ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیشنهادات و انتقادات کاربران

صفحه ها : 1 [2] 3 4

Kenji
17-06-1391, 11:42 بعد از ظهر
سلام
آقایون مدیر یه پیشنهاد دارم فکر نکنم بد باشه
شبا بیشتر بچه ها جمع میشن تو تاپبک شب زنده داران
و از اونجا به عنوان چت روم استفاده میکنن
خب به نظر من اگه یه روم برای چت راه بندازین تو سایت خیلی بهتر میشه که!
اینطوری هم بچه ها شبا سرگرم میشن هم کسی وسط صحبت کسه دیگه ای نمیپره و هم نیاز نیست برای هر پست جدید صفحه رو refresh کنیم که بخواد کلی طول بکشه تا صفحه دوباره بیاد
روز ها بچه ها پست میذارن تو سایت،شب ها و موقع هایی هم که بیکارن تو چت روم تفریح میکنن
ممنون

سلام

دید ما همیشه روی کاهش محتوای غیرفنی و اضافه کردن محتوای فنی به سایت بوده و هست.

شب زنده داران هم یک پرانتزی برای تفریح در زمان شب و زمان پرت افراد دیده می شه.

قبول کنید با این کار از قوه ی موجود اعضا برای تولید محتوای مفید کاسته می شه.

ولی بنده اجباری کردن این قضیه واضافه کردن اون به مشخصات افراددرتاپیک ها بود/تنهاسال تولدافراد هم باشه کفایت میکنه احتیاجی به ماه وروزش نیست/ماه و روزش مثل قبل درکنترل پنل شون باشه ولی این سن افرادهم باشه خیلی بدردمیخوره
حتمارسیدگی شودلطفا

1- شاید من دلیلی برای نشون دادن سنم نداشته باشم یا حتا معذنور باشم.

2- به راحتی می تونم غیرواقعی ثبت کنم

3- علاقه به رشته به آیکون زیر این قسمت تبدیل میشه

سلام و درود . ..
این قابلیت ویرایش رو به پست ها اضافه کنید . . .:23:زمان محدود رو ازش بردارین
موفق باشین

سلام محمدرضای عزیز،

مشکلات بینهایت زیادی ایجاد میشه. بعد از مدتی کاربر کلن نوشتش رو می تونه تغییر بده که ....

Alireza Eteraz‏
17-06-1391, 11:51 بعد از ظهر
هرکسی عقایدخاص خودشو داره/اونیم که سنشو اشتباه بزنه به شخصیت خودش شک داشته حتما(درصورتی که افرادشناخته شده همدیگرو دیدن یکی که توعکسش سیبیلش درنیمده نمیتونه بزنه 40سال که)
سن افرادم مشخص باشه آدم بهتر میتونه بدونه باکی چیکارست/این نوع موتور و محل سکونت وچیزای دیگرو شما ضمانت میکنید واقعی زدن؟!/به هرحال پیشنهادی بود که گفته شد هرطور که دوست دارید انجام بدید
Kenji
17-06-1391, 11:59 بعد از ظهر
هرکسی عقایدخاص خودشو داره/اونیم که سنشو اشتباه بزنه به شخصیت خودش شک داشته حتما(درصورتی که افرادشناخته شده همدیگرو دیدن یکی که توعکسش سیبیلش درنیمده نمیتونه بزنه 40سال که)
سن افرادم مشخص باشه آدم بهتر میتونه بدونه باکی چیکارست/این نوع موتور و محل سکونت وچیزای دیگرو شما ضمانت میکنید واقعی زدن؟!/به هرحال پیشنهادی بود که گفته شد هرطور که دوست دارید انجام بدید
تعیین محل سکونت و نوع موتور و ... هم اجباری نیست. همشون اختیاریه. سن داخل پروفایل هم در حال حاضر قابل رویت و اختیاری.

ممنون از پیشنهادت.

Erfan Ts
18-06-1391, 09:26 قبل از ظهر
به نظر من سن آنچنان که صحبت شد ملاک نیست............ .

مثلا ممکنه یک دانش آموز یا یک نوجوان اطلاعات و نحوه ی برخوردش بهتر از یک فرد بزرگسال یا با تجربه باشه( البته فقط مثال بود) ....پس نمیشه یک سری ها با آتیش چند نفر بسوزند.

البته کسانی که میدونند مخاطبشون از خودشون بزرگتر هستند باید احترام رو رعایت کنند.

( که خوش بختانه در این انجمن همه دوستان به هم دیگه یا نظر هم دیگه احترام میزارند)

با سپاس.

Alireza Eteraz‏
18-06-1391, 12:36 بعد از ظهر
به نظر من سن آنچنان که صحبت شد ملاک نیست............ .

مثلا ممکنه یک دانش آموز یا یک نوجوان اطلاعات و نحوه ی برخوردش بهتر از یک فرد بزرگسال یا با تجربه باشه( البته فقط مثال بود) ....پس نمیشه یک سری ها با آتیش چند نفر بسوزند.

البته کسانی که میدونند مخاطبشون از خودشون بزرگتر هستند باید احترام رو رعایت کنند.

( که خوش بختانه در این انجمن همه دوستان به هم دیگه یا نظر هم دیگه احترام میزارند)

با سپاس.

قضیه احترام یک دلیل از ده ها دلیل مدنظر بود/طرف 15سالشه میادمشاوره بگیره سنش معلوم باشه قبلش بهش میگی پسرم بزارگواهینامه بگیربعدبروسراغ موتورنه بعد40تاپیشنهادمیگه من 15 سالمه /وتوکارای گواهینامه واین صحبتا و10ها دلیل دیگه/اگه شما مورو میبینید من پیچشه مورو میبینم
به هرحال مرسی ازنظرتون/پیشنهادی بودکه گفته شد/

شایسته فر
05-07-1391, 07:20 بعد از ظهر
مدیران عزیز
بنده یه چیزیو می خوام اعتراف کنم
یه حرکت واقعا مفید و جالبی که به صورت خود جوش توسط ali 1100 انجام می شه واقعا جای تقدیر داره
هر کسی که تازه عضو میشه توسط ایشون در خواست دوستی براشون فرستاده می شه و کلی آدمک و شکلک های خوش آمد و ..... به صورت پیام خصوصی بهشون ارسال میشه
روز اولی که عضو سایت شدم، تو همون لحظات اول با این صحنه روبرو شدم و خیلی از این استقبال گرم خوشم اومد، چون با سایتای دیگه فرق می کرد ؛ این نوع رفتار
بنده هم به دنبال راه ایشون و با طبعیت از ایشون این حرکتو انجام می دم
اگه یکی از مسئولین و مدیران سایت این حرکت جالب و زیبا رو انجام بدن ، فکر می کنم بسیار از لحاظ ذهنی تاثیر گزار باشه
یا یه متن رو به صورت پیش فرض درست کنین و از طرف یکی از مسئولین به صورت پیش فرض در بدو ورود برای یوزر جدید ارسال بشه فکر می کنم بسیار تاثیر گزار و جالب باشه

Kenji
05-07-1391, 07:22 بعد از ظهر
مدیران عزیز
بنده یه چیزیو می خوام اعتراف کنم
یه حرکت واقعا مفید و جالبی که به صورت خود جوش توسط ali 1100 انجام می شه واقعا جای تقدیر داره
هر کسی که تازه عضو میشه توسط ایشون در خواست دوستی براشون فرستاده می شه و کلی آدمک و شکلک های خوش آمد و ..... به صورت پیام خصوصی بهشون ارسال میشه
روز اولی که عضو سایت شدم، تو همون لحظات اول با این صحنه روبرو شدم و خیلی از این استقبال گرم خوشم اومد، چون با سایتای دیگه فرق می کرد ؛ این نوع رفتار
بنده هم به دنبال راه ایشون و با طبعیت از ایشون این حرکتو انجام می دم
اگه یکی از مسئولین و مدیران سایت این حرکت جالب و زیبا رو انجام بدن ، فکر می کنم بسیار از لحاظ ذهنی تاثیر گزار باشه
یا یه متن رو به صورت پیش فرض درست کنین و از طرف یکی از مسئولین به صورت پیش فرض در بدو ورود برای یوزر جدید ارسال بشه فکر می کنم بسیار تاثیر گزار و جالب باشه

آفرین. شدی مسئول کمیته ی استقبال از اعضای جدید.

شایسته فر
05-07-1391, 07:28 بعد از ظهر
آفرین. شدی مسئول کمیته ی استقبال از اعضای جدید.
اگه خدا بخواد و ریا نباشه:gigglesmile:

M@hy@r
05-07-1391, 08:23 بعد از ظهر
یه پیشنهاد من دارم
توی بعضی از سایت های موسیقی مثل رپ برای اینکه تاپیک هاشون خراب نشه یه تاپیک به اسم "کل کل" میزنن تو گفت و گوی آزاد
اینطوری تاپیکا خراب نمیشه
متاسفانه تو چند مورد هم ما تو سایت کل کل داشتیم نمونش سر قضیه ی اون روغن موتور که 2 نفر اخطار گرفتن
اگه همچین تاپیکی باشه میتونه جلوی بی نظمی تاپیک هارو بگیره
حالا تو این سایتایی که من گفتم فحش ناموسی هم آزاده هیچ برخوردی نداره برداشت اشتباه نشه ، منظور من از کل کل فحش دادن و دعوا نیست بحث سر یه چیز که اعصاب بقیه از دیدنش خورد میشه مثل همین روغن و مقایسه پالس و آپاچی یا روان و فلات
البته اسم کل کل هم زیاد جالب نیست اسم های بهتری میشه براش گذاشت

Kenji
05-07-1391, 08:25 بعد از ظهر
یه پیشنهاد من دارم
توی بعضی از سایت های موسیقی مثل رپ برای اینکه تاپیک هاشون خراب نشه یه تاپیک به اسم "کل کل" میزنن تو گفت و گوی آزاد
اینطوری تاپیکا خراب نمیشه
متاسفانه تو چند مورد هم ما تو سایت کل کل داشتیم نمونش سر قضیه ی اون روغن موتور که 2 نفر اخطار گرفتن
اگه همچین تاپیکی باشه میتونه جلوی بی نظمی تاپیک هارو بگیره
حالا تو این سایتایی که من گفتم فحش ناموسی هم آزاده هیچ برخوردی نداره برداشت اشتباه نشه ، منظور من از کل کل فحش دادن و دعوا نیست بحث سر یه چیز که اعصاب بقیه از دیدنش خورد میشه مثل همین روغن و مقایسه پالس و آپاچی یا روان و فلات
البته اسم کل کل هم زیاد جالب نیست اسم های بهتری میشه براش گذاشت

نه این کار خوب نیست. یه روز در هفته رو مشخص می کنیم و یه جا قرار میذاریم بچه ها اگه تو تاپیک ها بحث علمیشون جواب نداد بیان اونجا و یه فایت با هم برن.

sorush
05-07-1391, 08:55 بعد از ظهر
نه این کار خوب نیست. یه روز در هفته رو مشخص می کنیم و یه جا قرار میذاریم بچه ها اگه تو تاپیک ها بحث علمیشون جواب نداد بیان اونجا و یه فایت با هم برن.

من عاشق فایت هستم کنجی جان اینوخوب امدی

M@hy@r
13-07-1391, 06:27 قبل از ظهر
به پیشنهاد دیگه :thanks:
تو قسمت زیر آواتار ، بالایی و پایینی یعنی تاریخ عضویت و تشکر شده ها ، قبلا لبه گردی داشت وقتی این قسمت علاقمند به موتور های ... اضافه شد ظاهر اون تیکه رو زشت کرده
یعنی از حالت قبلیش درآورده بالا و پایینش مستطیلی شده
تغییر ظاهرش ،دقیقا مثل اینه از ویندوز 7 برگردی به ویندوز 98
اگه لبه های اینم مثل قبلی بشه شیک تر میشه
(پ ن : ریز بینی رو حال کردین؟ :25r30wi:)

شایسته فر
22-07-1391, 05:28 قبل از ظهر
سلام
دوستان این گروه هایی که هست و تو بعضیاش عضو هستیم عملا بی کاربرد هستن
چون وقتی پستی توش گزاشته می شه و جوابی داده میشه هیچ جا نشون نمی ده و تا وارد گروه نشه آدم متوجه جواب ارسالی نمیشه
اگه بعد از ارسال جواب یه چیزی مثل الارم پیام خصوصی برای افراد گروه ارسال بشه(شبیه درخواست دوستیو ....) خوبه تا اعضا از وجود بحث و جواب ارسالی با خبر بشن ویا مثل آخرین ارسالها در جایی ثبت و به اعضای گروه نشان داده شود

- - - Updated - - -

مثل گروه بازارچه و ......منظورم این گروه هاست

Kenji
22-07-1391, 04:55 بعد از ظهر
سلام
دوستان این گروه هایی که هست و تو بعضیاش عضو هستیم عملا بی کاربرد هستن
چون وقتی پستی توش گزاشته می شه و جوابی داده میشه هیچ جا نشون نمی ده و تا وارد گروه نشه آدم متوجه جواب ارسالی نمیشه
اگه بعد از ارسال جواب یه چیزی مثل الارم پیام خصوصی برای افراد گروه ارسال بشه(شبیه درخواست دوستیو ....) خوبه تا اعضا از وجود بحث و جواب ارسالی با خبر بشن ویا مثل آخرین ارسالها در جایی ثبت و به اعضای گروه نشان داده شود

- - - Updated - - -

مثل گروه بازارچه و ......منظورم این گروه هاست

امکانش نیست.

yasharazary
22-07-1391, 07:42 بعد از ظهر
پیشنهاد من اینه که با کارخونه های موتور سیکلت سازی هماهنگ کنید و برید از خط تولیدشون گزارش تهیه کنید و یه تبلیغاتی هم واسه اونا تو سایت بشه . از این راه میشه برای سایت کسب درآمد هم کرد---مثلا میتونید این گزارش رو به مجله ماشین هم بفرستید و اونا برای سایت تو مجلشون تبلیغ کنن

alibk
08-08-1391, 06:54 بعد از ظهر
با سلام
اگه میشه کاوازاکی نینجا 250 رو مورد بررسی قرار بدید
با تشکر از زحمات شما

Kenji
08-08-1391, 07:04 بعد از ظهر
با سلام
اگه میشه کاوازاکی نینجا 250 رو مورد بررسی قرار بدید
با تشکر از زحمات شما
ببینید این به کارتون میاد یا کاملتر می خواید

[Only registered and activated users can see links]

شایسته فر
08-08-1391, 09:40 بعد از ظهر
داداش کنجی اون بحث قرار ملاقات کروزر سوارها به کجا رسید؟

Kenji
08-08-1391, 09:44 بعد از ظهر
داداش کنجی اون بحث قرار ملاقات کروزر سوارها به کجا رسید؟

حله انشالله تعالی

حاج محسن خط خطی
17-08-1391, 08:16 بعد از ظهر
سلام یه سوال داشتم تاپیک مشاوره ی ماشین قفل شده
دلیلش رو میخواستم بدونم
خیلی از دوستان تو پی ام سوال از من میپرسن درباره ی ماشین میخواستم اگه بشه باز بشه تا اونجا سوالا پرسیده بشه اینطوری به درد همه میخوره

mammad
07-09-1391, 11:10 قبل از ظهر
جناب کنجی،
چند تا مشکل که تو این مدت تو سایت دیدم لیست میکنم براتون، ایشالا که مفید باشن
اولیش اینه که قابلیت ویرایش پست بعد از مدتی از بین میره. تنها نکته مثبتی هم که میتونه داشته باشه اینه که کسی زیر حرفش نزنه. خدا رو شکر بچه ها هم طوری نیستن که حرفی خلاف موازین و استاندارها(!) بزنن، اگر هم چنین کاری انجام بدن، دوستان فعال سریعا اطلاع میدن.
دوم این که متاسفانه گاهی اوقات میبینیم مدیران بخش ها هم سلیقه ای عمل میکنن و این مورد هم قطعا به ضرر سایت خواهد بود.
سوم هم موضوع غیر قابل دسترسی بودن سایت هست که خیلی زیاد اتفاق میفته.
چهارم هم ممنون :)

Kenji
07-09-1391, 06:47 بعد از ظهر
سلام و ممنونم از توجهت

1- به این نتیجه رسیده شد غیرقابل ویرایش شدن پست ها بعد از مدت زمان مشخص در کاهش بحث های بی نتیجه موثر تره

2- این رو موردی پی ام کنید بهتر نتیجه می گیریم

3- خودمون هم بی نهایت از این موضوع متاسفیم. سعی می کنیم کمتر اتفاق بیافته.

4- من هم ممنونم.

stoncold
21-09-1391, 07:29 قبل از ظهر
مدیریت میکم صندلی داغ بزارین بد نیستا

شایسته فر
18-10-1391, 06:08 قبل از ظهر
مدیران عزیز
نمی شه اون قضیه کارت عضویت و عضویت رسمی باشگاه رو به طور جدی دنبال کرد؟

yasharazary
18-10-1391, 07:34 قبل از ظهر
به نظر من بهترین پیشنهاد اینه که فعلا به همین مشکل آپ نشدن عکس به صورت مستقیم رسیدگی بشه!!!!

Kenji
18-10-1391, 04:41 بعد از ظهر
مدیران عزیزنمی شه اون قضیه کارت عضویت و عضویت رسمی باشگاه رو به طور جدی دنبال کرد؟نه هیچ نفعی نه برای اعضا داره نه برای باشگاه

amir.cdi
19-10-1391, 07:04 قبل از ظهر
یه پیشنهاد بدم ؟؟

اون تایپیک خودرو خیلی خوب بودا اگر باز کنید خوب میشه ها!!

شایسته فر
01-11-1391, 03:19 بعد از ظهر
آقا می گم نمیشه مثل اون قسمتی که نام کابرا بر فرض بیشتریت تشکر شده رو نشون میده؛ همچین چیزی هم برای اعضای ویژه باز کرد و نامشونو یه همچین جایی نوشت
اینطوری هم تعداد اعضا و هم اعضا مشخص میشه!!

- - - Updated - - -

آقا می گم نمیشه مثل اون قسمتی که نام کابرا بر فرض بیشتریت تشکر شده رو نشون میده؛ همچین چیزی هم برای اعضای ویژه باز کرد و نامشونو یه همچین جایی نوشت

Kenji
01-11-1391, 03:41 بعد از ظهر

- - - Updated - - -

پیشنهاد خیلی خوبیه.

راه معمول نداره اما سعی می کنم دست ببرم تو کدش و کاستومایز کنم

کوروش
01-11-1391, 08:52 بعد از ظهر
یه طرح خوب !!!
بهتره یه تایمر رو روی سایت بزاریم که از اولین روز سایت تایم بندازه و جلو بره که نشون بده پرشین موتور چند روزشه !!!

Nobahar
01-11-1391, 09:05 بعد از ظهر
از اونجایی که من از بازارچه اینجا یه زخمی خوردم یه پیشنهادی دارم تا چنین مواردی پیش نیاد.

اول از همه اینکه وقتی از موتور عکسی انداخته میشه نام کاربری و تاریخ انداختن عکس به صورت دست نویس روی کاغذ توی عکس ها قابل مشاهده باشه. اینطوری هم کسی نمیتونه عکس موتور کس دیگه ای رو بذاره هم نمیتونه عکس قدیمی از موتور بذاره.(تاریخ رو هم فکر نکنم بشه تقلب کرد توش چون باید با تاریخ پست هماهنگ باشه مگر اینکه راه دیگه باشه که به ذهن من نمیرسه)

دوم اینکه یسری جاهای خاص موتور حتما عکس انداخته بشه. مثلا گل لاستیک ها، قاب انجین، صفحه کیلومتر، جاهایی که وقتی موتور زمین خور داشته باشه مشخص میشه، مث سر فرمون ها و باک و فلاپ ها از زاویه ای که قابل تشخیص باشه. حالا دقیقترش رو شما دوستان که تجربه بیشتری دارید میدونید

بعد اینکه عکس ها ادیت شده نباشن. چون خیلی کار ها میشه رو عکس کرد که از لحاظ ظاهری خیلی خیلی بهتر جلوه کنه. با یکم دستکاری کردن رنگ و فیلتر های خاص میشه یه موتور در حد صفر ساخت.

یه قانون دیگه هم میشه گذاشت که یکم سخت گیریه. اینکه اگر مدت تاپیک طولانی شد مدیر ها در مدت زمان های رندم(تصادفی) حدودا 15 20 روز از کاربر بخوان عکس جدید با تاریخ روز بندازه. رندم به خاطر اینکه اگه از قبل مدت دوره مشخص باشه کاربر میتونه همه عکس هارو با تاریخ اینده همون روز اول بندازه.

Kami
01-11-1391, 09:10 بعد از ظهر
از اونجایی که من از بازارچه اینجا یه زخمی خوردم یه پیشنهادی دارم تا چنین مواردی پیش نیاد.

اول از همه اینکه وقتی از موتور عکسی انداخته میشه نام کاربری و تاریخ انداختن عکس به صورت دست نویس روی کاغذ توی عکس ها قابل مشاهده باشه. اینطوری هم کسی نمیتونه عکس موتور کس دیگه ای رو بذاره هم نمیتونه عکس قدیمی از موتور بذاره.(تاریخ رو هم فکر نکنم بشه تقلب کرد توش چون باید با تاریخ پست هماهنگ باشه مگر اینکه راه دیگه باشه که به ذهن من نمیرسه)

دوم اینکه یسری جاهای خاص موتور حتما عکس انداخته بشه. مثلا گل لاستیک ها، قاب انجین، صفحه کیلومتر، جاهایی که وقتی موتور زمین خور داشته باشه مشخص میشه، مث سر فرمون ها و باک و فلاپ ها از زاویه ای که قابل تشخیص باشه. حالا دقیقترش رو شما دوستان که تجربه بیشتری دارید میدونید

بعد اینکه عکس ها ادیت شده نباشن. چون خیلی کار ها میشه رو عکس کرد که از لحاظ ظاهری خیلی خیلی بهتر جلوه کنه. با یکم دستکاری کردن رنگ و فیلتر های خاص میشه یه موتور در حد صفر ساخت.

یه قانون دیگه هم میشه گذاشت که یکم سخت گیریه. اینکه اگر مدت تاپیک طولانی شد مدیر ها در مدت زمان های رندم(تصادفی) حدودا 15 20 روز از کاربر بخوان عکس جدید با تاریخ روز بندازه. رندم به خاطر اینکه اگه از قبل مدت دوره مشخص باشه کاربر میتونه همه عکس هارو با تاریخ اینده همون روز اول بندازه.
این جور قوانین عملی نیستن
تنها راه صداقت فروشنده هستش که بیان کنه چه ایراداتی داره
روزنامه همشهری که اگهی میکنید حتی عکس هم نمیدید ، و یک راست میرید از نزدیک میبینید وسیله رو

شایسته فر
01-11-1391, 09:11 بعد از ظهر
اون بحث پولی شدن بازارچه هم می تونه کمک کنه در حذف آگهی های فیک!!

Kami
01-11-1391, 09:14 بعد از ظهر
بازم همچین چیزی عملی نیست
سایت ایستگاه هم پولی نیست ، سایت های دیگه هم پولی نیستن فقط شرایط اضافی قرار میدن برای اگهی و مبلغ میگیرن

Nobahar
01-11-1391, 09:19 بعد از ظهر
نمیخوام زیاد بحث الکی کنم و تاپیک رو شلوغ کنم.

ولی اگر اگهی روزنامه خوب بود که دیگه سراغ اگهی های اینترنتی نمیرفتیم. دو تا دلیل داره. اگهی روزنامه فقط یروزه و فرداش نیست اگهی روزنامه جای توضیح و عکس و .... نداره.

اینجور قوانین هم توی همه فروم هایی که بازارچه دارن هست نه عین همین ولی مشابه اینا هست. اینم در نظر بگیرید شما نباید انجمن رو با سایت های درج اگهی مث ایستگاه مقایسه کنید.

بازم اگر میگید واقعا نمیشه بحثی نیست ولی امتحانش ضرر نداره برای کسی.

کوروش
01-11-1391, 10:18 بعد از ظهر
نمیخوام زیاد بحث الکی کنم و تاپیک رو شلوغ کنم.

ولی اگر اگهی روزنامه خوب بود که دیگه سراغ اگهی های اینترنتی نمیرفتیم. دو تا دلیل داره. اگهی روزنامه فقط یروزه و فرداش نیست اگهی روزنامه جای توضیح و عکس و .... نداره.

اینجور قوانین هم توی همه فروم هایی که بازارچه دارن هست نه عین همین ولی مشابه اینا هست. اینم در نظر بگیرید شما نباید انجمن رو با سایت های درج اگهی مث ایستگاه مقایسه کنید.

بازم اگر میگید واقعا نمیشه بحثی نیست ولی امتحانش ضرر نداره برای کسی.
نظر شما قابل احترامه ولی اگه دقت کنین میبینید اونی که عکس های بهتری از موتورش گذاشته و توضیحات خیلی بیشتری داده زودتر از اونی که حتی به خودش زحمت نداده یه عکس بزاره تونسته موتورشو بفروشه پس خوده فروشنده اگه واقعا فروشنده باشه حتی بالاتر از قوانین قوانین عمل میکنه !!!
در مورد صحت حرف فروشنده یا اینکه عکسش درسته یا غلط خب زحمتش با خریداره میری بالاسر موتور از نزدیک میبینی دیلیل هم نیست چون رفتی حتما باید بخری پس ...

Kenji
02-11-1391, 09:17 قبل از ظهر
یه طرح خوب !!!
بهتره یه تایمر رو روی سایت بزاریم که از اولین روز سایت تایم بندازه و جلو بره که نشون بده پرشین موتور چند روزشه !!!

چیز جالبی نمی شه

مورد اول، فکر می کنم تو همه ی سایتهای فروش ماشین یا موتور حتا سایتی مثل یاهو بخش اتومبیلش عکس هایی که گرفته می شه با چیزی که میبینید تفاوت داره. اما اگر فروشنده واقعی باشه و شما هم خریدار، در تاپیک می تونید این رو ازش درخواست کنید تا با یک روزنامه به روز بودن عکس جدیدی رو نمایش بده. بخش بازارچه ی پرشین تولز که همچین چیزی رو اجباری کرده در مورد موتور نیست در مورد اجناس تقریبن کوچیکه که میشه کنارشون کاغذ گذاشت. برای موتور یه آ4 هم کنارش بذارید شاید مشخص نشه و دردسر اضافی داره

دوم، باز هم می تونید خودتون درخواست بدید. اگر فاصلتون با خریدار زیاده درخواست بدید از فلان جاش عکس بگیره تا دردسر ایجاد نشه

مورد سوم، همونجوری که کاربر می تونه یا نمی تونه تشخیص بده که عکس ادیت شده یا نه ما هم نمی تونیم!

چهارم، دردسر زیادی داره و خود شما به عنوان فروشنده شاید حاضر به این کار نباشید

فعلن نمی شه همچین چیزی گذاشت کسی این کار و نمی کنه

شایسته فر
02-11-1391, 11:23 قبل از ظهر
آقا یه چیز دیگه
برای پرداخت حق عضویت اگه گزینه ها بیشتر بشه بهتره
مثلا حق عضویت 3 ماه و 6 ماهه و 1 ساله داشته باشه مثلا
کسی که دوست داشت بتونه بهترین مدت رو با توجه به شرایط خودش انتخواب کنه!!

Kenji
02-11-1391, 12:06 بعد از ظهر
آقا یه چیز دیگه
برای پرداخت حق عضویت اگه گزینه ها بیشتر بشه بهتره
مثلا حق عضویت 3 ماه و 6 ماهه و 1 ساله داشته باشه مثلا
کسی که دوست داشت بتونه بهترین مدت رو با توجه به شرایط خودش انتخواب کنه!!
خیلی راحته اما مخالفم.

شایسته فر
02-11-1391, 02:34 بعد از ظهر
با عرض پوزش
امکانش نیست مثل قبل که یه قسمت سرچ کوچکتر ایجاد کرده بودین ؛ باشه!!!
یعنی مثلا من که دسترسی به وی پی ان ندارم عملا نمی تونم از سرچ سایت استفاده کنم!!!!!!

Kenji
02-11-1391, 03:02 بعد از ظهر
با عرض پوزش
امکانش نیست مثل قبل که یه قسمت سرچ کوچکتر ایجاد کرده بودین ؛ باشه!!!
یعنی مثلا من که دسترسی به وی پی ان ندارم عملا نمی تونم از سرچ سایت استفاده کنم!!!!!!

چهره ی جالبی نداشت

می تونید از گوگل استفاده کنید، در حالی که اول سرچتون عبارت site:persianmotor.net رو اضافه کنید

alibk
03-11-1391, 10:26 قبل از ظهر
میخوام یه پیشنهادی بدم یه مسابقه مقاله ای یا مسابقه که تو یه تاپیک برگزار بشه جایزه هم داشته باشه البته میتونه جایزه نقد هم داشته باشه
یا برنده مثلا سه ماه از طرف مدیریت عضو ویژه باشه یا امثال این جایزه های مجازی فکر میکنم بد نشه و ازش خوب استقبال بشه:2i8d4ao:

Kenji
03-11-1391, 10:28 قبل از ظهر
میخوام یه پیشنهادی بدم یه مسابقه مقاله ای یا مسابقه که تو یه تاپیک برگزار بشه جایزه هم داشته باشه البته میتونه جایزه نقد هم داشته باشه
یا برنده مثلا سه ماه از طرف مدیریت عضو ویژه باشه یا امثال این جایزه های مجازی فکر میکنم بد نشه و ازش خوب استقبال بشه:2i8d4ao:

برای مقاله نویسی دوستان تنبلی می فرمایند

شایسته فر
04-11-1391, 10:37 قبل از ظهر
داداش علیرضا
یه پیشنهاد
به نظرت بهتر نیست به جای واژه عضو ویژه کنار اون نوشته قبلی یه ستاره گزاشته بشه؟
مثلا موتورسوار* یا یه همچین چیزی
یا مدیر ارشد*
با این کار جایگاه کاربرا به طور کامل مشخص میشه
برای مثال مشخصه که طرف هم مدیر ارشد هست و هم عضو رسمی و ویژه!!!
اینطوری که الان هست بدی ای که داره جایگاه قبلی فرد رو از بین میبره و همه یکسان میشن
این طرح خوبی ای که داره ؛ مثلا کاربرا مدیران رو می بین و اعضایی که * دارن رو و ترغیب میشن به عضو شدن به صورت وِزه و رسمی

Kenji
04-11-1391, 10:52 قبل از ظهر
داداش علیرضا
یه پیشنهاد
یا مدیر ارشد*
اینطوری که الان هست بدی ای که داره جایگاه قبلی فرد رو از بین میبره و همه یکسان میشن
این طرح خوبی ای که داره ؛ مثلا کاربرا مدیران رو می بین و اعضایی که * دارن رو و ترغیب میشن به عضو شدن به صورت وِزه و رسمی

مدیران یا کسانی که تیتر دارن اگر بخوان عضو ویژه هم باشن هر دو تیتر براشون به نمایش گذاشته می شه

مدیرارشد
عضو ویژه

--

کاربرفعال تهران
عضو ویژه

شایسته فر
04-11-1391, 01:34 بعد از ظهر
یه چیز دیگه
مثلا تو قسمت و بخش موتور سنگین ؛ قسمت review رو از قسمت اصلی جدا کنید
این کار از شلوغی بیش از حد جلو گیری می کنه و دسترسی راحت تری دوستان به این نوع تاپیک ها دارن!!

شایسته فر
05-11-1391, 05:17 بعد از ظهر
یه پیشنهاد در مورد فروشگاه مجازی که آقا علیرضا توش فعالیت می کنن
به نظرم اون فروشگاه تو بازارچه خودمون هم باشه خیلی خوبه و خیلی از دوستان و کاربرا از این طرح استقبال می کنن
به هر حال خیلی از کاربرا دسترسی به یک سری لوازم ندارن و سفارش می دن به دوستانی که در شهرهای دیگه هستن تا براشون بخرن و ارسال کنن
اگه خود انجمن فروشگاهی داشته باشه مسلما دوستان خریداشونو از این فروشگاه انجام می دن
هم برای فروشنده و هم برای خریدار خوبه
بازم هرچی خودت صلاح می دونی داداش علیرضای گل!:flower4:

Alireza
05-11-1391, 05:36 بعد از ظهر
من دیگه تهران نیستم از هفته دیگه

شایسته فر
05-11-1391, 06:52 بعد از ظهر
پس اون فروشگاه تعطیل میشه؟

alielec
07-11-1391, 11:15 بعد از ظهر
سلام یه نکته مهم درباره انجمن

لطفا جدی بگیرید

Kenji
07-11-1391, 11:21 بعد از ظهر
سلام یه نکته مهم درباره انجمن

لطفا جدی بگیرید

سلام
ممنون از پیشنهادت.

آخرین ارسالها، قابل مشاهده در منوی بالای سایت، آخرین ارسال ها از زمان خروج کاربر رو نشون می ده.

در مورد هک نمایش نقل قول، این هک خوبی و جالبی نیست. جای دیگه نصب داریم.

dani24
20-11-1391, 02:35 بعد از ظهر
یه پیشنهاد دارم براتون ، بخش معملات دست دوم رو طراحیشو عوض کنید . یعنی مثلا امکان ثبت پیشنهاد باشه که نفر بعدی بدونه انقدر پیشنهاد دادن و اون بالا تر پیشنهاد بده یا مثلا بابت هر موتوری که فروخته میشه یه درصدیش باید برسه به سایت که اینجوری در امد هم میتونین داشته باشین . این یک نمونه سایت هست که در کنار فروش موبایل و تبلت و ... بخش دست دوم هم راه اندازی کرده و سود زیادی کسب میکنه + یک مکان برای کوتاه شدن دست دلالان بز خر و سود جو : alldigitall.ir

شایسته فر
24-11-1391, 12:05 قبل از ظهر
آقا این زمان ویرایش پستها رو کم کنین
همون 30 دقیقه خوب بود
الان طرف میاد بعد از 3 ماه پستهاشو ویرایش میکنه
گند میزنه تو کل تاپیک
زیر بار هیچ چیزم نمیره
حداقل برا عدهای باز بزارید یا کلا ورش دارین این قضیه رو و برش گردونین به حالت قبل

Kenji
24-11-1391, 12:25 قبل از ظهر
دردسرش زیاده.

اگر پستی رو میبینید که بدون دلیل ویرایش شده گزارش بدید پست به حالت قبل برمیگرده

شایسته فر
24-11-1391, 12:28 قبل از ظهر
یه تاپیک رو گزارش دادم؛ به اون تاپیک سر بزنید لطفا؛ همه چی مشخصه
ممنون از توجهتون

hoopaad
24-11-1391, 12:57 قبل از ظهر
کنجی جان داداش شایسته فر درست میگه! اینحوری هرکسی که از اول تو بحث نبوده سردرگم میشه چون یه سری از پست ها اصلاح شده و یسری که در جواب اون پست بوده الان بی مورد بنظر میرسه! از طرفی اگز کاربری به هر دلیلی بخواد میتونه تمام پست هاشو پاک کنه! که میشه مثل داستان 4 - 5 پیش patrol.ir که چند تا از کاربرای پست هاشون رو کلا پاک کردن و عملا تعداد زیادی از تاپیک ها از بین رفتن!

Kenji
24-11-1391, 01:06 قبل از ظهر
کنجی جان داداش شایسته فر درست میگه! اینحوری هرکسی که از اول تو بحث نبوده سردرگم میشه چون یه سری از پست ها اصلاح شده و یسری که در جواب اون پست بوده الان بی مورد بنظر میرسه! از طرفی اگز کاربری به هر دلیلی بخواد میتونه تمام پست هاشو پاک کنه! که میشه مثل داستان 4 - 5 پیش patrol.ir که چند تا از کاربرای پست هاشون رو کلا پاک کردن و عملا تعداد زیادی از تاپیک ها از بین رفتن!

پست های پاک شده برای مدیران قابل مشاهدست و قابل برگردوندن.

به درخواست خود کاربرها ما قابلیت ویرایش رو باز گذاشتیم.

دوباره تغییر دادنش اعتراضات قبلی رو بدنبال داره...

pop_brop
30-11-1391, 11:17 بعد از ظهر
اقا ب نظر من یه اهنگ بی کلام که ادرنالین خون رو میزنه بالا رو بذارین رو صفحه اصلی سایت
این جوری خیلی کلاس میره بالا و خوبه
((((((( تو خرید و فروشم تاثیر داره:retarded::retarded:)))))))

شایسته فر
30-11-1391, 11:22 بعد از ظهر
ایرادش بالا رفتم حجم اون صفحه میشه!!!!!!

Mr.Reza
30-11-1391, 11:27 بعد از ظهر
نه شایسته دادا زیاد سنگین نمیشه من الان رو وبلاگ هیئتمون گذاشتم دوس داشتید برید سر بزنید مشکلی ایجاد نکرده تا الان
اینم آدرس وبلاگ هیئت[Only registered and activated users can see links]

mra680
08-12-1391, 12:59 قبل از ظهر
سلام و درود به مسئولین
دست به ویرایش پست نزنین(یکی از کسانیکه نظر داد باز باشه خود من بودم) . . .پستی که ویرایش شده مشخصه ایرادی داشته و طرف برطرفش کرده . . اگه فکر میکنن با ویرایش پست میتونن کسی رو دست بندازن خیالی واهی کردن چون مشخصه ایرادی داشته و اصلاحش کرده . . .حالا هر ایرادی. . .طرف خودش رو میزنه به کوچه علی چپ یا مثل کپک کلشو میکنه تو . . .شما ها بگین خودتی . . .منظورم رسید؟:consoling2:
پیشنهاد اصلیم
تعداد خط ها و کارا اکتر های قسمت امضا رو افزایش بدین . . .
چیزی نمیشه نگران نباشید
موفق باشید

Kenji
08-12-1391, 01:05 قبل از ظهر
سلام و درود به مسئولین
تعداد خط ها و کارا اکتر های قسمت امضا رو افزایش بدین . . .
چیزی نمیشه نگران نباشید
موفق باشید

سلام امارات عزیز خودم.

می ترسم داستان بنویسی تو امضات از این به بعد

mra680
08-12-1391, 01:13 قبل از ظهر
سلام امارات عزیز خودم.

می ترسم داستان بنویسی تو امضات از این به بعد

سلام مجدد به روی ماهت که صبح بلند شدی نشستیش:25r30wi:
داستان نمینویسم میخوام برات رمان بنویسم
مثل قبل میگم . . کارایی نکنید که خودتون رو مجزا بدونید از فروم های دیگه . . هرچیزی استانداردی داره
با باز گزاشتن امضا نه ف.ل.ت.ر میشین نه باز خواست
یاز صلاح خویش خسروان دانند حالا گوش نکن:consoling2:

محمد سوزوکی@
08-12-1391, 01:19 قبل از ظهر
آقا یه پیشنهاد/یه کاری بکنید که اخرین ارسالهای اعضا اتومات بره اخرین ارسال ها.آدم باید هی رفرش کنه.تو انجمن اخر صفحه اتومات هست ولی بازم زیاد تغییر نمیکنه ادم هی باید رفرش کنه تا تغییر کنه.مرسی

Kenji
08-12-1391, 01:24 قبل از ظهر
سلام مجدد به روی ماهت که صبح بلند شدی نشستیش:25r30wi:
داستان نمینویسم میخوام برات رمان بنویسم
مثل قبل میگم . . کارایی نکنید که خودتون رو مجزا بدونید از فروم های دیگه . . هرچیزی استانداردی داره
با باز گزاشتن امضا نه ف.ل.ت.ر میشین نه باز خواست
یاز صلاح خویش خسروان دانند حالا گوش نکن:consoling2:

الان کمه تعداد کاراکتر و خط؟

اولین نفری هستی که میگی

---------- Post added at ۰۱:۲۴ قبل از ظهر ---------- Previous post was at ۰۱:۲۲ قبل از ظهر ----------

آقا یه پیشنهاد/یه کاری بکنید که اخرین ارسالهای اعضا اتومات بره اخرین ارسال ها.آدم باید هی رفرش کنه.تو انجمن اخر صفحه اتومات هست ولی بازم زیاد تغییر نمیکنه ادم هی باید رفرش کنه تا تغییر کنه.مرسی
آخرین ارسالات هر 30 ثانیه رفرش می شه.

شاید مشکل از کانکشن شما باشه.

از آخرین ارسالات هر تاپیکی رو هم باز کنید به آخرین پستی که احتمالن دیده باشید میره.

mra680
08-12-1391, 01:29 قبل از ظهر
درود . .
الان امضای من به نظرت چند خط هستش و چنتا کارا اکتر داره؟؟؟
همش ارور 5 لاین میده . . .به دوشواری نوشته شد و ثبت شد
یه پیشنهاد دیگه
گزینه تشکر رو از بازارچه حذف کنید . . .اصلا نیازی به تشکرنداره اون قسمت یا قسمت شب زنده داران

محمد سوزوکی@
08-12-1391, 01:36 قبل از ظهر
درود . .
الان امضای من به نظرت چند خط هستش و چنتا کارا اکتر داره؟؟؟
همش ارور 5 لاین میده . . .به دوشواری نوشته شد و ثبت شد
یه پیشنهاد دیگه
گزینه تشکر رو از بازارچه حذف کنید . . .اصلا نیازی به تشکرنداره اون قسمت یا قسمت شب زنده داراننه داداش شب زنده داران میخاد.بعضی مواقع دوستان یه حرفایی رو میزنن که ادم نمیتونه جوابشو بده اونوقت راحت از تشکر استفاده میکنه بنظر من که شب زنده داران میخاد

Felez_zangzade
08-12-1391, 01:37 قبل از ظهر
داداش اینطوری فکر کنم تناسب و تمرکز صفحه آرایی رو به هم بزنه (طولانی شدن متن در امضا)، البته این نظر منه یاز هر طور که خودتون صلاح می دونید

amo hosein
08-12-1391, 08:28 بعد از ظهر
گزینه تشکر رو از بازارچه حذف کنید . . .اصلا نیازی به تشکرنداره اون قسمت یا قسمت شب زنده داران
اگر شب زنده داران نبود این پرشین موتور هم نبود.(عمو حسین)

amo hosein
10-12-1391, 04:05 قبل از ظهر
بنده یه پیشنهاد دارم.یه تاپیک بزنیم برای کار یابی.برا اونا ککه بیکارن و کانی هم بیان بگن اینجا استخدام داره یا ما تو شرکتمون این پست رو کم داریم.خیلی ثواب داره.منم فعلا بیکارم.:wall3:

ali_r
15-12-1391, 10:26 بعد از ظهر
با سلام
یه پیشنهاد داشتم و اینکه اگه امکان داشت یه کاری کنید که وقتی پیام برامون میاد متوجه بشیم
مثلا حین کار کردن وقتی برامون پیام میاد تو یه پنجره کوچیک بهمون نشون بده که مثلا فلان کاربر برات پیام فرستاده

alifazlali
18-12-1391, 08:21 بعد از ظهر
سلام می خواستم بدونم میشه از لوگو پرشین موتور در طراحی موتورم البته با ذکر نام کامل پرشین موتور استفاده کنم؟ دلیلشم اینه که می خوام سایت معرفی بشه دوم چون اسم موتورمرو میخوام از اسم یک اسب استفاده کنم بهش میاد .. ممنونم

Kenji
18-12-1391, 08:35 بعد از ظهر
سلام می خواستم بدونم میشه از لوگو پرشین موتور در طراحی موتورم البته با ذکر نام کامل پرشین موتور استفاده کنم؟ دلیلشم اینه که می خوام سایت معرفی بشه دوم چون اسم موتورمرو میخوام از اسم یک اسب استفاده کنم بهش میاد .. ممنونم

چرا که نه.

amir.cdi
27-12-1391, 03:06 بعد از ظهر
یه پیشنهاد داشتم برای تایپیک گفت و گو برای قرار ها

یکی از عکس های قرار که خیلی توپ افتاده رو بزارین خیلی قشنگ میشه :pm:

30466
من فقط نظر دادم باز هرجور مدیران صلاح میدونن :thanks:

farshad 54
27-12-1391, 11:31 بعد از ظهر
چرا که نه.

درود

آقا یه پیشنهاد داشتم حالا نمیدونم کسی قبلا اینو مطرح کرده یانه

میشه لوگوی پرشین موتورو به صورت برچسب طراحی کرد وبه اعضا داد (البته با دریافت هزینش) که رو موتوراشون بچسبونن اینطوری بچه ها بیرون میتونن سریع همدیگرو بشناسن

02109002
28-12-1391, 09:00 قبل از ظهر
درود

آقا یه پیشنهاد داشتم حالا نمیدونم کسی قبلا اینو مطرح کرده یانه

میشه لوگوی پرشین موتورو به صورت برچسب طراحی کرد وبه اعضا داد (البته با دریافت هزینش) که رو موتوراشون بچسبونن اینطوری بچه ها بیرون میتونن سریع همدیگرو بشناسن

بله دوست عزیز

مبحثی در تاپیک مربوطه ([Only registered and activated users can see links]) داشتیم

فایلهای مورد نیاز جهت اینکار برای دوستان آماده و به صورت رایگان در اختیار اعضا قرار داده شده :

با فرمت tif :

فایل کورل دراو :

شما فایل رو بریز تو فلش و ببر مراکز نصب شبرنگ بده برات برش بزنه و نصب کنه

موفق باشی

مرسی از نظرتون

pop_brop
29-12-1391, 03:57 بعد از ظهر
اقا ب نظر من یه اهنگ بی کلام که ادرنالین خون رو میزنه بالا رو بذارین رو صفحه اصلی سایت
این جوری خیلی کلاس میره بالا و خوبه
((((((( تو خرید و فروشم تاثیر داره:retarded::retarded:)))))))
اقا دوباره میگم اگه بذارین خیلی باحال میشه
حجمه اون صفحه هم زیاد نمیشه در کل مشکلی بیش نمیاد..ممنون

جانسون
01-01-1392, 01:23 قبل از ظهر
مدیران عزیز یه فکری به حال کارته باشگاه بکنید یه چند وقت کات زده بود خوب بود.... من هرجا میریم موتو رم میبینسوال میپرسن چیه کیه منم ادرسه سایتو میدم خوب یه کارت بزنید بدیم دسته مردیم من چون اکثرا با لباس موتور سواریمم و با موتورم مثل بومب تبلیقات میکنم 1000تا کارت نزدیکه 15 20 ت میشه ولی ارزش داره پرچمه سایتمون میره بالا.....

Alireza
01-01-1392, 01:43 قبل از ظهر
بعد تعطیلات میزنیم
حله

K.I.A
01-01-1392, 01:45 قبل از ظهر
من زیاد کارت پخش کردم/تو انباری فکر کنم یه 200 تایی مونده باشه.

جانسون
01-01-1392, 01:06 بعد از ظهر
کیا جان تو قرار ملاقاتا بیار یه 30 40 تا برا من.... راستی این سری برا عکسه رو کارت چنتا عکس موتور سنگین هست تو تاپیک ولپیپر موتوری بکس گزاشتن از اون عکسا استفاده کنید بدیم دسته مردم تشتکاشون جر بخوره=)) خخخخخخ کیا فهمید کدوم عکسو میگم....

sajjjjad
02-01-1392, 01:42 قبل از ظهر
موافقم با اخبار . مثلا یکی پرسیده بود که 900سی سی چند لیتره اطلاع نداشت میشه نه دهم لیتر

جانسون
02-01-1392, 02:21 قبل از ظهر
سجاد جان میگفتی از 1 لیتر 10 سیسی کمتر=)) برا موتور حجمو سی سی میگم لیتر برا حجمه ماشینههههههه

ali faghfouri
03-01-1392, 12:52 قبل از ظهر
با سلام خدمت همه دوستان
متاسفانه قسمت بازار یکم آشفته هستش.تاپیکهای فاقد اطلاعات کامل موتور (عکس و مدارک و ...) کم نیست تعدادش.(البته مدیرها قفل میکنن تاپیک های ناکامل رو)
تو یه سایتی دیدم یه فردی به عنوان مسئول بازار انتخاب شده بود و اون شخص فقط میتونست تاپیک تو بازار ایجاد کنه.اینطوری اگه تاپیکی اطلاعات کاملی نداشت اصلا ایجاد نمیشد.دوستان مدیر ببینن اگه امکانش هست این کار رو انجام بدن که الکی تاپیک ایجاد نشه.

!NAVID!
03-01-1392, 12:58 قبل از ظهر
با سلام خدمت همه دوستان
متاسفانه قسمت بازار یکم آشفته هستش.تاپیکهای فاقد اطلاعات کامل موتور (عکس و مدارک و ...) کم نیست تعدادش.(البته مدیرها قفل میکنن تاپیک های ناکامل رو)
تو یه سایتی دیدم یه فردی به عنوان مسئول بازار انتخاب شده بود و اون شخص فقط میتونست تاپیک تو بازار ایجاد کنه.اینطوری اگه تاپیکی اطلاعات کاملی نداشت اصلا ایجاد نمیشد.دوستان مدیر ببینن اگه امکانش هست این کار رو انجام بدن که الکی تاپیک ایجاد نشه.
پیشنهاد بسیار خوبیه امیدوارم اجرا بشه
راستی من یه کاغذ اماده کردم که تو ادامه عکسشو میزارم حروفشو بریدم میتونید شما هم درست کنید و برای تبلیغ سایت استفاده کنید
برای پرشین موتور اسپری سیاه و برای . نت از اسپری قرمز استفاده کنید خیلی جالب میشه

K.I.A
03-01-1392, 01:00 قبل از ظهر
جناب فغفوری تا 24 ساعت اول مهلت کامل کردن مشخصات و عکس دارن و بعد از اون قفل میشه
و 2باره تا 24 ساعت فرصت دارن به باز کردن تاپیک و جلوگیری از حذف کامل اون...
حجم پستها و تاپیکهای ایجاد شده زیاده و برای همین راهی جز این فعلا مقدور نیست
و دوستان و کاربران با اعلام پست خلاف میتونن مارو بیشتر مطلع کنن.
با تشکر از همکاری و توجه شما

ali faghfouri
03-01-1392, 01:05 قبل از ظهر
جناب فغفوری تا 24 ساعت اول مهلت کامل کردن مشخصات و عکس دارن و بعد از اون قفل میشه
و 2باره تا 24 ساعت فرصت دارن به باز کردن تاپیک و جلوگیری از حذف کامل اون...
حجم پستها و تاپیکهای ایجاد شده زیاده و برای همین راهی جز این فعلا مقدور نیست
و دوستان و کاربران با اعلام پست خلاف میتونن مارو بیشتر مطلع کنن.
با تشکر از همکاری و توجه شما
خواهش میکنم.
ممنون از پیگیری و بررسی.

!NAVID!
03-01-1392, 04:42 بعد از ظهر
سلام اين يه باركد(qr) به ادرس [Only registered and activated users can see links]
كه اگه كسي اسكنش كنه ادرس صفحه اصلي رو نشون ميده
اينم مال انجمن

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Nobahar
06-01-1392, 09:16 بعد از ظهر
اگه میشه یکاری کنید که وقتی پیام خصوصی میاد صفجه جدید که باز میشه وسط صفحه پیام بده. اکثر انجمن ها این رو دارن.

02109002
06-01-1392, 09:39 بعد از ظهر
اگه میشه یکاری کنید که وقتی پیام خصوصی میاد صفجه جدید که باز میشه وسط صفحه پیام بده. اکثر انجمن ها این رو دارن.
با سلام ...

داریم :

برین تو تنظیمات شخصی به این آدرس : [Only registered and activated users can see links]

گزینه سوم مربوط به تنظیمات پیام خصوصی است ،

باز شدن پنجره پاپ آپ هنگام گرفتن پیغام خصوصی جدید: این گزینه باید رو نمایش باشه

Milad_2Rbo
11-01-1392, 08:20 بعد از ظهر
با عرض خسته نباشید
لطفا ساعت سایتو تنظیم کنید.آدم حواسش نیست میبینه شوکّه میشه :13:

02109002
12-01-1392, 10:21 بعد از ظهر
با عرض خسته نباشید
لطفا ساعت سایتو تنظیم کنید.آدم حواسش نیست میبینه شوکّه میشه :13:

با سلام ...

برین تو تنظیمات شخصی به این آدرس : [Only registered and activated users can see links]

در بخش تنظیمات تاریخ و زمان

منطقه زمانی را روی 3.30+ تنظیم کنید

مشکل رفع خواهد شد

SASAN-BSE
15-01-1392, 05:06 بعد از ظهر
سلاملطفا یه پلاگین نصب کنید که تاپیک های داخل بازارچه بعد از گذشت 1 ماه که پستی ارسال نشد بسته بشه !کاربرای جدید هی میان تاپیک های فروش قدیمی رو میارن بالا !

!NAVID!
24-01-1392, 07:45 بعد از ظهر
31846[Only registered and activated users can see links]ببخشید که کیفیت عکسها پایینه
ایشالا این طرحو به زودی به صورت گسترده پیاده میکنم
البته با فونت درشت تر

!NAVID!
24-01-1392, 10:07 بعد از ظهر
دارم شابلون پرشین موتور رو تو ابعاد بزرگتر میسازم ایشالا تا نیم ساعت دیگه عکس نتیجش رو میزارم

کنجی جان مطمعنی که مشکلی برای سایت نداره؟؟؟؟

Kenji
24-01-1392, 10:18 بعد از ظهر
دارم شابلون پرشین موتور رو تو ابعاد بزرگتر میسازم ایشالا تا نیم ساعت دیگه عکس نتیجش رو میزارم

کنجی جان مطمعنی که مشکلی برای سایت نداره؟؟؟؟

در اماکن عمومی استفاده نمی کنیم که! جای کاغذ دیواری خونس...

!NAVID!
24-01-1392, 11:05 بعد از ظهر
اماکن عمومی که نه
مثلا کوچه ها خیابون ها(خیابون های اصلی نه)

- - - Updated - - -

اماکن عمومی که نه

---------- Post added یکشنبه ۲۵ فروردین ۹۲ at ۱۲:۰۵ قبل از ظهر ---------- Previous post was شنبه ۲۴ فروردین ۹۲ at ۱۱:۲۴ بعد از ظهر ----------

با دست نوشتن بهتر از شابلون در میاد:دییی
۲ ۳ جا زدم بقیشم ایشالا فردا پس فردا میزنم

شایسته فر
25-01-1392, 05:49 قبل از ظهر
اماکن عمومی که نه

- - - Updated - - -

اماکن عمومی که نه

---------- Post added یکشنبه ۲۵ فروردین ۹۲ at ۱۲:۰۵ قبل از ظهر ---------- Previous post was شنبه ۲۴ فروردین ۹۲ at ۱۱:۲۴ بعد از ظهر ----------

با دست نوشتن بهتر از شابلون در میاد:دییی
۲ ۳ جا زدم بقیشم ایشالا فردا پس فردا میزنم
یه کاری نکنی برای سایت شر بشه بیان کمپلت درشو تخته کنن!!!!!

Kenji
26-01-1392, 12:07 بعد از ظهر
سلاملطفا یه پلاگین نصب کنید که تاپیک های داخل بازارچه بعد از گذشت 1 ماه که پستی ارسال نشد بسته بشه !کاربرای جدید هی میان تاپیک های فروش قدیمی رو میارن بالا !

انجام شد اما نه برای 1 ماه،

============

بعد از گذشت 3 ماه از آخرین ارسال تاپیک های بازارچه قفل می شوند.

Milad_2Rbo
26-01-1392, 12:26 بعد از ظهر
نترس عموووو.این انقلاب پرشینی.اعلامیه هاشم تو راهه
یه پیشنهاد فان داشتم
میشه به جای فلشه موس یه موتور بزارین؟
یا مثلا اگه کاربر به مدّت 1 دقیقه صفحه ای رو عوض نکرد.ثابت موند.یه موتور کارتونی بیار رد شه بره.بعد به مرور هی بیشتر شه.حَرکتم بزنه. :19::ی

Kenji
26-01-1392, 12:31 بعد از ظهر
نترس عموووو.این انقلاب پرشینی.اعلامیه هاشم تو راهه
یه پیشنهاد فان داشتم
میشه به جای فلشه موس یه موتور بزارین؟
یا مثلا اگه کاربر به مدّت 1 دقیقه صفحه ای رو عوض نکرد.ثابت موند.یه موتور کارتونی بیار رد شه بره.بعد به مرور هی بیشتر شه.حَرکتم بزنه. :19::ی

می خوای یه آهنگ لایت هم بذاریم ؟

برف هم از بالا بیاد پایین

موقع باز شدن صفحه یه پنجره باز بشه، "سلام عزیزم، خوش اومدی به وبلاگ ما، نظر فراموش نکن جونی"

Felez_zangzade
26-01-1392, 12:41 بعد از ظهر

آره داداش موافقم. البته کار به تخته کردن در و این حرفا نمی رسه، ولی بهتر به جا و رسمی انجام بشه.

مثلا نرید طرح گرافیتی تابلو بزنید. یه جوری باشه بیشتر جنبه معرفی داشته باشه، جاهایی که خودتون مناسب تشخیص می دید.

طرحی که عمو نوید زده قشنگه، یکم خوانا تر بشه بهترم می شه.

hamed zoro
02-02-1392, 02:09 بعد از ظهر
با سلام خدمت مدیران محترم میخواستم یک بخش باز کنم بابت پیشنهادات خرید ویژه یا تخفیف دار نمیدونم به درد میخوره یا نه چون من کارم خرید هست خیلی مواقع موارد خوبی برام میاد که اگه بچه ها بخوان میتونم بگم استفاده کنن ولی اولا نمیدونستم مناسبه این کار دوما باید تو کدوم بخش بزرامش مثلا تخفیف استخر یا رستوران - تورهای تفریحی تاتر و از این قبیل میتونم یک بخش رفاهی برای اعضا راه بندازم که بتونن ازش استفاده کنن ممنون میشم نظرتون را بدونم

Kenji
02-02-1392, 02:12 بعد از ظهر
با سلام خدمت مدیران محترم میخواستم یک بخش باز کنم بابت پیشنهادات خرید ویژه یا تخفیف دار نمیدونم به درد میخوره یا نه چون من کارم خرید هست خیلی مواقع موارد خوبی برام میاد که اگه بچه ها بخوان میتونم بگم استفاده کنن ولی اولا نمیدونستم مناسبه این کار دوما باید تو کدوم بخش بزرامش مثلا تخفیف استخر یا رستوران - تورهای تفریحی تاتر و از این قبیل میتونم یک بخش رفاهی برای اعضا راه بندازم که بتونن ازش استفاده کنن ممنون میشم نظرتون را بدونم

سلام.

اگر در مورد موتور باشه استقبال می کنیم. بخش بازارچه. اما متفرقه باشه متاسفانه چندان با موضوعیت سایت همخونی نداره.

ممنون از پیشنهادت

محمد سوزوکی@
03-02-1392, 05:11 بعد از ظهر
کنجی جان کاش دوباره اون قسمته بالای صفحه که سرچ در گوگل بود رو میزاشتی خیلی خوب بود بخدا

Kenji
03-02-1392, 08:55 بعد از ظهر
اضاف می کنم صبح

محمد سوزوکی@
03-02-1392, 10:20 بعد از ظهر
مرسی کنی جان.فقط یه لطف دیگه بکن تعداد شکلکا رو بیشتر کن.یعنی از موتور بیشتر بزار اگه امکانش هست مرسی

شایسته فر
04-02-1392, 01:04 قبل از ظهر
آقا این آیکون کوچیک مثلثی سمت چپ رو به سمت راست ببرین
هر بار می خوام برم صفحه دیگه تو هر تاپیک اشتباهی پیج عضویت ویژه باز میشه

Alireza
04-02-1392, 01:07 قبل از ظهر
خوبه بزار باز بشه : ))
سمت راست امکانش نیست برای یوزر های مهمان متن دیگه ای موجوده

شایسته فر
04-02-1392, 01:09 قبل از ظهر
سمت راست بالای صفحه چی؟
کلا یه جای دیگه به جز این قسمت
چون واقعا اذیت کننده هست دادا

amo hosein
04-02-1392, 01:18 قبل از ظهر
جاش به نظرم خوبه.بهتر از اینجا نیست شایسته.کوچکتر هم بشه فایده نداره

Felez_zangzade
04-02-1392, 01:18 قبل از ظهر
سمت راست بالای صفحه چی؟
کلا یه جای دیگه به جز این قسمت
چون واقعا اذیت کننده هست دادا

بذا تو چشم باشه داداش، حداقل یه دو هفته باشه بچه ها بفهمند.

با آب خربزه که نمی شه باشگاهو پشتیبانی کرد و رو پا نگه داشت! :دی

منم خیلی وقت بود می خواستم برم تو کار عضویت ویژه که حداقل نصف هزینه سرورو بتونیم کمک کنیم، ولی بحث شمال و این حرفا پیش اومد گفتم یه وقت ریا نشه.

Felez_zangzade
15-02-1392, 01:38 قبل از ظهر
دوستان می شه یه کاری بکنید وفتی لاگین نیستیم هم زمانی که روی تاپیک زیر قسمت "آخرین ارسال ها" کلیک می کنیم، مستقیم بیاد روی آخرین پست تاپیک؟ وردی، معجزه ای ، چیزی؟

BKING
16-02-1392, 05:40 بعد از ظهر
یه پیشنها هات واسه مدیرا ، میشه کاری کنید تاپیک هر 6 ثانیه آتومات رفرش بشه ؟؟؟
آخه من یه جایی دیدم اینجوریه خوشم اومد.(آیکون خوش اومدن)

BKING
16-02-1392, 05:43 بعد از ظهر
یه چی دیه اندازه عکس واسه امضا طول و عرض اصلا تناسب ندارند میگه 100 در 500 آخه این کجا اون کجا ،ببینید می تونید راست و ریسش کنید مثلا 350*500 مرسی، لاو واسه مدیرای اینجا.

BKING
16-02-1392, 08:27 بعد از ظهر
یه پیشنها هات واسه مدیرا ، میشه کاری کنید تاپیک هر 6 ثانیه آتومات رفرش بشه ؟؟؟
آخه من یه جایی دیدم اینجوریه خوشم اومد.(آیکون خوش اومدن)

بله می شه اما رایج نیست

BKING
16-02-1392, 08:32 بعد از ظهر
یه چی دیه اندازه عکس واسه امضا طول و عرض اصلا تناسب ندارند میگه 100 در 500 آخه این کجا اون کجا ،ببینید می تونید راست و ریسش کنید مثلا 350*500 مرسی، لاو واسه مدیرای اینجا.

بررسی می کنم

aali361
20-02-1392, 03:19 بعد از ظهر
مدیران لطفا ترتیبی اتخاذ کنن تا یهو سایت یک هفته تعطیل نشه .

Kenji
20-02-1392, 03:23 بعد از ظهر
مدیران لطفا ترتیبی اتخاذ کنن تا یهو سایت یک هفته تعطیل نشه .دوست من، وقتی دیتاسنتر آی پی یه سرور رو یه هفته بلاک می کنه هیچ ترتیبی نمی شه اتخاذ کرد.

amo hosein
20-02-1392, 03:32 بعد از ظهر
ممنون از کنجی عزیز و علیرضا عزیز با تلاششون سایت دوباره باز شد.خیلی آقایید.هر روز و شب میومدم میدیدم باز نمیشه خیلی ناراحت میشدم...دست گلتون درد نکنه.

masoud.te
20-02-1392, 03:55 بعد از ظهر
دوست من، وقتی دیتاسنتر آی پی یه سرور رو یه هفته بلاک می کنه هیچ ترتیبی نمی شه اتخاذ کرد. سلام خب نمیشه از یه جای دیگه سرویس بگیرید؟ جاهای زیادی هست که هاست و دامین ارائه میدن!! راستی نمیشه اون قسمت اخرین ارسال های انجمن رو به قسمت بالای صفحه اضافه کنید؟مثل خیلی از انجمن ها که قسمت بالاشون دایم اخرین ارسال ها رو نشون میده. با تشکر

meisam
20-02-1392, 09:40 بعد از ظهر
سلام با تشکر و خسته نباشید
پیدا کردن تاپیکا یکم مشکل شده قسمت جستجوی پیشرفته که اصلا کار نمیده
ینی فقط باید از گوگل مباحث یا همون تاپیک ها رو پیدا کرد؟

Kenji
21-02-1392, 07:22 قبل از ظهر
سلام با تشکر و خسته نباشیدپیدا کردن تاپیکا یکم مشکل شده قسمت جستجوی پیشرفته که اصلا کار نمیدهینی فقط باید از گوگل مباحث یا همون تاپیک ها رو پیدا کرد؟سلام.راحت ترین راه همینه. [Only registered and activated users can see links] برای سرچ گوگل داخل انجمن به دلیل پایین بودن سرعت این سرویس در ایران کار نمی کنه.==

Kenji
22-02-1392, 10:32 قبل از ظهر
ناز ما خریدار نداشت؟
داشتیم روش کار می کردیم...

چون اون سیستم از کش استفاده می کنه امکانش نیست.

Felez_zangzade
22-02-1392, 10:37 قبل از ظهر
یه پیشنهاد : یه امکان اضافه کنید که وقتی روی اسم یکی کلیک میکنی و مشخصاتش رو میبینی یه گوشه بنویسه که تو کدوم قسمت داره کدوم تاپیک رو میخونه یا در حال انجام چه کاریه!! (البته اگه اون کاربر on باشه)

اعضای ویژه این دسترسی رو دارند فکر کنم. حالا میخوای چی کار؟[Only registered and activated users can see links](9).gif

salahshor
22-02-1392, 01:18 بعد از ظهر
پیشنهاد میدم از کاربرای قدیم با اهدای مدال و لوح تقدیر و تشکر بشه !!
باشد که دوباره تو سایت فعالیت کنن!

Kenji
22-02-1392, 01:23 بعد از ظهر
پیشنهاد میدم از کاربرای قدیم با اهدای مدال و لوح تقدیر و تشکر بشه !!
باشد که دوباره تو سایت فعالیت کنن!

: ))

کاربران سابق یک سال غیب زده فعالیت کنن. ما انواع و اقسام مدال ها رو به گردنشون میندازیم...

هرچند عنوان همکار سابق خیلی اعتبار داره!

شایسته فر
22-02-1392, 07:45 بعد از ظهر
داداش علیرضا
یه پیشنهاد
یا مدیر ارشد*

مدیران یا کسانی که تیتر دارن اگر بخوان عضو ویژه هم باشن هر دو تیتر براشون به نمایش گذاشته می شه

مدیرارشد
عضو ویژه

--

کاربرفعال تهران
عضو ویژه
داداش کنجی
یه بار این قضیه رو مطرح کردم
البته این متفاوته
میشه تو صفحه اول فروم بغل آخرین ارسالها که اسم دوستان هست
کنار اسم دوستانی که عضو ویژه هستن ستاره بیاد تا مثلا با یک نگاه متوجه شد که چه تعداد از دوستان عضو هستن؛ کیا عضو شدن و......
سودی که داره به نظرم ترغیب کردن دوستان به عضویت در جمع اعضای ویژه هست
الان تا توی تاپیکی یا تو پنل کاربری شخصی نریم نمیتونم متوجه عضو ویژه بودن یا نبودنش بشیم
بازم ممنون

Kenji
22-02-1392, 09:27 بعد از ظهر
وقتم باید آزاد بشه روش کاار کنم... فعلن نیست

sezar021
26-02-1392, 10:55 بعد از ظهر
میگم نمیشه امکانی فراهم کرد برای کسایی که بخان موتور بخرن یا موتور دارن بخوان بهترشو بگیرن وام بدیم؟ جالب میشه (صندق قرض الحسنه پرشین موتور)
دارم پیگیری میکنم اگه بشه به مدیران اطلاع بدم که با هماهنگی و مدیریت مدیران محترم انجام بشه

salahshor
07-05-1392, 05:32 بعد از ظهر
اره والا
خیلی خوبه
به نظرم به کاربرا به غیر از وام برا خرید موتور ... هماهنگ کنیم مسکن مهری چیزی هم به کاربرا بدیم

خیلی کارا میشه کرد مثلا تیم مدیریت از کاربرا نفری 500 چوق بگیرن و کرکره سایت رو بکشن پایین و .... تایلند افتاب بگیرن

s.mm
13-05-1392, 09:47 بعد از ظهر
بخش مولتی مدیا تبدیل بشه به بخش نرم افزار و مولتی مدیا

توی این بخش نرم افزار ها و اپلیکیشن های مرتبط با موتور گذاشته بشه شامل :

بازی (انواع موبایل و pc)
نرم افزار های کاربردی( برای کاربر ها که برای فعالیت توی این انجمن و ارتباط با اون به دردشون بخوره)
نرم افزار هایی که مستقیما ممکنه به موتور یا موتور سوار ها ارتباط داشته باشن

معمار
14-05-1392, 04:21 قبل از ظهر
صندوق قرض الحسنه پرشین موتور
فکر خوبیه
ولی امکانش وجود نداره چون پشتوانه مالی نداره
اگر هم بشه فکر نکم مبلغ خوبی وام بده

Kenji
15-05-1392, 06:56 بعد از ظهر
بخش جدید نرم افزارهای موتورسیکلت و موتورسواری ایجاد شد.

معمار
24-05-1392, 08:32 قبل از ظهر
اقا سایت خیلی بی روح شده یعنی جمعیت کمه
بحث کمتر میشه شلوغ نیست خلاصه مثله قدیما نیست
یادمه تازه عضو شده بودم هر وقت میومدم تو سایت حداقل 30 نفر به بالا تو سایت بودن
اما الان حداکثر 30 نفر

حالا شما بیاید یه پیامک به تمامی کابرانی که شمارشونو دارید بدید
شاید فرجی شد و دوباره
سایت به قدیماش برگشت

mahdi24
10-06-1392, 04:03 بعد از ظهر
فکر کنم تعداد کمی از کاربرها شماره موبایلشونو داده باشن . خود من تا اونجایی که یادمه ندادم! صد درصد درست میشه اما به زمان نیاز داره شیش ماه تا یه سال دیگه حتما تعداد کاربرهای فعال خیلی زیاد میشه و سایت از روز های اولش هم بهتر میشه . مگه پرشین موتور اولاش چند تا بازدید داشته کم کم رشد کرد . اما یه پیشنهاد داشتم برای مدیران که یکم سخت گیری رو کمتر کنن برای سایت و کاربرها خیلی بهتره . میدیدم کسی که روزانه چندین پست مفید داشت به خواطر یه اشتباه (نمیگم اشتباه کوچیک) بن شد

yasharazary
10-06-1392, 10:23 بعد از ظهر
منم با نظر storm موافقم!! سایت دیگه اصلا روحی نداره!!!

- - - Updated - - -

بخش جدید نرم افزارهای موتورسیکلت و موتورسواری ایجاد شد.

کو ؟؟؟ کجاست ؟؟؟

Kenji
10-06-1392, 10:24 بعد از ظهر
روح سایت رو خودمون می سازیم. همینجوری چیزی ساخته نمی شه یا تغییر نمی کنه.

کوروش
21-06-1392, 05:51 بعد از ظهر
به نظر من تو قسمت تشکر از پست ها منفی رو هم قرار بدیم تا اگر کسی از مظلبی ناراضی یا مخالف بود منفی بده
که البته ظوری باشه که منفی فقظ نمایشی باشه و در جدول امار سایت تغییر ایجاد نکنه که از فردا منفی بدنو با هم دیگه کل کنن / فقظ برای جذاب تر شدن تاپیک و هم برای اینکه چه کسی مظلبش بیشتر مفید واقع شده

معمار
05-07-1392, 08:18 بعد از ظهر
اقای ****
ای شا الله شما کی این اواتارها رو درست میکنید ؟

Kami
05-07-1392, 08:36 بعد از ظهر
اقای ****
ای شا الله شما کی این اواتارها رو درست میکنید ؟
5 گیگ فایل های سایت هست که باید اپلود بشن
با نت ایران فک کنم 1 هفته طول بکشه

soleymani
06-07-1392, 11:56 بعد از ظهر
**** جان قرار بود شما مسابقات درگ رو آغاز کنید
استارت کار از چه زمانی زده می شه؟؟

Kami
07-07-1392, 12:00 قبل از ظهر
**** جان قرار بود شما مسابقات درگ رو آغاز کنید
استارت کار از چه زمانی زده می شه؟؟
والا یادم نمیاد همچین چیزی
اما سعی میشه انجام بشه

soleymani
07-07-1392, 12:20 قبل از ظهر
حسین مستر در جریان هست
داخل جی پی این هماهنگی ها داشت انجام می شد

Unregistered1
07-07-1392, 09:49 قبل از ظهر
مسابقات درگ تو pe...gp رو میثم آغاز کرد.....ولی در کل منم با این قضیه موافق نیستم....طبق تجربیات قبلی دیده شده که بچه ها زمین خوردن و مشکل براشون به وجود اومده....حالا دیگه خود **** باید
تصمیم بگیره...

!NAVID!
09-07-1392, 03:35 بعد از ظهر
بهتره که یه مدیر برای بازارچه انتخاب کنید
و تنظیمات نمایش پست بعد از تایید رو فعال کنید تا اگه یه نفر تو تاپیکش قوانین بازارچه رو رعایت نکرد تایید نشه
و اگه امکانش هست قانون شماره 2 بازارچه (عکس) رو ویرایش کنید

2: عکس از محصول
برای بهتر فروش رفتن عکس از موتور گزینه مناسبی است اما قرار دادن آن در تاپیک فروش الزامی نمیباشد
تا جایی که من اطلاعات دارم عکس باید بزارن اگه نزارن تاپیک قفل میشه

Kami
09-07-1392, 03:52 بعد از ظهر
بهتره که یه مدیر برای بازارچه انتخاب کنید
و تنظیمات نمایش پست بعد از تایید رو فعال کنید تا اگه یه نفر تو تاپیکش قوانین بازارچه رو رعایت نکرد تایید نشه
و اگه امکانش هست قانون شماره 2 بازارچه (عکس) رو ویرایش کنید

تا جایی که من اطلاعات دارم عکس باید بزارن اگه نزارن تاپیک قفل میشه

inspired
18-07-1392, 03:42 بعد از ظهر
بنظر من دوستان باید ارتباط کاربران آنلاین رو تسهیل بدن .... مثلا همین که پایین انجمن اسامی کاربران آنلاین گزارش میشه کار قشنکیه ولی من جای یه چت پنل رو خالی میبینم. اگه امکان چت بصورت پاپ آپ (pop up ) برای کاربران آنلاین وجود داشت دوستان براحتی نظر میگرفتن . پیام خصوصی خوبه ولی کاربرد این حرکتو نداره و کسایی که مهمانن حوصله نمیکنن عضو شن بعد پیام بدن بعدم معلوم نیست طرف کی ببینه کی جواب بده. بنظرم اگه این پنل بود سایت خیلی حرفه ای تر میشد :5:

Kami
18-07-1392, 03:47 بعد از ظهر
بنظر من دوستان باید ارتباط کاربران آنلاین رو تسهیل بدن .... مثلا همین که پایین انجمن اسامی کاربران آنلاین گزارش میشه کار قشنکیه ولی من جای یه چت پنل رو خالی میبینم. اگه امکان چت بصورت پاپ آپ (pop up ) برای کاربران آنلاین وجود داشت دوستان براحتی نظر میگرفتن . پیام خصوصی خوبه ولی کاربرد این حرکتو نداره و کسایی که مهمانن حوصله نمیکنن عضو شن بعد پیام بدن بعدم معلوم نیست طرف کی ببینه کی جواب بده. بنظرم اگه این پنل بود سایت خیلی حرفه ای تر میشد :5:
اتقاقا اینکار باعث میشه در انجمن بحث و گفت و گو کم بشه

inspired
18-07-1392, 03:54 بعد از ظهر
اتقاقا اینکار باعث میشه در انجمن بحث و گفت و گو کم بشه

با احترام **** جان باید عرض کنم که اسپم انجمن ها بطور چشمگیری کم میشه نه بحثو گفتگو . چون انجمن عمومی هست و کسی که بخواد نظرشو راجع به یه تاپیک مطرح کنه هیچوقت نمیره به 1 نفر بگه. تو انجمن میگه که همه متوجه شن . طرف میره تاپیک هیو ببینه چه جور موتوری هست 10 تا پیج باید بده جلو تازه یه مطلب درست ذرمون پیدا کنه

Kami
18-07-1392, 04:05 بعد از ظهر
با احترام **** جان باید عرض کنم که اسپم انجمن ها بطور چشمگیری کم میشه نه بحثو گفتگو . چون انجمن عمومی هست و کسی که بخواد نظرشو راجع به یه تاپیک مطرح کنه هیچوقت نمیره به 1 نفر بگه. تو انجمن میگه که همه متوجه شن . طرف میره تاپیک هیو ببینه چه جور موتوری هست 10 تا پیج باید بده جلو تازه یه مطلب درست ذرمون پیدا کنه
تجربه چندین ساله
بر خلاف این امر ثابت کرده
اما سعی میکنم برای تست اینکار انجام بشه

کوروش
18-07-1392, 05:58 بعد از ظهر
تجربه چندین ساله
بر خلاف این امر ثابت کرده
اما سعی میکنم برای تست اینکار انجام بشه
به جای باز کردن چت روم و کم کردن اسپم میشه ناظر هارو بیشتر کرد که بعد مثلا 10 ساعت اسپم هارو پاک کنن
که هم اون کاربر از پاک شدن پستش ناراحت نشه و هم تاپیک ها پر بار تر و خالی از اسپم بشن
این بهترن کاره به نظر من

amo hosein
18-07-1392, 06:10 بعد از ظهر
به جای باز کردن چت روم و کم کردن اسپم میشه ناظر هارو بیشتر کرد که بعد مثلا 10 ساعت اسپم هارو پاک کنن
که هم اون کاربر از پاک شدن پستش ناراحت نشه و هم تاپیک ها پر بار تر و خالی از اسپم بشن
این بهترن کاره به نظر من

این حرکت بسیا. عالی هست..بعد یه روز اسپم ها پاک شن.

inspired
18-07-1392, 06:59 بعد از ظهر

خدمت داش کوروش خودم عارضم که هدف ازین کار کم کردن اسپما نبود بلکه تسهیل ارتباط کاربران با هم بود که در کنارش مشکل اسپما تا حدودی رفع میشد که یکی از مزیت هاش هست . مزیتاش خیلی بیشتر ازیناس.

مثلا یکی کثل من نوعی که زیاد از قطعات موتور نمیفهمه وقتی تو یه آفرودی موتورش چیزی شد به راحتی با موبایلش با مدیریت بخش فنی گفتگو میکنه و مشاوره میگیره لازم نیس بوکسلش کنه خونه لعد یه تاپیک بزنه بعد دو هفته و 20 تا پیج سیاه کردن یکی بیاد بگه آقا اینکارو کن اگه نشد ببر تعمیرگاه.

کوروش
18-07-1392, 07:10 بعد از ظهر
خدمت داش کوروش خودم عارضم که هدف ازین کار کم کردن اسپما نبود بلکه تسهیل ارتباط کاربران با هم بود که در کنارش مشکل اسپما تا حدودی رفع میشد که یکی از مزیت هاش هست . مزیتاش خیلی بیشتر ازیناس.

مثلا یکی کثل من نوعی که زیاد از قطعات موتور نمیفهمه وقتی تو یه آفرودی موتورش چیزی شد به راحتی با موبایلش با مدیریت بخش فنی گفتگو میکنه و مشاوره میگیره لازم نیس بوکسلش کنه خونه لعد یه تاپیک بزنه بعد دو هفته و 20 تا پیج سیاه کردن یکی بیاد بگه آقا اینکارو کن اگه نشد ببر تعمیرگاه.
بله نظر شما کاملا درست و مدیرت بررسیش میکنه منم موافقم

معمار
27-07-1392, 11:32 قبل از ظهر
قبلا یه چند هفته ای برنامه زین داغ داشتیم
دوباره برگزار نمی کنید ؟

Kami
27-07-1392, 11:33 قبل از ظهر
قبلا یه چند هفته ای برنامه زین داغ داشتیم
دوباره برگزار نمی کنید ؟
فکر خوبیه
شب یه نفر رو میندازیم روی زین

شایسته فر
04-08-1392, 10:22 بعد از ظهر
کوروشو بشونین رو زین داغ
یکم بسوزونیمش
الان حال میده ها
خدش داغه
موضوش داغه
ته میگیره می خندیم!!

شایسته فر
20-08-1392, 07:25 بعد از ظهر
یه فکری به حال هدر سایت بکنین
خیلی تکراری شده!!!!
دوستان فتو شاف کار یه حرکتی بزنن دیگه!!

جانسون
20-08-1392, 08:03 بعد از ظهر
منم موافقم یه حال به اون هدر بدین... وقتی مدیریت سایت عوض شد باید عوض میشد..

soleymani
21-08-1392, 08:42 قبل از ظهر
من 1ماهه دارم میگم.لطف کنید عوض کنید:thanks:

شایسته فر
26-08-1392, 12:38 قبل از ظهر
خوش بختانه هیچ کس فتو شاف بلد نیست یه حالی به هدر بده!!!!!!
کوری قدیما یه حرکت هایی می زدیا!!

معمار
27-08-1392, 09:22 قبل از ظهر
صفحه اول پرشین موتور قدیم پایین صفحه عکس یه موتور سوار بود که کلاه گرفته بود دستش و نوشته بودید
حتی حرفه ای ها از کلاه استفاده می کنن
ولی الان نیست
اگه صلاح دیدید این و به صفحه اول سایت و انجمن اضافه کنید

شایسته فر
30-08-1392, 02:24 قبل از ظهر
یه چیز شبیه به چت روم برا باشگاه بسازید بد نیست
چند تا فایده داره که خودتون بیشتر از من می دونین

soleymani
04-09-1392, 02:55 بعد از ظهر
اگه امکانش هست سیستم رو یه جوری تنظیم کنید که وقتی پیام شخصی به کسی می زنیم با یه هشداری به طرف اعلام کنه
الان وقتی ارسال می کنیم باید صبر کنیم طرف صفحه رو ریفرش کنه تا پیام رو ببینه:98:

معمار
04-09-1392, 03:20 بعد از ظهر
اگه امکانش هست سیستم رو یه جوری تنظیم کنید که وقتی پیام شخصی به کسی می زنیم با یه هشداری به طرف اعلام کنه
الان وقتی ارسال می کنیم باید صبر کنیم طرف صفحه رو ریفرش کنه تا پیام رو ببینه:98:

تو تنظیمات شخصی میتونی یهکاری بکنی که وقتی پیام خصوصی اومد برات یه پیام بیاد که توجه بشی
ولی اگه برا همه اون جوری میشد خیلی خوب بود
مثله گوشی که اس میاد یه صفحه جدا میاد بالا یا صدایی میده که نور الا نور میشد

omid kawasaki
08-09-1392, 07:40 بعد از ظهر
به نظر من تاپیک های خیلی قدیمی و کم محتوایی که قفل شدن و بودنشون تو سایت تاثیری نداره حذف بشن که اگه کسی هم دنبال مطلب یا تاپیک خاصی بود زیاد سر در گم نشه.

VAHID
08-09-1392, 07:43 بعد از ظهر
به نظر من تاپیک های خیلی قدیمی و کم محتوایی که قفل شدن و بودنشون تو سایت تاثیری نداره حذف بشن که اگه کسی هم دنبال مطلب یا تاپیک خاصی بود زیاد سر در گم نشه.
داداش اینا تو رتبه بندی گوگل تاثیر دارن

omid kawasaki
08-09-1392, 07:58 بعد از ظهر
داداش اینا تو رتبه بندی گوگل تاثیر دارن

آره راس میگی حواسم نبود مخصوصا با این اتفاقایی که تو سایت افتاده تو گوگل از رتبه خوبی برخورداره:j

mahdi24
10-09-1392, 12:58 قبل از ظهر
میگم امضا فقط برای پست هایی که بعد از ساختن امضا نوشتیم میاد . نمیشه یه کاری کرد برای همه پست هامون بیاد؟

کوروش
10-09-1392, 07:16 قبل از ظهر
میگم امضا فقط برای پست هایی که بعد از ساختن امضا نوشتیم میاد . نمیشه یه کاری کرد برای همه پست هامون بیاد؟
وقتی امضاتو عوض میکنی یا کلا امضا برای خودت میزاری تو تمام پست هات از اولی تا اخری امضا هات نمایان میشه

mahdi24
10-09-1392, 02:43 بعد از ظهر
وقتی امضاتو عوض میکنی یا کلا امضا برای خودت میزاری تو تمام پست هات از اولی تا اخری امضا هات نمایان میشه

جالبه ، برای من اینطوری نیست!! و فقط پست های جدیدم امضا دار میشن!

ماکیاولی
10-09-1392, 04:27 بعد از ظهر
لدفا چت باکس رو تو فروم قرار بدید که هم اسپم ها کم بشه
هم بریم اونجا خیلی از سوالات رو از دوستان بپرسیم و گپ بزنیم
دیگه شب زنده داران و روز زنده دارانم نمیخواد

کاوه
10-09-1392, 10:02 بعد از ظهر
سلام
تو قسمت بازارچه تاپیک کاربرانی که عضو ویژه هستن مهم شده
این خیلی خوبه ولی وقتی موتورشون فروش رفته و قفل شده تاپیک فک کنم دیگه لزومی نیست اون بالا و شامل موضوع و تاپیک های مهم باشه
بهتره از حالت مهم بودن خارج بشن

شایسته فر
10-09-1392, 10:03 بعد از ظهر
در اولین فرصت درست میشه!!

شایسته فر
10-09-1392, 11:58 بعد از ظهر
اسپم ها پاک شد!!!
ممنون از توجهتون

شایسته فر
12-09-1392, 11:25 بعد از ظهر
بحث واتر مارک کردن چیز خوبی بودها
پیگیری کنید بهتره

معمار
21-09-1392, 08:22 بعد از ظهر
تو بخش گفت و گوی ازاد
یه تاپیکی مثله شب زنده داران برا زور ها بزنید که ما ها شب بیدار نیستیم
بتونیم اسپم بدیم یه حال و احوال پرسی روزانه داشته باشیم

ARSH
22-09-1392, 02:10 قبل از ظهر
با نفر بالایی موافقم
اون شب زنده داران میتونه به اسم چت روم یا چه میدونم گپ باشه همیشه هم باز باشه اما ارسال هاش حساب نشه

شایسته فر
22-09-1392, 02:27 قبل از ظهر
بررسی میشه حتما

mohsen46
22-09-1392, 03:09 قبل از ظهر
اگه مدیران موافقت بکنن یه تور برای کاربرانی که موتورای ٢۵٠ سی سی دارن تو اراک بزارن منم تدارکاتشو اینجا آماده میکنم

معمار
24-09-1392, 06:15 بعد از ظهر
مدیران این عکس اگه میشه تو قسمت پاسخ هست که زده بیشتر و کلی شکلک داره این اضافه کنید
چون بعضی وقت ها ادم واقعا کم میاره مجبوره بگه دیگه حرفی ندارم که با این عکس مشکل حل میشه
و دیگه نیازی به اپلود نیست

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

معمار
04-10-1392, 03:10 بعد از ظهر
تاپیکی تو بخش گفت و گوی ازاد داریم که مربوط به

شکار و ماهی گیری و تفنگ بشه ؟

B-MAX
10-10-1392, 09:59 بعد از ظهر
سلام

یه پیشنهاد دارم برای بخش بازارچه
حتما تا حالا شده به تاپیکهای فروش بخش بازارچه سر بزنین و عکس نداشته باشه
حتی عکس یه موتور دیگه رو توی تاپیک گذاشته باشن یا اینکه عکس خود موتوره اما واسه 1 سال پیشه که از اون موقع تا حالا زمین تا اسمون فرق کرده!
به این فروم یه سر بزنین:

در روز صدها قطعه کامپیوتر برای فروش اگهی میشه و قانون اینه که از قطعه عکس باید بزارین و توی عکس در کنار قطعه "یوزرنیم + تاریخ + اسم فروم" باید روی کاغذ بنویسین و توی عکس دیده بشه
اینطوری خیلی راحت میشه فهمید که عکس به تازگی گرفته شده و شرایط فعلی قطعه یا موتور رو داریم میبینیم!

اگه نباشه بعد از 24 ساعت مدیران تاپیک رو حذف میکنن
قانونه مدیرا سفت و سخت میگیرن! و همه رعایت میکنن

لطفا بررسی کنین.

Hamed 021
13-10-1392, 10:08 بعد از ظهر
آقا یه چت روم گوشه سایت درست کنید کسایی که آنلاین هستند به راحتی باهم در ارتباط باشند
بچه های دیگه هم این پیشنهادو داده بودن

کوروش
13-10-1392, 11:15 بعد از ظهر
آقا یه چت روم گوشه سایت درست کنید کسایی که آنلاین هستند به راحتی باهم در ارتباط باشندبچه های دیگه هم این پیشنهادو داده بودناین کار هم در حال بررسیه که با کلید روی هر کاربر خود به خود به یاهویه شخص مورد نظر وصل بشید ایشالا تو همین روز ها این گزینه هم اضافه میکنیم

Kami
13-10-1392, 11:19 بعد از ظهر
خود انجمن یعنی چت
مگه مهدکوک که چت روم باز شه
کدوم سایت تخصیصی این گزینه رو داره؟

کوروش
13-10-1392, 11:40 بعد از ظهر
خود انجمن یعنی چت
اگه اشتباه نکنم منظورش از چت روم گفتگوی انلاین بین یک کاربر با کاربر دیگه باشه تا سریع تر با هم دیگه در ارتباط باشن

- - - Updated - - -

خود انجمن یعنی چت
اگه اشتباه نکنم منظورش از چت روم گفتگوی انلاین بین یک کاربر با کاربر دیگه باشه تا سریع تر با هم دیگه در ارتباط باشن

omid kawasaki
12-11-1392, 04:35 بعد از ظهر
قسمت لوازم جانبی موتور و مباحث راجع به موتور اگه از گفتگوی آزاد خارج بشه به نظرم بهتره چون صحبتای اسپمی توشون نیست و اینکه یه بخش دیگه راجع به اخبار و رویدادهای داخلی (راجع به موتورها نه چیز دیگه ای) اضافه بشه فک کنم بهتر باشه

BKING
12-11-1392, 09:39 بعد از ظهر
قسمت لوازم جانبی موتور و مباحث راجع به موتور اگه از گفتگوی آزاد خارج بشه به نظرم بهتره چون صحبتای اسپمی توشون نیست و اینکه یه بخش دیگه راجع به اخبار و رویدادهای داخلی (راجع به موتورها نه چیز دیگه ای) اضافه بشه فک کنم بهتر باشه

پیشنهاد شما بررسی شد

بخشی اضافه خواهد شد

معمار
15-11-1392, 10:57 قبل از ظهر
**** یه پیشنهاد میدم اگه دوست داشتی اجراش کن

تاپیک هایی که برا هر موتوری هست عکس اون موتور بالای صفحه باشه
مثلا برا هیو بالا صفحش عکس هیو باشه نه عکس r1
و برا بقیه تاپیک ها هم همین طور
یه خورده وقت میگیره ولی قشنگ میشه

کوروش
15-11-1392, 06:51 بعد از ظهر
این موضوع رو خیلی وقته قرار با **** راش بندازیم که تو هر تاپیکی میرید اولین پست توضیحات نمودار قیمت و عکس اون موتور باشه و هر صفحه رو باز میکنید مثلا از صفحه ی دو به سه میرید بازم پست اول همون تاپیک باشه و همون عکس و توضیحات ولی مشغله ی زیاد اجازه و وقت این کارو نمیده
فعلا در گیر قرار اخر سال هستیم شبانه روز داریم برنامه ریزی میکنیم واسه این طرح تا بهترین قراره سال بشه در ایام عید حتما خودم این طرح رو اجرایش میکنم !!!

hamed510
15-11-1392, 07:24 بعد از ظهر
تاپیک شب زنده داران رو هم یه کاریش بکنید دیگه!!:wall3::wall3::wall3:

soleymani
15-11-1392, 10:13 بعد از ظهر
مدیران محترم
لطفا شما که دارید برنامه ریزی می کنید برای همایش آخر سال
حداقل یه تایپیک مخصوص بزنید که برنامه های مد نظرتون رو ذکر کنید و دوستان هم پیشنهاد هایی بدهند تا برنامه کامل تر و زیبا تر بشود.
نظرات رد و بدل بشه.

Kami
15-11-1392, 10:18 بعد از ظهر
مدیران محترم
لطفا شما که دارید برنامه ریزی می کنید برای همایش آخر سال
حداقل یه تایپیک مخصوص بزنید که برنامه های مد نظرتون رو ذکر کنید و دوستان هم پیشنهاد هایی بدهند تا برنامه کامل تر و زیبا تر بشود.
نظرات رد و بدل بشه.

مدیریت پرشین موتور طی 3 سال گذشته به خوبی قرار هارو مدیریت کرده
امسال نیز همانطور خواهد بود
نطر خاصی نمیمونه به غیر از محل رفت که تایین شدس
تاپیک باعث گمراهی میشه

Kami
15-11-1392, 10:18 بعد از ظهر

به زودی

معمار
17-11-1392, 08:57 قبل از ظهر
سه تاپیک هست که من فکر میکنم مثله هم باشن
و منظورشون تاپیک اولیه باشه

حالا مدیران بررسی کنن ببینن ایا یکی هستن یا فرق میکنن ؟

پیشنهاد من این که اگه یکی هستن یا
ادغامشون کنید
یا همه رو ببندید یک تاپیک جدید بزنید اگه کسی سوالی داشت بره اونجا بپرسه
یا همه رو ببندید و ارجاع بدید به یکی از این ها

ali_r
17-11-1392, 11:27 قبل از ظهر
سه تاپیک هست که من فکر میکنم مثله هم باشن
و منظورشون تاپیک اولیه باشه

حالا مدیران بررسی کنن ببینن ایا یکی هستن یا فرق میکنن ؟

پیشنهاد من این که اگه یکی هستن یا
ادغامشون کنید
یا همه رو ببندید یک تاپیک جدید بزنید اگه کسی سوالی داشت بره اونجا بپرسه
یا همه رو ببندید و ارجاع بدید به یکی از این ها

آخری که به اینا ربطی نداره
دوتای اولی یکی هست که مشکلی نداره بزار همینجوری بمونه

کوروش
17-11-1392, 01:47 بعد از ظهر
سه تاپیک هست که من فکر میکنم مثله هم باشن و منظورشون تاپیک اولیه باشه[Only registered and activated users can see links]حالا مدیران بررسی کنن ببینن ایا یکی هستن یا فرق میکنن ؟پیشنهاد من این که اگه یکی هستن یا ادغامشون کنیدیا همه رو ببندید یک تاپیک جدید بزنید اگه کسی سوالی داشت بره اونجا بپرسهیا همه رو ببندید و ارجاع بدید به یکی از این ها دوستان این جور گزارش ها رو میتونید از طریق مثلث که زیر تاپیک و پست ها هستش به ما اطلاع بدید تا ما پیگیری کنیم مرسی !!!

معمار
19-11-1392, 03:03 بعد از ظهر

دوستان یه جایی مثله شب زنده داران پیدا شد
که میتونید برید صفحه اول رو مطالعه کنید تا فرقش با شب زنده داران مشخص بشه

و نمیشه توش مثله شب زنده داران گذشته همه جور حرفی بزنی

soleymani
20-11-1392, 08:56 بعد از ظهر
هنوز مشکل حداکثر بازدید کننده و ثبت رکورد حل نشده
الان 510 تا آنلاین داشتیم ولی هنوز روی 410 ثبت هستش

معمار
23-11-1392, 10:36 قبل از ظهر
اقا یه جایی برا سرچ کردن درست کنید
که یه چیزی میخایم تو پرشین موتور
انقدر نریم تو قوقول بسرچیم

ali_r
23-11-1392, 10:50 قبل از ظهر

36320

کوروش
23-11-1392, 07:18 بعد از ظهر

از روزی که پرشین بوده سرچ سایت هم بوده !!!
بعدا یه تاپیک هم میزنیم واسه اینکه چه جوری سرچ کنید تا بهتر به تاپیکی که میخواید برسید

Eyeless
23-11-1392, 07:38 بعد از ظهر
خیلیا هستن که به موتور و موتور سواری علاقه دارن اما از سایتش خبر ندارن

به نظر من تو چندتا سایت تبلیغ بشه بد نیست

hamed510
23-11-1392, 07:41 بعد از ظهر

آقا یه تاپیک که دیگه اینقدر حرف نداره!!!؟ چرا شب زنده داران و نمیزنید!!!؟:icon_pf _99_::icon_pf _99_:

Kami
23-11-1392, 07:44 بعد از ظهر
خیلیا هستن که به موتور و موتور سواری علاقه دارن اما از سایتش خبر ندارن

به نظر من تو چندتا سایت تبلیغ بشه بد نیست

سایت خاصی مدنظر شما هست برای تبلیغ؟

Eyeless
23-11-1392, 07:49 بعد از ظهر
نه والا اما سایت زیاده !!!

مثلا پرشین تولز نمیدونم فارس کیدذ

البته گرون میگیرن :دی

میخواید یه نظریم بچه ها بدن شاید اونا سایت خاصی مد نظرشون باشه !

farshad 54
23-11-1392, 08:40 بعد از ظهر
پرشین موتور نیاز به تبلیغ نداره :icon_pf (94):

سایتایه دیگه باید بیان اینجا التماس کنن که ما تبلیغشون رو بکنیم :24:

کوروش
23-11-1392, 09:04 بعد از ظهر
پرشین موتور نیاز به تبلیغ نداره :icon_pf (94):

سایتایه دیگه باید بیان اینجا التماس کنن که ما تبلیغشون رو بکنیم :24:
تبلیغات لازمه ولی هر سایتی لیاقت تبلیغات سایت مارو نداره !!!
بهترین تبلغات خود کاربرا هستن که موتورسوار های دیگرو بیارن عضو این خانواده ی 1000 نفری کنن !!!

farshad 54
23-11-1392, 09:27 بعد از ظهر
منظورت 10000 نفری هست دیگه کوروش جونم

معمار
08-12-1392, 04:35 بعد از ظهر
تو قسمت اخرین ارسالات انجمن
به برترین ارسال کننده و تشکر شده و بهترین شروع کننده و جدید ترین کاربر ها
یه قسمت دیگه هم اضافه کنید

به اسم برترین تشکرکننده

این جوری از لحاظ تشکر کردن هم میتونیم ببینم نفر چندمیم

اشتباه
08-12-1392, 06:04 بعد از ظهر
سلام مدیرت محترم با کمال احترام فراوان تقاضا مندیم شما برای گفت و گوی کاربران الاین یک صفحه راه بیندازید یا در صفحه اصلی اقدام به این امر مهم فرمایید زیرا این جانب به شخصه در دیگر سایتها از مزایای این طرح مطلع میباشم. دوست دار شما اشتباه

کوروش
08-12-1392, 06:54 بعد از ظهر
سلام مدیرت محترم با کمال احترام فراوان تقاضا مندیم شما برای گفت و گوی کاربران الاین یک صفحه راه بیندازید یا در صفحه اصلی اقدام به این امر مهم فرمایید زیرا این جانب به شخصه در دیگر سایتها از مزایای این طرح مطلع میباشم. دوست دار شما اشتباه
رویه ایده ی شما حتما بررسی میکنیم / البته چند وقتی تو فکرش هستیم تا به بهترین نحو ساخته بشه تا مشکلی در ارتباط نداشته باشه
با تشکر از اینکه پیشنهاد هایه خودتون رو با ما در میان میگذارید

ماکیاولی
08-12-1392, 08:44 بعد از ظهر
رویه ایده ی شما حتما بررسی میکنیم / البته چند وقتی تو فکرش هستیم تا به بهترین نحو ساخته بشه تا مشکلی در ارتباط نداشته باشه
با تشکر از اینکه پیشنهاد هایه خودتون رو با ما در میان میگذارید

چت باکس و چت عمومی میتونه گزینه ی خوبی باشه
من چند ماه پیش همین پیشنهاد رو دادم
اینکار باعث کمتر شدم اسپم و تخصصی تر شدن تاپیک ها میشه
و بچه ها میتونن با هم گپ بزنن بدون اینکه تاپیکی منحرف بشه :)

Kami
08-12-1392, 08:53 بعد از ظهر
خود انجمن یعنی گفت و گو
مثال ما چت باکس راه بندازیم و هرکی به هرکسی که انلاین هست پیغام خصوصی بده و سوالش رو بپرسه این مشخصه که دیگه کسی تو انجمن پست نمیده و سوال نمیکنه

MR666
09-01-1393, 06:58 بعد از ظهر
سلام خدمت دوستان و مدیران عزیز انجمن
اولا خدمتتون عرض کنم در واقع من یکی از کاربرای ایران کراس هستم البته تو پرشین هم به همون مدت هست که عضوم و گاهی میام و از مطالبش استفاده میکنم ولی دلیل اینکه ایران کراس رو به پرشین ترجیح میدم با وجود اینکه پرشین قدیمی تر هست و همینطور با توجه به گستره بیشترش در مورد انواع موتور و کاربرای زیادش اینه که خدمتتون عرض میکنم
شما زحمت بکشین یه دوری تو مطالب انجمن بزنید و خودتون رو بزارید جای یه کاربر تازه وارد ببین که حجم زیاد اطلاعات و تایپک های تلنبار شده یه خورده گیج کننده است یعنی چی ؟؟؟؟ مثلا تو یه تایپک در مورد سوزوکی 250 امیکو 170 صفحه نوشته از سال 90 تا حالا موجوده خوب این 170 صفحه به چه دردی میخوره وقتی اولا نصفش اسپم و تعارف تکه پاره کردن هست یا مقداریش مربوط به زمان قبله که الان ارزش استفاده نداره مثل قیمت مثلا شمع فلان موتور و اگر کاربری دنبال مطلبی بگردی یا یه صبح تا شب طول میکشه یا حوصلش سر میزه بیخیال میشه یا یه تایپک جدید میزنه و اینم در نظر بگیرین که مطالب به درد نخور جز اینکه یه فضای هاست و دامین و این چیزا رو اشغال کنه کارایی دیگه ای نداره
پس اگه صلاح میدونید و حالشو دارید یه دوری بزنید تو انجمن و مطالب به درد نخور رو پاک کنید
:28:

Kami
09-01-1393, 07:49 بعد از ظهر
سلام خدمت دوستان و مدیران عزیز انجمن
اولا خدمتتون عرض کنم در واقع من یکی از کاربرای ایران کراس هستم البته تو پرشین هم به همون مدت هست که عضوم و گاهی میام و از مطالبش استفاده میکنم ولی دلیل اینکه ایران کراس رو به پرشین ترجیح میدم با وجود اینکه پرشین قدیمی تر هست و همینطور با توجه به گستره بیشترش در مورد انواع موتور و کاربرای زیادش اینه که خدمتتون عرض میکنم
شما زحمت بکشین یه دوری تو مطالب انجمن بزنید و خودتون رو بزارید جای یه کاربر تازه وارد ببین که حجم زیاد اطلاعات و تایپک های تلنبار شده یه خورده گیج کننده است یعنی چی ؟؟؟؟ مثلا تو یه تایپک در مورد سوزوکی 250 امیکو 170 صفحه نوشته از سال 90 تا حالا موجوده خوب این 170 صفحه به چه دردی میخوره وقتی اولا نصفش اسپم و تعارف تکه پاره کردن هست یا مقداریش مربوط به زمان قبله که الان ارزش استفاده نداره مثل قیمت مثلا شمع فلان موتور و اگر کاربری دنبال مطلبی بگردی یا یه صبح تا شب طول میکشه یا حوصلش سر میزه بیخیال میشه یا یه تایپک جدید میزنه و اینم در نظر بگیرین که مطالب به درد نخور جز اینکه یه فضای هاست و دامین و این چیزا رو اشغال کنه کارایی دیگه ای نداره
پس اگه صلاح میدونید و حالشو دارید یه دوری بزنید تو انجمن و مطالب به درد نخور رو پاک کنید
:28:
مرسی از نظر شما
سعی میشه مطالب مفید جدا بشه و قابل دسترس تر

SAEID NOROZI
10-01-1393, 08:52 قبل از ظهر
با سلام و با تشکر از زحمات مدیران محترم
بنده هم با قسمتی از پیشنهاد mr666 موافقم که چکیده مطالب تاپیکها به طور مختصر و مفید جدا سازی بشه. مثلا میشه چند صد صفحه مطلب رو توی چند صفحه یا نهایتا چند ده صفحه خلاصه کرد اینطوری از طرح سوالات تکراری جلوگیری و در وقت کاربرا هم صرفه جویی میشه.
در ضمن اساتید میتونن موردی رو هم که به نظرشون دونستنش مفید و لازمه ولی تا حالا تو تاپیک بهش اشاره نشده اونجا ذکر کنن.
یه پیشنهاد دیگه داشتم و اون اینکه در قسمت گفتگوی ازاد برای هر سال (در اول سال) تاپیکی ایجاد بشه که همه مسائل متفرقه از تبریک عید نوروز گرفته تا تبریک سایر اعیاد مثل مبعث و نیمه شعبان و تسلیتها و دیگر مناسبتها و همچنین بحثهای مربوط به مسائل روز که در طول سال اتفاق میفته در اونجا مطرح بشه.

MANHUNT
10-01-1393, 11:22 قبل از ظهر
به نظرم این تاپیک تغییر نام کاربری بسته بشه بهتره چون داره همگیر میشه فردا همه با اسم جدید میان عکس اواتارشونم عوض کنن میشن یه کاربر جدیددوستان باید همون اول اسمی رو که دوست دارن انتخاب کنن یک اسم برا همیشه پس باید تو اسم دادنشون خیلی خیلی دقت کنن مدیریت خواهشن رسیدگی کنه

02109002
10-01-1393, 12:00 بعد از ظهر
به نظرم این تاپیک تغییر نام کاربری بسته بشه بهتره چون داره همگیر میشه فردا همه با اسم جدید میان عکس اواتارشونم عوض کنن میشن یه کاربر جدیددوستان باید همون اول اسمی رو که دوست دارن انتخاب کنن یک اسم برا همیشه پس باید تو اسم دادنشون خیلی خیلی دقت کنن مدیریت خواهشن رسیدگی کنه
درود ...

قبل از تغییر نام کاربری سابقه کاربر بررسی میشه

برخی کاربران در زمان ثبت نام از نام مستعار استفاده کردن ، اما الان که دارن جا میوفتن دوست دارن با نام خودشون شناخته بشن

موفق باشید

Babak
14-01-1393, 11:07 بعد از ظهر
انصافا سایت شده اسپم دونی
دیگه برای هر مبحث ساده ایی یه تاپیک ایجاد میشه که اگر کاربرا یکم زحمت بکشن سرچ کنند توی تاپیکهای دیگه هستش.
یه تاپیک درون همه جور نوکرم چاکرم هست غیره موضوع اصلی و......هزارتا اسپم دیگه.
متاسفانه فروم شده مثله یه چت روم

Sent from my ME173X using Tapatalk

02109002
14-01-1393, 11:30 بعد از ظهر
انصافا سایت شده اسپم دونی
دیگه برای هر مبحث ساده ایی یه تاپیک ایجاد میشه که اگر کاربرا یکم زحمت بکشن سرچ کنند توی تاپیکهای دیگه هستش.
یه تاپیک درون همه جور نوکرم چاکرم هست غیره موضوع اصلی و......هزارتا اسپم دیگه.
متاسفانه فروم شده مثله یه چت روم

Sent from my ME173X using Tapatalk

درود ...

مرسی از بابک عزیز

در حال برطرف کردن همین مشکل هستیم

حجم بالای کار ها و عدم داشتن فرصت ، سرعت عمل رو از ما میگیره

مرسی از شما

اوقات خوشی داشته باشید

hamed510
15-01-1393, 11:27 قبل از ظهر
فروم به هم ریخته شده بسیاری از تاپیک ها فقط سوال هس اینارو میشه تو تاپیک سوالات هم مطرح کرد
بنظرم باید یه کاری کرد که کاربرای تازه وارد یه مدتی از فعالیتشون بگذره بعد بتونن تاپیک بزنن!!

02109002
15-01-1393, 06:51 بعد از ظهر
فروم به هم ریخته شده بسیاری از تاپیک ها فقط سوال هس اینارو میشه تو تاپیک سوالات هم مطرح کرد
بنظرم باید یه کاری کرد که کاربرای تازه وارد یه مدتی از فعالیتشون بگذره بعد بتونن تاپیک بزنن!!

درود ...

مرسی از شما

در دست بررسی است

MANHUNT
17-01-1393, 01:39 بعد از ظهر
درود و سلام اقا من کوچیگتر از اینم که بخوام پیشنهادی بدم اما اگه فکری به حال بازارچه کنید یه جور نظارت بر روی قیمت ها باشه هر کسی نمیاد یه قیمت فضایی بده و بچه های سایت ......فرض کنه درسته که هر کس میتونه قیمت روی وسلیش هر چی خواست بزاره اما معقول و واقعی شما فرض کن یه مهمان بیاد تو تاپیک این قیمتارو ببینه درباره کاربران سایت چه فکری میکنه خیلی ممنون

Kami
17-01-1393, 01:43 بعد از ظهر
درود و سلام اقا من کوچیگتر از اینم که بخوام پیشنهادی بدم اما اگه فکری به حال بازارچه کنید یه جور نظارت بر روی قیمت ها باشه هر کسی نمیاد یه قیمت فضایی بده و بچه های سایت ......فرض کنه درسته که هر کس میتونه قیمت روی وسلیش هر چی خواست بزاره اما معقول و واقعی شما فرض کن یه مهمان بیاد تو تاپیک این قیمتارو ببینه درباره کاربران سایت چه فکری میکنه خیلی ممنون

سلام بر شما
اتفاقا بحث بر این بود که یک کارشناس انتخاب کنیم و روی قیمت ها نظارت داشته باشیم

ahks121
17-01-1393, 08:26 بعد از ظهر
اگرمیشه به بعضی ازکاربران اخطاربدین دررابطه باطرز صحبت کردن چون خیلیاانگارپرشین موتوررا باپرشین فقط موتوراخودمون اشتباه میگیرن

Kami
17-01-1393, 08:29 بعد از ظهر
اگرمیشه به بعضی ازکاربران اخطاربدین دررابطه باطرز صحبت کردن چون خیلیاانگارپرشین موتوررا باپرشین فقط موتوراخودمون اشتباه میگیرن

نام کاربری شخص رو گزارش بدید در صورت مشاهده تخلف ابتدا ثبت تخلف و سپس بن

ehsan sharif
17-01-1393, 08:44 بعد از ظهر
نام کاربری شخص رو گزارش بدید در صورت مشاهده تخلف ابتدا ثبت تخلف و سپس بن
سلام.ایشون منظورشون دقیقا من بودم
چرا؟
چون بهشون گفتم اقا موتورا هیچ خری با این قیمت. فضایی نمیخره
اگه واقعا بی احترامیه بن کنید منا
من راضیم به رضای شما مدیران
مشکلی نیست

ahks121
17-01-1393, 08:50 بعد از ظهر
نه اقاکامی ماادم فروش نیستیم فقط فکرکردم اینجابحث دوستانست ولی تنهاکاری که نکردن زنگ نزدن110بیادبه جرم موتورفروختن اعداممون کنن ازهمه ی شمامتشکرم سال خوبی داشته باشیدخدانگهدار.

Kami
17-01-1393, 08:54 بعد از ظهر
در هر صورت هر 2 شما از عضو های جدید هستید
سعی کنید با قوانین بیشتر اشنا بشید و دوست باشید
موفق باشید

farshad 54
17-01-1393, 08:57 بعد از ظهر
آقا کلا باید به این تاپیک های فروش یه رسیدگی بشه

یعنی چی فروشنده هر قیمتی دوست داره میزاره و سزای گرون فروش نخریدنه و این حرفا

کسی اگر واقعا قصد فروش داشته باشه باید یه قیمت منطقی اعلام کنه نمیدونم من موتورم فلانه و بهمانه و یه دونس و ..... داستانی بیش نیست هر چیزی یه قیمتی داره که اینجام اکثرا به قیمتا واقفن

اگر کار درست انجام بشه نه وقت کاربرا بیخود تلف میشه نه احساس اسگل بودن بشون دست میده با دیدن بعضی تاپیکای فروش و این قضیه یه سروسامونی میگیره

باز مدیران محترم رو این قضیه یه فکری بکنید و کاری که به صلاح سایت و کاربران هست انجام بدید

موفق باشید

ehsan sharif
17-01-1393, 09:07 بعد از ظهر
آقا کلا باید به این تاپیک های فروش یه رسیدگی بشه

یعنی چی فروشنده هر قیمتی دوست داره میزاره و سزای گرون فروش نخریدنه و این حرفا

کسی اگر واقعا قصد فروش داشته باشه باید یه قیمت منطقی اعلام کنه نمیدونم من موتورم فلانه و بهمانه و یه دونس و ..... داستانی بیش نیست هر چیزی یه قیمتی داره که اینجام اکثرا به قیمتا واقفن

اگر کار درست انجام بشه نه وقت کاربرا بیخود تلف میشه نه احساس اسگل بودن بشون دست میده با دیدن بعضی تاپیکای فروش و این قضیه یه سروسامونی میگیره

باز مدیران محترم رو این قضیه یه فکری بکنید و کاری که به صلاح سایت و کاربران هست انجام بدید

موفق باشید

درود بر شما فرشاد خان
حرف دل ما را زدید
درسته این بنده خدا همشهری بود ولی نباید حرف غیر منطقی زد خدایی

!NAVID!
17-01-1393, 09:14 بعد از ظهر
اقا ****** اگه امکانش هست گزینه نمایش پست بعد تایید مدیر رو برای انجمن بازارچه فعال کن
اینجوری بهتره!!
اگه اطلاعات تاپیکی کاملا نباشه تایید نکنید
____
موفق باشید:flower4:

farzin
18-01-1393, 12:47 قبل از ظهر
مشکلاتی که دوستان در مورد تاپیک ها بیان میکنند بسیار جدی هست و اگه یه جورایی تاپیک ها پاک سازی نشن ،آینده خوبی در قبال بازدیدکنندگان نداریم ... ظاهر سایت با انواع تاپیکها بسیار گیج کننده هست و همینطور وقتی تاپیک مورد نظر پیدا میشه و خوشحال میشیم که موضوع مورد نظر رو پیدا کردیم با ورود به تاپیک میبینیم فاقد ارزش فنی هست و همه چیز گفته شده الا نوشته ای مفید در مورد عنوان تاپیک
و برای شخص خودم جالب بود که سایت پرشین با این گستردگی ، تاپیک تنظیم کاربراتورش که یکی از اولین نیازهای کاربر هست فاقد حتی یک راهنمایی مفید بود که شخصا یک تاپیک جدید تنظیم کاربراتور (new) زدم و تمامی چیزی که میدونستم رو بعد از یک هفته و با مشورت دوستان خارج از سایت نوشتم که اگر مدیریت مشاهده کنند ، با نوشتن این متن هیچ سوالی یا نوشته دیگه ای برای کاربران نذاشته [Only registered and activated users can see links]
که در روزهای آتی دیگر تاپیک هایی که از اولین راهنمایی ها و نیاز کاربران هست رو بصورت جامع مینویسم که امیدوارم بدون مشکل و اشتباه باشن.
.
از مسايل ديگه توجيه نبودن بعضي کاربران هست که به ديگر کاربران حمله ميکنند و جملات زيبايي نوشته نميشه ، همين چند روز پيش توي يکي از تاپيکها پاسخ ، پرسش يکي از کاربران رو دادم با اين مفهوم که : ...موتورهاي 2 زمانه خرابيشون بيشتر از 4 زمانه هست ... که يکي از کاربران در جواب من با اين مفهوم نوشته بود( جملات رو عينا بکار نبردم) که : نميدونم چرا بعضي ها فکر ميکنند تا سوالي ميبينند بايد جواب پرت بدن و اگه آقا اطلاع نداري حداقل بخون اطلاع کسب کن ... و واقعا برام ناراحت کننده بود بعد از 15-16سال موتور سواري که هميشه بصورت فني دنبال کردم به اين صورت و به آسوني بهم حمله کنند ... کاش در هنگام ثبت نام در سايت با اينجور مسايل کاربران آشنا بشن که اجازه حمله کردن ندارند هرچند اگر يکي تجربه اي که در اختيار ديگران ميزاره اشتباه باشه ...خلاصه اسپم نکردم و سعي کردم ايشون رو راهنمايي کنم که اگه تجاربي دارن ايشون هم مارو راهنمايي کنن و لازم نيست از اين جملات استفاده کنن...
.
اما یکی دیگه از مشکلاتی که ذهن خودمو از خیلی قبل تر متوجه کرده بود این بود که تعداد صفحات زیاد تاپیکهایی مثل موتورهای اسپرت مثلا مگلی و .. بسیار زیاد هست که
وقتی یک کاربر میخواد با یکی از این موتورها آشنا بشه باید 200-300 صفحه بخونه که توی این روزگار کسی کمتر وقت میکنه و سریع میخواد به اصل موضوع پی ببره
واسه همین هر از چند گاهی یک کاربر جدید سوالاتی رو میپرسه که قبلا جوابش داده شده ولی در بین صفحات گم هست ، همین سوالات تکراری باعث زیاد شدن صفحات هست
پیشنهادم اینه که دوستانی که در مورد موتورهایی که تجربه دارن ، تجربیات فنیشون رو میزارن بعد از روی اونها یک شخص فنی تر ، چکیده ای در میاره و بعنوان یک متن در صفجه اول هر موتور گذاشته بشه که حاوی این مطالب باشه => فایل قابل دانلود دفترچه مانوال ، مشخصات موتور ، وسایل همراه موتور هنگام خرید ، تاپ اسپید بدست اومده ( اینو هر 5 صفحه هی میپرسن ) و همینطور چه روغن و با چه میزان و نوع شمع و ... طریقه نگهداری ، معایبی که موتورسیکلت مورد نظر داره و دچارش میشه ... نوشته بشه که ما شاهد پرسیدن سوالات تکراری نباشیم و بصورت یک فایل pdf یا ... هم میتونیم بزاریم که با داشتن لوگوی پرشین موتور در پس زمینه یا ... میتونه حرکت جالبی باشه
از مزایای اینکار = دسترسی سریع کاربران به اطلاعات ، جامع بودن اطلاعات ، منبع شدن سایت پرشین موتور برای دیگر سایت ها ، جذب کاربران و مخاطبان و نتایج مفید ارایه شده در جستجوی گوگل و ...
از معایب های اینکار = سوت و کور شدن تاپیک ها هست و ...
امیدوارم مفید واقع بشه
اگر هم مدیریت سایت اجازه بدن ، یکی از موتورها رو امتحانی براش یک متن جامع و کامل تهیه کنیم و ببینیم بازخورد (فیدبک) کاربران چطور هست

farshad 54
18-01-1393, 09:42 قبل از ظهر
ممنون فرزین جان

لپ مطلب رو گفتی داداش

شما هم با توجه به اطلاعاتی که داری جواب سوالات کاربرا رو بده به این کاری نداشته باش که بعضی ها متاسفانه هیچی از موتور حالیشون نیست و یه سری مشکلات روحی و شخصیتی دارن و اینجا با گفتن یه سری

اراجیف و به در و دیوار زدن خودشون و یه سری حرفای چرت میخوان به کاربرایی که اطلاعات و تجربه زیادی راجب موتور دارن حمله کنن

دوستانی که راجب موتور اطلاعات مفید و مناسب دارن حتما به سوالات کاربران جواب بدن و به خاطر یه عده آدم تعطیل از این کار دست نکشن تا پرچم سایت همیشه بالا باشه و کسانی که واقعا یکی از علایقشون

موتور و موتور سواریه بتونن از تجربه دوستان استفاده کنن و تو سایت بمونن و کسایی هم که این وسط اومدن خودشون رو قاطی موتور سوارا کردن یواش یواش خودشون شوت میشن بیرون

موفق باشید

farzin
18-01-1393, 12:45 بعد از ظهر
تشکر از قرشاد خان ، ممنون از بابت راهنمایی حتما همین کارو باید بکنیم و در کنارش باید سعی کنیم همه رو حفظ کنیم و فرهنگی که سایت دنبالشه اون رو به همه تزریق کنیم ، مطمنا هممون از وقتی که اومدیم توی پرشین تاثیراتی در نحوه موتورسواری و برخورد با دیگران و ... روی ما داشته که ما رو متعهد میکنه این رو که با رفتار مناسب و جبهه نگرفتنها و در خور سنواتی که توی پرشین فعالیت داشتیم برخورد کنیم تا فراگیر بشه ... فرشاد خان وقتی داشتم نوشته هاتو میخوندم یه چیزی به ذهنم رسید ، اینکه خوبه یک سری جملات قصار ( جملات معنا دار ، مفهوم دار فرهنگی در مورد موتور سواری ، چه حالا درباره شخصیت موتور سواری و یا هر چیز دیگه ای که بشه فرهنگیو جا انداخت ، در بالای تاپیک ها نوشته بشه ...
دوستان مستعد هم چیزی از خودشون در کنن شاید نظر مدیریت رو جلب کرد
مثلا :
نحوه رانندگی شما نشانه شخصیت شماست
هر لحظه برایمان یک تجربه است آنها را با بهترین جملات به دیگران هدیه کنیم " اینو خوب اومدم " :[Only registered and activated users can see links]
.
یا تخصصی ترش کنیم :
تجربه موتورسواریمان را با بهترین جملات به دیگران هدیه کنیم...:20:

Gladiator
18-01-1393, 01:09 بعد از ظهر
درود بر اهالی پرشین موتور بویژه مدیران و دست اندرکاران ، پیشنهادی که دارم سرو سامون دادن به بعضی تاپیک هاست ، میبینی 500 صفحه راجع به یه مطلبی گفتگو شده شاید 10 درصدش مفیده ، اونم پخش شده تو همه صفحات ، یعنی باید تمام 500 صفحه رو خوند تا کم کم به نکات مفید و آموزنده دست پیدا کرد ، چیزی که خیلی برام جالبه اینه که یه سری افراد فقط اومدن تو تاپیکا تند و تند سوال کردن ، اونم نه سوالای مفید ، بلکه سوالای تکراری و مطالبی که هیچ ارزش علمی هم نداره ( نه اینکه عمدا این کارو کرده باشن ) بعد همون افراد هم شدن کاربر فعال فلان شهر ( توهین به هیچ کسی نشه دارم کلی عرض میکنم ) و برخی افراد هم صرفا برای بالا بردن میزان نوشته هاشون تند و تند تاپیک میزنن چه تکراری و چه غیر تکراری برخی کاربران هم که حتی دریغ از یک مطلب مفید ، فقط و فقط دلال هستند و برای فروش موتور سیکلت میان تو سایت و تاپیک میزنن ، خواهش میکنم به این وضعیت یه رسیدگی بشه

Kami
18-01-1393, 01:15 بعد از ظهر
درود بر اهالی پرشین موتور بویژه مدیران و دست اندرکاران ، پیشنهادی که دارم سرو سامون دادن به بعضی تاپیک هاست ، میبینی 500 صفحه راجع به یه مطلبی گفتگو شده شاید 10 درصدش مفیده ، اونم پخش شده تو همه صفحات ، یعنی باید تمتم 500 صفحه رو خوند تا کم کم به نکات مفید و آموزنده دست پیدا کرد ، چیزی که خیلی برام جالبه اینه که یه سری افراد فقط اومدن تو تاپیکا تند و تند سوال کردن ، اونم نه سوالای مفید ، بلکه سوالای تکراری و مطالبی که هیچ ارزش علمی هم نداره ( نه اینکه عمدا این کارو کرده باشن ) بعد همون افراد هم شدن کاربر فعال فلان شهر ( توهین به هیچ کسی نشه دارم کلی عرض میکنم ) و برخی افراد هم صرفا برای بالا بردن میزان نوشته هاشون تند و تند تاپیک میزنن چه تکراری و چه غیر تکراری برخی کاربران هم که حتی دریغ از یک مطلب مفید ، فقط و فقط دلال هستند و برای فروش موتور سیکلت میان تو سایت و تاپیک میزنن ، خواهش میکنم به این وضعیت یه رسیدگی بشه
درود بر شما
اسم انجمن همراهشه یعنی بحث و گفت و گو
مطالب مفید بحثش جدا باید دسته بندی شه و حق با شما عزیزانه
اما اینکه ما 500 صفحه رو بکنیم 10 صفحه مطالب مفید ممکن نیست ، با گوگل و ... به مشکل میخوریم

hosseinpalang
03-02-1393, 10:12 قبل از ظهر
یه انتقاد :
دیگه خدایش تو پرشین دارن شورش رو در میارن
نشد یکی یه تاپیک فروش بزنه و دیگران تاپیک رو به حاشیه نکشن!!
مسئولین یه فکری بکنن
این جوری برا سایت خوب نیست[Only registered and activated users can see links]
.
.
.
یه پیشنهاد دیگه هم داشتم که کاربرا سال تولدشونم تو مشخصات زیر آواتارشون باشه که بدونیم کی به کیه و به بزرگترا بی احترامی نشه
با تشکر

Kami
03-02-1393, 10:31 قبل از ظهر
یه انتقاد :
دیگه خدایش تو پرشین دارن شورش رو در میارن
نشد یکی یه تاپیک فروش بزنه و دیگران تاپیک رو به حاشیه نکشن!!
مسئولین یه فکری بکنن
این جوری برا سایت خوب نیست[Only registered and activated users can see links]
.
.
.
یه پیشنهاد دیگه هم داشتم که کاربرا سال تولدشونم تو مشخصات زیر آواتارشون باشه که بدونیم کی به کیه و به بزرگترا بی احترامی نشه
با تشکر

خیلی راحت میتونید کلید گزارش پست تخلف که مثلث شکل هست رو بزنید و یه متن کوتاه در مورد پست مربوطه ما میبینیم رسیدگی میشه
مرسی از توجهت

roma
22-02-1393, 06:34 بعد از ظهر
با سلام خدمت مدیران محترم و با تشکر ازشون که بدون هزینه سایت واسه ما بالا نگه داشتن یه تشکر ویژه از طرف همه اعضا

یه انتقاد و یه پیشنهاد اول اینکه سرعت سایت نسبت به قبل خیلی کم شده لصفا رسیدگی کنید ما تو تهران با اینترنت پر سرعت مشگل داریم حالا فکرشو بکنید یکی از شهرستان با اینترنت دیالاب وصل بشه دیگه هیچی

یه پیشنهاد یه سری امکانات واسه کاربرای بزارید که تشکر ازشون بابت مطالب مفید شده یا تاپیک جدید واسه سایت ایجاد کردن مثلان از یکی 500 بار تشکر شد باید یه فرقی با دیگر اعضا داشته باشه یا کسی که 500 تا نوشته باشه این جوری هم سایت فعال تر میشه نسبت به قبل هم مفید تر

کوروش
23-02-1393, 05:50 بعد از ظهر
با سلام خدمت مدیران محترم و با تشکر ازشون که بدون هزینه سایت واسه ما بالا نگه داشتن یه تشکر ویژه از طرف همه اعضا یه انتقاد و یه پیشنهاد اول اینکه سرعت سایت نسبت به قبل خیلی کم شده لصفا رسیدگی کنید ما تو تهران با اینترنت پر سرعت مشگل داریم حالا فکرشو بکنید یکی از شهرستان با اینترنت دیالاب وصل بشه دیگه هیچییه پیشنهاد یه سری امکانات واسه کاربرای بزارید که تشکر ازشون بابت مطالب مفید شده یا تاپیک جدید واسه سایت ایجاد کردن مثلان از یکی 500 بار تشکر شد باید یه فرقی با دیگر اعضا داشته باشه یا کسی که 500 تا نوشته باشه این جوری هم سایت فعال تر میشه نسبت به قبل هم مفید تراین قابلیت الان در سایت موجوده هرکسی فعال باشه عنوان اسم کاربریش به عنوان کابر فعال خورده میشه و اسمشون یه جورایی برجسته هستش ولی خب این اواخر کمتر عنوان گذاری شده--------------سرعت هم دست مدیریت نیست دسته سرور هستش که اگر بخوایم سرور قوی تر بگیریم واقعا باید خیلی بیتشر هزینه کنیم !!!---------البته این هزینه هارو **** و میلاد دو نفری بدون هیچ پشتوانه ای دارن پرداخت میکنن

Gladiator
09-03-1393, 03:43 قبل از ظهر
درود فراوان بر دست اندرکاران باشگاه
یک پرسش یا پیشنهاد دارم ، امکانش هست تاپیکهای خرید و فروش پس از انجام معامله بجای قفل شدن پاک بشه ؟ اگه ممکنه چرا پاکش نمیکنید ؟ دلیلی داره ؟ بخاطر افزایش رنکینگ برای کیورد خرید و فروشه ؟
اگه تو افزایش رنکینگ و بایگانی تاثیری نداره بهتره پاک بشه بنظر من
پیشاپیش سپاسگذارم از تیم مدیریت

کوروش
09-03-1393, 11:52 قبل از ظهر
درود فراوان بر دست اندرکاران باشگاه یک پرسش یا پیشنهاد دارم ، امکانش هست تاپیکهای خرید و فروش پس از انجام معامله بجای قفل شدن پاک بشه ؟ اگه ممکنه چرا پاکش نمیکنید ؟ دلیلی داره ؟ بخاطر افزایش رنکینگ برای کیورد خرید و فروشه ؟ اگه تو افزایش رنکینگ و بایگانی تاثیری نداره بهتره پاک بشه بنظر من پیشاپیش سپاسگذارم از تیم مدیریتپاک نمیشه کرد به دلیل مسایلی خاص / ولی اگر مشکلی برای فروشنده ایجاد کنه میتونه اونو گزارش کنه تا پست شماره تلفنش از تاپیک حذف بشه !!!

محمدمحسن
09-03-1393, 12:05 بعد از ظهر
با اجازه مدیر عزیز
پاک نمیشه کرد . در هیچ فرومی پستی پا نمیشه چون در گوگل ثبت میشه

ودر موتور جستجو ثبت شده و کاربری که دنبال موضوع مشابه ای هست در تیتر گوگل ضاحر میشه و مخاطبان بیشتری را جزب میکند .

در وب سایت ها و وبلایگ ها هم همینطور بوده .

محمدمحسن
11-03-1393, 01:13 بعد از ظهر
سلام به دوستان عزیز

که زحمت فروم را میکشند وقت میگذارند و از تجربیاتشون قرار میدن.

بخش کاربراتور را مطالعه میکردم. مطالب جالبی رو دیدم اما ...

اگر زحمت بگشین تصاویر قرار بدین خیلی موثر بوده چون نمونه خود بنده قطعات را خوب نمیشناسم.

اگر با تصویر ذکر شود هم اطلاعاتمون بالا میره هم به راحتی میتوانیم روی قطعات ترمرگز داشته باشیم.

و اینکه اگر قطعه ای خراب بود به راحتی از تعمیر کار خریداری کنیم . و شکل و ضاحرش رو بخوایم به فروشنده توضیح بدیم

هم اینکه میفهمند اینکاره نیستیم حسابی قطعه رو بالا حساب میکنند هم گاهی شده بهمون پوز خند هم میزنند .

الان هم زمان تکنولوژی هستو تو جیب همه ما یه گوشی با دوربین پیدا میشه به راحتی عکس میشه گرفت

پیشا پیش تشکر میکنم و به همه دوستان خسته نباشید عرض میکنم

Babak
17-03-1393, 12:02 قبل از ظهر
یه سری تاپیک ها زده میشه که موضوع تکراری هست و مدیرها زحمت میکشن پاک میکنن اگر زحمت بکشن و بعدا کلا تاپیک رو پاک کنن خیلی خوب میشه و از شلوغی کم میشه

Sent from my ST26i using Tapatalk

سوپربایک
18-03-1393, 09:14 بعد از ظهر
سلام جناب مدیر
من میخوام با پروفایل قبلیم فعالیت کنم.۳تا پروفایل دارم
Superbike_iran
aminbahmany
سوپربایک.
اون سوپربایک اولیه خوبه
امکانش هست؟