ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تمامی مسائل مربوط به اگزوز

صفحه ها : 1 [2]

Gladiator
27-10-1394, 11:12 قبل از ظهر
سلام.می خواستم بپرسم این اگزوزهایی که به اگزوز بی صدا معروفند و صدای cg 125 رو مثل ویو کم می کنند برای موتور مضرند یا نه؟ لطفا توضیح دهید.
نه مضر نیستن

irani
27-10-1394, 04:36 بعد از ظهر
سلام
دوستان کسی پیشنهادی برای منع اخر تی اس ار ندارید که چی کارش کنیم صداش کراسی بشه ؟؟
منبع عقب رو برداریم افتضاح میشه مثل سی جی گاز میخوره راه نمیره چی کارش کنم که هکه صداش کراسی بشه هم افت توان داشته باشه ؟؟

Morteza220
28-10-1394, 09:43 بعد از ظهر
سلام .تعویض اگزوز هوندا 125 با 200cc چه فوایدی دارد؟

sina6525
28-10-1394, 11:31 بعد از ظهر
هیچ فایده ای نداره و فقط هزینه اضافی هستش

amirhosein021
29-10-1394, 12:18 بعد از ظهر
سلام .تعویض اگزوز هوندا 125 با 200cc چه فوایدی دارد؟
یخورده نفسش باز تر میشه صداشم بم تر و بلند تر میشه

فرستاده شده از HUAWEI Y511-U30ِ من با Tapatalk

sina6525
29-10-1394, 12:47 بعد از ظهر
نفسش بیشتر میشه اما خب مصرفت میره بالاتر صداش هم یکم تغییر میکنه اما خب از حالت استاندارد در میاد

keyvanj
06-11-1394, 06:15 بعد از ظهر
سلام
میخواستم ببینم کسی در مورد این اگزوز ها که جدیدا" زیاد شده و قیمتی حدود 200 تومن داره و سایلنسر دار هم هست به این صورت که هروقت بخوای سایلنسر رو فعال میکنی'، کسی میدونه چطوره؟
به درد بخور هست؟
روی موتور 250 مثل دایلیم چطوره؟ صدای قشنگی داره؟
اصلا اینا با این قیمت ها اصلی و استاندارد هستند؟
آخه من مثلا میبینم یه زده اگزوز یوشیمورا 1میلیون و دویست قیمت زده بعد اینجا میبینم یوشیمورا گذاشته 200 تومن!
چندین آگهی هم روی دیوار هست!!!!

- - - Updated - - -

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

VAHID
06-11-1394, 06:43 بعد از ظهر
سلام
میخواستم ببینم کسی در مورد این اگزوز ها که جدیدا" زیاد شده و قیمتی حدود 200 تومن داره و سایلنسر دار هم هست به این صورت که هروقت بخوای سایلنسر رو فعال میکنی'، کسی میدونه چطوره؟
به درد بخور هست؟
روی موتور 250 مثل دایلیم چطوره؟ صدای قشنگی داره؟
اصلا اینا با این قیمت ها اصلی و استاندارد هستند؟
آخه من مثلا میبینم یه زده اگزوز یوشیمورا 1میلیون و دویست قیمت زده بعد اینجا میبینم یوشیمورا گذاشته 200 تومن!
چندین آگهی هم روی دیوار هست!!!!

- - - Updated - - -

کاملا معلومه از اجناس بنجل چینی هست و بویی از کیفت نداره.

به نظر من نصب یه جنس کپی درجه چندم کار درستی نیست.

Mohsen_14
06-11-1394, 07:55 بعد از ظهر
یوشیمورا کربن حدود 450 دلار قیمتش هست ، چطور میتونه 200 هزار تومن باشه اصلش ؟؟؟؟
این آگهی ها حتی ارزش فکر کردن هم نداره .
یوشیمورا و آکراپویک و توبرادرز و ... همه سایت رسمی دارن ، برید مدلها رو ببینید ، قیمت ها رو ببینید و مطلع باشید ، بین ما و اون دلال کم سواد که نوشته روی اگزوز رو هم نمیتونه بخونه باید یه تفاوتی باشه . هر قیمتی به دلار آمریکا بود ضربدر 5 بکنید تا قیمت حدودی تو ایران بیاد دستتون . (هزینه ارسال و گمرک و باربری و سود وارد کننده)
ضمنا این برندهای معتبر اکثرا برای موتور 600 و به بالا اگزوز دارن ، نه بیان برای موتور هندی 180 یا 200 سی سی اگزوز بزنن !

mohamad.gh
07-11-1394, 07:46 قبل از ظهر
یکی از دوستان رو فرستادم از این آقا ی اگزوز مثلثی کربن کوچیک خریدم 150 تومن ، برا ان اس ک پشیمون شدم نبستم . اگزوزاش همش چینیه ، مارک یوشیمورا و مارکهای دیگه رو روش میچسبونن ، زنجیرم داشت ک مالی نبود و با عکسی ک تو نت میزاشت تفاوت داشت . آقا محسن درست میگه . این دوستمون رفته بود کویر اگزوزا از 800 شروع میشه . ی مدل اکروپویچ داشت 2.5 میلیون . البته کویر کلن قیمتاش فضایه .

Gladiator
07-11-1394, 10:08 قبل از ظهر
بهترین ، خوش صداترین و ارزانترین اگزوز برای موتورهای تک سیلندر و دو سیلندر تایگره
تایگر رو ان اس دوستم بسته بود واقعا عالی بود
رو هیو هم خوب جواب میده ، arrow اصلا صدا نداره
این اگزوز چینی ها هم فقط ظاهرشون بدک نیست

sina6525
07-11-1394, 11:05 قبل از ظهر
حالا ممکنه یه اگزوز چینی به موتور آسیب برسونه؟؟ من دنبال یه چیز ارزون هستم که رخ خوشکلی داشته باشه صدای بالایی هم نداشته باشه ایراد نداره

Gladiator
07-11-1394, 11:17 قبل از ظهر
نه ضرر نداره

Mohsen_14
07-11-1394, 11:18 قبل از ظهر
این اگزوزهای تقلبی تو بلند مدت به موتور آسیب میزنن ، چون هیچ طراحی و مهندسی برای خروج راحت دود نشده ، فقط صدا که البته تو اونم موفق نیستن .
یعنی اگزوز اصلی موتور به اینا شرف داره . اگزوز برند با توجه به خصوصیاتی مثل دبی گازهای خروجی ، تعداد سیلندر و بقیه خصوصیات برای هر مدل انجین طراحی کرده ، حتی شکل ظاهری هم جوریه که با یکی دو تا پیچ خیلی راحت اگزوز سر جاش میشینه ولی اینا یه روز کامل باید بست جور کنی و جوشکاری و ....

یه نکته هم هست که اگه اگزوز برند و اصلی خواستین بخرین یه سرچی از قیمتش بگیرید ، هم اونطرف و هم از فروشنده های معتبر اینطرف مثل کویر و ... ، بعد همونو وارد کنید ، یه سری سایتها و شرکتها هستن که جنس شما رو از ebay و خیلی سایتهای دیگه براتون میارن که در مجموع خیلی از قیمت امثال کویر بهتر میوفته . چند مورد دیدم 40 ..50 درصد بهتر میوفته .

.

sina6525
07-11-1394, 11:27 قبل از ظهر
خب دیگه منم صحبتم سر همینه لان یه یوشیمارو اصلی 2.500 میوفته ولی نمیارزه برای موتور 8 تومنی اینقدر خرج کنی دنبال یه اگزوز هستم فقط قیافش خوب باشه صدای خفنی هم نده ایراد نداره، منتها ضرر نزنه به موتور قیمتش هم مناسب باشه

الان که تحریم نیستیم سایت هایی مثل امازون دوباره مثل قبل مستقیم ارسال میکنن ؟؟؟

Gladiator
07-11-1394, 11:48 قبل از ظهر
خب دیگه منم صحبتم سر همینه لان یه یوشیمارو اصلی 2.500 میوفته ولی نمیارزه برای موتور 8 تومنی اینقدر خرج کنی دنبال یه اگزوز هستم فقط قیافش خوب باشه صدای خفنی هم نده ایراد نداره، منتها ضرر نزنه به موتور قیمتش هم مناسب باشه

الان که تحریم نیستیم سایت هایی مثل امازون دوباره مثل قبل مستقیم ارسال میکنن ؟؟؟
این اگزوزای 150 تومنی بدرد موتور سنگین که نمیخورن
بنظر من دنبال یه اگزوز خوب استوک باش

B-MAX
07-11-1394, 06:20 بعد از ظهر
اینارو آقای ایمانی تو میدون گمرک وارد میکنن
از 60 تومن داره تا 200 تومنی که این آخری های کپی از آکراپویک فیبر کربنه, هدرز و سایلنسر هم داره

همشون هم چینی و بی کیفیت هستن و صدای مطلوبی هم ندارن

keyvanj
08-11-1394, 02:11 قبل از ظهر
میشه دقیقا" تفاوت صدا در این 3 منبع اگزوز رو بفرمایید. لطفا" بچه هایی که واقعا" میدونن اظلاعاتشون رو بگن . وگرنه اون چیزی که در نظر اول به ذهن خظور میکه که مهم نیست

kaveh_am
08-11-1394, 11:00 قبل از ظهر
صداش فقط به ساختار توش ربط نداره به جنس هم مربوط می‌شه اگزوز خوب رو از تیتانیم میسازن که فلز گرونیه واز نظر قدرت با فولاد برابری میکنه هوا رو خوب عبور میده برای همین تا ۳% افزایش نیرو ایجاد می‌کنه...مدلی‌ که تو مسابقه استفاده می‌شه مدل ۱ هست با این تفاوت که توش یه سری توری و الیاف داره(نزدیک به بدن) و صدای بمی داره..رو موتور من هم همینجوریه...طوریش رو می‌شه از توش دیدی ولی‌ الیاف دیده نمی‌شه..صداش بم هست ...
یه اگزوز دیگه داشم که مدل ۲ بود صداش کم و ریز بود سوراخش رو گشاد کردم صداش یکم بمتر شد ولی‌ به هیچ وجه به اون یکی‌ اگزوزم نرسید...(احتمالا جمسش هم خوب نبود)
به نظر من صدای رویز از ارتجاع اگزوز تو ضربات دود خروجی ایجاد میشه....

حالا نمیدمنم اون چیزای که گفتم به نظر شما این بود یا نه :11: اون چیزی که در نظر اول به ذهن خظور میکه که مهم نیست

شاید اینی که میخوام بگم باشه :D هرچی اون لوله توی نازکتر میشه انواج صوتی که تو اکزوز هستن بیشتر به هم برخورد میکنن و صدا خنثا مشه..و خروج هوا هم سخت تر میشه...

Gladiator
08-11-1394, 01:23 بعد از ظهر
میشه دقیقا" تفاوت صدا در این 3 منبع اگزوز رو بفرمایید. لطفا" بچه هایی که واقعا" میدونن اظلاعاتشون رو بگن . وگرنه اون چیزی که در نظر اول به ذهن خظور میکه که مهم نیست

عوامل زیادی توی ایجاد صدا و گرم شدن و نحوه خروج دود موثرن ، صرفنظر از جنس و وجود با عدم وجود پشم شیشه و فرم اگزوز ، صرفا شکل بالا بیانگر این موارده :
نوع 1 : منبع کاملا خالی ، صدای ناهنجار و زیاد که فقط بدرد پیست میخوره
نوع 2 : منبع دارای سایلنسر ( بخاطر دهانه خروجی کوچک ) ، صدای کم تقریبا مثل اگزوز فابریک روی موتورهاست ( البته این منبع پره نداره ، منبع فابریک رو موتورها پره های متعدد داره )
نوع 3 : منبع با خروجی دهانه گشاد ، صدای زیاد و خروجی دود خوب ، تقریبا شبیه اگزوز قهرمانی های موجود در بازار

keyvanj
10-11-1394, 01:51 بعد از ظهر
در دو نوع 2و3 تفاوت سایلنسر فقط در قطر لوله هست.
پس با قطور شدن لوله سایلنر صدا بهتر میشه؟ و دود هم همینطوری فرتی خارج نمیشه. درسته؟

Gladiator
10-11-1394, 02:49 بعد از ظهر
در دو نوع 2و3 تفاوت سایلنسر فقط در قطر لوله هست.
پس با قطور شدن لوله سایلنر صدا بهتر میشه؟ و دود هم همینطوری فرتی خارج نمیشه. درسته؟

با قطور شدن لوله سایلنسر صدا بیشتر میشه و دود هم راحت تر خارج میشه ، برای ایجاد صدای بهتر ، قطر لوله به اندازه معینی باید باز بشه و صرفا با بیشتر شدن قطر لوله صدا بهتر نمیشه

abbashoseini15
11-01-1395, 05:00 بعد از ظهر
سلام دوستان کسی میدونه کلید رو چطوری تو اگزوز میزارن؟؟صدای باحالی میده.

keyvanj
19-01-1395, 07:24 بعد از ظهر
آقا این اگزوز های طرح که زیاد شده به در میخوره یا نه؟
[Only registered and activated users can see links]

منظورم اینه به نسبت قیمتش که ارزونه حدود 150 تومن برای یه موتور 250 سی سی خوب هست؟
من دایلیم دارم. اگر بزارم جای اگزوز فابریکش از اگزوز فابریکش که سایلنسرش رو دراورده باشی صداش بم تر و قشنگتر میشه؟

sajjadme
20-01-1395, 02:11 بعد از ظهر
ممکنه بم تر بشه ولی فک نکنم به دلت بشینه ....دنبال یه اگزوز خوب باش که هم به قدرت و توان و شتاب موتورت اضافه کنه و هم واقعا دلنشین باشه صداش ...الکی بلند و گوش خراش نباشه .... صداش پدر مادر دار باشه ....
..............................
هرچقدر الان گشتم نتونستم صدای قشنگ از دایلیم پیدا کنم.... شاید کلا صداش ثابته و زیاد تغییر نمیکنه چون با سه چهار نوع اگزوز صدای خاصی ازش در نمیومد .... ولی فک کنم با اگزوزی که توی کلیپ زیر روی هیوسانگ گذاشتن صداش متفاوت بشه و قشنگ ....
اگزوزش به نظرم که دست سازه چون مارک یا نوشته ای چیزی روش نیست ولی خدایی خیلی چیز خوفی هست

mohammadmakiyan
24-01-1395, 09:25 بعد از ظهر
سلام چیزی که چسبیده به اگزوز و ذوب شده رو چطور باید پاک کنم؟[Only registered and activated users can see links]

فرستاده شده از GT-N7100ِ من با Tapatalk

kaveh_am
24-01-1395, 09:38 بعد از ظهر
خودش میسوزه میره...

keyvanj
24-01-1395, 10:29 بعد از ظهر
سمباده 3000

Morteza220
07-02-1395, 02:21 بعد از ظهر
سلام-بهترین اگزوز برای cg 125 ایرانی چیه؟از نظر صدا و جنس.لطفا قیمتش رو هم بگید.ممنون

saeid_fitness
11-03-1395, 05:31 بعد از ظهر
حرفی ک از خیلی ها شنیدم و خیلی ها هم چیزی نمیگن
خالی کردن اگزوز به موتور صدمه میزنه احتمال داره سوپاپ بسوزونی و....
واقعا این حرفها صحت داره؟ فیلتر و خفه کن های داخل اگزوز یکی از کارشون جدا از اینکه به راحت ترین شکل دود رو بیرون کنن سردش کنن وقتی ما داخل اگزوز رو خالی میکنیم دود حاصل از احتراق بدون اینکه تو منبع اگزوز سرد بشه خارج میشه و دمای زیادی از بدنه اگزوز خارج میشه ولی سوپاپها زمانی ک باید باز و بسته بشن میشن و وظیفه یه اگزوز خوب آینه ک هرچی سریعتر عمل تخلیه رو انجام بده ک خالی کردن اگزوز موتورهای ایرانی بدلیل عدم استاندارد بهتر است ولی نه هرچی خمره هست بکشیم بیرون:))) یه فیلم از نحوه ساختن اگزوز موتو جی پی دیدم هیچی تو منبع وجود نداره چندتا ورق گرد گرد بریده بود و در نهایت به هم جوش داد و تموم
احساس میکنم این وسط یه چیزی از قلم داره میفته

saeid_fitness
21-03-1395, 01:37 قبل از ظهر
کسی نیست راجب پست قبلیم یه توضیحی بده؟ :icon_pf _99_::26:
گلویی موتورهای 200 دومنظوره چرا اینقدر باریکتر از موتور سی جی هستش؟ اگه بزرگترش کنیم با خمیدگی کمتر مشکلی پیش نمیاد؟

ali.motahari
21-03-1395, 12:11 بعد از ظهر
کسی نیست راجب پست قبلیم یه توضیحی بده؟ :icon_pf _99_::26:
گلویی موتورهای 200 دومنظوره چرا اینقدر باریکتر از موتور سی جی هستش؟ اگه بزرگترش کنیم با خمیدگی کمتر مشکلی پیش نمیاد؟
گلویی موتورای 200 رو ک ندیدم ولی شما حتی یه خروجی مثل لوله بندازی بجا اگزوز رو موتورت و بتونی صداشو تحمل کنی و گاز بیجا و الکی و خلاصی ندی برای موتور هیچ مشکلی پیش نمیاد
بیشتر مواقع بخاطر گاز خلاصیه ک الکی به موتور میدن به موتور فشار میادو توی یمدت خراب ک شد میگن تقصیر اگزوز بوده

kaveh_am
21-03-1395, 07:26 بعد از ظهر
حرفی ک از خیلی ها شنیدم و خیلی ها هم چیزی نمیگن
خالی کردن اگزوز به موتور صدمه میزنه احتمال داره سوپاپ بسوزونی و....
واقعا این حرفها صحت داره؟ فیلتر و خفه کن های داخل اگزوز یکی از کارشون جدا از اینکه به راحت ترین شکل دود رو بیرون کنن سردش کنن وقتی ما داخل اگزوز رو خالی میکنیم دود حاصل از احتراق بدون اینکه تو منبع اگزوز سرد بشه خارج میشه و دمای زیادی از بدنه اگزوز خارج میشه ولی سوپاپها زمانی ک باید باز و بسته بشن میشن و وظیفه یه اگزوز خوب آینه ک هرچی سریعتر عمل تخلیه رو انجام بده ک خالی کردن اگزوز موتورهای ایرانی بدلیل عدم استاندارد بهتر است ولی نه هرچی خمره هست بکشیم بیرون:))) یه فیلم از نحوه ساختن اگزوز موتو جی پی دیدم هیچی تو منبع وجود نداره چندتا ورق گرد گرد بریده بود و در نهایت به هم جوش داد و تموم
احساس میکنم این وسط یه چیزی از قلم داره میفته
اگزوز هرچی خالی تر باشه حرارت بهتر خارج میشه و موتور کمتر داغ میشه... ولی خوب گوش مردم هم داغون میشه..پس یه استاندارد های میزارن براش.که زیاد سرو سدا نکنه..
تو اگزوز من فابریکن خالیه و یه توری بیشتر نداره(اگزوز کراس)...از بغل هر ماشینی رد بشم و گاز بدم آژیر میزنه!!!
وزیفه دیگهیه اگزوز اینه که ضربات هوا رو میگیره تا یه جریان هوای تونلی ایجاد نشه(تو سرعت موتور بالا) و دود بتونه خوب خارج بشه..پسسس اندازه دهانه خروجی اگزوز مهمه و محاسبه داره....ولی به نظر من اگر کوچکتر از خروجی انجن باشه رو قدرتش تاسیر میزاره....

H.hakan
02-01-1397, 02:25 قبل از ظهر
سلام میخواستم بدونم اگر اگزوز قهرمانی رو پالس NS200 ببندیم بعدها چه مشگلاتی پیش میاد برامون؟

mogrem
04-01-1397, 01:24 بعد از ظهر
من چند تا اگزوز مختلف رو امتحان کردن دهنه خروجی از یه حدی بیشتر بشه قدرت و سرعت میاد پایین و موتور توی دور بالا کم میاره

stalma
10-11-1397, 10:17 قبل از ظهر
تو موتورهای دوزمانه که حساب کتاب داره نه کوچیکتر از طرح اصلی نه بزرگتر از طرح اصلی، صداش که یه منبع تهش هست تقریبا همش هم برا تمیزکاری و به اصطلاح سوزوندن دمونتاژ میشه (اتفاقا زود به زود هم تمیزش کنید!!) منتها این طرح اگزوز که وسطش توپول شده و دوباره باریک شده رو زیاد دست بهش نزنید همون اول هم طوری نشه تو دراز مدت خرابی به بار میاره
ولی موتورهای چارزمانه دستمون برا تغییرات تا حدودی بازتره(چون سوپاپ دود داره!!) و کم و بیش میشه تو طرح هم دست برد و صداشو عوض کرد و قیافشو قشنگ کرد و ... منتها خیلی کورش نکنید هم بد کار میکنه هم به ندرت ممکنه سوپاپو خراب کنه
به صورت کلی در هر دو مورد اگه حال ندارید چهار پنج بار تمامی مراحل مونتاژ و دمونتاژ رو انجام بدید اصلا دست نزنید!!

abbas1534
27-11-1397, 04:34 بعد از ظهر
سلام من دنبال یه اگزوزم برا 125 که وقتی حرکت میکنه سوت بکشه.اگه میدونید بگید مرسی

farshad 54
28-11-1397, 10:34 قبل از ظهر
همچین اگزوزی نداریم اصلا برای 125

sadeghsa
01-12-1397, 02:33 بعد از ظهر
با سلام خدمت دوستان آیا سوراخ کردن اگزوز ممکن است برروی موتور تاثیر بگذارد؟

hadi56
24-04-1398, 10:00 قبل از ظهر
سلام خدمت همه دوستان
بنده یه cf 150 nk دارم موتور زیاد کشش خوبی نداره میخام ببینم چه اگزوزی برای این موتور مناسبه صدای خیلی زیاد هم نمیخام داشته باشه فقط کشش بهتر میخام
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .

overclocker1369
25-04-1398, 06:11 بعد از ظهر
برای هیوسانگ 250جی تی ار بهترین گزینه اگزوز قهرمانی ک صدای خاصی داشته باشه و جلب نظرش بین موتور دوستا مثبت باشه یعنی همه نسبت به صداش نظر مثبتی داشته باشن چی هسش ک خوب باشه ممنون

pedram9
10-05-1398, 09:00 بعد از ظهر
دوستان لوله ی اگزوز من زنگ زده و پوسیده شده و سوراخ شد بردم جوش بدم انقد نازک شده جوش سوراخش میکنه چه راه حلی وجود داره که اگزوز نخرم ایا لوله ی اگزوز ویو رو میشه عوض کرد ؟ برای فروش هست ؟ چکار کنم تا کل اگزوز رو تعویض نکنم ؟ مرسی

s.mm
11-05-1398, 01:41 بعد از ظهر
دوستان لوله ی اگزوز من زنگ زده و پوسیده شده و سوراخ شد بردم جوش بدم انقد نازک شده جوش سوراخش میکنه چه راه حلی وجود داره که اگزوز نخرم ایا لوله ی اگزوز ویو رو میشه عوض کرد ؟ برای فروش هست ؟ چکار کنم تا کل اگزوز رو تعویض نکنم ؟ مرسی

باید یک لوله آهنی با همان قطر یا یه کم بیشتر پیدا کنید از وسط به صورت طولی ببریدش و در طول بخش زنگ زده جوش بدید
جوشکار اگزوز ساز با جوش برنج و یا جوشکار های دیگه ای که دستگاه co2 دارند جوشش میدن
این یک تعمیر خیلی ساده برای یک فنی کار واقعی هست

pedram9
12-05-1398, 01:12 قبل از ظهر
باید یک لوله آهنی با همان قطر یا یه کم بیشتر پیدا کنید از وسط به صورت طولی ببریدش و در طول بخش زنگ زده جوش بدید
جوشکار اگزوز ساز با جوش برنج و یا جوشکار های دیگه ای که دستگاه co2 دارند جوشش میدن
این یک تعمیر خیلی ساده برای یک فنی کار واقعی هست

سوراخ در بالاترین قسمت اگزوز ایجاد شده درست در قسمت زانو ای که وارد انجین میشه

s.mm
15-05-1398, 07:47 قبل از ظهر
سوراخ در بالاترین قسمت اگزوز ایجاد شده درست در قسمت زانو ای که وارد انجین میشه

مهم نیست
یه ورق نازک رو با چکش باید حالت بدید بعد با جوش co2 جوش بدید روی اون قسمت

از هر طرف سوراخ هم چند سانت باید اضافه باشه

ALEX_HOT
24-06-1398, 12:34 قبل از ظهر
سلام دوستان
قراره پس فردا برم تهران برای مهمونی
خواستم برم سمت میدون رازی و اطرافش برای خرید اگزوز قهرمانی
موتورم فلات 250 کی تی ام مدل 95
چه مارکی خوبه براش بگیرم؟
به نظرتون اگزوز قهرمانی برای انجین مفیده یا مضر؟
جای دیگری هست که ارزون تر از میدون رازی باشه؟
اگزوز قهرمانی تقلبی رو چطور میشه تشخیص داد؟
من که موتورم همراهم نیست چطور میتونم اگزوز رو تست کنم سرم کلاه نره؟
سایلنسر دارش خوبه یا معمولیش؟
لطفا یه مدلی بگید که بیشترین سازگاری رو داشته باشه و خصوصا به لاستیک گیر نکنه
عاشق اگزوز قهرمانیم لطفا اگه میتونید کمک کنید ممنون

Iraj_sangin
27-10-1398, 04:50 بعد از ظهر
سلام دوستان راجب این اگزوز های پاور ریسینگ که کاتالیزور هم داره یه راهنمایی میکنید بنظرتون ظرر نداره برای موتور؟ مصرف سوختش چطوره؟

mahakofficefurniture
07-03-1399, 05:47 قبل از ظهر
برای مغازه خود نیاز به صندلی اداری ([Only registered and activated users can see links]) ندارید؟ با نازلترین قیمت و بالاترین کیفیت

FCalIrezaNC
04-06-1400, 10:57 قبل از ظهر
اقا سلام میخوام اگزوز موتور هوندا ۱۵۰ cdi ک روش اگزوز عادی ۱۲۵ میزارن عوض کنم در قدم اول ۲۰۰ بزارم ک بم و کلفت تر میشه اما بازم تغییرش بدم و توش خالی کنم قشنگ تر بشع

حالا دوتا حالت به وجود میاد کامل خالیش کنم و ببندم یا ک به لوله ک وسط اگزوز تموم میشه لوله جوش بدن تا سر اگزوز و دورش سیم ظرف شویی و پشم شیشه بزارم؟ نمیدونم این پشم شیشه باعث میشه چی بشع دقیقا اما چن جا دیدم ک میگن باید بزاری البتع میگن ک جا لوله لوله اب کش مانند بزاری ک صدا کمتر میشه و منم میخوام مث موتور سنگین بشه پس لوله معمولی میزارم اما کدوم بهتره خالی یا حالع دوم؟

Gladiator
06-06-1400, 11:35 قبل از ظهر
اقا سلام میخوام اگزوز موتور هوندا ۱۵۰ cdi ک روش اگزوز عادی ۱۲۵ میزارن عوض کنم در قدم اول ۲۰۰ بزارم ک بم و کلفت تر میشه اما بازم تغییرش بدم و توش خالی کنم قشنگ تر بشع

حالا دوتا حالت به وجود میاد کامل خالیش کنم و ببندم یا ک به لوله ک وسط اگزوز تموم میشه لوله جوش بدن تا سر اگزوز و دورش سیم ظرف شویی و پشم شیشه بزارم؟ نمیدونم این پشم شیشه باعث میشه چی بشع دقیقا اما چن جا دیدم ک میگن باید بزاری البتع میگن ک جا لوله لوله اب کش مانند بزاری ک صدا کمتر میشه و منم میخوام مث موتور سنگین بشه پس لوله معمولی میزارم اما کدوم بهتره خالی یا حالع دوم؟

سلام با این کارا صدای موتور مثل موتور سنگین نمیشه
اگزوز 200 خم ننداز صدای موتورت ین قارقارک میشه
بهترین کار اینه که اگزوزتو از قسمت جوش منبع هقب ببری یه منبع خوب بخری جوش بدی بندازی تا صدای موتورت بم بشه ، وی انتظار زوزه موتور سنگین از یه موتور تک سیلندر نداشته باش