو به کدوم وصل کنم برق موتور وصل شه بتونم روشنش کنم موتورو ؟؟؟ نزدیک ترین تعمییرگاه از خونه ما 5-4 کیلومتر فاصله داره نمیتونم هلش بدم تا اونجا .. ممنون میشم جواب بدید ..پ.ن:اگه از نظر امنیتی مشکلی هست تو خصوصی بهم بگید چیکار کنم ممنون

فرنام
02-11-1394, 04:54 بعد از ظهر
محصولات جدیدی کویر از برند "کاوازکی"

Fury RR 125

انجین

نوع انجین :تک سیلندر، چهار زمانه ، چهار سوپاپ
حجم سیلندر :125 سی سی (سانتیمتر مکعب)
حداکثر توان :7.2 کیلووات (9.8 اسب بخار) در 8،000 دور در دقیقه
جعبه دنده :4 دنده
روشن کننده :استارتر الکتریکی و هندل
دورسنج :آنالوگ عقربه ای
سرعت سنج :آنالوگ عقربه ای
مسافت سنج :آنالوگ رقمی

سوخت

سیستم سوخت رسانی :کاربراتور

سیستم تعلیق

ترمز جلو :دیسک 200 میلیمتری، سیلندر ترمز تک پیستونی
ترمز عقب :دیسک 184 میلیمتری، سیلندر ترمز تک پیستونی

ابعاد و اندازه ها

گنجایش مخزن سوخت :7.3 لیتر
وزن خالص :88 کیلوگرم

Fury 125

انجین

نوع انجین :
تک سیلندر، چهار زمانه ، چهار سوپاپ

حجم سیلندر :
125 سی سی (سانتیمتر مکعب)

حداکثر توان :
7.2 کیلووات (9.8 اسب بخار) در 8،000 دور در دقیقه

جعبه دنده :
4 دنده

روشن کننده :
استارتر الکتریکی و هندل

دورسنج :
آنالوگ عقربه ای

سرعت سنج :
آنالوگ عقربه ای

مسافت سنج :
آنالوگ رقمی

سوخت

سیستم سوخت رسانی :
کاربراتور

سیستم تعلیق

ترمز جلو :
دیسک 200 میلیمتری، سیلندر ترمز تک پیستونی

ترمز عقب :
دیسک 184 میلیمتری، سیلندر ترمز تک پیستونی

ابعاد و اندازه ها

گنجایش مخزن سوخت :
7.3 لیتر

وزن خالص :
88 کیلوگرم

erfi.747
02-11-1394, 09:45 بعد از ظهر
چه فایده فک نکنم زیر 10-9 تومن فی بخوره .. الآن هوندا ویو انژکتور 11 اینطوراس .. باید هم قیمت tvs rocks باشه تا همه بتونن بگیرن

فرنام
02-11-1394, 10:49 بعد از ظهر
موافقم قطعا قیمتش کمتر از 10 تومن نخواهد بود ...
ولی چرا مردم موتور سیکلت های با کیفیت سوار نشند ؟!
تحریم ها که برداشته شده دولت کم کم پای چینی ها رو از بازار ایران ببره و شرکت های معروف رو جایگزین کنه.
البته با دادن وام به مردم و حمایت از شرکت های داخل ...
نه اینکه به بهانه ی واردات شرکت های ژاپنی بیاند و موتوراشونو فقط عده ی خاص و کوچکی از جامعه سوار شند .
همین الان ایران خودرو با بنز قرار داد بسته
اما شرکت تولیدی موتور سیکلت چشم انتظار اینند که چینی های که سیستم انژکتور رو اختراع می کنند ...

kaveh_am
02-11-1394, 11:00 بعد از ظهر
موافقم قطعا قیمتش کمتر از 10 تومن نخواهد بود ...
ولی چرا مردم موتور سیکلت های با کیفیت سوار نشند ؟!
تحریم ها که برداشته شده دولت کم کم پای چینی ها رو از بازار ایران ببره و شرکت های معروف رو جایگزین کنه.
البته با دادن وام به مردم و حمایت از شرکت های داخل ...
نه اینکه به بهانه ی واردات شرکت های ژاپنی بیاند و موتوراشونو فقط عده ی خاص و کوچکی از جامعه سوار شند .
همین الان ایران خودرو با بنز قرار داد بسته
اما شرکت تولیدی موتور سیکلت چشم انتظار اینند که چینی های که سیستم انژکتور رو اختراع می کنند ...
قیمت هم یکی از آپشناست دیگه.
الان مثلا دوچرخه جاینت تایوانیه و دوچرخه کی تی ام اتریشی...وقتی قیمت جاینت نسبت به محصولش بهتره هیشکی نمیاد بره دوچرخه کی تی ام بخره...
به نظرم خود محصول مهمه نه این که کجا تولید میشه...

فرنام
02-11-1394, 11:14 بعد از ظهر
آره حق با شماست .
البته منظور من از ژاپنی نه اینکه صد در صد تو ژاپن تولید بشه
بیشتر محصولات دنیا به خاطر نیروی کار ارزان تو چین تولید میشه البته زیر نظر شرکت مادر

اما شرکت های داخلی ما به گفته ی خودشون 60% مواد اولیه شون از چین میاد تو ایران فقط لاستیک و شاسی تولید میشه .
خوب یه جورایی هم حق دارند اگه از برند هوندا استفاده کنند قیمت یه " ویو " اصل 11 تومن در میاد که قطعا هیچ شرکتی دست به این ریسک بزرگ نمیزنه .
تا دولت مثل خودرو سازی از شرکت های تولید موتورسیکلت حمایت نکنه این صنعت همینطوری عقب میمونه ...

mrnew72
28-01-1395, 09:42 قبل از ظهر
سلام خدمت دوستان گرامی.موتور من هیرمن مدل 88 هستش.یه دزد لطف کرد تمام فلاپای موتور منو برده.الان فلاپاشو خریدم فقط نمیدونم سیم کشی به چه صورته؟
سیمها تا رو بوقی سالمن ازونجا به بعد نیستن.سیم کشی جدید خریدم ترتیب سیمها برای وصل کردن چراغها و کلیدها روی کسی میتونه به من بگه؟

Gladiator
01-02-1395, 02:09 بعد از ظهر
سلام خدمت دوستان گرامی.موتور من هیرمن مدل 88 هستش.یه دزد لطف کرد تمام فلاپای موتور منو برده.الان فلاپاشو خریدم فقط نمیدونم سیم کشی به چه صورته؟
سیمها تا رو بوقی سالمن ازونجا به بعد نیستن.سیم کشی جدید خریدم ترتیب سیمها برای وصل کردن چراغها و کلیدها روی کسی میتونه به من بگه؟
نقشه سیم کشیشو بگیر از تو اینترنت ، وگرنه ببر بده تعمیرکار برات درست کنه

saeyd
11-03-1395, 01:09 قبل از ظهر
سلام به همگی
اکه کسی بتونه کمک کنه ممنون میشم نزدیک به چهل صفحه از این تاپیک را خوندم ولی جواب سوالم را نگرفتم .
من تا حالا موتور نداشتم البته گاها با cg125 در مسافت های کوتاه رفتم .
الان محل کارم رفته مرکز شهر و اوج ترافیک ، میخوام یه موتور بگیرم و هیچ دیدی نسبت به نوع وسبک موتور ندارم .
اتوماتیک ، بی کلاج ، و معمولی
از اونجایی که تا حالا موتور نداشتم و معمولا یه کیف یا لپ تاپ همراهم هست نظرم رو نوع های اتوماتیک و یا بی کلاجه .
دوستانی که تجربه اتوماتیک را داشتند لطف کنند نظرشون را بگند .
ضمنا نظرتون بین شوکا اتوماتیک و جترو اتوماتیک بگین ویا مقایسه کنین ممنون میشم .
این هم لینک جترو [Only registered and activated users can see links]-id-2

erfi.747
11-03-1395, 05:00 بعد از ظهر
سلام به همگی
اکه کسی بتونه کمک کنه ممنون میشم نزدیک به چهل صفحه از این تاپیک را خوندم ولی جواب سوالم را نگرفتم .
من تا حالا موتور نداشتم البته گاها با cg125 در مسافت های کوتاه رفتم .
الان محل کارم رفته مرکز شهر و اوج ترافیک ، میخوام یه موتور بگیرم و هیچ دیدی نسبت به نوع وسبک موتور ندارم .
اتوماتیک ، بی کلاج ، و معمولی
از اونجایی که تا حالا موتور نداشتم و معمولا یه کیف یا لپ تاپ همراهم هست نظرم رو نوع های اتوماتیک و یا بی کلاجه .
دوستانی که تجربه اتوماتیک را داشتند لطف کنند نظرشون را بگند .
ضمنا نظرتون بین شوکا اتوماتیک و جترو اتوماتیک بگین ویا مقایسه کنین ممنون میشم .
این هم لینک جترو [Only registered and activated users can see links]-id-2
اگه فول اتومات میخوای wego 110 بگیر گیربکس cvt هستش اگه کلاچ اتومات میخوای tvs rocks بگیر کلاچ دوبل هم هست هم میتونی بگیری هم میتونی نگیری دست خودته طرف طرح ویو هم نرو که سرطانه

kingmostafa
23-03-1395, 10:06 بعد از ظهر
سلام
دوستان یه مدل موتور دیدم به اسم ناتالی 125 . در موردش اطلاعاتی دارید؟ چطور موتوری هست؟ از رادیسون 125 بهتره یا نه؟
ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید

pedram9
31-03-1395, 02:59 بعد از ظهر
دوستان شمع برای موتور ویو رادیسون چه مدل و مارکی خوبه ؟
شمعش کوچیک تر از شمع های موتور های CG 125 هست و واسه اونا به این نمیخوره . NGK دیدم فقط طرح بزرگ داره ( هوندایی)

ضمنا شمع من کوچیک تر از هونداییه یعنی ضعیف تره ؟

این عکس شمع فعلیم B8RTC NHSP‐LD ( موتور رادیسون 125 طرح ویو )

Alireza.BMW
31-03-1395, 06:51 بعد از ظهر
دوستان شمع برای موتور ویو رادیسون چه مدل و مارکی خوبه ؟
شمعش کوچیک تر از شمع های موتور های CG 125 هست و واسه اونا به این نمیخوره . NGK دیدم فقط طرح بزرگ داره ( هوندایی)

ضمنا شمع من کوچیک تر از هونداییه یعنی ضعیف تره ؟

این عکس شمع فعلیم B8RTC NHSP‐LD ( موتور رادیسون 125 طرح ویو )

شمع فقط ژاپنی یا دنسو یا ان جی کا اونم فقط اصلیش تقلبیش زیاده تو بازار قیمتم 7 تومن

pedram9
31-03-1395, 08:09 بعد از ظهر
شمع فقط ژاپنی یا دنسو یا ان جی کا اونم فقط اصلیش تقلبیش زیاده تو بازار قیمتم 7 تومن

دوستم یدونه NGk ( برای موتور CG125 ) خریده 5000 تومن مدل معمولی تقلبیه ؟

HIROSHIMA
05-12-1395, 03:23 قبل از ظهر
درود
کسی قیمت گیربکس طرح ویو داره؟
یه نفر میتونه آموزش رانندگی با بی کلاچ رو خلاصه وار آموزش بده؟:2: هر چی گشتم آموزشی نبود . چون فک نکنم همینجوری بشینی و گاز بدی و حتما" باید یه قلقی ، چیزی داشته باشه!

VAHID
05-12-1395, 08:16 بعد از ظهر
درود
یه نفر میتونه آموزش رانندگی با بی کلاچ رو خلاصه وار آموزش بده؟:2: هر چی گشتم آموزشی نبود . چون فک نکنم همینجوری بشینی و گاز بدی و حتما" باید یه قلقی ، چیزی داشته باشه!اموزش نمیخواد.بشین و بزن تو دنده و برو.تو ترافیک هم نمیخواد خلاص کنی
ا

erfi.747
06-12-1395, 11:47 بعد از ظهر
درود
یه نفر میتونه آموزش رانندگی با بی کلاچ رو خلاصه وار آموزش بده؟:2: هر چی گشتم آموزشی نبود . چون فک نکنم همینجوری بشینی و گاز بدی و حتما" باید یه قلقی ، چیزی داشته باشه!
آموزش آنچنانی نداره که فقط اگه میخوای گیربکست سالم بمونه حواست باشه که کلاچ اینا روی اهرم دنده هستش یعنی شما وقتی دنده رو عوض میکنی در واقع اول کلاچ رو در گیر میکنی بعد دنده رو عوض میکنی برای دنده زیاد کردن به محض بستن گاز پاتو یکم رو اهرم دنده فشار بده که یه نمور میره پایین و کلاچ موتور درگیر میشه موتور شروع میکنه از دور افتادن ( مرحله اول ) و نیم ثانیه نگه دار بعدش پاتو بیشتر فشار بده تا دنده عوض شه ( مرحله دوم ) هوندایی دنده ندی که گیربکست میاد پایین و اما برای کم کردن نمیدونم چه مدلی کم میکنی پاشنه ای یا معکوس از زیر دنده یا پنچه رو پدال عقب دنده ... به هر حال مثل بالا کلاچ رو در گیر کن اما این بار به محض اینکه مرحله اول رو انجام دادی یه گاز وسط بده بعد دنده رو کم کن

M.k007
17-12-1395, 10:12 قبل از ظهر
سلام دوستان من یک سال پیش شوکا 125 خریدم کلا 1000تا باهاش رفتم هفت ماه روشن نکرده بودم دیروز رفتم روشن کنم نشد باتری دادم شارژ کردم بنزین ریختم هر چقدر استار هندل زدم روشن نشد گج روغن باز کردم روغن خیلی کم بود در حد خالی نمیدونم چه جوری کم کرد راهنمایی میکنید

akbar71
04-01-1396, 03:18 قبل از ظهر
سلام دوستان ،سال نو رو تبریک عرض میکنم
این طرح ویو ها چند تا فیلتر دارن و تو چه قسمتی قرار داره؟ اکثر این موتور سازها که حالیشون نیست ازشون میپرسی میگن مگه ماشینه که فیلتر داشته باشه،ممنون میشم راهنماییم کنید اگه با عکس باشه که چه بهتر،آخه تو این دو سه سالی که موتور رو خریدم اصلا دست به فیلترهاش نزدم
شتاب موتورم هم خیلی کم شده،از چی میتونه باشه؟ چرا موتورم انقدر زود شمع خراب میکنه؟
یه سوال دیگه اینکه روغن موتور هم تاریخ مصرف داره؟ آخه شنیدم اگه بیشتر از شش ماه بگذره روغن اسیدی میشه،چون من سرباز هستم و ماهی دو سه بار بیشترسوار موتور نمیشم،راستی موقع روغن خریدن هم فروشنده ها میگن به هیچ وجه روغن تاریخ مصرف نداره
ممنونم از راهنماییتون

mhrd_ygnh
31-02-1396, 11:03 بعد از ظهر
باسلام خدمت عزیزان
برای خریدهای خانه قصد خرید یه موتور بدون کلاچ رو برای پدرم داشتم
و یه سوال داشتم
اینطور که از خوندن پستها فهمیدم مدلهای وارداتی پلاک نمیشن
از بین مدلهای داخل چه مدلهایی رو میشه خرید?
حدود قیمت چند هست!

فرنام
01-03-1396, 08:09 بعد از ظهر
کویر، پیشرو، احسان....
محدوده قیمت ۳/۵
همه تولید کشور چین
راکز هندی ۴/۵
و گالکسی مالزی ۸/۵
ولی به مدل های چینی فشار نیاری خوب کار می کنند. و به صرفن

sargoncompany
21-06-1396, 03:07 بعد از ظهر
سلام به دنبال آموزش موتور سواری حرفه ای هستم.

haram
23-07-1396, 02:28 بعد از ظهر
سلام
سر و صدای موتور ویو رادیسون مال چی میتونه باشه؟ یه نفر گفت رینگ زده؟؟
کسی میدونه؟

s.mm
24-07-1396, 01:03 بعد از ظهر
سلام
سر و صدای موتور ویو رادیسون مال چی میتونه باشه؟ یه نفر گفت رینگ زده؟؟
کسی میدونه؟

اگه صدای قیژ قیژ شدید از موتور میاد احتمالا به خاطر خرابی بلبرینگ میللنگ هست، دلیل خرابی اون هم خرابی پمپ روغن و بی روغن کار کردنه موتوره

یه پیچگوشتی تقه خور بردار نوکش رو بذار روی موتور و تهش رو بذار در گوشت و دقیق بررسی کن ببین صدا از کدوم قسمته
اگر صدای تیک تیک و شلق شلوق میاد این به خاطر زنجیر تایم و انگشتیه
ولی صدای قیژ قیژ ممتد که با گاز کم و زیاد میشه به خاطر بلبرینگ ها به ویژه بلبرینگ میللنگ هست

برای آزمایش پمپ روغن راهکار وجود داره: از پر بودن منبع روغن موتور مطمئن شو سپس
روی انجین رو نگاه کن دو تا درب کوچیک وجود داره که جای دسترسی به سوپاپ و انگستی برای فیلر زدنه،
یه دونه بالای موتوره یه دونه زیر موتور
شما بلایی رو باز کن بعد موتور رو روشن کن، از اون قسمت باید روغن بپاشه بیرون (مسائل تمیزی و ایمنی هم به جای خودشه دیگه)
توی تاپیک تویض صفحه کلاچ عکس پمپ روغن رو گذاشتم

haram
24-07-1396, 06:50 بعد از ظهر
اگه صدای قیژ قیژ شدید از موتور میاد احتمالا به خاطر خرابی بلبرینگ میللنگ هست، دلیل خرابی اون هم خرابی پمپ روغن و بی روغن کار کردنه موتوره

یه پیچگوشتی تقه خور بردار نوکش رو بذار روی موتور و تهش رو بذار در گوشت و دقیق بررسی کن ببین صدا از کدوم قسمته
اگر صدای تیک تیک و شلق شلوق میاد این به خاطر زنجیر تایم و انگشتیه
ولی صدای قیژ قیژ ممتد که با گاز کم و زیاد میشه به خاطر بلبرینگ ها به ویژه بلبرینگ میللنگ هست

برای آزمایش پمپ روغن راهکار وجود داره: از پر بودن منبع روغن موتور مطمئن شو سپس
روی انجین رو نگاه کن دو تا درب کوچیک وجود داره که جای دسترسی به سوپاپ و انگستی برای فیلر زدنه،
یه دونه بالای موتوره یه دونه زیر موتور
شما بلایی رو باز کن بعد موتور رو روشن کن، از اون قسمت باید روغن بپاشه بیرون (مسائل تمیزی و ایمنی هم به جای خودشه دیگه)
توی تاپیک تویض صفحه کلاچ عکس پمپ روغن رو گذاشتم

دمت گرم
قیژ قیژ نیست خوشبختانه.

نه صداش شبیه برخورده و تق تقه.حدس میزنم از سوپاپ باشه. یکی گفت مال نمیدونم گوش کوبشه چیه. عجیب بود لرام گوش کوب چیه اصلا
اگر تایمینگ باشه چطوریه تایمینگش
خودم رشته م مکانیکه تعمیرات کم کردم خودم بیفتم بجونش میتونم درستش کنم یا یزه کاریه؟؟؟

و اگر مال رینگ باشه چی؟؟

یه سوال دیکه و مهمه
من داشبوردشو چطور کیلومتر و اینکه نشانگر وضعیت دنده ها که کدوم دنده س رو درست کنم؟ سیم کیلومتر داره و اگر داره کجا وصل میشه.

ممنون میشم توضیح بدید
سپاس

SAM SAM
30-07-1396, 12:17 قبل از ظهر
سلام
کسی قیمت فلاپ های کامل طرح ویو داره ؟ قیمت دقیق هم نمیخواهم
یه حدودی مثلا حداقل صد تا حداکثر 200
کسی اطلاع داره ؟؟؟
بعد بازار این قطعات یدکی موتور کجای تهران هست ؟

haram
02-08-1396, 12:21 بعد از ظهر
سلام
کسی قیمت فلاپ های کامل طرح ویو داره ؟ قیمت دقیق هم نمیخواهم
یه حدودی مثلا حداقل صد تا حداکثر 200
کسی اطلاع داره ؟؟؟
بعد بازار این قطعات یدکی موتور کجای تهران هست ؟

سلام
من قیمت گرفتم ی هفته پیش ست کاملش 280 تومن شد.

pedram9
30-04-1397, 07:32 بعد از ظهر
فلاپ جلو ( چراغ و کیلومتر ) موتور ویو رادیسون من شکسته
از کجا میتونم بخرم ؟
کسی برای فروش داره ؟
رنگ آبی

mahdi_6892
10-08-1397, 08:09 بعد از ظهر
سلام
لطفا یه نفر راهنمایی کنه موتورمو ارتقا بدم یا هر کاری که سرعت و شتاب یا سرعت تنها یا شتاب تنها رو زیاد کنه
خیلی لازم دارم
لطفا راهنمایی کنید خیلی ضروریه
در صورت امکان به تلگرام یا واتساپ پیام بدید
@mahdiz_6892
09019226892

- - - Updated - - -

فلاپ جلو ( چراغ و کیلومتر ) موتور ویو رادیسون من شکسته
از کجا میتونم بخرم ؟
کسی برای فروش داره ؟
رنگ آبی

من که ندارم ولی تعمیرگاه های موتور ۸۰ درصدشون دارن

linux_linda
30-10-1397, 04:49 بعد از ظهر
یه روان 110 دارم چطوری مشخص میشه کمک هاش ضعیف شدن
آزمایشی وجود داره؟

s.mm
30-10-1397, 06:57 بعد از ظهر
یه روان 110 دارم چطوری مشخص میشه کمک هاش ضعیف شدن
آزمایشی وجود داره؟

اگه منظور کمک جلو هست
کمک فنر در حالت عادی اولش نرمه و هر چی پایینتر میره سفت تر میشه
اما کمک فنر خراب راحت میره پایین و راحت میاد بالا فنری هست اما خیلی نرمه کمک جلوی خراب معمولا از کنار کاسه نمد ها روغن هم زده و با چشم دیده میشه
کمک فنر عقب موتور شما هم روغنیه اما کم پیش میاد روغن بزنه و با چشم دیده بشه ولی در موتور های کاب، یک مقدار گیج زدن عقب موتور در سرعت زیاد
جمع شدن دو شاخ عقب توی دست انداز
برخورد لاستیک با گلگیر عقب در حالت دو ترک نشانه خرابی کمک فنر هست
کلا یه اصلاح وجود داره که می گن کمک فنر مثل یویو میشه

linux_linda
01-11-1397, 01:40 بعد از ظهر
مشخصات، قیمت و خرید روغن موتور خودرو لوکینی مدل Super Silver حجم 4 لیتر | دیجی‌کالا ([Only registered and activated users can see links]/tab-desc)

این روغن موتور بنظرتون برای طرح ویو خوبه؟

s.mm
01-11-1397, 06:09 بعد از ظهر
مشخصات، قیمت و خرید روغن موتور خودرو لوکینی مدل Super Silver حجم 4 لیتر | دیجی‌کالا ([Only registered and activated users can see links]/tab-desc)

این روغن موتور بنظرتون برای طرح ویو خوبه؟

توی تاپیک روغن باید می نوشتید
بله مناسبه

linux_linda
19-12-1397, 04:22 بعد از ظهر
صدای جیرجیر زنجیر ماله چیه؟
گریس میخواد یا زنجیر خرابه؟

s.mm
20-12-1397, 07:02 بعد از ظهر
صدای جیرجیر زنجیر ماله چیه؟
گریس میخواد یا زنجیر خرابه؟

این عمومیه
چه ربطی به موتور ویو و طرح ویو داره؟؟

mohsen_roa
04-02-1398, 11:31 بعد از ظهر
سلام دوستان. من از این موتور ها هیچی نمیدونم ولی از شتاب نداشتن (چون جنبه ندارم خودمو به فنا میدم) و صدای نرم و کم ، و طراحی انجینش و سبک بودنش خوشم میاد که دقیقا به همین دلایل از سال 82 تا حالا یه موتور 70cc دارم و خیلی دوستش میدارم :biggrin: ولی دیگه هم اینکه ملت مسخره میکنن مخصوصا اگه کاسکت هم سرت بذاری !و هم اینکه لوازمش گیر نمیاد ،دیگه گفتم یه دونه از این طرح ویو ها مدل 90 91 بگیرم قیافشم با کلاسه . خواستم لطف کنید راهنمایی کنید که اولا کدوم این طرح ویو ها انجینش از نظر لوازم یدکی بی درد سر تره ؟ 110 125 135 150؟
و همینور از نظر فلاپ ها ؟ ( بالاخره من نفهمیدم این فلاپ ها همشون یکی هستن یا با هم فرق دارن حداقل جا پیچهاشون

و دوم اینکه اینا همشون یا کلاج اتومات و یا دنده اتومات هستن ، یا من اشتباه میکنم ؟ مدلی هست که کلاج و دنده معمولی باشه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

pedram9
10-05-1398, 08:58 بعد از ظهر
دوستان لوله ی اگزوز من زنگ زده و پوسیده شده و سوراخ شد بردم جوش بدم انقد نازک شده جوش سوراخش میکنه چه راه حلی وجود داره که اگزوز نخرم ایا لوله ی اگزوز ویو رو میشه عوض کرد ؟ برای فروش هست ؟ چکار کنم تا کل اگزوز رو تعویض نکنم ؟ مرسی

s.mm
11-05-1398, 01:40 بعد از ظهر
دوستان لوله ی اگزوز من زنگ زده و پوسیده شده و سوراخ شد بردم جوش بدم انقد نازک شده جوش سوراخش میکنه چه راه حلی وجود داره که اگزوز نخرم ایا لوله ی اگزوز ویو رو میشه عوض کرد ؟ برای فروش هست ؟ چکار کنم تا کل اگزوز رو تعویض نکنم ؟ مرسی

پاسخ در بخش اگزوز نوشته شد

- - - Updated - - -

سلام دوستان. من از این موتور ها هیچی نمیدونم ولی از شتاب نداشتن (چون جنبه ندارم خودمو به فنا میدم) و صدای نرم و کم ، و طراحی انجینش و سبک بودنش خوشم میاد که دقیقا به همین دلایل از سال 82 تا حالا یه موتور 70cc دارم و خیلی دوستش میدارم :biggrin: ولی دیگه هم اینکه ملت مسخره میکنن مخصوصا اگه کاسکت هم سرت بذاری !و هم اینکه لوازمش گیر نمیاد ،دیگه گفتم یه دونه از این طرح ویو ها مدل 90 91 بگیرم قیافشم با کلاسه . خواستم لطف کنید راهنمایی کنید که اولا کدوم این طرح ویو ها انجینش از نظر لوازم یدکی بی درد سر تره ؟ 110 125 135 150؟
و همینور از نظر فلاپ ها ؟ ( بالاخره من نفهمیدم این فلاپ ها همشون یکی هستن یا با هم فرق دارن حداقل جا پیچهاشون

و دوم اینکه اینا همشون یا کلاج اتومات و یا دنده اتومات هستن ، یا من اشتباه میکنم ؟ مدلی هست که کلاج و دنده معمولی باشه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

فقط طرح ویو رادیسونمحصول شرکت کویر مدل 91 هم خیلی پایینه مدل بالاتر بگیر

ARSH
12-05-1398, 01:14 بعد از ظهر
رفقا من یه طرح ویو رادیسون هم برا زیر پا دارم میگم این فلاپاشو از کجا بگیرم کامل تهران ؟ یعنی نماینده خاصی داره یا نه باید برم مغازه به مغازه بگردم ؟
کل پلاستیکاشو میخوام هرچی که به رنگ آبی هست

s.mm
13-05-1398, 02:33 بعد از ظهر
رفقا من یه طرح ویو رادیسون هم برا زیر پا دارم میگم این فلاپاشو از کجا بگیرم کامل تهران ؟ یعنی نماینده خاصی داره یا نه باید برم مغازه به مغازه بگردم ؟
کل پلاستیکاشو میخوام هرچی که به رنگ آبی هست

توی گمرک ایمانی همه رو داره ولی اگه از خود نمایندگی اصلی کویر بگیری بهتره

linux_linda
17-05-1398, 08:08 قبل از ظهر
سلام
من روان 110 دارم مدل 87 الان سیم کیلومترش خراب شده از جاش دراومده
آیا تمام سیم کیلومترهای طرح ویو باهم یکی هستن ؟
از پیچ زیر کیلومتر بگیر برای باز کردن تا بررسیم به فنر که میخوره داخل توپی

s.mm
17-05-1398, 12:09 بعد از ظهر
سلام
من روان 110 دارم مدل 87 الان سیم کیلومترش خراب شده از جاش دراومده
آیا تمام سیم کیلومترهای طرح ویو باهم یکی هستن ؟
از پیچ زیر کیلومتر بگیر برای باز کردن تا بررسیم به فنر که میخوره داخل توپی

سیم کیلومتر بستگی داره مکانیکی باشه یا برقی
مثلا کبیر مکانیکیه اما کویر برقیه
در هر حال با توجه به تنوع زیاد این نوع موتور مشابهش حتما پیدا میشه

linux_linda
17-05-1398, 06:01 بعد از ظهر
سیم کیلومتر بستگی داره مکانیکی باشه یا برقی
مثلا کبیر مکانیکیه اما کویر برقیه
در هر حال با توجه به تنوع زیاد این نوع موتور مشابهش حتما پیدا میشه
توپی چرخ رو که باز میکنی اون که کنار کمک فنر بسته میشه فنر کیلومتر ازش رد شده مکانیکیه

linux_linda
03-06-1398, 09:32 قبل از ظهر
یه روان 110 دارم پیچ های جاپایی جلو بخاطر عدم نظارت خط تولید هرز میرفتن این هرز بودن ادامه داشت و سفت نیمشد تا اینکه دیروز تو خیابون افتادن
خواستم بگم سایز پیچ آچاری اینا چنده؟
با توجه به هرز رفتن مهره بالای پیچ میشه یه سایز پیچ بزرگتر بندازم یا ببرم تراشکاری جاشو درست کنه؟

pedram9
13-06-1398, 07:28 بعد از ظهر
سلام موتور ویو دارم ( جای آینه من اون لوله ی کوچیکی که اینه توش میره و وصل میشه رزوه های داخلش خورده شده و آینه دیگه سفت نمیشه .باید چکار کنم ؟ ایا برای تعویض موجوده ؟ چی رو باید عوض کنم ؟ ) ممنون میشم راهنمایی کنید

linux_linda
14-06-1398, 12:27 قبل از ظهر
سلام موتور ویو دارم ( جای آینه من اون لوله ی کوچیکی که اینه توش میره و وصل میشه رزوه های داخلش خورده شده و آینه دیگه سفت نمیشه .باید چکار کنم ؟ ایا برای تعویض موجوده ؟ چی رو باید عوض کنم ؟ ) ممنون میشم راهنمایی کنید
ببرید تراشکاری

pedram9
14-06-1398, 04:45 بعد از ظهر
ببرید تراشکاری

تعویض نمیشه؟

linux_linda
14-06-1398, 05:20 بعد از ظهر
تعویض نمیشه؟
اون قطعه روی فرمون جوش خورده جدا نمیشه
فقط کار تراشکاری هست

pedram9
14-06-1398, 07:12 بعد از ظهر
اون قطعه روی فرمون جوش خورده جدا نمیشه
فقط کار تراشکاری هست

تراش بدم کشاد نمیشه ؟

linux_linda
15-06-1398, 10:02 بعد از ظهر
تراش بدم کشاد نمیشه ؟
من نمیدونم دیگه محل خرابی چطوریه
خود تراشکار باید بگه چطوری میخواد درستش کنه

mojtaba00
13-07-1398, 01:08 بعد از ظهر
سلام
موتور احسان (پرواز هم میگن بهش) آر دی 125 با قیمت دوازده و چهارصد (صفر کیلومتر) موتور خوبیه؟ اولین تجربه طرح ویو هست ظاهرشو تو سایتها که دیدم خوب و جادار بود زیر زین جا داره و میشه جلو سبد بست و برای خرید خونه خیلی عالیه ظاهرا.
از نظر موتوری اذیت نمیکنه؟ حداقل ده سال کار میکنه برام؟
یه طرح سی جی 125 دارم بیش از ده ساله دارمش . خرجش تقریبا صفر هست فقط روغن و بنزین و لنت . بنزین ماهی یک بار میزنم روغن سالی یکبار و لنت هم شش ماه یکبار

linux_linda
14-07-1398, 11:24 بعد از ظهر

یه قفل دیسکی خریدم همراش جا قفل هم داره این جاقفلی کجای موتور نصب کنم؟

Afshin007
15-07-1398, 01:46 قبل از ظهر
من بغل گارد موتورم نصب کردم البته موتورم پالسه موتورای گاپ رو نمیدونم کجا نصب میکنن///

pedram9
27-07-1398, 02:16 بعد از ظهر
دوستان صفحه کلاچ بعد از چند هزار تا باید عوض بشه ؟
من 30 هزار تا با موتور کار کردم

Afshin007
27-07-1398, 10:59 بعد از ظهر
زمانی که احساس کنی زور موتور کم شده به خصوص تو سربالایی یا تو حالت ذو ترک یا گاها وقتیکه دنده های موتور بد جا بره{البته این مورد اخرو بیشتر تو ماشین دیدم} ///

pedram9
27-07-1398, 11:52 بعد از ظهر
زمانی که احساس کنی زور موتور کم شده به خصوص تو سربالایی یا تو حالت ذو ترک یا گاها وقتیکه دنده های موتور بد جا بره{البته این مورد اخرو بیشتر تو ماشین دیدم} ///

کیلومتر خاصی نمیشه براش در نظر گرفت ؟
قیمتش چنده الان ؟ و چه مارکی خوبه؟

saeid1346
20-03-1399, 05:04 بعد از ظهر
سلام خسته نباشید دوستان
یه طرح ویو 125 سی سی مدل 91 دارم از سال 92 یا 93 هیچ سرویس روش انجام نشده ، حتی تمیز کردن کاربرات ! موتور تقریبا هر ماه حداقل 20 کیلومتر راه میرفته.
به نظرتون الان چه سرویسی نیاز داره ؟
موتور دنده بد عوض میکنه بعضی وقتا به سختی دنده کم یا زیاد میشه ، تا 70 تا بیشتر پر نمیکنه ، لرزش خاصی نداره و سر شمع موتور سیاه میشه.(چند بار تمیز کردم مجدد سیاه شد )
ی مشکل جدیدم براش پیدا شد از لوله پایین کابراتش بنزین میریزه ، نمیدونم از شناور کاربراته یا کثیف شده
بعد عید فقط لاستیک هاشو عوض کردم ، گفتم اول با شما مشورت کنم بعد شروع کنم.

farshad 54
21-03-1399, 03:53 قبل از ظهر
سرویس کاربرات

تنظیم کلاچ یا تعویض صفحه کلاچ (اگر کارکردش بالاس)

تعویض روغن

تعویض یا سرویس شمع

saeid1346
22-03-1399, 07:48 قبل از ظهر
سرویس کاربرات

تنظیم کلاچ یا تعویض صفحه کلاچ (اگر کارکردش بالاس)

تعویض روغن

تعویض یا سرویس شمع

تشکر ، بله کارکرد موتور بالاست ، قیمت حدودی تعویض صفحه کلاج + سرویس کاربرات میدونین قربان ؟

ARSH
24-03-1399, 08:55 قبل از ظهر
صفحه از 60 تومن داره تا 260 تومن

Iamhamed
25-03-1399, 02:07 بعد از ظهر
سلام دوستان من یه sym kavan 125i
خریدم به تازگی این موتور هندل نداره اگه باطریش خراب یا تموم بشه راهی برای روشن کردن موتور نداره؟باطریش هرچندوقت باید بازدید بشه؟این موتور اسکوتریا تعمیرگاه خاصی داره باید برده شه یا مهم نیس ؟چند تا کار کنه باید بره اچار کشی؟

Alireza Farzin
26-03-1399, 08:18 قبل از ظهر
سلام دوستان من یه sym kavan 125i
خریدم به تازگی این موتور هندل نداره اگه باطریش خراب یا تموم بشه راهی برای روشن کردن موتور نداره؟باطریش هرچندوقت باید بازدید بشه؟این موتور اسکوتریا تعمیرگاه خاصی داره باید برده شه یا مهم نیس ؟چند تا کار کنه باید بره اچار کشی؟

سلام,

مبارکت باشه ایشالله چرخش برات بچرخه,

به شکرانه سیستم انژکتور, موتورت هندل نداره,....چون سیستم انژکتور به پمپ بنزین احتیاج داره تا بنزین پمپ بشه به انژکتور, وقتی باتری ضعیف بشه, پمپ بنزین کار نمیکنه, در واقع اگر هندل هم داشته باشی و یا اگر موتور رو هُل بدی روشن نمیشه,

باتری موتورت اگر نو باشه سالها برات کار میکنه,

موتورت مگه نو نیست, مگه برای بازدید اولیه و تعویض روغن نباید ببریش نمایندگی؟؟,

Iamhamed
26-03-1399, 09:10 قبل از ظهر
سلام,

مبارکت باشه ایشالله چرخش برات بچرخه,

به شکرانه سیستم انژکتور, موتورت هندل نداره,....چون سیستم انژکتور به پمپ بنزین احتیاج داره تا بنزین پمپ بشه به انژکتور, وقتی باتری ضعیف بشه, پمپ بنزین کار نمیکنه, در واقع اگر هندل هم داشته باشی و یا اگر موتور رو هُل بدی روشن نمیشه,

باتری موتورت اگر نو باشه سالها برات کار میکنه,

موتورت مگه نو نیست, مگه برای بازدید اولیه و تعویض روغن نباید ببریش نمایندگی؟؟,

چرا نو هست ولی نیازی به نمایندگی بردن نداره روغنشو تا خریدم عوض کردم فقط چند تا کار کنه ببرمش آچار کشی؟؟؟ و اینکه هر چند تا بدم باطریشو نگاه کنن؟

linux_linda
26-03-1399, 11:19 قبل از ظهر
چرا نو هست ولی نیازی به نمایندگی بردن نداره روغنشو تا خریدم عوض کردم فقط چند تا کار کنه ببرمش آچار کشی؟؟؟ و اینکه هر چند تا بدم باطریشو نگاه کنن؟
زیاد حساس نشو
گازشو بگیر حالشو ببر

Alireza Farzin
26-03-1399, 11:20 قبل از ظهر

اعلام اینکه چه کیلومتری برای آچارکشی مناسبه بسته به اب و هوا و نحوه موتورسواریت داره,....و اعداد توی دفترچه موتور میانگین هستند,

تو 300~400 کیلومتر یه اچارکشی اجمالی ببر, نزار به انجین دست بزنن,.....اگر حس میکنی موتور لرزش زیاد از حد داره, زودتر ببر,

یه ماژیک های مخصوصی هست(ماژیک معمولیه خوب هم میتونی استفاده بکنی) که میتونی روی مهره و یا پیچ با بدنه علامت گذاری بکنی که وقتی شل میشن, معلوم بشه,....یه سری از موتورها قسمت های مهم شون به این شکل علامت گذاری شده,

در مورد بازدید باتری, کیلومتری رو نمیشه تائین کرد, بستگی داره به مسیر هر دفعه بعد از استارت,

اگر مسافت خیلی کوتاه باشه(چهار, پنج چهارراه), شارژر نمیتونه باتری رو به 100% برسونه, اگر این روند برای مدت طولانی ادامه پیدا کنه, باتری ضعیف میشه و احتیاج به شارژ کامل داره, مثلا,

# هر روز دو بار استارت میزنی(رفت و برگشت) و هر مسیر 20 کیلومتره,

# هر روز ده بار استارت میزنی و هر مسیر 4 کیلومتره,

در هر دو وضعیت روزی 40 کیلومتر مسافت طی میشه ولی وضعیت دوم باتری رو زودتر فرسوده میکنه,(البته استارتر هم همین بلا سرش میاد ولی باتری خیلی زودتر از بین میره, ضعیف شدن باتری باعث ضعیف استارت خوردن انجین میشه در این حالت استارتر هم به جای یه استارت نیم ثانیه ای, مجبوره با یه استارت سه ثانیه ای(6 تا نیم ثانیه) انجین رو روشن بکنه, پس ضعیف شدن باتری تقریبا زیر 75% باعث فرسوده شدن استارتر هم میشه),

اگر تعداد استارت زدن در روز برابر باشه باز در وضعیت دوم عمر باطری بسیار کم میشه, مثلا,

# هر روز دو بار استارت و مسیر رفت و برگشت بالای 30 کیلومتر,

# هر روز دو بار استارت و مسیر رفت و برگشت کمتر 8 کیلومتر,

با وجود اینکه در هر دو وضعیت تعداد استارت زدن برابره ولی در وضعیت دوم مسافت کوتاه باعث میشه که باتری عمرش خیلی کم بشه, در چنین شرایطی هر سه, چهار روز یه مسافت بالای 30 کیلومتر باید رفته بشه,

vvahiid
01-07-1399, 03:03 بعد از ظهر
عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گرامی
یکی از دوستانم قبلا موتور طرح ویو کویر داشت، وقتی که موتور در درنده 4 بود، دنده رو میداد پایین موتور خلاص میشد.
الان هم من یه طرح ویو کویر خریدم اما بعد از دنده 4 دیگه دنده پایین نمیره و خلاص نمیشه.
میخواستم بپرسم که برای اینکه بشه بعد از دنده 4 موتور رو خلاص کرد قلق خاصی وجود داره و یا باید کار خاصی انجام داد تا بشه این کار رو کرد؟
چون بعد از دنده 4 بشه موتور رو خلاص کرد خیلی خوبه و توی بعضی جاها مثل سر پایینی ها که بخوای موتور خلاص بره تا مصرف سوخت کم بشه خیلی به درد میخوره.

linux_linda
01-07-1399, 05:31 بعد از ظهر
فقط وقتی موتور تو توقف کاملا میتونه از 4 خلاص کنی
تو حرکت امکان نداره

Vespaa
20-09-1399, 12:44 بعد از ظهر
سلام جناب خسته نباشید یه سوال داشتم، اینکه این وسپا قدیمی ها این پدال پایینشون برای چیه و اینکه دنده هاش چجوری عوض میشه؟ عادیه یا نه؟

- - - Updated - - -

تو حرکت امکان نداره

ببخشید البته فکر کنم توی تاپینگ اشتباه پیام گذاشتم

- - - Updated - - -

تو حرکت امکان نداره

ببخشید البته فکر کنم توی تاپینگ اشتباه پیام گذاشتم

Gladiator
18-05-1400, 12:48 قبل از ظهر
عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گرامی
یکی از دوستانم قبلا موتور طرح ویو کویر داشت، وقتی که موتور در درنده 4 بود، دنده رو میداد پایین موتور خلاص میشد.
الان هم من یه طرح ویو کویر خریدم اما بعد از دنده 4 دیگه دنده پایین نمیره و خلاص نمیشه.
میخواستم بپرسم که برای اینکه بشه بعد از دنده 4 موتور رو خلاص کرد قلق خاصی وجود داره و یا باید کار خاصی انجام داد تا بشه این کار رو کرد؟
چون بعد از دنده 4 بشه موتور رو خلاص کرد خیلی خوبه و توی بعضی جاها مثل سر پایینی ها که بخوای موتور خلاص بره تا مصرف سوخت کم بشه خیلی به درد میخوره.

سلام دوست عزیز
فقط بعضی موتورا هستن که توپی ماهکشون چرخشیه و از آخرین دنده میتونی خلاص کنی ( موتورایی مثل Honda CGL125 و Honda Wave 125 ) ، این قابلیتیه که رو بعضی موتورا گذاشتن و موتورایی که توپی ماهکشون چرخشی نیست هیچ جوره نمیتونین از آخرین دنده یکراست خلاصش کنید و این قضیه هیچ ربطی به روش یا قلق خاص نداره

ahmadabadi
18-11-1400, 11:49 قبل از ظهر
با سلام و بخت بخیر
می خواستم یک راهنمایی بفرمایید بین pcx160 , pcx150 چه تفاوت هایی است ؟
دوم اینکه adv 150 بهتر هست یا pcx 150 یا pcx160 ؟
سوم یک فروشنده منصف آدرس و حدود اعلام قیمت می دید ؟
چهارم adv اندونزی با تایلندی ( تایوانی ) چه تفاوت هایی هست و علت اختلاف و پیشنهاد در صورت خرید با کدوم هست ؟
ممنون از وقتی که می گذارید .

sina_jackal
31-03-1401, 03:13 بعد از ظهر
سلام وقت بخیر ببخشید من هیچ اطلاعی از موتور ندارم الان می خواستم یه موتور بخرم برای استفاده روزانه که باهاش اینور اونور برم. اولش می خواستم کلیک کویر بگیرم ولی توی نت خوندم که زیاد جالب نیست. الان اگه دوستان راهنمایی کنن که چی بخرم خیلی ممنون میشم. در ضمن من سنندج زندگی می کنم اینجا سربالایی زیاد داره موتوری می خوام که کم نیاره
ممنون میشم راهنماییم کنید

- - - Updated - - -

akbar71
02-05-1403, 04:00 قبل از ظهر
سلام . چند سری شده میرم روغن موتور عوض کنم به جای پیچ روغن اشتباهی یه پیچ دیگه که زیر انجین هست رو باز کردن یه فنر هم ازش اومد بیرون نمیدونم اون پیچ برای چیه ولی بعد از اینکه موتور رو روشن میکنم تق تق صدا میده و خیلی بد کار میکنه. البته بعد از چند ساعت کار درست میشده ولی دیشب رفتم روغن عوض کردم فکر کنم باز همون پیچ رو اشتباهی باز کرده هر چی هم با موتور رفتم صداش قطع نشد ممنون میشم راهنماییم کنید موتورم خیلی بد کار میکنه و صدا میده ولی تاثیری تو کارکرد موتور نداره حرکت میکنه گاز میخوره فقط صدای بدی میده

Arsan30
18-09-1403, 01:38 بعد از ظهر
سلام مشکلی برقی برای موتورم پیش اومده روشن نمیشه برق تا ترانس میاد ولی خروجی برفی که می‌ره برای کویل برق نداره