توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید آپاچی ۱۸۰
Omidro
03-04-1400, 02:47 قبل از ظهر
سلام به دوستان عزیز
یه سوال در باره خرید موتور داشتم و نظر موتور سواران و تعمیرکاران عزیز رو میخوام بدونم.
به نظر شما خرید یک آپاچی ۱۸۰ مدل ۹۰ و بعد حدود ۵ میلیون خرجش کردن اصولاً کار عقلانی هست یا نه؟
پیشاپیش سپاس از وقتی که میزارین.
Alireza Farzin
03-04-1400, 06:44 بعد از ظهر
سلام به دوستان عزیز
یه سوال در باره خرید موتور داشتم و نظر موتور سواران و تعمیرکاران عزیز رو میخوام بدونم.
به نظر شما خرید یک آپاچی ۱۸۰ مدل ۹۰ و بعد حدود ۵ میلیون خرجش کردن اصولاً کار عقلانی هست یا نه؟
پیشاپیش سپاس از وقتی که میزارین.
سلام امید خان,
همیشه خودت 5ملیون رو موتور خرج بکنی بهتر از اینه که موتوری رو بخری که 5ملیون روش خرج شده, البته باید مکانیک خوب سراغ داشته باشی,
linux_linda
03-04-1400, 08:07 بعد از ظهر
موتور دسته دوم خریدش اگر تعمیری باشه ریسکش بالاست
Omidro
04-04-1400, 12:27 قبل از ظهر
سلام علیرضا جان ممنون بابت راهنماییتون فقط به نظر شما آپاچی مدل ۹۰ خریدن عاقلانه هست؟
Alireza Farzin
04-04-1400, 06:00 قبل از ظهر
سلام علیرضا جان ممنون بابت راهنماییتون فقط به نظر شما آپاچی مدل ۹۰ خریدن عاقلانه هست؟
سلام,
آپاچی خودم مدل 89 هست,
خیلیها میگن, مدل قدیمی هاش بهتر ساخته شده,
خوب از این همه آپاچی دست دوم چرا جذب این یکی شدی و این 5ملیونی که میگی خرج داره, بابت چیه(البته تعدادی از عیب و ایرادها رو میشه حدس زد),
Omidro
04-04-1400, 01:11 بعد از ظهر
سلام,
آپاچی خودم مدل 89 هست,
خیلیها میگن, مدل قدیمی هاش بهتر ساخته شده,
خوب از این همه آپاچی دست دوم چرا جذب این یکی شدی و این 5ملیونی که میگی خرج داره, بابت چیه(البته تعدادی از عیب و ایرادها رو میشه حدس زد),
موتوری رو مد نظر ندارم کلی گفتم حتما یه آپاچی مد ۹۰ سالم و بدون خرج میخرم و تا حدود ۵ ملیون خرجش کنم که خیالم از بابتش راحت باشه آماده استفاده بشه.
Alireza Farzin
04-04-1400, 07:11 بعد از ظهر
موتوری رو مد نظر ندارم کلی گفتم حتما یه آپاچی مد ۹۰ سالم و بدون خرج میخرم و تا حدود ۵ ملیون خرجش کنم که خیالم از بابتش راحت باشه آماده استفاده بشه.
اگر یه آپاچی مدل ٩۰ سالم و بدون خرج بخری!!!, ۵ ملیون رو کجاش میخوای خرج کنی که خیالت راحت بشه؟؟,
در واقع سوال اولت رو باید اینطوری میپرسیدی که منو به اشتباه نندازه,👇👇👇,
***به نظر شما خرید یک آپاچی ۱۸۰ مدل ۹۰ سالم و بدون خرج و بعد حدود ۵ میلیون خرجش کردن اصولاً کار عقلانی هست یا نه,***