توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خروج هندی ها از بازار موتور ایران
linux_linda
23-07-1399, 06:06 بعد از ظهر
خروج شرکتهای هندی از بازار موتورسیکلت ایران
🔹شرکتهای هندی که سالهاست در بازار موتورسیکلت ایران فعال هستند در پی آخرین تحریمهای آمریکا، ایران را ترک کردند.
@BourseNews
hosein_dig
23-07-1399, 07:36 بعد از ظهر
به به . چه موتور دزدی رونق بگیره . لوازم موتور بشه قیمت هواپیما
ARSH
24-07-1399, 02:11 قبل از ظهر
همینطوری که قیمت ان اس داشت با قیمت پرادو یکی میشد دیگه از فردا شاهد قیمتای مدل 94 کم کار قیمت 125 تومن هستیم
- - - Updated - - -
همینطوری که قیمت ان اس داشت با قیمت پرادو یکی میشد دیگه از فردا شاهد قیمتای مدل 94 کم کار قیمت 125 تومن هستیم
معمار
24-07-1399, 10:47 قبل از ظهر
خوب کسی اگه واقعا وسیله ای لازم داشته باشه هر چی قیمتش باشه میخره
با این شرایط واقعا من که دلم نمیاد پول پای چیزی بدم
اونی که وسیله برا کارش برا زیر پاشه از گذشته هر چی داره خوب استفاده کنه
ولی اونی که میخاد موتور و ماشین برا سرمایه گذاری بخره سخت در اشتباهی دوست عزیز
بخای حساب کنی موتور همش ضرر و پولی که میدی پول عشق و حال نه سرمایه گذاری
بماند که شرایط امنیتی ممه لکت هم اصلا جالب نیست
هر کسی میتونه تحمل کنه و نیاز هم به وسیله نداشته باشه فعلا وسیله نخره به جاش برا سرمایه گذاری و حفظ ارزش پولتون و رشد پولتون برید
به روی چیزای با ارزش ذاتی سرمایه گذاری کنید مثله طلا و بیت کوین (نقدشوندگی بالا) یا زمین و ملک (نقدشوندگی پایین دارن)
قطعا وضعیت ایران این جوری نمیمونه و بشارت تون میدم به اینده ای خوب منتها یه کم زمان بر هستش
ما که ۴۲ سال صبر کردیم و همه جوره به فنا رفتیم و هیچ کاری دیگه نمیتونیم بکنیم و پس این تاریکی ها روشنایی است
قطعا خداوند با صابرین است
﴿انّ الله مع الصابرین﴾(سوره بقره،آیه 153)؛ «همانا خدا با صابران است»
linux_linda
24-07-1399, 12:35 بعد از ظهر
جهش قیمت موتور سیکلت از مهر ۹۸ تا مهر ۹۹ برابر با ۱۵۰ درصد بوده
مثلا موتوری که ۲۰ تومن بود الان میده ۵۰ تومن
masoud69
26-07-1399, 04:41 قبل از ظهر
جون های مردم رو به موتور های هندی سوق دادن
از روی اجبار قبول به استفاده موتور های هندی شدن
الان هم کلا همه چیز برگشت
امیدوارم روزی رو در دوران جوانی (از داخل پیری) ببینم که هیچ فرزندی از ایران نگران آینده نگران پول نگران بیمه و... نباشه
مردم ایران لایق بهترین ها هستن
اتحاد همت و همبستگی رمز موفقیت
Afshin007
26-07-1399, 06:11 قبل از ظهر
نگران نباشید سی جی هست جایگزین هندیا میشه!!! :24::24: ///
peugeot
01-08-1399, 03:38 قبل از ظهر
الان همون هندی ها شده 100 تومن
پارسال همین موقع 30 تومن بود میخواستم بخرم صبر کردم تاحلا که شده 100
دیگه 100 ندارم که بخرم
aidin benelii
01-08-1399, 04:24 قبل از ظهر
واقعا این هندیا ام روی فرانسویا تو بخش خودرو رو سفید کردن که بیشترین سودو میبردن با عرضه محصولات از رده خارج و باد کرده رو دستشون رو انداختن به ما و تا امریکا یه تحریم یه جانبه کرد ول کردن رفتن هند هم اولین بار پیمانشکنیشو تو خط لوله صلح نشون داد قرار بود یه خط لوله کشیده شه از پارس جنوبی و به وسیله پاکستان به هند برسه تا گازی که قطر داره به تاراج میبره از پارس جنوبی بخشیشم عاید مردم ایران بشه قرار شد هر کشوری خط لوله رو تو کشور خودش درست کنه یعنی از پارس جنوبی تا مرز پاکستان رو ایران داخل پاکستان رو پاکستان و داخل هند رو هند لوله کشی کنه ایران کلی هزینه کرد رو این پروژه بزرگو به پایان رسوند و کلی از ثروت ایران صرف زدن خط لوله شد ولی هند با یه نامه نگاری امریکا یه طرفه از این قرارداد خارج شد و ایران موند و هزینه هنگفتی که برای خط لوله کرد بدون فروش حتی یک متر مربع گاز
چندین بارم هنذیا تو بهره برداری از بندر چابهار به دلیل فشارهای امریکا خلف وعده کردن الانم که شرکتهای موتور سازیشون قطع همکاری کردن
ولی متاسفانه وضعیت کشور ما جوری باز هم مجبوریم اگه شرایط کمی بهتر شه با این کشورهایی که در حقمون خلف وعده کردن همکاری کنیم در سال 89 به دلیل تحریمهای اوباما فرانسه یکطرفه به قرارداداش با ایران پشت کرد و قطعه نداد ولی با امضا برجام مجدد رویسای ایرانخودرو با فرانسه قرارداد بستن وقتی خبرنگارها گفتن چه تضمینیه مجدد بهمون پشت نکنن گفتن نه اندفعه قراردادی بستیم که نمیتونن ولی باز هم دیدیم با تحریمهای یکطرفه ترامپ باز هم پشتمونو خالی کردن ولی باز هم همین دور باطل در جریانه اگه اوضاع بهتر شه باز هم مجبوریم قراردادهای یکطرفه با کشورهای سودجو ببندیم و مجدد کلی سود بهشون برسونیم کشورهایی مثل عمارات فرانسه هند و... تو اینها فقط کمی چین بوده که بهتر بوده اونم قطعا دلش به حال ما نسوخته و نمیتونسته از سودی که از ایران میبره چشمپوشی کنه
aidin benelii
01-08-1399, 04:55 قبل از ظهر
خوب کسی اگه واقعا وسیله ای لازم داشته باشه هر چی قیمتش باشه میخره
با این شرایط واقعا من که دلم نمیاد پول پای چیزی بدم
اونی که وسیله برا کارش برا زیر پاشه از گذشته هر چی داره خوب استفاده کنه
ولی اونی که میخاد موتور و ماشین برا سرمایه گذاری بخره سخت در اشتباهی دوست عزیز
بخای حساب کنی موتور همش ضرر و پولی که میدی پول عشق و حال نه سرمایه گذاری
بماند که شرایط امنیتی ممه لکت هم اصلا جالب نیست
هر کسی میتونه تحمل کنه و نیاز هم به وسیله نداشته باشه فعلا وسیله نخره به جاش برا سرمایه گذاری و حفظ ارزش پولتون و رشد پولتون برید
به روی چیزای با ارزش ذاتی سرمایه گذاری کنید مثله طلا و بیت کوین (نقدشوندگی بالا) یا زمین و ملک (نقدشوندگی پایین دارن)
قطعا وضعیت ایران این جوری نمیمونه و بشارت تون میدم به اینده ای خوب منتها یه کم زمان بر هستش
ما که ۴۲ سال صبر کردیم و همه جوره به فنا رفتیم و هیچ کاری دیگه نمیتونیم بکنیم و پس این تاریکی ها روشنایی است
قطعا خداوند با صابرین است
﴿انّ الله مع الصابرین﴾(سوره بقره،آیه 153)؛ «همانا خدا با صابران است»
سلام به نظر من پیشنهاد شما یه پیشنهاد درسته ولی تو یه اقتصاد نرمال نه وضعیت اقتصادی ما
الان پول ما دقیقا حکم یخ رو داره هر چی نگهش داریم آب میشه و بی ارزشتر پول ما ام دقیقا همینه من خیلیارو دیدم که حتی تو چند هفته ای که دنبال ماشین یا موتور بودن با افزایش ناگهانی روبرو شدن و چون میدیدن تا چند روز پیش یه ماشینی یا موتوری پیدا کردن با مدل بالاتر و قیمت پایینتر دیگه دلشون نمیومده چند مدل پایینتر بیان یا چندین ملیون رو پولشون بزارن و دست نگه داشتنو نه تنها قیمتها پایین نیومده بلکه وحشتناکتر شده
خود من تقریبا بعد محرم بود بنلی تک سیلندرمو فروختم 35 پیش خودم میگفتم صبر کنم وقتی پاییز شه و هوا خنک قیمتها پایین میاد منم که پولم نقده میگردم تو این مدت تا بهترین کیسو پیدا کنم شانسی که آوردم نتونستم صبر کنم و هول بودنم بهم کمک کرد بنلی دو سیلندر مدل 97 در حدو خریدم 63 تومن اون موقع صفرش 95 تومن بود الان یه ماه نشده صفرش شده 130 ملیون و همون موتور 97 قیمتش بالای 90 تومن یعنی واقعا اگه دست نجونبونده بودم الان با 63 تومن نهایت میتونستم یه بنلی تک سیلندر تمیز و در حد بخرم
حالا به فرض اگه با پولم طلا خریده بودم طلا اجرت ساخت داره و قیمت خریدو فروشش فاصله زیادی داره بورس ما ام که اعتباری نداره میمونه یه سکه و دلار که اگه فرضا من با پولم سکه خریده بودم البته کسی که میخواد موتور یا ماشین یا خونه بخره اینکارو نمیکنه و سعی میکنه پول نقد نگه داره تا در صورت پیدا کردن کیس مناسب سریعا بخره ولی فرضا اگه خریده بودم و الان میفروختم مقداری سود میکردم ولی نهایت همین 30-35 ملیون نصیبم میشد که قیمت موتور رشد کرده
خلاصه تجربه من نشون میده اگه قصد خرید ماشین خونه و موتور رو داریم هر چه زودتر بخریم چون ریسک نگه داشتن پول نقد برای ما قشر متوسط خیلی بالاست
shahab.mx
01-08-1399, 05:12 قبل از ظهر
مشکل از هندی ها نیست . مشکل از اقتدار نداشته و بی مصرف بودنه کشورمونه . هرکشور عقب افتاده ای میاد یچیزی ازمون میکنه ، مسئولین هم مترسک . حتی اگه رو نقشه وجود نداشته باشیم آب از آب تکون نمیخوره . نه میتونیم کسی رو تحریم کنیم نه برای کسی خط و نشون بکشیم . بود و نبودمون هیچ فرقی نمیکنه . حتی نبودمون احتمالا از تنش های منطقه کم میکنه . بقیه هم میبینن ایران طبل توخالیه ، سوارمون میشن . ایران به اندازه کافی که هیچ صدبرابر از کافی پول داره . دلیل بستن قرارداد های یکطرفه هم اینه که دولت مفت به این سرمایه رسیده و چون میدونه رفتنیه ، دیگه براش مهم نیست تو این مدتی که هست چقدرش هدر میره . وقتی ادم داره با یه کیسه پول دزدی فرار میکنه ، اگه کیسه سوراخ باشه و بین راه یه مقدارش بریزه دیگه برنمیگرده جمعش کنه . میگه من که اینهمه رو دزدیدم حالا نصفشم بریزه عیب نداره .
از موتور اروپایی رفتیم ژاپنی بعد هندی . الان از هندی رفتیم سمت چینی . دو روز دیگه باید بریم سمت پشم .
من واقعا نمیدونم امریکا دیگه چه غلطی باید بکنه . اصلا نیازی نیست غلط کنه دولتمردای ما خودشون همه غلطا رو میکنن . یا برام جالبه بدونم رو چه حسابی میگن امریکا بیست سی سال آینده را نخواهد دید . شما وسط پارک هم این جمله رو بگی بهت میگن دنبال جنسی که میخوای اینجا نگرد مشابهش رو پیدا نمیکنی .
ما با همین فرمون یکی دو سال دیگه از گشنگی میمیریم . باز آمریکا ۱۸ سال بعد تر از ما اوف میشه .
یعنی الان جوون های ما ، باید تو کفه اشغالای دوتا اشغال ساز آسیایی باشن که نام و نشانی ازشون هیچ جای دنیا نبود جز ایران .
از ۱۲۵ تا ۲۰۰۰ سی سی ، پنجاه تا کارخونه موتورسازی معروف و قدر داریم . دوکاتی ، بی ام و ، اگوستا ، کاوا ، سوزوکی ، کی تی ام ، هاسکی ، ترایمف ، گس گس ، بتا ، یاماها ، درد بی درمان ، سهم ما ایرانی ها از اینهمه برند و تنوع و محصولات ، ۲۰۰ سی سیه هندی بود که الان همونم نیست !!
ولی دلخوش به این مقدار نباشیم.
منم رای ندادم و نخواهم داد راستی
linux_linda
01-08-1399, 09:51 قبل از ظهر
الان خود چین هم تو ساخت انجین موتورسیکلت پیشرفت کرده
چرا فکر میکنید چین مثل سابق انجین بیکیفیت تولید میکنه
الان مثلا پالس و آپاچی موتورهای کم حجم میزنن از ترس اینکه اصطحلاک موتور بالا نره
چون هنوز علم ساخت اون متریالی رو ندارن که به گرما غلبه کنه
ه
معمار
02-08-1399, 10:50 قبل از ظهر
سلام به نظر من پیشنهاد شما یه پیشنهاد درسته ولی تو یه اقتصاد نرمال نه وضعیت اقتصادی ما
الان پول ما دقیقا حکم یخ رو داره هر چی نگهش داریم آب میشه و بی ارزشتر پول ما ام دقیقا همینه من خیلیارو دیدم که حتی تو چند هفته ای که دنبال ماشین یا موتور بودن با افزایش ناگهانی روبرو شدن و چون میدیدن تا چند روز پیش یه ماشینی یا موتوری پیدا کردن با مدل بالاتر و قیمت پایینتر دیگه دلشون نمیومده چند مدل پایینتر بیان یا چندین ملیون رو پولشون بزارن و دست نگه داشتنو نه تنها قیمتها پایین نیومده بلکه وحشتناکتر شده
خود من تقریبا بعد محرم بود بنلی تک سیلندرمو فروختم 35 پیش خودم میگفتم صبر کنم وقتی پاییز شه و هوا خنک قیمتها پایین میاد منم که پولم نقده میگردم تو این مدت تا بهترین کیسو پیدا کنم شانسی که آوردم نتونستم صبر کنم و هول بودنم بهم کمک کرد بنلی دو سیلندر مدل 97 در حدو خریدم 63 تومن اون موقع صفرش 95 تومن بود الان یه ماه نشده صفرش شده 130 ملیون و همون موتور 97 قیمتش بالای 90 تومن یعنی واقعا اگه دست نجونبونده بودم الان با 63 تومن نهایت میتونستم یه بنلی تک سیلندر تمیز و در حد بخرم
حالا به فرض اگه با پولم طلا خریده بودم طلا اجرت ساخت داره و قیمت خریدو فروشش فاصله زیادی داره بورس ما ام که اعتباری نداره میمونه یه سکه و دلار که اگه فرضا من با پولم سکه خریده بودم البته کسی که میخواد موتور یا ماشین یا خونه بخره اینکارو نمیکنه و سعی میکنه پول نقد نگه داره تا در صورت پیدا کردن کیس مناسب سریعا بخره ولی فرضا اگه خریده بودم و الان میفروختم مقداری سود میکردم ولی نهایت همین 30-35 ملیون نصیبم میشد که قیمت موتور رشد کرده
خلاصه تجربه من نشون میده اگه قصد خرید ماشین خونه و موتور رو داریم هر چه زودتر بخریم چون ریسک نگه داشتن پول نقد برای ما قشر متوسط خیلی بالاست
خوب منم اولش گفتم که اگه چیزی لازم داریم بخریم حالا هر چی قیمتش هست چون واقعا لازم داریم
ولی دوستان و اشنایان دیدم که طرف برا سرمایه گذاری رفته یه موتور خوب خریده یا یه ماشین خوب
ولی از ترس مخارجش جرات استفاده از اون وسیله رو نداره
این مملکت هیچ چیزش حساب کتاب نداره یادتون میاد دقیقا برج سه و چهار ۹۸ بنلی جفت سیلندر تا ۶۰ و ۷۰ م رفت
که تو ابان و اذر ۹۸ تا قبل کرونا طرف بنلی اتاق قدیم و رازی بود به ۴۵ م بده بره که بنلی های ۲۴۹ اس اومده بود ۵۲ م
خوب حالا میگم چرا طلا بخرید مهر ۹۸ که بنلی ۲۴۹ اس اومد ۵۲ م
سکه طرح جدید دور و ور ۴ میلیون بود و طلا ۱۸ عیار گرمی ۳۹۰ و ۴۰۰ هزار
کاری هم با اصطحلاک موتور و هزینه های نگه داری بنلی نداریم
ولی الان بنلی شده چند دور ور ۱۲۰ م
سکه الان که اومده پایین حدودا ۱۴ میلیون و طلا هم تقریبا یک و ۳۰۰
من الان بیشتر از هر کسی دوست دارم و میتونمم یک موتور خوب هم بخرم
ولی این شرایطی که دارم میبینم جز پول سوزی توسط حاکمیت و دولت نیست
قیمت های عجیب و غریب همه چیز تشویق مردم بدون اموزش و اطلاعات به بورس و به گاج دادن سرمایه های مردم
و و و و و و و و و و و و ..... اینا همه چیزی جز پول سوزی نمیبینم
با توجه تحرکات اخیر کشور صحبت هایی از صلح زدن و از همه مهم تر ویروسی که داره تمام دنیا رو نابود میکنه و
خیلی از شرکت ها دارن نابود میشن ولی تو ایران کاملا برعکس
و قرارداد ایران و چین (البته چین بی شرف هم وایستاده اوضاع ایران بدتر و بدتر بشه که به جا قرارداد ۲۵ ساله ۹۹ ساله ببنده و اعلام رسمی کنه)
و در نهایت پایان قدرت سلطه امریکا و دلار و اغاز قدرت چین و یوان
من خودم این کار و کردم چون نیازی به موتور ندارم و بیشتر هم از شرایط امنیتی شهرم و در نهایت کشور میترسم که موتور نمیخرم
ولی میدونم اینده با طلا و بیت کوین و از گذشته هر چی داشتم به کنار
و حتی الان هم اگه ماشینم و بتونم یه جوری بفروشم (چون سندش در رهن) یا زمین میگیرم و به احتمال خیلی زیاد تر طلا میگیرم
و برا حداقل یک سال اینده دست بهش نمیزنم و اگه بتونم تا دو سال
و در نهایت اینا همه نظر من بود کاری هم با کسی ندارم هر کسی نسبت به مال خودش میتونه تصمیم گیری کنه (هر کاری هم میکنید مسولیت شو خودتون قبول کنید)
پس این تاریکی ها روشنایی است
هر چی لازم دارید بخرید و الباقی پول تون و درست سرمایه گذاری کنید (جایی که هم ارزش ذاتی داشته باشه هم بی استرس باشه و به علاوه دید بلند مدت)
Seyed.mahdi
02-08-1399, 05:25 بعد از ظهر
سیکتیر هندی:icon_pf _96_:
ما تا ابد به سیجی 125 وفادار میمونیم:[Only registered and activated users can see links]
نیما نادری
07-08-1399, 06:16 بعد از ظهر
الان مثلا پالس و آپاچی موتورهای کم حجم میزنن از ترس اینکه اصطحلاک موتور بالا نره
ه
نگید این حرفارو تکنولوژی رو دارن
بر استهلاک هم غلبه کردن
۱۰ سال پیش انجین ساختن برای bmw 600 سی سی داکار
الان هم بالای ۵ کمپانی مطرح دارن انجینهای گردن کلفت ۲۵۰ و ۳۰۰و۴۰۰ و ۵۰۰و۶۰۰ و ۶۵۰و ۷۰۰ و ۸۰۰ دارن میسازن
therealtahmineh
08-08-1399, 01:28 بعد از ظهر
واقعا چه حیف و مسخره که این اتفاقات رو هرروز خدا شاهدیم!
میلاد محمودی
09-08-1399, 09:32 بعد از ظهر
ه
هند خیلی خیلی از چین جلوتره اون موقع که چین داشت انجین همین 125 های اشی مشی رو با اتاق سه چرخ امتحان میکرد هیرو هند داشت با هوندا همکاری میکرد اصلا هیرو هوندا معروفه و هیرو بزرگترین کمپانی موتور سازی هست
اونوقت که هنوز کیان جیانگ نمیدونست بنلی چیه باجاج داشت با کی تی ام و کاوازاکی و سوزوکی و یاماها موتور میساخت اولین سری ان اس کنار کیلومترش نوشته بود کاوازاکی موتوربازا میدونن
اونوقتی که زونتس و سی اف در کار نبود تی وی اس داشت با بی ام دبلیو کار میکرد و اپاچی ریس 310 را ساخت
کشور ما همه چیزش مزخرف و من دراوردیه که هیچ جای دنیا نیست و مجبوریم جنس کمونیست ساز بخریم
linux_linda
09-08-1399, 09:51 بعد از ظهر
هند خیلی خیلی از چین جلوتره اون موقع که چین داشت انجین همین 125 های اشی مشی رو با اتاق سه چرخ امتحان میکرد هیرو هند داشت با هوندا همکاری میکرد اصلا هیرو هوندا معروفه و هیرو بزرگترین کمپانی موتور سازی هست
اونوقت که هنوز کیان جیانگ نمیدونست بنلی چیه باجاج داشت با کی تی ام و کاوازاکی و سوزوکی و یاماها موتور میساخت اولین سری ان اس کنار کیلومترش نوشته بود کاوازاکی موتوربازا میدونن
اونوقتی که زونتس و سی اف در کار نبود تی وی اس داشت با بی ام دبلیو کار میکرد و اپاچی ریس 310 را ساخت
کشور ما همه چیزش مزخرف و من دراوردیه که هیچ جای دنیا نیست و مجبوریم جنس کمونیست ساز بخریم
اون زمون رو ول کنید
آینده رو ببینید
سرعت پیشرفت چین شگفت انگیزه
اما فعلا ما داریم درصنایع تجاری و در حیطه موتورسیکلت صحبت میکنیم
معمار
20-09-1399, 05:24 بعد از ظهر
بچه ها خواستم نگم ولی دلم اروم نمیگره بازم میگم اگه پول اضافه ای دارید و چیز واجبی نیست که بخاید بخرید پول تون و رو بیت کوین و طلا سرمایه گذاری کنید و کم کم تا یک سال نگه داری کنیدو اگه پولی تو بورس دارید میتونید پول تون و از بورس خارج کنید که به خاک نرهمطمئن باشید اینده با بیت کوین و آلت کوین ها و طلا هستشو سال های اینده خواهید دید که همین شرکت هایی که رفتن به چه التماسی باز خواهند گشت قیمت طلا و بیت کوین هم با حال میشه و اون موقع وقت تاخت و تازاز لذت زود گذر به لذت پایدار برسید
linux_linda
05-11-1399, 05:13 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])