توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش دوربین DSLR SONY Alpha 100+Lenz...
شفیع
07-09-1390, 12:57 قبل از ظهر
دوربین سونی آلفا 100
کیت کارخونه
لنز 18-70
مموری 1 گیگ
باطری، شارژر، کابل ها، دفترچه راهنما، با جعبه بسته بندی کارخونه ...
+
فیلتر UV
کیف دوربین
350 تومن
لنز 75-300 مینولتا
150 تومن
دوربین
[Only registered and activated users can see links]
لنز 75-300
علت فروش: به پولش نیاز دارم.
نمونه عکساش و عکسام اینجا هست.
شهروز
08-09-1390, 11:46 بعد از ظهر
نوش چنده؟
عکس از خوده دوربین داری؟
آخرش چند ؟ من طالبم...
شفیع
09-09-1390, 01:11 قبل از ظهر
نوش چنده؟
عکس از خوده دوربین داری؟
آخرش چند ؟ من طالبم...
نوش تو بازار نیست،
ولی من نو گرفته بودم بدون لنز 75-300 بدون کیف 880 تومن
و اینکه باطری شم نو گرفتم.
با هم کنار میایم. پیغام خصوصی بفرستید یا پیامک به شماره 09112921535
Masoud
09-09-1390, 08:21 قبل از ظهر
آقا شفیع آخرش چند؟؟؟
بگو که شاید ما هم خریدیدم
شفیع
09-09-1390, 11:44 قبل از ظهر
مشخصات آلفا 100
قیمت فعلی این مدل رو هم از سایت Dpreview می توند ببینید
یه نکته رو هم به دوستان بگم، سری آلفا از سری دوربین های DSLR هست، نمی دونم دوستان با سری DSLR آشنایی دارن یا کار کردن یا نه، DSLR اصلا قابل مقایسه با هیچ دوربین فشرده خونگی نیست، و معیار تشخصی کیفیت در این مدل دوربین ها مگا پیکسل نیست، یه DSLR 5 مگاپیکسل کیفیت متفاوتی داره نسبت به یه 20 مگاپیکسل Compact خانگی.
توصیه می کنم کسانی که به عکاسی علاقه دارن و توانایی مالیشو دارن، دوربین های DSLR رو تهیه کنن.
خودم عکاسی می کنم، اگر به پولش نیاز نداشتم عمرا می فروختمش، البته الان می خوام بفروشم و در آینده دوباره انشالله یه DSLR می گیرم.
نمونه عکساش و عکسام توی گالریم هست می تونید ببینید.
alinozad
09-09-1390, 01:41 بعد از ظهر
گفته شفیع جان تایید میشه،البته من تاجائی که میدونم دوربین شما slr هست یعنی حرفه ای و dslr یعنی نیمه حرفه ای(اونائی که همین هیکلند ولی لنزشون قابلیت تعویض ندارو تنظیمات نیمه حرفه ای دارند)
دوربین های حرفه ای پردازشکر خیلی قوی ای دارند که توام با مگاپیکسل حقیقیش کیفیت خیلی مطلوبی رو با لنز مناسب میدن بیرون،بعضی دوربین های خانگی(عمده اونها)مگاپیکسل حقیقی ندارند و مثل برنامه فتوشاپ فقط سایز عکس رو بزرگ میکنند یعنی پردازشگر درحد 5-6 مگاپیکسل حقیقی هست ولی حجم تصاویر میشه 12 مگاپیکسل و بعضی دوربین های کوچک مگاپیکسلشون حقیقیه که این موضوع رو میشه از روی زوم کردن و نویز دار بودن عکس و تست iso های مختلف فهمید که خوشبختانه دوربین خودم کیفیت مطلوبی داره البته اینم بگم کار با این دوربین ها لذت بخش هست و نیاز به تجربه هم داره تا بهترین کیفیت رو بدست بیاریم و کلا کلاس و کمیت و کیفیت تصاویر و استفاده هر شخص از دوربین slr با compact فرق داره.شفیع جان حیفه نفروش...خیلی دوربین خوبی داری حیفه اینقدر ضرر کنی.
شفیع
09-09-1390, 02:35 بعد از ظهر
گفته شفیع جان تایید میشه،البته من تاجائی که میدونم دوربین شما slr هست یعنی حرفه ای و dslr یعنی نیمه حرفه ای(اونائی که همین هیکلند ولی لنزشون قابلیت تعویض ندارو تنظیمات نیمه حرفه ای دارند)
دوربین های حرفه ای پردازشکر خیلی قوی ای دارند که توام با مگاپیکسل حقیقیش کیفیت خیلی مطلوبی رو با لنز مناسب میدن بیرون،بعضی دوربین های خانگی(عمده اونها)مگاپیکسل حقیقی ندارند و مثل برنامه فتوشاپ فقط سایز عکس رو بزرگ میکنند یعنی پردازشگر درحد 5-6 مگاپیکسل حقیقی هست ولی حجم تصاویر میشه 12 مگاپیکسل و بعضی دوربین های کوچک مگاپیکسلشون حقیقیه که این موضوع رو میشه از روی زوم کردن و نویز دار بودن عکس و تست iso های مختلف فهمید که خوشبختانه دوربین خودم کیفیت مطلوبی داره البته اینم بگم کار با این دوربین ها لذت بخش هست و نیاز به تجربه هم داره تا بهترین کیفیت رو بدست بیاریم و کلا کلاس و کمیت و کیفیت تصاویر و استفاده هر شخص از دوربین slr با compact فرق داره.شفیع جان حیفه نفروش...خیلی دوربین خوبی داری حیفه اینقدر ضرر کنی.
علی آقا، سپاس از گفته هاتون،
گفته هات در مورد پیکسل ها درسته، این نوع دوربین ها تصاویر کاملا واقعی رو ثبت می کنن، ولی دوربین های کمپکت یا لایک تصاویر رو ویرایش می کنن،
و اینکه، عبارت SLR به معنای حرفه ای یا نیمه حرفه ای بودن نیست، نشون دهنده نوع سبک برخورد نور با CCD یا فیلم هست، دوربین های SLR برخلاف دوربین های لایک یا کمپکت، نور رو با استفاده آینه به چشمی انتقال می ده، یعنی از چشمی دوربین تصاویر واقعی دیده می شه نه با استفاده از مانیتور کوچیک، لحظه عکاسی هم برای لحظه ای کوتاه آینه کنار میره و نور با CCD یا فیلم پشت آینه برخورد می کنه.
این سبک عکاسی بیشتر از یک قرن هست که در ساخت دوربین های حرفه ای استفاده می شه، در چند دهه اخیر با ورود علم دیجیتال به صنعت و هنر عکاسی این سبک شکلی تازه گرفت با نام DigitalSLR یا همون DSLR
تمام دوربین های SLR و DSLR قابلیت تعویض لنز دارن
رتبه های پایین تر از DSLR رو می شه SLR Like و بعد از اون Compact یا همون مدلای خونگی اشاره کرد.
02109002
28-05-1393, 09:25 قبل از ظهر
درود ...
تاپیک قدیمی است »» قفل شد