PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : توجه توجه: اگزوز akrapovic در ایران

masoud gholami
21-09-1390, 12:05 بعد از ظهر
سلام به همه دوستان عزیز
من غلامی هستم از شرکت سامان موتور
خواستم به اطلاع همگی برسونم که شرکت ما نمایندگی اگزوز AKRAPOVIC اسلوونی رو به تازگی گرفته و تا اواسط دی ماه 90 آماده عرضه میباشد. مدلهای موجود شامل :cbr 1000rr, cbr600rr, zx250 ninja, gsx 600-750, gsx 1000, gsx 1300 hayabusa میباشد در دو مدل کربن و تیتانیوم . برای اطلاع بیشتر میتونید با تلفن 7-55399676 تماس بگیرید یا به آدرس خ مولوی - نرسیده به ولیعصر- نبش کوچه مقنی باشی- پ1259 مراجعه نمائید.

masoud gholami
21-09-1390, 02:16 بعد از ظهر
در ضمن در جریان باشید اگزوز (kawasaki zx-250 ninja (akrapovic به تعداد محدودی موجود میباشد و قیمت آن به نسبت اگزوزهای موجود در بازار فوق العاده می باشد.

eshgh_namordeh
21-09-1390, 02:27 بعد از ظهر
قیمت هم لطف کنید بگین

در ضمن در جریان باشید اگزوز (kawasaki zx-250 ninja (akrapovic به تعداد محدودی موجود میباشد و قیمت آن به نسبت اگزوزهای موجود در بازار فوق العاده می باشد.

masoud gholami
21-09-1390, 02:51 بعد از ظهر
قیمت اگزوز ریال 8,000,000 kawasaki zx-250 ninja

Classified
21-09-1390, 07:30 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links]

ایران؟!

ali khoramian
21-09-1390, 07:42 بعد از ظهر
هیوسانگ هم چیزی دارین

Masoud
21-09-1390, 10:21 بعد از ظهر
تبریک می گم....
ولی مد نظر داشته باشید شرکت akr همونطور که Classfied عزیز گفتن نمایندگی نداره پس ما هم دوست نداریم اطلاعات سایت به دروغ تو اینترنت بپیچه پس بهتره که ویرایش کنید و بجای نمایندگی از واژه بهتره استفاده کنید...

Sination
22-09-1390, 03:10 قبل از ظهر
ا ه ه ه !!! جدیه ؟!
ماکه تا حالا تو ایران اگزوز اکراپویک ندیده بودیم !!!

masoud gholami
22-09-1390, 11:04 قبل از ظهر
دوستان من به هیج عنوان احتیاج به دروغ گفتن ندارم مشخصات نمایندگی شرکت ما تا 10 روز دیگه 100% در سایا akrapovic قرار میگیرد. در ضمن تمام مدارک نمایندگی در شرکت موجود است اگه قبول زحمت کنید و تشریف بیارید شرکت متوجه میشید دروغی در کار نیست.

---------- Post added at 11:04 AM ---------- Previous post was at 10:53 AM ----------

حتماٌ برای اینکه باور کنید با من تماس بگیرید. 7-55399676 غلامی. اگه متقاعد نشدید میتونید از شرکت AKRAPOVIC استعلام بگیرید.
با آدرس ایمیل زیر

RIDER
22-09-1390, 12:50 بعد از ظهر
اون اگزوز اکرا که برای نینجا 250 هست اگه خدا بخواد فولل اگزوزه دیگه

---------- Post added at 02:50 PM ---------- Previous post was at 02:46 PM ----------

اینم مشخصات مدل نینجا 250 اکراپراویک

masoud gholami
22-09-1390, 12:51 بعد از ظهر
اگزوز zx-250 منبع خالی هست هدرز نداره. اما مدلهای دیگه هدرز هم داره

Masoud
22-09-1390, 03:21 بعد از ظهر
اگه اینطور باشه که خوبه سعی می کنیم بهتون سر بزنیم

masoud gholami
22-09-1390, 04:59 بعد از ظهر
در خدمتتون هستم تشریف بیارید. اگزوزها برای 3 هفته دیگه می رسند تهران.

Classified
22-09-1390, 09:56 بعد از ظهر
دوستان من به هیج عنوان احتیاج به دروغ گفتن ندارم مشخصات نمایندگی شرکت ما تا 10 روز دیگه 100% در سایا akrapovic قرار میگیرد. در ضمن تمام مدارک نمایندگی در شرکت موجود است اگه قبول زحمت کنید و تشریف بیارید شرکت متوجه میشید دروغی در کار نیست.

---------- Post added at 11:04 AM ---------- Previous post was at 10:53 AM ----------

حتماٌ برای اینکه باور کنید با من تماس بگیرید. 7-55399676 غلامی. اگه متقاعد نشدید میتونید از شرکت AKRAPOVIC استعلام بگیرید.
با آدرس ایمیل زیر

ممنون که بابت روشن ساختن هم آکرا هم نولان

معذرت بابت تندی و لحن بد! و ممنون بابت واردات کالاهای تاپ و با کیفیت!

دوستان برای شناخت بیشتر پیشنهاد می کنم این مقاله ([Only registered and activated users can see links]) رو هم نگاهی کنید

نیما نادری
22-09-1390, 10:12 بعد از ظهر
حرکت خوبیه و ان شاالله مثل کویر هر دمبیل و منقطع نباشه

آکراپویک برند بسیار معروفی هست و اگزوز های بسیار با کیفیتی میسازه

اما میبینم که عمده سفارشات مربوط به موتورهای حجم بالاست که بدون آکرا زیر دمشون حرف برای گفتن زیاد دارن

پس میشد با انتخاب شرکتهایی معتبر مثل این که در زمینه اگزوز موتورهای سبک هم فعالیت میکنن و همچنین قیمت فضایی ندارن

سهم فروش رو از ها یابوسا و 1300 و 1000 و 600 به موتورهای عمومی تر سوق داد

به هر حال هر شرکتی هر حرکتی انجام میده ولی هر حرکتی همه رو راضی نمیکنه

شاید یک فول اگزوز آکرا برای cbr 600 یا r6 دو میلیون باشه و صرف این هزینه و مشقات برای ورود محصول به ایران

و انتظار شاید چند سال برای فروشش با چه حاشیه سودی برای وارد کننده منطقی خواهد بود

مگه چندتا 1000 سی سی تو ایران هستن که بخوان اکرا ببندن ... اشل کار خیلی محدود و کوچیک هست

masoud gholami
23-09-1390, 08:40 قبل از ظهر
متاسفانه شرکت akrapovic فقط اگزوز برندهای معروف دنیا رو که سطح فروش بالایی دارند رو تولید میکنه و همونطور که میدونید موتورهایی که ما در ایران از سر ناچاری استفاده میکنیم جز کشور تولید کننده در سایر کشورها بازار چندان زیادی ندارند. در نتیجه akrapovic هم با سیاست فروشی که داره سراغ این موتورها نمیره.
در مورد قیمت ها هم باید بگم شرکت akrapovic یک لیست قیمت تک فروشی داره به یورو که ما هم همون قیمت ها را در نظر گرفتیم اما سعی کردیم تا سطح 5-10% پائین تر از اون قیمتهای اروپا باشند تا کسی دیگه مجبور نشه برای خرید اگزوز تو دوبی منت این عربها رو بکشه و یا یه سری بیاند با قیمت فوق العاده بالا یه اگزوز رو بفروشند.
در ضمن من کاملاً حرف شما رو قبول دارم که تیراژ فروش وقتی پایین باشه قیمت بالاتر میره اما سیاست شرکت ما در حال حاضر اینه که با قرار دادن برندهای معروف دنیا در سبد محصولاتمان و عرضه با قیمت پایین درکنار برند خودمان rapido حرفی برای گفتن داشته باشیم.

Masoud
23-09-1390, 08:55 قبل از ظهر
در خدمتتون هستم تشریف بیارید. اگزوزها برای 3 هفته دیگه می رسند تهران.
امروز میام گمرک... 100٪ مزاحمتون می شم..

masoud gholami
23-09-1390, 10:13 قبل از ظهر
خواهش میکنم در خدمتتون هستم.

masoud gholami
23-09-1390, 12:28 بعد از ظهر
دوستان هم اکنون با مراجعه به سایت شرکت AKRAPOVIC میتوانید مشخصات شرکت ما را در قسمت نمایندگان فروش ببینید:
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

نیما نادری
23-09-1390, 07:01 بعد از ظهر
متاسفانه شرکت akrapovic فقط اگزوز برندهای معروف دنیا رو که سطح فروش بالایی دارند رو تولید میکنه و همونطور که میدونید موتورهایی که ما در ایران از سر ناچاری استفاده میکنیم جز کشور تولید کننده در سایر کشورها بازار چندان زیادی ندارند. در نتیجه akrapovic هم با سیاست فروشی که داره سراغ این موتورها نمیره.
در مورد قیمت ها هم باید بگم شرکت akrapovic یک لیست قیمت تک فروشی داره به یورو که ما هم همون قیمت ها را در نظر گرفتیم اما سعی کردیم تا سطح 5-10% پائین تر از اون قیمتهای اروپا باشند تا کسی دیگه مجبور نشه برای خرید اگزوز تو دوبی منت این عربها رو بکشه و یا یه سری بیاند با قیمت فوق العاده بالا یه اگزوز رو بفروشند.
در ضمن من کاملاً حرف شما رو قبول دارم که تیراژ فروش وقتی پایین باشه قیمت بالاتر میره اما سیاست شرکت ما در حال حاضر اینه که با قرار دادن برندهای معروف دنیا در سبد محصولاتمان و عرضه با قیمت پایین درکنار برند خودمان rapido حرفی برای گفتن داشته باشیم.

بنده به واسطه شغل قبلیم تا حدودی به بازار جهانی اگزوز و این که چه شرکتی راقب به تولید محصول برای یکسری موتورها نیست هستم

پای اگزوز های g.p.r و arrow ایتالیا رو هم خودم به ایران باز کردم و تقریبا با بیش از 50 شرکت اگزوز سازی ریز و درشت آشنایی دارم

مسلما آکرا برای موتورهای 200 یا 250 سی سی بازار ما محصولی نخواهد داشت ولی غیر از آکرا خیلی های دیگه هستن که دارند

ببینید فرمایش شما در مورد بالا کشیدن نام راپیدو در کنار نولان و آکرا رو قبول دارم و همین سیاست رو شرکت x داشت ولی نتونست

خیلی چیزهارو حفظ کنه و و الان معروف به شرکت هزار برند و برند خراب کن شده ...اگر روال شما اهمیت به جیب خریدار و راحتی خیال اون

و سود پایین در قبال فروش کم هست که مسلما زیاد در خدمتتون نخواهیم بود چون این رسم کاسبیه موتور نیست ... سیستم هلال احمری نیست ... سیستم با محبته و جواب نمیده

یک سیستم قطعه فروشیه معروف هست ملقب به b.o.k.a.i هر کس به این روش تو هلال احمر و گمرک موتور و قطعه بفروشه قطر خودش زیاد میشه

از اینکه نام ایران رو وارد سایت این دو شرکت کردید واقعا افتخار میکنم و تبریک میگم امیدوارم بازارتون پر رونق و فعالیت خیلی خیلی گسترده تر از این بشه چون من خودم عاشق قطعات وپوشاک و لوازم موتور هستم

masoud gholami
24-09-1390, 08:46 قبل از ظهر
ممنون از راهنمائیتون اما مطمئن باشید طرز کار ما با شرکت کویر که منظور شماست فرق داره. و همیشه هم مصرف کننده هم توزیع کننده رو راضی نگه میداریم. کاری رو هم که شروع کنیم به این راحتی ول نمیکنیم. در ضمن اگه به لباس علاقه دارید ما نماینده برند spidi ایتالیا هم هستیم و یک رنج کامل از لباسهای موتورسواری race و street رو داریم اگه دوست داشتین وقت بذارید بیاید ببینید چیرهای جالبی هستن. مثلاً مثل شلوار جین موتورسواری که ضربه گیر داره و از جنس kevlar هست.

reza KTM
24-09-1390, 11:34 قبل از ظهر
چقدر خوبه که یه تاپیک قرار اوکی شه و با اکثر بچه های سایت بریم خدمت آقای غلامی
هم ایشون تمام چیزهایی رو که دارند برای ما شرح میدن هم ما با این وسایل آشنا تر میشیم
خواستیم میخریم نخواستیم تبلیغش رو برای کسایی که دارن و میخوان میکنیم
آقای غلامی اگر شما و شرکتتون مشکلی ندارید یه تاپیک تو قسمت قرار ملاقات ها بزارید و همه رو به بازدید رسما در تاریخ مشخص دعوت کنید (البته با حضور مدیران و اجازه اون ها)

نیما نادری
24-09-1390, 11:26 بعد از ظهر
ممنون از راهنمائیتون اما مطمئن باشید طرز کار ما با شرکت کویر که منظور شماست فرق داره. و همیشه هم مصرف کننده هم توزیع کننده رو راضی نگه میداریم. کاری رو هم که شروع کنیم به این راحتی ول نمیکنیم. در ضمن اگه به لباس علاقه دارید ما نماینده برند spidi ایتالیا هم هستیم و یک رنج کامل از لباسهای موتورسواری race و street رو داریم اگه دوست داشتین وقت بذارید بیاید ببینید چیرهای جالبی هستن. مثلاً مثل شلوار جین موتورسواری که ضربه گیر داره و از جنس kevlar هست.

خوشحالم که اونجوری نیست

خدمتتون رسیدم اگر یادتون باشه کلاه سوپرموتو نولان میخواستم که گفتید سفارش ندادید شلوار و کفشهاتون هم نشونم دادید

masoud gholami
26-09-1390, 08:42 قبل از ظهر
چقدر خوبه که یه تاپیک قرار اوکی شه و با اکثر بچه های سایت بریم خدمت آقای غلامی
هم ایشون تمام چیزهایی رو که دارند برای ما شرح میدن هم ما با این وسایل آشنا تر میشیم
خواستیم میخریم نخواستیم تبلیغش رو برای کسایی که دارن و میخوان میکنیم
آقای غلامی اگر شما و شرکتتون مشکلی ندارید یه تاپیک تو قسمت قرار ملاقات ها بزارید و همه رو به بازدید رسما در تاریخ مشخص دعوت کنید (البته با حضور مدیران و اجازه اون ها)
خواهش میکنم هر وقت شما خواستین من آماده ام فقط متاسفانه اگزوز ها زودتر از 3 هفته دیگه نمیرسه اما کلاه nolan و لباس spidi الان موجوده. اما چون من با بچه های سایت هیچ آشنایی ندارم اگه زحمت قرار رو شما بکشید ممنون میشم.

reza KTM
26-09-1390, 03:41 بعد از ظهر
البته مدیران باید این قرار رو تنظیم کنند من فقط پیشنهادش رو دادم
انشالله یه موقعی اوکی شه که اگزوز ها هم اومده باشه کسایی مثل مسعود هستند که با اگزوز زیاد کار دارند و میتونید با هم کار کنید

masoud gholami
27-09-1390, 09:35 قبل از ظهر
به محض رسیدن اگزوزها من خبر میدهم

masoud gholami
30-09-1390, 08:26 قبل از ظهر
راستی اینجا کسی cbr250 جدید رو که کویر آورده داره؟

ap_peiki
30-09-1390, 09:41 قبل از ظهر
هنوز نیاورده اگه نه بچه ها خیلیاشون تاهالا خریده بودند

Masoud
30-09-1390, 10:59 قبل از ظهر
راستی اینجا کسی cbr250 جدید رو که کویر آورده داره؟

من دام تلاش می کنم با کمک یکی اینکار و انجام بدم ولی پایه پیدا نکردم ....

ما قبلا با **** و علی GSX مزاحم آقای غلامی شدیم و از دفتر نمایندگی ایشون دیدن کردیم که عالی بود ...

masoud gholami
15-10-1390, 09:54 قبل از ظهر
سلام دوستان
طبق قولی که داده بودم اگزوزها امروز رسید. اگه خواستین تشریف بیارید ببینید.

ghost.rider1
15-10-1390, 05:36 بعد از ظهر
واسه نینجا هدرز داری مسعود خان

farzad_sh_2020
15-10-1390, 06:28 بعد از ظهر
من فکر کنم اگر عکس و قیمت قرار بدین برای ما و خودتون بهتر هست
چون به فرض یکی مثل من که شیراز هست عکس رو میبینم و اگر پسند شد سفارش میدم و ارسال میکنید

Amir
17-10-1390, 07:41 بعد از ظهر
پست های اضافی پاک شدند

masoud gholami
18-10-1390, 08:10 قبل از ظهر
من فکر کنم اگر عکس و قیمت قرار بدین برای ما و خودتون بهتر هست
چون به فرض یکی مثل من که شیراز هست عکس رو میبینم و اگر پسند شد سفارش میدم و ارسال میکنید
سلام آقا فرزاد ممنون از توجهی که به این پست کردین راستش با توجه به وجود وبسایت آکراپوویچ [Only registered and activated users can see links] احتایجی به گذاشتن عکس نیست شما میتونید با مراجعه به این آدرس تمام محصولات رو ببینید و اگه قیمت خواستین به من بگید و یا اینکه لطف کنید بگید موتورتون چی هست تا من مشخصات کاملی رو که میخواین بهتون بدم.

---------- Post added at 07:54 AM ---------- Previous post was at 07:52 AM ----------

راستی ظاهراً موتور شما hyusang 250 هست و متاسفانه akrapovic اگزوز این موتور رو تولید نکرده

---------- Post added at 08:10 AM ---------- Previous post was at 07:54 AM ----------

واسه نینجا هدرز داری مسعود خان
ninja 250 چون کاتالیزور داخل منبع هست و احتیاجی به حذف هدرز نداره akrapovic هدرز براش تولید نکرده هنوز. هدرز این موتور فقط در صورت خرابی یا تصادف باید تعویض بشه

farzad_sh_2020
18-10-1390, 09:40 قبل از ظهر
بله من هیوسانگ دارم
داخل سایتشون یک گزینه هست به اسم Flyer و این عکس رو براش گذاشته :
یک قطعه خاص هست که اضافه میشه به اگزوز یا کامل باید تعویض بشه ؟

masoud gholami
18-10-1390, 10:24 قبل از ظهر
فرزاد جان من این page رو که شما گفتین رو پیدا نمیکنم میشه لینکش رو برام بزاری لطفاً. اما مطمئنم که هنوز برای hyusang چیزی تولید نکردن چون ازشون سوال کردم قبلاً.

farzad_sh_2020
18-10-1390, 11:45 قبل از ظهر
خدمت شما :"

گفتم شاید یک قطعه اضافی باشه برای بک فایر که بشه روی اگزوز تایگر که الان روی موتور هست پیاده کرد

masoud gholami
18-10-1390, 04:43 بعد از ظهر
فرزاد جان این صفخه که شما گذاشتین اگه دقت کنید داخل یک page هست به نام promotional که معنیش میشه تبلیغاتی. تو این قسمت akrapovic اشیا تبلیغاتی خودش رو معرفی کرده از قبیل تقویم، فیلم، مجله و یا تراکت. این صفحه که شما گذاشتین به اسم flyer در واقع قطعه نیست بلکخ معنیش میشه آگهی تبلیغاتی کوچک که روی کاغذ چاپ شده یا به اصطلاح خودمان تراکت این صفحه که شما گذاشتین اگه دقت کنید آگهی های تبلیغاتی کوچک شرکت akrapovic هست که مدلهای مختلف اگزوزهای این شرکت روش تبلیغ شده برای موتورهای مختلف. در ضمن اگه تو دیکشنری گوگل کلمهflyer رو ترجمش به فارسی رو بزنید نوشته: اگهی روی کاغذ کوچک.

farzad_sh_2020
18-10-1390, 05:31 بعد از ظهر
اوه اوه راست میگیا . هرچی از اول عمرمون زبان خونده بودیم با یه پست به باد دادیم رفت
این روزا دنبال بک فایر هستم و چشمم هر چیزی رو فایر میبینه :دی

masoud gholami
19-10-1390, 12:05 بعد از ظهر
راحت باش فرزاد جان اشتباه دیگه پیش می آد.

mehdi bala
21-04-1391, 11:48 بعد از ظهر
سلام دوست عزیز برای پیشرو پارس هم چیزی هستش

نیما نادری
22-04-1391, 09:01 قبل از ظهر
آره ولی از موتورت گرونتره

شایسته فر
28-04-1391, 07:11 بعد از ظهر
سلام برای هیو چی دارین؟
فی هم بگین لطفا
یا علی

02109002
28-04-1391, 07:19 بعد از ظهر
سلام برای هیو چی دارین؟
فی هم بگین لطفا
یا علی
با سلام

ضمن خوش آمد گویی به شما

آقای غلامی حدودا" 5 6 ماه است که تو سایت لاگین نکرده ، برای اینکه زودتر پاسخ خود را دریافت کنید :

برای اطلاع بیشتر میتونید با تلفن 7-55399676 تماس بگیرید یا به آدرس خ مولوی - نرسیده به ولیعصر- نبش کوچه مقنی باشی- پ1259 مراجعه نمائید.

kourosh_bandit2
29-07-1391, 06:19 قبل از ظهر
با سللام. خواستم بپرسم غیر از این اکرو اگزوز با مارک دیگه برای اپاچی 180 دارید که قیمت فضایی نباشه و با هدرز باشه؟ تا حدود 250 تومن؟ اگر هست عکسش و قیمتش رو لطف کنید. متشکرم

ali_r
08-01-1393, 01:35 بعد از ظهر
قفل...........