توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیشنهادات و انتقادات کاربران
Sooli
26-03-1393, 01:22 قبل از ظهر
دوستان به نظر بنده بعضی از مدیران خیلی مغرورانه با اعضای معمولی مثل من رفتار میکنن
هم مغرورانه و هم بی ادبانه
انگاری سایت رو به نامشون زدن
لطفاً رسیدگی بشه..!
Milad
26-03-1393, 01:26 قبل از ظهر
دوستان به نظر بنده بعضی از مدیران خیلی مغرورانه با اعضای معمولی مثل من رفتار میکنن
هم مغرورانه و هم بی ادبانه
انگاری سایت رو به نامشون زدن
لطفاً رسیدگی بشه..!
مشکلی اگر هست به بنده پی ام بدید رسیدگی میشه.
Alireza.BMW
26-03-1393, 08:18 بعد از ظهر
چرا هرچی عکس میخام آپلود کنم نمیشه...فقط من نیستم خیلیای دیگم همین مشکلو دارن...اساتید لطفا رسیدگی کنید...باتشکر
ali_r
26-03-1393, 08:20 بعد از ظهر
چرا هرچی عکس میخام آپلود کنم نمیشه...فقط من نیستم خیلیای دیگم همین مشکلو دارن...اساتید لطفا رسیدگی کنید...باتشکر
بزودی مشکل حل میشه
Milad
29-03-1393, 01:09 بعد از ظهر
حل شد....
42496
:)
Alireza.BMW
04-04-1393, 12:08 قبل از ظهر
سلام خدمت مدیران...تو این چند وقته نمیدونم چرا بعضی پست ها رو که میدم 2 بار نوشته میشه یا پیغام میده این پست دوم شماست همین امروز یه پست دادم 3بار نوشته شد و اکثرا مجبور به ویرایشش میشم که اضافیشو پاک کنم...لطفا رسیدگی کنید...با تشکر
کوروش
04-04-1393, 10:37 قبل از ظهر
سلام خدمت مدیران...تو این چند وقته نمیدونم چرا بعضی پست ها رو که میدم 2 بار نوشته میشه یا پیغام میده این پست دوم شماست همین امروز یه پست دادم 3بار نوشته شد و اکثرا مجبور به ویرایشش میشم که اضافیشو پاک کنم...لطفا رسیدگی کنید...با تشکر
دوستان عزیز توجه کنید :
به دلیل سرعت پایین نت ایران این مشکل ها متداول هستش و ربطی به سایت نداره !!!
البته وقتی شما پستی میزارید بعد رو دکمه ی ارسال کلید میکنید 3 حالت داره یا همون لحظه ارسال میشه که هیچی / یا سرعت کمه ارسال رو میزنید جوابی نمیگیرید و دوباره میزنید که این یعنی دوبار دستور و دوبار هم پست و همین جوری تا ادامه / حالت اخرم بعضی موقعه ها قاطی میکنه چند پس با هم میزنه ولی حالت دوم خیلی شایع هستش !!!
Alireza.BMW
04-04-1393, 01:43 بعد از ظهر
والا کوروش جان من نتم 1 مگه شاتله سرعتش عالیه فقطم یکبار کلیدو میزنم
کوروش
04-04-1393, 01:52 بعد از ظهر
والا کوروش جان من نتم 1 مگه شاتله سرعتش عالیه فقطم یکبار کلیدو میزنمبه سرور های سایت ما هم مربوط میشه / شما سعی کن با مرورگر دیگه امتحان کنی ببینی همین مشکل رو داره
MANHUNT
13-04-1393, 02:46 قبل از ظهر
سلام صندوق پیام خصوصی من خالی هستش ما زمانی که میخوام پیغام بفرستم میگه صندوق پیام خصوصیتو خالی کن اشکال از کجاست؟ ممنون
Mori M2
14-04-1393, 11:12 قبل از ظهر
با عرض سلام و خسته نباشيد به تمامي بچه هاي سايت
لطفا منو در مورد چگونگيه حضور در قرار ها راهنمايي كنيد
ARSH
14-04-1393, 02:33 بعد از ظهر
من یه خواهش بیخود دارم :دی
[Only registered and activated users can see links]
اینو میشه اسمشو اینطوری بنویسید :
همه چیز در مورد Suzuki RM.450Z
حساسم :دی
شرمنده ها
ممنون
Milad
14-04-1393, 02:41 بعد از ظهر
من یه خواهش بیخود دارم :دی
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
اینو میشه اسمشو اینطوری بنویسید :
همه چیز در مورد Suzuki RM.450Z
حساسم :دی
شرمنده ها
ممنون
شد...
ali_r
20-04-1393, 08:34 بعد از ظهر
سلام
اگه صلاح بدونید امید(arsh) , امیر(stoncold ([Only registered and activated users can see links])) رو از بن بودن دربیارید
چون از کاربرای قدیمی هستن وتجربه های خوبی در زمینه موتور سیکلت دارن
بودنشون خیلی بهتره
hosinmaster
20-04-1393, 09:09 بعد از ظهر
علی جان شما خودت قبلا" ناظم بودی...به نظرت اسم این رفتاری که این دوستان داشتن بی نظمی نیست??
و اینکه بخاطر پادرمیونی شما و چند نفر دیگه 6ماه بن تبدیل به یه هفته شد...
اگه یه اصولی هست پس همه باید بهش پایبند باشیم...اجازه بدین این یه هفته سر جاش بمونه،
ali_r
20-04-1393, 09:27 بعد از ظهر
علی جان شما خودت قبلا" ناظم بودی...به نظرت اسم این رفتاری که این دوستان داشتن بی نظمی نیست??
و اینکه بخاطر پادرمیونی شما و چند نفر دیگه 6ماه بن تبدیل به یه هفته شد...
اگه یه اصولی هست پس همه باید بهش پایبند باشیم...اجازه بدین این یه هفته سر جاش بمونه،
بله بی نظمی هست من کارشون رو تایید نمیکنم
به هرحال من پیشنهادمو دادم صاحب اختیار شمایی
هر جور صلاحه همون کار رو انجام بده
یا علی!
Alireza.BMW
20-04-1393, 09:42 بعد از ظهر
علی جان حسین خان ومیلاد خان ببخشید دخالت میکنم...والا کابر stondcold بد دهنه با من هم بد جور یه بار بحثش شد با اینکه من هیچوقت بد باهاش حرف نزدم اما من از امید جان هیچی ندیدم...بازم من خواهش میکنم هرچه زودتر امید جان از بن بودن دربیاد اون حرفایی هم که زده از روی عصبانیت بوده اونم به دلیل بی احترامیه این آقا بوده درسته عضو قدیمیه ولی من از ایشون راضی نیستم...تا دیدن امید جان اومده دستشو رو کرده برامون فلسفه بافی کرده...خدایی یه خواسته هم دارم و اون اینه که
حالا که داره سایت تغییراتی توش انجام میپذیره: لطفا در مورد تاپیک فروش هم یه فکری بکنید که یه سری نیان اونجا اولا قیمتای عجیب بدن که بخاد بره تو پاچه یه بنده خدایی هم اینکه یه سری کاربر رو بذارن برای این بخش فروش موتور که اطلاعات کامل دارنو میان دست این مدل آدمای گرون فروش و تو پاچه ملت بکن رو میگیرن
farshad 54
20-04-1393, 09:59 بعد از ظهر
دوستان عزیز
مطمئن باشین پرشین موتور در آینده تغییرات زیادی خواهد داشت و یک سری مسائل و مشکلات سایت حل خواهد شد
الالخصوص نظم در سایت پرشین موتور در همه موارد و تاپیک ها و موضوعات + سایر مواردی که باعث با کیفیت تر شدن سایت خواهد شد .
پس سایت با کیفیت کاربران با کیفیت هم لازم داره که در آینده همه اینها مشخص میشه
hosinmaster
20-04-1393, 10:26 بعد از ظهر
بله بی نظمی هست من کارشون رو تایید نمیکنم
به هرحال من پیشنهادمو دادم صاحب اختیار شمایی
هر جور صلاحه همون کار رو انجام بده
یا علی!
.....
اکی.با مشورتی که با میلاد و فرشاد شد بخاطر پادرمیونی کاربرا این دو نفرو از بن درمیارم.
ولی مشروط...اگه یه بار دیگه این رفتارا دیده شه بن برای همیشه..و اینکه دیگه پادرمیونی هم
درکار نیست...
امیدوارم که این دو نفر دیگه تکرار نکنن
ali_r
20-04-1393, 10:50 بعد از ظهر
من یه مشکلی دارم وقتی برام پیام میاد اون قسمت جهت اطلاع شما دیگه قرمز نمیشه و تعداد پیام های ارسالیم مشخص نمیشه
الان که به یکی پیام دادم دیدم برام 5 تا پیام اومده که هیچکدومشون رو نخوندم
hosinmaster
20-04-1393, 11:24 بعد از ظهر
درست میشه،، فعلا" یه مقدار انتقال داریم این مشکلات پیش میاد..
تا چند روزه آینده حل میشه
stoncold
21-04-1393, 06:24 قبل از ظهر
علی جان حسین خان ومیلاد خان ببخشید دخالت میکنم...والا کابر stondcold بد دهنه با من هم بد جور یه بار بحثش شد با اینکه من هیچوقت بد باهاش حرف نزدم اما من از امید جان هیچی ندیدم...بازم من خواهش میکنم هرچه زودتر امید جان از بن بودن دربیاد اون حرفایی هم که زده از روی عصبانیت بوده اونم به دلیل بی احترامیه این آقا بوده درسته عضو قدیمیه ولی من از ایشون راضی نیستم...تا دیدن امید جان اومده دستشو رو کرده برامون فلسفه بافی کرده...خدایی یه خواسته هم دارم و اون اینه که
حالا که داره سایت تغییراتی توش انجام میپذیره: لطفا در مورد تاپیک فروش هم یه فکری بکنید که یه سری نیان اونجا اولا قیمتای عجیب بدن که بخاد بره تو پاچه یه بنده خدایی هم اینکه یه سری کاربر رو بذارن برای این بخش فروش موتور که اطلاعات کامل دارنو میان دست این مدل آدمای گرون فروش و تو پاچه ملت بکن رو میگیرن
اولا سلام
دوما ممنون از دوستانی بالاخره خاطرمارو میخاستن مخصوصا علی اقا که داداش ماست
واله در اکثر موارد قصد ما اطلاع رسانی بوده ولیکن امثال شما اقا علیرضا از روی اطلاعات نادرستت یه حرفایی میزنی با اینکه بقول خودت چند دفه هم بد باهات برخورد کردح ولی درست نشدی
بخش بازارچم مشکلی نداره مطمعن باش اونی میخواد بره.موتور بخره اینقد زیرورو میکنه بعد موتور بخره همینطوری نمیره سراغ یه تاپیکو بعد موتورشو بخره مال بدم همیشه بیخ ریش صاحبش
ناظمای انجمنم مثل علی اقا و داش فرشاد همیشه امثال این تاپیکارو با پستاشو میبینن ولی با پاک کردن پست و نهایتا یه هشدار سروتهشو هم میارن ولی شما جناب hosin master از بیخ بن کردید
بازم از دوستان تشکر دارم
Alireza.BMW
21-04-1393, 08:46 قبل از ظهر
سلام
اگه اطلاعات غلط میرسونم شما میتونید بهتر عرض کنید مثل خیلی کاربرای دیگه نه با اون مدل رفتارتون انگار میخاید با آدم کشتی بگیری من تا جایی و از دستم بربیاد کمک میکنم حالا اگه غلطه اطلاعاتم دلیل نمیشه با کلمات تمسخر آمیز و... بنده رو مضین بفرمایید.امیدوارم از این مشکلا هیچوقت پیش نیاد
hosinmaster
21-04-1393, 08:56 قبل از ظهر
اولا سلام
دوما ممنون از دوستانی بالاخره خاطرمارو میخاستن مخصوصا علی اقا که داداش ماست
واله در اکثر موارد قصد ما اطلاع رسانی بوده ولیکن امثال شما اقا علیرضا از روی اطلاعات نادرستت یه حرفایی میزنی با اینکه بقول خودت چند دفه هم بد باهات برخورد کردح ولی درست نشدی
بخش بازارچم مشکلی نداره مطمعن باش اونی میخواد بره.موتور بخره اینقد زیرورو میکنه بعد موتور بخره همینطوری نمیره سراغ یه تاپیکو بعد موتورشو بخره مال بدم همیشه بیخ ریش صاحبش
ناظمای انجمنم مثل علی اقا و داش فرشاد همیشه امثال این تاپیکارو با پستاشو میبینن ولی با پاک کردن پست و نهایتا یه هشدار سروتهشو هم میارن ولی شما جناب hosin master از بیخ بن کردید
بازم از دوستان تشکر دارم
آقای عزیز بات بد برخورد کردم ولی درست نشدی یعنی چی؟؟ این لحن صحبت جاش تو تاپیک عمومی نیست..میتونی از پیام خصوصی استفاده کنی...از همه مهمتر تو پیامایی که من دارم کسی
واسه شما پادرمیونی نکرد...منتها من نظرم این بود که اگه کاربر arsh از بن دربیاد...برای اینکه در حق کسی اجحاف نشه شمارم از بن در اوردم...پس بجای اینکه هنوز چند ساعت نگذشته اومدی
با این لحن پست گذاشتی..از فضای سایت استفاده کن...
salar125
21-04-1393, 08:58 قبل از ظهر
سلام
اگه اطلاعات غلط میرسونم شما میتونید بهتر عرض کنید مثل خیلی کاربرای دیگه نه با اون مدل رفتارتون انگار میخاید با آدم کشتی بگیری من تا جایی و از دستم بربیاد کمک میکنم حالا اگه غلطه اطلاعاتم دلیل نمیشه با کلمات تمسخر آمیز و... بنده رو مضین بفرمایید.امیدوارم از این مشکلا هیچوقت پیش نیاد
عليرضا جان مطمئناً تنها كسي كه بيشترين تخصص رو در زمينه كراس و تريل در اين سايت داره كاربر stoncold هست و بس!
البته منظورم به شما نيست ولي من هم اگر جاشون باشم ببينم يه نفري كه از موتور چيز زيادي نميدونه ميخواد منو زير سئوال ببره ممكنه از كوره در برم!
Alireza.BMW
21-04-1393, 09:07 قبل از ظهر
عليرضا جان مطمئناً تنها كسي كه بيشترين تخصص رو در زمينه كراس و تريل در اين سايت داره كاربر stoncold هست و بس!
البته منظورم به شما نيست ولي من هم اگر جاشون باشم ببينم يه نفري كه از موتور چيز زيادي نميدونه ميخواد منو زير سئوال ببره ممكنه از كوره در برم!
من قبول دارم هیچ و قت هم درمورد چیزی که نمیدونم حرفی نزدم مخصوصا کراس و تریل که من ازشون خوشم نمیاد چون من عشق موتور ریسم...بیخیال ایشالاه سایت همیشه به خوبیو خوشی باشه و همه کاربر ها راضی و خوشحال
stoncold
21-04-1393, 09:54 قبل از ظهر
آقای عزیز بات بد برخورد کردم ولی درست نشدی یعنی چی؟؟ این لحن صحبت جاش تو تاپیک عمومی نیست..میتونی از پیام خصوصی استفاده کنی...از همه مهمتر تو پیامایی که من دارم کسی واسه شما پادرمیونی نکرد...منتها من نظرم این بود که اگه کاربر arsh از بن دربیاد...برای اینکه در حق کسی اجحاف نشه شمارم از بن در اوردم...پس بجای اینکه هنوز چند ساعت نگذشته اومدی با این لحن پست گذاشتی..از فضای سایت استفاده کن...شما نسبت بما لطف داری مارو شرمنده کردیچه خوبه ادم انتقاد پذیر باشهمن از مدیریت شما یه خورده ریزه اشکال بگیرم اینه نحوه ی برخوردتون اونوقت کسی بیاد کلا منو زیر سوال ببره حق ندارم از کوره دربرمکسی بیاد اطلاع رسانی غلط کنه و کسیرو تو دردسر بندازه نباید باهاش برخورد بشه ؟از قوانین انجمنه تو تاپیک فروش کسی دخالت نشه بعد ینفر از حقشم بخاد دفاع کنه بن میشه؟اگه سایتتون قانون داره پس چرا عمل نمیشه اگه قانون نداره چرا بن میکنید؟
Gladiator
21-04-1393, 10:00 قبل از ظهر
میشه تعداد پستهای مفید و علمی کاربر stoncold رو بجز فروش موتور برام بشماری ؟ بیشتر پستهای ایشون درباره فروش و معاملست
در ضمن ، کاربر محمد فضل متخصص در زمینه موتور کراس و تریل رو فراموش کردی مثل اینکه
همینطور کاربر mr k آقای کامرو
hosinmaster
21-04-1393, 10:07 قبل از ظهر
شما نسبت بما لطف داری مارو شرمنده کردی چه خوبه ادم انتقاد پذیر باشه من از مدیریت شما یه خورده ریزه اشکال بگیرم اینه نحوه ی برخوردتون اونوقت کسی بیاد کلا منو زیر سوال ببره حق ندارم از کوره دربرم کسی بیاد اطلاع رسانی غلط کنه و کسیرو تو دردسر بندازه نباید باهاش برخورد بشه ؟از قوانین انجمنه تو تاپیک فروش کسی دخالت نشه بعد ینفر از حقشم بخاد دفاع کنه بن میشه؟اگه سایتتون قانون داره پس چرا عمل نمیشه اگه قانون نداره چرا بن میکنید؟
دوست عزیز من برخورد بد نکردم...از قوانین فروش هست که تو تاپیک هم دخالت نشه..ولی اینم تو قوانین هستش که سایت مدیر داره...ناظم داره و برخورد میکنن..کسی نباید برخورد شخصی کنه...
شما اگه از کوره هم در میری باید سعی کنی جلوی خودتو بگیری یا از پیام خصوصی استفاده کنی...از نظر خودت درسته که همه جواب همو بدن؟؟بعد چجوری باید سایت و کنترل کرد؟؟
و اینکه کاربرای جدیدتر اومدن اینجا یه چیزی یاد بگیرن...شما که قدیمی هستی اگه یکی مثل علیرضا یا هر کس دیگه اطلاعاتش کمه..شما کمکش کن که بهتر شه...نه با پرخاش..دوستانه..
Gladiator
21-04-1393, 10:27 قبل از ظهر
شما نسبت بما لطف داری مارو شرمنده کردیچه خوبه ادم انتقاد پذیر باشهمن از مدیریت شما یه خورده ریزه اشکال بگیرم اینه نحوه ی برخوردتون اونوقت کسی بیاد کلا منو زیر سوال ببره حق ندارم از کوره دربرمکسی بیاد اطلاع رسانی غلط کنه و کسیرو تو دردسر بندازه نباید باهاش برخورد بشه ؟از قوانین انجمنه تو تاپیک فروش کسی دخالت نشه بعد ینفر از حقشم بخاد دفاع کنه بن میشه؟اگه سایتتون قانون داره پس چرا عمل نمیشه اگه قانون نداره چرا بن میکنید؟
بشین و بتمرگ جفتش یه معنی میده ، ولی لحن جنابعالی تا اونجایی که من دیدم همیشه بتمرگه
MANHUNT
21-04-1393, 11:29 قبل از ظهر
داداشاي گل هر چي بود تموم شد رفت ما همه با هم رفيقيم ايشالا از اين به بعد به همديگه بيشتر احترام بزاريم مشكلي بوجود نياد يه صلوات بفرستيد تموم كنيد شما همتون كاربرا قديمي و مهم سايت هستيد سايت بالا نگه داريد
Milad
21-04-1393, 11:39 قبل از ظهر
دوستان بحث ادامه پیدا نکنه
farzin
21-04-1393, 12:32 بعد از ظهر
با اجازه از مدیریت
این بحث ادامه پیدا کنه چون هیچ نتیجه گیری اخلاقی نشد
mr.stonclod با اینجانب هم به لحن خوبی صحبت نکرده بودن که به چندین ماه پیش برمیگرده و من نه گزارشی دادم و نه اسپم کردم بلکه در تاپیک مورد نظر براشون نوشتم اگه چیزی بیشتر از ما میدونه بهتره که با کلمات قشنگتری تجاربشو در اختیار دیگران قرار بده .... ولی ظاهرا هنوز این مشکل در نحوه انتقال تجاربشون باقی هست
و کاربر alireza b.m.w از کاربرانی هست که سعی در رفع مشکلات کاربران داره و سریعا جواب سوالات کاربران رو میده و خیلی از کاربران جدید شاکی هستن چرا کسی جواب سوالاتشون رو اصلا نمیدن و فک نمیکنم کاربرایی مثل علیرضا رو باید از دست بدیم بخاطر ناملایمتی بعضی دیگه از دوستان
... بعد از این همه موتور سواری خطاب به دوستان خودم و کاربران عرض میکنم که این چیزا ادعا نداره ، هر روز ما یه چیز جدیدتری یاد میگیریم و چون به هموطنامون علاقه مندیم اون رو به بقیه هم اطلاع میدیم ... چقد خوبه این رو با لحنی زیبا و بدون منت به دیگران منتقل کنیم ...
امیدوارم در کنار هم با احترام به همدیگه در سایت فعالیت داشته باشیم
Alireza.BMW
21-04-1393, 12:56 بعد از ظهر
مرسی فرزین جون لطف دارین...والا من دوست دارم به همه تا توانم کمک کنم خب وقتی کسی میاد میزنه تو برجکت خب آدم دل سرد میشه...این حرف یعنی چی من تازه دیدم که نوشتن من چندبار بهت گفتم ولی آدم نشدی؟؟؟ یعنی من با حیوونی نسبت دارم خب؟؟؟ اگه قرار باشه همینجوری بهم توهین بشه درسته این سایت هیچکسی رو با زور نگه نمیداره اما من دیگه نیستم ...صبرم یه اندازه ای داره...من هیچوقت با کسی با لحن بد بخدا قسم حرف نزدم اگه زدم همین الان بن کنید بخدا راضیم
monazzah
21-04-1393, 12:58 بعد از ظهر
بهتره بحثتونو تموم کنید
farzin
21-04-1393, 01:08 بعد از ظهر
این حالات برای خودم هم پیش اومده ، ... مشکل همیشه و همه جا هست باید سعی بشه حل شه واس همینه پی گیرش شدم و ادامه دادم ، حالا چیزی نشده ... یکی یه حرفی زده که زیاده روی کرده فقط باید گزارش بدی ببینی مدیران چه تمهیداتی در نظر میگیرن
hosinmaster
21-04-1393, 01:27 بعد از ظهر
دوستان خواهشا" بحث رو ادامه ندید...من ایشونو از بن درآوردم که حالا یه اشتباهی انجام شده..زیاد سخت گیری نباشه...ولی بدتر شد..
در مورد این نوع اتفاقا از این به بعد خیلی سریع و جدی برخورد میشه..مطمئنا" اجازه نخواهیم داد آرامش سایت به هم بریزه..
دیگه این بحث و ادامه ندید و بسپارید به مدیرای سایت
stoncold
22-04-1393, 06:09 قبل از ظهر
من از دوستانی بد برخورد کردم معذرت میخام ولی وقتی کسی راهنمایی یا کمک میخاد باید یا درست راهنماییش کرد یا راهنمایی نکرد حرف من اینه
اطلاعات منم در ضمینه موتور شاسی بلند در حد صفره ولی تا چیزیرو دقیق اطلاع نداشته باشم نظر نمیدم از دوستانی هم که از فرصت استفاده کردنو علیه من اینجا پست گذاشتن ممنونم بالاخره یروزی تو برجکشون زده بودم همه هم یادمه به چه دلیل بوده عذر میخام
farshad 54
22-04-1393, 01:47 بعد از ظهر
خب دوستان این قضیه امیدوارم دیگه تموم شده باشه ولی همینجا اعلام میکنم همچین مواردی تکرار بشه دیگه گذشتی در کار نیست حتی اگر خودم باشم
ولی اینم بگم لحن صحبت ston عزیز تو بعضی پستها خوب نبوده و خودش هم میدونه و امیدوارم دیگه از این بابت مشکلی پیش نیاد . ولی به یه مورد خوبی اشاره کرد اونم اینه که بعضی از دوستان علاقه شدیدی دارن
راجب هر موضوعی نظر بدن حالا اگر اطلاعات کافی راجب اون موضوع داشته باشن که چه بهتر ولی اگر اطلاعات کامل ندارید لطفا رو هوا صحبت نکنید و اطلاعات اشتباه ندید - من خودمم بعضی از پستها رو وقتی میخونم
و میبینم طرف با چه اعتماد به نفسی داره چرت و پرت میگه واقعا اعصابم خورد میشه ولی خب بهتره با آرامش این دوستان رو راهنمائی کنیم تا درستشو یاد بگیرن و اگر نخواستن یاد بگیرن و روی حرفای بی اساسشون
پافشاری کردن میتونید بدون اینکه با طرف بحث و جدل کنید پست خلافشو گزارش کنید تا رسیدگی بشه
گرچه خودم خیلی وقته دارم پست های شر و ور رو حذف میکنم - ولی ممکنه بعضی پستها از دید بنده یا ناظم ها دور بمونه که با یه گزارش از طرف شما عزیزان سریعا رسیدگی خواهد شد
ممنون از همکاری همه دوستان
MANHUNT
22-04-1393, 07:13 بعد از ظهر
سلام خدمت مديراي عزيز فقط به نظرم امد بالاي اواتار دوستاني كه تازه داراي مسؤليت شدن ازمايشي نميزديد بهتر بود چون لازم نيست كسي جز مديراي عزيز بدونن و فعاليتشون رو زير نظر بگيرن اگه اون كلمه ازمايشي نباشه اون كاربراي عزيز با اعتماد به نفس بيشتري فعاليت ميكنن ببخشيد به عنوان يه برادر كوچيك نظر دادم
amir.cdi
25-04-1393, 12:33 بعد از ظهر
من پیشنهاد میکنم تایپیک گفتگو های ازادی هرچی زود تر باز کنیییییییییییییییییییید
Erfan Ts
25-04-1393, 12:42 بعد از ظهر
من پیشنهاد میکنم تایپیک گفتگو های ازادی هرچی زود تر باز کنیییییییییییییییییییید
منم موافقم .....تو انجمن تقریبا میشه گفت هیچ جایی برای گفتگو آزاد وجود نداره.........
hosinmaster
25-04-1393, 12:49 بعد از ظهر
شب زنده داران فکر کنم حذف کامل شده...
الان دوباره چک میکنم..اگه نبود یه تاپیک چت روم یا گفتگوی آزاد میزنم..
amir.cdi
26-04-1393, 01:51 بعد از ظهر
داش حسین من دست رسیم محدوده چرا
نه میتونم به کسی پی ام بدم نه میتونم پست هامو ویرایش کنم
لطف کن اینو ویرایش کن اسمش اشتباه هست
2015 Yamaha FZ-07 ([Only registered and activated users can see links])
stoncold
26-04-1393, 01:59 بعد از ظهر
داش حسین من دست رسیم محدوده چرا
نه میتونم به کسی پی ام بدم نه میتونم پست هامو ویرایش کنم
لطف کن اینو ویرایش کن اسمش اشتباه هست
2015 Yamaha FZ-07 ([Only registered and activated users can see links])
ویرایش که کلا تا پونزده دقیقه بعد ارسال فعاله بعدش غیر فعاله
amir.cdi
26-04-1393, 02:02 بعد از ظهر
ویرایش که کلا تا پونزده دقیقه بعد ارسال فعاله بعدش غیر فعاله
نه داداش قدیم چون ما کاربر فعال بودیم برا همیشه ویرایشم باز بود :wall3:
معمار
26-04-1393, 03:38 بعد از ظهر
مدیران لطف کنن تو سایت به بخش جداگانه برا موتورهای استریت مثله موتور کراس - سنگین - دو منظوره و ... بزارید
تو بخش موتورهای اسپرت در هم بر همه
از هیو نینجا گرفته تا سی جی پالس و اپاچی
تفکیک بشن بهتره
CHELSEA
26-04-1393, 07:27 بعد از ظهر
سلام.یه سوال داشتم.میخواستم 3 تا ویدیو خیلی زیبا از موتور سنگین تو سایت آپلود کنم اما نمیدونم چطوری.از سایت آپارات هم نیست که بشه لینک داد.
لطفا بگید ویدیو هامو چطور آپلود کنم.باتشکر:s (9):
ali_r
26-04-1393, 08:10 بعد از ظهر
مدیران لطف کنن تو سایت به بخش جداگانه برا موتورهای استریت مثله موتور کراس - سنگین - دو منظوره و ... بزارید
تو بخش موتورهای اسپرت در هم بر همه
از هیو نینجا گرفته تا سی جی پالس و اپاچی
تفکیک بشن بهتره
منظورتون رو نفهمیدم الان کدوم قسمت ناقصه؟ همه نوع موتورهای که گفتی هست مثل دومنظوره کراس سنگین و...
- - - Updated - - -
سلام.یه سوال داشتم.میخواستم 3 تا ویدیو خیلی زیبا از موتور سنگین تو سایت آپلود کنم اما نمیدونم چطوری.از سایت آپارات هم نیست که بشه لینک داد.
لطفا بگید ویدیو هامو چطور آپلود کنم.باتشکر:s (9):
تو سایت آپارت آپ کن لینکشو بزار
CHELSEA
27-04-1393, 11:11 قبل از ظهر
تو سایت آپارات نمیشه گذاشتش
حجمش زیاده 150 مگه
به جز اون راه دیگه ای نیست؟بقیه دوستان ویدیوهاشونو چطور آپلود میکنن؟؟؟:hanghead:
ali_r
27-04-1393, 12:35 بعد از ظهر
تو سایت آپارات نمیشه گذاشتش
حجمش زیاده 150 مگه
به جز اون راه دیگه ای نیست؟بقیه دوستان ویدیوهاشونو چطور آپلود میکنن؟؟؟:hanghead:
خب 150 مگ حجم زیادی هستش و هر کسی نمیتونه دانلود کنه بهتره کیفیت کلیپ رو کم کنید
ali.motahari
27-04-1393, 02:01 بعد از ظهر
بهتره ک حجمشو کم کنید وگرنه [Only registered and activated users can see links] اینجا آپلود کن لینک بزار که فقط بچه هایی که اینترنت نامحدود دارن دان میکنن
منم منتظرم ببینم این ویدیو که اینقدر تعریفشو میکنید
*سیّدسعید*
11-05-1393, 01:05 بعد از ظهر
سلام دوستان. آقا شرمنده ولی اگه میشه این موضوع را را تاپیک کنید(قیمت روز موتور های خارجی: کراس, ریس, کلاسیک, تریل و خیابانی)
حالا از درحد گرفته تا اسقاطی(حداقل قیمت تا حداکثر قیمت)
برای مثال :یه ایکس7 حداقل 2 تومن و حداکثر 7 تومن
به خاطر اینکه هرکس هر قیمتی که خواست روی موتورش میگذارد
براي بهبودی سايت آرزو منديم. با تشکر ويژه
moein 007
11-05-1393, 03:44 بعد از ظهر
سلام خدمت دوستان عزیز چند وقته سرعت سایت به شدت کاهش پیدا کرده از اینترنت و سیستم خودم هم نیست چون سرعت بقیه سایت ها تغیری نکرده لطفا مدیران پیگیری کنند
با تشکر از همه ی کسانی که برای سایت زحمت میکشن
معمار
20-05-1393, 10:03 قبل از ظهر
خیلی وقته که برنامه زین داغ نداریم
مدیریت جدید و افراد جدید اومدن
بالاخره یکی و رو زین بشونید
منتظرم
hosinmaster
20-05-1393, 11:32 قبل از ظهر
زین داغ رو حتما" فعال میکنم...
Milad
21-05-1393, 02:41 بعد از ظهر
دوستان زین داغ فعال شده.
ali_r هم اولین کسیه که روی زین داغ نشونده شده.
تشریف بیارید
اینم لینکش :
ali.motahari
22-05-1393, 11:46 بعد از ظهر
سلام
من حتما باید فی لتر شکن داشته باشم تا بتونم با چند بار رفرش دادن تاپیکارو باز کنم بیشتر مواقع
مدتیه خوب شده بود ولی الن دوباره اینجوری شد
دلیل خاصی داشت اسمم دوباره موتور سوار شد؟منکه کاربر فعال شده بودم؟:s (9):
hosinmaster
23-05-1393, 02:28 بعد از ظهر
یه مشکل کوچیک تو بک اپ سایت بود..برطرف شد
ErFaaN
13-06-1393, 06:06 بعد از ظهر
سلام، من تازه عضو شدم اما از خیلی وقته مطالبو میخونم :clap:
لطفا یه تاپیک ایجاد کنید که توش قیمت موتورهای معروف (منظورم موتوراییه که بیشتر تو خیابونا هست) رو بزارید؛ و هرماه هم قیمتارو آپدیت کنید
ممنون از زحمتاتون :smilies(182):
hamed510
13-06-1393, 06:26 بعد از ظهر
قیمت ها حدودی هستن ممکنه یه مقداری بالا پایین باشه!!
ali313
18-06-1393, 05:00 بعد از ظهر
یه پیشنهاد داشتم خدمت مدیران محترم سایت...
این جریانی که واسه فروش و کارشناسی و قیمت گذاریه موتور گذاشتید خیلی خوبه
میخاستم درخواست کنم اگر امکانش باشه برا برعکسشم یه کاری کنید
مثلا من اگر بخام یه موتور(بلخص موتورای ژاپنی)از تهران یا هر شهری بخرم--یک نماینده خبره تا جاییکه نفراتش باشند..تو هر شهری باشه --تا بتونم باکمک اون شخص وضعیت پلمپ بودن و قیمت وسایر چیزای اونو چک کنم و برای خرید تصمیم گیری کنم. باطبع اون شخصی که میاد هزینه کارشناسیشم بگیره--
فکر میکنم خیلی به درد بخوره
farshad 54
18-06-1393, 05:05 بعد از ظهر
پیشنهاد خوبیه
ولی اینکه تو اکثر شهر ها یه آدم کار بلد که مورد تائید پرشین موتور باشه گیر بیاریم کار رو سخت میکنه
البته آدمای کار بلد تو شهر های دیگه کم نیستن ولی اگر قرار باشه مسئولیت عملکرد اون هارو پرشین موتور به عهده بگیره نیاز به بررسی بیشتر داره
ali313
18-06-1393, 05:22 بعد از ظهر
پیشنهاد خوبیه
ولی اینکه تو اکثر شهر ها یه آدم کار بلد که مورد تائید پرشین موتور باشه گیر بیاریم کار رو سخت میکنه
البته آدمای کار بلد تو شهر های دیگه کم نیستن ولی اگر قرار باشه مسئولیت عملکرد اون هارو پرشین موتور به عهده بگیره نیاز به بررسی بیشتر داره
سایت مسیولیت قبول نکنه-
حداقل تو شهرهای بزرگ و موتورخیز!
ARSH
18-06-1393, 05:22 بعد از ظهر
خواستم تشکر کنم بابت نحوه فروش موتور ها که کارشناسی میشه و زیر نظر مدیرا تاپیک های خرید و فروش زده میشه
خیلی خوبه . ممنون ازتون
معمار
21-06-1393, 03:42 بعد از ظهر
لطفا این تاپیک باز شود
omid kawasaki
31-06-1393, 09:17 بعد از ظهر
یه سری از تاپیک هارو خیلی زود قفل میکنید ، شاید اگه یه زمان بیشتری اجازه بدید بچه ها عکس یا نظر مفیدی راجع به اون موضوع داشته باشن.
abolfazls
01-07-1393, 04:52 بعد از ظهر
یه سری از تاپیک هارو خیلی زود قفل میکنید ، شاید اگه یه زمان بیشتری اجازه بدید بچه ها عکس یا نظر مفیدی راجع به اون موضوع داشته باشن.
ممنون ، اگه تاپيك قفل ميشه دليلش اينه كه اسپم ها زياد ميشه ، شما هر تاپيكى كه به نظرت هنوز ميشه توش بحث و برسى ادامه پيدا كنه رو با مديران تو جريان بزاريد تا باز شه ،،،
Hasan.A
24-07-1393, 11:52 قبل از ظهر
[QUOTE=02109002;47846]
با سلام خدمت کاربران انجمن
شما میتوانید تمام پیشنهادات خود را در خصوص افزایش امکانات یا قابلیت های سایت در این تاپیک بیان کنید تا در اسرع وقت یه آنان رسیدگی شود .
با تشکر .
سلام واقعا خسته نباشید لطفا برای سایت یک راهنمای سایت بگذارید که نکته های مهم سایت رو آموزش بده
02109002
25-07-1393, 10:03 قبل از ظهر
سلام واقعا خسته نباشید لطفا برای سایت یک راهنمای سایت بگذارید که نکته های مهم سایت رو آموزش بده
درود ...
از این لینک استفاده کنید :
در این بخش نیز یه سری تاپیک های آموزشی مورد نیاز موجود است :
اگر مورد دیگه ای مد نظرتون بود که در این دو بخش نبود ، مطرح کنید
Hasan.A
03-08-1393, 04:34 بعد از ظهر
سلام خسته نباشید چرا سوال ها من تو قسمت مشکلات عمومیه موتور پاک میشه؟آخه چرا:sad:
hosinmaster
03-08-1393, 04:50 بعد از ظهر
کجا؟؟ لینک بزار ببینم چیه؟؟
soleymani
28-08-1393, 12:21 قبل از ظهر
سامانه پيامكي سايت رو راه اندازي مي كنيد؟؟؟
البته براي كساني كه تهران هستند و فعال در انجمن كه هزينه ها صرفه جويي بشه؟؟؟؟
BKING
28-08-1393, 06:53 قبل از ظهر
سامانه پيامكي سايت رو راه اندازي مي كنيد؟؟؟
البته براي كساني كه تهران هستند و فعال در انجمن كه هزينه ها صرفه جويي بشه؟؟؟؟
سامانه پیامکی برای مدیران و اعضای ویژه سایت فعال است
moein 007
28-08-1393, 10:49 قبل از ظهر
ببخشید چجوری باید عضو ویژه بشیم و چه امکاناتی در اختیارمون قرار میگیره ؟
ARASH
29-08-1393, 08:38 بعد از ظهر
با عرض تبریک و تهنیت خدمت علیرضا رفیق قدیمی و خوب ما بابت این سایت.ایشالا روزای خوبی تو این سایت داشته باشیم.
مبارک باشه.
roots
29-08-1393, 08:47 بعد از ظهر
با عرض تبریک و تهنیت خدمت علیرضا رفیق قدیمی و خوب ما بابت این سایت.ایشالا روزای خوبی تو این سایت داشته باشیم.
مبارک باشه.
ممنون ازت..ایشالله..
roots
29-08-1393, 09:04 بعد از ظهر
کاربران محترم اگر کسه دیگه مایل هست لیدر برای قرار ملاقاتهای تهران باشه اعلام کنه.
ARASH
29-08-1393, 11:05 بعد از ظهر
علیرضا جان یه فرد خوب و مناسب بزار که مشکلی نداشته باشیم
roots
30-08-1393, 03:30 قبل از ظهر
فعلا چون کسی نیست خودم بر عهده میگیرم و ایشالله هفته اینده اولین قرار رو برگزار میکنم.
roots
02-09-1393, 07:21 بعد از ظهر
ایشالله آخر این هفته یه قرار خواهیم داشت در صورت مساعد بودن هوا، برای آشنایی با دوستان...واسه همه نوع موتور آزاده..زمان و مکان به اطلاع خواهد رسید.
فلات دوست
03-09-1393, 12:41 بعد از ظهر
آقایان مدیران : لطفا بارگذاری عکس از کامپیوتر را فعال کنید دیگه ، بعضی ها دوست ندارن لینک بزارن مگه زوره . خواهشا :vardane:(الان 021 منو میزنه)
roots
03-09-1393, 04:20 بعد از ظهر
آقایان مدیران : لطفا بارگذاری عکس از کامپیوتر را فعال کنید دیگه ، بعضی ها دوست ندارن لینک بزارن مگه زوره . خواهشا :vardane:(الان 021 منو میزنه)
مشکل از فضای در اختیار ما هست دوست عزیز...
BKING
03-09-1393, 04:35 بعد از ظهر
سلام
جهت استفاده از امکان آپلود عضویت ویژه خریداری نمایید
باتشکر
Mohsen_14
03-09-1393, 07:28 بعد از ظهر
سلام خدمت مدیران گرامی ...
این تغییرات دائمی مدیران و همکاران سایت واقعا منو گیج کرده ، هر چند روز که میام همکاران و ناظم ها و حتی مدیر ها عوض شدن و تغییرات تو عنوان ها و رنگ آیدی ها و بازارچه و ... در حدی که یه شب فکر کردم سایت هک شده !
پیشنهاد میکنم این تغییرات رو در صورت صلاحدید توی تاپیک مجزا خود مدیر/مدیران قرار بدن.
اگه این پست جای مناسب زده نشده ببخشید چون هر تاپیکی که میرم یکی از عزیزان مدیر/ناظم تذکر دادن که این نوشته تو بخش مناسب زده نشده .
.
کاوه
03-09-1393, 08:05 بعد از ظهر
سلام خدمت مدیران گرامی ...
این تغییرات دائمی مدیران و همکاران سایت واقعا منو گیج کرده ، هر چند روز که میام همکاران و ناظم ها و حتی مدیر ها عوض شدن و تغییرات تو عنوان ها و رنگ آیدی ها و بازارچه و ... در حدی که یه شب فکر کردم سایت هک شده !
پیشنهاد میکنم این تغییرات رو در صورت صلاحدید توی تاپیک مجزا خود مدیر/مدیران قرار بدن.
اگه این پست جای مناسب زده نشده ببخشید چون هر تاپیکی که میرم یکی از عزیزان مدیر/ناظم تذکر دادن که این نوشته تو بخش مناسب زده نشده .
سلام سایت یه مدت دچار فراز و نشیب هایی بود که خداروشکر حل شده
عنوان مهم نیست دوست عزیز
مهم نیست چه کسی مدیر سایت باشه و....
هدف اصلی این سایت اینه که بتونه در حوزه موتورسیکلت اطلاع رسانی کنه و فضایی صمیمی و گرم رو ایجاد کنه تا علاقه مندان موتورسیکلت بتونن از اطلاعات همدیگه استفاده کنن
امیدوارم همگی بتونیم ساعات خوبی رو توی این سایت بگذرونیم
فلات دوست
04-09-1393, 08:23 قبل از ظهر
سلام
جهت استفاده از امکان آپلود عضویت ویژه خریداری نمایید
باتشکر
وا به حق چیزهای ندیده و نشنیده و نخواهید شنید.
همه جای دنیا اگه اطلاعات و چیزی به کسی بدی بهت پول میدن حالا اینجا پول هم باید بدیم
جناب مدیرکل محترم من که نمی خوام موتور یا چیزی بفروشم که در قبال نمایشش پول بدم ، من کاربری عادی هستم که با بقیه دوستان گپی میزنم . خواهشمندم لااقل این آپلود تصاویر غیر تبلیغاتی را آزاد کنید . به نظرم با این محدودیتهای غیر ضروری به محبوبیت و عضویت خیلی صدمه خواهد زد
این نظر شخصی ما بود حال صلاح مملکت خویش خسروان دانند
BKING
04-09-1393, 08:40 قبل از ظهر
وا به حق چیزهای ندیده و نشنیده و نخواهید شنید.
همه جای دنیا اگه اطلاعات و چیزی به کسی بدی بهت پول میدن حالا اینجا پول هم باید بدیم
جناب مدیرکل محترم من که نمی خوام موتور یا چیزی بفروشم که در قبال نمایشش پول بدم ، من کاربری عادی هستم که با بقیه دوستان گپی میزنم . خواهشمندم لااقل این آپلود تصاویر غیر تبلیغاتی را آزاد کنید . به نظرم با این محدودیتهای غیر ضروری به محبوبیت و عضویت خیلی صدمه خواهد زد
این نظر شخصی ما بود حال صلاح مملکت خویش خسروان دانند
سلام
شرکت سرویس دهنده بابت فضایی که در اختیار می ذاره پول دریافت می کنه
شما اگر اسپانسری جهت حمایت ما دارید معرفی کنید
ما هم قصدمون رضایت کاربران هست
فلات دوست
06-09-1393, 09:37 قبل از ظهر
سلام
شرکت سرویس دهنده بابت فضایی که در اختیار می ذاره پول دریافت می کنه
شما اگر اسپانسری جهت حمایت ما دارید معرفی کنید
ما هم قصدمون رضایت کاربران هست
سلام . آهان افتاد اینها رو از اول بگید دیگهههههههههههههه :pm1:
فلات دوست
11-09-1393, 09:02 قبل از ظهر
سلام داش گلادی
اگه مایل باشی یه گروه تشکیل بدیم بنام بروبچ گلستانی
پایه هستی؟؟؟؟؟؟؟
فلات دوست
12-09-1393, 09:55 قبل از ظهر
آقا پیشنهاد میشه در نوار ایزار سایت در قسمت ارتباطات یه گزینه بنام استان کاربران بزارید تا با انتخاب استان نام کلیه کاربران اون استان بیاد
BKING
12-09-1393, 10:09 قبل از ظهر
آقا پیشنهاد میشه در نوار ایزار سایت در قسمت ارتباطات یه گزینه بنام استان کاربران بزارید تا با انتخاب استان نام کلیه کاربران اون استان بیاد
سلام
آخه کاربران اطلاعات دقیق نمی نویسند
مثلا شما محل سکونت رو زدید پایتخت والیبال خب اینجوری تو سرچ نمیاد
سیستم از کجا بفهمه گنبد کاووس پایتخت والیبال هست ؟
فلات دوست
12-09-1393, 12:49 بعد از ظهر
سلام
آخه کاربران اطلاعات دقیق نمی نویسند
مثلا شما محل سکونت رو زدید پایتخت والیبال خب اینجوری تو سرچ نمیاد
سیستم از کجا بفهمه گنبد کاووس پایتخت والیبال هست ؟
خوب میشه در منو اطلاعات نام شهرها رو انتخابی کرد یعنی برا نام شهر ، لیست شهرها رو اول در سایت وارد کنید و افراد موقع ثبت نام اسم شهرشون را انتخاب کنن ، برا مثال نام شهر را من گنبدکاووس انتخاب کنم و اجازه تایپ اسم شهر را نداشته باشم تا موقع تایپ بنویسم پایتخت والیبال ایران
با اینکار هرکسی مجبور به انتخاب اسم شهر از منو سایت میشه و امکان نوشتن اسامی مستعار یا معروف اون شهرها نیستش
وقتی هم اسامی درست باشه سرچ سیستم کامل بوده و هر کس میتونه اسامی هم استانیهاش رو بدونه ، الان من بعد 3 ماه و کلی گشت تو تاپیکها فهمیدم که گلادیاتور و محمد و احسان هم استانیم هستن ، شاید چند نفر دیگه هم باشن
فهمیدن وجود تعداد زیاد همشهری در سایت باعث تشویق افراد به ارتباط با هم و گذاشتن قرار ملاقات میشه که تبعا اینکار در محیط اینجا امکانپذیر بوده و بر تعداد کاربران و تاپیکها افزوده خواهد شد
از جنابعالی و سایر دوستان مسئول ممنون میشیم اگه اینکار را بکنید
BKING
12-09-1393, 01:43 بعد از ظهر
خوب میشه در منو اطلاعات نام شهرها رو انتخابی کرد یعنی برا نام شهر ، لیست شهرها رو اول در سایت وارد کنید و افراد موقع ثبت نام اسم شهرشون را انتخاب کنن ، برا مثال نام شهر را من گنبدکاووس انتخاب کنم و اجازه تایپ اسم شهر را نداشته باشم تا موقع تایپ بنویسم پایتخت والیبال ایران
با اینکار هرکسی مجبور به انتخاب اسم شهر از منو سایت میشه و امکان نوشتن اسامی مستعار یا معروف اون شهرها نیستش
وقتی هم اسامی درست باشه سرچ سیستم کامل بوده و هر کس میتونه اسامی هم استانیهاش رو بدونه ، الان من بعد 3 ماه و کلی گشت تو تاپیکها فهمیدم که گلادیاتور و محمد و احسان هم استانیم هستن ، شاید چند نفر دیگه هم باشن
فهمیدن وجود تعداد زیاد همشهری در سایت باعث تشویق افراد به ارتباط با هم و گذاشتن قرار ملاقات میشه که تبعا اینکار در محیط اینجا امکانپذیر بوده و بر تعداد کاربران و تاپیکها افزوده خواهد شد
از جنابعالی و سایر دوستان مسئول ممنون میشیم اگه اینکار را بکنید
سلام
اینکار نیاز به کدنویسی و قرار دادن باکس شهرها داره اگر فرصت کردم و امکانش بود این آپشن رو هم اضافه می کنیم
Sadegh.galaxy
25-09-1393, 08:11 قبل از ظهر
باسلام.باتوجه به اینکه شبکه های اجتماعی برپایه ی تلفن همراه فراگیرشده،،،،پیشنهاذ میشه گروهی روتو وایبر،واتس اپ و...تشکیل بدیم...
فلات دوست
25-09-1393, 08:33 قبل از ظهر
باسلام.باتوجه به اینکه شبکه های اجتماعی برپایه ی تلفن همراه فراگیرشده،،،،پیشنهاذ میشه گروهی روتو وایبر،واتس اپ و...تشکیل بدیم...
یعنی بشه گروه پرشین موتور :297:
BKING
25-09-1393, 08:37 قبل از ظهر
باسلام
باتوجه به وجود سایت که خود یک شبکه اجتماعی در زمینه موتورسیکلت محسوب می شه
نیازی به ساخت گروه در شبکه های اجتماعی که نظارت بر آن ها نیست و مطالب غیر اخلاقی و ... در آن ها انتقال می یابد نیست
باتشکر
فلات دوست
25-09-1393, 08:56 قبل از ظهر
باسلام
نیازی به ساخت گروه در شبکه های اجتماعی که نظارت بر آن ها نیست و مطالب غیر اخلاقی و ... در آن ها انتقال می یابد نیست
باتشکر
گل گفتی آق مدیرررررررررررررررررررررر رر
Sadegh.galaxy
25-09-1393, 09:46 قبل از ظهر
باسلام
باتشکر
ازین زاویه به قضیه نگاه نکرده بودم...ولی باتوجه به اینکه راه های سریعتری واسه ارتباط وجودداره گفتم..
BKING
25-09-1393, 09:50 قبل از ظهر
ازین زاویه به قضیه نگاه نکرده بودم...ولی باتوجه به اینکه راه های سریعتری واسه ارتباط وجودداره گفتم..
گروه های مجازی هیچ نظم و کنترلی توش وجود نداره
و صرفا موضوع بندی و نقل و قول و خیلی از امکانات را نداره
در حال حاضر سایت از tapatalk استفاده می کنه که هر لحظه امکان ارتباط به سایت داره
معمار
29-09-1393, 03:54 بعد از ظهر
با سلام عکس قبلی صفحه اول به نظر من خیلی بهتر بود
چرا که از موتورهایی بود که هم تو ایران بودن هم این موتور ها برا بچه های سایت بودن و یه جورایی خوشگل تر بود
حالا بازم هر جور که دوست دارید
قبلی
فعلی
- - - Updated - - -
یه پیشنهاد دیگه این که
برا تاپیک موتور ها عکس خودشون بالای صفحه بزارید
درسته که تعداد تاپیک ها زیاد ولی حداقل برا تاپیک هایی که پر بازدید ترن این کار و بکنید
زیبا تر میشه
roots
29-09-1393, 09:45 بعد از ظهر
با سلام عکس قبلی صفحه اول به نظر من خیلی بهتر بود
چرا که از موتورهایی بود که هم تو ایران بودن هم این موتور ها برا بچه های سایت بودن و یه جورایی خوشگل تر بود
حالا بازم هر جور که دوست دارید
قبلی
فعلی
- - - Updated - - -
یه پیشنهاد دیگه این که
برا تاپیک موتور ها عکس خودشون بالای صفحه بزارید
درسته که تعداد تاپیک ها زیاد ولی حداقل برا تاپیک هایی که پر بازدید ترن این کار و بکنید
زیبا تر میشه
با تشکر از شما دوست عزیز پیشنهادهای خوبی بود سعی میکنیم به کار بگیریم.
فلات دوست
01-10-1393, 08:09 قبل از ظهر
سلام
به نظرمن اگه عکس دسته جمعی موتوری ، اعضا سایت را که در قرار ملاقاتها گرفتن به عنوان تصویر زمینه سایت بزارین جالب میشه ( هر 10 روز هم تصویر عوض بشه)
یه حس خوبی به اعضا خواهد داد
ابوالفضل88
16-10-1393, 04:56 بعد از ظهر
اینا خوبن
tak3az
22-11-1393, 11:50 قبل از ظهر
با سلام
در صورت تمایل لوگو (هدر) سایت رو عوض کنید
اینم لینک هدر
اینم یه عکس دیگه ک لازم نباشه دیگه تست کنید
BKING
22-11-1393, 11:55 قبل از ظهر
با سلام
در صورت تمایل لوگو (هدر) سایت رو عوض کنید
اینم لینک هدر
اینم یه عکس دیگه ک لازم نباشه دیگه تست کنید
باسلام
فعلا تغییر دامنه قطعی نیست
ممنون از طراحیتون
Mohsen_14
26-11-1393, 01:12 قبل از ظهر
مدیران عزیز ،
تو اکثر تاپیکها ، اولین پست تو تمام صفحات تکرار میشه ، علاوه بر اینکه لزومی به این کار نیست ، یه خرده هم اعصاب خرد کنه .
واقعا خودتون موافق حذف شدنش نیستید ؟
ali.motahari
26-11-1393, 01:35 بعد از ظهر
مدیران عزیز ،
تو اکثر تاپیکها ، اولین پست تو تمام صفحات تکرار میشه ، علاوه بر اینکه لزومی به این کار نیست ، یه خرده هم اعصاب خرد کنه .
منم موافقم
BKING
26-11-1393, 02:13 بعد از ظهر
مدیران عزیز ،
این به این علت هست که خواننده از اولین موضوع باخبر باشه
وبعد از چند ثانیه پست محو می شه
ali.motahari
26-11-1393, 02:25 بعد از ظهر
این به این علت هست که خواننده از اولین موضوع باخبر باشه
وبعد از چند ثانیه پست محو می شه
بیشتر اوقات فقط عکسش حذف میشه بجا اینکه کل پست حذف شه
هرچی تاپیک عکس های منتخب بایک پیکز و باز میکنم فقط لوگو سایت میادش و فقط صفحه اولش درسته
Mohsen_14
13-12-1393, 06:46 بعد از ظهر
اینکه تشکر ها و نقل قول ها به اطلاع کاربر نمیرسه به نوعی نقص به حساب میاد . (الان اکثر فرومها از این امکان برخوردارن)
اگر امکانش هست ، این دو خاصیت مفید و پر کاربرد رو اضافه کنید .
تشکر .
roots
13-12-1393, 06:55 بعد از ظهر
نقل و قول که تاپاتاک اطلاع میده ولی تشکر رو خیر...اینا از قابلیتهای برنامه هایی مثل تاپاتاک هست نه خود سایت!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
BKING
13-12-1393, 06:55 بعد از ظهر
اینکه تشکر ها و نقل قول ها به اطلاع کاربر نمیرسه به نوعی نقص به حساب میاد . (الان اکثر فرومها از این امکان برخوردارن)
تشکر .
این امکان رو برای نقل قول ها می توان فعال کرد
Mohsen_14
13-12-1393, 07:04 بعد از ظهر
این امکان رو برای نقل قول ها می توان فعال کرد
تو تنظیمات همچین گزینه ای پیدا نکردم ، میشه قسمتی که باید تو اون این امکان رو فعال کرد بگید /
nightwolf_suzuki
13-12-1393, 07:23 بعد از ظهر
تشکر .
بخاطر ورژن ویبولیتن هست
باید آپدیت بشه!
roots
13-12-1393, 07:50 بعد از ظهر
تنظیمی برای پیام دادن در تاپاتاک وجود نداره و تو ذاتش هست که نقل و قول رو اطلاع میده...ضمن اینکه تابحال فرومی ندیدم که تشکر رو هم نوتیفیکیشن کنه!
nightwolf_suzuki
13-12-1393, 08:30 بعد از ظهر
تنظیمی برای پیام دادن در تاپاتاک وجود نداره و تو ذاتش هست که نقل و قول رو اطلاع میده...ضمن اینکه تابحال فرومی ندیدم که تشکر رو هم نوتیفیکیشن کنه!
رفیق چندتا فروم میخوای بهت نشون بدم؟
تخصص بنده هستش
شما ویبلوتن قدیمی استفاده میکنید :)
roots
13-12-1393, 09:07 بعد از ظهر
من که فروم های ایرانی واسه موبایل رو دارم هیچ کدوم ندارن...ممکنه جدید تو سایتا خارجی گذاشته باشن ولی در کل تشکر چیز مهمی نیست که بخواد پیغام بده! بیشتر مزاحمه..فیسبوک داره چون واقعا لایکاش مهمه.
nightwolf_suzuki
13-12-1393, 09:56 بعد از ظهر
من که فروم های ایرانی واسه موبایل رو دارم هیچ کدوم ندارن...ممکنه جدید تو سایتا خارجی گذاشته باشن ولی در کل تشکر چیز مهمی نیست که بخواد پیغام بده! بیشتر مزاحمه..فیسبوک داره چون واقعا لایکاش مهمه.
والا سایتا که من براتون فرستادم تو خصوصی ایرانی بودن!
از طرفی هم این نوتفیکیشن ها و ... جنب فان داره و انجمن رو از خشکی در میاره!
Mohsen_14
14-12-1393, 08:11 قبل از ظهر
من احتمال میدادم که با قالب فعلی سایت این امکانات قابل انجام باشه ، اگر امکانش نیست که خوب هیچی ....
همینکه سایت سرپا هست تشکر میکنم و خسته نباشید .
BKING
14-12-1393, 09:59 قبل از ظهر
بخاطر ورژن ویبولیتن هست
باید آپدیت بشه!
ورژن ویبولتین سایت 4.2 هست که تا مدتی دیگه به ورژن 5 ارتقا داده می شه
BKING
14-12-1393, 10:22 قبل از ظهر
من احتمال میدادم که با قالب فعلی سایت این امکانات قابل انجام باشه ، اگر امکانش نیست که خوب هیچی ....
همینکه سایت سرپا هست تشکر میکنم و خسته نباشید .
برای تقل قول از اشتراک موضوعات می تونید استفاده کنید
برای شما رو به صورت روزانه فعال کردم
nightwolf_suzuki
14-12-1393, 11:14 قبل از ظهر
ورژن ویبولتین سایت 4.2 هست که تا مدتی دیگه به ورژن 5 ارتقا داده می شه
رفیق گلم شما از ویبولتن 3 دارید استفاده میکنید در حال حاضر
اگرم آپدیتش کردید به 4.2 این اپدیت در هسته وی بولتن شما درست اجرا نشده
میگید نه! عکس زیر خطی رو که های لایت شده نگاه کنید زده VBiranV3 یعنی چی؟
یعنی اینکه هسته ویبولتن شما که فانشن ها هستن هنوز روی 3 دارن کار میکنند! و به شما یا الکی دارید میگید 4.2 هست یا اگر 4.2 واقعا میبینید فقط یه نوشته خالیه!!!
BKING
14-12-1393, 11:25 قبل از ظهر
رفیق گلم شما از ویبولتن 3 دارید استفاده میکنید در حال حاضر
اگرم آپدیتش کردید به 4.2 این اپدیت در هسته وی بولتن شما درست اجرا نشده
میگید نه! عکس زیر خطی رو که های لایت شده نگاه کنید زده VBiranV3 یعنی چی؟
یعنی اینکه هسته ویبولتن شما که فانشن ها هستن هنوز روی 3 دارن کار میکنند! و به شما یا الکی دارید میگید 4.2 هست یا اگر 4.2 واقعا میبینید فقط یه نوشته خالیه!!!
دوست عزیز اون آدرس مربوط به سایت وی ایران و یک عکس gif هست
ورژن انجمن 4.2 هست و کلیه آپدیت پلاگین های انجمن 4.2 انجام می شه
BKING
14-12-1393, 11:32 قبل از ظهر
تو این عکس می بینید آدرس vbiranv6 نوشته شده بنا به استدلال شما ما باید ورژن 6 باشیم در صورتی که آخرین آپدیت 5 هست
nightwolf_suzuki
14-12-1393, 11:39 قبل از ظهر
رفیق گلم، اروری که من باز کردم
دقیقا خط بالاش همون v6 هست!
اما ارور مد نظر من که v3 هست رو باز کردم! ببین توی فانشن داره ارور میده!
فلش رو به پایین زیر جمله هایلایت شده منو نگاه کنی متوجه میشی داداش
زده آنونیاماس فانشن!
بازم شما بهتر میدونی ...
حرف شما درست ...
اما من منظور وی3 خالی نبود چون ارور رو باز کردم و برای شما هم گذاشتم :)
BKING
14-12-1393, 12:00 بعد از ظهر
رفیق گلم، اروری که من باز کردم
دقیقا خط بالاش همون v6 هست!
اما ارور مد نظر من که v3 هست رو باز کردم! ببین توی فانشن داره ارور میده!
فلش رو به پایین زیر جمله هایلایت شده منو نگاه کنی متوجه میشی داداش
زده آنونیاماس فانشن!
بازم شما بهتر میدونی ...
حرف شما درست ...
اما من منظور وی3 خالی نبود چون ارور رو باز کردم و برای شما هم گذاشتم :)
این ارور عدم لود یه تصویر هست
فانشنش هم مربوط به تغییر کردم این تصویر تو دو حالت هست
در کل ارتباطی به ورژن ویبولتین نداره و با یه تغییر تو قالب اون ارور به کلی از بین می ره
mehrdad mz
14-12-1393, 12:31 بعد از ظهر
سلام وخسته نباشید به انجمن سایت.لطف کنیدیه صفحه بذاریدکه فقط مخصوص خریدوفروشه باشه ومجزاازمشاوره باشه.لطف کنیدیه جایی توسایت طراحی کنیدکه دمه دست وتوچشم باشه
BKING
14-12-1393, 12:34 بعد از ظهر
سلام وخسته نباشید به انجمن سایت.لطف کنیدیه صفحه بذاریدکه فقط مخصوص خریدوفروشه باشه ومجزاازمشاوره باشه.لطف کنیدیه جایی توسایت طراحی کنیدکه دمه دست وتوچشم باشه
این بخشو ندیدی ؟
Mohsen_14
14-12-1393, 12:59 بعد از ظهر
برای تقل قول از اشتراک موضوعات می تونید استفاده کنید
برای شما رو به صورت روزانه فعال کردم
منظور بنده این بود که هر جای سایت پستی از یه کاربر نقل قول یا تشکر میشه ، به اطلاعش برسه ، که ظاهرا همچین امکانی وجود نداره .
نه فقط موضوعاتی که کاربر مشترک شده .
البته همین امکان هم تا حد زیادی کار سازه ...
.
BKING
14-12-1393, 01:10 بعد از ظهر
منظور بنده این بود که هر جای سایت پستی از یه کاربر نقل قول یا تشکر میشه ، به اطلاعش برسه ، که ظاهرا همچین امکانی وجود نداره .
نه فقط موضوعاتی که کاربر مشترک شده .
البته همین امکان هم تا حد زیادی کار سازه ...
.
می تونید حالت اشتراک همه موضوع هایی که پست دادید رو بگذارید
mehrdad mz
14-12-1393, 04:16 بعد از ظهر
این بخشو ندیدی ؟
ممنون.ندیده بودم
ali_r
17-12-1393, 08:33 بعد از ظهر
دکمه ویرایش ما کار نمیکنه لطفا پیگیری کنید چند ماهه که درخواست دادم خبری نیس
ممنون
BKING
18-12-1393, 09:18 قبل از ظهر
دکمه ویرایش ما کار نمیکنه لطفا پیگیری کنید چند ماهه که درخواست دادم خبری نیس
ممنون
لطفا رمز عبورتو برام پیام خصوصی کن
ali_r
20-12-1393, 10:00 بعد از ظهر
مشکلم حل شد خیلی ممنون:14:
Hasan.A
24-01-1394, 04:56 بعد از ظهر
سلام.یه پیشنهاد دارم برای هیئت مدیره ی پرشین موتور که یه بازار چه ی مخصوص تشکیل بدن که تو اون وسایل اصل وجنس مرغوب بفروشن وبا پست درب منزل تحویل بدن چون ادم نمیتونه به سایت های دیگراعتمادکند
milad6383
24-01-1394, 08:06 بعد از ظهر
سلام خدمت مدیرات
سایتتون هنوز مشکل هاست داره و بیشتر اوقات ارور
Internal Server Error
میده
لطفا به فکر هاست بهتری باشید
VAHID
24-01-1394, 08:43 بعد از ظهر
سلام.یه پیشنهاد دارم برای هیئت مدیره ی پرشین موتور که یه بازار چه ی مخصوص تشکیل بدن که تو اون وسایل اصل وجنس مرغوب بفروشن وبا پست درب منزل تحویل بدن چون ادم نمیتونه به سایت های دیگراعتمادکند
فروشگاه مجازی پرشین موتور تا چند وقت دیگه اماده میشه
hamed510
24-01-1394, 10:07 بعد از ظهر
سلام خدمت مدیرات
سایتتون هنوز مشکل هاست داره و بیشتر اوقات ارور
Internal Server Error
میده
لطفا به فکر هاست بهتری باشید
خواهشا رسیدگی کنید این مورد برا منم خیلی پیش میاد!!
فلات دوست
25-01-1394, 06:25 قبل از ظهر
خواهشا رسیدگی کنید این مورد برا منم خیلی پیش میاد!!
به نظرم این مشکل از سرور کاربر هستش
چون بعضی مواقع که شلوغ هست و کاربر محلی زیاد میشن و به اصطلاح اینترنت شلوغ هست این خطا میادش
ابوالفضل88
13-02-1394, 12:16 بعد از ظهر
سلام دوستان لطفا نظر سنجی پالس 135 درباره ی رنگش بزارین خالی از لطف نیس ممنون
- - - Updated - - -
لطفا یه نظر سنجی رنگ های پالس 135 بزارین خالی از لطف نیس
CGL
20-02-1394, 01:08 بعد از ظهر
سلام به همه دوستاااااااان عزیز....یه پیشنهاد دارم...نمیشه توی شبکه های اجتماعی مثل لاین یا واتس آپ یا .... گروه بسازیم که راحت تر باهم در ارتباط باشیم؟؟؟!:4chsmu1:
VAHID
20-02-1394, 02:03 بعد از ظهر
سلام به همه دوستاااااااان عزیز....یه پیشنهاد دارم...نمیشه توی شبکه های اجتماعی مثل لاین یا واتس آپ یا .... گروه بسازیم که راحت تر باهم در ارتباط باشیم؟؟؟!:4chsmu1:
خیر.سایت چت روم داره و برای هر مبحثی هم تاپیک هست و نیازی به گروه و..... نیست.
Komando
22-02-1394, 08:49 بعد از ظهر
ما یه چنتا پست زدیم حذف شدن نمی دونم چرا؟:27:
BKING
23-02-1394, 09:04 قبل از ظهر
ما یه چنتا پست زدیم حذف شدن نمی دونم چرا؟:27:
سلام
یا پستها در تاپیک مناسب نبودند یا پستهای حاشیه ای و ... بوده اند
فلات دوست
23-02-1394, 09:33 قبل از ظهر
سلام
یا پستها در تاپیک مناسب نبودند یا پستهای حاشیه ای و ... بوده اند
سلام
جناب مدیر یه کاری کنید که حذف پستها با دلیل به کاربر اعلام بشه که دیگه اون کار رو تکرار نکنه
ata313
23-02-1394, 10:28 قبل از ظهر
سلام
من هم با نظر اقای cgL موافقم
تو واتس آپ یه گروه بزنیم به اسم پرشین موتور
اینجوری خیلی بهتره
VAHID
23-02-1394, 11:14 قبل از ظهر
سلام
من هم با نظر اقای cgL موافقم
تو واتس آپ یه گروه بزنیم به اسم پرشین موتور
اینجوری خیلی بهتره
پاسخ cgl در بالا داده شده.سایت هیچ گروهی در لاین وایبر واتس اپ و....نداره و نخواهد داشت
فلات دوست
24-02-1394, 07:00 قبل از ظهر
پاسخ cgl در بالا داده شده.سایت هیچ گروهی در لاین وایبر واتس اپ و....نداره و نخواهد داشت
سلام
تو فیسبوک و اینستوگرم که داره
VAHID
24-02-1394, 10:33 قبل از ظهر
سلام
تو فیسبوک و اینستوگرم که داره
سلام
تو فیسبوک و اینستاگرام صرفا جنبه اطلاع رسانی داره برای سایت و جذب کاربر.نه چت و گفتگو
فلات دوست
24-02-1394, 11:05 قبل از ظهر
سلام
تو فیسبوک و اینستاگرام صرفا جنبه اطلاع رسانی داره برای سایت و جذب کاربر.نه چت و گفتگو
نمیدونم مدیران گرامی چرا به چت و تاپیک شوخی با هم ، حساسیت دارین؟
به نظرم تاپیک شوخی با هم رو بزارین ولی با شرایط دسترسی مثل سابقه بیش از 2 سال و ...
farshad 54
24-02-1394, 02:14 بعد از ظهر
دوست گرامی
تاپیک چت روم وجود داره و دوستان اونجا میتونن با هم راجب هر موضوعی صحبت کنن و شو خی کنن و قروبون صدقه همدیگه برن و ......... دیگه نیازی به تاپیک خاصی نداره
راجب تاپیک شوخی هم مگه همه با هم اینجا شوخی دارن که تاپیک شوخی راه بندازیم ؟ باسابقه و بی سابقه هم نداره
ممکنه کسی با یه نفر شوخی کنه اون طرف ناراحت بشه و داستان درست بشه
Komando
25-02-1394, 01:19 بعد از ظهر
چرا تو صفحات سایت همش عکس موتور های شهریه چرا از عکس موتور های افرودی خبری نیست؟:23:
فلات دوست
27-02-1394, 07:14 قبل از ظهر
دوست گرامی
تاپیک چت روم وجود داره و دوستان اونجا میتونن با هم راجب هر موضوعی صحبت کنن و شو خی کنن و قروبون صدقه همدیگه برن و ......... دیگه نیازی به تاپیک خاصی نداره
راجب تاپیک شوخی هم مگه همه با هم اینجا شوخی دارن که تاپیک شوخی راه بندازیم ؟ باسابقه و بی سابقه هم نداره
سلام
آقا ببخشید اصلا من رو بن کن
نمیدونم دوستان چرا به شهرستانیها حساسیت دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
- - - Updated - - -
چرا تو صفحات سایت همش عکس موتور های شهریه چرا از عکس موتور های افرودی خبری نیست؟:23:
دوست عزیز سلام
چرا ، عکس تریل هم تا دلت بخواد هستش برو تاپیک مربوطه
farshad 54
27-02-1394, 08:04 قبل از ظهر
سلام
دوست عزیز
سوال کردی جوابش رو دادیم
چرا جو الکی میدی اینجا کسی با کسی مشکلی نداره چه تهرانی چه شهرستانی بعضی از دوستان خودشون کم لطفی میکنن و برای خودشون مشکل درست میکنن
فلات دوست
27-02-1394, 11:05 قبل از ظهر
دوست عزیز
سوال کردی جوابش رو دادیم آره جواب میدین با متلک که از صد تا ... بدتره ( ممکنه منظوری نداشته باشی ولی خواهشا با متلک جواب نده)
چرا جو الکی میدی اگه یه جمله ما جو درست کردن باشه من ازانجمن و همه دوستان معذرت می خوام
اینجا کسی با کسی مشکلی نداره چه تهرانی چه شهرستانی ما هم نگفتیم کسی مشکلی داره گفتیم حساسیت دارین (جوابتون رو با متلک میدین)
بعضی از دوستان خودشون کم لطفی میکنن و برای خودشون مشکل درست میکنن برا من مشکلی نیست و گفته هام از باب راهنمایی بود مطمئن باشین یه موتورسوار جوون تاب و تحمل شنیدن متلکش کم هستش
خود شما با یه جمله من ، ببین باز چه جوابی دادین و بحث جو و مشکل رو پیش میکشین
کاربرهای شهرستانی رو چک بکنید چند نفر یه مدت میان و یهو میرن؟؟؟؟؟؟
فرشاد خان میدونم هیچ منظوری ندارین ولی شما مدیر هستین و با یه کاربر معمولی در نوع نوشتار و جواب دادن و حوصله باید فرق داشته باشین
باز هم اگه کسی از نوشته هام ناراحت شده ، عمیقا معذرت می خوام
موفق باشین
موفق و پیروز باشیددددد
farshad 54
28-02-1394, 09:08 بعد از ظهر
فلات دوست ([Only registered and activated users can see links])
نمیدونم مدیران گرامی چرا به چت و تاپیک شوخی با هم ، حساسیت دارین؟
به نظرم تاپیک شوخی با هم رو بزارین ولی با شرایط دسترسی مثل سابقه بیش از 2 سال و ...
farshad 54 ([Only registered and activated users can see links])
دوست گرامی
فلات دوست ([Only registered and activated users can see links])
سلام
farshad 54 ([Only registered and activated users can see links])
دوست عزیز
سوال کردی جوابش رو دادیم
چرا جو الکی میدی اینجا کسی با کسی مشکلی نداره چه تهرانی چه شهرستانی بعضی از دوستان خودشون کم لطفی میکنن و برای خودشون مشکل درست میکنن
از دوستان و کاربران و مدیران عزیز خواهشمندیم پرسش های دوست گرامیمون و پاسخهای بنده رو به دقت مطالعه کنند و متلک های نهفته در پاسخ های بنده رو که دوستمون جناب فلات دوست بهشون
اشاره دارند رو بیان کنند تا بنده هم متوجه متلکهایی که در این پست ها ابراز کردم بشوم
اگر متلکی توش هست بگید بنده عذر خواهی کنم .
ممنون از توجهتون
فلات دوست
29-02-1394, 08:51 قبل از ظهر
اگر متلکی توش هست بگید بنده عذر خواهی کنم
ممنون از توجهتون
آقا این بحث رو ادامه ندین
اصلا من از شما معذرت می خوام
فلات دوست
30-02-1394, 10:50 قبل از ظهر
مدیران و ناظم گرامی
وقتی می خوام وارد سایت بشم ، یک ماهی میشه که یوزر و پس رو دو بار سیستم میپرسه
علتش رو نمیدونم؟
لطفا رفع بفرمایید
ممنون
کاوه
30-02-1394, 01:58 بعد از ظهر
مدیران و ناظم گرامی
وقتی می خوام وارد سایت بشم ، یک ماهی میشه که یوزر و پس رو دو بار سیستم میپرسه
علتش رو نمیدونم؟
لطفا رفع بفرمایید
ممنون
از مرورگر فایر فاکس یا کروم استفاده کنید
موقع ورود هم یه تیک هست برای ذخیره یوزر و پسوورد اون رو بزنید
فلات دوست
31-02-1394, 06:44 قبل از ظهر
از مرورگر فایر فاکس یا کروم استفاده کنید
موقع ورود هم یه تیک هست برای ذخیره یوزر و پسوورد اون رو بزنید
سلام
مرورگرم فایر فاکس هستش
پیغامه اینه : شما گزینه ضمن مطالعه دقیق اساسنامه ، با همه موارد موافقم را انتخاب نکرده اید.
وقتی عضو شدم انتخاب کرده بودم ، حالا هم خواستم تیکش بزنم که سیستم دوباره ثبت نام میکنه و نام کاربریم رو که میدم پیغام میده قبلا این اسم وجود دارد
اگه میشه خودتون این تیکه رو بزنید یا بگین چکار کنم ؟
ممنون
02109002
31-02-1394, 09:04 قبل از ظهر
سلام
مرورگرم فایر فاکس هستش
پیغامه اینه : شما گزینه ضمن مطالعه دقیق اساسنامه ، با همه موارد موافقم را انتخاب نکرده اید.
وقتی عضو شدم انتخاب کرده بودم ، حالا هم خواستم تیکش بزنم که سیستم دوباره ثبت نام میکنه و نام کاربریم رو که میدم پیغام میده قبلا این اسم وجود دارد
ممنون
با سلام
مرورگر کروم رو بهتون پیشنهاد میکنم
تو سایت گزینه خروج رو بزنین بعد از مروگر خارج بشین
مجددا" مرورگر رو باز و کش مرورگر رو ریست کنید
سپس با نرم افزار CCleaner سیستم رو اسکن و پاکسازی کنید
بعد وارد صفحه اصلی سایت شده و با زدن تیک ذخیره لاگین کنید
اگر باز هم موردی بود مطرح کنید تا بررسی و مشکل مرتفع گردد
موفق و پایدار باشید
BKING
31-02-1394, 11:53 قبل از ظهر
سلام
مرورگرم فایر فاکس هستش
ممنون
سلام
لطفا از آدرس persianmotor.net بدون forum.php/ استفاده نمایید.
Komando
31-02-1394, 08:01 بعد از ظهر
سایت دیر باز میشه بعضی وقتا هم اصلن باز نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
BKING
01-03-1394, 06:55 قبل از ظهر
سایت دیر باز میشه بعضی وقتا هم اصلن باز نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با چه آدرسی وارد می شید ؟
Komando
01-03-1394, 07:23 قبل از ظهر
با چه آدرسی وارد می شید ؟
ادرس persianmotor.net/forum.php
فروم رو حذف کردم درست شد ممنون.
BKING
01-03-1394, 07:25 قبل از ظهر
ادرس persianmotor.net/forum.php.
فروم رو حذف کردم درست شد ممنون.
بله من آدرس سایت که با forum.php بود رو تغییر دادم و www هم حذف کردم که آدرس کوتاه و راحت باشه
Komando
01-03-1394, 07:51 قبل از ظهر
بله من آدرس سایت که با forum.php بود رو تغییر دادم و www هم حذف کردم که آدرس کوتاه و راحت باشه
تشکر.
kaveh_am
01-03-1394, 02:20 بعد از ظهر
با تشکر از فروم بسیار سودمندتون.من دارم تاپیک ها رو مطالعه میکنم و خیلی چیز ها رو یاد گرفتم...
تنها مشکلی که هست اینه که برای پیدا کردن یه جواب اینکه بهترین روش آب بندی جیه...یا رک موتور رو چجوری میسازن..یا چه روغنی باید تو موتورم بریزم.باید 40 صفحه رو بخونم تا به یکی که جواب خوب و کامل داده برسم....
با دشواری زیاد روبرو شدم تعداد صفحه ها خیلی بالاست.
:hanghead:
پیشنهاد من اینه که اگر امکان پزیر هست پست کسی که بیشترین تشکر رو خورده بیاد اول موضوع....
دم همتون گرم:29:
BKING
01-03-1394, 02:36 بعد از ظهر
با تشکر از فروم بسیار سودمندتون.من دارم تاپیک ها رو مطالعه میکنم و خیلی چیز ها رو یاد گرفتم...
تنها مشکلی که هست اینه که برای پیدا کردن یه جواب اینکه بهترین روش آب بندی جیه...یا رک موتور رو چجوری میسازن..یا چه روغنی باید تو موتورم بریزم.باید 40 صفحه رو بخونم تا به یکی که جواب خوب و کامل داده برسم....
با دشواری زیاد روبرو شدم تعداد صفحه ها خیلی بالاست.
:hanghead:
پیشنهاد من اینه که اگر امکان پزیر هست پست کسی که بیشترین تشکر رو خورده بیاد اول موضوع....
دم همتون گرم:29:
سلام
فکر خوبیه اما باعث نامنظم شدن می شه
و پستی که تشکر زیاد خورده ممکنه یه عکس یا چیز دیگه ای باشه و صرفا راهنمایی نباشه
Mohsen_14
03-03-1394, 03:28 قبل از ظهر
یه بخش طنز از آگهی های موتور ایجاد بشه ، البته قسمت مشخصات و شهر و نام افراد قرار داده نشه تا مشکلی پیش نیاد .
یه چیزایی آدم تو نت میبینه حیفه بقیه نبینن !
suzuki_bandit
05-05-1394, 11:29 قبل از ظهر
سلام لطفا این تبلیغات داغون مثل " حجم دهنده ..." توی سایت نگذارین حیفه ابهت سایت زیر سوال میره
آمیرزا
11-07-1394, 11:25 بعد از ظهر
با عرض سلام،پیشنهاد میکنم،آگهی فروش هایی که مسدودشدن ویا مورد فروش فروخته شده حذف شوند،تا هم سایت سروساماني بگیرد وهم وقت اعضاء هدر نرود.
RZ
BKING
12-07-1394, 05:53 بعد از ظهر
با عرض سلام،پیشنهاد میکنم،آگهی فروش هایی که مسدودشدن ویا مورد فروش فروخته شده حذف شوند،تا هم سایت سروساماني بگیرد وهم وقت اعضاء هدر نرود.
RZ
سلام
امکانش نیست چون آرشیو باعث حفظ رنک وجستجوی گوگل می شود
فلات دوست
13-07-1394, 09:02 قبل از ظهر
سلام
امکانش نیست چون آرشیو باعث حفظ رنک وجستجوی گوگل می شود
سلام
امکان انتقال به بایگانی وجود ندارد.
چون واقعا وقت آدم رو هدر میدن
یا همه آگهی های اینجوری رو در یه تاپیک بعنوان پست بزارین
BKING
13-07-1394, 10:43 بعد از ظهر
سلام
امکان انتقال به بایگانی وجود ندارد.
چون واقعا وقت آدم رو هدر میدن
یا همه آگهی های اینجوری رو در یه تاپیک بعنوان پست بزارین
سلام
نمی دونم چه مشکلی هست با تاپیک ها
تاپیکهای جدید در صفحات اول و دوم هستند و مشخصه که این دو صفحه تاپیک های جدید داخلش هستند
آمیرزا
17-07-1394, 12:33 قبل از ظهر
سلام
نمی دونم چه مشکلی هست با تاپیک ها
تاپیکهای جدید در صفحات اول و دوم هستند و مشخصه که این دو صفحه تاپیک های جدید داخلش هستند
خوب تازه وارد هایی مثل من دوست دارند از اطلاعات مفید تايپکهاي آرشیو هم بهرهمند شوند،نه فقط صفحات اول و دوم
RZ
masoud69
17-07-1394, 11:37 بعد از ظهر
سلام
توی بخش پیغام خصوصی یه برنامه ای باشه که بتونه اطلاع بده پیغام اومده اما صندوق شما پر است در صورت خالی کردن پیام شما بروز رسانی میشه
خیلی خوب میشه با چنتا از دوستان میخواستم ارتباط برقرار کنم اما صندوق دریافت پر هست
یکی دیگه اینکه پیغام ارسال بشه توی یه بخشی بمونه تا طرف صندوق رو خالی کنه بعد دستش برسه بهتره تا اینکه سیستم پیغام بده صندوق طرف پر نمیشه ارسال کرد
متشکر
BKING
19-07-1394, 05:52 بعد از ظهر
خوب تازه وارد هایی مثل من دوست دارند از اطلاعات مفید تايپکهاي آرشیو هم بهرهمند شوند،نه فقط صفحات اول و دوم
RZ
سلام
تاپیک های مفید آرشیو نمی شوند و مانند یک کتاب موجود و قابل خواندن هستند
Komando
07-08-1394, 09:55 بعد از ظهر
توی قسمت ((
عکس هایی از گذشته پرشین موتور)) وقتی وارد میشی رمز عبور و نام کاربری میخاد .عکس ها رو نشون نمیده جریان چیه
BKING
08-08-1394, 06:33 قبل از ظهر
توی قسمت ((
عکس هایی از گذشته پرشین موتور)) وقتی وارد میشی رمز عبور و نام کاربری میخاد .عکس ها رو نشون نمیده جریان چیه
سلام
لطفا لینک قسمتی که می گید رو بگذارید.
احتمالا از زمان مدیریت قبلی رمزگذاری شده باشد.
Komando
08-08-1394, 08:31 قبل از ظهر
امروز امتحان کردم درست شد.ممنون [Only registered and activated users can see links]
Babak
09-08-1394, 04:10 بعد از ظهر
سلام
اقایان مدیرها در قسمت ورود یه گزینه بی زحمت بگذارید فراموش کردن رمز:27: بابا شاید یکی مثله من گیج بود یادش رفت رمزش اااااااخه:wall3:
BKING
12-08-1394, 07:38 قبل از ظهر
سلام
اقایان مدیرها در قسمت ورود یه گزینه بی زحمت بگذارید فراموش کردن رمز:27: بابا شاید یکی مثله من گیج بود یادش رفت رمزش اااااااخه:wall3:
سلام
موجود است
ابوالفضل88
13-08-1394, 08:21 بعد از ظهر
سلام دوستان
امروز 3 بار تو تاپیک پالس ان اس نظر گزاشتم یکی هی میاد پاک میکنه لطفا پیگیری کنید
با تشکر
farshad 54
14-08-1394, 10:06 قبل از ظهر
پستتون حاوی سوالات تکراری بود که چندین بار در تاپیک پرسیده شده و پاسخ اونها داده شده
این دسته از پستها با توجه به اینکه باعث زیاد شدن بیهوده صفحات تاپیک میشه سریعا حذف میشوند
پس دقت بفرمایید وقتی تاپیک یه موتوری بیش از 100 صفحه داره مطرح کردن سوالاتی نظیر چند تا میره و صداش چه جوریه و بوقش کجاس و روغن چند تا بریزم و ........ فقط بیخودی تعداد صفحه رو زیاد میکنه
ممنون که رعایت میفرمایید
Komando
14-08-1394, 10:21 قبل از ظهر
سلام دوستان
امروز 3 بار تو تاپیک پالس ان اس نظر گزاشتم یکی هی میاد پاک میکنه لطفا پیگیری کنید
با تشکر یکی هی میاد پاک میکنه!:25r30wi::25r30wi::25r30wi::25r30wi::25 r30wi::25r30wi::25r30wi:
Komando
17-08-1394, 06:56 بعد از ظهر
سلام. مدیران عزیز پرشین موتور بخش های مختلف سایت خیلی دیر بازمیشه.
ابوالفضل88
18-08-1394, 02:21 بعد از ظهر
بنظرتون این عمس وساه صفحه های موتور های اسپورت خیابونی مناسب نیس[Only registered and activated users can see links]
sajjadme
29-08-1394, 02:24 قبل از ظهر
سلام
یه مشکلی هست نمیدونم از کجاست ولی گفتم بگم
از موقعی که بعد از بسته شدن ،سایت مجددا باز شد واقعا بد باز میشه من بعضی موقع ها اصلا نتونستم باز کنم اما همون موقع سایت های مختلف دیگه رو باز میکنم راحت باز میشه
sajjadme
29-08-1394, 03:28 قبل از ظهر
سلام
یه مشکلی هست نمیدونم از کجاست ولی گفتم بگم
از موقعی که بعد از بسته شدن ،سایت مجددا باز شد واقعا بد باز میشه من بعضی موقع ها اصلا نتونستم باز کنم اما همون موقع سایت های مختلف دیگه رو باز میکنم راحت باز میشه
این پیغامی هست موقعی که سایت باز نمیشه البته بعد از چندین دقیقه که برای باز شدن سایت صبر میکنم
[Only registered and activated users can see links]۲۰۱۵۱۱۲۰_۰۳۰۸۱۱.jpg ([Only registered and activated users can see links])
mohammadvaiper
29-08-1394, 12:14 بعد از ظهر
سرعت بالا امدن سایته خیلی خیلی پایینه
amirkhafan68
29-08-1394, 06:03 بعد از ظهر
دوستان مدیر نمیخوایید یه فکری برای سایت بردارید؟یا یه سایت جایگزین بگید آخه اصلا کلا اینگار ول شده سایت و کسی کار نداره
آقا اگه واقعا مشکلی دارید ببندید سایتو یا چاره ای بیاندیشید.با تشکر
sajjadme
29-08-1394, 07:21 بعد از ظهر
مدیران عزیز اگه مشکل رو یک برنامه نویس تحت وب میتونه حل کنه به من پیام خصوصی بدن .من کسیو دارم که میتونم بگم خیلی حرفه ای هست اگه کمکی بر میاد از ما امر بفرمایید
در هرصورت بگید که مشکل از کجاست دوستان همه مشتاق هستند برای سایت کاری کنند یاعلی مدد
BKING
01-09-1394, 08:18 قبل از ظهر
سلام
دوستان سعی کردیم مشکل رو رفع کنیم
در حال حاضر اگه مشکلی دیدید اعلام کنید.
Sent from my D2403 using Tapatalk
Komando
09-09-1394, 01:37 بعد از ظهر
سایت قابل استفاده نیست.بعد از مدتها تونستم یه پست ارسال کنم.صفحه اول سایت باز میشه ولی دیگه بقیه قسمت ها باز نمیشه
ali_r
09-09-1394, 01:55 بعد از ظهر
واقعا سرعت سایت تاسف باره
20 بار تلاش کردم تا یدونه این پست رو بزارم بنظر من سایت بسته باشه بهتره اینجوری هر وقت درست شد بیارین بالا
BKING
09-09-1394, 05:13 بعد از ظهر
سلام
دوستان مشکل لود صفحات بهبود یافته در حال حاضر لود صفحات با سرعت مناسب انجام می گیره
تست انجا شده توسط gtmetrix
Alireza.BMW
09-09-1394, 10:31 بعد از ظهر
بلاخره درست شد... من الان که اومدم سرعت باز شدن صفحات خوب بوده تا الان :4chsmu1:
ali_r
10-09-1394, 10:52 قبل از ظهر
اره بهتره ولی باز هم جا داره سرعتش بیشتر هم بشه
در کل راضی کنندست ولی عالی نیست
kaveh_am
10-09-1394, 09:05 بعد از ظهر
برای من صفحه ها باز میشن ولی وقتی چیزی سرچ میزنی و پیدا میشه و میخوای صفحش رو باز کنی باز نمیشه...
kaveh_am
10-09-1394, 10:36 بعد از ظهر
درست شد
ali_r
11-09-1394, 12:10 بعد از ظهر
سرعت عالیه
ممنون از مدیران
B-MAX
06-10-1394, 09:20 بعد از ظهر
سلام
همه چیز عالی
فقط یه انتقاد دارم
یادمه یه زمانی قسمت فروش موتور خیلی رونق داشت و خیلی موتور آگهی میشد
حتی پالس 220 خودمو از همینجا خریدم و 2 سال و نیمه دارمش اما از وقتی که بخش فروش دو قسمت شده و آگهی های دائم پولی شده این بخش به کلی خوابیده
فکر نمیکنم تا العان به اندازه انگشتهای دست بوده باشن کسانی که هزینه ناچیز این اگهی رو پرداخت کرده باشن
پس صرفه اقتصادی نداشته که هیچ
بخش فروش هم کلا کساد شده
پیشنهاد من اینه که روال قدیم رو اجرا کنید و تمام اگهی های فروش موتور رایگان بشه در عوض تعداد آگهی های فروش بالا میره و افراد زیادی با سرچ تو گوگل موتوری که میخوان بخرن رو تو اینجا پیدا میکنن و به فروم میان
پس بازدید و تعداد اعضای فروم بالا میره و میتونین بنرهای تبلیغاتی رو با قیمت بالاتری بفروشید
لطفا رسیدگی کنین
خیلی ممنون
Mohsen_14
06-10-1394, 10:16 بعد از ظهر
بعد از مشکلات این چند وقت تاریخ عضویت ها مشکل داره هنوز .
با تشکر از زحماتی که کشیده میشه .
BKING
06-10-1394, 10:43 بعد از ظهر
بعد از مشکلات این چند وقت تاریخ عضویت ها مشکل داره هنوز .
با تشکر از زحماتی که کشیده میشه .
چه مشکلی داره ؟
sajjadme
06-10-1394, 11:08 بعد از ظهر
سلام دوستان و مدیران عزیز
BKING جان تاریخ عضویت خودتون رو نگاه کن نوشته فروردین-620
یا مال من نوشته اسفند -604
mohamad.gh
07-10-1394, 03:51 قبل از ظهر
سایت این روزها حال خوشی نداره ، امیدوارم دلسوزان توجه بیشتری کنند . امیدوارم
BKING
09-10-1394, 03:27 بعد از ظهر
سلام دوستان و مدیران عزیز
BKING جان تاریخ عضویت خودتون رو نگاه کن نوشته فروردین-620
یا مال من نوشته اسفند -604
سلام
حل شد
sajjadme
09-10-1394, 05:30 بعد از ظهر
دم شما گرم .به اونایی که میگن سایت صاحب نداره ثابت شد که اولا سایت صاحاب داره دوما صاحب های خوبی هم داره .ممنون از تلاشتون .پرچم پرشین موتور همیشه بالاست:pm::29dz8zk:
sina6525
09-10-1394, 08:25 بعد از ظهر
سلام و درود
مشکلی که در حدود دو ماهی هستش برای من پیش میاد اینه که تا مدتی بدون هیچ مشکلی میتونم وارد تمام تاپیک ها بشم اما ناگهان امکان وارد شدن ندارم و همه چیز خوب کار میکنه صفحه اصلی بالا میاد و میتونم وارد همه بخش ها بشم اما هر تاپیکی رو انتخاب میکنم باز نمیشه یه مدتی میگذره در حدود دو هفته و باز خوب میشه و مدتی خوبه اما دوباره این مشکل پیش میادخواهشمندم به این مسئله رسیدگی بشه
با تشکر
ARSH
09-10-1394, 08:34 بعد از ظهر
یه ماهه هیچ تاپیکی درست حسابی برام باز نمیشه
لطفا بد برداشت نکنید و توهین ندونید این حرف رو شما همه عزیزید هم مدیرا هم کاربرا ولی :
بعد از مدیریت علیرضا و امیر و کنجی دیگه ندیدم این سایت درست حسابی کار کنه ! هم از نظر فنی که پشت پرده هست هم از نظر تخصصی در باب موتور سیکلت نه قرارا ملاقات درست حسابی
یادش بخیر اون دوره بلا استثنا هر جمعه امکان نداشت قرار ملاقات برگزار نشه ! هر دو سه شب در میون یه دوره همی تو یه پارک بود . هرزگاهی تور بین شهری بود . تور نوروزی بود تور مناسبتی وجود داشت توی تور های مناسبتی کلی موتور سوار شرکت میکردن با موتورای مختلف
اما الان حتی دیگه سایت باز نمیشه تا ادم 4 تا عکس ببینه !
شرمنده رک گفتم قصدم توهین نبود یا اینکه شما بدید یا این حرفای بچگونه که اهلش نیستم فقط قصدم این بود بگم این فرمون که میرید اشتباهه
مرسی
BKING
10-10-1394, 09:58 قبل از ظهر
لطفا بد برداشت نکنید و توهین ندونید این حرف رو شما همه عزیزید هم مدیرا هم کاربرا ولی :
بعد از مدیریت علیرضا و امیر و کنجی دیگه ندیدم این سایت درست حسابی کار کنه ! هم از نظر فنی که پشت پرده هست هم از نظر تخصصی در باب موتور سیکلت نه قرارا ملاقات درست حسابی
یادش بخیر اون دوره بلا استثنا هر جمعه امکان نداشت قرار ملاقات برگزار نشه ! هر دو سه شب در میون یه دوره همی تو یه پارک بود . هرزگاهی تور بین شهری بود . تور نوروزی بود تور مناسبتی وجود داشت توی تور های مناسبتی کلی موتور سوار شرکت میکردن با موتورای مختلف
شرمنده رک گفتم قصدم توهین نبود یا اینکه شما بدید یا این حرفای بچگونه که اهلش نیستم فقط قصدم این بود بگم این فرمون که میرید اشتباهه
مرسی
سلام
مشکلات فنی سایت برای تمام سایت ها حتی سایت های بزرگ مثل تلگرام رخ می ده که حلش برای شرکت های بزرگ سریع تر انجام می شه چون مسعولین اون تمام کارشون همان است و بودجه مناسب دارند.
در مورد قرارها الان با آمدن تلگرام و تشکیل گروه های مختلف و ایجاد اختلافات که توسط مدیران قبلی پیش آمده بود باعث شده قرارها برگزار نشود.
باتشکر
ali_r
10-10-1394, 11:13 قبل از ظهر
مرسی
کاملا تایید میشه
سایت شور شوف حس قبل رو نداره. همه چی پولی شده(قسمت آگهی موتور) .سایت شده جای تبلیغ که اولین باره تو این چند سال میبینیم . سایت پشت سرهم میخوابه یا سرعت اونقدر پایینه که ...
ادم حس نداره یه تاپیک بزنه یا پست بزاره فقط میایم برای تماشا
به هر حال چون قسمت پیشنهادات و انتقادات هستش من هم انتقاد کردم امیدوارم مدیرهای جدید به دل نگیرن و ناراحت نباشن. امیدوارم سایت روز به روز بهتره بشه نه بدتر
sina6525
10-10-1394, 02:57 بعد از ظهر
کاملا تایید میشه
سایت شور شوف حس قبل رو نداره. همه چی پولی شده(قسمت آگهی موتور) .سایت شده جای تبلیغ که اولین باره تو این چند سال میبینیم . سایت پشت سرهم میخوابه یا سرعت اونقدر پایینه که ...
ادم حس نداره یه تاپیک بزنه یا پست بزاره فقط میایم برای تماشا
به هر حال چون قسمت پیشنهادات و انتقادات هستش من هم انتقاد کردم امیدوارم مدیرهای جدید به دل نگیرن و ناراحت نباشن. امیدوارم سایت روز به روز بهتره بشه نه بدتر
حالا منم تازه با این انجمن آشنا شدم ولی تو انجمن های دیگه هم با موضوعات دیگه فعالیت دارم اما اینجا اصلا فضای گرمی نداره و دوستان اصلا شور و شوقی ندارن و از تازه وارد ها استقبال نمیکنن و وقتی میبینن کسی سوالی میکنه و پاسخش رو میدونن اما پاسخی نمیدن
Mohsen_14
11-10-1394, 12:54 قبل از ظهر
طرفدارای موتور سواری تو ایران میلیونی هستند ، این سایت میتونه جزء سایتهای پر بیننده ی ایران بشه ، تمام آگهی های موتور جذب کنه و ...
حیف که الان خودش هم بزور میاد بالا .
ali.motahari
11-10-1394, 02:29 قبل از ظهر
سلام
توصفحه اصلی سایت زده وارد شوید ولی تاپیک ک باز میکنم واردشده
هرچی یوزرمو میزنم و وارد میشم قبول نمیکنه چرا!
پیامش میاد که به صفحه اصلی اگ منتقل نشدید اینجا کلیک کنیدها ولی بازم کار نمیکنه!
ببینید حتی آخرین پست رو هم نشون میده ک با یوزرم گذاشتم ولی وارد نشده![Only registered and activated users can see links]
sina6525
11-10-1394, 09:38 قبل از ظهر
سلام
توصفحه اصلی سایت زده وارد شوید ولی تاپیک ک باز میکنم واردشده
هرچی یوزرمو میزنم و وارد میشم قبول نمیکنه چرا!
پیامش میاد که به صفحه اصلی اگ منتقل نشدید اینجا کلیک کنیدها ولی بازم کار نمیکنه!
ببینید حتی آخرین پست رو هم نشون میده ک با یوزرم گذاشتم ولی وارد نشده!
سلام بنده هم همین مشکل رو دارم اما اگر وارد یک تاپیک و یا انجمن بشم خودکار وارد میشه اما در صفحه اول و اصلی به هیچ عنوان نمیشه وارد شد
BKING
11-10-1394, 10:31 قبل از ظهر
سلام بنده هم همین مشکل رو دارم اما اگر وارد یک تاپیک و یا انجمن بشم خودکار وارد میشه اما در صفحه اول و اصلی به هیچ عنوان نمیشه وارد شد
سلام
گزینه ذخیره را بزنید.
irmacfa
11-10-1394, 04:26 بعد از ظهر
سلام
گزینه ذخیره را بزنید.
موافق هستین با همکاری بچه های انجمن رو دستی بهش بکشیم از همه نظر بروز بشه ! قالب ، فونت و ...
sina6525
11-10-1394, 07:29 بعد از ظهر
سلام
گزینه ذخیره را بزنید.
دوست عزیز تشکر بابت راهنمایی . قبلا امتحان کردم اما فایده ای نداره و اصلا وارد نمیشه که بخواد ذخیره بشه توی توضیحات هم گفتم کاملا مشخصه که فروم مشکل داره چون پس از وارد شدن به هر بخش و یا تاپیک به صورت خودکار وارد حساب میشه
اگر ممکنه به مشکل دیگر بنده هم رسیدگی کنید ممنون میشم
با تشکر
BKING
12-10-1394, 03:32 بعد از ظهر
دوست عزیز تشکر بابت راهنمایی . قبلا امتحان کردم اما فایده ای نداره و اصلا وارد نمیشه که بخواد ذخیره بشه توی توضیحات هم گفتم کاملا مشخصه که فروم مشکل داره چون پس از وارد شدن به هر بخش و یا تاپیک به صورت خودکار وارد حساب میشه
اگر ممکنه به مشکل دیگر بنده هم رسیدگی کنید ممنون میشم
با تشکر
سلام
پسووردتو برام پیام خصوصی کن
camayo
15-10-1394, 03:30 قبل از ظهر
سلام و خسته نباشید به مدیریت سایت
اقا اول یه گلایه از مشکل سایت کنم که خیلی طول میکشه درست بشه وقتی به مشکل میخوره
بعدیش یه نظره که : اگه امکانش هست یه گروه رسمی یا کانال تو برنامه های ارتباطی مثل تلگرام واسه پرشین موتور ساخته بشه بصورت آزمایشی
بعدیش هم که : تشکر از تمامی دوستان از مدیریت تا بچه های گل سایت که واقعا جای تشکر داره برای اینکه تجربیاتشونو در اختیار میزارن و به سوالا جواب میدن
BKING
15-10-1394, 02:20 بعد از ظهر
سلام و خسته نباشید به مدیریت سایت
اقا اول یه گلایه از مشکل سایت کنم که خیلی طول میکشه درست بشه وقتی به مشکل میخوره
بعدیش یه نظره که : اگه امکانش هست یه گروه رسمی یا کانال تو برنامه های ارتباطی مثل تلگرام واسه پرشین موتور ساخته بشه بصورت آزمایشی
بعدیش هم که : تشکر از تمامی دوستان از مدیریت تا بچه های گل سایت که واقعا جای تشکر داره برای اینکه تجربیاتشونو در اختیار میزارن و به سوالا جواب میدن
سلام
گروه تلگرام
sajjadme
23-10-1394, 04:23 بعد از ظهر
سلام و خداقوت میگم به شما
دو تا مورد رو میخواستم عرض کنم
1-دوتا تاپیک برای مقایسهی پالس 220 و 200 ان اس داریم ....نمیدونم چرا
2-من اخیرا یه تاپیکی پیدا کردم به نام زین داغ...:interview: خیلی تاپیک خوبی بود ....خیلی دوست دارم ادامه بدین ....مییییشه؟:grouphug: :pm:
من مال اقا فرشاد گل و اقا علی گل رو خونم خیلی جالب بود دم جفتشون گرم بیش از پیش دوستشون دارم ...
امید وارم این تاپیک رو با اعضای گل دیگه ی سایت ادامه بدن
sajjadme
23-10-1394, 07:58 بعد از ظهر
من نمیدونم چطور از سال انتهای سال 91 که اینجام این زین داغ رو ندیده بودم یا همین شب زنده داران رودوستان تعریفشو میکردن نمیدونم چی بوده ولی اگه خوب بود و امکانش برای مدیران و ناظرین و ...هست دوباره شب زنده داران رو هم راه بندازین که اون صمیمیت که بوده بیشتر بشه...:grouphug::flower4::grouphugg:
camayo
02-11-1394, 07:06 بعد از ظهر
اقا ما تو گروه (تلگرام) چت میکنیم میگن چت ممنوع.عکس میزاریم نمیدونم چرا حذفمون میکنن . مشکل چیه . مگه گروه تلگرام برا موتور و موتور سوار نیست ؟ پس چرا با صحبت در مورد موتور و عکس موتور مخالفت میکنید.واقعا که:98:
roots
02-11-1394, 07:08 بعد از ظهر
شما در عرض ۱ ساعت حدود ۲۰۰ تا عکس آپلود کردین تو گروه پشت سر هم.....این کار عاقلانست؟ به درد کی میخوره این عکسا؟ جز اینکه حجم اینترنت بچه ها تموم بشه بابت دانلود ناخواسته.
galaxy s6 edge plus!
sina6525
02-11-1394, 07:23 بعد از ظهر
شما در عرض ۱ ساعت حدود ۲۰۰ تا عکس آپلود کردین تو گروه پشت سر هم.....این کار عاقلانست؟ به درد کی میخوره این عکسا؟ جز اینکه حجم اینترنت بچه ها تموم بشه بابت دانلود ناخواسته.
galaxy s6 edge plus!
سلام داداش بنده رو چرا حذف کردید ؟؟
نه عکسی گذاشتم و نه صحبت غیر مربوطی کردم اتفاقا بعضی از دوستان صحبت متفرقه کردن که بنده بهشون هشدار دادم
خیلی ناراحتم شدم در شان بچه های پرشین موتور نست که ناگهانی حذف بشن شما لااقل میومدی خصوصی میگفتی آقا سینا بنا به این دلیل شما قوانین رو نقض کردید و حق بودن تو گروه رو ندارید ما هم میگفتیم چشم دممون رو میزاشتیم رو کولمون و میرفتیم
و نه فقط برای بنده بلکه برای همه دوستان باید این کار رو انجام بدید
roots
02-11-1394, 07:26 بعد از ظهر
من فقط حدود ۱ ساعت پیش یک نفر رو حذف کردم اون هم به دلایلی که بالا گفتم والبته اگه بخوان میتونن باز وارد بشن الان...
سایرین رو ادمینها پاک کردن حالا یا بعلت بی احترامی یا تبلیغ بی مورد...
galaxy s6 edge plus!
roots
02-11-1394, 07:26 بعد از ظهر
سلام داداش بنده رو چرا حذف کردید ؟؟
نه عکسی گذاشتم و نه صحبت غیر مربوطی کردم اتفاقا بعضی از دوستان صحبت متفرقه کردن که بنده بهشون هشدار دادم
خیلی ناراحتم شدم در شان بچه های پرشین موتور نست که ناگهانی حذف بشن شما لااقل میومدی خصوصی میگفتی آقا سینا بنا به این دلیل شما قوانین رو نقض کردید و حق بودن تو گروه رو ندارید ما هم میگفتیم چشم دممون رو میزاشتیم رو کولمون و میرفتیم
ایدی شما چیه
galaxy s6 edge plus!
sina6525
02-11-1394, 07:31 بعد از ظهر
من فقط حدود ۱ ساعت پیش یک نفر رو حذف کردم اون هم به دلایلی که بالا گفتم والبته اگه بخوان میتونن باز وارد بشن الان...
سایرین رو ادمینها پاک کردن حالا یا بعلت بی احترامی یا تبلیغ بی مورد...
galaxy s6 edge plus!
از شما خواهشمندم یه پرسو جو بکن ببین من برا چی حذف شدم؟؟ نمیخوام که دوباره برگردونید منو چون حتما اشتباهی کردم ،اما واقعا برام جای سواله که چرا حذف شدم؟؟ میخوام بدونم که چه حرکت اشتباهی انجام دادم؟
چون در حدود 2 هفته پیش ناگهان از گروه منو انداختن بیرون
سپاس
آیدی من هم sina6525 هستش
roots
02-11-1394, 07:35 بعد از ظهر
تعداد حذفیها زیاده کسی یادش نمی مونه کی برای چی پاک شده...ولی معمولا بعد چند روز لیست بلاک، خالی میکنیم .
لینک ما:
[URL][[Only registered and activated users can see links]]
galaxy s6 edge plus!
kaveh_am
02-11-1394, 08:48 بعد از ظهر
سلام
عکسهای که قرار میدیم یه قسمتیش خارج از کادر هست و دیده نمیشه(شمت چپ)
اگر امکانش هست یه کاری کنید که عکس ها به صورتی در بیاد که تو کادر کامل دیده بشه و اگر کسی خواست بزرگتر ببینه هم بتونه بزرگش کنه(یا تو یه صفحه دیگه باز کنتش)
چون مثلا الان بخوام عکس رو سایزی بزارم که همش دیده بشه باید 700*400 بزارم که خیلی کوچیک میشه و کیفیتش خیلی کم میشه.
با تشکر.
sina6525
09-11-1394, 02:55 قبل از ظهر
آقا خداییش ایندفعه دیگه چرا اخراج شدم از گروه تلگرام؟؟ موقع خوابیدن تو گروه بودم ، بیدار که شدم دیدم نیستم :gigglesmile::gigglesmile:
بابا یه گروه ساختید جنبه داشته باشید شانس آوردیم مملکت رو ندادن دست شما وگرنه همه رو تبعید میکردین افغانستان
بچه اید مگه ؟؟ تا یه حرفی میزنیم که مذاق شما خوش نمیاد قهر میکنید میندازید بیرون آدمو ؟؟
من حتی دلیل اخراج شدنم رو در هر دو دفعه نفهمیدم چون حتی آنلاین هم نبودم ، فرضا خود شما یه نفر بیاد یک دفعه از یه جایی بندازتت بیرون ناراحت نمیشی؟؟ بدون این که دلیلشو بهت بگه؟؟
صد بار گفتم باز هم میگم در شان بچه های پرشین موتور نیستش که مثل یه بچه یهو بزنید حذفشون کنید
ادمین گفتش جک و مطالب غیر متبط نزارید گفتیم چشم زیاد فعال بودیم گفت حرف نزنین گفتیم چشم در روز شاید نیم ساعت در حد چندتا پیام حرف میزدیم ، گفتش ساعت 1 به بعد چت نکنید گفتیم چشم ، حالا خوبه خیلی ها این موضعات رو رعایت نمیکنن اما چون رفیق و آشنا ادمین ها هستن کسی کاری به کارشون نداره
خیلی جالبه چت که میگید ممنوعه ، جک و عکس هم که ممنوعه ، سوال کردن هم که میگید اینجا ممنوعه هستش و باید توی سایت دنبال جواب باشیم ، خود مدیرا هم که لااقل چهارتا مقاله و متن در رابطه با موتور نمیزارن ، پس گروه برای چیه؟؟ اونجوری که همه باید ساکت بشینیم همدیگه رو نگاه کنیم اگر قرار بود کسی حق پیام دادن نداشته باشه پس بهتر بود به جای گروه کانال درست میکردید
اون رباتتون هم که از صبح روشن میشه به همه انواع و اقسام فحش های جدید میده و میره :gigglesmile:
m-s-d
19-11-1394, 01:50 بعد از ظهر
سلام.لطفا در صورت امکان قسمت قیمت بروز رسانی شود.
همچنین اگر در این قسمت قیمت بر اساس دسته بندی نوشته شود خوب میشود. مثلا دریک دسته قیمت موتور های خیابانی در یک دسته تریل در دسته دیگر کراس و ...
BKING
10-01-1395, 05:18 بعد از ظهر
آقا خداییش ایندفعه دیگه چرا اخراج شدم از گروه تلگرام؟؟ موقع خوابیدن تو گروه بودم ، بیدار که شدم دیدم نیستم :gigglesmile::gigglesmile:
بابا یه گروه ساختید جنبه داشته باشید شانس آوردیم مملکت رو ندادن دست شما وگرنه همه رو تبعید میکردین افغانستان
بچه اید مگه ؟؟ تا یه حرفی میزنیم که مذاق شما خوش نمیاد قهر میکنید میندازید بیرون آدمو ؟؟
من حتی دلیل اخراج شدنم رو در هر دو دفعه نفهمیدم چون حتی آنلاین هم نبودم ، فرضا خود شما یه نفر بیاد یک دفعه از یه جایی بندازتت بیرون ناراحت نمیشی؟؟ بدون این که دلیلشو بهت بگه؟؟
صد بار گفتم باز هم میگم در شان بچه های پرشین موتور نیستش که مثل یه بچه یهو بزنید حذفشون کنید
ادمین گفتش جک و مطالب غیر متبط نزارید گفتیم چشم زیاد فعال بودیم گفت حرف نزنین گفتیم چشم در روز شاید نیم ساعت در حد چندتا پیام حرف میزدیم ، گفتش ساعت 1 به بعد چت نکنید گفتیم چشم ، حالا خوبه خیلی ها این موضعات رو رعایت نمیکنن اما چون رفیق و آشنا ادمین ها هستن کسی کاری به کارشون نداره
خیلی جالبه چت که میگید ممنوعه ، جک و عکس هم که ممنوعه ، سوال کردن هم که میگید اینجا ممنوعه هستش و باید توی سایت دنبال جواب باشیم ، خود مدیرا هم که لااقل چهارتا مقاله و متن در رابطه با موتور نمیزارن ، پس گروه برای چیه؟؟ اونجوری که همه باید ساکت بشینیم همدیگه رو نگاه کنیم اگر قرار بود کسی حق پیام دادن نداشته باشه پس بهتر بود به جای گروه کانال درست میکردید
اون رباتتون هم که از صبح روشن میشه به همه انواع و اقسام فحش های جدید میده و میره :gigglesmile:
سلام
حتما اشتباهی رخ داده من داخل بلاک لیستو دیدم اسمت نبود.
از طریق لینک می تونی وارد گروه بشی.
Babak
14-02-1395, 01:56 قبل از ظهر
بعده مدتها مشغله و کار تونستم به سایت سر بزنم دسته آقای Bking درد نکنه و بقیه دوستان که زحمت کشیدن واقعا بالا نگه داشتن سایت کاره خیلی سختیه.
اینجا جاییه که همه افراد باید با دلشون کار کنن و عشق داشته باشن مدیر کل و ناظم و اینها همش به نوشته رنگیه.
شور شوق رو خوده بچه ها باید راه بندازن .
خیلی خوبه همه از تجربیات گفتن و فروم داره پیش میره و باز هم از همه تشکر میکنم دستتان درد نکنه
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
keyvanj
10-04-1395, 12:23 قبل از ظهر
اقا ما با کلی اصرار اومدیم یه نمایندگی رسمی کویر رو عضو کردیم تایپیک زد. اونوقت اومدید تایپیک رو پاک کردید!؟
خب چهار تا سوال داشتیم ازش میپرسیدیم. چرا پس این کارو میکنید!
sajjadme
10-04-1395, 12:51 قبل از ظهر
کلا پاک کردن و حذف کردن جدیدا زیاد شده چه متن ،پست یا تاپیک مرتبط باشه چه نباشه....مدیر سایت باید روی فعالیت نظرین نظارت داشته باشه ....البته
احتمالا این پست من هم پاک بشه
نظارت داره سلیقه ای میشه بجای اینکه قانونمند باشه
Seyed.mahdi
05-08-1395, 10:49 بعد از ظهر
سلام
ببخشید نمیدونستم کجا مطرح کنم اینجا مطرح کردم.
تاپیکی اختصاصی درباره موتور سوزوکی جیکسر 150 ندیدم.
لطفا رفقای اهل فن یک تاپیکی زحمت بکشن ایجاد کنن که بحث بشه سرش.
خیلی ممنونم.
معمار
16-08-1395, 10:12 قبل از ظهر
49142
چرا پیج اینستاگرامی سایت هیچ فعالیتی نداره ؟؟؟؟
soul13
24-08-1395, 09:43 قبل از ظهر
چرا سایت اینطوری شده؟
انگار خاک مرده پاشیدن تو فوروم.
این همه موتورسوار داریم و یه فوروم موتوسواری.
آخه یه کاری یه حرکتی
s.mm
19-07-1396, 03:23 بعد از ظهر
سلام به شدت پیشنهاد می کنم پروژه ویکی موتور رو راه بندازیم.
زیر دامنه همین جا بشه WIKI.PERSIANMOTOR.NET
مفت و مجانی فارسی و آماده
این میشه نخستین دانشنامه موتوری به زبان فارسی و احتمالا نخستین دانشنامه موتوری در خاورمیانه
BKING
20-07-1396, 09:11 قبل از ظهر
سلام به شدت پیشنهاد می کنم پروژه ویکی موتور رو راه بندازیم.
زیر دامنه همین جا بشه WIKI.PERSIANMOTOR.NET
مفت و مجانی فارسی و آماده
این میشه نخستین دانشنامه موتوری به زبان فارسی و احتمالا نخستین دانشنامه موتوری در خاورمیانهسلام
یعنی مجدد مطالبی که تو سایت هست توی بخش های مختلف توی ویکی بزاریم ؟
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
s.mm
20-07-1396, 01:52 بعد از ظهر
سلام
یعنی مجدد مطالبی که تو سایت هست توی بخش های مختلف توی ویکی بزاریم ؟
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
نه دقیقا، اینجوری میشه که اونجا سر یک متن شسته رفته به توافق برسیم. یعنی هر بار یک نفر نیاد بپرسه فلان موتور چندتا میره، چه روغنی بهتره، هر چند کیلومتر روغن عوض کنم، قیمت لوازمش چنده قدرت موتور چقدره، مدل های مختلف یک موتور چیه مصرفش چقدره، مدل باطریش چیه، لامپش چند واته، سایز لاستیکش چیه، تا چقدر میشه بزرگش کرد، فشار باد لاستیکش چیه، چجوری آب بندی کنم، لینک pdf های اصلی کارخونه و منوال ها و قطعات،مدل و پایه ی شمع و لامپ مصرفی و غیره .... یعنی سوالات کلی و اصلی که سر جوابشون هم به توافق رسیده باشیم. همه مطالب رو در قالب ویکی یعنی همونجوری که استاندارد ویکی پدیا هست تدوین کنیم که هر کس خواست درباره یه موتور اطلاعات داشته باشه اون صفحه رو بهش معرفی کنیم. بعد این خودش میشه منوال پرشین موتوری
الان هر کی یه موتوری میخره میاد 10 تا صفحه سوال تکراری می پرسه، روغنش چیه سایز لاستیکش چیه و از این حرفا....
خیلی از این مطالب رو میشه یک بار برای همیشه دسته بندی کرد تا توی صفحات زیاد گم نشه، الان تاپیک ns200 شده 400 صفحه که نصفش سوالای تکراریه
aidin m
04-08-1396, 12:23 قبل از ظهر
سلام بیزحمت توی صفحه اول اخرین پستها و ارسالهارو بزارید که ادم ببینه کی چه سوالی کرده و کدوم بحث تازه است یا در حال بحثه تا وارد موضوع بشیم من الان چند روزه تو این سایتم نتونستم اخرین پستها و ارسالهارو پیدا کنم
و.دوم اینکه لطفا برای هر کاربر بالای صفحه یه نوار اعلان بزارید که تو هر تایپیکی نظری داده و یا سوالی پرسیده اگه به سوآلش جواب داده شده یا نظرش نقل قول داره سریع متوجه بشه الان مثلا سایت انجمن 206 رو ببینید درست مثل همین سایته ولی کار کردن و کسب اطلاعات کردن برای تازه واردها خیلی راحتره البته این دوتا بخشی که گفتم حتما توی سایت وجود داره ولی یه مبتدی مثل من که چند روزه اومدم هنوز نتونستم کشفش کنم ولی بازم ممنون از سایت خوب و کاربردیتون واقعا تو این چند روز خیلی بدردم خورده
راستی لطفا pdf های اموزشی بیشتری تو سایت بزارید که البته این موضوع باید توسط خود کاربرها ام ارائه داده بشه مثلا یکی فیلتر هوای ns رو عوض میکنه یا تمیز میکنه از باز کردن و چگونگی باز کردن زین و باک عکس بزاره که دقیق کدوم پیچها باید باز شه و چه اچارهایی احتیاج داره و اگه بلده تبدیل به فایل pdf کنه و بزاره تو بخش اموزشی و در عوض مدیرهای سایت مثلا در مقابل هر فایل و زحمتش و بدرد بخور بودنش به کاربر امتیاز بدن تا سمتش تو سایت ارتقأ پیدا کنه و حتی اگه کسی بلد نیست فایل pdf ایجاد کنه عکسها و توضیحاتشو تو تایپیک اموزشی بزاره و کاربران دیگه یا مدیران سایت تبدیل به pdf کنن و بزارن تو سایت و امتیاز بینشون تقسیم شه یواش یواش بخش اموزشی تبدیل به یه ارشیو با ارزشو بدرد بخور میشه مثلا یکی میخواد لنت عوض کنه یا دیسک عوض کنه یا کاربراتو تمیز کنه یا باز کردن فلاپهای موتورهای مختلف خیلی میتونه بهش کمک شه و بچه های سایت به این وسیله میتونن کلی صرفه جویی کنن تو مخارج موتور بازم ممنون از مدیران و عواملو کاربران سایت
Gladiator
12-09-1396, 07:58 بعد از ظهر
سلام بیزحمت توی صفحه اول اخرین پستها و ارسالهارو بزارید که ادم ببینه کی چه سوالی کرده و کدوم بحث تازه است یا در حال بحثه تا وارد موضوع بشیم من الان چند روزه تو این سایتم نتونستم اخرین پستها و ارسالهارو پیدا کنم
و.دوم اینکه لطفا برای هر کاربر بالای صفحه یه نوار اعلان بزارید که تو هر تایپیکی نظری داده و یا سوالی پرسیده اگه به سوآلش جواب داده شده یا نظرش نقل قول داره سریع متوجه بشه الان مثلا سایت انجمن 206 رو ببینید درست مثل همین سایته ولی کار کردن و کسب اطلاعات کردن برای تازه واردها خیلی راحتره البته این دوتا بخشی که گفتم حتما توی سایت وجود داره ولی یه مبتدی مثل من که چند روزه اومدم هنوز نتونستم کشفش کنم ولی بازم ممنون از سایت خوب و کاربردیتون واقعا تو این چند روز خیلی بدردم خورده
راستی لطفا pdf های اموزشی بیشتری تو سایت بزارید که البته این موضوع باید توسط خود کاربرها ام ارائه داده بشه مثلا یکی فیلتر هوای ns رو عوض میکنه یا تمیز میکنه از باز کردن و چگونگی باز کردن زین و باک عکس بزاره که دقیق کدوم پیچها باید باز شه و چه اچارهایی احتیاج داره و اگه بلده تبدیل به فایل pdf کنه و بزاره تو بخش اموزشی و در عوض مدیرهای سایت مثلا در مقابل هر فایل و زحمتش و بدرد بخور بودنش به کاربر امتیاز بدن تا سمتش تو سایت ارتقأ پیدا کنه و حتی اگه کسی بلد نیست فایل pdf ایجاد کنه عکسها و توضیحاتشو تو تایپیک اموزشی بزاره و کاربران دیگه یا مدیران سایت تبدیل به pdf کنن و بزارن تو سایت و امتیاز بینشون تقسیم شه یواش یواش بخش اموزشی تبدیل به یه ارشیو با ارزشو بدرد بخور میشه مثلا یکی میخواد لنت عوض کنه یا دیسک عوض کنه یا کاربراتو تمیز کنه یا باز کردن فلاپهای موتورهای مختلف خیلی میتونه بهش کمک شه و بچه های سایت به این وسیله میتونن کلی صرفه جویی کنن تو مخارج موتور بازم ممنون از مدیران و عواملو کاربران سایت
دوست عزیز تمام موضوعاتی که شما پست میذارین رو میتونین تو منوی "کلیدهای میانبر/موضوعات مشترک شده" ببینید
آخرین پستها و موضوعات هم توی منوی اصلی گزینه "آخرین ارسالها" میتونید ببینید
zaki4
25-01-1397, 10:26 قبل از ظهر
با سلام خدمت همه
به نظرم برای دسترسی سریع به شما و راهنماییاتون باید یه کانال یا گروه تو تلگرام درست کنین تا کسایی که مشکل تو زمینه ی موتور دارن سریع بتونن با شما تماس بگیرن
فک کنم اونجوری راحت تر بشه به همدیگه کمک کنیم با تشکر :)
HaMiD.TcI
25-01-1397, 11:22 بعد از ظهر
با سلام خدمت همه
به نظرم برای دسترسی سریع به شما و راهنماییاتون باید یه کانال یا گروه تو تلگرام درست کنین تا کسایی که مشکل تو زمینه ی موتور دارن سریع بتونن با شما تماس بگیرن
فک کنم اونجوری راحت تر بشه به همدیگه کمک کنیم با تشکر :)
اتفاقا بنده شدیدا با تلگرام برای مباحث تخصصی مخالفم بسیار زیاد.
فروم ارزش مرجعیت داره، یعنی اگر 10 سال دیگه هم کسی مشکلی داشته باشه ممکنه بتونه پاسخش رو از بین دنیای پاسخ های فروم بخونه،علاوه بر او ن تمامی اتفاقات ثبت میشه و به افزاد بیشتری کمک میشه
ولی در تلگرام و .... ،پاسخ به یک نفر داده میشه و 10 دقیقه بعد، راهنمایی با ارزش متخصصا قابل جستجو نیست.
یک نگاه به گروه های تلگرامی موتور و خودرو بکنید
یک سوال ساده مثل آب بندی موتور رو در روز میلیون ها نفر میپرسن!
در حال که اگه توی فروم تجمیع شده بود، همه ی اونا یک پاسخ رو میخوندن